Glidiab sui: tau mo mea tutusa ma meatotino o fualaau faasaina

Ole vailaau oona mai le vaega ole sulfonylurea, e ese mai fualaau faasaina e ala i le iai o se Nte-heterocyclic ring with a endocyclic bond.

Gliclazide e faaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, e faaosofia ai le faaseeina o le inisalini e β-sel o teineiti o Langerhans. O le faateleina o le maualuga o le insulin ma le C-peptide e faaauau pea ina ua mavae le 2 tausaga o togafitiga. E le gata i le aʻafiaga o le gaosiga o le gaʻo, o le gliclazide e maua ai le hemovascular effects.

Aafiaga i le faʻaaogaina o le inisalini

I le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka, o le fualaau faasaina e toe maua ai le amataga o le manava o le inisalini i le tali atu i le taumafa o le kulukose ma faʻaleleia ai le vaega lona lua o le manava insulin. O se faʻateleina o le faateleina o le gaioiga o le inisalini e matauina i le tali atu i le faʻaosofia ona o le taumafa o meaai ma le puleaina o le kulukose.

O le Glyclazide e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le thrombosis vaʻaia o le toto, e aʻafia ai faiga e mafai ona taʻitaʻia ai faʻalavelave i le maʻisuka: o le faʻasaina o le platelet aggregation and adhesion and decrease in concentration of plalet activation factors (beta-thromboglobulin, thromboxane B2), as well as the restoration of vascular activity fibrinolytic faʻateleina le gaioiga o le plasminogen activator.

O le faʻaogaina o le maʻisuka (MD) (hemoglobin glycosylated (HbA1c) 65 tausaga) - 30 mg (1/2 laulau) i le aso.

I le tulaga o le pulea atoatoa, e mafai ona faʻaaogaina le fualaau oona i lenei fua mo togafitiga faʻaleleia. I le le atoatoa o le pulea lelei, o le fua o le fualaau faasaina o aso taitasi e mafai ona siitia i le 60 mg, 90 mg po o le 120 mg. O le faʻateleina o le faʻasolosolo e mafai ona le muamua nai lo le 1 masina o togafitiga fualaau faʻamaʻi i se fomaʻi ua uma ona faatonuina. O le tuusaunoaga o tagata gasegase o le toto o le kulukose toto e lei faʻaitiitia pe a uma le 2 vaiaso o togafitiga. I ia tulaga, e mafai ona siitia le fuainumera i le 2 vaiaso talu ona amata le pulega.

O le maualuga o aso fautuaina o le fualaau oona e 120 mg.

1 papa maʻa ma se faʻafouga faʻaleleia (MB) 60 mg e tutusa ma le 2 pusa ma se faʻafouina 30 mg O le i ai o le notch i luga o papa e 60 mg e mafai ai ona e vaevaeina le laulau ma ave i aso taitasi 30 mg (1/2 tablet 60 mg), ma pe a tatau ai 90 mg (1 papafa 60 mg ma le 1/2 tablet 60 mg).

Le fesuiaiga mai le tagofia o fualaau faʻamaʻi Diabeton® 80 mg i fualaau o le Diabeton® MB faʻatasi ma se faʻamaga faʻalelei o le 60 mg:

1 papalama o le vailaau faʻamaʻi o le Diabeton® 80 mg e mafai ona suia e le 1/2 papafi ma se faʻamalosaga faʻaleleiina Diabeton® MB 60 mg. Pe a faʻafeiloaʻi maʻi mai Diabeton® 80 mg i le Diabeton® MB, e fautuaina lelei le faʻatonuina o le glycemic.

Le fesuiaiga mai le tagofia o fualaau faasaina i fualaau faasaina o le Diabeton® MB faatasi ai ma le toe faaleleia o le 60 mg:

O fualaau faʻamaʻi o le Diabeton® MB faʻatasi ma se faʻagaga faʻafouina o le 60 mg e mafai ona faʻaaoga nai lo se isi sui o le hypoglycemic mo le faʻafofoga tautala. Pe a faʻafeiloaʻi tagata gasegase e maua nisi vailaau faʻamalolo mo le faʻafofoga tautala i le Diabeton® MB, e tatau ona mafaufauina a latou dose ma le afa-ola. I le avea ai o se tulafono, e le manaomia se vaitaimi tau soloaiga. O le fua muamua e tatau ona 30 mg ona faʻauluina lea e fuafua i le faʻaogaina o le kulukose toto.

Pe a suia le Diabeton MB MB i le sulfonylurea o meaʻai ma se afa-ola umi e aloese ai i le hypoglyceemia e mafua mai i le faʻaopoopoga o aʻafiaga o le lua hypoglycemic agents, e mafai ona e taofia le aveina mo ni nai aso. Ole fua muamua o le Diabeton® MB e 30 mg (1/2 pusa 60 mg) ma, afai e tatau ai, e mafai ona faateleina i le lumanai, e pei ona faamatalaina i luga.

Faʻatasiga ma se isi vailaʻau faʻamalolo

O le Diabeton® MB e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma biguanidine, faʻamaʻi glucosidase po o insulin.

Faʻatasi ai ma le le atoatoa o le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona faʻamautuina togafitiga faaopoopo ile inisalini ma le mataʻituina lelei o togafitiga.

Vaega faʻapitoa maʻi

Fai le fetuunaiga mo tagata mamaʻi e sili atu i le 65 tausaga e le manaʻomia.

O suʻesuʻega faʻaletaʻiina ua faʻaalia ai e le manaomia le fuaina o le fesuiaiga o tagata mamaʻi i le laʻititi laʻititi o le toilalo. Faʻataʻitaʻiina le mataʻituina o togafitiga faafomai

I tagata gasegase e lamatia le atiaʻe o le hypoglycemia (le lava ma le le paleni meaai paleni, ogaoga poʻo le leai o ni mea e maua i le endocrin - o le pituitary ma le le atoatoa o le tino, hypothyroidism, faalēaogāina o corticosteroids pe a maeʻa umi ma / poʻo maualuga, faʻamaʻi ogaoga o le cardiovascular system - ogaoga o le faʻamaʻi faʻamaʻi, faʻamaʻi le atherosclerosis o le garotid arteries, masani atherosclerosis), e fautuaina e faʻaaoga le fua pito i lalo (30 mg) o le vailaʻau o le Diabeton® MB.

