Miramistin o suauu

  • Faailoga mo le faʻaaogaina
  • Metotia o le talosaga
  • Contraindications
  • Toto
  • Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina
  • Faʻasalaga
  • Tulaga o le teuina
  • Faiga faʻapolopolo
  • Faʻavae

Miramistin Ointment - o se visepisi, ei ai sona aafiaga antiviral ma siama (o fegalegaleaiga faʻaleagaina ma faʻamaʻi o microorganisms e oʻo atu ai i latou faʻaumatia). E gaoioi e aʻafia i le kalama-gram-positive ma le siama-le lelei, aerobic ma anaerobic, faʻavaveina ai ma siama o siama i le tulaga o monocultures ma faʻasalalauga laiti, e aofia ai aʻafiaga o le falemaʻi ma le faʻasaina o vailaau.
O le sili ona maaleale i le fualaau faasaina o: fuamoa o meaʻai (gram-positive microorganisms (Staphylococcus spp., Streptococcus spp., Bacillus anthracoides, Bacillus subtilis), micromganic gram-negative: Neisseria spp., Escherichia spp., Shigella spp. (e aofia ai Sonne, Flexner), Salmonella spp. (fiva taifoi, parataphoid A ma B, iniseti iniseti), Vibrio spp. (aofia ai le cholera, NAG, paracholera, parahemolytic), Treponema pallidum, Corynebacterium diphtheria, melegi (Candida albicans, Candida tropicalis, Trichophyton rubrum, Microsporum lanosum, Aspergillus niger), protozooa (Chlamydia tramomatia pneumachia pneumonia).

Faailoga mo le faʻaaogaina

Faailoga mo le faʻaaogaina Miramistin Ointment o maʻi tuifaʻavaʻavaʻi ma togafiti faʻamaʻi, ogaumu ma loloto), faʻamaʻi pipisi o le tino o le fafine, faʻamaʻi pipisi i feusuaiga (syphilis, gonorrhea, trichomoniasis, chlamydia, herpes genitalia), urethritis (gasegase ma gasegase), urethrostatitis faapitoa (trichomoniasis, chlamydia, gonorrhea) ma le le maoti, natuontitis, stomatitis, togafitiga mama o faʻamalosiga e mafai ona aveese, otitis media (ogaoga ma le tumau), sinusitis, tonsillitis, laryngitis, fungal infections o le paʻu ma mucous membranes taʻavale.

Metotia o le talosaga

O le umi o togafitiga e fuafuaina e le malosi o le faʻamamaina o manua ma le faʻamalolo. Faʻatasi ai ma le loloto o le faʻamautuina o faʻamaʻi i totonu o masini mumu, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma vailaʻau faʻamaʻi, ma o le umi o togafitiga o le a fuafuaina e le umi o le aʻoga o le ave o le vailaʻau.
I le togafitiga o faʻamaʻi faʻamaʻi i tagata matutua, e faʻaaogaina le vailaʻau i se mea laititi e faʻamaʻi ai le paʻu i le tele o taimi i le aso, poʻo se mea e faʻaaogaina ai le gau e faʻaaogaina i lona talosaga mulimuli ane i le laasaga 1-2 taimi i le aso seʻia oʻo ina maua mai ni mea e le lelei ai le ola. Faatasi ai ma le masani dermatomycosis, aemaise lava rubromycosis, e mafai ona faaaoga le suauu mo le 5-6 vaiaso i le tuufaatasiga o togafitiga ma griseofulvin po o fualaau faafomaʻi. Faatasi ai ma le afaina o fao, o le fao pepa e faatea ese aʻo le i amata togafitiga.

Faʻafitauli:
Tali atu i le Allergic. Lotoifale - o se lagona mu i le nofoaga e faʻaaoga ai (faʻapipiʻi i totonu o le 10-15 sekone ma e le manaʻomia ai le faʻamavaeina o fualaau).

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

E tatau ona manatuaina o na oloa e maua ai vailaʻau faʻasaina (soap solutions) e le faʻaleagaina Miramistin.
Afai e faia togafitiga tuʻufaʻatasia, o loʻo faʻatinoina ai le togafitiga o vailaʻau faʻasaina ma togafitiga faʻapitonuʻu i fualaau faasaina Miramistin Ointment, e mafai ona faʻaititia le fualaau o vailaʻau.

Faʻasalaga

Faʻasalaga mataupu Miramistin Ointment le matauina. Ae afai o le sui ma le miramistin e faʻaaogaina e togafitia ai luga o le paʻu, o le mea gaʻo e mafai ona ulufale i le faʻaogaina o le tino. Ona mafai ai lea ona faaopoopo le taimi o le toto toto. I lenei tulaga, e manaʻomia lou faʻaititia o le fualaau poʻo le faʻaaogaina atoa o togafitiga. Afai e manaʻomia, ua faatonuina Vikasol, faʻafofoga tautala ile sauniuni o le calcium.

