Capillary Cardio ma Coenzyme Q10

  • Faailoga mo le faʻaaogaina
  • Metotia o le talosaga
  • Contraindications
  • Tulaga o le teuina
  • Faiga faʻapolopolo
  • Faʻavae

Faʻaopoopo Coenzyme Q10 Cardio - o le meafaigaluega e manaʻomia mo se punaoa malosi mo meaola ola uma o le malosi tele lea o le malosi.
Faʻafanua o Coenzyme Q10:
- Cardioprotective.
Ua faailoa mai suʻesuʻega faasaienisi e faapea, o tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi pipisi o le fatu e faʻaitiitia i plasma ma tissues o Coenzyme Q10. O le masani ona faʻaaogaina o le ubiquinone e faʻafaigofieina ai lenei faʻaʻailoga ma taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o taimi o osofaiga a angina, faʻateleina le faʻapalepalega o le tino ma faʻateleina galuega faʻatino i tagata gasegase o le mafaufau cardiac. O lenei mea ua faamatalaina e le Coenzyme Q10 o se membrane-faamautuina ma le malosi o le antiarrhythmic, e lagolagoina ai le gaioiga o le enzymes e faamautinoa ai le faagaoioia o cardiomyocytes (musika o muscle (myocardium).
- Antihypoxic.
(faʻaitiitia o le faʻaleagaina o le tino na mafua ona o le leai o se okesene)
- Antioxidants.
Coenzyme Q10 se tasi o le antioxyidant, e pei e le pei o isi antioxidants (vitamini A, E, C, beta-carotene), lea, o le faataunuuina o latou galuega, e le mafai ona suia le oxidized, o le ubiquinone e toe faʻafouina e le enzyme system. E le gata i lea, e toe faʻafouina foi le gaioiga o le vaitamini E.
- E i ai lona aʻafiaga-atherogenic aʻafia.
O le faʻatagaina i togafitiga faʻapitoa (mai le 100 mg i le aso) e oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le maualuga o le lipid oxidized i vaega o le atherosclerosis ma faʻaitiitia ai le tele o suiga o le atherosclerotic i le aorta. (faʻamatalaga).
- Fesoasoani e faʻamaonia le maualuga o le toto maualuga.
- O loʻo i ai se malosi faʻaleleia pe a uma le taotoga.
- Faʻateleina aʻafiaga o fualaau faasaina e fuafua e maualalo le cholesterol.
- E iai se sao taua i le puipuia o le soifua maloloina o le gaʻo ma nifo.
- Faʻaauau le aafia i le gaosia o vailaau e fesoasoani i le faʻamautuina o le mamafa.
- E iai se sao taua i le faʻamalosia o le puipuiga o le tino.
O le suauu manogi o le punavai lea o se tasi o gaʻo aoga aoga, alpha-linolenic. "Taua", poʻo le taua, e taʻua o gaʻo gaʻo, lea e le mafai ona gaosia e le tino, ae e tatau mo lona ola, ma sau mai fafo (ma meaai).
Alpha-linolenic acid o se vaega o le kuluma Omega-3 faatasi ai ma le docosahexaenoic (DHA) ma le eicosapentaenoic (EPA).
EPA ma le DHA o loʻo maua i totonu o le suāuʻu ma e faʻatautaia. alpha-linolenic acid o loo maua i punaoa laau.
O le suauʻu manogi (50% gaʻo gaʻo) e naʻo le tagata e umia faamaumauga i totonu o ana mea.
alpha-linolenic acid o se vailaau o le EPA ma le DHA, o lona uiga. i le tino o le tagata, EPA ma le DHA o loʻo faʻapipiʻiina mai pe a manaʻomia.
O le puipuiga o le Omega-3 polyunsaturated fatty acids e fesootaʻi atu i le lamatiaga o maʻi fatu cardiovascular ma le togafitia o maʻi fatu fatu (e aofia ai le fatu fatu, stroke), faʻafetai i le tele o suʻesuʻega i le lalolagi, ua faʻamauina ua faamaonia.
Vitamin E - o le antioxidant, o le faʻamautuina o siama siaki, e lagolagoina ai le gaioioiga o le mascular system i le taimi o le malosi faaletino.
E fesoasoani le vitamin E e faʻaleleia ai le tulaga o toto toto ma le toto, faʻapupulaina le vaivai o le toto ma faʻamalosi puipui o capillaries, faʻaitiitia le totoina o le toto, puipuia o mailei toto, ma faʻaleleia le tafe toto. O loʻo i ai se mea faʻasolosolo, e fesoasoani i le faʻaitiitia o le toto, faʻaleleia le gaioiga o gaioiga. O le vitamin E o loʻo i ai se aafiaga lelei i faʻamaʻi o le ate, pancreas, intestines, faʻapupulaina ai le malosi o le tino i faʻamaʻi eseese.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Talosaga Coenzyme Q10 Cardio fautuaina:
- mo le puipuia ma le togafitiga o faʻamaʻi fatu cardiovascular,
- i le faʻalavelave faʻapitoa o le maualuga o le toto maualuga ma le maʻisuka,
- e puipuia ai le faʻamalosia o le oxidative ma, o se taunuuga, faaleagaina i puipui o toto toto i le togafitiga o le atherosclerosis,
- mo le puipuia o aʻafiaga o aʻafiaga o fualaau faasaina ua fuafua e tuuitiitia le cholesterol ma soʻo se isi fualaau oona ei ai le aʻafiaga o le ate,
- i le taimi o le faʻasologa.

