Meaʻai faaopoopo "Elixir Diabetnorm"

E lua ala taʻitaʻia e togafitia ai le maʻisuka - o le faʻaitiitia o le suka ma le inisalini. Metotia ua filifilia e faʻavae i le ituaiga o faʻamaʻi ma le tikeri o lona atinaʻe.

Ae faʻaopoopo i le togafitiga autu, o le tele o le maʻisuka e faʻaaogaina fualaau faʻasaina e aʻafia ai faʻamaʻi suka. E mafai ona avea ma faʻaopoopoga meaʻai ma mea taumafa, lea e faʻamaonia ai foi le maualuga o le glycemia ma faʻaitiitia ai le ono tulai mai o faʻafitauli.

O se tasi o na fesoasoani o le Diabetnorm. O se vailaau faʻavae masani lea e maualalo ai le toto suka, faʻamalosi ai le vascular system, faʻaititia ai le tele o cholesterol leaga i le tino ma faʻalauteleina ai le pancreas.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

O le diabetnorm e tele mea e masani ai i lona fatuga. O le mea lea, o parania bilberry e tumu i le glycoside neomyrtillin, lea e taua o se vailaau e tutusa ma le insulin, e fesoasoani i le vave faʻaaogaina o le kulukose ma le faʻasalalau o lona faʻasalaga i le toto.

O vaega o le tanning o loʻo maua i le laumei e maua ai se aafiaga lelei i le gaioiga o le pancreas, ma e aoga foi mo soʻo se faʻamaʻi o le tino vaaia. O le Pantothenic acid e faʻaaoga ai metabolic processes, faʻamaonia le mamafa, faʻaleleia le faʻaaogaina o meaʻai ma puipuia ai le atinaʻe o le maʻisuka.

O lau o le lau o loʻo i ai le aʻafiaga o le fomaʻi ma le faʻafouina, e mafua ai le faʻamaloloina o le tele o le paʻu o le paʻu, o se faʻalavelave masani o le maʻisuka. I le faʻaopoopoga, o lenei mea e puipuia ai le tupu mai o faʻalavelave i le vavagana o waha, i luga o le mucous membranes ma vae vaivai. Faʻafetai i le uʻamea o loʻo i totonu o lau o le kulimi, e mafai ona puipuia le faʻamaʻi o manua ma faʻaumatia faʻamaʻi maʻi paʻu.

O Diabetnorm o loʻo i ai foi se vaega o lau o pi, e mauoa i:

  1. Aminocarboxylic acids (lysine ma arginine) - fausia ai a latou lava polotini, e aofia ai le inisalini, o le leai o se tasi o mafuaʻaga autu o le maʻisuka.
  2. Fiber - faʻagesegese ai le faʻaleleia o oloa gaʻo i totonu o le manava, faʻagasoloina o gaioiga gasegase ma faʻaitiitia ai le ono mafai ona faia ni fesuiaʻiga fesuiaiga i le glycemia.
  3. Copper ma zinc - maua ai se aoga aoga i luga o le pancreas, faʻapipiʻiina le gaioiga o amino acids ma fesoasoani i le faʻaleleia atili o le inisalini i le tino.

E le gata i lea, o le galega e aofia ai le galega, o loʻo i ai le hypoglycemic, o le anthelmintic, diuretic ma le diaphoretic effect. E le gata i lea, o faʻamaʻaina o vailaʻau faʻamalosia e faʻamalosia ma faʻalogo ai maso lamolemole o totoga i totonu, aveesea le cholesterol sili atu mai le tino ma faʻamalosia ai toto toto. O le isi laau e faatonutonu ai le gaioiga ma le faapaleniina o le vai, faaleleia atili le tali atu o maso totonu i le uluina o le kulukose i totonu o le toto, lea ei ai lona aafiaga tuusaʻo i le pathogenesis o le maʻisuka.

O le stevioside o loʻo i ai i Diabetnorm e mafua mai i stevia, o se vailaau masani o le suka e sui. O lenei vaega e faʻaitiitia ai le faʻafefe o gaʻo i totonu o le manava, e faʻaitiitia ai le manaʻomia mo insulin, e maua ai le malosi o le tino.