Ina ia ausia le malosi o le maʻisuka ina ia puipuia ai faʻafitauli o le maʻisuka, e mafai ona faʻaititia le fua o le Diabeton® MB i le 120 mg i le aso e faaopoopo atu i taumafa ma faamalositino e ausia ai le maualuga o le maualuga ole HbA1c. Manatua le lamatiaga o le atiaʻe o le hypoglycemia. E le gata i lea, o isi vailaʻau oona, e pei o le metformin, o le inhibitor alpha-glucosidase, o le thiazolidinedione po o le inisalini, e mafai ona faaopoopo i togafitiga.

O faʻamatalaga e uiga i le lelei ma le saogalemu o le vailaau faʻasaina i tamaiti ma tagata talavou i lalo ifo o le 18 tausaga le matutua e le o maua.

Faatonuga mo le faaaogaina

Glyclazide (o le sulfonylurea o mea na maua ma o se mea e maua mai le sulfamide) o le elemene autu autu lea i le vailaʻau. E faʻatinoina se galuega o le hypoglycemic (hypoglycemic).

I lalo o le aafiaga o lenei vaega, o le gaosiga o le inisalini i le pancreas ma le galuega o se glycogen synthetase enzyme faapitoa ua amataina.

O le Gliclazide e faʻamalosi ai le taimi i le va o le 'ai ma le amataga o galuega malosi a le pancreas e maua ai le inisalini, faʻaititia le postprandial glycemia (maualuga o le suka pe a uma ona 'ai).

I le faʻaopoopoga, o le vailaʻau e puipuia ai le faʻafeiloaʻi o sela (totola faʻatasi), faʻaititia le lagona o le toto toto i le hormone-adrenaline ma le lamatiaga o ni atherosclerotic plate i puipui puipui.

O vailaau e faaopoopo i le vailaʻau e aofia ai le: lactose (susu gaʻo), mafiafia (masima o le magnesium ma le vailaʻau oona), talc pharmaceuticals, cellulose, maso.

O le vailaau faʻamaina e matua gaogaoina uma e le vaega o meaʻai, o le maualuga o le toto e matauina pe a mavae le 6 itula. O le faʻaaogaina o le faʻasologa o loʻo faia e inumaga ma fatugaʻo.

Faailoga ma le faʻailoga

O le togafitiga Glidiab e faʻataʻitaʻiina mo le hyperglycemia masani o le ituaiga lona lua (le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka) ma faʻatasi ai ma fetuunaiga o meaʻai.

O faʻamaoniga e faʻaaoga e:

Le fualaau mo le maʻisuka Forsig ma ana analogues.

  • Tulaga o le DKA (ketoacidosis o le maʻisuka),
  • hyperglycemia (maʻisuka) o le ituaiga muamua,
  • le vaitaimi o le fanauina ma le fafagaina o le tamaitiiti,
  • o le gasegase le tumau ma le galuega o le faamaʻi,
  • o se faaitiitia o kela paʻepaʻe,
  • sodium maualuga ma glucose (coma hyperosmola),
  • mimitiina ma le faʻaogaina o le toto,
  • tasi le le faapalepale.

Ole vailaʻau e le o faʻamaonia mo tamaiti, o gasegase e iai le ava malosi ma faʻamaʻi tigaina.

Faʻasologa o foliga ma fuataga

Glidiab ua gaosia i luga o le laulau o le 80 mg o mea gaosia i totonu o se laulau. O le afifi e 60 vaega. O loʻo i ai foʻi meaʻai umi o Glidiab MV.

O le vailaʻau e fuafua e le fomaʻi taʻitasi mo tagata maʻi taitoatasi, ma mafaufau i suiga o le kulukose i totonu o le toto aʻo le i ai, ma a maeʻa. E masani lava, o le togafitiga e amata i se fua faatatau o aso taʻitasi o le 80-160 mg (320 le maualuga).

O le tagofia o fualaau faasaina e faʻaalia faalua i le aso. Afai e tatau ona faʻaleleia le fualaau, o le taimi taimi i le va o suiga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le itiiti ifo ma le lua vaiaso.

Faʻapitoa

Togafitiga ma le fualaau faasaina e manaomia ai le siakiina i aso uma o le suka, faapea foi ma le tausisia o se taumafataga e maualalo le gaosiga. I le tulaga o le solia o le taumafataga, faʻateleina le gaioiga faaletino, lagona faʻalagona, e tatau ona taʻu atu i le fomaʻi lenei mea e sui ai le vailaau o vailaʻau.

Pe a tuʻufaʻatasia ma vailaʻau inu, o le a matauina uma faailoga o le onosaʻi (vomiting, vevela, tiga o le ulu ma mea leaga).

O le faʻaitiitia o le aoga o togafitiga e maua ai se faʻaoga tutusa o togafitiga ma togafitiga.

Faʻaaliga o aʻafiaga i itu:

  • sili atu le afu (hyperhidrosis),
  • maso e le pulea le muso (manava),
  • telegese le fatu (bradycardia),
  • faateleina le 'ai
  • faʻanununununuʻi mafaufau
  • o le moe, le mautonu, le fiafia,
  • leai se popole,
  • tigaina ma le faigata o le faʻaleleiaina (dyspepsia),
  • nofoa le fiafia (manava manava),
  • fomaʻi epidermal.

E le faʻatagaina se faʻasalaga o le fualaau faasaina! O le hypoglycemic coma e mafua mai i le le amanaiaina o faatonuga faafomaʻi.

O le vailaau e gaosia i Rusia e Akrikhin OJSC. O le tau e tusa ma le 135 rubles.

