Soifua Maloloina Siberia (Siberian health) Ginkgo biloba ma le pulou Baikal

O le ginkgo biloba o le laau toto, o nisi taimi e oo atu i le 30 mita le maualuga ma ola ai i Asia i Sasae. Ginkgo o se tasi o lima pito sili ona lima e faatauina atu ai fualaau i le lalolagi. O mea sili ona aoga o loʻo i totonu o laʻau o le laau, o mea ia e mafai ona gaosia - mo le gaosia o le 500 kalama o mea aoga aoga 30 kilokalama o lau o loʻo faʻaaogaina, o lea o le tau o mea faʻaaoga e maualuga tele.

O pepa o Ginkgo o loʻo i ai meaʻai nei:

E iai a latou mea aoga aoga ma ua faʻaaoga e togafitia:

  • faamai o le cardiovascular system,
  • gasegase mafaufau
  • faiʻai le faiʻai
  • maʻisuka
  • faʻamaʻi o tino o le ENT.
O a fualaau e le tatau ona ave i le ginkgo?

O se tasi o faitioga autu mo le aveina o le ginkgo biloba o le togafitiga o fualaau oona. O mea ia e mafua ai a latou gaioiga e faʻaleagaina ai le gaioiga o le faʻaaogaina o le toto ma taofi ai le fausiaina o fusi toto. Ae faʻapefea ona fuafua na fualaau? I le uma, o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e le o faailoa mai ai le vaega o le vailaʻau e aofia ai. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e iloa o le tele o fualaau faasaina ei ai le satela poʻo le "vaʻa" aʻa o le igoa e aofia ai faʻamalosi tino. E le gata i lea, o oloa e faʻatatau i le biloba ginkgo o le a afaina pe afai e faʻaoga faatasi ma:

  • Dolobene,
  • Xarelto
  • Faʻasaʻo
  • Hepatrombin G (gel ma le suauu).
O faʻamaʻi e le fetaui ma ginkgo

Faatasi ai ma le faʻailogaina mo le aveina o lau o le ginkgo biloba laau o loʻo i ai faʻamaʻi lea e faasaina ai ona faʻaaoga le laau i soo se ituaiga. Faatasi ai ma nei faʻamaʻi, o loʻo taua i lalo:

E pei ona e iloa, o faʻamaʻi lea e tatau ai ona pipii i se meaʻai, talu mai le manava ma, o se taunuuga, o le polokalama atoa o meaai nofouta i mea e oʻo atu i le atuatuvale. O Ginkgo e malosi lona aʻafiaga, o faʻamaʻi faʻalavelave o le manava e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi lelei lona i ai i le tino.

O le isi faʻamaʻi e le "faauo" ma le ginkgo o le solia lea o le toto o le mafaufau.

E le o fautuaina foi le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina i le togafitiga o le faʻaogaina o le myocardial ma i lalo ifo o le mamafa.

O tina ma fafine faʻamoemoe i le taimi o le lactation e matua faʻasaina le faʻaaogaina o soo se ituaiga.

Ma o le feteʻenaʻiga mulimuli o le le lava o le tagata i mea o loʻo aofia ai i totonu o le laau, lea e mafai ona afaina ai se faʻafitauli.

Ginkgo biloba ma Scutellaria baicalensis - latou te fesoasoani moni lava?

O le lua-in-one drug - ginkgo biloba ma le pulou Baikal, na ou mauaina e aunoa ma se totogi. Ae na pei lava lena. Sa matou faatauina mai le tele o ituaiga oloa eseese i le Siberia Health, ma na tuuina mai ia i matou lenei atigipusa e fai ma ponesi mo isi faʻatau. I loʻu lava loto, atonu o le a ou le faatauina mai lenei mea, aua e sili atu mo tagata matutua, ma ou te le o mafaufauina lava aʻu.

Faamaoni, matou te leʻi lagonaina ni faʻaleleiaiga faapitoa i le manuia. Masalo, i tagata talavou ma soifua maloloina, o nei faʻaleleia, pe afai ei ai, e le mafai ona iloa. Ona e iloa lea, ua ala aʻe loʻu mafaufau. Ma e le na o le ala ae, ae sei o tipiina aʻu: "Ia, ua e matua leaga lava. Sa inu, inuina se fualaau aoga, ae e leai sou lagona mai ai. Ae o le a aoga o ia i le tinamatua o lana ava. " Ia, i luma atu o lena mea, na faoa ai loʻu lotofuatiaifo ma e tatau ona ou faatauina faapitoa se isi pusa mo loʻu tinamatua. O lenei ua ia inuina lenei "panacea" ma foliga mai ua faamalieina. Na ia fai mai ua sili atu le lelei o le mafaufau. E ui lava, i loʻu manatu, e leai se isi faʻaleleia atili mai nei kapulata nai lo aʻu. Ae atonu na o sina taimi ua mavae atu.

E UIGA I LE FAAAOGAINA

O le mea lautele, o le mea lava ia e tatau ona aoga tele. I le fatu o lenei fualaau faasaina e lua togalaau togafitiga - ginkgo biloba ma Baikal skullcap. Faʻaopoopo atu i ai nisi vaega faaopoopo:

  • ascorbic acid
  • alu aʻe palmitate,
  • Gotu Kola aveese
  • vitamini e
  • vitamini a

  • Vasodilator
  • Antimicrobial
  • Antitumor
  • Immunomodulatory
  • Faʻafouina
  • Anthelmintic
  • Antiallergic
  • Antifungal

E ui o le fualaau faasaina ua fautuaina muamua mo i latou ua leva ona ou matutua, i loʻu manatu, o mea uma o loʻo i luga o le a le faalavelave i tagata talavou. Afai e le o se togafitiga, ona avea lea o se mea e puipuia ai.

E FAAPEFEA ONA FAIA LE GALUEGA?

Ole fualaau faasaina e le taugata. E naʻo le 380 rubles i le pusa. I le amanaʻiaina o faʻaletonu ma faʻalauiloa i le Siberian Health, e mafai ona e faʻatau mai foʻi le taugofie. Mo le faʻatusatusaga, tutusa tutusa Vitagermanium (faʻapitoa mai le Siberian Health series) faʻatatau i le tolu taimi sili atu! Ma o le aʻafiaga o nei vailaʻau e lua e foliga tutusa. Ma o lea ... aisea e sili atu ai mo le mea e tasi?

O LE A LE MEA TATAU?

Ginkgo biloba ma Baikal scutellaria, faapea foi ma vailaau ma mea taumafa faaopoopo e faavae i luga o nei laau toto, e gaosia ma faatau eseese. Ma iinei aemaise lava i lenei sauniuniga, o nei vaega e lua ua tuufaatasia. O lona uiga tonu lava lea. Ou te leʻi feiloai i ni faʻalogona faapena. Na o le Baikal skullcap na faatauina tele. Na o le ginkgo biloba foi. Ae lua i le tasi e te ono le mauaina i se isi lava mea.

