Orsoten mo le gau o le mamafa: pe faapefea ona ave le fualaau faasaina

E tusa ma le 40% o tagata o loʻo nonofo i le lalolagi e maua mai nisi pauna. O le mea lea, o se numera tele o kamupanī o loʻo atinaʻe faʻateleina fualaau fou mo le mamafa o le mamafa, ae le o mea uma e aoga tele.

Ina ia filifilia le fua saʻo, e tatau ona e gauai atu i foliga uma o lou tino, mo se faataitaiga, faʻamaʻi maʻi, ma isi. I totonu o lenei tusiga, o le a tatou talanoa e uiga i fualaau lelei mo le mamafa o le mamafa, "Orsoten" ma le "Orsoten Slim," o la latou faatusatusaga, eseesega ma sili atu.

Orsoten o paʻupuʻe paʻepaʻe ia e faʻaititia ai le mamafa o le mamafa ona o lisi igoa faʻasaina le lipstic gastric and pancreatic, ona o lea mea ua i ai le soliga o le malepelepe o gaʻo meaʻai ma ua amata ona o mai i lalo mai le vaega o meaʻai. E le sili atu ma le 3 taimi i le aso e ave ai capsules i le taimi o taumafataga pe le silia foi ma le itula pe a maeʻa le taumafataga.

O fualaau faasaina, e pei o isi tagata uma, ei ai aʻafiaga o loʻo faʻaalia i taimi masani, i totonu o le "gaʻo" stools, feusuaʻi le faʻaogaina, faʻapea foʻi ma le faʻamalolo mai le faʻasaʻo ma sili atu.

O aʻafiaga e faʻaitiitia pe afai o le meaai e aofia ai le tele o le gaʻo. Afai ei ai le tele o gaʻo i meaʻai, ona aʻafia ai lea o aʻafiaga ile itu.

Orsotin Slim

Orsoten Slim o se kaseta malosi gelatin, samasama, lea foi siitia le mamafa o le mamafa i luga o le mataupu faavae lava e tasie pei ona masani ai Orsoten. E tatau ona faʻatauina le fualaau faasaina i le tolu i le aso faatasi ai ma taumafataga pe leai foʻi se sili atu i le itula pe a maeʻa le pulega.

Talu ai o Orlistat, lea o loʻo i ai i le tuufaatasiga, e le o aʻafia mai i le gastrointestinal tract, ona o lenei mea e leai lava se aʻafiaga, o lona uiga, e le o aʻafia i le toto.

I le taimi o le paʻu o le mamafa, e mafai ona e maitauina o faʻamaʻi pipisi e mafua mai i le oona. O nei faʻamaʻi e aofia ai: o le maʻisuka, toto maualuga, lipid metabolism ua toe faʻafoisia, eseese toxins ma toxins e sau mai le tino, ma isi.

Orsoten - faatonuga mo le faʻaaogaina

O lenei vailaʻau e faʻaitiitia ai le gaogao gaʻo. O loʻo i ai le vailaʻau faʻapitoa poʻo le lisi, o loʻo umia lipine (mea e gaʻo ai gaʻo, gaʻo gaʻo, vailaʻau gaʻo gaʻo), e faʻamalolo ai le malosi. Talu ai ona o lenei mea, o le a leai ni meaʻai e alu ese mai le tino ma feces. O le vailaʻau o Orsoten e faʻaitiitia ai le mamafa e aunoa ma le faʻamalosia o le vaega galue.

O le togafitiga o le fualaau faasaina e atiina ae ai le muamua 24-48 itula mai le taimi e ave ai le kaputa ma e oʻo lava i le tolu aso pe a maeʻa togafitiga. O le faʻaaogaina o le lisi o le lisi o le tamaititi e leai se aoga pe a faʻaalia i le tautala. 8 itula pe a uma le capsule, o le mea gaioi e le maua i le plasma toto. 97% o le igoa o le igoa o le a faʻavae mai le tino o le tagata ma fecesi.

Faiga faʻapolopolo

O lenei fualaau faasaina e masani lava ona avanoa i le pepa faapipii:

  • 7 capsules i totonu o se pepa alumini (aluminiumini, lalagaina) i totonu o se pusa kata 21, 42, 84 capsules,
  • 21 capsules i totonu o se pepa alumini (alumini, lalagaina) i totonu o se pusa kata 21, 42, 84 capsules.

