Detralex - faatonuga mo le faʻaaogaina

I le taimi nei, o se tasi o faʻamaʻi sili ona taatele o le afaina.

O lenei faʻamaʻi e maua ai le tele o faʻamalologa le lelei ma mafai ona faʻaosoosoina ai ni faʻafitauli, ma e manaʻomia ai togafitiga.

O le filifiliga sili mo le vave faʻaolaina o Detralex, lea o loʻo avanoa i ituaiga eseese, e aofia ai i suppositories.

Faamatalaga o le fualaau faasaina

Detralex o se fofo lea o lona gaioiga e fuafua i le faʻaaogaina o le mafuaʻaga o le afaina ai, talu ai ona o lenei maʻi e fesoʻotaʻi ma le solia o le toto i totonu o vaʻa o le pelvic region.

O le Detralex e faʻalauteleina le leo o veins, e fesoasoani e toe faʻafoʻi, faʻaitiitia le ono mafai ona toe faʻateleina le toto i totonu o vaa.

O le vaega autu o le vailaʻau o le diosmin, lea e taofia ai le faʻavaveina o vaa, ma faʻaitiitia ai le gaosiga o le plasma toto ma meaʻai mai vailaʻau vavalalata. O se taunuuga o lenei mea, o le toto toto, lea o se mafuaʻaga tuusao o le afaina, ua soloia.

Faailoga mo le taliaina:

  1. Vailaau afaina. Talu ai ona o meatotino a ona vaega, o Detralex e vave faʻaitiitia le toto i totonu o veins pelvic ma faʻateʻa ai faʻamaoniga o le maʻi. Faatasi ai ma le fua saʻo, 1-2 tootoo o fualaau faasaina ua lava mo se faʻaaliga faʻapitoa.
  2. O le gasegase taimi. Togafitiga o foliga masani o le faamai o loʻo faia i le amanaʻiaina o mea eseese. E mafai ona faia le faʻasalalauga ina ia puipuia ai le maualuga o le toto ma puipuia ai le vevela, ma faʻamaoni ma faʻamatalaga faifaipea o le maʻi.
  3. Faʻafitauli le atoatoa. O lenei soligatualfono e faʻaalia ia lava i se lagona faifaipea o le vaivai i vae, foliga mai o le edema, tiga, ma le gaogao. I le avea ai o se tulafono, o le le atoatoa o se taimi masani. O le faʻaaogaina o Detralex i se ituaiga o meaʻai ma suppositories e mafai ona faʻaleleia le tulaga o toto toto, faʻaitiitia le fulafula, tiga ma puipuia ai faʻafitauli.
  4. Prostatitis. Faatasi ai ma lenei faʻamaʻi, o Detralex suppositories e faʻaaogaina e avea o se vasoconstrictor. E le gata i lea, o le aveeseina o le toto i totonu

O le manatu o Detralex e fautuaina mo le togafitiga o le afaina o pepe

pelivine organs, o le vailaau faasaina e mafai ona faaleleia atili le aafiaga o isi fualaau, ma o le mea lea e masani ona faaaoga e avea o se vaega o togafitiga faigata.

  • Toe faʻaleleia faʻapitoa. I le togafitiga o le le atoatoa o le tino e ala i taotoga, o le fualaau faasaina ua faʻaaogaina e avea o se auala e toe faʻafoisia ai galuega a toto toto. E le gata i lea, e mafai ona faʻaaoga Detralex i le taimi faatulagaina.
  • O se mea taua o Detralex o le pito maualalo o numera o aʻafiaga.

    O le tagofia o lenei vailaau e le tatau ona faia i le i ai o le hypersensitivity i vaega. E le gata i lea, o le faʻaeteete e tatau ona ave e tagata e faʻafefe i allergies.

    O le mea lautele, o Detralex o se fualaau faasaina lea ei ai lona malosi i luga o vaa ma e manatu o lenei mea e masani ona faʻaaogaina i le togafitiga o le afaina o le toto, o le le atoatoa ma le prostatitis.

    Auala e ave Detralex

    Ina ia maua le lelei tatau, e tatau ona ave le fualaau faasao e tusa ai ma le fua faʻatatau. O le numera o faʻasalaga e faʻatonuina e se fomaʻi i luga o le faavae o le siakiina, ma mafaufau i uiga o se tagata maʻi faapitoa.

