Wobenzym mo pancreatitis

A iai se faʻafitauli i le manava, tosoina poʻo le tipiina o le tiga, le toʻa pe a uma ona 'ai, o le maʻi muamua e alu i le fomaʻi lautele. Ua faatonuina e le fomaʻi ni suʻega faʻapitoa, suʻesuʻeina i foliga o palpation, auscultation o le manava, e faʻamatalaina ai le ultrasound o le tino o le tino.

Ua i ai muamua i le taimi muamua, o le a mafai e le fomaʻi ona fuafua pe o faitioga e fesoʻotaʻi ma le faʻaipoipo poʻo o nei faafitauli o se uiga ese. O le filifiliga i le siama o se suesuega ultrasound o le pancreas. O le maeʻa ona maua o le suʻesuʻega faʻasalalau ma le faaiuga o le ultrasound e tuʻuina atu e le fomaʻi i se tagata poto faapitoa. O fea fomaʻi e togafitia pancreatitis, mafaufau i lalo.

O le fea fomai e tatau ona ou faafesootai mo pancreatitis?

Afai e maua se tumutumu pancreatic i le taimi o le suʻega o le ultrasound, e tuʻuina atu e le fomaʻi se faʻamatalaga i se fomaʻi. O se fomaʻi o loʻo i ai suʻesuʻega talafeagai e filifili le mea e fai i se mataupu faapitoa. O lenei mea atonu o se taotoga poo se kemisi.

Afai e mumu le pancreatic, ona iloa ai lea o le pancreatitis, e maʻi le tagata maʻi i lalo o le vaavaaiga a nisi fomaʻi i le taimi e tasi. Afai o le mumū o loʻo i totonu o le vaega laititi, ona auina atu lea o le maʻi mo le suʻega i le fomai tipitipi.

Mo le faʻamautinoaina o le tino pancreatitis, o loʻo faʻatinoina se faasologa vave o suʻesuʻega:

  • faʻataʻitaʻiga mo le amylase,
  • kopi
  • Faatulagaga
  • pancreatic angiography,
  • toto suesuega o le toto
  • lipid profile
  • FGDS,
  • Retrograde cholecystopancreography.

I totonu o le mumu mumusu, fomai tipitipi taitaia se faasologa o faiga e faʻaitiitia ai le tiga ma le manava o le manava, ma fuafua ai auala e toe togafitia ai togafitiga.

A maeʻa le taimi umi pe taofia i se taotoga, e auina atu le tagata maʻi mo suʻesuʻega, suʻesuʻega ma togafitiga i se gastroenterologist.

Taua! Talu ai ona o le pancreas o se vaega taua i le faagasologa o le faʻapalapalaina, suʻesuʻega ma togafitiga e tatau ona tupu i totonu o se falemaʻi i lalo o le vaavaaiga a fomaʻi agavaa. Ole taimi vave e faʻafesoʻotaʻi ai tagata tomai faʻapitoa e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le mumū o loʻo faʻapupulaina i se foliga masani.

Mo suʻesuʻega faaopoopogastroenterologist e ono tuʻuina atu le tagata maʻi i se endocrinologist. O lenei mea e tatau ona puipuia ai le amataina o le maʻisuka, aua o le pancreas e tele sona sao taua i le malepe o le kulukose. O le mumusu o le pancreas e mafua ai le oti o sela, o lea o le a le sili ai le resitala ma le endocrinologist e mataʻituina le tulaga o le maʻi.

Taua! Afai o faʻafitauli i le pancreas o loʻo faailoaina muamua, ona tatau loa lea ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata gastroenterologist ma tausisia uma fautuaga na tuuina mai e se fomaʻi.

E faʻafefea ona faʻafeiloaʻi ma pe o le a le togafitiga ua faʻamatalaina?

Pe a fesiligia se tagata maʻi i se fomaʻi ma se tamaititi vaʻaia, o le a aoina se tala faʻasolopito atoatoa ma o faʻamaumauga uma o suʻesuʻega o loʻo aoteleina. O le filifiliga i le suʻesuʻega o le a avea ma faʻamaumauga o ultrasound. O le faʻasolosolo e suʻesuʻeina le tele o le pancreas, o le fausaga o le tino, o le taʻavale ma le fausaga faʻanatura.

O le taunuʻuga e aʻafia i nei faʻaoga uma i lona atoaga. O le faailoga muamua o le pancreatitis o le faateleina lea o le tele o le gland ma le faalauteleina o le pule o le pancreatic conduct. Afai o le suʻesuʻega o loʻo faʻatinoina e se tagata tomai faapitoa, e mafai ona ia faʻamaonia le pala o le tino.

O le togafitiga mo le mumunia o le pancreatic e aofia ai le tofiaina o se taumafa lelei:

  • faʻamaʻaʻaʻese meaʻai uma, meaʻai gaʻo, masima, mea manogi, eseese lanu o meaai ma mea manogi,
  • faʻamaʻafia atoatoa le matelaina ma 'ai faʻamalosi, tolu itula uma,
  • e taua le tuʻuina atu o se gaʻo tele o gaʻo ma faʻamalosi, ma i le tino o pancreatitis, o mea taumafa uma lava e faia i se tulaga le lelei,
  • O le ava malosi e vavae ese mai le taumafataga.

O vailaʻau, e mafai e le tagata gasegase ona faʻaaogaina na o vailaʻau faʻasaina, e pei o le leai o se va, papaverine. O vailaʻau sili atu ona ogaoga ua faatonuina e le fomaʻi.

I le pancreatitis e masani ai, o togafitiga e faia faʻatasi ma tapenaga o le enzymatic.O Creon, Mezim, Pancreatin, Festal, Wobenzym, Trimedat ma Nexium. Talu ai ona o nei fualaau oona e tutusa uma lava mea aoga, ae o eseese gaʻo e mafai ona faia pe a uma ona feutagai ma se tagata gastroenterologist.

E ese foi i latou i tau, o le mea lea, pe a talanoaina le togafitiga ma se fomaʻi, e tatau i se tasi ona malamalama o le a ave mo se vaiaso se tasi, ae mo se vaitaimi umi. O pepa maʻalaʻau e i ai foliga lapopoa, o le mea lea e vave ai ona tupu.

O fualaau faasaina ua aofia ai choleretic fualaau faasaina, iʻa, hormones ma le calcium. Ina ia mafai ona aveese le faʻaogaina o le inflammatory, o loʻo faʻataʻitaʻiina ai le inisiua a Diclofenac. I se faʻalavelave faʻalavelave i totonu o le pancreatitis, o mea faʻamalosi e faʻamaonia e puipuia ai le mumū o le peritoneum, pullent inflammation of the omental bursa.

Faʻaaliga i fomai e uiga i le vailaʻau Wobenzym mo pancreatitis

O manatu o fomai e uiga i lenei vailaau ua vaeluaina. Wobenzym e faʻaaogaina i le tele o lala o vailaau: mo faʻamaʻi gasegase ma le rheumatic, mo maʻi pipisi, ma faʻamaʻi o le maualuga o le manava o le tino.

O lenei fualaau faasaina e iai se nofoaga faapitoa i le togafitiga o le pancreas. Ae o loʻo i ai se talitonuga e aunoa ma le faʻaaogaina o togafitiga faʻapitoa, e le aoga lenei fualaau. Seʻi vagana ua le faʻamaonia le faʻamaoniga o lenei talitonuga ma suʻesuʻega, o le mea lea, o le faʻaaogaina o lenei vailaau e talafeagai lelei. E fesoasoani i se tasi, e leai se tasi.

Mo le tele o vaega, o Wobenzym o se sui elekene, e mafai ona faʻaaogaina e tusa lava pe faʻaaogaina fualaau faʻasaina e faʻaitiitia ai le leaga o latou aʻafiaga i le gastrointestinal tract, ma faʻapupulaina foi le aafiaga o le vailaau. E faʻaaoga lelei e togafitia ai le pancreatitis masani i totonu o se falemaʻi.

Faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina Trimedat

Trimedat e faʻaaogaina ma le malosi i le togafitiga o le pancreatitis.. O se tasi o mea lelei o lenei fualaau faasaina o le mafai lea e fanau mai le 3 tausaga ona ave. O le gaioiga o fualaau oona ua matauina lata mai lava, e mafai ai e le tagata maʻi ona toe foi i se ituaiga soifua masani ma faavaivaia ai se meaai malosi.

Tatalo e leai se faʻailoga ma aʻafiaga itu. Faʻavave ona faʻaitiitia le tiga i le tino pancreatitis. O se tasi o mea lelei o le faʻaaogaina o Trimedat e faʻamaonia mo se taimi puupuu. O lenei mea e matua laveaiina ai tupe, talu ai e le o Trimedat se faʻatau taugofie.