Faʻamatalaga o le kulimi o Miramistin

Miramistin e maua i ni lomiga se lua - o se suauu ma se fofo. Tusa lava pe o le a le faʻasalaga, e tatau ona e iloa o le fualaau faasaina ei ai sona aʻafiaga faʻapitoa. Faʻaaogaina lautele mo le faʻaaogaina i fafo ma faʻalapotopotoga.

O le fua o le vailaʻau i foliga o se suauu e aoga i ituaiga uma o staphylococci ma streptococci. E le gata i lea, e i ai sona aafiaga le lelei i le mafuaʻaga o le gaosiga o le gonorrhea. E faapena foi tali lelei faʻatasi ai ma siama eseese ma aʻafiaga o syphilis.

E taua le matauina o nisi tulaga, e mafai e le miramistin ona taulimaina siama faigofie, e pei o trichomonads. E maua le suauu 15, 20 ma le 30 kalama. O filifiliga taʻitasi e aofia ai le 0.5% o vailaʻau.

E le gata i lea, e mafai ona e faatauina ni mea manogi mo le selau, lima selau ma le afe kalama. I lenei tulaga, o mea fesoasoani o le vaega autū o le a iloiloina - faʻavae vai (aka proxanol 268), propylene glycol ma le polyethylene oxide 400.

Fagu suauu Miramistin: faʻamatalaga mo le faʻaaoga ma faatonuga

O le suauu o lenei vailaʻau e masani lava ona faʻaaogaina i vaega eseese o vailaʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le fale taʻavale e mafai ona faʻaaogaina e maua ai se faʻamalologa. E tele fomaʻi e maitauina o lenei vailaʻau lea e fesoasoani e faʻafesoʻotaʻi le puipuiga ma faʻafouina ai le tino. O le kulimi e leai sona aʻafiaga i siama soifua maloloina o le tino.

I le fale taʻavale masani lava latou te faʻaaogaina le fualaau faasaina ina ia puipuia ai se faʻamaʻi pipisi. O le mea lea, o le tui e fai ma fesoasoani i le vave faʻafoʻiina o le maʻi. O le suauu e mafai foi ona faʻaaogaina e avea o se tasi o mea i taimi o taotoga.

Faʻamatalaga o paʻu, e aofia ai le natura o le natura, ua faʻaaogaina foi lenei vailaʻau. E lelei ona faʻaalia i le togafitiga o ituaiga uma o fulufulu, aemaise lava le feʻaveaʻi. I le faaopoopo atu, e mafai ona fesoasoani i faʻamaʻi pipisi. O mucous membranes oe na mafatia mai le au faʻasalalau poʻo le mycosis e mafai ona toe faʻafoʻi mai i lenei fualaau faasaina.

Mo faamoemoega faʻamalositino suauu e faʻaaogaina foi. Faʻaleagaina o le tui i luga o faʻailoga o se faʻafitauli sili ona taatele i fafine ma alii. I le tele o mataupu, ua fai ma sui o miramistin ina ia aloese ai le faaleagaina o le fao. I soʻo se faʻaaliga i luga o le paʻu, o miramistin o se sui lelei e iai lona faʻaaogaina o le faʻaaloalo.

Mo togafitiga togafitiga e mafai foi ona faatonuina lenei fualaau faasaina. E mafai ona faʻaitiitia faʻamaʻi pipisi. I le gataifale, e mafai ona togafitia togafitiga mo gaioiga leaga o gaʻo tino. I nisi tulaga, ua faatonuina mo maʻi pipisi. O se vaifofo o le fualaau faasaina e mafai ona faatonuina mo faafitauli o le faiga o genitourinary system.

I le otolaryngology O le Miramistin ua faatonuina e se fomaʻi e togafitia ai le otitis media lea na tulai mai i se siama. Mo togafitiga togafitiga, e ono mafai ona faʻamautu se fofo mo le togafitiga o faʻamaʻi ma se siama faʻamaʻi pipisi.

Miramistin: faatonuga faapitoa mo le faʻaoga

O kulimi uma ma vaifofo e mafai ona faʻamatalaina mo faʻamaʻi nei:

  1. Toto ma togafitiga. I togafitiga ma le puipuiga o le suppuration o manuʻa eseese o manuʻa. I le togafitiga o faʻamaʻi pipisi ma purulenti i le vaega ole afi.
  2. Gynnecology ma taulaitu. Faʻamatalaina le fualaau faasaina i le faiga o togafitiga, faʻapea foʻi ma le puipuia o le mumū o le tino o le fafine. I le avea ai o se tulafono, ua faatonuina mo le endometritis poo le vulvovaginitis.
  3. Faʻatonuga. O fualaau faasaina e mafai ona faatonuina i le togafitiga o mu. Faʻaaogaina i le lona lua ma le tolu tikeri o liona, i le loloto ma le papa. Aʻo sauniuni mea e mu ai, e mafai ona faʻaaogaina se suauu e avea o se visepisi.
  4. Dermatology ma venereology. Soo se ituaiga o mea e mafai ona faʻatulagaina mo le togafitiga ma le puipuia o dermatomycosis, siama o le paʻu, pyoderma. I nisi tulaga, e faʻaaogaina e toe faʻafouina ai membranes mucous pe a mavae faʻamaʻi ma vae mycosis. E le gata i lea, i nisi tulaga e mafai ona faʻaaoga mo le puipuia o syphilis, chlamydia, gonorrhea, herpes genital ma isi faʻamaʻi pipisi.
  5. Urology E masani ona faʻaaogaina i le foliga o se togafitiga faʻapitoa o le urethritis poʻo le urethroprostatitis i se ala masani poʻo le gasegase. Mo soʻo se faʻamaʻi o se faʻapitoa poʻo se uiga e le faʻapitoa.
  6. Togafitiga E faʻaaogaina e avea o se togafitiga mo gaioiga pisapisao ma le faʻaleagaina i totonu o le oral mouth. E mafai ona faʻataʻitaʻiina o se mea e puipuia ai. E le gata i lea, o le faamalieina i tamaiti e masani ona faʻaaoga e puipuia ai gingivitis, stomatitis. I nisi o vaega o tagata taʻitoʻatasi, e mafai ona faʻamatalaina o se togafitiga mo le faʻaaogaina o le dentures, periotitis ma le vavao.
  7. Otorhinolaryngology. O tagata matutua ma tamaiti ua faatonuina mo le togafitiga o le otitis media, tonsillitis, sinusitis, laryngitis. I foliga laititi ma le masani. I le tonsillitis tumau i tamaiti mai le tolu tausaga le matua, e faʻaaogaina i foliga o togafitiga faigata.

Fagu manogi Miramistin: faatonuga mo le faʻaaogaina

E faʻatatau i le vaega o le talosaga, o le tausaga o le maʻi ma lona faʻataʻitaʻiga, o le suāuʻu ua faatonuina taʻitasi e se fomaʻi.

  1. I le taotoga, o le suauʻu e faʻaaogaina i luga o se manua ua afaina. Seiloga togafitiga o le manua. Ona faʻaaogaina lea o se faʻamalosi faʻamalosi. Ina ia ausia se mea e sili atu, o le vailaau e faʻaaogaina i le laei, ona sosoo ai lea ma le manua.
  2. E le gata i lea, faatasi ai ma se fasi o le manua o le manuʻa, e faʻaaogaina le fualaau faasaina i le tampon. Ona tuu lea i totonu o le ua afaina pe a uma togafitiga. I fafo atu, o loʻo faʻamanuiaina ai faʻamalosi faʻamaʻi ma vailaʻau.
  3. I le tulaga o le fualaau faasaina ua faatonuina mo le togafitiga o manua o le purulenti, o mu o loo i ai i le vaega galue, ona mafai ai lea ona faaaoga le fualaau faasao i le na o le faatasi i le aso. A maeʻa ona faʻagasolo le faʻaogaina o le mimita, e mafai ona faʻaaogaina mo le tolu aso. O isi togafitiga ma le fualaau faasaina o le a faalagolago i le faʻamamaina o le manua ma le taimi e toe faʻaleleia ai. Mo manua loloto ma tipi, o le suauu e mafai ona faʻaaogaina i vailaʻau.
  4. E le gasegase, e faʻamavaeina faʻamaʻi pipisi e ala i le faʻaaogaina o le oloa i le tele o aso i le aso i le vaega aafia o le tino. I nisi o tulaga, o faila faapitoa e faia e faʻaaogaina i le mea ua faaleagaina o le paʻu. O nei faʻavae e vaevaeina faʻatasi i le aso, ae naʻo le noatia i suʻesuʻega o le bacteriological.
  5. O faʻamaʻi pipisi ogaoga e togafitia i le miramistin faʻatasi ai ma vailaau faʻasolosolo faʻamalosi. I le avea ai o se tulafono, faʻatasi ai ma foliga o le dos, lamisil ma griseofulvin e mafai ona faʻatulagaina. O le toe faʻaleleia o le auala o le a le itiiti ifo i le lima vaiaso.
  6. I le togafitiga o faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi o fao, o le vailaʻau e faʻaaogaina i se fasi manifinifi i luga o faʻamafola o fao. O togafitiga faafomaʻi e faʻaaogaina seia oʻo ina toe faʻafoʻisia uma ia papatusi.

Le faʻaogaina o le suauʻu Miramistin mo faʻamaʻi eseese

E masani lava, faatasi ai ma le suauʻu, e faʻaaoga ai se fofo. E faʻaaogaina i le faʻasologa o mea, gasegase, taotoga. O le fofo e mafai ona faia ai faʻasologa o togafitiga poʻo togafiti faʻapitoa. Latou te faʻasuina le maualuga o mu, manua.

