Fuafuaina o le kulukose toto e faʻaaoga ai le One Touch Ultra mita e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina

Mo maʻi e maua i le maʻisuka, e taua tele le mulimuli i tulafono faʻapitoa. E faatatau foi lenei i togafitiga fualaau faasaina, ma meaʻai, ma le olaga i le lautele. O lenei mea e manaʻomia ai sina gauai i nisi o vaega ma taumafaiga faaletino e faʻamautu ai foliga. Atonu o le taʻiala autu o le maualuga o le suka i le toto. O tekinolosi faʻaonapo nei ua mafai ai e tagata masani ona fua faʻatasi lenei faailo e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi o faʻalapotopotoga faʻapitoa.

O se tasi o masini lauiloa e mafai ona e iloa ai au mea faʻapitoa o le One Touch Ultra Easy meter. O le aʻoaʻoga i le Rusia o loʻo faʻapipiʻiina i taimi uma i le pusa o masini, avanoa mo tagata Rusia.

Uiga

Glucometer "Van touch ultra" ua mamanuina e fua ai le maualuga o le kulukose i le toto toto. Faʻatasi ai, e mafai ona e faigofie ona iloa le aoga o togafitiga mo faʻafitauli o le maʻisuka. E mafai ona faʻaaoga le masini i le falemaʻi ma i le fale. E ui lava o lona faʻamoemoe o le mataʻituina o le tino o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, o le masini lava ia e le talafeagai mo le faʻamautinoaina o lenei maʻi.

I lenei glucometer, o le masini mo le fuaina o suka e fausia i luga o le mataupu eletise, pe a fuaina le malosi o le eletise eletise lea e tupu i le taimi o le fegalegaleaiga o le kulukose ua soloia i totonu o le toto ma se mea faapitoa e teuina i luga o se siaki. Ona o lenei tekonolosi lata mai, ua faaitiitia le faatosinaga o mea e sili atu i le auala o fua, ma ua faateleina ai le sao atoatoa o faamatalaga na mauaina. O le taunuʻuga o le faʻataʻitaʻiga na faʻaalia o loʻo faʻaalia i luga o se tamai laupepa ma faʻaalia i le faatulagaga faʻapitoa mo ia fua (mmol / L poʻo mmo / dL).

O le fuafuaina o faʻamatalaga pe a maeʻa le sampling samples e 5 sekone. O le faiga e mafai ona taulotoina i le 500 faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma le taimi na ave ai - e mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga i faʻalauiloa uma o ala o faasalalauga, lea e aoga mo suʻesuʻega mulimuli ane o le faʻaogaina o le malosi e le fomaʻi. I luga o le upega tafaʻilagi o le gaosiga o LifeScan, o loʻo maua le polokalama komepiuta e fesoasoani i le taʻaloga ma faʻamaumauga. I le faʻaopoopoga, e mafai ona e fuafua le aofaʻi o le tau mo le tasi, lua vaiaso poʻo le masina, faʻapea foʻi ma le faavae o kulukose i le taimi muamua ma le maeʻa o taumafataga. E tasi le pati e lava mo le 1000 fuataga. O le masini e tele lava le faʻaoga (mamafa - 185 g) ma faigofie ona faʻaaogaina. O galuega uma lava e mataʻituina i na o le lua buttons.

Lafu mea faaputuputu

O le pusa e aofia ai:

  • glucose mita "OneTouch UltraEasy",
  • auiliiliga auiliiliga,
  • toso tui
  • vailaau faʻamalosi
  • se pulou mo le samoa mai nofoaga eseese,
  • maa
  • mataupu.

E le gata i lea, o se fagu ei ai se faʻataʻitaʻiga e mafai ona maua mo le faʻatauina, ua fuafuaina e faʻatusatusa ai suʻega ma siaki le soifua maloloina o le mita.

Faʻatinoina o galuega ma le faʻalogo

E pei ona taʻua i luga, o le metotia elemene e aofia ai i le vailaʻau oona. O le suʻega o suʻega e ufiufi i se vailaʻau e faʻafefe ai se toto. O le kulūkose ua faʻavaivaia i totonu e faʻaalia i le eletise eletise e aofia ai le dehydrogenase. O le enzymes e faʻamaʻiina i le faʻasaʻolotoina o mea e faʻaaogaina (rearoents o le ferrocyanide, osmium bipyridyl poʻo mea gaosi ferrocene), lea e le gata i lea, o le oxidized, lea e maua ai le eletise eletise. O le aofaʻiga o moliaga o loʻo pasia i le eletise e tutusa ma le aofaiga o le dextrose na faʻaalia.