E le gata i lea, o le taumafa o mea taumafa o loʻo i ai le acid ascorbic, lea e faʻaleleia ai le faʻafouina o toto ma le faʻamalosia ma faateleina ai le maualuga o le hemoglobin. I le faaopoopo atu i ai, o le vitamini C o se vaifofo masani lea e puipuia ai le tino mai radical saoloto, e faaitiitia ai le gaioiga o metale mamafa, aveese toxins, toxins ma masima. E le gata i lea, o le elemene ascorbic ei ai sona aafiaga lelei i le cardiovascular system, e faʻamalosia ai le faʻaogaina o le tino.

O le aʻa o le Burdock e mauoa i gaʻo ma gaʻo taua e aafia i le fausiaina o sela fou. E le gata i lea, o lenei masini ei ai se insulin polysaccharide lea e faʻamalosia ai le malepelepe o gaʻo, faʻaleleia galuega faʻapitoa, faʻamalosia ai le gaosiga o le inisalini ma aafia ai i le gaosia o gaʻo.

E le gata i lea, o le Diabetnorm o loʻo i ai le aʻa o le chicory, lea o loʻo i ai se faʻafefete, faʻafefe-inflammatory ma le vasodilating. E le gata i lea, o le laau e faʻamalosia ai le puipuiga o le tino ma le tino o le tino, faʻamaonia ai le gaioiga o le ate, fatugaʻo, pelelele ma puipuia ai le atinaʻe o gastroparesis.

Ae o le mea sili ona taua, o chicory o loʻo i ai le inisalini e faʻamautu ai le kulukose toto.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina


Elixir Diabetes ua faʻaalia mo le puipuia o le maʻisuka, i le tulaga o prediabetes (faʻavaivaia le glucose tolerance), ma e faʻaaogaina foi o se vaega o togafitiga faʻapitoa. E faʻaaogaina foi le fualaau mo faʻalavelave o le maʻisuka, e pei o le nephropathy, retinopathy, macro- ma microangiopathy, ma le neuropathy.

I le faʻaopoopoga, o le Diabetnorm o loʻo faʻaaoga e puipuia ai le atinaʻeina o le maʻi o le maʻisuka vaevaega, maʻi o le gaʻo ma le edema o pito i tua o se vaega o togafitiga faʻapitoa. E le gata i lea, o le meafaigaluega e faʻamalosi ai le puipuiga, puipuia le foliga mai o viral ma malulu ma taofia ai le atinaʻeina o le vai o le vaitamini.

E le gata i lea, o le faʻaopoopoga o loʻo faʻaaogaina mo le faamai o le intestinal, constipation, pancreatitis ma osofaiga o helminthic. O le isi elixir e aoga i faʻamaʻi o le vevela (pyelonephritis, cystitis) ma gaʻo.

E le gata i lea, o le maʻisuka e fesoasoani i le rūmāmatika, maualuga o le toto ma le fulafula e mafua mai i maʻi fatu. E le gata i lea, o le fualaau oona e faʻaaogaina e avea o se faʻamalolo o le gout, faʻatasi ai ma le leiloa o minerale i le tulaga o le aveina o togafitiga ma le faʻasalalau le masima masima.

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o le maʻisuka - o le le faʻamaoni e tasi i ona vaega. I le maʻisuka i tagata matutua, o le fualaau faasaina ua ave 3 p. 15 ml i le aso, inu uma 100 ml vai. O le umi ole togafitiga e 20 aso.

E le gata i lea, o togafitiga e tatau ona faia i vasega: i le gasologa o le tausaga ma le vaeluaga o le 2 i le 3 vaiaso.

Faʻamatalaga, tau, tulaga e teu ai


O suʻesuʻega o le maʻisuka e eseese. O mea le lelei e aofia ai le faateleina o le manaʻo ma le umi o togafitiga, lea e le manaʻomia ai ni tupe faʻaletupe laiti.

Ae o le tele o le maʻisuka e fai mai o le meafaigaluega e mafai ai e oe faʻavavevave tulaga maualuga o le suka, ma faʻaleleia ai le lelei o le olaga. E tusa ai ma iloiloga a fomaʻi, latou te le faʻavasegaina le Diabetnorm o se vaega o vailaau lelei, e ui lava latou te le faafitia o le meaʻai o mea taumafa o loʻo aofia ai vaega aoga e fesoasoani e tau ai le maʻisuka.

