Baeta - faatonuga aloaia mo le faʻaaogaina

Faiga o mea e fai - o se fofo mo le puleaina o le subcutaneous (s / c): manino, le lanu (1.2 po o le 2.4 ml i se kilika ua faapipiiina i totonu o se peni tui, i totonu o se pepa pepa 1 syringe pene ma faatonuga mo le faaaogaina o Bayeta).

Faʻavaeina o le 1 ml o fofo:

  • mea galue malosi: exenatide - 250 mcg,
  • vaega fesoasoani: metacresol, mannitol, acetic acid, sodium acetate trihydrate, vai mo tui.

Pharmacodynamics

O le gaioiga o le Baeta e sili atu ona tuai - o le 39-amino acid aminopeptide, o se mimetic of receptors polypeptide-like glucagon-like.

O le malosi ole malosi o siama ole sosolo, faʻalelei atili ile gaioiga ole sē, faʻaleleia le puleaina o le insulin, ole a faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le kullucagon, faʻaitiitia le faʻaogaina ole gaʻo (pe a uma ona ulufale i le iniseti i totonu o le toto), ma i ai isi aafiaga o le hypoglycemic. O le mea lea, o le faʻamalosi e mafai ona faʻaleleia atili le glycemic control i le maʻisuka ituaiga 2.

O le faasologa o le amino acids o le tuai i se vaega e tutusa ma le faasologa o le tagata GLP-1, lea e fusifusia ai fualaau faasaina i tagata GLP-1 tagata e talia ma faʻaagaoioi ai. O le iʻuga, o le faʻaogaina o le glucose ma le faʻamalositino o le inisalini mai sē-ß o le pancreas e faʻateleina i le auai o le monophosphate adenosine cyclic (AMP) ma / poʻo isi auala faʻamaufaʻailoga intracellular. O le Exenatide e faʻamalosia ai le faʻasaʻoina o le inisalini mai sē-ß i le tulaga o le maualuga o le kulukose.

O esega o esega eseese e ese mai i vailaʻau vailaʻau ma gaioiga faʻamalositino mai faʻamaʻi alpha-glucosidase, sulfonylureas, insulin, biguanides, meglitinides, thiazolidinediones ma le D-phenylalanine.

O le siama glycemic o le maʻisuka ituaiga 2 e faʻaleleia e ala i faiga nei:

  • Glucose-faalagolago i le inisalini: faʻamalosia le faʻaogaina o le insulin i le glucose-mai i vailaʻau β-faʻamaʻi i tagata gasegase e maua ai le maualuga o le maʻisuka. Aʻo faʻaitiitia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o le faʻaitiitia o le inisalini e faʻaitiitia, pe a maeʻa le masani, e taofi, ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le hypoglycemia,
  • o le vaega muamua o le tali o le inisalini: i le maʻisuka ituaiga 2, e leai se faʻamalositino patino ile inisalini ile 10 minute muamua. E le gata i lea, o le leiloa o lenei laasaga o le vave faaleagaina o le β-cell function. O le faʻaaogaina o le vevela e toe faʻaleleia pe faʻaleleia atili ai le vaega muamua ma le lua o le tali o le inisalini,
  • Glucagon secretion: i le tulaga o le hyperglycemia, o le faʻamalosi e taofia ai le sili atu o le pule faitalia a le glucagon, ae le o le solia o tali masani a le glucagon i le hypoglycemia,
  • taumafa taumafa: o le faʻasalaga e faʻaitiitia ai le manava ma, o se taunuuga, o le tele o mea taumafa ua 'aina,
  • gaosiga o mea e faʻaaogaina: faʻapipiʻiina o le motilima gasegase, faʻavave ona faʻaitiitia lona gaogao.

O le faʻaaogaina o le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka faʻatasi ai ma togafitiga thiazolidinedione, metformin ma / poʻo sulfonylurea e fesoasoani e faʻaitiitia ai le inu o le kulukose toto ma le toto glucose postprandial, faʻapea foi le hemoglobin A1c (HbA1i), lea e faʻaleleia ai le pulea o le glycemic.

Pharmacokinetics

A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, faʻavavevave le vave faʻavave. Fua faʻatatau maualuga (Cmax) e ausia i totonu o le 2.1 itula ma e oo i le 211 pt / ml.

O le vaega i lalo o le taimi o le faʻamalosi (AUC) i le maea ai o le puleaina o le tino i le 10 μg - 1036 pg × h / ml, o lenei faailoga e faʻatupulaʻia le faʻatusatusa i le faʻateleina o fua, ae le afaina ai Cmax. O le aafiaga tutusa na maitauina i le s / i le folasaga o le Baeta i luga o le tauau, manava po o le ogavae.

Tufatufaina o le Vasega (Vo) e tusa ma le 28.3 lita. E mafua mai i le faamamaina o le tino ma sosoo ai ma le sololytic decomposition. O le faʻasalaga e tusa ma le 9.1 l / h. O le afa mulimuli (T½) - 2.4 itula. O fuainumera o le pharmacokinetic ua faʻamaonia o le vailaʻau e leʻo faʻalagolago i le toto.

O fua faʻatatau ua fuafuaina pe a ma le 10 itula i le maea ai o le puleaina o le fua o le tino.

Pharmacokinetics i mataupu faapitoa:

  • o le le atoatoa o le galuega: faatasi ai ma le vaivai ma le agavaʻa o le le atoatoa o le creatinine clearance (CC) 30-80 ml / min, o eseesega taua i le pharmacokinetics o le pito i fafo e le o iloa, o le mea lea, e le manaomia le fetuunaʻi o fualaau. I tagata gasegase i le taimi mulimuli o le faaletonu o le lafoaʻi o le vailaʻau, o le tuʻuina atu o le vailaau faʻasaina e faʻaitiitia i le 0.9 l / h (i tagata mamaʻi - 9.1 l / h),
  • gasegase o le gase galue: o eseesega eseese i le plasma concentration of exenatide e le maua, talu ai o le fualaau faasaina e mafua mai i fatugaʻo,
  • Tausaga: o le pharmacokinetics of exenatide e leʻi suʻesuʻeina i tamaiti, i le tupulaga talavou 12-16 tausaga le matua ma le maʻisuka ituaiga 2, pe a faʻaaogaina le faʻasalaga i se fua o le 5 μg, o vailaʻau o le pharmacokinetic e pei o mea i tagata matutua matutua na faʻaalia, i tagata matutua e leai ni suiga i uiga pharmacokinetic, o le mea lea, manaʻomia
  • kenera ma le taʻaloga: eseʻesega eseese i le pharmacokinetics o le faʻasalaga i le va o tamaitai ma alii e le o matauina, o le taʻaloga e leai foi se faʻaaliga aloaia i lenei tulaga,
  • mamafa o le tino: leai se faʻamaoniaga taua i le va o le numera o le numera o le tino ma le sili atu o le pharmacokinetics na maua.

