Glucometer OneTouch Select Plus Flex (OneTouch Select Plus Flex)

Ituaiga Glucose toto
Metotia metotia eletise
Taimi o fua 5 sec
Sample samoa 1 μl
Fuataga Fua 1.1-33.3 mmol / L
Manatua 500 fuataga
Faʻavasegaina i le plasma toto
Faʻaogaina e aunoa ma se tulafono
Fesootaiga i komepiuta ioe
Faʻasologa 52 * 86 * 16 mm
Pauna 50 g
Mea e faʻaaoga ai le pu CR2032
Faʻatau LifeScan, Suiselani

Faamatalaga o oloa

  • Iloiloga
  • Uiga
  • Faʻamatalaga

OneTouch Select Plus Flex Meter E talafeagai mo tagata uma o loʻo maua i le maʻisuka, o lona tulaga e le mafaatusalia o le a avea: o se mea matagofie, tele le lapopoa, o se lauulu tele ma se faʻataʻitaʻiga faigofie. O lenei mita e le gata ina faigofie ona faaaoga, ae e fesoasoani foi i soo se tagata ina ia faigofie ona malamalama i le latou taunuuga ona o le lanuina o feʻau - maualalo, maualuga pe o le a lava.

O le OneTouch Select Plus Flex glucometer o loʻo i ai se manatuaga mo le 500 fuataga ma e tatau ona e filifilia le vaega fou o le sueina o le sili atu i le maualuga o le saʻo ma le saʻo i totonu o se afifi o 50 poʻo le 100 vaega, ma o le masini lava ia o loʻo mulimulitaʻia le faʻamaonia sili ona saʻo ISO 15197: 2013. O loʻo i ai se fesoʻotaiga USB mo fesoʻotaʻiga ma se komepiuta ma se galuega Bluetooth, e faʻaaogaina faʻamatalaga faʻaonapo nei mai le AppStore, lea e faʻamalosia ai le faalauteleina o le faʻatinoga a le analyzer.

O lau mita e faʻaaoga ai le pito i lalo ma le pito i luga o le laina e taʻu atu ai ia te oe maualuga maualuga o le kulukose o le toto lea ua uma ona faʻapipiʻiina i le mita, ae e mafai ona suia i se maliliega ma lau tausi maʻi. O le tapulaa pito i lalo ua atofaina e 3.9 mmol / L ma o le pito i luga e 10.0 mmol / L. O le faʻamalamalamaina o le pito i luga ma le pito i luga o le tagata e faʻaaoga i fua uma o le kulukose o le toto. E faʻaaoga foi lenei iʻuga o se suʻega na faia muamua pe a maeʻa se taumafataga poʻo se vailaʻau poʻo isi gaioiga e mafai ona aʻafia ai lou kulukose toto.

Faigofie le aʻoaʻo, na o le 3 buttons. Faʻasalalau ma uu le 'OK' button seia oʻo i le aliali o le aliali. Pe a liliu le masini, e mafai ona e tatalaina le 'OK' button. E mafai foi ona e miliuina le mita e ala i le faʻaofiina o le OneTouch Select Plus i totonu o le mea e ulufale ai. Pe a oʻo i le mita, faʻaauau ma taofi 2 pi? ma? faatasi. E tatala le mata o le Faʻamasinoga, o loʻo faʻaalia ai le limitelalo pito i lalo o le laina. O le fuainumera ma le faailoga o le a faʻamalama. O le pito i lalo ma le pito i luga o le laina sikoa e mafai nei ona suia.

O le auiliiliga o le auiliiliga ua faʻapipiʻiina i se manoa fou OneTouch Delica ma se pulupulu lanumoana e 30j (0.32 mm), e faʻamaonia ai le paʻu o le tamatamailima e leai se tiga e oʻo lava i tagata sili ona laiti. I le faaopoopo atu i le masini ma maa, o le tulaga faataatia masani e aofia ai le 10 suega, 10 vailaau ua maeʻa, o se fofo e puleaina ai, o se tusi lesona ma se tusi pupuu puupuu, se pepa malo ma se mea malie 3-in-1, lea e tuu ai le masini tui ma pipili i fasi fasi pepa.

Ua oo i le taimi e faafou ai le mita!

Aua e te fenumiai i ituaiga uma o glucometers ma sapalai mo latou mo se olaga lelei ma le maʻisuka, o le au fesoasoani faufautua o le a fesoasoani ia te oe. O maʻi suka e masani lava o se auaunaga lelei, ma na o mea faʻamaonia ua faamaonia.

Tuua Lau Faamatalaga