O le tau o le tasi pusa o fualaau faasaina e mai le 500 i le 7000 rubles. E taua le matauina ole maʻisuka ile maʻisuka e le mafai ona faʻatau i falemaʻi. E mafai ona faʻatonuina le meafaigaluega i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa (Apifitogrupp LLC).

O le faʻaopoopoga meaai e tatau ona teuina i se mea pogisa, i le vevela o le 0 i le 18 tikeri, ma le malulu o le ea e le sili atu i le 75%. A uma ona tatala le afifi, ona fautuaina lea e tausia le meaola i totonu o le pusaaisa i le vevela o + 2-4 tikeri. O le ola o le faʻaopoopoga e 6 masina mai le aso o le gaosiga.

O le mea lea, o le Diabetnorm o le a avea ma se fesoasoani tele i le togafitiga lelei o le maʻisuka. I le uma, o loʻo aofia ai mea masani e faʻaleleia ai le suka toto ma faʻamalosia ai le gaosiga o le inisalini.

O faʻamatalaga lautele e uiga i le olaga ma se faʻamaʻi o le maʻisuka o le a maua ai se vitio i lenei tusiga.

DIABETES

Syrup Diabetnor - o se meaʻai faʻaopoʻai i le taumafataga, o se punavai o mea e ola ai meaola, fesoasoani e faʻamaonia le metabolism o le carbohydrate ma le suka toto.

O le faʻamaʻi o le maʻisuka i le lalolagi atoa - o le auala lea e mafai ona faamatalaina ai le tulaga i le lalolagi. E faitau miliona tagata o loʻo mafatia i se faʻamaʻi, o le mea e leaga ai, e le mafai ona faʻamalolo. O le fomaʻi fou o le maʻisuka sa faia e puipuia ai le maʻisuka ma puipuia le tino mai ona taunuuga matautia.

Faʻanoanoa i le ulu, vaivai, vaivai, le mautonu, mafaufau le lelei - o faailoga muamua nei o le maʻisuka. O le tele o le maʻisuka latou te iloa le taua o le faatumauina o kulūkose maualuga, mataʻituina o le cholesterol, faʻamalosi vaʻa toto ma tausia ai galuega masani o le pancreatic. Faatasi ai ma nei galuega uma, o le Diabetnorm o le a fesoasoani e taulimaina. E le gata i lea, o lenei vailaʻau o se puipuiga sili lea ona lelei o le maʻisuka, o le sili ona lamatia o ia faafitauli ma le loto, gaʻo, totoga o le vaʻai ma le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Faʻaaogaina o le suka Maʻisuka e mafai ona fautuaina i tulaga nei.

Puipuia o le maʻisuka, vailaʻau (faʻaleagaina le faapalepale i gaʻo) - o se vaega o togafitiga faʻapitoa,

O le maʻi suka ma ona faʻalavelave, faʻapea foʻi ma le puipuia o lona atinaʻe - o se vaega o togafitiga faʻapitoa,

Ituaiga 1 o le maʻisuka - o se vaega o togafitiga faʻapitoa,

Tusa 2 le maʻisuka faʻamalosi - o se vaega o togafitiga faigata,

O le maʻisuka micro- ma macroangiopathy ma le puipuia o nei tulaga o se vaega o togafitiga faigata,

O le neuropathy o le maʻisuka ma lona puipuiga - o se vaega o togafitiga faigata,

O le maʻisuka retinopathy ma lona puipuiga - o se vaega o togafitiga faʻapitoa,

O le nephropathy o le suka ma lona puipuiga - o se vaega o togafitiga faʻapitoa,

Ina ia mafai ona taofia le atinaʻeina o le "maʻisuka vae" ma o se vaega o togafitiga faʻapitoa o lenei faʻalavelave o le maʻisuka,

Togafiti faʻasolosolo o vae - o se vaega o togafitiga faʻapitoa,

Faʻatasi ai ma faʻamaʻi pipisi faʻatasi ma le edema - o se vaega o faʻafitauli faʻapitoa,

Le faʻamalosia o le puipuiga o le tino, le puipuia o faamaʻi ma vailaau faʻamaʻi, faatasi ai ma le vai o le vai, vaivai,

