Mildronate - faatonuga mo le faʻaaogaina, lea o loʻo faʻatulagaina ai maʻa ma vailaʻau, tau, iloiloga, mea tutusa

MILDRONAT ® (Mildronate ®) - tuufaatasiga ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina, tau maualalo, faʻasologa o ata, faʻasologa o fualaau faasaina, aʻafiaga o le itu ma faʻasologa. MILDRONATE ® (otaota, injections, capsules) o se vailaʻau faʻasolosolo e pei o se gase-butyrobetaine, o se mea e maua i potu taitasi o le tino o le tagata. Aʻo leʻi ave le vailaʻau, e talafeagai le sailia poʻo le a le mafuaaga ua faʻataunuʻuina ai Mildronate. O le tele o le fiafia i tagata lautele e mafua mai i faatonuga a fomai i le "Mildronat", iloiloga e uiga i le tagofia o lenei fualaau faasaina.

Mildronate (meldonium, cardionate) - o se fualaau faasaina e faaleleia atili ai le metabolism ma le malosi o le gaosiga o masini, o loʻo maua i luga o togafitiga. Na faia le fualaau faasaina i le 70s o le XX seneturi i le Institute of Synthesis Organic o le Latvian SSR, na faia e Polofesa Ivar Kalvins. O le tuufaatasiga muamua na pateni e avea o se auala e pulea ai le tuputupu ae o laau ma faaosofia ai le tuputupu ae o manu ma moa.

Ua manatu le AMA o Mildronate o se modulator o le metabolism e tutusa ma le insulin. O se suʻesuʻega na lolomiina ia Tesema 2015 i le tusi talavai o le Drug Testing and Analysis, o loʻo fai mai o le meldonium e faʻaleleia ai le taʻaloga, faʻamalosia, faʻaleleia le toe faʻaleleia o le taʻaloga, puipuia mai le faʻalavelave ma faateleina ai le gaioioiga o le tino.

Mai le aso 1 o Ianuari, 2016, na faaopoopoina ai le meltononium i le vasega S4 (Hormones ma metabolism modulators) o le lisi faasaina ma ua faasaina mo le faaaogaina i le tauvaga ma le le tauva. O le meafaigaluega na faalauiloa faalauaitele ona o le tele o taʻaloga tau taaloga, aua e tutusa lelei ma le taofiofi. Ae peitai, afai o lona faʻaaogaina i se taʻaloga taʻaloga e tapulaa, ona mafai lea e tagata masani ona faʻaaogaina lenei meafaigaluega, ae ui i lea, naʻo le tofiaina o se fomaʻi.

Mildronate - o le faʻatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo faʻamatalaina ai faʻamatalaga ma fuataga, e faia e le gaosi oloa i ni mea se tolu: o le gelatin capsule, ampoules ma se sauniuniga mo injections ua solo i totonu o le vai, otaota.

E iai le tele o aafiaga o le falemaʻi: faʻaaogaina (faʻasaga i osofaiga a angina), faʻamaʻi faʻamaʻi, antihypoxic (faʻateleina le teteʻe i le matelaina o le okesene) ma le angioprotective (aoga mo le vascular wall and microcirculation).

O lona aoga na faʻamaonia e tulafono faʻavae uma o faʻamaoniga faʻapitoa i faʻataʻitaʻiga e lua i tauaso, faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga i Riga ma Tomsk. Ioe, ma atonu e le mafai e le Mildronate ona maua se lauiloa i totonu o tagata o le fale, tagata gasegase, ma e oo lava i tagata afeleti, pe afai o ia o se "leai se aoga" le aoga.

Aisea ma e manaʻomia Mildronate-meldonium: ripoti

Faatasi ai ma tagata e le o ni tagata tomai faapitoa, o loo i ai se talitonuga sese o le faaaogaina o le Mildronate e mafai ona faatupuina ai le faateleina o maso maso. O le manatu e matua sese lava, o lenei vailaau e leai sona aoga i volumusu maso. Tagata taʻavale e faʻaaogaina Mildronate e avea o se auala e toe faʻafoisia ai le malosi, faʻamalosia ai le tino ma faʻateleina ai le teteʻe i le faʻalavelave.

Ae o le faʻamatalaga e fesoasoani ai Mildronate i fomai e toe faʻafouina e matua saʻo. O le mea moni, pe a tago i lenei fualaau faasaina, e vave ona vave maua mai siaki, e pei ona faʻaaogaina le tafe o le okesene ile tino. O le gasegase ua sili atu foi lona malosi. I luga o le faʻatau, o Mildronate o loʻo i ai i le tulaga o ampoules, tablets and capsules. O loʻo iai se vai faʻapitoa e faʻamamaina lelei mo le faʻaaogaina.

Faʻasalaga o le mamafa o le avega, o le vailaau faʻasaina o le faʻaaogaina o le okesene i lela ma le taumafaina i le mea e gata ai, e puipuia ai le faʻaputuina o mea oona e faʻaleagaina ai i totonu o siaki, puipuiga mai mea leaga, o loʻo i ai le malosi ma le umi - o faatonuga mo le faʻamaonia e faʻamaonia ai lenei.

Faafetai ia Mildronate, ua maua le tino i le malosi e tetee atu ai i le tele o mamafa ma vave ona toe faʻaleleia lona malosi. I lenei itu, e faʻaaogaina le mimiti i le togafitiga o maʻi faʻapitoa o le cardiovascular, cerebrovascular disorders, faʻateleina le faʻaleleia o le mafaufau ma le tino.

O vailaʻau vasodilating o le mumū e mafua ona o lona gafatia e faʻaitiitia ai le faʻatonuga o le carnitine aʻo faʻalauteleina le gamma-butyrobetaine synthesis.

  1. I le faaletonu o le fatu, o le gentleronate e fesoasoani i le myocardium e sili atu le maliliega ma talia le gaioiga faaletino,
  2. I le ophthalmology, o le gentleronate o loʻo faʻaaogaina i mataupu o togafitiga faʻapitoa ma vailaʻau faʻapitoa,
  3. I le gasegase gasegase o le muso o le fatu, o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o le myocytes, faʻateleina le faʻaleleia o le faʻaleleia,
  4. I le gasegase gasegase ma le masani ai, o le vailaʻau e faʻaleleia ai le gasegase o le cerebral ma faʻamautu ai le microcirculation e fiafia i le mea e sili ona aafia i le ischemia.

Ona o lona gafatia e foia ai le le atoatoa o le tino o le tino o le tino i tagata e mafatia i le ava malosi, o le fualaau oona e aoga i le aveesea o faailoga. O lenei fualaau faasaina ua matuā faʻafefiloi ma vailaʻau nei:

  • Diuretics (Diacarb, Veroshpiron),
  • Bronchodilators (Berotek, Ventolin),
  • Antiplatelet agents (Aspirin Cardio, Prostacyclin),
  • Antiarrhythmic drugs (Ritalmex, Difenin, Cordaron),
  • Vailaʻau faʻasaina (Riboxin, Sustak, Trendal).

