Galega mo le maʻisuka: o le tau ma faʻamatalaga ole pamu

O le matou failauga o Vasily na ia auina mai lana tala e uiga i le tau faasaga i le maʻisuka. O lana iloiloga lenei o le Galeg balm: o se tala auiliili e uiga i le auala na ou taumafai ai i lenei fualaau faasaina, ma le a le mea na tupu. Vasily e le gata ina talanoa e uiga i ona taunuuga, ae na ia faamatalaina auiliili mea na ia aoaoina e uiga i le gala Galg, o le a le tala a fomai e uiga i lenei fualaau faasaina, o le a lona tau, ma o fea e mafai ona ou faatau ai.

Ou te leʻi faʻapipiʻiina tele loʻu taua i loʻu ola maloloina. O le tino talavou na galue e aunoa ma ni toilalo, ma e le mafai ona ou mafaufau e ono afaina aʻu i le faamaʻi. I le avea ai ma se tamaitiiti, o aʻu lava o se tamaititi atoatoa - e le gaʻo, ae ma le mamafa o le mamafa. Faatasi ai ma le matua, na faasolosolo malie le mamafa o le mamafa ma i le 30 o ona tausaga na amata ona faalatalata atu i le faailoga o le 100 kilokalama. E pei ona masani ai, na ou iloa ua leva.

Ma, ina ua amata ona tuʻuina atu e le tino lana lava iloiloga, faʻafefe ia te ia i nei tausaga uma. Taaloga ma meaai e leʻi aumaia ai ni auga. Na alu ese le mamafa mo sina taimi, ae na toe foi mai i taimi uma.

O le liliu atu i se fomaʻi na taʻitaʻia ai i se faʻamatalaga faʻavaivai, e tatau ona togafitiga mo le maʻisuka ituaiga 2. O faʻamaoniga uma na alu malie i lalo o loʻu maʻi - faʻalauteleina le fia inu ma le vaivai, vaivai. Soʻo se tipi ma manua na mafua ai ona leaga le toto. I le taimi muamua, o lenei mea na mafua mai i uiga o le tino poʻo le mamafa o le mamafa.

Ua fautuaina e fomaʻi se taumafa maualalo o le gaʻo i lalo o le toto toto ma Siofor.

O le manatuaina o le tino e le o se fualaau faasaina e le mafaamatalaina - taotoga, faatasi ai ma le vomiting, manava manava ma le le lava o le fiaai.

Afai na faia e le au faia o fualaau faasaina o le filifiliga pito sili ona lelei mo le aveesea o le mamafa o le fatuina lea o se tulaga e leai se manao e ai meaai, ona latou taulimaina lea o la latou galuega.

E le gata i lea, na amata ona ou mafatia mai le conjunctiva, na fomaʻi fomai ma lipotia mai o lenei maʻi e fesootai ma le maʻisuka.

Sa faaauau pea ona ou alu i le falemai e pei o se vale ma tuu atu tupe mo togafitiga fou. Ae o le a le uiga. Latou te fai mai i taimi uma o le a vave ona toe faʻaleleia ni vailaʻau. Sa i ai se lagona na ou mafaufauina sese. Sa ou tusia se iloiloga le lelei e uiga i galuega a fomai o laʻu falemai i luga o le Initaneti ma vaʻaia.

Sa ou sainia mo isi falemai, ae i soo se mea na faatonuina ai aʻu ia Siofor po o Amarilila, po o isi laulau. Na te totogiina e le aunoa tupe, asiasi atu i tagata totogi totogi, ae leai se faʻasalaga.

I laʻu galuega, e tele tagata ua mafatia i le maʻisuka mo le tele o tausaga. O latou tulaga na le lelei. O nisi ua le toe aoga ona o mafuaaga maloloina.

Ua mafatia loʻu tina mai le maʻisuka ituaiga 1 mo le 15 tausaga, mai fomai e leai se lelei. Soo se manaoga na leiloa e maua ai vai.

Galema balm: taofi le suka suka

O le faʻafitauli i le maʻisuka ma le mamafa o le maʻoti e lei mou atu. Ou te le manao e taoto i totonu o se pusa paʻu ma piilima oʻu lima. Sa filifili e teena le fualaau, ae le o se meaai e tasi na aumaia ai soo se taunuuga. Sa ou filifili e taumafai e saili se fofo i luga o le Initaneti.

Suʻega e le maeʻa i masini suʻesuʻe, faʻamatalaga o faʻatalanoaga. Soo se mea na sosolo mai ai tagata taʻavale, suʻeina i poloka mo le maʻisuka, poʻo le tele o meaola, lea, e tusa ai ma a latou faamautinoaga, e tatau ona fofo ia te au mea uma. Sa vave ona ou lafoina ia fualaau.

O faʻamatalaga faʻatasi ai ma aʻafiaga i le itu, na lava mo tausaga o le a oʻo mai. Na fautuaina e le fono fautuaga a Galeg.

O le iloiloga a le teineititi e lelei, o le togafitiga na vave. Na afaina le faamai. Na totogi ai na tina tausimai na aveina Galeg e faateleina le lactation. O le tino na foliga foliga mai, o le mutia lava ia na faʻaaoga e tagata mo le silia ma le seneturi. Afai e ave e tina tausimai, o le a leai se mea e tupu ia te au.

Na ou faitauina le faamatalaga o le pulu. Suʻe mo nisi faʻamatalaga. O faʻamatalaga e uiga i le pamu i tagata na tele lava ina lelei. Sa ou filifili e faatau.

