Touchi Extract 900 mg

O le fualaau Iapani Toxic Extracted o se vailaʻau faʻapitoa e faʻaaogaina mo le togafitiga o le maʻisuka. O vaega o le vailaʻau e mafai ona tumau le maualuga o le kulukose o le toto i se tulaga masani, e aunoa ma ni aʻafiaga leaga mo le soifua maloloina o le maʻi. Na faʻapipiʻiina le mea faigaluega ina ia amanaʻia manaoga o le maʻisuka.

O le faʻaaogaina o Touti e fesoasoani e taʻitaʻia ai se olaga masani e aunoa ma ni tapulaa, talu ai e faʻamautinoa ai le ave o le kulukose i totonu o le volumes e manaʻomia mo le olaga.

O ai, e ese mai i le maʻisuka, o se togafitiga ma se faʻaopoopoga meaʻai e talafeagai? O fomaʻi fautuaina Touti i tagata mamaʻi e sili atu le mamafa, faʻatasi ai ma se faʻasologa o gasegase i faʻafitauli o le tino, mo le puipuia o maʻi o le soifua maloloina e tupu pe a fafagaina.

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina e mafai ona faʻafeiloaʻi eseese, e sili ona taua mo le gaioiga o fualaau faasaina o le malosi o le maʻisuka, o lona ituaiga, muamua na tagofia pe tutusa foi vailaʻau mo le maʻisuka.

I Rusia, o le tau o le fualaau faasaina o le a tusa ma le 3,000 rubles i le pusa, e mafai ona e faatauina i na o falemaʻi i luga o le initaneti.

O le a le aoga o le fofo?

I le tele o suʻesuʻega faafomaʻi, na faʻamaonia ai, o le maʻi o le maʻisuka, o le Touti Extended drug will be effective in more than 80% o mataupu.

O le meafaigaluega ua lauiloa o se tasi o mea sili mo togafitiga o le maʻisuka, ma mo lona puipuiga.

E tatau ona maitauina o tulaga sili ona lelei o se atinaʻe tulaga ese:

  1. faaitiitia o le digesti gaʻo,
  2. faʻasologaina o le metabolism,
  3. osofaʻi o le pancreatic,
  4. faʻasologa o le cholesterol,
  5. faaumiumi le aafiaga o le hypoglycemic.

Touti o se maʻi o le maʻisuka, o se mana malosi faʻapitoa o le alpha-glucosidase lea e puipuia ai le sosolo o le sucrose i le tootoo, lea e faʻaitiitia ai le tafe o le kulukose i totonu o le toto (pe a uma ona 'ai).

Ona o le faʻamautuina o le metabolism, o le fualaau faasaina e fesoasoani e faʻaititia le mamafa o le tino, ae ua iloa o le mea sili ona lelei o se soa faifai pea o le maʻisuka e mafua ona o faʻafitauli o le tino i le tino.

O le faʻamalosia o galuega a le pancreas o le a fesoasoani i le amataina o le faagasologa o le faia o lona lava inisalini, o se taunuuga, o se tagata maʻi e faalagolago i le hormonone o le a le toe lagona le manaʻomia mo le taimi.

O se mea taua e tasi o le Towty o le faʻamautuina lea o le cholesterol. Pe a oʻo i le 6-masina o togafitiga, e maua e le tagata maʻi le avanoa e aumai ai le cholesterol i tulaga masani. Ma o le masina talu mai le amataga o le tagofia o fualaau faasaina, o le maʻisuka o loʻo i ai se faʻaleleia lelei i le toto, o nai masina mulimuli ane, o le suka e oʻo mai i le tulaga sili ona lelei.

E iloa lelei o le maualuga o le toto maualuga e mafai ona faʻalavelave ai le ala o le maʻisuka, ma le faʻaaoga masani o Towty, o lenei faafitauli e mou atu i se mataupu o vaiaso. I le avea ai o se faʻaopoopoga faʻaopoopoga, e tatau ona matauina le puipuia o le atinaʻega o faʻalavelave ogaoga, o le faʻafouina o meatotino o le vailaau faʻasaina:

  • puipuiga o vaʻa toto, mafaufauga, afaina ai le faʻamalosia o le fatu i le maʻisuka,
  • toe faʻaleleia o paʻu paʻu.

Faʻafetai i le 100% o le natura, o le fualaau faʻamalosi e afaina ai totoga o le tagata maʻi, faʻaitiitia le ono le mafai ona toe tali mai le tino.

E tusa ai ma iloiloga, o le tele o tagata maʻisuka na sili atu le lagona lelei i le aso muamua talu mai le amataga o togafitiga.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina


O vaega o fualaau faasaina e ese mai le tasi i le isi mo le tele o le afe tausaga talu ona faʻaaogaina Iapani mo le kuka. Naʻo taimi nei o loʻo tuʻuina mai vaega e fesoasoani ai i le maʻisuka e feagai ma le faʻamaʻi.

