Pe moni e maua e le Prostalife ni faʻamanuiaga lelei? Ma o fea e faʻatau ai e le o se mea pepelo

O se faasalalauga lanu felanulanuaʻi na oʻo i se tasi o maʻi sili ona mafatia - o le maʻisuka. O se faʻamaʻi e le mafai ona faʻaleleia, e manaʻomia ai le suʻesuʻeina e le tagata lava ia ma le tele o tapulaa. Manaomia pea togafitiga ma meaʻai. E aofia ai le tele o faʻafitauli faigata, mai le tauaso i le vavaeina o vae. I se upu, o se mea le fiafia e mananao tagata uma e faʻaumatia. Ae ala. O le maʻisuka e le mafai ona faʻaleleia. Ae ui i lea, talofa. O le mea lena na fai mai ai le lalolagi faasaienitisi. Ae taofi! E i ai se mea fou fou liliu mai Dialock (Dialok)! Seʻio tatou tilotilo atu i lenei faʻamoemoe mo tagata mamai!

Ia iloa lelei manatu mamanu Diarick (Dialok) amata i le faasalalauga. Ona faʻafeiloaʻi lea o le tagata faʻaaoga i luga o le upega tafaʻilagi o le nusipepa aloaʻia GAZETA.RU, lea na faʻatautaia ai se faatalatalanoaga ma le "Svetlana Nazonova, o se tagata tomai faapitoa i le Institute of Endocrinology, o se fomai fomai ma le fomaʻi." O iina na te faʻasoaina ai ana faaaliga e uiga i mea taufaasese a Dialock ma valaau ai e faʻatau loa. I le faaopoopo atu, tuu i lalo Tali lelei e uiga i le Dialock. I le auala, sa matou matua fiafia i le paleni o iloiloga: lelei e pei o le 2525, ma le leaga na o le 1 (tasi). O le a le taimi! Ua oo i le taimi e fiafia ai, ae e le mafai ona e faaaluina i matou. Tatou te tilotilo lelei. Oi, ma o le tuatusi o le GAZETA.RU, ae le o le GAZETA.RU, ae o nisi o ituaiga poloka blockstarns! Ioe, ma o le lisi e le aoga, ae na o le TUSI. Oi, o se faʻamatalaga taufaʻailoga mo le upega tafaʻilagi a le GAZETA.RU! Lies! E pei o le faatalanoaga. I le auala, i le auala e iloagofie ai se nofoaga faalilolilo mai le taimi nei, matou te fautuaina malosi le faitauina o au mea auiliiliga - E faapefea ona iloa se nofoaga - o se uluai kopi mai se upega tafaʻilagi - o se mea sese ma se mea taufaasese?

Ia, mulimuli i le sooga i le "site aloaia" mo le faʻatau atu o lenei vaʻa mata, pe a mafai faʻatonu ma faʻatau Dialock (Dialok). I le iuga, alu e alu. E leai se mea muamua e faatalitali mai ia i tatou iina - o le tasi-itulau masani taufaasese. O uiga uma lava o le au fomaʻi e manino: o le tau taufaʻatau e 1 le pusa, e 60 paʻu na totoe, o le manava o le tautala, lea e le faʻamaonia e soʻo se mea.

TOTO TOTO le leai o se faʻamaumauga mo lenei paʻu Dialock. Leai se mea! E masani lava! E leai se mea e uiga i le kamupanī, poʻo le faʻasaʻoina, poʻo le faʻamaonia, poo le saogalemu, pe e uiga foi ia te ia, i le faaiuga - COMPOSITION! E leai se mea.

I le faaiuga o lenei lapisi lapisi scammers uma lava mai le mea e gaosia. Manao i se lagona? Maua: "E pasi le maʻisuka ma e le oʻo mai "O le au faipule, o le mea lea, o le Nobel Prize!" Ua e manuia e faitau fiaselau inisitituti ma fale suesue i le lalolagi atoa ua le manuia! ​​Ua le manuia le fia afe o saienitisi oe ua ofoina atu o latou ola atoa i lenei mea.

E leai se aoga e fai atu, ua na o se faanoanoa faanoanoa.

E i ai foi se valea pepa. O le mea lea matou te taʻua ai tagata tomai faapitoa mai le nofoaga o le vaʻaia. O le aso o se mea mautinoa Irina Volodina, K. M. N. Professor, endocrinologist. Na faauu o ia mai le National Medical Medical University. N.I. Pirogov. Aafiaga i le 14 tausagae susulu i upu e uiga i lenei piliki "piopio". I le maea ai o a matou lava suʻesuʻega, matou te iloa ai e le oi ai se fomaʻi i luga o le paneta. Ua gaoia le ata o le fafine. Ma na ma vaaia le fafine i le ata! O le mea moni, o UMAROVA ZUKHRA ISMAILOVNA, o se fomaʻi mai Almaty. Ma le isi - pepelo i pepelo!

Manaʻo pea faʻatonu ma faʻatau Dialock (Dialok)? O le filifiliga, ioe, o oe lava.

I le faʻasalaga, matou te talosagaina oe e faʻasoa faʻatasi lenei mea i fesoʻotaʻiga lautele uma, o kuli o loʻo e vaʻai i lalo! Manatua, o kiliki uma o lou kiliki e le itiiti ifo ma le tasi tagata faʻamaonia e laveaʻiina mai le pepelo! O le faia o lenei mea o loʻo e faia ai se galuega sili ma lelei! Faamolemole valaau mai a matou uo uma, paaga ma aiga ia matou vaega! Faafetai

Faailoga mo le faʻaaogaina Prostalayf

Ua fautuaina le fualaau mo le:

  1. Faaleaogaina o le fula i le prostate.
  2. Taofi le faiga e le lelei.
  3. Aveesea o le tiga i le tino.
  4. Faʻafoʻisia le mana o tama.
  5. Faʻaleleia le lelei o le suamalie semina.
  6. Faʻaleleia i le urination.