E uiga i le fualaau faasaina Nexium

O fualaau faasaina o se vailaau malolosi ma aoga tele. Nexium e tele naua ana metotia, o lea e faigofie ai ona faʻaaoga. O le Tau Nexium e fetaui ma lona uiga. E le faʻaaogaina lenei fualaau i tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matutua, ma i tamaiti e matua e faʻaaoga ma le faʻaeteete. E sili atu le vave faʻaaogaina i le faʻaaogaina faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ma le enzyme.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

Wobenzym e faia i le foliga o le lanu mumu lanu mumu, vevela i totonu o fale. E aofia ai le 250 mg o proteinases (enzymes proteolytic) mai le papaya ma le pineapple, faʻapea foʻi ma enzymes mai le paʻu o manu:

O pepa o Biconvex e aofia ai le tele o meaʻai: sucrose, lactose, vai faʻafefe, masini o le sana, talc, stearate calcium, acidic octake. O loʻo maua i totonu o faʻamaumauga o le 40/200 vaega poʻo pusa palasitika e 800 vaega.

Wobenzym o se tasi o sauniuniga aupito sili ona lelei o le enzyme ua faʻaaoga i le gastroenterology. O ona aʻafiaga ma ausilali e le afaina ai le mucosa gastric, o le mea lea, latou te le faʻamalosia ai le tulaga o le soifua maloloina o tagata mamaʻi i togafitiga o pancreatitis. Ona o le maualalo o ona aʻafiaga, o loʻo tuʻuina atu ai laulau i falemaʻi e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi.

E faapefea e le fualaau faasaina ona afaina ai le tino o meaʻai

Wobenzym o se tuufaatasiga o enzymes malosi o laau toto ma meaola. E masani ona faʻaaogaina i le togafitia o faʻamaʻi o le manava ma le pancreas. Faatasi ai ma le tele o togafiti o togafitiga o Wobenzym ma pancreatitis o:

  • anti-inflammatory
  • analgesic
  • faʻatau
  • e le faʻatagaina (e le faʻatagaina platelets e pipii faʻatasi),
  • fibrinolytic (faʻaolaina le toe faʻaofiina o le toto)
  • le faʻamalosia.

O pusa e aofia ai enzymes o latou gaioiga o loʻo faʻaaogaina i le taofiofia o aʻafiaga faʻaleaga. I lalo o le faatosinaga o enzymes, o le faʻaogaina o faʻalavelave puipuia i le pancreas e faaitiitia, lea e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le faʻaoga. Ona o lenei mea, o le gastrointestinal tract ua sili atu ona lelei le tetee atu i faʻamaʻi pipisi.

O le tapenaga o le enzyme e faʻaleleia le aoga o togafitiga faʻamaʻi mo pancreatitis, e faʻaitiitia ai le matuia o aʻafiaga o le aʻafia mai le ave o vailaʻau. Papese ma pineapple enzymes e faaitiitia le afaina o meaola oona i le ate ma faatulaga ai le microflora intestinal. Faatasi ai ma le pulea lelei o Wobenzym, o le galuega eletene o le pancreas ua faaleleia. O le Bromelain ma le tumutumu e puipuia ai le faʻaleagaina o le faʻaleagaina i le alo o le mumū, ma o le trypsin e faʻalavelave ai le taliaina o le platelet.

Wobenzym fesoasoani e talepe lalo fiber laau, faapea foi ma protein, gaʻo ma gaʻo. Ona o le faʻaitiitia o le fulafula ma le afaina o manuʻa ua afaina, ua amata ona masani ona ulufale atu i le duodenum enzymes pancreatic. I lenei itu, ua soloia le lua faailoga o le faamai - o le mamafa i totonu o le manava, tiga, vomiting ma isi faailoga o le lese.

E tusa ai ma taunuʻuga o suʻesuʻega a le falemaʻi, o le tapenaga o le enzyme e faʻamautuina ai le gaʻo gaʻo ma faʻamalosia ai le faʻaaogaina o gaʻo faʻamalosi o polycaturated o le mucosa o le intestinal.

O afea e aoga ai Wobenzym mo pancreatitis?

Wobenzym ei ai sona aoga aoga i luga o le pancreas ma faʻaosofia ai le toe faʻafouina o meaola o loʻo i totonu. I le faateleina o le puipuiga o le lotoifale, ua faaitiitia le lamatiaga o le faaleagaina o le vaega o meaʻai ma le dysbiosis. O vaega taua o Wobenzym e faʻaolaina ai le gaosiga o le tino o le faʻafefeteina, ma faʻaalia ai le faʻamatalaga o le antiviral activity.

I le avea ai o se vaega o togafitiga faʻapitoa, ua faʻaaogaina ai Wobenzym e togafitia ai le pancreatitis, o ona faʻamatalaga o le endocrine ma le exocrine e le atoatoa. Enzymes o meaola e mafua mai le faʻaitiitia o le faʻaleagaina o le parenchyma pancreatic. Ona o lenei mea, o le a mafai ona faaitiitia le fibrosis ma le vavalalata (vaiti) o le talo.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o Wobenzym mo pancreatiti o:

  • afaina i le pancreas,
  • faʻamaʻi pipisi, vomiting,
  • faʻataʻavalevaʻa
  • ogaoga tiga i le manava
  • vomiting e le faʻamalosi i talo,
  • solia o le galuega elekene o le pancreas.

I le tulaga o le faʻaaogaina o lemoni ma antibacterial, o lenei sauniuniga o le enzyme e faʻaitiitia ai le matuia o mea leaga na tutupu ma puipuia ai le tupu mai o le dysbiosis. O fua ma foliga o le ave Wobenzym e faʻamoemoeina e le fomaʻi ma faalagolago i le umi ma le mamafa o le maʻi. I le pancreatitis oona, e mafai ona faʻaaogaina vailaʻau e puipuia ai le toe faʻafoʻi.

Faatasi ai ma le pancreatitis, Wobenzym e na o maliega ma le fomaʻi e mafai ona aveina, talu ai o loʻo i ai faʻamaʻiloga.

Faʻatasi ai ma le faʻavaeina o kese sese i le pancreas ma pe a maeʻa le taotoga, ua faatonuina ai Wobenzym e aloese mai faʻalavelave faʻalavelave ma faʻafefe i luga o le ala. Latou te faʻaleleia le gaioiga o suauu e le faʻamalosia ma faʻaleleia le gaosiga o le faʻafefe, lea e puipuia ai le tuputupu aʻe o microbes leaga.

Vaega o le taliaina

Wobenzym e fuafua mo le faʻafofoga tautala. E le fautuaina e ave faʻatasi ma meaai poʻo vave pe a uma ona 'ai, ona o lenei mea e faʻaitiitia ai le fua o le faʻaaogāina o mea gaosi mai le inumaga. E masani lava, Wobenzym e ave 30-60 minute muamua pe 2 itula pe a uma se taumafataga.

O le suʻega e faʻatinoina taʻitoʻatasi ma e faʻalagolago i le natura o le ala o le maʻi. O maʻi mai le 18 tausaga le matua o loʻo faʻatulagaina 3-10 pusa e oʻo atu i le 3 taimi i le aso. I le 2-3 aso talu ona amata le togafitiga, ua fautuaina e le silia ma le 750 mg (3 papa) o fualaau faasaina.

Fautuaina togafiti faʻatonutonu:

  • afaina o le pancreas - 5-10 pusa 3 taimi i le aso mo aso 14-28,
  • chima pancreatitis - 5-7 paluga 3 taimi i le aso mo 3-6 masina,
  • puipuiga o le toe faʻafouina o pancreatitis - 5 papaʻu 3 taimi i le aso mo le 2 masina.

Faatasi ai ma le faʻaaoga tutusa o fualaau faʻasaina, o vailaʻau e tatau ona faʻaumatia seia oʻo i le faaiuga o le vasega. O loʻo faʻapalapala ia laumei e aunoa ma le vevela ma inu tele vai.

Tamaiti e 5-12 tausaga le matua e le sili atu i le 250 mg o le vailaau faʻasaina i le 6 kilokalama o le mamafa o le tino. E ave e le tupulaga Wobenzym e tusa ai ma se fuafuaga ua fuafuaina mo tagata matutua. O le umi o togafitiga e faalagolago i le fua o le faʻaitiitia o le mumū i le pancreas ma e ese mai le 2-3 vaiaso i le 6 masina.

Tali leaga

I le tele o tulaga, o le fualaau faasaina e masani lava ona faʻasaina e tagata gasegase o vasega taʻitasi.

O fualaau e le o se mea e fai ma vaisu ma e le taitai atu ai i tua pe a maeʻa le togafitiga.

Ole mea na tupu ile maeʻa ile Wobenzym e aofia ai:

  • taʻavale
  • fiva fiva
  • Faʻapuʻupuʻu le solia o le nofoa.

O aʻafiaga faʻapitoa e aliali mai ma le faʻaaloalo i le enzymes ma tagata faʻamalolo. Afai ei ai pea au faʻaʻailoga, e tatau ona e taofi le ave o vailaau ma faʻatalanoa se fomaʻi.

