Le eseesega i le va o Ceraxon ma Actovegin

O se faʻamaʻi poʻo se manua ogaoga o le faiʻai e aʻafia ai ma le solia o le vavalaʻau. Ina ia faaleleia le tulaga, e fautuaina e fomai e faaaoga Ceraxon poo Actovegin mo se taimi umi.

O se faʻamaʻi poʻo se manua ogaoga o le faiʻai e aʻafia ai ma le solia o le vavalaʻau. Ina ia faaleleia le tulaga, e tatau ona faaaoga Ceraxon poo Actovegin.

Ceraxon Character

O le fualaau faasaina ua taua o se sui e leai ni mea e gaosia mai le suavai. O loʻo faʻamatalaina mo tagata gasegase e faʻaleagaina le gasegase pe a uma le paʻu poʻo le manua o le faiʻai.

O le gaioiga malosi o le citicoline. Avanoa i le fofo mo le inumaga po o le intramuscular administration ma papa.

O le vaega malosi e taʻitaʻia ai le faʻaleleia atili o galuega o le siama o le tino o le tino. Faʻatasi ma le talaaga o le faʻaalia o le citicoline, ua fausia ai phospholipids fou.

E i ai le faʻaitiitia o le le atoatoa o le mafaufau, faʻaleleia le mafaufau ma manatua. A maeʻa le faʻamaʻi pipisi, e mafai ona maua se faʻaitiitia o le edema o le cerebral ma le faʻafouina o le cholinergic transmission. O le umi o le taimi o le toe faʻaleleia pe a uma ona faʻaitiitia le faʻaleagaina o le faiʻai o le faiʻai.

O le vailaʻau ua faʻamaonia mo maʻi:

  • faʻatasi ai ma se faʻasegasega o le ischemic,
  • ma faʻamaʻi pipisi o le faiʻai,
  • ma le amio le mama ma gaioiga mafaufau.

Ole vailaʻau e le mafai ona faʻaaogaina ma le faʻalauteleina o aʻafiaga i vaega o le vailaau faʻasaina, ogaoga o le vaototonia ma le fructose inlerance.

Uiga o le Actovegin

O le vailaau oona o loʻo aofia i le vaega o fualaau oona, lea o loʻo faʻaalia mo le faʻamaʻi totoʻa i le mafaufau. O le mea o loʻo galue malosi e faʻaaogaina ai le toto mai i le toto o le tamai povi. O loʻo maua le vailaʻau i se fofo mo le tuiina ma le faʻafefeteina, meaʻai, i le foliga o se kulimi, gel ma le suauu.

O le vaega malosi e taʻitaʻia ai le faʻaaogaina o metabolic processes i fausaga o le tino, faʻamaonia le toe faʻafouina ma le faʻavae. E maua mai le hemoderivative i le dialysis ma le ultrafiltration.

I lalo o le faatosinaga o le fualaau faasaina, o le tetee atu o le tino i le matelaina o le okesene ua faateleina. Malosiaga malosi o le malosi ma le glucose ua faaleleia.

Pusa ma fofo ua faatonuina mo:

  • afaina o le ischemic, faʻaleagaina,
  • afaina i le mafaufau,
  • ulu ulu
  • maʻisuka polyneuropathy.

Actovegin fesoasoani e faʻaleleia le malosi o le metabolism ma le kulukose.

O fualaau oona i le ituaiga o suauu, gel ma le kulimi o loʻo faʻaalia mo gaogao, tipi, abrasions, mumu ma gaʻo pipisi.

E i ai le tele o faʻailoga i le tulaga o:

  • pulupuna edema,
  • oliguria
  • faatumauina o le tino i totonu o le tino,
  • Anuria
  • toilalo fatu vaivai.

Tofia i fafine maʻitaga pe a faʻaalia.

Fua Faatatau o Fualaau Faasaina

O fualaau oona e tele naua. Ae a e suʻesuʻe i faatonuga, e mafai ona e maua ni eseesega.

O fualaau oona e fesoasoani i le faʻaleleia atili o metabolic process in structures tissue. O vailaau faʻamalosi e faʻaleleia le faʻafouina masani. Tofia pe a uma le faʻamalosi o le ischemic poʻo le manua ogaoga o le faiʻai. Faʻaitiitia mea le lelei i le foliga o le faʻaleagaina o le tino, o le vevela ma le tiga i le ulu.