E FAAPEFEA ONA TATAU?

E matua faigofie lava le ave o fualaau faasaina:

1 capsule i aso taʻitasi ma taumafataga

O a mea e maasiasi ai i totonu?

E ui lava i le aoga o lenei vailaʻau, faatasi ai ma lona tau talafeagai ma le faigofie o le faʻaogaina, ei ai le mea e tasi e fenumiai ai au i totonu. O le le toesea atoatoa o se taunuuga vaaia. Ua ou sauni e faʻafeiloaʻi le mea moni e faapea, i luga ia te aʻu, o le taunuuga e mafai ona le vaaia. Ae faapefea le tinamatua? Sa ia foloina nei kapula mo le vaiaso lona tolu. Ma e le mafai ona ou fai atu na ia atiina ae se mafaufauga uiga ese mai ia i latou pe o lona tulaga na faaleleia atili ai ma le faʻaeteete. E ono mafai ona i ai se taunuuga mautinoa, e tatau ona e inu i se taimi umi lava. Ae ou te manaʻo e faʻalogo mai le kamupanī pe o le a le tele ma pe o le a le matua e te manaʻomia e te tago ai i lenei vailaʻau i le taimi nei ina ia mafai ai ona faʻalelei atili le tino.

FUAFUAINA

Faʻamatala otooto. Sa toʻafilemu loʻu mafaufau. O laʻu atotupe e le afaina tele. Tinamatua Tinamatua. Na ou aoaoina le tele o auiliiliga e uiga i mea faamalolo o le Baikal skullcap. Ae ou te lei lagonaina lava le aafiaga o nei meatotino ia te aʻu lava ia.

Ou te le o faanatinati e tatalaina lenei fualaau faasaina. Ae aʻo ou viia tele naua mo le leai o se mea. O le a ou matauina lona aafiaga i se mea e sili atu i loʻu tinamatua mo se isi masina. A maeʻa lena mea, o le a ou filifili pe o le a faaauau pea ona ou inu.

I le taimi lava lea ou te fia fautuaina oe i isi vailaʻau mai Siberian Health, lea ua uma ona ou suʻeina i loʻu lava paʻu.

O nisi ia o Siberian Health cosmetics:

Ou te fia fautuaina foi nisi o mea faaopoopo mai isi gaosi oloa. I loʻu manatu, e sili atu le lelei nai lo i latou na faʻamalolo mai e Siberian Health:

Glucaferon(puipuiga o vailaau faʻamaʻi pipisi o le tino ma le moli)

Litovit (fesoasoani i le iodine le lava i le tino)

Amla faaopoopo (faʻamalosia o le faʻamalosia ma le faʻaleleia o ate)

Faʻamatalaga Eseese 74(faʻapitoa mea tau minerale)

Meaʻai mo meaʻai (minerale cocktail)

Fua, metotia ma le umi o le faʻaaogaina o sauniuniga ginkgo

O Ginkgo o se tasi o fualaau sili ona saogalemu. E pei o aʻafiaga o aʻafiaga, o faʻalavelave faʻafefeteina tele e masani ona faʻaalia. Leai ni aʻafiaga ogaoga sa matauina.
E tasi le suʻesuʻega na faaalia ai, i se vaega faataitai o le 8,500 tagata, e na o le 0.5% na i ai ni aʻafiaga laiti ma le mafai ona toe faʻaleagaina, e pei o le galala i le ono masina muamua o le pulega.

Ae ui i lea, o aso taitasi o le 120 mg poʻo le sili atu e mafai foi ona muamua mafua ai le uumiuli. I lenei tulaga, o le a fesoasoani se faʻaititia o fualaau.

Ina ia foia pe taofia mea leaga, e mafai ona e amata faia ni sauniuniga ginkgo ma se vaega maualalo, ma faasolosolo malie ona faateleina i luga o le ono vaiaso.

Faʻalogo! O le fesili o le aveina o Ginkgo ma sauniuniga sili ona lelei a le tagata lava ia e sili ona foia e ala i le talanoa i se fomaʻi. E moni lava lenei mea mo i latou o loʻo faʻaaogaina soʻo se vailaau malolosi, ma i latou o loʻo mafatia i maʻi toto.

I Sisifo, o se faʻamaumauga tuʻufaʻatasia ua gaosia mai le Ginkgo leaves ua aloaia (24% Ginkgo flavone glycoside glycoside ma le 6% terpenoid). Na faia e V. Schwabe (Siamani).

E masani lava, o tagata gaosiga e fautuaina le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina mai le 1 i le 3 taimi i aso taitasi i le 120 mg. Ae ui i lea, o loʻo i ai isi fautuaga. Afai o loʻo e faʻasalalau fualaau oona, e mafai ona e amata i le 180 mg i le aso. A maeʻa le fa vaiaso, afai e te le lagona le aʻafiaga, ave le 300 mg i le aso. A maeʻa le masina, afai e leai se iuga, ave 600 mg. Afai e aliali mai le gastrointestinal poʻo le ulu o le ulu, faʻaitiitia le fua seia oʻo ina e mauaina le mea sao.

O le umi o le faʻaaogaina e amata mai i le 1 i le 3 masina.

E oʻo lava ile atunuʻu e tele taimi e maualuga atu nai lo togafitiga faʻapitoa fautuaina e leʻo iai ni aʻafiaga ogaoga.

Ina ia iloa pe o aʻafia tele o atigi ginkgo e i ai sona aafiaga i le paleni laititi o le endocrin system, e tasi le suʻesuʻega umi na faia. Mo faʻamaoniga uma o le hormonal ma faʻamaoniga uma o le toto, o taunuuga na leaga.

Ona o lona faapalepale lelei, o le tele o kamupani ua faatagaina le faʻaogaina o sauniuniga mo le umi mo se taimi umi. O le taua muamua o le faaleleia o falemaʻi e amata ona foliga mai e masani lava pe a uma le 4-6 vaiaso, ma o nisi taimi mulimuli ane (e fuafua i le faʻamaʻi), i le lumanaʻi e mafai ona faʻapupulaina le aafiaga, faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le aoga aoga e tumau pea.

E mafai ona faʻaaogaina le paʻu Ginkgo i vasega 2-3 masina. A maeʻa vasega taʻitasi, o le a malolo le 1 i le 3 masina, ona toe faʻaaoga lea o le vailaʻau. O lea e mafai ai ona e faʻaauau pea e aunoa ma ni faʻatagaga mo togafitiga faafomaʻi, faʻapea foʻi ma le puipuia o faʻamaʻi ma ia faʻagesegese ai le faasologa o le soifua matua.

