Vervag Pharma - Vitamini Faapitoa mo Tisuka

O le maʻi suka o se faʻafitauli faʻapitoa, lea i le taimi o lona atinaʻe e faʻaleagaina ai le toetoe o totoga uma ma o latou tino i le tino o le tagata.

O faʻalavelave i le gaioiga o le tino puipuia o le tino e mafai ona faʻaalia ai foliga vaaia i le tino o faʻamaʻi pipisi e o gatasi ma le atinaʻe o le maʻisuka. Ina ia taofia le tupu mai o faʻalavelave ma tausia le tino o se tagata maʻi i se tulaga o loʻo faʻatinoina, o loʻo fautuaina o ia e faʻapitoa tapenaga o fualaʻau. Ae o a fea?

O se tasi o mea e fautuaina ma masani ai - vitamini mo le maʻisuka "Vervag Pharm".

Faʻavaeina, faʻamatalaga o mea e faʻaaogā faʻasolosolo

O le faʻapitoaina o fualaʻau faʻapitoa o se faʻalavelave o minerale ma vitamini, lea na atiina ae e fomaʻi o loʻo maua mai Siamani; o le kamupani e maua ai le fualaau faasaina WorwagPharma.

O le tuufaatasiga o lenei vailaau vitamini e aofia ai vitamini 11, 2 elemene elemene. O vaega taʻitasi e faia ai le oloa e taua mo tagata o loʻo mafatia i lenei faʻamaʻi.

E tasi le laupepa "Vervag Pharma" e aofia ai vitamini mo le maʻisuka:

  1. 2 mg beta-carotene.
  2. 18 mg Vitamin E.
  3. 90 mg Vitamin C.
  4. 2.4 mg o vitamini B1.
  5. 1.5 mg o vitamini B2.
  6. 3 mg pantothenic acid.
  7. 6 mg o vitamini B6.
  8. 1.5 mg o vitamini B12.
  9. 7.5 mg nicotinamide.
  10. 30 mcg biotin.
  11. 300 mcg o le folic acid.
  12. 12 mg o le zinc.
  13. 0.2 mg o le chromium.

O le faʻaaogaina o le vaitamini C e mafai ai e oe ona faʻamalosi puipui puipui, o se vailaʻau mamana malosi. O lenei vaega o meaola e fesoasoani e faʻamalosia le puipuiga o le tagata maʻi, e puipuia ai le atinaʻeina o faʻafitauli o le gaioiga vaaia.

Chromium o loʻo i ai i se vailaʻau faʻaaogā e mafai ona faʻaititia ai le manaʻo, o le manaʻo e 'ai meaʻai suamalie. E le gata i lea, o le chromium e faʻaleleia ai aʻafiaga o le inisalini, ma fesoasoani foi e faʻaititia le maualuga o le suka i le plasma toto.

Vitamin B1 o se mea e faaosofia ai le gaosiga o le malosi e ala i siama.

O se faʻaopoopoga o le sinimina e mafai ai e oe ona faʻaleleia le tofo, faʻamalosia le sifi o le inisalini i le tino.

E fesoasoani le Vitamin E e faʻaitiitia ai le maualuga o le suka i le plasma toto, e afaina ai le tulaga o le tino o le toto. E faʻaitiitia ai foi le cholesterol.

Vitamin B12 o loʻo iai i vitamini mai Siamani e faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻalavelave e aʻafia ai le maʻisuka. B6 mafai ona puipuia le tupu mai o lagona tigā e ono mafai ona tupu ma le alualu i luma o le faamai.

Folic acid e faʻaolaina ai fevaevaeaiga o le tino.

Vitamin A E aʻafia ai le gaioiga o gaioiga vaaia, ma B2 e mafai ai e oe ona faʻaleleia le gaioiga vaaia.

Le faʻaaogāina o se sui o le multivitamin

Vitamini mo le maʻisuka "Vervag Pharma" e faʻatau atu e le gaosiga i masini ma se vailaʻau talafeagai. I le avea ai o se tulafono, o se tagata tomai faapitoa fautuaina le aveina o le 1 papalama i le aso.

