O le eseesega i le va o Milgama ma Comenipepen

O nei vailaʻau uma e lua o le faʻalavelave o vitamini B ma o loʻo i ai siama (B1), pyridoxine (B6) ma cobalamin (B12). O vailaau faafomai e maua i foliga o papa paepae (15 po o le 30 fualaau i pusa) ma ampoules (2 ml) ma se vaifofo.

O le tuufaatasiga o fualaau o Milgamma e aofia ai le 2, ma i le Combilipen 3 o loʻo galue malosi i le tino. O vailaʻau masani o viamine ma pyridoxine. Ma o cobalamin e naʻo Combilipen.

E le pei o laupepa, o le inisi e aofia ai le lidocaine, lea e faʻateleina ai le faʻaleagaina o le fale. O fofo o Milgamma ma Combibipen e tutusa uma lava.

Faʻataʻitaʻiga

O le miamine, o se vaega o complexes o le Combilipen ma Milgamma, e maua ai le lafoina o manaʻoga i le va o siama namu. O le vailaʻau e aofia ai i le faiga o le enzymatic o loʻo faia i le tino o le tagata ma aafia ai le metabolism o le kulukose ma gaʻo gaʻo.

Pyridoxine e faʻamaonia ai le metabolism o gaʻo, carbohydrates ma protein i totonu o le tino. O sea fesuiaiga e faʻaleleia ai le totoina ma le faʻasologaina o le tino. O lenei vailaʻau e manaʻomia mo le faʻasinomaga o fesoasoani faʻapitoa ma le toe faʻaleleia o faʻamavae.

Cobalamin o loʻo aʻafia i le gaosia o nucleotides, lea e taua mo le faʻapipiʻi o le epitelium cell, faʻavae toto ma le tuputupu aʻe masani o le tino. Vitamin B12 e taua mo le faʻapipiʻi o le myelin ma le folic acid.

Combipilene ma Milgamma e tutusa lava foliga tutusa. O le tagofiaina o vailaau faʻasaina i se taimi puupuu e mafai ona faʻamaloloina ai le gasegase i le ogatotonu o le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E ui lava i le mea moni e faapea, o le tuufaatasiga o fualaau faasaina i le ituaiga o tui, e tutusa lava, o le fusi o la latou faaaogaina e ese si ese.

E fautuaina le Milgam i le togafitiga o neuritis ma neuralgia o tupuaga eseese. E lelei le taunuʻuga pe'ā faʻaaogaina lenei vailaʻau e faʻaumatia ai le faʻafitauli pipisi. O fualaau faasaina ei ai le malosiaga malosi lautele i le tino ma ua faaaogaina i le togafitiga o le myalgia, retrobulbar neuritis, paresis o le nerve mata ma le siama o le herpes.

E masani lava ona faʻaaogaina le komipipi mo neuralgia faʻapitoa, polyneuropathy lea e tupu i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ma i latou e faʻaleagaina le ava malosi. O le vailaau faʻasaina ua i ai se aafiaga faʻamalosi i le mumū o le nerve o le mata, ituaiga faʻamaʻi pipisi o le tuilaʻau, faʻasolosolo o le intercostal neuralgia, radicular, lumbar ma le cervicobrachial syndrome, lumbar ischialgia.

E tusa ai ma faʻamatalaga o loʻo i luga, o le a mafai e le fomaʻi ona faʻamaonia le tasi po o le isi vailaʻau e sili ona aoga mo se mataupu faapitoa.

Contraindications

Composipen ma Milgamma ua faʻasalaina mo:

  • tamaiti ei lalo ifo o le 16 tausaga
  • maʻitaga ma fafine lacting
  • tagata e leai se fatu
  • gasegase e alu i fualaau faasaina.

I le faʻaopoopoga, e le fautuaina Milgamma mo tagata ei ai fatuga o le fatu cardiac poʻo suiga i le amio a le muso o le fatu. O le mea lea, e mafai ona manatu Kombilipen o se fualaau saogalemu.

A o suʻesuʻeina tagata mamaʻi o loʻo feagai ma togafitiga ma se tasi o nei vailaʻau, na maua ai le hyperhidrosis i taimi taʻitasi. Afai ei ai le le faapalepale i soʻo se itu, e tatau ona taofi vave vailaʻau ma ave se antihistamine.

Metotia o le talosaga

O le Milgamma ua faatonuina i totonu o le toto i se vaega e 2 ml i aso taitasi mo togafitiga ma 2 ml i le 1-2 aso mo le puipuia o le maʻi. Ina ia taofia le tiga, o le a faatonuina e le fomaʻi fualaʻau e ave le tasi le 3 i le aso. O le umi o le togafitiga, o se tulafono, e 1 le masina.

O le Kamupene o loʻo faʻatonuina i totonu o le tino. Faʻatasi ai ma se faʻalavelave faʻapitoa o le faʻamaʻi mo uluai 5-7 aso, o le vailaau faʻapitoa e faia i aso uma i le 2 ml i le aso. A maeʻa lena, e faʻatonuina le Kombilipina 1 taimi i le vaiaso seia oʻo i le toe faʻaleleia. Faʻatasi ai ma le agamalu, o le injections e faʻatau 2 taimi i le vaiaso mo le 2 ml. O le umi o le fualaau faasaina o le a fuafuaina e le fomaʻi, e faʻavae i luga o uiga patino o le tagata maʻi ma le tikeri o le maʻi, ae e le silia le 2 vaiaso. Afai a maeʻa ona maua e le tagata maʻi le tiga, ona faʻamaonia lea o ia i le fualaau oona.