Faailoga mo le faʻaaogaina

I le avea ai o se monotherapy mo le maʻisuka ituaiga 2, ua faʻaaoga ai Bayete i le faʻaopoopoga i togafitiga ma faʻamalositino ina ia ausia ai le lelei o le puleaina.

I le tuufaatasiga o le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, ua faaaoga Bayete e faaleleia atili ai le pulea lelei o mataupu nei:

  • e faaopoopo atu i le metformin / sulfonylurea derivative / thiazolidinedione / metformin combination + sulfonylurea derivative / metformin + thiazolidinedione tuufaatasiga,
  • i le faaopoopo atu i le tuufaatasiga o le insaline + metformin.

Faʻasologa o foliga

Faʻamatalaga mo pulega faʻapitoa.

1 ml o vaifofo e aofia ai:

mea galue malosi: maoaʻe 250 mcg,

tagata faʻapitoa: sodium acetate trihydrate 1.59 mg, acetic acid 1.10 mg, mannitol 43.0 mg, metacresol 2.20 mg, vai mo le tui q. e oʻo atu i le 1 ml.

Faʻafitauli manino leai se lanu.

Tulaga lautele o le fualaau faasaina

O vailaʻau a Baeta o se vailaʻau e leʻi faʻapipiʻiina mo le afaina o meaola. O le gaioiga malosi o le vailaʻau oona, o loʻo i ai foi se vaega itiiti o le sodium acetate trihydrate, metacresol, mannitol, acetic acid, vai faʻafefe. Latou te faʻasaʻoina vailaau i foliga o ampoules (250 mg), e tofu ma le penisini faapitoa ma se voluma e 1.2 ma le 2.4 ml.

O tagata e ave lenei fualaau faasaina e matauina se faaitiitia o le suka o le toto ona o lenei faiga o le gaioiga:

  1. Byeta faʻaleleia le faʻasaʻoina o le inisalini mai le parenchyma ma le faateleina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto o se tagata.
  2. O le faʻamalositili ile insulin e taofi i le taimi pe a faʻaitiitia le maualuga o le suka.
  3. O le laasaga mulimuli o le faʻamautuina lea o lou kulukose toto.

I tagata e mafatia i se ituaiga o maʻisuka lona lua, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafua ai suiga faapena:

  • Puipuiga o le tele o gaosiga o gaosiga, lea e taofia ai le insulin.
  • Faʻailogaina o le motilima gaogao.
  • Faʻaitiitia le manaʻo.

Pe a faʻaaogaina le vailaʻau faʻasolosolo, o le mea galue malosi e amata ona vave galue ma oʻo atu i lona sili ona aoga pe a uma le lua itula.

O le aʻafiaga o le vailaau faʻamalo e tapunia atoa pe a uma le aso.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

E naʻo le fomaʻi e mafai ona faʻamaonia le fualaau faasaina, e leai se mea e tatau ona e mafaufau loloto i ai. A maeʻa ona maua togafitiga a Baeta, e tatau ona suʻesuʻe ma le totoʻa faatonuga mo le faʻaogaina.

Faʻaaliga mo le faʻaogaina o lenei vailaʻau o le maʻisuka ituaiga 2 ma le faʻamaʻi-tasi poʻo le faʻamalosia. E faʻaaoga pe a le mafai ona lelei le pulea o le maualuga o le glycemia. O vailaau faʻaaoga e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma ia auala:

  1. Metformin
  2. Thiazolidinedione,
  3. sulfonylurea meaola,
  4. o se tuufaatasiga o metformin, sulfonylurea,
  5. tuufaatasiga o metformin ma thiazolidinedione.

O le fofo o le fofo o le 5 μg faalua i le aso mo le itula ae leʻi ave le ipu autu. E tui faʻafuaseʻi i totonu o le lima, gaʻo po o le manava. A maeʻa le masina o le manuia o togafitiga, o le a faʻaleleia le atunuʻu i le 10 mcg faalua i le aso. Afai e faʻaaogaina le fualaau faasaina i le tuufaatasiga o mea e maua mai le sulfonylurea, e tatau ona faaitiitia le fualaau o le mea mulimuli e aloese ai mai le tulaga o le hypoglycemic patient.

O tulafono nei mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona matauina:

  • e le mafai ona faʻatautaia pe a uma meaai,
  • e le manaomia le tui i totonu o le intramuscularly poʻo le faʻamalosi,
  • afai o le fofo e le mafiafia ma suia le lanu, e sili atu le faʻaaogaina,
  • afai e maua ni particles i le vaifofo, e tatau ona e faalēaogāina le pulega o fualaau faasaina,
  • i le taimi o le togafitiga o Bayeta, o le antibody gaosiga e mafai.

E tatau ona teuina le vailaʻau i se nofoaga e puipuia mai le malamalama ma mai tamaiti laiti. E tatau ona matauina le vevela o le teuina i le va o le 2 i le 8 tikeri, o lea e sili atu ai le tausia o vailaau i totonu o le pusaaisa, ae aua nei togiina.

O le ola ola o le oloa e 2 tausaga, ma o le vaifofo i le syringe pene e 1 le masina i le vevela e le silia ma le 25 tikeri.

Faiga faʻavae, tuʻufaʻatasia ma le afifiina

O se vaifofo mo pulega faʻapitoa. I le peni a le syringe e mafai ona 1.2 po o le 2.4 ml o le mea galue malosi. O le afifi o loʻo i ai se peni tui.

O le aofia e aofia ai:

  • exenatide -250 mcg,
  • sodium acetate trihydrate,
  • glacial acetic acid,
  • mannitol
  • metacresol
  • vai mo le tui.

O le "Baita Long" o se paʻu mo le sauniuni o le faʻamalolo, faʻatau faʻamaeʻaina ma se solvent. O le tau o lenei ituaiga vailaʻau e maualuga atu, e masani ona faʻaaogaina. E na o se mea faʻapitoa e faia.