O le a le eseesega

E eseese i latou i le tuufaatasiga. Ceraxon e aofia ai le citicoline, lea o loʻo i ai se mea faʻapitoa. Actovegin e aofia ai se vaega o le natura masani - hemoderivative. E faia mai i le toto o le povi, dialyzed and ultrafiltered.

O le isi eseesega o le ituaiga o faʻamalolo. Ceraxon ua faʻatau atu i le fofo mo le afaina ma le tui ma le meaʻai. O le Actovegin e mafai ona faʻaaoga i fafo, ao tuʻuina atu e kamupani o vailaau faʻamaʻi kirimoli, suauu ma le gel.

Ona o lenei mea, o le vailaʻau lona lua ua sili atu ona faʻamaoniga. O ituaiga faʻasalaga faʻaaoga e faʻaaogaina mo mumu, gaʻo, manuʻa ma le maʻi papa.

O le eseesega lona tolu o le atunuu o gaosiga. Ceraxon o loʻo gaosia e le kamupani Sipaniolo Ferrer Internacional S.A. Actovegin ua faia i Austria.

O le a le mea sili atu ceraxon poʻo le Actovegin

O le fomaʻi e sili atu ona lelei e filifili ai, na o se fomaʻi e mafai ona fai mai, e faʻavae i le molimau ma le matua o le maʻi. Actovegin ma Ceraxon o loʻo faʻatulagaina i le taimi lava e tasi, talu ai na o i latou e le lelei.

Ceraxon faʻatasi ma Actovegin o loʻo faʻatulagaina i le taimi lava e tasi, talu ai latou te feagai ma le mativa na o oe.

O le Actovegin ua talitonu e mafua ai ona aʻafia faʻaleagaga. O lenei mea e mafua mai i le mea moni e faapea o le mea galue malosi o se natura masani ma e le lava le gaosiga. E sili atu ona faʻafeiloaʻi se faʻasologa faʻapipii.

Patient Reviews

Maria, 43 tausaga, Surgut

I le 3 tausaga, na tuʻuina atu ai i le tamaititi le tuai faʻatupulaia. O le neurologist na faatonuina le togafitiga, lea na aofia ai Actovegin ma Ceraxon. I le popofou na tuuina atu ai ia i latou ni inisiua. E tolu aso mulimuli ane, latou te lafo atu i fualaau. I le taimi muamua, e leʻi i ai ni uiga leaga. Ae o le taimi lava na amata ai ona latou ave capsules, na aliali mai ai se vevesi, mumu ma le mumu. Sa tatau ona ou toe fesuiaʻi i toe toso. O le togafitiga na tumau i le 2 vaiaso. Na amata ona talanoa tele le tamaitiiti, ma atiina ae i le taimi.

Andrei Mikhailovich, 56 tausaga, Rostov-on-Don

I le lua tausaga ua mavae, sa mafatia ai o ia i se faamai. I le taimi nei, o laʻu avā na lata ane, o lea na mafai ai ona matou saunia le fesoasoani muamua ma taofia ai le atinaʻeina o faʻafitauli. Ina ia mafai ona faatulaga le toto, faaleleia le galue o le faiʻai ma le faagasologa o le toe faaleleia o le tino, na faatonuina ai Ceraxon ma Actovegin. Leai se itu aʻafia na matauina. Na sili atu le lelei pe a mavae le 2 vaiaso. O le vasega na tumau pe a ma le masina.

Ekaterina, 43 tausaga, Pskov

Na maua e loʻu toalua le lona lua. Ina ua uma lena, sa le toe tautala ma savali. E toatele fomaʻi sa feoai solo. Na fai mai uma le mea e tasi - e tatau ona e tuʻuina le injections Actovegin ma Ceraxon. Sa ou faalogo i fomai. O le togafitiga na faʻatinoina e tusa ai ma faatonuga. Ina ua mavae le 2 vaiaso, sa amata lemu le tautala o le tane. I le vaiaso mulimuli ane, na ia amata ona savali. O le taimi nei 3 taimi i le tausaga tatou te faia ai se ala mo le toe faaleleia. Togafitiga e taugata, ae o loʻo i ai se taunuuga lelei faifaipea.

