O le a le mea e sili atu le taua o le malosi poʻo le gaʻo?

Tulaga le lelei o le siosiomaga, tulaga maualalo o le tino, meaai paleni ma le i ai o mea ua fai ma vaisu e masani lava ona avea ma mafuaʻaga o le gasegase o le ate. E masani ona fautuaina e fomaʻi ia maua e le au gasegase ia lepatoprotectors Essential Forte poʻo Karsil. O vailaʻau faʻaaogaina e faʻaaogaina e toe faʻafoʻi ai le gaioiga o le tino o le tino o le tino, ma oʻo ai i se faʻalavelave matuia. O le a le mea sili atu Karsil poʻo Essentiale Forte mo se tagata faapitoa e tatau ona filifili, e le masalomia, e se gastroenterologist. O le fomaʻi e amanaʻia iuga o suesuega suʻesuʻe ma mea faigaluega, faʻapea foʻi le tulaga lautele o le soifua maloloina o tagata.

Uiga faʻaalia o le hepatoprotectors

O le mea moni o le tagata maʻi e iai ni faʻafitauli i le ate, o le a iloa e se tagata poto masani le iloa e ala i foliga vaaia. O le paʻu o le tino e paʻu'ū ma mago, mumu ma fulufulu o ituaiga tagatanuʻu eseese o loʻo iai i luga. Ina ia faʻamaopoopoina le ate, faʻapea foi ma le faʻamamaina o toxins ma mea oona, o loʻo faʻaaogaina ai hepatoprotectors.

O vailaau faafomai mo le toefuataiga o hepatocytes o loo i ai ni mea aoga eseese:

  • taua phospholipids,
  • otootoga mai laau toto,
  • uu pikiapu
  • ursodeoxycholic acid,
  • tasi pe sili atu amino acids.

O le tele o taimi, o mea gaosi e faaopoopo atu i le tuufaatasiga o capsules, tablets or dreses ma vitamin B ma E. O ia ituaiga o le hepatoprotectors, aemaise lava i latou o loo i ai le nicotinamide, e le faaaogaina i le togafitiga o gasegase o tagata taitoatasi e nofouta i nei mea e ola ai.

Lapataiga: "E le mafai ona e alu i le fale talavai ma ole atu mo se mea e faʻamama ai le ate. E le gata ina le talafeagai, ae matautia. O nisi o le hepatoprotectors ei ai le aafiaga o le pese, lea e mafai ona mafua ai le amataina o le faagaoioia o se fuainumera tele ma le vaeluaina o le talo. "

O le tele o vailaau mo togafitiga ma tagata poto faapitoa i vailaau mo togafitiga o le a ofoina atu le faatau Essential Forte. Ae e le gata ona o le maualuga o le tau e aafia ai tupe maua i aso taitasi. O lenei vailaʻau, e le pei o Karsil, e lelei ona gafatia e tagata gasegase, e i ai se numera itiiti o faʻailoga. Ae, o le mea moni, o Carsil o loʻo i totonu o le tau sili atu ona matagofie mo le au faatau.

Karsil o se fualaau taatele lea e fautuaina e le gastroenterologists le aveina o ni gase ate. O le leai o se masalosalo o le fualaau faasaina o lona natura masani. O le gaioiga malosi o loʻo faʻatusalia mai e le fuaitau mai fua o le susu vaitui. O lenei laau e maua i le toetoe lava o meaola uma o meaola ma vailaau masani, ua fuafuaina e toe faʻafoisia ai le gaioiga masani o le ate.

O le a le mea e sili ona lelei Essentiale mo Carsil poʻo se mea e faʻatusatusa i ai

O le hepatoprotector o se vailaau o se vaega o se vaega atoa o vailaau faafomai, lea ei ai lona lava galuega galue - e puipuia ai le ate mai soo se aafiaga leaga mai fafo, faapea foi le faatosinaga o microflora pathogenic i totoga tuaoi ma faiga. E lua vailaʻau - Essentiale Forte ma Carsil o ni faʻamaʻi faʻamaʻi saʻo. Faʻafesoʻotaʻi togafitiga o se tagata maʻi e mafai ona faʻamatalaina i nei vailaʻau mo le ava malosi, vailaʻau poʻo faʻamaʻi o le ate. E mafai ona e vaʻai manino i meatotino o fualaau faʻasaina ma faʻatusatusa i se laulau faapitoa.

Lisi o uiga o le hepatoprotectors - Essential Forte ma Karsila

Taʻaloga ma meatotino o le vailaʻauEssentiale ForteKarsil
Le vaegaHepatoprotector
O vaega autū autu i le tuufaatasigaTelefoni phospholipidsO Silymarin o se laau toto mai le susu.
Faiga Faʻavae FaʻatauCapsules, ampoules mo injectionsPills
Faailoga
  • neurodermatitis
  • cirrhosis
  • maʻisuka (suka)
  • coma o le ate
  • fomaʻi psoria (psoriasis),
  • toxicosis i le uluaʻi masina o le maitaga,
  • late gestosis
  • hepatitis (soʻo).
  • vailaʻau vailaʻau vailaʻau, - faʻamalosia o le ava,
  • o le hepatitis tumau e leai se viral,
  • cirrhosis
  • gaʻo gaʻo
  • steatosis
  • toe faʻaleleia pe'ā maeʻa le faʻaaogaina o vailaʻau mamafa eseese,
  • ogaoga oona ona o mea oona, inu ava,
  • faasaʻoina o le lipid metabolism, o se paipu o toxins ma faʻamalolo saoloto e manaʻomia,
  • tiga i le ate, faʻasaʻo le faʻamalosi, le toʻa.
Contraindications
  1. Tagata taʻitoʻatasi e le faʻaaloalo i le tino i vaega autu o loʻo galue.
  2. Tamaiti e oʻo i le 12 tausaga i le taimi e ave ai capsules, e oʻo atu i le 3 tausaga le matua pe a faia ni inisiua.
  3. O loʻo faʻaalia le lapataiga mo tina susu.
  1. Faʻasalaga tasi o le tino i mea autu autu.
  2. Tamaiti ei lalo o le 12 tausaga.
  3. O se faʻaeteetega faʻafeiloaʻi ua faʻaalia mo tinā e fafagaina, maʻitaga ma fafine maʻi ma nisi o faʻafitauli o le gynnecology.
O aʻafiaga e ono aʻafia ai o le faʻalavelave poʻo le le talafeagai o fualaau
  • fugalaau - afu
  • allergies (i mea e le masani ai),
  • urticaria
  • vevela paʻu
  • leai se mea
  • afaina o le paʻu i tafatafa o le saite na faʻamaʻi saʻo ai le vailaʻau.
  • dyspepsia
  • vave
  • taʻavale
  • vaivaiga
  • faalavelaveina o meafale,
  • vevela paʻu
  • manava manava
SaogalemuMea faʻanatura. O le vevela e leai se mea.E leai ni mea faʻafefe, saogalemu i lona siosiomaga faʻaleaganuʻu - o le natura o le mea o loʻo iai.
PuipuigaE pei ona faatonuina e le fomaiAloaia
Vasega o togafitiga2 capsules (tablets) 2 poʻo le 3 taimi i le aso. I ni faʻalavelave matuia o le faʻamaʻi, o capsules e ave 6 masina ma o le aafiaga e umi atu nai lo faʻamaʻi ogaoga.4 papa 3 r. i le aso.
O se faʻasologa tutusa o fualaau faasaina, ma se malosi malosi."Faiga Faʻapitoa N", "Esliver Forte", "Resalyut Pro", "Lipoid C100", "Hepatomax"."Karsil Forte" - 1 laulau 3 p. i le aso.
Tau faʻatatauPusa o le 50 pi. capsules - 720-880 rubles i le 100 pcs. capsules - 1950-2250 rub.

Mo le 5 ampoules o le 5 ml - 950-1350 rubles.

"Karsil" - 350-450 rubles. "Karsil Forte" - 415-480 rubles.

Faʻalogo lelei! O le gaioiga o le susu susu o le vaovao e iai sona aoga aoga pe a manaʻomia e le ate le toe faʻafoʻiina o ona lala ua faaleagaina ma faʻavae le faʻaosofia o le tuputupu aʻe masani o le masini.

O le gaioiga o mea e manaʻomia i le phospholipids - toe faʻafouina ai sela o puipui o le ate ole ate ma le aʻafiaga o le faʻagaoioia oa latou galuega - fesoasoani fesoasoani e masani ona masani ai.

O le a le eseesega i le va o fualaau faasaina?

