Faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina Crestor

pills10 mg28 pcs.≈ 1950.9 rubles
10 mg98 pcs.≈ 5365.1 rubles
20 mg28 pcs.≈ 4416.5 i.
40 mg28 pcs.≈ 5890 solo.
5 mg28 pcs.≈ 2123 solo.
5 mg98 pcs.≈ 5595 ete.


Fomaʻi iloilo e uiga i le satauro

Faʻasologa 1.3 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O se tasi o fuainumera sili ona aoga.

Faʻasalaga. O lona uiga, faatasi ai ma ni faʻafitauli aoga, ua matou mautinoa le afaina.

Talu mai le 70s, ua faʻatautaia se faiga faʻavae faʻamatalaga i le Iunaite Setete ina ia faʻatupu se soifua maloloina i tagata Amerika. O le mea lea, o tagata Amerika i aso nei latou te ave faʻasalaga ALT ma AST i totonu o le 3 masina pe afai latou te ave fuainumera. O le mea e leaga ai, e leai so tatou faʻatonuga.

Faʻasologa 3.3 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

"Crestor" o se tasi o uluaʻi fuainumera muamua, o lona mafuaʻaga e tatau ona mafaufauina pe a faʻapipiʻi le faaleagaina o le erectile ma le dyslipidemia. E le leaga le faʻamaoniaina o le lipid profile. Faʻatasi ai ma togafitiga faʻapitoa, o uluai aafiaga lelei i le tulaga o le faʻavasegaina o le faaleagaina o le erectile e mataituina i le 2-3 masina o le faʻaaogaina masani. O le fualaau e filifilia taitoatasi, e tusa ai ma le lipid profile. Talosaga faʻatagaina o antioxidants.

O fualaau faasaina e taugata, ae foliga mai, e aoga Krestor. Le mafai ona gaoioi le ate.

Faʻamatalaga 4.2 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

E fesoasoani tele, o le maualuga o le LDL e faʻaitiitia, e aoga naʻo se togafitiga o le aʻoga, o lea e le tatau ai ona e taofia le ave o le vailaʻau pe a maeʻa le taunuʻuga manuia.

O se vailaʻau mafaufau lelei o fualaau faasaina e faigofie ma faigofie ona pulea le cholesterol toto.

Faailoga 4.6 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Tulaga sili ona fiafia i ai. Ioe, pele, ae mo mafuaaga lelei. O le fualaau muamua, o lona uiga. lelei suʻesuʻeina. E lelei le lelei, e mafai ma e tatau ona faʻamoemoe le lipid. Aua e te amanaia le pulea o enzymes o le ate ao ave "Crestor" po o isi lava statin. Ia, ma, ioe, aua neʻi galo o le aoga o le statin e tatau ona i ai, i se tulaga e le masani ai, tumau, ae le o le auala.

Faailoga 2.9 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Muamua fualaau faasaina, rosuvastastine. E maualalo ai le cholesterol. Malosiaga faʻamaonia mo le puipuiga muamua o faʻafitauli o le cardiovascular.

O se fualaau taugata tele, e le mafai e tagata uma ona gafatia.

I le taimi o le taliaina, pulea o le lipid profile ma le ALT, e manaʻomia le MATA. E 1 le taimi i le aso, i le afiafi.

Faʻasologa 3.8 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Krestor o se vailaau sili ona lelei o fuainumera uma. Ma faʻamaumauga faʻamaonia. A maeʻa le 1.5-2 masina o faʻaauau ona faʻaaogaina, o le a mafai ona iloa atu iuga. O loʻo faʻatulagaina 1 le taimi i le aso, o le vailaau e filifilia taitoatasi, aʻo ave le fualaau faasaina, pulea o fulufulu lipid spectrum, ALT, AST.

O le tau e maualuga tele, e le maua uma gasegase.

E lelei le toleniina o fualaau faasaina, ou te fautuaina atu i oʻu maʻi.

Faʻasologa 3.3 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Mo le 2 masina, e le tofia le faiva, aemaise lava, "ina ia mafai ai ona taofia le atinaʻeina o papa." Na faaalia e Krestor le gafatia e faaitiitia le lapisi pe a mavae le 2 tausaga o le pulega ile 40 mg i le aso. I se tulaga aoao, afai e mafai e punaoa tautupe ona faatagaina, e leai se mea sili atu nai lo le uluai fualaau. Ma o le uluai rosuvastatin o Krestor. Ae afai o le fesili o le: a le o le togafitigaina, pe o le faia o se tulaga sili ona maualuga, ona, o le mea moni, o se sili atu sili ona maualuga o le sili atu. E taua le manatua o aʻafiaga uma lava o le faʻalavelave faʻafuaseʻi-o se faʻaitiitia o le olaga faitino, o le aʻafiaga o le faʻauʻuina o le myocardial ma le stroke - na faʻaalia tonu lava mo Crestor, aua o isi vaega uma e leʻi suesueina i lenei auala. E ui lava, o le mea moni, o se uiga sili ona lelei e tatau ona mafua ai le faaitiitia o le cholesterol i le toto, ma e tatau ona faamaonia i le faagasologa o suesuega talafeagai.