O le faʻaaogaina o se vailaʻau o le vailaau e tatau ona faia faʻamautinoa pe'ā uma ona 'ai. O se mea tutusa e manaʻomia i le faasologa mo le faʻaaogaina o fualaau e mafua mai i le sili ona lelei o le suamalie gaʻo gaʻo e aofia ai i le mineral-multivitamin pe a maeʻa ona 'ai.

E mafai ona ou tago i lenei fualaau mo le puipuia?

E fautuaina e le au atamamai le faʻaaogaina o multivitamins i vasega faalua i le tausaga. I lenei tulaga, e tatau ona 30 aso le vasega. Peitai, e ono fesuisuiaʻi i le faitalia a le fomaʻi ma tusa ai ma faʻamatalaga.

Vitamini mo tagata mamai e maua i le maʻisuka e le fautuaina mo tagata na o lo o maualuga lo latou gauai i mea o loʻo gaosia e maua ai le vaitamini.

Pe a faʻaaogaina se vailaʻau faʻamalosi e tusa ai ma le fautuaga o loʻo atagia i le faʻamatalaga a le gaosi oloa, o aʻafiaga le lelei mai le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le tupu.

O le aoga tele o vitamini Siamani o le taʻitasi papafa naʻo vitamini ma minerale e taua mo le maʻisuka. O lona uiga, o isi vaega e le oi ai i totonu ia i latou.

O le tuufaatasiga o le fualaau faasaina e saogalemu mo le tino o se maʻi ua mafatia i le maʻisuka.

O le vailaʻau faʻapitoa ua pasia uma suega faʻapitoa. O a latou taunuʻuga e faʻamaonia ai le lelei ma le saogalemu o le oloa.

E fautuaina e ave se vailaʻau faʻapitoa i le tautotogo ma le vaitau o le autumn i vasega. O lenei fautuaga e mafua mai i le mea moni e faapea, i nei vaitau, e leai se elemene ma vitamini le tino o le tagata. Ae e sili atu le faʻafesoʻotai muamua o se fomaʻi.

O le vaega taua o vitamini mo le maʻisuka ituaiga 2 "Vervag Pharm" o le sauniuniga e le maua ai le suka i lona fatuga.

Faailoga mo le faʻaaogaina o le faʻalavelave

O le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻamalosia e fautuaina mo tagata mamaʻi ua maua i le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2.

Pe a faʻaaogaina vailaʻau, o le tino e maua ai se lagona toʻafilemu, i se faʻaopoopoga, o le tulaga o loʻo galue ai le toto o le tagata maʻi ma le fatu e faʻaleleia.

O faufautua e fautuaina le aveina o se vailaʻau faʻamalosi e faʻalauteleina ai le lagona lelei o tisipenesa mūmū lautele, lea e faʻaalia e le insulin le faalagolago.

Afai o le tagata gasegase ua faʻalauteleina le manaʻo ma manaʻo mo meaʻai suamalie, o le faʻaaogaina o lenei vailaau e mafai ai ona faʻaitiitia le mamafa o lenei manaʻoga ona o le i ai o le chrome i totonu.

E fautuaina e ave vitamini "Vervag Pharm" i le maʻisuka i tulaga nei:

  1. Faailoga o le atinaʻe o le neuropathy o le maʻisuka i le tino. O le alpha alpha lipoic acid o loʻo aofia i totonu o le fomaʻi fomaʻi e mafai ai e oe ona tuʻu le tumau le isi atinaʻe o togafitiga. I nisi tulaga, o lenei vailaʻau e fesoasoani i le toe faʻafoʻisia atoatoa o le maʻi ma le toe faʻaleleia o le masani ai o gaioiga o le neura.
  2. Faailoga o faʻafitauli mai le maʻisuka.
  3. Faʻaleagaina o le gaioiga masani o gaioiga vaaia, faʻaititia le gaioiga vaaia. E fautuaina e ave le vailaʻau pe a fai o faʻaaliga o le retinopathy, glaucoma e faasaga i le maʻisuka ua faʻaalia.
  4. Faailoga o le malepe, faaitiitia le gaioiga faaletino.

