Troxevasin poʻo le phlebodia e sili atu

O le solia o le toto toto e tafe atu ai i le toto ma le faʻavaeina o pupuni toto. Ina ia faʻaumatia lea ituaiga o togafitiga, o Phlebodia 600 poʻo Troxevasin e masani ona faʻaaogaina, lea ua faʻamaonia ai i latou i togafitiga faafomaʻi.

Ina ia faʻaitiitia le tafe toto, o le Phlebodia 600 poʻo le Troxevasin e faʻaaogaina.

Uiga o Flebodia 600

O le fualaau faasaina ei ai lona aafiaga veveton. O le mea autu i lona tuufaatasiga o le diosmin.

O vailaau faʻapitoa e maua ai se faʻaitiitia o le faʻavaivai i totonu o veins ma fesoasoani e faʻateleina lo latou leo. O le vailaʻau faʻamalosi e faʻaosoina ai le faʻaogaina o le toto microcirculation. O se taunuuga o lona faʻaaogaina, o loʻo i ai se faʻaleleia atili o le faʻafefe o le suavai ma le tetee malosi.

O vailaʻau faʻapitoa foi ei ai mea e le faʻaleagaina.

O togafitiga ma le fualaau faasaina e tau atu i suiga lelei:

  • vevela veins ua faʻaitiitia
  • o loʻo i ai le faateleina o le ita,
  • o le mamafa i le lymph ua faaitiitia,
  • vevela vevela ua soloia,
  • le faaitiitia o le puipuia o puipui o tamai vaa ua faaitiitia,
  • afaina ua soloia
  • e leai se saʻolotoga.

Pe a faʻaaogaina vailaʻau, o le gaioiga malosi e vave ona faʻaaogāina e le tino ma tufatufaina atu i totonu o masini o veins.

O mea tau togafitiga o le vailaʻau e tumau pea mo se taimi umi (pe a ma le 4 aso).

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona avea ma tulaga faʻaleagaina nei:

  • solia o le toto microcirculation,
  • le i ai o veins varicose,
  • togafiti
  • o le faʻaalia o suiga o solo i totonu o vavae o vae,
  • otaota
  • faailoga o le le atoatoa o le malosi.

Mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e eseese fuafuaga e faʻalagolago i faʻamaumauga.

Faʻatasi ma veins varicose, o le faʻaaogaina o le 1 laulau i le aso e fautuaina. O le umi o le togafitiga e mafai ona fesuiaʻi i totonu o le 2-6 masina, e fuafua i le ogaoga o le togafitiga.

Faʻasalaga tele i le afaina, e oo atu i le 3 papalama ua faatonuina i aso taitasi mo le vaiaso mo le 2 masina.

Suʻe lau tulaga lamatia mo faʻafitauli o le hemorrhoid. Faʻaaoga se suʻega i luga o le initaneti mai suʻega poto masani. Taimi o le suʻega e le silia le 2 minute 7 faigofie
94% sao
tofotofoina le 10,000 afe manuia
suʻega

E faʻaaogaina foi le fualaau mo faamoemoega faʻasolosolo ao maitaga. Latou te amata ave le 1 papalama i le aso mai le 2 masina ma faamaea le togafitiga i le 20 aso ao le i fuafuaina le fanau mai.

E i ai ni nai faʻamaoniga mo le faʻaogaina o le Phlebodia 600. E le faʻatagaina le mea faigaluega mo le faʻaaogaina i le i ai o le le faʻamaoni i tagata taʻitasi o le vailaʻau.

E le faʻatagaina le mea faigaluega mo le faʻaaogaina i le i ai o le le faʻamaoni i tagata taʻitasi o le vailaʻau.

O aʻafiaga o le vailaau faʻasaina e aofia ai le faʻaalia o se faʻafefe o le maʻi, faʻavauvau poʻo maʻi fomaʻi.

O suʻesuʻega faafomaʻi e leʻi faʻaalia aafiaga leaga o le Phipodia 600 i luga o le fetus i le taimi o le gaioiga. O le mea lea, ua faʻamaonia mo togafitiga o fafine maʻitaga ina ua mavae le 12 vaiaso.

Faʻailoga Troxevasin

O vailaau faʻasoifua maloloina o loʻo i ai le gasegase o mea gaosi eletise, lea ei ai lona aafiaga angioprotective. O le vailaau faʻasaina ei ai foi mea faʻamaʻi-inflammatory, antioxidant ma le faʻaumatia.

O le vailaau faʻasaina e faʻaitiitia ai le mafai ona puipuia o puipui o capillaries ma e le faatagaina ai lo latou vaivai. Ona o ona uiga mataʻutia, e puipuia ai Troxevasin mai siama mai le faaleagaina.

O se taunuuga o togafitiga ma le fualaau faasaina, o suiga lelei e tutupu i le tulaga o le maʻi:

  • ua fesuiaʻi le fula
  • afaina le alu
  • microcirculation ma faʻamaʻi faʻamaʻi vailaʻau e faʻaleleia,
  • ua toe faʻaleleia le tafe o le toto,
  • o le mamafa o le tiga ma le faoa faamalosi ua faaitiitia.

Troxevasin ua faʻamatalaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa o le tele o faʻamaʻi:

  • feeseeseaiga o le leaga,
  • le i ai o syndrome syndrome,
  • vailaʻau vevela e faʻatasi ma faʻasologa o gaʻo ma maʻi tuga,
  • otaota.

O le vailaʻau e faʻaaogaina mo le le atoatoa o le tino i fafine maʻitaga, e amata mai i le 2 masina lona tolu.

E aofia i le togafitiga mo tagata mamaʻi e maua i le retinopathy o le maʻisuka, maualuga le toto maualuga ma le atherosclerosis.

O le togafitiga togafitiga fautuaina o le fualaau faasaina e 600 mg (2 capsules). I le leai o se aafiaga, o le a faʻaleleia le fua. Afai e manaʻomia, togafitiga faʻaleleia e faʻaaogaina ai le 1 capsule i le aso.

Afai o le togafitiga e faia i se vailaau faafomai i foliga o se gel, ona faʻaaoga lea o le tuufaatasiga e ala i le faʻafefeina o gaioiga i vaega ua afaina i faalua i le aso.

Aʻo leʻi amataina se togafitiga, e tatau ona e faitauina ma le faʻaeteete faatonuga mo le faʻaaoga, e pei E i ai le tele o faʻailoga mo le faʻaaogaina o troxevasin.

E le faʻatagaina le togafitiga faʻamaʻi faʻamalosi i le gasegase i ona vaega taʻitasi.

E le faʻaaogaina le meafaigaluega mo le maʻi o le manava ma le duodenum, ma le gastritis i se foliga lapopoa. I le i ai o le toilalo, o Troxevasin e faʻaaoga ma le faʻaeteete ma i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maʻitaga e faatagaina i na o le 2-3 faʻamasino.