Ginkgo e le fesoasoani tasi i taimi uma. Ina ia faatumauina lona lelei, e tatau ona e tagofia fualaau faasaina.

Mo le puipuiga ma le soifua maloloina lautele, o le ginkgo e sili ona lelei e pei ona taʻua i lalo:
• tagata e silia ma le 65 tausaga - i aso uma,
• mo tagata e 45-65 tausaga - e faʻatino 2-3 vasega i le tausaga mo 2-3 masina,
• tagata e 35-45 tausaga - e faia 1-2 vasega i le tausaga mo 2-3 masina.

Metotia mo le sauniuniga ma le faʻaaogaina o meaola o le ginkgo i le fale

Afai na e faatauina mai mea aina mamago mai laulaau ginkgo, ona tatau lea ona e muamua ese, filifilia uma lignified branches, buds. Aua le togi petioles mai lau. Ona tatau loa lea ona faʻapipiʻi lelei mea lanu i luga o se fata uʻamea, e mafai ona faʻamago i le kesi.

O lau vevela e sauniuni mo le gaioiga pe a faʻapipiʻi pe a faʻapipiʻiina i lima, ma pe a uu i lima, e faigofie lava ona momotu i ni vaega laiti.

O laʻau muamua na faʻasalaina ua tuʻuina i totonu o se mea e fai ai le kofe ma le eleele mo le 4-5 minute i se tulaga paʻu-paʻu. O le paʻu ua sasaa i totonu o fagu tioata, faʻapipiʻi ma tapuni faʻamalosi.

Ave sea laupepa mo le 1-2 teaset i le aso ma pe a uma foi meaai. Talia ma oʻo atu i le 3 teaspoons 3 taimi i le aso (talu mai aso anamua, o loʻo i ai ni fua o loʻo faatonuina ai le faʻaaogaina o le ginkgo paʻu 3 taimi i le aso mo le 1 teaspoon).

Mo le faʻaaogaina o le taumafataga, e sili atu le lelei o le ginkgo paʻu i le mama atoatoa, ae faʻaopoopo i meaʻai saunia, e pei o cereals, pe ave faʻatasi ma falaoa. Ae peitai, e sili ma sili ona faigofie le ave o lenei paʻu ma le kefir poo yogurt. Mo le 100 ml o kefir ia ave le 1 teaspoon o le paʻu, e mafai ona e 2 teaspoons ma faʻafefiloi lelei. E fesuisuiaʻi se pusa e lanu uliuli.

Ina ia faʻaleleia le aoga o togafitiga faʻasolosolo, ia fautuaina e faʻaopoopo le suauu i totonu o lenei faʻasalalauga - 1-2 tsp, faʻafefiloi lelei ma inu pe a uma meaʻai. O le suauʻu manogi (e masani ona fou!) O se vailaʻau sili ona lelei ma faʻamamaina toto toto mai le atherosclerosis, e puipuia ai le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga i totonu o le tino. O le mea lea, o le sili sili ona lelei mo le ginkgo.

Lapataiga ma faʻailoga

O le tele o kamupanī o fualaau mai Ginkgo, e aofia ai Ginkgo Smart 24, e finau e tatau ona e aveina ma e mafai ona e faia i taimi uma ma tagata uma. O se mea moni lava lenei, lea e sili atu le mafaufau e le o se vailaau, ae o se meaʻai faʻataʻitaʻi, nutraceutical. O loʻo galue i luga o le tino o le tagata o se pule malosi faʻale-natura lea e leai ni faʻalavelave poʻo aʻafiaga. O lenei faʻamatalaga, e patino lava, e aofia ai le kamupani lauiloa "Irwin Naturals", ae e le tatau ona galo ia i tatou o sauniuniga ua faia, e le pei o isi, e le mai se otootoga, ae o le tele o mea gaosi, o le, paʻu mai laulaau, e pei ona taʻua muamua i luga.

O faʻalapotopotoga faʻapitoa i le gaosiga o faʻamatalaga o le ginkgo o loo ofoina atu pea ni puipuiga.

I le tulaga o le sologa lelei poʻo le le mautonu o le taliaina i nisi o tagata na muamua faʻatonuina, o mea nei e seasea ona mafai:

• aʻafiaga leaga o le faʻapalaina o meaai (afu, popo),

• faʻamaʻi maʻi paʻu,

• ulu o le ulu e agamalu ma e agamalu, puupuu i le natura.

E le fautuaina e faʻaaoga sauniuniga ginkgo mo le tolopoina o mafaufau i tamaiti.

Faʻatapulaaina le faʻaaogaina mo se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular, faʻaleagaina o le myocardial, faʻasalaga ma le gasegase i vaega taʻitasi o le fualaau faasaina.

E le manaʻomia ile taimi o le maitaga, lactation (lactation).

E fautuaina le lapataiga i le tulaga o le nephrosonephritis, toto maualuga, i le tamaitiiti (e oʻo atu i le 3 tausaga). E tatau ona maitauina o le togafitiga o tamaiti ei lalo ifo o le lua tausaga le matua ma soo se ituaiga o laau e mafua ai ona lamatia.

Pe a togafitiga i fualaau oona, ulaula, ava malosi ma meaʻai vevela e le faatagaina, aua o nei mea uma e taʻitaʻia ai le tausia lelei o se vaʻaia o microvessels, faʻavaivai, ma o le mea lea, aveesea ai le togafitiga.

Gillgo fualaau faʻasaina ma isi vailaʻau

E leai se vailaʻau faʻasaina mo gaioiga Ginkgo. O fualaau o le Ginkgo ua faʻapipiʻiina ma le tele o isi vailaʻau faʻamalositino ma meaʻai, vitamini, naʻo le faʻaleleia atili o le lelei o latou aʻafiaga, faʻataʻitaʻiga: faʻaleleia atili o faʻaaliga, faʻamalosia puipui o toto toto, faʻasaʻo le vasospasm, faʻateleina le vaivai o toto toto, faʻaleleia atili le toto toto, .

O sauniuniga Ginkgo ua tuʻufaʻatasia lelei ma vailaʻau faʻasaʻi, antispasmodic ma anti-inflammatory ma otaota (licricice). E faʻamaopoopoina atoatoa i vailaau faʻasaina e faʻamautuina ai metabolic processes i sela, faʻapea foʻi ma le puipuia ma le faʻamalosia o siama faʻamau (lecithin, vitamins).

Contraindications e leʻi faʻatuina.

