Goldline Plus faʻamatalaga, faʻamaoniga ma faʻailogaina

O le Goldline o se fualaau lelei mo le mamafa o le mamafa. E le o se mea faʻaopoopo meaʻai. O se mea manava malosi faʻatasi tuʻufaʻatasi lea e mafai ona faʻaaogaina pe a uma ona faʻatalanoa se tagata tomai faapitoa.

Ole fualaau faasaina ua na o le togafitiga o le ogaoga oona ma le i ai o ni taunuuga matautia o le mamafa o le mamafa, mo se faataitaiga, ituaiga 2 maʻisuka poo le maualuga. Faʻaaogaina le pulea o le fualaau faasaina e mafai ona oo atu ai i ni taunuuga matuia mo le tino.

O le mea lea, ao le i faaaogaina, e tatau ona iloa le tuufaatasiga, meatotino, faʻamaoniga faavae ma le faʻasaʻo.

Faamatalaga ma le tuufaatasiga o fualaau faasaina

Goldline Plus o se fualaau faʻasaina lea e faʻaaogaina mo le togafitiga o le faʻaogaina i le ogaoga o le manua. O lona aʻafiaga e mafua ona o le maualuga ma le maualuga o le metabolites e taofia ai le tali atu o le 5HT.

O le mea lea, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faʻaleleia ai lagona o le atoatoa, lea e faʻaitiitia ai le manaʻo. O le sili atu le malosi e mafai ona ausia e ala i le faʻapipiʻiina o le Goldline Plus faʻamalosi malosi.

O lenei mea e faʻatagaina ai oe e faʻaaogā faʻaaogaina gaʻo gaʻo mo le malosi. O le mea lea, o le tino e faʻaumatia le malosi vave ma susunuina gaʻo tele.

O mea aoga autu o fualaau faasaina:

  1. Sibutramine. O se tasi o vaega sili ona aoga mo le aveesea o le mamafa mamafa. O lenei elemene na faʻaalia e matua aoga tele i le mataituina o fuataga saogalemu.
  2. Microcrystalline cellulose. E i ai lona natura moni. Pe a ulu atu i totonu o le gastrointestinal tract, o le vaega e sosolo, lea e oʻo atu ai i se lagona o le atoatoa. Ona o le auai o lenei vaega, e mafai ona faʻaititia ai le na o le tele o meaai, ae o le vaega tele.

O le Goldline Plus e mautinoa ai le gaʻo lelei o le susunuina o le gaʻo ina ia maua ai le malosi e maua ai le faʻaleleia o le faaletino ma le mafaufau.

Sibutramine galue i luga o tagata e taliaina i se auala e faaleleia atili ai lagona o le atoatoa. Afai e tele mea e te ai, o loʻo i ai le manava, mamafa i totonu o le manava ma isi faʻamaoniga o le gasegase, o lea e faasolosolo malie lava ona faʻaaoga e se tagata sina vaega o meaai.

E taua le matauina o lenei vaega e malosi, o le mea lea ua faasa ai ona faʻaaoga i nisi o atunuu. I totonu o atunuu o le CIS, o lona faaaogaina e matua pulea. O le mea lea, e mafai ona e faʻatau le fualaau faasaina i na o togafitiga.

O le microcrystalline cellulose e saogalemu mo le tino, ae afai e sili atu i le fualaau o le fualaau faasaina, ei ai le tiga i totonu o le manava, ma le taofia o le intestinal e mafai foi ona atiaʻe.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E tele fualaau fualaau taumafa e mafai ona faʻaaoga e toetoe o tagata uma. Latou te saofagā i se paʻu laʻititi ma saogalemu, faamama le tino o toxins ma toxins.

Goldline Plus e le faʻaaogaina i nei vailaʻau. O lona faaaogaina ua fautuaina e le mo le faamoemoe o le le aoga o le faasaʻoina o le fuainumera, ae ia tetee atu i mamafa mamafa mamafa.