O pusa e tatau ona teu i totonu o potu malulu ma se faʻalaulauina o le vevela i le va o le 15-25 tikeri Celsius. Faʻalagolago i le afifi, o le soifuaga o le oloa e mafai ona fesuiaʻi i totonu o le lua i le tolu tausaga. Aloese mai le faaaogaina o fualaau faasaina e tamaiti i lalo ifo o le matua, o lona aafiaga i lenei tausaga i luga o le tino e le o malamalama atoatoa i ai.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

I le faaopoopo atu i le vaega galue, o mea o loʻo i totonu o le pepa e le eseese tele. O le tuufaatasiga o lenei vailaau faasaina e aofia ai mea nei:

  • lisi o igoa - 120 mg,
  • mea faʻalavelave - microcrystalline cellulose,
  • i capsules - vai, hypromelilose, dioxide (E171).

Faailoga mo le faʻaaogaina

O togafitiga uumi mo togafitiga faʻatasi ai ma le fualaau faasaina ua naʻo mo tagata mamaʻi e sili atu le mamafa (BMI sili atu nai lo le 28), o le meaʻai (BMI sili atu ma le tutusa ma le 30). O fualaau taumafa o Orsoten o loʻo faʻamatalaina i vailaʻau oona (hypoglycemic) ma faʻatasi ma se taumafataga maualalo-calorie. O sea tuufaatasiga ua tofia i tagata:

  • mamafa, mamafa,
  • ma le maʻisuka ituaiga 2.

Ole togafitiga ole lisi ole a faʻaalia ai tulaga lamatia ma faʻamaʻi e mafua ai le tele o meaʻai, e aofia ai le cholesterol toto e le masani ai (hypercholesterolemia), maualuga maualuga o le toto maualuga, le maʻisuka ituaiga 2, na faʻavaivaia le glucose toleni. O le isi vailaʻau e faʻaititia ai le aofaʻi o mea faʻapipiʻi mataga. Faʻatasi ma se taumafataga, e fautuaina laulau e tuʻufaʻatasia ma se vaitamini.

Contraindications

Faatasi ai ma le maitauina autu, o le lisi lea e iloga:

  • tausaga a tamaiti (e oo i le 18 tausaga),
  • cholestasis
  • tali atu i le lisi,
  • maʻitaga
  • lactation period
  • malabsorption syndrome.

E faʻapefea ona ave Orsoten e leiloa le mamafa

O capsules e tatau ona tautala faʻafofoga, fufulu i le vai, faatasi ai ma meaai poʻo totonu o le 1 itula mulimuli ane. A e faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona e tausisia se meaai maualalo maualalo-calori e aofia ai le sili atu i le 30% gaʻo, fuafua i luga o le kalori atoa ma le faapaleniina o le BJU. E fautuaina e tufatufaina meaʻai uma i ni taumafa se tolu, aua le vaevaeina meaai i le 6-8 vaega. O le umi o le vasega, o le vailaau o vailaʻau e fuafuaina e le fomaʻi.

O le maualuga o le aso mo le tagata matutua o le 360 ​​mg - 1 capsule mo le taumafataga autu. Afai e le maua ni gaʻo mea taumafa, ona mafai lea ona e le toe ave le fualaau. O le le malamalama i le ava malosi e matauina. O le saogalemu o le faʻaogaina o capsules Orsoten i tamaiti e leʻi faʻatuina. I le tolu masina mulimuli ane, afai e le itiiti ifo i le 5% le mamafa o le tino o le tino, e le aoga le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Faʻatasi ai ma se faʻalavelave, e leai se faʻaopoopoga i le gaʻo o le gaʻo. O le faʻateleina o fualaau o Orsoten e faʻateleina ai le lamatiaga o le atinaʻeina o aʻafiaga le lelei i totonu o le lisi. E le o iai se vaifofo, o le mea lea, i le tulaga o le sologa lelei i le aso e sosoo ai, e tatau ona e mataʻituina ma le totoʻa le tulaga o le maʻi ma, afai e tatau ai, ia faia togafitiga symptomatic.

Faʻaiʻuga

I le aveina o Orsoten, e mafai ona foliga mai o le faʻamalolo mai le faʻasaʻo, o le a sili atu ona faʻailoaina lenei tulaga ile lua aso muamua mai le amataga o le fualaau faasaina, pe a maeʻa ona faʻaitiitia le gaʻo o le gaʻo pe a uma le faʻasologa mulimuli o le lisi. O lona faʻaaliga, faʻapea foʻi ma faʻasolosolo masani e faʻaumatia, manava manava, e mafai ona pulea e ala i le faʻaitiitia o le tele o gaʻo i taumafa i aso taitasi.