O aʻafiaga o fualaau oona

E tusa ai ma ripoti na faia e Kleinen ma Knipgild mai le Iunivesite o Limburg (Netherlands), i se tasi o suesuega, na maua ai aʻafiaga matuia, ma o mea na tutupu e le ese mai aafiaga na tupu i tagata gasegase sa togafitia i placebo.

E tusa ai ma se faʻatalanoaga faʻapitoa, e na o le 33 out of 8505 tagata gasegase na feagai ma ni faʻafitauli matuia. O le tele lava o taimi nei o maʻi gastrointestinal o loʻo taʻua i luga, o le nausea ma le muʻamuʻu, o nisi taimi e mūmū, o se mea le tumau, na taʻua i nisi taimi.

Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le 120 mg o le suʻega mo le 6-12 masina, e leai ni suiga taua i le uiga o le faʻasolosolo, o le faʻasalaga masani e leʻi tupu.

O le faʻaaogaina mo se taimi pupuu poʻo le umi o le suʻega na le aafia ai le maualuga o triglycerides, cholesterol, transaminases, bilirubin ma glucose i le plasma toto.

O le fualaau faasaina ua sili ona saogalemu - na o ia lava ma faatasi ai ma isi auala.

Ae ui i lea, e tusa ai ma mea o loʻo tusia i le tusi o le "Safety Drug Safety", o loʻo i ai faʻamatalaga o le WHO o faʻamaumauga e sefulutasi lipoti o mataupu o le thrombocytopenia i tagata gasegase e maua ai fualaau oona e aofia ai le ginkgo - tanakan, tebonin, le Ginkgo Biloba extract ma le vete. O se tasi o nei savali e faatatau i le purpura thrombocytopenic.

I totonu o nei mataupu e fa, o le ginkgo na o le pau lava lea o fualaau ua masalomia. I maʻi e fitu, o le thrombocytopenia na tupu ona o le faʻaaogaina o le ginkgo faʻatasi ma isi vailaʻau, o le tasi o lea o quinine, lea atonu e taua, talu ai o le quinine o se vailaʻau faʻamalosi.

I faʻamaʻi e fa, o le thrombocytopenia na maeʻa i le toe faʻaleleia. I maʻi na totoe, na tumau pea faʻafitauli.

E toasefulu tagata mai le sefulutasi na ave le fualaau faasaina ma le tasi i totonu o le fale. I le mataupu mulimuli, i le faaopoopo atu i le thrombocytopenia, na maitauina e le tagata maʻi le gasegase, le fiva, misa, leukocytosis ma le maligi aso e 9 talu ona amata le togafitiga o fualaau oona i se fualaau e 175 mg o le suʻega. O le taunuuga o le faʻalavelave i lenei maʻi o le toe faʻaleleia.

O le WHO databank na maua se isi sefulutolu lipoti e uiga i le atinaʻeina o tagata gasegase o le isu ma le purpura e fesootaʻi ma le tagofia o fualaau. O nisi o faʻafitauli na mafua mai i le faʻaaogaina o mea e maua ai le ginkgo, lea na faʻamatalaina e le aʻafiaga o fualaau faʻasaina i luga o le faaputuga platelet (faʻalautele le toto o le taimi), na faʻamatala muamua. Ae ui i lea, e leai ni lipoti o le thrombocytopenia na mafua mai i nei fualaau oona i tusitusiga.

Masalo, i nisi tulaga o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le toto i le suʻeina o le toto e faʻaalia ai le toto ma le thrombocytopenia, e tatau ona faʻaaogaina isi sauniuniga o togalaau e taofia ai nei faailoilo. E aofia ai ma upega. O le mea lea, e faʻatulagaina e ave faʻasologa o le Derinat - mai le salmon DNA
iʻa. E fesoasoani i le toe faʻafoʻiina o le toto ma puipuia ai le thrombocytopenia.

Ginkgo fualaau faasao, tufatufaina atu o tuutuuga mai le falemaʻi, aso maeʻa ma le teuina

E masani lava o papatusi nei mai se siʻomaga po o le laulaʻau paʻu poo capsules ma se vaega o le 40 mg poʻo le 60 mg, o nisi taimi i se vaifofo, e masani lava mo le faʻafofoga tautala (ile gutu).

O vailaʻau e tuʻuina atu e aunoa ma se faʻamaumauga. Talu ai i le tele o atunuu o loʻo le toe faʻaaogaina togafitiga Ginkgo, ae ua tutusa ma meaʻai, o loʻo faʻatagaina i latou e le faʻatau atu i falemaʻi, ae faʻapitoa e ala i auala faʻatautaia. I le auala, i Amerika, o le tele o oloa e le o faia i falemaʻi, ae e ala mai i meaai masani, e pei oa tatou meaʻai meaai.

O ituaiga uma lava o fualaau faasaina ei ai se ola ola e oo atu i le 5 tausaga, e tusa ai ma tulaga lelei e teuina ai - i se nofoaga matutu, malulu, pogisa, aua nei togiina sauniuniga. O le vevela maualuga ma le vevela e mafai ona suia ai le aoga o le fualaau.

Faʻailoa mai i lenei oloa:

Ginkgo Biloba ma le pulou Baikal - o se faʻalavelave faʻapitoa o mea totino ma vitamini e faʻaleleia ai le mafaufau, faʻavaveina o le toto i totonu o le faiʻai, tuʻuina atu o le okesene ma meaʻai, excretion of products metabolic. Ginkgo Biloba ma le pulou Baikal saofaga i le faateleina o le faiai, ua manatu o se analog o le togafiti aupito sili ona malosi o fualaau malolosi malolosi, faateleina le teteʻe, fesoasoani i le atuatuvale ma le faʻafefe o lagona. E le gata i lea, o le galuega o le fatu ma le lelei o le toto, o le maualuga o le toto o le rheological ua matua faʻaleleia, o le aofai o le "leaga" cholesterol ua faʻaitiitia.

O le tuufaatasiga o le fesoasoani a le Ginkgo Biloba ma Baikal Scutellaria

O le Siberian Health Corporation, o le tulaga aupito sili ona maualuga o tulaga faavaomalo ma Rusia.

