Matou te faʻamalosia le aʻafiaga o le glucophage ma se taumafataga, poʻo le auala e 'ai ai mo le lelei o le paʻu o le mamafa

Glucophage Long is designed to control the sugar in levels of sugar in the diabetes, but is used to reduce the weight weight. O le teenaina o sipeti o se popolega mo le tino, lea e filifili nisi e faatoilaloina i le fesoasoani a le ava malosi. O le mea lea, o le fesili e talafeagai: pe mafai ona faʻapipiʻi le vailaau faʻasaina i le ava malosi?

Glucophage Long and alcohol

Glucophage O le umi o se fualaau taatele mai le vaega teleuanide. O loʻo i ai sona aʻafiaga o le hypoglycemic, faʻaitiitia ai le suka i le plasma toto. O le eseesega i le va o Glucophage Long ma le tulaga masani o fuainumera o se vaitaimi umi atu o le faʻaaogaina o le mea galue.

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o le Glucofage Long o:

  • ituaiga II maʻisuka tausi i tamaiti mai le 10 tausaga le matua (togafitiga faʻapitoa poʻo le monotherapy),
  • ituaiga II maʻisuka tausi i tagata matutua,
  • afaina
  • ituaiga II maʻisuka (mo tulafono faaopoopo o le suka i le taimi o togafitiga insulin).

O le vailaau faʻasaina e maua i ni ituaiga se lua o laupepa mo le faʻafofoga tautala, e eseese i le mea o loʻo i ai le metformin (500 mg poʻo 1000 mg). 500 mg - o le laʻititi laʻititi, ae afai e le lava le aʻafia, e faʻateleina e le fomaʻi.

Glucophage O le umi na faʻavaeina e togafitia ai le maʻisuka i gasegase e le mafai ona faʻaitiitia le suka o le toto i taumafa. O le vailaau faasaina e pulea ai le gaosiga o le kulukose i totonu o le ate, faaleleia lona puʻeina ma faʻaaogaina e maso. E le gata i lea, o le mea galue malosi e faʻaolaina ai le metabolism o gaʻo, e aofia ai le faʻaitiitia o le maualuga o le cholesterol i le toto.

O le taimi nei, o loʻo faʻateleina le tofiaina o le Glucophage Long i a latou maʻi mo le mamafa o le mamafa. O isi pauna e fesoʻotai ma le gasegase o le gasegase, talu ai o gaʻo e teuina pe a le mafai e le tino ona talepe i lalo.

Glucophage Long faʻasolosolo le gaosia o le kulukose ma le inisalini, toe faʻafoʻiina o le gataifale. E le pei o isi hypoglycemic agents, i tagata soifua maloloina Glucofage Long e le faʻaitiitia ai le suka toto ma e le faateleina ai le maualuga o le insulin.
Iloiloga Vitio o le fualaau oona Glucofage:

Fesoʻotaiga

O le fualaau faasaina e matua afaina tele mo le tuufaatasia ma isi mea. Aemaise lava, o faatonuga e faailoa mai ai o ituaiga uma o pepa - 500 mg ma le 1000 mg - e le faatagaina e tuufaatasi ma le ava malosi. E le gata i le inu ava malosi, ae faʻapea foi i soʻo se sauniuniga e aofia ai le ethanol.

Ova malosi e vave ona ulu i totonu o le toto ma tali i metformin. E amataina le faʻapipiʻi o le lactic acid, ma o le faateleina o lona maualuga e taʻitaʻia ai i le lactic acidosis. Mo le atinaʻeina o sea tali, o le fua o le 500 mg ma le aofaʻi maualalo o le ethanol o loʻo i ai i le tuufaatasiga o soo se vailaʻau e lava.

E le gata i lea, o le ava malosi i le tele o mea e mafua ai le inu tele o le tino. O se vaega faʻavae lenei i le atinaʻeina o le siako acidosis i maʻi o le insulin. Ae maise lava i mataupu pe a mulimuli tagata i se taumafa maualalo-calorie pe mafatia foi mai le le mafaia o le ate.

O le ava malosi foi e taofia ai le gaioiga o nisi o enzymes. O se taunuuga, o le hypoglycemia e atiina ae - o se faʻaitiitia o le glucose plasma. E maua foi le aafiaga tutusa i le aveina o le Glucofage Long, o lea e sili ai le aua le tuufaatasia le ethanol i le fualaau faasaina.

Taunuuga o fegalegaleaiga

O le mea sili e lamatia ai tagata mamaʻi o loʻo inu ava malosi i le taimi e tasi e pei o Glucofage Long, e pei lava o se vailaʻau, o le atinaʻe lea o le lactic acidosis. E ogaoga le faʻamaʻi ma e manaʻomia togafitiga faafomaʻi.

Laosis acidosis ua mafua ona o le faateleina o le malosi o le tino o le tino ona o le tele o le faasaolotoina o le lactic acid.I lalo o ia tuutuuga, o le a le mafai ona pipii pe lafoaʻi le tino o le tino, lea e afaina ai. I le taimi lava e tasi, o le ate ma maso e faʻaleleia ai le faʻasaʻoina o le lactate i totonu o le toto e sili atu ona o le leaga o le gataifale.

O le maʻi e tupu i totonu o ni nai itula. E masani lava, o faʻamaʻiga muamua e le o iai, ma faʻafuaseʻi ona faʻafuaseʻi le faʻaleleia o le acidosis ma se vaega atoa o faʻamaoniga. Faatasi ai ma:

Lactic acidosis e vave ona alualu i luma ma e aunoa ma fesoasoani faafomaʻi faʻafuaseʻi e taʻitaʻi atu ai i le paʻu, le mama urination, hypothermia, thrombosis ma coma. O faʻafitauli o le falemaʻi ma meaʻai maualalo-kalori o mea ia e faʻateleina ai le tulaga ma le siama lactic acid. O le numera o maliu i lenei faʻamaʻi e silia ma le 50%.

O le isi mea lamatia o le atinaʻeina o le maʻi o le hypoglycemic, lea e faʻaalia i le fesuiaiga o le maualuga o kulukose plasma.

O ona faailoga e aofia ai:

  • arrhythmias
  • amio le talafeagai
  • vavalo ma faalua vaaiga
  • paʻu paʻu,
  • toto maualuga
  • taoto ma vili
  • fiaʻai tele
  • vaivaiga lautele
  • amnesia
  • respiratory and circulatory disorders,
  • faʻanoanoa
  • coma.

A aunoa ma le aʻafiaga o le ava malosi, Glucophage Long e le faʻaosofia le hypoglycemia. O lenei mea e faʻaaogaina e tusa lava pe faʻapitoa i vailaʻau faʻasaina.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia

Glucophage Long e umi mo le 7 itula. E tusa ai ma lea, e tatau ona faʻatali lenei taimi e puipuia ai le "faʻafefiloi" o fualaau faasaina ma le ava malosi.

Ae ui i lea, o le taimi e faʻaalu ai le ava malosi e mafai ona faʻalauteleina - mo se faʻataʻitaʻiga, pe a inu se tagata i se manava atoa. O le mea lea, afai e le mafai ona e faia e aunoa ma le ava malosi, e fautuaina e fagi 2 tofo o le fualaau faasaina pe a uma ona inu.

I le isi itu, i le taimi umi i le va o tui o le fualaau faasaina, o le suka i totonu o le toto o le a le maluelue. O le ava o le a faaitiitia, ae o le a tulai mai i le leai o togafitiga. O le acetone o le a iloa i le mimi ma le toto.

O le iʻuga, o le a tupu aʻe ai le maʻisuka faʻatapulaʻa. O le mea lea, o le lafoaʻia o vailaʻau e le fautuaina. E le gata i lea, e le mafai ona faʻaopoopoina i le ava malosi.

E le gata i lea, o Glucophage Long e faʻaaogaina e avea o se vaega o le togafiti o le maʻisuka, ma o le ava malosi e masani ona faʻaseseina mo tagata o loʻo i ai lenei maʻi. E faʻaaogaina lava lea i tagata o loʻo faʻatau fualaau e faʻafefe ai le mamafa o le mamafa. O le ava malosi e maualuga i calories, o lea e le fetaui lelei i soʻo se meaai.

E le o se mea faalilolilo o le toatele o tagata i le lalolagi i ona po nei o le miti o le i ai o se foliga faigofie ma talafeagai. O sui o feusuaʻiga talafeagai e masani lava ona manaʻo e aveesea le mamafa. Ae ui i lea, o le a le tele o nei tagata e taumafai moni mo lenei mea? Ua tumu le Initaneti i faʻamatalaga e uiga i auala e 'ai lelei ai, o a faʻatinoga e faʻatino ai ma pe o le a le faʻatulagaga e fai ina ia leai se mamafa o le mamafa. Ae ui i lea, e sili atu ona faigofie le na o le faatauina mai o faʻataʻi faʻataʻitaʻi o le a faia mea uma mo oe. Pau lava le mea na totoe mo oe o le ola, e pei ona i ai muamua: faʻaaogaina se tele o oloa leaga ma taʻitaʻia ai se olaga ola solo.

E masani lava ona o tagata i le fale talavai i le sailia o se auala o le a fesoasoani latou te leiloa ai ni nai pauna i le vaiaso e aunoa ma se taumafaiga. Ma o latou manatu o lenei: talu ai faʻatau atu le laulau i le fale talavai, o lona uiga e le mafai ona afaina ai le soifua maloloina. Ae ui i lea, o le tele lava o tagata e gauai atu i le faatosinaga o le faʻasalalau, faʻatau faʻatau, le le iloa o latou faamoemoega moni. I lenei tusiga o le a tatou mafaufau pe o le a le fualaau faasaina "Glucofage" o. O faʻamatalaga o le leiloa o le mamafa o loʻo faʻamaonia ai e matua aoga lava le mea faigaluega. Ae ui i lea, o le vailaau lava ia ua faamoemoeina mo tagata e maua i le maʻisuka lona lua.

Lafoaʻiina ma tuʻuina atu le vailaʻau

O le vaega sili ona aoga o lenei vailaʻau o le metformin hydrochloride. Ae ui i lea, i le faaopoopo atu i lenei mea, o loʻo aofia ai vaega o ausilali. O nei mea e aofia ai le povidone, le magnesium stearate, microcrystalline cellulose ma le hypromelilose.O le fualaau faasaina "Glucophage" (o le leiloa o iloiloga o le mamafa o loo faamatalaina i lalo) o loo i ai le ituaiga o fualaau aina, lea e eseese i le aofaiga o mea oona. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le tasi piliki atonu o le 500, 850 poʻo le 1000 mg o mea gaʻo. O laulau taʻitasi e iai foliga oval biconvex ma o loʻo ufiufi i se palani paʻepaʻe paʻepaʻe. O se tasi o mea masani e masani ona i ai ni ipu e tolu.

Aiseā e taʻitaʻi atu ai e lenei meafaigaluega le pa'ū mamafa

Pepa o glucopifa o loʻo faʻamatalaina i faatonuga mo le faʻaaogaina o se auala mo le togafitia o le maʻisuka ituaiga 2. Ae ui i lea, o le vailaau e masani lava ona faʻaaoga saʻo mo le gau o le mamafa. Aisea e matua lauiloa ai lenei fualaau faasaina i le aveesea o tagata mamafa?

Metformin e mafai ona faʻaititia le toto toto, lea e tupu tele pe a maeʻa taʻitasi taumafataga. O nei gaioiga e matua natura lava i totonu o le tino, ae o le maʻisuka latou te faʻalavelaveina. E le gata i lea, o hormones e maua mai i le pancreas e fesoʻotaʻi atu i lenei gaioiga. Latou te saofagā i le liuaina o suga i totonu o sima gaʻo.

O le mea lea, o le tagofia o lenei fualaau faasaina, e mafai ai e tagata gasegase ona pulea le maualuga o suka, faapea foi ma le faatulaga lelei o taualumaga o le hormonal i totonu o le tino. Metformin ei ai se aafiaga sili ona manaia i le tino o le tagata. E matuā faʻaitiitia ai le suka o le toto ona o le faʻaoga saʻo o le tino maso. O le mea lea, o le kulukose e amata ona mu, e aunoa ma le liliu atu i le gaʻo. E le gata i lea, o le fualaau faasaina "Glucophage" ei ai isi tulaga lelei. O faʻamatalaga o le leiloa o le mamafa e faʻamaonia ai o lenei meafaigaluega e sili ona leaga le lagona o le fiaʻai. O se taunuuga, e le mafai e se tagata ona faʻateleina le tele o meaai.

"Glucopeli": faatonuga mo le faʻaaogaina

Manatua, o le tagata lava ia e le o se filifiliga. O nei vailaau e tatau ona faatonuina na o se fomaʻi faapitoa. O le mea moni, o se numera tele o fomaʻi e faʻatagaina a latou gasegase e ave fua faʻamalama kullucofage mo le mamafa o le mamafa. O lea meafaigaluega e tatau ona faʻaaogaina, taʻialaina e se polokalame faapitoa. E masani lava, o le togafitiga e mafua mai i le 10 i le 22 aso, pe a uma ona fautuaina e ave se lua masina. A maeʻa lenei taimi, pe a manaʻomia, e mafai ona toe faia le vasega. Faamolemole ia matau, afai e masani ona e faʻaaogaina le fualaau faasaina, o loʻo i ai se tulaga maualuga o le a faʻaaogaina lou tino i le vaega galue, o lona uiga o le gaʻo gaʻo o le a faʻagataina.

Ole suʻega e filifilia e le fomaʻi taʻitasi. E tatau i le tagata tomai faapitoa ona amanaʻia le tulaga o lou soifua maloloina, faʻapea foʻi le itupa, mamafa ma maualuga. Ae ui i lea, ole laʻititi ole aso ole tasi ole papafa ole 500 mg o le mea galue i aso taitasi. Ae o le tele lava o le mamafa o le fualaau faasaina "Glucofage" e le o aveina. O faʻamatalaga o le leiloa o le mamafa e faʻamaonia ai o taunuuga lelei lava e mafai ona ausia pe afai e te tago i ni pusa e lua o lenei vailaʻau i aso uma. I le taimi lava e tasi, e tatau ona e faia lenei mea i le aoauli ma le afiafi. E seasea lava, o le metotia e faʻaopopoina i tolu laulau i le aso. Ae peitai, o lenei aofaiga o lenei fualaau faasaina e na o se fomaʻi e mafai ona faatonuina.

E toatele tagata e fiafia i le fesili: o le fea e sili atu - "Glyukofazh" poʻo le "Glukofazh Long"? O lau fomaʻi o le a mafai ona taliina lenei fesili. Afai o le maualuga o dosages o le metformin e fetaui mo oe, ona sili atu lea ona lelei le gauai atu i le vailaʻau lona lua, talu ai e umi atu lona aafiaga i le tino. O laulau taʻitasi e tatau ona vave faʻaaogaina poʻo le taimi o taumafataga. Inu le fualaau aina i sina vai laitiiti. E sili ona lelei le faʻapupulaina o le inumaga. O lenei mea o le a aʻafia ai le gastrointestinal tract.

Aua neʻi galo o le Glucofage, o le tau o loʻo faʻaalia i lalo, e le o se faʻaopoopoga o le suka. O lenei fualaau faasaina ua faia faapitoa mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2.O le mea lea, e tatau ona e tago i ai ma le faʻaeteete tele, talu ai o le vailaʻau e tele na faʻamaʻi.

Ia manatua o le sese o gaioiga e mafai ona taʻitaʻia ai le mea moni o le tino o le tagata o le a le toe tali atu i le inisalini e tupuga mai ai. Ma o lenei, vave pe mulimuli ane, o le a taʻitaʻia ai le atinaʻe o le maʻisuka. Ma e mafai ona tupu lenei mea e tusa lava pe e te le o aafia i le atinaʻeina o se faʻamaʻi matautia.

E leai se faʻasalaga e le tagofia ai fualaau faasaina "Glyukofazh" (o le tau o le nega e eseese i le itulagi lua lua pe fa selau rubles) pe afai ua e matauina le faateleina o le lagona lelei i elemene. E le gata i lea, aua nei e faʻaaogaina lenei vailaau mo le paʻu o le mamafa pe afai o loʻo iai ou faʻamaʻi o le cardiovascular and excretory systems. O le mea moni, e le mafai ona e faʻaogaina le vaifofo mo tamaiti, faʻapea foʻi ma le maʻitaga ma le lactating women. E le tatau ona e aveina pe a e mafatia i faʻamaʻi o loʻo i le tulaga o le faʻavavevave. E le gata i lea, aua nei e faʻataʻitaʻiina lou soifua maloloina pe afai oe maua ni maʻi le maʻisuka. Mo se faʻataʻitaʻiga, aua le faʻaaogaina le vailaʻau e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2 pe afai o loʻo iai oe i le maʻisuka ituaiga 1.

Glucopeli: aʻafiaga i itu

Aua nei galo o lenei meafaigaluega ua mamanuina patino e faatumauina ai le tulaga o se maʻi mamaʻi e maua i le maʻisuka. O le fualaau faasaina e matua ogaoga, ma e na o le tele lava o lisi o aʻafiaga. O le tele o taimi, o tagata gasegase o loʻo tagofia lenei vailaau faapitoa mo le paʻu o le mamafa o faitioga o aʻafiaga o aʻafiaga mai le tino. E masani ona i ai le gaoioi ma le fuluina, faʻapea foʻi ma le manava manaia, pe, i se isi itu, faʻaoʻo. Afai e te matauina ua amata ona e mafatia mai le faateleina o le gaosiga o le kesi i totonu o le vavae, ona e 'ai lea i se aofaiga tele o mea inu. I lenei tulaga, e tatau ona fetuunai au mea taumafa i le tele e mafai ai. Afai e te vaʻai i le nausea, ona filifilia saʻo lea o le fualaau faasaina. E tatau ona faʻaitiitia.

E masani lava ona o faatasi ma aʻafiaga i le amataga o togafitiga, ave le fualaau faasaina "Glucofage" mo le paʻu mamafa. O iloiloga o fomaʻi ma gasegase o loʻo faʻamatalaina i lalo, ma e tatau ona e faamasani ia i latou aʻo leʻi amata ona e tago i lenei fualaau. Ae peitai, a mavae ni nai aso, ua amata ona lagona e le tagata maʻi ua uma ona masani.

I nisi o tulaga, e mafai ona amata ona tupu le faʻamaʻi pipisi lactic acidosis. E tulaʻi mai o se taunuuga o le gasegase eletise lactic acid i le tino. E lagona ai e ia lava i le tulaga o le fesuisuiai ma le gaoioi. O nisi taimi ei ai tiga i le manava. E masani lava, e amata ona le iloa e tagata gasegase. I lenei tulaga, o le tagofia o lenei fualaau faasaina e tatau ona taofia vave. Ina ia faʻaitiitia faʻamatalaga le lelei, e masani lava ona taʻu mai e fomaʻi togafitiga faʻapitoa. Faʻamolemole ia e iloa o le le tatau ona faʻaaogaina o vailaʻau o loʻo i ai metformin e mafai ona matua faaleagaina ai lou soifua maloloina. O le mea lea, togafiti ia te ia ma tiute uma. Faateleina togi o le metformin e mafai ona taʻitaʻia ai faʻafitauli e le mafai ona faʻafefeteina lea e tupu i totonu o le faiʻai.

Afai oe filifili e ave le fualaau faasaina "Glucofage" mo le gau o le mamafa, e tatau ona laʻititi le fua. E le gata i lea, afai e te le mulimulitai i mataupu faavae o meaʻai talafeagai, ona le mafai lea ona e faʻamoemoe i luga o ni taunuuga lelei. E tatau ona e vavaeese meaʻai o loʻo i ai se tele o meaʻai gaʻo mai au mea taumafa. Muamua lava, suamalie ma fualaau mamago e tatau ona taʻua iinei.