Galeg paʻu mo le maʻisuka tau ma le mea e faatau ai

E leʻi fautuaina e le aufaʻatauloa e faʻatau le gaosi Galeg i le falemaʻi, ma faʻamatalaina lenei mea i le mea moni e tele taimi latou te faʻatau ai i le fale talavai, ona latou toe foi mai lea i le fale, faʻatusatusa ma faʻamaonia le mea sese.

O le mea lautele, na fautuaina aʻu e faʻatau le gaosi Galeg i luga o le Initaneti, i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le au faʻasalalau aloaia a le kamupani.

Ae sa faatalitonuina aʻu e loʻu toalua, o le sa fefe i taimi uma e faatau se mea e ala i le Initoneti, ina ua uma ona faaseseina ma lafoina i le Vkontakte tupe.

Sa ou alu i le fale talavai. I le falemaʻi muamua, na faateʻia aʻu e le tagata poto faapitoa i mea tau falelima - Galega o le a lenei mea? O nisi ituaiga o vao? A o ou faamatala atu sa ou maua le maʻisuka, na sui le fomai tipitipi i le faatauina atu o fualaau. I isi fale talimalo sa ofoina mai ia te au le 'oti masani masani, ma fai mai e tutusa ma Galega. Ae sa ou saili mo se pulu.

Mulimuli ane, na ou mauaina se fale talavai lanu meamata, ma o iina, i loʻu fiafia tele, na latou tau mai ia te au o loo i ai se pulufana, e tau na o le 245 rubles, lea na puipuia au.

Sa ou fesili e vaai i ai, feliuliuaʻi i oʻu lima, i le tasi itu o le igoa na aluese. Ou te leʻi faʻatauina, na ou manatu o le taimi nei ua amata ona ou faia se mea sese.

Ina ua leiloa se taimi taua, sa ou toe foi i le mea na ou amata ai. E ui i le mea moni o loʻu toʻalua na tetee i ai, na ia fai mai o le a latou kopi pe auina atu se oloa e eseʻese, na tonu lava ia te au e faʻatonu i le Initaneti.

Na ou alu i le upega tafaʻilagi aloaia. O le tau e maualuga atu nai lo le fale talavai, ae e le afaina aʻu, ae nai lo lena.

Sa ou tuʻuina le poloaiga i le taimi lava lea mo le kosi, ina ia le toe faatauina mulimuli ane.

Ou te manaʻo e tuʻuina atu ni faʻataʻitaʻiga o iloiloga o fomaʻi na ou mauaina i le Initaneti.

O le tuufaatasiga o le galaula Galega

E lei umi se taimi e faatali ai laʻu afifi. E tele pusa paʻu na faatonuina. Na vave ona tuʻuina atu. E le mafai ona ou tuuina atu ni manatu faaalia lelei e uiga i lana galuega.

Ina ua uma ona ou laveaiina le afifi, sa ou alu aʻe loa e vaai i le faamatalaga o le tuufaatasiga. O le pulupulu na foliga mai o se mea e masani ai. Ou te lei mauaina se mea e tasi. Nai lo igoa le mautonu, o le mata na fiafia i se mea masani.

  1. Galega - faʻaitiitia le toto suka ma faʻaititia ai le tele o glycogen i le ate.
  2. Linden fugalaau - faatasi ma aafiaga antipyretic ma anti-inflammatory
  3. Rosehip - faʻaitiitia le cholesterol toto ma faʻaleleia le gaioiga o le gastrointestinal tract.
  4. Bean Flaps - Galue o se fausiaina o proteins ma inisalini lava ia.
  5. Blueberries - faʻaitiitia le cholesterol, faʻamalosia le puipuiga ma aveesea ai toxins leaga mai le tino
  6. Laʻau auro - e fesoasoani i le tino e faʻafefeteina le atuatuvale, faʻaosofia le mafaufau ma faʻamaonia le moe.
  7. Ginseng - faʻaitiitia le suka o le toto, e faʻaosofia ai le fatugalemu o le tino. Faateleina le faia o feusuaiga ma faʻaitiitia ai le mamafa o le faʻafitauli.
  8. Citric acid - faʻamamaina le tino o sosolo ma toxins leaga, faʻamalosia le puipuiga ma faʻaleleia le vaai.
  9. Elecampane - faʻaititia le maualuga o le suka, e fai o se anti-inflammatory. O loʻo i ai se faʻamalosiga faʻamamaina toto ma manua.
  10. Blackberry elder - galue e avea o se sui sooupu.

Galega: faʻaaogaina ma faʻailoga

Na amataina le fualaau i le aso na sosoo ai. O laʻu meaai e faʻamaoni, ae ou te taumafai e tumau i ai. Tau ai faatolu i le aso. E faʻafefea ona ave le paluga, ma vave ona iloa.

O loʻo taʻuina atu i totonu o faatonuga. Tasi le sipuni ao le i faia taumafataga taitasi. Mea uma, e pei ona fai mai le faatonuga. O le mea muamua na ou mauaina, o le faaitiitia lea o le naunau mo le suamalie. Le manaia ma na faapena ona solia, ae faatasi ai ma le pamu le numera o paʻu na faaitiitia i le leai.

Ae o le aafiaga sili ona taua ou te fia taulai i ai o le libido. I le vaiaso mulimuli ane na ou vaai i le alualu i luma i le feusuaiga. A o le i aveina le pulu, o le feusuaiga ma lona faletua na faia, i le averesi, tasi i vaiaso uma. I le taimi nei, o le masina mulimuli ane, a maeʻa le tagofia o le fualaau faasaina, e iai a matou feusuaʻiga pe a faalua i le vaiaso.

