Actovegin® (Actovegin®)

pusa tioata.

1 laupepa ua ufiufi e aofia ai:
Kernel: mea galue malosi: toto totoga: deproteinized hemoderivative o le toto o le tamai povi - 200.0 mg i le foliga o le Actovegin ® granulate * - 345.0 mg, tagata faʻapitoa: magnesium stearate - 2.0 mg, talc - 3.0 mg,
Shell: goa acacia - 6.8 mg, glycol mountain wax - 0.1 mg, phthalate hypromelilose - 29.45 mg, diethyl phthalate - 11.8 mg, vali quinoline varnish alumini alumini - 2.0 mg, macrogol-6000 - 2 , 95 mg, povidone-K 30 - 1.54 mg, sucrose -52.3 mg, talc - 42.2 mg, dioxide - 0.86 mg.
* O le tino o le Actovegin ® e aofia ai: mea gaosi: vaega o le toto: deproteinized hemoderivative o le toto o le tamai povi - 200.0 mg, excipients: povidone-K 90 - 10.0 mg, microcrystalline cellulose - 135.0 mg.

taamilomilo i luga o laulau, e ufiufi i se atigi lanu lanumeamata-lanu samasama, susulu.

Faʻataʻitaʻiga

Pharmacodynamics
Actovegin ® o se antihypoxant e tolu ituaiga o aafiaga: metabolic, neuroprotective ma microcirculatory. O le Actovegin ® e faʻaleleia ai le faʻaleleia ma le faʻaaogaina o le okesene, o se vaega o le inososol phospho-oligosaccharides, e aafia ai le felauaiga ma le faʻaaogaina o le kulukose, lea e oʻo atu ai i se faʻaleleia atili o le malosi o le tino i siama ma se faʻaitiitia i le fausiaina o le lactate i lalo o tulaga faʻatemi.

O le tele o auala e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o le neuroprotective mechanism of action of the drug.

Actovegin ® faʻalavelaveina le atinaʻe o apoptosis na aʻafia e le amyloid beta peptide (AP25-35).

Actovegin teuteu le gaoioiga a le kulukupa B kapili B (NF-kB), lea e taʻalo ai se vaega taua i le faʻatonutonuga o le apoptosis ma le mumū i le tino ma le vaʻaia o le tino.

O le isi faiga o gaioiga e fesootaʻi ma le enzyme poly (ADP-ribose) -polymerase (PARP). O le PARP o loʻo faia se vaega tāua i le siakiina ma le faʻaleleia o le faʻaleagaina o le DNA e tasi le paʻu, ae ui i lea, o le faʻateleina o le enzyme e ono mafua ai le oti i le tino i tulaga e pei o maʻi cerebrovascular ma le polyneuropathy o le maʻisuka. Actovegin ® faʻalavelaveina le galuega a le PARP, lea e taʻitaʻia ai le faʻaleleia ma le faʻaleleia o le tino o le setete ogatotonu ma le lautele.

O aʻafiaga lelei o le Actovegin ® e aafia ai le microcirculation ma le methiolum o le faateleina o le toto o le toto toto, o le faʻaitiitia i le pitonuʻu o le pericapillary, o le faʻaitiitia o le sosolo o le precapillary arterioles ma le sphincters capillary, o le faʻaitiitia o le tikeri o le toto tafe o le toto ma le tele o le tafe toto i le galuega endothelial capillary oxide nitric, e aafia ai le microvasculature.

I le gasologa o suʻesuʻega eseese, na maua ai o le aʻafiaga o le vailaʻau o le Actovegin ® e tupu i le sili atu ma le 30 minute talu ona maeʻa ona faʻatonu. E sili atu le maualuga o le tausiga i le 3 itula i tua atu o le matua ma le 2-6 itula i le maea ai o le faʻafofoga tautala.

Pharmacokinetics
I le faaaogaina o metotia o le pharmacokinetic, e le mafai ona suesue i vaega o le pharmacokinetic o le Actovegin ®, talu ai e naʻo vaega o le physiological e masani ona i ai i totonu o le tino.

I le avea ai o se vaega o togafitiga faigata:

  • Faiga faʻapitoa o le faʻaleagaina o le mafaufau, e aofia ai le faʻasolosolo o le faʻaleagaina o le mafaufau ma le faʻaleagaina.
  • Totoga faʻapitoa o faʻafitauli o le gaioiga lautele ma o latou taunuuga.
  • Faiga faʻapitoa o le polyneuropathy o le maʻisuka (DPN).

