Iloiloga o mita pito sili ona lelei ile kulukose o le toto

OneTouch Select Plus Flex® Meter

Pulea. togi RZN 2017/6190 tusia i le aso 09/04/2017, Reg. togi RZN 2017/6149 tusia i le 08/23/2017, Faʻamau. togi RZN 2017/6144 tusia i le 08/23/2017, Faʻamau. togi Auaunaga Faʻasao Tele a le Malo Tele 2012/12448 faʻapitoa i le aso 09/23/2016, Reg. togi Faigamalo a le Malo Tele 2008/00019 na tusia i le aso 09/29/2016, Reg. togi FSZ Nu. 2008/00034 i le aso 09/23/2018, Faʻamau. togi RZN 2015/2938 na tusia 08/08/2015, Reg. togi FSZ Nu. 2012/13425 mai le 09.24.2015, Reg. togi FSZ Nu. 2009/04923 mai le 09/23/2015, Reg.ud. RZN 2016/4045 i le aso 11.24.2017, Reg. togi RZN 2016/4132 i le aso 05/23/2016, Faʻamau. togi FSZ Nu. 2009/04924 mai le 04/12/2012.

O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻamoemoe mo tagatanuu o le Rusia. I le faʻaaogaina o lenei 'upega tafaʻilagi, ua e malilie i le Tulafono Faʻapitoa mo Aia Tatau ma Tulafono Faʻapitoa O lenei 'upega tafaʻilagi o loʻo umia e Johnson & Johnson LLC, lea e nafa ma mea e aofia ai.

TULAGA FAʻAFAITAIGA E LĒ ILOA.
FESOASOANI I SE SPECIALIST

E faapefea ona filifili se glucometer mo le maʻisuka?

Mataʻituina o lou kulukose toto mo le maʻisuka o se faʻagasologa o le olaga atoa. E na o le pau lea o le ala e puipuia ai se osofaiga, ae le o le maua o ni faafitauli ma ausia ai taui lelei. E lua ituaiga o maʻisuka: maʻisuka ituaiga 1 - inisalini e faalagolago i le maʻisuka ma ituaiga 2 - maʻisuka-e faalagolago i le maʻisuka.

O le tele o glucometers e talafeagai mo le maʻisuka ituaiga 2. E talafeagai mo le faʻaaogaina o le fale ma fesoasoani e fuafua le cholesterol toto ma triglycerides. O nei faailo e tatau ona mataituina e tagata o loʻo i ai gasegase gasegase (maliu), atherosclerosis, maʻi fatu fatu.

O se faʻataʻitaʻiga o se maualuga o le glucometa mo le mataʻituina o tafaoga faʻasolosolo i luga o le gaosiga o le Accutrend Plus (Accutrend Plus). O le mea sili ona faaletonu o le tau maualuga lea, ae o le maʻisuka ituaiga 1, e le talafeagai le fuaina masani o toto, o le mea lea e faʻaaogaina ai fasipepa.

I le tulaga o le maʻisuka e faʻalagolago i le insulin, e masani lava e tatau ona siaki le suka - a itiiti ifo ma le 4-5 taimi i le aso, ma faʻateleina ma taui leaga - e sili atu i taimi uma. Aʻo le i filifilia se glucometer, e fautuaina e fuafua le taʻi masina o le faʻaaogaina o sikola faʻataʻitaʻiga ma a latou tau, ona o le itu tau tamaoaiga o le mauaina o se vaega taua.

Faʻalogo! Afai e mafai ona maua ni suʻega faʻasolosolo ma faʻamalosi e aunoa ma le inisalini, ia mautinoa ia siaki ma lau fomaʻi mea o loʻo tuuina atu i le glucometers ma pe o le a le tele.

Itū'āiga 1 Mate Masi

Mo le filifiliga saʻo o se kenelelei lelei, e manaʻomia e le tagata o loʻo ola le insulin ona filifili ile seti talafeagai o uiga o le masini, faʻapea foi ma lona taua.

Taʻiala taua o glucometers:

  • Photometric poʻo gluceters eletene? O lo latou saʻo e tutusa lava (sili atui le siakiina o le saʻo o glucometers), ae o masini e iai le metotia elemene o le fuataga e sili atu ona faigofie, o le a manaʻomia le faʻaitiitia o le toto mo le auiliiliga, ma o le taunuuga e le manaʻomia ona siakiina e le mata, iloilo le lanu o le vaega o le suʻega o le fasi pepa.
  • Galuega leo. Mo tagata e le lelei le vaai, ma o le maʻisuka e aʻafia ai le leaga o mea vaaia, o lenei auala o le faasilasilaina o suega o taunuuga e sili ona lelei, ma o nisi taimi naʻo le filifiliga.
  • Le tele o mea mo suʻesuʻega. O lenei faailoga e sili ona taua mo tamaiti ma tagata matutua, o le pito maualalo o le puncture mo le pa'ū ifo o le toto e oo atu i le 0.6 μl e itiiti le tiga ma le faʻamalolo pe'ā maeʻa le faʻaaogaina o le meafaitino.
  • Taimi o fua. Fuaina i sekone, o masini faʻaonaponei e mafai ona maua fua saʻo i luga o le 5-10 sekone.
  • Faʻasaoina o le talafaasolopito i le manatua, fuainumera. O se tulaga sili ona faigofie mo tagata o loʻo tausia se tusi o le pulea e le tagata o ia lava.
  • O le fuaina o le maualuga o le ketone o se mea aoga mo le vave iloa o le ketoacidosis (DKA).
  • Faailoga e uiga i meaai. O le tuʻuina atu o faʻamatalaga e mafai ai ona e tausia saʻo fuainumera i itu e lua: kulūkose muamua aʻo leʻi maeʻa.
  • Faʻataʻitaʻiga o suʻega. E mafai ona seti ma le lima tulafono tulafono, suia, faʻaaogaina i se vaʻa faapitoa, ma o loʻo i ai glucometers e aunoa ma se faʻasologa.
  • Le tele o fasi siaki, o latou afifi ma le maeʻa aso.
  • Tusi faamaonia mo le masini.

Glucometers mo tagata matutua

O mita glucose toto ma le bioanalysers o toto e matua manaʻomia tele i tagata matutua, e faʻatau e matua, tama matua ma tinamatua o loʻo mafatia i le maʻisuka.

E le oi ai se faʻataʻitaʻiga o le glucometer, e tofu lava ma ona lava lelei ma faʻafitauli.

A filifilia se masini e faʻaaogaina e se tagata matua, o loʻo taʻitaʻia i latou i uiga nei:

  • Faʻaaogaina.
  • Tausiga, saʻo saʻo.
  • Totogi.

