Glucometers e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga: iloiloga, foliga, ituaiga ma iloiloga

O tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona siakiina e le aunoa o latou kulukose o le toto ma tausisia lo latou taua. Faʻaaogaina se masini faapitoa, e mafai ona e faʻatalanoaina i le fale. Ole lauiloa i tausaga talu ai nei o glucometers e aunoa ma ni suʻega suʻega. I totonu o le tusiga, tatou te mafaufau i le tele o ituaiga masini faʻapitoa, o latou tau ma iloiloga.

O mita o le kulukose o le toto e galue e ala i le suʻeina o toto e faʻaaogaina i se suʻega. E mafai ona faʻatau i latou i falemaʻi uma. Afai e le o latalata mai ia vaega o suʻega, e le mafai ona faia suʻesuʻega. O masini eletise e sili ona lata mai e mafai ai ona fua le maualuga o le suka e aunoa ma ni lagona le lelei i le taimi o le pipisi ma le aʻafiaga o faʻamaʻi pipisi.

E le gata i lea, o le masini e tuʻuina atu ai le saʻo ma le faʻamaonia ma e manatu o se faʻataʻitaʻiga sili ona aoga mo le faʻatau. I lalo ifo, tatou te mafaufau i mea e leai ni sikola, e leai ni faʻataʻitaʻiga, tau ma iloiloga o tagata.

Taiala galue

O le masini i se taimi vave lava e mafai ai ona fuafua le suka toto e ala i le suʻeina o le setete o vaa. I le avea ai o se faʻaopoopoga faʻaopoopo o glucometers e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga mo le faʻaaogaina o le fale, o le gaioiga o le fuaina o le toto maualuga o le tagata maʻi e mafai ona tuʻufaʻatasia.

Glucose o se punavai mamana o le malosi. O loʻo faia i le taimi o le 'aiina o meaai ma e i ai se aafiaga tuusaʻo i le hematopoietic system. Faʻataunuʻuina le gasegase o le tino, o le aofaiga o le synthesized insulin e suia, o se taunuuga, o le maualuga o le kulukose i le toto e amata ona faateleina. I le isi itu, o lenei mea e oʻo atu ai i se suiga o le tino vascular.

Glucose o le toto ua fuaina e faʻaaoga ai le mita o le kulukose toto e ala i le fuaina o le mamafa i le tasi ma le isi lima. E iai foʻi isi faʻataʻitaʻiga e mafai ai e oe ona fai se auiliiliga e aunoa ma le faʻaaogaina o se suʻega. O atinaʻe aupito lata mai a Amerika ua fuafuaina le maualuga o le suka e ala i le tulaga o le paʻu o le maʻi. O loʻo i ai faʻataʻitaʻiga osofaʻi o glucometers e faʻapitoa le faia o le toto sampling e aunoa ma le faʻaaogaina o se siaki.

Le lelei ma le le lelei

Pe a faʻatau se glucometer masani, muamua lava, e tatau ona e gauai atu i le lelei o le gaosiga o le masini ma aua neʻi galo pe fia le tau e faʻaaoga. E le gata i le suia o maʻa, ae faʻapitoa foi i le masani ai ona faʻatau i le suʻega, o le tau e sili atu nai lo le tau o le masini lava ia.

O lenei mea moni o loʻo faʻamalamalamaina ai le tele o manaoga mo glucometers e aunoa ma ni suʻega faʻataʻitaʻi i le lalolagi atoa. Latou te faʻamaonia lelei le taua o le toto suka. Faataitaiga Multifunctional e mafai ai ona e fuaina le toto, taʻalo fatu ma faia isi suʻega.