O Glidiab e tutusa foliga tutusa e faavae i luga o gliclazide, ua taʻua i latou o fualaau faasaina. O vailaau faafomai e gaosia e kamupani eseese tau vailaau faafomai i Rusia ma fafo atu, o le tau masani o le afifiina e le sili atu i le 250 rubles.

Glidiab faʻamaonia e gaosia i le Russian Federation: Glyclazide, Glucostabil.

Faʻauʻau Faʻatau mai: Diabetes (Farani), Gliclad (Slovenia), Gluktam (Farani), Diabinaxi Diatika (Initia), Glioral (Yugoslavia), Diabetid (Italia), Oziklid (Ireland).

E le gata i lea, o loʻo i ai vailaau faʻasaina e pei o Glidiab i le faʻataunuʻuina o le tino, o le gaioiga galue o le glimepiride. O loʻo faʻatino galuega tutusa e pei o le gliclazide, ua faʻaalia mo le faʻaaogaina i le hyperglycemia masani o le ituaiga lona lua.

O faʻamaoniga mo ia ituaiga mea e ese mai Glidiab. O aʻafiaga e faʻaauau pea i luga o le soona fai, a leai o le lisi o mea e le manaʻomia e faʻaitiitia (bradycardia, moe, dyspepsia, paʻu paʻu). O togafitiga e faia faatasi ma se meaʻai.

Siamani antidiabetic agents:

  • Amala. Kamupani: Aventis Pharma Deutschland GmbH. Tau - 1280 r,
  • Maninil. Gaosiga: Berlin-Chemie AG / Menarini Group. 130 rubles.


  • Glibenclamide. Gaosiga Akrikhin HFK, ALSI Pharma, Antiviral, Bivitech, Biosynthesis. O le tau e tusa ma le 200 rubles.
  • Glimepiride. E maua e Vertex, Pharmstandard-Leksredstva kamupani. O le tau e -190 rubles.

O loʻo i ai foi isi tagata Czech Czech Amiks. Production Zentiva, i se tau e 670 rubles, ma le Gagana Eleni Glyurenorm. Foafoa: BoehringerIngelheimEllas, i le tau o le 450 p.

I le tulaga o taotoga, e tatau ona logoina le fomaʻi e uiga i togafitiga faʻatasi ma Glidiab poo ana mea tutusa, aua o le tofiaina o vailaʻau inisalini e le faʻatea.

Glidiab Replacement Reviews

O le maʻisuka ituaiga 2 e le o se faasalaga. Sa ou aveina Glidiab mo ni nai tausaga, lea e fesoasoani e faatumauina ai le kulukose o loʻu toto.. I le faʻatau atu, e moni, e tele meafaigaluega faʻaonapo nei, ae e tele taimi sili atu ona taugata. O laʻu fualaau e le taugata ma aoga.

Ona o le le saʻo o togafitiga o se tasi o faamaʻi, sa amata ona oso aʻe ia te aʻu le suka. O se taunuuga, o le siama o le maʻisuka ituaiga 2. Na faatonuina e le fomai Glutenorm. Sa ou taliaina ma le faamaoni, ma na ou lagonaina le aoga. Ae o le fualaau faasaina e tatau ona onā toetoe lava a faifai pea, ae e tau tele. I luga o se fautuaga, suia o ia ma Glidiab. O le taunuuga e tutusa, ae o le tau e faʻatolu ona itiiti.

Na maua e le tinamatua le maʻisuka mo se taimi umi. Ua faatonuina o ia i le maʻisuka, lea ou te faatauina pea. Mo le taimi mulimuli, e leai se maʻi suka i le fale talavai. Na fautuaina e le fomai tipitipi le sui o Glidiab. Na na ona ou faatauina mai le afifi. E tusa ai ma iloiloga, o vailaau e faʻaitiitia ai le maualuga o le suka, i itu uma e talafeagai mo togafitiga.

Glidiab analogs

O se analogue e taugata tele mai le 8 ru.

Gliclazide MV o se tapenaina o papa maʻa mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 e faʻavae i luga o le mea e tasi o loʻo galue malosi i se fua o le 30 mg. Ua faatonuina mo le le lelei o meaai ma faamalositino. Gliclazide MV ua faʻasaina i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 1 (o le insulin-dependent).

O se analogue e sili atu le tau mai 10 ruuga.

Akrikhin (Rusia) Glidiab o se tasi lea o mea sili ona aoga mo le gliclazide. O loʻo avanoa foi i le laulau, ae o le vateatea o le DV e sili atu i luga, lea e tatau ona mafaufau i ai ao le i amata togafitiga. O loʻo faʻaalia mo le maʻisuka ituaiga 2 ma le le atoatoa o taumafa ma gaoioiga faaletino.

O le analogue e taugata tele mai 168 rubles.

Lisi Rusia sauniuni mo togafitiga o le maʻisuka. Mea aoga: gliclazide i se fua o le 60 mg i le papa maa. O loʻo faʻaalia mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 ma mo faamoemoega faʻasolosolo.

O le analogue e sili atu le taugata mai 72 ru.

Foafoa: Pharmastandard (Rusia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. 2 mg, 30 pcs., Tau mai le 191 rubles
  • Taofi. 3 mg, 30 pcs., Tau mai le 272 rubles
Glimepiride tau i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Glimepiride o se fualaau mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. Avanoa i le pepa o loʻo i ai le mea taua e tasi i se fua o le 2 i le 4 mg i le papa.

O se analogue e sili atu le tau mai 9 ru.

Foafoa: Ua faamaninoina
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. ma le MV 30 mg, 30 pcs., Tau mai le 128 rubles
  • Taofi. 3 mg, 30 pcs., Tau mai le 272 rubles
Tau faʻamaonia i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Diabetalong o se fualaau faasaina mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 e mafua mai i le gliclazide i se aofaiga e 30 mg. O le vailaau faʻasaina ua faʻamatalaina i le le atoatoa o le aoga o gaioiga faaletino ma taumafa. E iai faʻamaoniga ma aʻafiaga i itu.

O le analogue e taugofie mai le 73 rubles.

