Diaderm - kulimi mo le maʻisuka

Sa ou ave lenei kulimi mai loʻu tina ina ua uma laʻu. E i ai loʻu maʻisuka ma o le kulimi na faʻatau ona o le tusiga i luga o le afifiina ua fautuaina faapitoa mo le maʻisuka. O kulimi faapitoa mai le DiaVit series mo le faʻamamaina ma le faʻamamaina o le paʻu o le paʻu ma le paʻu o le paʻu o lima, mo le faʻamalosia o fao i le tulaga o le maʻisuka!

O le "Diaderm" e fafaga ma faamaluluina paʻu o lima, aemaise lava tamatamailima ma alofilima. Faʻaauau le tuputupu ae ma le faʻamalosia o fao, faʻaitiitia o latou faʻavaivai. Faʻaauau le tulaga talafeagai o le susu ma le elasticity o le paʻu mo se taimi umi!

E manogi lelei le kulimi, lemoni-vao. Le lanu paepae. "Diaderm" kulimi mama, e faigofie lava ona tufatufaina, e gasolo lelei, ma tuʻu sina taimi puupuu sina gaʻo, e vave ona pasia.

Marina Sviridonova

Na ou vaai i se tasi taimi i lenei kulimi i totonu o se fale talavai, ma talu mai le kirimusi muamua, lea ua uma ona tafe, ua le mafai ona taulimaina lima malogo, sa ou filifili e faatau.

E tusa ma le 130 rubles. Sa i ai i totonu o se atigipusa pepa ma faʻamatalaga (faʻamatalaga) o oloa o le DiaDerm. I le auala, ua gaosia i Rusia.

Le manogi o le kulimi e mataʻutia. E manaia le manaia e pei o se moli, ou te manaʻo foi e faʻafefeteina i oʻu foliga. O le tutusa o le mafiafia, ae o loʻo salalau lelei. A maeʻa le faʻaaogaina, o lima e le avea ma siliki tuusao, ae o le paʻu vevela e leʻo mai i le aso.

O aʻu, i luga o le fautuaga a se fomaʻi, ia teu pea lenei kulimi i autafa o le moega, ma i po uma ao lei alu i le moega e masani lava ona faʻafefete oʻu lima i le kulimi. Sa ou taumafai e patipati oʻu lima i lenei kulimi i le po, ma i le taeao e sulu oʻu lima vevela ma loʻu malologa o le kulimi. O le mea lea, faatasi ai ma lenei talosaga, o le maualuga o le taunuʻuga ua ausia!

Le mea sili ona taua, o lenei kiomu na faʻaalia ai se taunuuga lelei tele: ina ua maeʻa le masina o le talosaga, sa matua malosi lava oʻu fao. Na amata ona latou ola saʻo i luma oo tatou mata. Faʻasalaga uma ma le faʻavaivai ua leai! O lea e mafai ai ona ou saogalemu le fautuaina o lenei kulimi mo le faamalosia o NAILS!

Olga Spesivtseva

O lenei vaevaega vaevaega e maua ai togafitiga sili ona lelei mo le mago ma sana. O latou tau e sili atu nai lo isi ituaiga. O le tuufaatasiga e aofia ai le ura, lea e faʻamamaina lelei ai le paʻu. Ma o le mea pito sili ona taua, o nei oloa uma e le gata o le susu, ae taofia foi le aafiaga mo se taimi umi. Ina ua mavae ni nai taimi o le talosaga, na amata ona vaivai le paʻu. O le laumei e vaivai ma maua sina manogi manogi. Ma e faigofie lava ona faigofie.

Andrey Karatyshev

Faʻaaogaina mea lelei! Latou te fesoasoani lelei e aʻafia le mago e le gata i mulivae, ae o le paʻu atoa o vae. Muamua, sa faaaoga e loʻu tina, ona ou faaaogaina lea. O lenei ou te fautuaina atu i tagata uma. Na amata ona ia galue i totonu o le masina, o lea aua nei faanatinati e fai mai e le fesoasoani o ia. O lona tau e maualalo, e tusa lava pe tele ana tupe, e masani ona e faʻatau.