    I totonu o le toto, o Detralex suppositories ua tui i totonu o le faʻasaʻo. Faʻalagolago i le ogaoga o le faʻamaʻi, e mafai ona faʻatonuina le 1 i le 3 mea faʻapitoa i le aso mo aso e 4. A maeʻa le fa aso aʻoga, e mafai ona e toe fai le tagofia o le fualaau faasaina 1 mea faʻapitoa i le aso mo aso e tolu.

    E faʻaaogaina papa maʻa maʻalaʻau e togafitia ai le le atoatoa o le tino. I se aso ua fautuaina e ave 2 paluga 2 taimi i le aso. E tatau ona ave ma 'ai. O le umi o togafitiga e fitu aso, pe a uma ona tatau ona faʻaititia le fualaau i le 2 pusa i le aso.

    E mafai foi ona faʻaaoga pepa papaʻi maʻalaʻau i le togafitiga o gasegase masani.

    O le umi o le pulega e 7 aso, 2 pusa 2 taimi i le aso. E le gata i lea, faatasi ai ma le gasegase masani, e mafai ona faʻaaogaina i luga o le faʻasalaga o le 1-2 i le aso, e fuafua i le maualuga o le faʻalavelave o le maʻi.

    E mafai ona e ave Detralex mo fafine aʻo maʻitaga. O vaega o le vailaʻau e le afaina ai gaʻo o le gafa ma le tulaga o le fetus.

    E le gata i lea, e talitonuina o le diosmin e aoga mo le fetus, aua e taofia ai

    I le togafitiga o le faʻavavega o le afaina, o Detralex i le ituaiga o laulau e fautuaina

    atinaʻega o popolega ma faʻafitauli o le mafaufau. O fualaau faasaina e mafai ona afaina ai le tino o se tamaititi e leʻi fanau mai ae na o le tele naua o le taliaina, ma o le mea lea, e tusa lava pe leai se faʻalavelave, e tatau ona faʻaaogaina lenei sui ma le lapataiga.

    I le tele o tulaga, o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le mamafa o faailoga o le hemorrhoid i le mavae ai o nai togafiti. Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o lenei vailaau e mafai ona o faatasi ma le tele o aʻafiaga itu.

    O aʻafiaga pe a ave Detralex:

    • Lagonaina o le vaivai i totonu o le manava
    • Naua ma vili
    • Tigā
    • Manua
    • Tali atu i le Allergic
    • Tesea
    • O lagona le fiafia i le va

    Afai o aʻafiaga e tupu, e fautuaina le tagata maʻi e fefesoʻotai se fomaʻi ina ia iloa ai le mafuaʻaga o le mea na tupu ma, pe a tatau ai, ia faʻamaonia se fualaau faasaina tutusa.

    I mataupu o le faateleina o le fualaau o fualaau faasaina pe afai foi e le o matauina tuutuuga o le faaaogaina, o le aveina o Detralex e mafai ona taitai atu ai i se mea e sili atu. O le tele o taimi, e tupu lenei mea i le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina i le pepa.

    O lenei tulaga eo faatasi ma faʻamaoniga o le inupia, faʻavevesi, malaise masani, ma le moe.

    I le tulaga o le maualuga, e tatau ona fufulu le manava ma le gaogao, faʻapea foi ma le maua o togafitiga faʻapitoa i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

    O le vailaau faasaina Detralex o se meafaigaluega lelei lea e faʻaaogaina mo faʻamaʻi eseese e fesoʻotaʻi ma le toto le mama ma toto i totonu o vaa.

    A faʻaaogaina saʻo, o Detralex i le pepa o mea e teu ma faʻamalositino o se vailaau e sili ona lelei mo fofo ma isi faʻamaʻi.

    Matamata i le vitio e uiga i Detralex:

    Ua e matauina se mea sese? Filifili ma taomi Ctrl + Ulufaleia faailoa mai ia i matou.

    I le solia o le vevesi o le vevesi, o le a le afaina ai le tino atoa. Ina ia puipuia lenei mea, o le fomaʻi pe a maeʻa se suʻesuʻega auiliili e fautuaina ai togafitiga. O Detralex's abstract ua faamanino mai ai o lenei mea o se vailaau lelei lea, pe a saʻo ona faia, e maua ai se togafitiga umi umi, faamalosia ai veins.