O le mamafa na pa'ū i le 6 kilokalama, o le galala mo le toe foi mai o le olaga, ou te manaʻo e faʻaauau pea ona ou ola ma atiina ae.

O le moe ma le lagona faifai pea o le lelava na mou atu.

E i ai suiga lelei mo le paʻu. E leai se paʻu ma le mamago.

Ma o le mea sili ona taua! Aʻo le i amata le vasega, sa tausia le suka i le 9.3, ma ina ua maeʻa le masina na pa'ū le 6.

Ou te faaauau pea i loʻu ala ma faamoemoe o le a suia le olaga. Ou te faʻamoemoe o laʻu toe iloiloga o le a laveaiina ai le tele o tagata le fiafia na afaina i lenei maʻi.

O laʻu mea lelei na taʻitaʻia loʻu tina e faʻatau. Ua loa ona mafatia o ia i le maʻisuka ituaiga 1. Sa musu o ia e ave le pulufana, sa le talitonu e mafai ona fesoasoani se mea ia te ia. O le maʻisuka ua faʻasauāina o ia mo le 15 tausaga, ma o le togafitiga ua le mafai ona faʻamaonia lona tulaga. Sa mafai ona ou faatalitonuina o ia.

Fai se meaai e talitutusa ma laʻu, ma ia mautinoa na ia tago i le paluga ao le i ai. Na ia matauina le faaleleia i le aso lona lua. O le kosi o loʻo faʻaauau pea, ae o le aafiaga ua uma ona tusia i luga o lona foliga fiafia. Sa amata ona alu ese o ia mai le fale. Na amata ona ou vaaia lona toe eli i totonu o le togalaau. Le amataina o le oso o vae. O le moe na masani ai, o le le fiafia na mou atu.

Ou te faʻamoemoe o laʻu iloiloga o le a aoga i se tasi

Mo se faʻamatalaga: mea tau vailaʻau o Galeg vao

O mea faʻamalolo o galega vao e lautele. O nisi nei o faafitauli e mafai ona maua ai le talosaga.

  • Faʻaitiitia le kulukose o le toto i le maʻisuka.
  • Galega officinalis e afaina ai le siitia o le lactation i tina tausimai.
  • Fesoasoani i le toe faʻaleleia o le vaʻai i tagata e maua i le maʻisuka.
  • Fesoasoani i le Paʻu o le Toto
  • Fesoasoani i le toe faʻaleleia o metabolic process in the obesity
  • Fesoasoani i faʻamaʻi o le tino tutotonu o le tino - faʻaleleia le faʻamalosi, faʻaleleia le mafaufau ma faʻaitiitia le vaivai o le tino.
  • Fesoasoani i le le lava i le po ma le moe i le ao
  • Fesoasoani i le toe faʻaleleia o fiva namu ona o maʻi o le maʻisuka o le tino.

E taua tele le malamalama o le aoga o le paluga o loʻo taoto i le fua talafeagai o fualaau faʻamaʻi i le tasi ma le isi. O le gaosi Galega, ia lava, e ui lava i le togafitiga faafomaʻi, e le mafai ona tuʻuina atu iʻuga e maua ai e le fomaʻi ma fomaʻi oloa.

E mafai ona faia faʻataʻitaʻiga ma isi vailaʻau. E taua e le gata o le mea galue malosi. O fesoasoani fesoasoani e taua foi. Latou te fesoasoani e faʻafefe, faʻateleina le umi o gaioiga ma le aoga o fualaau faasaina atoa.

Faʻasaga saʻo i le 'upega tafaʻilagi aloaia mo le faʻatonuina o le gala Galg

O le a le galega?

O le fugalaau o lenei togafitiga amata e amata i le taumafanafana ma faaiʻu i le amataga o le tautoulu. A maeʻa le totogo o lenei togalaau, e aliali fatu fatu pi i lo latou nofoaga. O i latou e faʻateleina lenei laau. I le taimi lava lea e tasi, o vao o galega e mafai ona maua i eleele maualalo, gullies, lua, faapea foi i autafa o vaituloto, i le tulaga aoao, pe a iai le palapala susu.

O lenei laau e fiafia foi e ola i le mea e ola ai nisi o ana uo, mo se faataitaiga, o laau toto o ituaiga, o le lafoina o se ata tele. E taua le iloa o le igoa "'oti" na tuuina atu ia te ia e tagata ona e faigofie lava ona aina e le aiga, e fai ma faataitaiga, o' oti.

O se vailaau mo le togafitia o le maʻisuka mai le galega ua faia e toetoe lava o vaega uma o lenei laau.

O nei vaega o vailaʻau faʻamalositino e:

  1. laupepa.
  2. fugalaau.
  3. fatu pi pi.
  4. o loʻo i ai le maualuga o le tasi ma le afa mita.

Faʻavae vailaʻau faʻapitoa ua atiaʻe se fuainumera tele o fualaʻau mo le sauniuniga o vailaʻau e faʻaaoga ai galu.

Meatini o meatotino

Galega vao e mafua mai le aiga legume. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai foi lona igoa lona lua - 'oti, aua o tamaʻi e fiafia i ai. I totonu o tagata faʻafomaʻi, o lenei igoa e taua foi o le paluga, faia mai ai poʻo isi vailaʻau. E masani lava ona faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi tuga, e pei o le maʻisuka.

