Glucometer Optima iloilo

Pe a iloiloina le tau ma le maualuga o le fua o le suka o le toto, CareSens N o se filifiliga sili mo se maʻisuka. Mo le faia o le suʻega ma saili suʻega kulūkose, na o sina paʻu itiiti o le toto ma se voluma o le 0.5 μl e manaʻomia. E mafai ona e maua iuga o le suʻesuʻega i le lima sekone.

Ina ia mafai ona saʻo faamatalaga na maua, e na o uluaʻi faʻataʻitaʻiga mo le masini e tatau ona faʻaaogaina. O le faʻaaogaina o le masini e faʻatinoina i le plasma, aʻo faʻatusatusa le mita ma manaoga faʻavaomalo faavaomalo.

O se masini lelei tele lea, o loʻo i ai se mamanu e mafaufau lelei, o lea o le tulaga lamatia o le maua o faʻataʻitaʻiga le saʻo e laʻititi. E faatagaina e ave toto uma mai le tamatamailima ma mai le alofilima, lima, vae vae po o le ogavae.

Iloiloga Faamatalaga

O le KeaSens N glucometer ua faʻatautaia i le amanaʻia uma o tekinolosi faʻaonapo nei. O se mea tumau, saʻo, maualuga ma lelei le gaioiga mai le Korea Korea I-SENS, lea e mafai ona mafaufau saʻo i se tasi o ituaiga sili ona lelei.

E mafai e le suʻesuela ona faitau faʻamaonia le fesuiaiga o le fasimea, o lona uiga o le maʻisuka e le manaʻomia ona popole e uiga i le siakiina o faʻamaumauga i taimi uma. O le suʻega o le suʻega e mafai ona maua ai le toto manaʻomia i se voluma e le sili atu ma le 0.5 μl.

Ona o le mea moni o le pusa e aofia ai se pulou faʻapolopolo faʻapolopolo, e mafai ona faia se pupuʻu mo le samasama toto i soʻo se nofoaga talafeagai. O le masini e tele lona manatuaina, o uiga sili ona lelei mo le mauaina o faʻamaumauga faʻamaumauga.

Afai e te manaʻomia le fesiitaiga o faʻamaumauga i le komepiuta a le tagata lava ia, e mafai ona e faʻaogaina se cable USB.

Faʻamatalaga faʻapitoa

O le pusa e aofia ai se glucometer, se peni mo le totoina o le toto, o se seti o le laupepa i le aofaiga o 10 fasipepa ma se fasi siaki mo le fuaina o le suka toto i le aofaiga lava, lua CR2032 pamu, se tulaga talafeagai mo le aveina ma le teuina o le masini, se tusi aʻoaʻoga ma se pepa faʻamaonia.

O le fuaina o le toto e faʻatinoina i se metotia faʻapitoa e suʻesuʻeina ai. O le toto fou toto atoa e faʻaaogaina e fai ma faʻataʻitaʻiga. Ina ia maua faʻamaumauga saʻo, o le 0.5 μl o le toto ua lava.

O le toto mo le auiliiliga e mafai ona maua mai le tamatamailima, ogavae, alofilima, lima, vae pito i lalo, tauau. E mafai ona maua faailoilo mai le 1.1 i le 33.3 mmol / lita. O le auiliiliga e lima sekone.

  • O le masini e mafai ona teuina e oo atu i le 250 o fua faatatau lata mai ma le taimi ma le aso ole auiliiliga.
  • E mafai ona maua faʻamaumauga mo vaiaso e lua talu ai, ma o le maʻisuka e mafai foi ona makaina le suʻesuʻega muamua pe a uma ona 'ai.
  • O le mita e fa ituaiga o faailo leo e mafai ona fetuunai taʻitasi.
  • I le avea ai ma se maa, e lua masini lithium o le ituaiga CR2032 e faʻaaoga, lea e lava mo le 1000 suʻesuʻega.
  • O le masini e tele le 93x47x15 mm ma e na o le 50 kalama ma maʻa.

I le lautele, o CareSens N glucometer e maua ai ni iloiloga lelei. O le tau o le masini e maualalo ma maua i le 1200 ru.

Auala e faʻaaoga ai le masini

O le faʻatinoga e faʻatinoina i lima mamā ma mago. O le pito o le manoa o le tui e vaʻaia ma aveese. Ua faʻapipiʻiina se laupepa fou e le faʻamalosi i totonu o le masini, o le kiona puipui e le toe vaʻaia ma ua toe faʻaleleia le pito.

O le maualuga o le faʻamasinoga e filifilia e ala i le suiina o le pito i luga ole pito. O le uila e ave i le lima e tasi e le tino, ma le isi e toso ese le paʻu seia uma ona kiliki.