Taumafai foi e aua le 'ai le sukalati, pateta ma pasta. E leai se mea e te nofo ai e le nofo i luga o meaai maualalo-kalori, lea o le ae taumafa ai i lalo o le afe kilokalo. Ia maitau foi o le Glucopika ma le ava malosi e matua le fetaui. Ae e mafai ona e faʻaaogaina mea manogi ma masima i soʻo se aofaiga. E leai ni tapulaa faapitoa mo i latou.

E mafai ona ou faia taʻaloga aʻo ave fua o fualaau mama?

Seʻi oʻo i se taimi talu ai nei, na faʻamalosia e fomai e taaalo i taʻaloga, o le ae faʻaaogaina le aoga atoa o le faʻaaogaina o fualaau fualaauʻai glucophage. Peitai, faafetai i suʻesuʻega talu ai nei, na faʻamaonia ai e saienitisi o le gaioiga faaletino ma le tausia o se olaga ola malosi, i se isi itu, faʻavaveina le faagasologa o le leiloa o le mamafa i le tele o taimi. E oʻo lava i tagata gasegase o loʻo tagofia le fualaau oona Glucofage i laʻititi laʻititi ma taʻalo i taaloga e matua fiafia lava i taunuuga. Aua nei galo o metformin e faʻaalia le tafe saʻo o le kulukose i le maso. O le mea lea, o le faia o faʻamalositino, e vave ona e faʻamanoina meaʻai uma e te 'ai. A leai, glucose, i se taimi vave pe mulimuli ane, o le a avea pea ma ni gaʻo susu i luga o lou tino. Afai o loʻo e filifili pea e fai le paʻu o le mamafa ma le fesoasoani a lenei vailaʻau, ia e mautinoa e atiae se faʻataʻitaʻiga mo oe lava, faʻapea foi ma le toe iloiloina o le meaʻai. Ma o taunuuga lelei o le a le umi se umi.

I aso nei, o le endocrinologists o loʻo i ai le tele o vailaau o le suka e maualalo ai le suka ma o loʻo i ai se faʻamaumauga malosi mo lo latou saogalemu ma le lelei. Ua uma ona iloa i le tausaga muamua o le faʻaaogaina o le vailaau faʻamalosi i le togafitiga o le maʻisuka, o le aoga o le faʻaaogaina o vaega eseese o vailaau o le hypoglycemic (biguanides, sulfonylamides), pe a ese, e le taua. I lenei itu, pe a faatonuina se vailaau faasaina, e tatau ona taitaia e le tele o isi meatotino o fualaau ua faatonuina, e pei o: aafiaga i le fatu ma toto toto e fesootai ma lo latou gaogao o faafitauli i le macrovascular, o le lamatiaga o le amataina ma le faateleina o maʻi o le atherogenic. O le mea moni, o le mea tonu lava lea o le "fusi" o le tino o le tino e taua i le fesili mataga "E i ai le ola pe a uma le maʻisuka?" O le siakiina o le maualuga o le kulukose o le toto, e tele lava ina faigata ona o le vave oso aʻe o le galuega β-cell. Mo lenei mafuaaga, o le taua o fualaau faasaina e puipuia ai nei siama, oa latou meatotino ma galuega tauave ua faateleina. Faatasi ai ma le faaputuga o togafitiga faafomaʻi ma tulaga faataatitia mo le togafitia o le maʻisuka ua talia i atunuu eseese, o le laina mumu e tutusa lava le igoa: glucophage (INN - metformin). O lenei fualaau faasaina ua faʻaaogaina i le tau faasaga i le maʻisuka ituaiga 2 mo le silia i le fa sefulu tausaga. O le glucopifa, o le mea moni, na o le pau lea o fualaau faasaina e togafitia ai le faʻamaʻi o le maʻisuka. Na manino le faaalia i lenei suʻesuʻega i se suʻesuʻega tele na faia i Kanata, lea na maua ai e le tagata gasegase o le glucophage le fuainumera o le soifua maloloina ma le cardiovascular i le 40% le maualuga nai lo le ave o le sulfonylureas.

E le pei o glibenclamide, o le glucophage e le faʻaosofia ai le gaosiga o le inisalini ma e le faʻamalosia ai gaioiga o le hypoglycemic. O le autu autu o lana gaioiga o le autu lea i le faʻaleleia atili o le lagona o suʻega o le tino (faʻapitoa le maso ma le ate) i le insulin. Faʻatasi ai ma le tuanaʻi o le inisalini o utaina, o le glucophage foi e faʻapupulaina ai le kulūkose i maso maso ma inumaga. O le vailaʻau e faʻaleleia le tikeri o le faʻamaʻiina o le kulukose i le leai o se okesene ma faʻafouina le gaosiga o le glycogen i maso. O le faʻaaogaina umi o le glucophage e afaina ai le gasegase o gaʻo, e mafua ai ona paʻu i le maualuga o le "leaga" cholesterol (LDL) i le toto.

E maua le glucopeli i laulau. I le tele o tulaga, o le meaʻai e amata ile fua ole 500 poʻo le 850 mg 2-3 taimi i le aso i le taimi pe a maeʻa taumafa. I le taimi lava e tasi, o le mataituina ma le totoʻa o le kulukose o le toto, e tusa ai ma taunuuga lea e mafai ai ona maua se siʻosiʻomaga lelei i le mamafa i le maualuga o le 3000 mg i le aso.Pe a ave le glucophage, o tagata gasegase ia latou "faatulagaga" gastronomic e tatau lava ona vaeluaina uma mea gaʻo ua ave i aso taitasi. Faatasi ai ma le mamafa tele, ua faailoa mai ai se taumafataga o le hypocaloric. Glucofage monotherapy, e pei o se tulafono, e le o fesoʻotaʻi ma le hypoglycemia, peitaʻi, pe a ave le vailaʻau faʻatasi ma isi antihyperglycemic agents poʻo insulin, e tatau ona e mataala ma siaki e le aunoa au matātā o meaola.

Pharmacology

Ole vailaʻau oona mai le vaega teleuanide.

Glucophage ® faʻaitiitia le hyperglycemia, e aunoa ma le taʻitaʻia i le atinaʻe o le hypoglycemia. E le pei o le sulfonylurea, e le faʻamalosia ai le manava o le inisalini ma e le maua ai se aafiaga o le hypoglycem i tagata soifua maloloina.

Faateleina le lagona o le taliaina o le toto i le inisalini ma le faʻaaogaina o le kulukose e sela. Faʻaititia le galu glucose gaosia e ala ile taofiofia o le gluconeogenesis ma le glycogenolysis. Tuai le faʻaaogaina o le intestinal absorption o le kulukose.

Metformin e faʻamalosia le faʻaogaina o le glycogen e ala ile galue i glycogen synthetase. Faʻateleina le gafatia o femalagaiga o ituaiga uma o tagata gaosi pusa glucose transporters.

E le gata i lea, e iai sona aoga aoga ile lipid metabolism: e maualalo ai le cholesterol, LDL ma TG.

A oi ai le metformin, o le tino o le maʻi e tumau pea le falemaʻi pe faʻaititia foi le faʻalelei.

Pharmacokinetics

A maeʻa ona ave le vailaʻau i totonu, o le metformin e matua gaogao uma lava mai le mea o loʻo i ai fualaau. Faatasi ai ma le taumafaina tutusa, o le a faʻaitiitia ma faʻatuai ai le faʻaaogaina o le metformin. O le bioavailability atoatoa e 50-60%. C max i plasma e tusa o le 2 μg / ml poʻo 15 μmol ma e ausia pe a uma le 2.5 itula.

O le Metformin e vave ona tufatufa i le tino. E masani lava e le tuiina i masini plasma.

E laʻititi lava le metabolise ma faʻamalosi e gaʻo.

Le faʻatagaina o le metformin i tagata soifua maloloina o le 400 ml / min (4 taimi e sili atu nai lo le KK), lea e faʻamaonia ai le gaioiga masani.

T 1/2 pe a ma le 6.5 itula

Pharmacokinetics i mataupu faapitoa ile falemaʻi

I tagata gasegase e le atoatoa, T 1/2 faateleina, ei ai le lamatiaga o le faatumu o le metformin i le tino.

Faʻasalaga

Faailoga: pe a faʻaaoga le metformin i se fua o le 85 g (42.5 taimi le maualuga o le aso), e le o matauina le hypoglycemia, ae o le atinaʻeina o le lactic acidosis sa maitauina.

O le taua o le sologa lelei poʻo aʻafiaga aʻafia e ono aʻafia ai le atinaʻe o le lactic acidosis.

Togafitiga: vave faʻaitiitia le fualaau oona Glucofage ®, faʻanatinati falemaʻi, faʻamautinoa o le maualuga o le lactate i totonu o le toto, pe'ā tatau ai, faʻatino togafitiga faʻapitoa. Ina ia aveesea le lactate ma le metformin mai le tino, e sili atu le aoga o le toto.

Fegalegaleaiga

Iona e aofia ai le Iodine: e le o le talaaga o le faaletonu o le gaioiga o tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka, o le suʻesuʻeina o le leitio e faʻaaoga ai iodine e mafai ona mafua ai le atinaʻe o le siama. Togafitiga ma Glucofage ® e tatau ona faalēaogāina e fuafua i le gaioiga o gaʻo 48 itula muamua pe i le taimi o le suʻega X-ray e faʻaaoga ai iodine e iai le radiopaque agents ma e le toe faʻaaogaina muamua atu i le 48 itula mulimuli ane, pe a faʻapea o le galuega tele na amanaʻia e masani lava i le taimi o le suʻega.

Ethanol - i le inu malosi o le ava malosi, o le tulaga lamatia o le atinaʻeina o le siako acidosis e faʻaleleia, aemaise lava i le tulaga o:

O mea e le paleni, meaai maualalo-calorie,

I le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e tatau ona aloese le ava malosi ma vailaʻau o loʻo iai le ethanol.

Faʻatasiga e manaʻomia ai le lapataiga

E le fautuaina le faʻaaogaina faʻatasi o le danazol ina ia aloese mai le maualuga o le hyperglycemic effects of the latter. Afai e manaʻomia le togafitiga ma le danazol ma pe a uma ona taofi le mea mulimuli, e manaʻomia le fesuiaiga o fualaau o le Glucofage ® i lalo o le puleaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Chlorpromazine pe a faʻaaogaina i luga o le doses (100 mg / aso) e faʻapupulaina ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, faʻaitiitia ai le tuʻuina atu o le inisalini. I le togafitiga o antipsychotics ma pe a uma ona taofi le mea mulimuli, e manaʻomia le fetuʻunaʻi o togafitiga i lalo o le puleaina o le toto glucose concentration.

GCS mo le faʻaogaina ma le faʻaaogaina faʻapitonuʻu faʻaititia le kulūkose, faʻalautele le maualuga o le kulukose i le toto, o nisi taimi e mafua ai le ketosis. I le togafitiga o corticosteroids ma pe a uma ona taofi le faʻaaogaina o le mea mulimuli, o le faʻaleleia o le fualaau oona Glucofage ® i lalo o le puleaina o le toto o le kulukose toto e manaʻomia.

O le faʻaaogaina faʻaaogaina o le "gaogao" diuretics e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻeina o le lactic acidosis ona o le gafatia o le gaioiga o le tino. Glucofage ® e le tatau ona faʻamaonia pe afai o le CC e itiiti ifo i le 60 ml / min.

O le Beta 2 -o faʻataʻitaʻiga i le ituaiga o injections e faʻapupula ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ona o le faaosofia o β 2 -adrenoreceptors. I lenei tulaga, o le pulea o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e talafeagai. Afai e manaʻomia, e fautuaina e faʻatonu le inisalini.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o togafitiga o loʻo i luga, o le tele o le siakiina o le kulukose o le toto atonu e manaʻomia, aemaise i le amataga o togafitiga. Afai e tatau ai, o le fua o le metformin e mafai ona fetuunai i le taimi o togafitiga ma pe a maeʻa.

O le faʻamaʻiina o le ACE ma isi vailaau faʻamalosi e mafai ona faʻaitiitia le kulukose o le toto. Afai e manaʻomia, e tatau ona fetuunai le fua o le metformin.

Faatasi ai ma le faʻaaoga faʻaaogaina o le fualaau oona Glucofage ® faatasi ma sulfonylurea o meaola, insulin, acarbose, salicylates, o le atinaʻe o le hypoglycemia e mafai.

O le Nifedipine e faʻaleleia ai le absorption ma C le mamafa o le metformin.

O fualaau faasaina (amiloride, digoxin, morphine, procainamide, quinidine, quinine, ranitidine, triamteren, trimethoprim ma vancomycin) o loo natia i totonu o le lapisi tubules o loo tauva ma metformin mo masini feaveai o taavale ma e mafai ona faateleina lona C max.

Faʻasologa o glucophage mo le mamafa o le mamafa

Glucopeli poʻo metformin hydrochloride e faʻaaoga e fomaʻi mo le maʻisuka. E ia te ia le gafatia e aveese ai nisi pauna, o lea na amata ai ona ia faʻaaogaina mo le paʻu mamafa. Metformin e ese mai i isi vailaʻau, gaʻo gaʻo, i le mea e le lamatia i le soifua maloloina ma leai ni aʻafiaga itu pe'ā faʻaaoga e tusa ai ma faatonuga. O le meafaigaluega e fesoasoani e faʻaititia le maualuga o le cholesterol ma le kulukose, lea e masani ona sili atu pe a mamafa.

  • faaitiitia le absorption o le carbohydrate
  • vave oxidize gaʻo gaʻo,
  • faʻaauau le AMP kinase e faʻatau ese ai gaʻo,
  • taofia le glucose synthesis i le ate,
  • Faʻaleleia le faʻaogaina o le kulukose
  • faʻalauteleina le lagona faʻaleleia o le insulin.

A maeʻa taumafataga taʻitasi i le toto, e maualuga le maualuga o le kulukose, ma o le pancreas e faʻaalia i lenei mea, e maua ai le tele o le inisalini, lea e mafua ai ona teu le kulūkose ile tino. O le mea lea, e le fautuaina le au fai meaʻai e 'ai meaʻai sugary e mafai ona faateleina le suka toto mo le mamafa o le mamafa. Metformin e taofia le fiaai o le inisalini.

O le faʻaaogaina o le Glucophage mo le gau o le mamafa ua faʻamaonia e fomaʻi aloaia. Ae i le vaitaimi lea, e tatau ona e mulimuli i se taumafataga masani, lea o le a fuafua i le faʻaaogaina o vailaʻau faʻataʻitaʻi faigofie e mafai ona maua ai le maualuga o le suka. O le tasi e aina le gaosi bun metformin o le a faaleaogaina. Ave le glucophage ao leʻi 'ai le 0.5 g 3 taimi i le aso. Afai e amata mai le nausea mai se ituaiga o fualaau, ona manaomia lea e vavaeina.

Mo le gau o le mamafa, o le umi o le vailaʻau e masani ona 18 aso, ae le tatau ona sili atu i le 22 aso. Le isi, e te manaʻomia se malologa mo le itiiti ifo ma le lua masina. O le tino e vave faʻafetaui i le metformin, o le mea lea, afai o le malologa e le itiiti ifo ma le tasi le masina, o le a le faʻaalia lelei e le kullufaga meatotino o se gaʻo gaʻo ma e le faʻapogai ai le gau.

Fuafuaga o le ave o fualaau faasaina mo le gau o le mamafa:

I le faʻaitiitia o le mamafa, o loʻo faʻaaogaina le kesivave e pei ona taua i lalo: mo se amataga, o le fualaau e le tatau ona silia ma le 1000 mg i le aso. Afai e matauina le faapalepale o le faapalepaleina, ona maeʻa lea o nai aso ona tupu lea o le fualaau. O le averesi o lenei vailaʻau i aso taitasi mai le 1500 mg i le 2000 mg. O nisi tagata gasegase e siitia le fualaau i le 3000 mg i le aso, o le tapulaʻa lea mo le gau o le mamafa. Ave le kelikafa (pe a foliga mai, vaʻai le ata i lalo) i le taimi lava e uma ona 'ai e 3 taimi i le aso poʻo le taimi o taumafataga, faʻatasi ai ma se ipu malamalama vai.

Glocophage umi

O le gaioiga o le glucophage umi e umi atu nai lo le aafiaga o se fualaau masani masani. O loʻo maua i se fua o le 500 poʻo le 850 mg, ma o lona eseesega autu mai pepa masani o lona faʻaaogaina umi. O le kelikafaʻi e umi mo le mamafa o le paʻu 2 taimi i le aso ma meaai, ma o lona maualuga i le toto e fuafuaina pe a uma le 2, 5 itula i le maeʻa ai o le piliki. O le fualaau faasaina e toetoe lava a le gaosia i totonu o le ate, ma ua aveesea mai le toto ma le urine.

Glucopifa 1000

Mo le gau o le mamafa, Glucofage 1000 e lauiloa, e ese mai le masani masani i fualaau oona. E maua pe a oʻo i le taimi e faʻaaogaina ai fualaau faasaina mai 2000 i le 3000 mg, aua o le fualaau faasaina e aafia ai tagata eseese i auala eseese. Ave le Glucofage 1000 i le auala lava e tasi e pei o le malologa: e aunoa ma le faimamago, 1 le papa i le taimi o se taumafataga 2 pe 3 taimi i le aso, fufulu ile vai inu. Soo se suamalie ma meaʻai e tatau ona le aofia mai le faasologa ina ia lelei le fualaau faasaina i se tulaga.

Faʻaiʻuga

E ui lava o le glucophage e faʻaaogaina mo le gau o le mamafa, o loʻo avea pea ma fualaau faasaina, ma e iai aʻafiaga i itu. Faʻafeagai ma le talaaga o le faʻaaogaina o le metformin, o mea faʻapitoa pei o:

  • vili
  • Faʻasologa o meaʻai
  • Faʻasologa o gaʻo
  • Faʻaitiitia le manaʻo
  • Paʻu o le paʻu o le tino
  • Le atinaʻeina o faʻamaʻi toto
  • Faʻasologa o le mafaufau

I le avea ai o se tulafono, o nei mea iloga e matauina i le amataga o le vasega, ma pe a foliga mai, ua fautuaina le fualaau faasaina e faalēaogāina le vailaʻau. O le tele o le fualaau oona e mafai ona mafua ai le vomiting, oona, manava, gaʻo poo le manava o le manava, fiva ma isi faailoga o le lactic acidosis, lea e manaʻomia vave ile falemaʻi ma le maʻi.

Contraindications

  • Ma faʻamaʻi o le fatu ma toto toto.
  • Tagata e mafatia i faʻamaʻi fatugaʻo.
  • Ava malosi.
  • Fānau tausimai ma fafine maʻitaga.
  • Tagata o loʻo toe malosi mai manua poʻo taotoga.

O isi tagata uma e filifili e ave metformin mo le gau o le mamafa e tatau ona mulimulitai i tulafono patino. A e faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona e mulimuli i taimi uma i se meaʻai ma e te le 'aina ni meaʻai gaʻo. I le taimi e ave ai Glucofage, e tatau ona e gauai atu e le gata i au mea taumafa, ae faapena foi i aso masani, aua e faigofie ona maua le mamafa o le mamafa pe afai e te faia se auala felagolagomaʻi: faagaioia le gaioiga faaletino, leaga amioga e tuulafoaia ma o mea paleni e paleni lelei.

O nisi taimi o faafitauli e sili atu le mamafa o loʻo taoto i faafitauli e fesootai ma le toto. I lenei tulaga, e mafai e se tagata ona 'ai lelei, taʻalo i taaloga, ae o le mamafa o le mamafa o le a le alu ese. E mafua ona o le maualuga o le inisalini i totonu o le toto. Ina ia foia lenei faafitauli, e manaʻomia se faʻapitoa faʻapitoa. Glucopifa o le a fesoasoani e taulimaina lenei mea.

O le glucopifa o se vailaʻau na faia e togafitia ai le maʻisuka. Gaioiga galue. Faʻatasi ai, e mafai ona e faʻafaigofieina le maualuga o le inisalini i totonu o le toto ma faʻaumatia ai le mamafa o le mamafa.