    Detralex - faatonuga

    O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i foliga o lanu piniki, e faʻamoemoe mo le faʻafofoga tautala. O le faʻatonuga a Detralex e lipotia ai e faapea, i le tulaga o le faʻaaogaina o vailaʻau, e leʻo faʻamaonia mai tapulaʻa o tausaga, e le gata i lea, e mafai ona faatagaina e tusa lava pe o le a fanau le pepe. O pusa lava ia o loʻo faʻaaogaina lelei i totonu o le taamilosaga, ma o vaega faʻamalosi o loʻo salalau solo i le faagasologa o le gaioioiga. O le faʻaleagaina o le gaioiga e tupu i le ate, ma ua aveeseina vailaau, e tusa ai ma faatonuga, i le tulaga o gasegase le gaoioi, masani, e fatugaʻo.

    Detralex - faʻamatalaga mo le faʻaaogaina

    Faʻatasi ai ma veins varicose ma venostasis, o se togafitiga lelei lea, ae e manaʻomia le avea o se vaega o se togafitiga faʻapitoa, ae le o le faalagolago i luga o se faʻafitauli tutoʻatasi tutoatasi. O le lisi o faʻamanuiaga Detralex e telē tele, ma o le numera maualalo o aʻafiaga i luga e mafua ai ona faʻamalosia le fualaau oona mo ituaiga uma o gasegase ona o mafuaʻaga faafomaʻi. Faʻaolaina vave. O faʻamatalaga autu mo le faʻaaogaina o Detralex, e tusa ai ma faatonuga, o loʻo taua i lalo:

    • gaogao ma le faateleina o le fulafula o pito i lalo,
    • o le faʻaalia o maʻi tigaina o gaʻo,
    • tiga ma le lagona o le vaivai o vae,
    • thrombocytopenia
    • alualu i luma o le prostatitis
    • taeao vaivai vaivai,
    • le mautonu o le microcirculation o le cardiovascular system,
    • lagona o le vaivai i vae
    • o le faʻaalia o se vaʻaiga laititi i luga o le paʻu,
    • faateleina le tetee tetee,
    • puipuiga o veins varicose,
    • o togafitiga faʻapitoa o vailaʻau faʻapitoa.

    Auala e inu ai Detralex

    O le fua faatatau lelei o aso taitasi e tusa ai ma faatonuga o le 2 pusa i le taimi. O le faʻaaogaina o Detralex e talafeagai mo 2-3 masina, ae i lenei mataupu, e sili atu ona le lelei le taʻitaʻia e faatonuga, ae o fautuaga lautele a se fomaʻi. Afai, pe a maeʻa le taimi atofaina, e leai ni uiga lelei, e tatau ona suia le vailaau ma filifili se analogo malosi.

    Ina ia faʻamaonia le taʻavale vevela, ua taʻuina atu e ave 2 papa o Detralex i le taeao ma le afiafi, inu tele vai. Afai e foia le faafitauli o le afaina i totonu, o le aso o le aso, e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaogaina, e 6 pini, vaevaeina i ni inumaga se tolu. Pe a faʻamautu le leo leaga, o le lavelave tiga o le nato o le a oʻo i se taimi faaumiumi o le faʻamagaloga.

    Detralex i le taimi o le maitaga

    Pe a aveina se fetus, e le faasaina se fualaau mo le faʻaaogaina, e le gata i lea, e fesoasoani vave vave e foia faafitauli faʻalesoifua maloloina e pei o le afaina, fulafula o le tino, le vaivai o le vae, ma le foliga mai o se vailaau i luga o le paʻu paʻu o le abdomen lapotopoto. Pe a oʻo atu i totonu o le pa puipui, o mea gaioiolosi o Detralex e le aofia ai suiga o le fetal, faigaluega le vave. Ae pe a fafagaina, e sili atu le aloese mai fualaau oona.

    A o lei aveina Detralex aʻo maitaga, e taua le feutagai ma lau fomaʻi, e tusa ai ma faatonuga, e fetuʻunaʻi faʻasologa ole aso ole vailaʻau. E le gata i lea, o le a taʻu atu e le fomaʻi ia oe le auala e mafai ona e sui ai lenei vailaʻau pe afai e le maua i le fale talavai, pe mo soʻo se mafuaʻaga ua faʻasaina mo nisi togafitiga. Analogues ma mea tutusa o falemaʻi e tele.

    Detralex - faʻailoga

    Aʻo leʻi faʻatonuina ma faʻatauina lenei oloa faʻapitoa i luga o le initaneti, e taua le suesue i tapulaa i faatonuga mo le faʻaaogaina. I totonu o faʻamaumauga o vailaau faʻavaomalo ua faʻaalia ma suia mo lenei vailaʻau, o ona taugata taugata ma taugofie. Ae ui i lea, aua e te faanatinati ma le sui, talu ai o Detralex medical contraindications e naʻo faʻataʻitaʻiga o falemaʻi ma faʻasologa o le tino:

    • hypersensitivity i mea oona o le fualaau faasaina,
    • o sea tofiga e le talafeagai mo le susu pepe (lactation).