O Milgamma ma Combilipen e faʻapitoa ona faia, ae o le togafitiga e ese.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

E le faʻaaogaina le kapini i fualaau e pei o levodopa, riboflavin, dextrose, phenobarbital ma benzylpenicillin. O le miamine, o se vaega o le sauniuni, ua le toe maua ona meatotino faʻamalolo pe a faʻaalia i vailaau ma mea faʻaleagaina. E le o faʻamalamalamaina le komipipi i vailaʻau faʻasolosolo.

Milgamma e faʻaitiitia le lelei o levodopa, o lea e le o faʻamatalaina faʻatasi. Ua faaleagaina le mimita e ala i fegalegaleaiga ma fofo o le sulfate, mercury chloride, acetates, glucose, penisillin ma le tannic acid, ma o toxini ua faasaolotoina i lenei auala e i ai se aafiaga leaga i isi vitamini. Sete uʻamea mama e poloka ai le aʻafiaga o fualaau faasaina.

Le lelei ma le le lelei

Milgamma o se vailaau masani na maua i Siamani e le kamupani Verwag Pharma GmbH. Ma o Combipilen o lona tulaga sili ona maualuga, na faia i Rusia e Pharmstandard-UfaVITA.

E toatele e finau e faapea o Combipilen e tele naua ona aʻafiaga, o le mafuaʻaga lea e tele taimi e fautuaina ai e fomaʻi io latou maʻi. O le fualaau faasaina ua faia i luga o le faavae o Milgamma, ae, e ui i lenei, o lona aoga e laʻititi ifo lona maualalo.

Ole tau o Milgamma e tusa ma le 1400-1500 rubles, ae o le aofaiga tutusa o Combipilene e mafai ona faatauina mai mo le 350-450 ru. O le faʻamauina o se fofo o Milgamma i ampoules o le a tauia ai le faʻatau 510-560 rubles, ma Combipilene - 210-270 rubles.

I le suesueina o iloiloga o nei vailaʻau i luga o le Initaneti, e mafai ona tatou faaiuina o nei vailaʻau uma e lua o loʻo faʻaaoga lelei e faʻaitiitia ai maʻi o neuro ma togafitia osteochondrosis. I le taimi lava lea e tasi, e sili atu le taugofie o Combipilene, ma o lea, e maua i le tele o tagata gasegase.

I se vaitau puupuu, o nei vailaʻau uma e lua na faaalia ai le lelei o le togafitiga ma fesoasoani e faʻaleleia tulaga lautele o le maʻi. Ae e manaʻomia ona avea na o se vaega o togafitiga faigata, lea o le a fautuaina e le fomaʻi.

O meatotino o le fualaau faasaina Milgamma

O se faʻasologa faʻapitoa Siamani e iai vitamini B1 ma le B6. O le gaioiga e faʻamoemoe i le faʻaaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le vailaʻau o le fatugalemu e mafua mai i le le lava o vitamini o le vaega B. E mafua ai le faʻaleagaina o faʻamalosi i totonu o le tino. O le mea lea, o le vailaʻau ua faʻamatalaina e avea o se mea faigaluega faʻapitoa mo le toomaga o osofaiga a le osteochondrosis.

Milgamma e sau i ni auala se lua: injection and tablet. Le aoga o le fualaau faasaina Ma faapea foi i le togafitiga faigata o le tiga ma le maʻi o le maskulekelet system.

Uiga o le Combilipene

O le vailaʻau tuʻufaʻatasiga o le laina Rusia lea o Milgamma. O le faiga o le gaioiga e le itiiti ifo i le uluai. E oo lava i le tulaga o le faasaoloto - tutusa. O le tuufaatasiga e aofia ai vitamini e tolu: B1, B6 ma le B12. Lidocaine, o se vaega o le tuufaatasiga, e fesoasoani i: gasegase i le taimi o le tui ma se aafiaga vasodilating. O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e faʻavae i luga o le faʻaosofiaina o le faagasologa o le felaʻiaʻi o manaʻoga i nasu fagu.

Milgamma ma Kombilipen: o le mea lava e tasi?

E ui lava i le mea moni o le Kombilipen e tutusa ma Milgamma, e le mafai ona tuʻu se faailoga tutusa i le va o fualaau. Muamua e lua vitamini, le lua - tolu ma le lidocaine. O vailaau uma e lua o loʻo i ai le ava malosi o le benzyl e avea o se mea e puipuia ai. Suavai, faʻaleleia ma faʻamalosia o le pH - ia tumau i foliga tutusa i le au sooupu e lua. O le a, e ala i o latou aʻafiaga, ua uma ona aoga lelei - latou te faʻaaogaina le faaletonu o galuega i le totonugalemu o le tino.

  • faʻamaoniga mo le faʻaaogaina: togafitiga o faʻamaʻi o le neurology - neuritis, osteochondrosis o eseese etiologies, myalgia.
  • auala o le pulega: intramuscularly poʻo tautala
  • ituaiga o faʻasalaga ma le faʻamoemoe: 100 mg tablets. i totonu o pusa o le 30 ma le 60 pi. ma ampoules o le 2 ml. 5 ma le 10 pi.
  • faʻataʻitaʻiga e ala i le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga.
  • faʻasalaga: faʻasalaga faʻaletonu o mea gaioiolosi, e oʻo atu i le 18 tausaga, maitaga ma le toilalo o le fatu.
  • tulaga e teu ma vaitaimi: papa i le vevela e le sili atu +25 ma ampoules +8 C e le sili atu ma le 2 tausaga.