O fualaau aina mai le aiga ua faʻamatalaina e tupu tele e le gata i Lusia, ae faapena foi i atunuu uma o le USSR muamua. I le taimi lava e tasi, mai le tulaga o le vaʻaia o le meaʻai, o le 'oti o se mutia vao vao ma laʻau e le totogia e latalata i le tasi. O i latou e mafai e se tasi ona iloa le galega mai isi laau toto i nofoaga o lona tuputupu aʻe.

O le mealilo o le palsam ua tuʻuina atu i le maʻisuka i le maʻisuka, o le faʻatoʻaga o le togalaau lea e maua mai ai vitamini e pei o B1, C, A. E le gata i lea, o fatu pi o le suka, o le suauʻu gaʻo, benzo nitrogen ma le nitrogen, ma le sologa lelei. Faʻapitoa mo le togafitia o le maʻisuka, o le 'oti e faʻaaogaina i foliga o teuteuga, mea faʻapitoa, poʻo mea masini masini.

Afai e manaomia e le maʻi ona saunia se tasi o vailaʻau ua tusia i luga o le galega mo togafitiga o le maʻisuka, ona tatau ai lea ona iloa le taimi o le aoina o ona vaega. O le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o lau ma fugalaau e seleseleina i le vaitau o le fugalaau, lea e amata mai ia Iuni ia Aokuso.

O le taimi e selesele ai fatu pi o loʻo i totonu o le tautoulu, ma o le tipi e tipi uma i le tausaga atoa, ae le o le aʻa, ae o le toe foi mai i ni nai inisi mai le eleele.

O meafaitino faʻataunuʻu ua uma ona maeʻa i se tau ua i ai se tau maualalo tele atu nai lo le tau o se pamu galega mo le maʻisuka gaosia i le gaosiga. I le taimi lava lea e tasi, e mafai ona teuina ni masini matagogo mo se taimi umi e ala i le sauniaina o pale ma infusions, pe a tatau ai. I le faʻaopoopoga, o le faʻaaogaina o fualaau talitutusa tutusa o loʻo faʻaaogaina e avea o se vaega o isi vailaʻau vailaʻau.

O fualaau faasaina e pei o goatberry ei ai aafiaga nei i le tino o le tagata:

  • diuretic.
  • antihistamine.
  • vaʻalele.
  • lactogonous.

E ui i le mea moni e faapea o lenei vailaʻau o loʻo i ai le tele o ituaiga o mea e aoga i le soifua maloloina o le tagata, ei ai tulaga, e ala i le faʻaaogaina, o le tino o le tagata e ono afaina. I le faaopoopo atu i ai, e taua le manatuaina o le fale o le 'oti e aofia ai le alkaloid galegin, o le faʻaaogaina lea e mafua ai ona vavalalata tamaiti. E le gata i lea, o le faʻaaoga soo o lenei fualaau faasaina e mafai ona taʻitaʻia ai le mea moni e faapea o le tagata maʻi e mafai ona aʻafia ai le taofia o galuega a le manava. E tusa ai ma le faʻaofiina o se mea vevesi o le galega, e mafai ona mafua ai le faateleina o le toto.

O lenei mea e molimauina e le iloiloga o tagata na faʻaogaina lenei mea faigaluega mo togafitiga.

Togafitiga o le maʻisuka malosi

Ina ia mafai ona amata togafitiga ma le fesoasoani a le 'oti, e tatau ona e fuafuaina muamua poʻo le a le tulaga o le maʻi e maua i se tagata maʻi faapitoa. O le mea moni o le taimi muamua, e le manaʻomia e le tagata maʻi le togafitiga o le inisalini, o le mea lea e mafai ona toe faʻafoʻi mai ai mea masani faʻale-natura o meaola masani poo se meaai faʻapitoa. E taua foi le matauina o le mea moni e faʻaosoina ai le gaioiga o le vai i le tino o le tagata maʻi, ma faʻafaigofie ai lona faʻasalaga mai le fia inu.

I le tulaga pe ae manaʻo e faʻaaoga vailaau faʻapitoa mo le togafitia o le maʻisuka, e tatau ona e fuafuaina muamua poʻo le a le tulaga o loʻo tupu ai le maʻi ile maʻi. O le mea, i le amataga o le faʻamaʻi, e le faʻaaogaina le insulin mo togafitiga ma o lea e mafai ai ona faʻasaina le suka toto faatasi ai ma fesoasoaniga o meaʻai faʻapitoa ma togafitiga faʻaleaganuʻu. I le taimi lava e tasi, e taua le taua o le togavao o le vine e aʻafia ai le gaioiga o le tino o le maʻi maʻi.

I le faʻaopoopoga, o le laau e le gata o se aʻafiaga faʻapitoa, ae faʻapea foi le mafai ona faʻalauteleina le lagona o le tino o le tino i gaʻo. O se taunuuga, i le faagasologa o le faʻaaogaina o le seleselega o le laau mai le mea o loʻo i ai poʻo le alo ese mai ai, o le osooso o le oso i le kulūkose e le tupu. O lea, e mafai ona faʻamautu le tulaga o le maʻi e aunoa ma le faʻaaogaina o le inisalini ma isi fualaau.

E taua le matauina o se isi mea e iloa ai le lelei o le galega i le maʻisuka ituaiga 2 i le tino o le tagata.O le mea moni, o le kulukose i totonu o le tino o le tagata o loʻo teuina i totonu o le ate ma le glycogen e fai ma vaega o lona teuina. E le gata i lea, afai o le a amata ona taofi le gaosiga, o le a amata e le tino ona suʻe ni faʻaagaga e totogi ai se tupe maua. O le vailaʻau faʻalaʻau ua faamatalaina e fesoasoani e faatumauina ai faʻamatalaga faʻamatalaina.