Ata 3D

Tali mo tui1 amp (2 ml)
mea galue malosi:
Actovegin ® faʻatatau (i le tulaga o le faʻaaogaina o le toto o le toto o le tamai povi) 180 mg
fiafia tele: vai mo le tui - e oo atu i le 2 ml
Tali mo tui1 amp (5 ml)
mea galue malosi:
Actovegin ® faʻatatau (i le tulaga o le faʻaaogaina o le toto o le toto o le tamai povi) 1200 mg
fiafia tele: vai mo le tui - e oo atu i le 5 ml

Tosiga ma le pulega

I / O, I / O (e aofia ai i le tulaga o le afaina), i / m.

I le fesoʻotaiga ma le gafatia mo le atinaʻeina o anaphylactic reactions, ua fautuaina ina ia suʻeina le i ai o le hypersensitivity i le fualaau faasaina ao le i amataina le fua.

Faʻafitauli o le mafaufau ma le gasegase o le mafaufau. 5-25 ml (200-1000 mg o le vailaʻau) i le aso i / v i aso taitasi mo le 2 vaiaso, sosoo ai ma le fesuiaiga i le pepa laupepa.

Ua afaina le Ischemic. 20-50 ml (800-2000 mg o le fualaau faasaina) i le 200-300 ml o le 0.9% sodium chloride solution poo le 5% iv vaifofo vaifofo mo le 1 vaiaso, ona 10-20 ml (400-800 mg o le fualaau faasaina) ) iv faʻaumatia - 2 vaiaso faʻatasi ai ma suiga mulimuli ane i le pepa laupepa.

Faʻasalalauga (faʻaleagaina ma le vevela) faʻafitauli vailaʻau ma o latou taunuuga. 20-30 ml (800-1200 mg o le vailaau faʻasaina) i le 200 ml o le 0.9% sodium chloride solution poʻo le 5% vailaʻau poʻo le vailaau faʻasolosolo vaifofo i aso taitasi mo le 4 vaiaso.

Polyneuropathy o le maʻisuka. 50 ml (2000 mg o le vailaʻau) i aso taʻitasi mo le 3 vaiaso faatasi ai ma le suiga mulimuli i le pepa lapopoa - 2-3 papa. 3 taimi i le aso mo le itiiti ifo i le 4-5 masina.

Faʻamālōlōina le faamalo. 10 ml (400 mg o le vailaʻau) iv po o le 5 ml IM i aso taitasi pe 3-4 taimi i le vaiaso, e faalagolago ile faagasologa o le faamalologa. Masalo faʻaopoopoina le faʻaaogaina o fualaau o le Actovegin ® mo le faʻaaogaina i fafo.

Puipuiga ma togafitiga o faʻamalositiga manuʻa o le paʻu ma mucous membranes i le taimi o le faʻamalositino. Ole fua ole fua ole 5 ml (200 mg) iv i aso taʻitasi i taimi o malologa o faʻalauiloa.

Cystitis radiation. Faʻasalaga, i aso uma, 10 ml tui (400 mg) faʻatasi ma vailaʻau faʻasaʻi. O le fua faatatau o le pulega e tusa ma le 2 ml / min.

O le umi o le vasega o togafitiga e faʻamoemoeina taʻitoʻatasi e tusa ai ma uiga ma le ogaoga o le maʻi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o ampoules ma se mea e malolo ai

1. Tuʻu le pito i luga o le moli faʻatasi ma le vaeluaga o luga.

2. Faʻafefe lemu i se tamatamailima ma lūlū le amupoule, faʻataga le vaifofo e faʻagasolo ifo mai le pito i luga o le ampoule.

3. Faʻasese le pito o le moli i le tulaga sese e ala i le alu ese mai ia oe.

Faiga faʻapolopolo

Injection, 40 mg / ml.

I le tulaga o le gaosiga ma le afifiina i Takeda Austria GmbH, Austria:

2, 5, 10 ml o le fualaau faasaina i amupou lanu lanu felanulanuaʻi ma se vaega malolo. 5 amp taitasi. i le pusa palasitika paʻu pepa. 1, 2 po o le 5 pepa faapipii i totonu o se atigipusa pepa. O tagata laupepa puipui faʻataʻamilomilo ma tusi taʻavale solofanua ma le faʻamuamua o le puleaina o loʻo faapipiiina i totonu o le fagu.