O le a le eseesega

O le eseesega autu, i le faaopoopo atu i le tuufaatasiga, o le togafitiga masani.

O le kapini e pei o le tuiina o le intramuscular, 1 i le aso. Vasega: 5-10 aso. A maeʻa ona latou fesuiaʻi i le 2-3 inisiua i vaiaso taʻitasi mo le 2-3 vaiaso. Pe suia foi pili. Aumai meaʻai 1 le faʻasologa / luga i le tolu taimi i le aso. O le umi o togafitiga e le sili atu ma le tasi le masina.

O le Milgamma e tuʻuina atu i ai se tui se tasi i aso uma seia oʻo ina mou atu ni faʻafitauli. Ona latou fesuiaʻi lea i se mea e le masani ai: 2-3 taimi i le vaiaso mo le 4 vaiaso. Pusa e ave le 1 pc. faatolu i le aso.

O le tuufaatasiga o le atigi Kombilipen e le aofia ai le suauu. E talafeagai mo togafitiga ole maʻisuka.

Faʻatasi ma le osteochondrosis

O le tiga i le osteochondrosis e mafua mai i le legasega o le tigaina o le cartilage o le disse intervertebral. O vailaʻau uma lava e sili ona lelei i le togafitiga o le osteochondrosis. Milgamma tablets ei ai le 100% bioavailability, o lea ua sili atu ona latou faatonuina. O le kapini, e pei o se tulafono, e le o faʻamaonia mo le monotherapy. E faʻaaogaina o se tagata faʻasoa i se togafitiga faʻapitoa.

Faʻamatalaga o fomai ma tagata gasegase

Svetlana, 63 tausaga, Moscow
E na o le Milgamma e fesoasoani e faʻamafiesea ai le tiga o le taimi. A maeʻa le tui lona lua, ou vave lagona le toomaga.

Anastasia, 39 tausaga, neuropathologist, Lipetsk
Faʻataʻitaʻiga faʻamalosi mo le tele o tausaga o faʻaogaina e gasegase - Milgamma o lona uiga o le Numera 1.

Anatoly, 47 tausaga, Voronezh
Na ou manatu na afaina ai loʻu ulu i luga o le tau. Ina ua ia le toe fesoasoani i le fesoasoani, na ia alu i le fomai. Na maua le osteochondrosis. Talosagaina o le Inisiua a le Komisi. Na vave lava ona pei o se tamaloa.

Nadezhda, 51 tausaga, Ukhta
Ave uma uma. Leai se mea e afaina. Laʻau e sili atu ona lelei fualaau faasaina Milgamma. E ui o le injections e le lelei foi.

Manatua: e naʻo se fomaʻi e faʻamatalaina le vasega ma togafitiga faʻagasolo ina ua maeʻa se faʻamatalaga auiliili. Aua e te mafaufau ia te oe lava, talitonu i le soifua maloloina o tagata tomai faapitoa.

Fale faʻamaloilo

O le taʻiala o le faʻaogaina ma mea taua o le tasi ma le isi auala o loʻo i totonu o vaega o loʻo aofia ai. O le mea lea, o gaiamine tuufaatasia e faaosofia ai le gaosiga o le carboxylase, lea e nafa ma gaʻo gaʻo ma gaʻo. I le tino, o nei vailaau ua liua i le triphosphates, o le gaioioiga o gaioiga e mafua ai le faaleleia o le nerve conduction, e puipuia ai le fausia o mea e faʻamalolo ai mea e faʻaleagaina ai le faʻaleagaina o le tino.

O le elemene mama e suavai vai, ma e faʻaopoopoina i le tuufaatasiga o vailaʻau ina ia mafai ona gaʻo-solu. O le mea lea, e sili atu le gauaʻi, feaveaʻi vave i le tino. Auai i le sili atu i le ono faʻasologa o vailaʻau faʻasaina, ma tuʻuina atu faiga elekone e aʻafia ai le gaosiga o le kulukose ma le faʻamaʻiina o le ketoxylate. A aunoa ma le vitamini B 1, e le mafai ona gaosia le acetylcholine, e faʻaleleia ai le microcirculation ma e nafa ma mea faʻaleagaina o le toto. Faʻatasi ai ma lona faʻaletonu, o aʻafiaga namu o loʻo aʻafia i le faʻaleagaina o aʻafiaga o pyruvates ma lactates, lea e faʻapipiʻi i totonu o masini ma mafua ai le tiga i aʻa

O le vaega e sosoo ai o le vitamini B6, faʻapipiʻi i le vailaau faʻasaina i foliga o phosphates. Pyridoxal e manaʻomia mo le faʻaogaina o neurotransmitters, histamine ma hemoglobin. H faʻafouina le gaosia o le lipid, tuufaatasia ai le gluconeogenesis, faʻalauteleina ai gaioiga faʻasolosolo. O le vailaʻau e faʻateleina ai le gaosia o mea amino ma le digestibility o le vaega o le polotini. E taua le elemene e faʻamalosia ai le puipuiga, faʻamaonia le faʻatinoina o le tino, o galuega a le fatu ma toto toto.

E le gata i lea, o le vitamini B6 e tausia lelei le paleni i le va o volumes o le sodium ma le potassium, lea e taofia ai le faatumauina ma le faaputuputuina o le vai i le tino, ma o le mea lea e puipuia ai mai le fula. Pyridoxal e manaʻomia foi e togafitia ai le dermatitis, eczema, mumu ma pyoderma, aua e mafai ona fesoasoani i le faʻavavevaveina o le toe faʻafouina o le epithelial tissue ma fatuina ni fou fou.