Igoa faʻasolosolo i le 1 capsule:

fualaau toto: ginkgo biloba, Scutellaria baicalensis, gotu kola
vitamini a0.6 mg
vitamini e19 mg
vitamini C124 mg
flavonoglycosides21 mg
flavonoids (i le faaupuga Faʻamatalaga)77 mg

Mea aoga o meaʻai o Ginkgo Biloba ma Baikal Scutellaria

Faʻataʻitaʻiga o aso nei o loʻo faʻaaoga le faʻaaogaina o vaega o le ginkgo biloba, gotu kola, scutellaria o ni analogues natura saogalemu o fualaau oona ua faʻaaogaina mo le le mautonu o le mafaufau ma le tino. Ginkgo Biloba Essentials Supplement ma Baikal Scutellaria faʻapipiʻi uma nei vaega, i le saʻo ma le faʻamalosia o vailaʻau faʻasaina faʻamalosia ma vitamini. O le iʻuga, o le maualuga o le tausiga o meaʻai mo le faiai, o le maualuga o le toto toto, toto toto ma, o se taunuuga, ua faʻaleleia le tuʻuina atu o le okesene ma meaʻai. O le faʻaaogaina o bioadditives faʻamalosia e afaina ai le faʻaleleia atili o mafaufauga, tulaga o le mafaufau, faateleina le tetee atu i le malosi. O le cardiovascular system improves, o le aʻafiaga o paʻu toto e faʻaitiitia, toto toto, toto toto faʻasaga, faʻasalaga saoloto e faʻamaʻapeʻapeina, ma pipi atherosclerotic e pipii i toto toto.

Faailoga mo le faʻaaogaina o Ginkgo Biloba ma Baikal Scutellaria, faatonuga

  • fofo o maʻi faiʻai
  • puipuiga o faamai o le cardiovascular system
  • ma le faaletonu o le mafaufau, e aofia ai le matua
  • mo se faʻalautelega lautele i le faia o le faiʻai, atamai, faʻaosooso
  • ia faʻalauteleina le faʻavaivai, faʻamalosia lagona
  • i tulaga faʻavaivai

Metotia o le talosaga: 1 capsule, 2 taimi i le aso ma meaai.

Contraindications: o le le faapalepale tasi, lactation, pregnancy.

Auala e teu ai: i le vevela o le potu, aua e te alu i le la, aveese mai tamaiti.

Le tau o Ginkgo Biloba ma le Baikal skullcap ma pe faapefea ona faatau

- faʻatonuina i le telefoni, poʻo le kiliki i le button "Faʻatau" i le pito i luga o le itulau.

Le tau o Ginkgo Biloba ma le pulou Baikal - faʻaalia i luga o le itulau.

Pickup - Ua tatala le matou ofisa mai le 10:00 i le 20:00, o le Aso Sa o se aso e alu ai.

Tuuina atu o Mea Taua Ginkgo Biloba Supplements ma Baikal Scutellaria Siberian Health i Moscow o loʻo faʻatinoina e le faifeau, i itulagi e ala i le felauaiga poʻo le meli.

Faʻamatalaga e uiga ia Ginkgo Biloba ma le Baikal Scutellaria

I luga o se isi itulau e te maua Ginkgo Biloba ma Baikal Scutellaria Essentials faaopoopo fesoasoani faaopoopo ma isi oloa a le Siberian Health Corporation.

O le ginkgo biloba o le laau toto, o nisi taimi e oo atu i le 30 mita le maualuga ma ola ai i Asia i Sasae. Ginkgo o se tasi o lima pito sili ona lima e faatauina atu ai fualaau i le lalolagi. O mea sili ona aoga o loʻo i totonu o laʻau o le laau, o mea ia e mafai ona gaosia - mo le gaosia o le 500 kalama o mea aoga aoga 30 kilokalama o lau o loʻo faʻaaogaina, o lea o le tau o mea faʻaaoga e maualuga tele.

O pepa o Ginkgo o loʻo i ai meaʻai nei:

  • flavonoids
  • procyanidins
  • faʻapitoa
  • ginkgolides,
  • talofa.

E iai a latou mea aoga aoga ma ua faʻaaoga e togafitia:

  • faamai o le cardiovascular system,
  • gasegase mafaufau
  • faiʻai le faiʻai
  • maʻisuka
  • faʻamaʻi o tino o le ENT.

O a fualaau e le tatau ona ave i le ginkgo?

O se tasi o faitioga autu mo le aveina o le ginkgo biloba o le togafitiga o fualaau oona. O mea ia e mafua ai a latou gaioiga e faʻaleagaina ai le gaioiga o le faʻaaogaina o le toto ma taofi ai le fausiaina o fusi toto. Ae faʻapefea ona fuafua na fualaau? I le uma, o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e le o faailoa mai ai le vaega o le vailaʻau e aofia ai. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e iloa o le tele o fualaau faasaina ei ai le satela poʻo le "vaʻa" aʻa o le igoa e aofia ai faʻamalosi tino. E le gata i lea, o oloa e faʻatatau i le biloba ginkgo o le a afaina pe afai e faʻaoga faatasi ma:

  • Dolobene,
  • Xarelto
  • Faʻasaʻo
  • Hepatrombin G (gel ma le suauu).

O faʻamaʻi e le fetaui ma ginkgo

Faatasi ai ma le faʻailogaina mo le aveina o lau o le ginkgo biloba laau o loʻo i ai faʻamaʻi lea e faasaina ai ona faʻaaoga le laau i soo se ituaiga. Faatasi ai ma nei faʻamaʻi, o loʻo taua i lalo:

E pei ona e iloa, o faʻamaʻi lea e tatau ai ona pipii i se meaʻai, talu mai le manava ma, o se taunuuga, o le tino atoa o meaʻai e matua nofouta i mea e oʻo atu i le popole. O Ginkgo e malosi lona aʻafiaga, o faʻamaʻi faʻalavelave o le manava e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi lelei lona i ai i le tino.

O le isi faʻamaʻi e le "faauo" ma le ginkgo o le solia lea o le toto o le mafaufau.

E le o fautuaina foi le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina i le togafitiga o le faʻaogaina o le myocardial ma i lalo ifo o le mamafa.

O tina ma fafine faʻamoemoe i le taimi o le lactation e matua faʻasaina le faʻaaogaina o soo se ituaiga.

Ma o le feteʻenaʻiga mulimuli o le le lava o le tagata i mea o loʻo aofia ai i totonu o le laau, lea e mafai ona afaina ai se faʻafitauli.

Ginkgo Biloba ma le pulou Baikal Siberian Health Corporation - o le oloa o loʻo i ai naʻo vaega faʻapitoa e totoina, o le galuega autu o le faʻasaʻoina o le toto. O loʻo i ai se meatotino mamana malosi.

Ginkgo Biloba ma Baikal Scutellaria: meatotino o fualaau faasaina

E iai mea aoga mo le tino:
- faʻalauteleina puipui o toto toto, faia ia sili atu ona faigofie,
- tauiviga ma le tele o le ita,
- ona o le sili atu o le galuega o le vaʻaia o le cerebral, mafaufauga ma mafaufauga ua faaleleia,
- faʻaitiitia le faʻaleagaina o vaʻa toto,
- faʻapupula le maualuga o le cholesterol i le toto,
- ei ai aʻafiaga faʻamaʻi ma aʻafiaga,
- faʻaitiitia le vaivai, ma faʻaleleia le faʻatinoga, tuʻuina atu le malosi,
- lelei le afaina ai o le tino,
- ei ai lona aʻafiaga.