Pancreatic Wobenzym

Wobenzym o se tasi o vailaau mataʻutia e puipuia ai fualaau faʻamaʻi ma faʻamalosi e faʻaaogaina i togafitiga o faʻamaʻi gasegase.

E aofia ai le enzymes o meaola ma mea totino, lea na faʻalauiloaina ai tusitusiga ma mea e sili ona leaga.

O le Pancreatitis Wobenzym e faʻaaogaina e puipuia ai faʻafitauli i le pancreas ma le fesuiaiga o le faʻamaʻi i se foliga masani. O vailaau faʻasaina ua i ai ni faʻailoga, lea e tatau ona e faamasani i ai muamua.

O afea e aoga ai Wobenzym mo pancreatitis?

Wobenzym ei ai sona aoga aoga i luga o le pancreas ma faʻaosofia ai le toe faʻafouina o meaola o loʻo i totonu. I le faateleina o le puipuiga o le lotoifale, ua faaitiitia le lamatiaga o le faaleagaina o le vaega o meaʻai ma le dysbiosis. O vaega taua o Wobenzym e faʻaolaina ai le gaosiga o le tino o le faʻafefe, lea o loʻo faʻaalia ai le faʻamatalaga o le antiviral activity.

I le avea ai o se vaega o togafitiga faʻapitoa, ua faʻaaogaina ai Wobenzym e togafitia ai le pancreatitis, o ona faʻamatalaga o le endocrine ma le exocrine e le atoatoa. Enzymes o meaola e mafua mai le faʻaitiitia o le faʻaleagaina o le parenchyma pancreatic. Ona o lenei mea, o le a mafai ona faaitiitia le fibrosis ma le vavalalata (vaiti) o le talo.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o Wobenzym mo pancreatiti o:

  • afaina i le pancreas,
  • faʻamaʻi pipisi, vomiting,
  • faʻataʻavalevaʻa
  • ogaoga tiga i le manava
  • vomiting e le faʻamalosi i talo,
  • solia o le galuega elekene o le pancreas.

I le tulaga o le faʻaaogaina o lemoni ma antibacterial, o lenei sauniuniga o le enzyme e faʻaitiitia ai le matuia o mea leaga na tutupu ma puipuia ai le tupu mai o le dysbiosis.O fua ma foliga o le ave Wobenzym e faʻamoemoeina e le fomaʻi ma faalagolago i le umi ma le mamafa o le maʻi. I le pancreatitis oona, e mafai ona faʻaaogaina vailaʻau e puipuia ai le toe faʻafoʻi.

Faatasi ai ma le pancreatitis, Wobenzym e na o maliega ma le fomaʻi e mafai ona aveina, talu ai o loʻo i ai faʻamaʻiloga.

Faʻatasi ai ma le faʻavaeina o kese sese i le pancreas ma pe a maeʻa le taotoga, ua faatonuina ai Wobenzym e aloese mai faʻalavelave faʻalavelave ma faʻafefe i luga o le ala.

Latou te faʻaleleia le gaioiga o suauu e le faʻamalosia ma faʻaleleia le gaosiga o le faʻafefe, lea e puipuia ai le tuputupu aʻe o microbes leaga.

Pe a faʻasaina togafitiga ma Wobenzym

Teʻena le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻamaʻi-mumusu mo togafitiga o pancreatitis i le i ai o tulaga faʻaleagaina ma faʻamaʻi nei:

  • thrombocytopenia
  • hypersensitivity i vaega,
  • vevesi o le vaomago,
  • foia le ate
  • faʻalavelave ile manava,
  • faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma faʻalavelave toto.

O vailaʻau tuʻufaʻatasia e le faʻaaoga mo le solia o le pancreas i tamaiti i lalo o le 5 tausaga. Wobenzym ua faʻamaonia ma le faʻaeteete i tagata gasegase o loʻo mafatia i le talepeina o le fatu, lepatic cirrhosis ma le pulmonary emphysema.

Vaʻaiga tutusa

Wobenzym e leai ni faʻatulagaga faʻavae, lea e aofia ai ia enzymes tutusa o mea totino poʻo meaola. O vailaʻau faʻatasi ma mea tutusa e aofia ai:

O le tele o vailaʻau o loʻo i luga e le maua ai ni mea e le faʻamalosia ma puipuia ai ma o loʻo i ai isi mea eletise. O le mea lea, ao le i suia le togafitiga o togafitiga, e fautuaina e feutagai ma se fomaʻi.

Wobenzym mo pancreatitis: auala e fai, gaioiga, vailaau, iloiloga, mea tutusa

Wobenzym o se sui elekene. O loʻo i ai se taʻutinoga faʻalauiloaina, faʻamaʻi, faʻaogaina le faʻamaonia. O le fualaau faasaina e masani ona faʻaaoga e togafitia ai faʻamaʻi o le gastrointestinal tract, e aofia ai le pancreatitis.

Le aʻafiaga o fualaau faasaina i luga o le tino ma lona fatuga

O vailaʻau faʻapitoa e aofia ai meaola ma meaola elemene. O vaega taua o:

O le gastroenterologist sili o le Malo o Rusia: "Ina ia aveesea le pancreatitis ma toe faʻafoʻi le uluai soifua maloloina, faaaoga le faʻataʻitaʻiga auala: inu vai afa ipu mo aso e fitu i se laina ...

I le avea ai ma elemene faaopoopo, o le oloa e aofia ai le suauu, calcium carbonate, talc, titanium dioxide ma le shellac, vai, vanillin, masini masini, lactose, vai mama ma povidone.

Wobenzym o loʻo aʻafia i puipui o le intestinal ma i totonu o le toto lautele. I totonu o le tino o loo i ai le itu nei:

  1. E taofi le mumū.
  2. Faʻaauau le resorption o le edema.
  3. Anesthetizes.
  4. Faʻaauau le puipuiga o le tino i le lautele, ma faʻaleleia ai foi le puipuiga o gaioiga o meaola.
  5. Faaleleia toto toto.
  6. Faʻaitiitia le viscosity toto, faʻaauau le tafe toto.
  7. E taofia le fausia ma le faapipiiina o platelets.
  8. Faʻaauau le resorption o fusi toto, hematomas.
  9. Faʻateleina le faʻaogaina o puipui puipui.
  10. E taofia ai le atinaʻeina o faigamalo.
  11. Faʻaleleia felauaiga o le okesene ma meaʻai i gaʻo.
  12. Faʻaititia le aʻafiaga o aʻafiaga o le aʻafiaga mai le aveina o homone.
  13. E faʻaosoosoina ai le gaosiga o fesoʻotaʻiga, ma maua ai se antimicrobial, aʻafiaga faʻasili.

I le gasologa o suʻesuʻega, na maua ai e le vailaʻau le faʻamalosia o le gaioiga o mea faʻamaʻi, ma i le taimi lava lea e puipuia ai le microflora o le intestinal mai o latou aʻafiaga.

Tau faʻatatau ma faʻasologa faʻapitoa

O vailaʻau faʻapitoa e gaosia i foliga o lapisi lapotopoto o le lanu moli. O pills ei ai sina manogi manogi.

Faʻatau i totonu o faʻamaumauga 40, 100, 200 ma le 800 fasipepa. O le tau o vailaʻau faʻalagolago i le numera o laupepa: amata mai le 500 rubles, 1030 rubles, 1780 rubles. ma le 5630 rubles. i pusa taitasi.

Fai mai fomaʻi o lenei fofo faʻafofo o le a fofoina ai le paʻu i nai faʻaoga. E tatau ona e faʻaigoaina le masani ...
Faitau atili ...

O le gaosi oloa o vailaau o Siamani.

Aafiaga i luga o le pancreas

O le vailaʻau e fesoasoani i totoga o meaʻai i le vaeluaina ma le faʻaaogaina o fiva, protein, gaʻo, gaʻo, ma fesoasoani i le faʻamaopoopoina o le gaʻo gaʻo. O lenei mea e sili ona faafaigofieina ai le galuega a le okeni e le afaina.

O le Wobenzym mo le pancreas o le a avea foi ma se fesoasoani sili i le faaleleia o le felauaiga o elemene oona i le duodenum, o le tau faasaga i le mumusu, ma le gasegase. O le vailaʻau e fesoasoani e taofi ai le faʻaogaina o mea leaga, faateleina ai galuega puipui a le tino e faatatau i siama siama, faʻamaʻi pipisi, ma vailaʻau.

O le vailaʻau e faʻaitiitia ai le fula o le gland, pancreatic ducts. E fesoasoani lea i le faʻamalosiina o le gaosiga o enzymes digestive ma a latou femalagaiga i le manava.

Mo le pancreas, e taua tele le ulufale atu o enzymes pancreatic i le duodenum i le taimi. A leai, ua faʻaaogaina i totonu o le gland ma amata ona eli.