O le mea o loo toesea i le laulau papalama o Milgamma o le hydroxycobalamin, o le pau lea o le elemene e mafai ona faaputuputu i totonu o le tino. E faʻamalosia ai aʻafiaga tetee, pulea ai le okesene e faʻaaogā e sela. O le vitamin B12 e taua tele mo le puipuia o le anemia, fesoasoani e faʻasaʻo le toto, ma e aofia i le faagasologa o le hematopoiesis. E lagolagoina le tulaga masani o le tino, o lona gaioiga e faʻamoemoe e faaleleia ai le moe.

O le aafia ai i le tuufaatasiga o hormones ma neurotransmitters, o le vailaau e nafa ma le foafoaina ma le faaputuputuina o punaoa eletise, manatuaina o mafaufauga ma le matuia. E puipuia mai le maʻi vevela, faʻateleina le tumau, fesoasoani i le sosoʻoina o lagona e ala mai i aʻa. E le gata i lea, o le malosi sili lea o le fofesa, lea e puipuia lelei ai le ate mai le atinaʻe o le vevela. E le gata i lea, o le cobalamin e nafa ma le mafaufau-lagona faalemafaufau o se tagata, puipuia le atuatuvale ma le le fiafia.

Faʻasalaga Fomu

E i ai foi eseesega taua i lenei tulaga. Muamua lava, o le tau lenei. Afai e te filifilia pe o le a le mea e te filifilia, Milgammu poʻo Kombilipen ma le auala e ese ai le tasi mai le isi, e taua le faʻalogo i le kamupanī ma le tau.

I le tulaga muamua, o le fualaau faasaina ua gaosia e le kamupani Siamani o Varvag Pharm. O le fofo e toe faatauina atu i ampoules tioata, ei ai se lanu piniki piniki ma se manogi faapitoa. 5 vailaau ma se faailoga i luga o le luga o loʻo tuʻuina i totonu o se polypropylene strip mo le talafeagai mo le vavae ese o le pito i luga. O le atigipusa e paepae, o loʻo i ai se logo a kamupani. I totonu o se atopau tuʻu 2 po o 5 pusa ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina.

E tuʻuina atu foi e le kamupanī se vailaʻau i le ituaiga o lapisi laʻasaga i totonu o se atigi. O lo latou tofo o se mea e sili ona lelei ona o le suauu, o se vaega o le tuufaatasiga, o le mea lea o lenei filifiliga e le talafeagai mo le maʻisuka. I totonu o le vailaau e 15 iunite o vailaau, ma i totonu o se pusa - 2 poʻo le 4 papatusi ma faatonuga mo le faʻaoga.

o se fofo o le 2ml Nu.5 - 300-350 rubles.

Nu. 25 - 1200-1500 rubles.

Taofi. Nu. 30 - 550-600 rubles.

Nu. 60 - 1100-1200 rubles.

Komipeni

O lenei gaosiga ua gaosia ma auina atu i le upega o falemaʻi e se kamupani Rusia, Pharmastandard gaosi oloa. O lona tau e faalua ona maualalo. O le vaifofo o le vai mumu-lanu piniki lea e sasaa i ampoules. 5 iunite ua tuʻuina i ni fasipepa, ma o le pusa e papaʻe ma se mamanu lanumoana. O se fagu e aofia ai le 1 poʻo le lua pepa o vailaʻau ma faʻasoaga mo le faʻaaogaina.

O le ituaiga lona lua o paʻepaʻe paʻepaʻe i totonu o se mea e le sao ai le sola, o lona uiga o le fualaau faasaina e talafeagai mo le maʻisuka. E 15 fasi vaega i le vailaʻau, ma le 1 po o le lua papatusi ma se mea o loʻo i totonu o le pusa. O le manogi ma le tofo e le oi ai.

R-op 2ml Nu. 5 - 150-180 rubles.

Taofi. Nu. 30 - 280-320 rubles.

Talosaga talosaga

O le mataupu faavae o le faʻaaogaina o meafaigaluega uma e tutusa lava. I le tulaga o se fofo, o loʻo faʻatonuina i latou i totonu o le tino. O le metotia e 2 ml, tasi le pulega i aso uma mo le 5-10 aso. Ma le isi, o le fomaʻi e faʻafeiloaʻi le tagata maʻi i togafitiga faʻaleleia - 2-3 ml tolu taimi i le vaiaso.

Ae mo le foliga malosi, e leai foi se eseesega i le va o le faaaogaina o fualaau oona po o timuga. E manaʻomia lou suʻeina o le 1-3 i le aso i le afa afa itula pe a uma se taumafataga, faʻamaʻu i le vai, e aunoa ma le mumu ma e aunoa ma le pala. O le umi ole togafitiga e 30 aso.E masani lava pe'ā uma ona faʻaumatia faʻamaʻi, o le tagata maʻi e faʻaaogaina mai le matua e faʻaaogā ai le tautala tautala e faʻaauau ai togafitiga faʻaleleia.