Zharova Anfisa

Ou te fiafia tele i lenei faailoga. O le kulimi o le diaderm sa sili ona fautuaina ia te aʻu e se fomaʻi. Ma o iloiloga na ou faitauina na lelei. O le faasologa sa faia mo le maʻisuka, ae na fesoasoani foi ia te au i le tele o mea. Ina ua maeʻa le masina o le faʻaaoga pea, o le mulivae na foliga mai fou! Sa ou faatauina uma oloa, ma le Faamamaina, ma le Puipuiga, ma le malosi. Sa faaauau pea ona ou faaaogaina mo le puipuiga. Ou te fautuaina atu!

Marina Shilova

Ou te fiafia tele i le kiripasi DiaDerm. Na muamua ona ou taumafai i au uo, ona ou filifili lea e faatau aʻu lava ia. O oʻu mulivae i luma o ia na matua mago ma malepelepe. Ina ua mavae ni nai aso o le lapisi, sa toe malosi atoatoa mai mulivae! Ae o lona manogi e le manaia. Ae mo le faamoemoe o sea aafiaga, ou te le o popole i mafatiaga. Faʻaaoga faigofie. E matagofie le lauulu. Ae ui lava i lea, e le lelei tele a latou afifi.

Andrey Zvyagintsev

O se faasologa o kulimi DiaDerm na faia faapitoa mo le maʻisuka, ma e fetaui lelei ia te aʻu. E lelei tele le gaosi oloa, ma e masani ona ou faatauina ni oloa mai ia te ia. Tubes o le alumini, ma sili atu foi. O faʻamatalaga o loʻo i ai uma faʻamatalaga talafeagai. O le manogi o kulimi e manaia, ma o nisi ituaiga o vailaau. O le fuataga e mamafa, ae i le faʻaogaina. E matua ofoofogia lava. Ma o mea e le palamole, o lea e mafai ai ona e faʻaoga saogalemu i le po. O le tuufaatasiga, ioe, e le o se mea sili ona masani, ae ou te le fefe. E le maualuga le tau. O vae ina ua uma ona faʻaaogaina na oloa na sili atu ona faigofie. Ou te manatu e fautuaina i latou i loʻu aiga.

Emollient

O le suauu diaderm ma se faʻavaivai e tatau ona talafeagai mo le maʻisuka. Na te tausia lelei le paʻu o ona vae. O le maualuga o le suka e mafua ai le leai o se mea e mafai ona maua; o le fogo o le matutu e aliali mai i luga o le pito i luga o le epidermis, ma mafua ai ona pa'ū.

O le faʻaaogāina o le kulimi i aso taʻitasi ma se faʻamalologa o le aʻafiaga e puipuia ai le fatuina o sana, vaega o le gainini, ma sana.

O le a faʻamutaina le foliga mai o paʻu malogo i luga o le paʻu o vae. O se aoga faʻaaogaina o Diaderm ma le tausiga faʻavaivai o le faʻaleleia o le metabolism i totonu o siama.

Ona o le mea moni, o le faʻamaʻi o le suka e masani ona taʻitaʻia ai le faʻavaeina o vavave i le paʻu o vae, o le mea lea e mafua ai le aʻafiaga o siama. O meaola faʻapitoa e aʻafia ai mea leaga ua faia i luga o le paʻu. O le diaderm cream with a antiseptic effect can prevent the spread of infection.

O le faʻaaogaina masani o lenei kulimi o le a faʻaitiitia ai le aʻafiaga o faʻamaʻi pipisi.

O le pito i luga o le epithelium ma vaega o le keratinized e faamaluluina i lalo o le gaioiga o se kulimi. I le faʻaaogaina faifai pea o le kulimi, e mafai ona ausia le faʻamalulu malie o le epidermis.

Faʻafouina

O le faʻapipiʻi ma le toe faʻafouina o galuega e sili ona lelei. E mafai ona faʻaaogaina fualaau faasaina i vaega uma o le tino, e aofia ai vae vaivai.

Faatasi ai ma lenei meafaigaluega e mafai ona faʻavevelaina le faʻamaloloina o manua, aemaise lava e tusa ai ma faʻalavelave i le mulivae, e masani ona tupu i le maʻisuka o soo se ituaiga.

O le suauʻu e tatau ona faʻaaoga faʻaletolosi, na o le tulaga lava lea e mafai ai ona e mauaina se toe faʻafouga moni.

Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

Faʻanoanoa

O le isi ituaiga o kulimi kulimi o le Diaderm Intens. O le fualaau faasaina e toe faaola ai siama, e puipui ai i latou mai tulaga le lelei mai fafo.

O le fualaau faasaina e aoga lava e tusa lava pe i ai i luma o vaʻa. E gaosia ma faamaluluina le paʻu.

O fualaau oona e galue malosi e tau ai saito ma sana. O lona faʻaaoga masani o le a fesoasoani e taulimaina uma le manaia o le paʻu o le paʻu eo mai faatasi ma se maʻi suka o le tino.

Soo se mea o le tausiga o le paʻu o le Diaderm o loʻo faʻaalia e se faʻalavelave o vaega taua. O le faavae o suauu taitasi o le urea. O loo i ai i le tino o tagata uma. O lenei mea e faʻaaogaina o se mea e faʻamamafa.

Fuʻu mamanu

O le mea autu o le suauu Diaderm i galuega puipui o le i ai lea o vaega o le antifungal i le tuufaatasiga.

O fasi pepa fasi, lemoni ma tiu o se mea manaia o togafitiga masani. O le tuufaatasiga o mea masani e puipui ai mai siama.

O le faʻaaogaina o nei mea e faʻaaogā faʻatasi ma le urea ma le vaitamini e mafai ona faʻamaloloina ai faailoga o le vae o le maʻisuka.

Laau o le Toe Faʻafouina

O le sui mai fafo Diaderm e iai le aʻafiaga o le toe faʻaleleia o sela paʻu o loʻo i ai mea nei:

  • Larch wax ma resin o vaega taua ia e fausia ai se ata faapitoa puipui. E ufiufi ai manuʻa e afaina ai ma puipui ai i latou mai le mafai ona gauai i faʻamaʻi pipisi, aʻo toe faʻafouina le faʻagasologa.
  • O suauu faalenatura o le pepa mumu, sage ma le pulu lipano, o le tuufaatasiga o loo i ai se aafiaga aoga ma faaitiitia ai le tiga ona o le malulu.
  • O se faʻalavelave o vitamini e faʻateleina le faʻafouina ma le faʻafouina o sela.
  • Sea buckthorn extract ma suauʻu manogi. Faatasi ai ma le afaina, latou te toe faʻafouina le paʻu.

E mafai ona e faʻaaogaina se suāuʻu toe faʻafouina e tusa lava pe iai le suppuration i manua o pito i lalo.

O le faʻaaogaina o le urea i le tuufaatasiga

O le vaega autu o soʻo se ituaiga o sooupu i lenei faasologa o urea, e taua foi o Urea. O lenei vailaau o se mea masani e masani ona i totonu o le stratum corneum. O se faʻalavelave tele lea o vailaau e gafa ma le faʻaleleia o le epidermis.

O le galuega autu a Uurea o le faatosina mai lea o le susu mai siama ma tufatufa atu i le epidermis, e maua ai le malosi o le gata e taofia ai le vai. O se mafuaaga taatele o le paʻu paʻu o le measina urea.

O le i ai o le urea i totonu o le oloa e mafai ai ona e maua le faʻaleleia o paʻu, lea e tatau mo le maʻisuka. O le suauʻu e faʻafefeina ai le paʻu, faʻamamaina nofoaga matutu.

Talosaga faʻaoga

Ina ia maua se taunuuga lelei mai le faʻaaogaina o le kulimi, e taua le mafaufau i mea nei ma fautuaga:

  • Faʻaaogā le oloa i fafo ae na o le paʻu na faʻamamaina muamua o vae.
  • Ina ia ausia le pito sili ona maualuga, e tusa lava po o le a le suauu o Diaderm, e tatau ona faʻaaogaina faʻapitoa i le taeao ma le afiafi.
  • Faaaoga le fualaau faasaina i le masani masani - faʻatasi ai ma le faʻamalamalamaina o gaioiga seia oʻo lava ina faʻamalosi atoa. Aua le faʻamaʻafia se vaega o le fualaau faasaina, se ata felanulanuaʻi talafeagai o se sui mai fafo.
  • O se suauʻu e iai le faʻafouina o le faʻaaoga, e le pei o isi ituaiga o Diaderm, e tatau ona faʻaaoga pe a manaʻomia.
  • E tatau ona faʻaaoga kulimi mama ma vaivai i aso uma ina ia maua ai le maualuga.