A maeʻa ona e suʻesuʻeina uiga o nei vailaʻau e lua, e mafai ona e maitauina e le gata o le tau e iloagofie ai, ae o le togafitiga foi, o le gaioiga malosi i le tuufaatasiga ma e oʻo lava i le seti o faʻamaoniga o loʻo faʻatulagaina ai vailaʻau. O eseesega i le va o vailaʻau e lua:

  1. Faiga faʻapitoa faʻatau mea faʻapitoa.
  2. Tau eseese. E sili atu ona taugata le taua.
  3. Togafitiga mo ituaiga eseese o faamaʻi.
  4. O le puipuia atonu e le o taimi uma i le pule faitalia a le fomai. O le tele o taimi mo le puipuiga, e tuʻuina atu Carsil e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi.
  5. Le eseesega i le faʻasaina.
  6. O le eseesega i le umi o togafitiga ma togafitiga.

E le gata i lea, o analogues o se tasi poo isi vailaau e ese foi. Malosiaga malosi malosi.

O le a se mea e maua i le va o vailaau

O le filifiliga sili ona lauiloa e malamalama ai i le tutusa o fualaau oona o le siakiina o iloiloga faafomaʻi e uiga i se fualaau faapitoa. E matua talafeagai lava le malamalama pe aisea e taʻu atu ai e fomaʻi nei vailaau nei uma i le maʻi, lea e taua o le "filifiliga". E foliga mai o faʻamaoniga tutusa o loo i ai i totonu o vailaʻau e lua e mafai ona fesoasoani i lenei mea, e ui o le auala o la latou pulega ma le togafitiga e ono eseese. Ae le gata i lena, ei ai isi mea tutusa e mafai ona e taulai i ai eseese:

  1. O vailaau faʻasoifua maloloina o faʻamaʻi - ia i ai se aafiaga faʻafouina mo le ate.
  2. E tutusa lava le leai se aoga i se fualaau e tasi ina ia faʻaitiitia ai le ava malosi, mea vevela, viral, faʻalavelave pipisi mo le tino ma le ate.
  3. O nisi o mea e talitutusa o loʻo matauina i faʻamatalaga, faʻasalaga mo le taliaina, faʻapea foi ma aʻafiaga i luga o le papa.
  4. Le natura o le oloa ma le saogalemu e tusa ai ma le vailaʻau faʻasolosolo poʻo le faʻasaʻa.
  5. Le i ai o ni analogues malolosi.

Faʻalogo lelei! O le faʻaaogaina mo se taimi pupuu o le tasi o le isi o le hepatoprotector i le isi itu o le ava malosi e le maua ai se togafitiga faʻafomaʻi ma le toe faʻaleleia mo le ate. I nei tulaga, o le teena atoatoa o meainu malosi ma le umi o togafitiga ma togafitiga faafouina ma mea taumafa e talafeagai.

E ui lava i le mea moni o ituaiga uma o vailaʻau e atofaina i le vaega lava e tasi - o le hepatoprotectors, ae ui i lea, o faʻamatalaga mo le eseesega e eseese uma lava. E tatau ona maitauina e leai se uiga e inu ai le karsil pe a fai o le maʻi o loʻo i ai se foliga masani o le tasi o le isi o le siama kesi. O lenei vailaau i lenei mataupu o le a leai se aoga. Ae o iinei Essentiale, e pei o isi vailaʻau ua fautuaina e se fomaʻi, o iinei e mafai ona fesoasoani atili i le tagata maʻi.

Faatusatusa i le tau

I le faatusatusaina o le tau o ituaiga o fualaau e lua, e mafai ona e vave malamalama o le Essenitsale malosi o le a sili atu ona taugata pe a faatusatusa i Carsil. O le togafitiga ma le muamua fualaau faasaina e masani lava ono ono masina, o lea e tatau ai ona e faʻaaluina le tele o tupe e totogi ai se vailaʻau togafitiga atoatoa. Carsil e sili atu le taugofie, e masani lava ona faʻamatalaina i se vasega e le sili atu i le 3 masina, ae le mafai ona fofo ituaiga uma o le hepatitis.

E le gata i lea, ua faʻasaina Karsil mo le faʻaaogaina e tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matutua, o loʻo maʻitaga ma tina. I lenei tulaga, o Essentiale ua manatu e sili atu le lamatia - e itiiti lava le matua ma isi faʻasalaga. O le faʻataʻitaʻiga o le faʻamaʻi mulimuli, o lona aoga maualuga i le togafitiga o faʻalavelave faʻavave o maʻi o le ate, e ono afaina ai lona tau. Ae e le mafai e tagata uma ona gafatia ia togafitiga, o le mea lea, pe a talafeagai ma e le feteenai ma fautuaga a le fomai, e toatele e filifili Carsil.

I le filifiliaina o vailaau e amata ona ave, ma pe ai ai ni fesili pe mafai ona e fai atu poʻo le a le vailaʻau e sili atu ona lelei, e tatau ona e suʻesuʻeina muamua ia contraindications (pe a le mafai ona e tago i fualaau) ma faʻamaoniga (mo le a ma mai ituaiga o faamai ua faamoemoeina ai fualaau). Ona faʻamaʻo faʻatasi ai lea ma lau faʻamaʻi, soifua manuia, fautuaga a fomaʻi ma fai se faaiuga mulimuli. E te le maua se tali mautinoa i le fesili o le fomaʻi o le sili lea o nei mea lua aua o mea uma lava e patino.

Lelei togafitiga

Karsil e faʻaalia i se faʻalavelave faʻapitoa i luga o le hepatocytes (faʻava o le ate). O le vailaʻau e maua ai lo latou toe faʻaleleia ma puipuia mai aʻafiaga oona, faʻaleleia le microcirculation i mea ua faaleagaina. O Carsil foi o loʻo faʻaalia meatotino faʻasao ma faʻamalolo. A maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le gaioiga galue o le ate e faʻatupulaʻia le tele:

  • o le faʻavaeina oa latou lava phospholipids ua faʻaaogaina,
  • faaosofia ai le gataifale intracellular,
  • lipid metabolism e faʻapitoa,
  • o le faʻaleagaina o siama faʻamalosi e puipuia,
  • vavaeese o talo.

O fualaau suamalie fasi laau e taofia ai le vevela mai le ulu atu i le hepatocytes. E fusifusia ai i latou ma ua gaosia i lalo ifo o le malosi o le metabolites. I maʻi, e le na o faʻamaʻi o le ate o le ate e mou atu, ae o le galuega sili ona lelei o le gastrointestinal tract ua toe faʻafoisia.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E masani ona faatonuina e fomaʻi Carsil mo le puipuia o le faaleagaina o le ate i le taimi o le faaaogaina o fualaau faasaina e afaina tele ai hepatocytes - cytostatics, sulfonamides, antibiotic. O le fualaau faasaina ua faailoaina mo tagata mamai o faamai nei:

  • hepatitis o mea e le o viral origin,
  • ava malosi gaʻo o le ate,
  • steatosis
  • cirrhosis
  • faʻaleagaina i le ate i lalo o le hepatitis.

O gaosi foi e maua ai Carsil Forte. O lenei vailaʻau e aofia ai le sili atu o le gaioiga malosi nai lo Karsil masani ma ua faʻamaonia mo tagata mamaʻi e iai ni faʻafitauli ogaoga o le ate.

Auala e faia ai le filifiliga saʻo

E ui lava i le mea moni e faapea o Karsil ma Essentiale Forte e aofia ai faʻamaʻiloga, o faʻamaoniga mo lo latou faʻaaoga e eseese tele. O fualaau suamalie e leai se aoga i le gasegase masani o le fiva samasama. Ma o le Essential Forte e leʻo lelei ona aveesea toxini mai sela o le ate, e pei o Carsil. E i ai isi eseesega taua:

  • o le tau o le Essential Forte e sili atu le maualuga ma sili atu faʻasologa o vailaʻau e manaʻomia mo togafitiga,
  • o le togafitiga ma Carsil e sili atu ona puupuu,
  • Ole malosi malosi e mafai ona faʻaaoga i le togafitiga o maʻitaga ma tamaiti laiti, ma Carsil ua faʻamaonia mo le faʻaaogaina mai na o le 12 tausaga, e le o faʻasinoina i tamaitai i le vaitau o le fanauina o se tamaititi,
  • O le malosi o le malosi e le maua ai ni faʻamaʻiloga nai lo Carsil,
  • Karsil e masani ona faaosofia ai le atinaʻeina o gasegase.

Pe a filifilia i le va o vailaʻau faʻatau tutusa e lua, e tatau i se tasi ona amanaʻiaina e le gata ile eseesega o Karsil mai Essential Forte. O le taua tele o le talafeagai o lo latou faʻaaogaina i le suʻesuʻega na faʻatuina e le fomaʻi. A aunoa ma se suʻesuʻega muamua o le tagata maʻi, o le tagofia o fualaau faasaina e ono afaina ai le soifua maloloina o tagata.