Eseesega i le va o Phlebodia 600 ma Troxevasin

O vailaʻau faafomaʻi e le gata e eseese i la latou tuufaatasiga, ae faapena foi i le tulaga o le faasaoloto. Afai o loʻo iai le diasmin i le pepa lapopoa, ona faʻaaogaina lea o le capsules poʻo le ointments.

O tagata gaosiga o Troxevasin o kamupani faʻapitoa i vailaʻau faʻapitoa i Aialani ma Bulgaria. Folalama 600 papalama o loʻo maua i Farani.

Ona o le eseesega tele i le tau, Troxevasin e sili atu ona taugofie, o lona tau e toetoe lava 3 taimi le maualalo.

Le fea e sili atu: Troxevasin poo le Phpodiaila 600

O vailaau faʻamaʻi uma e aofia i le veveton ma angioprotectors. Ae latou te aofia ai vailaau galue malosi ma ausilali. O le mea lea, o le tali a le tino i nei vailaʻau atonu e eseese.

Phlebodia 600 faatonuga Troxevasin: pepa talosaga, pepa e tuʻuina atu ai, aʻafiaga itu, faʻasologa faʻasolosolo Taʻiala faʻasalalau

O le filifiliga o le fualaau faasaina e tatau ona faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa, iloilo ma le totoa uma faʻamaoniga ma le faʻailogaina e iai ni eseesega.

Faʻamatalaga o vailaʻau, auala latou te gaoioi ai

Venotonics toe faʻafouina le fale ua faaleagaina ma faʻamalosi puipui ma faʻavaivaia o veins. O vailaʻau Venotonic e faʻaleleia ai le tafe o le toto ma le gasegase mai pito pito i lalo ma faʻaitiitia le faʻamaʻaloga i vaʻa vevela ma gasegase. Latou te faʻaitiitia le tulaga faʻafuaseʻi o le le atoatoa o le tino, lea e faʻavaivaia ai le gasegase o le gaʻo ma le faʻaumatia o le tino o pito i lalo ifo.

O faʻatinoga o gaioiga a le Phlebotonics e pei ona taua i lalo:

  1. Faʻatonu le toe faʻaleleia, faʻamalosia, faʻalauteleina le leo o puipui ma afifi o veins, lea e faʻamalamalamaina ai i latou i le vaega o vailaʻau eseese.
  2. Faʻaitiitia le faʻaogaina o le mu i puipui o vaʻa vevela, lea e puipuia ai suiga faʻaleagaina ia i latou.
  3. Faʻaitiitia le viscosity o le toto vevela, lea e taofia ai le faʻapipiʻi o paʻu toto ile lumen o veins.
  4. Faʻasalalauga masani o le leo o capillaries ma taʻavale laiti, lea e faʻaleleia ai le toto i masini ma faʻaititia ai le fulafula.

O vailaau faʻaonapo nei o loʻo i ai togafitiga faʻapitoa e le gata i veins, ae faʻapea foi i luga o vaʻa o le microvasculature (capillaries ma gasegase) i pito pito i lalo. Latou te le faʻamalosiina le taua o vae ma e le afaina ai le toto i totonu ia i latou.

Faailoga autu mo le faʻaoga

Venotonics ua faailoaina mo le togafitiga ma le puipuia o ia faamai ma tulaga:

  • Vailaau vevela o pito i lalo: veins vaevaeina, vevela vaʻa, lapopoʻa eseese eseese.
  • O le gasegase o le vevela ma le loloto o veins i luga o vae.
  • Falemaʻi Postthrombophlebitis Syndrome.
  • O le le atoatoa o le tino o le pito i lalo, e tusa lava po o le a le ogaoga ma le mafuaʻaga o mea tutupu (vaivai ma fulafula o vae, lanu enaena ma le cyanotic, lanu mumu ma manuʻa faʻamalolo i le paʻu o vae).
  • Lymphostasis - faʻamaʻi o le lymph (ogaoga o le fulafula o vae ma vae), e mafua mai i le faaleagaina o vevela loloto ma gasegase o le tino pe a maeʻa lapataiga o le purulent-inflammatory (erysipelas, fasciitis).

Trombophlebitis - o le mumū o se vein ma le faʻavaeina o se thrombus

Igoa ma foliga o fualaau sili ona aoga

O vailaʻau uma e maua i le laulau ma le faʻaaogaina i le lotoifale i le vaega ole veinsose veins. O le faʻavasegaga lautele o vailaʻau sili ona aoga i aso nei o loʻo tuʻuina atu i le laulau.

E tusa ai ma le tele o suʻesuʻega, o vailaʻau aupito sili ona lelei mo vae o veins varicose veins o sauniuniga e aofia ai diosmin (Detralex, Phipodia, Venodiol). Ae o le fea o nei fualaau oona e sili ona aoga, mautinoa e le mafai ona fai atu. O le filifiliga o le fualaau faasaina e faalagolago lea i le poto masani ma talitonuga o le fomaʻi, ma o le taunuuga o togafitiga e faʻalagolago i uiga o le tagata maʻi ma faʻamaʻi e pei ona faatonuina ai. O se tasi o itu taua e tasi, o le vailaau e tatau ona maualuga, ma e le o le faʻamalosia, na faʻamaonia e le uluai kamupani.

O se tasi o mea e sili ona masani ona faamatalaina o le Detralex. O le lauiloa o le fualaau faasaina e mafua mai i le tele o mea:

  1. Soifuaga umi i le falemaʻi.
  2. Suʻega lelei ole mafaufau e uiga i le aoga ma le faapalepale lelei.
  3. O le auai i le tuufaatasiga o fualaau faasaina e le na o le diosmin, ae e le o se taimi foi, lea e faaleleia atili ai lona aafiaga.
  4. Le vave vave amata o le togafitiga, lea e masani ona matauina e tagata gasegase i le laasaga 1-2 veins varicose ma gasegase lapoa, aemaise lava pe a ave se fualaau o le fualaau faasaina.
  5. Tau e taugofie tau taugofie.

O isi vaega o Detralex o le manaʻomia e faalua i le aso ma le telē tele o laulau, lea e faigata ai ona inu i nisi o tagata mamaʻi.

O le tauvaga autu o Detralex o le fualaau faasaina o Phlebodia. O lona lauiloa e afua ona o na tulaga:

  • E na o le diosmin e maua ai, ae i le maualuga maualuga e faʻatusatusa i isi flavanoids.
  • O le aafiaga e faasolosolo malie, ae tumau, lea e sili ona fetaui mo tagata gasegase e masani ona maua ai le gasegase o maʻi tuga o le pito i lalo ma le afaina.
  • O le mea galue malosi e faʻamalolo mai le inumaga i le gasologa o le aso, lea e mafai ai ona e tagofia le fualaau faʻasaina i lea aso ma lea aso.