O nisi tagata gasegase na osofaia osofaiga o le tino, vaivaiga, leai se popolega, afaina ma le urinary tracts siama, hypoglycemia, suiga o le toto toto, dysmenorrhea, oxalate nephropathy, tali o le paʻu, bronchospasm, Quumeke edema, osofaʻi anaphylactic. E mafai foi:

  • tiga o le manava
  • afaina, afaina,
  • faaleagaina o nifo, gom,
  • faʻamaʻi toto
  • pancreatitis
  • hepatitis
  • gaogao.

Masalo o le faʻaitiitia o le aʻafiaga o nisi faʻamaʻi faʻamaʻi. I lenei tulaga, e tatau ona faʻaaoga le auala puipui o le faʻasaina. I le iai o soʻo se faʻaaliga e le manaʻomia i lou manatu, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi agavaa o le a filifili e faʻaitiitia le metotia poʻo le maeʻa ona faʻaaogaina lenei vailaʻau.

Faʻailoga lautele i le va o Orsoten ma Orsoten Slim

E faavae i luga o faʻamatalaga o loʻo i luga, e mafai ona tatou faʻapea o fualaau oona e tutusa lelei le tasi i le isi ma o lea e leai ai se eseesega i mea uma.

  • Galuega tau vailaʻau. O ia mea uma e lua mo le gau o le mamafa ma faia le galuega tutusa, e le gata i lea, e faia tonu lava ia lava taga tutusa.
  • Metotia o le talosaga. E tatau ona ave uma fualaau faasaina ia sili atu ma le fa faatolu i le aso, faatasi ai ma taumafataga, e avea o se mea faaopoopo masani.
  • Faʻaiʻuga. Talu ai ona o le fualaau faasaina e aafia ai le gaioiga o le gastrointestinal tract, e mafai ona e maitauina le tele o malaga i le faletaele, ae le o masani masani, ma i nisi tulaga e oo lava i le le mautonu.
  • Faailoga mo le faʻaaogaina. E fautuaina ina ia faʻaaogaina naʻo tagata na o loʻo lamatia i le tele o meaʻai pe ua leva ona mafatia ai. Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau faasaina, i soʻo se tulaga, e tatau ona faʻatalanoa se tagata poto faapitoa.
  • Contraindications. E naʻo le faʻailogaina pe afai ei ai le faʻalauteleina o le lagona i le lisi o loʻo i totonu o le tuufaatasiga.

Faatusatusaga o fualaau faasaina ma a latou eseesega ia i latou lava

  • O le eseesega muamua ma le taua i le va o nei vailaʻau e lua o le Orsoten e naʻo le faʻatau e mafai ona faʻatau i se fale talavai talavai, talu ai o loʻo faʻamatalaina i tagata ma le tele o meaʻai. Orsoten Slim e mafai ona faʻatau e aunoa ma se faʻamaumauga, o le tele o tagata e faʻasauāina ma, o le mea lea, latou te faia aua latou te le o iloa le mea latou te manaʻomia pe a mavae se taimi.
  • Le eseesega lona lua o le fua o mea aoga i le tasi capsule. I Orsoten, o le dosiga e 120 mg o Orlistan i le tasi capsule, ao i Orsoten Slim, o le dosage ua vaelua ma e tusa ma le 60 mg i le pusa.
  • Lona tolu o le eseesega itu aʻafia. I le tulaga masani o Orsoten, e masani lava e le o matauina, ae mai Orsoten Slim e mafai ona e maitau se mea ese mea ese. E le manino ona o le a, ae o Slim e taʻitaʻi atu i se nofoa le pulea. O tagata na ave Orsotin Slim tusi e toetoe lava a latou le tuua le faletaele, aua o faʻauluuluga e masani lava ona le mafai ai ona latou i ai i le taimi.
  • Tau fualaau faʻatau. Afai e te faʻatauina se ala masani o le Orsoten, o le a sili atu ona lelei nai lo le Slim, ona o le fua o capsules Orsoten Slim o le a manaʻomia ai le sili atu nai lo le mea masani.

O le a le vailaʻau e sili atu ona lelei mo ai ma le fea tulaga

Afai tatou te mafaufau i fualaau mai le silasila a le kamupanī, e faigata ona taʻu po o le fea o fualaau e sili atu ma pe aisea. Ae mo lenei mea ei ai iloiloga o tagata na faʻataʻitaʻi le fualaau faasaina, faʻapea foʻi ma fomaʻi.

Afai e te tilotilo i iloiloga, e mafai ona e iloa o le toʻatele e filifilia Orsoten, ae le o Orsotin Slim. Pe a ave le fualaau muamua, e mafai ona maitauina itu e sili atu nai lo le taimi e ave ai le lona lua. E faʻavae i luga o iloiloga, e mafai ona malamalama o Orsotin Slim e mafua ai le aʻafiaga o aʻafiaga o le tino, e amata ai le le atoatoa o le gasegase o le gasegase ma o le nofoa e masani lava ona le mafai e tagata ona tuua le faletaele toetoe o le aso atoa.

