Tusa 2 o le suka i luga o le maʻisuka: gaʻo faʻaititia le suka

E le gata o vailaau masani e mafai ona tau ai le "maʻi manaia", ae o aganuu foi. Faatasi ai ma le tele o togafiti faʻapitoa, o le togafeʻau mo le maʻisuka ituaiga 2 e fesoasoani foi.

O le natura o le natura ua maua mai ia i tatou le tele o laau togafitiga e mafai ona maua ai le maualuga o le suka ma faaleleia atili ai le puipuiga a le tino. O o tatou tuaa ua leva ona nofouta io latou fale faamalolo, faapea foi ma le mea moni e faapea, o se tuufaatasiga o nisi laau e vave lava ona maua ai se aafiaga sili atu i le tau faasaga i le hypoglycemia ma faailoga o le faamai.

E tatau ona maitauina i le maʻisuka ituaiga 1, o le inisalini o togafitiga e tele sona sao i le faatumauina o le masani o kulukose. Ae faʻatasi ai ma le maʻisuka ituaiga 2, e mafai ona e faia e aunoa ma fualaau oona, pe afai e te mulimuli i se meaai, fai faamalositino masani ma siaki lou maualuga o suka.

O le mea lea, o laʻau faʻapitoa e sili atu ona faʻaaogaina i le inisalini-tutoʻatasi tutoatasi, e ui lava i le ituaiga 1 patho e fesoasoani i se faʻaleleia atili o le soifua maloloina.

O le mataupu faavae o le gaioiga o laau

O nisi laau toto, e pei o le upega, burdock, elecampane po o le uila, ua leva ona faʻaaogaina e faʻaititia ai le suka o le toto aua o loʻo i ai mea faʻapitoa e pei o insulin. E i ai so latou aafiaga o le hypoglycemic ma aafia ai le aofaiga o le kulukose i totonu o le toto.

O isi vailaʻau faʻamalositino e i ai se aafiaga lelei i luga o le gaioiga o le vaega o meaʻai. I le maʻisuka ituaiga 2, e tele tagata gasegase e faitio i le gasegase faifai pea - gaioiga, vili, tiga o le manava, manava manava, poʻo le faʻamalosi.

Plantain, St. John's wort, bearberry ma le tale e aveese ai toxins mai le tino ma faʻaleleia le metabolic process, o lea e lagona ai e le maʻisuka ni faʻaleleia maualuluga ma aveesea ai uiga le lelei. E le gata i lea, o nei laʻau faʻafaigofie le pancreas ma le ate, lea e afaina tele i le maʻisuka.

Ina ia saunia togafitiga sili ona aoga, o le tele o laau e faʻaaogaina i le taimi e tasi, o lona uiga, o se maʻi o le maʻisuka. E le gata o le a faaopoopo i ai le suka, ae o mea foi e faateleina ai le puipuiga o tagata - ginseng, aʻa auro po o le eleutherococcus. E le gata i lea, o se aofaiga tele o vitamini e maua i sulu o rose, lingonberries ma mauga o le mauga.

I le taimi nei, i luga o le Initaneti e tele naua meaʻai mo le saunia o aoina mo le maʻisuka. O le mea lea, e mafai e tagata taʻitoʻatasi ona filifili le filifiliga talafeagai mo i latou lava. Ae peitai, ae leʻi faʻaaogaina, ia fautuaina e faʻatalanoa lau fomaʻi, talu ai o loʻo i ai foi ni faʻasagaga. O le mea moni lava, o le faʻaaloalo le tagata lava ia ma le ono mafai ona maua ni faʻamaʻi i le togafitiga.

E fautuaina e faʻatau togalaau o le maʻisuka i falemaʻi, muamua siakiina e vaai pe i ai se taua o le pasia o le leitio i le pusa.

Afai e aoina e se tagata ia vaomatua na o ia lava, e tatau ona ia mautinoa o loo i ai i latou i se nofoaga e fiafia i le siosiomaga.