Faaaogaina o le tamponing fistulas ua soloia, ma le afaina o laei e faʻaaogaina foi. E le silia le faalua i le aso ona faia lea taualumaga. Mo le lima aso latou te faia ai le taualumaga.

O le Miramistin e faʻaaoga foi e pei o le faʻavaivai. I le tele o fua puipuia mo maʻi pipisi o le tina failele, o fomaʻi e faʻafefe le maʻi mo le lima aso. I le avea ai o se tulafono, o faʻamaumauga e faʻatulagaina pe'ā maeʻa suʻesuʻega taʻitasi a le fomaʻi.

I nisi tulaga i le gynnecology e mafai ona togafitia le vaʻa aʻo leʻi faia taotoga. O nei mataupu e aofia ai le vaega vevela. A maeʻa le taotoga, e tuʻuina i luga o le fafine pampons mo le lua itula. O togafitiga faʻamaʻi-fomaʻi e faia mo aso e fitu.

E tele fomaʻi e fautuaina tagata gasegase e togafitia le va. pe a maeʻa feusuaiga. O le mea lea, e mafai e se fafine ona puipuia o ia lava mai le afaina i se faʻamaʻi pipisi i feusuaiga. O le mea lava lea e tasi e mafai ona taʻua e uiga i alii, oe mafai foi ona togafitia o latou tino ma miramistin. Aʻo le i faia le taʻaloga, e tatau ona fufulu lelei oe lava i se vaifofo mataga.

I le togafitia o le maʻi o le mai faʻaaoga foʻi miramistin. O le meafaigaluega e faʻaaoga i le aso mo le sefulu aso. I le togafitiga o le purulent sinusitis, faapea foi i le taimi o le punia o le sinilla maxillary, ua faatonuina le miramistin. O le maualuga o le sinuses ua togafitia lelei ma se paluga i le fualaau faasaina.

I togafitiga malala ma le faʻamaʻi pipisi o le faai E masani ona masani ona faʻaaogaina le vailaau Miramistin. I le avea ai o se tulafono, e faʻatulagaina e tusa ma le tolu taimi i le aso. I nisi o tulaga, o le tino o le mucosa o le faaiʻu e togafitia i le kulimi.

I fomaʻi, o fomaʻi e faʻaaogaina miramistin o se auala lelei mo togafitiga o stomatitis poʻo le gingivitis. E faʻatatau i le tolu taimi i le aso. Mo tamaiti e sili atu i le ono tausaga le matua ma o latou tiga, e na o pulumu e pei ona faatonuina, lea e faʻaogaina e tolu taimi i le aso.

Tamaiti mai le fitu i le sefulufa tausaga le matutua e mafai ona faʻatulagaina o meainu. Tamaiti e sili atu i le sefulufa aso le matutua e mafai ona faʻaaoga soʻo se ituaiga o fualaau faasaina. Faatagaina togafitia le mucosa tautala e oʻo i le fa taimi i le aso. O le umi o le vailaʻau e fuafuaina e le fomaʻi. Ae o se tulafono, e le sili atu i le sefulu aso le vasega.

Contraindications ma aʻafiaga itu

E pei lava o isi ituaiga o fualaau oona, e le tatau ona faʻaaogaina le miramistin ma le faʻalauteleina o le lagona i soʻo se vaega o le tuufaatasiga.

E matua faʻasaina le faʻaaogaina o soʻo se ituaiga o le faʻatagaina o fualaau faasaina tamaiti ei lalo o le tolu tausaga ma ia mautinoa ia faitau ma le faʻaeteete faatonuga.

Tamaiti i lalo o le tasi tausaga le matutua, i soo se tulaga lava, faʻaaoga soo se ituaiga o faʻamalolo. Mai le tausaga e tasi, o se vaifofo e mafai ona faʻatulagaina, ae na o le fomaʻi faʻatauga. E leai ni faʻamatalaga i luga o le faʻafoega o faʻamalologa o miramistin i le taimi o le maʻitaga poʻo le lactation.

Ua na o le iloa e toatele fomaʻi faatonuina mo le maʻitaga se vaifofo vaivai o le miramistin e tau ai faʻamaʻi pipisi.

O le suauu manogi o Miramistin e lelei le taliaina e tagata matutua ma tamaiti. I nisi tulaga, i le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma faʻamatalaga nei:

  • mo mu
  • i le taimi o le malulu,
  • malosi malosi
  • afaina toto.

E mafai ona maua e tagata maʻi itiiti le mu. E le tatau ona e fefe i se itu taua, talu ai o le faailoga e fofo na o ia lava ma e le manaomia ai se togafitiga faaopoopo poo le tolopoina o fualaau faasaina. I nisi tulaga, o le fualaau faasaina e mafai ona mafua ai ni mea e afaina ai.