E maitauina e le eseese le meafaigaluega i le faʻasaina o le faʻaaogaina, o le mea lea e mafai ai ona faʻaaogaina e tusa lava pe mo tagata gasegase e iai le paʻu maaleale.

O se tuusaunoaga atonu o se tasi le le faapalepale i mea masani masani i le tuufaatasiga.

Auala e filifili ai le mea sao

O le filifiliga a le sui mai fafo e tatau ona faʻatino e faʻalagolago i le faafitauli o le paʻu ina ia foia. I le maʻisuka, o le mago ma le vave vevesi i le fefaʻatauaʻiga o ni faʻafitauli lelei.

O le laulau sao o le a fesoasoani ia te oe e filifili le filifiliga sao mo le oloa i fafo:

Le faafitauliVaʻai Diaderm
Faʻateleina le matutu, o le i ai o vaega i vaʻa ma manua.Mama
Se aofaiga tele o manuʻa, nofoaga o inisiua, magia ma vaʻaFaʻafouina
Maʻa loloto e lamatia ai siama.Puipuiga
Laʻu paʻu ma sana, hyperkeratosisEmollient

I le tulaga maualuga o le maʻi o le maʻisuka, o le tele o ituaiga o suauʻu e faʻaaogaina i le taimi e tasi.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

Aisea e manaomia ai e le maʻisuka vae o le kulimi?

O suauu ma suauu o sauniuniga pito i luga lea e faʻaalia ai le toe faʻaleleia o masini. Latou te aveeseina le paʻu o le paʻu, faʻafefe ma faʻaleleia, faʻaleleia atili, ma faʻateleina le faagasologa faʻamalolo o microcracks. Afai e te faʻaleleia lou suka toto i le taimi, o mea manogi o le a fesoasoani e puipuia le atinaʻeina o le maʻi suka.

Mo togafitiga faʻapitoa ma le puipuia o le atinaʻeina o maʻi pipisi, o fomaʻi e fautuaina mai kulimi e aofia ai Uro, faʻapalapala vai, mea faʻamalolo ma isi mea lelei.

I le taimi e mafai ai, e tatau ona e amata faʻaaoga le kulimi ma foliga mai o sana, o sana e le alu ese mo se taimi umi. O le kulimi, i le isi itu, e faatelevaveina le faagasologa o le toe faʻaleleia ma faʻaleleia le paʻu ma le susu talafeagai.

O suauu ma le kulimi - o le a le eseesega?

Mo le puipuia o le atinaʻeina ole maʻi pipili, o le a fautuaina oe e le fomaʻi e faʻaaoga kulimi faapitoa mo vae. E le o iai ni vailaau faʻamalositino ma e aofia ai i le vaega o vailaʻau teuteu, o lona uiga, o le tausiga o le paʻu.

Afai e le mafai ona aloese le alualu i luma ole vae o le maʻisuka, ona togafitia lea o togafitiga, e taua o mea manogi, ia laveai. I le avea ai o se tulafono, latou te aofia ai hormones ma fualaau faasaina.

O le eseesega tele lea i le va o kulimi ma suauu. O le muamua o tagata tausi maʻi, ma o loʻo i ai i le vaega mulimuli vailaʻau vailaʻau. O loʻo faʻafefe i luga o le paʻu ma ulufale i le faʻagasologa o le taamilosaga. O le mea lea, i le taimi o le faʻaogaina o suauʻu, 'aua nei galo e uiga i le matautia o se faʻalavelave. O suauu mo le maʻisuka e le faʻaalia ai se tulaga lamatia ma o le tele o le faʻaaoga e ese mai le manaoga ole maʻi.

O le a le mea o iai i le tuufaatasiga

Ae e te leʻi faʻatau se kulimi poʻo se suauu, e tatau ona e faʻaeteete ma le faʻaeteete ia oe lava ia latou fatuga. O le maʻi suka o se faʻamaʻi masani lava, o lea o le mauaina o meafaigaluega faapitoa mo togafitiga ma le puipuia o faʻafitauli o le faʻamaʻi o le a le faigata.