Foafoa: Valenta (Rusia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • 5 mg tablets, 50 pcs., Tau mai le 46 rubles
  • Taofi. 3 mg, 30 pcs., Tau mai le 272 rubles
Glibenclamide tau i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Glibenclamide o se fualaau faʻatau Rusia taugofie mo le togafitia o le maʻisuka ma le mea e tasi o loʻo galue ai i le tuufaatasiga. O le tui e faalagolago i le matua o le maʻi ma le malosi o togafitiga mo le maʻisuka.

O se analogue e sili atu ona taugata mai 190 rubles.

Foafoa: Sanofi-Aventis S.p.A. (Italia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. 1 mg, 30 pcs., Tau mai 309 rubles
  • Taofi. 2 mg, 30 pcs., Tau mai le 539 ru
Amaryl tau i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Amaryl o se togafitiga mo le maʻisuka ituaiga 2 i le ituaiga o laulau e fuafua mo le faʻaaogaina totonu. I le avea ai ma mea galue malosi, o le glimepiride e faʻaaoga i se fua o le 1 i le 4 mg. E iai faʻamaoniga ma aʻafiaga i itu.

O se analogue e sili atu le tau mai le 20 ru.

Foafoa: Berlin-Chemie / Menarini Pharma (Siamani)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • 5 mg tablets, 120 pcs., Tau mai 139 rubles
  • Taofi. 2 mg, 30 pcs., Tau mai le 539 ru
Tau mo Maninil 5 i falemaʻi faʻainitaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

O se fualaau faasaina mo le togafitiga o le maʻisuka e faavae ile glibenclamide (i le micronized form) i se fua faatatau o le 1.75 mg. Faʻamaonia mo le faʻaaogaina i le maʻisuka ituaiga 2 (faatasi ai ma le le atoatoa o se meaai paleni).

O le analogue e sili atu le taugata mai le 67 rupu.

Foafoa: Canonfarma (Lusia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. 2 mg, 30 pcs., Tau mai 186 rubles
  • Taofi. 4 mg, 30 pcs., Tau mai le 252 rubles
Canon glimepiride tau i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Glimepiride Canon o se tasi o fualaau aupito sili ona aoga mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 e faavae i luga o le glimepiride i se mea faapena. O loʻo faʻamatalaina mo le le atoatoa o le taumafa ma le gaioiga faaletino.

O le analogue e taugata tele mai 91 rupu.

Foafoa: Akrikhin (Rusia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. 1 mg, 30 pcs., Tau mai le 210 ru
  • Taofi. 2 mg, 30 pcs., Tau mai le 319 rubles
Tau faʻamafaʻailoga i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Canonpharma (Rusia) Glimepiride Canon o se tasi o fualaau sili ona aoga mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 e mafua i luga o le glimepiride i se mea faapena. O loʻo faʻamatalaina mo le le atoatoa o le taumafa ma le gaioiga faaletino.

O le analogue e taugata tele mai le 183 rubles.

Foafoa: Krka (Slovenia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Pusa 60 mg, 30 pcs., Tau mai 302 rubles
  • Taofi. 2 mg, 30 pcs., Tau mai le 319 rubles
Gliclada tau i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Faʻavasega Slovenian sauniuni mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. Glyclazide e faʻaaogaina o se mea galue malosi i se fua o le 30 pe 60 mg i le papa. E iai faʻamaoniga ma aʻafiaga e ono aʻafia ai.

O le analogue e taugata tele mai le 277 rubles.

Foafoa: Beringer Ingelheim International GmbH (Siamani)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. 30 mg, 60 pcs., Tau mai le 396 ru
  • Taofi. 2 mg, 30 pcs., Tau mai le 319 rubles
Glurenorm tau i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Glurenorm o se sauniuni mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 e mafua i le glycidone i se fua faatatau o le 30 mg. E faʻamaonia i le maʻisuka ituaiga 1, lactation, maitaga, ate ma fatu fatu. O le lisi atoa o faʻamaʻiloga e mafai ona maua i faatonuga.

Analogs i le tuufaatasiga ma faailoga mo le faʻaaoga

UlutalaTau i RusiaTau i Ukraine
Bisogamma Glyclazide91 solo182 UAH
Maʻisuka MR --92 UAH
Diagnizide Mr Gliclazide--15 UAH
Glidia MV Gliclazide----
Glykinorm Gliclazide----
Gliclazide Gliclazide231 suʻe57 UAH
Glyclazide 30 MV-Indar Glyclazide----
Glyclazide-Health Gliclazide--36 UAH
Glioral Glyclazide----
Diagnizide Gliclazide--14 UAH
Diazide MV Gliclazide--46 UAH
Osliklid Gliclazide--68 UAH
Diadeon gliclazide----
Glyclazide MV Gliclazide4 tusi--

Le lisi o loʻo i luga o analogues, o loʻo faʻaalia ai Glidiab sui, e sili ona talafeagai ona o latou tutusa foliga o mea gaosi ma e faʻatasi e tusa ai ma le faʻaaliga mo le faʻaaoga

Analogs e ala i le faʻamaoniga ma le auala e faʻaoga ai

UlutalaTau i RusiaTau i Ukraine
Glibenclamide Glibenclamide30 tusi7 UAH
Maninyl Glibenclamide54 solo37 UAH
Glibenclamide-Health Glibenclamide--12 UAH
Glyurenorm glycidone94 tusi43 UAH
Amala 27 solo4 UAH
Glemaz glimepiride----
Glian glimepiride--77 UAH
Glimepiride Glyride--149 UAH
Glimepiride diapiride--23 UAH
Ositaulaga --12 UAH
Glimax glimepiride--35 UAH
Glimepiride-Lugal glimepiride--69 UAH
Clay glimepiride--66 UAH
Diabrex glimepiride--142 UAH
Meglimide glimepiride----
Melpamide Glimepiride--84 UAH
Perinel glimepiride----
Glempid ----
Glimed ----
Glimepiride glimepiride27 solo42 UAH
Glimepiride-teva glimepiride--57 UAH
Glimepiride Canon glimepiride50 suʻe--
Glimepiride Pharmstandard glimepiride----
Dimaril glimepiride--21 UAH
Glamepiride diamerid2 lau--