Faʻataʻitaʻiga

E i ai sona aafiaga faʻapoma. O le faʻaleleia lelei o le puleaina o le kulukose o le toto, faʻamautuina le gaioiga o suauu peta pancreatic, e taofia ai le tele o faigamalo a le glucagon, faʻaleleia le puleaina o le inisalini e faalagolago i le glucose ma faʻagesegese le faʻaogaina o le gaosiga.

E ese le ese mai le inisalini mai le insulin, sulfonylurea ma isi mea, o lea e le mafai ona suitulaga ia i latou i togafitiga.

O tagata faʻatau i le Bayeta e faʻaitiitia ai lo latou fiaʻai, taofi le maua o le mamafa, ma lagona lelei i le sili ona lelei.

Contraindications

  • O le gasegase i vaega,
  • Maʻi faʻamaʻi o le gastrointestinal tract ma gastroparesis faʻatasi,
  • O se talafaasolopito o le ketoacidosis o le maʻisuka,
  • O le matua le atoatoa,
  • Ituaiga 1 maʻisuka
  • Tina ma le lactation
  • Tausaga ei lalo o le 18 tausaga.

Faatonuga mo le faʻaaoga (metotia ma metotia)

O le vailaau oona e faia faʻafuaseʻi i totonu o le manava, tauau, puʻu poʻo le papa. O le nofoaga e tui ai e tatau ona suia i taimi uma. Amata i se metotia o le 5 mcg faalua i aso uma ao leʻi 'aʻai. E mafai ona e faʻaleleia le inumaga i le 10 mcg faalua i le aso pe a uma le 4 vaiaso, pe a faʻaalia. Faatasi ai ma togafitiga tuufaatasi, e mafai ona manaʻomia le fetuunaiga o le sulfonylurea ma le inisalini.

Faʻaiʻuga

  • Hypoglycemia (faatasi ma togafitiga tuufaatasi),
  • Faʻaitiitia le manaʻo
  • Dyspepsia
  • Faʻafeiloaʻi o le Gastroesophageal,
  • Talia le faʻaleagaina,
  • Paʻu o le tino
  • Naua, vili,
  • Tatala
  • Faʻailogaina
  • Laʻau
  • Tauvalea
  • Tesea
  • Ootia
  • Faʻafitauli a le tino,
  • Faʻafitauli a le tagata i le lotoifale i nofoaga o tui,
  • O le faʻalavelave a Anaphylactic,
  • Hyperhidrosis,
  • Faʻamalalaina
  • Ava pancreatitis (toso)
  • Faʻafitauli matuia (toso).

Faʻasalaga

O faʻamatalaga nei e mafai ona faia ma se faʻalavelave maualuga:

  • Hypoglycemia. E faʻaalia ai o ia o se vaivaiga, faʻaleagaina ma le vomia, faʻaletonu le mafaufau e oʻo i lona toesea ma le atinaʻeina o le paʻu, fiaai, feinu, ma isi. Faatasi ai ma se tikeri maualalo, ua lava lea e 'ai ai se oloa e maua i le gaʻo. I le tulaga o le hypoglycemia faʻaleagaina ma ogaoga, e manaʻomia le tuiina o le glucagon poʻo le dextrose solution, pe a maeʻa ona tuʻuina atu le mafaufau i le tagata - o meaʻai gaʻo. Ia mautinoa ona fautuaina lea e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi mo le fetuunaiga o fualaau.
  • Tulaga maʻaleʻale, faʻatasi ai ma le taoto ma le vomia. Faʻaaoga togafitiga faʻapitoa, o le falemaʻi e mafai.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

E tatau ona e talanoa ma lau fomaʻi e ave vailaau e manaomia ai le vave faʻaleleia mai le gastrointestinal tract, e pei o le "Baeta" faʻagesegese le gaogao o le manava ma, o le iʻuga, o le aʻafiaga o ia fualaau.

E tatau ona faʻaaoga vailaʻau ma vailaʻau tutusa i le 1 itula ao le i tuiina le "Bayeta" poʻo le taimi o na taumafataga pe a le faʻaaoga lenei fualaau.

Faʻaitiitia le faʻasalalau o le digoxin, lovastatin, faʻalautele le taimi o le maualuga o le faʻalauiloa o le lisinopril ma warfarin.

I le tulaga lautele, o le aafiaga i luga o le aʻafiaga o isi fualaau faasaina ua itiiti lava le suʻesuʻeina. E le o le faapea o nisi o faʻamatalaga taufaʻatau i le ola na maitauina i le taimi o le faʻafoega faʻatasi. O le mea lea, o le fesili i le tuʻufaʻatasia o le Bayetoy togafitiga ma isi vailaʻau e faʻatalanoaina taʻitasi ma le fomaʻi.

Faatonuga faapitoa

E leʻi faʻaaogaina pe a uma se taumafataga. Aua e te soona oso i totonu o le vavalalata poo le intramuscularly.

Afai e tolopoina le vaifofo poo le pala, e le tatau ona faʻaaogaina vailaʻau.

O loʻo faʻamaonia le faʻamaonia o le vailaʻau e aafia ai le mamafa o le tino, faʻaitiitia le manaʻo.

E le faʻaaogaina i tagata e leai se faaletonu ogaoga.

E mafai ona mafua ai le pancreatitis, ae le maua ai se aafiaga o le tino.

O le tagata maʻi e tatau ona mataʻituina le suiga o lo latou soifua maloloina ao faagasolo togafitiga. Faatasi ai ma le atinaʻeina o ni tulaga faʻaletonu, e tatau loa ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma taofi le ave.

E le faʻaaoga e sui ai le inisalini.

Pe a tuʻu faʻatasi ma le metformin poʻo le sulfonylurea, e mafai ona aʻafia ai le malosi e ave ai se taavale. O lenei mataupu ua foia ma lau fomaʻi.

FESOASOANI. O le fualaau faasaina e naʻo le faʻamaonia e tuʻuina mai!

Faʻaaoga i le laʻititi ma le matua

E leai ni faʻamatalaga i luga o le aʻafiaga o fualaau faasaina i luga o le tino o tamaiti i lalo ifo o le 18 tausaga le matua, o le mea lea, e le faʻaaogaina mo a latou togafitiga. E ui lava o loʻo i ai le poto masani o le faʻaaogaina i tamaiti mai le 12 tausaga, o faʻamaoniga o togafitiga e tutusa ma tulaga o tagata matutua. Ae o le tele o isi auala ua faatonuina.