Faʻatasiga ma isi vailaʻau

Talu ai e toetoe lava tutusa le tuufaatasiga, o vailaau e faʻaalia mea tutusa pe a fegalegaleai ma auala eseese:

  • Pe a ave i le sulfate tuufaatasia, o le vailaʻau B 1 e malepe.
  • E le mafai ona e faʻatasi ma Levopoda, ona o le mea atoa ua leiloloa ona meatotino.
  • O vaega e tetee i penicillin antibiotic, isoniazid ma cycloserine.
  • O elemene Riboflavin e mafua ai le tuueseeseina o vitamini B1, 6 ma le 12.
  • Carbonates, iodides, acetates ma tannins e faʻaumatia ai le gaiamine.
  • E le fautuaina e ave uma fualaau faʻasaina po o fualaʻau faapena i le taimi lava e tasi.

Tali leaga

I le tele o tulaga, o vailaau uma e lua e lelei ona faʻafefe, ae mafai ona mafua ai le tele o aʻafiaga leaga:

  • Immunity - o se tali malosi i foliga o se allergy (vevela, paʻu, mumu o le paʻu, mumu ma le paʻu o le paʻu)
  • Nervous system - dizziness, faʻanoanoa
  • Loto - arrhythmia, tachycardia
  • Totoina o otaota - gasegase ma gag reflex
  • Mea uamea ma maso - vaʻavaʻa ma mumu
  • Vaa - e oso i le toto maualuga
  • Hematoma poʻo le ita i le nofoaga o tui.

Lavea tulafono

E leai foi ni eseesega - e mafai ona faʻaaogaina fualaau faʻasaina mo le lua tausaga. E tatau ona vave faʻaaogaina se moli e leʻo faʻaaoga, e le fautuaina e teuina le fofo i totonu o le pusaaisa. Talu ai e toetoe lava o vaega uma ua faʻaumatia e le radiation radiation, e sili atu le tuʻuina o vailaʻau mai le malamalama, ma o laulau e le tatau ona faʻafefe i le susu, a leai o le a vave ona le aoga. E taua tele le teuina o se pusa o vailaau i totonu o avanoa avanoa i tamaiti. O le vevela o le anotusi e 20-25 0 C.

O loʻo i ai le tele o vailaʻau faʻatasi ma le foliga tutusa ma le taʻiala o le gaioiga. O lenei lisi e aofia ai mea nei:

O fea vailaʻau e sili atu ma o le a le eseesega

O le faʻatulagaina, e mafai ona tatou faia se iloiloga faʻatusatusaga o mea e lua, lea o le a mafai ai ona tatou iloa le eseesega i le va o Milgamma ma Combibipen, o latou itu le lelei ma lelei:

O tapenapenaga e toetoe lava a tutusa i le tepa muamua e ono i ai ni eseesega eseese, o lea e le tatau ai ona e auai i le puleaina o oe lava pe fuafua mo oe lava se sui talafeagai. E naʻo se fomaʻi e mafai ona faia lenei mea, e tusa ai ma le suʻesuʻega.

O a mataupu ua faatonuina?

O le faʻaaogaina o Milgamma ma le Combilipene e manaʻomia mo faʻafitauli faʻapitoa. Ma latou fesoasoani foi e aloese mai le atinaʻeina o le tele o faamai.

Milgamma e mafai ona filifili:

  1. I le i ai o faʻaaliga faʻapitoa.
  2. Afai o loʻo aʻafia le aʻa i lalo o le faʻamalosi.
  3. Afai e lagona le tiga o le musika e lagona.
  4. Afai o aʻafiaga nerve e aafia i le tele o togafitiga faʻaleaga.
  5. Faʻatasi ma faʻamaʻi pipisi o le nerve opic.
  6. Afai e le mafai e le aufaasālalau ona faia ni foliga mataga.
  7. Le faʻamamaina o selu.
  8. Afai e tele ni faʻalavelave i le galuega a le tino e atiaʻe, e fesoʻotaʻi ma le le lava o vitamini B.
  9. Faʻatasi ma le faʻaaogaina.
  10. Mo togafitiga o tagata i le osteochondrosis. I lenei tulaga, e mafai foi ona latou tofia se Compositum.

Tofia Kamupene na faʻaaogaina:

  1. I le i ai o le polyneuropathy e mafua mai i le maʻisuka poo le ava malosi.
  2. Afai o le pito i lalo e matua tiga lava, faʻapea foi pe a faʻalautele lagona i isi vaega o le tino.
  3. Afai o le tuilala e mafai ona fai i lalo o se faagasologa o le faʻaleagaina, lea e faʻaalia ai faʻafitauli o le maʻi pipisi.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le tele o togafitiga togafitiga ma le tagofia o fualaau faasaina, latou te lafoaʻia na faafitauli.

Vaega o le gaioiga o fualaau faasaina

Ona o le tuufaatasiga o fualaau o fualaau faasaina, i lalo o la latou faatosinaga, o se faaleleia o le metabolism o le tino e tupu. A maeʻa ona ulu i totonu o le toto, o vaega o le vailaʻau e avea ma thiamine triphosphates, lea e faʻaleleia atili ai vailaʻau, faʻaleleia le faʻaleleia o pulupulu i le va o siama namu, ma puipuia ai auala e mafua ai faʻafitauli eseese ile tino.

O mea autu e faigofie ona faʻaogaina ma vave ona ulu atu i totonu o le tino.

