Turkey schnitzel ma jamon paluga ma pateta pateta

Upu matagofie matagofie "schnitzel" pei ona aliali mai. O se ipu ma lenei igoa e faigofie ma faigofie ona saunia i lau umukuka. O lenei mea o le a manaʻomia ai le itiiti ifo o oloa, pe o se pipi ma pateta. Delicious turkey schnitzels ua saunia ma e mafai ona e fiafia iai.

Le tuufaatasiga o oloa talafeagai:

Potatoes-4 vaega, fusi-fusi-400 glama, pepa uliuli, basila suamalie, palolo manaia afa, sipuni-50 kalama, pata-50 kalama, masima.

Vaʻai schnitzels turuki:

Faʻamama le fuʻu kulupu fou, faʻagogo ma se solo pepa, tipi i ni vaega pito i luga, o lona mafiafia e 3 senitimita. O fasipepa taitasi e iti leisi, pepa ma masima e tofo ai.

Paʻu, fufulu ma faʻafefe pateta. Vaevae le mea e tupu i vaega tutusa e lua. Faʻamuʻu se tasi oi latou i se paluga i paluga pateta, faʻaopoopo i ai pateta, faʻapea foʻi ma le basilini, paprika suamalie, pepa uliuli ma masima. Faʻafefiloi lelei.

E tatau ona faʻafefeteina pusi taitasi taʻitasi i le pateta ma tuʻu i totonu o le pata faʻaliliu i totonu o se pani. Uu le pipi i itu uma e lua seia oʻo i le enaena auro (e tusa ma le fitu minute i le isi itu). Ona tuu lea o le schnitzels i luga o se pepa tao, kuka i le pata, tuu i le ogaumu mo le sefululima minute i le vevela o le selau valusefulu tikeri. Teuteu le mea na maeʻa ma ni vavae pasili ma tautua.

O mea aoga

  • 400 g o pese fou,
  • 2 pulou pulou,
  • 6-8 fasi keke,
  • 3-4 sipuni tele o le susu,
  • e tusa ma le 300 kalama o pateta suamalie,
  • 200 kalama o kulimi
  • 200 ml o le sua o fualaau aina,
  • 1 pepa mumu
  • 1 keke o le kalaka
  • 1 aniani,
  • 2 tamato
  • e tusa ma le 400 kalama o le broccoli (fou pe faʻasisa),
  • 1 sipunipuni o le paʻu paprika (suamalie suamalie),
  • 1 sipunipuni o le basil
  • 1 sipunipuni oregano
  • 1 sipuni keke pepa
  • 1 sipuniti o le kinamona
  • 1 teaspoon nutmeg,
  • 2 sipuni tele o le suauʻu popo,
  • masima ma le pepa e tofo.

O meaʻai e mo le 4 servings.

Kuka

Fufulu ia pulou i lalo o le vai mama, mago lelei ma tipi i fasi pepa.

Afai na e faʻatau sau broccoli, fufulu, aveese le meaʻai ma vaevaeina i ni mea e le maua. Ona fufuluina lea o le broccoli i le vai inu mo le tusa o le 2 minute. Afai e te faʻaaoga le broccoli tioisa, e mafai ona e lafoaia lenei laasaga.

Taʻu fatu ma ata. Ona tipiina lea i totonu o poloka. Fufulu le tamato ma tipi i totonu o poloka. Tuu ese mea uma.

Taʻu le siʻisi ma le keleni ma tipi i totonu o ni ogalaau lapoa. Lave le siti, kalaka, pepa ma le tamato i totonu o se mea faʻafefeteina ma faʻafesoʻotaʻi faʻamalosi seʻia oʻo i se foliga tutusa. Taimi i le basil, paprika (suamalie), oregano ma le pepa cayenne, masima ma pepa palapala.

E mafai ona faʻaaogaina o se saumati mama

Faʻaaoga nei se mea faʻafefete ma aumai le vai i se faʻala. Uʻu pateta ma tipi i totonu o ni ogalaau tetele. Suauu seia agavaivai.

I le taimi nei, tipi le schnitzel o le piki i le afa ma afifi i totonu o le jamon. Mo le faʻaaogaina o skewers poʻo ni nifo.