Faʻataʻitaʻiga

Capillary Cardio ma coenzyme Q10 e faʻaleleia ai le microcirculation ma mea faʻaleaganuʻu o le toto:

  • fesoasoani e faʻaitiitia le umi o le toe faʻaleleia o tagata gasegase pe a uma le toe fausia o le taotoga o le fatu ma faʻaleagaina o le myocardial,
  • faʻateleina le faʻapalepaleina o le tino, aemaise lava i tagata mamaʻi e maua i le maʻi o le gaʻo maʻi toto maualuga,
  • faaleleia le tulaga o le mafaufau o tagata mamaʻi i faamai i le tulaga o le fatu,
  • faasaʻo le maualuga o lipids i totonu o le toto,
  • faaleleia atili le gaosiga o le toto ma le fesuiaiga o kesi i fusi,
  • faaleleia le toto i le myocardium ma le intracardiac hemodynamics,
  • faʻaleleia hemodynamics i totonu o le liʻo laitiiti ma le lautele o le toto.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Seleniuma o se elemene taua o le puipuiga a le tino, o se vaega o glutathione peroxidase- o se enzyme lea e faʻaitiitia ai faʻamaumauga saoloto.

Dihydroquercetinauai i le puipuiga o siama faʻamalosi ma fesoasoani i le faʻaleleia atili o le galuega capillary, o le toe faʻaleleia o le toto toto, le faʻamautuina o le metabolism i le maualuga o le cellular, ma le faʻaitiitia o le tulaga o le thrombus ma le maualuga cholesterolse faʻaitiitia o le viscosity toto. E i ai ni mea e sili ona manaia ma faʻaleagaina.

Ubiquinone(coenzyme Q10) e ave se vaega i le tuufaatasiga o le ATP, toe faʻaleleia le gaioiga o isi antioxidants, puipuia malu mai le aʻafiaga o faʻamalolo saoloto, ma puipuia foi le teuina o le cholesterol i luga o puipui tetele. I le mavae ai o le 25 tausaga, o le tuufaatasiga o le coenzyme Q10 ua amata ona faʻaitiitia faʻaititia i totonu o le tino o le tagata, lea e faʻavaivaia ai le faʻaogaina o le tino, faaleagaina ai galuega a le tagata, faʻaitiitia le gaioiga, mafua ai le vaivai, solia le faamaoni o fausaga faʻapitoa ma le gaosiga o le malosi.

Fesili, tali, iloiloga o fualaau faasaina Coenzyme Cardio


O le faʻamatalaga ua tuʻuina atu e faʻamoemoe mo fomaʻi ma fomai tipitipi. O faʻamatalaga sili ona saʻo e uiga i le vailaau oona o loʻo i totonu o faatonuga o loʻo tuʻuina i le afifiina e le gaosiga. E leai se faʻamatalaga tuʻuina i luga o lenei poʻo soʻo se isi lava itulau o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ona avea ma sui o se suʻega a le tagata lava ia i se tagata tomai faapitoa.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

Capsules - 1 capsule: coenzyme Q10 - 33 mg, vitamini E - 15 mg, suauʻu faʻafefiloi.

Pack o 30 capsules.

Coenzyme Q10 Cardio - o se meafaigaluega e talafeagai mo se punaoa malosi mo meaola ola uma, o le malosiaga autu o le malosiaga.