O vaega taitasi o sauniuniga ei ai a latou lava mea tulaga ese:

  1. B1 e aʻafia i le gaosiga o acetylcholine, e fesoasoani i le faʻaleleia atili o le microcirculation ma mea iloga o le toto. Faatasi ai ma le le lava o ona namu finauga ua faʻaumatia, lea eo mai faatasi ma le tiga.
  2. B6. Faatasi ai ma lona auai, neurotransmitters, histamine ma le hemoglobin o loʻo faʻapipiʻiina. I lalo o lana faatosinaga, ua faʻaaogaina amino acids, o loʻo faʻapalaina le protein. O le faʻaaogaina o le elemene i togafitiga e mafai ona faʻamalosia ai le tino puipuia. Faafetai ia te ia, e sili atu le lelei o le tino, ma o le fatu ma toto toto e sili atu ona malolosi. Ona o le gafatia e faʻamautu ai le faʻatinoga o minerale, e le faʻaputuina le vai ile tino. A aunoa ma lenei vaega, e le mafai ona fatuina se meafaigaluega aoga mo le aveeseina o maʻi paʻu, talu ai i lalo o lona aafiaga o le epithelium ua vave ona toe faʻaleleia vave ma faia ni fou fou.
  3. B12. I fualaau Milgamma e leai. I lalo o le aafiaga o lenei mea, o le okesene mea e maua i totonu o siama e pulea, ma o le puipuiga o le tino ua faamalosia. Afai e lava le tino o lenei mea e ulu atu i le tino, ona le tupu lea o le anemia, o faailoga o le mamafa e le o ese mai le masani, o le faagasologa o le hematopoiesis e maua masani. Aloese ai i le faʻaogaina o mea faʻapitoa i le ate.

Milgamma ma le Combilipen e mafai ona taʻitaʻia ai se faʻaleleia atili o le mafaufau ma o le tagata o le a le toe faʻaleagaina ma ita.

E i ai le eseesega i le va o fualaau oona i le tulaga o le faʻamalolo. O le tau o vailaau e ese foi. O le fea filifiliga e aupito sili ona talafeagai i tulaga taitasi e mafai ona fuafuaina e le fomaʻi. Aua le faʻatau ma ave vailaau e aunoa ma le faʻatalanoaina o se fomaʻi.

Afai tatou te faatusatusa le gaosiga, ona gaosia lea o le meafaigaluega e le kamupani "Varvag Pharma". Na te ofoina atu i tagata faʻatau faʻamalama tioata ma se tali o le lanu mumu-lanu piniki ma se manogi faapitoa.

Ma o le vailaʻau foi o loʻo iai i foliga o ni taʻavale laiti o se taamilosaga lapotopoto, e ufiufi. O loʻo i ai le meaʻai suamalie, ona o loʻo i ai le suʻega, o lea e le mafai ai e le maʻisuka ona ave lenei faʻamatalaga o le vailaʻau.

O le tau o le fofo mo ampoules e amata mai i le 300 i le 1,500 rubles, e faalagolago i le numera o ampoules i totonu o le afifi.

Fua Faatatau o Fualaau Faasaina

Pe a suʻesuʻeina uiga o Combilipen ma Milgamma, e faʻaalia uma mea tutusa ma eseesega.

O uiga tutusa o Milgamma ma Combilipen o:

  • tuʻuina atu (o vailaʻau faʻasaina uma e maua i le tulaga o se fofo mo le iniseti ma laulau),
  • tutusa faʻatulagaga (sauniuniga e aofia ai mea aoga faʻapitoa),
  • lisi o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina (o vailaʻau lua vitamini ua faʻamaonia mo faʻamaʻi faʻatasi ma le faʻamaogaina o siama namu),
  • lisi o faʻailoga ma aʻafiaga itu.

Le manatu o fomaʻi

Oleg, 48 tausaga, neurosurgeon, Moscou: "O Milgamma e faaalia le maualuga le lelei i le togafitiga o faaletonu o le neurologia lea e tupu pe a uma gaioiga ma manua. O le vailaʻau e faʻaleleia ai le faia o le faiʻai, e faʻaitiitia ai tiga matuia e mafua mai i le afaina o aʻa. O le meafaigaluega e masani ona faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi o le faʻalavelave faʻalavelave e mafua mai i le faʻaaoga faaumiumi o le ava malosi. Ole fualaau faasaina e leai se aoga aoga - Kombilipen, - e maua ile tau maualalo. O meaʻai suamalie e le afaina ai le tino, o lea e mafai ai ona faʻaaogaina e aunoa ma le fefe. "

Marina, e 40 tausaga le matua, o le malo o Kaliningrad: "E masani lava ona faatonuina e le Kateni ma le Milgamma ia tagata mamaʻi ma le osteochondrosis, o le gasegase ma le gasegase. O le vailaʻau e fesoasoani i le faʻamautuina o le innervation o le vavae ma le sooga, faʻaitiitia le malosi o le tiga o le tiga ma faʻaitiitia ai le gasegase o musika. O vailaau faʻasaina ei ai pepa faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona togafitiga i luga o se falemaʻi. "

Suʻega a tagata maʻi mo Milgamma ma Combilipene

Alla, 38 tausaga, Kostroma: "Mo se taimi umi na ou maua ai le ulu tiga, ma e le mafai ona maua le mafuaʻaga. O se suʻesuʻega auiliili na fesoasoani e iloa ai o le foliga mai o se uiga le lelei e fesootaʻi ma le i ai o le osteochondrosis. Na togafitia e le fomai togafitiga fualaau faasaina, e aofia ai togafitiga Milgamma. Na ou tui mo se vaiaso, mulimuli ane na amata ona ou ave fualaau. Na leiloloa le tiga, ua lelei le agai i luga o le ua, o le malosi na foliga mai. Maua se faʻalautele taugofie o Milgamma - Combilipen. E i ai taimi ou te aveina ai mo faamoemoega puipuia. "