Ginkgo Biloba ma le Baikal Scutellaria: faʻamaoniga ma le faʻailoga

Faʻaaliga:
- ma le arrhythmia,
- faʻatasi ai ma le faʻaleagaina o le myocardial,
- faʻatasi ai ma le bronchial asthma,
- ma le atherosclerosis,
- faʻatasi ai ma thyrotoxicosis,
- mo le masani gaioiga o le toto,
- faatasi ai ma le atuatuvale, le mautonu ma le masani ona taufetuli i lagona,
- faʻatasi ai ma faʻalavelave faʻapitoa o le vevela,
- faʻatasi ai ma le manava ma le afaina o le iʻuga o le intestinal,
- ma le anemia,
- ma le rūmāmati.

Contraindications:- faʻaaloalo i le tino o nisi vaega,

- i le taimi o le maitaga,
- faʻatasi ma susu.

Ginkgo Biloba ma le Baikal skullcap: tau ma pe faapefea ona faatau

O le faatauina mai o soʻo se oloa i luga o la matou upega tafaʻilagi o loʻo faʻatinoina i le na o le tuʻuina i totonu o le ato. A maeʻa ona e faia se poloaiga, o le a faʻafesoʻotaʻi oe e le matou pule. O le a tuʻuina atu e le au faletusi oloa ia te oe ma le agavaʻa i totonu ole 3-15 aso.

I le tusiga tatou te talanoaina le Scutellaria baicalensis. O le a matou taʻu atu ia te oe le foliga, pe o fea e tupu ai, pe o le a lona kulimi o le, pe faʻapefea ona tatau lelei ma aoina le laau. O le ae iloa pe faʻapefea ona faʻaaoga le Scutellaria i le le mafaufau ma le atuatuvale o le atuatuvale, faʻapea foi ma le mafai ona faʻamaonia.

E foliga foliga foliga

Faʻapitoa (ata) o le Scutellaria baicalensis O le Scutellaria baicalensis o se tausaga faʻaletausaga pe faʻaletausaga e oʻo i le 35 cm le maualuga. E i ai le foliga mai o se laau laʻau po o se afu faʻatasi ma le lauulu o lauulu. O laʻau o Petiole e mafai ona faʻasalaga, faʻatumu poʻo faʻamalosi.

O fugalaau e aoina i faʻavao-pei poʻo le racemose inflorescences. Calyx o le logo, e lua-ulu ma le lautele, laugutu lautele, lea o le pito i luga o loʻo i ai se paʻu i lalo, o le vaega pito i lalo ua pa'ū ina ua matua. E fuga mai ia Iulai ia Aokuso.

Stamens, e aofia ai le fa, o loʻo o aʻe, faatasi ai ma paipa vavalalata lua. E sili atu le umi o le laumei e sili atu nai lo o siama, o faʻataʻitaʻiga e tasi, faʻasolosolo pito i luga, ma ni laʻau paʻu e lua. Lisi ma se faʻailoga e lua.

Fualaau aina - mea faʻapitoa poʻo le faʻafefe, tele lava o meaʻai, e masani lava o le tupuga mai, e le masani ona faʻasolosolo malie. O fua o fua o Scutellaria, i sina mea itiiti, paʻi ma faataapeapeina fatu.

O fea e tupu ai

O le laau e tupu tele lava i le teritori o le Vaituloto Baikal (o le igoa lea). E taatele i le Amur ma Primorsky Territories. O nisi o laau toto e maua i Saina ma Mongolia. O le laau toto e ola i luga o mauga vaomatua, itu o le la, i luga o auvai. E sili i le oneone ma le palapala papa.

Scutellaria aʻa

Scutellaria baicalensis e aʻafia i vailaʻau faʻamalositino, ae o le tele o vaega eleele laiti e teuteuina. O laau afu ma aʻa o le laau o loʻo i ai faʻamalologa meatotino.

Ina ia mafai ona teuina le tele o meaʻai i aʻa, e tatau ona e iloa pe a sili atu le aoina.

I fafo atu, o le aʻa e lanu enaena i fafo ma samasama i totonu, malosi. Mai se tasi nofoaga e mafai ona e eliina se laau tasi i le 10 tausaga. A le o lea, o le a le mafai ona totoina e nei laau fou ni ituaiga o meaʻai.

Aoina mai ni vaega mai fale gaosiga. Aoina naʻo mea e faʻaaogaina ai le siosiomaga. Aʻo leʻi faʻaaogaina, suesue i mea tau vailaau ma faʻasalaga a Scutellaria baicalensis.

Vailaau faʻamaʻi

Ua maua e saienitisi le sili atu i le 100 ituaiga flavonoids eseese i le tuufaatasiga o Scutellaria baicalensis, o le tele o ia mea e lei suesueina.

Le tuufaatasiga o vailaau o le laau:

  • Saponins
  • moe
  • isoflavones
  • flavonoids
  • glycosides
  • o suauu taua
  • tannins
  • uʻamea
  • paluka
  • palu
  • zinc
  • iodine
  • apamemea

O le laau e faʻaaogaina e avea o se vailaau faʻasaina, faʻaleleia le moe, faʻamaonia le tulaga o le mafaufau, ma faʻaleleia le faʻamalosi.

Flavonoids ei ai aʻafiaga e aʻafia ai le aʻafiaga o aʻafiaga e sili ona aoga. Faatasi ai ma isi laau, ua faʻaogaina ai Scutellaria e faʻamalosia ai le gaosaʻo o vaʻa toto.

Faʻafetai i glycosides o loʻo aofia ai i le tuufaatasiga, o faʻavae faʻavae e faʻaleleia ai le manaʻo. O Shlemnik o se vaega o sauniuniga e faʻasalalau le faʻalaumalie.

Faamalologa meatotino

O mea faʻamalolo o Scutellaria baicalensis ua lauiloa talu mai aso anamua. O le vailaʻau faʻamalositino e faʻaaogaina e togafitia ai le le maua o le tamaititi, le faʻalavelave moe, popole, ma faʻafitauli o le neurological. O Shlemnik e faʻaaogaina e faʻafaigofieina ai le toto, faʻaleleia le toto, ma le angina, tale, epilepsy, ma le jade.

  • antioxyidant
  • toʻa
  • e le mautonu
  • antiviral
  • anti-inflammatory
  • faʻamaʻi manuʻa
  • faʻamalosia
  • antiparasitic.