I nisi tulaga, Mildronate - o faatonuga mo le faʻaaoga e faʻaleleia ai le aafiaga o isi fualaau. E matauina lenei mea ao ave lenei vailaʻau i vailaau nei:

  • Cardiac glycosides (Digoxin, Strofantin),
  • Peta-adrenergic blockers (Metaprolol, Atenolol, Propranolol),
  • Fualaau e faʻaitiitia ai le toto.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

  • Mea gaosi gaosi: Meliononium (Meldonium),
  • ATX code: C01EV,
  • Faʻatonu: JSC "Grindeks", Latvia,
  • Igoa Latina: Mildronate.

O se tasi o le Mildronate hard gelatin capsule e aofia ai le 250 poʻo le 500 mg. Meldononium i le foliga o se dihydrate e avea o se mea e gaosia ma e le afaina: Amylum solani (sisi potato), Silicii dioxydum colloidale (colloidal silicon dioxyide), stearate calcium (stearate calcium). Mo le gaosia o se atigi gelatin, Gelatinum (gelatin) ma le titanium dioxide (dioxide) o loʻo faʻaaoga.

I le 1 ml. O le tui mildronate e aofia ai le 100 mg. Meldononium ma le vai mo tui e avea o se vaega lagolago. 1 papalama e aofia ai le 500 mg o le Mildronate. O le Meldononium i le ituaiga o phosphate ma vaega o ausilali: Mannitum (E421, mannitol), Povidonum K-29/32 (povidone K-29/32), Amylum solani (masini pateta), Silicii dioxydum (silicon dioxide), Microcristalline Cellulose (cellcristalline cellulose) , Magnesium stearate (magnesium stearate).

O le fualaau faasaina Mildronate e gaosia e le gaosi oloa i le tulaga o:

  • Pusa Mildronate Gx 500 mg. (o le tofo o le laulau e laitiiti lava le manogi)
  • Lelei, le lanu le lanu
  • Vailaʻau gelatin Gagatini No. 1 ma le Nu. 2, ua tumu i le paʻu tioata tioata o le lanu paʻepaʻe. O le paʻu o loʻo i totonu o le kapula e iai lona manogi lelei ma se manogi suamalie (o le pulou lava ia e leai sona tofo).

O loʻo faʻapipiʻi capsules i paʻu e 10 fasipepa i le tasi. E tasi le pepa pepa e aofia ai le 4 paʻu ma faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina. O le faʻafitauli e faʻaauau ona faʻatau atu i ampoules o le 5 ml. (500 mg / 5 ml). E tasi le pusa pepa e aofia ai: 2 pusa paʻu e 5 ampoules o le Mildronate i taʻitasi ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Mildronate - faatonuga mo le faʻaaogaina

Pe a filifilia le "Mildronate" i ni pepa, e tatau ona e manatua: ua foloina atoa le oloa, e le mafai ona ulaina. O le mea lava lea e tasi mo capsules. O pusa e tatau ona teuina i le uluai afifiina i se nofoaga pogisa, e ese mai tamaiti. E masani lava o capsule, e fautuaina ia faʻamaonia pe a fai o Mildronate o loʻo avea ma elemene o togafitiga faʻapitoa e faasaga i pathoces cardiovascular.

E masani lava ei ai fesili "E mafai ona tui Mildronate intramuscularly"Pe"E faʻapefea ona tuiina le fualaau faasaina". O faatonuga mo le togafitiga faafomaʻi ua faailoa mai ai o le sauniuniga tui e fuafua mo le puleaina o le tino, e tatau ona tuʻu eseese mai isi vailaau faʻasaina, e le manaʻomia le faʻasalaga ma se vaifofo o le sodium chloride (peitai, i nisi o tulaga e faatagaina), ma o capsules ma fuamoa e fuafua mo le faʻafofoga tautala (os).

E fautuaina e le kamupanī le sili atu i le 1 g o Mildronate i le aso. E masani lava, e faʻaalua ona faʻaaogaina le Mildronate i le faalua. O le umi o le vasega e 30 aso, ae o nisi taimi e manaʻomia le umi. Pe a tui i totonu o le maso, o le fofo o le iniseti e faʻaitaitagofie ma e mafai ona faʻaosofia ai le lotoifale i le lotoifale ma tali atu i le lotoifale. Mo lenei mafuaaga, o le fualaau faasaina Mildronate e masani ona tui i se vein.

O le fua ma le metotia o le faʻaaogaina o le Mildronate e faalagolago ile maʻi:

  1. E fautuaina tagata taʻavale e faʻaaoga le 500 mg-1 g 2 taimi / aso aʻo leʻi faia aʻoaʻoga. O le umi o le vasega i le aʻoga sauniuni e 14-21 aso, i le taimi o le tauvaga - 10-14 aso,
  2. I le faʻaititia o le faʻatinoga, o le mafaufau ma le tino (e aofia ai ma tagata taʻavale), 500 mg o loʻo faʻamatalaina i totonu. 2 taimi / aso O le togafitiga e 10-14 aso. Afai e manaʻomia, e toe faia le togafitiga i le 2-3 vaiaso,
  3. Mo faʻafitauli masani o le cerebrovascular ave 1-2 laulau o le Mildronate (500 mg i le tasi) i le aso mo se vasega o le 4 i le 6 vaiaso. I nisi tulaga, e fautuaina e le fomai se vasega lona lua, ae i totonu o le tausaga - e le sili atu i le tolu,
  4. Mo faʻalavelave e mafua mai i le ava malosi, e masani ona faʻaalu 4 taimi i le aso, 1 le papalama o Mildronate (500 mg.) Mo le 10 aso,
  5. I le gasologa o le gasegase, i le tulaga o le faalavelave o le cerebrovascular, Mildronate e faʻatautaia ma le le mautonu mo aso e 10 i le 500 mg e tusa ai ma faatonuga. tasi i le aso. A maeʻa lena, e mafai ona e sui i le aveina o le Mildronate, 0.5-1 g i le aso. O le aofaʻi o le faʻaaogaina e oʻo atu i le 6 vaiaso,
  6. A maeʻa le fatu, o le 500-1000 mg o loʻo faʻatonuina i le aso muamua. fofo. Ona faʻafeiloaʻi lea o le tagata gasegase i fualaau. E tatau ona faalua 2 aso i le aso mo le 250 mg. Ona manaʻomia lea ona e inuina le fualaau faasaina faatolu i le aso (o le dosiga e tutusa lava), ae e tatau ona faia faalua i le vaiaso. O le umi o togafitiga e 4-5 vaiaso,
  7. Fomaʻi faʻamalosi - o le vailaʻau e faʻaaogaina i togafitiga faʻafomaʻi faʻatasi ai ma bronchodilators. E faʻasalaina i se aso i le aso mo le 3 vaiaso,
  8. Faʻasologa o le Asthenic - ua fautuaina e ave le 5 ml sualisi. 5 taimi i le aso. O le umi o togafitiga e 14 aso,
  9. Faʻatasi ai ma le cardinalgia, faʻataʻatia i le talaaga o le faʻaleagaina o le myocardial dystroph Mildronate - faʻataʻitaʻiga mo le faʻaaogaina o pepa faataga e 250 mg faalua i le aso mo le 12 aso.,
  10. Stable angina pectoris - 1 papalama o le 250 mg. poo le 5 ml. sipuni fafa taimi i le aso. Taʻitaʻi e tusa ai ma lenei polokalame e te manaʻomia 3-4 aso. A maeʻa lenei mea, o le tui ma le numera o tui e tausia, ae o le vailaʻau e tatau ona onā na o le 2 taimi i le vaiaso. O le umi o le togafitiga e eseese mai le 1 i le 1.5 masina,
  11. Le faʻaleagaina o le angina pectoris ma le faʻaleagaina o le myocardial. 0.5-1 g i se taimi e tasi, i lea aso i lea aso, pe a uma ona faatonuina le tagata maʻi ile fualaau faasaina ile 0.25 g 2 taimi ile aso mo aso muamua 3-4,
  12. I le faateleina o le mafaufau poo le faaletino, ave le 1 papalama o Mildronate 250 mg., E oo i le 4 taimi i le aso mo le lua vaiaso. O le vasega lona lua e mafai ona ave muamua nai lo le 2 vaiaso mulimuli ane,
  13. I le tulaga o gasegase cardiovascular, Mildronate ua faʻaalia o se vaega o togafitiga faʻapitoa, e oo atu i le 2 taimi i le aso mo le 0.5-1 g. O togafitiga masani e faia mai le masina i le 6 vaiaso,
  14. O maʻi e maua i le fatu o le fatu e faʻapitoa ona faʻataʻitaʻiina glycosides cardiac vave (strophanthin, korglikon, celanide) ma togafitiga,
  15. Le vaega laititi o togafitiga o le cerebrovascular. 5 ml taʻitasi. 10% faʻafofo tasi i le aso mo le 10 aso, pe a uma ona tuʻuina atu le vailaʻau i le tagata maʻi i totonu o le 0.5 g i le aso. O le togafitiga e 2-3 vaiaso.

O le Mildronate o loʻo faʻaalia mo le faʻaaogaina i le taeao ma le sili atu i le 17:00 pe a faʻaalu i le tele o taimi i le aso ona o le avanoa e atiaʻe ai se mea manaia. Tagata matutua 15 i le 20 mg. i le kilokalama mamafa 1 taimi i le aso, pe a ma le 30 minute aʻo leʻi aʻoga.

Mildronate papa: faatonuga mo le faʻaaogaina ma le metotia

O pepa mildronate e lautele le lautele. O le fualaau faasaina e aoga i le togafitia o le tele o faamai. O faatonuga o le fualaau faasaina ua faailoa mai ai o le vailaʻau e maua uma i le tulaga o se fofo mo le iniseti, ma i le tulaga o laupepa mo le faʻafofoga tautala.

E tatau ona inu uma pusa, e le mafai ona faʻatau pe olo. E faasaina le sasaa mai o laulaau Mildronate mai le pulou. Faailoga mo le faʻaaogaina i faʻamaʻi o le fatu ma toto toto - ia faʻamaonia se vailaau i foliga o laupepa ma capsules. Ole fua fautuaina ole aso e le sili atu i le 1000 mg. E mafai ona e vaevaeina le fualaau manaomia ole vailaau i totonu ole 2 talosaga. O togafiti togafitiga faʻatasi ma Mildronate i le ituaiga o laupepa ei ai le tusa ma le 30 aso.

O lenei vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina mo le cardinalgia, lea na tulaʻi mai ona o se faʻafitauli o le faʻalogo. I lenei tulaga, e tatau ona faʻaaogaina le fualaau faasaina i lea aso ma lea aso pe a fai o le vailaʻau o le vailaʻau e 500 mg. Afai o loʻo i ai le fualaau o le 250 mg., Ona e manaʻomia lea e faʻatau faʻalua 2 aso i le aso.

I le tulaga na faʻamavaeina ai faʻamaʻi pipisi o le cerebral circulation, o le tagata maʻi ua faatonuina Mildronate i se aso o le 500-1000 mg. Latou te inuina vailaʻau i lea taimi i lea aso, pe vaeluaina le fualaau o aso taitasi i ni atopaʻu.

O tagata maʻi e iai suiga masani i le toto i le faiʻai e fautuaina e faʻaaoga le vailaʻau i se aofaiga e 500 mg. i le aso. O le umi o le togafitiga e tusa ma le 40 aso. E mafai e le fomaʻi aoga ona faatonuina se vaega lua o togafitiga mo le maʻi. E le silia ma le 3 taimi i le tausaga.

Mo tagata mamaʻi o loʻo mafatia i faʻamaʻi o maʻa, Mildronate - faatonuga mo le faʻaaogaina fautuaga e tofia faalua i le aso. Faatasi ai ma le faateleina o le mafaufau ma le faaletino, o le fualaau faasaina e masani ona faatonuina i se fua o le 1000 mg. E tatau ona vaevaeina i aso uma i ni atopaʻu. O le umi o togafitiga ma Mildronate e tusa ma le tolu vaiaso. A maea se tolu vaiaso, e mafai ona toe faia le vasega.

E mafai e tagata taʻavale ona faʻaaoga fualaau faasaina ao leʻi aʻoina le taʻaloga. O le togafitiga mo sauniuniga mo le tauvaga e lua vaiaso. I le taimi o le tauvaga e mafai ona faʻaaogaina e le silia le 15 aso.

Miseleto mildronate: faatonuga mo le faʻaaogaina

Injections e faia faʻasauā, faʻapitoa pe faʻapipiʻi. I le filifiliga muamua, ua tui le vailaau i totonu o se vein, o lea e vave ona ulu atu i le toto. Faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le intramuscular, o le fofo e ulu atu i le mafiafia o maso, ona oʻo loa lea i totonu o sela.

O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e aofia ai le faʻaofiina o le vailaʻau i totonu o masini o mata. O loʻo maua le vaifofo togafitiga i ampoules ma le malosi o le 100 ml. E tatau ona tatala vave i luma o Millerronate injections. Afai o le amupoule ma le vaifofo na tatalaina muamua, e le mafai ona e faʻaaogaina: o se vailaau faasaina e tatau ona lafoai.