Eseesega o mea, atonu e fetaui lelei i faʻaaliga ma auala e faʻaaoga ai

UlutalaTau i RusiaTau i Ukraine
Ole rosiglitazone muamua, metformin hydrochloride----
Bagomet Metformin--30 UAH
Glucofage metformin12 solo15 UAH
Glucophage xr metformin--50 UAH
Red Metal Metformin, Sibutramine20 solo--
Dianormet --19 UAH
Diaformin metformin--5 UAH
Metformin metformin13 tusi12 UAH
Metformin sandoz metformin--13 UAH
Siofor 208 suʻe27 UAH
Formine Metformin Waterdroloride----
Emnorm EP Metformin----
Megifort Metformin--15 UAH
Metamine Metformin--20 UAH
Metamine SR Metformin--20 UAH
Metformate metformin256 suʻe17 UAH
Tefor metformin----
Glycometer ----
Glycomet SR ----
Formethine 37 solo--
Metformin Canon metformin, ovidone K 90, maso o le sana, crospovidone, magnesium stearate, talc26 tusi--
Insuffor metformin hydrochloride--25 UAH
Metformin-teva metformin43 solo22 UAH
Diaformin SR metformin--18 UAH
Mepharmil Metformin--13 UAH
Metformin Farmland Metformin----
Amaryl M Limepiride Micronized, Metformin Hydrochloride856 suʻe40 UAH
Glibomet glibenclamide, metformin257 solo101 UAH
Glucovans glibenclamide, metformin34 tusi8 UAH
Dianorm-m Glyclazide, Metformin--115 UAH
Dibizid-m glipizide, metformin--30 UAH
Douglimax glimepiride, metformin--44 UAH
Duotrol glibenclamide, metformin----
Gluconorm 45 solo--
Glibofor metformin hydrochloride, glibenclamide--16 UAH
Avandamet ----
Avandaglim ----
Janumet metformin, sitagliptin9 tusi1 UAH
Velmetia metformin, sitagliptin6026 tusi--
Galvus Met vildagliptin, metformin259 suʻe1195 UAH
Tripride glimepiride, metformin, pioglitazone--83 UAH
Comboglize XR metformin, saxagliptin--424 UAH
Comboglyz Prolong metformin, saxagliptin130 solo--
Gentadueto linagliptin, metformin----
Vipdomet metformin, alogliptin55 solo1750 UAH
Sinjardi empagliflozin, metformin hydrochloride240 solo--
Voglibose Oxide--21 UAH
Glutazone pioglitazone--66 UAH
Dropia Sanovel pioglitazone----
Januvia sitagliptin1369 tusi277 UAH
Galvus vildagliptin245 suʻe895 UAH
Onglisa saxagliptin1472 tusi48 UAH
Nesina alogliptin----
Vipidia alogliptin350 tusi1250 UAH
Trazhenta linagliptin89 tusi1434 UAH
Lixumia lixisenatide--2498 UAH
Guarem Guar resin9950 suʻe24 UAH
Insvada faʻasalalau----
Novonorm Repaglinide30 tusi90 UAH
Reppagb Repaglinide----
Faʻailoga o le Baeta150 paʻu4600 UAH
Baita Long Exenatide10248 tusi--
Viktoza liraglutide8823 tusi2900 UAH
Saxenda liraglutide1374 tusi13773 UAH
Forksiga Dapagliflozin--18 UAH
Forsiga Dapagliflozin12 solo3200 UAH
Invocana canagliflozin13 tusi3200 UAH
Jardins Empagliflozin222 suʻe566 UAH
Faʻasalaga Leai115 solo--

E faʻapefea ona maua se faʻaletonu taugofie o se taugata taugata?

Ina ia maua se faʻasologa taugofie i se vailaʻau, se generic poʻo se synonym, muamua o mea uma matou te fautuaina e gauai atu i le tuufaatasiga, e faʻaaogaina i mea tutusa ma mea e faʻaaogaina mo faʻaaogaina. O le mea lava lea e tasi o le fualaau faasaina o le a faailoa mai ai o le vailaʻau e tutusa lava ma le fualaau faasaina, vailaau faafomai ma tutusa. Ae ui i lea, aua nei galo e uiga i vaega le atoatoa o fualaau tutusa, lea e mafai ona aafia ai le saogalemu ma le aoga. Aua le galo e uiga i le fautuaga a fomaʻi, o vailaʻau a le tagata lava ia e mafai ona afaina ai lou soifua maloloina, o lea la e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau.

Faʻamataʻuga itu

Ona o le aafiaga i le gliclazide ma isi sulfrinylurea, e tatau ona mafaufauina itu taua e lua.

E pei o isi fualaau o le sulfonylurea, o le Diabeton® MB e mafai ona mafua ai le hypoglycemia i le tulaga o taumafa e le masani ai ma aemaise lava pe a fai o le taumafataga ua misi. E ono mafai ona iai ni faʻamatalaga o le hypoglycemia: tiga o le ulu, fiaai tele, gasea, vomiting, faʻalautele le vaivai, faʻalavelave moe, faʻavevesi, faʻavevesi, faʻaitiitia le mafaufau, tolopo le tali, atuatuvalega, fenumiai, vavalalata ma vaʻaia, tautala, lagona, le mafaufau , vaivaiga, vaivaiga, faʻavevesi, bradycardia, faʻasalaga, faʻanofoina o le tino, moe, leai se mafaufau ma le ono mafai ona tupu aʻe, seia oʻo i le oti.

E mafai foi ona maitauina le tali mai o le tino: faʻapupulaina le sosolo, "pipii" paʻu, popole, tachycardia, toto maualuga, palpitations, arrhythmia ma angina pectoris.

I le avea ai o se tulafono, o le a taofia ai le faʻaaogaina o le gaʻo (sugar) i faʻamaʻi o le hypoglycemia. O le suʻeina o mea suamalie e le aoga. I le talaaga o isi mea e maua mai i le sulfonylurea, o le toe foʻi mai o le hypoglycemia na maitauina ina ua maeʻa ona manuia.