I le tulaga o le gaosia ma / poʻo le afifiina i le LLC Takeda Pharmaceuticals, Rusia:

2, 5, 10 ml o le fualaau faasaina i amupou lanu lanu felanulanuaʻi ma se vaega malolo. 5 amp taitasi. i totonu o pusa palasitika pusa paʻu e faia i le film polystyrene poo le PVC ata tifaga. 1, 2 po o le 5 pepa faapipii i totonu o se atigipusa pepa. O tagata laupepa puipui faʻataʻamilomilo ma tusi taʻavale solofanua ma le faʻamuamua o le puleaina o loʻo faapipiiina i totonu o le fagu.

Faʻatau

Faʻatulagaga / paʻu / tagata e tuʻuina atu le puleaina lelei: Takeda Austria GmbH, Austria.

Art. Peter Strasse 25, 4020 Linz, Ausetalia.

"Takeda Austria GmbH, Austria." Peter-Strasse 25, 4020 Linz, Ausetalia.

Po o le LLC Takeda Pharmaceuticals, 150066, Rusia, Yaroslavl, ul. Technopark, 9.

Tel.: (495) 933-55-11, fax: (495) 502-16-25.

Pe CJSC PharmFirma Sotex. 141345, Rusia, Moscow vaega, Itumalo o Sergiev Posad, nofoaga i nuu i tua Bereznyakovskoe, pos. Belikovo, 11.

Tel./fax: (495) 956-29-30.

O le ofisa faaletulafono lea o loʻo i ai lona igoa na tuʻuina atu ai le tusi resitala: Takeda Pharmaceuticals LLC. 119048, Rusia, Moscow, ul. Usacheva, 2, p. 1.

Tel.: (495) 933-55-11, fax: (495) 502-16-25.

[email protected], www.takeda.com.ru, www.actovegin.ru

Talosaga a tagata faʻatau e tatau ona tuʻuina atu i le tuatusi a le itū'āiga faaletulafono lea o lo latou igoa na tuʻuina atu ai le tusi resitala: Takeda Pharmaceuticals LLC, Moscow, Rusia.

Faʻamataʻuga itu

O le tele o aafiaga i itu na fuafuaina e tusa ai ma le faʻavasegaga o le Fono a International Scientific Organizations (CIOMS): masani lava (≥ 1/10), e masani lava (≥ 1/100 ma le ® e le faʻaalia ai aʻafiaga e tusa lava pe 30-40 taimi e sili atu le maualuga nai lo le tootoo fautuaina mo le faʻaaogaina i tagata E leai ni faʻalavelave faʻalavelave faʻapitoa i Actovegin ®.

Faatonuga faapitoa

Faamaumauga ile falemaʻi
I le ARTEMIDA multicenter, randomized, double-blindness, study placebo (NCT01582854), lea na fuafua e suʻesuʻe le togafitiga o le Actovegin ® i le faaletonu o le mafaufau i le 503 o gasegase i le stroke o le ischemic, o le aotelega o aafiaga ogaoga ma le oti na tutusa uma i vaega togafitiga. E ui lava o le faifai pea o taʻavale e masani ona i ai i totonu o le vaʻaiga o loʻo faʻamoemoeina mo lenei faitau aofaʻi, o le numera tele o mataupu na tusia i le vaega o Actovegin ® faʻatusatusa i le groupbo group, ae o lenei eseesega e le taua tele. O le sootaga i le va o mataupu o le taʻavale faifai pea ma le suʻesuʻeina o fualaau faasaina e le i faavaeina.

Faʻaaoga i tagata gasegase tamaiti
I le taimi nei, o faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le vailaʻau o le Actovegin ® i tamaiti e le o maua, o le mea lea o lona faʻaaogaina i lenei vaega o tagata e le fautuaina.

Aafiaga i luga o le malosi e ave ai se taavale ma isi masini
Le faʻapipiʻi.