Maxim, 45 tausaga, Kursk: "Sa ou faaaogaina fualaau e togafitia ai le namu sciatic. Na tonu ia te au e amata togafitiga ma se fualaau faataulaitu, ma o se taunuuga o se oso mai o se mea na tupu. Ou te leʻi faʻamalosi e taumafai ia Milgamma mo se taimi umi, ae ui i lea, e leʻi iai ni aʻafiaga leaga pe a uma le tui. O le tiga i le siʻusiʻu na faʻaitiitia le faʻailoa, ona o lea na mafai ai ona ou toe foi i le galuega. O le ono masina ou te faʻaaluina ai le puipuiga o aoga i le Milgamma administration, e le toe i ai le tiga. "

Milgamma Feature

Milgamma o se fualaʻau e pei o le vine, pyridoxine, cyanocobalamin ma le lidocaine. Faʻasologa o foliga - o se fofo manino o le lanu mumu. O le fualaau faasaina e toe faʻaleleia ai le faagasologa o gaioiga o le physiological i siama ma fausaga o le tino. O loʻo i ai se faʻafitauli faʻapitoa, e faʻasalalau ai faiga faʻavae. E faʻaaogaina mo faʻamaʻi mumusu ma le degenerative o le tino o le tino ma le maskloskeletal system. O le tuufaatasiga e aofia ai vaega e faʻaleleia ai le tasi ma le isi.

O vaega e puipuia ai sela o le tino o le tino mai aafiaga o mea le lelei. O le meafaigaluega e faʻaaogaina mo tiga i le lotoifale i le neura, faʻamalamua o le pito i tua o le nerve ma ogalima, paresis o le nerve mata, plexitis, ma le afaina o axons. O tagata matutua ma tagata matutua ua faʻamaonia mo maso maso, faʻamaʻi o musele ma sooga i le lotolotoi o faʻalavelave i le gaioiga o le tino. Intramuscularly administered i le 2 ml mo le 5-10 aso. Ona mafai lea ona e fesuiai i le ave o fualaau poʻo le faʻaititia o le fua o le injectable i ampoules.

O vaega o Milgamma puipuia malu o le tino o le tino mai aafiaga o mea le lelei.

Faatusatusaga o Milgamma ma le Kamupene

Aʻo leʻi amataina togafitiga, e tatau ona faʻatusatusa auala e ala ile tau, faʻataʻitaʻiga ma le lelei. E naʻo se fomaʻi e mafai ona faʻamaonia le fualaau oona e manaʻomia ma fuafua le togafitiga togafitiga.

O vailaʻau uma e lua e maua ai vitamin B. E faʻaaogaina mo le faaleagaina o neura ma le maskloskeletal system.

Tupe faʻapitoa i se ituaiga o fofo mo tui.

E le manaʻomia le faʻaaogaina o vailaʻau faʻatasi ma Norepinephrine, Epinephrine, Levodopa, salts o masini mamafa, acid ascorbic, Phenobarbital, Riboflavin, Dextrose. O auala e le eseese i le auala o le talosaga ma le metotia. E tatau ona faʻaaoga pe'ā uma ona faʻatalanoa se fomaʻi. E mafai ona e faʻatau i se fale talavai e na o se faʻamaumauga.

Faʻaaliga i fomai e uiga ia Milgamma ma Combilipen

Elena Viktorovna, fomaʻi, Novosibirsk

Ou te ofoina atu le fualaau faasaina Milgamma i tagata gasegase. O lenei vailaʻau o se kamupanī mai fafo ma e sili atu le taugata nai lo le Combilipen. O vailaau uma e lua e iai se aafiaga lelei i liona o le cardiovascular system, o le totoga tutotonu, o le masculoskeletal system and the deficit carbohydrate metabolism. Togafitiga e mafai ona tumau mai le 5 i le 10 aso. I nisi o tulaga, ua faatonuina mo faamaʻi pipisi. Ina ia faia le filifiliga saʻo, e tatau ona e vaʻai i se fomaʻi ma faia se suʻega.

Ksenia Valentinovna, fomaʻi o le vertebral, Tyumen

E sili atu le talafeagai mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi e mafua mai i le inu ava malosi ma le maʻisuka. Ole fualaau faasaina e le taugata ma ua manatu lelei e aoga mo neuritis ma neuralgia. O loʻo i ai sona faʻalogiga faʻapitoa. Fesoasoani e togafitia nisi faʻamaʻi pipisi. E togafitia lelei e le Kamupeni ia faʻamaʻi o le tuilala. E mafai ona faʻamatalaina mo manua ogaoga o le faiʻai i le vaitau ina ua maeʻa le taotoga e toe faʻafoʻisia ai galuega a le tino.

Faʻapefea ona faʻaaoga?

O le a le eseesega i le va o Milgamma ma Kombilipen i lenei tulaga, e fiafia tele i tagata mamaʻi uma, talu ai o le toʻatele o loʻo taumafai e maua se mea e tutusa ai Milgamma ona o le tau tele.