Aʻo leʻi amataina le fualaau faasaina, e tatau ona suʻesuʻe lelei le vaifofo. Ia mautinoa e le oi ai ni mea faʻafefete poʻo ni laʻau. Afai e maua, e le mafai ona faʻaaogaina le fualaau mo togafitiga. Faʻaaogā mo le tuiina na o se vai mama ma manino.

E mafai ona faia injections i totonu o le fale, ae mafai ona faia i totonu o le falemaʻi aʻafiaga ma le palakalafa. E tatau ona faia e se tausisoifua agavaa.

Le fualaau faasaina Mildronate - faatonuga mo le faʻaaogaina, faʻamatalaga mo inisiua:

Mildronate - faatonuga mo le faʻaaogaina mo inisiua ua tuʻuina atu faʻapitoa mo le faʻaaogaina. I le vavalalata, o lenei vailaau faasaina e faʻapitoa ona faʻaaogaina mai isi vailaʻau. E le tatau ona faʻavaivai le mildronate i le masini sodium.

Faatasi ai ma le tuiina i totonu o le tino, o se tui e mafua ai ona tupu le tiga. E mafai ona tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻaleagaina le paʻu. O le mea lea, o le Mildronate e masani ona tui tuusao i totonu o se vein. E mafai ona faʻaaogaina le tui mildronate mo le angina pectoris alualu i luma, faʻalavelave fatu, maʻi o vascular vascular and cerebrovascular accidents.

  • Mo tagata maʻi ei ai maʻi faʻapitoa o le tupe, o le vailaʻau e faʻatonutonuina poʻo le faʻatasi i le 0.5 ml. mo le 10 aso
  • O tagata mamaʻie maua i le tino o le faiʻai i se foliga masani e faʻaalia ai le tuiina o le Mildronate 1-3 taimi i le aso ile fua ole 500 mg. (sili ona lelei - ao leʻi faia le aoauli). O le umi o le togafitiga mai le 2 i le 3 vaiaso,
  • Mo maʻi e maua i le maʻi pipisi, o le fualaau oona e tui i le vein i totonu o se vaalele i se fualaau o le 500-1000 mg. Faatasi i le aso. A maeʻa lenei mea, e faʻaauau le togafitiga, ave laulaʻau poʻo kapula,
  • I tagata gasegase ma faalavelave faʻapitoa i le cerebrovascular i totonu o le gaioiga, o le vaifofo e tui i se vein 1 taimi i le aso i se fua faatatau o le 500 mg. O le umi o le togafitiga e 10 aso. O isi togafitiga e faʻatinoina e ala i le faʻaaogaina o fualaau oona,
  • I faʻamaʻi pipisi, o lenei vailaʻau o loʻo faʻatonuina i se tulaga vavalalata. O le fualaau faasaina e faʻaaogaina 1 le taimi i le aso. O le Mildronate o loʻo faʻafoeina i se vaitafe masani, o le togafitiga fautuaina e le silia ma le 1000 mg. A maeʻa togafitiga ma le injections, e tatau ona faʻaauau le togafitiga Mildronate. O le tagata gasegase e ave le fualaau faasaina i foliga o capsules po o papa,
  • Afai ei ai le soliga o le toto i le mafaufau ole tino i tagata gasegase e iai se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le maʻi, o le fofo e tatau ona faʻatonuina ma le le faʻaogaina. Faaaoga Mildronate - faatonuga mo le faʻaaogaina 1 le taimi i le aso. O le vailaau o le vailaʻau e 500 mg. O isi togafitiga e faia i le faaaogaina o fualaau,
  • Afai e mafatia le maʻi i se faʻalavelave masani o le solia o le cerebral, Mildronate e tatau ona faʻatonuina i totonu o le tino. O le fualaau faasaina e faʻaogaina ile faalua i le aso i se fua o le 500 mg. E sili ona lelei le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taeao. O le umi ole togafitiga fualaau e masani lava ona 3 vaiaso,
  • Afai o le tagata gasegase e iai ni suiga tetele i le tupe, o le vailaʻau e tatau ona faia i tua atu ole mata. O le umi o togafitiga e le itiiti ifo ma le sefulu aso. O le fualaau faasaina i lenei tulaga e faʻaaoga i se fua o le 0.5ml.

Mildronate: o le a le mea o loʻo faʻatulagaina ma mea e fesoasoani i meaʻai ma inisiua mai

  1. A maeʻa ona faʻaaogaina le Mildronate, e mafai ona e faʻafeteina le tele o le popole i le tino ma toe faʻaola vave. Ona o nei meatotino, ua faʻaaogaina le vailaʻau e faʻaleleia ai le toto i le faiʻai ma togafitia faʻafitauli eseese o le cardiovascular system, faʻapea foʻi ma le faʻatupulaʻia o le malosi,
  2. I mataupu o faalavelave o le estchemic cerebrovascular, ua faʻaaogaina le Mildronate e faʻaleleia ai le toto i le tulimatai o le ischemia, lea e fesoasoani i le toe tufatufaina atu o le toto,
  3. O le mea galue malosi Mildronate faʻaleleia le metabolism, fesoasoani i le aveesea o toxins faʻaputuina mai sela, ei ai le malosi o le tonic ma puipuia ai lela mai mea leaga,
  4. I le faaletonu o le fatu, Mildronate e tusa ai ma faatonuga e faʻateleina le faʻatulafonoina o le myocardial, e faʻaitiitia ai le taimi o osofaiga a angina, aʻo faʻalauteleina le faʻamalositino,
  5. E le gata i lea, e tusa ai ma iloiloga, e aoga le Mildronate mo faʻalavelave faʻalavelave o le faʻalavelave faʻapitoa faʻatasi ai ma le faʻasolosolo o maʻi ma faʻamalosi tino,
  6. O le meldononium e fesoasoani e faaitiitia le maualuga o le carnitine saoloto, e puipuia ai le felauaiga o le gaʻo umi gaʻo eletise e ala i siama, e taofia ai le faaputuputuina o ituaiga o gaioiga e le o oxidized i sela, o ni mea e maua mai ai le acylcarnitine ma le acylcoenzyme,
  7. I siama oona, e toe faʻafoʻi ai le paleni i le va o le felauaiga o le okesene ma lona ave i sela, e puipuia ai le felauaiga o le adenosine triphosphate, faʻamalosia i le taimi e tasi o le glycolysis, lea e maua e aunoa ma le faʻaaogaina o le okesene. O le iʻuga o le faʻaitiitia o le faʻasalaga o le carnitine o se faʻaopoopoga sili atu o le vasodilator γ-butyrobetaine,
  8. O le gaioiga o le vailaau oona o loʻo fuafua i le taofiofia o le gaoioiga o le enzymatic o le γ-butyrobetaine hydroxylase, o le enzyme mulimuli lea i le faasologa o le faasoasoaina o le L-Carnitine,
  9. A maeʻa ona ave i luga o laupepa, Mildronate - faatonuga mo le faʻaaogaina, o le meldonium o loʻo aofia ai i totonu e vave ona gauai i le vaega o meaʻai. O le vailaau faʻamaina e faʻamaonia e se faʻamaoniga o le bioavailability maualuga. O le vaega mulimuli e tusa ma le 78%,
  10. O le faʻasalaga o le meldonium i le plasma toto e oʻo atu i ona maualuga maualuga i totonu o le itula poʻo le lua pe a maeʻa le pulega. I totonu o le tino, o le meldonium o le metabolised i mea e leai ni mea matautia - kulukose, succinate, 3-hydroxypropionic acid,
  11. O le faʻaaogaina o metabolites e faia e fatugaʻo. O le afa-soifua (T½), faʻalagolago i uiga o se tino faapitoa ma le fua na ave, e mafai mai le 3 i le 6 itula,
  12. O sauniuniga faʻapitoa e faʻaalia mai le 100% bioavailability. O le faʻasalaga o le meldonium i le plasma toto e oʻo atu i ona maualuga maualuga i le taimi lava e maeʻa ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina,
  13. O le taunuuga o le metabolism o le Meldononium o le faʻavaeina o metabolites e le o ni faʻamaʻi (glucose, succinate, 3-hydroxypropionic acid), lea e aveesea mai le tino e fatugaʻo.