E mafai ona faʻaaogaina e togafitia le maʻisuka i tagata matutua. Ae ui i lea, e tatau ona e mataʻituina le tulaga o tagata na ei ai se talafaasolopito o le ketoacidosis pe ua le afaina foi le aoga. O ia maʻi ua fautuaina e faia soo suʻega.

Faatusatusaga ma fualaau tutusa

O lenei fualaau taugata e iai analogues e mafai foi ona faʻaaoga e togafitia ai le maʻisuka. Sei o tatou iloiloina a latou meatotino i nisi auiliiliga.

Igoa, mea aogaFaʻatauFaʻatau ma faʻasoaTau, solo.
Victoza (liraglutide).Novo Nordisk, Tenimaka.Pros: o se mea faigaluega lelei e fesoasoani e le gata ina ia faatumauina le maualuga o kulukose, ae ia faʻaitiitia foi le mamafa.

Faʻasologa: tau maualuga ma le tatau ona faʻatonu i se fale talavai muamua.

Mai le 9000 mo peni 3 syringe 3 ml
"Januvia" (sitagliptin).Merck Sharp, Netherlands.Faʻafeiloaʻi i incetinomimetics. E tutusa ma meatotino i le "Bayeta". Sili atu taugofie.Mai le 1600
"Guarem" (guar gum).Orion, Finelani.Faʻataʻitaʻiga: vave faʻaitiitia le mamafa.

Faʻasologa: E ono mafua ai le manava.

Mai le 500
"Invokana" (canagliflozin).Janssen-Silag, Italia.Faʻaaogaina i tulaga e le talafeagai ai le metformin. Faʻamaʻosaʻo le maualuga o le suka. Faʻaaogā togafitiga faʻatagaina.2600/200 tab.
Novonorm (toe faʻasolo).Novo Nordisk, Tenimaka.Pros: tau maualalo, faʻaititia o le mamafa - o se faʻaopoopoga.

Faʻamau: ole tele o aʻafiaga ile itu.

Mai le 180 pa.

O le faʻaaogaina o analogues e mafai na o le faatagaga a le fomaʻi. E faʻasaina le faʻamaloilo o le tagata lava ia!

E maitauina e tagata o aʻafiaga o aʻafiaga e seasea tutupu, e masani lava ona i ai se fua le talafeagai. O le aafiaga o le leiloa o le mamafa o loʻo taʻua, e ui lava e le o mataupu uma. I le lautele, "Bayeta" e iai ni iloiloga lelei o le maʻisuka ma le poto masani.

Alla: "Ua ou faaaogaina le fualaau faasaina mo le lua tausaga.I le taimi lea, na toe foʻi mai le suka i le masani, ma paʻu le mamafa i le 8 kilokalama. Ou te fiafia e vave ona galue ma aunoa ma aʻafiaga. Ou te fautuaina oe. "

Oksana: "Baeta" o se togafitiga taugata, ae fesoasoani i le maʻisuka. Sugar tumau i le tulaga tutusa, lea ou te matua fiafia lava i ai. E le mafai ona ou fai atu e matua faaitiitia ai le mamafa, ae o le mea sili na ou taofia le toe malosi. Ae o le tuinanau moni e faatonutonuina. Ou te fia taumafa itiiti, ma o le mea lea ua umi le mamafa i le fua tutusa. I le tulaga lautele, ua faamalieina au i lenei vailaau faafomai. "

Igor: "Na latou faatonuina lenei fualaau mo togafitiga pe a taofia aʻu pipi tuai. I se tulaga masani, e fetaui mea uma, vagana ai le tau maualuga. "Bayetu" e le mafai ona mauaina i luga o faamanuiaga, e tatau ona e faʻatonuina muamua. Ua na o le pau lenei o mea faigata. Ou te le manaʻo e faʻaaoga faʻamatalaga, ae e taugofie. E ui lava e mafai ona ou maitauina na vave ona ou lagonaina le aʻafiaga - naʻo ni nai vaiaso talu ona amata le fualaau. Ua faaitiitia le fiaai, o lea na ia le maua ai foi le mamafa i le taimi lava e tasi. "

Faaiuga

"Baeta" o se vailaau lelei lea e lauiloa i tagata mamaʻi ma le maʻisuka. E masani lava ona faʻamatalaina pe a le toe faia e isi fualaau. Ma o le tau maualalo e faʻaleagaina e ala i le faʻaopoopoga o le paʻu o le mamafa ma se faʻaaliga e le masani ai o aʻafiaga i tagata gasegase o loʻo togafitia togafitiga. O le mea lea, "Bayeta" e masani lava ona maua ni iloiloga lelei mai i latou e faʻaaogaina fualaau faasaina ma fomaʻi.

Faailoga ma le faʻailoga

O le aoga o le vailaau faasaina na faamaonia i 6 tulaga faafuasei na mafua ai ona faatusatusaina se tasi tui e tasi (2 mg) i isi fualaau faasaina. O nei suʻesuʻega e aofia ai tagata ua uma ona maua togafitiga maʻisuka (taumafa + tino faaletino, o nisi taimi ma togafiti faʻasoifua maloloina). O tagata maʻi na i ai se HbA1c i le va o le 7.1 ma le 11% ma le mamafa o le tino o loʻo i ai le BMI mai le 25 i le 45 kg / m2.

E lua faʻataʻitaʻiga vavalalata o le vailaau faʻasaina e 30 po o le 24 vaiaso. E tusa ma le 547 tagata, e sili atu ma le 80% oi latou na maua le metformin ma le sulfonylurea poʻo le pioglitazone, na auai i le suʻesuʻega. Lagolagoina-faasao sauniuniga na maua ai le iuga sili ona lelei e tusa ai ma le HbA1c: HbA1c faaitiitia e 1.9% ma le 1.6%, faasoasoa.

I suesuega faalua-tauaso lea na tumau ai i le 26 vaiaso, sa faʻatusatusa ai e saienitisi sitagliptin, pioglitazone, ma le faʻamaualuga. O le suʻesuʻega e aofia ai le 491 tagata e leʻi tali atu i togafitiga ma metformin. Pe a togafitia ma le tele, o le maualuga o le HbA1c ua faaitiitia e le 1.5%, lea e sili atu ona maualuga nai lo piograitazone ma sitagliptin. A o ave le "Bayeta", o le massage a le tino na faʻaititia e le 2.3 kilokalama.