Wobenzym i le pancreatitis e masani ai ona faʻaleleia le aoga o vailaau faʻamaʻi e faʻaaogaina ma i le taimi lava e faʻaitiitia ai o latou aʻafiaga i totoga o meaʻai, e puipuia ai le atinaʻe o dysbiosis i totonu o le manava. I le faʻaopoopoga, o le vailaʻau fesoasoani e faʻafouina ai le gaʻo ma sela e aafia i le faʻamaʻi.

Enzymes o meaola na maua i totonu o le vailaau faʻasaina o le tetee atu i le faʻaleagaina o le parenchyma pancreatic, o le atinaʻeina o uluaʻi tino, tumo processes i totonu o le okeni. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e faʻaititia ai le lamatiaga o le atiaeina o ia faʻafitauli o le pancreatitis masani e pei o le endocrin gland deficiency, biliary fibrosis.

Faailoga avanoa mo le taliaina

O le vailaau e leʻo se faʻamaoni tutoatasi ma e faʻaaogaina na o se vaega o togafitiga faʻapitoa. E tusa ai ma faatonuga, e faʻaaogaina le fualaau mo:

  • Trombophlebitis, edema lymphatic, faʻaleagaina o vae i le atherosclerosis, mo le puipuia o le toe foʻi mai o le phlebitis.
  • O le afaina o le faiga o genitourinary, fatuga (cystitis, prostatitis, pyelonephritis), o latou gaʻo pipisi.
  • Faʻamatalaga masani o le faʻailogaina i le vaega o le gynnecological.
  • Mastopathy.
  • Pancreatitis
  • Hepatitis.
  • Maʻi faʻamaʻi, faʻamaʻi.
  • Tele sikuea.
  • Atopic dermatitis.
  • O faamai pipisi ma le afaina o le manava.
  • Faʻalavelave faʻafuaseʻi pe a maeʻa togafitiga (faʻafeiloaʻiga, fula, faʻamalolo umi le faʻamaʻi, suppuration).
  • Paʻu, mūmū vaivai o le tino, gasegase tumau o maʻi faʻamaʻi, mo le vave faʻamalolo o manua.

O le vailaʻau e faʻaaogaina e puipuia ai faʻamaʻi pipisi, faʻamaʻi pipisi, faʻafitauli o le toto, faʻavaeina o le thrombosis, mea faʻasolosolo fibrotic, o le faʻaalia o le faʻaleagaina o mea mai hormones ma vailaʻau faʻasaina, o le atinaʻeina o inflammatory, adhesions after surgery.

Mo le puipuia ma le togafitiga o faʻamaʻi pipisi, e faitau e le au faitau le tea Monastic. O se meafaigaluega tulaga ese lenei ...
Aoao atili

E mafai ona ave Wobenzym i le pancreatitis e faalagolago i le tulaga ma le ogaoga o le maʻi, o le i ai o faʻasagaga. E tusa ai ma faatonuga, o le pancreatitis o se tasi lea o faailoga mo le faʻaaogaina o fualaau. I le togafitiga faafomaʻi, e masani lava ona faʻataʻitaʻiina i le taimi o le faʻamagaloga, pe a uma le taofiofia o se osofaiga faʻafuaseʻi o le faʻamaʻi, faʻapea foi i le togafitiga o le mumu o le pancreatic inflammation.

O ai e le tatau ona ave le vailaʻau

E faʻasaina le vailaʻau mo le faʻaaogaina i:

  • Faʻasalaga tagata taʻitoʻatasi i vaega.
  • Le manaʻoga mo le maʻi.
  • Levavalea o le toto.
  • Faʻalavelave faʻamaʻi.
  • O le gasegase o faʻamaʻi o le gastrointestinal tract.
  • Tuʻu faʻatasi ma se faʻalavelave maualuga o le faamaligi toto.
  • E le oʻo atu i le tamaitiiti e tolu ona tausaga.

I totonu o le pancreatitis, e faʻasaina le faʻaaogaina o vailaʻau.

E tusa ai ma le maitaga ma le susu, e leai se faʻagata i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i ia tulaga. Ae ui i lea, o lenei mataupu e tatau ona talanoaina ma le fomaʻi ma ave fualaau o loʻo i lalo o lana pule.

O ni faʻafitauli le talafeagai

E masani lava, i le faʻaaoga lelei, o le vailaʻau e lelei ona tuʻuina e le tino. I tulaga e seasea ona tupu, ua matauina itu taua nei:

  1. Nausea
  2. Vomiting
  3. Faʻaleagaina o le nofoa.
  4. Paʻu o le paʻu o le paʻu o le tino, sulu, toso, mumu.
  5. Suia le tumau ma le manogi o feces.
  6. O mataupu nofofua o le faʻalavelave anaphylactic e mafai.

I le tulaga o se faʻalavelave, o le gasea, vomiting, flatulence, bloating, ma le manava e mafai. I le avea ai o se tulafono, pe afai e faʻaititia le fualaau o le fualaau faasaina, pe a maeʻa le tasi i le tolu aso o na tali na pasia. Afai o le fualaau o fualaau oona e manaia, e sili atu le vaeluaina i se tele tele o mea e malolo ai.

E i ai ni tulaga pe a faʻapeteʻene le faʻaalia o pancreatitis i le amataga o le aveina o vailaʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e toʻatele tagata latou te lipotia o loʻo i ai o latou tiga i le faʻaipoipoina o Wobenzym i le popo fou o togafitiga. Faʻamatala e fomaʻi o le mafuaaga atoa lava o le faʻagaoioia o le aufaasālalau anti-inflammatory ma suiga ile faiga o faʻamalosi.

Afai o se faʻalavelave faʻafuaseʻi ua tupu, e tatau ona faʻaitiitia le fualaau o le vailaʻau. Afai i totonu o nai aso o le ave o vailaʻau i se metotia faʻaitiitia, e leʻi faʻaleleia le tulaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

O le vailaʻau e le afaina ai le faʻatoga ma le fua faʻatatau.

Fuafuaina o le vasega ma le fua o Wobenzym

O le vailaʻau ma le umi o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi i tulaga taʻitasi, e fuafua i le ogaoga o le faʻamaʻi ma isi mea taua.

TulagaSiata o faʻamatalaga
Faʻasologa masaniO le dosiga e 5-7 pcs./day mo 14 aso, ona 3-5 pcs./day mo isi 14 aso.
Maualuga maualuga o togafitiga ma le i ai o faʻafitauliAve le 7-10 pcs./day mo le 2-3 2-3 vaiaso, ona 5 pcs./day mo le 3 masina.
I faʻamaʻi masani3-5 pcs. / Aso mo 2-3 masina.
Mo faamoemoega puipuiaO le faʻasologa o le prophylactic is 3 pcs / day, ua vaevaeina le tali i ni auala se tolu. O le taimi e 1.5 masina. O togafitiga e mafai ona faʻatinoina i le 2-3 taimi i le tausaga.
I le togafitiga o mea faʻamaʻi5 pcs / aso i le faagasologa o le aveina o vailaau faʻamaʻi, ona 3 pcs / aso mo le 14 aso talu ona faʻaumatia.
I le tamaitiitiE tusa ai ma le faʻamatalaga i faʻamatalaga, o le faʻasoifua togafitiga mo tamaiti e sili atu i le 12 tausaga e mafai ona fesuiaʻi mai le 3 i le 10 pusa i le aso, vaevaeina i ni auala se tolu. Mo tamaiti mai le 3-12 tausaga le matua, o le fualaau ole seti ile seti o le pill i le ono kilokalama o le mamafa o le tino.

O le togafitiga e mafai ona tumau mai le lua vaiaso i le tolu masina. I tulaga taʻitasi, o le taimi o togafitiga ma malepe i le va o vasega o loʻo faʻaalia e le fomaʻi.

O laulau e faʻaaogaina le afa itula ao leʻi oʻo i taumafataga. O le fualaau oona o le a tofatumoanaina uma e aunoa ma le tunu, fufulu i lalo i se ipu vai. O le numera faatonuina ole laulau i aso taʻitasi e fautuaina ina ia vaevaeina i ni atopa se tolu - i le taeao, i le aoauli ma ao le i faia le taumafataga o le afiafi.

E faʻapefea ona ave Wobenzym ma pancreatitis e faalagolago i le ogaoga o le faʻamaʻi, tali a le tino i le fualaau faasaina ma le manuia o lona faʻaaogaina. I tulaga taʻitasi, o le vailaʻau ma le umi o togafitiga e tatau ona fuafuaina e le fomaʻi. O le masani lava, o le togafitiga o le faasologa o togafitiga e pei ona taua i lalo: 5 lapalai i le aso e ave i le 3 vaevae tuʻuina mo 2-3 vaiaso.