O le le faʻamalosia o le vailaʻau faʻatasi ma le maʻi e mafai ona faʻaalia e pei o le mu poʻo le fulafula o le tino. Ae o ia faʻaaliga e mafai ona mou atu, ae mafai ona manino ona faʻaalia. I le tulaga o le vaega mulimuli, ua faalēaogāina miramistin.

Miramistin toetoe lava a leai ni aʻafiaga. O se tasi oi latou o hypersensitivity i le autu autu o le suauu. I lenei tulaga, o le suāuʻu ua maeʻa faʻapipiʻiina faatasi ma isi faʻamaʻi, antibacterial drugs. O le faʻaleleia atili oa latou gaioiga.

E taua le iloa e mafai e aʻafiaga o fasimoli ona i ai se aafiaga leaga ile miramistin. O le mea lea, pe a faʻaaogaina le oloa e avea o se vailaʻau faʻasaina, e te manaʻomia fufulu maeʻaeʻa i le fasimoli ma le vai mai le mea ua afaina o le paʻu.

Miramistin e aoga analgesic, antiseptic ma anti-inflammatorye uiga i togafitiga ma le puipuia o faʻamaʻi eseese. Ae o le fualaau faasaina e mafai ona i ai le aafiaga manaomia i luga o le vaega na faaleagaina o le paʻu poʻo le okeni o le tino pe a talafeagai.

Ole fualaau faasaina e le faʻaaogaina, ona e faʻaaogaina fafo fafo. Ae e tatau ona tatou manatua o le aoga o togafitiga e mafai ona ausia naʻo le tofiaina o se vailaau a se fomaʻi ma faitau ma le faaeteete o faatonuga.

Le tuufaatasiga o le suauʻu Miramistin

O le mea galue malosi o le miramistin, i le 1 g o le fualaau faasaina o lona maualuga o le 5 mg. Vaega o ausilali:

  • disodium edetate,
  • macrogol 400,
  • macrogol 1500,
  • macrogol 6000,
  • proxanol 268,
  • propylene glycol
  • vai mama.

O le manogi o le Miramistin o se antimicrobial ma le anti-inflammatory agent.

Pharmacodynamics

O le tuufaatasiga o le suauu e aofia ai se viseic miramistin, lea e i ai le aafiaga antimicrobial i luga o le gram-positive ma le kalam-negative, o le peropika ma le anaerobic, o le microflora ma le pathogenic microflora. O le fualaau faasaina e iai sona aafiaga i le antimicrobial i luga o ni meaʻai, o le siva sugi ma dermatophytes.

O le manogi o le Miramistin o se vailaʻau faʻapitoa lea e aoga tele i le gram-positive ma le kalaf-microflora.

O le gaioiga o le vailaʻau e faʻamoemoe e faʻaitiitia ai le tetee atu o siama ma sigi i vailaʻau. Ona o le lautele o aʻafiaga o le antimicrobial, o le suauʻu lelei e puipuia ai le faʻamaʻi o manua ma mu, aua e faʻagaoioia ai le toe faʻaleleia.

O le a le kulimi o Miramistin e faʻaaogaina?

O fualaau faasaina e fesiligia e faʻaaogaina i ituaiga vailaʻau faʻapitoa:

  1. I le taotoga. O le vailaʻau e faʻaalia e puipuia ai se faʻamaʻi pipisi o le faʻafitauli o le manua, ona o le vave vave ona vave maua mai le maʻi. O le suauu e mafai ona faʻaaogaina e pei lava o se auala i taimi o taotoga.
  2. Faʻamatalaga o paʻu. O vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina e togafitia ai le tele o faʻavevela e mafua mai i le talaaga o le papilloma virus. Leai se fualaau faʻamalosi mo faʻamaʻi pipisi.
  3. I le cosmetology. Faʻaleagaina o le fao plao o se faafitauli taatele i le va o tamaitai ma alii. O le togafiti faʻalavelave e aofia ai Miramistin, lea e aloese ai le faaleagaina atili o fao.
  4. I le otolaryngology. O Miramistin ua faailoa mai mo le togafitiga o le otitis media, o faamai pipili e mafua mai le afaina. Mo togafitiga togafitiga, e mafai ona faatonuina se vailaau e faʻamalo ai faʻamaʻi pipisi ma le faʻamaʻi pipisi o siama.
  5. I le ophthalmology. O le fufulu e faʻaaogaina e togafitia ai faʻafitauli o loʻo mulimuli mai: conjunctivitis, keratin, blepharoconjunctivitis.
  6. I fomaʻi. O se vaifofo e faʻafefe i le vai e faʻaaogaina e togafitia ai le vevela o le tautala pe a uma ona 'ai mo le puipuia ma le togafitiga o gingivitis ma stomatitis.
  7. I le kenera. O loʻo faʻaalia mo le faʻaumatiaina o le faʻaleagaina o gaioiga totoga. I le tele o tulaga, o se vailaʻau e faʻataʻitaʻiina mo faʻamaʻi pipisi.
  8. I venereology ma urology. O se auala e faʻaaogaina e togafitia ai totoga faʻapena ina ua maeʻa se gaioiga vavalalata ina ia puipuia ai faʻamaʻi pipisi.