Naʻo le toe faafoi o le tau. Ae maise lava i le taimi nei, pe a uma se suiga i le fesuiaiga o fesuiaiga. O ai e mafai ona gafatia - ia faʻatau e ia. E tatau ona e nofouta e le faia togafitiga ma soʻo se statino e faʻaitiitia ai le cholesterol, ae faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻaleagaina o le myocardial, o le stroke o le ischemic and death from cardiovascular causes. O le mafuaʻaga lea e tatau ai ona ave faʻaupuina mo le tele o tausaga. Ma o le a sili atu ona puipuia oe mai faʻamaʻi ua taʻua muamua. Afai e pele le satauro ia te oe, ona sili atu lea ona amata vave se generic generic. Aua o le a le maua ni faʻamanuiaga faʻapitoa e maua i le tasi-lua-tolu masina. O le Cholesterol o le a faʻaitiitia le faʻaitiitia, ae o le tele, o fuainumera e ave e le o lalo ifo o le cholesterol, ae ia faʻaitiitia le faʻalavelave faʻalavelave i le faʻaogaina o le myocardial, stroke, ma isi. Ma o lenei lamatiaga, i le avea ai o se tulafono, e amata ona faʻaitiitia pe a mavae le tele o masina mai le amataga o le ave o fuainumera.

Afai o aʻafiaga e tupu i le tasi tagata maʻi, e le o lona uiga o le mea lava e tasi o le a tupu i isi uma. O le mea lea, i le faʻalogo i se tasi tagata na maua le satauro (poʻo se isi lava mea) ma maua ni mea e le manaʻomia, ia leai se mea e te faia i lau oe lava tala. E masani lava e le mafai ona vaʻai le tupu mai o aʻafiaga i se tagata maʻi faapitoa. Pau lava lou manaʻo ia e malamalama e aoga le togafitia i se satauro pe a mafai ona e gafatia e faʻatau mo le tele o tausaga. A le o lea, ia vave ona e mauaina se ituaiga sili ona maualuga ma ia togafitia i ai (mo se faataitaiga, mertenyl, roxer, ma levastor).

Faʻamatalaga 4.2 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Le fualaau sili ona lelei o fuainumera uma. Faʻavave ona faʻamautuina le cholesterol i le tulaga maualuga. E le pei o analogues, o le togafitiga faʻaleagaina e tusa lava pe maualalo i lalo.

O le tau, ioe, e tele! E leai se finauga. E le mafai e tagata uma ona gafatia.

O le uluai fualaau. O le faʻamaumauga e faʻamaonia. Ae o le tau e lamatia ai le tele o tagata gasegase e manaomia.

Faʻasologa 3.3 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

E faʻatulagaina vave le maualuga o le cholesterol (i le vaiaso e mafai ona faʻaititia ai faʻamaumauga i le masani).

O le fualaau faasaina e lelei ona suʻesuʻeina, faʻatasi ai ma se faʻamaumauga taua tele, sili ona lelei. E lelei le galue i nai togi faʻatusatusa i isi fualaau oona i lenei vaega. Ia talia lelei. I le tele o mataupu, o loʻo faʻaauau pea.

Suʻega a tagata maʻi e uiga i le koluse

Na ou aveina Krestor mo le 2 vaiaso, na amata ona afaina oʻu muso, na le mafai ona ou moe, sa ou aveina ni mea e teu ai, ma ua mavae le vaiaso. A uma le soloia o le tiga, sa i ai pea le tiga tiga o musele, ma paʻu paʻu pe a paʻi, o le a ou faatalitali mo se isi vaiaso seia oʻo ina aveesea le vailaau mai le tino, ma afai e le alu le tiga i se neurologist. I le aveina, e tatau ona e gauai atu i mea ua tusia i faatonuga, ma e le o iloa i le tulaga o le ate. Faʻaeteete, e foliga mai e le o suʻesuʻeina atoa le vailaʻau.

Sa maliu se uo i Kanata i le kanesa o pancreatic. O le mea muamua lava na faia e se fomai suʻesuʻe i luga o le vailaʻau i le maea ai o se siakiina, o le tusia lea o vailaʻau uma sa ia faia. Faatasi ai ma i latou o se satauro. Na ia vave faasaina o ia. Na foliga mai o Kanata ua latou taumafai e le tofia o ia. E iai masalosaloga matuia o lenei fualaau faasaina e mafua ai le kanesa.