I le isi itu, o le pito o le vaega o le suʻega ua faʻapipiʻiina i totonu o le laina o le mita i luga ma faʻafesoʻotaʻiga seia oʻo ina maua se faailo leo. Ole laina ole suega ole faailoga o le pa'ū ole toto e tatau ona faʻaalia ile faʻaaliga. I lenei taimi, o le maʻisuka, pe afai e tatau ai, e mafai ona faia se faailoga i luga o le suʻega muamua aʻo leʻi maeʻa ona 'ai.

  1. Faatasi ai ma le fesoasoani a se masini tui, ua ave ai le toto. A maeʻa lenei, ona faʻaaogaina lea o le pito i lalo o le suʻega i le tuʻufaʻatasia o le toto.
  2. A maua le tui talafeagai o meafaitino, o le masini mo le fuaina o le kulukose i totonu o le toto o le a logoina ma se faailo leo faapitoa. Afai e le manuia le faʻapipiʻiina o le toto, lafo ese le suʻega ma toe faia le suʻega.
  3. A maeʻa taunuʻuga o le suʻesuʻega, ona liliu loa lea o le masini i le tolu sekone pe a uma ona aveese le fasi siaki mai le fusi.

O faʻamaumauga e maua mai le otometi e teu i le mafaufau o le suʻega. O mea uma e faʻaaogaina e faʻaaogaina; e taua le aua neʻi faʻagaloina le tuʻuina o se pusa puipui i luga o le uila.

I le vitio i lenei tusiga, o uiga o le glucometer o loʻo i luga o loʻo faʻamatalaina.

Faʻamatalaga e uiga i glucometers: o le a sili atu ona lelei le faʻatau o mea tuai ma talavou

I le maʻi suka o le ituaiga muamua poʻo le lona lua, e tatau ona mataʻituina le maualuga o le suka i le toto. I lenei mea, o se masini faapitoa, ua taʻua o se glucometer, e fesoasoani i le maʻisuka. E mafai ona faʻatau sau mita i aso nei i soʻo se faleoloa faʻapitoa e faʻatau atu mea faʻapitoa poʻo luga o itulau o faleoloa i le initaneti.

O le tau o se masini mo le fuaina o le suka toto e faalagolago i le gaosiga, galuega ma le lelei. Aʻo le i filifilia se glucometer, e fautuaina e faitau le iloiloga o tagata faʻapitoa na mafai ona faʻatau lenei masini ma taumafai i le faʻatinoga. E mafai foi ona e faʻaaogaina le fuataga o glucometers i le 2014 poʻo le 2015 e filifili ai le masini sili ona saʻo.

Glucometers e mafai ona vaevaeina i ni vaega autu, fuafua i ai o le a faʻaaogaina ina ia fua ai le suka o le toto:

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

  • Mea mo tagata matutua ei ai le maʻisuka,
  • O se masini mo tagata talavou ei ai se faʻamaʻi o le maʻisuka,
  • O se masini mo tagata soifua maloloina oe mananao e mataʻituina lo latou ola maloloina.

Glucometers mo tagata matutua

O ia togafitiga ua fautuaina e faatau se faʻataʻitaʻiga sili ona faigofie ma sili atu ona faʻatuatuaina o se masini mo le fuaina o le suka toto.

A e faʻatau, e tatau ona e filifilia se glucometer ma se tulaga malosi, se lautele laupepa, faailoga tetele ma se numera aupito maualalo o faamau mo le puleaina. Mo tagata matutua, o masini e talafeagai i le lapopoa e sili atu ona talafeagai, e le manaʻomia le ulufale i le fodiga e faʻaaoga ai pātū.

O le tau o le mita e tatau ona maualalo, e le manaʻomia ona i ai ni galuega e pei o fesootaiga ma se komepiuta a le tagata lava ia, fuafua le fuainumera fuainumera mo se vaitaimi.

I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina le masini i se vaega itiiti o le manatua ma le maualalo le saoasaoa mo le fuaina o le suka toto i se tagata maʻi.

O ia ituaiga masini e aofia ai glucometers o loʻo i ai tali lelei mai tagata faʻapitoa, e pei o le:

  • Accu Siaki Mobile,
  • VanTouch Filifili Simple,
  • Taavale afi
  • VanTouch Filifili.

Ae e te leʻi faʻatauina se masini mo le fuaina o le suka toto, e tatau ona e suʻesuʻeina le uiga o vaega o suʻega. E fautuaina e filifili se glucometer ma fasi pepa lapopoa, ina ia mafai ai e tagata matutua ona fua tutusa le toto. E tatau foi ona e gauai atu i le faigofie o le faatauina o nei fasi laau i se fale talavai po o se faleoloa faapitoa, ina ia leai se faafitauli i le lumanai.