E faʻamaonia le fualaau mo tagata o soo se vaitausaga, ae fautuaina mo tagata e sili atu ile 14 tausaga. O fafine maʻitaga ma faʻamaonia e mafai ona ave ma le saogalemu i latou, ae na o le maeʻa ona feutagai ma la latou fomaʻi.

I se tulaga lautele, ina ia maua ai se taunuuga ma le maua ai le mamafa, e tatau ona e taaalo i taaloga ma tausisia lelei mea taumafa, o meaʻai o mea taumafa e fesoasoani na o le le lava, ma e le mafai ona fesoasoani atoatoa e aveesea le mamafa. O le mea lea, pe a faʻaumatia Orsoten, e tatau ona e tausisi i se meaai e fautuaina e lau fomaʻi, lea e mafai ai ona tele se meaʻai i totonu, ona e mafua ai aʻafiaga.

Orsoten Faʻaalia

Orsoten o se fualaau faasaina e togafitia le meaʻai. E aʻafia i le vaega o le pharmacological o le faʻamaonia o le lipase digestive. Faiga faʻavae - tuʻuina. Capsules ei ai se lanu paʻepaʻe pe samasama. O totonu o se vailaau i le paʻu pepa.

E tele vailaʻau faʻasaina, o loʻo faʻatatau i le faʻaitiitia o le mamafa o le tino. O faʻataʻitaʻiga o Orsoten ma Orsoten Slim.

O le elemene autu autu i le tuufaatasiga o le lisi. I pusa, 120 mg o loʻo i ai. E le gata i lea, o loʻo i ai le microcrystalline cellulose ma nisi mea faʻapipiʻi.

O le galuega autu o le vailaʻau o le faʻaitiitia o le faʻafefe o gaʻo i le gastrointestinal tract. O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e fesoʻotai ma lana vaega taua - lisi. E puipuia ai le lipase mai le manava ma le paʻu. O lenei mea e taofia ai le vaevaeina o gaʻo o loʻo i totonu o meaai. Ona oʻo mai ai lea o nei mea uma ma feces, ma e le o aʻafia i le gastrointestinal tract. Faʻafetai i lenei mea, e mafai ona faʻaititia le aofaʻi o le gaʻo e faʻaaogaina, lea e mafua ai le gau o le mamafa.

E leai se sosoʻo faʻaogaina o le vaega galue. A faʻaaogaina le Orsoten, e itiiti lava le faʻaaogāina o le igoa o le lisi. 8 itula i le maeʻa ai o le aso o le a le toe faʻamoemoeina i le toto. 98% o le kulupu e sau i fafo ma feces.

O le aʻafiaga o le faʻaaogaina o le vailaʻau e atiina ae i totonu o le 1-2 aso i le maea ai o le amataga o le pulega, ma faʻaauau foi mo isi 2-3 aso pe a maeʻa le togafitiga.

O le galuega autu a Orsoten o le faʻaitiitia o le faʻafefe o gaʻo i le gastrointestinal tract.

O se faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o Orsoten o le meaʻai tele, pe a sili atu i le 28 iunite le aofaʻi o le tino. O le fualaau faasaina ua fuafuaina mo le faʻaogaina faʻafofoga. E tatau ona ave i ai meaai poʻo totonu o le itula mulimuli ane.

I le tutusa, e tatau lava ona e alu i se taumafa maualalo-kalori, ma o le tele o le gaʻo e tatau ona le silia ma le 30% o le aofaʻi o meaai. O meaai uma e tatau ona tufatufaina i vaega tutusa mo le 3-4 doses.

O le vailaau o le vailaau faʻasaina ua faʻamatalaina e le fomaʻi taʻitasi mo tagata maʻi taitasi. E faʻalagolago tagata matutua i le 120 mg i le aso. Afai e leai se taumafataga pe leai foi se meaʻai i meaai, e mafai ona e teena le vailaʻau i lenei taimi. O le maualuga o le Orsoten i le aso e le sili atu i le 3 capsules. Afai e te sili atu i le metotia, o le aoga o le togafitiga o le a le faateleina, ae o le tulaga e ono tulai mai i luga o le itu e faateleina.

Afai o le maʻi e paʻu le mamafa o le itiiti ifo i le 5% i le 3 masina, ua fautuaina e taofi le ala o le ave o Orsoten.