Packer / Tuuina atu o le Puleaina o le Tulaga Aupito Manaomia

Takeda G MBH, Siamani
Lenitzstrasse 70-98, 16515 Oranienburg, Siamani
Takeda GmbH, Siamani
Lehnitzstrasse 70-98, 16515 Oranienburg, Siamani
poʻo
"Takeda Austria G MBH", Ausetalia.
Art. Peter Strasse 25, 4020 Linz, Ausetalia
Takeda Austria GmbH, Austria
St. Peter-Strasse 25, 4020 Linz, Ausetalia
poʻo
Polokalame Takeda Pharmaceuticals
Rusia, 150066, Yaroslavl, ul. Technopark, d.9,
poʻo
CJSC PharmFirma Sotex
Rusia, 141345, Moscow Region,
Itumalo o Sergiev Posad,
nuu i tua nuʻu Bereznyakovskoe, pos. Belikovo, 11.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

Faʻamamaina ma se vai manino poʻo sina samasama mo le tuiina.

Mea gaosi galue: deproteinized hemoderivative, 40 mg / ml.

Faia e le dialysis, vaeluaina o le membrane ma le vaevaeina o vaega toto o manu laiti, fafagaina na o le susu.

Vaega faʻaopoopo: vai mo tui.

E mafai ona gaosia e kamupani fomaʻi Takeda Austria GmbH (Austria) poʻo Takeda Pharmaceuticals LLC (RF). Faʻapipiʻi i le 2 ml, 5 poʻo le 10 ml i amupou lanu felanulanuaʻi o 5 pi. i totonu o mea faʻapipiʻi vailaʻau e faia i le palasitika. Faʻamau 1, 2 poʻo le 5 laina i totonu o pusa pepa.

O le vailaʻau e aʻafia i le vaega o antihypoxants.

I luga o pusa taitasi o le kata pepa e tatau ona i ai se fasi taamilomilo autafa ma se pepa e taʻavale ai ma faʻatautaia le amataga.

Aisea ua faatonuina ai

O le Actovegin 40 o loʻo aofia ai i togafitiga faʻapitoa masani:

  • faaletonu o mafaufauga eseese eseese,
  • gasegase vascular vascular and cerebrovascular accidents,
  • o le angiopathy lautele,
  • maʻisuka neuropathy
  • toe faʻaleleia o le tino (faʻaleagaga, taotoga, maʻi tigaina o pito i lalo, ma isi),
  • taunuuga o le togafitiga o le radiation.

I le faʻaopoopoga, faʻaaogaina o lenei vailaʻau, o gastritis erosive, siama masani o le manava ma duodenum e togafitia.


O le Actovegin 40 o se vaega o se togafitiga faʻataʻitaʻiga mo le faʻalavelave faʻafuaseʻi o cerebrovascular.
O le fualaau faasaina ua faatonuina mo le neuropathy o le maʻisuka.
I le faʻaaogaina o lenei fua, o togafiti masani o le manava ma duodenum e togafitia.
O le Actovegin e faʻaaogaina e togafitia ai aʻafiaga o le togafitiga o le radiation.


E faʻaaoga le Actovegin 40

Ole umi ole taimi ole taimi, ole tui ole togafitiga ole togafitiga e fuafua i luga ole uiga o le togafitiga. E fuafuaina taitoatasi. O loʻo faʻamatalaina faʻapitoa, ma le le faʻafefe ma le intramuscularly.

I le togafitiga o gasegase gasegase ma vascular o le faiʻai, i le amataga o togafitiga, e 10-20 ml iv ma iv e tui i aso uma. Ma, e tusa ai ma le togafitiga o le, 5 ml iv poo le IM faʻatasi ai ma le faʻasolosolo faatuai.

I le faʻasolosolo o le ischemic i totonu o le laasaga laititi, o loʻo maua ai vailaʻau.

I le faʻasolosolo o le ischemic i le gaioiga laititi, ua faia ai faʻasalaga. Mo lenei mea, o se vailaau (10-50 ml) ua faaopoopo i le 200-300 ml o le isotonic composition (5% glucose poo le sodium chloride solution). A maeʻa, ona sui lea o le togafitiga e ave ai se laulau papalama o le fualaau faasaina.

Mo le togafitiga o tulaga e mafua mai i le le atoatoa o le mafaufau o le faiʻai, o lenei vailaau ua faatonuina iv poo iv (20-30 ml o le vailaʻau ua tuufaatasia ma le 200 ml o le isotonic).

Ina ia faʻaitiitia faʻamaoniga o le polyneuropathy o le maʻisuka, 50 mL iv ua tui. Ona suia ai lea o le togafitiga i le faʻaaogaina o le Actovegin i laupepa.