Faʻaaogaina talafaasolopito: pe faʻapefea ona aveesea le prostatitis e faʻaaoga ai Prostalife?

Valentine, 37 tausaga

O le tiga i le tiga, e masani ona fai mo le urination na mafua ai le atugaluga, ae le lava le filifili e alu i le urologist. O le mafaufau tonu i le manaʻomia o le suʻeina o suʻega ma faʻagasolo i le faʻataʻitaʻiga o le suʻesuʻega saʻo e faʻamalosia ai le faʻatuai o se taimi lē lelei seia oʻo ina leaga le tulaga.

Ina ia faaitiitia le atinaeina o le faamai, na ou filifili ai e filifili se vaifofo masani (e matautia le inu o vailaau i luga o se vailaau, ua uma ona ou feagai ma taunuuga o fualaau oona). Sa ou suesue i iloiloga, o le tuufaatasiga, na ou filifili ai ou te nofo i Prostalife. Poloaiga na vave ona tuʻuina atu, vave loa ona ave capsules.

Ina ua maea le vasega o togafitiga, na ou iloaina ai na toe foi mai le faamaʻi, toe foi mai i le masani, e le afaina ai le tiga e tusa lava pe o feusuaiga, ma o lagona i le vavalalata ua sili atu le malamalama. Ou te fiafia lava ou te leʻi alu i le fomaʻi, o se taumafaiga e taofi le atinaʻeina o le maʻi na fesoasoani e faʻaumatia ai.

Faʻatulagaina o le fale faʻapitoa - mea tulagaese ma o latou fatuga

O vaega taitasi o fualaau faasaina e aofia ai vaega:

  1. Sessaparil poʻo le blackberry. O le vaega e fesoasoani i le faateleina o le leo, faʻamalosia le puipuiga, lea e afaina ai le umi o feusuaiga.
  2. Cordyceps chinese. Fesoasoani e faʻaitiitia le faʻaleleia, faʻaleleia tulaga maualuga o le hormonal.
  3. O le paʻu o le lupe Faʻataunuʻuina le galuega a le gland prostate, e puipuia ai lona hyperplasia. I le prostatitis, o le elemene e faʻamalieina ai le fulafula o le tino o le prostate, e maua ai le fesoasoani i le faʻaogaina o le tino.

E le gata i lea, o loo i ai le zinc i le tuufaatasiga. O se elemene taua e manaʻomia mo le tino o le tane e faʻamautuina ai galuega faʻavae. O le faʻamamaina o le le atoatoa o lenei vailaʻau e maua ai le faateleina o le manaʻoga tau feusuaiga, o se faʻaleleia atili o le gaosiga o meaola.

E faʻapefea ona galue galuega faʻapitoa?

O le masani ona faʻaaogaina le vailaʻau e fesoasoani e faʻamalolo ai uiga o prostatitis, faʻamaonia le maualuga o testosterone. Togaga o tiga, faatasi ai ma le faateleina o le libido. O le faamalieina o manaoga faalenatura faalenatura e saofaga i le aoga ma le faalenatura faaleaogaina o le faamalosi i le prostate.

Faʻamatalaga i luga o Prostalife

Konstantin, 54 tausaga

O se meafaigaluega sili ona lelei e le o se mea e fai ma vaisu ma e fesoasoani e taulimaina uma faailoga o le prostatitis. O le tiga na mou atu ina ua mavae le 7 aso o togafitiga, ma faafitauli i le urination na toe ola mai i le faaiuga o le 3 vaiaso o togafitiga.

E le mafai ona feagai ma prostatitis masani e ala i le faʻaaogaina o vailaʻau masani mo le 2 tausaga. Na toe foi mai pea le maʻi. Lē o le ave o vailaʻau, ma inu vailaʻau e faʻaleleia ai le ate ma le manava. Ina ua amata ona tautala malosi loʻu tama e uiga i lona manumalo i prostatitis faafetai i nei pulou, na te leʻi talitonu i le taimi muamua, ona filifili ai lea e taumafai.

O le vasega e na o le 3 vaiaso, inu pulupala e aunoa ma le misia se fualaau e tasi. Faʻamalie i le iʻuga, leai se tiga, faʻaaloalo masani e urinate. A maeʻa le faʻamalositino, ua mavae le 3 masina, o le taunuuga e tumau pea i le tulaga ausia.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Dialock o se maʻi o le maʻisuka lea e sau i le paʻu o le maʻisuka ma e aofia ai mea e fitu. E mafai ei latou taʻitasi ona faʻaititia le maualuga o le suka i le toto, ma galulue faʻatasi e faʻaleleia atili ai mea aoga a le isi.

E le gata i lea, o le tuufaatasiga o Dialock o se mea masani lava, lea e faʻaoga saogalemu mo tagata uma e maua i le maʻisuka. Pau lava le faʻailoga mo togafitiga faʻatasi ai ma lenei mea faigaluega o le le lava o le tagata i ona vaega, lea e mafai ona afaina ai allergies.

I le gasologa o suʻesuʻega na faia e le German endocrinologists, na maua i le 76% o tagata gasegase, o le maualuga o le suka na pa'ū ifo i le masani, 70% o loʻo faʻasalalau ai galuega a gaioiga uma, ma 95% o tagata gasegase na mafai ona faʻaitiitia faʻaititia le inisalini.