    Detralex - aʻafiaga itu

    E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, i le amataga lava o le togafitiga, o suiga moni i le soifua manuia lautele e le tuʻuesea, e leʻi faʻatagaina muamua e le fomaʻi. Aʻo leʻi fetuunai le togafitiga, e taua le fefaʻatauaʻi i lau fomaʻi, ona o le aʻafiaga o le Detralex e masani ona le tumau. O faatonuga mo le faʻaaogaina e fai mai ai:

    • faʻafitauli i le lotoifale ma le maʻi,
    • feeseeseaʻiga, osofaʻiga o migraine,
    • manava manava, taoto pe a uma ona 'ai, leai se manaʻo,
    • faailoga manino o le dyspepsia,
    • vaivaiga lautele.

    Faatonuga mo le faaaogaina o papamaa Detralex

    E pei lava o isi vailaʻau, o Detralex o loʻo i ai faatonuga mo le faʻaaogaina o laupepa afaina. O le faʻaaogaina o lenei ituaiga o piliki mai le afaina o loʻo faalagolago i luga o le a le tulaga o loʻo i ai le maʻi ma o le a le tulaga o le maʻi na ia maua.

    Afai o le maʻi ua oʻo i se foliga lapopoa, ona tatau ai lea ona faʻaaoga le vailaau i fua taua. O lea e tatau i le tagata maʻi ona ave laasaga e ono i le aso, taʻitasi, tolu i le taeao ma le tolu i le afiafi. O lenei faiga mo le faʻaaogaina o Detralex e tatau ona mulimulitaia mo aso e fa. E le gata i lea, o le "taumafa" o vailaʻau e faʻaititia i le fa o laulau i le aso, lua i le taeao ma le lua i le afiafi. O lenei metotia e tumau mo aso e tolu. Ma, i le mavae ai o lenei vaitau, o le malosi o le vailaau faʻasaina ua faʻaititia i ni papamaa se lua i le aso.

    I le tulaga pe a oʻo atu le faʻamaʻi pipisi i le taimi masani, o le faʻaaogaina o Detralex e faʻamapulaʻa i le ave o le tasi laulau i le taeao ma le afiafi. A uma le vaiaso e tasi talu ona e tago i le vailaʻau, e masani lava ona suia le fua o le fualaau faasaina, e pei o lenei mea: lua laulau, i lea aso ma lea aso, e fautuaina e faia lenei mea pe a uma le 'aiga o le taeao.

    O le ala autu e tatau ona ave e se tagata i le taimi o togafitiga ma le afaina "Declarex" e mai i le 30 i le 45 aso. E tatau foi, ia le itiiti ifo i le taʻitasi i le tausaga, i se tagata ua matua mo le afaina ai, ia faia se puipuiga o lenei vailaʻau.

    Po o le a lava le tulaga o le atinaʻeina o le faʻamaʻi i tagata, o le sauniuniga a Detralex e amata lona lelei i le aulia le 12 i le 24 itula mai le taimi na e faʻaaoga ai. Ina ia aloese mai aafiaga le lelei o vaega o le vailaʻau i luga o le manava, o le fualaau e fautuaina e fomaʻi e ave ma meaai. Ma o le mea pito sili ona taua, ina ia aua le afaina ai lou tino, e tatau ona e tausisia le fuafuaga o le faaaogaina o Detralex mo otaota.

    Supupotories mo le afaina Detralex- faatonuga mo le faʻaoga

    I aso nei, e iai togafitiga i le lotoifale mo lenei faʻamaʻi. E aofia ai moligao mai le Detralex hemorrhoids. E masani ona faʻaaogaina i ituaiga o le faʻamaʻi. O le vaega o la latou talosaga e faʻalautele atu i le aus.

    Mafaufau i le faʻaaogaina o moligao mai Detralex hemorrhoids. I le amataga, ao leʻi faia le faʻatulagaga mo le faʻaaogaina o suppositeories mai le afaina, ua fautuaina ina ia faʻaoga atoa le manava pe o le natura pe faʻatasi foi ma se enema. Ma le isi, o le fualaau faasaina ua tui i totonu o le vavae mai le tasi i le lua taimi i le aso. I le avea ai o se tulafono, o se tagata e taʻua o le applicator e faʻaoga faʻatasi ma le fualaau faasaina, lea e fesoasoani e aveesea ai moligaʻo totoe mai le ausisi peʻa maeʻa le faʻamalosi. I lea tulaga, afai o le aʻafiaga o le faʻaogaina o moligaʻo e lelei, e mafai ona faʻaauau le togafitiga. E mafai ona tumau mai le valu i le sefulu aso. Ae peitai, afai e le o matauina le aʻafiaga o fualaau faasaina, ona aua nei faʻaʻumiʻumi le maʻi, faʻatalanoa se tagata suʻesuʻe.