Talu ai ona o le maʻisuka o le tagata maʻi e masani lava ona i ai faafitauli faʻafefeteina, o le'oti o vailaau e maua ai le malosi ma le faʻamalosia i musele maso. O se taunuuga, o le cholesterol matautia e alu ese mai le tino, ma ua toe faʻafoʻi ia vaa.

O le mea lea, o le galega e i ai sona aʻafiaga tele i le tagata gasegase i le maʻisuka.

O fea e mafai ona ou maua ai le paluga galega?

Afai o le tagata maʻi e naunau i le paluga galega mo le maʻisuka ma le tau mo ia, o le a muamua lava ona ia iloa o le uluai fualaau oona ei ai ni vaega o iai. Mo se faʻataʻitaʻiga lenei:

  1. aʻa auro po o le piniki Rhodiola.
  2. lime lanu.
  3. fualaau suamalie, faapea foi laulaau lanu moana mo le maʻisuka.
  4. toeaina toeaina.
  5. taʻifau.
  6. ginseng.
  7. isi vailaʻau togafitiga.

E ui lava i le mea moni e faigofie lava ona faia lenei pulu i le fale, e tatau ona e faʻaaogaina na o le uluai fualaau faasaina, o le mealilo lea e le faailoaina e le kamupanī. I le taimi lava e tasi, o faʻamatalaga o togafitiga a le fale ma faleoloa tau alamanuia o loʻo tautala manino mai mo le au mulimuli. O le mea moni e faapea ua lauiloa o se fomaʻi aloaia, faʻamaonia ma maua ai se faʻamaoniga faʻamalosi.

Afai e te le iloa le mea e faʻatau ai le galega balm o loʻo faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka, e faigofie ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i lenei mea ile Initaneti. I le taimi lava e tasi, o iina o le ae maua ai le avanoa e faitau ai faʻamatalaga e uiga ia te ia ina ia maua ai se tagata faʻapitoa o lenei vailaau masani. E masani lava, o le 'upega tafaʻilagi o ia faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi o loʻo i ai faʻamatalaga lata mai e uiga i le tele o tau o nei vailaʻau

E le tatau ona faʻatagaina ē faʻatau faʻatau oloa o ē, i lalo ifo o le foliga o le palsam o le'oti, e mafai ona faʻamalo se mea sese. O le mea lea, e fautuaina e suʻesuʻe uma pepa na tuʻuina atu e le au faʻatau mea tau vailaʻau i luga oa latou oloa. Afai e maua ni faailo o se mea sese, e sili atu le teenaina o sea faatauga, talu ai e foliga mai o le a avea ma taufaasese, lea o le a le gata ina aoga, ae o le a faateteleina ai le tulaga o le maʻi.

O le vitio i lenei tusiga o loʻo talanoa e uiga i le aoga o Galegi.

Galeg balm - teteʻa poʻo le mea moni?

O le maʻisuka e mafai ona mafua mai i le gaioiga o le tino, ma o le taunuuga lea na faaleagaina ai e le antibodies ia sela o le pancreas, pe mafai foi ona aliali mai i tagata na latou sopoia le puipui e 40-tausaga. I le oona tele, o le lamatiaga o le maua o le maʻisuka e maualuga ile 6-8 taimi, ma o tagata ua i ai le gasegase o le gasegase ua paʻu atu foi i le vaega lamatia. Faʻaaogaina faʻataʻitaʻiga mo togafitiga faafomaʻi, faʻaaogaina atoatoa uma faailoga o le maʻi, ma mo le puipuia o le maʻisuka. O nisi tagata e manatu o Galeg balm o se pa, o le a le mea na fai mai ai tagata atamamai e uiga i lenei mea? O le fualaau faasaina na faʻamaonia lelei e fomaʻi taʻutaʻua, ma o le fua o le suʻega na sili atu nai lo le tele o faʻamoemoega.

Faʻapitoa o le faʻaalia i le tino ma faamanuiaga:

O le auupega o loʻo i ai se faʻamalologa i luga o le tino o le totoga o tagata - ua faʻamamaina ipu i toxini, lea e fesoasoani i le sili atu o le sosolo o le okesene i masini. E le gata i lea, o vaega masani o le tino e mafai ai e le tino ona aveesea le tele o gaʻo, ma puipuia ai le atinaʻe o le maʻisuka ituaiga 2 poʻo le faʻaaogaina atoa o aʻafiaga o le maʻi. A maeʻa muamua laasaga o le pulu, o le a faʻaleleia lelei le metabolism, o le maualuga o le suka i totonu o le toto o le a faaitiitia. O se tasi o nai oloa faʻavaeina-laau, o lona aafiaga lelei e faʻamaonia e se tusi faamaonia lelei, o le Galeg balm - o le upega tafaʻilagi aloaia o loʻo i ai uma faʻamatalaga talafeagai e uiga i le faʻamaonia o le oloa.

E faapefea ona galue galuega autu:

A maeʻa muamua laasaga o le pamu i maʻi, o mea nei e faʻaleleia i le tino e matauina:

  • O le vaivai o le toto toto e faʻaleleia, faʻaleleia le toto,
  • O galuega o le paʻepaʻe o le paʻepaʻe e faʻapitoa, o le puipuiga a le tino e faʻaleleia,
  • Ua toe faʻaleleia le uaea, o le setete o le faʻaoga o le tino ua faʻamautuina,
  • O le mamafa o mata e faamautuina, o vaa mata ua faatumulia i le toto,
  • E faʻaleleia le gaioiga o le fatu ma le ate, o le tino ua faʻamamaina mai togini.