Lapataiga: "O fualaau nei e le o faamoemoeina mo se fualaau e tasi, pe a manaomia ona e faanatinati ese le tiga i le sao o le hychochorium. Mo faʻataʻiloga o le karsila ma le Essentiale, o le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le faʻaogaina o le uiga. "

Uiga o Carsil

O le gaioiga malosi i Carsil o le susu vavalaʻau. O lenei laau e aofia ai le vailaʻau o le flavonoid malosi e pei o silymarin. I le gastroenterological practice, o le silymarin e faʻaaogaina o se antioxidant ma le hepatoprotector.

O le faiga o gaioiga o le fomaʻi o loʻo faʻavae i luga o le faʻaitiitia o le aʻafiaga o ituaiga saoloto o le okesene (faʻamalosi o le okesene). Silymarin e puipuia le faaleagaina o le peroxide i lipid tuufaatasia ma taofia ai le gaioiga o nisi o enzymes (phosphodiesterase, phospholipase), puipuia o membrane mai le faaleagaina. Flavonoids e faʻateleina ai le tuʻufaʻatasia o phospholipids ma aʻafiaga faʻavae i totonu o nila ua faaleagaina.

O mea faʻaleagaina o le fualaau faasaina ma le aʻafiaga o le felauaiga o mea e ala i le puipui o le hepatocytes e mafua ai ona aʻafia le inflammatory, antitoxic ma toe faʻafouina aafiaga.

Faʻatasi ma le talaaga o le togafitiga Karsil, o loʻo i ai se faʻaleleia atili o le soifua manuia o tagata mamaʻi ma le faʻamautuina o le maualuga o ALT, AST, bilirubin, gamma globulin ma isi faailoilo o le ate.

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • faʻaleagaina o le hepatocytes, togafitia o aʻafiaga o le inupia ma le ava malosi ma mea oona (aemaise lava le carbon tetrachloride ma le pale toadstool oona),
  • tuutuuga pe a uma ona faʻamaʻiina le vailaʻau o le hepatitis,
  • afaina o le ate o le ola e le o viral,
  • togafitiga faʻapitoa o le cirrhosis ma le tulaga o le vailaʻau,
  • gaʻo gaʻo faʻamaʻiloga o soʻo se oioio,
  • puipuiga o le le mafaia o le ate i le inu malosi o ava malosi, faaumiumi togafitiga o fualaau faasaina ma le aafia i isi toxins.

Tulaga Taua Malosi

O le malosi malosi e aofia ai le phosphatidylcholine, lea e maua mai le soya ma e aofia ai 2 gaʻo gaʻo taua mo tagata. O lenei phospholipid ei ai lona foliga tutusa ma lona lava ate lipide, o le vaega autū lea o suauʻu.

Ona o le maualuga o mea e maua mai le gaʻo o gaʻo, o lipids e sili atu ona malosi nai lo o mea faʻapitoa.Latou te faʻaaogaina le tuʻufaʻatasiga o faʻamalositino faʻatino ma faʻatulagaga, faʻaleleia le metabolism o le tino, faʻalauteleina le elasticity ma le mausali o membrane hepatocytes.

Phospholipids e aofia ai i le metabolism o gaʻo, faʻaleleia ai le faʻamaʻiina o triglycerides, ma faatelevave le faʻaumatia o le cholesterol mai le toto i le talo e ala i le faʻalauteleina o le mafai gafatia o le HDL e fusifusia ai molini o le cholesterol.

Essentiale ua faatonuina mo faailoga nei:

  • o le hepatitis tumau o soʻo se isi,
  • tausiga o togafitiga mo le cirrhosis o le ate,
  • togafitiga ma le puipuia o le ava malosi po o le afaina o totoga o meaola,
  • gasegase gaʻo
  • faʻamaʻi pipisi
  • puipuiga o le toe foʻi mai o maʻi gallstone,
  • togafitiga faʻapitoa o le dermatitis ma psoriasis.

E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina le fualaau mo le maʻisuka, maualuga le cholesterol, toxicosis i le taimi o le maitaga ma le ate i le faʻamaʻi o le gastrointestinal tract.

Faatusatusaga o Carcil ma Essentiale

O le filifiliga o fualaau faasaina e fuafuaina e fomaʻi vailaau mo a latou vaega, le tau ma le talafaasolopito o le maʻi. E ui lava i le eseesega o nei mea, o nei faʻamaʻiloga o loʻo i ai eseesega ma mea tutusa.

O le tutusa o le 2 vailaau faasaina e taua i tulaga e pei o:

  1. Faailoga mo le faʻaaogaina. O auala e faʻavae i silymarin ma phospholipids e faʻaaogaina mo soʻo se etiology o le faʻaleagaina o le ate (faʻamaʻi, viral, ma isi) ma i soo se laasaga o le togafitiga. Hepatoprotectors e mafai ona faʻamaonia uma mo faamoemoega tau togafiti ma togafitiga faʻasolosolo.
  2. Le auala e ulufale ai. O fualaau faasaina e lua e faia faalelagona, 3 taimi i le aso. O le aveina o laumei ma capsules e mafai ona tuʻufaʻatasia ma togafitiga faʻasaina ma isi hepatoprotectors (e pei o le heptral).

O mea taua E tatau ona faʻatautaia faʻamaʻi ulu capsules mo maʻi o le ate, 3 taimi i le aso.

O a eseesega?

O eseesega o fualaau faasaina ua matauina i tulaga nei:

  1. Faiga faʻapolopolo. Carsil o loʻo maua i foliga o se paʻu, ma e manaʻomia - i le ituaiga o capsules. O le iunite ma le metotia o vaega e ese foi.
  2. O le gaioiga malosi ma le faiga o le gaioiga o le vailaʻau. O le gaioiga muamua o fualaau faasaina e faavae i luga o le gaoioiga antioxidant o flavonoids, ma le aafiaga o le hepatoprotective o le lona lua e mafua mai i mea o le phospholipids.
  3. Fomaʻi vailaʻau. Carsil o loʻo gaosia e Sofarma Pharmaceuticals (Bulgaria), ma e manaʻomia e Sanofi-Aventis (Farani).

Faatusatusaga o faʻamaʻiloga ma aʻafiaga o fualaau oona:

FualaauKarsilEssentiale
Contraindications
  • hypersensitivity i silymarin,
  • onosai e oʻo i le 12 tausaga,
  • maʻitaga
  • lactation
  • maʻi faʻapipiia (ona o le manava).
  • afaina o le gamoni ma totoga o le hormon (faalagolago)
  • lagona taitoatasi i le phosphatidylcholine ma isi vaega o le fualaau faasaina,
  • tausaga e oʻo atu i le 12 tausaga (le lava o suʻesuʻega).
Tali leaga
  • afaina o le tino (urticaria, sasaina),
  • afaina o le gastrointestinal (nausea, manava manava, dyspepsia),
  • lauulu lauulu
  • faʻavavevaveina o faʻamaʻi o mea faʻapitoa,
  • faʻaititia le aoga o le togafitiga o le homone ma le COCs,
  • Isrogen-pei o aafiaga i faʻamaʻi e mafua mai i le hormonone (myoma, kanesa o le susu, mea faʻasalalau, ma isi),
  • tiga o le ulu (ona o le glycerol matāʻupu),
  • faʻatupulaia o gaioiga o fuainumera, azoles, vinblastine ma meaola (taofiga o le system cytochrome P450).
  • fomaʻi o mea faʻafanoʻi maʻi, paʻu o le paʻu,
  • manava le manava
  • faamaluluina o le nofoa, manava manava.

O aʻafiaga i le togafitiga o fualaau faʻasaina e le masani ai. O le a le toe i ai ni faʻafitauli vave pe a uma le faʻamalolo o togafitiga.

O fea o taugofie?

O le tau o Karsil e amata mai le 339 rubles. mo le 80 pusa ma le 632 rubles. mo 180 pusa. O le tau o le vailaʻau lona lua e amata mai le 523 rubles. mo 30 capsules ma mai 1170 rubles. mo le 90 capsule.

Ona o le tele o taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le tau o togafitiga e eseese ma le itiiti ifo i le fa taimi. O se fualaau sili atu taugofie o Carsil.

O le fea mea e sili atu - Carsil poʻo Essentiale?

I le gastroenterological practice, e faʻaaogaina uma ia hepatoprotectors.

O se fualaau malupuipuia e leai ni aʻafiaga o le aʻafiaga ma o le faʻasaʻoina o Essentiale malosi.

E faʻaaogā faʻaaogaina e le gata mo le faʻaleagaina o le ate, ae faʻapea foi mo le faʻamaʻi, cholecystitis ma isi faʻamaʻi.

Mo le ate

O oloa gaosi Silymarin e maua ai le malosi o le antioxidant ma le faʻamamaina, ae o Carsil e aofia ai le flavonoids i se fua laʻititi, e faʻaitiitia ai le aoga o togafitiga. Le faʻaleleia o le tulaga o le ate, e le o se mea e tasi, ae o se taumafa umi o le susu vavalaʻau e tatau ai.