E ui lava i le tau maualalo, o Phlebodia o se tasi o sauniuniga sili ona fiafia i le phlebotonic i le va o tagata tomai faapitoa ma tagata gasegase.

Troxevasin ma Aescusan

O le Venotonics e toetoe lava tutusa i le aoga o mafuaʻaga ia o le sosolo (Troxevasin) ma le solofanua chestnut escin (Eskuzan). E ui lava e leai se mea e tutusa i le va o nei vailaʻau i le amataga, e faʻatasi i latou i na uiga:

  • faʻagesegese le amataga ma le puupuu o le taimi o le togafitiga,
  • le manaʻomia mo le lua i le tolu taimi i le aso,
  • malosi le faʻamalosia o le puipui o le puipui,
  • leai se aoga lelei i capillaries ma microcirculation,
  • o le tele o aafiaga o talosaga (tausaga),
  • avanoa e mafua mai i tau maualalo.

O le mea pito sili ona taua i Troxevasin ma le solofanua sauniuni o le i ai o papatini ma fusi-gel form (Troxevasin, Venitan). O lenei mea e faʻatagaina ai oe e faʻaleleia le aʻafiaga o le gaioiga galue ona o le aafiaga lautele i luga o le vevela puipui e ala i le toto ma le faʻamalosia i le lotoifale e ala i le faʻaaoga i le paʻu o vae.

Taamilosaga 3 Pa

O le isi mea veveton, lea e tatau ona vaʻaia ese, o le afa o le Afa-3. O mea e faʻaaogaina (o se faʻasolosolo o le tuai, lelala ma le vailaʻau C) e maua ai le malosi o le faʻamalosia o le puipui, capillaries ma gasegase oona. Aʻau o le afa-3 E sili atu le vaivai nai lo Detralex ma Phipodia, ae malosi atu nai lo Troxevasin ma Aescusan.

O le mea pito sili ona taua o le Afa o-3 Fort o le mafai lea ona faʻaaogaina mo veins varicose o vae i soo se laasaga o le maitaga. E mafai foi ona faʻaaogaina e togafitia ai faʻasalaga o le afaina i fafine maʻitaga.

Contraindications ma aʻafiaga itu

I le tulaga lautele, o mea uma e maua i le gasegase e tutusa lelei le toleniina e tagata gasegase ma e seasea afaina ai aʻafiaga. Afai latou te tulaʻi, e sili atu ona latou fesootai e le o mea leaga o le fualaau faasaina, ae faʻatasi ai ma le faʻalepale tagata taitoatasi o ona vaega. E mafai ona:

  • Faʻafefe o le tino i le foliga o se vevela ma le vevela o le paʻu, faʻalavelave tele o faafitauli masani mai le dermatological.
  • Oona, fulufulu, tiga o le manava ma isi faʻaaliga o le faʻaleagaina o aafiaga o le mucous membranes o le manava ma le gaʻo.
  • Ootia ma le valea.

O le mea lea, e naʻo le toʻatasi le faʻamavaega mo le togafitiga o le veveton - soʻo se aʻafiaga poʻo le le lelei o le faapalepale o se vailaʻau faapitoa. I lenei tulaga, o le mea faigaluega e mafai ona suia i se mea tutusa ma se mea tutusa poʻo se isi gaioiga malosi. Afai ei ai ni faʻafitauli i le gastrointestinal tract, ate ma fatugaʻo, e le faʻasalaina le vailaʻau, ae o le manaoga ma foliga o le talosaga e tatau ona filifilia e le fomaʻi.

O aʻafiaga o le kalafa

E tusa ai ma fautuaga na taliaina lautele, e sili atu le aloese mai le faʻaaogaina o venote i le taimi o le maitaga. E ui lava e leai ni aʻafiaga leaga i le totoga o le fetal ua uma ona faamaumauina i suʻesuʻega, e le o faʻamatalaina e aunoa ma ni faʻamatalaga faapitoa. O fualaau e sili ona talafeagai o le Afa o le afa-3, lea e faʻaalia i se fua faatatau lelei o manuia aoga ma faʻaleagaina.

O le a le aafiaga e tatau ona faʻamoemoeina mai le togafitiga o le plebotonic

E le mafai ona toe maua mai i veins veinose o le vae ma na o le oso. O fualaau nei, e ui lava e taua, ae le naʻo le vaega o togafitiga. O lona uiga e naʻo latou lava latou te le mafai ona foʻia uma faafitauli i vae o vae. Latou te faʻaitiitia le mamafa ma le fua faatatau o le alualu i luma o suiga faʻaleaga.

O le a le aoga o vailaʻau e mafai ona i ai i veins vevela e faalagolago i le maualuga o le faʻalauteleina ma le tulaga o veins ma le mamafa o faʻamatalaga o le le atoatoa o le tiga o vae. O le vaivai o le puipui vevela, ma o le malosi o loʻo faʻamalosia - o le itiiti ifo o le mafai ona toe faʻaleleia lona fausaga. O suiga e le mafai ona mafai ona suia i le paʻu i le tulaga o le gasegase o le gaʻo ma le maʻi, lymphostasis, o le eczema vevela e le mafai ona faʻaumatia atoa.

Vailaau vevela ma le le atoatoa o le tiga o le tikeri muamua e mafai ona toetoe lava a faʻamavaeina uma e le venotona faʻatasi ma le tausisia o fautuaga i le ituaiga soifuaga ma le faʻamalosia o vae i 80-90%. I le 2 tikeri, o le aoga o ia togafitiga e le sili atu ma le 50-60%, ma le tolu - 30-40%, lea e taʻu mai ai le le mautonu o le taotoga.

O le tulafono autu o togafitiga ma vailaʻau oona o se faʻaaogaina masani o aʻoaʻoga mai le tasi i le 2-3 masina 2-3 taimi i le tausaga. O vailaʻau Venotonic o le a leai se aoga atoatoa pe afai e ave na o ni nai aso. Soʻo se veins veinose o se faʻamaʻi tumau, o le mea lea, togafitiga o togafitiga faʻatasi ma vailaʻau e tatau ona faʻatinoina i le gasologa o le olaga. E sili le tuʻuina atu o le tali i fesili e uiga i filifiliga ma fualaau o fualaau faasaina, taimi ma le umi o le pulega!

O le fomai tipitipi-phlebologist sili i Moscow Kirill Samokhin e togafitia vave veins vevela ma leai se tiga.

E tusa ai ma fomaʻi, o vailaʻau mai le vaega o venotonics ma angioprotectors o le a feagai lelei ma otaota, lea eoʻo mai ma le fula. Latou te faʻafaigofieina le faʻaogaina o le toto ma le totoga o le lymp, ma faʻasaʻo le tiga.