Baikal Scutellaria i le le malamalama i tamaitai ma alii e faʻaaogaina e avea o se meafaigaluega e masani ona galue i luga o faʻalapotopotoga uma o le tino. O le togafitiga e tatau ona faia mo le 1-3 masina. Faatasi ai ma le fesoasoani o totogifuapauina faafomai, lea e aofia ai le Scutellaria baicalensis, e mafai ona faamalosia le puipuiga, faaleleia atili le gaioiga o le tino atoa.

O le laau e faʻaleagaina faʻamaʻi pipisi (prostatitis, othure, epididymitis, cystitis, ma isi). Scutellaria baicalensis e faʻamaonia le faʻaogaina o le tino.

Scutellaria baicalensis ei ai mea faʻamalosi, faʻaleleia le toto o le totoga, o loʻo i ai le aafiaga o le diuretic ma le antispasmodic. O loʻo i ai i le laau ni mea e teu ai, o mea faʻapitoa ma faʻamaʻi manu.

I le faʻaopoopoga, Scutellaria baicalensis o loʻo i ai se lagona filemu. Fesoasoani i fafine e maʻitaga.

Auala e aoina

Mo togafitiga faafomaʻi, mutia seleselega poʻo aʻa o Scutellaria baicalensis.

Aoina aʻa ina ua uma ona totoina le laau (mai Setema seia oo i le tau o le autumn). Mo le faʻaleleia masani o vao, tuʻu le 2-3 fualaau aina i le 10 sq.m. O le aoina mai i le nofoaga e tasi e na o le tasi lava i le 10 tausaga e faatagaina ai.

Aoina na o laau matutua ma 5-6 'au. Lulu ese le aʻa mai le eleele, tipi ese le mama, fufulu ile vai malulu. Lago le aʻa i totonu o se nofoaga e lelei le vaʻaia po o lalo o se faʻavaa. Aʻo faʻamago, ia suʻe taimi masani mea e gaosia mo le faʻalauiloaina o toniga.A maeʻa le mago, aveese le eleele totoe, vaega palamole ma faʻasili ni fasi fasi mea.

A maeʻa le seleseleina o laau, fufulu mama mea uma sa faʻaaogaina mo le aoina ma le faʻamago. Teuina le aʻa Scutellaria i totonu o se fagu tioata faʻamaufaʻailoga. A e teuina, mulimuli i tulafono uma ma aua le tuʻuina meaafale sauniuni latalata i oloa. Baikal Scutellaria e tumau pea lona aoga aoga mo le 3 tausaga.

Le faʻaaoga

Scutellaria baicalensis e mafai ona faʻatau i se fale talavai. O aʻa o Scutellaria baicalensis e mafai ona faʻaaogaina i foliga o teuteu, mea faʻaaoga pe faʻaaogaina e faia ai mea inu ava malosi. E toatele tagata e maua se mea faigata - ginkgo biloba ma Baikal skullcap. O le vailaʻau e faʻaleleia ai le toto, faʻasalaga ma le manatua, faʻaititia le cholesterol.

Tincture mo le maualuga o le toto

Tincture o Scutellaria baicalensis ei ai le tele o aafiaga i le tino. Muamua lava, o vailaau faʻaaoga e faʻaititia ai le toto maualuga.

O mea aoga:

  1. Laʻau eleele - 50 gr.
  2. Ava malosi 70% - 200 ml.

E faʻafefea ona kuka: Sasaa aʻa o le laau ma le ava malosi. Faʻaosooso 2 vaiaso i se nofoaga pogisa ma malulu. A maeʻa ona faʻafefiloi, faʻafefe ma sasaa i totonu o se pusa talafeagai.

Auala e faʻaoga ai: Faʻaaoga le 20-30 pa'ū 3 taimi i le aso mo le masina. Ia mautinoa e faʻafefe ifo le mataʻu i le vai.

Taunuuga: Faʻaleleia le faʻatinoga o le tino cardiovascular, faʻaititia le toto maualuga. O loʻo i ai se faʻavae vailaʻau, faʻasolosolo ma le faʻasao.

O se teuteuga mo le sogavale

E mafai ona faʻaaogā le susu e faʻamaonia ai le moe, le mamafa. E i ai sona aʻafiaga i luga o le tino, o lea e le tatau ona faʻaaogaina pe afai o lau galuega e fesoʻotai ma se faʻamanuiaga faapitoa o le gauai.

O mea aoga:

  1. Scutellaria baicalensis root - 20 gr.
  2. O le lima o le tina - 5 g.
  3. Pepelemele ma le'amamoni 'ua tulaʻi i luga - 10 g.
  4. Laʻau vao o le marsh ma le lauti o le fatu - 15 g.
  5. Vai - 1 le lita.

E faʻafefea ona kuka: Susunu 4 tbsp. O vai Aoina laau, aumai i se vevela, faʻasolosolo i le po, ona toso ai lea.

Auala e faʻaoga ai: Ave se decoction o le 1/3 ipu 3 taimi i le aso mo le maualuga maualuga II ma le III tikeri. Faatasi ai ma le le mautonu, ua fautuaina e inu se isi afa afa o decoction i le po.

Taunuuga: E i ai se aʻafiaga malosi, faʻasaʻoina le toto maualuga.

Faʻasoʻotoga mo faʻalavelave popole

I le fale, e sili atu ona faigofie le saunia o se mea e afaina ai mai se vailaau togafitiga.

O mea aoga:

  1. Scutellaria aʻa - 40 gr.
  2. Suavai suamalie - 0.5 lita.

E faʻafefea ona kuka: Faatumu aʻa i le vai. Faʻaosooso 4 itula, faʻalavelave.

Auala e faʻaoga ai: Aumai le 100 ml 1-3 taimi i aso taʻitasi ao leʻi 'aʻai. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻaopoopoina se meli itiiti i le faʻafefeteina.

Taunuuga: Faʻafeiloaʻi le tino o le tino, fesoasoani e malolo, faʻasaʻo le moe, faʻaleleia tulaga masani o le tino.

Ginkgo Biloba Characterization

I fualaau, e na o laulaau o lenei laau e faʻaaogaina. Latou te maua meatotino nei:

  • afaina toto toto
  • faateleina le gafatia oo latou puipui,
  • faaleleia le taamilosaga o le cerebral,
  • faʻaitiitia faʻamalositino faiga,
  • faʻasaʻo le toto maualuga
  • faaleleia le manatua.

I lenei itu, o sauniuniga e faavae i luga o le Ginkgo biloba ua fautuaina mo faʻamaʻi e pei o le fula mash, arrhythmia, atherosclerosis, infarction myocardial, maʻi o le maʻisuka, ma isi.