E mafai ona e faʻamaonia tulaga lelei nei o ata ua faʻaaogaina o glucometers e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga:

  • taugofie mo le tele o tagata gasegase
  • fua saʻo
  • le avanoa e faʻatautaia suʻesuʻega i le vave e mafai ai,
  • le naunautaiga e leai se faamoemoe o le maualuga o le suka,
  • le mafai ona faʻaaogaina faʻavaitaimi o kaseti faʻataʻitaʻi,
  • leai se mea e manaʻomia e faʻatau ai e le aunoa meaʻai
  • se tele o ituaiga o faʻataʻitaʻiga i soo se fale talimalo,
  • fua faʻatusatusa, siva.

O ni masini e aunoa ma ni suʻega faʻataʻitaʻi e le maualalo i galuega faʻatino i mea e osofaia. O nisi tagata faatau e manatu i le matua le lelei o tau o nei faʻataʻitaʻiga. I le puipuia o le fou fou o masini, e taua le taʻuina atu o nisi o glucometers e osofaia foi ei ai se tau maualuga.

O le glucometer e aunoa ma le faʻaaogaina o fasi siaki "Omelon A-1" o se meafaigaluega o le gaosiga Rusia. O le taʻiala o le faʻatinoga e faʻavae i luga o le fua o le toto, pulus, ma le vascular status. O faʻamatalaga e ave i lima uma, ona faʻaogaina lea e le masini le faʻamaumauga ma faʻaalia.

Pe a faatusatusa i se tonometa masani, o le masini ua faʻapipiʻiina ma se masini komepiuta malosi ma le mamafa o le leo, ma o le taunuuga o le faitauga e fuafua i le maualuga maualuga.

O le fuataga ua fuafuaina e le Somogy-Nelson auala, pe a fai o le maualuga mai le 3.2 i le 5.5 mmol / lita ua manatu o le masani. O le masini e talafeagai mo le iloiloina o tulaga taua o kulukose i tagata soifua maloloina ma tagata mamai.

O le taimi sili ona lelei mo le suʻesuʻega o le taeao i luga o se manava gaogao pe 2 itula pe a uma se taumafataga. Aʻo leʻi suʻeina, e tatau ona e nofo i lalo pe taoto, malolo mo ni nai minute. O le faʻamoemoeina o taunuuga o le suʻega e faigofie tele, e tatau ona e faitauina ma le faʻaeteete faatonuga mo le faʻaaoga.

O le tau o le masini e eseese mai le 6 i le 7,000 rubles.

Gluco Track DF-F

Ole glucometer e aunoa ma ni suʻega suega Gluco Track DF-F e faia e Integrity Applications. E foliga mai o se tamai capsule e fesoʻotaʻi atu i se masini faʻapitoa e faʻapipiʻiina i se faʻaaliga. O le tagata faitau e mafai ona ia gaosia faʻamaumauga mai ni tagata se toatolu i le taimi lava e tasi, pe a faʻapea e taʻitasi a latou lava filifiliga. O le port USB ua avea o se totogi. I le faaopoopo atu, e mafai ona e faʻafeiloaʻi faʻamaumauga i se masini komipiuta.

E pipii le pulou i le taligalu, ma e faʻafeiloaʻi faʻamatalaga i le faʻaaliga. Ae ui i lea, o se mea taua tele o sea faiga o le tatau ona sui le kiliva i totonu o le ono masina ma faʻavaitaimi le masina i le masini.

O le tau o le masini e tusa ma le $ 2,000. E toetoe a le mafai ona faʻatau se glucometer i Rusia.

Accu-Chek Mobile

O lenei faʻataʻitaʻiga o se glucometer e aunoa ma ni suʻega suʻesuʻega e maua mai le Roche Diagnostics. O lenei masini e galue i luga o le mataupu faavae o le osofaʻiga. E le pei o faʻataʻitaʻiga matutua, e le manaʻomia e ia ni suʻega, o le toto sampling e faia e ala i le togiina o se limatusi. O se kaseti ma 50 fasi pepa ua faʻaofi i le masini, lea e mafai ai ona e faia ni suʻesuʻega se 50.