O le lisi o vailaʻau oona e aofia ai fualaau oona lea e aʻafia ai puipui puipui. E aofia ai Pepodia, Detralex, Venarus, Troxevasin.

Ae ui i lea, o le aoga faʻamalositino na faʻamaonia mo na o Phlebodia ma Detralex. O fualaau o loʻo totoe o loʻo faʻamatalaina le itiiti ifo ma e le o faʻateleina le aoga.

Ae, o le auala o Phlebodia, Detralex, Venarus ua lotogatasi i le mea moni o loo i ai a latou vailaʻau oona. E tatau ona malamalama ma malamalama po o le a le vailaau e sili atu ona lelei, o a suʻega o loʻo afea e maʻi?

O mea e talitutusa ai vaega o Troxevasin ma Phipodia

O vailaau faafomai e leai ni mea tutusa. O le gaioiga malosi o Phlebodia o le diosmin, lea ei ai lona malosi i luga o toto, faaleleia atili le toto ma le tulaga o capillaries. O le vailaau faʻasaina ei ai sona aʻafiaga e aʻafia ai aʻafiaga. O le vailaʻau e fesoasoani i le faʻaitiitia o le gasegase oona, puipuia atili vasodilation, faʻamalosia ma faʻaleleia ai le gaoioi o le vevela vevela.

O Phlebodia ua faʻamaonia mo thrombophlebitis, vaʻaia, afaina o gaʻo, veins varicose. O le vaega malosi o le fualaau faasaina e leai sona aafiaga faʻaleagaina i le tino o le maʻitaga ma le fomaʻi, o le mea lea, o vailaʻau e mafai ona faʻataʻitaʻiina i le 2nd ma le 3rd trimesters, e tatau ona faalēaogaina 3 vaiaso ao le i fanau mai. O faʻamaoniga i le tofiaina o le fualaau faasaina ua taʻua o le eleʻele o le gaioiga ile vailaʻau o loʻo faia ai le tuufaatasiga.

I se tulaga e le masani ai, o le tino o le tali atu i le diosmin e ono avea ma lagona mu, naua, vaivaiga, poʻo le ulu.

O le vaega taua o le troxevasin o le faʻaaogaina lea, lea e maua mai ai le faʻamaonia-anti-inflammatory and angioprotective effects. Ole fesoasoani tele e fesoasoani e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o le capillary, puʻeina le faʻaogaina o le lemu, faʻasaʻo le toto ma le faʻafefe o le toto, ma faʻasaʻo le gaogao ma tiga.

O le Troxevasin e faʻaaogaina mo veins varicose, maʻi o le gaʻo, o le afaina, o le le atoatoa o le tino, ma le retinopathy o le maʻisuka.

O le vailaʻau e faʻaaogaina mo veins varicose, maʻi o le gaʻo, o le afaina, le lava o le tino, le retinopathy o le maʻisuka, toto maualuga, atherosclerosis. O le tele o le malosi e mafai ona faʻaosoosoina ai le atinaʻeina o aʻafiaga le talafeagai i le auai o se tagata maʻi:

  • hypersensitivity i vailaau o loʻo faia
  • afaina o le gaʻo,
  • gastritis
  • toe le manuia.

Troxevasin ua faʻatagaina mo le faʻaaogaina i le 2nd ma le 3 o vaevaega o le maitaga, aʻo faia le lactation.

Eseesega o Troxevasin mai Phipodia

O vailaau faafomaʻi e eseese i le tuufaatasiga, lisi o faʻasalaga ma le faʻaaogaina o gaioiga i le tino. E maua Phlebodia i le ituaiga o papa ma kulimi. Troxevasin o loʻo i le ituaiga o capsules ma le gel mo le faʻaaogaina fafo.

O le faapipiiina o fualaau faasaina i luga o le faavae o le diosmin o loo avanoa i le tau o 980 rubles. (papa) poʻo 390 rubles. (kulimi). Le tau o le afifiina o Troxevasin mai le 340 rubles. (capsules) poʻo 190 rubles. (gel).

O vailaau faafomaʻi e tutusa o latou faailoga mo le faaaogaina. O le taua tele o se mea masani, o le mea lea, e masani ona faaosofia ai le atinaʻeina o se tali le lelei mai le polokalama puipuia.

O nei vailaʻau e faʻatagaina mo le faʻaaogaina i taimi o maitaga ma le lactation, ae e tatau ona taulai atu i le tali a le tagata lava ia i le tulaga o le fualaau faasaina.

O le Troxevasin e iai sona aʻafiaga faʻapitoa, ae o lona faʻaaoga e tuʻuina atu i se tulaga sili atu le maualuga o le atinaʻeina o ni manaʻoga e le manaʻomia.

O le filifiliga o le fualaau faasaina e tatau ona faia e le fomaʻi aoga, i le amanaʻiaina o le tulaga aoao o le maʻi, le malosi o le maʻi, le i ai o faʻamaʻi faʻamaʻi.

Fomaʻi o mafaufauga o Troxevasin ma Phlebodia

Inga Leonidovna, phlebologist, Blagoveshchensk

Ina ia tauivi ma tiga matuia, fulafula, afaina, ou te fautua atu ia gasegase e faaaoga le Troxevasin. E lelei le vailaʻau ma isi vailaʻau. O le lelei sili e mafai ona maua i le faʻaaogaina o gel ma capsules.

E sili atu le sologa lelei o Phlebodia. O le faʻaaogaina o nei fualaau Falani e aoga i le amataga o le le atoatoa o le tino o le pito i lalo ma i le masaniga masani o togafitiga i le vaitaimi o le faamagaloga.

Alena Dmitrievna, failautusi, Tobolsk

E mafai ona faʻaaogā Phlebodia i uluaʻi laʻasaga o veins varicose o le tamai pelvis poʻo le rectum e puipuia ai lo latou faalauteleina, puipuia o vaʻa. Mo tiga ogaoga ma le ogaoga ogaoga, mumu, ou te fautuaina e faaaoga Troxevasin. O le togafitiga o lenei vailaʻau e vave tele.

O nei vailaʻau e lelei tele, e mafai ona faʻaaoga e avea o se vaega o togafitiga faigata. O aʻafiaga aʻafia e tupu faʻafuaseʻi, e le manaʻomia ni togafitiga faapitoa, e mou atu i latou lava pe a uma ona faʻamalo le vailaʻau.

Petr Egorovich, Traumatologist, Chita

Ina ia faʻaumatia le ita ma le tiga faʻaleagaina e faʻaleagaina ai liua o pito i lalo, e mafai ona faʻaogaina Phlebodia. O le vailaʻau e leai sona aʻafiaga i le pepe i le taimi o le maitaga, ua naʻo le i ai o le hypersensitivity i le diosmin.