I le avea ai o se vaega o togafitiga faʻapitoa mo faʻamaʻi pipisi o le manava, faʻatasi ai ma se faʻafefe o le manava, papili, e pei o le anthelmintic, ma le pancreatitis, faʻapea foʻi ma le puipuia o le osofaʻiga o le faʻalavelave ma le faʻamalolo o faʻamaʻi o le gastrointestinal tract,

I le avea ai o se diuretic anti-inflammatory ma le agamalu, e faʻaaogaina mo faʻamaʻi ma gasegase faʻamaʻi (cystitis, pyelonephritis, urolithiasis),

I le avea ai o se vaega o togafitiga faʻapitoa e faʻaitiitia ai le fulafula i faʻamaʻi o le fatu, toto maualuga, rūmatism,

I le avea ai o se vaega o togafitiga faʻapitoa e faʻafaigofie ai le metabolism masima ma puipuia ai le leiloa o minerale pe a ave ni togafitiga, faʻapea foʻi ma faʻaitiitia faʻaaliga o le gout.

"Elixir Diabetes" - o le a lea?

E tusa ai ma le faʻatau atu o nofoaga, o se vailaau masani lea mo le faatumauina o le maualuga o le kulukose o le toto. O loʻo i ai ni vaega o lauʻau e maualalo ai le kulukose, aveese le cholesterol, faʻamalosia vaʻa toto, ma faʻaleleia le gaioiga o le pancreas. Elixir Diabetes o se fesoasoani tele mo le maʻisuka.

  • vai inu
  • preservatives sodium benzoate (E211) ma le potassium sorbate (E202),
  • bean leaves
  • vine, vine, laulaʻau,
  • steviositis
  • ascorbic acid.

O vaega autū o loʻo i ai i le hypoglycemic, anti-inflammatory, immunostimulating ma diuretic.

Faʻaaogaina o le maʻi suka

O le maʻi suka e faʻaaogaina e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa mo:

  • Maʻi Faʻasoloina o Carbohydrate (prediabetes),
  • Tusa 1 ma le ituaiga 2 maʻisuka
  • O le maʻisuka retinopathy, neuropathy, nephropathy,
  • Mo le puipuiga o le atinaʻeina o "vae o le maʻisuka",
  • Ina ia faamalosia le puipuiga,
  • E avea o se anti-inflammatory
  • Faatasi ai ma le edema e fesootai ma maʻi fatu,
  • Faʻaitiitia le foliga mai o le gout.

Ave 20-30 aso mo le 1 sipuni i le 100 ml o le vai 3 taimi i le aso.

Contraindications: o le le faʻapalepale tagata taitoatasi.

O 'eseesega sauniuni' mo le maʻisuka o loʻo faʻasalalau faʻasalalau i le Initaneti. E leai se aoga mai lo latou faʻaaogaina, o le faʻamoemoe o le faatauina atu o ia tupe o le maua lea o tupe i faiga taufaasese.

Le lisi o nei vailaʻau:

Maʻisuka: iloiloga o maʻisuka

E tusa ai ma pepa e le o se fualaau faasainaO se meaʻai meaai. E le faʻatau atu i falemaʻi, e mafai ona e faʻatau i le Initaneti. O le tau o le 500-600 rubles. O le mea lenei e mafaufau i ai tagata e uiga i lenei elixir:

O laʻu iloiloga o se fomaʻi e leaga. E le o se fualaau faasaina lea e na o luga o le Initaneti e faatauina atu ma e le o iloa mea oi totonu. O le fualaau faasaina e masani ona faalauiloaina e ala i le fesoasoani a le nusipepa a le Vestnik Zdorovya, o iloiloga lelei uma o loo atagia, na tusia e kopi kopi na maua tupe mo lenei mea.

Ina ia faamaonia le pepelo, matamata i le vitio:

O le tagata lava ia, o le a ou le faatauina le Diabetnorm, o se mea leaga lea o tupe. Aua lava nei fiu auala masani o togafitiga o le maʻisuka!

Meaʻai faaopoopo elixir "Diabetnorm"

O le togafitiga autu mo le maʻisuka o le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamalosi poʻo le inisalini, e faʻalagolago i le ituaiga o maʻisuka. I luga o le Initaneti e mafai ona e maua le tele o faamatalaga e uiga i meaʻai po o meaʻai paleni, lea, e tusa ai ma tagata gaosiga, o le a fofoina le maʻisuka, faʻaitiitia le lamatiaga o faʻalavelave poʻo le faʻasaʻo maualuga le kulūkose.