  • O le komepiuta o le Contour TS o le mita muamua lea e le manaʻomia le faʻamaonia, o le mea lea e le manaʻomia e le tagata faʻaaoga le taulotoina o se numera o fuainumera i taimi uma, ulufale i se code pe faʻapipiʻi se pu i le masini. E mafai ona faʻaaoga faʻasalaga mo le ono masina talu ona tatala le pusa. O se masini talafeagai lelei, lea e sili atu.
  • Accu Chek Mobile o le uluai masini lea e tuufaatasia ai ni galuega i le taimi e tasi. O se kaseti faataitai o le 50 vaevaega ua faʻaaogaina e fua ai le maualuga o le suka toto, o lea e le manaʻomia ai ona faʻatau e siaki le kulūkose o le toto. E aofia ai se peni pipii e faʻapipiʻiina i le masini, lea e faʻapipiʻiina i se manua manifinifi, lea e mafai ai ona e faia se pupuʻu ma na o le tasi le kiliki. E le gata i lea, o le pusa masini e aofia ai le USB cable mo le fesootai atu i se komepiuta.
  • O le VanTouch Filifili le glucometer o le mita aupito sili ona talafeagai ma saʻo le maualuga o le toto suka lea ei ai se lisi gagana Rusia faigofie ma ua mafai ona lipotia mea sese i le Rusia. O le masini ei ai le galuega o le faaopoopoina o faailoga e uiga i le taimi na ave ai le fua - aʻo leʻi oʻo i le taimi o se taumafataga. O lenei mea e mafai ai e oe ona mataʻituina le tulaga o le tino ma fuafua po o fea meaai e sili ona aoga i le maʻisuka.
  • O se masini sili atu ona faigofie, lea e te le manaʻomia ai ona e tusia se fodu, o le VanTouch Select Simple glucometer. O fasi siaki mo lenei masini ua i ai se numera faatulagaina, o lea e le manaomia e le tagata faʻaoga le popole e uiga i le siakiina o seti numera. O lenei masini e leai se kulupu se tasi ma e faigofie lava mo tagata matutua.

Iloiloga o iloiloga, e tatau ona e taulai atu i galuega autu o se masini mo le fuaina o le maualuga o le toto suka - o le taimi fua lea, o le tele o le mafaufau, faʻalelei, faʻasologa.

O le fua o le taimi e faʻaalia ai le taimi i sekone ao faia le filifiliga o le kulukose i totonu o le toto mai le taimi e faʻaaogaina ai le toto toto i le laasaga o le suʻega.

Afai e te faʻaaoga le mita i le fale, e le tatau ona faʻaoga le masini vave. A maea le suʻesuʻeina o le suʻesuʻega, o le a faʻaalia se leo faʻalogo faapitoa.

O le tele o le manatua e aofia ai le numera o suʻesuʻega talu ai nei e mafai e le mita ona manatuaina. O le filifiliga pito sili ona lelei o le 10-15 fuataga.

E tatau ona e iloa e uiga i se mea e faʻavasega ai. I le fuaina o le toto toto i le plasma toto, e 12 pasene e tatau ona toesea mai le taunuuga ina ia maua ai le manaʻoga manaomia mo le toto atoa.

O faʻataʻitaʻiga uma o suʻega ei ai le tulafono patino e faʻasolo ai le masini. Faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tusia ma le lima le tulafono lenei pe faitau mai se pulou faapitoa, lea e faigofie tele mo tagata matutua e le o tauloto le code ma ulufale i totonu o le mita.

I le taimi nei i luga o le maketi faafomai ei ai ni ata o glucometers e aunoa ma le coding, o lea e le manaomia ai e tagata faaaoga le ulufale i se code poo le faapipiiina o se pu. O ia togafitiga e aofia ai le fuaina o le suka toto Kontur TS, VanTouch Filifili Simple, JMate Mini, Accu Check Mobile.

Glucometers mo tagata talavou

Mo tupulaga talavou mai le 11 i le 30 tausaga, o faʻataʻitaʻiga talafeagai e:

  • Accu Siaki Mobile,
  • Accu Chek Performa Nano,
  • Van Touch Ultra Faigofie,
  • EasyTouch GC.

O tagata talavou e taulaʻi atu i le filifilia o se mea faʻatautaia, faigofie ma faʻaonapo nei mo le fuaina o le kulukose toto. O nei meafaigaluega uma e mafai ona fuaina le toto i ni nai sekone.

  • O le polokalama EasyTouch GC e talafeagai mo i latou o loʻo fia faʻatau se mea lautele mo le fuaina o le toto suka ma le cholesterol i le fale.
  • E manaʻomia e Accu Chek Performa Nano ma JMate masini laʻititi le toto, lea e talafeagai lelei mo tamaiti talavou.
  • O le ata aupito sili ona lata mai o Van Tach Ultra Easy glucometers, lea e eseese lanu eseese o le mataupu. Mo tagata talavou, e nana le mea moni o le faʻamaʻi, e taua tele le tutusa o le masini ma se mea faʻaonapo nei - o se tagata taʻavale poʻo se taʻavale afi.

Faigaluega mo tagata soifua maloloina

Mo tagata e le maua i le maʻisuka, ae e tatau ona latou mataʻituina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, e talafeagai le Van Tach Select Simple poʻo le Motu Motu.