Faatulagaina o le Dialock:

  1. Vitamini B1 ma B6 - faʻavave le gaʻo ma le gaʻo gaʻo, tuʻuina atu i le tagata maʻi le malosi tele, faʻaleleia le faʻatinoina o le popole, fatu fatu ma fualaau faʻafefeteina, tauivi ma le atuatuvale,
  2. Inulin o se meaola faʻapitoa masani lea e le faʻavaivaia i totonu o le manava ma ulu atu i totonu o le manava e le suia. O iina, na te faʻaaogaina le tele o le kulukose e ulu atu i le tino ma meaʻai ma ave i fafo. E le gata i lea, o inulin e faʻamalosia ai le faʻaumatia o le acetone ma tino o le ketone.
  3. Fibregam o se isi probiotic lea e fesoasoani e aveese le kulukose mai le tino, ma faʻaititia ai le suka toto. E le gata i lea, e faʻamamaʻa lelei ai le tino o toxins, faia ai ni feeseeseaiga lautele ma fesoasoani i le vave faʻaumatia. Fibergam e fesoasoani foi e faʻaititia le cholesterol toto,
  4. Tryptophan o le amino acid sili ona taua lea e talafeagai mo le gaioiga masani o le faʻaoga o le tino ma le faʻamalositino o le serotonin hormone. E fesoasoani i le faʻaitiitia o le faʻaleagaina, faʻamaloloina le le mautonu, faateleina le lelei ma faʻaleleia lagona o le tagata maʻi,
  5. L-carnitine - e faatonutonuina ai gaʻo gaʻo, faʻamautinoa le fesiitaiga o gaʻo gaʻo mai le toto tuusaʻo i sulu, lea e fesoasoani i le gaosia o le tele o le malosi ma puipuia ai le gaʻo o gaʻo i totonu o le tino,
  6. L-arginine - faʻagasoloina le gaioiga faʻasolosolo i sulu o le tino ma fesoasoani i le faʻaitiitia o le toto suka. I le faʻaopoopoga, o lenei amino acid fesoasoani e faʻasalalau le gaioiga o le pancreas, ate ma fatuga.

O lenei tuufaatasiga e tuʻuina atu ai ia Dialock ni meatotino faapitoa. E le pei o vailaau tali tutusa, lea na o le maualuga maualalo o le toto suka, Dialock e faaosofia ai le pancreas, lea e fesoasoani e toe faʻafouina le inisalini ma faʻalauteleina le lagona o le tino i lenei hormone.

A maeʻa le 3 masina o togafitiga o le maʻisuka i lenei vailaau faʻasaina, e 9 mai le 10 tagata gasegase mafai ona lafoaia atoa le inisalini. Ina ia faatumauina se tulaga masani, e tatau ona latou tausisi i se meaai e le o le tino, ia fuaina le fua o le suka i le taimi ma, afai e tatau ai, toe fai le togafitiga ma Dialock.

E faigofie lava ona togafitia le maʻisuka ma Dialock. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e mulimuli i le metotia fautuaina ma taumafai e aua le misia le fualaau faasaina. E taua le faʻamamafa e na o le faʻaaoga masani o Dialock paʻu e mafai e le tagata maʻi ona ausia le manaʻoga manaʻomia. Ae ui i lea, o nei mea e le lelei ai lenei fofo masani.

Le auala e saʻo ai Dialock:

  • O se tasi o pusa o le vailaau faasaina e aofia ai le 60 kalama o le paʻu, lea e lava mo le taʻi vaiaso o togafitiga,
  • E tatau ona ave le vailaʻau mo le 1 sipuni faalua i le aso - i le taeao ma le afiafi pe'ā uma ona 'ai. O le paʻu e mafai ona 'ai faʻatasi ma se sipuni o vai mafanafana pe faʻamaʻapeʻa i totonu o se ipu vai,
  • Ole laʻititi ole togafitiga e 30 aso.

O taunuuga lelei muamua o le a matauina e tagata gasegase i le aso lona lua o togafitiga. Ma a maeʻa le masina o le ave Dialock, o le faʻaleleia lelei o le soifua maloloina o le a tumau ma tumau ai mo se taimi umi.

Fesili i le faufautua

O le faʻatauina i luga o le initaneti e fesoʻotaʻi i taimi uma ma le lamatiaga o le faaseseina, ulagia ma ulagia. Aʻo leʻi tuʻuina se poloaiga mo le oloa ua filifilia, matou te fautuaina malosi oe ia taitaia se feiloaiga muamua ma se tagata tomai faapitoa mai le gaosiga o Dialock. I le taimi o se talanoaga i le telefoni, e mafai ona e mauaina vave tali i au fesili uma ma le aofia ai le avanoa e taufaasese ai.

Ina ia faʻafesoʻotaʻi se faufautua, e tatau ona e faʻatumu se pepa faʻaalia ma faʻatali mo se valaau mai se tagata faigaluega. E mafai ona e iloa mai ia te ia:

  • E faʻapefea ona tuʻuina se poloaiga?
  • O le a le umi e tatau ai ona maua se faʻatau?
  • Tau o le tau?
  • E faʻapefea ona iloa le moni o le oloa Dialok?
  • E i ai ni faʻalauiloa ma faʻaititia i le taimi nei?

E mafai foi ona e faamaninoina soo se fesili e popole ai oe, ma o le faufautua o le a tuuina mai le tali sili ona auiliili i ai. E leai se totogi a le tagata faigaluega, talu ai o le kamupanī e tausia le tau.

Faamoemoe ma Faamanuiaga

O le vailaau fou o le diabetes Dialock na atiaeina e saienitisi Siamani mai le galuega a Hamburg Labor von Dr. Budberg. Mo le 10 tausaga, o faʻataʻitaʻiga o vailaau faʻasaina ua faʻataunuʻuina, lea na iu lava ina maua ai taunuuga maualuga i le taofi o faailoga ma faʻaitiitia ai mafuaʻaga o le maʻisuka. O lenei mea na mafai ai ona matou iloa togafitiga e aoga i le tau faasaga i le faamaʻi.