Aafiaga i le tino:

  1. A maeʻa ona faʻaaoga papa maʻa, faʻaititia le faʻatupulaia o le kulukose i totonu o le toto.
  2. O le inumaga e taofi le tele o kulukose.
  3. O gaʻo autu, fusi ma siama o le tino e nofouta i le insulin.
  4. O le glucophage e faʻavavevave le faʻanunumalieina o le gaʻo i le gaʻo o meaʻai.
  5. O le faʻaauau pea o le insulin e tumau pea.
  6. E taofia ai le toto mai le pa'ū i lalo o tulaga masani.
  7. Lelea le lagona o le matelaina.

Ae peitai, ina ia faʻaleleia le galuega o lenei vailaʻau ma aua nei faʻaleleia lona aʻafiaga i le tino, e tatau ona tuʻufaʻatasia i ni mea faapitoa tau taumafa. E le tatau ona i ai ni a latou meaʻai gaʻo.

Faʻasologa o le glucophage

O lenei fualaau faasaina e tele analogues e faigofie ona maua i soo se fale talavai:

  1. Metformin hydrochloride.
  2. Formin.
  3. Sofamet.
  4. Glycon.
  5. Metaspanin.
  6. Langerine.
  7. Metformin.
  8. Methadiene.
  9. Glucophage Long.
  10. Metphogamma 850.
  11. Novoformin.
  12. Meto 1000.
  13. Combogliz.
  14. Vaevae.
  15. Metomime 500.

E mafai ona e faʻatau le fualaau faasaina ma analogues i le tau aofaʻi mai le 100 i le 600 rupu. E faʻalagolago i le numera o capsules i totonu o le afifi ma le atunuu o gaosia.

O le vailaʻau e afaina muamua, ma faʻavaivaia ai. Ae ui i lea, e ala i le faʻaopopoina faʻaopopo, e aafia ai le gau o le mamafa. O le glucophage e faʻanoanoa ai le fiaai, o lea e amata ai ona 'ai le tagata ma toese le mamafa e tusa ai. E le gata i lea, o le tele o le inisalini e fesoasoani i le faaputuputuina o le palapala i totonu o le manava. O le faʻavaivaiina o le a mafua ai le leiloloa o gaʻo i totonu o le faʻafitauli.

Faʻaaogā ma le faʻaoga

O se fesili taua o se tagata maʻi o loʻo fiafia i lenei fualaau faasaina - glucophage mo le gau o le mamafa. E faʻapefea ona ave? O pusa e mafai ona na o le gutu e mafai ai. E leai ni isi fesuiaiga o le glucophage. Ua fautuaina e fomai e faatau ni paluga ma se mea oona o le 500 mg e faaitiitia ai le mamafa. Ina ia aloese mai aʻafiaga e fesootaʻi ma le faʻalaumalieina, e tatau ona ave ni laulau e tolu i le aso i taimi o taumafa autu.

Taimi aʻoga - 20 aso. Afai e le lava le taunuuga, e tatau ona e malolo pe a uma ona fai le togafitiga. Ua faatonuina e le fomai le glucophage mo le gau o le mamafa e tusa ai ma faatonuga poo le faia o se vasega taʻitasi e faalagolago i uiga o le tino maʻi.

Ina ia faʻagasolo le faagasologa o le faʻaititia o le mamafa o le mamafa, e tuʻuina atu e fomaʻi fautuaga nei:

  1. Aua e te faateleina le fua o le mea galue malosi. O lenei mea o le a le mafua ai le faateleina o le aafiaga, ae mafai ona mafua ai le tele o aʻafiaga.
  2. Faateleina le aofaiga. Amata ona taʻalo i taaloga. Faʻaalu le tele o taimi i fafo.
  3. Tuʻua lelei masani amio leaga.
  4. Auai i. Auaunaga e tatau ona laʻititi.

Faʻaaogaina o le Falemaʻi

Le faʻaaogaina o le kalafa pe a uma le fānauga pe leai, o se feeseeseaiga i le va o tagata atamamai. I le vaitau o le fanauina o se tamaititi, o teineiti i le tele o mataupu e maua ni pauna faaopoopo. Atonu e mafua mai i le toe fetuunaiga o le tino, faʻalavelave faʻafuaseʻi, maualalo le tino ma isi mafuaaga. E leai se maliega pe faʻaaoga se fualaau mo le maʻisuka na o le mamafa o le paʻu.

Le manatu o tagata atamamai

Ekaterina Semenikhina 40 tausaga (Novosibirsk), dietitian, 12 tausaga le poto masani:

Faʻamalamalama i faʻafitauli o tagata e faʻateleina le inisalini i totonu o le toto. Ioe, a aunoa ma le fesoasoani faaopoopo ma le faʻamaloloina o lenei soliga e faigata tele mo i latou ona le toe maua na paʻu faaopoopo. Pe a liliu mai sea tagata ia te au mo se fesoasoani, ou te fautuaina o ia Glyukofazh poo soo se tasi o ana analogues. I le taimi lava e tasi, latou te filifilia le metotia o meaʻai talafeagai ma faʻamalosia se tagata i se olaga ola maloloina. O se auala faʻafeiloaʻi e foia ai lenei faʻafitauli o loʻo faʻaalia ai iuga lelei.

Sergey Nikitin 42 tausaga (Moscow), tagata paleni meaʻai, poto masani 14 tausaga:

Malamalama i fualaau faasaina e maualalo ai le toto insulin. Ae mo le Glucofage, ou te le o faatonuina na o le mamafa o le mamafa. Ou te le iloa se mafuaaga e tuu ai le tino i fualaau, pe afai e mafai ona foia le faafitauli i le faaaogaina o se auala fuafuaina lelei mo le mamafa o le mamafa ma isi faamalositino faaletino. Ae ui i lea, i nisi o tulaga e le mafai ona suia.

Faaiuga

E faʻavae i luga o manatu o tagata atamamai, aafiaga i luga o le tino ma meatotino faaopoopo, o le glucopifa o se meafaigaluega sili ona lelei mo tagata e faʻateleina le inisalini.I ia tulaga, e taua le filifilia o meaai lelei, faʻavasegaina lou aso i taʻaloga ma auala. Afai e te mulimuli i tulafono, e mafai ona e faʻaleleia le tulaga o le tino ma faʻaitiitia le mamafa.

Glucopeli - o se fualaau faasaina e maualalo ai lona aʻafiaga i le suka o le toto. Talu ai nei, na faʻaaogaina malosi i le tau faasaga i isi pauna. E maua i le ituaiga o laupepa o suʻega eseese (500, 850, 1000 mg). O le faʻatulagaina o tofiga e faʻatonuina e le fomaʻi. O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le metformin, lea e avea o se pa pupuni e faasaga i le ulu atu o gaʻo i totonu o le toto mai le gastrointestinal tract. E tusa ai ma iloiloga, o le glucophage e lava lona mamafa mo le mamafa o le mamafa, ae o lona le pulea pulea e lamatia ai le ola maloloina.

Mataupu faavae o le taotoga

O meaai e le faʻaaogaina e tuua ai le tino i se auala masani, e aunoa ma le tuuina atu i le insulin se avanoa e suia ai le kulukose i totonu o gaʻo.

Faatasi ai ma le lelei o le metformin, o se aafiaga multifunctional i luga o le galuega o okeni i lona atoaga e tu i fafo. O tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi e iloa i lona lava ala le aafiaga o le glucophage, ae leai se tulaga o le faʻaleagaina o le cardiovascular system, o le gastrointestinal tract, ma le tulaga o le mafaufau.

Faʻasalaga le lagona o le fiaai, o le vailaʻau e le afaina ai le mafaufau, ma o le masani masani o le olaga o se tagata e le solia.

O le gaioiga o le fualaau faasaina e fuafua i le faaitiitia o le puleaina o le glycogen e le pancreas ma le ate. I le tulaga o le faateleina o le lagona o le tino i le inisalini, o se lagona faateleina o le fiaai ua aliali mai.

Ina ia aloese mai se tulaga le toʻa, e amata ai e se tagata ona gaosi meaʻai, alu i fafo atu o tulaga o le kalori. O se taunuuga, o le mea lilo e leai se malosi e talepe i lalo ma eli ai lenei aofaiga o meaai. O le gasegase o le gasegase e mafua ai le lafoaia ma le faaputuputu o le gaʻo, lea e tau atu i le gaʻo.

O le faʻaaogaina o le glucophage e le gata ina faʻaleleia ai le gaioiga o le gaioiga o le toto o le toto, ae faʻamalosia ai foi le faʻaaogaina o le kulukose e musele. O le leai o se faʻamalosia faifai pea e 'ai e faʻasalalau le taumafaina o meaʻai i totonu o le tino ma tuʻuina atu le taimi mo le gaosia o meaai e tusa ai ma le tulafono.

"Mo le tele o tausaga sa ou taumafai e faasaʻo le ata. O le gaʻo uma o gaʻo e maua i le manava. Tapulaʻa i oloa falaoamata ma meaʻai gaʻo e leʻi maua ai ni taunuuga. I luga o le fautuaga a ana uo, na ia amata ona sii maia le lomitusi i aso taitasi. Ae i le faaopoopo atu i le paʻu o le paʻu o le paʻu, na te leʻi matauina ai ni suiga. I le masina talu ai, i se falemai sa ou faalogo ai e uiga i le glucophage.

O le mea moni, i le taimi muamua sa ou le amanaiaina. Ma ina ua maeʻa ona feiloai ma se tagata slimmer o loʻu aiga na ou toe faalogo e uiga i le fualaau faasaina. Ona sosoo ai lea, e tusa ai ma le polokalame na atiina ae e le fomai, na amata ona ia aveina pills. I le 3 vaiaso 5 kilokalama na totoe. Masalo o sina mea itiiti, ae pe a maeʻaeʻa aʻoaʻoga ma meaʻai mo au, o se mea muamua lava lea ua ausia. O le a faaauau pea ona ou uuina le vasega lona lua pe a uma se malologa. "

"Ina ua uma le fananau mai ma le aso fanau o le a avea ma faigata ina ia foliga mai. Afai o le taimi muamua na e lauina ai aso ile kefir fesoasoani, o le taimi nei ua leai se aoga. Na ou faalogo e uiga i le glucophage ma na ou fiafia ai.

Na ou masani i le tuufaatasiga, foliga o le gaioiga ma filifili ai e faataitai. Ina ua mavae le masina o le taliaina, o le taunuuga e le o se faamafanafanaga. Ava e na o le 2 kilokalama. Ae na filifili o ia e faaauau pea i le taimi ma e leʻi salamō ai. Ina ua maea le vasega lona lua, e 7 kilokalama na totoe. Na amata ona tali mai le tino. O le mea e malie ai, ou te leʻi lagonaina se faʻafitauli poʻo se atuatuvale. Ua mavae le taimi, pei ona masani ai, i feau i le fale. O le a faaauau pea ona ou fetaui lelei! "

Anna Nikolaevna, 46 tausaga:

"Ina ia fai mai o ia e le masalosalo e uiga i le fualaau oona Glucofage o le leai se mea e fai. Na ia taʻuina pea lava i ana uo e uiga i lamatiaga o fualaau aina eseese. Na foliga mai ia te au o lenei mea ua na o se ituaiga o maa. Ae ina ua maeʻa se taunuuga lelei, na pauu aʻu uo ma taumafai faalilolilo.

I le 46 tausaga, o le maumau e tusa lava pe lua kilokalama e faigata. Ma iinei ina ua mavae le 4 vaiaso o le ave o le iuga e itiiti ifo i le 9 kilokalama. O loʻo lava pea loʻu mamafa, ae a leai se iva na lafoina, ua faigofie atu. O le a faaauau pea ona ou inu ma fefaasoaai taunuuga mulimuli ane. "

"O se 1000 endocrinologist na tofia mai ia te aʻu se glucophage. I le 3 vaiaso na faigofie ai ile 4 kg. Ae o le uunaiga na sili atu ona maofa. Ua toe foi i le masani! Mo le 3 vaiaso ou te leʻi aveina se fualaau e tasi. O se faamaumauga lenei mo au. "

"Ina ua uma ona faatonuina le fualaau faasaina e se endocrinologist, ou te aveina le 5 vaiaso. O le vaiaso muamua na ou lagona ai le gaoioi, o le leai o se meaʻai. E masani lava ona faamalosia aʻu lava e ave meaai. Ina ua mavae ni asiasiga masani i le faletaele, sa ou manao e faalavelave i le ala, ae amata loa ona faaleleia. A aunoa ma le tele o taumafaiga, na leiloa le 7 kilokalama i le masina muamua.

Fuafua o meaʻai, masani masani o le olaga, ma ou te le faʻamapulaʻaina au lava i laʻau suamalie. Ae o mea uma o loʻo i totonu o tapulaa masani! Talu ai nei sa ou aoaoina ai o le glucophage i atunuu Europa e faaaoga e togafitia ai isi faamaʻi. O loʻo i ai se uiga faʻalagolago i le fualaau faasaina. "

"Mai lava i le amataga ua ou iloga i ni foliga matagofie. Ou te talitonu o le pau na o le ausia i le olaga o le faʻamautuina o le mamafa, o lona uiga, o lona pulea. E tusa ma le 20 tausaga, o le 30kg faaopoopo na totoe. I le masina talu ai, na fautua mai ai e le fomai se ala o le aveina o le glucophage 1000. Mo le 4 vaiaso na ave ai le 8 kilokalama, ma mo aʻu o se manumalo tele lenei. O lenei o le a ou uuina le pa fou. "

Le manatu o fomaʻi

E taua le amata ona ave le fualaau faasaina, e tusa ai ma fomai, ma le tofiga. Fautuaga e tatau ona faʻavae i luga o suʻesuʻega o suʻesuʻega ma suesuega suʻesuʻega. Faʻaʻeseʻese le faʻaaogaina!

E pei lava o soʻo se mea vailaʻau, o le glucophage o loʻo i ai faʻamaumauga ma faʻasalaga. O aʻafiaga ua iloa e saienitisi ma fomaʻi ua lisiina i faatonuga, ma ua lapatai mai le fomaʻi e uiga ia i latou. Ole fua, le tele ma le taimi o le pulega e naʻo le fomaʻi e fuafuaina, ma mafaufau i uiga ma gafatia o le tino.

I le tele o atunuu, o suʻesuʻega o loʻo faia i luga o fualaau faasaina mo ona aafiaga ma taunuuga. E le o maua e saienitisi se maliega autasi i le faʻaaogaina o le glucophage mo le paʻu o le mamafa. O fomaʻi uma ua faʻaputuina le tele o tausaga o le mataituina o le aʻafiaga o le fualaau faasaina, ae leai ni tulaga e le lelei le galueaina o totoga taʻitasi poʻo le cardiovascular system.

O le mea autu o le amanaʻia uma o faʻamaoniga mo le faʻaaogaina ma feutagai ma se fomaʻi e uiga i aʻafiaga i le vaitaimi o le faʻatagaina.

E faapefea ona aafia ai le tino?

O le aʻafiaga o metformin i luga o le gaioiga o totoga ma le tino atoa o loʻo faia e tagata suʻesuʻe i le tele o atunuu. Na faʻaalia mai pe a uma le faʻaleleia o meaai, e gaosi lelei le kulūkose i fusi, ma faʻafouina i le gaʻo. I lalo o le faatosinaga o le fualaau faasaina, o le a gaosia ai le aano o le gaʻo, lea e fesoasoani i le faʻavavevave o le faʻamaʻi. I le taimi lava e tasi, o gaʻo gaʻo e leʻi faʻaaogaina e tuua ai le inumaga masani.

A uma ona ave le vailaau, o le lagona faifaipea o le fiaaai e le toe tuliloaina le mea e le mautonu. O le taumafaina, faia e tusa ai ma le faigamalo, e aumaia uma penefiti ma o le taunuuga e leiloa kilokalama.

Le lelei ma le le lelei o le faʻaaogaina

Faʻamatalaga:

  1. Aafiaga lelei i luga o metabolic processes i le tino. O okeni e faia uma galuega i se auala masani, sili atu le kulukose ma gaʻo i totonu o le palapala gaʻo.
  2. Tulafono Faatonutonu o le gaosia o inisalini Fesoasoani e faateleina le suka toto.
  3. Pule o le cholesterol , faʻaitiitia le lamatiaga o faʻamaʻi o le cardiovascular system.
  4. Felauaiga glucose i maso, fesoasoani e gauai i ai.
  5. Fualaau faʻaleleia le toe faʻaleleia ma le fesuiaʻiina o lipid cell.
  6. Fesoasoani le vaevaeina o gaʻo, faʻamaʻiina.

  1. Ma le maʻi fatu , ate, fatuina o meaʻai fatugao ua solia.
  2. Le fautuaina faʻaaoga i tina maʻitaga ma fafine lapatai.
  3. Faʻavalea tino le mafai ona tali lelei i le gcopcophage. O le taimi lenei e faʻasolosolo ai, maʻi ua mavae, toe faʻaleleia pe a mavae ni manuaga, o le inu malosi i taimi uma.
  4. E matua aafia lava i taaloga ave faʻatagaina le fualaau faasaina.

Faʻapefea ona faʻaaoga?

O le metotia, auala ma tulafono o le fualaau faasaina ua faatonuina na o se fomaʻi faapitoa. I lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi, o loʻo maʻi le tagata maʻi i se vasega, e tusa ma le 22 aso, pe a maeʻa ona tuʻuina atu se malologa.

Ina ia faʻaitiitia le mamafa, o le glucophage e faʻaalu 3 taimi i le aso ma pe a maeʻa foi taumafataga. Ole fua ole aso e fuafuaina e le fomaʻi, masani lava e 1500 mg / aso. O le papaa ua foloina atoa ma fufulu i lalo i sina vaega itiiti o vai mama.

O aʻafiaga e tatau ona lipotia i le fomaʻi aoga. E ui lava o ia mataupu e faʻaititia, e masani ona faʻaleagaina, tiga o fatugaʻo, ma isi faʻamaoniga e le tatau ona faʻagaloina.

O maʻi e maua i le maʻisuka o le maʻisuka ituaiga 2 latou te masani ona fesili pe faapefea ona ave Glucophage e ausia ai le maualuga o le togafitiga o le maʻi? O se tasi o fualaau lauiloa e sili ona lauiloa o loʻo i ai metformin hydrochloride, o le kalapu e faʻaaogaina e le gata mo le "gasegase suamalie". O faʻamatalaga e uiga i le tele o tagata gasegase e iloa ai o vailaʻau e fesoasoani e aveesea le mamafa

O le fati o aso nei o le olaga e matua mamao lava mai le fautuaga a fomaʻi. Sa taofi e tagata le savali, nai lo gaoioiga i fafo latou te fiafia ai i se televise po o se komipiuta, ma sui meaʻai maloloina i meaai pisapisao. O sea ituaiga olaga muamua e tau atu ai i le foliga mai o isi pauna, sosoo ai ma le tele o meaʻai, lea, i le isi itu, o se paʻu o le maʻisuka.

Afai i le amataga, e mafai e le tagata gasegase ona taofia le maualuga o le kulukose e faʻaaoga ai se taumafataga laiti ma le faʻamalositino, ona oʻo lea i le taimi e sili atu ona faigata ona pulea. I lenei tulaga, o le Glucophage i le maʻisuka e fesoasoani e faʻaititia ai le suka ma tuʻuina i totonu o le tulaga masani.

Faamatalaga lautele e uiga i fualaau faasaina

O se vaega o biguanides, o le glucophage o se vailaʻau o le hypoglycemic. I le faaopoopo atu i le vaega autū, o le oloa e aofia ai sina vaega ole povidone ma le magnesium stearate.

E gaosia e le gaosi oloa lenei vailaau i se tasi ituaiga - i totonu o fualaau e eseese a latou doses: 500 mg, 850 mg ma le 1000 mg. E le gata i lea, o loʻo i ai foi le Glucophage Long, o se vailaʻau faʻasolosolo umi. E maua i vailaau pei o le 500 mg ma le 750 mg.

