Siofor: pe faapefea ona fai, mea e suia, faʻamaʻi

O fomaʻi e taʻua le Siofor 500-850 mo le maʻisuka ituaiga 2 o se tasi o fualaau aupito sili ona lelei mo le togafitia o le gasegase o le gataifale e mafua mai i le faʻamalosia o le inisalini. O vailaʻau e faʻaaoga e tagata gasegase e faasaʻo ai le glycemia ma puipuia ai faʻafitauli o le maʻi. O nisi taimi o le vailaʻau e faʻaaogaina e faʻaititia ai le mamafa o le tino o se tagata maua i le maʻisuka.

O le gaioiga malosi a Siofor o loʻo tumau pea metformin hydrochloride. O lenei vailaau siama e mafua ai ona paʻu i le maualuga o le kulukose o le toto, faʻamautuina le gaʻo ma le gaʻo gaʻo.

O Siofor i le falemaʻi faʻamalositisi o loʻo tuʻuina atu i ni pepa. La latou ituaiga, e faalagolago i le metotia:

  1. 500 mg Ua fautuaina e fomaʻi nei fualaau i le amataga o fualaau faasaina mo le maʻisuka ituaiga 2. I le aluga o taimi, o le fua o le fualaau faasaina ua faateleina.
  2. 850 mg O le avega masani o le fualaau faasaina e faaaoga i le togafitiga o le faamaʻi.
  3. 1000 mg O lea ituaiga o fualaau o loʻo faʻamatalaina i tagata gasegase e le mafai ona ausia a latou sini faʻaogaina e faʻaaoga ai faʻamuamua muamua o le metformin.

E faaopoopo i le metformin, magnesium stearate ma povidone o loʻo i ai i le tuufaatasiga a Siofor.

Faʻatinoga o gaioiga

Metformin o le tulaga "auro" mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. Ua fautuaina e fomaʻi le ave o lenei vailaʻau i tagata uma o loʻo mafatia mai le gasegase o le metabolism o le carbohydrate e ala i le ituaiga insulin resistance.

O fomaʻi e faʻaaoga Siofor na o oe pe o se vaega o le faʻalavelave o le suka-lowering medicines. Endocrinologists e iloagofie auala nei o gaioiga o fualaau faasaina:

  • Faʻaleleia o le gasegase o masini ma vavalaʻau faʻapitoa i aʻafiaga o le inisalini. O le Siofor e faʻaitiitia le teteʻe i le paʻu tutusa, e oʻo atu ai i le faʻamautuina o le glycemia, e aunoa ma le mafua ai o le faʻaitiitia o le faʻaititia o le toto toto.
  • Faʻailogaina o le galu glucose gaosiga. O le vailaau faasaina o le poloka o le tuufaatasiga o le monosaccharide mai le non-carbohydrate tuufaatasia - gluconeogenesis, e taofia ai le vaevaeina o ana faaagaaga.
  • Faʻaitiitia le manaʻo. Pills mo le maʻisuka Siofor e taofiofi ai le faʻafefe o gaʻo mai le vailaau oona. Ona o lenei aafiaga, o le fualaau faasaina na faaaoga i tagata gasegase oe mananao e aveesea le mamafa faaopoopo.
  • Faʻailoga o le glycogenesis. Metformin galue i luga o se enzyme faapitoa lea e liua ai mole mole monosaccharide i totonu o glencogen conglomerates. Carbohydrate e maua mai i le toto, "faʻaleleia" i le ate ma maso.
  • O le faateleina o le pore diameter i luga o le puipui o le membrane. O le aveina o Siofor mai le maʻisuka e faʻaleleia ai le gauaʻi atu o le kulukose i totonu o nila e ala i le faʻaolaina o le 'auʻau o loʻo i luga o le toto.

O le vailaʻau faʻapitoa e aʻafia ai le tino o le tino ma le lipid free composite. Le faʻaleleia lelei o le fualaau faasaina Siofor e taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o le maualuga o le cholesterol ma atherogenic lipoproteins i le toto.

Sini fuafuaina

Endocrinologists ua fautuaina e faapea o tagata gasegase e maua le tui insulin e faaaoga lenei vailaau e faʻamautuina ai le gataifale gaʻo. Ua faʻamaonia suʻesuʻega o suʻesuʻega i le aoga o Siofor (metformin).

O taunuuga nei e ono faʻamoemoeina e mafai ona iloga pe a uma le amataga o togafitiga fualaau:

  • Faʻaitiitia le suka toto. I le 50-60% o mataupu, e mafai ona ausia faʻamoemoega faʻapitoa i le monotherapy, pe afai e saʻo le fualaau faasaina.
  • Faaiʻuga faʻatatau. O le manava, mago ma le suamalie o le paʻu ua mou atu, o le aofaʻiga o le urination e faʻamaonia. O le aoga e faalagolago i le sao saʻo o le fualaau.
  • Faʻaleleia o le soifua manuia ma faʻaleleia le lelei o le olaga.
  • Faʻaitiitia le lamatiaga o faʻafitauli o le faʻamaʻi - retino, angio-, polyneuro- ma nephropathies.

Metformin i le tuufaatasiga o Siofor, ona o lona aafiaga i le tino o le tagata ma le faapalepale lelei, ua faatonuina e fomaʻi i le 85% o mataupu i le i ai o le maʻisuka ituaiga 2 e manaomia ai le togafitiga faafomaʻi.

Faailoga ma le faʻailoga

Endocrinologists fautuaina le aveina o Siofor i mataupu nei:

  • Tusa 2 maʻisuka, lea e le mafai ona faʻamautuina i se taumafataga maloloina ma faamalositino masani.
  • Puipuia o le maʻisuka. Metformin e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le alualu i luma i se gasegase o le gaosiga o le gaʻo i le vailaau faʻasolosolo. Fomaʻi fautuaina e faʻaaoga le fualaau mo tagata mamaʻi i le tele o meaʻai poʻo le mamafa i tua o le hyperglycemia.

O faʻamaumauga ua faʻamaonia e aoga mo tagata mamaʻi e sili atu i le 10 tausaga. I le faʻatinoga, ei ai tulaga e le mafai ona e aveina Siofor. Contraindications e aofia ai:

  • Vaʻaia le tasi i le tasi poʻo le sili atu vaega o le vailaʻau.
  • Hyperketonia poʻo le coma.
  • Faʻaleagaina matuia o fatugaʻo ma le ate ma le alualu i luma o le le atoatoa o totoga tutusa.
  • Tue, sepsis.
  • Talosaga vaʻaia e manaʻomia ai se fesuiaiga i togafitiga insulin.
  • O se faʻaopoopoga i le faʻamasinoga o le lactic acid i le faʻamalosi o le siako lactic.
  • Tina ma le susu.
  • Alu oona.
  • Tausaga i le 10 tausaga.

O le faʻaaogaina o Siofor i tulaga uma o loʻo i luga ua lamatia ai le atinaʻeina o faʻafitauli matuia ma faʻalavelave ai le tulaga o le maʻi.

Talosaga o talosaga

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e aofia ai le ave o fualaau faasaina o se vaega o le monotherapy poʻo le faʻatasi ai ma isi vailaau faʻasaina. Ua fautuaina e fomaʻi le aveina o Siofor 500 mg papa lua pe tolu taimi i le aso, e fuafua i le ogaoga o le maʻi.

O tagata maʻi e ave faʻatasi ma latou meaai ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atinaʻeina o aʻafiaga i le itu. I aso uma e 14, o le endocrinologist e fetuunai le fuataga e fuafua i le malosi o le tagata glycemia.

Siofor 850 papa mo le maʻisuka ituaiga 2 ua faʻataʻitaʻiina mo faʻamaʻi pipisi ma le siakiina pea o le kulūkose o le toto.

Ole maualuga ole faʻatagaina, lea e le mafua ai faʻafitauli, e gaosia e tagata gaosi 1000 mg i le taimi. Aua neʻi faʻaaogaina le sili atu i le 3 g o vailaʻau i le aso.

Siofor mo le gau o le mamafa

O aʻoaʻoga aloaia e maua ai le faʻaaogaina o le Siofor mai le maʻisuka malosi ma mo lona puipuiga. E naunau tagata maʻi pe mafai ona faʻaaoga togafitiga e faʻafefe ai le mamafa o le mamafa. O tagata maʻi e faʻafeiloaʻi i luga o le Initaneti mo le aveesea o le mamafa ma Siofor.

Aafiaga o fualaau faasaina, e mafua ai le faʻavasegaina o le mamafa:

  • Faʻaitiitia le manaʻo.
  • Faʻailogaina o le faʻaaogaina o le kulūkose o le intestinal.
  • Tuufaatasiga o le gaʻo ma gaʻo gaʻo.

O vailaʻau faʻapitoa e le fautuaina le inu Siofor mo le paʻu mamafa. O le vailaʻau o loʻo tumau pea se vailaʻau e ese mai i le tino o le tagata.

Ina ia ausia le taunuuga o le leiloa o le mamafa, o le tagata gasegase e mulimuli atu i se taumafataga faapitoa ma faia masani. Tau lava o le inu fuamini e le lelei.

O fomaʻi e taulai atu i uiga o tagata taʻitasi. Siofor fesoasoani i nisi o gasegase e le toe maua ni pauna, ae mo isi e le maua ai le mea e manaʻomia.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le vailaau mo le mamafa o le mamafa, ae aunoa ma ni faafitauli i le gaosiga o le gaʻo, e tatau ona e faʻatalanoaina se fomaʻi. Ua faatonuina e le fomaʻi suʻesuʻega suʻesuʻe ma fale suʻesuʻe, o taunuʻuga o loʻo faʻatumauina ai le faufautua o le aveina o Siofor.

Aafiaga i le Masnesium ma le Calcium Metabolism

O le tino o le tino e manaʻomia ai vitamini ma minerale mo lona faʻatinoina. O le maʻisuka e mafua mai i faʻafitauli o le gasegase, lea e tuʻuina atu ma:

  • se faaitiitia i le maualuga o le magnesium ma zinc ions i totonu o le toto,
  • faateleina i le aofaiga o le kopa.

O le faʻaogaina o le calcium i tua o le faʻamaʻi e le suia. Sa maua e saienitisi le auala e aʻafia ai e Siofor le metabolism i le tino maʻi.O le alualu i luma o le magnesium ma le paʻu o le zinc e faʻatasi ma se faʻafitauli i le tulaga o le tagata.

Ole fualaau faasaina e le faateleina ai le leiloa o nei elemene. Sa faia e saienitisi Roma se suesuega lea na latou faamaonia ai i le togafitiga o le ituaiga 2 faamaʻi, metformin:

  • o le faʻatupulaia o le zinc ma le magnesium e faʻatuputeleina,
  • o le anotusi o le calcium ma le kopa e tumau pea e le suia.

Lafo o le Maʻisuka Sioforom

O le puipuia mai o le maʻisuka o se faʻagata faʻaonapōnei tagata. Sa leʻi maua e saienitisi se metotia e mafai ai ona puipuia faʻamaʻi. E tusa ai ma fautuaga a tagata Europa ma Amerika, e puipuia ai le le atoatoa o le gaosiga o le gaʻo, e tatau ona e ola i se olaga ola maloloina.

I tagata e 'ai meaʻai maloloina ma auai i taimi uma i taʻaloga, o le aʻafiaga o le atinaʻeina o faʻafitauli o le gaʻo i le gataifale e faʻaititia e le afa.

O Siofor na o le pau lea o fualaau o loʻo fautuaina nei e fomaʻi mo le puipuia o le hyperglycemia. Peitai, e le o faʻamatalaina i tagata uma. Endocrinologists latou te faailoaina taiala mo le faʻaaogaina o se auala e puipuia ai togafitiga faʻaleagaina:

  • Ole maualuga o le hemoglobin glycated e 6% pe sili atu foi.
  • Maualuga maualuga
  • O se faʻaopoopoga i le faʻamasinoga o le cholesterol ma triacylglycerides i le toto.
  • Mafuaaga
  • Le i ai o le faʻamaʻi o le ituaiga 2 i aiga vavalalata.

O le faufautua o le tofiaina o Siofor mo le puipuia o maʻi i tulaga taitasi ua faatuina taitoatasi. Faʻaaoga fomaʻi mai fomaʻi mai le 250 i le 850 mg e oo i le lua taimi i le aso.