E tatau ona manatuaina o le vailaʻau e faʻateleina ai le faʻaogaina o vailaau faʻamaʻi i totonu o le toto ma le taulamua o le mafaufau, faaleleia ai o latou aʻafiaga. Ae ui i lea, e le suitulaga i vailaau.

Analogues o fualaau faasaina

O vailaau faafomai e pei o Wobenzym mo togafitiga e aofia ai:

O fualaau o loʻo taʻua i luga ua i ai le aʻafiaga o le faʻamaʻi, le saofaga i le vave faʻamalolo, toe faʻafouina o le tino ma faʻaleleia le lelei o faʻamatalaga faʻamaʻi. E tutusa o latou faʻamaoniga ma le faʻailoga. Ae peitai, o Wobenzym ei ai le tele o itu tau togafitiga ma talosaga.

O faʻatusatusaga sili ona taugofie o le vailaʻau o Serrata ma Serox.

I faʻamatalaga mo le tupe o loʻo i luga, o le pancreatitis e le o faʻamatalaina o se faʻamaʻi lea o loʻo faʻaalia ai lo latou faʻaaogaina. Ae ui i lea, talu ai o le pancreatitis o se maʻi mumusu, ma o vailaau o loʻo i ai le faʻamaʻi-inflammatory, faʻamalolo, o le faʻaaogaina i lenei mataupu e faatagaina.

Aʻo le i suia le vailaʻau, faʻapea foʻi ma lona faʻapipiʻiina ma isi vailaʻau, e tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi.

Faʻaaogaina Faʻamatalaga

Anna: Na ou tago i lenei fualaau faasaina e pei ona faatonuina e le fomai i le vaitaimi o le faamagaloga pe a mavae le isi osofaiga o le tino pancreatite. Wozenzym ua faʻamaoaigaina i enzymes ma le togafitia o pancreatitis faʻatasi ma lea mea e le o se tiga e pei o muamua. Na le toe i ai tiga, na toe foi mai le gaogao i mea masani, ma ua mou atu se lagona o le atoatoa i le manava.

Elena: Na faatonuina au Wobenzym o se vaega o le togafitiga faigata o le pancreatitis. Sa ou inu i le tele o mea i lena taimi, ona e le mafai ona ou fai atu mautinoa o le fomai e sili ona fesoasoani i ai. O le mea moni, i aso muamua e lua o le faʻaaogaina o Wobenzym, na faʻaleagaina aʻu i le nausea. Ina ua faaititia le fua, na pasi.

Cyril: Wobenzym e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le 'ailaina, faʻamafieseina le faʻalavelave mamafa mai le pancreas ona o le saturation o le tino faʻatasi ai ma enzymes digestive talafeagai.

I le taimi lava e tasi, e tatau ona e malamalama o lenei vailaau e naʻo se ausilali tasi ma e le mafai ona fofoina faʻapitoa le maʻi.

O le mea lea, o le fualaau faasaina e aoga lava i lalo o le tulaga o se togafitiga atoatoa o le maʻi. E le suitulaga i vailaau.

Anastasia: Na fesoasoani Wobenzym ia te au e faavae le gaosiga ma le nofoa. O le manava na taofi e pa ma vevela, na pasia le paʻu. Na o le lua vaiaso o le ave o le fualaau faasaina na faia ai se mea leaga laitiiti i luga o le paʻu o lima. Mo lenei mafuaʻaga, e tatau ona faaitiitia le fua o le vailaʻau. I ni nai aso talu ona faʻaitiitia le fualaau, na alu ese loa le faʻavave. O le vailaʻau na ave i le masina.

Irina Kravtsova. Talu ai nei, na ou faitau ai i se tusiga o loo talanoa e uiga i se togafitiga masani faalenatura mo monastic mo pancreatiti. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei fualaau faasaina, e mafai ona e faʻamalo ese le mumū i le pancreas.

E leʻi faʻaaogaina aʻu e faʻalagolago i soʻo se faʻamatalaga, ae na filifili e siaki ma faʻatonu le afifi. O aso uma sa ou lagona le alualu i luma. Na ou taofia le tele o le vomiting ma tiga, ma i ni nai masina na ou toe malosi atoatoa.

tusiga: (aofaiga 1, fuataga: 5.00 i le 5) Loading ...

E faʻafefea ma mo le a le mafuaʻaga o loʻo faʻaaoga ai le sauniuniga "Flogenzim"? O faatonuga mo le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, o ona aʻafiaga, faʻavaega, faʻamaoniga ma le faʻamalologa o le a faʻamatalaina auiliili mulimuli ane. Ma mai le tusiga na tuʻuina atu o le a e iloa ai pe o lenei vailaau faʻasaina ua faʻasaina, o le a le mea o le a tupu i le tulaga o le televave, ma isi.

Le ituaiga faʻamalolo o le vailaʻau ma lona fatuga

O le a le ituaiga e mafai ona ou faʻatau ai le flogenzim medication i totonu o se fale talavai? Faatonuga mo le faʻaaogaina o le fualaau o loʻo i ai i le laupepa (o laulau taʻitasi e ufiufi i se mea faʻapipiʻi fale).

O le aoga o lenei meafaigaluega e mafua ona o lona tuufaatasiga. E tusa ai ma faatonuga, o le flogenzim o loʻo aofia ai mea taua e pei o le bromelain, rutin (poʻo rutoside) ma trypsin.

E le gata i lea, o le tuufaatasiga o sauniuniga ua saunia e aofia ai foi mea faaopoopo i le ituaiga o lactose monohydrate, masini suauu, magnesium stearate, vai vaʻa, sua mama, colloidal silicon dioxide ma talc.

O a foliga foliga o le phloenzyme? E i ai o latou foliga lapotopoto, e ufiufi i se atigi. O le pito i luga o le maa e lamolemole.E i ai la latou lanu samasama-lanu samasama, faapea foi ma se manogi manogi. O mea laiti laiti mai le laugatasia o le lanu o le vailaau faʻasaina e mafai ona faʻatagaina (faʻapipiʻi ai le vaʻa, faʻaogaina o le mamanu, ma isi mea faapena.).

I le isi itu, o le papa maʻalaʻau e iai sona lanu samasama lanu samasama ma se fausaga faʻaseʻe.

Fale faʻafomaʻi o le vailaʻau

O a meatotino e maua e le Phloenzyme fualaau? O faatonuga mo le faʻaaogaina e aofia ai se tali malosi i le fesili. Fai mai o le meafaigaluega o se tuufaatasiga o enzymes (bromelain, trypsin ma le sosolo).

O mea muamua e lua o loʻo fesoasoani i le faʻamavaeina o puʻupuʻu o le tino, faʻapea foʻi ma elemene o le gaioiga o le tino.

Ae o le mea mulimuli, e vave lava ona toe faʻafoʻisia ma faʻaleleia le gaogao o pa puipui o toto, lea e mafua ai ona faʻaitiitia le faʻaititia o le hematomas ma le edema.

O le a le mea e faamoemoeina e le Flogenzym Medication? Fai mai lana faatonuga, e mafai ona ia faʻaaogaina fibrinolytic, faʻafefe-inflammatory, faʻatauvalea, faʻatauvaʻa ma faʻamalosia amioga. I le faʻaopoopoga, o lenei vailaau faʻasaina ei ai se faʻalavelave faʻapitoa i faʻafitauli o le pathophyiological ma le physiological e tutupu i le tino o le tagata.

O mea autu o le fualaau faasaina

O a meatotino o le fualaau faasaina "Phloenzyme"? E faʻaleleia ai le tulaga o puipui lapoa, ma faʻapipiʻiina foi le galuega o sela o le toto. E le gata i lea, o le vailaʻau e faʻaitiitia ai le lamatia o le toto i paʻu o le toto, le viscosity o le toto ma fesoasoani ai e faʻaumatia pusa o loʻo iai.

Faatasi ai ma isi mea, o le meafaigaluega na tuʻuina atu e faʻaleleia ai le tuʻuina atu o meaʻai ma le okesene i totoga, faʻaleleia le microcirculation i luga o le nofoaga o le mumū masani.

Ona o lenei mea, o le fualaau faasaina e faaosofia ai le toe faʻafoʻiina o gaioiga i le tino o le tagata i le taimi o le faʻasologa o taimi ma i faʻamaʻi tumau.

O se taunuuga o le ave o fualaau i le tagata maʻi, faʻaitiitia le fulafula, faʻaitiitia le tiga ma le hematomas ia vave faʻavave.

E tatau foi ona maitauina o vailaʻau o Flogenzim e faʻaleleia atili ai le toto i le mama ma le bronchi i maʻi masani o le tumutumu o le respiratory tract, e aofia ai mea na mafua mai i le ulaula uumi.

O le fualaau faasaina e vave faʻafefe ai le toto, toe faʻaleleia alavai o le bronchi ma afaina ai le galuega a le epithelium filia.

E le mafai ona tatou fai atu o le fualaau ua taʻua ua mafai ona faateleina le aoga o togafitiga o fualaau oona.