O le a sili atu ona talafeagai mo se tagata matua le faʻaaogaina o se masini ma se lapoa lapoa, lapoa faʻataʻitaʻiga ma se numera pito i lalo o le faʻaogaina o meafaigaluega.

Tagata matutua, ma e oʻo lava i le le lelei o le soifua maloloina, e sili atu le faʻaaogaina o kalu e aunoa ma ni tulafono laiti - o le a leai ni faafitauli i le manatuaina o le faʻasologa faʻasologa poʻo le sailia o se pu.

O uiga taua e mafai ona aofia ai le tau o mea taumafa, faapea foi ma lo latou faʻaogaina i le falemaʻi fesoʻotaʻiga. E tatau ona maua i taimi uma ia vaega o suʻega, o le mea lea, o le sili atu ona lauiloa i le faʻataʻitaʻiga, o le faigofie atu lea ona maua ia "mea taumafa talafeagai" i totonu o falemaʻi lata ane poʻo faleoloa faapitoa.

E tele ni galuega tauave o glucometers e ono le aoga i tagata matutua: o se aofaiga tele o manatuaga masini, o le naunautaiga vave o taunuuga o fua, o le mafai ona fesootai i se komepiuta patino, ma isi.

Mo tagata matutua, o faʻataʻitaʻiga o glucometene saʻo e talafeagai:

  • VanTouch Filifili Faʻamasi (Filifili Faʻatasi): leai se faʻamaonia, faiga faʻataʻitaʻiga faigofie, vave maualuga le fuaina. Tau 900 r.
  • VanTouch Filifili (OneTouch Select): se numera tasi o pepa o faʻataʻitaʻiga e mafai ona sui, o faʻamatalaga o meaai e tuʻuina mai, faʻatonutonu lelei. Tau - 1000 r.
  • Accu-Chek Mobile (Accu-Chek Mobile): e leai se numera, o se mea e sili ona faigofie mo se puʻupuʻu tamatamailima, se kaseti faʻataʻitaʻi ma 50 fasi, le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se PC. O le tau o le pusa e tusa ma le 4.5,000 rubles.
  • Contour TS (Contour TS): leai se faʻamaumauga, o le ola o le vaega o suʻega e ono masina. Tau mai le 700 rub.

O nei pusa o mea lelei ma maualuga na faʻaalia i latou lava i le faʻatinoga, maua le tele o tali lelei, e faʻatuatuaina ma faigofie ona faʻaogaina, ma o le saʻo o latou fuataga na ausia tulaga faʻatulagaina.

Glucometer mo se tamaititi

A fua le maualuga o le kulukose i totonu o le toto o se tamaititi, e taua tele le faia o lenei faʻatonuga e le afaina pe a mafai ai. O le mea lea, o le faitalia autu mo le filifilia o se masini o le loloto lea o le pipisi o tamatamailima.

Accu-Chek Multclix ua avea o se tasi o peni sili ona lelei mo tamaiti, ae ua faatauina atu ese mai le laina Accu-Chek o masini.

O le tau o glucometers e ese mai i le 700 i le 3000 rubles ma le maualuga, o le tau e faalagolago i le kamupanī ma se seti o galuega tauave.

O le tau o tagata e sili atu i le toto-toto analyzers, lea e fuaina ai ni faailoga i le taimi e tasi, o se faasologa o le maualuga maualuga.

I se faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi faʻatasi ma se sikola 10 suega o le glucometer ma sekone, ma le peni mo le toso o loʻo faʻatau atu. E sili le vave ona maua se sapalai o sapalai, i tagata mamai e maua i le maʻisuka e tatau ona i ai pea.

E tāua tele le faʻataunuʻu o le kulūkose i totonu o le toto ma se glucometer ma faʻaalia saʻo le suka o le toto. O nisi taimi atonu o le mita e sese ma faʻaalia le tele o taunuuga. Saili mafuaaga o mea sese →

O le kulūkose o le toto e mafai ona vave ma tonu le fuafuaina e faʻaaoga ai se glucometer feaveaʻi, o se masini faafomai faʻaonapōnei mo le faʻaaogaina o le fale. Iloilo ituaiga uma →

Kamupani Lifescan Faailoa i le maketi glucometer mo le silia ma le 20 tausaga. Laua Taʻatasi Taʻi i le Ultra O mita faigofie o le kulukose o le toto e tatau ona mafaufauina o se tasi o mea pito sili ona lelei e tafao faamasani.

Laititi faʻasolosolo, faigofie o le taʻavale, avanoa faigofie, faigofie o le faʻatinoga, lelei ma le saoasaoa, o mea taua ia o nei masini. Iloiloga atoa →

A fua le fua o le suka toto, e taua le vave suʻeina o se suʻega, maua saʻo saʻoga e faitau lelei, ma ave se toto faataitai pe a mafua ai le le mautonu ma tiga, aemaise pe a sau i le maʻisuka. O le glucometer ua maeʻa ona faʻafetaui nei meatotino. Omron Optium Omega. Fua o le Vaega →

O le One Touch Ultra Smart glucometer o se masini multifunctional, lea, e ala i le seti o filifiliga, e tutusa ma PDA atoa (pocket computer).

Ole mafaufauga ole volumetric ma avanoa sili ile polokalame e mafai ai ona e pulea e le gata o kulukose, ae o isi foi faailo: toto o le toto, toto toto, ma isi. Model Overview →

I aso nei o loʻo ofoina mai e le maketi le tele o vailaʻau. Mo se maʻisuka, e taua le filifilia o se mea talafeagai, faʻalagolago ma faʻatusatusa, aemaise lava mo le masani ona faʻaaogaina.

O se tasi oi latou o le Van Tach Select Simple glucometer, lea o loʻo iai nisi o mea matagofie. Tele i lenei →

Glucometer o se masini feaveaʻi e mafai ai ona e pulea le maualuga o le kulukose o le toto i le fale ma e le manaʻomia ni tomai faapitoa ma malamalama.

Talu ai nei, o le atunuʻu i totonu o le atunuʻu o loʻo gaosia ni masini e tauva ma tagata mai fafo. Faitau atili →

O le fea mita e sili atu?

E faigata ona tali le taliina lenei fesili. A uma mea uma, o tofo ma manaoga o tagata taʻitoʻatasi, o lea e aoga ai le amata mai ia i latou.

O le mea lea, tasi masini masini masini ua faamaonia lelei i latou lava. E moni, latou te masini, ae e le afaina ai a latou galuega. Goacometers e vave ona maua se iuga ma maualalo le mea sese. Accu-Chek e mafai ona mafua i le vaega tutusa.