Faʻaiʻuga

O Siofor o se fualaau faasaina lea e seasea afaina ai aʻafiaga. O loʻo gaosia e le kamupanī aʻafiaga o itu nei:

  • Dyspeptic disorders. O tagata mamaʻi e pagatia i suiga o le tofo, leu, vomiting, faʻalauteleina le alualu i luma. Ina ia faaitiitia nei faailoga, o le vailaʻau e faʻamaʻaina i meaai.
  • Vaivaiga, vevela.
  • Mumu o le paʻu ma le tupu mai o le vevela.
  • O se faʻaopoopoga i le faʻamasinoga o le lactic acid i totonu o le toto o le siase lactic.

Ina ia faʻaitiitia le lamatiaga o aʻafiaga o le itu, o le tagata maʻi e feutagai ma le fomaʻi, ma faʻateleina le faʻasolosolo.

Faatonuga faapitoa

Endocrinologists e taulai le mafaufau o tagata gasegase e faaaoga Siofor mo le maʻisuka i vaega nei:

  • Faʻaauau le faʻamalosi ma le faʻaleleia o fualaau e fuafua i luga o faʻataʻitaʻiga.
  • Se suʻesuʻega faʻakuata o le maualuga o le lactate i le toto.
  • Filifilia taitoatasi le fualaau o le Siofor i tagata gasegase ma soo se faaletonu o le tino ma le gasegase.

Endocrinologists e le o faʻamatalaina lenei vailaʻau i fafine maʻitaga ma tina tausi maʻi. E leai se faʻamatalaga saʻo e uiga i le le lelei o aʻafiaga a Siofor i le fetus, ae o le vailaʻau vailaʻau e mafai ona ulu atu i le pa puipui.

Metformin o le gaioiga malosi a Siofor. I le maketi tau falemaʻi, o vailaʻau e tuʻuina atu e galue i le auala e tasi, ae i ai igoa eseese. Analogues o lenei mea faigaluega o:

  • Glucopeli.
  • Metformin MV-Teva.
  • Metone o le Ozone.
  • Malu.

Endocrinologists e taulai atu tagata mamaʻi i le fualaau oona Glucofage Long. O le vailaau faʻasaina e aofia ai le metformin, lea e faʻagesegese lemu e le tino ma tuʻuina atu ai le faʻamalosi o le glycemic. Ina ia faʻamaonia o latou tulaga, e faʻaaogaina e tagata gaosi le tasi le laulau i le aso.

O le fomaʻi o loʻo suʻesuʻe e fuafua po o le a le vailaʻau e faʻamaonia i se tagata maʻi faapitoa. O se filifiliga tutoatasi o fualaau faasaina e afaina i le alualu i luma o le faamai ma le atiina ae o ni uiga le lelei.

Siofor: faatonuga mo le faʻaaogaina

E mafai e Siofor ona faʻaitiitia le toto suka ma pulea le alualu i luma o le maʻisuka ituaiga 2.
Faʻafetai i le tagofia o fualaau faasaina, o le kulūkose e faʻagesegese lemu i totonu o le toto mai le ate.
E le mafai e Siofor ona faʻatagaina gaʻo mai mea taumafa ina ia faʻasaʻolotoina i totonu o le toto i se aofaiga tele.
O siama o le tino e sili atu ona nofouta i le insulin, lea e faafaigofie ai le ulu atu o le hormone i totonu ia i latou.
O le faavae o le fualaau faasaina Siofor o le metforming active Metformin.A maeʻa ona ulu atu i le tino, e le faʻapipiʻiina i totonu, ae faʻamalosi faatasi ma gaʻo ma le ate.

Le taimi e ave ai

O Siofor ua faatonuina mo le atinaʻeina o le maʻisuka ituaiga 2 i maʻi oe, mo le puleaina o le faamai, ua le toe manaomia na o meaai talafeagai ma faamalositino.
E mafai ona tuʻuina le vailaʻau faʻatasi ma isi fualaau. E mafai ona faʻamatalaina i taimi o togafitiga o le inisalini.
O nisi taimi o le fualaau faasaina e faʻaaogaina e faʻafefe ai le manuʻa, e tusa lava pe leʻi maua i le maʻisuka i nei gasegase.
O Siofor e faʻaaogaina i le faʻataʻitaʻiga aʻo faʻaalia e se fafine se maʻi o le ovarycy polycystick.
E i ai le faʻamaoniga e faʻapea o Siofor e puipuia le matua o le matua, ma faʻalauteleina ai le ola o tagata gasegase. Peitai, o faʻamatalaga faasaienisi mo lenei manatu e le lava.

Pe a le talia

Contraindications i le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • O le maʻisuka malosi, lea e fesoʻotai ma aʻafiaga o le atiaʻe o le ketoacidosis ma le coma.
  • Maʻi faʻamaʻi o le tino i totonu o le gaioiga laititi.
  • Manua malosi.
  • Loto o le fatu.
  • Tolopo le fatu fatu. E le o faʻamaonia le vailaʻau i le vaitaimi vave o le toe faʻaleleia.
  • Faʻasologa o gaʻo, e ese mai le gasegase gaʻo.
  • Faʻaleagaina o le ava malosi ma le atinaʻeina o le ava malosi.
  • Tausaga e lalo ifo o le 10 tausaga.
  • Faʻaleagaina o fatugaʻo, faʻatasi ai ma se faʻaititia o le faʻaogaina o le infiltration rate i le 60 ml / min pe itiiti ifo.

O mea e tatau ona e gauai faapitoa i ai

Afai e manaʻomia e le maʻi ona faia se taotoga, poʻo se suʻega X-ray, ona tatau loa lea ona lafoaʻi le vailaʻau i le 2 aso ao le i faia taualumaga.
Afai ei ai ni faʻamaoniga i le aveina o Siofor, lea e leʻi mafaufauina aʻo leʻi amataina togafitiga, e mafai e le tagata maʻi ona oʻo i se faʻafitauli matuia ile faiga ole gasegase - lactic acidosis. I lenei tulaga, e tatau ona e musu e ave le vailaau ma saili fesoasoani faafomaʻi.
I le taimi o togafitiga, e tatau ona le gata ina tausisia le lelei o taumafa, ae ia taitaia foi se olaga ola malosi.

I le tuʻituʻi, o le fualaau o le vailaʻau e le tatau ona sili atu i le 2550 mg. E le gata i lea, o laupepa taitasi e aofia ai le 850 mg, o lona uiga e le tatau ona e sili atu ma le tolu maa i le aso.
O nisi taimi e mafai ona faʻateleina le fua faatatau o aso taitasi i le 3000 mg. I lenei tulaga, o le tagata gasegase ua faatonuina se fualaau faasaina lea o lona fatu e 1000 mg mo le tasi papa.
Ole fua muamua o le fualaau faasaina e tatau ona faaititia i le togi maualalo. O le mea lea, o tagata gasegase ua faʻamatalaina le 1 papalama i le 500 poʻo le 850 mg i le aso. Ua sili atu le sosolo lelei o le fua i le tele o vaiaso. Afai e faʻafesoʻotaʻi lelei e le tagata maʻi le togafitiga, ona oʻo lea i le 11-14 aso uma ua faʻateleina le faʻasolo, ma aumaia i le tulaga talafeagai.
Ave le fualaau faasaina i meaai.

Afai e atiae e le tagata maʻi se mea e le afaina, ona tatau lea ona e musu e ave le fualaau faasaina.
O isi itu aʻafiaga e aofia ai:

I le avea ai o se tulafono, pe a mavae ni nai aso mai le amataga o togafitiga, o le a taofia uma lagona le lelei.
Ae mo le hypoglycemia (o se tulaga e pa'ū le maualuga o le suka i le tino), e le mafai e Siofor ona faaosoosoina. Ae peitaʻi, afai e faʻamatalaina faʻatasi ma isi vailaʻau, e le mafai ona vavaeeseina le atinaʻeina o lenei itu itu.
Afai e maua e le tagata maʻi injections ile inisalini ao togafitiga ma Siofor, ona tatau lea ona faʻaititia le fua faatatau ile 25%.
Afai e umi le togafitiga, ona faʻaitiitia lea i le tino le faʻaaogaina o le vitamini B12. O lenei mea moni e tatau ona amanaia pe a faatonuina le fualaau faasaina i tagata mamaʻi ma le measina megaloblastia.

Faʻaipoina o se pepe, fafagaina

O Siofor e le o faʻamatalaina mo le susu ma le taimi o le maitaga.
Ae ui i lea, i le fuafuaga fuafuaina o le maitaga, e mafai ona faatonuina Siofor i tamaitai pe a latou maua i le maʻisaga o le ovary polycystic.Afai o lenei vaitau e tupu ai se mafaufauga, lea na le iloa e se tamaitai ma faaauau ai ona ave le vailaau, ona le afaina ai lea o taunuuga leaga mo le soifua maloloina o le tina ma le tamaitiiti ma e le tatau ona popole i lenei mea.
I le taimi o le lactation, o le togafitiga faʻatasi ma Siofor ua musu, talu ai ona o lana mea autu autu o loʻo i ai le gafatia e ulu atu i le susu o susu.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

E le fautuaina Siofor e faʻapipiʻi faʻatasi ma fomaʻi faʻamataʻu, omoni vevela, mea e maua mai le phenothiazine, acidic nicotinic, Epinephrine ma nisi fualaau. O lenei mea matautia ona a latou ulu atu i fegalegaleaiga, latou te mafai ona faʻaitiitia le lelei o togafitiga ma Siofor.
O nisi faʻafitauli atonu foi e tulai mai pe a faatonuina Siofor ma fualaau faasaina e maua ai le toto maualuga ma fualaau mo le le atoatoa o le fatu.
O nei mea uma e toe faʻamaonia ai le mea moni e manaʻomia se faʻamatalaga auʻiliʻili faʻasoifua maloloina aʻo leʻi amataina togafitiga.

Afai ua ave se maualuga maualuga

O le maualuga o le fualaau faasaina ua lamatia ai le atinaʻeina o le siako acidosis, ae o tagata gasegase e le atiaʻe le hypoglycemia. Ae peitai, o le faaputuputuina o le lactic acid i totonu o le toto o se tulaga matautia lea e lamatia ai le ola. I lenei tulaga, o le tagata maʻi e faʻanatinatiina falemai. Ina ia mafai ona aveese le fualaau faasaina mai le tino i se taimi vave e mafai ai, e manaʻomia le maʻi. I se tulaga tutusa, o togafitiga e faia e fuafua i le faʻaaogaina o faʻamaoniga le talafeagai o le maʻi.

Faʻavaeina, faʻasalaga ma foliga o le teu

O le vailaau faʻasaina e maua i totonu o le pepa laulau. O lapisi e lapotopoto pe liʻo ma foliga sinasina i lanu. O loʻo i totonu o paʻu o loʻo afifiina i le pepa pepa. O le fualaau faasaina e faavae i luga o le metformin hydrochloride, o le elemene taua masani. O eseesega e ese ma atonu e 500, 850 poʻo le 1000 mg.
I le avea o ni vaega fesoasoani, o mea e pei o le hypromelilose, macragolum, dioxide, magnesium stearate, povidone, ma isi.
O le fualaau faasaina e teuina mai le mafai ona maua e tamaiti i le vevela e le sili atu i le 25 ° C. O le aso e muta ai mai le aso na gaosia ai e tolu tausaga.

O Siofor na faia e le kamupani Siamani Berlin-Chemie AG / Menarini Group. O le gaosiga autu autu o le metformin. O le tau o Siofor e le o le tele, o lea e maua ai le vailaʻau mo le faʻatau e oo lava i tagatanuʻu matitiva o Rusia. Peitai, o Siofor o analogues o loʻo faʻatau atu, e eseese i le tau maualalo.

Analogs o le fualaau faasaina Siofor, lea e gaosia i Rusia:

O le kamupani a Akrikhin e maua ai se fualaau faasaina e igoa ia Gliformin.

Metformin-Richter Company o lo o faia se fualaau faasaina ua taua o Gedeon Richter-RUS.

Pharmastandard-Leksredstva kamupani faʻasaina se fualaau faasaina ua taʻua o Fermetin.

Canonfarm Production Company faʻalauiloaina se vailaʻau faʻatauina o le Metformin Canon.

Siofor ua faʻaaogaina e togafitia ai tagata mamaʻi ile maʻisuka mo le tele o tausaga. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻamasinoina le lelei atoatoa o le fualaau faasaina. I le faaopoopo atu i le faʻasalalau atu i le maʻisuka, o Siofor o loʻo ave e tagata lautele.

I le faaopoopo atu i le taugofie o ana galuega i le lotoifale, i le maketi o falemaʻi e mafai ona e maua fualaau faasaina o kamupani mai fafo.

E aofia ai:

O le Farani kamupani Merk e maua ai se fualaau faasaina ua taua o le Glucofage.

O le kamupani Siamani o Worwag Pharma o loo maua mai se fualaau faasaina ua taʻua o le Metopsmma.