O le lamatiaga o lenei maʻi o le le iloa e tagata uma lona atinaʻe io latou tino. O lea la, pe a aliali mai tulaga masani o le maʻisuka, e fautuaina e fomaʻi le suʻega atoa ma faʻamaonia se fuainumera o fualaau e faʻamaonia ai le maualuga o le suka. O faʻafitauli o le faʻamaʻi e aofia ai :

  • Lelava vaivai
  • Vaʻaia faʻaletonu o le tino,
  • Manatua le galo ma le mafaufau,
  • Tuʻuina o le paʻu o lima, ulu, tua ma le fatafata,
  • O se lagona masani o le fiainu
  • O foliga vaaia o le mamafa o le mamafa e aunoa ma le suia o le meaai,
  • Telefoni masani ile falemaʻi valaau,
  • Sogi o le tino.

O nei faʻaʻailoga e mafai ona taʻu mai ai le atinaʻeina o se faʻamaʻi o le a fesoasoani le diabetes medicine e faʻafefe ai. E faatauina atu le meafaigaluega i se tau fefaatauaiga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia o le gaosi oloa. Ibid taimi faʻalauiloa ma faʻaititia faʻatagaina e teuina seʻia oo i le 50% i togafitiga, pe a ma le 1000 rubles i le pusa.

Manatua! Faitau le tauagavale i lalo o le iloiloga lelei ma leaga Toe iloilo le Dialock ina ia malamalama pe faapefea ona saʻo le faʻamatalaga o le mea faigaluega. I le pito i lalo o le itulau, e mafai eo tatou tagata faitau uma ona tuu o latou manatu e uiga i fualaau faasaina, fesoasoani i isi e faia le filifiliga sao.

Ma le isi i le toe iloiloga, e mafai ona e maua faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le auala e tupu ai le gaioiga o fualaau faasaina i le tino o le tagata.

Faamatalaga o meafaigaluega a Dialok

Dialock o se paʻu e faia mai mea masani. O lona faʻaaoga e faʻaitiitia ai le faʻalagolago i luga o fualaau ma inisiua e taulai i le faatumauina o le toto kulukose ma le gaosia o le inisalini. E le gata i lea, o le vailaau faasaina e faaitiitia ai le lamatia o fasipolo, fatu fatuga, atherosclerosis ma le tele o pathologies. Dialock e taofia ai le atinaʻe o le gangrene ma faʻaitiitia le faʻaaliga, toe faʻaleleia le soifua maloloina ma maua ai le malosi talafeagai mo se olaga ola atoatoa.

O le oloa o loʻo faʻapipiʻi i totonu o 60 g ipu vai ma tuʻu i totonu o pusa pepa e taʻu mai ai le igoa o le vailaʻau, mamafa, faʻamoemoe, vailaʻau, faʻapea foʻi faʻamatalaga e uiga i le gaosiga.

O le faʻaaogaina o le paʻu e le afaina i faigata ma e le faʻalagolago i meaʻai ma isi vailaʻau. Na o se fua o fua ma vai e tatau ona latalata mai.

O le meafaigaluega a Dialok o se oloa faʻamaonia lea ua tele le siakiina ma le resitalaina o le setete.

Vaega o vailaʻau

Ua leva ona iloa e fomaʻi masani ia mea e faʻamalolo ai meaʻai ma meaʻai mai laau afu ma vaega o laau, lea e faʻaitiitia ai le toto toto ma maua ai se aoga aoga i le galuega o totoga i totonu. Saienitisi saienitisi, e faavae i luga o lenei malamalama ua leva, na filifili e faia se fualaau faasaina e le gata ina faatulaga ai le maualuga o le suka, ae e faaosofia ai foi le gaosiga o le inisalini e le pancreas.

O lenei vailaau o Dialock, e aofia ai mea nei e masani ai:

Vitamin B1 (Thiamine)

O lenei vailaʻau e aʻafia ai i le liua o gaʻololo ma gaʻo i totonu ole mole ole ATP, lea e maua ai sela o le tino ma le malosi talafeagai. E aofia ai le mimina i le felafoaʻiina o aʻafiaga o le nasu mai le faiʻai ma le taulaʻau i gaʻo o gaʻo o totoga ma gaʻo.E faʻafaigofie ai foi le manaʻo, lagolago i maso lemu o le fatu ma le meaʻai meaʻai, e faʻamalosia ai le faiai ma faaleleia atili ai lagona.

Vitamin B6 (Pyridoxine)

Auai i le gaosiga o le malosi mo le ola ola o sela uma o le tino, o le faagasologa o le hematopoiesis ma le tuufaatasiga o le hemoglobin, e faaitiitia ai le tele o le gasegase o le tino, faamautuina le polotini ma le gaʻo gaʻo.

O se laʻau lelei tele o le laʻau e le faʻavaivaia i le manava ma amataina ana gaioiga saʻo i totonu o le manava.

O lea e faia ai le tele o galuega i le taimi e tasi: e avea ma meaai mo siama aoga, tausia lelei le paleni microflora ma faaleleia le faimamaga, afaina se aofaiga tele o kulukose o mea taumafa i luga ia te ia lava ma le aveesea o ia mea e le suia, ma puipuia ai le saluina i totonu o le toto ma le maualalo o le suka, sei vagana ai le kulukose , inulin e aveese mea e faʻaleagaina ai le oona mai le tino, e pei o le acetone, tino o le ketona, amonia, hydrogen sulfide ma isi.