I le faʻaaogaina o se multivitamin faʻalavelave, e tatau ona faʻalogo i tali a le tino ma ou lava lagona. O le umi o le togafitiga tuusaʻo e faʻalagolago i le auala e tali atu ai le tino o le maʻi i le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Contraindications i le faia o se faʻaopoopoga meaʻai

Vitamini mo le maʻisuka e matua saogalemu. O faʻataʻitaʻiga o le falemaʻi e faʻaalia ai e na o le lua mea e mafai ona aʻafia ai le faʻaaoga:

  1. Faʻasoleʻa i se tasi poʻo le sili atu vaega o le vailaʻau.
  2. Le gasegase o le lipid metabolism.

Tina ma le lactating tina e mafai ona ave le fualaau faasaina, ae mulimuli ane lava ona maeʻa ona talanoa i se fomaʻi.

Faʻaaliga le lelei

Faʻasagaga o le faʻaaogaina o fualaau, o nisi faʻamatalaga leaga e ono tupu, ae ui i lea, o ia tulaga e seasea lava. Faatasi ai ma aʻafiaga e ono tutupu:

  1. Allergic eczema.
  2. Tue le paʻu.
  3. Rash.
  4. Malosiaga o Anaphylactic, atiae e avea o se taunuuga o se tali atu i vaega o se meaola fomaʻi.

Afai e iloa le leaga o le fuainumera, e tatau loa ona e lafoaia le faaaogaina o le fualaau faasaina ma faafesootai se fomai.

Le tau o le vaitamini

E mafai ona faʻatauina vitamini mo le maʻisuka i totonu o se fale talavai, e le manaʻomia se faʻamatalaga faafomaʻi mo lenei mea. O vailaʻau faʻasolosolo e sili ona taua - toe taugata. E mafua mai i le mea moni e faapea o le vailaau faʻasaina ei ai le amataga Siamani. O le tau e faʻalagolago i le numera o laupepa o loʻo i totonu o le afifi. O se atigipusa e 90 pauna o le a taugata ai le maʻi e tusa ma le 550 ru, 30 papalama - e tusa ma le 200 rubles.

Faʻamatalaga e uiga i Verwag Pharma

O le maʻisuka na latou puʻeina lenei faʻamatalaga faʻapitoa e taugofie ai a latou tupe - e le o le faʻaaogaina o le tino, o le tulaga lautele o le tino e faʻapitoa, o le ono mafai ona atiaʻe le tele o faʻafitauli e masani ona faʻatasi ma le maʻi suka. I le faaopoopo atu, ona o le i ai o vitamini B i lona tuufaatasiga, o le tulaga lamatia o le leiloa o le vaʻaia ma le faʻaleagaina o le vaaia o le tino ua faʻaitiitia. I se tulaga vaʻaia, o gasegase e matauina o le fualaau faasaina e matua faigofie lava ona faʻaaoga - e tatau ona e ave na o le pills naʻo le tasi i le aso.

Faamatalaga o le fualaau faasaina

Vitamini o loʻo maua i le pepa laulau. E lua ituaiga o afifi:

  1. 90 pcs. i le 6 paʻu o loʻo tuʻuina i totonu o se pusa pepa, 15 fualaau i totonu o se tasi o mata.
  2. 30 pcs. i le pepa pepa afifi, i totonu o se vailaau 10 pcs. 3 paʻu i le pusa.

Vitamini e aʻafia ai mea faʻalaʻau faʻalaʻau, o lona uiga, i meaʻai faʻalaʻau.

Aoao atili e uiga i le aoga o le vitamini ma minerale o Vervat Pharma ma pe aisea e taua ai le filifilia o se tagata maua i le maʻisuka, o le a fesoasoani le vitio:

O le vailaʻau o le vailaʻau o loʻo i ai se tulaga tulagaese e fesoasoani e faʻafetaia ai le le lava o meaʻai i totonu o le tino.