Faʻaaliga i fomai e uiga ia Ceraxon ma Actovegin

Gennady Andreyevich, 49 tausaga, Nizhny Novgorod

Ceraxon ua avea o se tasi o fualaau sili ona lelei sili ona lelei. Ae e seasea lava ona ou taʻuina atu i tagata gasegase, e toatele e mumusu e faatau mai ona o le tau maualuga. E toe faʻafoisia le faia o le faiʻai pe a uma le taʻavale. E faigofie ona faʻafeiloaʻi ma e le afaina ai ni gaioiga.

Valentina Ivanovna, 53 tausaga, Minusinsk

E faigata ona maua se vaifofo mo le taia i totonu o le aai. O le mea lea, e talafeagai le auina atu o tagata gasegase i Krasnoyarsk poo Moscow. I le taimi o le toe faaleleia, ua tofia i latou ia Actovegin ma Ceraxon. O lenei tuʻufaʻatasiga e mafai ai e oe ona ausia taunuuga lelei i se taimi pupuu. Ae o togafitiga e taugata.

Le tutusa o le tuufaatasiga o Ceraxon ma Actovegin

O vailaʻau uma o loʻo i le foliga o se vaifofo faʻaogaina mo le afaina ma i le tulaga o laupepa mo le faʻafofoga tautala. O vaega taua o fualaau faasaina e maua ai le lelei o le faagaoioia o pamu fesuiaiga o fesuiaiga o siama, fesoasoani i le tuufaatasia o phospholipids fou ma taofia ai le faaleagaina faifaipea o neu o le faiʻai.

O fualaau i lenei vaega ua faatonuina:

  • i le taimi o le atinaʻeina o faʻamalositino,
  • i le taimi o le toe faʻaleleia o le soifuaga i le maea ai o le faʻataunuʻu ma le afaina o le gasegase,
  • ao faagasolo se taimi umi pe toe faʻaleleia pe a uma le manua o le ulu,
  • ma faʻamaʻi pipisi o le faiai ma se faʻafitauli o amio ma le faʻaleagaina o le mafaufau,
  • faatasi ai ma le atinaʻega o faalavelave faʻafuaseʻi o cerebrovascular,
  • faʻatasi ai ma veins varicose ma maʻi papa.

Ceraxon ma Actovegin e faʻaaogaina e toe faʻafoʻi ai le toto i le faiʻai i le faiʻai pe a uma le paʻu poʻo le faʻalavelave.

O fualaau faʻaaoga e mafai ona maua ai le togafitiga faʻasoifua maloloina i le tino o le tagata maʻi:

  • neurotrophic
  • antioxyidant
  • neurometabolic
  • neuroprotective.

O le faʻaaogaina o Actovegin ma Ceraxon e faʻatagaina ai oe e vave faʻafoʻi le toto i totonu o le faiʻai, lea e le afaina i le taimi o le atinaʻeina o se maʻi, ma le faʻaaogaina o faʻamaoniga o se tulaga faʻaleagaina, e pei o le leaga o le vaai, o le vevela, ma le ulu.

O le taitaia o togafitiga fualaau oona e faaaoga ai nei fualaau faasaina e tatau ona faia i le matagaluega a le falemaʻi i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Faʻaaliga Actovegin:

  • faaletonu o mafaufauga mafua ona o faafitauli o le toto,
  • faafitauli i le taamilosaga lautele,
  • ituaiga polyneuropathy o le maʻisuka.

Injections e faia i le muso ma le vein. Faʻalagolago i le maʻi ma le maʻi o le maʻi. Tulaga masani, muamua 10-20 ml, ona - 5 ml taʻitasi. E tatau ona ave ni taʻavale 1-2 i le 3 taimi i le aso. O le vasega e oʻo atu i le 1.5 masina. O le kulimi, kulimi ma gel e faʻaaogaina fafo 1-4 taimi i le aso.

Faatusatusaga o Ceraxon ma Actovegin

Ina ia iloa po o le fea o fualaau e sili ona aoga, e tatau ona faatusatusa uma ma fuafua a latou mea e tutusa ai, faʻaalia uiga.

O vailaʻau uma e lua e faʻaaogaina i le fomaʻi, aʻo latou fatuina ni neuroprotection faigata.