  • Mo le masini Van Touch Filifili Simple, o suʻega o loʻo faʻatau atu i se seti o fasi pepa e 25, lea e faigofie mo le faʻaaogaina o le masini.
  • Ona o le mea moni e leai se latou fesoʻotaʻiga ma le okesene, e mafai ona teuina ni vaega o le Suʻega o Taavale mo se taimi umi lava.
  • O ia mea uma ma isi masini e le manaʻomia le faʻamaonia.

Pe a faʻatau se masini mo le fuaina o le toto toto, e taua le gauai atu o le pusa e masani ona aofia ai na o le 10-25 fasi siaki, o le peni ma le 10 launi mo le samasama toto.

O le suʻega e manaʻomia ai se tasi o le suʻega ma se tasi o vae. Mo lenei mafuaʻaga, e fautuaina e fuafua vave pe faʻafia ona faia fua o le toto, ma faʻatauina seti o vaega o suʻega 50-100 ma le numera fetaui o laupepa. E fautuaina le faʻatau mai o ni mea faʻavaomalo, lea e talafeagai mo soʻo se faʻataʻitaʻiga o se glucometer.

Glucometer Fuafuaga

O lea e mafai ai e le maʻisuka ona fuafua poʻo fea le mita e sili ona lelei mo le fuaina o le suka toto, e i ai le fua faatatau o le mita e 2015. Na aofia ai ma mea sili ona faigofie ma aoga mai tagata taʻutaʻua lauiloa.

O le masini feaveaʻi sili ona lelei mo le 2015 o le One Touch Ultra Easy mita mai Johnson & Johnson, o lona tau e 2200 rubles. O se masini faigofie ma le vaʻaia ma se mamafa e na o le 35 g.

O le polokalama sili ona faʻatusatusaina o le 2015 e manatu ole Matters Straight mita mai Nipro. Ole suʻesuʻega e naʻo le 0.5 μl o le toto e manaʻomia, e aliali mai iʻuga o le suʻesuʻega i le faʻaaliga ina ua mavae le fa sekone.

O le mita pito i maualuga i le 2015, mafai ona teuina faʻamatalaga i le faʻamanatuga ina ua maeʻa suʻesuʻega, na faʻamauina Accu-Chek Asset mai Hoffmann la Roche. O le masini e mafai ona teuina e oo atu i le 350 mea na fai talu ai le taimi ma le aso ole auiliiliga. O loʻo i ai se galuega talafeagai mo le makaina o taunuʻuga na maua mai muamua poʻo le maeʻa foi o se taumafataga.

O le faigofie faigofie o le 2015 na amanaʻia o le tasi mita mita mai Touch Johnson ma Johnson. O lenei mea faigofie ma le faigofie e lelei mo tagata matutua poʻo tamaiti.

O le auala aupito sili ona faigofie o le 2015 e taua o le polokalama Accu-Chek Mobile mai Hoffmann la Roche. O le mita e galue i luga o le faavae o se kaseti ma 50 test tests ua faapipiiina. E le gata i lea, o se peni pipii o loʻo i totonu o le fale.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O le faiga sili ona aoga o le 2015 o le Acclu-Chek Performa glucometer mai Roche Diagnostics GmbH. O loʻo i ai se galuega faʻatonu, o se faamanatu o le manaʻomia mo se suʻega.

O le masini sili ona faatuatuaina o le 2015 na faaigoaina o le Vaalele a le Bayer Cons.Care AG. O lenei masini e faigofie ma faatuatuaina.

O le mini-laboratory sili ona lelei o le 2015 na faaigoaina o le Easytouch le masini feaveaʻi mai le kamupani Baioptik. O lenei masini e mafai ona fua tutusa le maualuga o le kulukose, cholesterol ma le hemoglobin i le toto.

Fesoʻotaʻiga lelei Mea lelei mai le OK Oloa Biotek Co. na lauiloa o le faiga sili lea mo le siakiina o le toto i le 2015. I le faia o ni faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina tekinolosi faʻapitoa, lea e mafai ai e oe ona maua taunuuga o le auiliiliga toetoe lava leai se mea sese.

Glucometers o masini eletise na fuafuaina e fuafua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i se mataupu o minute. E mafai ona faʻaaogaina i totonu o le fale suesue ma mo le puleaina lelei o fale. I aso nei, o se oloa faapena e le gata i fale o tagata maʻisuka, ae faʻapea foi i tagata uma o loʻo vaʻaia ma le totoʻa lo latou soifua maloloina.

O le glucometer faʻaonapo nei e aofia ai ni vaega, lea e mautinoa ai le faʻamaoni ma le faigofie o le fua o fuataga.