O le Bulgarian company Sopharma ua ofoina atu le fualaau faasaina Sofamet mo le maʻisuka.

Kamupani Isaraelu o Teva lafoaia Metformin-Teva.

O le kamupani Slovak Zentiva e maua ai le Metformin Zentiva.

Le faʻaaogaina o le fualaau faasaina Siofor i le faʻagasologa o le gynnecological

Afai e maua se fafine i le ovary polycystic, e mafai e le fomai ona faatonuina Siofor ia te ia.O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻamautuina faiga faʻavalea i totonu o le tino, faʻamaonia le faʻasolosologa o tamaʻitaʻi ma e oʻo lava i le faʻaumatia o le leai o se tama. E le gata i le ave o fualaau faasaina, e fautuaina e fomaʻi o latou tagata gasegase e tausisi i se meaai e maualalo i le gaʻo, lea e puipuia ai le atinaʻe o le maʻisuka ituaiga 2.

O Siofor o se fualaau taugofie ma lelei mo le togafitiga o le ovary polycystic. O le mea lea, o loʻo tumau pea le fualaau o le filifiliga mo tagata gasegase i lenei faʻamaʻi. Afai e leai se aoga mai togafitiga, ona latou faʻaaogaina lea o isi metotia mo le faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga, faʻamaonia fualaau faʻamalo, faia IVF, ma isi. I nisi o tulaga, e fautuaina e fomaʻi le aveina o Siofor io latou maʻi o loʻo mamafa. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia foʻi e se fafine ona mulimuli i se taumafataga ma faamalositino.

Siofor e mafai ona suia e le Glucofage poʻo le Glucofage Long. O ia lea o le uluai mea faigaluega na faʻavae i metformin.

O le a le mea e filifilia Siofor poʻo Glyukofazh?

Glucophage o se vailaau muamua mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O Siofor e galue e avea ma ona itu. Fai mai nisi tagata atamamai o le glucophage e itiiti se mafuaʻaga e mafua ai aʻafiaga, ae sili atu ona faʻaitiitia ai le suka o le toto. Ae ui i lea, e tele lava faʻalagolago i uiga patino o le tagata maʻi. I se tulaga lautele, o le eseesega i le va o fualaau faasaina e le taua. O le mea lea, afai e fiafia se tagata e faʻaaoga muamua vailaau mo togafitiga, ona tatau lea ona ia filifili Glucofage. Afai e le taua lenei mea mo le maʻi, ona mafai lea ona faʻaaoga Siofor.

E faʻataunuʻu Siofor pe afai e leai se maʻisuka?

O le vailaau faʻasaina Siofor ua faʻatūina ia lava e avea o se meafaigaluega lelei mo le paʻu o le mamafa. O le mea lea, o le toʻatele o tagata ua mamafa tele latou te faʻaaoga lenei vailaau mo le paʻu o le mamafa. I le avea ai o se tulafono, e tupu lenei mea e aunoa ma se fautuaga faafomaʻi. E mafai ona faʻatau Siofor e aunoa ma se faʻasologa.

Metformin o se vailaʻau lea e mafai ai ona e leiloa le mamafa e aunoa ma le faʻaleagaina o lou soifua maloloina. O loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga o lona faʻaogaina mo le togafitiga o le matua o le tamaitiiti (mo maʻi e sili atu i le 10 tausaga).

I le taimi nei, o suʻesuʻega ua uma ona faia e tusa ai ma le mea moni e mafai e Siofor ona faaumiumi le ola. E le gata i lea, e moni lenei mea mo tagata gaʻo ma le manaia. Ae ui i lea, i le taimi nei, o nei suʻesuʻega e leʻi maeʻa.

Faʻalogo Siofora e aʻafia ai le ate. E moni lenei mea?

O le mea moni, o Siofor e le o faʻamaonia mo tagata mamaʻi e iai le cirrhosis ma isi faʻamaʻi tuga o le hepatobiliary system. O le mea lautele, o le maʻi suka, lea e faigata i faʻamaʻi pipisi, e matua faigata lava ona togafitia.

I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻaaogaina Siofor e togafitia ai tagata mamaʻi i le gase susu o le faʻamaʻiloga. I le faʻatusatusaga, o le a manaʻomia e le tagata maʻi ona mulimulitaʻi i se taumafataga maualalo.

Ae o le fesili e faatatau i le aʻafiaga o Siofor i le ate, o meaʻai falai ma ulaula ma meainu malosi e mafua ai le leaga tele o le tino. Afai e te fesuiaiga i meaʻai talafeagai, e leʻo iai ni meaʻai paleni o meaʻai, o le ate o le a mautinoa le tali atu i le soifua maloloina.

Metformin ma Siofor - o le a le eseesega?

Metformin o le igoa o se vailaʻau o se vaega o le fualaau faasaina Siofor. O le mea lea, o le fesili pe o le a le eseesega i le va oi latou e le talafeagai.

E taua le matauina o Siofor e tele ana faʻaoga i le lotoifale ma fafo, lea e faʻavae foi i metformin. O le fualaau faʻatau muamua e faʻatatau i metformin o le Glucofage.

Siofor o taumafa taumafa

O le fualaau faasaina e ave i le meaʻai poo le taimi lava e uma ai se taumafataga. Afai e te ave muamua se piliki, e faʻapupulaina ai le aʻafiaga o aʻafiaga mai le tino. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e se tagata ona maua le manava, pala, etc., o le a faʻateleina.

Afai e mafatia le maʻi i se faʻaititia o le kulukose i le taeao, ona fai mai lea o fomaʻi e ave Siofor i le afiafi ao leʻi alu i le moega. E le gata i lea, e tatau ona tuʻuina atu i se vailaʻau faʻasaina i metformin faʻatasi ma se gaioiga umi, e fai ma faʻataʻitaʻiga, le fualaau oona Glyukofazh Long.

O le a le umi e tatau ai ona togafitiga?

Afai e mafatia se fafine i le ovary polycystic, ona tatau ai lea ona ave le vailaʻau seia oʻo ina mafai ona ia foia le faafitauli. A maeʻa le maitaga, e taofi togafitiga.

Afai ua faatonuina Siofor mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, ona tatau lea ona umi. E masani lava, o togafitiga e tumau i le olaga atoa. Afai e te teena togafitiga, o le a amata ona maua e le tagata le mamafa, ma o le a faʻagasolo pea le maʻi.

Aua nei fefefe mo le faʻaaoga umi o le vailaʻau. O lenei mea o le a le afaina ai le soifua maloloina, ae, i se isi itu, o le a fesoasoani e puipuia. E le gata i lea, mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka, o togafitiga o se mea taua tele.

Ina ia aloese mai le anesia o le B12, e mafai ona tupu ona o togafitiga faaumiumi ma Siofor, e fautuaina e fomaʻi le inu o le vitamini B12 faalua pe faalua i le tausaga. I le taimi lava e tasi, e le mafai ona teena le togafitiga autu.

E mafai ona ou tagofia le vailaʻau i se vaitaimi o le tasi aso?

Afai e te ave Siofor i isi aso uma, o le a le mafai ona e maua se faʻaitiitia faʻaitiitia o le toto suka. E le gata i lea, o le a le aoga le leiloa o pauna faaopoopo. O le mea lea, e tatau ona e mulimulitai i fautuaga faafomaʻi ma inu i fualaau faasaina e tusa ai ma faatonuga, o lona uiga, i aso uma.

Ole fua muamua o le fualaau faasaina e tatau ona maua ile 50 i le 850 mg i le aso. Ina ia aumaia i le maualuga e mafai ona faatagaina, o le a alu ai le taimi.

Siofor ma le ava malosi

Pe a togafiti ma Siofor, e mafai ona e inu ava malosi, ae i ni mea laiti. Ae ui i lea, o le mea saʻo e uiga i laʻititi togi o le ava malosi. Afai ua le amanaia lenei fautuaga, o le a mafai ona faateleina le aʻafiaga o aʻafiaga i le itu, aemaise le acidic lactic acid. O lenei tulaga e lamatia ai le ola. O le mea lea, o le faʻaleagaina o le ava malosi ua faasaina.

I le taimi lava e tasi, o togafitiga ma Siofor e le faamalosia ai se tagata e lafoaia le ava e faʻavavau. Afai e leai se isi faʻasolega i le aveina, ona faʻatagaina lea e inu sina taimi itiiti i sina vaega o meainu malosi. I lenei tulaga, e leai se faalagolago i le taimi o le tagofia o fualaau faasaina e faatatau i le faaaogaina o le ava malosi, o lona uiga, inu ava malosi e vave lava pe a uma ona ave le isi fualaau.

Le fua pito maualuga o aso uma o le fualaau faasaina Siofor

E pei ona taʻua i luga, o le togafitiga amata i aso maualuga i aso uma e faasaina. Pe a faʻafetaui le tino, e manaʻomia e le tagata maʻi ona ave se tasi laulau i taimi taʻitasi i le aso, i taimi o taumafataga autu. O le tasi fuataga e 850 mg.

Afai e ave e se tagata se vailaau faʻamalolo umi-faʻasaʻoina, ona faʻaititia lea i le 2000 mg le fua maualuga o le metformin i aso taʻitasi. Inu le fualaau faasaina ao le i momoe, e tasi i le aso. O lenei mea o le a puipuia le taeao e oso i le suka toto.

E tele taimi e ave ai e tagata ia Siofor mo i latou lava e faagesegese le soifua matua o le tino. I lenei tulaga, e leai se mea e tatau ona inu i aso uma o fualaau faasaina. E lava le faʻamapulaʻa i le 500-1700 mg i le tuʻituʻi. Faʻamatalaga faʻamatalaga i le aveina o Siofor anti-matua ua misi.

Hypothyroidism ma Siofor: faʻafeiloaʻiga

O le Hypothyroidism e le o se faʻalavelave mo le aveina o Siofor. O le vailaʻau e faʻatagaina ai oe e leiloa le mamafa, ae le mafai ona foia le faafitauli o le gau i le tino.

Endocrinologist e aafia i togafitiga o le hypothyroidism. O ia lea e tatau ona filifili le togafitiga o le hormonal, lea e faʻavae i luga o faʻamatalaga faʻamaonia o se tagata maʻi faapitoa.

E le gata i lea, o tagata ei ai le hypothyroidism e tatau ona mulimuli i se meaʻai, aveese meaʻai mai a latou lisi e mafai ona faʻaosofia ai se faʻafitauli i le soifua lelei.E mafai ona faʻaleleia togafitiga e ala i le faʻaaogaina o vailaʻau-minerale.

Siakira Siaki Faʻapitoa

O le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2 e aofia ai se taumafataga maualalo. E le o se fualaau e tasi, e aofia ai le sili ona taugata, e mafai ona puipuia le atiina ae o lenei maʻi pe a fai e 'ai e se tagata meaʻai leaga.

O le tausisia o mataupu faavae o se soifua maloloina maloloina ma le tausia o se soifua maloloina soifua maloloina o le puipuiga aupito sili ona lelei lea o le maʻisuka ae le o le maualuga o le toto, atherosclerosis ma isi pathologies.

O a fualaau faasaina e mafai ona sui ai Siofor?

O le suʻeina o se sui mo Siofor o loʻo faʻafitauli tele, aua o lona tino gaosi eletise (metformin) e mafai ona taʻua o tulaga ese. O nisi taimi o le aveina o Siofor e le faatagaina le faʻaitiitia o le maualuga o le suka i le maualuga o loʻo manaʻomia. E foliga mai, o lenei mea e faʻamaonia ai le maʻisuka ua maua i le maʻisuka, poʻo le ituaiga lona lua o le maʻisuka ua oʻo i le ituaiga muamua o le maʻisuka. I lenei tulaga, e leai se suka maualalo o le suka e fesoasoani i le tagata maʻi. Inisiua insulin e manaʻomia. O le pancreas ua uma ona faʻaaoga uma ona faʻaagaga ma ua le mafai ona gaosia le insulin. O le tagata e amata ona mamafa le mamafa, ua ia atiina ae ni faʻafitauli o le maʻisuka. Afai e le amataina le togafitiga o le insulin i le taimi, o le a maliu le tagata maʻi.

O nisi taimi e manaʻo tagata maʻi e suitulaga Siofor ona e le fesoasoani, ae ona o le fualaau faasaina e mafua ai ni mea le lelei mai le tino, mo se faataitaiga, manava manava. I lenei tulaga, e mafai ona e taumafai e sui i le vailaʻau Glyukofazh Long. O se siʻosiʻomaga lelei i le fualaau o le a fesoasoani e faʻateʻa ese ai faafitauli faʻaogaina. O le mea lautele, o faʻamatalaga e faʻaalia ai le manava manaia e atiina ae i tagata mamaʻi oe na le tausisia lenei tulafono, vave amata ona ave le fua o le fualaau faasaina maualuga.