Le aoga o se vailaau faʻasaina ma le phospholipids e mafai ona leai se faʻaaogaina e masani lava faʻaaoga masani ma taimi uumi.

E mafai ona suia le tasi vailaʻau i le isi?

O le tele lava o taimi, e tasi le ituaiga o faʻaleleia o le hepatoprotectors (mo se faʻataʻitaʻiga, Carsil poʻo Essentiale forte) ua faʻataʻitaʻiina mo togafitiga. Afai e te le gauai i vaega faʻamalosi poʻo ausilali o tasi vailaʻau, e mafai e le fomaʻi ona suia i se isi vailaʻau.

O le maʻitaga ma le lactating ua na o capsules e maua ai le phospholipids. I lenei tulaga, o le suia o le vailaʻau faʻatasi ma Carsil ma isi auala e aofia ai silymarin e faʻasaina.

Faatasi ai ma le le faapalepale i vaega o galue malosi poʻo ausilali o Essential Forte, e mafai e le fomaʻi ona suitulaga ia Carsil.

Faʻaaliga i fomai e uiga i Karsil ma le Taua Taua

Olga, 41 tausaga, fomaʻi, Moscow

Essentiale o se vailaau lelei mo le toe faaleleia o suauu o le ate ma faaleleia ai le gaioiga o le okeni. Ou te fautuaina le tagofia o lenei vailaau e faasaga i le talaaga o togafitiga faafomaʻi faaumiumi ma le maʻi gasegase e puipuia ai le alualu i luma o le fofesa o le ate. O le aoga o le vailaʻau faʻamaonia e faʻamaonia e ala i le suʻesuʻeina o le siama o le toto ma faʻaleleia le soifua manuia o tagata gasegase.

O tagata mamaʻi e le i maua ni faʻamaʻi, ae o nisi tulaga e matauina ai le manava.

Sergey, 51 tausaga, psychiatrist, Samara

O Carsil o se tasi o le sili atu ona taugata i le taumatau i le maketi. I le galuega a fomai psychiatrists ma fomaʻi, o loʻo faʻaaogaina mo le faʻamaʻi pipisi o le hepatitis, o le inupia ma fualaau faasaina ma fualaau faasaina, faʻamaʻi faʻamaʻi, postpsychotic asthenia ma isi tulaga.

O le fualaau faasaina e matua vaivai lava, ma e puupuu lava, ae o se umi umi e maua ai se aafiaga lelei. O le lelei o Karsil o lona faʻavae laau: e mafai ona faʻataʻitaʻiina i tagata gasegase e le fiafia e togafitia i "mea le masani ai".

Patient Reviews

Vladimir, 31 tausaga, Moscow

A o laʻitiiti, na maʻi o ia i le jaundice, o le mea lea, ao tuputupu ae o ia, o le ate ua vave ona pa'ū. E oo lava i meaai paleni ma le leai o ni masaniga leaga, o tiga i le itu taumatau na faʻaalia i taimi uma.

I luga o le fautuaga a se gastroenterologist, na inu Carsil mo le tele o masina. O lenei mea o se mea e totoina ai laau, o lea na muamua manatu ai o se faʻaopoopoga le aoga, ae le aoga.

Ae ina ua mavae ni vaiaso se lua, sa manino le lelei o loʻu soifua maloloina, na ou maua foi sina mamafa, lea e le faigofie mo soo se soliga i totonu o le vaega o meaʻai. Ou te le o mautinoa o aʻafiaga uma e aʻafia ai na o le fualaau faasaina, ae o le tiga ma le malosi na mou atu naʻo le amataga o togafitiga. O lenei ua ou aofia ai Carsil i laʻu pusa fesoasoani muamua ma o le a ou inu 1-2 vasega puipui i le tausaga.

Natalia, 42 tausaga, St. Petersburg

E masani ona ou maua le gasegase o le cholecystitis, o lea e masani ona ou lagona ai le le fiafia ma le tiga i lalo o oʻu taumatau. Faatasi ai ma se faʻavavega o le faʻamaʻi, o le fomaʻi o loʻo faʻamatalaina Essential Forte capsules. A mavae ni nai aso o le ave, o le a le toe i ai ni uiga le lelei.

O le vailaʻau e fesoasoani e le gata i le mumu o le gallbladder, ae faʻapea foʻi ma faʻamaʻi ate. O lona vaega e fesoasoani i le toe faʻaleleia o sela ate.

O se toe iloga taua o le Taua o lona tau. O le fualaau faasaina e masani ona faatonuina e fomaʻi ma faʻasalalau lelei, ae taugata, aemaise lava faʻaaoga umi. E tele atu analogues taugofie (Essliver forte, Livolife forte, ma isi).

Anastasia, 24 tausaga, Veliky Novgorod

Na ia aveina Essentiale mo le masina, ma faaaluina le afe o rubles i luga o fualaau faasaina. Nausua, fatuburn, tiga ma le le faapalepale i meaʻai gaʻo, na faʻaauau pea, e ui lava i le masani ona faʻaaoga e tusa ai ma le polokalame.

Fualaau mataʻutia e faʻavae i luga o le susu vaovao ma taumafataga taumafa taugofie e sili atu ona aoga ma fesoasoani i le taimi lava lena. Essentiale sa taugata tele fualaau faasao.

Karsila Characteristics

O faʻamaʻiloga sili ona lauiloa ma malupuipuia o vailaʻau faʻamaʻi ma meaʻai. O fualaau suamalie o fualaau oona e faapitoa lava le manaomia. O le gaioiga malosi i le tuufaatasiga o Carcil silymarin e faʻamautuina ai paʻu o le ate. O le vaega e faateleina ai le gaosiga o phospholipids ma le polotini, e puipuia ai le atinaʻe o fibrosis, faʻaleleia le toto i totonu o le tino ma faʻamalolo ai le mumū.

  • Cirrhosis
  • Oona tiga o le gland
  • Hepatitis
  • Faʻasalaga
  • Lipid metabolism maʻi.

E tasi le papalama Carlsil e aofia ai le 35/90 mg o silymarin. Faatasi ai ma se foliga malie o le maʻi, ave le 2 pulu e oo i le 3 taimi i le aso. I tulaga maualuga, inumia 4 pini tolu faatolu i le aso.

O aʻafiaga faʻaleagaina o le hepatoprotector:

  • Tatala
  • Umi le manava
  • Alopecia
  • Dyspepsia
  • Galuega e leai se aoga
  • Nausea
  • Lafoaia ma le paʻu.

Karsil ua solia i le tulaga o le le faapalepale i ona vaega. E le fautuaina le puleaina o le tino i le gasegase o le tino, i le tamaitiiti (e oʻo atu i le 5 tausaga). E le manaʻomia le faʻaaogaina o fualaau faasaina mo le lactation, faʻamaʻi fomaʻi, maʻitaga.

Uiga Taua Mataʻutia

O le faavae o le fualaau faasaina o vaega ia e maua mai le soya. Phospholipids o loʻo aofia i totonu o siama taʻitasi. Latou te faʻaleleia femalagaiga mole mole ma fevaevaeaʻiga. O nei mea e faʻateleina ai le gaioiga o le enzymes hepatocytes.

O isi ituaiga o lepatoprotectors ma Essentiales e faʻaaogaina mo le faʻamalolo (ava malosi, fualaau) ma mo le togafitiga o faʻamaʻi eseese o le gland (cirrhosis, lesefesa).

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Essentiale e faʻamaonia ai e tatau ona e aveina le 2 capsules e oo atu i le 3 taimi i le aso. Ole laʻititi ole togafitiga ile 90 aso.

Contraindications - le faapalepale i phospholipids, tausaga o tamaiti. E mafai ona ave capsules i le taimi o le maitaga ma le lactation.

O aʻafiaga e tupu e seasea ona tupu. O nisi taimi e mafai ai ona atiaʻe le gasea, manava, gasegase ma le vomiting.

O le suʻe ma le Carsil, o le a le eseesega

Ina ia filifilia le sili ona lelei o le hepatoprotector, e taua le iloa le ese o Essentiale ma Karsil. O le mea muamua lava e tatau ona e gauai i ai, o fualaau oona e eseese o latou faailoga ma o latou tulaga.

Karsil o loʻo i ai le vaovao susu, ma Essential e aofia ai phospholipids. E le o faaaogaina Silymarin mo le togafitiga o le mumu o le ate, ma Essentiale ua faamanuiaina ma le manuia mo le tele o tausaga i se maʻi ogaoga.

Ae ui i lea, o le faʻatusatusaina o Carsil poʻo Essentiale, e aoga le suitulaga o lena vaovao o le vaomalo e sili atu ona aoga i faʻamaʻi oona o le gland. Ma o phospholipids e sili atu le aoga i le faʻamaʻi ma le tele o faʻaleagaga a le okeni, aʻo latou taʻitaʻia lona vave faʻafouina.