  • Batiri E tatau ona mautinoa le ola o le ola. E masani ona faʻaaogaina maa faʻamaonia, lea e mafai ona faʻatauina i soʻo se faleoloa. O masini e aunoa ma le avanoa e sui ai le tutoatasi poʻo le toe faʻaleleia e itiiti le lauiloa i le olaga i aso faisoo.
  • O le masini komepiuta autu e faʻapipiʻiina ma se faʻaaliga faʻaalia ma faigofie mo le matamataina o mafaufauga o mea tutupu ma mea na tutupu talu ai nei. O le faaaliga e faʻaalia ai le tau maua. E faʻatatau i le faʻaleleia, e mafai ona faia se plasma poʻo se suʻe toto toto.
  • Vaevaega. A aunoa ma lenei mea taumafa, e le mafai ona faia fua. I aso nei, o faʻataʻitaʻiga taʻitasi ua i ai ana lava suʻega o suʻega.
  • Meafaigaluega e tu ai le tamatamai lima (lancet). O se faʻataʻitaʻiga taʻitasi e filifilia mo tagata maʻi taʻitasi.O le filifiliga e fuafua i le mafiafia o le paʻu, o le tele o fuataga, o le avanoa e teu ai ma faʻaaogaina.

Taiala galue

O sui o masini mai tagata lauiloa ma faleoloa mai atunuu i fafo e lua auala autu e galulue ai

  1. Photometric. A oʻo le glucose i totonu o le suʻega o le suʻega, e vali le vailaʻau i se lanu eseese, o le maualuga o lea mea e fuafua ai le maualuga o le suka e ala ile faiga faʻapipiʻi fesoʻotaʻi.
  2. Faiga eletise. O iinei, o le mataupu faavae o le eletise eletise e faʻaaoga e maua ai le iuga. Pe a fegalegaleai le reagent ma se mataua o le toto i luga o se suʻega, e faamaumau e le analyzer le tau ma fuafua le faʻatonuga o le kulukose i totonu o le faʻataʻitaʻiga.

O le tele lava o auiliiliga o fale e faapitoa lava i le ituaiga lona lua, talu ai latou te maua le sili ona saʻo (o lona uiga, o le mea aupito itiiti).

E faapefea ona filifili se glucometer?

O le tulafono faavae o filifiliga o le faʻaaogaina ma le maua o galuega talafeagai. O tagata maʻi uma e ono manaʻomia uiga taʻitasi, o lona uiga o se masini faapitoa e talafeagai. O se iloiloga taua o le tau o le gadget lava ia ma le vaega o suʻega, o lo latou avanoa mo le toe faʻaleleia taimi o faʻamaumauga.

E tatau i le masini ona fua mai le sili ona saʻo. A leai, ua leiloloa atoa le vaega o le faatau. Le sili atu ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete i le faʻaaloalogia o le suʻeina o le suka i tamaiti ma fafine maʻitaga.

E masani lava o se mea taua i le filifilia o se glucometer o le tele o se mataua o le toto e tatau mo le iloiloga. O le itiiti ifo o le mea e manaʻomia, o le sili atu ona faigofie ma faigofie. E sili atu ona faigata le maua o se mataua tele o le toto mai pepe pe, mo se faʻataʻitaʻiga, ina ua uma ona i totonu o se malulu matuia.

Ioe, o meatotino taua mo nisi tagata e le taua tele mo isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tupulaga talavou e sili ona malolosi o loʻo vaʻavaʻai mo faʻataʻitaʻiga sili ona laitiiti, ma tinamatutua, i se isi itu, e manaʻomia se masini ma se faʻaaliga tele ma se mea e sili ona faigata.

O ituaiga sili ona lauiloa o Accu Chek, Van Touch Select, Ai Chek, Kontur, Sattelit. E le gata i lea, o le faʻatau atu o muamua ia e le o le faʻamalosi, o le a mafai ai ona e fuafuaina le suka o le toto e aunoa ma le sasaina o ou tamatamailima. E le masalomia, o ia atinaʻe e maua ai se lumanaʻi manuia. Ae o le mea nei, e le eseese le masini i le saʻo tatau ma e le mafai ona suia atoa le auala masani o le fuaina o le kulukose. Se tasi o faataitaiga o le tonometer-glucometer Omelon A1.

Faʻapefea ona faʻaaoga le mita?

O vaega taua o le faʻaaogaina o se ata faapitoa e masani lava ona taʻuina i totonu o faatonuga, ae o loʻo i ai mataupu faavae mo le saʻo lelei ma le saogalemu o fua suka i le fale.