    O se faʻasologa o Detralex mo le afaina

    E tupu e mafai ona e mauaina se tatali poʻo se isi vailaʻau i totonu o falemaʻi o lau 'aʻai. E mafai ona tupu i Detralex. O le mea lea, e tatau ai, a itiiti sina mea itiiti e taua e uiga i analogues o le "Tautinoga" faʻatasi ai ma otaota. O vailaʻau nei e maua ai meatotino ma galuega tauave o lo o umia e le taʻutinoga taʻutaʻua,

    Ae le o nei vailaʻau uma e mafai ona fesoasoani ia te oe. Ioe, o manatu nei o Tautinoga, ae ui i lea, ona oa latou mea gaosi ma le le lava o nisi o galuega tauave, e mafai ona sili atu ona maualalo i lenei fualaau mai le hemorrhoids i le aoga. Afai e te mafaufau i le tau o lenei vailaʻau, ona fuafua lea i le 650 rubles (215 hryvnia). Ae o analogues o le "Tautinoga" ma o latou tau e mafai ona fesuisuiai ma o le olaga e sili atu ma itiiti ifo nai lo tau o loo taua i luga.

    O le mea lea, o le fualaau faasaina "Faʻaalia" mo hemorrhoids o se vailaau lelei ma lelei e mafai ona fesoasoani ia te oe e aveese faʻamaʻi le lelei o le maʻi i se taimi puupuu. Ae ui i lea, aua e te mafaufau ia te oe lava. Afai e te mauaina uluaʻi faʻamaoniga o lenei maʻi, aua le faatuai, ae faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi fomai, o le a ia fautuaina oe e ave Tautinoga pe leai.

    Detralex - faatonuga

    O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i foliga o lanu piniki, e faʻamoemoe mo le faʻafofoga tautala. O le faʻatonuga a Detralex e lipotia ai e faapea, i le tulaga o le faʻaaogaina o vailaʻau, e leʻo faʻamaonia mai tapulaʻa o tausaga, e le gata i lea, e mafai ona faatagaina e tusa lava pe o le a fanau le pepe. O pusa lava ia o loʻo faʻaaogaina lelei i totonu o le taamilosaga, ma o vaega faʻamalosi o loʻo salalau solo i le faagasologa o le gaioioiga. O le faʻaleagaina o le gaioiga e tupu i le ate, ma ua aveeseina vailaau, e tusa ai ma faatonuga, i le tulaga o gasegase le gaoioi, masani, e fatugaʻo.

    Detralex - fatuga

    O le togafiti o togafitiga e maua mai i vaega e lua o loʻo galue malosi o le faʻasolosolo gaosia, lea i totonu o le faʻalavelave e faʻaleagaina ai le toto o le toto na mafua mai i tupuaga eseese. Afai na faatonuina e le fomaʻi lenei vailaau, o le laasaga muamua o le suesue lea i le tuufaatasiga o Detralex, malamalama i le mataupu faavae o gaioiga ma falemaʻi e faatatau i le taulaiga ua taulai atu o togafitiga. O faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai:

    1. O le Diosmin i le sauniuniga a Detralex o le a faagesegese ai le biosynthesis o prostaglandins, faʻamalosi ai le cardiovascular system, e puipuia ai le faʻaleagaina o le tino, ma faʻaalia ai le malosi o le angioprotective effect, aʻo faia le palasi lapopoa ma le gaʻo.
    2. Hesperidin, o le bioflavonoid i ana faleoloa, o le faʻamautuina o le gaioiga o le faʻavaivai, ma le faʻaaogaina o le toto, ma faʻavaivai ai le toto ma fesoasoani ai i le masani ona tafe mai i toto toto.