Afai e faʻatusatusaina Carsil ma Essentiale, e mafai ona e maua isi eseesega:

  • Tausaga ma le umi ole togafitiga. O le afaina o silymarin e ave 3 masina, ma o phospholipids e manaʻomia - mai le 6 masina.
  • Contraindications Karsil e le tatau ona ave seia oʻo i le 12 tausaga le matua, aʻo susu ma le maʻitaga. Ma o le mauaina o mea taua i nei tulaga e le faasaina.
  • Tau. O le hepatoprotector o loʻo i ai le vaovao o le susu e tele taimi e taugofie nai lo Essentiale.

E le gata i lea, o vailaau e eseese i le taimi o gaioiga. O le mea lea, o phospholipids e sili atu le vave faʻaosoina le gaioiga o vaega taua i le hepatocytes ua afaina.

Afai tatou te faʻatusatusaina le Essliver ma le Carsil, e tatau ona suia e maua ai oloa i ituaiga eseese - capsules ma le vai mo iv puleaina, taʻavale.

E faapena foi le eseesega o loo taoto i le tuufaatasiga. O loʻo i ai i le Karsil, phospholipids, tocopherol, ma vitamini B i le Essliver.

O le isi eseesega o le tau. Mea e faʻaaogaina E 50 capuga e maua mai i le 500 i le 600 rupu. Ole tau o Karsil e 2-3 taimi le maualalo.

O le a le mea e sili ona lelei e fai pe faʻasolo

Karsil poʻo le Suʻelosolo malosi, o le a le mea e sili ona lelei e ave faʻatasi ai ma le ate? Afai e te filifilia i se tau, ona sili atu lea ona taugofie le togafitiga o taʻavale o loʻo i ai le vaovao susu. Ae o loʻo iai le lelei o le tagata suʻesuʻe. O le mea lea, i le faaopoopo i le phospholipids, o le sauniuniga e aofia ai vitamini ma gaʻo gaʻo e faʻaleleia ai le aʻafiaga o le vailaʻau.

Ina ia malamalama i mea e sili atu nai lo Carsil poʻo mea e tatau ai, e tatau ona e suʻesuʻeina le lelei ma le le lelei o le hepatoprotectors.

  • Lelei - lelei i le tele o faʻamaʻi ate. O le vailaau faʻasaina e faʻafefe lelei, ma e itiiti lava se aʻafiaga o ni uiga leaga. E mafai ona ave laulau mai le lima tausaga.
  • Le mautonu - faʻaalia le paʻu, manava manava, faʻalavelaveina le galuega a le fale. O loʻo faʻalavelaveina i latou o loʻo mafatia i faʻamaʻi gynnecological ma faaletonu o le hormonal. E le fautuaina le ave o se faʻamaʻi pipisi mo le faʻavaveina i totonu o le prostate, malala celiac, maʻitaga, susu susu.

Ina ia malamalama i le mea e sili ona lelei mo le ate, Essentiale poʻo Carsil, e tatau ona e faamasaniina oe lava i mea le lelei ma lelei o se vailaau oona e aofia ai phospholipids.

O uiga lelei o Essential e aofia ai le natura o le natura, aʻafiaga aoga e le gata i le ate, ae faapena foi ile tino atoa. O capsules e mafai ona faia i le taimi o le lactation ma le maitaga, e oʻo lava i taimi o le toxicosis. E le gata i lea, o vailaʻau faʻapitoa ua faʻamaonia mo maʻi gallstone, faʻamaʻi o toto toto ma le fatu.

O le le lelei o le Essential e aofia ai le le mafai ona ulufale i le tamaitiiti. E le gata i lea, o laulau e mafai ona mafua ai faʻamaʻi pipisi ma mea e afaina.

O lea, e faigata ona malamalama po o le fea o le hepatoprotectors e sili atu. Ma le mea uma, o vailaʻau uma e lua o lo oi ai a latou mea lelei ma mea leaga. Afai tatou te talanoa e uiga i le saogalemu ma le aoga, ona tatau lea ona e filifilia le taua. Ma o le avanoa le mafaamatalaina o Karsil o le tau e taugofie.

O le eseesega tele i le va o fualaau faasaina

O fualaau faasaina uma e faavae i luga o mea masani o le natura masani. Latou te fesoasoani uma i le ate e toe faʻafoisia ana galuega, ae o loʻo i ai ni eseesega taua i le va oi latou.

1. O le Carsil e sili ona lelei mo le togafitia o aʻafiaga o mea leaga faʻaleaga. E taua tele le taua i le tulaga ogaoga ogaoga ma le tele - faatasi ai ma le cirrhosis, fatosis faʻamalolo, ma isi mea. Afai e foliga mai o Carsil e fai se pa puipui, ona toe faʻafoʻi lea e Essential mea na faaleagaina o le okeni.
2. E tatau foi ona faaaoga Carsil mo le itiiti ifo i le 3 masina. E taua le amata ona galue pe a mavae le 3 masina o le taliaina. O le mea e tatau ai, e tatau ona onā mo le ono masina, o lona uiga o le tau faasaga i faʻamaʻi ogaoga o le a aoga.
3. O le Essentiale e tele naua le faʻamaʻiina o Cindil nai lo Carsil. E tatau lava ona aloese pe afai o le tagata maʻi e leʻi atoa le 12 tausaga poʻo pe afai ei ai se tagata e le faʻalogo i vaega. Karsil e le mafai ona onā i le taimi o le maʻitaga, lactation ma le faʻaleagaina o le ate.
4. O le tau o Karsil e sili atu le maualalo nai lo Essentiale.
5. O vaega o le Karsil e vave faʻavaveina le tino.

O lea ua manino nei pe aisea ua ese ai vailaʻau, e ui lava i le taimi muamua na latou tilotilo ai e tutusa le latou matafaioi. Ae ui i lea, o manatu faaalia i luga uma e lua e matua lelei lava. Karsil e mafai ona inu ma le saogalemu mo le puipuiga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a uma le inu ava. Afai o le mataupu o loʻo i ai se mea oona ogaoga, o le Essentiale o loʻo i ai se avanoa. E le mafai ona e fai atu po o le fea fualaau e sili ona lelei, talu ai e lelei uma i latou i le mea e tasi. O le mea lea, e le mafai ona e faia au lava filifiliga. Na o lau fomaʻi e mafai ona sili atu ona vaʻai pe o le a le ate i le taimi nei e mafai ona faʻamatalaina fualaau.

O le uiga o le "Karsil" o se vailaʻau faʻamalosi e maua mai i vaega o le biologically active components e maua mai i le vao vaovao. O lenei fualaau faasaina e puipuia ai le ate mai aafiaga leaga.I aso nei, o manatu autu e uiga i fualaau o le Karsil o le a iloiloina: faatonuga, mea e tutusa ai, aʻafiaga, tau, faʻamaumauga ma faʻatauga. O le mea faʻapitoa, o le a tatou suʻeina se isi fofo - o le fualaau oona. O le tutusa lenei o le fualaau faasaina "Karsil", lea, e le masani ai, o loo faasalalauina faalauaitele i le televise. O le a matou iloa po oa mea lelei ma le le lelei o lenei vailaʻau, ma fuafua ai poʻo fea o nei vailaʻau e sili ona lelei mo le tagata maʻi e filifili ai.

O fualaau faasaina "Karsil": faailoga

O lenei vaifofo ua faatonuina i tagata gasegase i tulaga faapena:

  • Ina ia puipuia le afaina o le ate, pe afai e inuina e le tagata vailaau mo se taimi umi, ava malosi.
  • Tuʻuina pe'ā uma ona faʻamaʻaʻaina le hepatitis.
  • Cirrhosis o le ate.
  • E leai se viral
  • Faʻaleagaina le ate.

Faatulagaga faafomai

O le fualaau faasaina "Karsil", o lona tuufaatasiga o loo faailoaina i luga o le afifi, o se mea e le o le afaina ai le lanu enaena o le biconvex. O lenei vailaʻau e aofia ai vaega nei:

  • O le gaioiga malosi o le silymarin - 35 mg.
  • Isi elemene - masini suauu, lactose monohydrate, talc, povidone, microcrystalline cellulose, magnesium stearate, sorbitol, sodium bicarbonate.

O le uiga o le "Karsil", o lona tuufaatasiga o loʻo faʻamatalaina i luga, o loʻo afifiina i le paʻu o 10 pusa i totonu taʻitasi.

Metotia o le talosaga

O lenei vailaau mo tamaiti pe a uma le 12 tausaga le matutua, faapea foi ma tagata matutua, e tatau ona faia i le tautala 1-2 papa e tolu taimi i le aso. I tulaga ogaoga, e mafai e le fomaʻi ona faaluaina le fua. O le umi o togafitiga e masani ona le itiiti ifo ma le 3 masina.