Faʻatasi ai ma le pulega / m, e oʻo atu i le 5 ml e faʻaaoga. Ulufale lemu.

Aveina o fualaau faasaina mo le maʻisuka

Faʻafesoʻotaʻi fualaau e fesoasoani i le faʻamautuina o le metabolism. O le mea lea, e faʻatagaina i togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka.

E manaʻomia le vailaʻau i togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka.

Faʻasalaga

E leai ni mataupu o le faʻalavelave o Actovegin.

E faʻaaogaina i togafitiga ma le puipuia o vailaau oona ma mea e le o gaioiga o gaioiga ma fusi i totonu o tagata mamaʻi.

E i ai le avanoa e faʻalauteleina ai faʻaaliga o aʻafiaga.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

E leʻi iai ni aʻafiaga leaga mai faʻamalositino.

E fetaui lelei ma vailaau vailaau o loʻo faʻaaogaina i le togafitiga faʻapitoa o le faʻasolosolo faʻamalosi (mo se faʻataʻitaʻiga, ma le Mildronate).

I le faʻaopoopoga, e masani ona faʻaaogaina i fuataga faʻatasi ma fualaau oona e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le le atoatoa o le vevela ma le placental, i le togafitiga o le thrombosis (faʻataʻitaʻiga, ma Curantil).

Faʻatasiga e manaʻomia ai le lapataiga

O le faʻapipiʻiina faʻatasi ma le atinaʻe ACE (Enalapril, Lisinopril, Captopril, ma isi), faʻapea foʻi ma sauniuniga faʻasaʻi e manaʻomia ai le lapataiga.

Sui sui sui o:

  • Vero-Trimetazidine,
  • Curantil-25,
  • Cortexin,
  • Cerebrolysin, ma isi.

Curantil-25 o se faʻatusatusaga o Actovegin.

Price Actovegin 40

O le tau faʻatatau e faʻatatau i le tele o ampoules ma a latou numera i le afifi. O lea, mo se faataitaiga, i Rusia, o le tau o Actovegin (injection mo le 40 mg / ml ampoules o le 5ml 5 pcs.) Vili mai le 580 i le 700 ru.

I totonu o Iukureini, e tutusa le tau e tusa ma le 310-370 UAH.

O le tau o le fualaau faasaina e faalagolago i le tele o ampoules ma a latou numera i totonu o le afifi.

Faʻamatalaga o fomai ma tagata gasegase i le Actovegin 40

O manatu o fomaʻi ma tagata gasegase e uiga i le faʻaaogaina, lelei ma le saogalemu e eseese.

Vasilieva E.V., neurologist, Krasnodar

O le Actovegin e toetoe lava a leai ni aʻafiaga e ono aʻafia ai ma e mafai ona talia lelei. E mafai ona faʻaaoga uma i le monotherapy ma i togafitiga faʻapitoa. Tofiaina ma faʻamaʻi o le vascular system ma faʻafitauli faʻaleaga. Ou te fautuaina i le tele o aʻu maʻi.

Marina, 24 tausaga, Kursk

Latou te tuʻuina atu le tui ma le meaʻai i le taimi o le maʻitaga e faʻaleleia ai le tafe toto i le placenta. Leai se itu e aoga. Ina ua maeʻa togafitiga, na toe foʻi mai le toto i mea masani, ma ua mou atu le vaivai ma le vaivai ma le maʻi. Ou te fautuaina tamaitai uma ua maitaga.

Nefedov I.B., 47 tausaga, Oryol

E ui i le mea moni e faapea o lenei fomaʻi ua faasaina e le FDA (US Department of Health and Human Services), e masani ona faʻaaoga i Rusia ma atunuu CIS. Vaalele mai fafo. Ou te le talitonuina fualaau faasaina, o faatonuga ia o loo faailoa mai ai e le mafai ona iloiloina ana meatotino o le pharmacokinetic.

Afanasyev P.F. fomaʻi ultrasound, St. Petersburg

O se vailaʻau faʻasaina e puipuia ai le togafitiga mo le 3-6 masina. O lenei meafaigaluega e masani ona faʻaaogaina i totonu o la matou falemaʻi i le Institute Research. Ankylosing spondylitis mo le faʻamaʻalogaina o faʻamaʻi o maʻi o le cerebrovascular ma le inishalopathy, o aʻafiaga o le faʻamaʻi ma le manua o le faiʻai. E fesoasoani i le faʻavae o le ulu o le ulu, migraines, lagona o le atuatuvale, faʻaleleia le mafaufau, ma isi.