O vailaʻau e faʻaleleia ai le toto i le lotoifale, e fesoasoani i le vave faʻauʻuina o le faʻasalaga, lea e faʻateleina ai le faʻafouga masani o le faʻafouina.

Patient Reviews

Victor, 37 tausaga, Ukhta

O veins vevela o le iuga lea o maʻi fatu faʻapitoa. O vailaau faafomai e tatau ona faia i vasega, 2 taimi i le tausaga, ina ia taofia ai le atinaʻeina o faafitauli. Troxevasin fesoasoani e vave ona faʻafesoʻotaʻi le edema ma le tiga. O loʻo maua le fualaau faasaina, 1 afifi e lava mo le vasega atoa. O togafitiga e le o faʻatasi ma aʻafiaga, e oʻo lava i le amanaia o le mea moni e faapea, talu ai ona o togafitiga, o fualaau oona e tatau ona faia e le aunoa.

Anastasia, 42 tausaga, Kazan

Ua uma ona faatonuina Phlebodia mo le togafitiga o le afaina. O le fualaau faasaina e tatau ona ave e le vasega, o le faamamafa na faailogaina na o le faaiuga o le 5 aso o togafitiga. Ina ua maeʻa le togafitiga, ua le toe i ai se tiga o le manava o le manava, na malolo ai vavae. O le faamai e le toe foi mai e tusa ma le 3 masina talu ona maea le vasega, lea, ona o le natura o laʻu galuega, o se faamaoniga lea o le lelei o le fualaau faasaina.

Larisa, 54 tausaga, Fryazino

E faigata ona maua se taimi atofaina ma se fomaʻi faʻapitonuʻu. Na fautuaina au e le fomaʻi i le falemaʻi ia te aʻu e faʻaaoga le troxevasin i le gel ao ou faatalitali, ae ina ua maeʻa le vaiaso, ou te leʻi matauina se faʻaleleia atili. O vailaʻau e fesoasoani e faʻafesoʻotaʻi le fulafula ma le tiga mo le 2-3 itula, ae le sili atu.

Ona fautuaina lea e le fomai le faamalolosia o togafitiga ma pusa o lenei vailaʻau. I totonu o le vaiaso, o le veins na amata ona faʻailoaina mai, o le lagona o le vaivai na mou ese atu, ma na le toe mafatia le edema. Ina ua ou maua se taimi atofaina ma se fomai tipitipi, na fai mai le fomai ua lelei mea uma, ua faamalieina le tulaga, e le manaomia nisi vailaʻau.

O a tupe

O le tele o faʻasologa o vailaau faʻasolosolo e manaʻomia le togafitiga umi mo togafitiga faʻasolosolo.

E masani lava o lenei lisi e mafai ona aofia ai tupe o loʻo i luga o loʻo i ai le faʻatulagaga lea:

  1. Troxevasin. I le tasi pusa o vailaau e 0.3 g. gasegase, i se gel o le 20 mg i le 1 g. lona uiga.
  2. Pepodia. O papa taʻitasi e aofia ai le 600 mita o le diosmin.

O le faʻasolosolo o se vailaʻau faʻapipiʻiina o se vailaʻau e maua i le mumu. O le Diosmin e maua mai ona o le togafitiga o le vailaʻau o le hesperidin na faʻatuina mai fualaau suamalie.

E pei ona faaalia i le faatinoga, o le tuueseeseina o fualaau faasaina e le mafai ai ona feagai ma maʻi tuga o veins ma toto toto. Ina ia maua se taunuʻuga maualuga, e fautuaina e fomaʻi le faʻaogaina o le faʻaogaina.

Mo le puipuiga, o Troxevasin ma Phipodia e mafai ona faʻaaogaina e na o le pau lea o le auala.

Ona o le eseesega o mea, o le tasi fualaau faasaina i le faagasologa o togafitiga e mafai ona suia e le isi, pe a maeʻa ona faʻaaoga le muamua i le mea e leai se mea lelei.

Fua Faatatau o Fualaau Faasaina

Troxevasinum o se vailaau mai le vaega o angioprotectors (faʻamalosia o puipui o toto toto). E le gata i lea, o le fualaau faasaina ei ai le anti-inflammatory ma le antioxidant (faamamaina le tino o le saolotoga) meatotino.

Phlebodia 600 - o lenei vailaʻau e faasino atu foi i tagata faʻamaʻi faʻamalosi, ma ei ai foi le veveton (faʻalautele le leo ma le faʻaleagaina o le fale oona).

  • Troxevasin. O le gaioiga galue malosi o lenei vailaau oona e masani ona iai; o isi vaega o loʻo aofia ai foi e tuʻuina atu ai se fomaʻi.
  • Phlebodia 600. O le mea malosi i lenei sauniuniga o le diosmin. Ma le tuʻuina atu foʻi o vailaʻau faʻakoti e aofia ai vaega faaopoopo.

Faʻatinoga o gaioiga

  • Troxevasin. O le taua, o le vaega malosi o lenei fualaau faasaina, e fesoasoani e puipuia ai le toto paepae mai le faalilolilo o se mea e mafua ai le pipisi o le toto, sela mumu mū e pipii faatasi (iila mūmū mūmū), ma pipisi toto i puipui o toto toto. E iai foʻi le faʻaogaina o le faʻamalosia o le tino, ma e faʻamalosi ai foi le puipui lapisi, lea e taofia ai le faʻasaolotoina o le vai i totonu o le mea e mafua ai le fula.
  • Phlebodia 600. O Diosmin, o se vaega o le fualaau faasaina, ei ai sona aafiaga veveton. Ona o le faamalosia ma le faateleina o le leo o le puipui o le vaa, o le vaega o le vai o le plasma o le toto e le i totonu o le tino, lea e fesoasoani e taofia ai le atinaʻe o le edema. O le anti-inflammatory property o le fualaau faasaina e faaitiitia ai le ogaoga o le tiga i nofoaga e faaleagaina ai le puipui oona. O le Diosmin foi e faaleleia ai le suavai mama (outflow), lea e fesoasoani e faaitiitia le edema i pito pito i lalo.

  • Laʻau maualuga (phlebitis) (mumū o le puipui o veins o loʻo i lalo tonu o le paʻu),
  • Vailaau vevela o pito i lalo,
  • Vaivaiga o le vevela i le taimi o le maitaga,
  • Hemorrhoidal mumū,
  • Lafoaʻi o polo,
  • Vaivaiga o le puipui vascular o mata.