O le vailaʻau faʻasaina i le taimi o le maitaga ma le lactation. Afai ua fuafuaina le maitaga, e tatau ona faamutaina le vailaʻau i le itiiti ifo i le 3 masina muamua. O tagata maʻi i lalo ifo o le 18 tausaga e le mafai ona faʻaaogaina le oloa ona e leʻi suʻesuʻeina i lenei vaitau. Faatasi ai ma le le atoatoa, ua i ai se tulaga faateleina o aʻafiaga o aʻafiaga. E le tatau ona maua ni vailaau faʻamaʻi ile 30% / min.

O se vailaʻau e manaʻomia ona faʻaaogaina naʻo le tasi i le vaiaso e faigofie. I le isi itu, o se vailaʻau faʻamalosi i totonu o le tino mo le itiiti ifo i le 10 vaiaso e iai foʻi se faʻaopoopoga o le gafatia mo faʻafitauli faʻaʻumiʻumi.

Fegalegaleaiga

E mafai ona aʻafia ai le faʻamalosivale o le gasegase, fua faatatau ma le tele o le faʻaaogaina o isi vailaʻau. O se vailaau e mafai ona faateleina ai le lamatiaga o le hypoglycemia pe a ave insulin ma sulfonylurea. O le faʻaaogāina o faʻamatalaga o le faʻaogaina o le manava o le tino e faʻaalia ai le faʻaitiitia o le toto toto.

O faʻamaumauga autu (faʻatasi ai ma vailaʻau faapena) o le vailaau faʻasaina:

Sui IgoaGaioiga galueLelei le togafitigaTau o pusa, lapisi.
CurantilHemoderivative3 itula650
SolcoserylHemoderivative3 itula327

Le manatu o le tagata maʻi ma le fomai e uiga i le fualaau faasaina.

Na faatonuina e le fomaʻi fualaau, aua o isi fualaau faasaina e le galue. E tatau ona ou fai atu loa - o se mea taugata tele. Sa tatau ona ou faatauina ni faaputuga, lea e taugofie. Ae ui i lea, o le aoga e aoga le faʻatau - o le tulaga ua faʻalelei atili. Ou te le lagonaina ni aʻafiaga le lelei. O le mita e faʻaalia ai tulaga masani mo le tele o masina.

O le "Baeta" o se fualaau taugata lea ua faatonuina mo le le atoatoa o isi fualaau faasaina. O le faʻaaogaina o taimi uumi (e tusa ai ma taʻiala aloaia) faʻaitiitia le fuatiaina o le glycemia ma faʻaleleia le tulaga o tagata gasegase, e ui i lea, e "taugofie".

Boris Alexandrovich, diabetistist

Tau (i le Rusia)

O le tau o togafitiga e 9000 rubles mo le 4 vaiaso. O isi vailaʻau faʻasaina e sili atu ona taugofie, metformin (aofaʻi, 2 g / aso) e itiiti ifo i le 1000 rubles i le masina.

Fautuaga! Aʻo leʻi faʻatau ni vailaʻau, e tatau ona faʻatalanoa se tagata poto faapitoa. O le le mafaufauina e le tagata lava ia e mafai ona taitai atu ai i le le mafaamatalaina o taunuuga ma taugata tau tupe. O le a fesoasoani le fomaʻi e faʻamaonia le saʻo ma lelei togafiti togafitiga, o lea i le faailoga muamua e te manaʻomia e suʻe fesoasoani fesoasoani.

Le tau o fualaau faasaina ma iloiloga

E mafai ona faʻatau mai le vailaʻau faʻatau i soo se falemaʻi pe tuʻu se poloaiga i luga o se falemaʻi i luga o le initaneti. E tatau ona maitauina o le vailaau faʻatau e faʻatau na o le faʻauluina. Talu ai o le gaosi oloa o lenei oloa o Suetena, o lona uiga o lona tau e maualuga tele.

O le mea lea, e le o tagata masani uma lava e iai se maʻi o le maʻisuka e mafai ona gafatia e faʻatau se vailaʻau. O le tau e fesuisuiai e fuafua i le faʻasalaga o tupe:

  • 1.2 ml peni tui - mai 4246 i le 6398 rubles,
  • 2.4 ml peni tui - mai le 5301 i le 8430 ropu.

Suesuega tau maketi na faia talu ai nei, lea na auai i ai tagata na filifilia ma le le iloa lava lea na latou tagofia lenei fualaau faasaina. Faʻasino atu i le vailaʻau Faʻatonu, o ana iloiloga e faʻaalia ai le i ai o taunuuga le lelei e mulimuli mai:

  1. Faʻalavelave faʻafuaseʻi o le tino: vaivai, faʻalavelave poʻo leai se tofo.
  2. Suiga i le metabolism ma le taumafa: o le paʻu o le mamafa, o le faʻamalaina o se taunuuga o le vomiting.
  3. O se mea e seasea tupu mai o se faʻafefe anaphylactic.
  4. Faʻasologa o vailaau faʻamaʻi ma faʻamaʻi: faʻalauteleina o le kesi, tui, lapisi pancreatitis (o nisi taimi).
  5. Suiga i le urination: o le le toe faʻaaogaina o le galuega, faʻalautele le maualuga o le creatinine, le toe faʻavaivaia poʻo lona faʻaleagaina.
  6. Paʻu o le paʻu o le paʻu: alopecia (paʻu o le ulu), timaʻi, urticaria, angioedema, rasuka paʻulopapular.

O le mea moni, o le tulaga le lelei o le tau maualuga o le fualaau faasaina, o le mafuaaga lea e toatele ai tagata gasegase e maua a latou iloiloga i le Initaneti. Peitai, e ui lava i lea, o vailaau e faʻaitiitia lelei ai le maualuga o le kulukose i le toto o le tagata maʻi ma fesoasoani ai e tau le mamafa o le mamafa.

E le gata i lea, talu ai ona o mea taua o lona togafitiga, e le mafua ai le osofaia o le hypoglycemia.

Analogues o fualaau faasaina

I le mataupu pe afai e le mafai e le tagata gasegase ona fofoina ia fofo pe lagona foi e ia ni uiga le lelei, e mafai e le fomai tipitipi ona suia ia togafitiga togafitiga. E tupu lenei mea i ni auala autu se lua - e ala i le suia o fua o le vailaʻau poʻo le tuʻuina atu atoa. I le tulaga lona lua, e tatau ona filifili fualaau oona lea o le a tutusa le malosi o le togafitiga ma e le afaina ai le tino suka.