O aʻafiaga pe'ā uma ona faʻaaoga le fualaau

O aʻafiaga ona o le faʻaaogaina o le Mildronate e masani lava ona tupu. I le avea ai o se tulafono, ua faailoa mai e avea ma:

  • Suiga i le toto maualuga,
  • Tachycardia,
  • Faigamalo o le lotofuatiaifo,
  • Tele vaivaiga
  • Faʻafefe, afaina ma isi faailoga o le dyspepsia,
  • Faateleina le fiafia
  • Faailoga faʻapitoa, faʻaalia e ala i le vevela, taotoga, vomiting, manava o le fatu, o se lagona o le atoatoa o le manava e tusa lava pe ua uma sina vaega o meaai,
  • Faateleina vave o eosinophi i totonu o le toto,
  • E le gata i lea, o Mildronate - o faatonuga mo le faʻaoga e tusa ai ma iloiloga e ono aʻafia ai le toe faʻafoʻiina o le tino i foliga o le edema, vevela, mūmū poʻo le vevela.

I le le lelei o le faapalepale, e tatau loa ona e logoina le fomaʻi aoga e uiga i lenei mea e fetuʻunaʻi ai le auala ua filifilia pe sui le vailaʻau.

E tatau ona faʻaalia le faʻaeteete aʻo faʻaaogaina nisi o vailaʻau faʻamaʻi ma antihypertensive, faʻapea foʻi ma glycosides cardiac, talu ai ona faʻaleleia e Mildronate o latou aʻafiaga. Faatasi ai ma le faaaogaina tutusa o fualaau faasaina, nifedipine, nitroglycerin, vasodilators lautele ma alpha-blockers, o le tachycardia māmā ma le taofiofiga e mafai ona tupu ma Mildronate.

O le mildronate e mafai ona ave faʻatasi ma faʻamaʻi faʻamaʻi ma mea faʻamalolo, faʻapea foʻi ma le diuretic ma le vailaʻau o le antiarrhythmic. Saogalemu le Mildronate e lagolagoina e lipoti mai i taimi taʻitasi le saogalemu ma lipoti o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.

Ina ua uma ona auai le Lativia i le Europa, o se manaoga manaomia mo faatonu o le maua lea o se polokalama Pharmacovigilance, lea e nafa ma le mataituina ma le iloiloina o le faaaogaina o vailaau.

Talu mai le amataga o le mataituina (talu mai le aso 21 o Mati, 2006), ua maua e le JSC "Grindeks" 478 lipoti e le masani ai (feau) e uiga i oloa e aofia ai le meldonium. E leai ni lipoti o le atiina ae o vaisu ma vaisu i le fualaau faasaina pe a uma ona faʻaaogaina. E leai ni lipoti o mea leaga po o ni tali mai tagata taʻaalo.

Faailoga mo le faʻaogaina o le Mildronate

Faʻailoga mo le faʻaaogaina o Mildronate (mo ituaiga uma o fualaau oona):

  • Faaitiitia galuega
  • Taʻaloga faaletino (e aofia ai i taʻaloga),
  • COPD
  • Loto o le fatu, e aofia ai suesuega,
  • Vaʻaia o le tino i le mata (hemophthalmus),
  • Vaʻaia o le faʻalogo ile vaʻaia
  • IHD (faʻatasi ma isi vailaʻau ma togafitiga togafitiga),
  • Cardinalgia (tiga i le itu tauagavale o le pusa) ona o le leaga o le myocardiopathy,
  • Tigāina
  • O le thrombosis ma le occlusion o le vein central rein or its branches,
  • Dyscirculatory encephalopathy,
  • Vaitaimi faʻapitoa (faʻafaigofie le toe faʻaleleia o le tino),
  • Maʻi faʻamaʻi
  • O le faʻamala,
  • Lafoaʻi o le tino,
  • Manatu o mafaufauga na mafua mai i le ava malosi.

O le saogalemu atoatoa o Mildronate i le togafitiga o fafine maʻitaga e leʻi faʻamaonia. Ina ia puipuia le aʻafiaga leaga o le vailaʻau i luga o le atinaʻe maloloina ma le soifua maloloina o le tamaititi, e le talafeagai le faʻaaogaina o le Mildronate i le taimi o le gaioiga. O le a le mea fofo e fesoasoani tatou te maua ai, ae ui i lea, i le taimi o le maitaga, e aoga le aloese mai le togafitiga.

E le o iloa pe o iai le meliotonium i le susu o susu i fafine. O le mea lea, pe a togafitia ma Mildronate, e fautuaina e fomai e taofi le taimi e fai ai susu mo tamaitai. O Mildronate e fegalegaleai saoloto ma fualaau faasaina, e le feteenai ma i latou.

E masani ona faʻaaoga mo le lelava moe Mildronate. Aisea e taua ai le fualaau faasaina i ia mataupu? O le faʻafefe o le lela po o le manino tele, miti faʻamalosi, ma le vevela, pisa i taliga ma ulu, ma le faʻavaivai masani.

Mildronate - o faatonuga mo le faʻaaogaina e mafai ai ona faʻaleleia le malosi o le tagata, o le mea lea, pe a uma ona faʻaaogaina le vailaau faʻamalosi, faʻafitauli faaletino ma faalemafaufau e sili atu ona faigofie. E masani ona faʻaaoga e le au taaalo le mildronate. A uma mea uma, e faʻaleleia le fatu o mea taumafa, fesoasoani e faʻaititia le vaivai, ma o le mea lea e faʻapupulaina ai le malosi o aoaoga faʻale-tino. O le Mildronate e fesoasoani i le vave faʻafouina o tino o le tino ma le televave o le metabolism.