Faʻafanua o Coenzyme Q10:

  • Cardioprotective. Ua faailoa mai suʻesuʻega faasaienisi e faapea, o tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi pipisi o le fatu e faʻaitiitia i plasma ma tissues o Coenzyme Q10. O le masani ona faʻaaogaina o le ubiquinone e faʻafaigofieina ai lenei faʻaʻailoga ma taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o taimi o osofaiga a angina, faʻateleina le faʻapalepalega o le tino ma faʻateleina galuega faʻatino i tagata gasegase o le mafaufau cardiac. O lenei mea ua faamatalaina e le Coenzyme Q10 o se membrane-faamautuina ma le malosi o le antiarrhythmic, e lagolagoina ai le gaioiga o le enzymes e faamautinoa ai le faagaoioia o cardiomyocytes (musika o muscle (myocardium).
  • Antihypoxic. (faʻaitiitia o le faʻaleagaina o le tino na mafua ona o le leai o se okesene).
  • Antioxidants.

Coenzyme Q10 o se faʻalavelave faʻapitoa aua e le pei o isi antioxidants (vitamini A, E, C, beta-carotene), lea, o le faataunuuina o latou galuega, e le mafai ona suia le oxidized, o le ubiquinone e toe faʻafouina e le enzyme system. E le gata i lea, e toe faʻafouina foi le gaioiga o le vaitamini E.

E i ai lona aʻafiaga-atherogenic aʻafia.

O le ulufale i vailaau togafitiga (mai le 100 mg i le aso) e oʻo atu ai i le faaitiitia o le maualuga o le lipid oxidized i vaega o le atherosclerosis ma faaitiitia ai le tele o suiga o le atherosclerotic i le aorta. (faʻamatalaga).

  • Fesoasoani e faʻamaonia le maualuga o le toto maualuga.
  • O loʻo i ai se malosi faʻaleleia pe a uma le taotoga.
  • Faʻaitiitia le aʻafiaga o aʻafiaga o fualaau faasaina ua fuafua e tuuitiitia le cholesterol.
  • E tāua tele lona sao i le puipuia o le soifua maloloina o tui ma nifo.
  • Faʻaauau le aafia i le gaosia o vailaʻau e fesoasoani i le faʻamautuina o le mamafa.
  • E tele sona sao taua i le faʻamalosiina o le polokalame faʻafesoʻotaʻi.

O le suauu manogi o le punavai lea o se tasi o gaʻo aoga aoga, alpha-linolenic. "Taua", poʻo le taua, e taʻua o gaʻo gaʻo, lea e le mafai ona gaosia e le tino, ae e tatau mo lona ola, ma sau mai fafo (ma meaai).

Alpha-linolenic acid o se vaega o le kuluma Omega-3 faatasi ai ma le docosahexaenoic (DHA) ma le eicosapentaenoic (EPA).

EPA ma le DHA o loʻo maua i totonu o le suāuʻu ma e faʻatautaia ma le alpha-linolenic acid o loʻo maua i punaoa.

O le suauʻu manogi (50% gaʻo gaʻo) e naʻo le tagata e umia faamaumauga i totonu o ana mea.

  • alpha-linolenic acid o se vailaau o le EPA ma le DHA, o lona uiga. i le tino o le tagata, EPA ma le DHA o loʻo faʻapipiʻiina mai pe a manaʻomia.

O le puipuiga o le Omega-3 polyunsaturated fatty acids e fesootaʻi atu i le lamatiaga o maʻi fatu cardiovascular ma le togafitia o maʻi fatu fatu (e aofia ai le fatu fatu, stroke), faʻafetai i le tele o suʻesuʻega i le lalolagi, ua faʻamauina ua faamaonia.

Vitamin E - o le antioxidant, o le faʻamautuina o siama siaki, e lagolagoina ai le gaioioiga o le mascular system i le taimi o le malosi faaletino.

E fesoasoani le vitamin E e faʻaleleia ai le tulaga o toto toto ma le toto, faʻapupulaina le vaivai o le toto ma faʻamalosi puipui o capillaries, faʻaitiitia le totoina o le toto, puipuia o mailei toto, ma faʻaleleia le tafe toto. O loʻo i ai se mea faʻasolosolo, e fesoasoani i le faʻaitiitia o le toto, faʻaleleia le gaioiga o gaioiga. O le vitamin E o loʻo i ai se aafiaga lelei i faʻamaʻi o le ate, pancreas, intestines, faʻapupulaina ai le malosi o le tino i faʻamaʻi eseese.

Faamalologa meatotino

Cardio capillary faaleleia le microcirculation. Dihydroquercetin faʻamalosia ai toto toto ma faʻamaonia le maualuga o le cholesterol levels. Afai o le fualaau faasaina ua faatonuina i le taimi o le toe faaleleia, e sili atu ona faigofie ona gasegase tagata gasegase i le tino. O osofaiga a le angina pectoris e faʻaitiitia ai le faʻaauau.