I lenei tulaga, e mafai e tagata ona toʻa, aua e faʻaaoga uma vailaau i le auala lava e tasi:

  1. Afai e faʻamautu se fofo, ona tui lea o le tui i totonu o maso. I se tasi taimi, e le mafai ona e ulufale atu i le sili atu ma le lua mililiters o tupe. E tatau ona tui le vailaʻau i totonu o le sefulu aso. A maeʻa lenei mea, o le tausiga o togafitiga ua faʻamaonia, lea e manaʻomia ai le tolu injections i le vaiaso o le 3 ml.
  2. Pusa po o timuga e ave i se aofaiga o le tasi i le tolu i le aso. E tatau ona e inuina le oloa i le 30 minute talu ona 'ai ma inu tele vai mama. E le mafai ona e vevela ma sua le vailaʻau. E masani lava o se vasega e tumau ile masina e lava lea e maua ai se alualu i luma o le maʻi.

A maeʻa ona faʻamavaeina atoa ia faʻamaʻi o le faʻamaʻi, o le a faʻaauau pea ona faʻaaogaina le vailaʻau i se vaega maualalo, e pei ona fai mai le faatonuga, e lagolago ai le tino.

Faʻasalaga ma faʻaleagaga

Milgamma ma Kombilipen e tasi ma tutusa. E masani lava o le mataupu, o le eseesega e le tele tele.

E faʻavae i luga o le mea lava lea e tasi, o loʻo i ai foi meatotino tutusa ma tali le lelei:

  1. E mafai e le faʻafesoʻotaʻi faʻafesoʻotaʻi ona tali atu i togafitiga ma faʻamaoniga o le gasegase. I lenei tulaga, o le paʻu e mumu, vevela, paʻu, o le a foliga mai o le a le pine.
  2. O nisi taimi e lagona ai e tagata maʻi le vaivai ma le le fiafia.
  3. O le pao o le feteenaiga o le fatu ua malepelepe, o le fatu fatu ua vave tele.
  4. Na popole popole ma le vomiting.
  5. O loʻo faʻalogoina musele ma gaogao i maso.
  6. O faailoga o le tafe toto e fesuisuiai.
  7. O se hematoma e aliali i le nofoaga o tui.

Afai o le a faʻaaogaina e le tagata maʻi vailaau faʻasaina i le tele o le maualuga e sili atu nai lo le metotia, ona oʻo lea i luga o le aʻafiaga. O se tulaga matautia lea e manaʻomia ai le fesoasoani a fomaʻi. I lenei tulaga, ua uma ona fufulu le manava, ua faʻamaonia mai le mafiafia, ma o le paleni o vitamini i totonu o le tino ua toe faʻaleleia.

Faʻatasi ma vailaau eseese

Milgamma poʻo le Combilipen e le faʻaaogaina i fualaau uma:

  1. I lalo o le malosi o fualaau faasaina, o meatotino a Levodopa ua matua leiloa.
  2. O i latou o tagata tetee i vailaau faʻamaʻi pipisi.
  3. I lalo o le aʻafiaga o elemene riboflavin, o le vitamin B e faʻasalaga.

E le o se mea lelei foi le inuina o vailaʻau poʻo isi vailaʻau faʻamaʻi i le taimi lava e tasi.

Teu faʻamaʻi i le auala lava e tasi. E mafai ona e faʻaaogaina i le lua tausaga mai le aso o le gaosiga. Afai e tatala le amulu, ona tatau loa lea ona faʻaaogaina pe lafoai, aua o le teuina i totonu o le pusaaisa e faasaina.

O ave o le Ultraviolet e oʻo atu ai i le faʻaumatia atoatoa o le toetoe o vaega uma o oloa, o lea ia fautuaina e tuu i latou i se nofoaga e puipuia mai le la. E le tatau ona teuina ia laulau i totonu o se siosiomaga malulu, aua o le a faasolosolo ina leaga.

Mea taua

O le a le mea e sili atu nai lo le Milgamma poʻo le inisinia o le Combilipene ma pills e faigata ona fai.

E naʻo le suʻeina o vailaʻau, e mafai ona e iloa po o le a le mea e sili atu ma le itiiti o ia mea uma o:

  1. O vailaau faafomai e toetoe lava a fetaui lelei pe afai e te iloiloina a latou tuufaatasiga ma le aofaiga o mea autu. Ae afai e faatonuina le Milgamma i ni pepa, o lona uiga e aoga le mafaufau i le leai o hydroxycobalamin i le tuufaatasiga.
  2. Sucrose e le oi ai i le tuufaatasiga o le atigi pito i fafo o le Combilipen, lea e maua ai lenei vailaʻau mo tagata e maua i le maʻisuka.
  3. O le eseesega tele o loʻo matauina i faʻamaumauga mo le faʻaaogaina. Ma o le fesoasoani a se tasi fualaau faasaina, e togafitia ai le neuralgia, ma le isi - polyneuropathy.
  4. O vailaau faafomai e maua mai e kamupani eseese tau vailaau faafomai, lea ei ai sona aafiaga taua i luga o le tau. Ole tau Rusia Combilipen e tele taimi e itiiti ifo.
  5. Faʻaaoga fualaau i le auala lava e tasi ma le umi o le vasega.
  6. Ma e le mafai foi ona faʻaaogaina fualaau faasaina i tulaga lava e tasi, ma e mafua ai foi ona aʻafia ai i latou.

E i ai ni vaega faapitoa o le fegalegaleaiga o vitamini B ma isi fualaau. O le mea lea, ao leʻi amataina ona faʻaaogaina, e tatau ona e taʻu atu i lau fomaʻi fualaau o loʻo ave nei. O faʻamatalaga e uiga i fualaau oona i luga o faletusi e tele lava ina lelei. Latou te fesoasoani e faʻaleleia le tulaga, ae naʻo le fomaʻi e tatau ona faʻatonuina.

Tuua Lau Faamatalaga