Fai mai faatonuga o le fualaau faasaina e mafai ona faʻaaogaina ma isi vailaʻau oona ma faʻamaʻi faʻatasi ma inisini injections. E le gata i lea, e faatagaina le Glucofage mo tamaiti e sili atu ile 10 tausaga. I lenei tulaga, e faʻaaogaina faʻatasi ma isi auala.

O le aoga sili o le vailaʻau o le faʻamavaeina lea o le hyperglycemia ma e le taʻitaʻia ai le atinaʻe o le hypoglycemia. Pe a ulufale atu le kalukafa i totonu o le gastrointestinal tract, o loʻo aofia ai mea o loʻo i totonu, ulufale i totonu o le toto. O aʻafiaga autu o le faʻaaogaina o fualaau faasaina o:

  • faʻateleina le faʻavaveina o le inisalini,
  • faʻaogaina o kulukose,
  • tolopo le absorption o le kulukose i totonu o le manava,
  • faaosofia o le faʻaogaina o le glycogen,
  • faaitiitia i le cholesterol toto, faapea foi le TG ma le LDL,
  • faaitiitia le gaosiga o le kulukose i le ate,
  • faamalositino poʻo le gau o le tagata maʻi.

E le fautuaina e inu le vailaau i le taimi o le taumafataga. O le faʻaaogaina o metformin ma meaʻai e mafua ai le faʻaitiitia o le aoga o le vailaʻau. O le kelikaloga e masani lava ona le fusifusia i fusitelatini plasma. E tatau ona maitauina o vaega o le vailaʻau e toetoe lava a le mafai ona gafatia i le metabolism, e aveesea mai le tino e fatugaʻo i se foliga toetoe lava a le suia.

Ina ia puipuia ni aʻafiaga le lelei, e tatau i tagata matutua ona tausia faʻamalositino saogalemu mai tamaiti laiti. O le vevela e le tatau ona sili atu ma le 25 tikeri.

A e faʻatau se oloa e faʻatau atu na o se faʻamaumauga, e tatau ona e gauai atu i le aso na gaosia ai.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O lea la, faʻapefea ona faʻaaoga le glucophage? Aʻo leʻi ave le vailaʻau, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e mafai ona saʻo le fuafuaina o laasaga tatau. I lenei tulaga, o le maualuga o le suka, o le tulaga lautele o le tagata maʻi ma le i ai o faʻamaʻi pipisi.

I le taimi muamua, e faatagaina le gasegase e ave le 500 mg i le aso poʻo le Glucofage 850 mg 2-3 taimi. Lua vaiaso mulimuli ane, e mafai ona faateleina le fualaau o le vailaʻau pe a uma le faʻatagaga a le fomaʻi.E tatau ona maitauina, i le taimi muamua e faʻaaogaina le metformin, o le maʻisuka e mafai ona faitio i faafitauli faʻaogaina. O na uiga leaga e tupu ona o le fetuunaiga o le tino i le gaioiga a le mea galue. A maeʻa le 10-14 aso, ona toe foʻi lea o le faʻaogaina o meaʻai. O le mea lea, ina ia faʻaitiitia ai aʻafiaga o itu, e fautuaina e vaeluaina le vailaau o le vailaau faʻasaina i nisi o siama.

Ole fua ole tausiga ole 1500-2000 mg. I le gasologa o le aso, e mafai e le tagata gasegase ona oʻo atu i le 3000 mg. I le faaaogaina o tui tetele, e sili atu ona lelei mo le maʻisuka e sui i le Glucofage 1000 mg. I le tulaga na filifili ai o ia e sui mai se isi sui o le hypoglycemic i Glucofage, muamua e tatau ona taofi le toe tago i se isi fualaau, ona amata lea o togafitiga i lenei vailaʻau. O loʻo i ai nisi o vaega o le faʻaaogaina o le Glucofage.

I tamaiti ma talavou. Afai e sili atu le matua o le tamaititi i le 10 tausaga, e mafai ona ia tagofia le vailaau faʻasaina pe tuʻu faʻatasi ma inisini injections. O le fua muamua o le 500-850 mg, ma le maualuga e oo atu i le 2000 mg, lea e tatau ona vaevaeina i le 2-3 inumaga.

I le maʻisuka matutua. E filifilia e le fomaʻi fua o mea, talu ai e mafai e le vailaʻau ona afaina tele ai le gaioiga o fatuga i lenei tausaga. A maeʻa le togafitiga o fualaau, e tatau i le tagata maʻi ona logoina le fomaʻi.

Faʻatasi ma togafitiga insulin. E tusa ai ma le Glucofage, o le muamua o taooto e tumau pea - mai le 500 i le 850 mg faalua pe faatolu i le aso, ae o le fua o le insulin e fuafuaina e faavae i luga o le glucose concentration.

Glucophage Taimi umi: mea e faʻaaoga ai

Ua uma ona matou iloa le tele o le faʻaaogaina o le fualaau oona Glucofage. Ole taimi nei e tatau ona e taulimaina vailaau Glucophage Long - papa o mea faaumiumi.

Glucophage Long 500 mg. I le avea ai o se tulafono, o meaʻai e onā i taimi o taumafataga. O le endocrinologist na te fuafuaina le fuainumera manaomia, ma mafaufau i le maualuga o le suka o le suka. I le amataga o togafitiga, ave le 500 mg i le aso (sili ona lelei i le afiafi). Faʻalagolago i faʻataʻitaʻiga o le kulukose toto, o fua o le fualaau faasaina e mafai ona faʻatupulaʻia lemu i le lua vaiaso, ae naʻo lalo o le vaavaaiga manino a se fomaʻi. O le maualuga pito i aso taitasi o le 2000 mg.

Pe a faʻapipiʻi le vailaau faʻasaina i le inisalini, o le fua o le hormone ua fuafuaina e faavae i le maualuga o le suka. Afai e galo le tagata maʻi e ave le pulu, o le masalosalo o le tui e faasaina.

Glucophage 750 mg. Ole fua muamua o le vailaʻau e 750 mg. E mafai ona faʻafetaui le mea naʻo le lua vaiaso talu ona ave le fualaau. O le togafitiga o le tausiga o aso taitasi e 1500 mg, ma le maualuga - e oo atu i le 2250 mg. Afai e le mafai e le tagata gasegase ona ausia le masani kullukose faatasi ai ma le fesoasoani a lenei fualaau faasaina, ona mafai lea ona ia fesuiaiga i le togafitiga ma le masani fualaau faasaina Glucofage.

Pe a fesuiaʻi mai le tasi vailaʻau i le isi, e tatau ona matau le tutusa o doses.

Tau, manatu o tagata faatau ma mea tutusa

Pe a faʻatau se vailaʻau maʻoti, e manatu le tagata gasegase e le gata i ona togafitiga, ae o le tau foi. E mafai ona faʻatau faʻasolosolo i se falemaʻi masani pe tuʻu se poloaiga i le upega tafaʻilagi a le gaosiga. O tau o fualaau oona e ese mai i luga o le ituaiga o faʻamalolo.

Glucophage o se fualaau faasaina e togafitia ai le maʻisuka, ae o nei aso e masani lava ona faʻaaogaina ei latou e manaʻo e aveesea le mamafa. E le pei o le tele o isi gaʻo gaʻo, Glucophage e matua le afaina i le soifua maloloina, talu ai ona faʻaaoga saʻo e masani lava e le afaina ai aʻafiaga. O le matafaioi o le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o metformin. O lona gaioiga e faʻamoemoe i le faʻaitiitia o le kulūkose ma le cholesterol leaga i le tino, lea pe a maualuga le mamafa.

E aoga le Kelikaloga mo le paʻu mamafa?

A maeʻa ona tago i le vailaʻau i totonu o le tino, faʻaititia le faʻaititia o le inisalini. Faatasi ai ma se maualuga maualuga o le inisalini i totonu o le toto, o meaʻai uma e ulu atu i le tino o le tagata ma meaai e teuina i le sili atu gaʻo.I le isi itu, o le inisalini e maua i totonu o le tino ona o le faateleina o le iniseti o le kulukose i totonu o le toto. O le mafuaaga lenei mo le faʻaalia o se faʻafitauli faʻafitauli i tagata e sili atu le mamafa i le manava ma itu. Faatasi ai ma le faʻaleleia lelei o le Glucofage, o metabolic processes in the body normalize, ona o le tele o le gaosiga o le kulukose ma le inisalini ua muta.

O lenei vailaʻau faʻatau malosi ai le maʻisuka, faʻatonutonuina toto kulukose ma le insulin. I le faʻaopoopoga, e fesoasoani i le maualalo o le cholesterol atoa, lea e afua ai le maʻi cardiovascular.

O le faʻaaogaina o le Glucofage mo le gau o le mamafa e mafai ai e oe ona faʻamaopoopoina le gasegase o le lipid i totonu o le tino, faʻapea foʻi le faʻagesegeseina o le faʻafefe o gaʻo i totonu o le manava. E tusa ai ma iloiloga e uiga ile Glucofage, ua fautuaina ina ia faʻaaogaina pe faʻaitiitia le faʻaaogaina o laʻau suamalie ma isi vailaʻau gaʻo vave mo le mamafa o le mamafa.

E tatau ona ave le kelikafaʻi i lalo o le vaavaaiga faafomai. Mo le faʻasaʻoga mamafa, e ave i le 500 mg 3 taimi i le aso, i le taimi poʻo le maeʻa o taumafataga. Faʻasolo le papa maʻa e aunoa ma le faimama ma inu le tele o vai (a itiiti ifo ma le 1/2 ipu). Afai e atiaʻe e le tagata maʻi le gaioiga pe a uma ona ave Glucofage, ona vaeluaina lea o lana tui. Faʻaaogaina o meaʻai e mauʻoa i gaʻo gaʻo vave e mafai ona mafua ai aʻafiaga e pei ole manava.

O le umi o lenei vailaʻau e le tatau ona silia ma le 18-22 aso. A maeʻa lena, fai se malologa o le 1-2 masina. O faʻamavae vaʻaia e taʻitaʻia ai le suiga o le tino i le fualaau faasaina, ma o se taunuuga o le metformin e le mafai ona faʻaalia atoatoa ona mea e mu ai le gaʻo.

O aʻafiaga i le taimi o togafitiga faʻatasi ai ma fualaau faasaina e naʻo tulaga faʻapitoa lava e matauina, ma o iloiloga o le Glucofage mo le mamafa o le mamafa e masani ona lelei. E mafai ona tatou fai atu o se vailaʻau lea e na o le pau lea o le faaolataga mo tagata e le lelei le gaosiga, gaʻo ma le toto maualuga.

Faʻatinoga o gaioiga

A maeʻa le isi taumafataga i le toto o se tagata, o le maualuga o le kulukose e maualuga lona alualu i luma. E mafua lenei mea i le mea moni e amata ona galue mamafa le pancreas.

O lenei tino e maua ai le inisalini - o lana lava homone. E le gata i lea, o gaioiga e matua aʻafia le kulūkose, taofi i le lipids.

A maeʻa le aveina o le kulupu, o le a amata faʻavavevave le vave o le gaʻo, ma o le suka e sili atu lemu. O lenei vailaau faʻasaina ei ai le gafatia e taofiofia ai le tele o le 'ai.

O nisi fomaʻi e fai mai o le taimi o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e tatau ona e le toe galue ma au masani masani faaletino mo sina taimi. Talu ai ona o le aoga i le maualuga o le maualuga o le eletise i le toto ua faʻaititia e le tele o taimi. E tupu lenei mea ona o le lactic acid e gaosia i taimi o faamalositino.

E taua le taulaʻi atu pe a uma ona ave le isi fualaau o le kullufafa i totonu o le tino, ona faʻaititia ai lea o le inisalini.

E mafai foi ona vave vave ma lelei le faʻatulagaina o faiga faʻavae.

O lea, ua taofia le gaosiga o le kulukose.

O le vailaʻau e faʻateleina ai le paʻu o le mamafa o le mamafa, ma faʻamalosi lelei foi e tau i se faʻamaʻi e pei o le maʻisuka.

E faʻaitiitia ai le mea oona gaʻo - cholesterol i totonu o le toto. Ma o ia, e pei ona e iloa, ua toetoe lava o le mafuaaga autu o faʻamaʻi e fesootaʻi ma vaʻa toto ma le muso o le fatu. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e pei o le glufakika e fesoasoani e toe faʻafoʻi ai le gaʻo gaʻo.

E faʻagesegeseina ai le faʻaaogaina o gaioiga i totonu o le inumaga o le gaʻo gaʻo ma le gluconeogenesis. Ona o le tele o uiga lelei, o lenei vailaau ua faamaonia e tagata faapitoa mai le fomaʻi, ma ua manatu foi e leai se aoga.

Mo le tele o taunuʻuga, e tatau ona e vavaeeseina atoatoa le faʻaaogaina o meaai suamalie, meaʻai gaʻo ma falaoamata.

E fautuaina e faʻagata le gaʻo gaʻo i le meaʻai.Taua tele e tatau ona tuʻuina atu i aso masani ma meaʻai.

E fautuaina e fomaʻi le taofi o le ulaula tapaa ma faʻaitiitia le faʻaaogaina o le ava malosi. E tāua le tausisia o meaʻai faʻatulagaina, talu ai o soʻo se vavaeese mai tulafono e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻafeagai atoatoa.

O le fualaau faasaina "Glucophage" e fesoasoani e faaitiitia ai le mamafa o ituaiga ituaiga o saccharides i le toto, ma o lenei meatotino o le faavae lea mo togafitiga o faamai pipisi.

Faatasi ai ma se faaitiitia o maualuga o le suka, o le kulukose e le suia i le tino, ma o le mea lea e le saofaga i le faateleina o le mamafa o le tino. Ona o lenei mea, e toatele tagata taʻaalo latou te faʻaaogaina vailaau e "faʻamago" ai o latou tino.

O le faʻaaogaina masani o le fualaau faasaina e mafai ai e oe ona maualalo le cholesterol i le tino.

O le aʻafiaga o le leiloa o le mamafa e matua faʻaleleia pe a faʻaogaina le faʻaaogaina o le kullufafa ma le faʻaaogaina o meaʻai laiti ma le suamalie. O le mea lea, o togafitiga fualaau faasaina e tatau ona faaopoopoina i se taumafataga e faʻaitiitia ai le mamafa o le mamafa.

"Glucophage" e le gata ina faʻaititia ai le kulūkose, ae e faʻamamaina ai foi le paleni o siakila ma insulin, ma faʻamaonia ai faiga faʻavaomalo ile tino.

O se taunuuga, o le faaputuputuina o le tele o gaʻo o le tino e le tupu, ma o le gaʻo oona o loo i ai nei ua matua "mu". O le tele o gasegase na mauaina le uluai togafitiga ma Glucofage ua faitio i le vevela o le paʻu i totonu o le manava ma ogavae.

E tusa ai ma le au suʻesuʻe mai fafo mai le Cardiff University (Cardiff University), o le faʻaitiitia o le mamafa o le mamafa na matauina ina ua maeʻa le tagofia o fualaau faasaina (Metformin) (faa-Peretania o le Glucofage) e faaitiitia ai le lamatiaga i le 38% ma le 40%.

O le mamafa o le pa'ū o tagata mamai sa matauina i le 41% o mataupu.

Ae ui i lea, o tagata taʻitoʻatasi e faʻateleina le mamafa e tatau ona faʻaaogaina lenei fualaau faʻatau fua i le maeʻa ai ona feutagai ma se fomaʻi ma tuʻuina atu se suʻega faʻapitoa. Afai o le tagofia o fualaau faasaina e taua tele mo tagata mamai, ona faigofie loa lea o se tagata pipili, togafitiga a le tagata lava ia, e mafai ona afaina ai lona soifua maloloina.

O le tele o fomaʻi Rusia e le lelei i le ave o fualaau faasaina, e naʻo le aveesea o le mamafa. I lo latou manatu, o le Glucophage ua faamoemoe mo faamoemoega eseese ma o lona le pulea le faʻaaoga e mafai ona afaina ai le soifua maloloina o le tagata. Ma

O le mafuaaga tonu lava lea o le vailaʻau i falemaʻi a Rusia e na o le fomaʻi e mafai ona maua mai, ma e tele meaʻai e faʻatagaina a latou gasegase ina ia faʻasaʻo pe afai e manaʻo le isi e faʻaaogaina na o le mamafa o le mamafa.

Faʻafefea ona aʻafia le tino i le glucophage i taimi o le paʻu mamafa

O le faʻaaogaina o glucophage e faʻaosofia ai le faagasologa o le faʻamaʻiina o gaʻo gaʻo ma faʻaitiitia ai le faʻaleleia o gaʻo meaʻai e ulufale i totonu o le tino ma meaʻai, aʻo faʻaititia foi le maualuga ole inisalini. Ona o le maualuga o le inisalini, o calories e teuina i le tulaga o le gaʻo gaʻo. O le faʻaitiitia o le maualuga o le inisalini e maua mai i le pancreas e mafua ona o se faʻaitiitia o le kulukose toto ua taofiofia e le metamorphine. O lenei vailaʻau i le taimi lava e tasi ma le maualuga o le inisalini e faʻaitiitia ai foi le lagona o le fiaaai, o lea e amata ai ona itiiti le taumafa o tagata na ave le fualaau faasaina. E le gata i lea, o le toe faʻafoʻiina o le gasegase ma faʻaitiitia le gaosia o le inisalini ma le suka i le toto, e le gata o le gau o le glucophage, ae o le cholesterol.

Suesuega ua faaalia ai le lelei o le fualaau faasaina ua faaitiitia i le faateleina o le malosi o le eletise, faapea foi ma le faaaogaina o "meaola" saoasaoa ma mea suamalie. O le mea lea, e tatau ona faʻapipiʻi faʻatasi ma se meaʻai faapitoa ile mauaina o le glucophage.

New Bill Diet Pills

Taumafa masani mo le kulupu e faʻaitiitia ai le mamafa

Ina ia mafai ona ausia lau sini ma ia le toe maua ni pauna, ave le glucophage, e tatau ona e tausisi i se taumafa lelei ma ia le aofia ai i meaai uma meaai mama atoatoa e aofia ai "mea vave" gaʻo. E mafai ona e pipii i se paleni taumafa e ala i le faʻaitiitia o le aofaʻi o le kalori, poʻo le faʻaaogaina o meaai e le paleni e aofia ai le tele o "mea maʻaleʻale" gaʻo ma le faʻaaogaina o le lipid.

Faʻaaofia lau mea taumafa e maualuga i le fiva: fatu atoa ma falaoa atoa o falaoa, fualaʻau, ma leki. Aveese le patarchy potato, sugar, honey, ma fualaau mamago, fig, vine ma faʻi mai le lisi atoa.

E faʻapefea ona ave le glucophage mo le paʻu o le mamafa

Ave le 500 mg glucophage mo le mamafa o le paʻu 3 taimi i le aso ao lei faia le taumafataga. I le mea e iai lau vavao vavalalata, atonu e mafua mai i le tele o le gaʻo. Afai e mataʻituina le naʻo, o le fualaau o le fualaau faasaina e tatau ona faʻaititia i le 2 taimi. E tatau ona faʻaaogaina le kelikaloga i vasega e le sili atu ma le 3 vaiaso. Ina ia faʻamalosia le iuga i le 6-8 vaiaso, e mafai ona toe faia le vasega.

Upumoni ma talafatu e uiga i Pills Piet

Ina ia faʻaleleia le aʻafiaga o le glucophage, faia masani masani faʻamalositino faʻamalositino, faʻamamaʻa atoa le faʻamalosi tino faaletino

E faapefea e le fualaau faasaina "Glucophage"

I lalo o le igoa "Glucofage", metformin hydrochloride, lea e faʻaaogaina i le togafitiga o le maʻisuka, o loʻo faʻatau atu i le maketi o sauniuniga faafomaʻi. O le aʻafiaga autu o lenei fualaau faʻatau e taulai i le faʻaitiitia o le maualuga o le toto toto, ausia e ala i le taofiofia o le sosoʻo o le kulukose i le ate. E le gata i lea, o le metformin e fesoasoani e faateleina ai le gaʻo o le kulukose, lea e fesoasoani foi i le maualalo o le suka.