E le gata i lea, e tusa lava pe leʻi amataina le togafitiga, e tatau ona le gata i le 'ai, ae faʻaauau pea ona taʻalo i taʻaloga: asiasi i le falemaalo, vaega eseese, aau, tamoe mo le 40 minute pe savali i le ea fou mo le itiiti ifo i le 2 itula i le aso. A maeʻa le faʻamalolo o le togafitiga ma Orsoten, e le tatau ona e lafoaia se olaga ola maloloina, aemaise lava le lelei o meaʻai ma gaioiga faaletino.

O le vailaau o le vailaau faʻasaina ua faʻamatalaina e le fomaʻi taʻitasi mo tagata maʻi taitasi.

Faailoga ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina

O le autu o le fualaau faasaina o le faaitiitia o calorie sau i le tino ma le fetuunaiga o le mamafa. O le mafuaʻaga lea na faʻaaoga ai Orsoten mo:

  • oona tele, faʻaalia e sili atu i le BMI e 30 kilokalama / m2,
  • mamafa tele le mamafa ma se BMI e sili atu ile 28 kg / m2.

Faʻatasi ai ma faʻamatalaga ua faʻaalia, e tagofia le vailaʻau pe a faʻaalia mea e aʻafia ai e fesootaʻi ma le oona, o lona uiga. i le fesootaʻi atu i faʻamaʻi e mafua ai le maua o se tupe mama. I ia tulaga, o le gaʻo gaʻo e masani ona afaina, lea o loʻo faʻatasi ma se faʻaopoopoga o le maualuga o le suka ma le cholesterol. E fautuaina le faia o se togafitiga faʻatasi ma le faʻaofiina o se taumafa maualalo-kalori i tulaga talafeagai.

Taua! O le mea taugofie na faia i suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga e leai se aʻafiaga na fai. O le mea lea, o lona faʻaaogaina mo se taimi uumi i le togafitiga faʻafesoʻotaʻi ua faatagaina. Ole umi ole taimi ole pulega ole a oʻo i le 2 tausaga e aunoa ma le tele o fua. Ae ui i lea, o le tele o tulafono e mafua ai le faʻaumatiaina o vaega sili atu i totonu ole 5 aso i se auala masani.

A faʻaaogaina Orsoten, e mafai ona amanaia faʻasolega pe a le fautuaina le faʻaaogaina:

  • sili atu le lagona i le vaega galue po o elemene fesoasoani,
  • o le faʻaalia o le maʻi masani maʻi malasorption,
  • faailoga o cholestasis,
  • vaitaimi o le fanauina o se tamaititi ma le susu (e leai se faʻamatalaga saogalemu)
  • tausaga e oʻo atu i le 18 tausaga (leai o faʻamaumauga faʻamaonia i le aoga ma le saogalemu).

E fautuaina ia faʻaeteete i le i ai o maʻi nei, pe afai e tatau ona iloiloina e le fomaʻi le gafatia o le aveina:

  • le i ai o le maʻisuka ituaiga 2,
  • faʻamaoniga o le faʻaleagaina o galuega i le galuega,
  • hypothyroidism
  • o le atinaʻeina o epilepsy,
  • feeseeseaiga i le maualuga o le suavai o le ituaiga intercellular.

Faatonuga mo le faaaogaina

Ave faʻamalosi palapalisi faalua i le aso, 1 capsule. (120 mg), fufulu ma le vai manino. E mafai ona e faʻaogaina le vaifofo ao lei faia taumafa taitasi, i le taimi poo le 60 minute. pe a uma ona 'ai. Pe a faʻaaogaina le taimi e misi po o meaai e tumu i gaʻo e le o aofia ai i le taumafataga, e mafai ona e faʻaaogaina capsules.

O le umi o le togafitiga e oʻo i le 2 tausaga. O tagata matutua o loʻo i ai galuega o le fatu po o le ate e ono ave le fualaau faʻasaina e aunoa ma le faʻaleleia o fua. Faʻateleina le fua o le sili atu i le 360 ​​mg i le aso e le talafeagai, talu ai e leai se faʻaleleia atili o faʻatinoga. I le leai o ni suiga taua mo 2-2.5 masina. (togi mamafa i lalo ifo o le 5%), o togafitiga e tatau ona faamuta ona e le talafeagai.

A e ave capsules, e tatau ona e mulimulitaʻi i meaai maualalo-calori ma tausisia ia tulafono:

  • Galo i aso taitasi - e le silia le 1200-1600 kcal,
  • 'ai mea taumafa ma puluvatini ma gaʻo faʻamalosi faʻamalosi,
  • pe a ave le fualaau faasaina, o le bioavailability of vitamins A, D, E ua pa'ū,
  • faaaogaina tutusa o fualaau faasaina e manaomia ai le vaavaaiga faafomai,
  • o le faʻaaogaina o Orsoten e tatau ona tuʻufaʻatasia ma faʻamalositino.