Inulin o se punavai o le fructose, lea e ulu atu i sela o le tino, ma suia atoatoa le kulukose i le faiga o le malosi o le malosi.

O se fiva meaai o le acacia, e lelei le suauu i le vai. E avea o se punavai o mea taumafa mo le manuia o le intestinal microflora, e maua ai le gaogao atoa. O le filogam, fibregam e faʻaleleia ai le tele o feces ma faʻateleina ai le muso mumu o le inumaga, ma faʻalauteleina ai le excretion o feces mai le faʻasaʻo, e puipuia ai le fausia o le faʻamalosi ma le faaleagaina o oloa, faʻaitiitia le faʻavaeina o le constipation.

O lenei vailaau e iai foi sona aoga aoga i luga o le mucosa o le intestinal, toe faʻafouina nofoaga e afaina ai ma puipuia ai le atinaʻe o le mumū. O le faʻaitiitia o le faʻafefe o le kulukose mai le inumaga, o le fibregam e faʻaitiitia ai lona maualuga ile toto. E faʻatonutonu ai foi le aofaʻi o le cholesterol ma puipuia ai ana mole mai le nofo i puipui o toto toto.

O se vailaʻau amino taua e leʻo faʻapipiʻiina e le tino, ae ulu atu i ai i meaai. O loʻo aofia ai o ia i le gaosia o le hormone o le fiafia o le serotonin, faʻapea foi ma le vaitamini B3, e fesoasoani i le faʻamautuina o le manaʻo ma le moe, toe faʻaleleia o le mafaufau ma le faʻatupulaia o le faʻatinoga.

O loʻo faʻataunuʻuina gaʻo gaʻo mai le toto i potu e maua ai le malosi, e puipuia ai i latou mai le teuina i totonu o le tino. Na ia aveeseina foi oloa leaga mai le mitochondria, ma faamautinoa ai la latou galuega faifai pea ma tausia se tulaga maualuga o le metabolism.

O le amino acid lea e faʻaosoina ai metabolic processes e tupu i totonu o masini ma sela. O loʻo aʻafia o ia i le faʻatonutonuina o le kulukose i totonu o le toto, aveese faʻamaʻi faʻamaʻi o meaʻai mai le tino, faʻaitiitia le mamafa i luga o le ate, fatugaʻo ma le paʻu.

O vaega taʻitasi o Dialock, faʻaopopo i le faia o ana lava galuega, faʻaleleia le gaioiga a le isi.

O nei mea uma e maua ai:

  • osofia o le inisalini faʻasalaga ona o le faʻafouina o sela beta o tamaʻi motu o Langerhans i le pancreas,
  • faʻasologa o le gaʻo, gaʻo ma le porotini,
  • toe faʻaleleia o le ate, gaioiga ma lauroid function,
  • toe faʻafoʻi le paleni o le microflora i totonu o le inumaga ma faʻasalalau faiga faʻapalapalaina,
  • toto ma le faʻamamaina o le toto,
  • puleaina o oloa e mafua ai le faaleagaina o mea matautia,
  • toe faaleleia o vaa faaleagaina,
  • puipuiga o le gau o faaaliga,
  • faamalosia o puipuiga.

E faʻapefea ona maua tutusa taunuuga ma sili atu?

O le faʻataʻiina o le faʻamaʻi e na o le faʻaaogaina masani o uluai ulupala. Faatasi ai ma le tele o ituaiga o togafitiga, o le toe faia o le vasega atonu e manaʻomia. I le taimi o togafitiga, e tatau ona lafoaia le faʻaaogaina o le ava malosi, ulaula, masima ma meaʻai.

Fomaʻi iloilo e uiga i le Prostalife e le mafaamatalaina

Igor Vladimirovich, urologist

O le tuufaatasiga e le o aofia ai ni vaega e aofia ai le togafitiga o le antimicrobial, ae o le fualaau faasaina e tau malosi ai le prostatitis ma vave ona toe faʻafoisia le gaioiga o le gutu prostate. Ole fualaau e le mafai ona feagai ma le prostatitis gasegase na o ia lava poo le atiina ae o se toesega o le prostate, ae o lona faʻaaogaina o se vaega o faʻafitauli faʻapitoa e faʻafesoʻotaʻi ai avanoa o le maʻi mo le faʻamalolo vave ma atoatoa.

Valery Pavlovich, urologist

Ole fualaau faasaina e mafai ai ona e feagai ma prostatitis ma faʻafesoʻotaʻi vaega ole tino o le tino, o le mea lea, o le iuga e tumau mo se taimi umi. I tulaga ogaoga o le faʻamaʻi, e tatau ona fai 2-3 kosi, ao le vasega muamua e fautuaina ina ia tuʻufaʻatasia ma le faʻaaogaina o togafitiga faʻamaʻi.

O le vailaau faʻasaina Prostalife e faʻasaʻo le prostatitis ma toe faʻaleleia se fale i se taimi puupuu.

Faaeteete i taufaasese!

O le faʻaaogaina o se oloa e le o se mea muamua e lamatia ai le ola maloloina, o le mea lea, ao leʻi faʻatau, ua fautuaina e faʻamautinoa le saʻo o le afifi, o le i ai o se paolo falemaʻi. E faʻaaoga e le kamupanī le Falemeli Rusia e tuʻuina atu lana oloa. Pepa faʻatupeina - tinoitupe i le tuʻuina atu, lea e mafai ai e le tagata faʻatau ona faʻamaonia le moni ma le saʻo o le oloa ao le i faatauina.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

E leai se mea i le tuufaatasiga o Dialock e ono mafai ona afaina ai le tino atoa pe mafua ai foi ona le manuia soo se ituaiga totoga. O aoga aoga o vaega o lenei maʻi o le maʻisuka ua leva ona faamaonia e le saienisi ma e masani ona faʻaaogaina i le tele o oloa faafomaʻi.