O le kelikaloga o loʻo i ai se isi gaioiga taua - e faʻaitiitia ai le maualuga o le insulin, o le hormone e fesoasoani i le faaliliuina o meaʻai mai meaai i ni sima gaʻo.

O le mea lea, o lenei vailaʻau e fesoasoani e faʻaititia ai le mamafa e ala i le faʻaleleia o le gaosiga o gaʻo (o loʻo vave ona faʻaumatia, nai lo le lafoina i "fat depots") ma le faʻamautuina o le gaosiga o le kulukose.

Le Fesoasoani a le Glucophage e Faʻateleina Mataua?

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o le metformin o, muamua lava, o le maʻisuka o le ituaiga lona lua. Ma talu ai e le faʻasaina lenei vailaʻau mo le faʻatau e aunoa ma se faʻasalalauga ma ua manatu e saogalemu, e masani ona faʻaaogaina mo le gau o le mamafa. Ae o suesuega na faia e saienitisi Rusia na faaalia ai o Glucopeli na o ia e le fesoasoani e faaitiitia le mamafa, aemaise lava pe afai o le mafuaʻaga o lona foliga e le o le maualuga o le kulukose ma se predisposition i le maʻisuka, ae o le faʻasalalauina o le pala ma le ola le mama.

Faʻaauau le tautala, pe a fai e te tago i le Glucofage mo le paʻu o le mamafa ma i le taimi lava lea e te faʻavaveina ai meaʻai vave ma le paʻu suamalie, o le a leai se paʻu mamafa. Ae afai e faʻaopoopoina lona faʻaaogaina ma se meaʻai laʻititi-gaosi (mo se faʻataʻitaʻiga), ona mafai loa lea ona vave faʻateleina le faagasologa o le aveesea o le mamafa mamafa. O le a tupu lenei mea ona o le faʻamautuina o metabolic faagasologa ma se faʻaititia o le maualuga o meaʻai gaʻo e maua mai ai meaai.

Faʻatau saʻo le faʻaaogaina o fualaau faasaina "Glucophage", e mafai ona faʻaititia le mamafa i le 8-10 kilokalama i na o le lua i le tolu vaiaso.

E faʻapefea ona ave le "Glucophage" e faʻaitiitia ai le mamafa?

Ina ia mafai e Metformin ona galue lelei i le mea e mafai ai, e tatau ona faia i taimi uma ma e tusa ai ma se polokalame faapitoa. E le silia le 22 aso, pe a maeʻa, e tusa lava pe leai se taunuʻuga o le taunuʻuga, ma e te manao e le toe maua le mamafa, e tatau ona e malolo mo le 2 masina, ona toe faʻaauau lea ona e tago i le fualaau faasaina.

E tatau ona e inuina le metformin faʻatolu i le aso ao le i faia le taumafataga, inu i sina vai mama. O le fualaau e tatau ona 500 mg, ae afai o le naʻo e vave lava ona uma le pule, e tatau ona faaitiitia le fua ole 1/3.Mo le taimi atoa o le faʻaaogaina o le Glucofage, o le ava malosi, o punaoa o gaʻo gaʻo ma soʻo se mea e maua ai suka e tatau ona vaʻavaʻavaʻavaʻai mai le taumafa.

Le manatu o fomaʻi e uiga i le aveina o le "Glucophage" e faaitiitia ai le mamafa o le tino

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina mo le togafitiga o se faʻamaʻi i tagata e leai ni faʻamatalaga mo lenei mea, mai le manatu o vailaau, e valea. Ua mamanuina le glucopifa e faʻatonutonu ai le kulūkose pe afai o lona faʻasinotonu i le tino e sili atu le maualuga nai lo le masani. I lenei itu, e le talafeagai le faʻaaogaina i le leai o ni mea sese - e mafai ona afaina ai le gaioiga o le pancreas.

O le mea lea, o le faaitiitia o le mamafa ma le fesoasoani o le "Glucophage" e le o se manatu sili ona malamalama, talu ai o lenei vailaau faasaina ei ai le tele o mea e tetee ai ma e mafai ona afaina ai le galuega a nisi o totoga.

O nisi o mea e paʻu ai mea mamafa e aofia ai le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻaitiitia ai le mamafa o le mamafa.

I le taimi muamua, o nei vailaʻau ua faamoemoe e togafitia ai faʻamaʻi, o le taunuuga e ono oʻo i ai le gaʻo.

O le auala e faitioina e tagata atamamai, ae le maumau lona lauiloa ia i latou e mananao e aveesea le mamafa i se taimi puupuu. O se tasi o fualaau faasaina o le Glucophage.

O le a lenei vailaʻau?

Glucophage o se sauniuniga mai le vaega o biguanides. O fualaau e masani ona faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka ma faʻaaogaina se tasi o faʻamaoniga autu o lenei maʻi - sili atu le mamafa. O le tuufaatasiga o fualaau oona i lenei vaega e aofia ai le tele o metformin. O le vaega e iai se faʻalavelave faʻapitoa i le tino ma i se taimi pupuu e faʻaumatia ai se taua tele o pauna faaopoopo.

E maua le kelikafaʻi i le ituaiga o laupepa e ufiufi ma se atigi paʻepaʻe. I totonu o se tasi afifi e mafai ona i ai ni vaega 30, 50, 60 poʻo le 100. O le mea autu aoga i le vailaʻau o le metformin hydrochloride. E i ai le tele o ituaiga o glucophage, e ese mai i le faʻaogaina o lenei mea. E mafai ona e filifilia le ituaiga o fualaau faasaina e ala i le faaopoopoina o lona igoa i se numera patino - umi (500, 700), 850 poʻo le 1000. O ituaiga vailaʻau faʻaaogaina e faʻaaoga i le togafitiga o laʻasaga maʻoti o le maʻisuka ma eseese i le maualuga o le aoga.

Tagata faʻatau i le sauniuniga, e tusa lava po o le a le faʻaogaina o le vaega galue, o:

  • magnesium stearate,
  • hypelloli,
  • povidone
  • microcrystalline cellulose,
  • sodium carmellose.

Faailoga mo le faʻaaogaina


O le faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o le kulukose o le maʻisuka ituaiga 2
.

O le vailaau faʻasaina e mafai ona faʻamatalaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa mo le gaʻo, pe afai o sea tulaga e faʻaosofia e le faʻamalosia ile inisalini lona lua.

O le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻatagaina mo tagata mamaʻi mai le sefulu tausaga, ae i le tele lava o faʻaaogaina o se vaega o le monotherapy matutua. E le o faamatalaina e le kamupanī isi faʻamatalaga i totonu o faatonuga mo papa.

E fesoasoani le aveesea o le mamafa?

O le glucopifa o loʻo i ai le tele o aʻafiaga i luga o le tino, ae o le aafiaga o le gau o le mamafa e ausia ona o nisi o meatotino o le metformin . I le tasi itu, o lenei vaega o loʻo i ai se meatotino aorexigenic (faʻasaʻo le manava, faʻateleina le faʻasologa o le saturation i vaega laiti o meaai). I le isi itu, o le metformin e faʻaitiitia ai le maualuga o le inisalini i totonu o le tino, ma mafua ai le faʻaumatiaina o gaʻo susu i vaega o faafitauli. O le aʻafiaga o loʻo faaopoopoina e isi faʻafanua Glucophage.

O le faiga o le gaioiga o fualaau faasaina o meatotino nei:

  • faaitiitia i le toto o le kulukose toto,
  • o se faʻaopoopoga taua o siama o le tino i le inisalini,
  • le faʻamaoniaina o le faiga o le metabolic i le tino,
  • faʻaititia le faʻalaumalieina o gaʻo i le masini vai,
  • puipuiga o maʻi o le tino vascular systems,
  • aveese mai cholesterol lamatia mai le tino,
  • lalo ifo o le kulūkose o le intestinal,
  • faamautuina o le tuufaatasiga o le inisalini e ala i le fualaau toto.

Tosiga ma le pulega

Pe a faʻaaoga Glucofage mo le gau o le mamafa, e fautuaina e faʻaaoga naʻo se vailaʻau faʻamaʻi ma le maualuga o le 500 mg o le gaioiga gaioiga galue. O isi ituaiga o fualaau faasaina e mafai ona afaina ai le ola maloloina pe afai e le aveina mo lona faamoemoega faamoemoeina. O le maualuga o le mamafa o le mamafa o le mamafa e tatau ona sili atu i le luasefulu aso. Toe fai pe a uma ni nai vaiaso.

  • ave le fualaau faasaina tasi papafa faatolu i le aso,
  • e tatau ona ave fualaau i le taimi lava e uma ai pe a 'ai meaai,
  • meaʻai e fautuaina e inu tele vai.

O le tau o le glucofalk e mai i le 100 i le 700 ruuga, e fuafua i le faʻaogaina o le mea galue malosi ma le voluma o le afifi.

Pe a filifilia ni analogues, e taua le mafaufau i le faʻamoemoe o le faʻaaogaina o fualaau faasaina .

Afai o le vailaʻau e faʻaaogaina e avea ma auala e faʻaitiitia ai le mamafa, ona sili atu lea ona lelei le vaavaai mo mea e suitulaga i vailaʻau gaʻo faʻafefete poʻo vailaau faʻapitoa faʻataʻitaʻi e fuafuaina e faʻaitiitia ai pauna faaopoopo.

O vailaau nei ua manatu e faʻaaogaina fualaau mo fualaau faʻataʻitaʻi:

  • Siofor (o le tau maualalo e 260 rupu, pe a faatusatusa i le Glucofage, o le fualaau faasaina e sili atu ona saogalemu mo le tino, ua faaaoga e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2, e mafai ona aveese le mamafa o le mamafa),
  • (o le tau o le 270 rubles, o se mea e maualalo ai le suka o le biguanide category),
  • Formethine (o le tau maualalo e 100-120 rubles, o se vailaau ua faatonuina mo le togafitiga ma le puipuia o le mea oona i le maʻisuka ituaiga 2),
  • Langerine (o le tau o le 270-300 rubles, o le vailaʻau e aofia ai le metformin, e aofia ai le vaega o biguanides, e faʻaaogaina e puipuia ai le gaʻo i le maʻisuka),
  • Nova Met (tau mai le 200 rubles, o le gaosiga gaosi o le metformin, e faatatau i le vaega o fualaau oona e faaaoga e togafitia ai le maʻisuka ma le gasegase mafua mai i lenei maʻi).

Mafaufau a fomai

O faʻatau faapitoa e faʻasaina le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina e aunoa ma le tagata maʻi o loʻo i ai faʻamatalaga mo lo latou faʻaaogaina. E le o se faʻasalaga le keli. O lenei fualaau faasaina ua fuafuaina mo togafitiga o le maʻisuka ma ona faʻaaliga. O le aʻafiaga o le gau o le mamafa i lenei tulaga o se taunuuga o le faʻamautuina o le toto ma taulasea. Afai, e ui lava i lapataiga a fomaʻi, o le Glucofage e faʻaaogaina mo le gau o le mamafa, ona tatau ai lea ona maitauina le tele o tulafono taua.

E faavae i manatu o tagata atamamai, o faaiuga nei e mafai ona tosina mai:

O faʻafitauli sili o le faʻaogaina o le glucophage

Ae e te leʻi amataina lenei vailaʻau, e tatau ona e faʻatalanoa ma lau fomaʻi pe faʻapefea ona e aveina le Glucofage Long mo le paʻu o le mamafa. E i ai ni mea faʻapitoa, ma o nei mea uma o se tagata lava ia. Ma e tatau ona e inu i le tele o vai pe'ā maeʻa lau pepa. Ma aua nei galo e uiga i le meaai. Faʻalogo i le tele o mea le lelei pe a faʻaaogaina

Glucopeli mai le meaʻai:

  • E le mafai ona e aveina atu i tagata e maualalo le suka o le toto, aua o le fesoasoani a le kullucofage, o le kulukose o le a le gauaiina e le tino, lea e mafua mai i taunuuga (o le leiloa o le mamafa e mafai ona leaga),
  • E mafai e se tagata ona paʻu i se paʻu pe afai na te le taliaina saʻo Glucophage,
  • O le tui o le iniseti, vomiting, ma le nausea e mafai ona tupu
  • O le i ai o se tofo metallima i le gutu,
  • Maʻa vevela ma manava.

O le mea lea, o le faʻaaogaina o le kulupu mo le mamafa o le mamafa e tatau ona faia pe a fai e te le maua ni faʻafitauli manino o le soifua maloloina. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e muamua faia se suʻega faafomaʻi, pasia ni suʻega faʻapitoa. O faʻamatalaga e uiga ia i latou ua leai se mamafa e uiga i le Glucofage o loʻo taʻu mai ai o lenei vailaʻau e fesoasoani tele i le tau faasaga i le isi kilokalama e aunoa ma le faʻaaogaina o meaai faapitoa.O le kulūkose toto e laʻititi.

Manatua! I le mea e te le o maualalo i le okesene, faʻafeiloaʻi e mafai ona faʻateleina lou tulaga lautele.

O le mea lea, o le Glucofage mo le gau o le mamafa e fesoasoani i le aveeseina o pauna faaopoopo e aunoa ma le fetuutuunai o le soifua maloloina pe afai o le tagata e leiloa le mamafa o loʻo i ai uma suega i le faasologa, o le kulukose o le masani. Ae e le tatau ona galo ia i tatou meaʻai ma sina faʻaletino faaletino. E taua foi le maitauina o le glucophage e le mafai ona faia i le taimi e tasi ma isi vailaau e maualalo ai le kulukose o le toto. E tatau lava ona vavaeese mea uma.

Katerina, 41 tausaga: E toatolu laʻu fanau, o lea la e matua leai lava se taimi mo taaloga. E ui lava i le mamafa o galuega, ae na ou matua manao lava e aveesea le mamafa ma faaleleia aʻu lava. Na ou faitau e uiga i le fualaau faasaina Glucofage ma filifili ai e faataitai lona aafiaga ia te au lava ia. O le a la? O le taunuuga, ioe, e le itiiti ifo i le 30 kilokalama., E pei ona ou manaʻo ai, ae 4 kilokalama. Na mafai ona ou lafoina. O le mea autu iinei o le faitau ma le faʻaeteete faatonuga ma galue na o ia. Oi, ma sili atu. A o inu i nei fualaau oona e le inu ava malosi!

Lina, 38 tausaga: Sa amata ona ou inuina Glucofage e leiloa le mamafa. Ou te le maua i taimi uma le taimi e faʻaalu ai le taimi i laʻu ata, ae o loʻo i ai suiga i loʻu lava olaga. O lea na ou liliu atu ai i nei fualaau aina, lea na fautuaina au e laʻu uo. O loʻu mamafa ua faaitiitia i le 6 kilokalama. O le isi mea sa ou matauina na toe foi mai le metabolism i le masani. O fualaau o loʻo fautuaina mo tagata e maua i le maʻisuka, ae o latou o se tasi o auala sili ona lelei e aveesea ai le mamafa. Ou te fiafia io latou aafiaga, e lei faaalia ai ni tulaga leaga.

Fai mai tagata: afai e alu se fafine i se meaai ma amata ona pamu, ona toe alu lea i le lua i ni nai itula. A oʻo mai i se faʻafitauli e pei o le mamafa, e tatau ona faʻamautinoa lona mafuaʻaga ma faʻamautuina le auala e fofo ai. O nisi fafine filifilia Glucopeta mo le mamafa o le mamafa. O faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina, faʻamatalaga ma le tele o isi mea o le a talanoaina i le aso.

E fesoasoani le fualaau e aveesea ai le mamafa pe leai?

O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o vailaau mo togafitiga o loʻo iai i totonu ole vailaʻau oona. O lona vaega taua o metformin hydrochloride. Faʻalagolago i le vailaʻau o le mea galue, o loʻo i ai sui soʻo faʻamalositino ma se faʻaogaina numera o le 500, 850 ma le 1000 mg.

O lenei vailaʻau e fesoasoani e faʻaititia le toto toto, ae le faʻaosofia ai le atinaʻeina o le hypoglycemia. E le gata i lea, o le masini o le galue o mea e gaosia e fausia i se auala e le maua ai le inisalini, o le gaosiose gaosiga e faʻasaina, ma ua faʻaitiitia lona maualuga o le faʻamamaina. O se taunuuga, o le kulukose e le suia i le gaʻo o le tino.

O le tele o tamaitai e leʻi leva ona latou ave Glucophage mo le mamafa o le mamafa. O faatonuga mo lenei fomaʻi vailaʻau e le maua ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina. O ana molimau autu e aofia ai:

  • ituaiga 2 maʻisuka
  • Igoa oona, faatasi ai ma le maualuga o le tetee i le inisalini.

Taua! Ina ia mafai ona foia le faafitauli o le mamafa, o nisi fafine e ave le "Glucofage Long 500" mo le mamafa o le mamafa. O faʻamatalaga e uiga ia te ia e le mafai ona taʻua fomai ni mea lelei. O le tele o tagata atamamai e fai mai o le fualaau faasaina ua na o le togafitiga o le maʻisuka ua fuafuaina. I tagata soifua maloloina, e mafai ona faʻaosoosoina ai le atinaʻeina o aʻafiaga faigata.

List of contraindications

E tusa ai ma le faʻamatalaga i le meafaigaluega na faʻamatalaina, o loʻo tuʻuina atu i vailaau faʻasaina i le naʻo le faʻasologa o fualaau oona "Glucofage Long 750" mo le mamafa o le mamafa. O faʻamatalaga e uiga i tagata na faʻataʻitaʻiina lenei meafaigaluega e sili ona lelei. O le toʻatele e faitio i aʻafiaga faʻaauau pea, ae o loʻo faʻaauau pea ona faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino.

O le a tatou toe foi mai i lenei mea i se taimi mulimuli ane, ma o lenei sei tatou talanoa e uiga i le faʻasaʻo. O le mea e leaga ai, e le o tagata uma e tago Glyukofazh e suʻesuʻe ma le totoa le faʻamatalaga.O le aveina o nei laupepa e matua faʻasaina i le suʻesuʻeina o tulaga faʻaleagaina ma maʻi:

  • maʻetukacidosis o le maʻisuka,
  • taotoga taotoga
  • gasegase tuga
  • manuʻa
  • afaina le ate
  • fomaʻi faʻapitoa,
  • coma
  • lactic acid acidosis,
  • taumafa hypocaloric
  • tasi le le faapalepale,
  • lagona tele i vaega taʻitasi,
  • ava malosi,
  • o le ava malosi.

Manatua! E le gata i lea, o le fualaau faasaina "Glucophage" ua solia i tamaitai o loo fanauina se tamaititi, ma ao faagasolo le susu.

Faamolemole ia matau: o le faamatalaga ua taua ai o le tagata ua faamatalaina le vailaau faafomai ua solia i tagata e sili atu i le 60 tausaga. E le gata i lea, e tatau ona lafoaia se vailaʻau oona i le gasologa o galuega e aʻafia ma le faʻamalositino faaletino.

"Glucopeli" mo le gau gau: iloiloga, pe faapefea ona ave

E ui lava o le Glucofage o se tasi o faʻamatalaga o fualaau faʻasaina ma ua naʻo le maʻisuka ituaiga 2, faʻapea foi ma le tele o meaʻai e fesootaʻi ma lenei maʻi, o nisi o fafine ua faʻafetaui lenei vailaʻau faʻafomaʻi e faʻafefe ai le mamafa.

O le a le mafuaʻaga o lenei mea? Faatasi ai ma meaʻai, tatou te maua ai ni paletini, vitamini, gaʻo, micro ma elemene elemene, gaʻo. O le vaega mulimuli e fesoʻotaʻi tuusaʻo ma le gaosia o le kulukose e le tino.