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai vaega nei:

  • Vitamin E - faʻaitiitia le kulukose toto, faʻaititia le cholesterol. E taua o se antioxidant malosi, faʻagesegese le faasologa o le soifua matua, faʻamautuina le lipeta metabolism i sela ma maua ai se aoga aoga i le faagaoioia o le hematopoietic system. E faʻamalosia ai foi le toe faʻaleleia o le tino.
  • Vitamin C - talafeagai mo le masani ai o le faʻatinoina o le tino. O le ascorbic acid e aofia ai i le faagasologa o le hematopoiesis, ua manatu o se antioxidant, ma faatonutonuina faiga faʻavae i le tino.
  • Beta Carotene (poʻo le Vitamin A Ua Lauiloa I Le Tele). E talafeagai mo le masani ai o le gaioiga o totoga o faʻaaliga. E afaina ai le lamolemole ma le gaosaʻo o le paʻu, faʻamalosia le aʻafiaga o le vitamini E i luga o le faasologa o le soifua matua. Faʻaleleia togafitiga o manuʻa ma manuaga laiti.
  • Vitamin B12 - ei ai sona aoga aoga i le faagaioia o le tino. Fesoasoani i le toe foʻi mai o pepe, e aʻafia foʻi i le faia o lela mumu. O le leai o lenei vaitamini e mafua ai le atinaʻe o le anemia.
  • Niacin - ei ai sona aafiaga aoga i le myocardium - le muscle autu o le fatu. Faʻateleina le galuega o le cardiovascular system. E faʻaleleia ai le faagasologa o le toto ma faʻagasolo foi gaioiga ma gaʻo gaʻo e maua mai i meaai i le malosi.
  • Vitamin B1 - e aafia ai le faiʻai, e faʻaleleia ai mafaufauga o se tagata. Fesoasoani e toe faʻafouina neura "lulu" ma feagai ma le atuatuvale. Ma le siama foi e puleaina ai le ate, liliu ai gaʻo i totonu o mea gaʻo e matua manaʻomia mo le tino o le tagata.
  • Pantothenic Acid (poo Vitamin B5) - faʻamalosia le faʻamalolo o manuʻa, faʻaleleia le faʻasolosolo o le antibody, e faʻamalosia ai le puipuiga a le tino. Auai i le fausia o gaʻo susu, hemoglobin, le gaosiga o le malosi tele.
  • Biotin - O lenei vaitamini e tatau mo tagata e maua i le maʻisuka, aua e faʻaleleia ai le lagona o le tino ile inisalini. Ma le vitamini B7 foi e faatonutonuina le faagasologa o le afu, ei ai sona aoga aoga i le tulaga o le paʻu ma le lauulu.
  • Vitamin B2 (e taʻua foi riboflavin) - e avea ma se vaega malosi i faiga uma faʻavaomalo. E faʻamalosia ai le tulaga o le paʻu, e nafa ma le tupu o lauulu ma le malosi o fao. E fesoasoani foi i le gaosiga o le hemoglobin ma puipuia ai le atinaʻeina o le anemia uamea.
  • Zinc - O lenei uiga taua e tatau mo le faiʻai. Ua faʻaleleia lana galuega, faʻatasi ai ma le faʻatonutonuina o le faagasologa o le inisalini ma faʻamalosia ai mea e maua ai le iniseti. E fesoasoani i le fiafia e 'ai ma faʻateleina le maelega.
  • Folic Acid (poʻo Vitamin B9) - e aafia ai lagona faʻalagona o se tagata. O lenei vaitamini o loʻo faʻamatalaina ina ia faʻafefe ai suiga o le taimi i suiga o suiga faʻafefe. Mo se tagata matua, e tulaga ese i lona mafai ona toe faʻafoisia le tino pe a uma ona mafatia i faʻalavelave faʻalagona. Auai i le fausiaina o sela fou, e faatonutonuina le faagasologa o la latou vaega. I le taimi o le maitaga, e faʻamalosia ai le tuputupu ae ma le atinaʻe o le tamaititi.
  • Vitamin B6 - faʻafoeina faiga faʻava-oona i sela. Pyridoxine e manaʻomia mo le faʻaogaina o le tino, na te faʻamaopoopoina ana galuega, o le hematopoietic system - e auai i le fausiaina o totola mumu, faʻafouina le faagasologa o le toe faʻafouina o le tino ma fesoasoani ai e taulima le vaivai, faatoilaloina aafiaga o le atuatuvale ma le gaioiga.
  • Chrome - faʻatonutonuina le aofaʻi o le suka i totonu o le toto, fesoasoani e foia le manaʻo e 'ai se mea suamalie. Faʻaleleia le gaioiga o le inisalini.