O le tele o taimi, o vaega nei e mafai ona maua i le tuufaatasiga:

  1. Faauluuluga o Antifungal. Aveese le tuputupu ae o pulou.
  2. Antibacterial drugs. Faaitiitia le mumu, tiga ma tau ai le pathogen o le mumū.
  3. Hormones. Faʻalēsei ona aveese le vevela ma faailoga uma o le mumu. E le fautuaina le faʻaaoga umi.
  4. Urea E i ai i le toetoe lava o auala uma. Ona o lona gafatia e asu vai i luga o le paʻu, o le urea o loʻo malosi malosi.
  5. Allantoin. E i ai sona aʻafiaga faʻapitoa.
  6. Kolisi. E amataina le faagasologa o le toe faʻafouina o paʻu, aua o se tutusa o le porotini o loʻo maua i vaega uma o le paʻu.
  7. Hyaluronic acid. Faia le toe faʻaleleia o paleni vai.

I le tuufaatasiga foi o suauu ma kulimi mo le maʻisuka, e mafai ona e mauaina mea masani e masani ona faaaoga i vailaau masani. E aofia ai:

  • sea ​​buckthorn suauʻu,
  • uliuli ma le mint extract,
  • sea ​​buckthorn ma le suauu popo,
  • vailaʻau faʻamaʻi (chamomile, sage).

O nei vaega o loʻo i ai le faʻamalositino, ma aofia ai foʻi vitamini ma minerale talafeagai.

Talosaga o talosaga

Ina ia faʻaleleia le lelei o kulimi ma suauʻu, e tatau i le maʻisuka ona tausisi i tulafono faʻapitoa:

  • Muamua, latou te aofia ai le filifiliga o se meafaigaluega faapitoa. I lenei mataupu, o le fesoasoani sili o le fomaʻi, o le a filifilia le mea e tatau ai mo lou paʻu, ma o le a fautuaina oe i le taimi ma le umi o le faʻaogaina.
  • A maeʻa ona faʻatau le oloa, e taua le iloa e uiga i le auala e faʻatatauina ai. Ae e te leʻi faʻaaogaina se kulimi poʻo se suauu, e tatau ona togafitia le nofoaga o le talosaga ma se visepisi.
  • Ona lapalai ai lea i ni felafolafoaiga malamalama. Aua e te mamafa tele i le paʻu, o le mea lea e soli ai le meaola.
  • Afai ua faaleagaina e le paʻu vaega, ona faʻaaoga lea o le oloa e fautuaina i le omomi poʻo le omomi. O lenei metotia e faaitiitia ai manuʻa i le paʻu ma e agamalu.

Pe a faʻaaogā mea manogi, e tatau ona e mafaufau o le vailaʻau lea. O le "sili atu le sili atu le tulafono" e le aoga mo i latou, ae a le o lea, e mafai ona oo atu ai i le sologa lelei ma le faateteleina o le tulaga.

Aua e te mafaufau ia te oe lava, pe afai e te lagona le taamilosaga, sailiiliga o le paʻu ma sana, e tatau ona e faafesootai se fomai o le a faaopoopo atu i le tasi o loo i ai pe faatonuina se togafitiga fou.

Tausiga Tausi Tausiga

O maʻi e maua i le maʻisuka e tatau ona gauai faapitoa i le tausiga o latou vae. E mafai ona e faʻaaogaina fualaau faasaina mo le faʻaaogaina i le lotoifale, ae le mafai ona ausia le faʻagaloga seia oʻo ina matauina tulafono laiti:

  1. Ae e te leʻi faʻasalalauina le kulimi, e tatau ona e tausia le paʻu mama. O le faʻaaogaina o le oloa i luga o le paʻu o le paʻu e faʻaitiitia ai lona aoga i le afa tonu lava, e pei o le maualuga o le paʻu e le mafai ona faʻatino atoatoa lona gaioiga.
  2. O totini masani e mafai ona fesoasoani e faʻaleleia le tafe toto i nofoaga e aafia ai. A mafanafana vae, amata ona faʻalauteleina ia vaa, ma o se taunuuga, o le toto e faateleina i mea uma e tatau ai.Mo le mafuaʻaga lava e tasi, ua matua faasaina ai ona savali solo i luga o le fale e aunoa ma ni seevae.
  3. O seevae e tatau ona filifilia i se tausiga faʻapitoa, e pei o seevae mausali e faʻalavelave faʻaleagaina ai le microcirculation. E faʻaaogaina lava lea i le filifiliga o seevae o le fale.
  4. Le togafitiga e faatonuina e le fomaʻi e tatau ona matauina i aso uma. E le taliaina le sui o sauniuniga lautele ma le lotoifale ma mea tutusa, suia le metotia ma le taimi e faʻaaoga ai. E taua le mulimuli i fautuaga uma ma asiasi i se fomaʻi i se taimi talafeagai.
  5. Afai ei ai ni manua po o ni manuʻa i luga o le paʻu, e tatau ona togafitia i latou i vailaau faʻamaʻi pipisi, ona faʻafefiloi ai lea o le suauu poo le kulimi ma se popo faapitoa.