E pei ona e iloa, o gaʻo meaʻai o se punavai o le malosi. Afai e te le faʻaaluina, ona liua lea i totonu o le gaʻo, lea e faʻaputu i le tele o tausaga, ma e tele lava ina faigata ona faʻaumatia. Talu ai ona o mea tau hypoglycemics o Glucophage, na amata ai ona inu e tamaitai nei fualaau.

Faamolemole ia matau e le o faamaonia e fomai lenei mea. Latou te matua le fautuaina e avea Glucopeli mo isi faʻamoemoe, aua o lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o aʻafiaga faigata.

E tusa ai ma iloiloga, e ave e tamaitai fualaau ao le i momoe. O le po, pe a malolo o tatou tino ma toe faʻaleleia, o le ate o loʻo galue malosi. E faʻamavaeina le glycogen totō, ae o loʻo faʻapipiʻiina fale o le kulukose. O le vailaʻau faʻamatalaga faʻapitoa e faʻalavelaveina nei faiga. Ma o le faagasologa lenei o le leiloa o le mamafa.

Ua uma ona matou maitauina o loʻo i ai fualaʻau o le kalapu ma numera telefoni numera. O le fuainumera e iloa ai le atinaʻe o le elemene galue. O aso uma ma le faasologa o le aveina o vailaʻau e mafai ona fuafuaina e se fomaʻi faapitoa.

Matou te maua se manatu mai

E pei ona uma ona taʻua, o le tele o fomaʻi poto faapitoa e tetee i le aveina o Glucophage mo le mamafa o le mamafa. Ae paga lea, o lenei mea moni e le taofia nisi o tamaitai. Sei o tatou iloa manatu o tagata na latou ave nei fualaau aina ina ia faʻaitiitia ai le mamafa o le tino.

O le toʻatele o fafine e fai mai o se taunuuga o le tagofia o fualaau faasaina, na latou faʻaalia ai aʻafiaga. O le tele lava o taimi, o nei ulu o le ulu o le vevela tele, manava manava, osofaiga a le nausea ma le vomia. Ina ua uma ona faalēaogāina le fale o le falemaʻi, o lenei faailoga na mou atu.

Ae mo le gau o le mamafa, e tele tamaitai ua faamalieina i taunuuga. I le averesi, i le masina e tasi na latou le maua ai le 3 kilokalama, ae i le taimi lava e tasi na latou mulimuli ai i se meaai malosi. O nisi o iloiloga e iloa ai o le 'ai ma le' aina o selu, aafiaga faʻaleagaina mai le faʻaaogaina o le kalapu.

E toʻatele tagata e faʻaaoga le Glucofage 850 mo le mamafa o le mamafa. O faʻamatalaga e uiga i tagata suʻesuʻe mai fafo o loʻo faailoa mai ia ituaiga o vailaau faʻasaina e tusa ma le 38% le faʻaititia o le lamatiaga o le fatu, 40% le faʻaitiitia o le mafai ona paʻu, ma le 41% faʻaleleia i le tulaga o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. Ae mafai e lenei meafaigaluega ona fesoasoani i le tau faasaga i le mamafa o le mamafa?

"Glucophage 850" o le a lea?

Glucophage o se vailaʻau faʻaaogaina i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 ona e faʻaitiitia ai le maualuga o le inisalini i totonu o le toto. O le gaosiga autu o le vailaʻau o le metformin hydrochloride.

Metformin e mafai ona faʻaitiitia le kulukose ma le cholesterol leaga, lea e masani ona siitia ma le mamafa o le mamafa. O lenei mea na mafua ai le faʻaaogaina o fualaau oona e le maua ai le mamafa. O se suʻesuʻega na faia e le Cardiff University i le 2014, faʻatasi ai ma le auai o le 180,000 tagata, na faʻaalia ai e mafai e le metformin ona faʻatupulaʻia le ola e le gata i le maʻisuka, ae faʻapea foi i tagata soifua maloloina. O faʻamalositino i le falemaʻi ua faʻamaonia ai foi le faasolosolo pea o le soifua matua i le tulaga o togafitiga lautele.

O vailaʻau faʻapitoa e maua mai i ni pepa, faʻasolo i totonu o le 10, 15 poʻo le 20 fasipepa i ni pusa tioata. E tasi le papalama e ono aofia ai le 500, 850 poʻo le 1000 mg o le metformin oona. Mo le gau o le mamafa, Glucofage 850 e masani ona faʻaaogaina.

Glucopeli 850 ma le mamafa o le mamafa

Ole fualaau faasaina "Glucophage" e le o faamoemoeina e faaitiitia le mamafa. O le a le mea na mafua ai le faʻaaogaina o fualaau mo le maʻisuka ina ia faʻaitiitia ai le mamafa o le tino?

O le glucopifa e faʻaitiitia ai le aofaʻi o le kulukose e faʻafefiloi e puipui puipui. O le mea lea, ua le mafai e le tino ona suia le malosi na maua i totonu o le gaʻo. O le tele o tagata taaalo latou te faʻaaogaina fualaau mo le vave "faʻamago" o le tino.

Faatasi ai ma le faateleina o le maualuga o le inisalini i le plasma toto, o meaʻai e maua mai i meaai e amata ona teu i le ituaiga o gaʻo. Faatasi ai ma le faateleina o le inisalini, ua maualuga le kulukose toto, lea e mafua ai le oona. Glucophage e faʻafaigofieina faiga faʻavae ma faʻamaonia le gaosiga o le inisalini ma le kulukose, lea e fesoasoani i le susunuina o gaʻo.

E le gata i lea, o lenei vailaau e maualalo ai le toto cholesterol, lea e faaitiitia ai le lamatiaga o le faatupuina o le maʻi cardiovascular. O le masani ona faʻaaogaina fualaau faasaina, e tusa ai ma le endocrinologists, o le faagasologa o le lipid metabolism i le tino ua toe faʻaleleia, o le fua o le kulukoneoneene o le faʻaaogaina o le gaʻo i totonu o le vaega o meaʻai e faʻagesegese. O le aafiaga o le talosaga ua faaleleia ma le tapulaa, ma sili atu le tuueseese mai le taumafa o meaola suamalie vave ma mea suamalie suamalie.

E tusa ai ma fomaʻi, o le Glucophage Monotherapy e saogalemu lava. Aepeitaʻi, pe a tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau, e manaʻomia le faʻatalanoaga a le fomaʻi.

Will Glucophage 850 fesoasoani e te le maua le mamafa?

O le faʻamaoniga tuusaʻo mo le aveina o le kulukose o le maʻisuka ituaiga lona lua. Ae ui i lea, o le vailaau e tuʻuina atu e aunoa ma se faʻamaumauga ma e manatu e saogalemu, o lea e masani ona faʻaaogaina mo le gau o le mamafa.

E tusa ai ma suesuega a saienitisi Rusia, o le fualaau faasaina e le faʻaitiitia ai le mamafa. Ae peitai, faatasi ai ma se predisposition i le maʻisuka ma le maualuga o le kulukose, e mafai ona e matua aveesea le mamafa. Afai o le mamafa o le tino o loʻo faʻamatalaina e ala i se olaga ola mama ma le fafagaina, ona le aoga lea o le faʻaaogaina o le "Glucophage".

I ni faaupuga faigofie, o le tuufaatasiga o le glucophage 850 ma suamalie ma meaai leaga e le mafai ona fesoasoani e aveesea le mamafa. Ae afai e te faʻaaogaina vailaau i le taimi lava e tasi ma se taumafataga e maualalo i luga ole kapiti, o le a faʻagasolo le faiga o le gaosiga ma o le a faʻaitiitia le maualuga o le carbohydrate, lea o le a faʻateleina ai le faagasologa o le aveesea o le sili atu pauna.

O le faʻaaoga lelei o fualaau faasaina ma se meaʻai lelei i totonu o le 2-3 vaiaso e mafai ona faʻaititia le mamafa e 8-10 kilokalama.

E faʻafefea ona galue Glucopisa pe a le maua le mamafa?

Faʻafefea "Glucofage" e puipuia ai le faʻaleleia o gaʻo mai le iniseti i totonu o le toto. O le iʻuga, o meaʻai e gaʻoina mai le tino ma le ogaumu, sili atu le suavai nai lo le masani ma sili atu ona tele, faatasi ai ma le anoanoaʻi o gaʻo. Faʻaleagaina o laʻau suamalie e mafai ona afaina ai le manava.

Talu ai e le ulu le kullukose i le toto, o le mea lea, e le maua ai le inisalini o hormone, ma o ia e nafa ma le liua o le kulukose i faleoloa gaʻo ma lo latou teuina i vaega faʻafitauli o le tino. Ae e le o mea uma. Talu ai e manaomia e le tino se faʻaauau pea o le malosi e faʻamautinoa ai le faagasologa o le olaga, ma e leai ni vailaʻau faʻamalolilo faigofie, e mafai ona faʻaumatia le faʻaaogaina o gaʻo.

O le isi itu iloga o le Glucophage o se faʻaitiitia o le manava, e ui lava atonu e iai aʻafiaga i le ituaiga o leisa ma se metotia gaosi i le gutu, ae e le taofia ai le aveesea o le mamafa.

O le mea lea, o le Glucofage 850 e fesoasoani i le faagasologa o le paʻu o le mamafa e ala i le faʻaleleia atili o le gaosiga o gaʻo ma faʻamaonia le gaosiga o le kulukose.

Le faʻaaogaina o le "Glucophage" i le tino

Glucophage 850 e masani ona faʻaaoga e bodybuilders. O le faiga o le gaioiga a metformin e faʻateleina ai le tuputupu ae o le tino maso. Ona o le fegalegaleaiga o le inisalini, glucose, amino acids, fatty acids ma isi, o le synthesi o loʻo faʻapipiʻi ma ua amata ona fevaevaeaʻi siama.

Metformin e maua ai tulaga i totonu o le tino e latalata i le vaivai o taʻaloga poʻo le fiaai, ae o le gasegase musika ua toetoe lava a faʻaumatia. Ae peitaʻi, a faʻaaogaina le Glucofage, o le aʻoaʻoga e sili atu ona faigata ma o taunuʻuga mulimuli e le taua tele. O le mea lea, e sili atu le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e aunoa ma le faʻamalosi tino.

Faʻapitoa o le kelika

  • Faatoaagaina o le gaʻo susunuina ma le gaʻo,
  • faaitiitia le aofaʻi o meaʻai gaʻo e faʻaaogā e puipui o le vaega o meaʻai,
  • faaosofia o le gaosiga o le kulukose,
  • faaitiitia le gaosiga o le inisalini ma faaitiitia le fiaai,
  • maualalo le cholesterol
  • faʻasologa o faʻasologa o metabolic,
  • aveeseina o le mamafa mamafa.

E le gata i le mea moni o le vailaau e fesoasoani e aveesea ai le mamafa e ala i le faaleleia o le gataifale, e faʻamamaina ai foi puipui o toto toto mai cholesterol, e puipuia ai le lamatiaga o gasegase cardiovascular.

Le mautonu ma le faʻasaʻoina o le "Faʻasologa o galu"

E pei lava o soʻo se vailaʻau "Glucophage" o loʻo i ai le faʻasalaga mo le faʻaaoga, e le tatau ona ave pe afai:

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • afaina o le maʻisuka
  • ogaoga faʻamaʻi fatu
  • toe le manuia
  • afaina le ate
  • faʻavavega o le fatu poʻo faʻamaʻi pipisi,
  • ituaiga ogaoga o maʻi o le bronchopulmonary,
  • toe faʻaleleia mulimuli ane
  • faʻamaʻi pipisi
  • anaemia
  • vaisu i le ava malosi,
  • maʻitaga poʻo le lactation,
  • tasi le le faapalepale i vaega.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le Glucofage 850 mo le gau o le mamafa, e fautuaina e faʻatalanoa se fomaʻi, talu ai o le oloa o se oloa faʻafomaʻi ma e mafai ona solia. E le gata i lea, e le manaʻomia i le vaitau o le ave o vailaau e auai i taʻaloga poʻo le mamafa o le tino - o le gaosia o le lactic acid e le tino e faʻaitiitia ai le aoga o le kalapu.

Tali leaga

O le glucopifa o loʻo i ai se lisi itiiti o ni aʻafiaga leaga ma e tele lava aʻafiaga o le a faʻamoemoeina i latou lava i ni nai aso talu ona amata le fualaau faasaina poʻo le taimi foi e faʻaitiitia ai le inumaga, ae ui i lea, e mafai ona tupu mea nei:

  • atoa le le fia 'ai,
  • tofo o le uamea i le gutu
  • taoto, vulu ma le manava,
  • afaina o le maʻi,
  • tiga i le manava.

O le itu pito sili ona taua e mafai ona avea ma le acidosis lactic, o le faateleina lea o le lactic acids o le tino ma lona metabolism sese. O ia togafitiga e mafai ona tupu i le talaaga o le tuufaatasiga o le Glucophage ma le aoaoina faaletino. E aliali mai i le ituaiga o le vomiting, manava manava, faʻavavevave le manava, tiga tiga o le manava ma le leai o se malamalama.

E faʻapefea ona ave le "Glucofage 850" mo le gau o le mamafa?

Afai e ave le Glucofage 850 e pei ona faatonuina e se fomaʻi, ona fuafua lea o le metotia e faavae i luga o faʻamaoniga o le maʻi. Pe a ave le vailaʻau faʻatasi ma le faʻamoemoe o le faʻaitiitia o le mamafa i le leai o le maʻisuka, ua lava le ave tasi o le laulau 2-3 taimi i le aso i le taimi e tasi o ni meaai poʻo vave pe a uma. E tatau ona foloina le laulau e aunoa ma le ulaina ma inu tele vai. Faʻaaoga le "Faʻasologa Faʻataʻi" e le sili atu nai lo le tolu masina, o le vasega lua e mafai ona faia pe a uma le tolu masina.

Ina ia mafai e le Glucofage 850 ona galue malosi i le gaioiga o le leiloa o le mamafa, e fautuaina e faʻaauau ona faia ma faʻamaonia se auala manino.I le taimi lava e tasi, o le taimi e ave ai le fualaau faasaina e le sili atu i le 22 aso. Ona tatau lea ona e faia se malologa mo le lua masina ma na o le taimi lena e mafai ona e toe faia le ala o le taliaina pe a le faamalieina le iuga. Faatasi ai ma se puupuu puupuu, o le tino e fetaui ma le fofo ma o le metformin o le a le mafai ona faʻaalia lelei ona faʻaaogaina gaʻo.

Afai e te lagona le manaia pe a ave Glucofage 850, e tatau ona faʻaititia le fualaau i le 1/3 o le papa. I le taimi atoa o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e tatau ona vaʻavaʻai punaoa o meaʻai gaʻo, gaʻo susu ma mea inu mai le taumafa.

Faatonuga faapitoa

Mo le faʻaaogaina o le kalafafaʻiloga e le faʻaosofia ai faʻafitauli faʻalesoifua maloloina, e tatau ona tausisia nisi fautuaga:

  • E leai se mea e tatau ona e fiaai ai - o le faʻaogaina o calorie i aso taitasi e le tatau ona itiiti ifo i le 1000 calories,
  • o le faʻaaogaina o le ava malosi ma le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e ala i le maʻitaga ma le lactating tamaitai e matua faasaina,
  • o le faʻaaogaina o le Glucophage e faʻasaina i le taimi lava e tasi e pei o vailaʻau maʻoti ma iodine,
  • 'aua le faʻaaoga vailaau i taimi o faʻamaʻi o malulu poʻo faʻamaʻi pipisi o le intestinal, faʻatasi ma le fiva ma le manava,
  • e le mafai ona e faia e aunoa ma le faʻamalositino - e aunoa ma se glucose, e amata e le tino ona faʻapipiʻiina ma faʻaputuina i maso, ma faasolosolo malie ona liu gaʻo, o lea e fautuaina ai e faia taʻaloga ma faatino ni faʻamalositino faaletino.

Glucopeli ma meaʻai

Ina ia ausia le manaʻoga e manaʻomia, e tatau ona tuʻufaʻatasia le mauaina o le "Glucophage" ma se taumafa malosi. Muamua lava, e tatau ona vavaeeseina atoa meaai mama ua aofia ai se tele o meaʻai o le "vave" mai meaʻai i aso uma. E mafai ona e tausisia se paleni paleni o meaai, faʻaititia ai le aofaʻi o le kalori.

E mafai ona faʻaaogaina se taumafa le paleni pe a fai e aofia ai "mea maʻaleʻale" gaʻo ma le aofia ai le lipid.

E fautuaina e toe faʻatumu le taumafataga i meaʻai e maua i le fiva: fatuga atoa ma falaoa atoa o le falaoa, legumes, fualaau faisua. O le faʻaaogaina o pateta, le meli, suka, fualaau mama, vine, fig ma bananas e tatau ona faʻaaogaina atoa.

Iloiloina o tagata tomai faapitoa

"O le galukafaʻi ua faamoemoe e togafitia le maʻisuka, ma e mafai ona faʻaitiitia le mamafa i le maʻisuka. I le taimi lava e tasi, o faʻataʻitaʻiga a le falemaʻi na faʻaalia ai o fafine e ave metformin na latou tausia lo latou mamafa i le tulaga tutusa ma e leʻi faateleina. O lona uiga, o le mamafa e leʻi faʻaitiitia ma e leʻi tupu. O ia faailoga na matauina i le sili atu ma le afa o fafine o loʻo maua le fualaau faasaina.

O le isi laumei laitiiti ae sili ona taua - "Glucophage" e faʻaaogaina e togafitia ai tagata o loʻo gasegase le maualuga o le kulukose o le toto. O taunuuga o le faʻaaogaina i ia tulaga e lelei tele. Ae o le aʻafiaga o le fualaau faasaina i luga o le tino o se tagata soifua maloloina e leʻi suʻesuʻeina i soo se auala ma e faigata ona mafaufau pe oa taunuuga. O lona uiga, o le leiloa o le mamafa e ala i le faʻaaogaina o le Glucofage e pei o le roulea Rusia, atonu o le a laki, ae le o se laki - o lea e leai se mea e leiloa nai lo le ola.

O le faʻaaogaina o le galufale e mafai ona faʻaosoosoina ai se faʻalavelave matuia - lactic acidosis, lea e tiga ai le tino atoa, e amata mai i le manava ma faʻauʻu ai fatugaʻo. O sea tulaga e ono afaina ma, e aunoa ma se fesoasoani tatau, e mafai ona matua leaga.

Mafaufau i le auala e te tago ai i se vailaʻau e sui ai lau metabolism. Ae o le a le mea e tupu i se soifua maloloina lelei? E foliga mai, o le a matua suia lava i lalo o le faatosina a se sui malosi. O se taunuuga, atonu o le a mafai ona le toe maua ni pauna faaopoopo, ae a maeʻa le faalēaogāina o le Kamupani, o le a le toe maua le mamafa o le mamafa ma atonu i se aofaiga tele atu.Ma na pau lava ona o le fualaau faasaina mo le leiloa o le mamafa e le o faamoemoe mo lenei "

Ioe, e saoloto tagata uma e filifili pe faapefea ona leiloa le mamafa. Ae e aoga le lamatia o lou soifua maloloina pe a iai ni auala e sili atu ona lamatia e aveesea ai le mamafa ...