O le faatosinaga a Siofor i totoga o le tino ma i luga o le tala faʻasolopito

Afai o le tagata gasegase o le gase susu o le fofesa, ona ave loa lea o Siofor e fesoasoani e faʻaumatia lenei soliga. E naʻo le mea e mafai ona fai pe afai e mulimulitaʻi le tagata i mea taumafa e maualalo i le gaʻo. Afai ei ai le hepatitis o le maʻi, ona tatau ai lea ona feutagai ma se tagata poto faapitoa e uiga i le mafai ona tagofia le fualaau faasaina.

E fesoasoani Siofor e faʻamaonia le maualuga o le suka toto ma fesoasoani e puipuia le atinaʻeina o le le atoatoa. Ae peitai, afai o se tagata ua i ai le fatu fatu fatuga, ona faʻaaoga lea o Metformin. O le mea lea, ao lei amataina togafitiga, e tatau ona e pasia suega talafeagai.

O Siofor o se fualaau faasaina e mafai ai ona e le maua le mamafa. Afai e ola maloloina se tagata, o le a le mafai e lenei vailaʻau ona tupu soʻo se faʻalavelave i le vaega o gaʻo ma le ate.

Pe a ave e fafine Siofor mo togafitiga o le maʻi polycystic ovary, ona faaleleia ai lea o latou hormones.

E tusa ai ma le fualaau faasaina Siofor, e mafai ona e mauaina uma le lelei ma iloiloga le lelei.

Ua faailoa mai e tagata o le tagofia o lenei vailaau e mafai ona foia ai le naunau mo le tagofia o mea taumafa ma toesea le 2 i le 15 kilokalama o le mamafa o le mamafa, e ui lava o le fuainumera laina mita mai le 3 i le 6 kilokalama.

O loʻo i ai iloiloga e uiga i le mea moni e faapea, o Siofor e mafua ai le manava ma isi maʻi tuga. Ae peitai, afai e te faitauina ma le faaeteete nei iloiloga, e foliga mai ua tusia e tagata na amata togafitiga i le taimi lava lea ma ni maualuga. O lona uiga latou te leʻi fefesoʻotai se fomaʻi poʻo le le faʻaeteete faitau i faatonuga mo le faʻaaogaina. Afai e faʻateleina le faʻasolosolo, o le a mafai ona aloese mai faafitauli i le vaega o meaʻai. E tutusa foi le moni mo isi aafiaga itu.

E leʻoloa pe toe foʻi le mamafa pe a maeʻa le vailaʻau. Ua talitonu tagata tomai faapitoa o le a toe maua mai se vaega o kilokone leiloa.O nisi o tagata gasegase pe a uma le faʻamalosi o le vailaʻau e faʻaauau pea ona tausisia mea taumafa paleni, ma o lo latou mamafa o loʻo tausia i le tulaga manaomia. Ae peitai, mo lenei mea e te manaʻomia e sui ai ou mafaufauga ma lou olaga lautele.

Mo maʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2, Siofor o se faaolataga moni. O lenei vailaʻau e faʻatagaina ai oe e le gata ina le maua le mamafa, ae ia faʻamauauina ai foʻi lau maʻi.

O le mea lea, o iloiloga le lelei e masani lava ona tuua e na gasegase oe faitau le mafaufau i faatonuga mo le tagofia o fualaau faasaina ma faʻalavelaveina, faʻaosofia ai le atinaʻeina o aʻafiaga ogaoga ogaoga.

E tatau ona manatua o le togafitiga o le maʻi suka e oʻo mai e le gata i le tagofia o fualaau, ae faʻapea foi i le mulimuli i se meaʻai. A aunoa ma lenei, o le a le aoga le togafitiga. E le lava le faʻapulaʻaina oe lava i gaʻo ma kilokalo, e tatau ai ona tipi i tua le taumafa o meaʻai gaʻo. Afai e le faia lenei mea, ona faʻaauau pea ona alualu i luma le maʻisuka, e ui i le faʻaauau pea togafitiga. E le gata i lea, e tusa lava pe o le a gasegase e le tagata maʻi fualaau aupito sili ona taugata, lea e le faʻaaogaina e Siofor.

E uiga i le fomaʻi: Mai le 2010 i le 2016 Fomaʻi o le falemaʻi faʻapitoa o le soifua maloloina o le numera soifua maloloina 21, le aai o elektrostal. Talu mai le 2016, o loʻo galue o ia i le nofoaga autu mo togafitiga Nu. 3.

Faʻataʻitaʻiga uiga

Siofor o se oloa mai Berlin-Chemie AG. O se tasi lea o mafutaga sili ona tele o vailaau faafomai i totonu o Italia. O fualaau faasaina ua gaosia i foliga o laupepa eseese eseese. E mafai ona avea Siofor i le 500, 850 ma le 1000 mg.

O le mea autu o le fualaau faasaina e le afaina ai le gaioiga o sene tagata beta. Ona o lenei mea, o le tele o le inisalini e le maua i totonu o le tino, e tusa ai ma le mea e le tupu ai le hypoglycemia.

O le tulaga tulaga ese o le fualaau faasaina ua mafai ai e tagata ona ave ia mea e ausia ai taunuuga lelei e pei o:

  1. Faʻagasolo i lalo le faʻaaogāina o le kulukose malosi i totonu o totoga oona,
  2. O le faʻaitiitia o le fua o le gaosiga o le kulukose i le ate,
  3. Faaleleia atili o le gafatia o gaioiga lautele ile gaʻo.

Siofor i le togafitiga o le maʻisuka ei ai sona aafiaga lelei i le atoa o le gasegase metabolism, o le coagulability o le toto ua matua faaleleia. O le aofaʻi o le suka i le tino e faʻaitiitia i le taimi o le taumafataga, ae ao leʻi faia foi taumafataga.

O le aoga autu o le fualaau faasaina

O Siofor, i lona vaega, e aofia ai biguanides, e pei ona faamatalaina i se tulaga tulaga ese o le antihyperglycemic effect. O le faʻaaoga masani ma le tatau o fualaau e mafua ai se faʻaititia o le aofaʻi atoa ma le faʻatulagaina o le glucose masani i le toto o le tagata maʻi.

O le meafaigaluega e le faʻaosofia ai le gaosia o le inisalini masani ma e le sao i le atinaʻeina o le hypoglycemia.

O le autu lelei o le Siofor e faʻavae i luga o nisi faiga:

  1. Le faʻaitiitia o le gaosia o le aofaʻi atoa o le suka i le ate ona o le faʻamaina atoatoa o faiga e pei o le gluconeogenesis ma le glycogenolysis.
  2. O se faʻaopoopoga taua i le tulaga atoa o le lagona lelei o maso o le tagata i le inisalini masani. Ona o lenei mea, o le faagasologa o le mimilo ma le toe aveeseina o le kulukose i gaʻo uma o le tino ua matua faateleina.
  3. Faʻamaʻaina le faʻaaogaina o le suka ma le kulukose i totonu o le inumaga.

O le mea autu o le Siofor e i ai sona aafiaga i le glycogen synthetase, ona o lenei mea, o le gaosiga o le glycogen masani e faaosofia. O le aotelega o le gaosiga o femalagaiga o le membrane autu o loʻo feaveaʻia pulu glucose.

O le fualaau faasaina e afaina ai le lipid masani i totonu o le tino, e tusa lava po o le a lona aafiaga i le aofaiga o le kulukose. O lenei mea e faʻaitiitia ai le maualuga o le cholesterol faʻatafunaina ma le aofaʻiga o triglycerides.

O le molimau autu a Siofor

O le autu o le fualaau faasaina o se togafitiga lelei mo le maʻisuka ituaiga 2.O loʻo faʻamatalaina i tagata gasegase o loʻo mafatia i lenei faʻamaʻi ma i le taimi lava lea e sili atu le mamafa.

Mo tagata matutua, o le togafitiga ua faʻataʻitaʻiina i le faiga o le monotherapy, e faʻaaogaina i se faʻataʻitaʻiga patino ma isi vailaʻau faʻasolosolo faʻaonapo nei ma faatasi ai ma le insulin.

Fua o fualaau faasaina Siofor

Faʻataʻitaʻi e fomaʻi le vailaʻau i togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O le fofo e aoga pe afai o le faʻamaʻi e faʻatasi ma le mamafa o le tagata gasegase, pe a fai e le aoga le taumafa faʻatulagaina.

O le vailaau o vailaau e mafai ona fuafuaina ma faatonuina e na o se fomaʻi faapitoa. E amanaʻia e le fomaʻi le aofaʻi o suka i totonu o le toto, faʻapea foʻi le soifua manuia lautele o le tagata maʻi i le maʻisuka.

O tulafono autu nei:

  • O le uluai fua o le vailaʻau e 500-1000 mg i le aso,
  • I le taimi o togafitiga, e faʻaleleia le fua ile vaiaso,
  • O le averesi o aso taitasi e mafai ona oʻo i le 1300-1700 mg,
  • O le maualuga o le fualaau faasaina ua maua e 3000 mg.

E faʻaaogaina vailaʻau i le taimi o taumafataga, e le faʻamaʻaina pepa ma fufulu i le tele o vai. Afai e faatonuina e le fomaʻi e ave 2-3 lapalai i aso taitasi, e aoga le vaevaeina o le tino atoa i nisi o siama - e fautuaina e inu i le afiafi ma le taeao.

E naʻo se fomaʻi e mafai ona ia filifilia le togafitiga sili ona mataalia ma le metotia, ma na te tusia se talavai mo le faatauina mai o laupepa i se fale talavai. O mea uma o loʻo manaʻomia e se maʻi o le tausisia o fautuaga faʻafomaʻi.

E tatau ona teuina le oloa mai le mea e mafai ona maua e tamaiti. O le vevela e tatau ona vevela. I lalo o ia tuutuuga, e teuina le vailaʻau mo le tolu tausaga, pe a maeʻa ona faasaina ona ave le fualaau faasaina.

O le tele o le faʻasaʻo

E pei o togafitiga uma, o Siofor o loʻo i ai ni faʻamaʻiloga. E tatau ona latou mafaufau i ai e le fomaʻi i le faagasologa o le atinaʻeina o le togafiti.

E le o faʻamaonia le fualaau mo tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka i mataupu nei:

Faʻatasi ai ma le faʻasaʻo, o le aveina o Siofor e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli matuia. Le taofi le ave o le vailaʻau poʻo le faʻaititia o le metotia faʻatulagaina o le a manaʻomia pe'ā iai ni faʻailoga pei o:

  1. Paʻu meaʻai ma le gastrointestinal. E mafai ona avea ma tiga o le manava, o le manava masani, o le vevesi o le vevela, faʻaleagaina o le vomiting ma le vave faʻaitiitia o le mamafa,
  2. Faʻaleagaina i le hematopoietic system,
  3. Le faʻaalia mai o siama faʻamaʻi pipisi.


Faatasi ai ma foliga vaaia o mea e pei o le faateleina o le sulu, o le fausiaina o le atuatuvale, o se lagona loloto o le fia aai, vaivaiga ma le le mautonu, e mafai e se tasi ona faamasinoina se mea e ono tupu. Afai e tumau le mafaufau o le tagata maʻi, o le a manaomia ona avatu ia te ia meaai ma se maualuga o mea o meaʻai gaʻo ina ia mafai ai ona faʻatumu le toto i le kulukose.

Afai ua le iloa e le tagata maʻi, ole 40% glucose solution e faia faʻatasi ma le lotogatasi. A maeʻa ona faʻamalolo le faʻamalolo, o le tagata gasegase o loʻo tuʻuina atu pea mea taumafa i meaʻai gaʻo i se taimi umi. O lenei mea o le a taofia ai le atinaʻeina o le tino o le hypoglycemia.

Tina ma le lactation

O le Siofor e matua faʻasaina i le taimi o le gaioiga ma le susu. O se fafine e mafatia i le ituaiga o maʻisuka lona lua e tatau ona lapataia e uiga i le taua o le logoina o le tagata tomai faapitoa i le tulaga o se maʻitaga e lei fuafuaina. I lenei tulaga, o le vailaau e faʻamalo atoa ma suia i se isi ituaiga o togafitiga insulin.

O lenei mea o le a fesoasoani i le faʻamalosiina o le maualuga o le glucose i le tino e aunoa ma le faʻaaogaina o Siofor. O lea auala o le a fesoasoani e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atinaʻeina o faʻafitauli faaletonu ona o aafiaga o le hyperglycemia.