Fomaʻi:

  • faaleleia le tafe toto i totonu o le faiʻai, puipui toto mai vaeluaga, soʻo se faʻafitauli,
  • fesoasoani e toe malosi vave pe a maeʻa le paʻu,
  • aveese le ulu o le ulu, vaovao, faafitauli o le vaʻai, ma isi mea, mafua mai i le mafaufau faigata.
  • I le faaopoopo atu i le togafiti o togafitiga, o aʻafiaga e tutusa. E seasea ona aliali mai, talu ai e lelei uma le togafitiga. Ae o nisi taimi e mafai ona i ai ni faʻaaliga e le manaʻomia:
  • o se faʻafitauli faʻafefe i le foliga o le paʻu o le paʻu, fulafula, faateleina le vevela, lagona o le vevela,
  • taoto ma le vomiting, tiga o le manava, manava manava,
  • tachycardia, puupuu le manava, suiga i le toto, pallor o le paʻu,
  • vaivaiga, ulu tuʻinanau, vevela, vaega o le gatete, popolevale,
  • pusa o le pusa, faʻalavelave faʻafefe, tiga o le faʻaʻoto, puupuu le manava,
  • tiga i le tua, sooga o vae.

Afai e iai na itu, ona tatau ai lea ona taʻu i le fomaʻi lenei mea. O le a ia suia le fofo. O faʻafitauli e leiloloa ia i latou lava pe a uma ona aveʻesea, ae o nisi taimi o faʻamalologa faʻapitoa e faʻateleina ona faʻatulagaina.

O le tuufaatasiga o vailaau e matua ese lava le eseese, o lea o faailoga mo le faaaogaina o le a ese lava le ese, e ui lava o le vailaau o loo i ai i le vaega o le falemaʻi.

E ui i lea, e ui i le tutusa o le togafitiga, e iai a latou eseesega. Actovegin faʻateleina le faʻaopoopoga o le aofai o vailaau o loʻo faʻaaogaina i totonu o le tino. E aoga lenei i le kulukose ma le okesene. E le gata i lea, i nisi o tulaga, o gaoioiga a Actovegin e faʻamoemoe e toe faʻaleleia ai le DNA.

Ceraxon e faʻamalosi puipui o toto toto, puipuia le malepe, faʻapipiʻi atili ai vaʻa toto. E faʻaleleia ai le tafe toto. Afai o Ceraxon e taofia le oti o le telefoni feaveaʻi, ae i le Actovegin, o le gaioiga e faʻamoemoe i le toe faʻafoʻiina o masini.

O faʻamaoniga mo fualaau faʻasaina e ese foi. Mo Actovegin, o latou nei:

  1. oliguria
  2. fulafula
  3. toa
  4. afaina o le fatu - pe afai e faʻaaoga se kululu,
  5. tagata le lelei le faapalepaleina o fualaau faasaina ma ona vaega.

Mo Ceraxon, o faʻasolega e:

  • vavotonia,
  • fructose intolerance,
  • tagata le lelei le faapalepaleina o fualaau faasaina ma ona vaega.

Lenei e taugofie

  1. Tau o Ceraxon (gaosiga o se kamupani Sipaniolo) mai le 700 i le 1800 rubles i Rusia.
  2. Actovegin, lea na fausia e se fale suʻesuʻe a Austrian, e mafai ona faʻatauina mo le 500-1500 rubles faʻalagolago i le pepa o le tuʻuina atu.

O nei fualaau oona e fegalegaleai lelei i totonu o le tasi (pata). O le tau o le a tusa ma le 1000 rubles.

Faʻatasi ma le maʻisuka

Ceraxon e le fautuaina mo le faʻaaogaina i le maʻisuka, talu ai e aofia ai le sorbitol o se faʻalapotopotoga fesoasoani. I le mea lava ia, o lenei vailaau e le oona, ae mafai ona faʻaosoosoina ai le atinaʻeina o le iniseti. I le faaopoopo atu, e tusa lava pe itiiti, ae o le sorbitol e mafua ai le faateleina o le maualuga o le kulukose, insulin ma maualuga i kalo, lea e tau atu i isi pauna.

I le maʻisuka, o ia aafiaga e le manaomia. I lenei itu, e sili ona lelei le faʻaaogaina o le Actovegin.