O lea, e leai se auala tutusa a Baeta. E na o kamupani AstraZeneca ma Bristol-Myers Squibb Co (BMS) e maua mai 100% o tala tutusa o lenei vailaʻau (generics). E lua ituaiga o fualaau oona i le maketi o vailaau faʻapitoa o Rusia, lea e talitutusa ma a latou togafitiga faʻafomaʻi. E aofia ai:

  1. Victoza o se vailaʻau faʻamalositino, e pei o le Baeta, o se mimetic fou. O le vailaau faʻasaina e gaosia i le tino o penisini tui mo infusions subcutaneous i le maʻisuka ituaiga 2. O le faʻaaoga pea o le fualaau faasaina e fesoasoani e faʻaititia le maualuga o le hemoglobin glyc i le 1.8% ma le toe maua le 4-5 kg ​​i le tausaga o togafitiga. E tatau ona maitauina e naʻo se fomaʻi e mafai ona fuafua le talafeagai o se vailaʻau faapitoa. O le tau faʻatatau (2 peni tui o le 3 ml) o le 10,300 rubles.
  2. O le Januvia o se mea faʻafefe o le faʻaitiitia o le toto suka i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. Avanoa i le pepa. O le tau masani o se vailaau (28 iunite, 100 mg) o le 1672 rubles, o le taugofie lea i totonu o fualaau faasaina. Ae o le fesili po o fea fofo e sili atu ona lelei e ave ai pea i le agavaa o le fomai.

Ma o le mea lea, o le vailaʻau o Bayeta o se vailaau faʻamamaina o le hypoglycemic. O lona malosi togafitiga ei ai ni mea e fesoasoani e ausia ai le atoatoa lelei o le puleaina. Ae ui i lea, o vailaau i nisi tulaga e le mafai ona faʻaaoga, e mafai foi ona mafua ai taunuuga le lelei.

O le mea lea, e le aoga le fualaau a le tagata lava ia. E talafeagai le faia o se malaga i se fomaʻi o loʻo suʻesuʻeina ma le tatau le tatau ona faʻaaogaina le fualaau faasaina, ma mafaufau i uiga o le tino o tagata maʻi taitasi. Faatasi ai ma saʻo saʻo ma mulimuli i tulafono uma mo le faʻaofiina o le vaifofo, e mafai ona e faʻaitiitia le suka i tulaga masani ma faʻaumatia faʻamaʻi o le hyperglycemia. O le vitio i lenei tusiga o loʻo talanoa e uiga i fualaau o le maʻisuka.

Fale faʻamaloilo

Exenatide (Exendin-4) o le agonist receptor polypeptide glucagon-like-gcacagon ma o le amidopeptide amino-amino-39-amino. E pei o le pepide-pei o le peptide-1 (GLP-1), faʻaleleia le puleaina o le inisalini-glucose, faʻaleleia le gaioiga o le beta, faʻaitiitia le le lelei o le glucagon magnetics ma faʻagesegese le faʻaaogaina o mea e gaogao pe a uma ona latou ulu atu i le toto toto mai le manava. Exenatide o se mimetic mamana malosi lea e faʻaleleia ai le puleaina o le insulin i le glucose ma e iai isi aafiaga o le hypoglycem, e mafua mai i mea faʻafefeteina, lea e faʻaleleia atili ai le puleaina o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

O le faasologa o le amino acids o le mimita e tutusa lelei ma le faasologa o le tagata GLP-1, ma o le mea lea e fusifusia ai ma faʻamalosia ai le GLP-1 i le tagata, lea e mafua ai le faateleina o le glucose-faalagolago ma le faʻaaogaina o insulin mai i le peta panetarate ma le auai o le AMP cyclic ma / poʻo isi faʻamatalaga intracellular auala. O le Exenatide e faʻaolaina ai le faʻasaʻoina o le inisalini mai peta peta i luma o le faateleina o le maualuga o le kulukose. O esega e ese mai i le vailaʻau ma gaioiga faʻamalositino mai insulin, mea e maua mai le sulfonylurea, D-phenylalanine ma meglitinides, biguanides, thiazolidinediones ma le alpha-glucosidase inhibitors.

Faʻaauau le faʻaleleia o le glycemic control in patients with type 2 diabetes ona o mea nei.

Glucose-faʻalagolago i le inisalini: i tulaga maualuga o le toto, o le faʻateleina o le glucose e faʻalagolago i le glucose o le inisalini mai suauu peta pancreatic. O lenei inisinia e faamutaina ona o le maualuga o le kulukose i le toto e faaitiitia ma e masani ona masani ai, ma faaitiitia ai le ono lamatia o le hypoglycemia.

O le vaega muamua o le tali o le inisalini: O le siakiina o le inisalini i le va o le 10 minute muamua, ua taʻua o le "vaega muamua o le tali o le inisalini", ua toesea i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2. E le gata i lea, o le leiloa o le vaega muamua o le tali o le inisalini o le vave faʻaleagaina o le peta cell function i le maʻisuka ituaiga 2. O le faʻafoega o le tigā e toe faʻafoisia pe faʻaleleia atili ai le muamua ma le lua o vaega o le inisalini tali atu i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

Glucagon manava: i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e tetee atu i le talaaga o le hyperglycemia, o le puleaina o le tino e taofia ai le sili atu o le pulelasi a le glucagon. Ae ui i lea, o le faʻasalaga e le faʻalavelave i le tali masani a le glucagon i le hypoglycemia.

Taumafa mea taumafa: o le puleaina o le mea e gata mai ai e mafua ai le paʻu o le manava ma le faaitiitia o le taumafaina o mea taumafa.

Gastric lafoai: na faaalia ai o le puleaina o le tino e taofia ai le motilima gaogao, lea e faagesegese ai lona gaogao. I maʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2, faʻaauau le togafitiga i le monotherapy ma faʻatasi ai ma metformin ma / poo sulfonylurea faʻataʻitaʻiga e oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le anapogi i le toto glucose, totoga o le toto glucose concentrations, faʻapea foi ma le HbA1c, ma faʻaleleia atili ai le glycemic control in these patients.