E tusa ai ma suʻesuʻega, o le mea autu o le vailaau faasaina ua i ai le malosi e gaosia ai le susu o le lactating o manu. O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatinoina foʻi i luga o se tagata, i luga o le mafuaʻaga e le faʻamaonia ai e le fomaʻi Siofor le taimi o le lactation.

Fautuaga autu mo le faʻaaogaina

I le vailaʻau Siofor, na i ai le manatu sese o le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le a fesoasoani e aveesea le sili atu o le mamafa ma le hyperclycemia e aunoa ma se taumafaiga. O se manatu sese lenei. Soʻo se tagata maʻi e maua i le maʻisuka e tatau ona malamalama o lenei maʻi faʻamaʻi, e le o se mea manaia tele. I le faagasologa o togafitiga, e tatau ona e teuina i luga o se onosaʻi patino.

Faatasi ai ma:

  1. Lagolagoina o le tausiga o se taumafataga faapitoa,
  2. Uiga masani
  3. Fomaʻi togafitiga faʻapitoa
  4. Faʻaauau le puleaina o le maualuga o le glycemia.


O tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona 'ai saʻo. O se faʻatagaga faʻatagaina lea i meaʻai gaʻo ma mea taumafa ia e aofia ai vailaʻau faʻamalosi, faigofie faigofie ma faʻamalosi ile kullukose. O meaai i aso taitasi e tatau ona tumu i le tele o fualaau 'aina mata, fualaau' aina eseese, oloa gaosiga o mea maualalo maualalo.

O le faʻaaogaina o Siofor e tatau ona o gatasi ma se olaga ola malosi. O le faʻamaoniga mautinoa lenei o le umi o le soifuaga ma le faʻamalolo o le tele o faʻamaʻi, maʻisuka, e aofia ai.

O le manuia o togafitiga e masani lava ona faavae tuusaʻo i luga o le lagolago a lou tino i se mamafa masani e taliaina. Ina ia maua se taunuuga faapena, e tatau ona e ulufale i le faasologa o aso, pe afai e le o se asiasiga i le faletaalo, lea e lelei, ae ia le itiiti ifo i le 30 minute o le savali. E matua fautuaina oe e faʻataʻitaʻiga yoga, siʻomaga mama, siva ma taʻaloga. E mafai e tagata uma ona filifili mo i latou lava le filifiliga aupito sili mo le gaioiga faaletino, o le mea autu o le mea lea.

I le faagasologa o le atiaeina o le amataga o le vaega lona lua o le maʻisuka, e mafai ona faia e aunoa ma le faaaogaina o fualaau faaopoopo. Afai ei ai se manaʻoga mo i latou, e manaʻomia e le tagata maʻi ona faʻaaoga na o tupe na o loʻo faʻatulagaina e se tagata poto faapitoa ma i le tulaga na faʻamautuina e ia.

E le gata i lea, i le faagasologa o togafitiga, e manaʻomia le siakiina o le maualuga o le kulukose i totonu o lou tino i taimi uma e mafai ai. O le tele o le maʻisuka o loʻo i ai nei se masini faapitoa ma i latou - o se glucometer. E mafai e le masini ona vave fua ma faʻaalia le maualuga ma le aofaiga o suka i totonu o le toto. I le ituaiga lona lua o le maʻisuka, e tatau ona faia siaki siaki i le tele o taimi i le aso.

E fautuaina le faia o lenei faiga i le taeao ma le po, pe a uma ona 'ai ma luga o se manava gaogao.

Afai e te mulimuli i faatonuga o loʻo i luga ma mulimuli ma le faʻaeteete i taʻiala taʻitasi aʻo e togafitiga ma Siofor, e vave ona e mauaina se taunuuga lelei i togafitiga o le maʻisuka. O se avanoa sili lenei e aloese ai mai le ogaoga o taunuuga e mafai e le faamaʻi ona mafua ma vave aveeseina ai ni nai pauna faaopoopo.

Tafaoga faʻamalosi

O le aveina o le fualaau faasaina Siofor i le taimi lava e tasi ma isi vailaau e mafai ona mafua ai se suiga i lona autu aoga manuia. I nisi tulaga, ei ai se tulaga lamatia o le faateleina o le aofai o le kulukose, a leai e mafai ona e feagai ma se paʻu i totonu.

Faʻaeteete e tatau ona e faʻaaoga Siofor ma simetidine, ethanol ma mea faʻaonaponei faʻaonapo nei. O le faʻaaoga faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina Siofor faʻatasi ma nei vailaʻau e mafua ai faʻafitauli, e mafai ai ona iloga le atinaʻeina o le hypoglycemia matautia, ei ai le lamatiaga o le lactic acidosis.

O le faateleina o le maualuga o le faʻaleagaina o le hypoglycemic aafiaga e mafai ona mafua ai le faʻaaogaina tutusa o Siofor faʻatasi ai ma auala o vaega nei:

  • Suga-faʻaititia,
  • Salicylates,
  • Beta poloka,
  • Modern MAO ma le 'ACE' inhibitors,
  • Oscitetracycline.

E matua faʻaitiitia ai le aofaiga ma le maualuga o suka i totonu o le tino o le maʻisuka, ma ave Siofor i vailaau e pei o:

  1. Glucocorticoids,
  2. Faʻamatalaga ole gagana faʻaonapo nei,
  3. Soʻo se ituaiga o phenothiazine ma togafitiga faafomaʻi,
  4. O hormones faʻamalosi e faʻamautu ai lau galuega,
  5. Niacin ma ona analogues,
  6. Sympathomimetics.

Mo le tele o le maʻisuka, o le fesili e tulaʻi mai lea taimi i lea taimi, pe a talia e ave fualaau Siofor i le taimi e tasi e pei o Orsoten.

O faatonuga aloaia mo se fualaau faasaina mo le paʻu o le mamafa ua faailoa mai ai e mafai ona faʻaaogaina i le taimi lava e tasi ma fualaau faʻamalosi oona i le tulaga o le faʻaauauina o le atinaʻe o le maʻisuka lona lua. O iinei, o se uluai talanoaga ma se fomaʻi ma le tausisia o ana fautuaga e manaʻomia.

Siofor - tau ma iloiloga

O Siofor, o lona tau e taugofie tele, ua faatauina atu e ala ile faʻamaonia ile falemaʻi masani. O le tau e faalagolago ile atinaʻe o fualaau faʻasaina ma mai i le 250 i le 420 rubles. O le fualaau faasaina o Siofor i luga o le upega tafailagi e aoina na o mea lelei. Afai o le fualaau faasaina ua faia i le ogatasi ma tuutuuga ma fautuaga a le fomaʻi, o le a maua ai se taunuuga tulaga ese.

O nisi nei o faʻataʻitaʻiga o faʻamaoniga mai tagata na togafitia ma Siofor.

Faaiuga

O Siofor o se vailaʻau faʻasolosolo faʻaonapo nei e faʻamoemoe e faʻaitiitia ai le tele ma le maualuga o le suka i le toto. E faʻamautuina ai faiga faʻavae masani i le tino o le tagata, e faʻavae i luga o le faʻaaogaina ma le gaosiga masani o le kulukose.

O se taunuuga lelei e mafai ona ausia pe afai e te faʻaaogaina le vailaʻau i luga o le fautuaga a se fomaʻi ma mulimuli i ona fautuaga. I le iai o nisi faʻasalaga ma le faʻaalia o aʻafiaga, o le togafitiga e ono mafai ona faalēaogāina ma o le a sili atu le malamalama ma saogalemu le mafutaga mo le tagata maʻi.

O le tele o le maʻisuka o loʻo ave Siofor e tumau pea le faamalieina i le lelei o taunuuga. O se tasi lea o fualaau sili ona lelei ma sili ona lelei i aso nei, e mafai, pe afai e le o le faʻamaʻiina o le maʻisuka, ona matua faʻaitiitia ai lea o le soifua maloloina. O le faʻaaogaina o Siofor e mafai ai e oe ona vave toe foʻi atu i se soifua maloloina atoatoa.

Faʻavaeina, tuʻuina atu ma le faʻamalosiga o fualaau faasaina

O lenei oloa e gaosia i le pepa lapopoa, o le maualuga o le mea autu e ono eseese. 500 ma le 1000 mg ua vavae ese, faʻapea foʻi ma le Siofor 850. O le vaega autū o le metformin, ma o vaega o ausilali o povidone, hypromelilose, magnesium stearate ma isi.

O le aʻafiaga e mafua ona o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le kulukose o loʻo i totonu o totoga o meaʻai, o le faʻaitiitia o le fua faatatau o le gaosiga o le mea i le ate. O le gaioiga e tosina atu i le faʻaleleia atili o le faʻavalea o fausaga o le tino ile itu i hormones o loʻo aofia ai le vailaʻau. Aua nei galo e uiga i:

  • aafiaga lelei i luga o le lipid metabolism,
  • taua tele le alualu i luma i le toto coagulation,
  • se faʻaitiitia o le suka, i le taimi o le 'ai ma le maeʻa.

Faafetai i le metformin, o se aafiaga i le glycogen synthetase e matauina ma o le gaosiga o le glycogen e faaosofia. O le lautele o le felauaiga o le membrane e momoli atu ai le puipuiga o le tulaga masani, lea e aveesea ai foliga vaaia o ni taunuuga ogaoga.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Na taʻu mai e le au faipisinisi le moni atoa e uiga i le maʻisuka! O le maʻi suka o le a alu i totonu o le 10 aso pe ae inu i le taeao. »Faitau atili >>>

O Siofor ua faʻalauiloaina i le maʻisuka ituaiga 2, faʻapitoa, faatasi ai ma le faʻavaeina o se inisalini tutoatasi tutoatasi. E taua tele lenei mea i le i ai o le oona ma le faʻamaʻi o le insulin (faʻaitiitia le lagona o le tino ile inisalini).

Fua ma tulafono mo le faʻaaogaina o vailaʻau

O faʻaogaina o le faʻaaoga e fuafuaina e se fomaʻi e faʻavae i luga o le maualuga o le kulukose, tausaga o le maʻi, ma isi vaega o lona tulaga. O le aofaiga muamua mo le aveesea o le maʻisuka ituaiga 2 e mai le 500 i le 1000 mg i le 24 itula. I le faagasologa o togafitiga, o le fuainumera e faateleina i vaiaso taitasi - o se tulafono faʻatulafonoina. I lenei tulaga, o le averesi o aso i aso taitasi e mafai ona oʻo i le 1300-1700 mg, ma le maualuga o le 3000 mg.

Ole igoa ole vailaau e faia i le taimi o le taumafataga, e le uma ona fufulu ma fufulu meaʻai i le tele o vai. Afai o le aso o le aso ua faatonuina e se fomaʻi e lua i le tolu iunite, e fautuaina e vaevaeina i latou i ni atopaʻu. O lea, e fautuaina e inu Siofor mai le maʻisuka ile taeao ma le afiafi. E tatau ona manatua e faapea:

  • tausia le vailaau mai le mea e mafai e le tamaititi,
  • elemene o le vevela e tatau ona i totonu,
  • i lalo o ia tuutuuga, e teuina vailaau mo le tolu tausaga, pe a maeʻa le le taliaina.

Contraindications ma aʻafiaga itu

Tapulaʻa mo le faʻaaogaina e pei ona taua i lalo: foliga o le insulin, faʻagataina o le gaosiga o le vaega o le hormonal, le fausia o coma ma tuaa, faʻapea foi ma le i ai o le ketoacidosis ma isi maʻi faʻaleaga. Faʻalogo lelei i le faʻaaogaina o fatugaʻo ma le ate, fatu, faʻafitauli o le manava o le tino ma le muaʻi faʻamaʻi ma le faʻaleagaina o le tino i totonu o le tino.

O isi mataupu tāua o le maʻisuka ituaiga 2 e mafai ona i ai: faʻafouina o faʻamaʻi pipisi, faʻasolosolo, ma le faʻalapōpuni. Aua le faʻaaoga vailaau mo gasegase maualuga, taotoga ma manuʻa, taumafa maualalo-kalori. E le gata i lea, o tapulaa o le matua e oo atu i le 18 tausaga, o se tulaga masani o le ava malosi ma se tikeri o le le faapalepale i le autu ma isi mea faaopoopo o le igoa.

O aʻafiaga leaga i le 50% o mataupu o le a avea ma mea nei - o se mea e le mautonu ai fualaau oona ma le gastrointestinal tract, o le tiga o le tino, ma le manava masani. Faʻalogo foʻi i le solia o le tofo, faʻamalosolo o le gag ma le faʻavave o le mamafa. E le o se mea e le maua se faʻalavelave i le tino hematopoietic ma faʻamaʻi pipisi o le paʻu.