Contraindications ma aʻafiaga aʻafiaga

O le gasegase e tatau ona manatu e naʻo le solia o le fualaau faasaina. O le le faʻamaoni i le tasi poʻo le sili atu vaega o le vailaʻau e mafai ona oʻo atu ai i ni faʻafitauli ogaoga, e pei o le faʻalavelave anaphylactic.

Faatasi ai ma aʻafiaga o le itu, na o le faʻaalia mai o faʻafitauli i le lotoifale e iloa. E aofia ai:

  • afaina ma le faʻaleagaina o le paʻu,
  • vevela i lalo o le ituaiga urticaria,
  • i se mea e seasea tupu, e mataituina eczema maʻi.

Afai o aʻafiaga aʻafiaga e tupu, e tatau ona taofi le vailaʻau ma faʻatalanoa lau fomaʻi.

Tau faʻatusatusa, tulaga o le teuina, ola ola

Le tau faʻatatau o le fualaau faasaina:

  • 30 pcs - 250 tusi.
  • 90 pcs. - 640 rupu.

O pusa e tatau ona teuina i se nofoaga malulu ma pouliuli. Taofi ese mai le la ma ia maua saʻo punavai o le malamalama ma le vevela, faapea foi mai tamaiti laiti.

E lua tausaga le ola o le taligalu.

A uma le aso e muta ai, ona faʻasaina lea o le tagofia o fualaau faasaina.

Valentina, 56 tausaga, Cherepovets

O nei vitamini o le suka faasaoloto - o latou uiga taua lenei. O faʻalavelave faʻapitoa e le talafeagai mo tagata e maua i le maʻisuka, ma e mafai ona faʻatauina lenei mea e aunoa ma le popole. O mea lelei lelei, o le kulukose e matua leai lava, tau taugofie - o nisi e faaopoopo ma e leai ni moa!

Lilia, 27 tausaga, Moscow

I le maʻisuka, ona o le faʻafitauli o le tino, o le tino e masani ona leai ni vitamini ma minerale. E mafua ai ona iai ni taunuuga. Ina ia le mafatia i le paʻu ma le ulu o faafitauli, ou te inu nei vitamini 2 taimi i le tausaga. Latou te fesoasoani e faʻamalosia le puipuiga ma le taulimaina o le fualaʻau o le tautotogo-tautotogo.

Mikhail, 47 tausaga, Tver

E le o mea uma e maua ai le maʻisuka e talafeagai mo le maʻisuka (vaai vitamini mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka). O mea uma e uiga i le kulukose, lea e masani ona avea ma vaega o ia fualaau faasaina. O le mea lea, e lelei tele se faʻalavelave faʻapitoa na faʻapupulaina na faʻaalia faapitoa mo i latou o loʻo mafatia i le maʻisuka. Ou te le o faaaogaina lenei fualaau faasaina, ae fiafia loʻu toalua i ai.

Vitamini mo le maʻisuka Vervag Pharma o se vailaʻau tulaga ese ma se fatuga filifilia lelei. Na gaosia e le au gaosi ia uiga o le tino o tagata e maua i le maʻisuka ma maua fualaau e leai ni kullukose ma, afai e te talitonu i iloiloga, e le leaga.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E mafai ona e faʻaaogaina fualaau faasaina i mataupu nei:

  • O le i ai o faailoga o le atinaʻe i le tino ole neuropathy o le maʻisuka,
  • O le tupuga o faailoga o faʻafitauli i le i ai o le maʻisuka,
  • Faʻaitiitia le gaioiga vaaia, faʻamalamalamaina faafitauli i le faʻatinoina o totoga o faʻaaliga,
  • O le vaivai, vaivai le puipuiga.

O le gaioiga o fualaʻau vitio Vervag Pharma i luga o le tino

O fualaau suamalie o loʻo i ai se aafiaga faʻafouina. E fesoasoani i le tauʻaina o le faʻamaʻi, faʻatumu le tuʻuina atu o le malosi, vitamini, faʻaleleia tulaga faʻaletino.