Biomine ma le Optium e le o ni mea leaga. E masani lava, e tele ituaiga o ituaiga glucometers. O ia mea uma e fuafua i le fuaina o le kulukose. O nei mea uma e vave ona faia vave ma lelei, ma o le tau e le sili atu i tulaga maualuga e taliaina.

Ascensia ua faamaonia, Accutrend ma Medi Sense. E iloga i latou i le saoasaoa o tali. E le gata i lea, o loʻo i ai le latou galuega o le teuina o faʻamatalaga lata mai. O le a faigofie ai ona faʻatagaina oe e faʻatusatusa faʻamaufaʻailoga nei i mea na muamua atu.

O mea uma o loʻo i luga e lelei tele o latou ituaiga. Filifilia o fiafiaga mai ia i latou e le faigofie tele. Aua e mafai ei latou uma ona tauva mo le ulutala o le sili ona maualuga ma sili atu le saʻo masini. O le mea lea, o le filifilia o se glucometer, e tatau ona e vaʻavaʻai i mea e te fiafia i ai.

Ituaiga o Glucometers

E i ai ituaiga faʻapitoa e pei o photometric, electromechanical ma Raman. O fesuiaiga taitasi ei ai lava ona uiga patino ma nuances.

Photometric o lona uiga o le faʻaaogaina o papatusi faapitoa, o loʻo i ai vaega e suia ai la latou lanu. Ma latou faia lenei mea pe a fegalegaleai glucose ma mea faapitoa. O le tasi lenei masini na faʻaalia i luga o le maketi ma na muamua mafai ona ausia le lauiloa faapitoa.

Electromechanical manaʻomia le faʻaaogāina o faʻataʻitaʻiga faapitoa. E le pei o latou muamua, latou te tuʻuina atu faʻamatalaga i luga o fua faʻatatau e tusa ai ma le tele o le taimi nei. E mafai ona taʻua i latou o le atoatoa i la latou lava ala.

O le ituaiga mulimuli o Raman. E ese le auala e galue ai. O nei masini o le lumanaʻi. O lenei masini e mafai ai ona e fuaina le fusi o le paʻu o le paʻu, ma o le kulūkose ua faʻamoemoeina e ala i le vavaeina o lana uila mai le aofaʻi atoa o le paʻu.

O masini eletiseka e sili ona lauiloa. O loʻo avanoa i le tau ma tuʻuina atu se faʻataunuuga saʻo. O le fea glucometer e filifili, e filifili e tagata taʻitoatasi.

OneTouch UltraEasy Glucometer (VanTouch UltraIzy)

O se fofo lelei mo tupulaga talavou o OneTouch UltraEasy (VanTouch UltraIzi). E i ai se mamanu mamanu, i se faaopoopoga, o se mea lelei ma lelei.

E aofia ai ma se faʻataʻitaʻiga o le capillary, lea e tatau ona e paʻi i ai e saili ai le iuga. O loʻo i ai foi se laasaga o le siakiina puipuia, e mafai ai e oe ona taitaia le auiliiliga aoe paʻi atu i soo se vaega. Ona o lenei mea, o faʻamaumauga e mafai ona maua e le gata ile ave toto mai le tamatamailima, ae mai le tauau ma le tauau.

O le masini e mafai ai e oe ona suʻe le taunuʻuga i le 5 sekone pe a uma ona faʻaaogaina. O le sao o le suʻesuʻega o loʻo i se tulaga maualuga. O le electromechanical, o lea o loʻo faʻatinoina ai le faʻaaogaina o le eletise eletise.

E i ai se manatuaga mo le 500 fuataga, lea e faigofie ai ona e faamasani i faʻamatalaga muamua. E lua papa kulupu, faafetai lea e mafai ona e seti ai le aso ma le taimi. Faʻavae faʻatau ma le mafai ona filifili soʻo se lanu lanu. E le manaʻomia le faʻamamaina, e faigofie ona faʻaoga ma o loʻo avanoa i le tau.

OneTouch Filifili le mita (VanTouch Select)

O le Compact OneTouch Select (VanTouch Select) e mafai ai ona e faia le suega vave ma vave ona maua le iuga. O lona uiga autu o se tele televise ma tele numera. E moni lenei mea mo tagata matutua.

E mafai ai e oe ona maua le maualuga o le maualuga o le suka mo le vaiaso, lua, ma e tusa lava pe ono maua ni faailoga "aʻo le i ai" ma "pe a uma ona 'ai". O le suʻega e faia mo le 5 sekone. I le faʻamuamua, o le tulaga taua lenei mo le tele o faʻataʻitaʻiga.

O le auiliiliga o metotia o le electromechanical. O lenei mea e mafai ai e oe ona fuafua le maualuga o le kulukose e faʻaaoga ai le taimi nei. E le laʻititi le manatua, e tusa ma le 350 mea taua. O se vaega sili ona faigofie, aemaise lava mo tagata o loʻo mafatia i le galo i taimi uma.

Faʻatumu i le masini o ni vaega o suʻega, o le enzyme autu lea o le kulukose o le kulukose. O le tusi poloaiga o le masini e le faatapulaaina. I le mea uma lava, e le leaga o ia i lona ituaiga. E faigofie ona faʻaoga, ma o le tau e matua talafeagai.

OneTouch Filifili le Glucometer Faʻatasi

Fou i le 2012 o OneTouch Select Simple. O loʻo i ai se mamanu mamao ma e faigofie ona faʻaaogaina. O ona uiga autū o le leai atoa lea o faʻamau ma faʻamaonia.

E i ai ni faailoilo lelei e mataala ai se tagata e uiga i se maualuga pe vice versa mea maualalo glucose. O loʻo i ai foʻi faʻaʻailoga e faʻaalia ai tulaga faʻataʻatitia ma vavae ese mai ia i latou.

E aoga le faʻaaogaina o le masini ma faʻataʻitaʻiga, ona o le electromechanical. Faʻavasegaina o faʻamatalaga e tupu i plasma. E mafai ona e maua le kulukose i le 5 sekone. E na o le tasi le tasi le mataʻu mole mole e lava. E moni, o le manatua e le lelei, o le maualuga e manatuaina e le ata o le iuga mulimuli.

E faʻatusatusa, lea e mafai ai ona e tauaveina faatasi ma oe. Ina ia fua, e tatau ona e tuʻuina se fasi siaki i totonu o le masini, siaki le numera o le numera ma faʻapipiʻi se pa'ū toto. I le naʻo le 10 sekone, o le a faʻaalia ai le iuga.