I le maʻi poʻo le faaumiumi o le hypoglycemia, e faʻaalia ai togafitiga faʻapitoa faʻapitoa faʻafuaseʻi, atonu o le falemaʻi, e tusa lava pe i ai se aʻafiaga mai le aveina o gaʻo.

Isi aʻafiaga

Mai le faʻaogaina o le tino: tiga o le manava, gasegase, vomiting, manava manava, faamaʻi. Aveina o fualaau faasaina i le taimi o le taumafataga o le taeao e aloese ai nei faailoga pe faaitiitia ai.

O aʻafiaga o loʻo mulimuli mai e le taatele:

I luga o le vaega o le paʻu ma le tino o le tino: vevela, vevela, urticaria, erythema, vevela moalopapular, vevela mataʻutia.

Mai le polokalame o le hemopoietic: faʻafitauli o le hematological (anemia, leukopenia, thrombocytopenia, granulocytopenia). I le avea ai o se tulafono, o nei mea faʻalavelave e mafai ona toe faʻaleleia pe afai e faʻaumatia le togafitiga.

I le vaega o le ate ma le biliary tract: faateleina le gaioiga o enzymes o le hepatic (AST, ALT, alkaline phosphatase), i tulaga e le masani ai - atepatitis. Afai e tulai mai le taofiofi cholestatic, o le togafitiga e tatau ona faamutaina.

O aʻafiaga o loʻo mulimuli mai e masani lava ona toe faʻaleleia pe afai e faʻaumatia togafitiga.

Mai le itu o le okeni o le faʻaaliga: o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o vaaiga vaaia e mafai ona tupu ona o se suiga i le maualuga o le kulukose o le toto, aemaise i le amataga o togafitiga.

O aʻafiaga na maua i le sulfonylurea o mea na tutupu na lipotia i mataupu o le erythrocytopenia, agranulocytosis, anemia hemolytic, pancytopenia ma le vasculitis o le tino. E le gata i lea, aʻo ave nisi mea e maua mai i le sulfonylurea, o le faateleina o le gaioiga o le enzymes, o le gase o le galue (mo se faataitaiga, faatasi ai ma le atinaʻe o cholestasis ma jaundice) ma le hepatitis. O nei faʻaaliga na faʻaitiitia le taimi talu mai le faʻauʻuina o sauniuniga o sulfonylurea, ae i nisi tulaga na taʻitaʻia ai le gasegase o le ate i le ola.

O aʻafiaga na faʻaalia i suega o falemaʻi

I le suʻesuʻega ADVANCE, sa i ai sina eseesega itiiti i le tele o taimi ogaoga faʻaleagaga i le va o vaega e lua o gasegase. E leai ni faʻamaumauga fou sa maua. O se vaega toaitiiti o tagata gasegase na maua i le hypoglycemia, ae o le tulaga lautele o le hypoglycemia e maualalo. O le aʻafiaga o le hypoglycemia i totonu o le kulupu o le tino gasegase maualuga e sili atu nai lo le vaega o le pulea lelei o le glycemic. O le tele o vaega o le hypoglycemia i le kulupu o le tino gasegase na matauina e le o le talaaga o togafitiga o le insulin.

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o le vailaʻau DIABETON® MV

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • maʻi o le maʻisukacidosis, maʻi o le maʻisuka, maʻi o le maʻisuka,
  • ogaoga ogaoga poo le le atoatoa o le tino (i nei tulaga, ua fautuaina e faʻaaoga insulin),
  • faʻaoga faʻatasi o miconazole,
  • maʻitaga
  • lactation (fafagaina),
  • tausaga e 18 tausaga
  • hypersensitivity i le gliclazide poʻo soʻo se mea e maua mai i fualaau faasaina, isi sulfonylureas, sulfonamides.

Ona o le mea moni o le sauniuniga e aofia ai le lactose, e le fautuaina le Diabeton® MB mo tagata mamaʻi e maua i le lactose inelive, galactosemia, maʻi glucose / galactose malabsorption.

E le fautuaina e faʻaaoga le vailaʻau faʻatasi ma le phenylbutazone poʻo le danazole.

Faʻasalaga, e tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻamaʻi ma / poʻo le le paleni meaʻai, glucose-6-phosphate dehydrogenase deficiencies, faʻamaʻi ogaoga o le cardiovascular system, hypothyroidism, faʻaletonu poʻo le pituitary e le atoatoa, gasegase ma / poʻo le ate, togafitiga umi ma glucocorticosteroids, ava malosi, tausaga.

Le faʻaaogaina o le vailaʻau DIABETON® MV i le taimi o le maʻitaga ma le lactation

E leai se poto masani i le gliclazide ao maitaga. O faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o isi mea e maua i le sulfonylurea i le maitaga e gata.

I suʻesuʻega i meaola falesuesue, o aʻafiaga o aʻafiaga o gliclazide e leʻi iloa.

Ina ia faʻaitiitia le lamatiaga o le faʻaleagaina o le tino, o le pule lelei (togafiti talafeagai) o le maʻisuka e manaʻomia.

O fualaau oona i le toto i le taimi o le maitaga e le faʻaaogaina. Inisalini o le vailaʻau o le filifiliga mo togafitiga o le maʻisuka i fafine maʻitaga. E fautuaina e suia le faʻaaogaina o vailaau oona i le hypoglycemic i togafitiga o le inisalini i le tulaga o se maʻitaga fuafuaina, ma pe a fai o le maitaga na tupu ao tago i le fualaau faasaina.

I le amanaia o le le lava o faʻamatalaga i luga o le faʻaaogaina o le gliclazide i le susu o susu ma le aʻafiaga o le atinaʻeina o le hypoglycemia, o le susu e solia i le taimi o togafitiga.

Faatonuga faapitoa

Pe a faatonuina le Diabeton MB, e tatau ona manatua i le mafaufau o le hypoglycemia e mafai ona tupu mai ona o le aveina o le sulfonylurea, ma i nisi tulaga i se tulaga ogaoga ma faaumiumi, e manaomia ai le falemaʻi ma le puleaina o le dextrose (glucose) mo ni nai aso.