Ubiquinone o se faʻatuga masani. Coenzyme Q faʻaleleia le toto ma faʻamalosia le muso o le fatu. O lenei vailaʻau e aʻafia i gaioiga o le gaosiga o le malosi. Afai o le tino e leai se coenzyme Q, o se lagona o le vaivai faifai pea e tupu. O se tagata maloloina e manaomia le 30 mg o lenei vailaʻau. I faʻamaʻi e pei o le fatu fatu faʻamaʻi ma le angina pectoris, o le faʻaaogaina o le fanua e faateleina. I le matua, q10 ua laʻititi, o lea e tatau ai ona e ave faʻatasi.

Ascorbic acid o se vailaʻau mamana malosi. E faʻamalosia ai le puipuiga o le tino. O le vailaau suamalie e taua tele mo le faia o le toto. E faʻamalosia ai le gaogao o capillaries. Faʻatasi ma le dihydroquercetin, o le maualuga o le palatini i le toto ua paʻu ma lona viscosity ua faʻaitiitia.

O le faʻaaogaina o nei vailaau i le tuufaatasiga o meaʻai e maua ai le soifua maloloina ei ai sona aʻafiaga i tulaga o le pathogenesis o maʻi fatu fatu fatu, faʻamalosia le faʻaaogaina o le tino. O faailoilo o le lapoa lapoa ma le liʻo o le toto, o loʻo faʻaleleia ai le initaneti o hemodynamics.

Faʻaopoopoga e aofia ai se faʻaopoopoga i faʻasologa masani. O suʻesuʻega faʻataʻitaʻi sa faia i luga o le 20 tagata gasegase o loʻo faʻaauau le toe faʻaleleia. I le faaopoopo atu i togafitiga o fualaau faasaina, o siama na faatonuina le capillary cardio ma le coenzyme q10. Tagata faʻamaonia lelei le faʻaleleia:

  1. Ava malosi
  2. O le mamafa o le toto
  3. Malosiaga le maualuga o le tino
  4. Faʻaauau le numera i le taimi muamua
  5. Faamalositino faamalositino
  6. Faʻasalaga o le faʻauigaina.

Faʻaopoopoga faʻaitiitia le numera o osofaʻiga. O tagata gasegase o le a le faʻaaogaina le nitroglycerin. O tagata maʻi e faʻaleleia faʻamaoniga o le cardiopirala system ma le tulaga o le mafaufau. O se faʻaopoopoga meaʻai e aofia ai dihydroquercetin, ubiquinone, vitamini C ma le selenium ua faʻaalia e aoga.

Transfer Card Factor card

4Life Research, ISA

Tau: 4300 p.

O le vailaau faʻasaina e tuʻuina atu i foliga o capsules. E faʻaleleia le tulaga o le cardiovascular system. O le capsule e aofia ai se mea e faʻafeiloaʻi ai, vitamini, minerale ma vaega o vailaʻau.

Faʻamatalaga:

  • Immunomodulatory effect
  • Faʻafeiloaʻiga o loʻo i ai se aafiaga faʻafouina.

Cons:

  • Tau maualuga
  • Fuafuaga faʻatauvaʻa faʻatau.

Coenzyme Q10 Cardio

RealCaps, Rusia

Tau: 293 itu.

O le faʻalavelave e aofia ai le: coenzyme Q, vitamini E ma faʻaogaina le suauu. O le faʻaopoopoga o loʻo i ai se tasi o faiga sili ona lelei. O se punavai o le ubiquinone, vitamini E ma omega gaʻo. O le meafaigaluega e faʻaaogaina e fai ma faʻaopoopoga mea taumafa mo le 1 masina. Tamaiti e sili atu i le 14 tausaga le matua ma tagata matutua ua faatonuina 1-2 capsule. I totonu o le pusa - 30 pcs.

Faʻamatalaga:

  • Paleni paleni
  • Tau taugata
  • Gaoioiga

Cons:

  • E iai faʻamaoniga
  • I le tulaga o se faʻalavelave maualuga - vaʻaia, tulaga o le fale.

Salgar Coenzyme Q10

Salgar, ISA

Tau: 1873 p.

1 capsule e aofia ai le 60 mg o le fanuaquinone. I totonu o se fagu e 30 fasi pepa. O le oloa e maua ai le toto maualuga, faʻamalosi ai le loto, faʻamalosia ai le puipuiga.

Faʻamatalaga:

  • Maualuga o le coenzyme
  • Faʻaaogaina suiga o le tausaga
  • O foliga vaaia o se tagata e faʻaleleia.

Cons:

  • Tau maualuga
  • O le faʻaopoopoga e tatau ona faia e le aunoa ina ia faʻamalosia ai le aʻafiaga.

Tuua Lau Faamatalaga