Contraindications

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, ua solia le Mildronate mo le faʻaaogaina o tamaiti i lalo ifo o le 18 tausaga le matutua, ma le faʻaogaina o le vailaʻau.

Pusa ma inisiua Mildronate - o faʻataʻitaʻiga mo le faʻaaogaina o fautuaga e le tatau ona ave faʻatasi ma: o le tino o le intracranial, o le vevela o le vevela, o le tagata e le o mafaufauga o le fualaau faasaina, lea e mafai ona tupu mai ai allergies.

O suʻesuʻega faʻatuatuaina e uiga i le faʻaaogaina o le Mildronate ao leʻi maitaga ma lactation e leʻi faʻatautaia, o le mea lea e le fautuaina ai le fualaau mo le faʻaaogaina i nei vaitau. Lapataiga: mo faʻamaʻi o le ate ma / poʻo gaʻo.

O le faʻamanatuga e manatua ai e le mafai ona faʻaaogaina le fualaau faasaina ma le ava malosi, aemaise lava pe a faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi cardiovascular. O le fualaau faasaina ua faatauina atu i falemaʻi na o le togafitiga.

Le tau o Mildronate i falemaʻi, o le a le tele o le vailaʻau

O le tau o vailaau e faalagolago i le ituaiga o faʻamalolo. O le tau masani mo capitaliles capitales e 250 mg. - mai le 250 i le 300 rubles, papa o le 500 mg. - mai le 559 i le 655 rubles., Injections mo le puleaina o le tino - 320-380 rubles., Mildronate Gx 500 mg. - 715-720 rubles.

  • Mildronate Capsules 250 mg. Nu. 40 (Lativia) 297.00 ete.,
  • Mildronate Capsules 500 mg. Nu. 60 (Lativia) 646.00 ete.,
  • Millerronate injections / ampoules 10% 5 ml. Nu. 10 (Lithuania) 401.00 rub.,
  • Millerronate injections / ampoules 10% 5 ml. Nu.20 (Lithuania) 751.00 ete.

Mildronate: analogs taugofie ma sui

Faʻataunuʻu faʻatusatusaga o le mea galue:

  • Midola
  • Meldonium dihydrate,
  • Idrinol
  • Medatern
  • Melfort,
  • Meldonius Eskom
  • Melitonium,
  • Vasomag
  • Trimethylhydrazinium propionate dihydrate,
  • 3- (2,2,2-Trimethylhydrazinium) propionate dihydrate,
  • Cardionate

I falemaʻi, o le tau o capsule e amata mai i le 300 rubles mo pusa e 40 o le 250 mg taʻitasi. Mo le 10 injections o le Mildronate 10% i ampoules o le 5 ml. e tatau ona e totogiina 400 rubles.

Le faʻaaogaina o le Mildronate aʻo maʻitaga ma lactation

Mildronate - o faʻatonuga mo le faʻaaogaina e faʻasaina ai le faatonuina i taimi o maitaga. E mafua mai i le mea moni o le saogalemu o le fualaau faasaina e le mafai ona faʻamaonia atoatoa. O vaega ia e aofia ai i totonu o le pa puipui, pe a faʻaaogaina fualaau faasaina, susu susu e tatau ona taofi le pepe.

E leʻo faʻamautuina pe mafai ona faʻalaumua le melikonium i le susu o se tamaitai tausi maʻi. O le mea lea, afai o le tina ua faʻaalia togafitiga ma Mildronate, mo le taimi atoa o togafitiga e manaʻomia ona taofia le fafagaina o susu.

Mildronate ma le ava malosi: faʻasagaga, e mafai ona faʻatasi

E pei o nisi o analogues, Mildronate (iloiloga, faʻamaumauga e faʻamaonia ai lenei) o loʻo faaalia ai le lelei o le togafitiga o tagata o loʻo faʻafefiloi i mea inu ava malosi.

Faʻatasi ai ma le faʻamaʻiina o le maʻi, e faʻaaogaina Mildronate 4 taimi i le aso. O le fua maualuga o aso taitasi e faʻaluaina e fesoʻotaʻi ma isi tulaga: e oʻo ile 2 g. O le vasega e tasi le afa ma le afa vaiaso.

I le ava malosi ma le malosi o le inu o le tino, e mafai ona faʻaaogaina le Mildronate i le faiga o inisiua. I luga o le faʻatau, o le vailaʻau ua saunia saunia mo le faʻaaogaina. Pe a faʻaofiina i totonu o le tino, e le tatau ona faʻafefiloi Mildronate ma isi fualaau. E le fautuaina le faʻaaogaina o le vailaʻau mo le faʻamamaina o fualaau.

Folasaga i se vein e masani ona fautuaina mo faamaʻi pipisi, ma o le fualaau faasaina e 1 le taimi i le aso i se aofaiga e oo atu i le 1 g. O le gaioiga malosi o le Mildronate ua aveese mai le tino i le 12 itula, o le mea lea, i le mavae ai o lenei taimi, .

I mea uma inu ava malosi i togafitiga ma Mildronate e le faasainapeitaʻi, afai e faʻaaogaina lenei vailaau e togafitia ai se maʻi cardiovascular pe afai foi ua faʻalavelave le toto o le mafaufau, e fautuaina pea le tagata maʻi e taofi le inu ava malosi.

O le le lelei o le faʻamaonia o le Mildronate ma le ava malosi e mafua ona o le faateleina o aʻafiaga o faʻafitauli eseese ma le ono mafai ona toe faʻafoʻi le maʻi. Tagata faʻamaʻi ile ava malosi e mafua ona o le faʻaauau pea ona faʻaaogaina le ava malosi, o le fualaau faasaina e tatau ona faʻaaoga 4 taimi i le aso. O le togafitiga fautuaina e le tatau ona sili atu i le 2000 mg. O le umi o togafitiga togafitiga e tusa ma le tasi ma le afa vaiaso.

Cardionate poʻo Mildronate - e sili atu

Cardionate ma Mildronate e tutusa lava fualaau faasaina. O la latou faavae o le mea lava lea e tasi o le gaioiolosi, o lea e tutusa uma le mea e fai e le au sooupu. Pau lava le eseesega o le, e le pei o le Mildronate, Cardionate e na o le 250 mg capsules e maua ai. ma le 500 mg / 5 ml vai tui.