    Detralex - faʻamatalaga mo le faʻaaogaina

    Faʻatasi ai ma veins varicose ma venostasis, o se togafitiga lelei lea, ae e manaʻomia le avea o se vaega o se togafitiga faʻapitoa, ae le o le faalagolago i luga o se faʻafitauli tutoʻatasi tutoatasi. O le lisi o faʻamanuiaga Detralex e telē tele, ma o le numera maualalo o aʻafiaga i luga e mafua ai ona faʻamalosia le fualaau oona mo ituaiga uma o gasegase ona o mafuaʻaga faafomaʻi. Faʻaolaina vave. O faʻamatalaga autu mo le faʻaaogaina o Detralex, e tusa ai ma faatonuga, o loʻo taua i lalo:

    • gaogao ma le faateleina o le fulafula o pito i lalo,
    • o le faʻaalia o maʻi tigaina o gaʻo,
    • tiga ma le lagona o le vaivai o vae,
    • thrombocytopenia
    • alualu i luma o le prostatitis
    • taeao vaivai vaivai,
    • le mautonu o le microcirculation o le cardiovascular system,
    • lagona o le vaivai i vae
    • o le faʻaalia o se vaʻaiga laititi i luga o le paʻu,
    • faateleina le tetee tetee,
    • puipuiga o veins varicose,
    • o togafitiga faʻapitoa o vailaʻau faʻapitoa.

    Detralex - faʻailoga

    Aʻo leʻi faʻatonuina ma faʻatauina lenei oloa faʻapitoa i luga o le initaneti, e taua le suesue i tapulaa i faatonuga mo le faʻaaogaina. I totonu o faʻamaumauga o vailaau faʻavaomalo ua faʻaalia ma suia mo lenei vailaʻau, o ona taugata taugata ma taugofie. Ae ui i lea, aua e te faanatinati ma le sui, talu ai o Detralex medical contraindications e naʻo faʻataʻitaʻiga o falemaʻi ma faʻasologa o le tino:

    • hypersensitivity i mea oona o le fualaau faasaina,
    • o sea tofiga e le talafeagai mo le susu pepe (lactation).

    Detralex - aʻafiaga itu

    E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, i le amataga lava o le togafitiga, o suiga moni i le soifua manuia lautele e le tuʻuesea, e leʻi faʻatagaina muamua e le fomaʻi. Aʻo leʻi fetuunai le togafitiga, e taua le fefaʻatauaʻi i lau fomaʻi, ona o le aʻafiaga o le Detralex e masani ona le tumau. O faatonuga mo le faʻaaogaina e fai mai ai:

    • faʻafitauli i le lotoifale ma le maʻi,
    • feeseeseaʻiga, osofaʻiga o migraine,
    • manava manava, taoto pe a uma ona 'ai, leai se manaʻo,
    • faailoga manino o le dyspepsia,
    • vaivaiga lautele.

    Detralex - analogues

    Afai e le taofi le itu i le taimi e ave ai Detralex, o faatonuga mo le faʻaaogaina o le lipoti o le taimi e filifili ai se vailaʻau e leai se aoga i mea tau vailaʻau. O analogues filifilia a Detralex e tatau ona sili atu le faigofie, sili atu le agamalu, ae i le taimi lava e tasi e taulai i ai ma tutusa le aafiaga tuusao i le taulaʻi o le togafitiga. E tele vailaʻau ma mea taumafa faʻapitoa e maua ai faʻafitauli faʻapitoa faʻamalositino e iloa, e fautuaina e manatua mea nei ma le INN:

    • Antistax (capsules),
    • Venarus
    • Venotonic
    • Troxevasinum (papa),
    • Venoron
    • Anavenol
    • Diovenor, Daphlon, Masini (faatasi ai ma le afaina).

    Taugata Tese

    Ole tau o Detralex e faʻapitoa, talu ai e amata ile 750 ruuga ile falemaʻi. O tau faʻatau atu e sili atu le taugata, o lea e tatau ai i tagata gasegase ona faʻaaogaina le vaega o le paketi Tabletten Detralex. Afai e te fia iloa le tele o le taugata mai le gaosiga i se fale talavai, e tatau ona e filifilia le punaoa aupito sili ona taugofie, faailoa le atunuu ma le taulaga, le ituaiga pepa e sili ona lelei e faasaoloto ai, ona faitau lea ma le totoa tau.

    Detralex Reviews

    Marina, 36 tausaga I le taimi muamua e le mafai ona ou filifili le tau o le fualaau faasaina, talu ai o loo i ai se eseesega iloga i le fale talavai ma le Initaneti. Ona ia suʻesuʻe mo se taimi umi pe faapefea ona ave Detralex. I aso nei e le mafai ona ou mafaufau i loʻu olaga e aunoa ma ni fualaau faʻamaʻi. O aso uma ou te faʻaaogaina e fesoasoani ai i le vaivai vaivai. O aʻu lava ua faamalieina ma mai au uo ou te faalogo na o ni iloiloga lelei.