O lenei mea e le gata ina maua ai le soifua maloloina lelei, ae e mafai foi ona e lafoaia le faʻaaogaina o se meaai malosi. O le tino o meaʻai e toe foʻi i le masani, o le tele o meaʻai e toe faʻafoʻi i le taumafa i aso uma.

Balm Galega composition:

O le tuufaatasiga o le oloa o loʻo aofia ai naʻo vaega masani:

  • Galega. O le vailaau totoga e faʻapipiʻi le toto i le okesene, faʻamautuina le suka toto ma fesoasoani e faʻaititia le mamafa,
  • Linden fugalaau. E i ai a latou aʻafiaga, faʻamalolo le afaina,
  • Blueberries Faʻaitiitia le suka o le toto, e afaina ai toto toto, faʻamalosia le aveesea o toxins mai le tino,
  • Rose hips. O i latou o se choleretic sili ma le diuretic, maualalo le cholesterol,
  • Elecampane. E fesoasoani i le faʻamamaina o le toto, o loʻo i ai le lautele o le faʻamaʻi-inflammatory effects.

O mea masani e aofia ai i le tuufaatasiga o fualaau faasaina ei ai se aafiaga taua i luga o vaega uma o le tino, fesoasoani e aveese aafiaga o le maʻisuka.

Faatonuga mo le faʻaaogaina:

O le vailaʻau e ave 30 minute aʻo leʻi faia se taumafataga, 1 teaspoon 3 taimi i le aso. O le faʻaleleia o le a faʻaalia i le aso lona tolu o le ave o fualaau, ina ia maua ai se tulaga mausali ma tumau, e tatau ona faʻamaeʻa atoa le auala atoa o togafitiga. E mafai ona faʻaaogaina faʻamatalaga mo le togafitiga o le maʻisuka ma mo faamoemoega faʻasolosolo.

Faailoga ma le faʻailogaina:

Talu ai e na o vaega masani lava o aʻafiaga o laau e aofia ai i le paluga, e leai ni faʻasalaga mo le faʻaaogaina. O le kulimi e fautuaina e faʻaaoga e avea o se faʻaopoopoga i le togafitiga autu o le fualaau faasaina, e lelei tele i vailaau vailaau uma ma e leai se faʻamaʻi. E leʻi i ai ni faʻafitauli o se faʻalavelave faʻafuaseʻi poʻo aʻafiaga itu.

Faʻamatalaga a fomai e uiga ile Galeg Balm:

- Savintsev D.V. Endocrinologist:

"O le pulupulu na tofotofoina i tagata ma manu. O suega o suega a Galeg o loʻo i luga o le maualuga. E le pei o ituaiga o fua, o le pamu e aofia ai vaega uma o le natura, ma o lona aafiaga le lelei i le tino e le aofia ai. Ou te fautuaina e faʻaaogaina e puipuia ma faʻamalo ai faʻamaʻi o le maʻisuka. "

Faʻamatalaga Tagata Faʻatau:

"O taumafataga taitasi faatasi ma aʻu na o faatasi ma se faʻaaogaina o le inisalini. Ua uma ona ou galo i mea suamalie, ae e ui lava i le taumafa malosi, e le mafai ona ou aveesea le mamafa. Na amata ona pauu le vaai, ma sa taʻu mai e se uo ia te au e uiga i se meafaigaluega fou. Ina ua uma ona ou faitauina ia iloiloga i le Galega balm, na ou filifili loa e faatonu ma ou te le salamo. Sa toe foi mai le suāuʻu, e mafai ona ou gafatia sina mea suamalie mo le taeao, e oʻo lava i loʻu faʻalelei ua faʻaleleia. "

- Nikolai, 42 tausaga le matua:

"Ua ou mafatia i le maʻisuka mo le 15 tausaga. I le taimi muamua, e 1 le laulau i le aso na lava, ou te lei mulimuli i se meaai malosi. I le tausaga talu ai, o laʻu meaai i aso taitasi e 1/10 o le tuai, ma o le numera o laulau na oʻo i le 5 i le aso. Sa tonu ia te au e tatau ona ou suia se mea ma faatonu se kalama Galg mo le suʻega. O le taunuuga e ofoofogia! E aliali mai o le maʻisuka e mafai ona e ola ai i se olaga atoa! "

O le a le tau ma le mea e faʻatau ai Galeg Balm:

E mafai ona e faʻatau le uluai patupatu mai a tatou tagata faʻatagaina - o le oloa e ofoina atu i faʻalapotopotoga eseese atonu e leai se mea e manaʻomia ma faʻaosoosoina ai se faʻafitauli. Ina ia faʻatau le oloa, e tatau ona e kiliki i le ki "Polokava Nei!", Ma alu i le faʻailoga. O le tau na ofoina mai e le faʻaulufaleina aloaia i Galeg Balm e aofia ai le tau o le faʻatauina o le oloa i Rusia, Belarus, Kazakhstan ma isi atunuu CIS.

Taua: tuʻuina o se poloaiga i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le matou' auʻaunaga, oe faʻamautinoa oe lava e tetee i le mauaina o oloa le lelei, maua se faʻamaoniga ma e le faia se totogi muamua, talu ai ua pateni, ua tusi faamaonia lelei, pasia suega faʻataʻitaʻi ma faamaonia lona aoga.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Tomai e fautuaina le faʻaogaina o le galega i tagata gasegase ma se siama o le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2. Ae ui i lea, o le fualaau faasaina ei ai lona aafiaga lelei i isi faamaʻi o le ate, o le gastrointestinal tract. E le gata i lea, o le tau e mafai ai e tagata uma ona faʻatau.