Talu ai nei, i laʻu tusiga, na ou faʻaalia ai le moni o lifemax ma o latou sui o loʻo i ai fesoʻotaiga, o ē na faʻamaonia e mafai ona latou fofoina lenei faʻamaʻi faʻamaʻi ma pulumu. O lenei o le a matou talanoa e uiga i le matelaina o le Diabetnorm taumafa.

"Elixir Diabetes" - o le a lea?

E tusa ai ma le faʻatau atu o nofoaga, o se vailaau masani lea mo le faatumauina o le maualuga o le kulukose o le toto. O loʻo i ai ni vaega o lauʻau e maualalo ai le kulukose, aveese le cholesterol, faʻamalosia vaʻa toto, ma faʻaleleia le gaioiga o le pancreas. Elixir Diabetes o se fesoasoani tele mo le maʻisuka.

Faatulagaga:

    vai inu, masini faasao sodium benzoate (E211) ma le potassium sorbate (E202), launi vine, vine, vine, laʻau o le muti, steviositis, acid ascorbic.

O vaega autū o loʻo i ai i le hypoglycemic, anti-inflammatory, immunostimulating ma diuretic.

Maʻisuka mo le maʻisuka ma le mamafa: o le ki i le soifua maloloina ma le ola umi!

E tusa ai ma tagata tomai faapitoa WHO, o le maʻisuka i aso nei ua avea ma "faafitauli i tausaga uma ma atunuu uma." O le vaivai, vaivai, le mautonu, tiga i totonu o le loto eo faatasi ma le maʻisuka, oe ua faamalosia e tausia i taimi uma le tausisia o le maualuga o le kulukose i le toto ma mataʻituina le tulaga o le cardiovascular system.

O le maʻi suka e matautia tele i aʻafiaga le lelei e ono afaina ai le tino. Faatasi ai ma mafuaʻaga o le oti i le lalolagi, o le maʻi e nofo i le nofoaga lona tolu. I le 60% o mataupu, o le maʻisuka e mafua ai le le atoatoa. O faamaʻi o le fatu cardiovascular, o le maʻisuka, o le faaitiitia o le vaʻai o ni faʻafitauli matuia e mafua ai le maʻi.

Faʻaauau pea le tulaga masani o le toto toto ma le kulūkose e na o le pau lea o le auala e taofi ai le atinaʻe o le maʻisuka ma puipuia ai faʻafitauli. O le diabetnorm o se fofo masani na faia e le Apifitogrupp sosaiete faasaienisi ma gaosiga o kamupani mo lenei faamoemoe.

E faapefea ona galue le fualaau faasaina?

O fualaau faasaina e maua ai fesoasoani tele i tagata maʻisuka oe filifilia se olaga atoatoa. O fualaau faasaina e aoga mo le tino i ia tulaga:

    o le gasegase o le maʻisuka, o ona faafitauli ma le puipuia o la latou atinaʻe, maʻi o le maʻisuka, le neuropathy, retinopathy, maʻi o le gaʻo, "maʻi o le maʻisuka", faʻamaʻiina o le tino, le atoatoa o le vaitamini, maʻi malulu, faʻamaʻa, maʻi, afaina o le gastrointestinal, urolithiasis, pyelonephritis, cystitis, fulafula i le toto maualuga, rūmatism, maʻi fatu.

Vaega autu Elixir Diabetorm ei ai le tele o gaoioiga:

    o le galoga e maua ai le toto toto, lea e fesoasoani e faaitiitia ai fua o laupepa ma insulin, laulaʻau pia - ona maua ai se aafiaga anti-inflammatory ma le agamalu, faaleleia le metabolism, ma ua faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le fulafula i le pyelonephritis , urolithiasis, toto maualuga, fatu fatuga, pancreatitis, pulutala biliolio - aofia ai le glycoside, neomyrtillin, faaitiitia o le toto toto, avea ma prophylaxis o maʻi mata, ma e maua ai le saofaga i le faaleleia atili o le vaʻaiga, laulaʻau laulaʻau - e aofia ai le elemene ascorbic, flavonoids, vitamini B, quinones, aʻafiaga o le suka, e faʻaaogaina e avea ma faʻamalosi ma le faʻamalosi malosi mo le faʻaleagaina o le tino, vaivaiga o le vitamini, stevioside - lea e maua ai le saogalemu glycoside e faʻaleleia ai le tino o le tino , elemene ascorbic - o loʻo aiaia ai le faʻatonutonuina o le gaosiga o le gaʻo, gaioiga toe faʻafoʻiina, faʻamaʻi toto, faʻasologa o le collagen and procollag kulupu, faʻamalolo le inu, faʻaaogaina mo le toto, faʻalauteleina le mafaufau ma le faʻalavelave faaletino.