    Svetlana, 43 tausaga. Na fesoasoani le fualaau faasaina Detralex ia te aʻu i veins varicose. Na ou faʻalogologo i iloiloga lelei a le fomaʻi ma faʻatau mai lenei vailaʻau, e ui o le tau e maualuga tele. Aumai faatasi ma isi vailaau faʻasaina, o suiga na manino. Sa masani ona ou mafaufau e uiga i le injections i vevela vavalalata, ae o lenei ua ou le mafaufau e uiga i se taugata taugata. O loʻo i ai Detralex.

    Anna, e 45 tausaga le matua, na ia tuuina atu ia laulau i totonu o se pusa ma faatonuga mo le faaaogaina i se uo, talu ai e le fesoasoani lenei fualaau faasaina. O le vaivai, e pei ona i ai i ona vae, o lea ina ua mavae le aveesea o Detralex e lei mou ese atu i soo se mea. Nai lo lena, na ia filifilia le Troxevasin gel ma laulau i le radar. O nei vailaau e le taugata, vave ona fai, saunia se toomaga umi. E leai se manatu i le le totogiina.

    E faʻafefea ona aʻafia le tetorlex?

    O le a avea o se fualaau faʻasaina, e fai ma sui o se faʻalapotopotoga o tagata faʻasalalau ma vevene. O lona aoga aoga o loʻo tuʻuina atu i se fatuga faʻapitoa e faʻavae i luga o mea taua e lua:

    1. O le Diosmin o se flavonoid lea e mafai ona maua mai nisi o laau totō pe faʻapipiʻi faʻamalosi. O ona uiga lelei e aofia ai le malosi e faateleina ai le vevesi o le toto, faʻaitiitia le vavao, ma faʻafefeteina ai le tafe o le toto lea e aoina i le afaina. O se manatu lelei o le faʻaleleia atili o le faʻaitiitia o le faʻavaivai, o se faʻaitiitia i le maualuga o le mafai e le puipui o puipui puipui, faʻamautinoaina le masani ai o le toto i faʻalaʻau faʻapitoa,
    2. E le gata i lea o loʻo i ai faʻatasi ma le flavonoids, ae e maua mai i le vevese zest. O lona autu autu o le faʻaleleia lea o le gaioiga o le diosmin. Pe a ulu atu le le mautonu i le tino o le tagata, e tele ona aafiaga i le taimi e tasi. O le: anti-inflammatory, antispasmodic, antioxidant, venoprotective, faʻamaʻi manuʻa. O le mafai ona faʻafilemuina, faʻamalosia le puipuia o faʻamaʻi, ma faʻaleagaina siama, e aoga foi ona faaopoopo i lenei.

    Taua! Taliina le fesilipe faʻafefea ona faʻalavelave i luga o otaota,Ou te fia matauina o le faʻaaogaina masani o laulau po o le faʻaaogaina o suppositories e mafai ai e oe ona faʻamaloloina ia uiga o le faʻaogaina o le mea e le lelei. O le vaʻaia, fulafula, tiga. I le gasologa o taimi, e faʻaleleia ai le microcirculation, o se taunuuga, o nodules e laʻititi ma e le maitauina.

    O le gaosiga o le fualaau faasaina e aofia ai le faʻaaogaina o tekinolosi faʻapitoa, e tusa ai ma mea e vaevaeina ai mea aoga i vaega laiti. O lenei mea e mautinoa ai le lelei o le suamalie i totonu ole vaega o meaʻai, ma, o se taunuuga, o se taunuuga vave.

    Tapulaʻa ma faʻafitauli leaga i le togafitiga o le afaina

    Hemorrhoids o se faʻamaʻi tuga lea e mafua ai le tele o le popole, o le mea e lelei ai, o loʻo i ai togafitiga e fesoasoani e faʻamalolo ai faʻamaʻi ma fesoasoani ai e faʻamalolo. O se tasi oi latou.

    O le faʻamatalaga o le venotonic e itiiti lava le faʻasaina, e aofia ai le i ai o le hypersensitivity i mea e aofia ai le tuufaatasiga. O le aveina o laumei e le o fautuaina mo tina tausi maʻi, aua o le masini o le gauai o mea gaʻo i le susu o susu e le o malamalama lelei i ai. E tutusa foi le aoga i o latou aafiaga i luga o le tino o le pepe faatoa fananau mai.