Glucometer One Touch Ultra (Van Touch Ultra)

E tasi le Touch Ultra (Van Touch Ultra) na maua le lauiloa. Na te faia faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o aafiaga electromechanical. O se mataua itiiti o le toto ua lava lea e iloa ai le maualuga o le kulukose o loo i ai.

O le pusa e aofia uma ai se puʻe faʻataʻitaʻi ma se mea puipuia. Muamua e mafai ai e oe ona fai se auiliiliga e aunoa ma le fuafuaina o le toto e mafai ona faatagaina. O le aofaʻiga manaʻomia o "mea faʻapitoa" na te tosoina e ia lava. O le siaki faʻasaʻo puipuia e mafai ai ona e paʻi atu i se vaega. O le a maua i le 5 minute i le maea ai o le aoina o le toto.

Ua mamanuina le mafaufau mo le 150 fuataga. E faia le faʻamaonia e le plasma. E mafai ona fuafua le avega i le lua vaiaso ma le masina. E mafai ona faʻapipiʻi faʻamaumauga e fausia ai ata.

O le masini e lapatai ai se tagata e uiga i mea e mafai ona maua i le acetone i le urine. E taua tele lenei mea i nisi tulaga. Ae mo faʻamatalaga i fafo, e faʻatusatusa, lelei ma faigofie ona faʻaoga.

Glucometer Accu-Chek Active (Accu-Chek)

O le mea sili ona lelei a Siamani o Accu-Chek Active (Accu-Chek). O le saʻo o ana faʻamaumauga e mafai ona faʻatusatusa i le suʻesuʻeina o suʻesuʻega. E otometi lava ona alu i luga ma le mamao. E faigofie ona faʻaaogaina ma e faigofie foi ona ave lau taga.

O se faʻamatalaga tele ma le numera telē e mafai ai e tagata e maualalo le faʻaaliga e faʻaaoga ai. Faʻaaogaina le faʻaogaina o le masini tulafono. E mafai ona faʻaaoga le mataʻu o le toto i le suʻega i fafo atu o le masini, lea e faafaigofieina ai lona faaaogaina. E faigofie ona pulea le faagasologa.

Afai e tatau ai, o faʻamaumauga uma e mafai ona faʻafeiloaʻi i le komepiuta e faʻaaoga ai le pusa infrared. O le mataupu fou e sau ma le pusa e mafai ai ona e ave meaʻai. O faʻamaumauga pe'ā uma le suʻega o le a maua i le 5 sekone.

O lona aoga autu o le saogalemu ma le faʻamaoni. E le gata i lea, o le lapataiga e lapatai mai i le faʻamaloiloina o suʻega. Ma le mea mulimuli, o le i ai lea o tekinolosi faʻaonapo nei o faʻamalositino.

Glucometer Accu-Chek Performa Kit (Accu-Chek Performa)

Multifunctional Accu-Chek Performa Kit (Accu-Chek Performa) o se mea moni moni lava i totonu o masini e fuaina ai le kulukose. Masalo e le na o se ata matagofie, ae o se faiga atoa.

Mo fuataga taitasi, o nisi taʻiala e mataituina i le taimi e tasi, lea e mafai ona aʻafia ai le sao atoatoa o faʻamatalaga. O le tino e iai uiga faapitoa. O le mea lea, mo le suʻega, o sina mataua itiiti o le toto, o le moni 0.6 μl, ua lava. O le a avanoa i le 5 sekone.

E mafai foi ona faʻaogaina mo isi nofoaga e faʻapipiʻi ai le toto. E le gata i lea, o le faiga e faʻaaogaina ai le avanoa e maua mai ai se faʻasalaga le saʻo ona o le le lava o le toto.

O le galuega o le "faʻailoga" ua fausiaina e mafai ai ona e seti ni vaega se fa i le taimi lea o le a faʻalogoina ai le leo. E aofia ai ma se masini mo le mauaina o se mataua o le toto. Masalo o le ata muamua lenei i le lalolagi o loʻo i ai se uila i totonu o le pu. O se tasi o ituaiga sili ona lelei, aua o lona agavaʻaina e mafai ai e oe ona maua faʻamaumauga faigofie ma vave.

Glucometer Accu-Chek Performa Nano (Accu-Chek Performa Nano)

O le mita glucose lelei o Accu-Chek Performa Nano (Accu-Chek Performa Nano). Ole taimi e fua ai naʻo le 5 sekone, lea e mafai ai ona e mauaina le iuga toetoe lava o le taimi lava lena.

O le mataua o le pa e mafai ona tusa ma le 0.6 μl, ua lava lea. O le tele o masini e manaʻomia ai nisi 'oloa faʻapitoa', o le 1 μl. O le masini o loʻo i ai faʻamatalaga lautele.

O le mana e manatua ai e 500 fuataga, ma o le aso tonu ma le taimi o faʻamatalaga muamua ua faʻaalia. O le faʻataʻitaʻiga e mafai ona otometi ma taʻavale. E le gata i lea, e na o ia lava e toe manatuaina ua oo i le taimi e ave ai se fua.

E mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga i se komepiuta e faʻaaoga ai le pusa infrared. O le soifua maloloina o le 1000 fuataga. O loʻo i ai se uati faʻailoga e faʻamalosia ai oe e seti 4 taimi. I le tulaga lautele, e tele naua ona lelei.

Gucometer Optium Faʻamanuia (Optium Exid)

O se lapoʻa telē, faʻaopoopoga faʻaopopo ma manatua lelei, e le o mea uma na o le Optium Xceed (Optium Exid) e mitamita ai. O lona uiga autu o le ave faʻatautaia o faʻamatalaga mo le vaiaso, lua ma le masina.

O le faʻapipiʻiina o le siakiina o pepa o suʻega e maua ai le maualuga o fua saʻo. E mafai ona e maua se suʻe toto mai isi nofoaga, e le tatau ona faia lenei mea i luga o le tamatamailima. E mafai ona faʻafeiloaʻi faamatalaga na maua mai e ala ile infrared i se komepiuta.

O le faiga o le gaioiga o le masini e amataina. E mafai ai ona e pulea le faagasologa o le samplesina o le toto ma faʻamautinoaina lona lava aoga i le vaega o le suʻega. O le kulukose o le a lauiloa i le 30 sekone pe a uma le suʻega. I le taimi o le auiliiliga, faʻamaonia leo o le faʻaaogaina o galuega faatino.