Faʻasalaga

Afai na ave faʻafuaseʻi e se tagata le fomaʻi Karsil (o se tau, o analogues o le a talanoaina mulimuli ane), ona tatau ai lea i le tagata gasegase ona faia ni auala e puipuia ai lona tulaga mai le faʻalavelave. Ina ia faia lenei mea, faʻafuaseʻi ona faʻaleaga vomiting, fufuluina o le gaosiga, ave gaʻo faʻafesoʻotaʻi poʻo Enterosgel ma faʻamautinoa le filemu mo sina taimi.

Analogs o le fualaau faasaina "Karsil"

O lenei vailaʻau e tele faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻatauina i soʻo se fale talavai. Ma o fualaau nei e pei o Essentiale, Silegon, Silibor, Silymarin, Phosphogliv, Rosilimarin. Ae ui i lea, o le taua sili ona taua o vailaau, lea e tuuto i ai le tusiga, o le Vaisau Taua.

O le mea lea, talu ai ua uma ona matou iloiloina fesili uma e uiga i se meafaigaluega e pei o le "Karsil" - faatonuga mo le faʻaaogaina, analogues, le tau o lenei fualaau faasaina, o le a tatau i le taimi nei ona faʻaaogaina lona faʻataʻitaʻiga autū. E le gata i lea, e le sili atu le leaga nai lo le fualaau lea e tuuto ai le tusiga, ma e sili atu nai lo isi tulaga.

Teuina, tulaga faʻatau

O le fualaau faʻatau "Karsil" e tuʻuina atu e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi. O le vailaau e tatau ona teuina i se nofoaga matutu, puipuia mai le la, ma le mea e le mafai e tamaiti ona maua. Malosiaga e mafai ona teuina - e le sili atu i le 25 tikeri. O le ola o lenei oloa e 24 masina.

Le fualaau faasaina "Karsil" ma le "Karsil forte" - o le a le eseesega?

O le tuufaatasiga o fualaau o le vailaau lona lua e aofia ai le tele o mea aoga. E toʻatele tagata atamamai e faʻatau le fualaau faasaina "Karsil" mo faamoemoega puipuia. E sili atu ona faigofie le faia o lenei mea pe a faʻaaogaina se vailaau o le gaioiga umi ua taua "Carsil malosi."

E tusa ai ma faʻatonuga, e tatau ona faʻaaoga 3 ripoti Karsil i le aso. E le faigofie lenei mea mo tagata e galulue i le ao, ma e faigofie lava ona galo ona latou inu i lenei fofo. Ma o le fualaau o le "Karsil forte" na faia mo le mafanafana o tagata gasegase, talu ai e tatau ona e ave na o le vailaau i le taeao ma le afiafi. O lona uiga, o se tagata na ala i luga - na ia faia se fofo, pe a maeʻa le galuega - inu se lua o fualaau faasaina.

O fualaau faasaina "Karsil forte": fualaau tutusa

O lenei vailaʻau e tele analogues. O fualaau nei e pei o Silimar, Silimarin, Legalon, Silibor, Darsil. O nei vailaau uma e mafai ona avea ma sui talafeagai mo le "Carsil forte" fofo. O faʻamatalaga o lenei vailaau faʻasaina o loʻo aofia ai foi le silymarin e avea ma mea autu. O nisi o mea faigaluega e pei ona taʻua i luga ua sili atu le taugofie, ae o isi o loʻo i luga o le pa.

O le tau o vailaau "Karsil" ma le "Karsil forte"

O le tau o le vailaau muamua e talia ma o le a taugofie mo soo se tagata nofomau o lo tatou atunuu. O lea, mo se pusa 30 capsule, e tatau ona e totogi pe a ma le 270 rupu. Mo le fualaau faasaina "Karsil forte" o le a manaomia le tuuina atu o sina mea laitiiti - 290 rubles mo le 30 papa.

Le fualaau faasaina "Essentiale": faailoilo mo le faaaogaina

E mafai e fomaʻi ona faʻamatalaina lenei faʻatusatusaga o Karsil, o se vailaʻau ua faʻamatalaina mo le tele o faafitauli o le ate, mo ia maʻi:

  • Hepatitis i foliga lapopoa ma le tumau.
  • Faʻaleagaina o le ate (e aofia ai le maʻisuka).
  • Cirrhosis, necrosis o faʻalauga ate.
  • Psoriasis
  • Faʻaleagaina o le ate, e aofia ai le toxicosis i le taimi o le maitaga.
  • Neurodermatitis.
  • Faalavelave o le vevela.

Faʻatulagaina o Mea Taua

O lenei vaega o le "Karsil" - o se vailaau, i le ala, e lauiloa - e aofia ai vaega nei:

  1. 1 capsule aofia ai: mea gaʻo - mea taua e maua mai i phospholipids. Auxiliari elemene: oona malosi, soya ma le castor oil, ethanol, oona.
  2. O vaega nei o loʻo aofia ai i le ulutala muamua o le vailaʻau faʻatau: o le mea galue malosi e taua tele phospholipids. O tagata faʻatau e ese mai i le kapita, ma o mea nei: o le acetoplic acids, sodium chloride, sodium hydroxide, riboflavin, vai mo tui.

Le faaaogaina o capsules "Manaomia"

O lenei faʻavae o le "Karsil" - o se vailaʻau e na o le pau lava o le capsules e maua, e mafai e fomaʻi ona faʻamaonia mo tamaiti uma ma tagata matutua. E masani lava o le fua muamua o le 2 capsules tolu taimi i le aso. I le tausiga o le tausiga - 1 capsule 3 taimi i le aso. E manaʻomia lou faʻaaogaina o vailaʻau aʻo e 'ai. E faʻasaina le faʻaitiitia o le vevela, na o le pau lava le mea e tatau ona faʻaumatia i sina vai.

Le faʻaaogaina o inisiua ogaoga "Taua"

O tagata matutua ma tamaiti ua faʻasolo atu i le vevela ile 5-10 ml i le aso. I tulaga faigata - mai le 10 i le 20 ml i le aso. E oʻo atu i le 10 ml o le vailaʻau e mafai ona faʻatino i se taimi. Afai o lenei vailaʻau o loʻo faʻatonuina i le tagata maʻi i se pepa ua faʻaaogaina, ona fautuaina lea e faʻaaoga le toto o le tagata maʻi ma faʻafefiloi le vailaʻau i le fua faatatau o le 1: 1.

E masani ona masani ona 10 aso. I le avea ai o se togafitiga faʻaleleia, o le maʻi e mulimuli ane ave capsules.

O le auala masani o togafitiga ma lenei vailaʻau e mai le 3 i le 6 masina.

Teuina, tulaga o le tufatufaina atu mai falemaʻi o fualaau faasaina "Taua"

O le soifuaga o lenei oloa e 3 tausaga. O capsules e tatau ona teuina i le vevela e le sili atu ma le 25 tikeri, ma le ampoules i totonu o le pusaaisa (mai +2 i le +8 tikeri). O lenei vailaau e faʻamalolo mai naʻo le faʻamaʻi.

O fea vailaʻau e filifili ai?

I le fesili: o le fea e sili atu - "Karsil" poʻo le "Taua", e mautinoa e le mafai ona tali. E faʻalagolago i se faʻamaʻi faapitoa. O le mea lea, afai o tatou talanoa e uiga i le oona o le ate o le eseesega o le mamafa, ona sili atu lea ona lelei le faia o togafitiga ma togafitiga o le "Karsil". Afai e iai le tele o le ate poʻo le gasegase o le gasegase, lea e manaʻomia ai le faʻateleina o le tuputupu ae o sela fou, ona lelei ai lea ona faʻatau le fualaau oona.

Eseesega ma eseesega i le va o fualaau e lua

O vailaau uma e lua e faavae i mea masani. E le gata i lea, o vailaʻau uma e aofia ai le vaega o le hepatoprotectors, o lona uiga o le puipuia o soso o le ate mai mea eseese. O le mea lea e gata ai le tutusa o nei fualaau faasaina. Ae o a latou eseesega?