Ole fualaau faasaina e faatoa mafai ona faatonuina i na gasegase e masani ona fai a latou taumafataga ma aofia ai le taeao. E taua tele le faʻamautuina o le taumafaina atoatoa o meaʻai gaʻo ma meaai, pei o le lamatiaga o le faatupuina o le hypoglycemia e faateleina i le faaletonu po o le le paleni, faapea foi ma le taumafaina o meaai gaʻo-leaga. O le hypoglycemia e masani ona atiina ae se taumafataga maualalo-kalori, pe a uma le taimi umi poo le malosi, pe a uma ona inuina le ava malosi, poo le taimi foi e ave ai fualaau faasaina i le taimi lava e tasi.

O le mea masani, o faʻamaʻi o le hypoglycemia e mou atu pe'ā uma ona 'ai se mea taumafa i meaʻai i le gaʻo (e pei o le suka). E tatau ona manatuaina o le aveina o mea suamalie e le fesoasoani e faʻaaogaina ai faʻamaʻi toto. O le aafiaga i le faʻaaogaina o isi sulfipiolamia e maua mai ai e ono mafai ona toe maua mai le hypoglycemia e ui lava i se fesoasoani muamua aoga i lenei tulaga. Afai e faʻaalia mai faʻamaʻi o le hypoglycemic pe o loʻo tumau pea, e tusa lava pe i ai i le tulaga o le faʻaleleia le tumau pe a uma ona 'aina se taumafataga o meaʻai i le gaʻo, e manaʻomia tausiga faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa mo togafitiga, i le falemaʻi.

Ina ia aloese mai le atinaʻeina o le hypoglycemia, o le filifilia ma le faaeteete o fualaau faasaina ma le faʻatulagaina o fualaau e tatau ai, faʻapea foi le tuʻuina atu i le tagata maʻi faʻamatalaga atoa e uiga i togafitiga ua fuafuaina.

O se faʻafitauli maualuga o le hypoglycemia e mafai ona tupu i mataupu nei:

  • teena poʻo le le mafaia e le tagata maʻi (aemaise lava tagata matutua) ona mulimulitai i faʻasologa o le fomaʻi ma mataʻituina lona tulaga,
  • le lava ma le le talafeagai meaai paleni, faaseʻe meaai, anapogi ma suia meaʻai,
  • le mautonu i le va o gaioiga faaletino ma le aofaiga o carbohydrates ave,
  • toe le manuia
  • ogaoga o le ate
  • o le maualuga o le fualaau faasaina o le Diabeton® MB,
  • nisi o maʻi o le endocrin (maʻi o thyroid, pituitary ma le le atoatoa o le tino),
  • faʻaoga tutusa o fualaau faasaina.

Faʻailoga Faʻataʻi / Faʻailoga

I tagata gasegase ma le faʻamaʻi tele o le hepatic ma / poʻo le toe foʻi, o se suiga i le pharmacokinetic ma / poʻo le pharmacodynamic properties of gliclazide e mafai. O le hypoglycemia o loʻo atiaʻe i nei maʻi e mafai ona umi, i na tulaga, e manaʻomia vave togafitiga talafeagai.

Faamatalaga o maʻi

E taua le logoina o le tagata maʻi ma tagata o lona aiga e uiga i le lamatiaga o le atiaʻe o le hypoglycemia, o ona faailoga ma tulaga e aoga i lona atiina ae. O le tagata maʻi e tatau ona logoina e uiga i tulaga lamatia ma aoga o togafitiga ua fuafuaina. O le tagata maʻi e manaʻomia le faamaninoina o le taua o le mate, o le manaʻomia mo faamalositino masani ma le siakiina faifai pea o le kulūkose o le toto.

Le lelei le pulea lelei

Ole togafitiga ole glycemic ole gasegase o loʻo maua togafitiga o le hypoglycemic e mafai ona faʻavaivaia i mataupu nei: fiva, vevela, faʻamaʻi pipisi, poʻo taotoga tetele. I nei tulaga, atonu e talafeagai le faʻaaogaina o togafitiga faʻatasi ma le Diabeton® MB ma faʻamalosia togafitiga insulin.

I le tele o tagata gasegase, le aoga o vailaʻau o le hypoglycemic, e aofia ai gliclazide, taumafai e teena pe a mavae se vaitaimi umi o togafitiga. O lenei aafiaga e mafua ona o le alualu i luma o le faamai ma le faaitiitia o le tali atu i le fualaau faasaina. O lenei tulaga matautia ua lauiloa o le malosi o fualaau faasaina lona lua, lea e tatau ona iloga mai le mea muamua, lea e le maua ai e le fualaau faasaina le malosi o le togafitiga i le taimi muamua. Aʻo leʻi faʻamaonia se tagata maʻi ile malosi ole vailaau faʻasaina, e tatau ona iloilo le le lava o le fuaina o fualaau ma le tausisia o le tausisia ole taumafa faatonuina.

Mataʻituina o le fale suʻesuʻe

Ina ia iloilo le pulea lelei, o fautuaga masani o le anapogi o le toto glucose ma le maualuga o le hemoglobin glycosylated ua fautuaina. E le gata i lea, e fautuaina le faia e le aunoa o le siakiina o le toto o le kulukose toto.

O aʻafiaga o Sulfonylurea e mafai ona mafua ai le anemia hemolytic i tagata mamaʻi i le glucose-6-phosphate dehydrogenase deficiency. Talu ai o le gliclazide o le sulfonylurea, e tatau ona ave le tausiga pe a faʻafoʻiina i tagata mamaʻi i le glucose-6-phosphate dehydrogenase. O le avanoa e faatonuina ai se fualaau faasaina o le isi vaega e tatau ona iloiloina.

Faʻasalaga

I le tulaga o le maualuga o sulfonylurea, e mafai ona atiaʻe le hypoglycemia.