O le taunuuga e leai se afaina i le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma vitamini. Faʻafetai i le lapoʻa lapoa ma le fausaga o loʻo i totonu, e sili atu ona faigofie le faʻaogaina o le masini. Masalo o se vaega aupito sili lea ona taua e tatau ona iloa e se tagata e fia faʻatau i lenei iunite.

Glucometer Optium Omega (Optium Omega)

O le vavega moni o le Optium Omega (Optium Omega). O le a le mea e le masani ai ia te ia? O le mea muamua e puʻeina ai lou mata o se mata tele ma o loʻo i totonu le malamalama. O se fesoasoani talafeagai mo tagata e maualalo le vaʻaia.

Ae o lenei mea e mamao mai mea uma lava. O lea la, e mafai e le manatua ona teuina faʻamaumauga lata mai nei e 450. E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻatinoga o le ave faʻatasi o faʻamaumauga mo le 7, 14 ma le 30 aso.

O suʻega faʻataʻitaʻi mo lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo teuina i ni paʻu faʻapitoa, o le a faʻasaoina ai o latou uiga sili ona taua, lea e tatau ai ina ia maua ai se fua saʻo.

E mafai ona e fuafuaina le maualuga o le kulukose mai le totoʻa, totoʻa ma le toto. O loʻo i ai le avanoa e aoina ai "mea gaosi" mai isi punaoa. Ia avea ma tauau, lima, po o le faavae o le lima matua. Afai e talafeagai, o faʻamaumauga uma e mafai ona tuʻuina atu i se komepiuta.

O le fua saʻo e faʻaalia manino 5 sekone pe a uma le suʻega. Afai o le galuega o le siakiina o le maualuga o ketones, o le a alu 10 sekone. O le faiga o le gaioiga e mafua ai.

Glucometer Taumatau GM 110

O le polokalame siakiina, ua taua o le Tonu GM 110, ua faamoemoe mo na o le fafo atu o le siakiina. O fua fuataga e maua mai e faʻaaoga ai lenei faʻataʻitaʻiga e tutusa ma faʻamaumauga o suʻesuʻega o le kulukose suʻesuʻe.

O se suʻesuʻega e manaʻomia ai na o le tasi le mataʻu o le toto. O le puleaina o le masini e faigofie lava, aua e faʻapipiʻiina i le tasi le faamau. O se faaaliga tele e mafai ai e oe ona matamata i faʻamaumauga e oo lava i tagata e maualalo le vaʻaia. O lona aoga sili o le fua faatatau lelei lea o le saʻo ma le tau o le faʻatonuina o le polokalama. O le mamanu o se mea fou ma lauiloa.

O le taunuuga e iloa pe a maeʻa le 8 sekone. Ua mamanuina le mafaufau mo le 150 fuataga. O se toto samples e naʻo le capillary. O le taʻiala o le auʻiliʻili o le eletise eletise oxidase. O nei uiga uma e fai ma sui o le GM 110 e sili ona lelei. O lenei masini na mafai ona faʻaalia le sili ona lelei ma maua ai le talitonuga o le tele o tagata.

Glucometer Taumatau GM 300

O se tasi o mea faigaluega sili ona saʻo e mafai ona taʻua o le GM 300. Na ia mauaina lenei suafa ona o le sili atu ona taua o le tuufaatasiga o fesuiaiga. O le i ai o se faʻailoga faʻapipiʻi i totonu e faʻamaonia ai le saʻo lelei o faʻamatalaga na maua.

O ona uiga autū e mafai ona mafai ona otometi ma taʻavale. E le gata i lea, o le faʻailoga o le faʻailoga e mafai ai e oe aua nei faʻafesoʻotaʻi numera. O le tele o faʻamatalaga e maua ai le faʻalelei lelei, aemaise lava mo tagata matutua.

O le mafaufauga o lenei mamanu ua mamanuina e teu ai 300 fua lata mai. O le maualuga maualuga o iuga e mafai ai ona e suʻeina le mea moni o le kulukose o loʻo matauina i totonu o le toto. E mafai ona fuafua le aofaʻiga o fuataga mo le vaiaso, lua ma le masina.

O le taʻiala o le suʻega o le masini o masini eletise eletise. Fua i le plasma. O le sao o faʻamaumauga e maualuga tele. O sina mataua itiiti o le toto ua lava lea e iloa ai le maualuga o le kulukose i totonu. O se mea lelei lenei, ma uiga sili ona lelei ae le o se tau maualuga.

Glucometer Tonu le Bionime GM 550

O le upu fou mo togafitiga o le Tonu Bionime GM 550. Faʻamatalaga lata mai nei i tekinolosi ua mafai ai ona fatufatu se masini mataʻina ma uiga lelei. O le tulaga saʻo o lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona mataʻutia e seisi lava faʻataʻitaʻiga.

Faʻatulagaga-aunoa, manatuaina e oo atu i le 500 fuataga ma se lapoa lapoa ma le faʻatalamalaina o le komepiuta, o nei mea uma o loʻo faʻamaonia ai le Feliuliuga Sili Bionime GM 550. O ona uiga autu o le toto sampling i nofoaga e sui ai ma le faʻaleleiaina, lea ua setiina aunoa.

O le tusi faʻataʻitaʻiga mo lenei faʻataitaiga o le olaga atoa, ua faʻamamaina e le plasma. O le metotia o metotia o masini eletise eletise. E tasi le laʻititi laʻititi e lava lea e fuafua ai le kulūkose. I se tulaga lautele, o le masini e le leaga.

E lelei mo tamaiti uma ma tagata matutua. E leai ni tapulaa tausaga e faʻaaoga ai. O lenei iunite e maualuga lona saʻo ma uiga sili ona lelei e tatau ona faʻaalia faapitoa.

Glucometer SensoLite Nova (Senso Light Nova)

O le masini fou o le gaosiga o SensoLite Nova (Senso Light Nova). O nei faʻataʻitaʻiga na gaosia e se kamupani Hungary e 20 tausaga o le atinaʻeina o le atinaʻe.

O le mea sili e lelei ai le faʻaleleia o tekonolosi meaola. O le faʻaaogaina e faigofie lava, e leai ni faʻaopoopoga faaopoopo ma isi mea. O le mea lea, e mafai lava e tamaiti ona faʻaaoga le masini. Mo le auʻiliʻiliga, e lava le pau o le toto. E le gata i lea, o le suega lava ia e fuafua ai le tele o lona manaʻo.

E otometi lava ona liliu pe ae ulufale i lenei vaega. Ole taimi e le sili atu ile 5 sekone. E tele le mana e manatua ai, e tusa ma le 500 mea lata mai nei e mafai ona teuina i le ata.