  1. Ia fufulu lima i taimi uma i le fasimoli ao le i fuaina ma solo i se solo. E naʻo maso susu e manaʻomia ona siakiina.
  2. Taofi le ufiufi e tapunia e aloese ai mai le aʻafia o le nila
  3. Ina ia fua, ave se fasi siaki tasi, faʻaofi i totonu o le mita. Faatali seiloga ua sauni le mea faigaluega mo le taotoga.
  4. Toto lou tamatamailima i le nofoaga saʻo
  5. Aumai le suʻega faʻasolo i le pa'ū o le toto pa'ū
  6. Ulufale le vaega manaʻomia o le faʻataʻitaʻiga ma faatali 3-40 sekone ao gaosia le iuga
  7. Faʻasalalau le 'upega tafaʻilagi

Glucometer, faatonuga mo le faʻaaogaina. Mo ai, aisea, pe faapefea? Faʻamatalaga ma laʻasaga taʻitasi

O le mita o le kulukose o le toto o se mea e manaʻomia mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, ma sili atu pe a oo mai i se tagata matua e faigata ona alu i fafo mo le toto fuafuaina, ma o le maʻisuka e manaʻomia le mataʻituina pea o le kulukose o le toto.

EBsensor mita O loʻo faʻatau atu i le tele o fesuiaiga: faʻatasi ai ma ni faʻataʻitaʻiga, i se tulaga, e aunoa ma se mataupu, na o le masini e aunoa ma se tui, ma isi. Sa ou faia le seti atoatoa i le mataupu ina ia leai se mea o le a leiloa.

Faʻaaliga o le afifi

I totonu o le atigipusa - o se faʻataʻitaʻiga ma se kelipala ma se pusa mo le faʻatinoga ma faatonuga. Afai e te le iloa, kiliki i luga o le ata e faʻalautele. Afai e faigata ona iloa, toe kiliki)

O le seti atoa lea e aofia ai

  1. EBsensor toto glucose (mita o le kulukose toto)
  2. Faʻamaumauga o le soifua maloloina
  3. Masini e teu ai tamatamai lima
  4. Lancets - 10pcs
  5. Vaevaega mo le fuafuaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto - 10pcs
  6. Batiri, kesi AAA, 1.5 V - 2 pi.
  7. Faatonuga mo le faaaogaina
  8. Faatonuga mo le faaaogaina o fasi siaki
  9. Faʻasologa o Faʻamaumauga
  10. Tusi Tausi Tusi Faamaonia
  11. Tulaga

Ioe, ou te fautuaina le faatauina i se mataupu, ae le o eseese, ina ia leai se mea e leiloa!

Ona tatou sauniuni lea o le masini tuʻi mo le galuega.

Aveese le pulou, faʻapipiʻi le lalaga

Ma tuu le faavaa i tua

Ole taimi nei e tatau ona e setiina le loloto o le poloka, lea e ese mai le 1 (sili ona maualuga mo tagata ei ai ni paʻu manifinifi) i le 5 (mo tagata e paʻu le paʻu). E fautuaina e amata i le 1, ae faʻaaoga le metotia o le suʻega, na ou iloa e 3 e talafeagai, i luga o se iunite o le paʻu na le mafai ona togiina.

Ona matou tosoina lea o le tapuni o le mea e tu ai le masini seia oo ina kiliki.

Fufuluina o tatou lima ma ave se fasi siaki ma tuu i totonu o le mita

A maeʻa lena, e tatau ona i ai se numera i luga o le mataʻituina lea e fetaui ma le numera i luga o le pusa faʻatasi ai ma fasi faʻataʻitaʻiga. I lenei tulaga, e lafoina e le masini se faailo leo ma se mataua e moli i luga o le mata, o lona uiga ua saunia le masini mo le taotoga.

Afai matou te vaʻavaʻai i se isi mea i luga o le mataʻitū, o lona uiga e le o sauni le masini mo le galuega ma e manaʻomia ona toe faʻaleleia le siaki

Ma le isi, matou te tuleia le masini tui i le tamatamailima ma taomi le faamau o le mea faapipii.

O le puncture e matua leai lava se leaga, o lea ia galo ai nei lagona matautia e tupu i totonu o le falemai pe a maeʻa ona tapunia e tamatamai lima le tamailima). I le taimi muamua sa ou manatu ai e lei faia e le nila se puʻi ma ou manao e toe fai, na ou malamalama i se tamai mataua o le toto.

A maeʻa le pupuʻu, sinaʻi togi lou tamatamailima e maua ai se mataʻu o le toto ma tuu lou tamatamailima i le pito i luga o le suʻega, leai se mea e tatau ai, o le toto o le a na o ia lava. O se tamai mataua ua lava, o lea e te le tau faʻaleagaina lou tamatamailima.

O le faailo e tatau ona faʻatumu atoatoa ma pei o lenei

Ave ese le pulou mai le mea e tui ai, ia aveese ma le faaeteete le laʻau faʻaaoga ma lafo ese.

O lenei masini e aoga e le gata mo le maʻisuka, ae faʻapea foi mo fafine maʻitaga, faʻapea foi ma i latou na maua i le maʻisuka i le tupulaga e pulea le maualuga o le kulukose o le toto.

Lelei glucose toto Korea.