  • Vailaau vevela o pito i lalo,
  • Hemorrhoids i foliga lapopoa ma le masani,
  • I le taimi o le faʻasologa, e avea o se faʻasologa o le faʻasalaga masani (o se suiga tele i le toto maualuga o le toto e mafua mai i se suiga i le tulaga mai le faʻatapulaʻa agai i luga),
  • Le faʻaitiitia o le toto i le taimi o le faʻasologa, pe a uma le phlebectomy (aveese o veins),
  • Le puipuia o le fauina o le afaina i le taimi o le faʻaaogaina o le masini intrauterine.

Faʻaiʻuga

  • Faʻatonuga faʻaletonu i vaega o le vailaʻau (lanu mumu, vevela ma vevela i luga o le paʻu, Quincke's edema, osofaʻi anaphylactic),
  • Vaʻaia (faʻaitiitia le maualuga o le toto),
  • Tachycardia (faʻalautele le fatu),
  • Faailoga faʻamaʻi (faʻaleagaina, vomiting, manava manava poʻo le faʻamalosi, afaina ma tiga o le manava),
  • Ootia, valea,
  • Faigamalo a le tagata suʻesuʻe.

  • Faʻafefe o le Allergic i vaega o le vailaʻau,
  • Faailoga faʻapitoa,
  • Ootia, valea,
  • Faigamalo a le tagata suʻesuʻe.

Folasaga faʻasalalau ma tau

  • Gel 2%, 40g, 1pc, - "mai le 213r",
  • Capsules 300mg, 50pcs, - "mai le 391r",
  • Capsules 300mg, 100pcs, - "mai le 698r."

  • 600mg papa, 15pcs, - "mai le 668r",
  • 600mg papa, 18pcs, - "mai le 657r",
  • 600mg papa, 30pcs, - "mai le 1031r",
  • 600mg papa, 60pcs, - "mai le 1887r."

Troxevasin poʻo le phlebodia, o le fea e sili?

A filifilia se fualaau mo le togafitiga o togafitiga puipui o lapisi, e tatau ona manino le fuafuaina ole tulaga o le solia ma le tulaga ole maʻi. O le a fautuaina le Troxevasin e ave i le tulaga o le faaletonu o le misa (e mafua mai i le gasegase o le gasegase umi, poʻo le le faia o se inumaga ogaoga), ma veins varicose o pito i lalo, afaina o le gaʻo, e afaina ai i le amataga, e aunoa ma le leiloa ma le solia o le otaota. O lenei vailaʻau o loʻo i ai le gaioiga faʻamalosi e tatau ai i nei tulaga, e faʻamalosi ai foi puipui o capillaries ma puipuia ai lo latou vaivai. E tusa ai ma nei meatotino, o le a mafai ona faʻaumatia mafuaʻaga o le faʻamaʻi (faʻaleagaina o le puipui o le vaa ma le afaina o le tino).

O le Phlebodia 600 o loʻo feagai lelei ma veins varicose o pito i lalo i le amataga o le maʻi. E fautuaina foi le faʻaaogaina o lenei fualaau mo le le atoatoa o le tino ma le ogaoga o le edema. Talu ai o lenei faʻamalosi e faʻamalosia ma faʻalogo i puipui o veins ma capillaries, faʻapupulaina le microcirculation o vaʻa, ma faʻafeʻaveaʻi ai foi le tafe o le lymphatic, lea e faʻaitiitia ai le edema. E le mafai ona faʻaopopo i le lisi o faʻamatalaga mo le ulufale mai le faʻafitauli o le afaina ma le faʻaleagaina o le toto.

Troxevasin poo le phlebodia, o le fea e sili atu mo veins varicose?

O nei fualaau oona e tutusa lelei - e eseese o latou gaioiga aoga i a latou fatufatuga, ae o la latou faiga o gaioiga ma faʻamatalaga tutusa. Mo le togafitiga o veins varicose ma veins varicose o pito i lalo, Troxevasin ma Flebodia 600 e fetaui lelei.

O se mea iloga o Troxevasin o le tuʻuina atu lea i luga o le laulau ma le gel pepa o le faʻasaʻolotoga. Ona o lenei mea, e mafai ona i ai se aafiaga i le lotoifale faapea foi ma se tulaga masani (lautele) i luga o veins varicose, e tusa ai, o lona togafitiga e sili atu ona maualuga.

Faʻatasi ai ma faʻamatalaga masani o lenei faʻamaʻi, o le faʻaaogaina o nei vailaʻau e mafai. Faʻatasi foʻi ma le leai o se tasi o fualaau faasaina, e mafai ona e suia i se isi.

Faatusatusa le tuufaatasiga o fualaau faasaina

A o leʻi filifilia po o fea vailaʻau e sili atu ona lelei, e tatau ona faʻatusatusa i le tasi ma le isi. O vaega o Detralex e aofia ai - 450 mg (diosmin) ma le 50 mg (hesperidin). Microcrystalline cellulose, vai mama, gelatin, talc composite, ma le masini e faʻaaogaina e avea ma vaega faaopoopo.

O vaega o Phlebodia e aofia ai - 600 mg (diosmin), ma isi vaega e pei o le kasikoni, talc composite ma isi.

Mai mea o loʻo i totonu o le mea galue, e mafai ona tatou fai atu o Phlebodia e sili atu nai lo Detralex. O Venarus o loʻo i ai mea taua e pei o Detralex.

Troxevasin (pusa) e aofia ai le gaioiga o le tino, vaega faaopoopo - gelatin, quinoline, lactose monohydrate, sun samasama, dioxide.

E le gata i lea, e taua le maitauina o faʻataʻitaʻiga o le antihistamines na faʻatautaia, ma na maua ai o fualaau oona e maua ai le lelei o togafitiga o le toto.

Faailoga mo le taliaina

O fualaau faasaina e pei o Detralex, Venarus, Phlebodia ma Troxevasin (capsules ma suauu) e faaaoga e fofo ai ituaiga faamaʻi:

  • Faʻatasi ma veins varicose.
  • Faatasi ai ma se foliga masani o le le atoatoa o le tino.
  • E faʻaaogaina mo togafitiga faʻapitoa o le le atoatoa o le vevela, o ona faailoga o tiga, o le vaivai ma le mamafa i pito pito i lalo, o lo latou fausiaina.
  • I le taimi o le vevela o le afaina.

O Detralex ma Phlebodia e mafai ona tuʻuina i totonu o le tulafono o togafitiga faʻapitoa pe a faʻalavelave le microcirculation.

O auala e maua ai se aafiaga lelei i le faiga o le lymphatic, lea e fesoasoani e faʻamalosi ai galuega faʻaalia o le gaosiga, faʻalauteleina toto toto ma faʻamalo ai le faʻaaogaina.