1 Faʻatusatusa o faʻatulagaga

O sauniuniga e iai mea eseese o loʻo gaoioi, o lea e le mafai ai ona taʻua i latou o ni mea tutusa lelei. Ae o fualaau oona e iai isi mea tutusa:

  1. O fualaau oona e maua mai i le ituaiga o fofo mo le tui, ae o ia mea uma e iai ni fua faatatau faaopoopo.
  2. E mafai ona faʻaaogaina fualaau faasaina mo le amio le lelei ma le faaletonu o le mafaufau, mo le togafitiga o le paʻu ma le toe faʻaleleia pe a maeʻa.
  3. E le faʻaaoga vailaʻau e togafitia ai tamaiti.
  4. O tamaitai maʻitaga e seasea ona faatonuina fualaau faasaina, i le tulaga o faalavelave faafuasei.

Ceraxon e mafai ona faʻaaogaina mo le amio le lelei ma le faaletonu o le mafaufau, mo le togafitiga o le paʻu ma le toe faʻaleleia pe a maeʻa.

Eseesega i vailaau e sili atu. E aofia ai:

  1. Faiga faʻapolopolo. Ceraxon ua faʻatau atu i auala o fofo: mo le faʻaaogaina o le faʻaoga, o le intramuscular ma le intravenous administration. O lona tutusa e maua i le tulaga o se fofo mo le afaina ma le iniseti, otaota ma fomu mo le faʻaaogaina fafo (gel, suauʻu, kulimi).
  2. Faʻavae. Ceraxon e aofia ai le citicoline sodium, Actovegin - mai le deproteinized o le toto toto o tamai povi.
  3. Faailoga. O le Ceraxon ua faʻamaonia mo le faʻasolosolo faʻamaʻi (taimi pupuu), toe faʻafoʻi mai i le paʻu o le mafaufau ma le maʻisuka, afaina o le faiai o le faiʻai, o le mafaufau ma amioga faʻaletonu e fesootaʻi ma maʻi o le brain ma le degenerative. O le Actovegin e faʻaaogaina mo le faʻaleagaina o le mafaufau, polyneuropathy o le maʻisuka, faʻalavelave faʻalavelave lautele. Fomu mo le faʻaaogaina fafo e faʻataʻitaʻiina mo liona o le paʻu ma mucous membranes (faʻamaʻi o le mumū, maʻi o le tino, mumu, manua, aʻafiaga o le tino, abrasions, faʻalauiloaina o le vevela).

3 O le fea e sili atu: Ceraxon poʻo Actovegin?

E le mafai ona taliina le fesili po o fea fofo e sili atu ona lelei, aua e masani ona faʻaaogaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa. I le taimi o le toe faʻaleleia pe a maeʻa faʻasalaga o le maʻisuka ma le afaina, e tatau ona faʻaaoga Ceraxon, talu ai e sili atu ona lelei ma saogalemu.

E mafai ona e iloa po o fea vailaʻau e faʻaaoga i le ofisa o lau fomaʻi. O le tagata tomai faapitoa o le a ia iloa ma tusia le faiga sili ona lelei mo togafitiga.

4 Faʻatusatusaga a Ceraxon ma Actovegin

O fualaau oona ei ai le tikeri maualuga o le fetaui, o lea e mafai ona e aveina faʻatasi. O auala e faʻaaogaina ai i le fomaʻi ma isi vaega o vailaʻau. Faʻaaoga faʻapitoa e mafai i mataupu nei:

  • osofaia ma toe faʻaleleia pe a maeʻa,
  • sosolo totoʻa,
  • afaina o le faiʻai
  • suiga faʻapitoa i veins ma arteries,
  • maʻisuka malosi
  • solia o le faagasologa o le toe faaleleia o paʻu,
  • puipuiga o le mucous membranes i le taimi o togafitiga.

O le aoga o ia togafitiga e faʻamatalaina e le mea moni e faapea, o Actovegin e fesoasoani i le faʻaleleia atili o Ceraxon. O le tuufaatasiga o pulega o fualaau faasaina e uunaia ai le faatoaagaina o fesootaiga malepelepe, le toe faaleleia o neu, le fausiaina o lagona tuga. A o faagasolo togafitiga, faʻaleleia le faʻaleleia o le suiga, o le numera o faʻalavelave faʻafuaseʻi ua faʻaitiitia, o le faʻalagona lagona e faʻaleleia, ma faʻaleleia le malosi o le afi ma le mafaufau.