O lea, o mea o loʻo aofia ai i le Dialock lerapeutic agent:

  • inulin - fesoasoani e faʻaititia le aofaʻi o kulukose i totonu o le toto, faʻaitiitia le ono ono tupu mai o faʻafitauli mai le maʻisuka, aveese le faʻafefe o mea mai le tino, fesoasoani i le ate, faʻamalosia le faʻaogaina o le tino,
  • fibregam - puipuia le fausia o le pupula ma puipuia ai le manava manaia, faatonutonuina le malosi o le malosi o le tino, faaitiitia o le glycemic response, taofia le fausia o sela o le kanesa,
  • tryptophan - o le amino acids e faʻaitiitia ai le manava, ei ai le aoga aoga i luga o le tino o le tino, faʻaitiitia ai aʻafiaga le lelei o le nicotine ma le ava malosi, faʻaleleia lagona e ala i le faʻaleleia o le gaosiga o le serotonin,
  • vitamini B6 ma le B1 - faʻatonutonu le metabolism o le carbohydrate, fesoasoani i le sili atu o digestibility o meaʻai, fesoasoani i le mamafa o le paʻu, faʻaleleia le mafaufau ma le vaaia o mea,
  • L-carnitine - faʻaitiitia ai le cholesterol, faʻavaveina le susunuina o le palapala gaʻo, aveʻesea otaota mai le tino, faʻaleleia le faiʻai ma gaioiga faaletino, faateleina le faʻafetaui i tulaga faʻalavelave,
  • L-arginine - taofi ai le faʻaogaina o le toto, faʻasaʻo le faʻaleleia o le maualuga o le toto, faʻavaveina le faʻamaloloina o le paʻu, e fesoasoani i se suiga i le gaʻo homeostasis i le maʻisuka.

E le gata i lea, o le diabetes Dialock e aofia ai meaʻai, e pei o le kanamoni ma le efuefu, lea e faʻaleleia ai le gaioiga o vaega autu, ma i le taimi lava lea e faʻaali ai o latou lava malosi faʻamalolo. O le mea lea, o mea eletise e faʻavasega ai fatugaʻo ma faʻamalo faailoga o le fulafula, ma o le kirnamon paʻu e faʻamalosia ai puipui puipui, faʻamaʻaina i le taimi e tasi mai pusa cholesterol.

Faʻapefea ona galue le Dialock

O le aʻafiaga autu o le fualaau faasaina o le galue i luga o le pancreas, e faʻaolaina ai le gaosiga o le insulin talafeagai. I le aluga o taimi, o le fua o lenei hormone mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka ua faʻaitiitia ma, afai e te mulimuli i le soifuaga saʻo ma le faʻasologa o le prophylaxis o Dialock, e mafai ona faalēaogaina atoa pe a maeʻa.

E le gata i lea, i le faaopoopo atu i le autu autu e maua mai i se fofo masani i le taimi o togafitiga, o mea nei e faaleleia e tutupu i le taimi e tasi i le tino:

  • malosi ole malosi ole tino ole tino,
  • o le fiaʻai ua matua faʻaititia, lea e mafua ai ona paʻu malie le mamafa,
  • o le toto o le cholesterol e pa'ū ma le faʻaeteete,
  • faʻamalosia ai le vaivai o puipui puipui,
  • faʻaaogaina o faʻailoga leaga e faʻaaogaina,
  • faʻamālōlōina o manua o loʻo iai ma paʻu o le paʻu na mafua ona o le faʻamaʻi,
  • faateleina le manatua, gaoioiga faalemafaufau ma faaletino,
  • o le lagona faalelagona ua faamautuina,
  • faʻatasi ai ma le faʻamamaina o le ate, o le tuufaatasiga o le toto ma le lymph faʻalelei,
  • faamalosia puipui o le puipuiga o le tino.

A.K. Kirillov, diabetistist

O Dialok o se faʻataʻitaʻiga lelei o le mea moni o loʻo faʻalauteleina vailaʻau, pe afai e le tasi le auala, ona sosoo ai lea ma le isi. Ma faatasi uma lima ou te palota mo se ituaiga o mea na tutupu. E tatau lava ona i ai se isi mea e fai, ma afai e le manaʻo se tagata e sui i fualaau, faʻapenei, o oe, faamolemole, o se fualaau faasaina e leai se mea e itiiti ifo i fualaau lauiloa o loo aoga!

Irina Stolz, endocrinologist

Mo le ono masina na ou faʻaaoga ai Dialock mo le maʻisuka i laʻu masani ma o le a ou fai atu - ioe, o le mea lea, i le taimi muamua e le mautonu, e aoga le fofo. E fesoasoani tele lava i le amataga i taimi e leai ni faʻamaoniga manino o falemaʻi. O lea ou te fautuaina tagata uma ina ia aua le faʻaleagaina le maʻi, ma i uluai faʻaaliga o le maʻisuka, amata loa ona ave Dialok.

Faʻamaumauga o le Dialock mo le Faʻaaogaina

O togafitiga e faia e tusa ai ma se faiga faigofie, lea e tatau ona toe faia i aso taitasi i le masina:

  1. Tasi se tasi sipuniti o le paʻu i le afa ipu vai ma inu pe a uma le 'aiga o le taeao.
  2. Toe fai le taeao i le maeʻa o le taumafataga i le mea lava e tasi.

Afai e leai se manaʻoga e gaoioi ma le faʻamalosi, ona mafai loa lea ona sasaa le paʻu i totonu o le gutu ma fufulu i lalo i soo se vai e leai se vai-vai, suavai masani, lauti. Le itiiti ifo le umi ole togafitiga e 30 aso.