Arfazetin - aoina o fatu mo le maʻisuka

Arfazetin - o se tuufaatasiga iloga o le maʻisuka, lea e mafai ona faatauina i soo se fale talavai. O lenei meafaigaluega e le taugata, e mafai e tagata uma ona gafatia. Arfazetin e le o se mea e fai ai mea taumafa pe naʻo se mea inu o le la, o se fomaʻi ua resitalaina.

O se fusi e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose e faia mai le aoina. O faʻamatalaga faʻapipiʻi mo le fualaau faasaina e fai mai o le Arfazetin e faʻaaogaina mo le maʻisuka ma le maʻisuka e le o le inisalini.

I lenei tulaga, o le tuʻufaʻatasiga o faʻatoʻaga o togalaau ma mea e gaosia ai le hypoglycemic ua faatagaina. O suʻesuʻega talu ai nei na faʻaalia ai e faapea o le arfazetin e na o le maʻisuka ituaiga 2 e maua ai lona tino. E le gata i lea, o le aveina o se falemaʻi e fesoasoani e faʻaititia le fua o fualaau faʻasaina e faʻaitiitia ai le suka o le toto.

  • Ina ia faia se fusi, e tatau ona e ave Arfazetin i taga po o se faaputuga (10 g) ma sasaa ni ipu tioata se lua.
  • Ona tuʻuina lea o le faʻafefiloi i totonu o se vai faʻaeleʻele ma kuka mo le tusa o le 15 minute.
  • Ma le isi, o le a faʻafefete le susu ma faʻamafanafanaina, mulimuli ane e tatau ona sasaina ia afu. Ona faaopoopoina lea o le vai inu i le fua e fai ai le 0.5 l.
  • O ia vailaau e tatau ona inu i le afa o le ipu 15 po o le 20 minute aʻo le i fafagaina faatolu i le aso.
  • O le togafitiga e tasi le masina.
  • Ma le isi, e manaʻomia ona e malolo mo le 14 aso ma toe amata le togafitiga. 5-6 vasega e manaʻomia ile tausaga.

I le togafitiga ma lenei aoina, e manaʻomia e le maʻisuka le siakiina pea oa latou suka. E mafai ona faia lenei mea e faʻaaoga ai se masini faapitoa - o se glucometer. A maeʻa le tele o vasega, e faʻaititia le taua o le sugar sugar, e mafai ona faʻaitiitia le fua o vailaʻau oona.

O se analogo o le Arfazetin o se tuufaatasiga o le 17 mo le maʻisuka. E aofia ai galega mutia, paluga falaoamata, matai marshmallow, launi vine, vine, centaury ma isi laau totō. Ae ui i lea, o lona faʻaaogaina e faʻasaina aʻo maitaga ma fafaga pepe, faʻapea foʻi ma le le faʻamaoni i fualaau.

O le isi fofo tali tutusa o le aoina mai o Altai. E aofia ai le elecampane, upega, siaki, vine, rose vao ma le tele o isi togalaau vailaʻau. E i ai sona aoga aoga i le gaioiga o le pancreas ma faʻamaonia le maualuga o le glycemia.

Faʻaputuina o le tagata lava ia

I le i ai o mea uma e tatau ai, o le maʻi lava ia e mafai ona saunia se faaputuga o laau mo le maʻisuka. Lalo o nisi o fualaau aloaʻia mai tagata taʻavale.

O se vailaau mai le paʻu o le paʻu ma le launiu. Ave 1 teaspoon o mea taitasi ma sasaa ni ipu tioata se lua. Ona faʻamamāina lea ma faʻafefiloi le supasifi. E aoina le aoina o le 1 sipuni vavalaʻau ao le i fafagaina faatolu i le aso.

O le faʻaluaga lona lua, lea e maualalo ai le maualuga o le suka, e aofia ai launiu lanu, dioica nettle ma elderberry black, 1 sipuni vaʻa taʻitasi. O le faʻafefiloi o laau totō o loʻo sasaa mai i le vai malulu ma e vevela ile vevela vevela mo le 10 minute. Ona faʻamago ma faʻafefeteina le mea na afaina. O le vailaau e ave i le 2/3 ipu aʻo leʻi faia le taumafataga e tolu taimi i le aso. O lanu launiuli e aofia i le aoina mo le maʻisuka ei ai sona aoga aoga.