Pharmacokinetics

A maeʻa togafitiga faʻapitoa i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, e vave lava ona oʻo i le manava o le maʻisuka ma oʻo i le maualuga o le plasma concentrations pe a mavae le 2.1 itula. O le maualuga o le maualuga (Cmax) e 211 pg / ml ma le vaega atoa o loʻo i lalo o le taimi faʻatulagaina taimi (AUC)0-int) o le 1036 pg x h / ml pe a uma le faʻaaogaina o se fua o le 10 μg. Pe a faʻaalia i le faʻasalaga, o le AUC e faʻateleina le maualuga o le siʻitaga mai i le 5 μg i le 10 μg, ae leai se faʻaopoopoga faʻatupulaia ile Cmax. O le aafiaga lava lea e tasi na matauina i le pulea lelei o le manava i le manava, ogavae po o le tauau.

O le tele o le tufatufa atu o le tuai pe a uma le puleaina o le pusa o le 28.3 lita.

Metabolism ma le faʻamalosi

O le faʻasalaga e mafua mai i le faʻasolosolo sili ona lelei ma sosoo ai ma le faʻaleagaina o le proteolytic. O le faʻasalaga faʻasalaga e 9.1 l / h ma le afa o le ola mulimuli o le 2.4 itula. O nei vailaʻau o le pharmacokinetic o le faʻavaveina o fuataga tutoʻatasi. O fua faʻatatau o le tifaga e fuafuaina pe a ma le 10 itula pe a uma ona fai.

Vaega faʻapitoa maʻi

Tagata mamaʻi e leai se aoga

I tagata gasegase e maualalo le agavaʻa (resinine clearance of 30-80 ml / min), o le faʻamaonia o le faʻasalaga e le o se eseesega tele mai le kilia i matāʻupu e masani ona faia, o le mea lea, e le manaʻomia le faʻaleleia o fualaau. Ae ui i lea, i tagata gasegase ua le atoa le lafoaʻi o le tino, o le aveva o le kilia e faaitiitia i le 0.9 l / h (faatusatusa i le 9.1 l / h i mataupu maloloina).

Tagata gasegase e maua ai le gaʻo galuega

Talu ai ona o le tele o mea e maua mai i fatugaʻo, ua talitonu ai o le gasegase o le gasegase o le galuega e le suia ai le maualuga o le faʻavavega o le toto. Tagata matutua O tausaga e le afaina ai uiga o le pharmacokinetic o le tele o mea. O le mea lea, e le manaʻomia e tagata matutua matutua le faʻatulagaina o fualaau.

Tamaiti E leʻo suʻesuʻeina le falemaʻi o le gaosiga o tamaiti.

Tupulaga (12 i le 16 tausaga)

I suʻesuʻega o vailaʻau mo togafitiga faʻataʻitaʻi ma tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2 i le vaitausaga o le 12 i le 16 tausaga, o le puleaina o le tino i le 5 μg na tuʻuina atu i vaega o le pharmacokinetic e pei o mea na matauina i le faitau aofaʻi matutua.

E leai ni eseesega faʻapitoa i le va o tane ma fafine i totonu o le pharmacokinetics. Taʻaloga E leai se aoga tele o le gaioiga i luga o vailaau mo togafitiga. E le manaʻomia le fetuutuunaiga e faʻavae i luga o le aganuʻu.

Tagata gasegase

E leai se faʻamatalaga faʻamaonia i le va o le tino (indexing index) (BMI) ma faʻamalosi ile falemaʻi. E le manaʻomia le fetuunaiga e faʻavae i le BMI.

MANUFACTURER

Baxter Pharmaceutical Solutions ELC, ISA
927 South Curry Pike, Bloomington, Indiana, 47403, ISA
Baxter Pharmaceutical Solutions LLC, ISA
927 South Curry Pike, Bloomington, Indiana 47403, ISA

FILLER (FUAFUAGA TAIMI)

1. Baxter Pharmaceutical Solutions ELC, USA 927 South Curry Pike, Bloomington, Indiana, 47403, USA Baxter Pharmaceutical Solutions LLC, USA 927 South Curry Pike, Bloomington, Indiana 47403, ISA

2. Sharp Corporation, USA 7451 Keebler Way, Allentown, PA, 18106, USA Sharp Corporation, ISA 7451 Keebler Way, Allentown, Penisilevania, 18106, ISA (potopotoga faapipii i se pine tui)

PACKER (SECONDARY (CONSUMER) FUAFUAGA)

Enestia Peleseuma NV, Peleseuma
Kloknerstraat 1, Hamont-Ahel, B-3930,
Belgium Enestia Peleseuma NV, Peleseuma
Klocknerstraat 1, Hamont-Achel, B-3930, Peleseuma

FUAFUAGA TULAGA

AstraZeneca UK Limited, UK
Silk Road Pisinisi Paka, Mcclesfield, Cheshire, SK10 2NA, Peretania
AstraZeneca UK Limited, United Kingdom brSilk Road Pisinisi Paka, Macclesfield, Cheshire, SK10 2NA, United Kingdom

Igoa, tuatusi o le faalapotopotoga ua faatagaina e le o lo o umia po o le tagata e ona le tusi faamaonia o le faamauina o le vailaau mo togafitiga faafomai e talia ai tagi mai le tagata faatau:

Sui o AstraZeneca UK Limited, United Kingdom,
i Moscow ma AstraZeneca Pharmaceuticals LLC
125284 Moscow, st. Taufetuli, 3, itulau 1

Baeta: faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga, mea tutusa

O le maʻi suka o se faʻamaʻi lea e matua suia ai le olaga o se tagata. Ona o lea mea, e tatau ona e mulimuli i se taumafa ma se faamalositino malosi, ae e tupu e le lava lenei mea. I ia tulaga, o loʻo i ai se manaʻoga mo se fesoasoani faafomaʻi. O le Baeta o se fualaau faasaina e mamanuina le maualuga ole kulukose toto.

Faʻaiʻuga

Mafaufau i aʻafiaga e ono tupu pe a faʻaaoga le fualaau faasaina:

  • Fale gasegase. Faʻaitiitia le manaʻo, faʻafitauli i le ogaumu, vomiting, poloka i totonu o le manava, maualuga le kesi i totonu o le manava, pancreatitis.
  • Metabolism. Afai e te faʻaaoga vailaau e avea o se vaega o le faʻamalosiga faʻatasi ma le inisalini poʻo metformin, ona mafai lea ona tupu le hypoglycemia.
  • Ogatotonu o le tino. Laveina o tamatamailima, lagona o vaivaiga ma faateleina le moe.
  • Faʻasalaga faʻapitoa i le nofoaga o tui. E aofia ai se vevela ma le fula.
  • Faʻasalaga o Renal.