Ekaterina Gromova, 27 tausaga, Kostroma:

"Sa ou aveina le glucophage mo le vaiaso lona tolu, ou te lagonaina le leai o se aoga. E le suia le mamafa, ae o loʻo i ai se lagona leaga o le fiaai i afiafi. Atonu o lenei mea e mafua ona o nisi o uiga patino o le tino, ae ou te manatu afai ou te faaauau pea ona tago i le fualaau faasaina, o le a mautinoa lava ou te momoe ma amata ona ai i le le mautonu ma o le a sili atu ona lelei. "

Olga Voskoboinikova, 30 tausaga, Yekaterinburg:

"Na ou aveina Glucopeta mo le ono masina, ma le malologa o le 1.5 masina. E oo lava i le mea moni o le vailaʻau ua faʻamoemoeina mo le maʻisuka e leʻi taofia, ou te manaʻo moni e aveesea le mamafa. O loʻu manaʻo, o le mea moni, ua faʻaitiitia ma ua amata ona faʻaitiitia, ae o le mamafa e le i faʻaitiitia. E le gata i lea, sa i ai faafitauli i le gallbladder. Na ou le toe tago i lenei fofo ma amata ona ou tausisia lelei meaai paleni, lea na leiloa ai le 20 kilokalama i le tausaga "

Lyudmila Tretyakova, 37 tausaga, Eagle:

"Na faatonu aʻu e se endocrinologist glucophage, ina ua uma ona ou fanauina loʻu tulaga o le soifua maloloina na totoe le tele o mea ou te manaomia, o lau lauulu na pauu tele. Ua ou inu ava malosi mo le lua vaiaso i le taimi nei, o lau setete o le soifua maloloina e le o se mea lelei tele ia te au - o le vevela, leu, le manava. O le mea tonu lava lea ona o le mimitiina ma le maua ai le 4 kg. O lenei la o loʻo ou mafaufau e faʻaitiitia le masani masani, atonu o lenei mea o le a faafaigofie ai taunuuga o le ave

Marina Chugunova, 28 tausaga, Samara:

"Ou te le inu lava i le Glucofage, ae na ou vaaia lelei taunuuga o lona faaaogaina. Na ave e laʻu paaga lenei vailaau ma ua leiloloa le 12 pauna. O le taunuuga na matuai faagaeetia lava au, ma sa tali mai ma le lelei laʻu uo i lenei metotia. Ou te manatu o le a ou filifili foi i le paʻu o le mamafa i le taimi lava na ou le toe ulaula ai, aua na ou lagona o le ulaula e matua faʻaseseina i le tuufaatasiga ma lenei fofo "

Zhanna Reshetnikova, 25 tausaga, Nizhny Tagil:

"I se tasi auala o le aveina o le kalapu, na mafai ai ona ou leiloa le 9 kilokalama. E le mafai ona ou fai atu o le aveesea o le mamafa e faigofie - o uo tumau o le manava, vaivaiga ma le gaioiga. E oo lava i le gymnasics mama i lenei setete sa tuuina atu ma le faigata tele. Ae ina ua mavae ni nai aso, na toe foi mai loʻu ola maloloina i le masani ma leai ni itu taua na toe matauina. O le iʻuga, na mafai ona ou maua le fuainumera manaomia "

Irina Krasilova, 29 tausaga, Taganrog:

"Ou te leʻi mafaufau lava e ave ni vailaʻau mo le paʻu o le mamafa. Ae talu ai ona o le mamafa o le mamafa ua amata ona matua le mafaitaulia, na ia liliu atu i se endocrinologist mo se fesoasoani. Na ia faatonuina au Glucophage. Ina ua uma ona ou faitauina ia faatonuga mo le fualaau faasaina, sa ou matua atuatuvale, tele naua itu aafiaga ma le teenaina. Ae ui i lea, na ou filifili talu ai ua faatonuina e le fomaʻi, ona e inu ai lea. Ou te le salamo i le faia o lenei vaifofo - ua vave tele le mamafa. I totonu o le lua masina, o aʻu voluma na faʻaititia i le lua ituaiga. I le taimi lava e tasi, na te le tausisia ai ni meaʻai faapitoa. I le faaiuga o le kosi, na tumau pea le mamafa o le mamafa. "

Svetlana Tsimbalist, 32 tausaga, Rostov-on-Don:

"E le afaina aʻu i le maʻisuka, ae e tele le mamafa o le mamafa, o lea na ou filifili ai e inu Glucofage. I le taimi muamua sa lelei mea uma, e leai ni faafitauli na lagona, i vaiaso e lua e tusa ma le 2 kilokalama. Ae na amata ona aliali mai i luga o mata foliga o le maʻila. Na vave ona latou tulaʻi ma toetoe lava a ufitia atoa alafau. O le taimi lava lea na ia taofia ai le tagofia o vailaau ma amata ona sosolo le vevela i se kulimi faamalolo, na latou pasia na o le vaiaso mulimuli ane. Ou te le fefe e faʻaaogaina se auala matautia faapena, ma mo i latou oe filifili e ave le fualaau faasaina, o le a ou fautuaina oe ia togafitia ma le faaeteete "

Galina Sadovnikova, 26 tausaga, Omsk:

"Na ia aveina Glucopesa mo le mamafa o le mamafa. I le faʻamoemoe o le tagofia o fualaau faasaina, na ia faʻamamaina le tino pe a uma ona mulimuli i se taumafataga talafeagai.Ou te leʻi lagonaina le iʻuga ina ua maeʻa le aveina o le kalapu, e ui lava na ou faʻamoemoe mo le tele o le taunuuga, talu ai na ou faʻalogo i le tele o tala e uiga i le le maua o le mamafa i lenei vailaʻau. Na toetoe lava o le atoaga o le tusi talosaga sa lagona le vaivai ma ua i totonu o loʻu gutu.

Ae o le mea na sili ona fefe ai ia te au na pauu i totonu o se uaua ina ua uma ona ave se isi piliki. Na foliga mai ua matua maualalo lava laʻu suka. Ae sa faaauau pea ona ou inuina le fualaau faasaina ma inu sei vagana ua uma le pusa. Na ou leiloa le 4 kilokalama, ae o le auala na tuuina mai ia te au o le a ou mafaufau ai i le afe taimi ao le i inu vailaau mamago. "

Tatyana Shmyreva, 33 tausaga, Zlatoust:

"Na amata ona ou maua le mamafa pe a uma le fananau mai o tamaiti. E le gata i lea, e leai ni auala mo le aveesea o le mamafa na fesoasoani ia te aʻu e le o meaʻai, po o taaloga poʻo le fiaʻai. I le le lava o taumafaiga e aveesea le mamafa, sa ou filifili loa e liliu atu i se endocrinologist. Ina ua maea le suʻega, na foliga mai ua i ai loʻu maualuga maualuga o le suka, o lea e le mafai ai ona ou aveesea le mamafa. Na faatonuina au e le fomai i le glucophage.

Na ou tago i le vailaau mo le tusa o le lua masina, i le taimi atoa lea sa ou auai ai i le mama. Sa mulimuli foi o ia i se meaai ma le aofia uma ai meaai e le o fautuaina. O le mamafa na paʻu i le 12 kilokalama. Sa ia faaauau pea ona ave fualaau aina pe a uma le malologa, na le toe maua le 7 kilokalama. O lea la o le fofo e aoga, ae e na o se fomai e mafai ona faatonuina. "

Valentina Zhubeiko, 28 tausaga, Chelyabinsk:

"Pe a filifili e ave le kalapu, aua nei galo o se vailaʻau malosi ma e faʻaaogaina e togafitia ai le meaʻai i le maʻisuka. O aʻu foi na ou tago i lenei vailaau mo loʻu lava faamoemoe, ae le o le masani ia te aʻu lava ia ma le le mautonu ma aafiaga i itu. O le mea e lelei ai, e leai ni ou faafitauli, na o le pau lava le mea na ou lagona o se nai vevela ma le ita ita i le amataga. I le masina sa mafai ona ou leiloa le 5 kilokalama. Ae a na ou iloa e uiga i taunuuga e ono tutupu i le taimi muamua, semanu e le mafai ona ou filifili e faʻaaoga lenei auala o le mamafa o le mamafa "

Anastasia Drobysheva, 32 tausaga, Solikamsk:

"Ou te manatu e valea le ave o fualaau mamana malosi mo le gau o le mamafa. O le faʻamatalaga i le vailaʻau o loʻo faʻapea mai ai o le ava malosi ma mea suamalie e tatau ona le aofia ai. Faatasi ai ma ia faiga, e mafai ona e leiloa le mamafa e aunoa ma le faʻaalia o vailaʻau. Ua lava le faia o meaai lelei ma mulimuli ai i ai. Pau lava le mea o loʻo faʻamoemoe pea o tatou fafine mo se "togafiti" faʻamalosi, lea na latou 'ai ma maua ai se tagata lelei. E le mafai ona tupu. Soo se meaola e ese mai le manuia e maua ai ni faʻalavelave patino "

Lyudmila Krotova, 29 tausaga, Astrakhan:

"O aʻu o le maʻisuka ma le poto masani ma o le faafitauli o le gasegase mo au e masani lava ona sau muamua. E pei ona faatonuina e le fomai, na amata ona ia aveina Glucopesa. O loʻu mamafa na faʻamalosi vave ma mo se taimi umi sa teuina i le tulaga e tasi. Ae ui i lea, a aunoa ma le fautuaga a se fomaʻi, ou te le tagofia lenei vailaau, aua ou te tetee pea lava i fualaau a le tagata lava ia, lea e le masani ai ona maeʻa. "

Maria Letunova, 31 tausaga, Saratov:

"O le glucophage o loʻo i ai le tele o faʻasolega ma atonu e le aoga mo tagata soifua maloloina, o aʻu lava na faʻamafolaina le vave alu ese vave le mamafa ma amata ona ave ni fualaau" matagofie "i luga o le fautuaga a se uo. O le mea na tupu, ioe, o le, ae le o mea uma na ou faitauina. Nai lo le aveesea o le mamafa, na ou mauaina le 7 kilokalama. O lona uiga, e le o iloa le auala e tali atu ai se tino ola maloloina i se auala malosi tele. Mo le sili atu ma le afa tausaga sa tatau ona ou tauivi ma le mamafa o le mamafa ao leʻi aveesea aʻu iʻuga o Glucofage "

Evgenia Lugovaya, 34 tausaga, Moscow:

"E na o le lua vaiaso e ave ai glucophage e pei ona faatonuina e le endocrinologist. Teʻena le suamalie, falaoamata ma le ava malosi. Na leiloa le 4 kilokalama, ae ou te le fautuaina le tagofia o fualaau faasaina lava ia. Muamua lava, i le leai o ni faʻamatalaga, o vailaʻau e ono afaina ai le ola maloloina. E le gata i lea, e tatau ona e siakiina pea au mea taumafa, faitau calories ma aloese mai meaai leaga.O lea afai oe filifili e ave Glucophage, muamua alu i le falemaʻi, suʻe suʻega ma suʻe se fomai "

Polina Tretyakova, 28 tausaga, Penza:

"Na ou inuina Glucofage mo le paʻu mamafa mo le masina. O le mamafa na paʻu, ae na faasolosolo ina malosi le soifua maloloina. Faʻasalagaina pea e le ulu matua tiga, ma toetoe lava leai se lagona o le gaioiga. Na leiloa le 5 i le atoa, ae ou te manatu o nei osigataulaga mo le mamafa o le mamafa e le talafeagai. O le a ou le toe faaaogaina le fualaau faasaina. O le taimi nei ou te sili atu nai lo le le fiafia i auala e pei o meaai ma taaloga "

Margarita Uvarova, 26 tausaga, St. Petersburg:

"E le mafai ona ou le ioe i le manatu e te manaʻomia le ave Glucophage i luga o fautuaga faʻafomaʻi. Na amata ona inu e ia lenei vailaau ona o le tele o uo sa faaaogaina ma tali lelei mai. O le a ou le pepelo o le vailaau e le fesoasoani - ua leiloa 6 kilokalama i le masina, ae o le lagona o oe i le faagasologa o le tagofia o fualaau faasaina e le o se mea malie. E masani ona ou lagonaina le soona, ma i taimi uma ou te lagona ai se vaivaiga malosi. Sa ou lagona e peiseai na ou utaina taavaletoso i le aso atoa. E sili le lelei le tumau o le gaʻo nai lo le faʻasauāina oe lava pei o le "

Zoya Grebenshchikova, 30 tausaga, Perm:

"O aʻu o se tagata e finau i le galuega ma e masani lava ona taʻuina mai le Glucofage i aʻu maʻi. I le taimi lava e tasi, ou te le fiu lava e toe fai atu o le tagofia o fualaau faasaina e manaʻomia le tausisia ma le faʻaeteete o fautuaga, o lona uiga o le le ava malosi, suamalie ma le "anapogi" gaʻo. I le taimi nei, e masani ona ou matauina pe a amata e tagata soifua maloloina ona togafitiga, aemaise lava, na i ai le tele o mataupu pe a amata ona faaaoga e aiga o aʻu maʻi Glucofage, ma iloa ai le vave ona faaitiitia le mamafa. Ae o le fualaau faasaina e tatau foi ona faaitiitia ai le mamafa, ae i le maʻisuka, ae le o tagata maloloina. Aua e te faʻaleagaina lou soifua maloloina ma aua le tagofia fualaau faʻamalosi e naʻo le avea ma se mea e sili atu nai lo le slimmer, e sili atu ona lelei le faia o taʻaloga ma aloese mai le fafagaina "

I aso nei, o le endocrinologists o loʻo i ai le tele o vailaau o le suka e maualalo ai le suka ma o loʻo i ai se faʻamaumauga malosi mo lo latou saogalemu ma le lelei. Ua uma ona iloa i le tausaga muamua o le faʻaaogaina o le vailaau faʻamalosi i le togafitiga o le maʻisuka, o le aoga o le faʻaaogaina o vaega eseese o vailaau o le hypoglycemic (biguanides, sulfonylamides), pe a ese, e le taua. I lenei itu, pe a faatonuina se vailaau faasaina, e tatau ona taitaia e le tele o isi meatotino o fualaau ua faatonuina, e pei o: aafiaga i le fatu ma toto toto e fesootai ma lo latou gaogao o faafitauli i le macrovascular, o le lamatiaga o le amataina ma le faateleina o maʻi o le atherogenic. O le mea moni, o le mea tonu lava lea o le "fusi" o le tino o le tino e taua i le fesili mataga "E i ai le ola pe a uma le maʻisuka?" O le siakiina o le maualuga o le kulukose o le toto, e tele lava ina faigata ona o le vave oso aʻe o le galuega β-cell. Mo lenei mafuaaga, o le taua o fualaau faasaina e puipuia ai nei siama, oa latou meatotino ma galuega tauave ua faateleina. Faatasi ai ma le faaputuga o togafitiga faafomaʻi ma tulaga faataatitia mo le togafitia o le maʻisuka ua talia i atunuu eseese, o le laina mumu e tutusa lava le igoa: glucophage (INN - metformin). O lenei fualaau faasaina ua faʻaaogaina i le tau faasaga i le maʻisuka ituaiga 2 mo le silia i le fa sefulu tausaga. O le glucopifa, o le mea moni, na o le pau lea o fualaau faasaina e togafitia ai le faʻamaʻi o le maʻisuka. Na manino le faaalia i lenei suʻesuʻega i se suʻesuʻega tele na faia i Kanata, lea na maua ai e le tagata gasegase o le glucophage le fuainumera o le soifua maloloina ma le cardiovascular i le 40% le maualuga nai lo le ave o le sulfonylureas.

E le pei o glibenclamide, o le glucophage e le faʻaosofia ai le gaosiga o le inisalini ma e le faʻamalosia ai gaioiga o le hypoglycemic.O le autu autu o lana gaioiga o le autu lea i le faʻaleleia atili o le lagona o suʻega o le tino (faʻapitoa le maso ma le ate) i le insulin. Faʻatasi ai ma le tuanaʻi o le inisalini o utaina, o le glucophage foi e faʻapupulaina ai le kulūkose i maso maso ma inumaga. O le vailaʻau e faʻaleleia le tikeri o le faʻamaʻiina o le kulukose i le leai o se okesene ma faʻafouina le gaosiga o le glycogen i maso. O le faʻaaogaina umi o le glucophage e afaina ai le gasegase o gaʻo, e mafua ai ona paʻu i le maualuga o le "leaga" cholesterol (LDL) i le toto.

E maua le glucopeli i laulau. I le tele o tulaga, o le meaʻai e amata ile fua ole 500 poʻo le 850 mg 2-3 taimi i le aso i le taimi pe a maeʻa taumafa. I le taimi lava e tasi, o le mataituina ma le totoʻa o le kulukose o le toto, e tusa ai ma taunuuga lea e mafai ai ona maua se siʻosiʻomaga lelei i le mamafa i le maualuga o le 3000 mg i le aso. Pe a ave le glucophage, o tagata gasegase ia latou "faatulagaga" gastronomic e tatau lava ona vaeluaina uma mea gaʻo ua ave i aso taitasi. Faatasi ai ma le mamafa tele, ua faailoa mai ai se taumafataga o le hypocaloric. Glucofage monotherapy, e pei o se tulafono, e le o fesoʻotaʻi ma le hypoglycemia, peitaʻi, pe a ave le vailaʻau faʻatasi ma isi antihyperglycemic agents poʻo insulin, e tatau ona e mataala ma siaki e le aunoa au matātā o meaola.

Faʻafefea ona galue le kelikafa pe a faʻaitiitia le mamafa

Glucophage e mafai ona taʻua moni o le miti o mea uma o le a aveesea le mamafa. E aofia ai le metformin malosi, lea e le faʻatagaina ai le gaʻoina o meaʻai gaʻo mai le manava i totonu o le toto. O le iʻuga, e tuʻuina atu i le tino meaʻai e sili atu le suavai nai lo mea e masani ai, sili atu ona tele, ma sili atu le gas. Afai e te faʻaleagaina le suamalie, e ono i ai le tiga o le manava.

Talu ai e le ulufale le toto i le kulūkose, o lona uiga o le homulum insulin, lea e nafa ma lona liua i totonu o faleoloa o meaʻai i vaega faʻafitauli o le tino, o le a le mafai ona gaosia. Ae e le o mea uma. A uma mea uma, e manaʻomia pea e le tino le malosi mo le ola, ae o lona tino sili ona faigofie le faʻamalosi - o mea inu gaʻo - e le o. Ona amata lea ona susunuina gaʻo gaʻo. Ma afai e te mulimuli i se taumafataga maualalo-kalori - ona vave tele lea o le faʻaitiitia o le mamafa ile Glucofage.

Ma le isi vaega o le Glucophage: faʻaitiitia ai le manaʻo. I lenei tulaga, atonu ei ai le taoto ma le tofo o le uamea i le gutu, ae e oo lava i nei itu o le leiloa o le mamafa e le taofia.

E faʻapefea ona ave le kalukalo mo le paʻu mamafa

Afai o le tagata e leiloa le mamafa e le maua i le maʻisuka (pe a le o le endocrinologist o le a faatonuina ai vailaau ma togafitiga), ua lava lea e inu ai se kuluma o le Glucofage ma se fua maualalo: 500 mg 2-3 taimi i le aso i taimi o taumafataga masani pe vave foi pe a uma se taumafataga. E tatau ona foloina le laulau e aunoa ma le tunu, ma fufulu ma le itiiti ifo i le afa ipu vai. E mafai ona e aveina Glucofage ia le silia ma le 3 masina, ma e mafai ona toe faia le vasega pe a maeʻa le 3-masina malolo.

Ina ia le maua ni faʻafitauli tau soifua maloloina mai le aveina o le kulupu, e tatau ona e manatua:

E le mafai ona e matelaina (faʻaaoga i aso taitasi le kalori e tatau ona sili atu ma le 1000 kcal),

E le mafai ona e galue malosi i le tino poʻo le taʻalosagaina o aʻoaʻoga faʻalavelave faʻalavelave (o se faʻalavelave tuga - e mafai ona tupu le lactic acidosis),

Aua le tagofia ni togafitiga, ma vailaʻau ma vitamini o lo o iai iodine i le taimi e tasi e pei o le Glucofage.

E tatau ona lafoaʻi le fualaau faasaina i taimi o gasegase gasegase poʻo faʻamaʻi pipisi, faʻatasi ai ma le manava manava poʻo le fiva.