Ina ia saunia le salu e sosoo ai, o le a e manaʻomia ni fualaʻau, o lau paʻu o St. John, o le fuga o le linden, o le aʻa o se modernha ma le galala, 1 sipunni taʻitasi. E tatau ona faatumuina le faʻafefiloi i se ipu vai ma faʻapipiʻi mo le 5 minute. Ua faʻafefeteina laʻau mo le tusa o le 6 itula, ona faʻamamaina lea. Inu le afa afa i le aso pe a uma ona 'ai.

O le isi laʻau e saunia i luga o le faavae o le mutia o togavao vao, mauga ma le aufaʻatasi, 20 g ia mea taitasi. E tatau ona sasaa le faʻafefiloi i vai inu, kuka mo le 3-5 minute ma faʻamalosi mo le 10 minute. O le vailaau e ave i totonu o le sipuni siva i le afa itula aʻo leʻi faia le aiga i le tolu taimi i le aso.

Totoina o togalaau e faʻaitiitia ai le kulūkose. Ina ia sauniuni, e tatau ona e 'aʻafia lau aʻa ma Arnica fugalaau mauga mo le 20 g. O le faʻafefiloi e sasaa i le vai tafe ma faʻamalosi mo le tusa ma le 15 minute.

O le susu e ave i le sipuni lua i le aso. O le togafitiga e 3 vaiaso.

Infusions - punavai o vitamini

Pe a togafitia le maʻisuka, e taua tele le le pulea o le maualuga o le glycemia, ae o le tulaga lautele o le soifua maloloina.

O le tele o vailaau togafitiga e aofia ai le tele o vitamini.

Lalo o togafitiga sili ona lauiloa i le maʻisuka.

  1. O se sipuni sipuni o sipuni o le rose (fualaau) e sasaa mai i le vai malulu ma kuka mo le 20 minute. Ona faʻamamāina ai lea o le susu, faʻaputuina ma inu i le tolu taimi i le aso mo le afa o le ipu malamalama aʻo lei 'ai, aua o le totoʻa i le maʻisuka o se vailaʻau faʻamalo aoga.
  2. O le sipuni sipuni o le birch buds e sasaa mai i le vai inu ma kuka mo le 20 minute. E tuʻuina le faʻafefiloi e faʻafesoʻotaʻi mo le tusa ma le 6 itula, ona faʻamaʻapeina lea. O le vailaʻau e faʻaaogāina i le lua punetini faʻasere tolu i le aso. O le togafitiga e 3 vaiaso.
  3. E lua punetete o laʻau uliuli e nutimomoia ma sasaa i vai inu. Ona tapenaina lea o le paluga pe a ma le 10 minute. O le fulu e faʻamamaina, faʻamaʻaina ma faʻaalu le afa afa i le aso ao leʻi ave ipu autu. O se mea sili lea ona lelei e faʻaleleia ai le puipuiga a le tino, aua o le currants ei ai vitamini P ma C.
  4. O le sua o le vai o se punavai o vitamini o le vaega B, PP, P, C ma le folic acid. Ina ia saunia le vailaʻau, e tatau ona faʻamamaina aʻa o le aʻa, ona pasi atu lea i totonu o se vailaau suamalie pe faʻapipiʻi i luga o se lau. O le pata o le Beetroot e ave i le kuata kuaina faatolu i le aso. O le togafitiga e mai i le 3 i le 5 vaiaso.

O totogifuapauina o le maʻisuka o se auala aoga e faatumauina ai le maualuga o le suka ma le soifua maloloina lautele. O a latou faʻatasi ma vailaʻau fesoasoani e vave faʻaumatia ai faʻamaʻi ogaoga o le maʻi. O se tagata tomai faapitoa o le a talanoa e uiga i le maʻisuka i le vitio i lenei tusiga.

Tuua Lau Faamatalaga