O le faatoaga a Verwag e iai mea nei:

  • Fesoasoani i le tino ua liliu mai i le malosi,
  • Faaleleia le galue o le fatu,
  • O loʻo i ai se lagona filemu i luga o le tino,
  • Faʻaitiitia faʻamalositino i galuega a neura ma vaʻa toto,
  • Faʻauma le leai o vitamini i totonu o le tino, faaleleia atili galuega puipui,
  • Faʻateleina le faʻavevesi o tui o le insulin,
  • Fesoasoani e foia faafitauli faʻaaliga.

E tusa ai ma iloiloga, o le fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i le tino. E tele tagata faʻapitoa e matauina e le gata o se faʻaleleia atili o le soifua maloloina, ae faʻapea foi lagona.

  • O le fualaau faasaina ua ave 1 le taimi i le aso.
  • O le vailaʻau o loʻo maua i vailaʻau eseese--30 ma le 60 papa. Faʻafetai i lenei mea, ua e maua le avanoa e faʻatau ai vitamini mo le 1 vasega, ma vave mo le 2.
  • O le aofaiga o le retinol i le tuufaatasiga e le sili atu i le masani, lea e sili ona taua mo tagata e maua i le maʻisuka.
  • O le tau e taugata tele (o le tau masani o le pusa e eseese i le va o le 300-500 rubles).

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai vitamini B, biotin, seleni, zinc ma isi. E tasi le api e aofia uma ai vitamini tatau mo se tagata i se aso i aso taitasi:

  • A, B2 - o le autu autu o "fale" o la tatou vaaiga,
  • B1 - faʻafouina le gaosiga o le malosi, auai i le carbohydrate, protein ma le gaʻo gaʻo,
  • B6 - puipuia, faaitiitia le tupuga o le tiga. Faʻaleleia le faʻalavelave,
  • B12 - faʻaitiitia ai le ono tulai mai ma le atinaʻeina o faʻafitauli. Faʻaauau le faia o sela fou o le toto,
  • Ma - faʻamalosia le faʻaogaina o le tino,
  • E - faʻaitiitia le toto toto,
  • niacin - lagolagoina galuega a le loto ma toto toto,
  • biotin - faʻateleina le faʻamalosia o le inisalini, tausisia le maualuga o le kulukose, faia ai se sao taua i le metabolism o proteins, gaʻo, carbohydrates,
  • lipine - faʻaosoina le fatuina o sela, faʻamalosia ai galuega puipui o le faʻafesoʻotaʻi,
  • pantothenic acid - faʻaleleia lagona,
  • chrome - faʻateleina le galuega o le inisalini, faʻaitiitia ai le manaʻoga mo laʻau suamalie, lea e fesoasoani i le tausia o se taumafataga,
  • zinc - faʻateleina le tofo, o se antioxidant. Fesoasoani i masini e toe faʻafouina vave.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o vitamini mo le maʻisuka Vervag pharma on.

Faatonuga mo le faaaogaina


Vitamini Vervag Pharma e tatau ona faʻaalu 1 le taimi i le aso pe a uma le taumafataga Muamua, fufulu i se vai e lava lelei. I lenei tulaga, o vitamini gaʻo gaʻo e sili atu ona sili atu lona lelei nai lo le taimi e ave ai fualaau faʻamalosi aʻo leʻi 'aʻai.

O le tulaga masani e tasi le masina. O le taimi patino o le vailaʻau e tatau ona faʻatulaga e le fomaʻi.

O le faʻalavelave e mafai ona faʻaaoga:

  • e avea o se togafitiga faʻaleleia mo le maʻisuka,
  • e pei o le puipuiga o aʻafiaga o meaʻai paleni lē lelei i tagata gasegase ma le faʻaititia o le kulukose,
  • mo tagata e maualuga le lamatia mo le maʻisuka (mo se faʻataʻitaʻiga, aiga o le maʻi),
  • mo tagata o loʻo taʻitaʻia se olaga ola solo,
  • mo tagata o loʻo matutua.

Tuua Lau Faamatalaga