Mulimuli ane - o se lele itiiti i le suauu mo le paie: e le tatau ona e faʻamoemoe o le a mafai ona e le maua le mamafa ma Glyukofazh e aunoa ma le faia o taʻaloga pe le o faʻamalositino foi. O le tino, e le o maua mai le kulukose mai meaʻai, e faʻapipiʻiina pea, ma o le kulupu e lafoina i totonu o maso. Afai e le mu iina i le taimi o le faamalositino, o le a liu gaʻo.

Ma ia manatua, o le aveina o Glucopesa e leiloa le mamafa o se mea matautia e le taliaina e fomai. E mafai ona maua le paʻu o le mamafa i le faʻamamaina o le falaoamata, meaʻai suamalie ma le gaʻo, faʻafesuiaiga o mea taumafa taumafa, 'ai le tele o meaʻai o le protein ma le gaoioi.Afai e te manaʻo e fesoasoani i le tino i le leiloa o le mamafa, e sili atu le faʻaaogaina o meaʻai masani mo mea taumafa mo le mamafa o le mamafa.

Glucopifa ma Glucophage Umi: aʻoaʻo mea uma e te manaʻomia. Malamalama i le auala e ave ai nei fualaau mo le maʻisuka ituaiga 2 ma le mamafa o le mamafa. O loʻo faʻaaogaina (e leʻo aloaia i le taimi nei) e faʻagesegese ai le soifua matua ma puipuia maʻi faʻamaʻi, aemaise lava i latou e fesootaʻi ma le oona. I luga o lenei itulau o le ae maua ai le tusiaina i le gagana manino. Faʻaaoga faailoga, faʻamaʻiloga, onosaʻi ma aʻafiaga. E tele foʻi le tele o suʻega faʻapitoa maʻi e maua foi.

Faitau tali i fesili:

Glucopeli ma Glucophage Vaʻaiga: faʻamatalaga auiliili

Malamalama i le eseesega i le va o le kulupu Tafaʻi umi ma mea masani. Faatusatusa iloiloga o maʻi e uiga i lenei fualaau faasaina ma ona tagata Rusia taugofie.

O le a le eseesega i le va o le glucophage ma le metformin?

O le kelikafaʻi o le igoa tau fefaʻatauaʻiga o le vailaau faʻasaina, ma lona mea gaosi. E le o le glucopifa e na o le pau lea o ituaiga o papalama o le a gaosia ai le mea gaosi. I totonu o le fale talavai e mafai ona e faatauina lenei vailaau mo le maʻisuka ma le mamafa o le paʻu i lalo o le tele o igoa eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, Siofor, Gliformin, Diaformin, ma isi mea faapena. O le Glucofage o se faʻatau fualaau faʻatau muamua. E le o le taugofie, ae e sili ona maualuga le taua. O lenei vailaau faʻapitoa e taugofie tele, e oʻo lava i tagata sinia, o lea la e le fautuaina e le 'upega tafaʻilagi le faʻataʻitaʻiga ma ona tagata taugofie.

O le a le eseesega i le va o le glucophage ma le glucophage umi? O fea vailaʻau e sili atu?

Glucophage Long - o le laupapa lenei ma le faʻagasolo lemu o le mea galue malosi. Latou te amata galue mulimuli ane nai lo le Glucophage masani, ae o latou aafiaga e sili atu le umi. E le o le faapea o le tasi fualaau e sili atu nai lo le isi. Ua mamanuina mo faamoemoega eseese. O se faʻasili faʻagaloalaʻi e masani lava ona ave i le po ina ia oʻo i le taeao e sosoo ai e masani ona maua le toto toto. Ae ui i lea, o lenei fofo e sili atu le leaga nai lo le kulupu, e talafeagai mo le puleaina o suka i le aso atoa. O tagata e masani ona i ai fualaʻau metformin e mafua ai le manava manava ua fautuaina e amata ona ave le togi maualalo ma aua le faanatinati e fausiaina. Afai e le fesoasoani lenei mea, ona e manaʻomia lea e sui i le faʻaaogaina o le fualaau oona Glucofage Long.

O a meaai e tatau ona ou mulimuli i ai ao ou tago atu i lenei vailaʻau?

E na o le pau lenei o le tali saʻo mo tagata mamaʻi i le gaʻo, matelasea ma le maʻisuka ituaiga 2. Iloilo ma faʻamaʻesea uma mai lau meaʻai. Taumamafa ma maloloina, e mafai ona e faʻaaogaina. O le taumafa-maualalo o le gaosi meaai o le togafitiga muamua mo le maʻisuka ituaiga 2. E tatau ona faaopoopoina i le faʻaaogaina o le vailaʻau o le Glucophage, ma, pe a manaʻomia, faʻapea foʻi ma inisalini i inumaga maualalo. Mo nisi tagata, o se taumafataga maualalo e maua ai le mamafa, ae mo isi, e leai. Ae ui i lea, o le meafaigaluega aupito sili lea ia i matou. O le taunuuga o se mea maualalo-maualalo, maualalo-meaʻai e sili atu le leaga. E ala i le fesuiaiga i se taumafataga maualalo, o le ae faʻavasegaina lou suka toto, e tusa lava pe e le mafai ona e faʻaitiitia le mamafa o le mamafa.

Faitau auiliiliga e uiga i oloa:

E faateleina le glucophage pe faʻaitiitia le toto maualuga?

O le keluʻiloga e le o faʻateleina ai le mamafa o le toto. E sili atu le faʻaleleia o le aʻafiaga o fualaau o le toto maualuga - taʻavale, beta-blockers, inhibitors ACE ma isi.

I le maʻisuka o loʻo togafitia e tusa ai ma metotia o le 'upega tafaʻilagi, o le toto faʻafuaseʻi e alu faʻafuaseʻi. Aua e pei o lena mea. E aveeseina le tele o le vai mai le tino, faʻamalo le edema ma faʻalautele le mamafa i luga o toto toto. Glucophage ma fualaau mo le maualuga o le toto maualuga e faʻaleleia ai le aafiaga o le tasi ma le isi. Faʻatasi ai ma se maualuga maualuga, o le ae manaomia le lafoai atoa o vailaʻau e faʻaitiitia ai le toto. E ono le afaina ai oe :).

O lenei vailaʻau e faʻataʻatia ma le ava malosi?

Faʻafeiloaʻi le kelikaloga ma le taumafa ava malosi. O le aveina o lenei vailaau e le manaʻomia ai se olaga soifua maloloina atoatoa. Afai e leai se faʻailoga i le ave metformin, ona le faʻatagaina oe e inu ava malosi.Faitau le tusitusiga "", o loʻo aofia ai le tele o faʻamatalaga aoga. Ua e faitau i luga e faapea o metformin ei ai se itu matautia ae seasea ona tupu - o le acidosis lactic. I tulaga masani, o le ono mafai ona atiaʻe lenei faʻalavelave e toetoe lava a leai. Ae e tulai mai i le ava malosi malosi. O le mea lea, e le tatau ai ona onā i le tulaga o le ave metformin. O tagata e le mafai ona tausisia le amio tatau e tatau ona matua aloese mai le ava malosi.

O le a le mea e fai pe a le fesoasoani le glucophage? O fea vailaʻau e malosi?

Afai o le kalukafa pe a mavae le 6-8 vaiaso o le aoga e le fesoasoani i le leiloa o le tele o kilokalama o le mamafa o le mamafa, ia suʻe suʻega toto mo hormones thyroid, ona faʻatalanoa ai lea o se endocrinologist. Afai e iloa le hypothyroidism (o le leai o sefo o le hormones), e tatau ona togafitia oe i fualaau oona e faatonuina e lau fomaʻi.

I nisi o gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o le glucophage e le faʻaitiitia ai le suka toto. O lona uiga o le pancreas ua maeʻa atoa, o le gaosiga o lona lava inisalini ua taofi, o le faʻamaʻi e peiseai ua liua i le maʻisuka matautia 1. Manaomia vave e amata tui le inisalini. E iloa foi e le mafai ona fesoasoani fuamoa metformin i meaʻai maʻisuka. O nei maʻi e manaomia vave, ae le o le gauai atu i vailaau.

Manatua o le sini o le togafiti o le maʻisuka o le tausia pea o le suka i totonu o le 4.0-5.5 mmol / L. I le tele o le maʻisuka, o le glucophage e maualalo le suka, ae le lava e toe aumai i le masani. E tatau ona fuafua pe o le a le taimi o le aso e le mafai ai e le pancreas ona taulimaina le avega, ona fesoasoani ai lea i inisalini injections i mea maualalo maualalo. Aua le faʻavalevalea e faʻaaoga le inisalini e faʻaopopo i le tagofia o fualaau ma mate. A le o lena, o le a tupu le faʻafitauli o le maʻisuka, e tusa lava pe taua ile maualuga o le 6.0-7.0 ma le maualuga.

Ole iloiloga o tagata o loʻo ave Glucofage mo le gau ma le togafitiga mo le maʻisuka ituaiga 2 e faʻamaonia ai le aoga maualuga o nei fualaau. Latou te fesoasoani i mea e sili atu nai lo le taugofie o le gaosiga a Rusia. O taunuʻuga sili ona lelei e maua e tagata gasegase e matauina i tua atu le ave o fualaau. O maʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e mafai ona faʻaitiitia ai a latou suka i le masani ma tumau mausali masani, pei o tagata soifua maloloina. O le tele oa latou iloiloga latou te mitamita foi e mafai ona latou galo le 15-20 kilokalama o le mamafa mamafa. E ui lava o le faʻamaoniga o le gau o le mamafa o le mamafa e le mafai ona tuʻuina muamua. Ua faʻamaonia e le 'upega tafaʻilagi le maʻisuka o le a mafai ai ona latou puleaina o latou faʻamaʻi, e tusa lava pe le aoga tele le mamafa o le mamafa.

O nisi tagata ua le fiafia e le mafuatiaina le gau o Glucophage. O le mea moni, o le aʻafiaga o le avega e mafai ona iloa e leai muamua nai lo le lua vaiaso, aemaise lava pe afai e te amata togafitiga i se fua maualalo. O le sili atu le sologalelei o le ae leiloa le mamafa, o le maualuga atu lea o le avanoa e mafai ai ona e maua le taunuʻuga manuia mo se taimi umi. O le vailaʻau Glucophage Long e itiiti ifo nai lo isi fualaau metformin e mafua ai le manava ma isi aʻafiaga. Mo tagata e mananao e aveesea le mamafa, e fesoasoani tele. Ae o lenei fualaau faasaina e le talafeagai mo le puleaina o le suka i le maʻisuka pe a uma ona 'ai i le aso.

O manatu le lelei e uiga i fualaau o le Glucofage o loʻo tuʻuina e tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e le o iloa se taumafataga maualalo-maumafaʻi pe le manaʻo e sui i ai. , o loʻo tumu i gaʻo meaʻai, faʻalauteleina le suka toto ma le manuia atili. O tapenaga o Metformin ma e oʻo lava ile inisalini e le mafai ona totogiina mo o latou aʻafiaga leaga. I le maʻisuka oe mulimuli i se tulaga masani ole maualalo ole calorie, o togafitiga e masani ona leaga. E le tatau ona manatu e mafua lenei ona o le vaivai o le fualaau faasaina.

Maʻi Suka

Faʻaoga saʻo ma le faʻaeteete le kelikafa.

Ua uma ona matou iloa o lenei fualaau faasaina e le o se mea e mafai, ae e taua tele mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. Ae ui i lea, e mafai ona faʻaaoga le kullufafa mo le paʻu mamafa? E mafai, ae mo lenei mea, e tatau ona atiaʻe faʻamatalaga faapitoa mo le faʻaaogaina.

I le taimi muamua, o le ae feagai ma le manaʻoga e fetuunai au mea taumafa, faʻapea foʻi ma au masani masani. E tusa ai ma le tausisia o le taumafataga, i lenei tulaga, pe ae faʻamalosi e ave lenei fualaau faasaina, e tatau ona faʻamaonia ma e tatau ona faʻamalieina tulaga nei:

  • teenaina o oloa e faateleina ai le maualuga o le kulukose o le toto,
  • mea faʻapitoa meaʻai taumafa
  • teenaina o meaʻai gaʻo,
  • o le meaai e tatau ona aofia ai meaʻai o le fib-rich.

I le tulaga faʻamaonia, o le taumafa e tatau ona faapaleni ma maualalo-kalori ma tusa ma le 1800 kcal, ae le itiiti ifo ma le 1000 i le aso.

E tatau ona mulimulitaʻia e aunoa ma se faʻaaogaina. Afai e te manatu o mea nei o faigata sili ona faigata, o lona uiga ua e matuai sese lava. O le teenaina o meainu o loʻo aofia ai le ava ma le tapaa e manaʻomia. O le uuina o glucophage mo le gau o le mamafa, ua matua faasaina lava le tagofia o fualaau faasaina oona.

Ae ui i lea, e tatau ona e matauina na o na faatonuga mo le faʻaaogaina, ae tatau foi ona faʻatupulaia le faʻatinoga faaletino. Talu ai o le tausia o se olaga ola malosi o le a na o le faʻavavevaveina o auala o loʻo tuleia e aveesea le mamafa i le tino.

Pepa o glucophage o le 500, 850, ma le 1000 mg ua faʻatau atu i falemaʻi. Mo le gau o le mamafa, e tatau ona e inuina le fualaau faasaina i se fua faatatau o le 500 mg. O le umi o le vasega o le a amata mai i le 18 i le 20 aso, leai se isi. I lenei tulaga, e tatau ona faʻatolu faʻatolu i le aso ao leʻi 'ai.

O lenei laasaga e tatau mo le metroformin e faʻaalia ai lona gaʻo faʻamalosia o meatotino i lona malosi atoa.

53 tala e uiga i le "Glucophage ma le Glucophage Long"

  1. Iulia
  2. Yuri Stepanovich
  3. Oksana
  4. Natalya
  5. Rimma
  6. GALINA
  7. Irina
  8. Natalya
  9. Natalya
  10. Irina
  11. Svetlana
  12. Victoria
  13. Irina
  14. Irina
  15. Natalya

O maʻi e maua i le maʻisuka o le maʻisuka ituaiga 2 latou te masani ona fesili pe faapefea ona ave Glucophage e ausia ai le maualuga o le togafitiga o le maʻi? O se tasi o fualaau lauiloa e sili ona lauiloa o loʻo i ai metformin hydrochloride, o le kalapu e faʻaaogaina e le gata mo le "gasegase suamalie". O faʻamatalaga e uiga i le tele o tagata gasegase e iloa ai o vailaʻau e fesoasoani e aveesea le mamafa

O le fati o aso nei o le olaga e matua mamao lava mai le fautuaga a fomaʻi. Sa taofi e tagata le savali, nai lo gaoioiga i fafo latou te fiafia ai i se televise po o se komipiuta, ma sui meaʻai maloloina i meaai pisapisao. O sea ituaiga olaga muamua e tau atu ai i le foliga mai o isi pauna, sosoo ai ma le tele o meaʻai, lea, i le isi itu, o se paʻu o le maʻisuka.

Afai i le amataga, e mafai e le tagata gasegase ona taofia le maualuga o le kulukose e faʻaaoga ai se taumafataga laiti ma le faʻamalositino, ona oʻo lea i le taimi e sili atu ona faigata ona pulea. I lenei tulaga, o le Glucophage i le maʻisuka e fesoasoani e faʻaititia ai le suka ma tuʻuina i totonu o le tulaga masani.

E faʻapefea ona avea le fualaau faʻamaina e sili atu le aoga e mafai ai ona aveesea le mamafa

Le au pele pele, afai e te manaʻo e maua se tagata lelei ma e le faʻaleagaina lou soifua maloloina, ona e le tatau ona faʻatapulaaina oe lava i le na ona ave o fualaau. O le a matou avatu ia te oe ni fautuaga o le a fesoasoani i le manuia mo le tino.

  • Tuuina atu masani leaga. I le agai atu i se foliga tau miti ma sili atu le soifua maloloina, atonu o le mea pito sili lea ona taua. Taofi le inu ava ma ulaula sikaleti.
  • Faʻasusu lau meaʻai. Aua e te 'ai ni meaʻai, suamalie, meaʻai vevela. Taumafa fualaau faisua ma fualaau aina, faaaoga fua masani mo le kuka. Ma pulea le numera o calories i aso taʻitasi. Taumafa faʻasolosolo ma laʻititi i sia mea itiiti.
  • Faaitiitia lau aoga gaʻo. O le vailaau faʻamaina e aʻafia ai i latou, ae faʻatasi ai ma le tele o le aofaʻi oi latou, o le a le aʻafia le aʻafiaga o Glucophage.
  • Vaʻai lelei le fualaau o le vailaʻau. Afai e te lagona le leaga: aisa, malaise, ona faʻaititia le metotia.
  • Taʻitaʻi se olaga malosi. Fai faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga atili i taaloga. Ae o faʻamalosi tino faaletino e faasaina!
  • Afai ei ai sau fuafuaga e leiloa ni nai pauna faaopoopo, ona oʻo lea i le tolu vaiaso le umi mo le aveina o vailaʻau. I le tulaga e sili atu le maualuga o le sini ma e te manao e leiloa se kilokalama kilokalama, ona faʻaaoga lea o le kalapu e le silia ma le lua masina. O le taimi aupito sili ona togafitiga e le mafai ona sili atu.

Uo, o le tagofia o fualaau faasaina faatasi ai ma fautuaga o loʻo i luga o le a sili atu le vave faʻamalosia!

Taunuʻuga o le Faʻasaʻo

Le au pele pele, afai e te masalosalo pea i le aoga o le kalapu mo le aveesea o le mamafa, ona maeʻa lea ona e faitauina le iloiloga oi latou ua le maua le mamafa, o le a mou atu ou masalosaloga.

Sa ou tulimatai atu i le vaitau o le taumafanafana ma, ioe, malologa. Ae o le taumafai i luga o se aau, sa le fiafia o ia i lona ata. E leʻi saunia le tino mo le matafaga.

Faʻasalaina i se uo ma na ia tuuina mai ia te au le fautuaga lelei! Mai laʻu uo teine, na muamua ou aoao e uiga i se meafaigaluega matagofie e pei o le Glucofage. Ou te leʻi talitonu i le aafiaga o nisi o fualaau, ae na filifili i se suʻega.

Ma o le taimi nei, o le 22 aso o le taliaina, ma o loʻu ita sili atu lima kilokalama ua faʻavaivai! Na amata ona ou maofa foliga!

E lelei le meafaigaluega. Ae, ou te manatu, e ui i lea, o lenei faiga o le leiloa o le mamafa e tatau ona faia e tusa ai ma fautuaga a se fomaʻi. O le isi taimi o le a ou faia.

Lyudmila, 34 tausaga

I luga o loʻu olaga e masani ona ou nofo i luga o meaai eseese. Ae o tapulaa uma ua na o se aafiaga le tumau. Ina ua mavae sina taimi, na toe foi mea uma i lona pepa muamua. Ua matua naunau e lafo ese le aofaiga o le kilokalama ou te manaomia.

Ae o le taimi nei, na ou siitia atu i se isi aai ma liliu atu i se fai meaʻai, o tagata uma iinei e viia. Sa fautuaina au i se meaai, faamalositino ma le fualaau tutusa - Glucofage.

O aʻu, i le avea ai ma se tagata faamaoni ma agavaʻa, na amata ona usitai i fautuaga uma a se fomaʻi. Sa ou 'ai lelei, pei lava o mea uma latou te fautuaina vaega ninii ma i vaega laiti, e aunoa ma ni mea leaga. Amata ona tamoe i le taeao, fai taga. Ma sa ou tago i le fualaau faasaina ua faatonuina faatolu ia te aʻu i le aso.

E lua masina o aʻu taumafaiga e le iʻuvale! Muamua, faafetai i vailaau, sa amata ona ou 'ai sina mea itiiti, na ou le fia taumafa e pei lava ona masani ai. Na ou le iloa loʻu fiaai. Lona lua, na ou lagona le malamalama tele! Ava e 11 kilokalama!

Na amata ona ou lele. O se vaifofo sili ona lelei, ae sili atu le lelei o le soifua maloloina.

Tuua Lau Faamatalaga