Delicious turkey shell

Uu le pulou i totonu o se apa, ona oʻo lea i le vaitau ma le masima ma le pepa ma liligi le sua o le fualaʻau ma le kulimi. Faʻasusu i totonu o le kulimi kuka kuka o tamato ma pepa, faʻapipiʻi le sukalala ma tuʻu faʻatasi i luga o le vevela vevela.

Fuga le schnitzel i itu uma e lua i totonu o se pani ma le suauʻu popo.

A oʻo mai le pateta pateta, faʻafefe le vai ma tuʻu i luga. Faʻaopoopo se sipuni sipuni o le suāuʻu ma, e fuafua i le manaʻomia, faifai pea le susu. Mash le faʻafefiloi i totonu o se mea faʻaleleia. Faʻaopopo le sukanamon, nutmeg ma sina masima.

Auauna ma tautua mea uma i se ipu. Leʻai tele mo le aiga atoa!

Fua o le "Turkey ma paluga pateta":

Seʻi o tatou amata i le pipi: fufulu, faʻamago ma se solo pepa.
O le taimi lenei e tasi aʻu.

Fafaga lelei a matou aano o manu ma le masima, pepa ma laau mamago (o se pine o le tasi) i le isi itu, tuu ai mo le 5 minute, ia fuli ma ufiufi i le isi. Tuʻua o ia mo le 10-15 minute. O taimi e mafai ona faʻaaoga e soo se tasi e fiafia i mea.

I le taimi lea, o le a tatou taulimaina pateta: solo, fufulu, faʻatumu i vai ma tuʻu i luga o le ogaumu. I le ata e faalua ona ou galue, ona o le afa na totoe mo se isi ipu.

Fuga faʻamaʻa suamalie i totonu o le manogi fuālaʻau vevela i le tasi itu mo ni nai minute seʻia oʻo i le lanu enaena.

.. ma i le isi, foi, seia oʻo i le gaogao.

E taua tele le liliu o le ogatotonu o le solo, o lona uiga, e leai ni lanu piniki lanu i fafo. O iina e te alu ai.

Faʻavave vave ona faʻafeiloaʻi le pipi mai le pusa i le pepa i luga aʻe o le isi ma afifi. E tatau lenei mea ina ia mafai ai e le paki ona "aapa": ua matua kukaina i totonu ma i le taimi e tasi e tumau pea le soona fai. Ufiufi ma se solo ma tuʻu ese.

A o matou pisi i aano o manu, ua uma ona kuka le pateta. Faʻaiʻuina e ala i se mea e fai ai, pe faʻatasi ma se pulu poʻo se pulufana (na o le taamilosaga aupito maualalo, pe a leai se mea e paʻu ai).

Liligi i ai se suauu sinaseame (po o se isi lava mea manogi, i totonu o le fagu, i le mea muamua sa i ai suauu ma le manogi o lola), susu (po o kulimi, o le mea e manao i gaʻo) ma le mumu. Matou te faʻafefiloi mea uma ma faʻamafanafana toetoe lava o se vevela.

Faʻaopoopo ma le faaeteete pati pateta ma faʻafefiloi lelei. E liua ai se manogi manogi o moli moli. Afai e te manaʻo e susulu atili, e mafai ona e faʻaopopo atili le faʻafefe, na o le faʻaeteete: e mafai ona e alu mamao ma o le a leai se aoga. O lea ua saunia la matou palu pateta)

Matou te tatalaina le pipi, tipi (pe tuʻu le pei o lea), faʻaaoga paluga pateta, teuteu i greens ma tautua) Fiafia)))

E mafai foi ona e kuka le broccoli, tipi se tamato ma faaopoopo i se ipu. O le taimi mulimuli na ou faia. Le fiafia tele!

Faʻasoa i le Kuki i le VK kulupu ma maua ni suʻega se sefulu i aso uma!

Auai i la matou vaega i le Odnoklassniki ma maua ni suʻega fou i aso uma!

Fetufaai le fua i au uo:

E pei oa tatou fua?
Faʻamasinoga BB e faʻaofi:
Talosaga BB i faʻalapotopotoga
Lisi HTML e faʻaofi:
Lisi HTML na faʻaaogaina i luga o blogs pei o LiveJournal
O le a foliga foliga?