O faʻamatalaga autu mo le faʻaaoga e aofia ai:

  1. Tele le mea matautia. Ua faatonuina e se fomaʻi pe afai e sili atu i le 30 le tino o le numera o le tino.
  2. O le mamafa o le tino o loʻo faʻatasi ma le maʻisuka ituaiga 2. O le mamafa tele i lenei mataupu e mafua ai le maʻisuka pe faateleina ai le faʻalavelave o faʻafitauli.
  3. O le mamafa o le felaʻuaʻiga ma le gasegase poʻo le mauaina o le dyslipoproteinemia.
  4. O le malosi tele e faʻatasi ma le toto maualuga. Faatasi ai ma se masaniga masani o le maualuga o le toto, e tatau i le tagata ona mataʻituina le mamafa. O le mamafa o le mamafa e le gata ina faateleina ai le lamatiaga o le mamafa o le mamafa, ae mafai foi ona taitai atu ai i le paʻu, fatu fatu ma isi faafitauli faigata.

E le o faʻamaonia le vailaʻau pe afai o le faʻaitiitia o le mamafa o le tino e itiiti ifo ma le 30 kilokalama e manaʻomia. Ma o lona faʻaaogaina tutoatasi e aunoa ma le faʻafesoʻotai o se fomaʻi e mafai ona oʻo atu ai i ni aʻafiaga tau le soifua maloloina O le mea lea, e naʻo le faʻauluga e faʻatau.

Aveina o fualaau faasaina

O le Goldline Plus e tatau ona amata i se fua maualalo ole 10 mg. I le faʻaitiitia o le mamafa o le mamafa i le lautele, o le vailaau oona i totonu o lenei vailaʻau e faʻataʻitaʻiina mo le masina, a maeʻa ai le iloiloga. Afai e sili atu i le masina e mafai ona leiloa le silia ma le 2 kilokalama, ona totoe lea o lenei fualaau mo le isi masina.

Ae afai o le taimi nei o le pa'ū o le mamafa e itiiti ifo i le 2 kilokalama, e tatau ona faʻaopopo le tasi ma le afa taimi. Ae peitaʻi, afai e leai se paʻu o le mamafa pe faʻalauteleina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Ole fua fautuaina ole tatau ona ave i le taimi. A maeʻa lea e tatau ona e inu i le tasi le ipu vai. E tatau ona ave le vailaʻau i le taeao. E sili ona fai lenei mea i le taimi e tasi. O le taimi sili ona lelei i le taimi o le keke.

O le faʻaopoopoga sili atu, o le leai o se faʻalagolago. O le togafitiga mo le maualuga o le meaola maualuga e mai le tele o masina i le lua tausaga. Ma e tusa lava pe a maeʻa le togafitiga, o le a le toe i ai le manao mo le fualaau faasaina, ae o le masani o le taumafa itiiti o meaai o le a tumau pea.

Contraindications

O le Goldline Plus o se fualaau faasaina, o le mea lea, ei ai le numera o faʻamaʻi. Afai e te le amanaiaina i latou, e mafai ona e maua ni taunuuga matautia mo le tino. O le tele o faʻatauiga e aofia ai:

  • lalo o le 18 tausaga
  • se tali atu i le vaega o le vailaʻau,
  • ava malosi po o le faaaogaina o fualaau faasaina,
  • hypothyroidism
  • faʻafitauli o le mafaufau e faʻapogai ai se maʻi e 'ai, lea e aofia ai le anorexia poʻo le masima,
  • maʻitaga i soo se taimi
  • susu
  • gasegase ogaoga poʻo le faʻasolosolo faʻamaʻi ma le ate,
  • vascular and heart diseases, e aofia ai faʻamaʻi pipisi o fatu, fatu faʻavaivaia o le fatu, stroke, tachycardia, arrhythmia, angina pectoris,
  • maualuga le maualuga o le toto, lea e mafai ona faateteleina e ala i le tagofia o fualaau faasaina,
  • glaucoma
  • le faʻaaogaina o fualaau momoe, vailaau faʻasaina poʻo isi vailaʻau faʻamalosi,
  • o le i ai o faʻamatalaga lautele,
  • faʻaaogaina faʻatasi o tagata inhibitors MAO,
  • hyperplasia prostatic
  • pheochromocytoma,
  • tausaga e silia ma le 65 tausaga.

I le faʻaopoopoga i le tele o faʻasolega, ei ai foi tulaga e tatau ai ona ave le fualaau faasaina ma le faʻaeteete. Tapulaʻa i luga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • o se tamai ituaiga o arrhythmia,
  • faʻasolosolo totolo
  • cholelithiasis,
  • maʻi faʻamaʻi faʻamaʻi
  • ogaoga maualuga, lea e pulea e fualaau,
  • epilepsy
  • gasegase o le toto ma le gasegase toto,
  • gaʻo maʻi ma le ate o le agamalu ma le agavaʻa,
  • fualaau oona lea e aafia ai le galuega o le platelet ma le hemostasis,
  • tagata e sili atu i lo le 55-60 tausaga o loʻo faʻatino galuega mamafa, lea e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le lactic acidosis.