Savali Greyman » 09.02.2015, 13:25

O tagata asiasi i luga o le upega tafaʻilagi a le faleoloa o le Test Strip o loʻo taumafai pea e saili le tau sili ona matagofie mo glucometers ma suʻe suʻega. E amata mai i le aso 1 o Fepuari, 2015, e mafai ona ofoina atu e le faleoloa o le Tauleʻaleʻa le tau sili ona matagofie mo le Accu-Chek line of glucometers (Accu-Chek Asset, Accu-Chek Performa Nano), ma le OneTouch SelectSimple mita (VanTouch SelectSimple) ), faʻapea foʻi ma le CareSens N glucose ("Caesens N"). Ae o mea muamua muamua.

O le tele o le tau o le Accu-Chek Active ma Accu-Chek Faia Nano toto glucose i se taimi lata mai atonu e mafai ona faateleina i faleteuoloa o tufatufa oloa siiatoa tetele e fesootai ma sapalai fou. Faleoloa "Suʻega o Suʻega" e manaʻo e faʻamautinoa i latou o loʻo faʻatau atu o loʻo lava mea e maua ai glucometers ma o le a taumafai e tausia tau maualalo mo latou i le umi e mafai ai. O le mea lea, pe afai ua i ai sau glucometer, ae e te manaʻo e te faʻapolopolo pe avatu i se tasi se meaalofa - o le taimi lenei.

Ioe, o le fou o le Accu-Chek Active mita i soo se tasi oa tatou faleoloa e tauina ai le 590 rubles! Ma o le Accu-Chek Performa Nano mita e na o le 650 rubles. Manatua o mea uma e maua mai i le kulupu o loʻo i ai se faʻamaoniga e le faʻamaoniaina e aunoa ma se faʻamaonia. Matou siakiina soo se Accu-Chek ma VanTouch e maua ai le toto glucose mita sa faatauina i soo se mea i le lalolagi (!). E le tatau ona faʻatau se glucometer mai ia i matou, ae o le a matou fesoasoani pea!

E le gata i lea, o le OneTouch SelectSimple mita (VanTouch SelectSimple mai Johnson & Johnson Lifescan) ua faʻalauiloaina se tau faʻaititia. E mafai ona faʻatauina i soʻo se tasi oa tatou faleoloa mo 550 ruuga. E saʻo ma faigofie tele ona faʻaaoga le mita. E le o ia te ia se faamau se tasi, o lea afai e te filifilia se meaalofa mo se tagata matua pe na o se uo - matou te fautuaina tele! O le a taulimaina e tagata uma!

E mafai foi ona matou faʻamaonia se CareGer N. glucometer. O se glucometer faigofie, faʻalagolago, ma le matagofie ma faʻataʻitaʻiga taugofie. O le mea autu o lenei mita mai VanTach ma Accu-Chek, o ona fasi pepa e le lautele (e le oi totonu o falemaʻi), ae o loʻo i ai se taugofie ma e mafai ona e faʻatau i totonu o la matou faleoloa. E mafai foi ona faʻapipiʻiina le faʻasalalauga i Moscow e aunoa ma ni faʻafitauli pe auina atu ia te oe e le faʻailoga Rusia i le vasega muamua! Maua se mita free BloodSense N. E lua ala. Muamua, e mafai ona e sau i soʻo se faleoloa mo oe lava, faʻatauina ni faʻamatalaga 2-3 o siaki mo CareSens N glucometer ma ole atu mo se glucometer free. Lona lua, tuʻu se poloaiga e ala i le Initaneti ma faʻaalia i le faʻamatalaga i luga o le poloaiga e te auina atu pe aumai le glucometer o le KeaSens N meaalofa.

Faamolemole mulimuli i a matou faʻalauiloa, ofo faʻapitoa! Saini mo la matou puseli imeli!

Filifiliga Glucometer:


1. Glucometer 2. Vasega o suʻega (10 pi)
5. Faatonuga o le tusi lesona 6. Tusi taʻavale a le tagata lava ia 7. Faʻasoa mo le pupuʻu tamatamailima
8. CR2032 pati - (1 pc.) 9. Faʻasalaga 10. Lancets (10 pi).

E mafai ona e siakiina le mita pe afai e te faʻaaogaina mo le taimi muamua, pe afai e te suia le paʻa poʻo fua o fua e le fetaui ma lou manuia. Afai e pasi le suʻega o le glucometer ma se laina taofiofi - o loʻo galue le masini (sili atu auiliiliga e mafai ona maua i faatonuga)

Taʻotoga faʻataʻitaʻiga puupuu:


Aveese le fasi siaki mai le fagu ma faʻaofi i le auala atoa seia oʻo i le mita e tuʻuina mai ai se pepe. O le numera numera e aliali i le faʻaali mo le tolu sekone.


O le numera numera i le faʻaaliga ma luga o le fagu e tatau ona fetaui. Afai o matai matata, faatali mo le ata o le ata faataitai e aliali i luga o le lau ma faia se suega.



Afai e le fetaui le code, ona kiliki lea o le M button po o le C e filifili ai le numera manaomia.