E leai ni faʻamatalaga i luga o mataupu o le faʻamanuiaina ma le leaga o aʻafiaga e mafua ai lenei. I le tulaga o se faʻalavelave maualuga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma ia i lalo o le vaavaaiga faafomai mo le 24 itula.

Lenei e taugofie

O se afifi e 42 pulou o Orsoten e tau e tusa ma le 1,500 rubles, ma Orsoten Slim - e tusa ma le 730 rupu.

E le fautuaina le aveesea o le mamafa faatasi ai ma le fesoasoani a Orsoten Slim mo le maʻitaga ma le lactating o fafine, tamaiti ma tagata talavou i lalo o le 18 tausaga.

Patient Reviews

Polina, 27 tausaga, Novocherkassk: "O le mauaina o le mamafa pe a uma le fanau mai, e le mafai ona ia toe foi mai i le masani. Sa tatau ona ou sailia se fesoasoani mai se fomai, o le na fautuaina Orsoten. Na fai mai le fomaʻi na ia aveina foi ma talanoa faamaoni e uiga i aʻafiaga i le foliga o le faʻalilolilo. Sa ou faatauina mai capsules ma amata ona ou ave i latou 3 taimi i le aso. Sa ou taumafai e 'ai meaai e aunoa ma gaʻo ma mumusu e teu meaʻai.

Na ou lagona le taunuuga muamua i ni nai vaiaso i le auala e nofo ai lavalava. Sa i ai foi aʻafiaga o le itu, ae latou te lei amata vave, ae o le vaiaso talu ona amata le togafitiga. Sa tatau foi ona ou faaaogaina ni pusa. O le vasega atoa na 3 masina. E mafai ona faaauau pea ona talia, ae na ausia le fuafuaga fuafuaina. Afai e te manaʻomia le faʻaitiitia o le mamafa i le lumanaʻi, ona amata loa lea ona ave le Orsoten Slim, aua e maualalo ai aʻafiaga. Na fai mai le fomai. "

Svetlana, 38 tausaga, Kaluga: "Na taliaina e lana tane le Orsoten ona o le gaʻo. O le fualaau faasaina na faatonuina ia te ia e se endocrinologist. Sa amata foi ona ave e Slim, aua na manao e leiloa ni nai pauna faaopoopo. I totonu o nei capsules se vaega itiiti o le mea galue. A o le i ai lena mea, sa ou tago i ituaiga eseese o laupepa, ae aunoa ma ni taunuuga faapitoa. Latou te inu pusa e tusa ai ma faatonuga mo le ono masina. Sa i ai aʻafiaga o le itu, ae le o le matautia e pei ona faamatalaina e nisi tagata. Loto mamafa, ae le o le mea tatou te mananao i ai. Atonu o le a tatou toe faia le kosi, e ui lava e taugata tele. "

Faʻaaliga i fomai e uiga i Orsoten ma Orsoten Slim

Olga, 37 tausaga, endocrinologist, Novosibirsk: "Faatasi ai ma le tele o meaʻai ma le malosi o le gasegase, o fualaau faasaina uma ei ai sona aafiaga i le uluai laasaga o le paʻu o le mamafa. I lenei vaitau, e faigata mo se tagata ona fetuunai i se taumafataga fou. Ou te lapatai atu e uiga i aʻafiaga itu. O loʻo ou taumafai e mataʻituina ia tagata maʻi ina ia puipuia ai faʻafitauli. "

Nina, 41 tausaga, endocrinologist, Krasnodar: "O fualaau uma e aoga pe afai o le maʻi e mulimuli i meaai laiti-kalori. O aʻafiaga i le foliga o le faalilolilo o mea e faʻalavelave ai, ae sili atu ona masani ai i latou o loʻo 'ai meaʻai gaʻo. O le pito i lalo o le tau o fualaau faasaina. "

Eseesega o Orsoten mai Orsotin Slim

O sauniuniga e eseese i totonu o le anotusi o le gaioiga galue. I Orsoten Slim, o le 112.8 mg o le Orsoten muamua, na i ai, e tusa ma le 60 mg. E masani lava, o togafitiga e fautuaina e amataina i le maualalo o le faʻatonuga o le vaega galue, o lona uiga. ma Orsoten Slim. I le leai o se aoga mai lona taliaina, o le a tuʻuina atu tagata gasegase i le faʻaaogaina o le vaega autu o le fualaau faasaina - Orsoten.