Le faʻaaogaina o le solomuli i taaloga: foliga o le faʻaaogaina

Mildronate - o faatonuga mo le faʻaaogaina e lauiloa lautele i tagata taʻaloga taʻaloga mo a latou meatotino e fesoasoani i le tino e toe faʻaleleia pe a maeʻa aʻoaʻoga. Meldononium e fesoasoani i sela o le okesene ina ia faʻamaoaigaina i le okesene, ma aveesea ai mea leaga. E le gata i lea, e faʻamalosia ai sela. A vave ona vave taʻalo se tagata taʻalo, ona amata loa lea o le aʻoga muamua, ona faʻateleina ai lea o lana gaioiga.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina mo tagata taaalo e i ai pe a iai se vaitaimi o aʻoaʻoga malosi ma faʻaauau, ma e leai se taimi e toe faʻafoʻi ai. Faatonuga mo le faʻaaogaina faʻatasi ma ia e pei ona taua i lalo: o capsules poo tablets e tatau ona aofia ai i se aofaiga atoa e oo atu i le 1 g o le vailaau i le aso, ave i ai i le 30 minute aʻo leʻi aʻoga.

O inisiua malolosi e sili atu ona lelei, o le fua ole aso o le tagata afeleti e 5-10 ml. O le auala o le faʻatagaina e le sili atu i le ono vaiaso. Ole fualaau e le o se mea e fai ma vaisu.E tatau ona manatuaina o le faʻaaogaina o vailaau faʻamaʻi poʻo puluʻu tautala, fualaau, e le suitulaga i se tagata taʻaʻalo ma se meaʻai lelei e maua i le gaʻo ma gaʻo.

Afai e te nofo i luga o se meaʻai faʻagata, ave Mildronate - faatonuga mo le faʻaoga e fai mai e leai se aoga, talu ai e le afaina ai le tino vaivai. O le mafai gasegase e puipuia ai gasegase oona mai le ulufale atu i sela o le tino e fesoasoani e ausia ai le aafiaga o le leiloa o le mamafa i taimi o taaloga malolosi.

Tausaga o le faʻaaogaina:

  • Faʻaitiitia le vaivai
  • I tulaga o le suʻesuʻega, ua toe faʻafoisia le paleni o faiga o le faʻamaʻiina o le okesene ma lona faʻaaogaina i sela, taofia le solia o le ATP felauaiga,
  • Faʻaleleia le faʻaogaina o musika
  • Puipuia le faaputuputuina i sela o mamanu faʻaosoosoina o gaʻo gaʻo faʻasaina,
  • Puipuia le fatu ma faʻaopoopoina le faʻauluuluga o le myocardial,
  • Faateleina le lelei o aʻoaʻoga,
  • E gaoioi le glycolysis, lea e maua e aunoa ma se faʻaopoopoga o le okesene.

E puipuia e le Mildronate gaʻo gaʻo mai le ulu atu i le masini ma faʻalavelave ai i le faaputuga o gaʻo i le ate. E le gata i lea, o le susunuina o suga, o le tino e sili atu le tele o meaʻai, o le gaʻo tonu, mo le adenosine triphosphate molecule na faia (o lona uiga, mo le gaosiga o le malosi).

Mexidol ma Mildronate (meldonium) - ata vitio

O Melitoniu e le auai i le vasega doping seia oo i le aso 1 o Ianuari, 2016, lea na faatagaina ai o ia e faaaoga faaletulafono i tulafono uma. Ae ui i lea, ina ua maeʻa le faʻaaogaina o tupe e le World Anti-Doping Agency (WADA) i le amataga o le 2016, o le tele o tagata taʻalo, mai Rusia ma atunuu o le CIS muamua, na molia i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau. O Mildronate foi na avea ma autu o se taufaaleaga tele ina ua aloaia e Maria Sharapova le faaaogaina o lenei pati i le aso 7 o Mati, 2016.

Faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina Grindeks Mildronat

E tusa ai ma fomaʻi, tagata afeleti ma tagata gasegase faʻafitauli faʻafitauli, o le MILDRONATE o loʻo i ai lona malosi. E tusa ai ma le cardiologists, o le tagofia o fualaau faasaina e faaitiitia ai le ono maua o le atinaʻe lona lua o osofaʻiga o fatu. O faʻamatalaga e uiga i lenei mea faigaluega ua taʻu mai ai e talafeagai mo i latou o latou gaioiga e fesoʻotaʻi vavalalata ma le tele o uta.

E le gata i lea, e manaʻomia le fualaau mo le tiga o le fatu, e mu i le vaega o le muso o le fatu. E le gata i lea, i le vaitaimi o le toe faʻaleleia pe a maeʻa le faʻaaogaina o le ava malosi, ua faatonuina le Mildronate - faatonuga mo le faʻaaogaina. Ava malosi, faatasi ai ma le leai o se mea tutusa, e vave ona aveesea mai le tino ma lenei togafitiga. I luga o le 5-point system, o le fuainumera o fuainumera mo se vailaau tuʻuina e 4.8 i le 5.

Manatua o togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai lou ola maloloina! Ia mautinoa e talanoa i lau fomaʻi! O faʻamatalaga i luga o le 'upega tafaʻilagi e tuʻuina atu mo naʻo aʻoaʻoga aloaʻia ma e leai se faʻamatalaga ma faʻamaonia saʻo, e le o se taʻiala i le gaioiga.

MILDRONAT - tala moni ma iloiloga e uiga i le fualaau faasaina:

  1. Sa le mafai ona ou tumau i le taumafanafana, aua a vave ona vevela, ua amata ona ou lelava vave ma avea ma le le fiafia, momomo, e tatavale loʻu fatu i taimi uma, e peiseai o galue ma loʻu malosi atoa. I le tausaga na teʻa nei, na latou mauaina ai le "faaletonu o le fatu" ma faʻamaonia le Mildronate - faatonuga mo le faʻaoga. O lenei ua ou sauni e fausia se maa faamanatu ia te ia! O le lapataiga muamua - aua le inu i le vailaau i le afiafi, o le a le mafai ona moe. E pei o se pakete kofe e te inu - e le mafai ona e nofo filemu, ae na o le aoga lava lea i le aoauli. O le tele o lou inupia, ma ou ave 1 mg. O le fautuaga muamua o le sili atu lea ona lelei le tagofia o fualaau faasaina i ni tulaga maualuga i le taimi o le tafaoga, pe a le manaʻomia ona e nofo filemu ma e le manaʻomia ona e nofo filemu. matamata le komepiuta mo le tele o itula. Lua lona lua. I nai vaiaso, e le fesoasoani ina ia iloagofie - o aʻu e uiga i le fatu. I le taimi muamua, le auala na galue ai le enisinia o le eletise, i lea laasaga ma lea laasaga, na ou lagona ai o loʻu fatu e le faigata tele ma faigata mai le leaga pei o muamua, ma o loʻu vaivai na faaitiitia,
  2. Na ou aveina Mildronate ae leʻi amataina. Na tofia aʻu e lona fomaʻi maʻi i ni nai tausaga talu ai - na vaivai o ia i le taimi o tapenapenaga mo le sauniga, ua le lava lona malosi e gauai ai i le tele o faamatalaga. I le tulaga lautele, o le fualaau faasaina e le o se mea masani, ae mai le faafitauli o le faaititia o le faatinoga o le a fesoasoani tele lava. O le mea autu o le amata inu lea o le fualaau faasaina, e tusa lava pe amata le sauniuniga malosi mo le amataina o le vasega - 3-4 aso e sili ona lelei mo aso. Ona maua ai lea o le taimi i le fualaau faasaina i lona malosi atoa ma o le taunuuga o le a manaia. O le aʻafiaga o lou faatoa malosi lava - e te le vaivai i le faaletino pe faalemafaufau, o le po le moe o le sauniuni mo le suʻega e le avea ai oe ma fualaau faisua, o le aso e sosoo ai e te fiafia ma fou. Faʻaleleia tele le lelei, e mafai ona ou faia uma otootoga i le po alu i ai ma manatua le tele o faʻamatalaga e pei ona masani ai i totonu o le vaiaso. O mea uma lava o loʻo taulotoina i le taimi lava e tasi i le faʻataʻitaʻiga muamua, e faigofie, e leai se fenumiai, o lea o faʻasalalauga taʻitasi ma le Mildronate e faʻamaeʻa naʻo faailoga sili ona lelei,
  3. I nai tausaga talu ai na maua ai aʻu i le masalosalo ma le VVD, o lona uiga. vative-vascular dystonia. O le mamafa na maualalo pea, i le ave 90/60, ma ausia le 80/45. Talu ai nei, sa ou lagona le lelei ma le toʻa i le 100 / 70-80. Afai o le mamafa e maualuga / i lalo ifo o le tulaga ua faailoaina, sa ou lagona le le lelei. Le leai o se malosi, moe, taunuu i le tulaga o le le mautonu. O lenei mea, e moni, e matua faalavelaveina ai le olaga masani. Sa ou alu i le falemai. Sa latou faia se suʻesuʻega atoa, iloiloga, ma isi. Na faatonuina e le fomaʻi togafitiga, muamua le tuiina o Mildronate, ona sosoo ai lea ma le isi 2 vaiaso e inu ai lenei fualaau faasaina. Na faateia aʻu: na le mafai e loʻu ulu ona taamilo, ua le mautonu le olaga, ua faigofie le olaga. Na fautuaina e le fomai le tagofia o lenei fualaau faasaina i le tausaga, i le autumn ma le tautotogo. Ou te lagona e faigata pe leaga - ou te inu. O le mea e sili ona taua - lenei Mildronate - o faatonuga mo le faʻaaoga e le afaina. Ua faatonuina i tagata taaalo ma tamaiti aʻoga i le taimi o le vasega. Na te puipuia ma faʻailo i sela o le tino, faʻasaʻoina le okesene ia i latou ma fesoasoani e faʻaitiitia le faʻaopoopoga o toxins. O le tau o Mildronate e laʻititi ma e le lava naʻo le tasi,
  4. A le taliaina e le ulu le mafaufau, e fesoasoani tele ma taimi uma. Mai lea taimi i lea taimi ou te "susunuina" i le galuega - e le lava le moe, o lea ou te amata ai ona fenumiai mea uma ma o loʻu ulu ua amata ona le fiafia. I ia tulaga, ou te faʻatau Mildronate i le faiga o injections - i lenei pepa, o fualaau oona e sili atu ona lelei, ma o le taunuuga e vave ona vaaia. O le mea moni, e le mai i le muamua tui e te matauina ai, ae o le aʻafiaga muamua o le a faasolosolosolo malie, ma i le ogatotonu o togafitiga ua uma ona faʻamamaina le ulu, malosi le malosi. e masani ona ou nonofo ma mo ni nai aso, o lea e mafai ona ou faia i le po e aunoa ma se mea sese se tasi. O le mea pito sili ona taua, o le taunuʻuga na maua i le taimi lava e maeʻa ai le faalēaogāina, e foliga mai o le a amataina e le Mildronat se ituaiga o gaioiga i le tino, faafetai lea ou te suatia mo ni nai masina, e pei o se solofanua, ma e le vaivai atoa. Afai mai lea taimi i lea taimi togafitiga togafitiga e faia, e mafai ona e liliu ese mauga
  5. I se taimi ua leva, ina ua ou taumafai e tamoe i se mamao umi i le ogatotonu o le ala, na amata ona ou lagonaina le tiga matuitui i le itu tauagavale o le hypochondrium, na faigata ona manava. Na ia taʻua o se taunuuga faatauvaa o se olaga ola filemu ma le lelava. Na foliga mai o le angina pectoris e le mafaufau tele, ua faatonuina Mildronate - faatonuga mo le faʻaaogaina o vai inu 4 capsu i aso taitasi mo le masina. E le gata i lea, o le tau o paopao taitasi a Mildronate e 750 rubles. E tusa ai ma le fatu, ou te leʻi vave lagonaina le aafiaga, ae o le malosi lava o le "malosi" na vave ona faaalia - sa ou fiafia i se ulu manino ma lelei le mafaufau i le lua vaiaso mulimuli ane. angina pectoris na tupu foi i taimi uma, ae le o vave, na ou matauina e tiga tele, ma o le tiga e le tumau e pei lava muamua. O le faʻasalalauga tuusaʻo na mafua mai i le faaiuga o togafitiga - ioe, na fesoasoani le fualaau faasaina, ona o le tele o osofaʻiga na faʻaititia ma le manino, o loʻu dyspnea na toetoe a mou atu.

E pei ona mafai ona iloa mai i iloiloga, faʻamatalaga mo fualaau faʻamaʻi ma injections a Mildronate, o lenei fualaau faasaina ua mamanuina e faʻaleleia atili ai le gaioiga o le cardiovascular system. I lalo o le faatosinaga a le kulupu malosi, o le faʻatupulaia o le okesene i le toto o le tagata. E faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻamaʻi pipisi. O le meafaigaluega e aofia ai i le lisi o vailaau talafeagai.

E talitonuina o le avea o Mildronate e ono aʻafia ai le ate, lea e oʻo i le taimi e ono faʻaosofia ai le le manuia masani. E leai se faʻamaoniga aloaia o lenei faʻamatalaga i le taimi nei, e leai foi se sootaga i le galuega o le ate ma le gaioiga faaletino.

O le mildronate e puipuia ai le ulu atu o gaʻo eletise i totonu o masini i le tulaga o le cellular, lea e puipuia ai le ate mai le faaputuputuina o gaʻo. O le mea moni, o Mildronate e lelei lona aafiaga ia te ia.

Mai lenei tusiga faafomaʻi, ua matou faamasani i le fualaau faasaina Mildronate - faatonuga mo le faʻaaogaina lea na faʻamatala mai ia i matou po o fea mataupu e mafai ona e suʻeina ai vailaʻau, mea e fesoasoani i ai, o a faʻamaoniga o loʻo i ai mo le faʻaaogaina, faʻaleagaina ma aʻafiaga.

Tuua Lau Faamatalaga