O faʻamatalaga faʻamalositino e leai se faʻailogaina, ae e le fautuaina e faʻaaoga i le taimi o le maitaga, aʻo faagasolo le lactation ma mo i latou o loʻo i ai se faʻaopoopoga o le malosi i ituaiga o allergies.

O se itu, i se tulaga e le masani ai, e mafai ona tupu i le tulaga o vavalalata pupuu, lea e masani lava ona tupu pe a maeʻa le muamua po o le lua o le faʻaaoga a Dialoc. O isi faaletonu o le tino pe a uma ona 'ai le paʻu e leʻi iloa. O Dialock e leai sona aʻafiaga i fualaau faasaina, o le mea lea ua mafai ai ona faʻaaogaina faatasi ai ma isi vailaau faʻasaina e pei ona faatonuina e le fomaʻi.

Taua: i le faagasologa o le vasega, e tatau ona faʻatapulaʻa le faʻaaogaina o mea e gaosia ai keke, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o gaʻo, falai ma meaʻai mai le menu. E le faatagaina le tuʻufaʻatasia o se sooupu togafitiga faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le ava malosi e tusa lava pe fai si laʻititi!

Faʻasalaga Maua

Ua i ai i le vaiaso muamua o le aveina Dialock i maʻi, suiga e pei o le:

  • se mataua o le tele o vaega o le kulukose i totonu o le toto,
  • o le leiloloa o faafitauli e fesoʻotai ma gaioiga faaletonu,
  • faaitiitia le matelaina ma le fia inu pea,
  • se faʻaitiitiga taua o le cholesterol.

Faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau mo le maʻisuka, e sili atu ona taua le suiga o suiga. O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, i le maeʻa ai o le taʻi masina o togafitiga:

  • o le cardiovascular system improves, lea e tau atu i le tutusa o le toto,
  • o loʻo i ai se vaega o le toe faʻafouina o suauu pancreatic ma le ate ate,
  • o le urogenital system, ae maise lava fatugaʻo, faʻagata le galue ma le mamafa, e toe foʻi i le masani,
  • le mautonu ma le vaivai faifaipea e mafua ai le ita,
  • faʻalauiloa le faʻaitiitia o le mamafa ma o le manaʻoga e maua se meaʻai i le taimi o le taimi e mou atu,
  • o loʻo i ai le malosi e fesoasoani i le soifua maloloina,
  • toe maua le tomai masani e manatua ai ma taulaʻi.

E taua le faaopoopo atu o le faʻaleleia o loʻo i luga o loʻo faia i le talaaga o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le kulukose o le toto, ao faʻaauau pea ona fesoasoani le vailaʻau i le gaosia o le inisalini masani.

Lautele Dialock e aofia ai i le mea moni o le a faʻaitiitia ai le tupu mai o faʻafitauli o le maʻisuka, ma afai ei ai, faʻaitiitia le uiga o faʻaaliga, e masani ona fesoasoani e taulimaina atoatoa.

O fea e faʻatau

Talu mai tulaga o le taufaasese o se fualaau faasaina ua vave ona avea ma masani, ua le saogalemu le faatauina mai i faleoloa i luga o le initaneti ma falemaʻi vailaau. Pau lava le nofoaga na faʻamaonia e faʻatau ai le uluaʻi diaboes medication o le 'upega tafaʻilagi aloaia. O oloa uma i luga, e sau sao mai le gaosi oloa, o loʻo i ai se afifi o pepa talafeagai ma ua faʻapipiʻiina i tusi pasi manaʻomia.

O le mea lea, o le faʻatonuina o se vailaau faʻataʻitaʻi iinei, e mafai ona e mautinoa o le tuufaatasiga o Dialock o loʻo i ai uma uiga tau vailaʻau faʻaalia i le faʻamatalaga, ma ua faʻatau atu i se tau e atagia ai lona tau.

E faapefea ona galue le fualaau faasaina?

Ole Dialock e le na o sina taimi e faaitiitia ai le kulūkose, e maua ai se aafiaga puupuu, ae faʻamalosia ai le pancreas, faʻamalosia ai le gaosiga o le inisalini. O lenei mea e mafai ai ona teena le injections o lenei hormone i le gasologa o taimi.

E tusa ai ma suʻesuʻega o amioga, 93% o tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka i le mavae ai o le 3 masina o le tagofia o fualaau faasaina na mafai ona teena le inisiua ma le papa. Mulimuli ane, e tatau ona pulea le maualuga o le suka, ma faʻateleina lona maualuga i le toto, toe fai le togafitiga ma Dialock.

Talosaga o talosaga

Ole laʻititi o le faʻaaogaina o Dialock e mo le 30 aso. E tatau ona faʻaaoga i le 1 tsp. (5 g) 2 taimi i le aso pe a uma taumafa ma le 250 ml o vai mafanafana. E tatau ona tatou taumafai e fuafua le taimi i se auala e tutusa ai vaeluaga o le taimi i le va o faʻasalaga. O lenei mea o le a fesoasoani i le faatumauina o le faʻateleina o le fualaau oona i totonu o le toto, faʻapea foi le taofi o le kulukose mai oso.

O lenei vailaʻau e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau maʻisuka ma e oʻo lava i inisua o inisalini. Ae ui i lea, o le manaomia mo i latou o le a faasolosolo malie malie. A o leʻi teenaina vailaʻau, e tatau ona e pasia uma suʻega ma feutagai ma lau fomaʻi.