Analogs ma tau

I le maketi e mafai ona e mauaina le tele o auala mo le paʻu o le mamafa. O analogues o le vailaau faasaina e aofia ai:

A filifilia le fomaʻi sili ona fetaui, e fautuaina e faʻatalanoa se fomaʻi. O le tau o Orsoten (21 pulou.) E tusa ma le 650 rubles, ao le tau o analogues e eseese mai 850-1200 rubles.

UlutalaTau
Orlistatmai le 544.00 ete. e oo atu i le 2200.00 ete.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
Evropharm RUlisiga 120 mg 42 pulou 1200.00 ete.POLFARMA Pharmaceutical Plant, JSC
Evropharm RUigoa lisi 120 mg 84 pulou 2200.00 ete.POLFARMA Pharmaceutical Plant, JSC
aofaiga i pusa - 42
Pharmacy DialogOrlistat capsules 60mg Nu. 42 544.00 etePolani
Pharmacy DialogOrlistat-Akrikhin capsules 120mg Nu. 42 1079.00 ete.Polani
vaega o le pusa - 84
Pharmacy DialogOrlistat-Akrikhin capsules 120mg Nu. 84 1914.00 rub.Polani
Orsotenmai le 704.00 ete. e oo atu i le 2990.00 ete.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
aofaiga i le pusa - 21
Pharmacy DialogOrsoten capsules 120 mg No. 21 774.00 ete.RUSSIA
Evropharm RUorsoten capsules 120 mg n21 999.00 ete.LLC KRKA-RUS
aofaiga i pusa - 42
Pharmacy DialogOsuoten Slim capsules 60mg Nu. 42 704.00 RUBRUSSIA
Pharmacy DialogOrsoten capsules 120mg Nu. 42 1407.00 ete.RUSSIA
Evropharm RUorsoten capsules 120 mg n42 1690.00 ete.LLC "KRKA-RUS"
vaega o le pusa - 84
Pharmacy DialogOsuoten Slim capsules 60mg Nu. 84 1248.00 ete.RUSSIA
Pharmacy DialogOrsoten capsules 120 mg No. 84 2474.00 ete.RUSSIA
Evropharm RUorsoten capsules 120 mg n84 2990.00 ete.LLC "KRKA-RUS"
Listatamai le 780.00 ete. e oʻo atu i le 2950.00 ete.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
aofaiga i le pusa - 20
Evropharm RUPepa 120 mg 20 fua 780.00 ete.LLC "Izvarino Pharma" RU
aofaiga i le pusa - 30
Pharmacy DialogLeafa mini (tab.pl./ab.60mg Nu. 30) 838.00 ete.RUSSIA
Evropharm RUsiaki lau 60 mg 30 tafaʻi. 860.00 eteIzvarino Pharma LLC
Pharmacy DialogLisi Listata 120mg No. 30 965.00 ete.RUSSIA
aofaiga i le pusa - 60
Pharmacy DialogListata Papa mumu 60mg Numera 60 1051.00 ete.RUSSIA
Pharmacy DialogLisi Listata faʻatagaina. 120mg Nu. 60 1747.00 ete.RUSSIA
aofaiga i le pusa - 90
Pharmacy DialogLeafa mini pill ave faapagota. 60mg Nu. 90 RUB 1,518.00RUSSIA
Evropharm RUmoli lau 60 mg 90 faʻamau. 1520.00 ete.LLC "Izvarino Pharma" RU
Pharmacy DialogLisi Listata 120mg Numera 90 2404.00 ete.RUSSIA
Evropharm RUPepa 120 mg 90 papa 2950.00 ete.LLC "Izvarino Pharma" RU
Xenicalmai le 976.00 ete. e oʻo atu i le 2842.00 ete.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
Evropharm RUXenical 120 mg 42 capsules 1990.00 ete.F. Hoffmann-La Roche Ltd. / Roche S.p.A. / Rainbow
aofaiga i le pusa - 21
Pharmacy DialogXenical capsules 120mg Nu. 21 976.00 ete.Suitiselani
aofaiga i pusa - 42
Pharmacy DialogXenical capsule 120mg Nu. 42 1942.00 ete.Suitiselani
vaega o le pusa - 84
Pharmacy DialogXenical capsules 120mg Nu. 84 2842.00 rub.Suitiselani

E mafai ona e maua le tele o iloiloga e uiga i fualaau faasaina, o tagata tomai faapitoa ma tagata o loo tauivi ma le mamafa o le mamafa. O le tele oi latou e lelei. Latou te maitauina o le sili atu le malosi e maua pe a faʻasoaina le togafitiga e faʻaaoga ai taumafa maualalo-kalori.