E mafai ona fuafua le averesi mo vaiaso mulimuli. O le malosiaga mo le masini o le lithium, lea e mafai ai ona e faʻaaogaina mo se taimi umi. O le mea lautele, o le masini e le eseese i uiga faapitoa, ae, e ui i lenei, o loʻo i ai se tulaga maualuga i le faʻatau.

Glucometer SensoLite Nova Plus

O le a le mea o le a fiafia i le SensoLite Nova Plus fou? O le mea muamua, muamua lava, e taua le matauina o le taʻitaʻi Hungarian kamupani 77 Elektronika o loʻo auai i lona atinaʻe. Mo le 20 tausaga, o lenei kamupani ua fiafia i ana tagata faʻatau i oloa lelei.

O vaega autu o loʻo faʻaleleia le tekinolosi o le biosensor. O se fiafiaga e faʻaaogaina; e faigofie lava ona faʻaogaina. Uma ona e le o faʻapipiʻiina i ai faʻamaufaʻailoga faaopoopo, na o mea sili ona taua ma mea uma.

E mafai lava ona tape ma faʻaauau i le taimi o le faʻapipiʻiina o le fasimea. Ole fua e le sili atu ile 5 sekone, o se taimi e sili ona lelei. E lelei le manatua, o le 500 tuatusi fou e mafai ona teu i le mafaufau o le ata. E mafai ona faʻatusatusa le tau aofaʻi o suʻega uma sa faia muamua.

Afai e manaʻomia, o faʻamatalaga uma lava e faigofie lava ona faʻafeiloaʻi i le komepiuta e faʻaaoga ai le faʻaiʻu infrared. O le soifuaga tausi soifua e 300 tausaga. Masalo o le maualuga aupito maualuga lea ma i le taimi lava e tasi o masini komepiuta.

Galu Mini Glucometer

O le masini faʻaaogaina o le Gamma Mini. E faigofie ona e ave faʻatasi ma oe i le ofisa ma i luga o le auala. O loʻo mulimulitai atoatoa i manaoga uma o le Europa o le saʻo.

E taua le matauina o le atoatoa o le malosi. O lea, e mafai ona otometi le tapeina pe a uma le 2 minute o le toaga. E mafai ai ona e suʻeina le toto mai isi nofoaga. Ina ia fuafuaina le maualuga o le kulukose, e na o le tasi le mataua o "mea aoga" e manaomia ai. E iloa e le masini le faʻafesoʻotaʻi ma palota ma faitau le taimi o tali.

Afai e mataʻituina se faigamalo malulu vevela, ona faʻaalia foi lea i lenei mea. O le metotia o metotia o masini eletise eletise. Leai se faʻamatalaga manaʻomia. O le taimi o le tali e 5 sekone.

E faigofie ona faʻaaoga. Aʻo leʻi faʻataunuʻuina i le maketi, na pasia uma suega mo le tausisia. Ole vaitaimi o le tusi talosaga mo lenei ata faataitai e 2 tausaga. I lenei fuainumera ua faaopoopo i ai le 10 tausaga o le auaunaga e leai se totogi. O le mea lea, e mautinoa lava e tatau ona e filifilia lenei masini.

Gamma Diamond Glucometer

O se faaaliga tele ma le lelei i gagana e lua, o le mea lea e fiafia ai Gamma Diamond. O lona uiga autu o le fa o le fua o le kulukose.

E mafai ona e faia se suʻega i soo se taimi o le aso, e leai ni tapulaʻa i lenei tulaga. E moni, e manaʻomia seʻia oʻo i le taimi nei e le 'ai se tagata i le 8 itula. O suʻega e faia i se faʻafoega faʻafoe. O le tele o le manatua e tele. E fetaui lelei mo tagata ei ai le ituaiga o maʻisuka lona lua.

Mo le suʻega, o sina toto itiiti, ua lava, i le aofai o le 0.5 μl. O le taimi o suʻega e 5 sekone. E leai se fesuiaiga faaopoopo e manaʻomia. E tele le manatua, e oʻo atu i le 450 fua muamua.

E mafai ona mafai ai le sikoa. E i ai se fesoʻotaʻiga micro USB mo le fesiitaiga o faʻamatalaga i se komepiuta. E mafai ona faʻatulagaina 4 laasaga mataala. O le mea lautele, o lenei faʻataʻitaʻiga lelei, lelei ma taugofie i tulaga o lona taua.

On-Call Plus mita (On-Call Plus)

O le On-Call Plus (On-Call Plus) e faʻatuatuaina ma taugofie. Na faia e lona fale suʻesuʻe suʻesuʻe ACON Laboratories, Inc. I le taimi nei, ua mafai ona ia ausia se tulaga manuia i le tele o atunuu.

O se vaega o lenei faʻataʻitaʻiga o le tekonolosi o le biosensor. Mo le suʻega, e 1 le o le toto ua lava. E sili atu, o le a maua faʻamatalaga i le 10 sekone. O loʻo i ai le avanoa e ave ai le "meafaitino suʻesuʻe" mai le tamatamailima ma isi vaega.

O le manatua e mafai ona teuina e oo atu i le 300 fuataga. E mafai ona faʻaaogaina tulaga faatauaina uma ma maua le averesi i nai vaiaso talu ai nei. O le masini e mafai ai e oe ona maua saʻo faʻamatalaga i sekone.

Faʻatulagaga o le taunuʻuga e tuʻuina atu i le mea tutusa. E naʻo le toto fou e mafai ona avea ma se faʻataʻitaʻiga faataitai. I se tulaga lautele, o se uiga sili ona maualuga ma e mafai ai e oe ona maua vave faʻamaumauga. E faigofie ona faʻaaoga, masalo ona o lenei mea e masani ona maua e ana tagata masani.

On-Call Ez Glucometer (On-Call Out)

On-Call Ez (On-Call Out) na maua le saʻo ma le faʻamaoni ona o faʻamaoniga na tuʻuina mai e le TÜV Rheinland tulaga lelei o tusi faamaonia.

Mo faʻamatalaga, e faʻaaoga ai se pu faʻapitoa, lea eo mai ma se seti o fasi siaki. Ole taimi ole auiliiliga e le sili atu i le 10 sekone, lea e mafai ai ona maua se vave vave ma sao. O sina pa'ū itiiti o le toto ua lava mo le suʻega. Mafai ona ave "mea" mai le alofilima, lima ma lima.

O loʻo i ai se capillary puipuia o suʻega o suʻega. Faafetai ia te ia, e sili atu le faigofie ma vave ona maua ni vaega mai le afifi. O maa faʻatulagaina e faʻaaoga mo le mana. O lenei mea o le a mafai ai ona e le popole i le mea moni e faapea o le faʻataʻitaʻiga atonu o le a faʻatagaina i le taimi sili ona le talafeagai.