Ona o le numera tele o faʻasalaga, e faʻasaina le amataina o se togafitiga mo oe lava ia. O le a faʻasoa e le fomaʻi suʻega, suʻe le tala faʻasolopito ma faia se suʻega o le maʻi.

E naʻo le faʻavae i lenei faʻamatalaga e mafai ona tuʻuina atu i le Goldline Plus. O le aoga o se ituaiga o togafitiga ma le tele o le mamafa o le mamafa e tatau ona sili atu nai lo le ono afaina.

Faʻaiʻuga

O le tupuga o aʻafiaga itu e masani ona matauina i le masina muamua o le faʻaaogaina o fualaau faasaina. O lo latou malosi e faasolo ina vaivai. Ae ui i lea, o aʻafiaga uma e tatau ona lipotia i le fomaʻi.

O lenei mea o le a faaitiitia ai le lamatiaga o aafiaga e le mafai ona suia. A e taofi le aveina o Goldline Plus, o le tele o aʻafiaga e teʻa ese.

O aʻafiaga mai ituaiga eseese ma okeni:

  1. Ogatotonu o le tino. E masani ona i ai se faʻalavelave i le moe ma le gutu malulu. O le atuatuvale, ulu tiga, popole, ma se suiga i le tofo e mafai foi ona tupu.
  2. Polokalama cardiovascular. O le Goldline Plus e mafai ona mafua ai le tachycardia, faʻateleina le toto ma se lagona o palpitations. O le faateleina o le fatu ma le mamafa o loo matauina i vaiaso muamua o le ave o fualaau faasaina.
  3. Fale gasegase. O le fualaau faasaina e masani ona mafua ai se faaitiitia po o le le atoatoa o le fiaai ma pa. I nisi tulaga, o le gasea ma le vevela tele o le afaina o le afaina o isi mea e tupu. O le mea lea, faatasi ai ma se faʻagasologa o le faʻamalosi ma le afaina, e tatau ona tuʻufaʻatasia le togafitiga o Goldline Plus ma le faʻaaogaina o se laxative.
  4. Le paʻu. I se tulaga e le masani ai, o le maualuga o le sosolo ua matauina.

O le amataga o soʻo se faʻamaoniga e tatau ona lipotia i lau tausi soifua maloloina. Afai e tatau ai, o le tagata tomai faapitoa e sui le vailaau o le vailaʻau poʻo le faalēaogāina o lona mauaina.

Faʻasologa o faailoga

E taua tele lou mulimuli i togafitiga fautuaina e se fomaʻi. A leai, o loʻo i ai se tulaga maualuga o le tele o aʻafiaga faʻalauiloa.

O faʻapogai autu o se faʻalavelave e aofia ai le tachycardia, faʻateleina le toto toto, vevela ma le ulu.

E leai ni faʻamatalaga faʻapitoa e mafai ona fesoasoani e faʻasese ia aʻafiaga o le sibutramine. O le mea lea, faatasi ai ma foliga vaaia o le maualuga, e tatau ona aveese ana faailoga.

Afai e te inuina le afi faʻamalosi vave pe'ā uma ona e maua se maualuga maualuga o le Goldline Plus, e mafai ona faʻaitiitia lona faʻafefe i totonu ole inumaga. Faatasi ai ma se faʻalavelave matuia, e mafai ona fesoasoani le taele o le gaosiga.

Afai ua tupu se mea maualuga i se tagata gasegase e maualuga le mamafa, ona faatonuina lea o beta-blockers e puipuia le tachycardia. O le faʻaaogaina o le tui puipui e leʻi faʻaalia ai lona aoga.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

A faʻaaogaina le Goldline Plus, faatasi ai ma inhibitors o le oxidation microsomal i le plasma, o le faʻatupulaia o metabolites sibutramine e faʻalauteleina, lea e faʻalauteleina ai le fua o le pulus ma faateleina ai le vaitaimi QT.

Sibutramine metabolism e mafai foi ona faʻateleina e vailaau faʻamaʻi mai le vaega o carbamazepine, dexamethasone, macrolides, phenytoin. O le fualaau faasaina e le afaina ai le aafiaga o fomaʻi faʻamataʻu, o le mea lea, e le manaʻomia le suia o le suʻega poʻo le tolopo.