Filifilia po o le a le vailaau e sili atu, sili atu ona lelei ma sili atu ona lelei e taulimaina ai le maʻi, e tatau ona e malamalama e faʻalagolago lava i le tulaga o le alualu i luma o faʻamaʻi. Afai i se taimi muamua, ona fai loa lea o Phlebodia, Detralex i le togafitiga manaomia, ae i taimi mulimuli mai o le maʻi, atonu o le a le aoga.

Faʻasolo i fafo, o le kulimi Troxevasin o le a lelei. O Venarus o le a lelei le togiina o faailoga o le afaina, ae o le ai ai le aafiaga na o le 18 aso o lona pulega.

Contraindications, aʻafiaga itu

E ui i le mea moni, o vailaʻau uma lava e talia lelei e tagata gasegase, lea e faʻamaonia e ala i a latou iloiloga, ae, pei o isi lava vailaʻau, ei ai a latou faʻailoga. Ua uma ona faamaonia o Detralex ma Phlebodia e mafai ona i ai se aafiaga leaga:

  1. I luga o le gastrointestinal tract, e mafua ai le manava, gasea, tiga ma le manava o le manava.
  2. O se faʻaaliga itiiti ifo o se faʻafitauli o le maʻi, lea e tupu e pei o se tamai vevela, mūmū vaivai, mumu o le paʻu.
  3. E sili atu ona seasea, e mafai ona atiaʻe e migraines, agavaʻa, ma le soifua maloloina lautele lautele, e foliga mai.

O le tagata gasegase o loʻo aveina nei tupe, e manaʻomia ona e malamalama lelei pe afai a uma ona faʻaaogaina, e iai sona aʻafiaga, pe amata ona lagona le leaga, e tatau ona e vave alu e ave le vailaʻau ma suʻe togafitiga faafomaʻi.

Pe a faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, e mafai ona ia toe faia le togafitiga faʻataʻitaʻiina, atonu e ono faʻaititia le fua o le vailaʻau poʻo filifili se fofo tali tutusa e sui, mo se faataitaiga, Venarus poʻo Troxevasin.

E taua le matauina o fualaau uma e le faʻaaogaina i togafitiga o faʻamaʻi pe afai o le tagata maʻi e maua le elepesitene ia i latou poo soʻo se mea, faʻapea foʻi ma le le faʻamaoni.

Talosaga faʻaoga

Detralex ma Phipodia e faia e fomaʻi gaosi oloa i Farani. O le aʻafiaga o fualaau faasaina ei ai se sootaga tuusaʻo ma le suʻega na maua e le tagata maʻi. Ae e te leʻi malamalama i le mea sili, e tatau ona e faitau i faatonuga mo le mauaina o tupe.

Ave Pepodia, ina ia ausia se taunuuga lelei, e te manaʻomia lenei mea:

  • Faʻasolosolo, e faʻaaogaina le fualaau faasaina i le tolu taimi i le aso. Vasega mo le vaiaso, inu na o meaai.
  • Mo togafitiga togafitiga o faʻamaʻi pipisi, ua lava le ave i lea aso ma lea aso, sili atu i se manava gaogao.

O le Detralex e sili atu le inu, e faʻalagolago i se fuafuaga faapena:

  1. Mo togafitiga faʻasolosolo, o le le atoatoa o le vevela e manaʻomia e oʻo i le lua pauna i le aso. O loʻo faʻamatala manino mai i le faatonuga e tasi le laulau e faia i le aso, ma o le lona lua e ave i le 'aiga o le afiafi.
  2. Faʻatasi ai ma le faʻavaveina o le afaina, e manaʻomia e le tagata maʻi ona inu i luga o lima laulau i le aso, e le gata i lea, e tusa ai ma se polokalame faapitoa. I le taimi o togafitiga o se faʻamaʻi tele, e tatau ona e manatuaina o Detralex e sili atu le tuʻufaʻatasia ma isi fualaau o togafitiga faʻapitoa, faʻapea foi ma se taumafa malosi.

O Venarus e naʻo taimi o taumafataga e faʻaaoga, e lua laulau i le aso e lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e inu Venarus i le taeao o le taeao, ona fai lea i le 'aiga o le afiafi po o le aoauli.

Afai e ave Venarus ma le faʻavaveina o le afaina, ona mafai lea ona faalua ona faaluaina i le aso ia laulau e tolu, ae o le a tatau ona faʻaauau pea se auala faigata mo le sili atu ma le fa aso.

Troxevasin o loʻo maua i foliga o capsules ma ogani, iloiloga o le maʻi o le suāuʻu o le fualaau aupito sili lea ona lelei ma lelei e mafai ona taulimaina tiga i le taimi sili ona puupuu.

Mai i nei mea uma e mafai ona tatou manatu o le ave o se piliki i le tasi aso i le aso e sili atu ona talafeagai nai lo le tufatufaina o fualaau faasaina i nisi o taimi.

O Detralex ma Phipodia na feagai ma suʻega faʻapitoa, ma e mafai ona fai mai ma le mautinoa e mafai ona faʻaaogaina e se fafine maʻitaga, e leai se aʻafiaga o le fetus. Ae peitai, e naʻo le lua masina o le maitaga e mafai ona faia.

O manatu ma manatu o tagata gasegase na vaeluaina nei vailaʻau. O nisi e mautinoa o Detralex e sili atu, o isi ua agai atu i Phlebodia. Ae, afai e te le aveina, e le o se tasi poo le isi fualaau faasaina, e le manino le tautala atu e sili atu le lelei le le manuia.

I tulaga taʻitasi ma tulaga patino, e galue le meafaigaluega i lona lava auala, e mafai ona fetaui i se tasi vaega o tagata gasegase, ae le atoatoa lelei i se tasi.

O maʻi na fautuaina Detralex mo le afaina i le amataga o le faamai ua fai mai o le togafitiga o le togafitiga na faʻailoaina, ma o le vaifofo na faʻaalia ai lona faʻamalositino. O le mea lea, e mafai ona tatou manatu e sili atu le ave i le 1 po o le 2 vaega o veins varicose.

E le gata i lea, o lenei vailaʻau lea e maua ai se toso itiiti i le gastrointestinal tract, talu ai ona e le o toe gaoioi, o loʻo i ai sona aafiaga itiiti i le tino, ae le o le faʻaosofia o le gaioiga ma isi aʻafiaga.

O maʻi e manaomia le vave maua o se togafitiga faafomaʻi, e tatau ona vaʻai ia Phipodia, ona o loʻo i ai se mea e sili atu ona malosi i totonu, o le mea lea, o le aʻafiaga o togafitiga o le a sili atu ona vave.