A maeʻa filifili le code manaʻomia, faʻatali mo le tolu sekone seia oʻo i luga o le lau le ata o le ata faataitai.

Ua saunia le mita mo le faʻatalanoaga.


Faʻaaogā se suʻe toto i le lauitiiti lauusiusi o le suʻega faʻataʻitaʻi ma faʻatali seʻia oʻo ina tuʻuina atu e le mita le faailo.


I luga o le lau o le masini, o le a amata mai le lima i le tasi. O fua o fua faʻatasi ma le taimi, taimi ma le aso o le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga ma o le a otometi lava ona teuina i le mafaufau o le mita

Ata Vitio


Vaevaega mo glucometers "KarSens II" ma le "KarSens POP" (50 pcs.

Vaega o faʻataʻitaʻiga Kea Sens No. 50 (CareSens)


Tau i le faʻafeiloaʻiga: 690 rub.

Tau i le tofiga: 690 rub.

Faatasi ai ma le faatauina mai o le 3 pusa o CareSens Numera 50 test strips, o le ae maua se faʻaitiitiga faaopoopo, ma o le tau o se pusa e tasi e 670 rubles. O le tau mo se seti o le 2010 rubles. (3 * 670 = 2010 rubles)

3 pusa o CareSens Nu. 50 suʻega suʻega


Tau i le faʻapipiʻiina: 2010 rub.

Tau o le fale :: 2010 ete.

A e faʻatauina ni faʻamaumauga se 5 o CareSens No. 50 meaai, o le ae maua se faʻaititia o le tau, ma o le tau o se tasi afifi o le 655 rubles. O le tau mo se seti e 3275 rubles. (5 * 655 = 3275 suʻe.)

5 pepa o CareSens Numera 50 test strips


Tau i le faʻafeiloaʻiga: 3275 suʻe.

Tau o le fale: 3275 tusi.

Se seti o laʻau e leai se aoga (25 fasi vaega) mo le aoina o se mataʻu o le toto. E fetaui mo le tele o masini lomitusi: Taavale, Satellite, Van Touch, Clover Check, IME-DC, vagana ai Accu-Chek.

O le a le mea o le Kea Sens N glucometer?

O lenei masini o se mea fou o le Korea gaosi I-SENS. O le mita ei ai le galuega o le otometi le faitauina o le cododing, o lona uiga o le tagata e faʻaaogaina le masini e le mafai ona popole i le siakiina o mataitusi faʻailoga. I le taimi lava e tasi, o le vaega o suʻega e mafai ai ona e 'ave' le toto maualalo - e oo atu i le 0.5 microliters.

I le faʻaopoopoga i le masini lava ia, o se pupuni puipui e faʻaogaina i le faatulagaga, faʻatagaina oe e suʻe toto samples i soo se mea.

O le mea moni, e tatau ona e maitauina le alualu i luma o le masini, faapea foi ma le tele o manatuaga e mafai ai ona e teuina le tele o fuataga.

Matou te faʻamaonia mea taua ma mea lelei o le CareSens N masini:

  • Muamua, ona o le i ai o se aofaiga lelei o manatua i le masini, o le mita e mafai ona faasaoina ai le 250 mea mulimuli (ao faailoa mai faʻamatalaga i le tulaga o le aso ma le taimi o le suʻesuʻega).
  • Lua toto kullukose mai Korea e faʻatagaina oe e maua faʻamaumauga i luga o suʻesuʻega na faʻatautaia i le lua vaiaso talu ai. E le gata i lea, mo le maʻisuka, e mafai ona seti ni faailoga i luga o le fuaina muamua aʻo leʻi maeʻa pe a uma ona 'ai meaai.
  • Tolu, o nai kesi e 4 puʻe leo i tulaga taʻitasi, o lenei faʻatusa o loʻo iai lenei uiga.
  • Lona fa, o se auala taugofie ma le umi o le eletise e faʻaaogaina i le taimi lava e tasi - 2 maʻa e mafai ona "mana" le masini mo sili atu i le 1000 suʻega.
  • Lima, masini masini masini ma le mamafa. O le masini o le masini ma pama o le 50 kalama, ae o le mita ei ai le maualuga o le 93 i le 47 ma le 15 milimita, lea e mafai ai ona e aveina faatasi ma oe e faia suʻesuʻega i soo se mea.
  • Ono, le umi o le umi o le masini. E mafai ona e faʻatauina lenei mita ma faʻagalo e uiga i le faatauina mai o se isi mea fua fua mo le tele o tausaga, e pei ona faʻaaogaina e le kamupani Korean mea faʻapitoa mo le atinaʻe.

O ia tulaga lelei e mafai ai ona faia le filifiliga saʻo e lagolagoina ai lenei faatemokarasi ma avanoa talafeagai mo masini.

Tuua Lau Faamatalaga

Polokalame faʻavaomalo Nu. 25


Tau i le faʻafeiloaʻiga: 120 tusi.

Tau o le fale: 120 tusi.