Pharmacokinetics

O nai upu e uiga i le faʻaogaina o le vailaʻau "Phloenzyme", o analogues o le a tatou iloiloina i se taimi mulimuli ane. A maeʻa le faʻafofoga tautala, o gaioiga malolosi o le vailaau faʻasaina e aveʻesea mai le tootoo laiti.

E tupu lenei mea ona o le toe faʻafouina o molemoa faʻamaʻapoʻa. Faʻafesoʻotaʻi totoga o le toto, latou te vave ulufale atu i le toto.

A maeʻa lenei mea, ona pasia lea o le enzymes i totonu ole moega lapoa, amata ona faaputuputu i le sone o le fulafula, e tusa lava po o le a lona tulaga i le tino o le tagata.

Faailoga mo le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina-inflammatory

O le a le Phlogenzyme na faʻaaogaina? O le faʻatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau e taʻu mai ai e faʻaaogaina mo le puipuia ma le faʻalavelave faʻafesoʻotaʻi o mea ua taua i lalo:

  • I le fomai nifo: e puipuia ai faʻafitauli i le taimi o le faʻasalalauga faʻatasi ai ma faʻamaʻi pipisi-mumusu o le malo maualuga ma le tosoina o nifo. O le vailaʻau faʻaaogaina foi mo le toe faʻaleleia ma le toe faʻaleleia o le malo maualuga pe a maeʻa ona faia taotoga, faʻaleleia le faʻapipiʻiina o meaʻai, osteosynthesis.
  • I le taotoga: e faʻaaogaina mo le toe faʻaleleia ma le toe faʻaleleia o maʻi (faʻaleleia faiga toe faʻafoʻi ma toe faʻafouina). O le vailaʻau e masani ona faʻaaogaina mo faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi, e puipuia ai le fausiaina o se taulaʻau faʻalogo ma le atinaʻeina o faʻafeiloaʻiga, ma faaitiitia ai le lamatiaga o faafitauli i le thromboembolic faatasi ai ma le ola le tumau.
  • I le gasegase: faʻaaogaina i le togafitiga o le niumonia ma le maʻi faʻamaʻi pipisi.
  • I le traumatology: e faʻaaogaina mo ponaivi o ponaivi, faʻamaʻi i liga ma tuluʻau, o manua ma hematomas o masusu mūmū, faʻapea foʻi ma manuʻa taʻaloga, mumu, faʻaleleia le faʻamaopoopoina o pito i lalo ma le osteosynthesis.
  • I le faʻasologa o le maʻi: o le tele o le sclerosis ma le stroke.
  • I le fomaʻi: o le gasegase ogaoga (gasegase), o le edema lymphatic, o le post-thrombotic, o le thrombophlebitis o vein, o le microcirculatory disorders, atherosclerosis e faʻaumatia ai gaʻo vaevaega ma isi faʻamaʻi faʻamaʻi.
  • I le cardiology: faʻamaʻi o le fatu o le maʻisuka, faʻalavelave faʻataʻitaʻi o angina osofaiga, faʻaitiitia le lamatiaga o osofaʻiga o fatu ma faʻalavelave faʻafuaseʻi.
  • I le rūmato: le rūmāmatika o le mea vaivai, o le gasegase o le vai, o le gasegase faʻamaʻi ma le spondylitis akylosing.
  • Faʻamatalaga: faʻasolosolo umi, faʻapea foʻi ma le mumu o le tino o le tino (faʻaaogaina mo cystitis, othure, cystopyelitis ma prostatitis).
  • I le gastroenterology: faʻaaoga mo le hepatitis.
  • I le gynnecology: faʻalosolo faʻavaomalo faapea foi ma gaioiga ogaoga i totoga o le pelvic (faʻatasi ai ma le adnexitis ma le salpingoophoritis), faʻapea foʻi ma maʻi faʻapitoa o le manopause, faʻaitiitia le mamafa ma le tele o faʻafitauli o le togafitiga o le homone.

Contraindications i le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamaʻi-inflammatory

I lalo o tulaga e tatau ona e le aveina Flogenzym? Faʻamatalaga a tagata atamamai e faapea o lenei vailaʻau e toetoe lava a leai se faʻailoga. Peitai, e tusa ai ma faatonuga, o loʻo i ai pea. Mafaufau i ai i le taimi nei:

  • tausaga a tamaiti (e leai ni suʻesuʻega i le faʻaaogaina),
  • mauaina poʻo le faʻalavelave faʻaleagaina o le tuiina toto, e aofia ai le hemophilia,
  • tasi le le faapalepale i le fualaau faasaina.

E tatau foi ona maitauina e tatau ona faʻaaogaina lenei meafaigaluega ma le faʻaeteete tele i le taimi o le maʻi.

Vailaʻau "Faʻailoa": faatonuga mo le faʻaoga

O analogs o lenei vailaʻau e tutusa uma lava meatotino e pei o le uluai. Ae ui i lea, e mafai ona faia i auala eseese. I lenei itu, ao leʻi faʻaaogaina, e tatau i le tagata maʻi ona faʻafesoʻotaʻi le fomaʻi.

E tatau faapefea ona ou ave Flogenzym? O faʻamatalaga e uiga i fomai ma tagata gasegase e uiga i lenei fualaau faasaina e sili atu ona lelei E tusa ai ma i latou, o lenei meafaigaluega e vave ona faʻamalolo le mumu ma faʻasaʻo le tiga.

Ave le fualaau faasaina i totonu o fualaau aina i totonu o le afa itula ao lei faia se taumafataga. I lenei tulaga, e fautuaina e inu le vailaʻau i vai masani i se aofaiga o le 200 ml. A maeʻa le taotoga, ia fautuaina e faʻaaoga le vailaʻau mai le 2 po o le 3 aso.

E pei ona taua i luga, o le meafaigaluega ua taʻua o loʻo faʻamaonia lelei i tagata gasegase pe a uma gaioiga ma manua, faʻapea foʻi ma le mumū tele.

O le vailaʻau faʻamaʻi ma aveʻesea mea ua afaina, faʻaleleia le resumption o hematomas, faʻaleleia auala e toe faʻafoʻi ai ma le faʻaaogaina o masini, faʻaitiitia le fulafula ma le mumū, faʻaitiitia le lamatiaga o faʻalavelave e pei o le thrombosis, o le atinaʻeina o faʻafeiloaʻiga, suppuration o manua ma le fausiaina o se faʻaloʻo leloid. Ina ia faʻaumatia uma nei tulaga, o le maʻi o loʻo faʻatulagaina i luga o maʻa 3 faʻamaʻi faatolu i le aso. E tatau ona ave mo le lua vaiaso.

Afai e talafeagai le faʻaleleia atili o le toe faʻaleleia ma faʻafaigofie le faʻamaloloina manuʻa, e mafai ona faʻalautele le togafitiga ile 4 vaiaso pe sili atu. I lenei tulaga, e fautuaina e ave le 2 pama i le aso.

Puipuiga faʻamaʻi, faʻatasi ma vailaʻau faʻamaʻi ma hormones

Ina ia puipuia le tupu mai o taunuuga pe a maeʻa taotoga taotoga, o le vailaau e faatonuina mo se umi umi i le aofaʻi o le 2 pusa i le aso. O le togafitiga e tatau ona faia i totonu o le 28 aso pe sili atu foi.

I le tele o taimi, pe a faatonuina ia antibiotic, o le anti-inflammatory drug used ua faʻaaogaina e faʻaleleia ai le lelei o togafitiga ma faʻaitiitia ai taunuuga le lelei. E tatau ona togafitiga le fualaau i le taimi atoa o togafitiga, 2 paluga faatolu i le aso.

Afai ua faatonuina e le fomai se umi umi o togafitiga ma hormones, ona fautuaina lea e faaaoga le vailaau o le "Phloenzym" e faaitiitia ai le lamatiaga o le thrombosis (2 pusa i le tolu aso i le faagasologa o le faaaogaina o fualaau oona). Faʻatasi ai ma togafitiga sui, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le thrombosis o le vae, e tatau ona ave lenei vailaau i le aofaʻi o laulau e lua i le aso, 3 ma le faʻaauau o vasega 2 vaiaso ma le malologa o le 3 vaiaso (4 taimi i le tausaga).

I le avea ai o se mea e puipuia ai mai le gasegase vevela ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻalavelave faʻaleagafesa, ua fautuaina le vailaʻau e ave ni laulau se lua i le aso mo le faasologa o le 3-4 vaiaso. Toe faia togafitiga, pe tusa ma le fa taimi i le tausaga.

Suia le vasega ma le fua o le fualaau faasaina pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi.