Faatusatusaga o Orsoten ma Orsoten Slim

Ina ia iloa po o fea o fualaau faasaina e sili atu ona lelei, e tatau ona faʻatusatusa uma ia filifiliga, ia suʻesuʻe a latou mea tutusa ma faʻaalia uiga.

O le gaosiga o vailaau e tasi ma le kamupani Rusia tutusa KRKA-Rus. O le mea aoga autu i vailaau uma e lua o le lisi, ma o la latou togafitiga faʻapitoa e tutusa. O le faʻasalaga faʻapitoa e tutusa foi - capsules. E mafai ona faʻatau faʻatau fualaau uma i se fale talavai ma se faʻamaʻi.

O faʻatusatusaga nei e aofia ai faʻasalaga:

  • tasi le le lelei o le faapalepaleina o fualaau faasaina po o ona vaega,
  • malasorption masani,
  • cholestasis.

E tatau ona ave le faʻaeteete i le fualaau faasaina i le taimi o le maʻitaga ma le taimi o le lactation. Mo tamaiti ei lalo o le 18 tausaga le matua, o vailaʻau e le talafeagai.

E le gata i lea, e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi Orsoten faʻatasi ai ma mea faʻamaʻi, cyclosporine, sitagliptin. E manaʻomia lou faʻaeteete i faʻamaʻi o le maʻisuka ma fatu fatu, aemaise lava pe a fai o maa maʻa.

Afai e te aveina vailaau mo le sili atu i le ono masina poʻo le sili atu foi nai lo le faʻatulagaina o metotia, ona oʻo mai lea o aʻafiaga pito i lalo:

  • lafoaʻi mai le anus, ma o loʻo i ai o latou tino faʻalelei,
  • faateleina le kesi i totonu o le manava,
  • tiga o le manava
  • manava manava
  • faʻalauteleina le faʻalauleʻa
  • paʻu vevela, paʻu,
  • vailaʻau o le bronchi.

I tulaga ogaoga, angioedema, hepatitis, maʻi gallstone, diverticulitis atiaʻe. Afai e aliali mai ni mea e le manaʻomia, taofi le tago i fualaau ma alu i le falemaʻi.

O le a le eseesega

Orsoten ma Orsotin Slim e toetoe lava o le mea lava e tasi. O vailaʻau uma e lua o loʻo i ai le malosi faʻapitoa, faʻamaoniga mo le faʻaaogaina, faʻasaina ma aʻafiaga i itu.

Na pau le eseesega i totonu o le tuufaatasiga, sili atu i le aofaiga o le vaega autu autu. I Orsoten e 120 mg, ma i Orsoten Slim - 2 taimi itiiti.

Faʻamatalaga o le leiloa o le mamafa ma gasegase

Maria, 26 tausaga: "Orsoten o se vailaau sili ona lelei. Na ou matauina taunuuga uma i lavalava ma loʻu lava tino. E naʻo le afa o le vasega ua pasia. Na ou aveina se afifi o papa e 42, ae ua uma ona ou aveesea nisi pauna faaopoopo. E le gata i lea, o loʻo ou faia ni katisi faamalositino ma sui i se meaʻai, teenaina o meaʻai gaʻo. "

Irina, 37 tausaga: "Ina ua mavae le Tausaga Fou, sa ou malosi tele, aua e le mafai ona ou taofia au lava mai le 'ai. Ma o aso faamanatu e le fesoasoani i lenei mea. O lea ua leiloa le 4 kilokalama faafetai i Orsoten Slim, ae i le taimi o le meaʻai, o le fale na tumau pea i le manava, vaivai. Ma o le pulea o lenei mea e leʻi aoga. Ua faamalieina au i le taunuuga o le leiloa o le mamafa, ae ua na ona ou lagolagoina le itu. Na te lei faatupuina ni faafitauli. "

Faʻaaliga i fomai e uiga i Orsoten ma Orsoten Slim

Kartotskaya VM, gastroenterologist: "Orsoten o se fualaau lelei. E faʻamautinoa ai se iuga pe a le maua le mamafa. Ae e tatau ona e mulimuli i tulafono ina ia leai se itu e aliali mai. "

Atamanenko IS, tagata fai meaʻai: "O Orsotin Slim e faʻamaonia lelei taunuuga lelei o le gau, ae o ia togafitiga faafomaʻi e tatau ona tuʻufaʻatasia ma meaʻai lelei ma gaioiga faaletino. O aʻafiaga e aliali mai i nisi o taimi, ae afai e te vaavaaia ma le mataʻituina le fualaau oona ma e le faʻamalosi, ona leai lea o ni faafitauli. E i ai foi faʻamaoniga, ae e toaitiiti lava. "

Tuua Lau Faamatalaga