  1. Totoga o fualaau faasaina. Karsil capsules e masani lava ona ave i totonu o le 3 masina, ma e masani ona tuʻuina atu i le ono masina le tele o laupepa.
  2. Contraindications O le fualaau faasaina "Karsil" e faasaina mo tamaiti ei lalo o le 12 tausaga le matutua, fafine maʻitaga, faapea foi ma tina e fafagaina susu. O se capsule "Taua", i se isi itu, e mafai ona tofia i nei vaega o le faitau aofaʻi.
  3. O lona uiga o le "Carsil" e maua i le tasi le pepa - i foliga o capsules. I le taimi lava e tasi, o vailaʻau Essentiale e maua mai i falemaʻi i ni mea se lua: capsules ma tui.
  4. Tau O le tau o togafitiga Karsil e itiiti ifo nai lo lona tau.
  5. Aafiaga i le tino. Talu ai ona o le fualaau faasaina "Taua" o loo maua i foliga o ampoules mo tui, faapea foi i foliga o capsules, e ese mai i le "Karsil" e faagaoioia ai le gaioiga o mea aoga i luga o vaega afaina o le ate.
  6. Vaitaimi o le faʻatau. O le fualaau faasaina "Karsil" e tufatufaina atu e aunoa ma se taotoga, ae o le fualaau faasaina "Taua" e mafai ona faatauina mai pe afai ei ai se pepa aloaia mai le fomai.

O lenei ua e iloa mea uma e uiga i vailaau o le "Karsil": tau, mea tutusa, tulafono faʻaaoga, tuutuuga o le faʻatau atu o lenei vailaʻau. Na latou faʻamoemoe o loʻo i ai se sui sili atu mo lenei mea faigaluega, lea e taua o le "Taua". E ui lava o nei vailaʻau e sili atu ona lelei i luga o capitales Karsil, ae o loʻo i ai foi se taui tele - o lona tau, lea e le mafai e le toʻatele ona gafatia. I se tulaga lautele, naʻo se fomaʻi o le a fesoasoani e fuafua po o fea vailaau e sili ona lelei e faʻatau. Afai o se fomaʻi ua faatonuina le fualaau "Karsil" poʻo le "Taua", ona e manaʻomia lea e faʻatau saʻo le meafaigaluega na fautuaina e le fomai.

E matua faigata lava ona malamalama i le numera atoa o fualaau oona lea e ofoina mai e le maketi faʻapitoa tau falemaʻi. Ioe ma leai se mea e te faia ai oe lava ia. E sili ona lelei le faʻatau togafitiga. O le soifua maloloina e mafai ona tausia, ma e le afaina ai lou tino. O le mea lea, faʻamalosi Karsil poʻo Karsil: o le a le mea e sili ona lelei e filifili ai ina ia mafai ai ona maua vave le manaʻoga i le vave e mafai ai.

O le mea autu e uiga i le fualaau faasaina "Karsil"

I le taimi muamua, e tatau ona maitauina o lenei vailaʻau e aʻafia ai le vaega ole hepatoprotectors. Faʻapipiʻi, leoleo o le ate.

O loʻo aofia ai se vailaʻau e pei o le silymarin, o lana autu autu o le faʻaitiitia o le gaioiga o toxins ma mea leaga i lenei totoga, faʻapea foi le fesoasoani i le toe faʻaleleia o ona siama. I le auala - o se fuataga mai fua o se laau e pei o le vaovao susu.

E mafai e Pharmacists ona ofoina atu fualaau faasaina Karsil poʻo Karsil i le fale talavai. O fea e sili atu ona maua? E faapefea ona eseese? O mea uma lava e faigofie tele iinei. E na ona e manaʻomia e iloa le igoa lava ia. O le muaʻi "faʻamalosi" mai Latina - o le gagana a fomaʻi - o lona uiga "sili atu."

O lona uiga, o le fualaau lava lea e tasi, na o le alualu i luma. Ae o le fesili lenei e tulaʻi mai: faʻafefea ona faaleleia? Pe suia le tuufaatasiga o le fualaau faasaina i lenei mataupu? Leai, o le vailaʻau e tumau pea. Ae naʻo le faʻaogaina o le mea autu autu o loʻo faʻaleleia.

Karsil poʻo Karsil malosi: o le a le mea e sili atu, tutusa uma, filifili? E faʻalagolago i le tofiaina o le fomaʻi. Ae afai e te manaʻo e taulima vave le faafitauli, e tatau ona e faʻamalosi le fualaau. Ae ui i lea, iinei e tatau ona e manatua o vailaau uma ei ai le faʻasaina. Ma e aoga foi lenei mea i le fua o vailaʻau.

"Faʻaaogaina faʻamalosi": faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

E maua i le gelatin capsules le malosi o le karsil, aʻo Karsil o se mea lanu enaena-enaena. Faailoga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • O faʻamaʻi pipisi e pei o le cirrhosis o le ate, le faʻasolosolo o le fiva siama o le natura masani, ma le faaleagaina o le ate e toxins.
  • E faʻaaogaina i togafitiga puipuia mo le faʻaaogaina umi o vailaʻau, ava malosi poʻo le faʻaleagaina faʻaleaga o le ate ma toxins.
  • E taua mo le faʻaaogaina e tagata gasegase o loʻo i ai le gasegase maualuga.

Ae o lenei vailaʻau e iai lona faʻasagaga.

E matua faasaina le ave o Karsil Forte mo tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matutua, faapea foi i latou oe ua le faapalepale i vaega o le fualaau faasaina. O le faʻasalalauga i le taimi o le gasegase malosi e faʻasaina foi.

O le a se mea faʻapitoa e uiga i le malosi o Carsil? Faatonuga mo le faʻaaogaga faʻamatalaga taua taua o le aveina o vailaʻau:

  1. Ole fualaau faasaina e le afaina ai le gasegase ole gasegase e ave taavale. Ae peitai, afai o le tagata maʻi e i ai faafitauli i le fale, e le tatau ona e aveina se taavale i le maeʻa ai o Karsila Forte.
  2. O le vailaʻau o silymarin e maua ai le estrogen-tutusa. O le mea lea, o tagata ei ai faʻalavelave faʻavevesi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi e tatau ona matua ave, ma le faʻaeteete.
  3. O se vaega o le fualaau faasaina o le fatu o le saito. O le mea lea, e le o faʻamatalaina mo i latou o loʻo maua le maʻi faʻapipiia, o lona uiga, le faapalepale i le kulupeni (saito).

O le a le mea e tatau ona faʻaaogaina e Karsil? O faatonuga mo le faʻaaogaina faitau: o lenei vailaʻau e tatau ona faia aʻo leʻi 'ai, e aunoa ma le faʻaleagaina o le saʻo o le atigi faʻataʻitaʻi. Afai e te misia le taimi e ave ai le pulu, e tatau ona e inu i se taimi vave e mafai ai.

Ae ui i lea, e le mafai ona ave faʻalua ni atopaʻu i le taimi e tasi ma le faʻataʻitaʻiga mulimuli. O le fua eseese e faʻalagolago i le faʻamaʻi, o le aofaʻi o le vailaʻau e tatau ona faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi. O le mea autu lenei:

  • 4 faʻamaʻa faatolu i le aso ma faʻaleagaina le ate.
  • O se togafitiga faigofie e 1-2 pailau tolu taimi i le aso.
  • Puipuiga - o se paipa o timuga i le aso atoa.

Sauniuniga "Carsil" poʻo le "Taua Tele": o le a le mea e filifili?

E tupu e iai taimi e ofoina ai e le tagata gasegase se filifiliga i le va o vailaʻau e lua. O le tele o taimi o Karsil Forte ma Essentiale. Ma e ui o nei vailaʻau e aofia ai i le vaega lava lea o vailaau, lea e faʻavae i mea masani, ae o loʻo i ai pea le tele o eseesega eseese.

Afai o feagai le tagata maʻi ma le galuega: Karsil poʻo le Essential Forte - o le a le mea e te filifilia? E manaʻomia lou faalagolago i luga o le fautuaga a se fomaʻi.

O le tino o le tagata e afaina i le tele o mea leaga i le aso: mea taumafa faaopoopo, le lelei o le siʻosiʻomaga, masani leaga, le tagofia o fualaau faasaina. E galue pea le ate, e faʻamamaina ai o tatou tino. E tele fualaau oona i maketi tau vailaʻau e fesoasoani i le galuega o le ate. O le sili ona lauiloa o: Essliver, Carsil ma Essential Forte. O se malamalama sili atu o nei nei vailaʻau e aupito sili ona aoga o le a fesoasoani e iloilo a latou faiga o gaioiga ma faʻamaoniga.

Faailoga o le faʻaleagaina o le ate

O le sili ona matuia o faʻamaoniga o le faʻafefete o le ate o le mea sili lea. Ae e naʻo le tele o faʻamaʻi e faʻaalia ai ma e mafai ona tuʻuina atu ma le solia o le toto, o lona uiga, e le o se mea patino. Isi faailoga:

  • tiga i le saʻo saʻo,
  • se lagona oona i le gutu
  • vevela paʻu
  • vevela paʻu ma paʻu
  • lanu samasama,
  • eseese paʻu paʻu,
  • afaina fualaau
  • uiga lautele (vaivaiga, taoto, vomiting, fiva).

Afai e tupu nei faailoga, faʻafesoʻotai se fomaʻi.