Faʻamatalaga ma iloiloga

Iulai 12, 2018 Hmiss #

Oketopa 3, 2017 uldanova99 #

Aperila 21, 2014 Wera13 #

Aperila 19, 2014 Gourmet 1410 #

Aperila 19, 2014 Anna_usa #

Aperila 19, 2014 Elfie # (tusitala o le fua)

Aperila 18, 2014 080312 #

Aperila 19, 2014 Elfie # (tusitala o le fua)

Aperila 18, 2014 Lalich #

Aperila 18, 2014 Elfie # (tusitala o le fua)

Aperila 18, 2014 samoa #

Aperila 18, 2014 Elfie # (tusitala o le fua)

Aperila 18, 2014 veronika1910 #

Aperila 18, 2014 Elfie # (tusitala o le fua)

Aperila 18, 2014 Samoletik #

Aperila 18, 2014 Elfie # (tusitala o le fua)

Aperila 18, 2014 Milosc #

Aperila 18, 2014 Elfie # (tusitala o le fua)

Aperila 18, 2014 Leto29 #

Aperila 18, 2014 Elfie # (tusitala o le fua)

Aperila 18, 2014 Marceline #

Aperila 18, 2014 Elfie # (tusitala o le fua)

Mea e manaʻomia mo le 4 tautua poʻo - o le numera o oloa mo le tautua e te manaʻomia o le a faʻatulagaina faʻafuaseʻi! '>

Aofai:
O le mamafa o le tuufaatasiga:100 gr
Faʻafiafiaga kalori
tuufaatasiga:
209 kcal
Puipuiga:15 gr
Zhirov:11 gr
Carbohydrates:12 gr
B / W / W:39 / 29 / 32
H 0 / C 0 / V 100

Taimi e kuka ai: 1 h

Laasaga o laasaga

Saunia mea taua. Otioti le kusi kulupu i totonu o papatusi 1 cm mafiafia ma ia mama le manu mai itu uma e lua.

Toto le fuamoa i se pesini, sasaa 2 tbsp. l vai, faaopoopo i ai se pine o le masima.

Paʻu faʻamalamalama faʻatasi ma se fusi seʻia oʻo ina lamolemole.

Faʻafefiloi falaoamata ma paprika, pepa uliuli ma masima.

Faʻasolo taʻitasi pusi i luga o itu e lua i le falaoamata o le saito.

Ona togi lea i totonu o le kulimi fuamoa.

Ma taʻavale i le sana.

Uu le schnitzels i le suauu manogi seia oʻo i luga se 5 kerupi auro i itu taʻitasi.

Tusa masani

Fua o fua

Ina ia taofia le fausiaina o tamaiti i le fufuluina o fualaau faisua, aano o manufasi po o iʻa, aua nei faaopoopoina le suauu fualaʻau malulu i le pusa. Faʻafefiloi ma vevela, e maua ai se tamaititi.

Afai e te manaʻo e maua se fasi paluga moa, o se fasi lafumanu atoa e tatau ona falai i se vaega itiiti o le suauʻu po o le gaʻo ina ia faʻaalia ai le paluga i luga o lona laufanua atoa. A uma le pipi e mafai ona e ...

Afai o le tele o fasi lafumanu e muaʻi falai i totonu o se pusa i se vaega itiiti o le suauʻu ina ia faia ai se fasi uʻamea auro i luga o le laufanua atoa, ma a uma ona tao i totonu o le ogaumu, o le a maua e le pusi ...

Afai o le schnitzels e faʻamaluina i le faʻafefiloi o le suauu manogi ma le vineta (1: 1) lua itula aʻo leʻi kukaina, ona latou liua lea ia sili atu ona solomuli.

O le puipuia o meaʻai mai le pipii atu i le palu i le faʻavelaina, aua le tuʻuina i totonu o se mea malulu. Ole suāuu e tatau ona vevela, pe a uma ona e tuʻuina i totonu nisi mea mo le faʻavelaina.

Mo le faia o polo mai pateta pateta e lelei ma manaia pe a mafai, e tatau ona fafasi muamua i falaoa paʻe ua pa. Ona vili lea i le falaoamata araisa.

O le mea lilo o le susunuina soo i le taimi o kuka e mafai ona matua faigofie lava: o mea mataʻutia i totonu o le apa. O le sili atu o le maoaʻe o loʻo i totonu o le apa, o le tele o taimi o le a susunuina ai ipu. O le mea lea, o ia mea e manaʻomia ...

Tuua Lau Faamatalaga