O le ola o le baturi e tusa ma le tasi le tausaga, o lona uiga 100 fuataga. Tusi faʻamaonia mai le gaosi oloa 5 tausaga. E le fefe le masini i suiga o le vevela ma isi mea leaga. O le mea lea, o oloa a lenei kamupani e mafai ona taʻua o se tasi o tagata sili ona tumau o lona ituaiga.

Glucometer Glukofot Plus

E mafai ona faatauina le Glucofot Plus maualuga i soo se faleoloa faapitoa. E fetaui ma manaoga faʻaonapo nei ma e tele ana galuega.

O le mea lea, o le tele o faʻamatalaga o loʻo ia te ia, e tele, lea e mafai ai e oe ona ave sina toto, o le masini sili atu lava ia o le a aveesea. O le metotia mo le fuafuaina o le kulukose o le faʻaloloa. Faʻataʻitaʻiga auala naʻo le plasma.

I lona tele, e le tele. O lenei mea e mafai ai e oe ona ave faʻatasi ma oe i luga o le auala, ma na o le feaveaia i lau taga i taimi uma. O le masini e tele lona manatua, e oʻo atu i le 450 faʻamatalaga. Aʻo le i faʻaaogaina le maa, 1000 fuataga e mafai ona ave. E tusa ma le tasi le tausaga lenei, o le mea lea e le tatau ona e popole i le mea moni o lenei mamanu o le a faʻafuaseʻi ona faʻamalolo.

O le taimi e fuafua ai le kulukose o le 10 sekone. O galuega fesoasoani a le masini o le faʻaalia vave o le faʻapipiʻiina o le suʻega ma le aofia ai o le faʻatinoga faʻatonutonu. E mafai ona vavae ese na o ia pe afai o loʻo i ai i le tulaga faigaluega ma e le faʻaaogaina i le taimi e tasi.

Glucometer Glukofot Lux

O le isi mea lelei o le Glukofot Lux. Ole maualuga ole kulūkose e le sili atu i le 1.2-33.3 mmol / L. O le auala fuafuaina e talitutusa ma lena i le mamanu talu ai, e pei o le faʻasolosolo.

Faʻataʻitaʻiga auala naʻo le plasma. O le tele o lenei faʻataʻitaʻiga e sili ona lelei, lea e mafai ai e oe ona ave faʻatasi ma oe. O lona mamafa i maʻa e le sili atu i le 100 kalama. O le mea lea, o le a leai se galuega i le faia o lenei faʻataʻitaʻiga.

O le tele o le manatua e tele, o le 450 faʻamatalaga. O lenei mea o le a mataʻituina pea le tulaga o suiga o le kulukose. O pamu ma faʻataʻitaʻiga e aofia ai ma le masini. O le taimi o le suāuʻu e le sili atu i le 7 sekone. E maua ai faʻamatalaga saʻo. E le gata i lea, e vave ona ia faia mea uma. O le tau o lenei faʻataitaiga o loʻo i totonu o se mea e taliaina, o lea e mafai ai e tagata uma ona faʻatau. Glukofot Lux na mafai ona maua le faʻatuatuaga a le toʻatele o tagata, o lea e tatau ai ona sili atu lona manaʻo.

Glucometer Longevita

O se mea faigaluega ma gafatia e Mr. Longevita. O loʻo i ai se mamanu faʻalelei. O loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga tele ma le moliuila aunoa. E mafai ai e oe ona faʻaaoga i soo se taimi o le aso. E i ai se manatuaga mo fuataga e 75; 25 suʻega ma 25 lats ua aofia ai.

O vaega autu o lenei masini o le i ai lea o se faaaliga tele ma le saoasaoa o gaioiga. O lea, mo tagata o loʻo i ai ni faʻafitauli faʻaaliga, o le a matua faigofie lava ona faʻaogaina lenei masini. O le taunuuga pe a maua le sampling samples i totonu o le 10 sekone.

E lautele le fuataga, ma e 1.66 - 33.33 mmol / L. O le aofai maualalo o "mea" mo le auiliiliga e le tatau ona itiiti ifo i le 2.5 μl. O le manatua e le o se mea tele. Ma o ia lava e le eseese i galuega taua. O lenei mea masani, lea ua mamanuina mo le "fua" taimi talafeagai o le kulukose.

Glucometer FreeStyle Papillon Mini

O le siakiina poo le FreeStyle Papillon Mini e mafai ai ona e vave fuafuaina le maualuga o le suka. Masalo o le ata aupito sili lenei i le lalolagi. O lenei mea e mafai ai e oe ona ave faʻatasi ma oe i soo se mea. O le mea autu e le o le leiloa i totonu o lau ato, aua o lenei faʻataʻitaʻiga e sili atu ona faʻatusatusa.

Mo le suʻega, e oʻo lava i le tamai laumei itiiti e talafeagai, o le 0.3 μl, pe a faʻatusatusa atu i masini muamua, o le mea noa lava. O le faailo leo e vave ona aliali mai pe a uma le toto o loʻo i totonu o le masini.

E taua le matauina o le "meafaitino" e mafai ona toe faʻatumu i totonu o le 60 sekone. O le faʻaaogaina e naʻo le plasma e faia. E mafai ona e maua saʻo faʻamatalaga i totonu o le 7 sekone pe a uma le amataga o le suʻega. E leai se mea e aʻafia ai o ia, e oo lava i le faʻaaogaina o vailaʻau maʻoti. O le mea sese e laʻititi, lea e mafai ai ona maua le faʻamaoni sili. O lenei masini e tele mea lelei.

Glucometer Contour TS (Contour TS)

O le a se mea e ono ofo ai le Suiga o le Toga? O le mea muamua e tatau ona maitauina, o le tasi lea o mea lelei sili ona lelei o lona ituaiga. Faatasi ai ma, 10 leketi ma le taga sa fai. O lenei mea o le a mafai ai ona e tauaveina lenei faʻataitaiga ia te oe i soo se mea.

O le tekinolosi fou e tusa ai ma le mamanu o lenei mamanu na faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o mea sese. O le mea lea, mo tagata e maua i le maʻisuka e leai se lamatiaga. I le mita fou, ua faʻaalia le maualuga o le suka i le 8 sekone pe a uma le amataga o le suʻega.