Faʻafefea le pulou taukalalo

Scutellaria baicalensis sa masani ona faʻaaogaina i isi vailaau ma togafitiga. E i ai aʻafiaga nei:

  • e le mautonu
  • faʻamalosia
  • faʻasalaga
  • toʻa
  • antispasmodic,
  • anti-sclerotic
  • anti-inflammatory
  • antipyretic,
  • fomaʻi
  • tagata faʻamoemoe
  • le faʻamalosia
  • lelmintic,
  • feau, ma isi.

O le laau o se vaega o le tele o meaʻai e maua ai mea taumafa, lea e sili ona lauiloa o le ogatotonu o aʻa o le Baikal Scutellaria, Phytotea "Baikal" ma le tele o isi. isi

O le tuufaatasiga o Ginkgo biloba ma Baikal skullcap

O fualaau faasaina ei ai meatotino nei:

  • vasodilator,
  • anti-inflammatory
  • antioxyidant
  • antitumor
  • faamalosia ai toto toto
  • faaleleia le manatua
  • faʻaolaina mafaufauga mafaufauga,
  • faaitiitia le vaivai,
  • faʻaleleia le lelei
  • tuʻuina atu le malosi
  • faʻafilemu le faʻaogaina o le tino.

Gikgo Biloba ei ai mea nei: vasodilating, anti-inflammatory.

Faʻailoga mo le faʻaaogaina tutusa

O fualaau faasaina ua faatonuina mo ia faamai:

  • arrhythmia,
  • faʻaleagaina o le myocardial
  • atherosclerosis
  • bronchial asthma,
  • thyrotoxicosis,
  • maualuga le toto maualuga
  • atuatuvalega, atuatuvale, taufetuli o lagona,
  • fomaʻi oona,
  • anaemia
  • rūmate
  • gaioiga ogaoga i le manava,
  • malosi.

Faʻatasi ma faʻamaʻi o le cardiovascular system

O nisi o nei laau toto, faapea foi ma oloa o lo oi ai, ei ai se aafiaga lelei i luga o le cardiovascular system, e afaina ai toto toto ma faamatuu ai spasms.

Ae i le i ai o le sili atu o le mamafa, faʻaletonu o le fatu, faʻapea foi ma le matua, e mafai ona e aveina le Baikal Shlemnik faatasi ai ma le faʻatagaga a se fomaʻi.

Ae i le i ai o le mamafa o le mamafa, faaletonu o le fatu, e pei foi o le matua, e mafai ona e tago i le fualaau faasaina i lalo o le vaavaaiga a lau fomaʻi.

Le manatu o fomaʻi

Mikhail, 48 tausaga, St. Petersburg

O nei faʻaopoopoga e faʻaaogaina mo le togafitiga atoatoa ma le faʻaleleia o le tagata maʻi pe a uma le faʻamaʻi. Latou te maua se faʻafouga: latou te saofagā i le faʻamalosia o le puipuiga ma le toe faʻafouina o namu sosoʻo ma gaʻo. O se tasi lea o fualaau aupito sili ona lelei i Rusia ma se aafiaga talitutusa.

Iulia, 37 tausaga, Moscow

E le o ni ava malosi, aʻafia i aʻa o le Baikal Scutellaria, e masani ona faʻaaogaina i le amataga o le atinaʻeina o le maualuga o le toto maualuga. O mea natura e faʻasaʻo ai le tiga i le itu o le fatu, faʻaitiitia le pisa i le ulu ma saofagā i le faʻamautuina o le tino.

Patient Reviews

Vladimir, 45 tausaga, Yuzhno-Sakhalinsk

Sa ou tago i lenei fualaau faasaina e faaleleia ai le manatua ma faateleina ai le mafaufau. O loʻo aofia ai meaʻai, vitamini ma mea taua. Ina ia ausia se mea lelei, e tatau ona e le itiiti ifo ma le 1 le suʻeina o le fualaau faasaina, aua o nei elemene o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le tino, ma e le tatau ona e faitauina i luga o le uila vave. I le faaiuga o le vasega, sa ou matauina suiga lelei i le setete o le soifua maloloina.

Nikolay, 52 tausaga, Nizhny Novgorod

Na ou tago i lenei vaifofo mo le masina e tasi ma na ou lagona ai o le tiga o le ulu na taofia ai le faatiga ia te au. Mo le 1 vasega na totoe le 1 inisi. I le taimi ma le maeʻa ai o lenei faʻaopoopoga meaʻai, e leʻi suia le mamafa, ma o le tulaga masani o le tino ua faʻaleleia atili.

Valentina, 58 tausaga, Volgograd

O le faʻaalia o le Baikal skullcap na le maua ai le faʻamoemoega na faʻamoemoeina. Ina ua uma le pa, na le lelei loʻu mafaufau, ae sa ou matauina isi suiga lelei: Na ou le toe vaivai, na toe foi laʻu moe i le masani.

Sa ou faʻaaogaina mea faʻalelei e faʻavae i luga o nei laau toto mo se taimi umi ma e mafai ona ou fai atu ua ou matua faamalieina i le aafiaga. O suauu mama ma palms e faʻaleleia ai le paʻu o le paʻu, faʻafouina ma faʻalogo. O le tausiga lelei atoatoa e fesoasoani i le aveesea o le tele o faafitauli o tausaga. Ma o le suauu taua ma le Ginkgo biloba extract o se mea manogi manaia.

Contraindications

Aʻo leʻi faʻaaogaina, suesue i tuʻuaiga mo le Scutellaria baicalensis. O le tuufaatasiga o le laau e aofia ai vailaʻau, o nisi o ia mea e leʻi maeʻa ona suʻesuʻeina, o le mea lea, ei ai a latou lelei ma aʻafiaga leaga i le tino pe a faʻaaogaina le talafeagai.

Contraindications mo le faʻaaogaina:

  • tamaiti ei lalo o le 12 tausaga,
  • le vaitaimi o le maʻitaga ma le fafagaina o le pepe (e faʻaaogaina i le ava malosi),
  • tasi le le faapalepale,
  • ate ma fatu fatu,
  • tagofia isi vailaʻau faʻatasi ai ma se aʻafiaga faapena.

I le uluaʻi masina o le maitaga, e le tatau ona e puʻe pulou.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le Scutellaria baicalensis i soʻo se ituaiga o metotia, ia faʻafesoʻotaʻi se tagata poto faapitoa mo le filifilia.

Eseesega

Scutellaria baicalensis e aofia ai le lautele lautele o Scullens, lea e aofia ai le sili atu ma le 450 ituaiga. Mai sui uma, ua na o le Scutellaria baicalensis e taua o se vailaau togafitiga. O mea nei e taatele:

  • Alpine.
  • Altai.
  • Sasaʻe.
  • Laʻau tele.
  • Crimean.
  • Sivers.
  • Tuvinian.
  • Squat.
  • Mongolia.

Tuua Lau Faamatalaga