Ina ia faʻamalosia le taunuʻuga ma toe faʻafoʻi galuega faʻapitoa, e tatau ona faʻaauau pea ona ave Dialock mo le tolu masina. O le le i ai o aʻafiaga o le itu ma le tagofia o mea ua fai ma vaisu ua mafai ai ona e faʻateleina lenei vaitau seia maeʻa toe faʻaleleia.

E tasi le afifi o le fualaau faasaina e lava mo le 7 aso o le faaaogaina. O le mea lea, o le aofaʻiga manaʻomia e faigofie tele e fuafua ai oe lava.

Ae ui i lea, e tatau ona malamalama o le oti, o le faʻatonuga tatau o galuega, malologa ma le moe e tatau ona tumau pe a maeʻa togafitiga. A le o lena, o le le toe faʻaaogaina o tino i totonu e mafai ona toe foi mai.

Lelei

Ole faʻamaonia o Dialock e faʻamaonia e suʻesuʻega ole falemaʻi. I le lua vaiaso muamua o le taliaina, o gasegase na faʻaleleia le soifua manuia lautele, faʻalauteleina le gafatia o galuega, le faʻavauvau ina ua mavae le toesea, na faʻaitiitia le fiainu, ma ua faʻaitiitia le numera o urination. Ina ua uma ona ave le fualaau faasaina, o le maualuga o le suka o le toto ua faaitiitia i se tulaga o le physiological ma sa tausia i se tulaga faapitoa i le gasologa o le aso.

Ina ua maeʻa le masina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, na faʻaalia ai e le au gasegase le faʻaititia o le faalagolago i le inisalini ona o se taunuuga o lona gaosiga e le pancreas.

I le mavae ai o le 3 masina, e 100% o tagata suʻesuʻe na teenaina teteʻe ma faʻaauau pea le togafitiga o le tausiga aʻo mate.

Patient Reviews

Gennady, 29 tausaga

I le lua tausaga talu ai, na maua ai au i le maʻisuka ituaiga 2. E le pine, e aunoa ma se vaega o le inisalini, e le mafai ona ou ola. I le ono masina mulimuli ane, na amata ona paʻu laʻu vaai, na vave ona ou lelava, e ui lava e faaopoopo atu i inisiua sa ou inuina ai se fualaau o fualaau. I le taimi na faatonu ai e loʻu toʻalua Dialock i luga o le Initaneti. I le taimi muamua sa ou ita ona ou te le feutagai ma au ma togi ese le tupe mo se isi paga faasalalau, ae o loo amata ona ave le fualaau faasaina. I le vaiaso mulimuli ane, na ia matauina ai na vaivai ai o ia. Faʻatonu 4 isi fagu e inu ai le 30 aso aʻoga atoa. O le masina mulimuli ane, na alu ai i le fomaʻi ma pasi ai suʻega. Sa maofa o ia i le taunuuga ma fautuaina le taumafai e tuu le inisalini. O lenei ua ou lagona e pei o se tagata ua sola ese.

Na amata ona maua e laʻu tama teine ​​ni faafitauli tau le soifua maloloina ina ua uma ona faauuga ma ulufale i luga o se tulaga popole. Ua maua e fomaʻi le maʻisuka malosi.O le teineititi na vave amata ona mamafa le mamafa o le tino, ma le toe malosi, taofi le moe ona o le faanatinati masani i le faletaele, ma soʻo se tipi o le paʻu na faʻamalolo mo le silia ma le masina. E leʻi fesoasoani fualaau, ma e tatau ona matou malilie i le inisalini. Ae o loʻu tina, i luga o le fautuaga a se uo, na ia faatonuina Dialock. Sa tonu ia i matou e taumafai ona latou te "pipii i se vaomago." Ma o lenei vaomago sa fesoasoani i loʻu afafine e toe ola mai. Ina ua mavae le 2 masina, sa ia teena le inisctions, ma lagona e pei o se tagata maloloina atoatoa.

Veronica, 53 tausaga

Mo le toeitiiti atoa le 30 tausaga, sa ou maua i le maʻisuka. O le fia inu, le le mafai ona e 'ai i mea e sili ona e fiafia i ai, o mea ua fai ma vaisu i inisiua, faʻalavelave masani ma le vaivai na mafua ai ona ou lagona le matua i oʻu tausaga. I loʻu olaga atonu na ou taumafai i vailaau talafeagai ma ua ou le fiafia i tagata uma. Ae talu ai nei, na aumai ai e se uo ia te au se mea o Dialock. Ina ua mavae se vaiaso o le ulufale atu, sa ou lagonaina le malosi o le malosi, ma faatonuina se faasologa atoatoa. I le mavae ai o le 3 masina, o le suka na pau i le toetoe lava a masani, ma na ou oso ese mai le inisalini. O lenei ou te taʻu atu i tagata uma ua ou amataina se olaga fou!

Sa maʻi loʻu tinamatua i le maʻisuka, ma sa ou fefe i taimi uma o le a ou pasia lenei mea i le tofi. O le mea lea, talu mai loʻu laʻitiiti sa ou taumafai e 'ai sina sisi ma pusa. Ae ui i lea, e pei ona latou fai mai, e le mafai ona e faaseseina gutu, ma pe a ou ofoina atu le toto mo le suka, o lona maualuga e le mafai ona fetaui lelei i le masani. I luga o le Initaneti sa ou faitau ai e uiga i Dialock, lea e mafai ona faʻaaogaina e le gata mo togafitiga, ae mo le puipuia foi. Poloaiga ma amata ona inu. Ina ua maeʻa le lua vaiaso o le pulega, o le maualuga o le sukū na faʻaititia i le 4.1, o faʻafitauli na aʻafia ai le manava, ma o le tele o le malosi na aliali mai. Ou te talitonu o lenei fofo o le a puipuia loʻu ola maloloina.

Tuua Lau Faamatalaga