Faʻaiʻuga

E i ai aʻafiaga o le Phloenzyme fualaau? O suʻega o tagata maʻi i lenei mataupu e tau le maua. Ae o tagata tomai faapitoa, latou te finau faapea o lenei vailaʻau ua lelei le taliaina. E ui lava i nisi tulaga, e mafai ona maua e tagata gasegase le manava ma suiga i le laʻau. I le avea ai o se tulafono, o le a vave faʻafuaseʻi le faʻafuaseʻi o nei faʻafitauli pe a uma le faʻaitiitia o le faʻaititia.

O tagata gasegase e seasea lava ona i ai ni aafiaga o le paʻu o le tino e vave mou atu pe a uma le faʻamalolo o togafitiga. E tatau foi ona maitauina o nisi o gasegase e maua i le tiga o le manava o le tino, le afaina, le gasea, vaivaiga lautele, ulu o le tino, le gaoia ma le vevela.

I se faaopoopoga, e mafai ona maua se lagona lē tumau o le manava o le intestinal. Ina ia taofi lenei lagona, e tatau ona vaeluaina le fualaau o aso taitasi i fualaau oona.

Faatonuga faapitoa mo le tagofia o fualaau

Ole flogenzim (o analogues ei ai le meatotino lava e tasi) e le faʻamalosi, ae faʻaititia le edema pe a tupu mea e fai ai le inflammatory. I lenei itu, pe a ave se vailaʻau, atonu o nisi tagata latou te ono maua ni faʻamaʻi mo ni nai taimi.

E le mafai ona matou fai atu ma le matua faʻaeteete e tatau ona faʻaaogaina se vailaʻau mo le maʻisuka, ma gasegase o le laose, faʻapea foi ma le taotoga muamua.

Flogenzym ma le ava malosi o ni vaega e le ogatasi. O le mafuaaga lea i le taimi o togafitiga e tatau ona mumusu e mumusu e inu ava malosi.

Vailaau Analogs

E oʻo mai i le taimi nei, o le mea tonu lava lea o faʻatulagaga faʻavae o le Flogenzim faʻatasi ma vaega taua e tasi e le oi ai. Ma afai e le mafai ona e maua le fomaʻi ua taʻua, ona tatau loa lea ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

E tatau i le fomaʻi ona filifili se fomaʻi sui e iai mea tutusa (mo se faʻataʻitaʻiga, fualaau oona "Wobenzym", "Serox", "Serrata").

O nei vailaau atonu e aofia uma ai elemene agavaʻa eseese nai lo le Flogenzim vailaʻau, ae e tutusa lona aafiaga.

Faʻaaoga fualaau faʻamaʻi

Faiga faʻavae, tuʻufaʻatasia ma le afifiina

Enteric Coated Tablets lanumeamata-lanu samasama i le lanu, lapotopoto, biconvex, ma se lamolemole lamolemole, faatasi ai ma se uiga masani, o mea sese mai le laugatasia o le lanu o le atigi e mafai (mamanu o le lanu, afaina o lapo).

1 le
bromelain450 iunite. FIP
Trypsin1440 iunite. FIP
rutoside (sosolo)100 mg

Tagata faʻatagaina: lactose hydrate, masini suauu, magnesium stearate, vailaʻau vaʻa, sua mama, colloidal silicon dioxide anhydrous, talc.

Faʻavaeina o le atigi pusa: macrogol 6000, methacrylic acid - copolymmer methyl methacrylate (1: 1), talc, triethyl citrate, vanillin.

20 pcs. - paʻu (2) - teuina o pepa pepa. 20 pcs. - paʻu (5) - teuina o pepa pepa. 20 pcs. - paʻu (10) - teuina o pepa pepa.

800 pi. - fagu o polyethylene maualuga tele.

Faʻataʻitaʻiga

Phloenzyme o se tuufaatasiga o enzymes (bromelain ma trypsin) ma le sosolo. O Bromelain ma trypsin e saofagā i le vave faʻamaʻiina o puʻupuʻu ma mea faʻasolosolo o le faʻaogaina o le flammatory, o le toe faʻaleleia o le gasegase o puipui o le vaa, lea e mafua ai ona paʻu i le edema ma le hematomas.

O le faʻamalosi o loʻo i ai le faʻafefe, le fibrinolytic, faʻaletonu, faʻamaonia ma le leaga o aʻafiaga, e aʻafia ai le faʻaogaina o le physiological ma le pathophysiological process.

E faʻaleleia ai le tulaga o le toto o le toto ma le puipui vascular, e faʻaitiitia ai le viscosity o le toto ma le ono aʻafia ai le toto i paʻu toto, ma faʻamalosia ai le lse o paʻu toto ua maeʻa.

E faʻaleleia ai le microcirculation i le foo o le mumū masani, faʻateleina le faʻafeiloaʻiina o le okesene ma meaʻai, ma faʻaolaina ai le faʻaleleia o faagasologa i faʻamaʻi faʻamaʻi ma i le taimi o le faʻasologa.

O se taunuuga o lenei mea, o le decrease in edema, o le hematomas fofo vave ma o le tiga o le tiga ua faaitiitia.

Phloenzyme faʻaleleia le toto i le bronchi ma le māmā i faʻamaʻi tumau o le tumutumu o le respiratory tract, e aofia ai mafua mai i le ulaula tapaa, faʻafefe le totoga, faʻaleleia le gaioiga o le epithelium ua maeʻa ma toe faʻafoʻi le galuega faʻavaivai o le bronchi.

O le vailaʻau faʻateleina le faʻaleleia o togafitiga faʻamaʻi.

I le avea ai o se vaega o togafitiga faigata:

- togafitiga o faʻalavelave faʻafuaseʻi i taotoga, tootoo ma taotoga pipi (suppuration, thrombosis, adhesions), faʻatasi ai ma le faʻamoemoe o le puipuia o le faʻafefe, ole edema lymphatic, maʻi microcirculatory, mumu,

- faʻaleagaina o manoa, ligaments, manuʻa taʻavale,

- togafitiga o le thrombosis vevela loloto, veto thrombophlebitis vein, postphlebitis syndrome, chronic arteriopathy (including atherosclerosis obliterans of lower limb arteries),

- togafitiga o le mumū ma le masani ona mumū o le pusa o meaʻai (urethritis, cystitis, cystopyelitis, prostatitis),

- togafitiga o gasegase ogaoga ma le tumau o le toto o le pelvic organs (adnexitis, salpingoophoritis), faʻafitauli faʻapitoa o le manopause, e faʻaitiitia ai le televave ma le matuia o aʻafiaga o le togafitiga o homone i togafitiga o le gynnecology,

- IHD, puipuiga o osofaiga a angina,

- faʻasolosolo faʻasalaga, faʻasaina spondylitis, faʻamaʻi faʻamaʻi, faʻasalaga rūmati i masini mūmū.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O le fualaau faasaina Flogenzim ua fautuaina e le na o le faateleina o puipuiga a le tino, ae faapea foi mo faafitauli i le fualaau oona ma le paʻu. E faʻaaogaina e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa e faʻaaogaina ai le faʻaleagaina o manua, faʻalavelave tau taʻavale, faʻagasolo ma le gasologa o le faagasologa o le vailaʻau o manu.

O le sauniuniga o le enzyme e fautuaina mo le hepatitis tumau, faʻafitauli faʻapitoa, e faʻaitiitia ai le mea e le manaʻomia i le taimi o le fesuiaiga o togafitiga i le gynnecology, faasaga i le gasegase loloto loloto o le thrombosis, faʻaumatia le atherosclerosis o gaʻo vae.

O tagata matutua matutua ua faʻataʻitaʻiina le fomenoma Flogenzim mo le puipuia o faʻamaʻi fatu fatu, faʻamaʻi angina, faʻamaʻi o le rūmatoid, o le gasegase faʻamalosi, o le spondylitis ankylosing, o le gasegase vaivai o le tino.

  • mo togafitiga, 3 pusa i le aso (le umi 2 vaiaso),
  • mo le puipuia, 2 pusa i le aso (le umi 2 vaiaso).

O se suiga i le fua o le fualaau faasaina e le o aofia ai, o le umi o le togafitiga e fuafuaina pe a uma ona siakiina, i luga o se faavae patino. E fautuaina e ave le vailaau i le sili atu i le afa itula ao leʻi 'ai, e faʻatagaina le faʻafefeina o le laulau.

O le fualaau faasaina ua fufulu i lalo ma se aofaiga o vai mamā e aunoa ma le kesi.

O aʻafiaga, faʻasalaga, fegalegaleaiga

O le sauniuniga o le enzyme e masani ona talia lelei e tagata gasegase, e faʻamaonia e le iloiloga o tagata gasegase ma fomaʻi. Ae ui i lea, i le tele o mataupu, e masani ona le vavae ese le ogaoga, o le suiga o le manogi, ma le tulaga o le fale e le mafai ona faʻamavaeina; o faʻafitauli matuia e faigofie ona faʻaitiitia ma le faʻaitiitia o le vailaʻau.