Afai e te tagofia fualaau oona i le taimi e tasi, o loʻo i ai se maualuga maualuga o le faateleina o le serotonin i totonu o le toto. E mafai ona taʻitaʻia ai itu taua. O le serotonin syndrome e mafai ona tupu pe a ave Goldline Plus faatasi ma le au filifilia. O nei mea e aofia ai vailaʻau faʻapitoa.

E le gata i lea, ave faʻamalosi faʻatasi ma vailaʻau mo togafitiga o migraine, mo se faataitaiga, dihydroergotamine poo sumatriptan. O aʻafiaga leaga e tupu foi pe a faʻapipiʻiina le vailaau faʻatasi ma suʻesuʻega opioid, e aofia ai fentanyl ma pentazocine.

I se tulaga e le masani ai, o faailoga o fegalegaleaiga o fualaau faasaina e tupu ao avea le dextromethorphan mo le togafitiga o le tale ma le Goldline Plus.

O meafaigaluega e faʻateleina ai le toto poʻo le fua o le fatu e fautuaina ina ia tuʻu faʻatasi ma Goldline Plus ma le faʻaeteete. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, o le tuufaatasiga o nei vailaʻau e mafai ona oʻo atu ai i se faʻaopoopoga taua o faailo.

O le mea lea, e tatau ona e faʻaeteete i le inuina o vailaau mo malulu, lea e aofia ai le caffeine ma isi vaega e faʻateleina ai le toto.

O le tuufaatasiga o le Goldline Plus ma le ava e le o faaalia ai le faateleina o aafiaga le lelei o le ava i luga o le tino. Ae ui i lea, i le taimi o le tau faasaga i le maualuluga o le meaʻai, e le fautuaina le ava malosi ina ia faʻaitiitia ai le faʻaoga o caloric.

Vaega o le taliaina

Goldline Plus ua fautuaina e tagata tomai faapitoa e avea o se togafitiga mo le maualuga o le manuʻafua pe afai o meaʻai, exercises, ma isi fualaau e leai ni vailaʻau e le aoga.

Afai o loʻo maʻi le tagata maʻi i se meaʻai ma isi fautuaga a se fomaʻi, ae i le taimi lava e tasi e le itiiti ifo ma le 5 kilokalama le mamafa o le mamafa i le tolu masina, e mafai e le Goldline Plus ona faʻavaveina le faagasologa o le feagai ma le mamafa tele o le mamafa.

O le togafitiga o Goldline Plus e le tatau ona faia faʻatasi, ae o se vaega o togafitiga faigata e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino. O le umi o le pulega ma isi vaega o togafitiga e tatau ona faatonuina e na o se fomaʻi poto. O se tulaga tutoatasi o togafitiga e mafai ona oo atu ai i aʻafiaga ogaoga poʻo le le atoatoa.

E fautuaina le tuʻufaʻatasia o le togafitiga o togafitiga faʻasolosolo i suiga o olaga, faʻatupulaia le gaioiga faʻaletino ma faʻaititia le calorie. E taua le manaʻo o le tagata maʻi e suia lona olaga, lafoai amioga leaga.

Ina ia faʻamalosia le iuga, e tatau ona e tausisia le taimi faatulagaina o meaʻai ma le olaga i le lautele, ma pe a maeʻa le vasega o togafitiga. O le tagata maʻi e tatau ona malamalama afai e te le tausisia taiala ua fautuaina, o le a toe foi mai le mamafa o le tino.

O maʻi e faʻaaogaina le Goldline Plus e tatau ona siakiina e le aunoa le toto ma le fatu. O le 60 aso muamua o le togafitiga, e tatau ona fuaina nei fua i vaiaso uma, ma a maeʻa le lua masina - faalua i le masina.

Afai oi ai i le tagata maʻi se talafaasolopito o le maualuga o le toto maualuga, e tatau ona faʻatinoina ma le faʻaeteete lenei faʻatonuga. Afai o le fuaina o nei faailoilo e maualuga, o le auala o togafitiga ma se fofo mo le matuia matautia e tatau ona faamutaina.

Afai e misia se fualaau, aua e te faaluaina. O le misi ua leiloloa e tatau ona faaseʻe. O le fualaau faasaina e le afaina ai le malosi e ave ai se taavale ma faiga faʻalavelave.

Tuua Lau Faamatalaga