Le mataupu faavae o le hepatoprotectors

O le tele o hepatoprotectors e masani ona toto mai. Latou te faia mo meaʻai ua misi, faatulaga le faʻamalositino o talo, faʻaitiitia le mamafa i luga o le ate. O vailaau taʻitasi e iai ona lava vaega, ae o mea autu e mafai ona maua toetoe lava o taimi uma lava:

O vaega taʻitasi o loʻo i ai lona lava aafiaga i le tino. Mo se faʻataʻitaʻiga, o meaʻai o le talo e faʻamalosia ai le pulelasi o talo, o le mea lea e tatau ai ona e faʻatalanoa lau fomaʻi aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau oona.

O nei vailaʻau o lo oi ai a latou faʻailoga. O nisi o hepatoprotectors e aofia ai vitamin B ma E.

Karsil ma Karsil faamalosi

Karsil o se tasi lea o le sili ona taatele o le hepatoprotectors. O le mea autu e gaosia ai le sosolo o le saito, mo le gaosia o fualaau faasaina na o punaoa masani lava e faʻaaogaina. Mo nisi tagata gasegase, o lenei vaega o se tasi lea o le ki pe a filifilia se fualaau faasaina. O lenei siʻosiʻomaga e faʻaaogaina e le gata i le gaosia o le Karsil, ae o se vaega foʻi o togafitiga faʻaleaganuʻu ma meaola faʻapitoa.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Ma i luga o le maketi o Carsil Forte, lea e tele lona malosi o le mea galue malosi. E mafai ona faigofie lenei mea pe afai o le fomaʻi ua faʻasolo mai se fua tele o aso taitasi.

Sa i ai oʻu tiga i loʻu itu tauagavale, ua matua tigaina pe a uma ona 'ai, ma ua i ai foi loʻu manava ma se tofo oona i loʻu gutu.O le faʻasolosolo na faʻaalia ai loʻu faʻalautele na faʻateleina ma o le fomaʻi na faatonuina Karsil. O faʻalelei na faatoa oʻo mai ina ua mavae le 4 masina, e foliga mai, aua o lenei vailaʻau e mafua mai i le toto. Ina ua uma ona ou ave le vailaau, e lei toe foi mai le tiga, o suega e masani lava. Ou te leʻi matauina soʻo se itu. O le fualaau faasaina e lelei, ae telegese le faia.

Lydia, 51, Elektrostal

Faiga o vailaʻau

O le inuina tele o le ava malosi, o le soona inu ma faamaʻi faʻatasi ma togafitiga le talafeagai poʻo le le faʻaleagaina e mafua ai le faʻaumatia o le hepatocytes. I le aluga o taimi, pe afai e le toe faʻaleleia a latou galuega ma fausaga, ua suia i latou i le tino o le tino (cirrhosis). Reception Essentiale malosi e fesoasoani e puipuia lenei faʻaaliga faʻafetai i faʻafitauli nei:

  • faasaoina ma le toe faʻaleleia o sifi,
  • aoga aoga i luga o faiga o le enzyme faalagolago i le phospholipid,
  • faateleina le gasegase o palatini ma lipids,
  • faamautuina o membrane hepatocyte,
  • Faʻasalalauga o le faʻamalosia o le ate.

O phospholipids e aofia ai Essentiale malosi e fesoasoani i le faʻasaoina o siapeta cell hepatocyte, lea e puipuia ai lo latou faʻaumatia.

Vaega o le faʻaaogaina o fualaau

Ina ia filifili po o le fea o fualaau faasaina e sili atu: Carsil poo Essentiale, e tatau ona faamanino o lo latou faaaogaina e faalagolago i le maʻi. I tulaga eseese, o le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻasaina e iai ona lelei ma faʻafitauli. Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o Essentiale:

Vasega o togafitiga

O le inu o Essentiale e faʻamalosi i capsules poʻo le faʻaaogaina faʻamalosi e tusa ai ma faatonuga. E pei o soo se vailaʻau, e mafai ona mafua ai aʻafiaga, e pei o faʻamaʻi o le tino po o ni mea e le mafai ona maua (ole manava le manava, manava).

E mafai ona e ave le taua i capsules amata mai le 12 tausaga, ma e tatau ona mamafa le mamafa o le tino i le 43 kilokalama pe sili atu. E tatau ona inu 2 capsules 3 taimi i le aso pe a uma taumafataga, o le umi o le ulufale e le faatapulaaina.

E tatau ona faʻatinoina le faʻaleagaina o le tino i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. Mo togafitiga, 1-2 ampoules e faia i aso taʻitasi, ma i tulaga ogaoga, e mafai ona faʻateleina le fua i le 4 ampoules i le taimi. Ole fualaau faasaina e le tatau ona fefiloi ma isi vailaʻau i totonu o le tasi fagu.

E tusa ma le 3-4 tausaga ua mavae, na ou mafatia ai i se maʻi ogaoga. Ina ua uma lana togafitiga, o loʻu ate, ioe, na mafatia. Na fai mai le fomaʻi ia te au se ala o Essentiale mo N. N. Ou te fia fai atu o le fualaau faasaina, e le mafai ona toe faʻafoʻi le ate i le 2 aso, talu ai e le talafeagai. Ae o le inu i le kosi, o auga e iloagofie i au iloiloga uma.

Lolita, 36, Moscow

E faʻamalosi le tagata suʻesuʻe

O le suʻeina o le suʻega o se isi tagata lauiloa. E i ai foi le mea e tasi ma le mea aoga e pei o le Essentiale, ae o loʻo i ai eseesega i le tuufaatasiga. O le suʻelaʻau e aofia ai le tele o vitamini:

  • B1 - o se coenzyme e fai ma vaega i le gaʻo gaʻo,
  • B2 - faia se sao taua i le manava o le tino,
  • B6 - aofia ai i le metabolism o protein ma amino acids,
  • B12 - faatasi ai ma le lipine acid e maua ai le faʻapipiʻi o sela o le toto,
  • Vitami PP (nicotinamide) - e aofia i le manava o le suāsusu ma le metabolism gaʻo,
  • Vailaʻau faʻamalosi-e le faʻamaonia (maua ai le fuga o fua) ma se malosi malosi faʻamaʻi.

O le suʻelaʻau ona o vitamini o loʻo i ai sona aafiaga faʻaleleia i luga o le tino, e lagolagoina ai faʻaʻauʻau uma.

"Matou te galulue i le ate e aunoa ma ni aso e aunoa ma aso malolo." E faagasolo mea uma tatou te 'ai: e lelei uma ma lelei. I nisi taimi ua mavae sa i ai ou faafitauli i le ate. Ioe, ou te taumafai e matau se meaai filemu, ae o tamaiti e le o se mea manuia. Fautuaina e ave Essliver Forte. Ina ua mavae sina taimi, sa ou lagona le sili atu ona lelei. O le fualaau faasaina e saogalemu ma aoga. Ma o se faʻatusatusaga o le taugata sili atu ona taua.

Tatyana, 39, Podolsk

Faatusatusaga uiga vaaia

Afai e te faʻatusatusaina Essentiale ma Essliver, e mafai ona e vaʻaia o fualaau oona e tutusa lava le tuufaatasiga ma faailoga mo le faʻaoga. O lenei mea e mafai ai e oe ona suitulaga i le tasi fualaau faasaina i le isi, aʻo taofi le aafiaga o togafitiga. E i ai ni mea e sili atu ona lelei i le tagata suʻesuʻe i luga o le mea e tasi. Muamua o le tau, Essentiale o se lauiloa lauiloa ma o le tau e 2.5-3 taimi sili atu ona taugata. O lona lua - E iai vitamini vitamini i le tuufaatasiga ma o loʻo i ai sona aafiaga lautele.

Karsil e ese mai le isi lua fualaau faasaina i le faiga o gaioiga ma faailoga mo le faʻaaoga. I le tulaga o le hepatitis viral, e le aoga tele, ae ona o le faamamaina, e mafai ona faʻaaogaina i mataupu o le faʻaʻateleina o le faʻaaogaina o fualaau oona lea ei ai le faʻaleagaina o le ate (o vailaau faʻamaʻi, retroviral therapy). E le gata i lea, o Karsil e sili atu nai lo isi fualaau faasaina e mafai ona mafua ai ni mea e afaina ai.

Ina ia faʻamalosia le aʻafiaga, e lua fualaau e mafai ona faʻatasi i le taimi e tasi: Karsil ma Essentiale, Karsil ma le Faʻailoa. O lenei tuufaatasiga e aofia ai le gaioiga o le tasi fualaau faasaina i le isi.

Aua e te manatu o le hepatoprotectors o se puipuiga mai le ava malosi. Ina ia ausia se mea lelei, o se mea umi e tatau ai, ma le faʻafefe i mea leaga, e aofia ai le ava malosi, e tatau ona aloese ai.

Tuua Lau Faamatalaga