Faʻaaliga Actovegin ®

I le avea ai o se vaega o togafitiga faigata:

  • faaletonu o le mafaufau, e aofia ai le faʻasolosolo o le faʻaleagaina o le mafaufau ma le faʻaleagaina,
  • gasegase lautele o maʻi le atoatoa ma o latou taunuuga,
  • maʻisuka polyneuropathy.

ICI-10 tulafono laiti
ICD-10 numeraFaʻaaliga
F01Faʻafitauli o le tino
F03Faʻafitauli le taua
F07Faʻafitauli o le tino ma le amio ona o maʻi, faʻaleagaga, poʻo le faia o le faiʻai
G45Faʻalavelave faʻafuaseʻi o faʻalavelave faʻafuaseʻi o osofaʻiga faʻafuaseʻi ma faʻalavelave faʻatasi
G63.2Polyneuropathy o le maʻisuka
I63Faʻaogaina o le Cerebral
I69O aʻafiaga o le maʻi cerebrovascular
I73.0Soifua o Raynaud
I73.1O le Thromboangiitis o loʻo faʻaumatia ai le maʻi o Berger
I73.8Isi maʻi faʻasolosolo lautele
I73.9Leai le faʻasolosolo maʻi faʻasolosolo lautele (faʻapipiʻi faʻamalosi)
I79.2Epiopathy i le vaalele i faʻamaʻi pipisi i isi nofoaga (aofia ai le maʻi o le maʻisuka)
I83.2Vailaau vevela o pito i lalo ma se maʻi mumu ma le afaina

Faʻasologa o mea

E faʻaaogaina le vailaʻau i / a, in / in (e aofia ai ma le fusi) ma / m.

E tusa ai ma le mamafa o le ata o le falemaʻi, e tatau ona e ulu muamua i le 10-20 ml o le vailaʻau i / totonu poʻo le / i aso uma, ona 5 ml i / in ma / m lemu, i aso uma pe tele taimi ile vaiaso.

Mo le faʻasusu, mai le 10 i le 50ml o le vailaʻau e tatau ona faaopoopo i le 200-300 ml o le fofo autu (solution ole sodium chloride solution poʻo le 5% glucose solution). O le fua o le fua e tusa ma le 2 ml / min.

Mo v / m injections, ia le sili atu i le 5 ml o le vailaau faasaina, lea e tatau ona faʻatinoina lemu, talu ai o le vaifofo o le saʻo.

I le taimi umi o le faʻamaʻi o le ischemic (amata mai le 5-7 aso) - 2000 mg / aso i / pipiʻi atu i le 20 infusions ma se fesuiaiga i se laupepa o le 2 papa. 3 taimi / aso (1200 mg / aso). O le aofaʻi o le umi o togafitiga e 6 masina.

Faʻasalaga - 2000 mg / aso i / drip. O le umi ole togafitiga e oʻo ile 4 vaiaso.

I le tulaga o faaletonu lautele o le taʻavale ma o latou taunuuga - 800-2000 mg / aso i / a poʻo le / i totonu. O le umi ole togafitiga e oʻo ile 4 vaiaso.

I le polyneuropathy o le maʻisuka - 2000 mg / aso iv / pupuni o 20 infusions ma le fesuiaiga i le papa o le 3 papa. 3 taimi / aso (1800 mg / aso). O le umi o togafitiga e mai i le 4 i le 5 masina.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o ampoules ma se mea e malolo ai

Tuu le pito i luga ole pito i luga ole pito i luga.

Aomi lemu i se tamatamailima ma lūlū le amupoule, faʻataga le vaifofo e faʻagasolo ifo mai le pito i lalo o le ampoule.

O le uuina o le moli i le lima e tasi ma le pito i luga, ma le isi lima, ia momotu ese le pito i luga o le faamalu i le itu sese.

Contraindications

  • hypersensitivity i le fualaau faasaina o le Actovegin ®, fualaau faasaina poo tagata e afaina,
  • le mautonu le fatu,
  • pulupuna edema,
  • oliguria, ita,
  • faatumauina o le tino i totonu o le tino,
  • tamaiti ma tama talavou i lalo o le 18 tausaga.

Tuua Lau Faamatalaga