E ui lava i le mea moni e faapea, o vailaau ua maua ai le tele o le manuia i le togafitiga o le tele o faamai (o nisi o na mea sa le i mafaufauina muamua), o le maʻisuka e le o sili atu ona alualu i luma.

O le maʻisuka o soʻo se ituaiga e mafua ai le suiga e le mafai ona suia i le tino, lea e mafua ai le faaleagaina o toto toto, o le tupu mai o isi faʻamaʻi faʻamaʻi, faʻafitauli.

O le togafiti faʻamaʻi e faʻaolaina ai sela o le pancreatic, faʻaleleia faiga faʻavae, ona o lenei faʻaititia o le aofaʻi o suka i totonu o le toto ua ausia.

Ua fautuaina le pulumu e faʻaaoga:

  • ituaiga 1, ituaiga 2 tagata gasegase suka,
  • e pei o se tonic,
  • ia faʻaleleia le gaioiga o le fatu maso, toto toto,
  • goatberry po o lana fatu, faatasi ai ma isi laau totō, ua faʻaaogaina lelei e togafitia ai maʻi o gaʻo pipisi, faʻamaʻi,
  • mo le diuretic, faʻamatalaga faʻasolosolo,
  • e faʻaleleia ai le lactation pe a uma ona fānau,
  • pei o se antipyretic.

O le le amanaiaina o le ituaiga 1, 2 le maʻisuka e masani ona taʻitaʻia e le gata i le manaʻoga mo le le atoatoa, ae faʻapea foi i le oti. O le mea lea, e taua le faia o togafitiga ma le ogaoga.

I le faaopoopo atu i le maʻisuka, o maʻi e masani lava ona maua i se faʻamaʻi faʻamaʻi o le hyperglycemia. O le mea lea, o soʻo se vailaʻau faʻapitoa e faʻaaogaina mo togafitiga ma puipuiga, lea e faatagaina ai ma e fautuaina foi e faʻaaogaina le galega. O le tau o le fualaau faasaina e faalagolago i le i ai o isi vaega.

Contraindications

E ui lava i le mea moni e faapea o le paluga e faia atoa mai mea masani, e i ai le faʻamaʻi. Afai o le a faʻaaogaina le tincture poʻo soʻo se isi vailaʻau faʻamalositisi, ona tuʻuina atu lea o se faʻatonuga i le mea e mafai ai ona e mauaina se lisi o mea uma e teteʻe ai, mea faʻaleagaina.

Afai e le mafai ona feutagai ma lau fomaʻi, o le tagata faʻamaʻi falemaʻi i le fale talavai o le a ia faʻamatalaina auiliiliga e uiga i mea aoga ma le faʻasaʻoina o vao. Ae o le aotelega, o nei:

  • tasi le le faapalepale (allergy i 'oti poʻo isi vaega),
  • toto maualuga
  • maʻitaga
  • faʻalavelaveina o le mea e gaosia ai meaʻai,
  • manatu faʻapitoa.

A faʻaaogaina le galega mo se taimi uumi, ia manatua o le vailaʻau e suia ai le microflora o le intestinal. O le taimi lava e uma ai le talosaga, o le a tatau ona toe faʻaleleia lona fausaga, e toe faʻafoisia ai lona tulaga muamua.

O le fea e sili atu: teuteu ma tinctures mai galegi poʻo papa?

O le a le tele o le galega o le a fesoasoani i le maʻisuka e faʻalagolago i le auala e faʻaaogaina: deco deco, tinctures, poʻo papa maʻa. Mo lenei mea, e mafai ona e faʻatau uma i le fale talavai. Faʻapitoa o tapenaga o vailaau mo togafitiga - leai se mea e manaʻomia e fai ai teuteuga, mea faʻapipiʻi, faʻaopopo mea faaopoopo. Pau lava le mea o lo latou tau atonu e laʻititi maualuga.

O le mea lea, e mafai ona e faʻatau i Moscow se fale talavai e naʻo le gaʻo o le mutia ma ona faia ai lea o se mea e tatau ai pe teuteu mai ai. O le tau o le a faʻapupulaina foʻi le maualalo. E leai se tasi na te faʻatagaina le aoina mai o le 'oti, pe'āfai e mafai e le natura ona faʻatagaina ona fai. O le tele lava o taimi e ola ai i tafatafa o auala, vaitafe, lata i mauga.

O le mea moni, o le faʻaaogaina naʻo se vailaau faʻapitoa e faʻaaoga atoa ai le inisalini e matua faʻavaivaia. O le sili ona lelei o le faʻaaogaina o laau faʻatasi ai ma isi meaʻai faaopoopo, ma isi. O le tau mo i latou, e pei o se tulafono, e le ese tele.

Metotia o le talosaga

Paʻu mo le togafitiga o le maʻisuka e tatau ona faʻatolu 3 aso i le aso i luga o se manava gaogao, o lona uiga, a itiiti ifo ma le afa itula aʻo leʻi 'ai. Faʻalagolago i mea e patino i tagata taʻitasi, suʻe auiliiliga mai lau fomaʻi (fesili foʻi pe iai sau faʻasalaga) pe maua i totonu o faatonuga. Ae, o se tulafono, e le sili atu ma le 1 sipuniti. O lona uiga, e tatau ona e inu 3 teasisi o le fualaau faasaina i le aso.