Le tau o vailaʻau:

  • E mafai ona faʻatauina Phlebodia mo le 539 rupu - 15 papa, mo le 886 rubles 30 pauna e tau, mo le 60 papa o le tau e 1447 ru.
  • Ua faatauina le Detralex i falemaʻi ma 30 ma le 60 papa. I le tulaga muamua, o le tau e 700-800 rubles, i le lona lua 1400-1500 rubles.
  • Venarus e faʻatau atu i totonu o laupepa, e tutusa ma Detralex, ma lona tau e eseese mai le 500 i le 980 rubles.
  • Gel Troxevasin o le a tau i le 200 rubles, 50 capsules mai le 363 rubles, 100 capsules mai le 600 rubles.

I le faaiuga, e tatau ona e iloa lena mea, e tusa lava po o le a le filifiliga o fualaau faasaina, e tofu i latou uma ma tulaga puipuia ma togafitia. O le a le faʻamatalaga o le faʻasologa o le a faʻalagolago i tulaga patino taitasi.

E le gata i lea, e taua le matauina o fualaau oona atonu e le o se tupe sili ona lelei, ae i le taimi lava e tasi latou te lelei. O le ata felanulanuaʻi o loʻo i lenei tusiga o le a faʻaalia ai le faʻaogaina o fualaau o le hemorrhoid.

O veins vevela o vae o se faʻamaʻi pipisi ona o le vaivai (valve ma puipui puipui). O le mafuaʻaga o le faʻamaʻi o se mea e tupuga mai i le tino ma le olaga. O le mamafa umi o le avega, savali i luga o mulivae, avega mamafa o le toto, faʻalauteleina o puipui o toto toto, ma vailaau vevela e le mafai ona faʻatino atoatoa a latou galuega: ia faʻamautinoa le tafe toto.

Ole fualaau o le Phlebotropic, lea e aofia ai Detralex ma Troxevasin, ua faatonuina mo le solia o le toto toto. O nei fualaau oona ei ai le aoga aoga i vaʻa vevela ma le toto toto. E tofu i latou ma ona lelei ma mea le lelei, pe a faʻatusatusa, e mafai ona e taumafai e tali le fesili: "Detralex poʻo Troxevasin, o le a le mea e sili atu i veins veinose?"

O le a le eseesega i le va o Detralex ma Troxevasin?

Troxevasin capsules poʻo Detralex papa? O vailaau uma e lua ua faatonuina mo faafitauli i le tafe toto i tamai povi, vae ma le afaina. Peitai o Troxevasin capsules e tele atu faʻamatalaga mo le faʻaaogaina i togafitiga faafomaʻi nai lo Detralex. O lenei fualaau faasaina ua faatonuina e avea o se tagata e fai ma sui:

  • pe a uma le taotoga (aveeseina o ni manua vevela),
  • faʻataʻitaʻiga (faʻapipiʻi veins e taofi le tafe toto),
  • mo togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le retina i le maʻi suka, atherosclerosis, maualuga maualuga.

Eseesega i aʻafiaga:

  • O le Troxevasin e mafua ai le totoga o le manava, urticaria, dermatitis, eczema,
  • Detralex - faʻaleagaina o le mea o loʻo i ai meaʻai ma le vegetative-vascular system.
  • E faʻasaina le Troxevasin i le tulaga o le allergy i ona vaega, i le uluaʻi masina muamua o le maʻitaga, ma faʻamaʻi faʻavaivai o le manava ma gaʻo i totonu o le gaioiga mamafa, tamaiti ei lalo o le 15 tausaga,
  • Detralex - ona o allergies i diosmin ma Hesperidin, mo tamaiti ei lalo o le 18 tausaga, maitaga ile tolu masina muamua.
  • Troxevasin i 300 mg capsules, 50 pi. - 372 solo. (Suiselani),
  • Troxevasin, gel 2%, 40 g - 192 rubles (Suiselani),
  • Detralex i fualaau o le 500 mg, 60 pcs. - 1523 solo. (Farani).

O le faʻaaogaina o le acoróbic acid e faʻaleleia ai le aafiaga o le troxevasin.

Isi analogues

O vailaau faafomai e tutusa ma o latou meatotino i Troxevasin:

Trental Faʻaavanoa i le ituaiga o laupepa ma ampoules mo tui. E tasi le moli ma le papalama e aofia ai le 100 mg o le pentoxifylline. O lenei vailaʻau e faʻaleleia ai le toto toto i le suia o lona fausaga: plalets ma lela mumu. O loʻo faʻaalia mo le faʻaleleia o toto toto i atherosclerosis, veins varicose, maʻi o le maʻisuka, angina pectoris, faʻafitauli o le gaʻo (gangrene, ulcer). E i ai le faʻamavaega mai le gastrointestinal tract, o le hematopoietic system (faʻalautele le toto), faʻapalapala i le mafaufau ma mata.

Faʻaauau O loʻo i ai sona aafiaga faʻavaomalo ma se faʻaitiitia tutusa ile maualuga o le platelet i le toto. E faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le fatu, faʻalavelave o le cerebrovascular, e puipuia ai le faʻavaeina o pupuni toto. Faiga faʻavae - o le timu (1 le timu e tutusa ma le 25 mg o le vailaʻau autu o le dipyridamone). E le mafai ona faʻamatalaina mo le faʻaleagaina o le myocardial, le ate ma le fatu fatu, ua paʻu.

Tanakan - tapenaga o togavao e faʻavae i le ginkgo biloba (papa ma le 4% fofo). Fuafua e faʻaleleia le gaioiga o le faiʻai. E faʻaleleia le tafe toto. faʻaaogaina i le taimi o le maitaga ma le lactation.

Fomaʻi e fesoʻotaʻi ma Detralex:

Togafitiga - antihemorrhoids e faavae i luga o le ate ma le phenylephrine hydrochloride mo le faʻaaogaina i fafo e pei o suauu ma mo le saʻo - i le tulaga o suppositories. E i ai le faʻamaʻi-faʻamaʻi, faʻamaʻi faʻamaʻi, mea faʻasolosolo.

Phlebodia600 - o vailaau faʻapitoa i luga o ni mea e maua i luga o le diosmin ma maua ai le maualuga maualuga nai lo le 1 Detralex i le 25%. Tofiga: togafitiga o veins varicose ma le afaina.

O le a le auala sili e togafitia ai veins varicose?

O vailaʻau mo veins varicose e ofoina atu ai le tele o fualaau oona. E eseese lava le tuufaatasiga, e mafai foi ona latou aʻafia ai le vascular tone, le viscosity o le toto, faʻasaʻo le tiga ma le fulafula, o lea e faigata ai ona faʻamasino pe sili atu le aoga e faʻavae i luga o faatonuga. O la latou eseesega autu o aʻafiaga o itu ma le faʻasaʻo.

Ae ui i lea, o le togafitiga mulimuli mo vaivaiga i le vae e tatau ona filifilia e se fomaʻi ina ia aloese mai faʻalavelave.

Tuua Lau Faamatalaga