O le faavae o le faʻaopoopoga o meaʻai e avea ma soya e taua o le touti. Ua fafagaina i Iapani mo le tele o taumafa. Mai fatu pi, lea ua tupu i ni tulaga fesuiaiga faapitoa, o le meaola o le biologically substance Allitris ua gaosia i le gaosi oloa.

O lenei vailaau e aʻafia ai le maualuga o le kulukose ma le metabolism i le vaega molemole, faʻamaonia le toto toto.

I le taimi o le faʻamalosiina o pini, e maua ai ni enzymes maʻoti, lea, pe a uma ona ulufale atu i le tino o le tagata, e mafai ona faʻagesegese ai le faʻafefe o le kulukose i totonu o le tootoo laiti. E fesoasoani lea i le maualalo o le suka toto.

I le faaopoopo atu i le suʻeina o soya, o le sauniuniga e aofia ai vaega o meaola e matua taua mo le soifua maloloina o le tagata:

  1. maltose
  2. silica
  3. Lactose
  4. Garcinia extract
  5. siʻosiʻomaga o aʻa o le laau siaalahibutu,
  6. panaba laulaʻau,
  7. glycerol ether.

O Touti o loʻo i ai foi le cellulose crystalline, lefete meaʻai.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O le faʻaopoopoga mea taumafa o loʻo i ai se aʻafiaga o le antidiabetic i luga o le tino, e maua ai le faʻatonutonuina o le kulukose i totonu o le toto ua leva ona i ai i taimi o taumafataga. E mafai ona faʻaaoga le meafaigaluega mo le puipuia o le maʻisuka, faʻaitiitia le mamafa o le tino, faʻamaonia le mamafa, mamafa, ma le taumafa paleni.

O le fualaau faasaina ua faailoa mai mo se taimi umi, i le averesi, o le a le itiiti ifo ma le tolu masina. O aso uma e te manaʻomia inu vai e ono: 2 fasi vaega aʻo leʻi 'ai poʻo le taimi. Ua fufulu le meafaigaluega i le lava o le vai e aunoa ma le kesi, sili ona lelei le vai mafanafana.

Talu ai o Touti Extract ua naʻo mea e masani ai, e leai ni faʻamau i luga o le faʻaaogaina faʻatasi ma isi fualaau. E naʻo le faʻailogaina e tatau ona faʻaalia ai le le lava o le tagata i le mea taua, o le taimi o le maʻitaga ma le susu.

E taua le manatuaina o lenei taumafa faaopoopo e mafai ona faʻaaoga:

  • ituaiga 1 ma le ituaiga 2 maʻisuka
  • ma le maʻisuka i soo se laasaga,
  • i tulaga mulimuli ane ma faʻafitauli.

O le fualaau faasaina e lelei le faʻafefe, e le o mea e fai ma vaisu, i se taimi puupuu e faʻamaonia ai le tulaga o le maʻisuka, ma faʻaleleia atili ai le lelei o le ola o le tagata maʻi.

Taofi meaʻai faaopoopo i se nofoaga matutu, aloese mai le la ma le vevela maualuga. A maeʻa, ona tapunia lea o le afifi i se tapuni.

O le oloa o loʻo i le ituaiga o lauulu maligi, o loʻo tumu i totonu o se fagu ipu ma se pusa pepa. O auiliiliga e uiga i metotia metotia ma mea e mafai ona maua i faatonuga mo le faʻaaogaina.

Faʻamatalaga a fomai


Toeitiiti lava o tagata uma o loʻo finau mai o le sauniuniga o Touti fafo e aoga tele i le togafitia o le maʻisuka 1 ma le ituaiga 2 i tagata gasegase o soʻo se matua.

E mafai ona e mauaina le tele o iloiloga lelei e uiga i le fualaau faasaina, i lo tatou atunuu, ua maua e le maʻisuka ia aafiaga aoga o Touti mo le silia ma le tausaga. Latou te maitauina se faʻaleleia lelei i le tulaga i ni nai aso talu ona amata le vasega.

E le o se vailaau oona, ae o se meaʻai faaopoopo. O le fualaau faasaina e mafai ona faʻagesegese ai le faʻafefe o le kulukose, o le mafuaʻaga lea:

  1. e puipuia ai le toto,
  2. saunia le tumau i se tulaga masani.

Ua faʻaauau pea ona faʻamaonia suʻesuʻega o le manuia o le tagata, vave, ma le le lelei o le tino.

Tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka ua uma ona latou tagofia vailaau faʻasaʻo e tetee atu i latou faʻamaʻi, faia taotoga i luga o totoga o le gastrointestinal tract, e tatau ona faʻaaogaina le faʻamatalaga pe a uma ona feutagai ma le fomaʻi togafitiga. E uiga i Touti o le a taʻuina atu isi vitio i lenei tusiga.

Toso ese Mea Taua

Tagata gaosi: Minami Halsey (Iapani)

Talosaga: 2 pusa ma meaai 3 taimi i le aso

1 le 180 pauna i le masina. Tomai fautuaina 3 masina.

Touti Extract (Touchi - ang, 豆oussa -japon) o se meaʻai Iapani e faʻaleleia ma faʻaitiitia le toto suka pe a uma ona 'ai. Na tatalaina i Iapani e Polofesa Kasai ma Kawabata mai le University of Hokkaido. Na muamua gaosia ma pateni i le 2003 e le Nippon Support (na faavaeina i le 1999 i Osaka, peresitene o Takahashi Fusino). O le extracti Touti e sili ona lauiloa i le Iapani (sili atu i le 4 miliona faʻataʻataʻoina faʻatau), faʻatau faʻatau i Iapani. O le extracti o le touti ua faia mai mea masani ma, e le pei o vailaau mo le maʻisuka, e le maua ai aʻafiaga i le tino ma e le afaina ai le suka i le suka.

Mataupu e uiga i Touti Faʻasao

Toese's diabetes extract - e fesoasoani moni?

O le siʻosiʻomaga o le maʻisuka ua leva ona iloa i le maketi. Na faʻaaogaina mo le tele o tausaga, mo nisi o gasegase o se faʻaolataga, o isi na talanoa i ai, ma le masalosalo, ma le le matauina o aafiaga faʻalauiloaina. E toatele na tausia blogs ma iloiloga o tagata faʻafetai, ae o isi, i le isi itu, na faʻaaogaina le aoga o Touchi Extract, tuʻuina atu suʻesuʻega auiliili lea e faʻafitia ai le lelei o le fualaau faasaina.

O le fualaau faasaina na tele ni mea na faʻapipiʻiina, o vailaʻau ma gaosi oloa. Na faatauina atu ma faaauau pea ona faatauina i falemaʻi i Iapani, Amerika ma Rusia. O le tele o sauniuniga e faʻavae i luga o le extracta a Touchi ua faʻamaonia aloaia e le American FDA (le pulega a le US e faʻamaonia ai meaʻai, meaai, ma vailaʻau). O le asō o le a tatou taumafai e iloa le aoga o le sauniuniga a Touti mai Iapani e moni lava.

Touti Aveese faʻamatalaga a le au faʻatau

Touty na alu i le vasega mo le 3 masina. Muamua, o le suka e 16-17. Pe a ave le suka, o le 2 vaiaso muamua na faaitiitia i le 12.4

O le maʻi suka o loʻu tama, na ou faʻatau mai ia Touti Extract, e matua fesoasoani lava! O le afifi na alu mo se taimi umi, 2 vaiaso

Antonina, 46 tausaga

Sa ou faatauina mai le fualaau faasaina i le lua masina talu ai, ua uma ona ou inu i le vasega lona lua. Ou te fiafia pe faʻafefea ona aʻafia le touchi i lana galuega, atonu o le a ou faʻatonuina atili, e foliga mai.

A maeʻa ona faʻatau ma faʻaaoga Touti, o loʻo i ai loʻu lagona lelei. Ua faaititia le maualuga o le suāuʻu, e foliga mai e leai ni osofaʻiga mataʻutia (e pei ona sa i ai muamua), o le fualaau faasaina e fesoasoani ma faʻafetaui ma le suka, e pei ona folafola mai. Na vave ona matou tuuina atu le poloaiga (7 aso ao lumanai Tyumen).

Alexandra, 55 tausaga

Toso extract fesoasoani. E leai se tasi o isi meaʻai faʻataʻitaʻi na faʻataʻitaʻiina muamua e latalata lava ia te ia. E galue le mea faigaluega, faʻamautuina lelei le suka, ma o lona uiga o se mea tele. Na faʻasauāina aʻu ma loʻu tuagane mo le tusa ma le 20 tausaga, talu ai na amata ona oso ese mai le suka mai ia te ia. E leai se mea sei vagana ai Tauti e mafai ona aumaia le suka. Faafetai i le saite ma Touti mo le i ai iina

Alexey, 34 tausaga

Faʻafeiloaʻi ma le pa'ū le suka i totonu o le masina. Mo le tausaga lona tolu i le taimi nei ua ou faia lenei vaega ma siaki pea le suka. E lelei o ia, ma e leai ni faafitauli faʻalavelave. Ua faamalieina au i le faaaogaina o le upusii, ou te leʻi mafaufauina o le Iapani o loʻo fatuina ia fualaau lelei lelei. Alofa i le Iapani lelei - O le a ou toe faatulagaina nisi mea!