Manatua:

  1. faʻatasi ai ma le faʻaalia o le vevela tele, le mautonu, o se lagona loloto o le fiaai, vaivaiga ma le faʻavaivaia, e mafai ona e faʻamasinoina se mea e foliga mai o se mea e sili atu,
  2. afai e tumau pea le mafaufau o le tagata maʻi, e tuʻuina atu ia i latou meaʻai ma se mea taua o mea inu gaʻo,
  3. ma le le lava o le faʻaogaina, o le puleaina o le faʻaogaina o le 40% glucose solution.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le igoa ma le simetidine, ethanol ma le anticoagulants e masani ona faʻaaogaina. O la latou folasaga tuʻufaʻatasia i le auala toe faʻaleleia e mafua ai faʻafitauli, e aofia ai le atinaʻeina o faʻalavelave ogaoga o le hypoglycemia, lactic acidosis.

O le faʻalauteleina o le faateleina o aʻafiaga o le faʻaleagaina o le tino e foliga mai pe a faʻaaogaina le suka, salicylates, beta-blockers, inhibitors MAO ma le inisiua ACE. E tutusa lava le tala e uiga i le oscitetracycline.

O le maʻi suka na fautuaina e DIABETOLOGIST ma le poto masani Aleksey Grigorievich Korotkevich! ". faitau atili >>>

O le faʻaaogaina tutusa o le kulūkocorticoids, faʻamaʻi pepe e faʻaititia ai le maualuga o le kulukose. O se aafiaga talitutusa o se uiga lelei o ituaiga uma o le phenothiazine ma togafitiga faafomaʻi, o hormones e le mafai ona faia e faatumauina ai le finocrine gland. faʻalogo lelei i le nicotinic acid ma analogues, sympathomimetics. Faaaoga ma le faaeteete le tuufaatasiga e aofia ai le Torvacard.

O le a le Siofor 500, 850 ma le 1000

O Siofor o le igoa e sili ona lauiloa mo papa maʻalaʻau ma le metformin. Ua mamanuina faapitoa e faʻaititia ai le toto suka i le maʻisuka ituaiga 2. Ole ituaiga lona lua e le o le insulin e faalagolago i le maʻisuka, pe a osofaia e le pancreas le gaosia o le inisalini, ae e le mafai ona maua e sela mo le gaosiga o le kulukose.

O le tele o taimi, o le maʻisuka e amataina i le talaaga o le oona ona o le mea moni e poloka ai le insulin i totonu o siama. I lalo o le faatosinaga a Siofor, o le kulukose e faʻamavaeina e lona lava inisalini ma ua faʻamautu le maualuga o le suka.

Aʻo mulimuli i le suka, o faʻamaoniga o le cholesterol, o le galuega o le cardiovascular and hormonal systems e toe foʻi i le masani.Ona o le mea mulimuli, o le siofors e oʻo lava ina faʻamaonia mo le faʻaleagaina o le gynnecology o le endocrin origin (polycystic, infertility, ma isi).

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i ni vaega se tolu: 500, 850 ma le 1000 mg. O le filifiliga o le tui e mautinoa lava e tuʻuina atu i le fomaʻi, talu ai o Siofor o se vailaʻau malosi. Mo le faʻaitiitia o le mamafa o le mamafa, e tatau ona e taulai atu i le pito sili ona maualalo i lou tulaga.

"Metformin" ma analogues - fualaau oona hypoglycemic ua faatonuina i le togafitia o le maʻisuka - aemaise lava le ituaiga lona lua, ae i nisi tulaga, ua ave le fualaau faasaina ma le ituaiga muamua. Talu mai lona faʻavaeina i le 1957, o Metformin o loʻo avea pea ma fualaau faasaina i togafitiga o le maʻisuka, aemaise lava i faʻafitauli e pei o le oona.

O le inisalini e faʻamalosia ai le gaʻo o gaʻo, ma Metformin, faʻaititia ai le insulin i totonu o le tino, fesoasoani e faʻaumatia. E mafua mai i lenei gaioiga e tele tagata latou te faʻaaogaina Metformin e avea o fualaau oona.

O le sini autu o le vailaʻau Siofor 500 i le maʻisuka

O le galuega autu o le fualaau faasaina e mafai ona manatu o se faaitiitia i le suka o le toto. O se taunuʻuga lelei e maua i le faʻaaogaina o se vailaau malosi - metformin hydrochloride. O le faʻaaogaina o le faʻaoga o le glycogen ua gaosia, o se isi galuega faʻaopoopo.

Siofor 500 faʻapena foʻi ona maualuga le maualuga o le gaʻo o le faʻamalosi o suka o loʻo feaveaia i le toto o le tagata maʻi.

Ona o lenei mea, e le gata o le maualuga o le aofaʻi o le cholesterol i le tino e amata ona vave faʻaitiitia, ae faapena foi ua maualalo ai le cholesterol. Faailoga o faʻamaʻi ma oʻo lava i se taimi faʻamaumauga faʻatasi ai ma le faʻaaoga tatau o le vailaau faʻamalosi e vave ona faʻaoga masani.
E le gata i lea, o le metformin hydrochloride ei ai sona aafiaga lelei i le lipid metabolism. E masani lava ona maua mai le masaniga o meaola ma mea faʻapitoa i le masani, faʻamālōlōina o le tagata maʻi e le gata o le faʻaletonu, ae faʻapea foʻi nisi o faʻamaoniga o le maʻisuka ituaiga 2. I lenei fesoʻotaiga, o le togafitiga e faigofie ma itiiti ifo avega mamafa. O le isi mea taua e faʻaleleia ai iloa le mamafa o le paʻu. O le mea lea, e mafai ona maitauina o le vailaʻau e fesoasoani moni i le tagata maʻi, e pei ona molimauina i totonu ma fafo atu o faailo o togafitiga.

Le vailaʻau Siofor

O le vaega o biguanides e aofia ai le fualaau faasaina Siofor 850, o se vailaau faʻamalolo o le hypoglycemic. O le oloa e aofia ai le metformin oona, lea e maua ai se faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose o le toto ma le postline. Ona o le leai o se faʻaosofia o le gaosiga o le inisalini, o le maʻi e le maua ai le hypoglycemia, o le mea lea, e lauiloa. Faʻamalo e ala i le tuʻuina atu.

Faatonuga mo le faʻaaogaina ma le tau

Faʻaaogaina totonu o le vailaau faʻatauina e tatau ona faʻatinoina ao le i 'ai poʻo mulimuli. I le taimi muamua o togafitiga, ua fautuaina Siofor mo le faaaogaina i ni vaega laiti: e tusa ma le 1 - 2 papa. E mulimuli mai i le fuaina o le tasi laulau e aofia ai le metamorine i se aofaiga tutusa ma le 0.5 g. E tusa ai ma lea, 2 pusa - 1 g. A mavae ni nai aso o le tagofia o fualaau faasaina, e mafai ona faateleina le taimi. O se auala o le tagofia o fualaau faasaina e mafai ma se vaitau mai le tele o aso i vaiaso. O le masani masani o le 3 papa (1.5 g). O le tagofia o fualaau faasaina i le aofaiga o le 6 papalama e mafua ai le maualuga ma e fautuaina i na o mataupu patino.

Faamolemole ia maitauina e toetoe lava o taimi uma o le faateleina o le fua ma le faaaogaina o le numera maualuga o aso taitasi o fualaau e le mautinoa ai se taunuuga lelei! O le tele o taimi, e le mafai ona ausia lenei auala.

Afai e talafeagai, e mafai ona vaeluaina ia laupepa i ni vaega laiti.

I le tautalagia o le tau, e mafai ona tatou fai atu ma le saogalemu e faʻamaonia ai le faʻamoemoe o loʻo faʻamoemoeina. O le tau o le tau e eseese mai le 250 i le 300 rubles (60 pusa i le pusa). O se falemaʻi i luga o le initaneti e le gata ina faʻatau atu le vailaau faʻasaina, ae tuʻuina atu foi i aai o le CIS, e ono manaʻomia se totogifuapauina o le faʻaputuina o le 700 ruulu pe sili atu.I le faʻatauina o fualaau faasaina i totonu o le falemaʻi Iukureini i luga o le initaneti e mafai ona e faʻasaoina tele. E sili ona lelei le faʻatau Siofor 500 e le o luga o le Initaneti, ae i totonu o falemaʻi.

Faʻafefea Siofor

O le gaioioiga a Siofor e faʻavae i luga o le galuega a le metformin malosi. I le tino, e taofia ai le faiga o le gluconeogenesis ma le glycogenolysis, ma faaitiitia ai le pulelasi o le kulukose i le ate. O musika e faʻalauteleina lo latou gauai i le inisalini, lea e faʻapupulaina ai le mimiti o le kulukose i luga o latou itu ma lona faʻaaoga mulimuli ane i le aveesea mai le tino e aunoa ma se afaina.

Siofor papa e fesoasoani tele e aveesea ai le mamafa. Ona o le mea moni o tagata o loʻo ave lenei fualaau faasaina e mamafa i le 3-10 kilokalama i le masina, ua avea ma tagata lauiloa. E le gata i lea, o le tagofia o lenei vailaau fesoasoani e fesoasoani i tagata o loʻo i luga o taumafa eseese e tauivi ai ma le manaʻoga mo laʻau suamalie ma mea faʻafiafia.

O Siofor e aʻafia ai le tino e faʻapea o le tagata e na te le toe manaʻo i sisi, ma sili atu ona 'ave i meaai maloloina: fualaau aina ma fualaʻau. E mālamalama lenei mea pe a faʻapea o oloa e pei o:

  • Suga
  • Fale faʻafiafia
  • Fua o meaola.

E vave ona tupu le paʻu, ona o le mea moni e amata e se tagata ona faʻaumatia nai kalori nai lo le taimi muamua.

O le a le Siofor 850? Faʻamataʻu faʻamatalaga e uiga i lenei oloa e masani ona leaga. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o lenei mea faigaluega ua sese le iloa e le toʻatele e avea o vailaʻau o le sini autu o le paʻu o le mamafa. O le mea moni, o le autu autu o lenei fualaau faasaina muamua o le tuuitiitia o le toto suka i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

O le mamafa i tagata o loʻo iai lenei faʻamaʻi e taatele, ma e masani ona fesoʻotaʻi ma se maualuga maualuga o le kulukose i totonu o le tino, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o faiga faʻavaʻa. Metformin, o se vaega o fualaau faasaina, faʻaitiitia le maualuga o le kulukose i totonu o le tino, ma faʻamavae ai foʻi le cholesterol tele, ona o le mamafa o siama mamafa o loʻo mataituina i le maʻisuka.

A uma ona e suʻesuʻeina faʻamatalaga mo le vailaau faʻamalamalama, e mafai ona e malamalama afai tatou te faʻaaoga Siofor mo le gau o le mamafa, o le tino e maualalo le kulukose. O lenei vailaʻau na muai fuafuaina e faʻaitiitia ai le kulukose i tagata e mafatia i le maʻisuka ituaiga 2 ma o loʻo i ai le gaʻo o se itu o le faʻamaʻi.

O faatonuga aloaia mo le fualaau faasaina e le o taʻua ai le mafai ona maua e tagata ola maloloina mo le le toe maua o pauna faaopoopo. I le tino o le maʻisuka, o le metformin e aafia ai siama musika, ma faateleina ai lo latou gafatia e gauai ai le kulukose mai le toto.

E le gata i lea, o lenei vailaau faʻatele e faʻapupulaina ai le lagona o le faʻaleleia o loʻo maua i luga o siama i le gaioiga o le inisalini. O se taunuuga, o loʻo i ai se faʻagasologa o le faʻaitiitia o le hyperinsulinine, lea e masani ona mafua ai le gaʻo i le maʻisuka.

E faʻapena foi ona aʻafia le tino o na tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2. Mo i latou e le o iai se faʻafitauli faapena, o le tagofia o fualaau faasaina e mafai ona avea ma otaota o tupe ma taimi. E faatatau foi lenei i le fualaau faasaina Siofor 850. O faʻamatalaga e uiga i tagata o lo o galo le mamafa ma lona fesoasoani e masani ona faapea mai o le mamafa e tumau lava.

O le Siofor fualaau faasaina mo le leiloa o le mamafa, o mea lelei ma mea o le a tatou iloiloina i auiliiliga i lalo, e tatau ona faaaoga i taimi uma e tusa ai ma faatonuga. O le togi sili ona lelei e na o lau fomaʻi e mafai ona faʻamatalaina. Ua uma ona faʻamaʻaloina uma laumei, e aunoa ma le mumu, aʻo fufulu i taimi uma i le tele o vai manino.