O le setiina o le mita e tatau ona amata i le faʻatulagaina o le aso ma le taimi o loʻo iai nei. Aʻo leʻi faʻaaogaina saʻo, o le meafaigaluega e siakiina i se siaki po o se siaki siaki lea e faʻapipiʻi i fasi pepa o suʻega. O le faʻamaoniga o le faʻamaonia o le toe faia pe a faʻatau mai se seti o fasi pepa. O faʻataʻitaʻiga manaʻomia uma o loʻo faʻamatala auʻiliʻili i totonu o le tusi faʻatonutonu.

Faatonuga mo le faaaogaina

Aʻo le i faia le faʻataʻitaʻiga, e fautuaina e fufuluina ou lima ma le nofoaga e faʻamoemoe ai poloka. O le auala pito sili ona faigofie e maua ai le pa'ū o le toto e mai lou tamatamailima, alofilima, poʻo le forearm. O le pa e faia i le faʻaaogaina o se peniscercer ma se faʻailoga ua faʻaofi i totonu. E mafai ona fetuunai lenei masini i le loloto o le pupu (mai le 1 i le 9). I le tele o tulaga, e tatau ona laʻititi - o se mea telē e manaʻomia mo tagata ei ai le paʻu paʻepaʻe. Ae peitai, ina ia mafai ona filifili le loloto o le tagata, e tatau ona e amata i ni mea taua laiti.

Tuu le peni mausali i luga o lou tamatamailima (pe a aveese le toto) ma kiliki le faamau o le pa puipui. Faasolosolo se tamaʻi tamatamailima, faʻapalaʻi se pa'ū toto. Afai e salalau, ona togiina lea o le isi mataua pe faia se pupu fou. Ina ia aloese mai foliga vaaia o sana ma le tupuga o le tiga tumau mo faʻavasegaga mulimuli ane, e tatau ona e filifilia se nofoaga fou e poloka ai.

I le tuiina o se mataua o le toto, e tatau ona faʻaeteete, e aunoa ma le viliina, ma e aunoa ma le faʻaaogaina, faʻaaoga se fasi siaki i le faʻaofiina i totonu o le vailaau oona. Afai ua maeʻa ona faʻatumu le vaega o loʻo pulea, sa saʻo le faʻataʻitaʻiga. A maeʻa le taimi faʻatulagaina, o le a faʻaalia taunuuga o le suʻega i luga o le lau, lea e otometi ona ulufale i le mafaufau o le masini. A maeʻa le suʻega, ona ave ese loa lea o le faʻaaogaina o le lalaga ma le fasipepa ma o loʻo tuʻuina atu ma le saogalemu.

I le faagasologa o le faʻatinoga, e tatau ona totogi le mafaufau i nisi tulaga talafeagai. O le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le suʻega i maualuga maualuga o le maʻisuka o loʻo faia i le vevela o le 6-15 ° C, o faʻamaumauga mulimuli e mafai ona faʻaititia pe a faʻatusatusa i le tulaga moni. E mafai foi ona tupu ia mea sese e tasi ma le maʻi tele i le tagata maʻi. I le matua maualalo (10.0 mmol / L), e tatau loa ona e uia auala tatau e faʻamaonia le maualuga o le dextrose i le toto. Afai e tele taimi e te maua ai faʻamaumauga e le ogatasi ma faailoga masani, siaki le tagata suʻelaʻe ma se faʻafoega faʻafoe. E fautuaina foi e faʻafesoʻotai se fomaʻi e suʻe le ata moni o le falemaʻi.

Tau ma iloiloga

O le tau o le masini e amata mai i le 600-700 rubles, ae o le tau ua faʻamaonia atoatoa.

O le tele lava o tagata na faʻatauina lenei masini e tali lelei i ai:

Ua ou faamalieina i le masini, e taua le matauina o uiga eseese: saʻo atoatoa o faailoga, maualuga le saoasaoa o le naunautaiga, faigofie o le faaaogaina.

Ua faamalieina au i le 100%. Pau mea e manaʻomia, o loʻo i ai mea uma. Faʻamatalaga saʻo i se taimi pupuu, faigofie le faʻaaogaina, lea e taua tele mo tagata o le matua, o se pusa avanoa ma le numera tele. I se isi faaupuga, o se fesoasoani fesoasoani!

Faaiuga

O faila mo le fuafuaina o le maualuga o le "Van Touch" ua maua ai le tele o iloiloga lelei. Iloiloina o latou tulaga manaʻomia, o loʻo faʻaogaina e le aufaitau le saʻo o faitauga ma le mautu i le faʻatinoga. O suʻega mama ma vaʻavaʻagofie e talafeagai mo le faʻaaogaina i aso taitasi ma e mafai ona tumau mo ni nai tausaga. E faʻavae i luga o fuainumera na maua, e faigofie ona e filifili se tagata ma se auala aoga mo le togafitia o le maʻisuka.

Tuua Lau Faamatalaga