Faʻalogo lelei! A faʻaaogā tupe a le lotoifale, e tatau ona faʻaaogaina e le gata i le paʻu o le vae ua aafia, ae faʻapea foi i tapuvae ma le sooga vae.

Oona lelei mo le maʻisuka

E i ai le tele o vailaʻau maʻoti mo le maʻisuka. Talu ai o le kulimi e le o se vailaʻau, e faʻaaogaina mo le puipuiga ma e mafai ona faʻatauina faʻatasi ma e pei ona faʻatonuina e se fomaʻi. Ae naʻo se fomaʻi e mafai ona filifili se fofo o le a fesoasoani faapitoa i lau mataupu.

Lisi o kulimi pito sili ona aoga, ma mafaufau i foliga o le vae:

  • DiaDerm. O lenei oloa e sili atu ona talafeagai mo le maʻisuka mamafa. E mafua mai lenei mea i le mea moni o le faʻavave o le diaper i totonu o le nofoaga o loʻo i lalo ona o le mea moni o tagata faapena e faigofie ona soona inu. O le maualuga o le faʻamafanafana i totonu o le faʻalauga e faʻaosoina ai le faʻaopoopoga o siama faʻamaʻi ma le amio saʻo. DiaDerm e taulimaina lenei faafitauli i le faamamaina o le paʻu i vaega o faafitauli.
  • Aravia. Soʻovaevae o loʻo i ai le faʻafeagai o le DiaDerma moisturizing effect. O lenei mea e aofia ai le urea. E fesoasoani e taofi ai le vai i le pito i luga o le epidermis, lea e mafai ai e oe ona faamalulu le paʻu paʻu i tapuvae, puipuia le foliga mai o vaʻa ma le hyperkeratosis i luga o le vae. O le kulimi e aofia ai foi le avoka ma popo, o le a fesoasoani i le manava ma maua ai le toe faʻafouina.
  • Faʻasalalauga. E aofia ai fatu o le saito, glycerin ma superoxide dismutase. O lenei tuufaatasiga o vaega ua faamaonia i le tau faasaga i le faaitiitia o lagona i le pito i lalo, ma ua faaalia foi taunuuga aoga i le faagasologa o le faamalologa o faaletonu o loo i ai nei.
  • Urouila-hel. O le tuufaatasiga o lenei kulimi e aofia ai le urea, petrolatum paʻepaʻe, faapea foi ma le vaitamini E. Ureata-gel o loʻo faʻaaogaina e tagata gasegase i le paʻu o le tino i vae ma tapuvae faʻatasi, ma e iai foʻi ona aʻafiaga ma le faʻamamaina o aʻafiaga. E faʻasalaina mo tagata e mamafa tele.
  • Mama. E taofia ai le paʻu o le paʻu ma le fesoasoani o suauu o se vaega o lona fatuga. Urea fusifusia le vai, ma o le celandine ma le chamomile e i ai se aafiaga e tetee ai le inflammatory. I le tuufaatasiga foi ei ai le D-panthenol, e i ai se aafiaga faʻafouina.
  • Tausiga. O se kulimi mo le maʻisuka, lea ua fuafua e toe faʻafoʻi le paleni o le lipid le lelei, ma o se faʻamaʻi lelei foi. E faʻamamaina le paʻu ma fafagaina i meaʻai.

O le tele o meaʻai i le maketi o le tele o kulimi o loʻo taʻu mai ai le faanatinati o le faafitauli ma le manaʻomia mo lo latou faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka. Afai ei ai le fesuiaiga o vae, lagona le lelei ma le paʻu o le paʻu, faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi o le a suʻesuʻeina lou tulaga ma filifili saʻo ia tupe talafeagai mo togafitiga.

Tuua Lau Faamatalaga