5 Faʻailoga

O faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo taʻu mai ai e le o faʻamaonia tupe mo le vaʻaiaiga ma le laʻititi.

Ceraxon e leʻo faʻaaogaina foi mo le ogaoga o le leotonia, o aʻafiaga e masani ona aʻafia ai e aʻafia ai ma le fua o le fosose.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo faailoa mai ai Actovegin e le o faʻamaonia mo le vaʻaiaiga ma le taimi o le tamaitiiti.

O isi faʻasolega i le faʻaaogaina o le Actovegin o le: o le edema pulmonary, o le vaivai o le fatu, o le faatumauina o le vai i totonu o le tino, o le malosi ma le oliguria.

O le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina i le taimi o le maitaga e le fautuaina, ae e mafai ona faʻataʻitaʻiina i le tulaga o le faanatinatiina. Aʻo leʻi amataina togafitiga, e tatau ona faʻagata le fafagaina o susu.

6 Faʻaiʻuga

E le o se mea e tupu ai le le fiafia i le faʻaaogaina o fualaau. O aʻafiaga o ceraxon o ni mea e afaina ai, maʻi tigaina, lagona o le vevela, gatete ma le le mautonu o pito, vevela, fula, vomiting ma le nausea, hallucinations, faafitauli ma le moe, maʻi manava, le lava o le manava, le fia ai, ma se suiga i le gase transaminase. O nisi taimi e i ai se suiga puupuu i le mamafa.

A faʻaaogaina le Actovegin, tiga o le musika, allergies, urticaria, ma le pape o le paʻu e mafai ona matauina.

7 E faʻapefea ona fai?

Ceraxon ua tui i totonu o se vein (faʻaaogaina o se iniseti poʻo se kuluma) poʻo se maso. O le auala muamua e sili atu ona lelei. Faʻamatalaga m / m, e tatau ona e mautinoa e te le ulu faʻalua i le nofoaga e tasi.

O le auala e te faʻaaoga ai Actovegin e faʻalagolago i le ituaiga o faʻamalolo. E faʻaaogaina faʻamalositino, o oloa mo le faʻaaogaina fafo e faʻaaoga i le paʻu, o le vaifofo ua tuiina IM poʻo IV.

O loʻo faia e le fomaʻi oloa ma faalagolago i le siama.

8 Faʻamalo e le fomaʻi tulaga

O le faʻatauina o vailaau faʻasaʻo e aunoa ma se faʻamaumauga e le mafai. Ae e te lei alu i le fale talavai, e tatau ona e maua se faatagaga - o se pepa na sainia e se fomaʻi.

O sauniuniga o sui ia o le tau tutusa. O le tau o Ceraxon o le 450-1600 rubles, o le tau o Actovegin e 290-1600 rubles.

Svetlana Andreevna, neurologist, Samara: "Mo le togafitiga o se maʻi le mafaufau ma ona taunuuga, ou te tofia Actovegin ma Ceraxon. O fualaau oona e sili ona aoga, o se numera itiiti o le faʻasaʻoina, faapalepale lelei. E sili atu le faʻaaogaina o vailaʻau i le taimi lava e tasi mo le toe vave manuia. "

Anastasia Mikhailovna, fomaʻi, Kaliningrad: "E seasea lava ona taʻuina fualaau, ae ou te iloa e masani ona faʻaaogaina i le fomaʻi. Actovegin ma Ceraxon e saogalemu, aoga, talafeagai mo le tele o tagata gasegase. "

Mikhail Georgievich, 50 tausaga, St. Petersburg: "Sa ou faaaogaina fualaau faasaina i luga o le fautuaga a laʻu fomaʻi pe a uma le afaina. Ina ua lelei lona lagona, sa amata loa ona ia tuua le fale ma amata ona faigaluega. Sa leai se moe. Nai lo lena, na amata ona malosi o ia. "

Marina Anatolyevna, 54 tausaga, Volgograd: "I le taumalulu sa ou le manuia ma maua se manuaga o le ulu. I le taimi o le toe faʻaleleia, sa ia aveina Cerakson, Actovegin ma isi vailaʻau. O fualaau faasaina na fesoasoani e aveesea ai uiga le lelei ma le toe foi mai. "

Tuua Lau Faamatalaga