O le faʻaogaina o le galega faatasi ai ma isi vaega o le a faʻaleleia atili ai le soifua manuia, faʻateleina le puipuiga. O le tau o fatulaʻau po o laulaau, aʻa o le laumei ma isi mea e le maualuga e foliga mai i le taimi muamua.

Galeghi broth

Mo le kuka o le a e manaʻomia:

  • 2 sipuni tele o le mutia matagogo matagogo poo ona fatu,
  • 0.5 l vai inu
  • mea faʻamafaʻailoga, faʻamafa.

Aumai se tamai pesini, sasaa 2 tbsp. l tafe ma sasaa vai inu i luga ia i latou. Tuu le pesini i totonu o se pani e pei o se vai vai ma tuu le paluga iina mo le silia ma le 15 minute.

A maeʻa lenei mea, ia faʻafefeteina le mea e faʻafefiloi ai e ala i le tele o laʻau o gau. Faaopopo vai i le uluai voluma o le paluga (0.5 L). Na maua le fala e faʻaauau? tioata faalua i le aso i le taimi o taumafataga.

E fautuaina le teuina o mea e maua mai ai mo le sili atu nai lo le 3 aso i totonu o le pusaaisa ua tuʻuina i totonu o le pusa. E tatau ona suia le fualaau o le vailaʻau e tusa ai ma tulaga aliae mai, pe afai e faʻalavelave le tulaga, faʻaititia le aofaʻi o le faʻaaogaina, ma afai e faʻaleleia, faʻaleleia.

Ava malosi

  • 20 g o mutia vao, fatu e mafai ona faʻaaogaina,
  • 20 ml ava malosi 70%.

Faʻafefiloi meaʻai, ona tuʻu ai lea o le mea e faʻafefete ai mo le itiiti ifo i le 2 itula. Faaaoga pe tusa ma le 3 taimi i le aso mo le 20 goutoto o le tincture pe a uma ona 'ai e le silia le 30 aso. E i ai se faʻafitauli o le faʻateleina o le toto i le faʻaaoga umi.

E mafai ona faia le kulimi e aunoa ma le ava malosi. Ina ia faia lenei mea, nai lo le 20 ml o le ava malosi, faatumu se tuufaatasiga susu o le 200 ml o vai inu. O le faʻaaogaina o meaʻai i luga o le vai e tatau ona faʻatino i le 3-4 taimi pe a uma se taumafataga. Totoga 1-2 sipuni tele.

Faʻatasi ma le maʻisuka

O le a manaʻomia:

  • 25 g Galegi (fatu, gaʻo, petals e talafeagai),
  • 25 g Bean pods (e mafai ona e faʻatau i latou i le fale talavai),
  • 25 g laupepa
  • 25 g Laʻau aʻa,
  • 1 ipu fufulu vai.

Faʻafefiloi mea e faʻaaoga, ona faʻatumu lea o le mea na tupu faatasi ma le 1 ipu ipu vai. Tuu le mea e tupu ai le paluga mo le 30-60 minute. Pe a maeʻa ona faʻaaogaina lenei siaki? tioata ao lei faia taumafataga (2 taimi i le aso).

O a taunuuga?

O mea faʻamalolo o le galega e iai se aafiaga faʻapitoa i le tulaga o le maʻi, tusa lava pe a maeʻa le poto masani. Afai ua leva ona faʻaaogaina e le falesa ma le faʻalapotopotoga o vailaʻau le tui e pei o le inisalini masani, o lea ua faatoa amata nei ona toe faʻasao faʻamaʻiina mai ai fualaau oona ma tinctures.

O le mea e lelei ai, o le tau o ia mea e mafai ai ona e faʻatonuina se fualaau mo togafitiga faʻapitoa i soʻo se tasi e maua i le maʻisuka.

O le faʻaaogaina o le mutia o le ai ai le maualuga pe a amata ona e faʻaaogaina vave lava pe a maeʻa le faʻamalosi. O le vave ona e amataina se togafitiga, o le sili atu lea o le iuga.

O isi faʻaaliga iloga e aofia ai:

  • faʻaleleia atili o le soifua lelei, faʻaitiitia le vaivai, moe masani (pe afai e te faʻaaoga sauniuniga faʻapitoa e aofia ai isi meaʻai ma vaega),
  • o le faʻaitiitia o le suka toto, faʻaititia le maualuga o le kulukose o le tino,
  • Faʻaaogaina umi o le goatberry e faʻatele ai le aofaiga o glycogen i totonu o le ate,
  • o le tino e amata tali vave i soʻo se suiga e fesootaʻi ma le aofaʻi o le kulukose i totonu o le toto,
  • o le leo o muso lamolemole e tulaʻi mai, o le fatu vaivai e faʻamalosia.

O nisi e talitonu o le galega o le tele o togafitiga faʻaleagafomaʻi, ma o faʻamalologa o meatotino o loʻo tuʻuina atu e na o se placebo. E taua le iloa o lenei mea o se mea sese le manatu sese.

Ioe, o le 'oti ma ona fatu e leai ni aʻafiaga faʻapitoa, ma o fomaʻi e faʻaaogaina na o se fualaau faʻasaina ma o se vaega o se togafitiga atoatoa mo le maʻisuka.

Ae ui i lea, o le tele o iloiloga o maʻi o loʻo fautua mai ai o le mutia e faʻaleleia le tulaga masani o tagata gasegase, faʻaleleia le leo, ae peitaʻi pe afai e mataʻituina uma faʻaaliga mo lona faʻaaogaina. O lona uiga, o le sao saʻo, metotia faʻaaoga ma le umi ole vasega.

Tuua Lau Faamatalaga