Faʻataʻitaʻiga

O le vailaʻau Miramistin®-Darnitsa e aofia ai le antiseptic miramistin, lea e mafua ai ona i ai sona aafiaga antimicrobial i luga o le fuamoa ma le fatu-negative, aerobic ma anaerobic, o le microflora e pei o le monocultures ma le zmicrobial, e aofia ai ma togafitiga o le faʻamaʻi. Ole fualaau e sili atu ona lelei ile siama-siama (staphylococci, streptococci, ma isi). E i ai le faʻaaogaina o togafitiga o le ituaiga Aspergillus ma le genus Penicillium, lefete (Rhodotorula rubra, Torulopsis gabrata, ma isi) ma le mea faʻafefete (Candida albicans, Candida tropicalis, Candida krusei, ma isi) sigi, luga o dermatophytes (Trichophyton rubrum, Trichum ma o isi pathogenic fungi (e pei o le Pityrosporum orbiciaur malas) (Malas fur), o le mea lea, e le gata i lea, ma faʻatautaia o le microbial, e aofia ai le microflora fatu ma le tetee atu i fualaau faʻamaʻi.

O le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le teteʻe o siama ma sigi i vailaʻau. Ona o le tele o ituaiga o vailaau faʻamaʻi, o miramistin e puipuia lelei ai le faʻamaʻi o manua ma mumu, faʻamalosia ai le toe faʻaleleia o auala. O le vailaau faʻasaina ei ai se mea e taʻua o le hyperosmolar, ma o le mea lea e taofi ai le manua ma le paʻu o le tino, e aʻafia ai le pulunaunau ma le filifilia ma le filifilia le tino o le tino, e mafua ai le fausia o se paʻu matutu. I lenei tulaga, o le suauʻu e le faʻaleagaina ai le fausiaina ma le mafai ona faʻaaogaina o paʻu o le paʻu, e le faʻasaina ai le mataʻituina o le tino.

Talu ai ona o mea faʻainisinia o le kulimi o le kulimi, o Miramistin®-Darnitsa e le gata i luga ole microflora mumū, ae faʻapea foi i luga o pathogens o loʻo i totonu o le tino o loʻo siomia ai le manua, e mafua ai ona mafai e se vaega itiiti o miramistin ona ulufale atu i le tino.

Faʻamataʻuga itu

I nisi tulaga, i le togafitiga o mu ma palapoto o pusa, o le fualaau faasaina e mafai ona mafua ai sina lagona mu itiiti, susulu ma le mumu i le nofoaga o le talosaga. O nei faailoga e mou atu ia i latou lava ma e le manaʻomia le faʻaaogaina o analgesics ma taofi le faʻaaogaina o le suauu.

E mafai foi ona tupu le atinaʻeina o gasegase faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma le faʻalepale tagata taitoatasi i vaega o le vailaʻau.

Pharmacokinetics ma vailaau mo togafitiga

Ona o mea faʻapitoa o le kemikolo o Miramistin, e aʻafia ai Darnitsa i le microflora i luga o le manua ma na ituaiga o mamanu o loʻo i totonu o fusi e vagaia le nofoaga manua. I le mafaufau i lenei mea, e tatau ona manatuaina o sina vaega itiiti o le mea galue e ulu atu i le faʻaogaina o le tino.

Faʻaiʻuga

O nisi taimi, i le taimi o togafitiga o mumu ma gaʻo pipisi, atonu e ono maua e tagata maʻi se lagona mu mumu. I le mea na faʻaaoga ai le suauu, e mumu ai le mumu, e lagona sasaa.

O ia ituaiga o faailoga e mou ese atu ia i latou lava pe a mavae sina taimi, ae e te le manaʻomia le taofi o togafitiga ma faʻaaoga soʻo se auala e faʻaumatia ai.

Faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma fua)

Afai e faʻaaogāina e le tagata le suauʻu Miramistin, o faatonuga mo le faʻaaogaina e tuʻuina saʻo atu ai lona talosaga i le nofoaga na aʻafia ai. O le Miramistin Darnitsa e faʻaaogaina pe a maeʻa togafitiga o manua ma mu. A maeʻa togafitiga o le eleele, faʻapipiʻiina ai lea o se fusi gau. O le faʻatonuina o le vailaʻau o Miramistin e faʻatagaina ai foʻi le faʻaaoga muamua o vailaʻau muamua i luga o le mea e fai ai laei, pe a maeʻa ona punitia i le manua. I le i ai o ni fusi fuaitau, e faʻafefe mai ai i luga o le vavao mai le kulimi ma le suauu.

Afai e togafitia manuʻa o le bluelent poʻo le mu i le vaega muamua o le gaioiga, o le suauʻu e faʻaaogaina i le aso. I le vaega lona lua o le faagasologa o le manua, e faʻaaoga tasi i taimi uma 1-3, ma mafaufau i le malosi o faʻaʻailoga.