O mea e le maua i le tino e pei o le vevela, o le mumu o le paʻu ma le fulufulu e seasea lava, pe a maeʻa le togafitiga poo le toe tosoina o le fualaau faasaina, o nei faailoga e pasi e aunoa ma se fua.

I le taimi o togafitiga, gasegase, faʻateleina le gaosiga o le kesi i totonu o le manava, tiga i totonu o le manava o le manava, gasegase o musika lautele, gasegase ma le gaogao e mafai. E i ai se lagona o le afaina o le intestinal, o lenei faailoga e puipuia pe afai e vaevaeina i aso taitasi ia vailaau oona i nisi o atopaʻu.

E tatau ona taʻu mai ai le tele o faʻatauiga mo le faʻaaogaina o Phloenzyme, faatasi ma i latou:

  1. gasegase totoʻa (mauaina, faʻapitoa),
  2. tasi le le faapalepale i vaega o le fualaau faasaina,
  3. tausaga o tamaiti.

Pe a taitaia le faʻamaʻaloga, maʻitaga, susu susu, o vailaau faʻaaoga e faʻapitoa. Ae o mataupu o vailaʻau faʻasaina, e leai se mea e iloa ai lenei mea.

A faʻaogaina faʻatasi ma antimicrobials, faʻapupula le phloenzym i le tino. O le le faʻamalosia o fualaau faʻasaina ma isi vailaʻau e le o matauina. Afai o se tagata maʻi i le pancreatitis e masani ona i ai se faʻalavelave pipisi ma le faʻaogaina, o le a le mafai e le sui o le enzyme ona sui vailaʻau.

Faatasi ai ma le atinaʻeina o se faʻavavega o le faʻamaʻi ma le faʻamaualuga o faʻamaoniga i le taimi o togafitiga, ua faʻaalia ai se faʻaitiitia o le vailaʻau o fualaau faasaina. I lenei tulaga, ei ai faʻamaoniga e faʻatalanoa se fomaʻi e toe iloilo le togafitiga o togafitiga.

O pusa e le o faʻamaonia, e le afaina ai le mafai ona ave taavale ma pulea faiga faʻalavelave.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

Lisi B. O le vailaʻau e tatau ona teuina mai le mafai ona aapa atu tamaiti i le vevela mai le 15 ° i le 25 ° C. E tolu tausaga le ola o le taligalu.

Faʻamatalaga o le fualaau faasaina FLOGENZIM e faʻavae i luga o faʻatagaga aloaia faʻamaonia mo le faʻaogaina ma faʻamaonia e le gaosiga.

Na maua se pusa? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter.

Faʻasalaga: faatonuga mo le faʻaoga, tau, iloiloga mo pancreatiti

O le faʻamalosi o se tuufaatasiga lea o trypsin, bromelain ma enzymes.

O nei vailaau o loʻo faʻaalia mo le vave faʻapipiʻiina o puʻupuʻu o le cell, oloa o le faʻaogaina o le tino, toe faʻaleleia o le puipui o lapisi, ma le faʻaitiitia o le fulafula o le tino.

O laumei o loʻo ufiufiina ma se mea faʻapitoa faapitoa ile fale, o lanu lanumeamata-lanu samasama, lapotopoto ma maua se lamolemole susulu, o se manogi manaia.

O fualaau oona e maua ai le lelei, le fibrinolytic, anti-inflammatory, aafiaga le lelei, malamalama atoatoa e aafia ai le pathophiosiological, faiga o le physiological. O le Phloenzyme o le a faaleleia atili ai le tulaga o le toto, puipui lapisi, ma le vavalalata o le toto, taofia le fausia o pupuni toto, ma fesoasoani i le malepeina o se toto toto.

E le gata i lea, e mafai ona faʻaleleia le microcirculation i nofoaga o le faagasologa masani o le inflammatory, felauaiga o molelaʻau, meaʻai, amataina o le toe faʻaleleia o faʻamaʻi faʻamaʻi ma le taimi o le toe faʻaleleia pe a maeʻa galuega.

  1. faaleleia le toto i le bronchi, mama,
  2. faʻamamaina le pipili, toe faʻaleleia galuega faʻapena,
  3. e faʻaumatia le faʻagasologa masani o le faʻaogaina o le mimita i le pancreas.

O le tau o se immunomodulator e amata mai le 700 rubles Rusia, o le tau e faʻatatau i le numera o papa ma le faʻaogaina o le mea galue malosi.

Analogs o Phlogenzyme

O se sui aoga mo Flogenzim o Wobenzym. O se tuufaatasiga o enzymes malosi o manu ma laau toto. O le vailaʻau e iai sona aafiaga aoga i le faagasologa o le faʻaogaina o le inflammatory, ei ai sona aafiaga lelei i le toe faʻafoʻiina o le tino i le tino, faʻaosofia ai le tino o le fasioti tagata, ma le gaoioiga phagocytic.

A maeʻa ona tago i le piliki, e faʻaaogaina elemene elemene mai le tootoo laiti, tuʻuina atu i fesuiaiga o felauaiga o le toto, ma ulufale i le toto. A maeʻa lea, o le a faʻaulufaleina e le meaola, faʻaaogaina le taulaiga o le faagasologa o le faʻaleagaina ma faaputuputu iina.

O le tikeri maualuga o le gaioiga o le faamaʻi e manaomia ai le faʻaaogaina o:

  • o le muamua fualaau o le 5-7 pati i le aso mo le 2 vaiaso,
  • ao latou toe faʻaleleia, o le aofaiga e faʻaititia i le 3-5 papa (2 vaiaso vasega).

Faatasi ai ma le faateleina o le gaioiga o le togafitiga, o le vailaau e ave i le 7-10 paluga 3 taimi i le aso, o le umi ole togafitiga e 14-21 aso. O le faagasologa masani o le mumusu i le pancreas e manaʻomia togafitiga ma vasega a Wobenzym mai le tolu masina i le ono masina.

Ina ia faʻaleleia le lelei o togafitiga faʻamaʻi ma puipuia le vailaʻau o le intestinal i le gasologa o le vasega, o le vailaau e inu 5 pusa 3 taimi i le aso. A maea le togafitiga, ole tagata maʻi ole pancreatitis e tatau ona faʻaauau ona toe faʻafoʻiina le microflora o le intestinal, mo lenei faamoemoe latou te faʻaaoga 3 fasi faalua 3 taimi i le aso, tumau pe a ma le 2 vaiaso.

Pe a taitaia le chemotherapy ma le togafitiga o le radiation, o le fualaau faasaina ua faatonuina i luga o fualaau e 5 taimi i le aso seia maeʻa togafitiga. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e puipuia le atinaʻeina o faʻalavelave faʻapitoa o mea tau fatuga, faʻaleleia togafitiga ma le lelei o le olaga o le maʻi.

O le vailaau e inu i le afa itula ao leʻi faia se taumafataga, faʻamamaina i se lava o le vai faʻavaivai po o se vai e le faaituau.

Faʻaogaina o le faʻaaogaina, faʻaleagaina o mea, faʻalavelave

Wobenzym, e pei o le Flogenzim, e masani ona faapalepale e le tagata gasegase i le pancreatitis, i le tele lava o tulaga e leai se tuumuli, mea ua fai ma vaisu po o soo se uiga le lelei, e tusa lava pe a faaaoga le maualuga o vailaʻau faasaina.

Ae i le taimi lava e tasi, o sina suiga laitiiti i le sogisogi, o le tulaga o le ogaumu, o le paʻu o le paʻu, ma faʻamaoniga o le faʻafefe o le tino e le o faʻamaloloina. A maeʻa le faʻamalolo o togafitiga poʻo le taimi e faalēaogāina capsules, o le a leiloloa na o latou tino.

E tatau i le tagata maʻi ona iloa afai e tupu ni faʻamaoniga, e tatau ona faʻafesoʻotai se fomaʻi e fetuutuunaʻi le togafitiga togafitiga. E taua le malamalama e le tatau ona tuʻuina le vailaau faʻatasi ma le ava, caffeine ma mea inu inu.

O le maitauina autu i le faʻaaogaina o Wobenzym o le:

  1. tausaga o tamaiti
  2. faʻamaʻi e fesootaʻi ma le ono mafai ona tafe toto,
  3. fomaʻi
  4. tasi le le faapalepale i le fualaau faasaina.

O le vailaau e ave ma le lapataiga i le taimi o le maitaga, i le taimi o le fafagaina, le toe faʻaaogaina o le tino.

I le amataga lava o togafitiga, o le faigata tele o faailoga o le maʻi maualalo e mafai, o le mea lea, e mafai ai e le fomaʻi ona filifili e faaititia le aofai o le fualaau faasaina, ae o le taofia o le togafitiga e faasaina. E leai se eseesega i le va o fualaau faasaina Flogenzim ma Wobenzym.

E uiga i togafitiga o pancreatitis o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Faʻailoa lau suka pe filifili se kenera mo fautuaga. Suʻeina. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua.

Tuua Lau Faamatalaga