O le tagata suʻesuʻe e faʻapipiʻiina e le gata i se kilika, ae faʻapea foi ma se pipi ua faʻapipiʻiina ma ni mea faʻapitoa ma se masini faʻafouina faapitoa. Faafetai i lenei masini, o le puncut ua faia i se vave vave ma le le mafaamatalaina pe a mafai ai.

E taua le matauina o lona faʻatusatusaga ma le mama (na o le 130 kalama), lea o le a mafai ai ona e ave le masini ma oe ma ave i luga o malaga uumi. O le Accu-Chek Mobile glucometer e mafai ona teuina le lua afe fua i le mafaufau. E faʻavae i luga o iuga, e mafai ona ia fuafua le averesi mo le vaiaso, tasi poʻo le tele o masina.

O le masini e sau ma se USB USB lea e mafai ai e oe ona fesiitai ma teuina faʻamaumauga i se komepiuta komepiuta. Mo le mafuaʻaga lava e tasi, ua fausia i totonu o le masini se atigi infrared.

O le tau o le masini e tusa ma le 4,000 rubles.

Symphony tCGM

"Symphony" tCGM - o se glucometer e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga mo le toe faʻaaogaina. O le taʻiala o le faʻatinoga e aofia ai se auala e le faʻaleagaina ai suʻesuʻega. O lenei faiga e mafai ai ona e fuafuaina le taua o le maualuga o le suka i se auala transdermal. Faʻasalaga, o le suʻega e faia i le suʻeina o le paʻu e aunoa ma le totoina o le toto.

Mo le faʻapipiʻi saʻo o le masini ma le aoina o faʻamatalaga saʻo, o le foliga o le paʻu e togafitia ma se masini faapitoa - "Prelude" (Prelude SkinPrep Sistem). Na te faia le vaega pito sili ona tuai mai le maualuga o le fatuina o le epidermis, e tutusa ma le 0.01 mm, ma o le taunuuga lea e faateleina ai le faʻamalosia o le paʻu o le paʻu.

O se mea e fesoʻotaʻi atu e fesoʻotaʻi atu i le vaega ua togafitia o le tino, lea e auʻiliʻili ai le vaʻaia intercellular ma faʻamautu ai le faasinoala o le suka. I le 20 minute uma lava, o le masini e suʻe le gaʻo gaʻo, teuina le toto glucose ma lafo atu i le masini feaveaʻi o le tagata maʻi.

I ni nai tausaga talu ai, na faia ai suʻesuʻega faasaienitisi autu a le masini i Amerika, ma o le taunuuga lea na faʻaalia ai le lelei o le suʻega o le maualuga o le suka. I le avea ai o ni faʻaopoopoga faaopoopo, e matauina mo lona saogalemu, o le leai o se faʻavevesi i luga o le paʻu pe a uma le talosaga, ma o le mea sili ona taua - o se faʻamaoniga manino o le 94.4%. E tusa ai ma lenei mea, na faia se faaiuga e uiga i le mafai ona faʻaaoga le mita i le 15 minute.

O lenei masini e le o iai nei mo le faʻatau atu i Rusia.

Glucometers e aunoa ma ni suʻega faataitai e fou i le fesoasoani i tagata e maua i le maʻisuka. E ui lava i le faʻafouina faaletausaga o mamanu e le masani ai ma le gaosiga o le tekinolosi fou, o le toʻatele o tagata o loʻo iai nei faʻamaʻi e maua ai faʻamalosi mea e sili atu ona sao.

O faʻamatalaga e uiga i tagata e le o faʻalavelave faʻaleagaina e sili ona finau. O nisi e finau e le tatau ona faʻaalu ia ituaiga masini. O isi e taumafai e tausisia taimi ma talitonu o vailaau e le tumau, ma o mea fou e tutupu e manaʻomia ona faʻaaogaina. I soʻo se tulaga, aʻo leʻi faʻatau, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi, suesue i mea lelei uma ma faʻasoa ma sau i lau lava filifiliga.

Tuua Lau Faamatalaga