O le umi o togafitiga e faʻalagolago i le vave ona faʻamalolo ai le manua, le malosi o faʻamamaina mai le suppuration. Afai o le siama e maua i le loloto i totonu o masini mūmū, o le suauu e mafai ona faʻataʻitaʻiina i le taimi e tasi e pei o le ave o vailaʻau. O le umi o togafitiga e faalagolago i le umi o togafitiga faʻamaʻi.

Ina ia togafitia togafitiga dermatological, e faʻaaogaina ai se suauʻu lanu o le suauu i vaega na aafia o le paʻu. E tatau ona faʻaaogaina i se fasi laumei manifinifi. E mafai ona e sosolo se fusi gau, ona faʻaaoga lea i le nofoaga ua afaina.

I le togafitiga o dermatomycosis, o le suauu e faʻaaogaina i le taimi lava e tasi ma soʻo faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa poʻo Griseofulvin. I le togafitiga o faʻamaʻi pipisi, o le mea muamua lava e tatau ona faʻaaogaina ai faʻailoga fao.

O le maualuga o aso taitasi o le suauu e le tatau ona sili atu nai lo le 100 g.

Faatonuga faapitoa

Afai e te faʻaaogaina le suauʻu i se manua lea na togafitia mulimuli ane i se fofo faʻafesoʻotaʻi, o le lelei o Miramistin Darnitsa e sili atu ona faʻailoaina. Afai o loʻo i ai le masini o le necrotic purulenti i le manua, e tatau ona faʻateleina le fua o le fualaau faasaina.

Ole fualaau faasaina e le afaina ai le mafai ona gauai.

Analogues o Miramistin Darnitsa o suauu o vailaʻau Decamethoxin, Miramistin fofo Okomistin ma isi Suia le vailaʻau faʻatasi ma se faʻalogo se tasi pe a uma le taimi talafeagai e tofia ai se fomaʻi.

I le taimi nei, e leai se faʻamatalaga mautinoa e uiga i le saogalemu o le faʻaaogaina o lenei vailaau mo le togafitiga o tamaiti, o le mea lea, o le togafitiga o Miramistin Darnitsa e le o faia i le faiga o tamaiti.

O le a le Miramistin Cream

O lenei vailaʻau e faʻaaogaina, ae o lona faʻaopoopoga faʻaleagaina e aʻafia ma faʻamalosi, lea e faʻatupulaʻia ai le lautele.

Ona o lona tulaga tulaga ese ma saogalemu, e le afaina ai le mucous membranes ma e le faʻamagoina ai le paʻu, lea e mafai ai ona faʻaaogaina miramistin vavalalata.

Fai mai nisi tagata atamamai e mafai e le suauʻu ona puipuia faʻamaʻi pipisi, ae le o se faʻaaliga mo le faʻaaogaina. E le faʻamaonia le taunuʻuga.

Gaioiga galue ma fatuga

O le elemene malosi o le igoa lava lea e tasi e tau malosi e faasagatau i soʻo se siama siama, e aofia ai le vaomalo ma le anaerobic (sili ona taatele).

O isi vaega e faʻamalosia le aʻafiaga ma maua ai le saogalemu mo le tino o le tagata, faʻaititia ai le tele o aʻafiaga e le manaʻomia mai le epithelium.

O se miramistin se vailaʻau faʻamaʻi pe leai? O le tali e leai, e pei o se vailaau faʻapitoa.

O le aofia e aofia ai:

  • miramistin
  • propylene glycol
  • vailaau o le suauu faafomai,
  • vai
  • sodium edetate
  • proxanol
  • macrogol.

O vaega o loʻo i ai se faʻavaivaia poʻo se aʻafiaga o aʻafiaga, e le oona, ma e faʻaaoga lautele i vailaʻau ona o uiga.

Fale faʻamaloilo

O se faʻafitauli faʻapitonuʻu e le gaoioi atoatoa i luga o le tino atoa.

Tuuina atu le aafiaga o le antimicrobial (o le faatamaia) i soo se microflora. O faʻataʻitaʻiga o le falemaʻi ua faʻamaonia le mafai gafatia i faʻamaʻi pipisi i vaega tetele o le liona.

O le tulaga ese o le vailaʻau o loʻo i ai i le mea moni e faapea, o siama leaga e le mafai ona avea ma puipuiga i ana gaioiga, ae ui i lea, o lona aoga ma le umi faʻaaoga e mafai ona faʻaitiitia.

O le Miramistin i le gynnecology o se fomaʻi aloaʻia, ae e le mafai ona faʻatoʻilaloina atoa se fafine poʻo se tamaʻitaʻi o le au failotu.