    Fiafia! Detralex po o Phipodia mo le afainape i ai se eseesega O le tele o tagata e matauina nei vailaau e lua e pei o ni analogues tutusa o le tasi ma le isi, ae o le mea moni o la latou tuufaatasiga e manino lava le ese. O le tuufaatasiga o le lona lua e le o faʻamaonia ai le i ai o se mea taua e pei o le le mautonu, ae e tele atu diosmin. O le fomaʻi sili ona lelei i se tulaga faapitoa e naʻo le fomaʻi e fuafuaina.

    Afai e te taulai atu i iloiloga oi latou oe ua uma ona taumafai e togafitia otaota e ala i le faaaogaina o le detralex, e mafai ona e malamalama o le fualaau faasaina e faigofie ona onosaia ma i le tele o tulaga e le taitai atu i ni taunuuga le lelei. Ae ui i lea, e le o lona uiga e le mafai ona i ai ni uiga leaga. E pei ona faʻaalia mai i faatonuga, mai le mea o loʻo i ai meaʻai e faʻaalia i le colitis, manava, gasegase poʻo gasegase o le tino. O le faʻasalaga o le tino o le tino e faʻaalia i le leaga o le soifua maloloina, migraines, diva, ma le puipuia - i le vevela i luga o le paʻu, fulafula o laugutu ma mata, urticaria, angioedema.

    Afai e le itiiti ifo ma le tasi le mea na faamatalaina, o le togafitiga faʻatasi ma Detralex e tatau ona faʻagata. Ua faatonuina e le fomaʻi togafitiga faʻamaʻi ma filifili ai isi vailaau faʻasaina-anti-hemorrhoidal.

    E faʻafefea ma pe faapefea ona inu Detralex mo le afaina?

    E sili atu le talanoa ma lau fomaʻi e uiga i faʻaoga ma taimi e ave ai vailaʻau, le umi o le vasega. I le tulaga lautele, e faʻalagolago lava i foliga ma le malosi o le maʻi.

    • Togafitiga o lapopoʻa lapisi e manaʻomia ai le faʻaaoga o tofo faʻalavelave. I totonu o le fa aso e tatau ona e ave 6 capsules - 3 i le taeao ma le 3 i le afiafi. I aso na sosoo ai, o le a faʻaitiitia i le 2 pcs. i le taeao ma ao le i momoe.
    • O le foliga masani e mafai ai ona faʻaaogaina le fualaau faasaina 1 capsule 2 taimi i le aso. A maeʻa le vaiaso, ona sui lea o le doses, e lua capsules e tatau ona ave i le taimi. E sili le faia lenei mea i le taeao.

    O le umi o togafitiga e masani lava ona fuafuaina faʻapitoa, faatasi ai ma se foliga faʻapitoa e mafai ona i ai ni nai aso, ma se ulugalii o se ulugalii masina. Afai e te feagai ma lenei maʻi le lelei, ia e saunia e le mafai ona tuʻuina atu se tasi faʻamaʻi. O le togafitiga e manaʻomia ai le faʻatasi ma le tele o taimi.

    Faʻalogo! Ina ia mafai ai ona umi ma sili atu ona iloa le togafitiga o togafitiga, ua fautuaina e avea o se faaopoopoga e mataituina ai le faiga o gaoioiga faaletino lelei. O le paleni o taumafa ma le inu malosi ei ai foi se aafiaga lelei i le taunuuga.

    Fautuaga faapitoa i le togafitiga o le afaina

    Po o le a lava le aoga ma le saogalemu o vailaʻau o le a faʻaaogaina, e sili atu le faʻafesoʻotai muamua o se fomaʻi. O le mea moni o soʻo se fualaau oona e iai ona lava faʻamatalaga ma faʻailoga, e le tatau ona galo ia i tatou taitoatasi le le faʻalogo. O le a faʻamatala atu e le fomaʻi ia te oe, o le faʻateleina o le afaina o pepe e manaʻomia ona togafitia i se auala faigata, o lona uiga, faatasi ai ma le ave o fualaau, faʻaaoga togafitiga faʻalotoifale.

    O le umi o le togafitiga ua faʻatuina e se fomai fomaʻi e le tatau ona sili atu. Afai e le ausia le mea e manaʻomia, ona e manaʻomia lea ona fetuunai le auala togafitiga ma, ioe, e le o le tutoatasi, o le galuega lea a le fomaʻi. Ma le mulimuli: o le vailaʻau e tatau ona teuina i se mea pogisa ma le matutu, e ese mai i tamaiti.

    Tuua Lau Faamatalaga