Mataupu o loʻo i luga o le tala a Touti Faʻasao

O le vailaʻau o se mea taumafa saogalemu e faʻavae i luga o le faʻasologa o sauchi. Mo se taimi umi, sa masani ona lauiloa lauchi i Iapani o se oloa masani masani. 23 pateni na faatagaina !! Na iloa e tagata tomai Iapani o le kamupani e na o le extracti a Touchi o le oloa taumafa lea e faʻafefe lelei ai le faʻafefe o le suka. O le aoga ma le saogalemu o le fualaau faasaina sa faamaonia ma faamaonia le saienitisi, ma o lona gaosiga o oloa gaosi sa faalauiloa aloaia. I le taimi nei, e 23 pateni mo le fualaau faasaina ua maua i Iapani ma fafo atu.

Faʻamaoniga o le aoga o le "Faʻapipiʻi le poloka" o se taunuuga o suʻega!


O le autu o suesuega tau falemai o le "Touchi extract" fualaau faasaina. O le iʻuga o faʻataʻitaʻiga tau falemai, ua faʻamaonia le aoga o le faʻamaumauga o "Touchi extract". O aʻafiaga na aʻafia ai tagata mamaʻi na i ai faafitauli i le suka o le toto. Na maua ai e tusa lava pe faʻaaogaina le fualaau faasaina na aoga tele i ni aʻafiaga le lelei. E mafai ona e iloa nisi suʻesuʻega auiliili i sauniuniga a Touti i lenei sootaga.

O le faiga o le faʻaitiitia o le faʻaaluina o le suka e le tino.

Ina ia maua le malosiaga malosi, o se tagata e 'ai le suka (masini gaʻo) i meaʻai poʻo meainu. Muamua, o meaʻai gaʻo e faʻamavaeina i lalo ole fuluvaʻa, ona i totonu o le tootoo laiti latou te liliu ai i le kulukose i lalo o le gaioiga o se enzyme e taʻua o le alpha-glucosidase ma ulufale i le toto, o se taunuuga o le maualuga o le maualuga o le suka. O se masini faapena foi e faatatau i le suka mama. O le mea lea, o le ki i le faateleina o le toto o le toto o le alpha-glucosidase enzyme. I se siosiomaga ei ai le maualuga o mea o lenei enzyme, e vave ona tupu le faʻaaogaina o le suka, lea e mafua ai ona matua faateleina le suka o le toto. I le eseesega, i se siosiomaga e maualalo le mau o le alpha glucosidase, o le maso o le suka e tuai ma maualuga le maualuga o le suka toto. O tagata ei ai le maualuga maualuga o le toto e manaʻomia le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le suka i le tele e mafai ai. O le matafaioi o se inhibitor lea e taofiofia ai le ave o le suka, faia le fualaau oona "Taʻi tago". Pe a ave le 'afaina o Touchi' faʻatasi ma meaʻai, o le alpha-glucosidase elekesa e poloka ma, o se taunuuga, o le faateleina o le suka i le toto pe a uma ona 'ai e faʻagesegese.

O le a le Touti Faʻasaʻo e filifili?

O le mea e sili ona lauiloa i le touchi, o le mea moni, o le tango mai lea, na gaosia e le Nihon Saplimento Corporation (Japanese Sapliment) i se fua o le 250 mg. O le toʻatele o tagata na faʻaaogaina e tausia ai se soifua maloloina lelei ma faʻaitiitia ai le faʻafefe o le suka e tausia ai se soifua maloloina lelei. Ae peitai, o lenei fualaau faasaina ua faamuta ona o le le faamaoni o le gaosiga. Na faalauiloa e le faalapotopotoga le numera o vaega na lauiloa i Iapani faatasi ai ma le faitau aofai o tagata (e aofia ai le vaega o le faamoega o le afu), ae le i ai se aafiaga faamaonia i le aoga o le absorption o le suka i le toto o tagata mamaʻi.

O le filifiliga o fualaau faasaina mo le maʻisuka mai Iapani i lalo o le igoa "touchi aveese" e oo mai i le taimi nei e matua tele lava. O le a tatou tilotilo i ni vailaʻau se lua, o se faʻamaʻi ese o le 300 mg ma se faʻasolosolo mai le 1200 mg. O vailaau uma e lua e lauiloa i Iapani ma ua i ai i luga o le faatauina atu e ala i le lauiloa mo le tele o tausaga. O nei otootoga e lua eseese e ese i le fua ma le tau, ae peitai, o le tulaga autu e mafai ona ausia pe afai o le suʻega e matauina i itu uma e lua.

Tuua Lau Faamatalaga