Afai e te faʻaaogaina le fualaau faasaina mo se taimi umi, ona mafai lea o le faʻaalia o faʻamaʻi. E le aoga le togafitiga. E tatau ona lafoai le fualaau faasaina, sui i se mea talitutusa, ma o le a alu ese auupega.

E leai ni vaifofo o Baeta. Togafitiga mo aʻafiaga e faʻalagolago i faʻamaoniga.

O le tau e faʻatatau i le metotia:

  • Mo se fofo o le 1.2 ml o le a tatau ona totogi 3990 rubles.
  • Mo se fofo o le 2.4 ml - 7890 rupu.

I falemaʻi eseese, o le tau e fesuisuiai. O lea la, mo se faataitaiga, o se fofo o le 1.2 mita na maua mo 5590 rubles, ma le 2.4 ml - 8570 ru.

Mafaufau i tutusa ma Bayeta:

  • Avandamet. O loʻo aofia ai metformin mea taua ma rosiglitazone, lea e fetaui ma le tasi. O le vailaʻau e fesoasoani e pulea le maualuga o le kulukose i totonu o le tino o le toto, faʻateleina le lagona o le pancreatic beta cell to insulin. E mafai ona faʻatauina mo le 2400 ru.
  • Arfazetin. E i ai sona aafiaga faʻapoma. Fesoasoani e faʻaitiitia le kulūkose i totonu o le tino o le toto. E mafai ona faʻaaogaina mo togafitiga lagolago, ae le talafeagai mo togafitiga talafeagai. O le vailaau faʻasaina e leai ni aʻafiaga i itu ma e sili atu i isi analogues i le tau. Tau - 81 rubles.
  • Vaevae. O loʻo aofia ai mea gaosi glibenclamide ma metformin. Faateleina le lagona o le tino i le inisalini. Faʻaitiitia le cholesterol. O le vailaʻau e fesoasoani foi i le fausiaina o insulin. E mafai ona faʻatauina mo 332 rubles.
  • Petania I togafitiga ma lenei sui, o le mataʻituina faifaipea o le setete o le toto e talafeagai. O le fualaau faasaina ua solia i le maitaga ma le lactation. E le faatagaina e inuina ava malosi ma vailaʻau o loʻo iai le ethanol i le taimi o togafitiga. E faigata ona maua i falemaʻi.
  • Victoza. O se fualaau sili ona taugofie ma lelei. O loʻo i ai le mea galue malosi i le liraglutide. Victose faʻapupulaina le inisalini, ae le o le glucagon. Liraglutide e faʻaitiitia ai le manava o le maʻi. Faʻailoaina i le tulaga o se suauu. Tau - 9500 tusi.
  • Glibenclamide. O loʻo aofia ai le mea galue malosi glibenclamide. Faʻaleleia le aʻafiaga o le inisalini i le gaosia o le suka e ala i le maso system. O fualaau e maualalo le lamatiaga o le atiaʻe o le hypoglycemia. E mafai ona faʻaaogaina o se vaega o le faʻamalosiga faʻamalositino. Faatau mo 103 rubles.
  • Glibomet. E aofia ai metformin. Faʻaleleia le faaseeina o le inisalini. E mafai ona faʻaaogaina i le inisalini. O le vailaʻau faʻateleina le fesoʻotaʻiga o le inisalini ma le atigipusa, e leai se lamatiaga o le atiaʻe o le hypoglycemia. Tau - 352 suʻe.
  • Gliclazide. O le gaioiga malosi o le faʻapipiʻi. Faʻatagaina oe e faʻasalalau le maualuga o le suka i totonu o le tino. Faʻaitiitia le ono gasegase o le thrombosis, lea e lelei mo le soifua maloloina o le tagata maʻi. Tau - 150 rubles.
  • Metformin. Tuʻu atu le gluconeogenesis. Ole fualaau e le saofaga i le pulelasi o le inisalini, ae suia lona fua faatatau. E mafai ai ona maua ni maso siaki e sili atu ai le gaosia o le kulukose. Tau - 231 siaki.
  • Januvius. E aofia ai le sitagliptin. Faʻaaogaina mo le monotherapy poʻo le togafitiga faʻatasi. Faateleina le faʻasologa o le inisalini, faʻapea foʻi ma le faʻalogoina o suauu pancreatic i ai. Tau - 1594 rubles.

O le a le auala sili ona lelei e faʻaaoga ai nei mea tutusa? E faʻalagolago i le auiliiliga o le maʻi. E le faatagaina le fesuiaʻi mai le tasi fualaau i le isi, ae leʻi faʻaaogaina e tatau ona faʻatalanoa se tagata tomai faapitoa.

Mafaufau i iloiloga e tuua e tagata e uiga i fualaau o le Bayeta:

Galina tusitusi (https://med-otzyv.ru/lekarstva/144-b/35082-baeta#scomments) e le talafeagai le fualaau faasaina ia te ia: o le suka ma le injections e matua le lelei lava. Na suia e le fafine le fualaau faasaina, ma mulimuli ane na toe foi mai lona tulaga masani. Na ia tusia o le mea autu o le tausia lea o se meaai.

Fai mai Dmitry (https://med-otzyv.ru/lekarstva/144-b/35082-baeta#scomments) o loo ia faaaogaina fualaau mo le tausaga atoa. O le suauu e teuina i se tulaga lelei, ae o le mea autu, e tusa ai ma le tamaloa, o le faaitiitia o le mamafa o le tino e 28 kilokalama. O aʻafiaga, e maua ai le gaioiga. Fai mai Dmitry o se vailaau lelei lenei.

Fai mai Konstantin (https://med-otzyv.ru/lekarstva/144-b/35082-baeta#scomments) o le fualaau faasaina lelei, ae o le injections e le lelei le taliaina. Na ia faʻamoemoe o le a mafai ona ia maua se faʻatusatusaga o le vailaau faʻasaina, o loʻo maua i le pepa laupepa.

Fai mai faʻamatalaga e le fesoasoani le vailaʻau i tagata uma. O se tasi o ona faafitauli ogaoga o le ituaiga o faʻamalolo. E le talafeagai lenei mea mo tagata uma.

Baeta - o se fualaau faasaina lea e mafai ai e oe ona faʻasalalau le maualuga o suka i totonu o le tino o le toto. E taugata, ae i nisi tulaga ua faatonuina mo le saoloto i falemaʻi. Afai e te gauai i iloiloga a le tagata maʻi, o le vailaʻau e mamao mai le lautele.

Faasao pe faasoa:

Tuua Lau Faamatalaga