O se tasi o itu pito sili ona leaga ona o le aveina o Siofor o le mafai lea o le siako. O lenei tulaga e manaʻomia ai le vave faʻamaʻi falemaʻi ma isi togafitiga o se tagata i totonu o maʻi tigaina. Lactic acidosis e mafai ona o faatasi ma faʻamaoniga e pei o le:

  • se paʻu mataʻutia i le vevela o le tino,
  • faasee lemu
  • moe ma vaivaiga
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi
  • pa'ū i le toto toto
  • loto faʻalavelave fatu.

O oloa sili ona taatele o loʻo faʻaaogaina i lenei tulaga o Siofor ma Glucofage. Siofor e sili atu ona lauiloa ma lauiloa.

O loʻo maua i totonu o atunuu CIS uma ma ua faatauina atu i ni eseesega eseese: Siofor 500, 850, 1000, ma isi. O le eseesega i le va o nei fualaau faasaina e faalagolago i le maualuga o le mea autu autu, metformin.

O lenei vailaʻau e faʻatagaina ai oe e faʻaititia le suka o le toto e aunoa ma le fetuunaʻi o galuega tau fatuga. O le aʻafiaga o le leiloa o le mamafa, e pei o se mea tutusa lelei o le fualaau faasaina, na maua e oo lava i le taimi muamua o suesuega muamua o le metformin.

O le isi piliki e aofia ai le metformin o le Glucofage. Ua sili atu ona faigofie ona latou maua nai lo Siofor, ae pei ona faʻaalia e iloiloga, latou te le maua ai ni faʻamatalaga iloga.

O le fualaau sili ona lelei, ma o le mea lea o tulafono mo le tagofia o fualaau faasaina, ua naʻo le fomaʻi ua fautuaina. E mafai ona faia lenei mea pe a maeʻa se suʻesuʻega atoa o le tino ma le siakiina o le toto suka.

O faatonuga mo ituaiga uma o tupe e fai mai muamua, e tatau ona e inuina 1 le laulau i le aso ona faatoa faateleina lea o le metotia i le mea ua faatonuina e le fomai. E masani lava, e leai se sili atu i le 3,000 mg o le metformin i le aso ua faʻasalaina.

E foliga mai mo lona faʻatulagaga e tatau ona e inuina 3 pusa o Siofor 1000, 3.5 pusa o Sifor 850 m poʻo 6 papalama o Sifor 500 i le aso. I le aso muamua o le pulega, o le aofaʻiga atoa o le metformin e le tatau ona sili atu i le 500 mg, ae na o le 10 aso o le kosi e oʻo atu i le 1000, ma isi. e oʻo atu i le tulaga sili ona lelei.

O le fualaau faasaina e ave i lalo o le vaavaaiga atoa a se fomaʻi. Faatasi ai ma le faateleina i le metotia o le mea galue malosi pe a uma le 2-3 aso, ua siakiina le maualuga o le suka.

Masalo i le taimi lenei, o le a ia masani, ma o le ae le toe faateleina le faʻatupulaia o le metformin.

O le fualaau oona Glucofage o le taugofie lea, o le mafuaʻaga lea ua taʻua ai o se taugofie taugata o Siofor. I le averesi, o le ae tuʻuina atu pe tusa ma le 250 rubles mo se afifi. Mo le 60 pusa o Siofor, e mafai ona e totogia mai le 300 i le 500 rubles, e fuafua i le metotia o le mea galue.

O fualaau o le maʻisuka e le masani ai i tagata soifua maloloina. Na oi latou oeo loʻo vaʻai pea mo se togafiti faʻanoanoa e leiloa le mamafa o loʻo i ai le lamatiaga o le faʻaaogaina o sea meafaigaluega i fua masani o suka.

I le iloiloga o le maʻisuka, o ituaiga uma o fualaau faasaina e na o le itu lelei lava e faamatalaina, aua o se fofo se tasi e fesoasoani i le tausia o le ola maloloina ma le aveesea o le sili ona le fiafia.

E ui lava o le lauiloa o Siofor i le leiloa o le mamafa, ua lapatai mai fomai i le lamatiaga o lona le pulea lelei. Siofor - o fualaau faasaina e faia ai suiga tetele i le malosi o le tino i le tino. Mo se maʻi suka, o nei suiga o lona uiga o le toomaga poʻo le toe faʻaleleia.

O se tagata soifua maloloina e lamatia le faaleagaina o le gasegase ma le gaioiga o totoga taua e pei o le ate ma fatuga. O le lamatiaga faaletino o lactic acidosis e taua foi.

E leai se fomaʻi faʻamaonia o le a faatonuina Siofor mo le gau o le mamafa pe afai o le tagata gasegase e maualuga lona suka ma e leai ni mea e manaʻomia mo le maʻisuka. Afai e te le maʻi i le maʻisuka ma e le maualuga le lamatiaga, ma ua faatonuina e le fomai Siofor o se auala mo le aveesea o le mamafa, suia le fomai. Ma le tagofia o le vailaau faʻamalositino na o oe ma le le pulea, e te lamatia le ola maloloina ma le ola lava ia.

Siofor 500 mo le puipuia o le maʻisuka

Ole fomaʻi ua taua muamua e masani ona faʻamatalaina e fomaʻi e le gata i le taimi o togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, ae o se tasi foi o fualaau faasaina, ona o le malosi o le malosi o le a maua ai le lelei i le taimi sili ona puupuu.
O le faʻaaogaina o vailaʻau e masani lava ona faʻamatalaina ia puipuia le alualu i luma o le maʻisuka ae le o lona puipuiga. O tagata na faʻavaivaia le faapalepale o le glucose i se tulaga tele, faʻaaoga togafitiga faʻapitoa, e aofia ai le aveina o le Siofor 500, faʻateleina avanoa e faamanuiaina ai e tusa ma le 35-40%.
Isi togafitiga e aʻafia ai le maʻisuka ituaiga 2:

  • O le taulaʻi tele e totogi i le tuʻuina atu o meaʻai maloloina ma le faʻaitiitia o mea faʻaleaga.
  • Faʻatupulaia le gaioiga faʻaletino ma faʻamalositino faigofie e faʻatinoina i se faasologa manino ma le faʻatulagaga.
  • O le musuina o masani leaga e taua tele.
  • Leai se popole ma faaitiitia.

O le aʻafiaga o le faʻaaoga lelei o fualaau faʻatagaina e mafai ai e oe ona faʻaumatia na aʻafiaga o le maʻisuka pei o le paʻu o le paʻu ma le lagona o le fiainu. O le mea lea, o loʻo i ai le maualuga o le faʻatupulaia o galuega taua, lagona ma le faigofie i totonu.

Mo le gau o le mamafa

O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e faʻatagaina i mataupu o le tele o mea e manaʻomia e le gau. A maeʻa ona toe iloiloina ia iloiloga, e mafai ona fai mai o le le lelei o iloiloga e seasea ona taulimaina i lenei fualaau faasaina.

O Siofor 500 mo le faʻamoemoe o le leiloa o le mamafa na faʻatonuina e fomaʻi fomai! E matua lamatia tele le filifilia o le igoa o fualaau faasaina ma a latou lava gaioiga!

O nisi taimi, taumafai e aveesea le mamafa i le vave e mafai ai, o nisi tagata atonu faateleina le fua o le fualaau faasaina mo mafuaʻaga a le tagata lava ia, pe inu 2 pusa nai lo le 1 pe afai e te misia se fualaau. E le aoga lenei mea! O le mea moni, o faailoilo o le faʻalavelave e foliga mai pe a maeʻa le 15 i le 20 minute. O lenei mea e le gata o le momoe ma le tiga o le ulu, leu ma vomia, ae o vaivaiga lautele ma le le atoatoa o le manava. E ono mafai ona i ai se puao o le malamalama poʻo oe lagona le tiga o musika. O le mea lea, e sili atu le faʻaitiitia o le mamafa o le mamafa, faʻamaualuga i le fuafuaga ua faʻamatala e le fomaʻi.

Faʻatasi ma le maʻisuka

O Siofor o se vailaau malosi, o lea e tatau ai ona naʻo le fautuaga a se fomaʻi e tatau ona faia. Afai e te filifili e faʻaaoga fualaau, ia mautinoa e faitau e uiga i aʻafiaga o le itu ma le faʻasaʻoina o lenei vailaʻau.

I lo matou manatu, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ina ia maua ni faʻamaoniga saʻo o le a fesoasoani ia te oe e aveesea le mamafa nai lo le aumaia o le paʻu mamafa i le ogaoga. Aʻo leʻi faʻaaogaina, o le a faatonuina e le fomai suʻesuʻega talafeagai ma faia se suʻega.

E masani lava, e faatonuina e le fomaʻi vaitaimi tai vaiaso mo le mamafa o le mamafa. E tusa ai ma le faʻatusatusaga, o vaiaso taitasi e ave le 1-2 kilokalama o le mamafa mamafa. O le fualaau e sili atu ona sili atu le alualu i luma ina ia mafai ai e le tino ona masani i lenei potion.

E sili le ave o se Siofor pe a uma se taumafataga e faʻaitiitia ai faʻafitauli uma mai le 'aina.

Eseese siaphor500 ma siaphor1000

I le faaopoopo atu i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, o Siofor e masani ona faʻaaogaina mo le leai o se pepe.

O le numera o laʻau na faʻaalia i le tautala e faalagolago i le metotia o le mea galue malosi Siofor (500, 850 poʻo le 1000).

I le amataga o le aveina o Siofor 500, e tatau ona e ave le 1 poo le 2 pepa o fualaau faasaina (e fuafua i le tele o le kulukose i le toto o le tagata maʻi). A maeʻa le vaiaso, o le numera o laʻau e oʻo atu i le 3. O lenei vailaau oona e lava tele mo se metabolism talafeagai.

O faatonuga mo le faʻaogaina o Siofor 850 mo le paʻu o le mamafa e taʻu mai ai e tatau ona e amata ave le fualaau faʻamaʻi i le tasi papafa, pe a uma le 2 vaiaso - 2. I le taimi lava e tasi, e tatau ona e siaki le aofaiga o le metformin i le tino (e le silia ma le 2.5 kalama).

Faatonuga mo le faaaogaina Siofor 1000 fautuaina le amata ona ave le fualaau faasaina i le 0.5 laulau. A maeʻa le 10-15 aso, e tatau ona e faia se auiliiliga mo le suka o le toto. O le taunuuga o le auiliiliga e aafia ai le tele o fualaau e te manaʻomia e inu i le lumanaʻi.

Tagata faʻapitoa e mafai ona faʻamatalaina le fualaau faasaina: o se fomaʻi ma se endocrinologist.

Siofor papalama ua faʻaalia mo le faʻaaogaina i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, aemaise lava pe a fai o le tagata maʻi ua gasegase, ma meaʻai ma gaioiga faaletino e le lava le tauia mo faiga faʻavave.

I le tulaga lautele, o fualaau aina e faia i le tautala, e tatau ona fufulu i lalo i le tele o vai, e le o ulaina. O le vailaau ua faatonuina e le fomaʻi e faalagolago i le maualuga o le suka o le toto e maua i le tagata maʻi.

O faatonuga mo le Siofor 500 e pei ona taua i lalo: muamua muamua 1-2 fuamoa o loʻo faʻatulagaina i le aso, o le faasolosolo malie lava o le fuainumera o aso taitasi e faaopoopo i papa e tolu. Ole fua pito i tele ole fualaau i aso taitasi e ono papa.

Afai e ave e le tagata le sili atu ma le tasi le papalama i le aso, e tatau ona vaeluaina i latou i ni atopaʻu. E le mafai ona e faʻatupulaʻia le atunuʻu e aunoa ma le feutagai muamua ma se fomaʻi.

O le umi ole togafitiga e na o se fomaʻi e faia.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Siofor 850 e pei ona taua i lalo: muamua, o le fualaau faasaina e amata i le tasi laulau. E faasolosolo lava, e mafai ona faateleina le fualaau i le 2 pusa.

E le mafai ona e sili atu nai lo le 3 maa i le aso. Afai e sili atu ma le tasi le laulau e ave i le aso, e tatau ona vaevaeina i latou ile tele o atopa.

E le mafai ona e faʻatupulaʻia le atunuʻu e aunoa ma le feutagai muamua ma se fomaʻi. O le umi o togafitiga e faʻamoemoeina e se fomai.