Togafitiga: afai e iai ni uiga faʻaleagaina o le hypoglycemia, e tatau ona faʻaopopo le faʻaaogaina o meaʻai i le meaʻai, faʻaititia le fualaau o le vailaʻau ma / poʻo le suia o le taumafataga. O le mataituina ma le faaeteete o le tulaga o le maʻi e tatau ona faaauau pea sei vagana ua mautinoa e le fomaʻi e le o lamatia le soifua maloloina ole maʻi.

Masalo o le atinaʻeina o tulaga faʻaleagaina o le hypoglycemic, faʻatasi ma le coma, faʻavevesi poʻo isi faʻafitauli o le neurological. Afai e iai na uiga, e manaʻomia togafitiga faafomaʻi vave faʻafuaseʻi.

Afai o masalomia hypoglycemic suspected or diagnosed, o le tagata gasegase o le a sola faʻamalosi ma 50 ml o se 20-30% dextrose (glucose) fofo. Ona iv iv 10% o le vaifofo o le dextrose (glucose) e faatumauina ai le maualuga o le kulukose i le toto e sili atu i le 1 g / L. E tatau ona faia le mataʻituina ma le mataituina i le isi 48 itula. I le lumanaʻi, faʻalagolago i le tulaga o le maʻi, o le fesili o le manaʻomia mo le toe mataituina o galuega taua a le tagata maʻi e tatau ona filifili.

E le aoga le dialysis ona o le faʻamaonia o le gliclazide i pulu plasma.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Fualaau e faʻaleleia ai aʻafiaga o le maʻisuka MB (faʻateleina le lamatiaga o le hypoglycemia)

Faʻatasiga e faʻasoleina

O le faʻaaogaina faʻatasi ma le miconazole (mo le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o le gel i luga o le mucosa ofo) e oʻo atu ai i le faʻaopoopoga o le faʻaaogaina o le hypoglycemic o le glycazide (o le hypoglycemia e mafai ona tupu aʻe i se coma).

E leʻi fautuaina faʻatasi

Phenylbutazone (mo le faʻaaogaina masani) faʻaleleia le aafiaga o le hypoglycemic derivatives o sulfonylurea, e pei aveeseina mai le fesoʻotaʻiga ma masini o plasma ma / poʻo le faʻagesegeseina o latou faʻamalositino mai le tino. E sili atu le faʻaaogaina o se isi vailaau faʻasaina. Afai e manaʻomia le phenylbzonezone, e tatau ona lapatai le tagata maʻi e uiga i le manaʻomia mo le pulea lelei. Afai e tatau ai, e tatau ona fetuutuunai le fualaau o le vailaʻau o le Diabeton® MB ao faia le phenylbutazone ma mulimuli ane.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina faʻatasi ma le vailaau faʻamaʻi o le Diabeton® MB, o le ethanol e faʻaleleia le hypoglycemia, faʻasaina ai faʻamaʻi taui, ma mafai ona fesoasoani i le atinaʻe o le hypoglycemic coma. E tatau ona mumusu e faʻaaoga vailaʻau, lea e aofia ai le ethanol, ma le inu ava malosi.

Lapataiga faapitoa

Gliclazide faʻatasi ma vailaʻau faapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, isi vailaʻau o le hypoglycemic - inisalini, acarbose, biguanides, beta-blockers, fluconazole, inhibitors ACE - captopril, enalapril, blockan receptors, MAO inhibitors, sulfanilam) aafiaga ma le lamatiaga o le hypoglycemia.

Fualaau e faʻavaivaia le aʻafiaga o le Diabeton MV (faʻapupulaina le kulukose o le toto)

E leʻi fautuaina faʻatasi

O Danazole e iai lona maʻisuka. Afai e manaʻomia lenei fualaau faasaina, e fautuaina le tagata maʻi e faʻalogo ma le faʻaeteete i le faʻamalosi. Afai e tatau ona faʻaaogaina fualaau faʻasaina, e fautuaina e tatau ona filifili se fualaau o se sui o le hypoglycemics i le taimi e ave ai le danazol ma pe a uma ona faalēaogā.

Lapataiga faapitoa

O le faʻaaogaina o le Maʻisuka MB ma le chlorpromazine i luga o le maualuga (sili atu i le 100 mg / aso) e mafai ona oʻo atu ai i le faateleina o le maualuga o le kulukose plasma ona o le faʻaitiitia o le faʻamalosia o le inisalini. Faʻaleleia ma le faʻaeteete le pulea lelei. Afai e talafeagai le faʻaaogaina o vailaʻau faʻatasi, e fautuaina e tatau ona filifili se fua o se sui o le hypoglycemics i le taimi o le pulega o le antipsychotic ma pe a uma ona tolopo.

Faatasi ai ma le faʻaaoga faʻaaogaina o le GCS (mo le faʻaogaina ma le faʻaaogaina / faʻaaogaina o le tino, faʻasalaga, faʻamautuina /) faʻateleina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto faatasi ai ma le atinaʻeina o le ketoacidosis (faʻaitiitia le faapalepale i gaʻo). Faʻaleleia ma le faʻaeteete le pulea lelei, aemaise i le amataga o togafitiga. Afai e te manaʻo e faʻaaoga vailaʻau faʻatasi, atonu e manaʻomia le fetuʻunaʻi o le fua o se sui o le hypoglycemic i le taimi o le pulega o le GCS ma pe a uma ona faalēaogā.

Faatasi ai ma le faʻaaogāina o faʻaoga o agonists beta2-adrenergic (ritodrin, salbutamol, terbutaline) e faʻatupulaʻia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. E tatau lava ona taulai totoa i le taua o le pulea o le tagata lava ia. Afai e tatau ai, ua fautuaina e faʻafeiloaʻi le tagata maʻi i togafitiga o le inisalini.

Faʻatasiga faʻatasi

O faʻamatalaga o le sulfonylureas e mafai ona faʻaleleia ai le aʻafiaga o faʻamaloiloga pe a tuʻu faʻatasi. E mafai ona manaʻomia le fetuutuunaiga o vailaʻau faʻamaʻi.

Tuua Lau Faamatalaga