E faapefea ona aoga

O le elemene e loloto lona loloto i lalo o le paʻu ma galue i luga o le mafuaʻaga o foliga mai o se faʻalavelave leaga. I lenei tulaga, o siama maloloina o le tino e le afaina i le faagasologa o le taualumaga.

O le aloese i totonu o le toto e leai se aoga, ae o le faʻaauau pea ma le faʻaʻumiʻumi, o aʻafiaga itu e mafai ona faʻatupulaia ona o le maualuga maualuga o vaega.

Miramistin mo tamaiti o se fofo lelei ma le saogalemu.

Aisea ua faatonuina ai miramistin? O mafuaaga mo le faʻamatalaga e tele:

  • Togafitiga o faʻamaʻi pipisi mai faʻamaʻi pipisi i taotoga. Faʻaitiitia le lamatiaga o le toe foʻi atu i le paʻu paʻu paʻu.
  • Aveesea mai maʻi mama, fistulas, mea moe, gaʻo pipisi, faʻapea foʻi ma le taimi o le toe faʻaleleia.
  • Puipuiga o manuʻa mu o se vaega tele epithelium.
  • Faailoga o le faʻavae pe a uma le staphylococci ma le compassionriasis versicolor.
  • Mo le togafitia o manua laiti ile aiga e puipuia ai siama siama.
  • Miramistin pe a uma se fesoʻotaʻiga vavalalata e le o se aoga tele, ae ona o le le lava o isi filifiliga, o le togafitiga o le itutino o le a le sili atu ona le fiafia ia i latou.

Fai mai nisi tagata atamamai e fesoasoani le miramistin i le faai, ae na o le tiga ua faaitiitia, ma o le mafuaʻaga o le faamai e le mou atu.

O le tuusaunoaga o le angina, pe a aafia se vailaau i le pule faitalia o le tuleia, o lea e saofagā ai i le toe vave manuia.

Metotia faʻaaoga ma fua

Faʻapefea ona faʻaaoga le miramistin? E faigofie lava, peitaʻi, o le faʻatatauga e faʻatatau i le vaega o le talosaga.

Aʻo le i tatau ona faia se numera o faʻamalosiga:

  • Aveese le tino paʻu oti.
  • Faʻamaʻa maeʻaeʻa le vaega o talosaga.
  • E faʻamago.
  • Ma le isi, o sina suauu itiiti e faʻaaogaina i le vaega o loʻo manaʻomia, e manaʻomia ona faʻamago mo le tusa ma le 10 minute, a maeʻa, ia faʻaleleia le aʻafiaga, e mafai ona e ufiufi i le gau ina ia manava ai le paʻu.

Miramistin in dentistry pe faapefea ona faʻaaoga? Muamua lava, e tatau ona feutagai ma se tagata tomai faapitoa e uiga i le lelei o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, pe afai e malie i ai, e tatau ona ia tusia ni faʻamatalaga auiliili ina ia aloese ai mai iʻuga le lelei. O le metotia talosaga e faʻapitonuʻu foi.

Afai e te manaʻo e togafitia ia mea faʻapitoa, e mafai ona e faʻaaoga le applicator (faʻatau i le fale talavai) pe na o le faʻaaogaina o le kulimi oe lava.

Tina ma lapatai fafine i le taimi o laiti

O le elemene aoga pe a mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina o le miramistine kulimi o le a le afaina ai le fetus. O lenei meafaigaluega e mafai ona faʻataʻitaʻiina i tina i le tulaga ma le taimi e fafagaina ai e aunoa ma le faʻaliliuina atu o le pepe ile fua ole pepe.

E leai ni tapulaa o tausaga, ae o feutagaiga ma se fomaʻi e talafeagai.

Faʻaiʻuga

I le taimi o suʻega faʻapitoa, o nisi o tagata gasegase na faʻaalia mai nei faʻamaoniga:

  • sasaa ma le susunuina
  • mumu o vaega laiti
  • faateleina le toto,
  • agamalū lemu ma le taoto.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le gaioiga o le fasimoli o lona uiga o le faʻaitiitia o le aoga o le suauʻu, o lea e le tatau ona faʻaaogaina aʻo leʻi faia le faʻataʻitaʻiga - na o le fufulu i le vai ua lava.

Faatasi ai ma se vasega tuʻufaʻatasi ma apalai, ua fautuaina e faʻaitiitia a latou metotia ma numera o faʻaoga i le aso.

Faatasi ai ma ni faʻaʻailoga tutusa, e mafai ona faʻamatalaina oe:

Faatusatusaga i le Acerbine Spray

E maua naʻo le foliga o se moli, aʻo le lautele e vavalalata.

E le o se vailaʻau faʻamaʻi ma e iai sona aʻafiaga faʻapitoa, ae peitai, e sili atu ona faigofie ona faʻaoga i le ua o le faai. E leai se aoga faʻaalia i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi (faʻapitoa faʻatasi ma isi fualaau), e le fautuaina mo tamaiti ma tina tausi maʻi.

Tuua Lau Faamatalaga