Auala e faʻaaoga ai fualaau faasaina

O le faʻaaogaina o Elixir Diabetnorm e le faigata. 1 sipuni (15 ml) o le vailaau faʻasaina ua faʻamuamua muamua i le 100 ml o vai, lauti poʻo isi meainu. Ave le fualaau faasaina 3 taimi i le aso mo le 20-30 aso. O vasega faʻaopoopo e fautuaina i le gasologa o le tausaga.

O le maʻi suka e leai se faʻasalaga, sei vagana ai le faʻalepale tagata taitoatasi i vaega. E fautuaina e teuina le tatalaina o le vailaʻau i totonu o le pusaaisa.

Elixir "Diabetnorm" e faaitiitia ai aafiaga o le maʻisuka

Mo le faigofie ma le gasologa o le olaga, o tagata soifua e tele naua faʻamaʻi. O le tele o togafitiga faafomaʻi e faʻamoemoe e faʻamalo ai o latou taunuuga, ma o mafuaʻaga e tumau pea le le mautonu. O le fesoasoani moni lava e mafai ona maua e ala i le faʻamautuina o mea taumafa, taumafa o mea masani e maua i vitamini ma mea aoga.

I le faaaogaina o ia mea, e na o le tino lava e mafai, pe afai e le faatoilaloina le maʻi, ona faaitiitia lea o ona faʻaaliga. Faʻaaogāina o mea faʻapitoa e faʻapipiʻi ma togafitiga faafomaʻi, i le tele o tulaga, e mafai ona e faʻaumatia atoa le faʻamaʻi. O togafiti faʻapitoa ia o le Tsarskiy Kedr online tuʻuina atu ana tagata asiasi.

O se tasi o mea taatele ma i le taimi e tasi o faʻamaʻi sili ona lamatia o le maʻisuka. I mafuaʻaga o le maliu ma le le atoʻatoa, e tutusa lona tolu i le lalolagi. O ona faʻaaliga sili ona matautia o:

    Faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cardiovascular system. Faʻafitauli leaga. Maʻisuka vae. Elixir "Diabetnorm" ua mamanuina e faaitiitia ai aafiaga o le maʻisuka, e puipuia ai ona aʻafiaga leaga i luga o mamanu uma ma okeni.

O le tuufaatasiga o le elixir

O se vaega o lenei sui faufautua o lona natura atoa ma le filifilia ma le faaeteete vaega. E aofia ai:

    Pupu vine. Taʻu vao. Laʻau paʻu Pulu fagu. O le vitamini vitio C o le acid ascorbic.

O le fomaʻi faigofie ma le faigofie o le puleaina o lenei sui sooupu e avanoa mo le pulega i lalo o soʻo se tuutuuga.

Faamalologa meatotino

O le taliaina o le elixir e le gata ina mafai ai ona taulimaina faʻaaliga o le maʻisuka, e puipuia ai lona atinaʻe, ae ia toe foi atu i tulaga masani o na vaega o le tino ua uma ona maua i le maʻi. E tusa ai ma suʻesuʻega, o le faʻaaogaina o le elixir e mafai ai ona puipuia ma togafitiga faʻamaʻi o le gastrointestinal tract, ma mafua ai ona o le maʻisuka faafitauli.

Taofi le atinaʻeina o le maʻisuka i ona tulaga uma ma oʻo lava i le taofia o le atinaʻe o le faʻamaʻi lava ia. Le puipuia ma le togafitia o maʻi pipisi i vae. Tuʻu atu i le faʻaititia o faʻaaliga o faʻamaʻi e pei o le maualuga o le maualuga ma le rūmatika. Faʻaauau le paleni-masima paleni, faʻaumatia taunuuga o le faia o togafitiga. Faʻalavelave i faʻamaʻi fatu ma gasegase.

Tuua Lau Faamatalaga