O le tele e faʻatusatusa, o lenei mea e mafai ai e oe ona ave faʻatasi ma oe. E umi se taimi e teu ai le maa, o lea e le tatau ona e popole i se tui malosi o le masini. O le otaota mo le suʻega atonu e tusa ma le 0.6 μl.

O le fua faʻatatau o elemenekalame. Ole numera o suʻesuʻega talu ai nei e le mafai ona sili atu i le 250. E mafai ona maua le avega faʻamatalaga mo le 14 aso. I se tulaga lautele, o se faʻataʻitaʻiga lelei lea e aoga ai le tupe.

Glucometer Wellion Calla Light

Faʻaonaponei faʻaonaponei, faʻaaogaina faigofie ma faʻaogaina uma lenei Wellion Calla Light. O le faʻapitoa faapitoa e faigofie ai ona faʻaaoga. O le faʻaaliga e lelei tele mo le faitau, aemaise lava pe a oʻo i tagata e maualalo le vaʻaia.

O se vaega o le mafai ona maua se tau aogā mo se vaitau e oʻo atu i le 90 aso. E leai se mita e tasi e mafai ona mitamita i sea galuega. Ae sili atu, o le, ae o le vaitaimi e le silia le masina e tasi. E mafai e tagata faʻapitoa ona faigofie ona faʻatutuina i latou 3 faʻalogo.

E lelei le manatuaga, e mafai ai ona e manatua e oo i le 500 mea mulimuli. E le gata i lea, e le naʻo le aso, ae o le taimi tonu lava e faʻaalia. Faʻafetai i le lapoʻa lapoa ma le manaia malosi, e mafai ona e faʻaaoga le masini i soo se taimi o le aso.

O le umi o le fuafuaina o le iuga e le silia le 6 sekone. E faigofie ona faʻaaoga, mo tagata fiafia i fuafuaga mamanu, e mafai ona filifili se lanu. E atoatoa mo le fuafuaina o le kulukose i tamaiti uma ma tagata matutua.

Glucometer Finetest Faʻamatalaga o le auto-Premium (Premium Test)

O le faʻataʻitaʻiga fou o le Faʻamatalaga o le auto-coding Totetest. O se faʻataʻitaʻiga faʻaonapo nei na faia e faʻaaoga ai mea aupito lata mai na ausia i le matata o tekonolosi.

O mea autu o le saʻo ma le saoasaoa o le mauaina o faʻamatalaga. Ole suʻega e le sili atu i le 9 sekone. O le faaaogaina o se fiafiaga. E faigofie lava, o lea e le faigata tele le puleaina o le malamalama. Ina ia faia se auiliiliga, e tatau ona e ave 1.5 μl o le toto. O le mea moni, o le tele lea, o le tele o kiliva e manaomia ai le itiiti ifo o "mea" pe a uma le pa.

O le manatua e le leaga, e mafai ona teuina 365 iuga. O se lapoa tele ma se ata manino o le a mafai ai ona faaaoga e aunoa ma ni faafitauli e tagata ua matutua.

O le sao o lenei masini e maoae. E tusa ai ma lenei mea, na faia ai suʻesuʻega faapitoa, lea na faʻaalia ai i le tele o tulaga o le aofaiga mulimuli o le kulukose e moni.

Glucometer Satellite Plus

O le satelite Satellite fou e mafai ona mitamita lona lelei ma le taugofie. O le mea lea, e mafai ona faasaoina seʻia oʻo i le 60 taunuʻuga talu ai nei. O le faʻaalia o lenei faʻataʻitaʻiga e telē tele, lea e mafai ai e tagata ei ai faʻafitauli faʻaaliga ona faʻaaogaina.

O pusa taʻitasi e tuʻuina atu i ai e tao i totonu o se pusa eseese. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻasaoina lona gaioiga. Faʻaogaina le faʻaogaina o le faʻaaogaina o se laupepa faʻasologa. O le faʻavasegaina o loʻo faia i luga o le toto atoa.

O le taimi e sili atu le maualuga nai lo isi masini ma e 20 sekone. Ina ia fuafua le maualuga o le kulukose, e tatau ona e ave le 0.6-3.5 mmol / l o le toto. I se tulaga lautele, o lenei mamanu e le leaga. E moni, o lona gaioiga e le o se tulaga talafeagai. O le mea lea e tautala ai, o se filifiliga faʻapitoa. Ona o le manatua e laʻititi, o vaega e itiiti foi. Ina ia iloa le maualuga o le kulukose, e le manaʻomia tele se toto. Ma i se tulaga lautele, o le taimi o suʻega e umi atu nai lo isi.

Lelei maualuga le kulukose o le toto

O le a le faʻataʻitaʻiga e mafai ona tatou fai atu ai o ia o le kiliva sili ona lelei? E masani lava, mo tagata taʻitoʻatasi o lenei manatu e taʻitasi. O le a lava se mea e maua e se tasi, e manao se tasi i se masini multifunctional.

Filifili ma le le filifiliga ni glucometers e te manaʻomia mo le faigofie o le faʻaogaina, faʻapea foʻi ma le mea sese o loʻo i ai i totonu. Ae, e ui lava i le faʻaaogaina mai o latou lava manaʻoga, e taua le taulaʻi i mea sili ona lelei na filifilia e faʻavae i luga o iloiloga mai tagata.

O lea, o le Satellite Plus lenei. E sau ma se faʻataʻitaʻiga a le tagata lava ia. E oʻo atu i le 60 gaioiga talu ai nei o loʻo teu i le mafaufau. Mo le auʻiliʻiliga, e naʻo le 15 μl o le toto e te manaʻomia, o le a maua le faʻamatalaga i le 20 sekone.

Accu-Chek Gow e mafai ai ona e ave toto mai se mea. O le faʻatonutonuina o le vaega talafeagai o "mea gaosi" e maua mai e ia lava. E oʻo atu i le 500 gaioiga o loʻo teuina i le mafaufau. O le Nano Performa e tutusa. Na pau lava le mea e iloagofie ai le mamanu i foliga o se telefoni. E tele mea e faʻaalia, o le faamanatu o fuataga e faʻaalia e ala i se leo faʻalogo.

Tasi le Touch Horizon. E pulea ma na o le tasi le faamau. Fuaina mo le 5 sekone. E matua manuia ma faigofie ona faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga.

E iai foi masini mai Biomine, Optium, Ascensia, Accutrend ma Medi Sense. O i latou uma e le o ni mea leaga ma a latou lava galuega. E faigata le fai atu ma le manino o le glucometer o le sili lea. I le uma, o tagata taʻitasi e foia lenei mataupu e tusa ma o latou manaʻoga ma gafatia.

Tuua Lau Faamatalaga