O faatonuga mo le Siofor 1000 e pei ona taua i lalo: o le meaʻai e amata i le 1 papa, e le sili atu ma le 3 papa e mafai ona ave i le aso. O nisi taimi e tatau ai le tuʻufaʻatasia o le tagofia o lenei vailaʻau i le inisalini. E le mafai ona e faʻaaoga Siofor mo le gau gau pe a le muamua feutagai ma se fomaʻi.

Faʻaaogaina totonu o le vailaau faʻatauina e tatau ona faʻatinoina ao le i 'ai poʻo mulimuli. I le taimi muamua o togafitiga, ua fautuaina Siofor mo le faaaogaina i ni vaega laiti: e tusa ma le 1 - 2 papa.

E mulimuli mai i le fuaina o le tasi laulau e aofia ai le metamorine i se aofaiga tutusa ma le 0.5 g. E tusa ai ma lea, 2 pusa - 1 g. A mavae ni nai aso o le tagofia o fualaau faasaina, e mafai ona faateleina le taimi.

O se auala o le tagofia o fualaau faasaina e mafai ma se vaitau mai le tele o aso i vaiaso. O le masani masani o le 3 papa (1.5 g).

O le tagofia o fualaau faasaina i le aofaiga o le 6 papalama e mafua ai le maualuga ma e fautuaina i na o mataupu patino.

Faamolemole ia maitauina e toetoe lava o taimi uma o le faateleina o le fua ma le faaaogaina o le numera maualuga o aso taitasi o fualaau e le mautinoa ai se taunuuga lelei! O le tele o taimi, e le mafai ona ausia lenei auala.

Afai e talafeagai, e mafai ona vaeluaina ia laupepa i ni vaega laiti.

I le tautalagia o le tau, e mafai ona tatou fai atu ma le saogalemu e faʻamaonia ai le faʻamoemoe o loʻo faʻamoemoeina. O le tau o le tau e eseese mai le 250 i le 300 rubles (60 pusa i le pusa).

O se falemaʻi i luga o le initaneti e le gata ina faʻatau atu le vailaau faʻasaina, ae tuʻuina atu foi i aai o le CIS, e ono manaʻomia se totogifuapauina o le faʻaputuina o le 700 ruulu pe sili atu. I le faʻatauina o fualaau faasaina i totonu o le falemaʻi Iukureini i luga o le initaneti e mafai ona e faʻasaoina tele.

E sili ona lelei le faʻatau Siofor 500 e le o luga o le Initaneti, ae i totonu o falemaʻi.

O lenei tusiga e aofia ai se "faʻafefiloi" o faatonuga aloaia mo Siofor, faʻamatalaga mai faʻasalalauga faʻapitoa ma iloiloga o tagata gasegase o loʻo faʻaaogaina fualaau faasaina. Afai o loʻo e suʻe ni faatonuga mo Siofor, o le ae maua faʻamatalaga talafeagai uma ma i matou. Matou te faʻamoemoe na mafai ona matou tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i nei laupepa talafeagai i le pepa e sili ona talafeagai mo oe.

Siofor, Glucofage ma a latou analogues

Faʻasologa

500 mg

850 mg

1000 mg

MetforminSiofor

Malu Metformin Richter Metospanin Novoformin Formin Pliva Metformin teva Metformin Canon

Metformin umiGlocophage umi

750 mg Methadiene

Diaformin OD Metformin MV-Teva

Glucophage o se fualaau muamua. O loʻo tuʻuina atu e se kamupani na fatuina le metformin e fai ma vailaau mo le maʻisuka ituaiga 2.

O Siofor o se faʻatusalia a le kamupani Siamani o Menarini-Berlin Chemie. O nei tusi sili ona lauiloa i le metformin i atunuu o Rusia ma i Europa.

E taugofie ma maua lelei le faʻatinoga. Glucophage umi - o se vailaau umi.

E afua ai ona le maua le maʻi ile lua taimi e itiiti ifo nai lo le metformin masani. O le kelikafaʻi umi e talitonuina foi le maualuga o le suka i le maʻisuka.

Ae o lenei vailaʻau e sili atu le taugata. O isi metotisi otaota o loʻo lisi atu i luga i le laulau e seasea faʻaaogaina.

E le lava faamatalaga i luga o le aoga.

Tusa 2 le maʻisuka (e le o le insulin-e faalagolago), mo togafitiga ma puipuiga.Aemaise lava i le tuufaatasiga ma le oona, pe afai o le togafitiga o meaʻai ma le aʻoga faaletino e aunoa ma fualaau oona e le aoga.

Mo le togafitiga o le maʻisuka, e mafai ona faʻaaogaina Siofor e avea ma monotherapy (naʻo le fualaau faʻamalosi), faʻapea foʻi ma le tuʻufaʻatasia ma isi suālaʻau poʻo le insulin.

Siofor mo le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2

Ole fomaʻi ua taua muamua e masani ona faʻamatalaina e fomaʻi e le gata i le taimi o togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, ae o se tasi foi o fualaau faasaina, ona o le malosi o le malosi o le a maua ai le lelei i le taimi sili ona puupuu.

O le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻamaonia, e fai ma tulafono, e puipuia ai le alualu i luma o le maʻisuka, ae le o lona puipuiga. O tagata na faʻavaivaia le faapalepale o le glucose i se tulaga tele, faʻaaoga togafitiga faʻapitoa, e aofia ai le aveina o le Siofor 500, faʻateleina avanoa e faamanuiaina ai e tusa ma le 35-40%.

Isi togafitiga e aʻafia ai le maʻisuka ituaiga 2:

  • O le taulaʻi tele e totogi i le tuʻuina atu o meaʻai maloloina ma le faʻaitiitia o mea faʻaleaga.
  • Faʻatupulaia le gaioiga faʻaletino ma faʻamalositino faigofie e faʻatinoina i se faasologa manino ma le faʻatulagaga.
  • O le musuina o masani leaga e taua tele.
  • Leai se popole ma faaitiitia.

O le aʻafiaga o le faʻaaoga lelei o fualaau faʻatagaina e mafai ai e oe ona faʻaumatia na aʻafiaga o le maʻisuka pei o le paʻu o le paʻu ma le lagona o le fiainu. O le mea lea, o loʻo i ai le maualuga o le faʻatupulaia o galuega taua, lagona ma le faigofie i totonu.

O le auala sili e puipuia ai le maʻisuka ituaiga 2 o le sui i se olaga ola maloloina. Aemaise lava, o le faateleina o le tino ma le suiga o le faiga o meaai. O le mea e leaga ai, o le tele o tagata gasegase o le olaga i aso faisoo e le mulimuli i fautuaga mo suiga o latou olaga.

O le mea lea, o le fesili na matua faanatinatiina i le atiaeina o se fuafuaga mo le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2 e faaaoga ai fualaau faasaina. Amata i le 2007, o fautuaga aloaia a le American Diabetes Association e uiga i le faʻaaogaina o Siofor mo le puipuia o le maʻisuka na aliali mai.

O se suʻesuʻega na tumau ai i le 3 tausaga na faʻaalia ai o le faʻaaogaina o Siofor poʻo le Uluulu e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiaʻe o le maʻisuka e 31%. Mo le faʻatusatusaga: afai e te fesuiaʻi i se olaga ola maloloina, o le a faʻaititia le 58%.

Tau mo Siofor 850

E mafai ona e faatauina ni pusa pepa pepa a Siofor papa mo se tagata matua ma se tamaititi i se faleoloa i luga o le initaneti poʻo se poloaiga e tusa ai ma se faʻamaumauga ma se togafitiga e ala ile fomaʻi. O le tau o ia mea e faalagolago i le maualuga o le fale talavai. O le tau faʻatusatusa o Siofor 850 i le falemaʻi masani o le 290-330 rubles mo le 60 papa. I luga o le Initaneti e mafai ona e maua le taugata - o le tau o le fualaau faasaina o le a 270-290 rubles, ae e tatau ona e totogi mo le faʻapipiʻi.

O le tau i falemaʻi e mafai ona ese, faʻalagolago i le taulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le Initaneti, i Moscow e mafai ona e faʻatonu se siofor mo 230 - 300 rubles, faʻatasi ai ma le faʻapipiʻi. Afai e te manaʻo e faʻatau le taugofie, ona e alu loa lea i le fale talavai. O le tau o se tulaga maualuga atu o le a sili atu le maualuga. Masalo, e itiiti lava le uiga o le faʻatauina o se maualuga, ona vaevae lea o laupepa i ni vaega se lua.

Faitau i taimi uma le faʻamatalaga i atigipusa uma o vailaau faʻatau e te faʻatau i le fale talavai aua, e ala i le tulafono, e le mafai ona toe faʻafoʻi vailaau. I le taimi nei, e te leʻi totogia ni nai fualaau, e mafai ona e suʻesuʻe ma le saogalemu le tuufaatasiga ma le faʻamatalaga. Ou te mautinoa o le suʻesuʻeina o lenei vailaʻau, aemaise lava ona aʻafiaga poʻo le faʻasalaga, o le ae le toe faʻaaogaina.

I luga o punaoa eseese e mafai ona e mauaina ni iloiloga lelei e uiga i lenei oloa. E toʻatele e fai mai o le fesoasoani a lenei vailaʻau latou te gafatia e aveesea ai le mamafa.

Ae, i le avea ai o se tulafono, o nei mataupu uma e fesoʻotaʻi ma tagata na faʻataʻitaʻiina e le endocrinologist Siofor fualaau, ma latou puleaina ma faʻamaonia le fua talafeagai o le vailaʻau.Faatasi ai ma meaai lelei ma le vailaau saʻo, e toʻatele na mafai ona faʻaumatia le 4 i le 12 kilokalama o le sili atu mamafa i totonu o le masina.

Ae mo le tau o le fualaau faasaina, i le aso e mafai ona fesuisuiai e fuafua i le metotia. I le averesi, o le pusa o le vailaʻau Siofor 850 (60 pusa) e tau e tusa ma le 350 rubles.

Mo le 60 pusa o Siofor 500 e tatau ona e totogia pe tusa ma le 300 rubles. Siofor isi mea e fai fua e sili atu (e oʻo i le 500 rubles).

O le vaega malosi o le vailaʻau o loʻo aofia i le tele o isi auala mo le faʻaitiitia o le mamafa. O nei fualaau faasaina e aofia ai le glucophage umi. E sili atu ona taugata nai lo Siofor ma e faʻagesegese ona faʻaalu. E i ai se "tala faʻatatau" 10 itula i le maeʻa ai o le pulega, ma Siofor - pe a uma le 30 minute.

O le tau o Siofor 500 mg e tusa ma le 240-260 ruuga.

E mafai ona faʻatau Siofor 850 mg i le tau e 290 - 350 ruble.

Ole tau ole Siofor 1000 mg ave 380 - 450 rubles.

Faʻamatalaga e uiga ia Siofor

Valery, 38 tausaga Ou te maʻi i le maʻisuka ituaiga 2 ma e mafatia i le mamafa tele mo le lima tausaga. I le tausaga talu ai, na faatonuina ai e le fomaʻi Siofor i le maualuga o le 850 mg. Ou te aveina e tusa ai ma se fua saʻo ma mo le ono masina talu ai ua ou lagona le lelei - o laʻu kulukosese e masani lava, o le mamafa o loʻu tino o loʻo faaitiitia, ma o le a sili atu ona faigofie le gasolo solo. Ou te le o vaʻavaʻai atu mo aʻu lava.

Lilia, 27 tausaga le matua o oʻu mataʻituina laʻu ata ma vaavaai pe faapefea ona filifili ni mea e faʻaaogaina i le mea fou. Na fai mai se uo o le maʻisuka ua amata ona aveesea le mamafa mai le vailaau na faatonuina e lana fomai, e ui lava na te leʻi alu i se meaai. Na ou fiafia i ai, ma na amata ona ou vaavaai mo Siofor. Na foliga mai na i ai ni ona taunuuga ogaoga, o lea sa ou musu ai i le miti o le leiloa o le mamafa ia te ia - o le soifua maloloina e sili ona taua.

O faʻamatalaga a le fomaʻi i le Siofor 1000, 850, 500 e sili ona lelei, ae o tagata atamamai e faamamafa e faapea o le fualaau faasaina e tatau ona na o tagata mamai e maua i le maʻisuka, ae le o le soifua maloloina, ma le maumau o tagata mamafa. O le vailaʻau e fesoasoani e toe faʻaleleia lelei le maualuga o le suka, ma le gata i lea, o tagata e maua i le maʻisuka e ave Siofor 850 poʻo se vailaau faʻasaina i isi atopaʻu e iloa le paʻu o le mamafa.

Tuua Lau Faamatalaga