Na inu e Tama Krestor mo le tolu tausaga. Ole vailaʻau faʻavave vave ma tuʻufaʻatasia le cholesterol. Sa latou mananao e taofi le ave o fualaau faasaina, ae ina ua mavae le toilalo, toe tulai le cholesterol. O le mea lea, na tatau ai ona ou toe amata ona ave fualaau. Ina ua uma lena, na amata ona faitio tama i le tiga o le ulu, le lelei le soifua maloloina, le lava le moe. Sa matou mauaina mafuaaga mo se taimi umi, ma pasia ni suʻega eseese. I le faaiuga, na foliga mai o tama o loʻo i ai ni faʻafitauli ate. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua le mafai.

O le fiafia i le fualaau faasaina, faʻaitiitia faʻafuaseʻi ma toetoe lava leai ni aʻafiaga. Na o le malologa ou te inu ai Essential Forte N.

Na faʻamalolo le fomaʻi mo le 2 masina ina ia taofia ai le atinaʻeina o le papa. Faʻatau (pei o le uluai). Ou te lei mauaina lava na ituaiga o tiga i loʻu olaga! O nisi ituaiga o vevela i le tino atoa. Na ou inu i le aso 4, aua sa ou manatu e mafai ona talia faatasi le Magnerot. Na ou iloa o Krestor mulimuli ane. E faʻapefea ona ola? Faʻalēaogaina faʻamalosia taunuuga.

Na mafua ai ona ou mafaufau ma mafaufau i mea na ou faia i loʻu ola maloloina! E oo lava i le simulator. O laʻu cholesterol sa maualuga le maualuga, o lea na latou faatonuina ai se taumafa malosi, i luga o le kuka ma le gao, ua ou fiafia lava e mafai ona ou 'ai fua, faasaina le ulaula, e faigata tele nei mea uma. Na ou taumafai ia Krestor - Ou te taliaina e pei ona faatonuina, ae ou te lei matauina soo se mea e afaina ai. Na faigofie ona manava, ma ou te tamoe i luga o se taʻavale, faamalositino ma se faiaoga. Pills fesoasoani, ae o le faamalositino e lelei foi. Ou te le iloa, ae sili atu ona ou taulimaina fualaau, i lea taimi ma lea taimi, ina ia aua nei ou faaaogaina, ou te tuuese le togafitiga.

O se satauro sa faatonuina i loʻu toalua pe a mavae le oso o le fatu. O suʻesuʻega na faʻaalia ai e tele naua cholesterol i totonu o le toto ma o lea na tatau ai ona faʻaitiitia vave nei faailoilo. Faatasi ai ma le faʻaaoga masani o lenei vailaau faʻamaʻi ma faatasi ai ma le taumafa malosi, o le maualuga o le cholesterol na faasolosolo malie lava ona faʻaitiitia. Na o le tasi le masina na faʻataʻitaʻi ai e le auiliiliga o le toto o le cholesterol toto i se tulaga talafeagai. Na fautuaina e le fomai e ave i lena mea, ae o se fualaau taugata tele ma e le mafai e tagata uma ona gafatia e ave mo se taimi umi.

Short description

Krestor (o le vailaau malosi o le rosuvastatin) o se uluai fualaau o le lipid-lowering drug lea e aofia i le vaega o tagata filifilia inhibitors o le enzyme HMG-CoA reductase, sili atu ona lauiloa o fuainumera. O le mamalu o le "faaagaga" o le maualuga o le maualuga o le toto maualuga ua leva ona faaloaloa atu i lo tatou atunuu. O le maualuga o le toto maualuga e avea ma tasi o mafuaʻaga autu o le le atoatoa ma le tino mai maʻi o le cardiovascular. E le o se mea faalilolilo o le atinaʻeina o le maualuga o le maualuga o le totoga e fesootaʻi ma le tele o faʻafitauli o le tino, e pei o le glucose le le faʻamaonia, hyperinsulinemia (sili atu le pulelasi o le inisalini), hypeuricemia (excess uric acid i le toto), o le gaʻo ma le dyslipidemia (gasegase lipid metabolism). I le tulaga mulimuli, o le maualuga o le toto maualuga e fesootaʻi ma le faateleina o le anotusi o vaega ole lipid atherogenic ma, o se taunuuga, o le atiaʻe o le atherosclerosis. E tusa ai ma taunuʻuga o suʻesuʻega, o le hypercholesterolemia e tupu i le sili atu ma le 40% o mataupu tau suʻesuʻega o le toto maualuga. O le mea e malie ai, i le gasegase o tane, o lipid lipid e tele atherogenic faʻatusatusa i tamaitai. O le le lava o le tausiga e totogi i le faasaʻoina o le toto, faapea foi ma le soloia o mea lamatia o le cardiovascular, e aofia ai le dyslipidemia, e tau atu i le atinae ma le alualu i luma o le atherosclerosis. I lenei itu, o le faʻamautuina o le lipid metabolism o se tasi lea o sini autu o le puleaina o tagata maʻi e maualuga le maualuga o le toto, o se auala e ausia ai, faatasi ai ma le faʻaleleia o le olaga, o le faʻaaogaina o statins. O fua o le tele o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamaonia manino ai e faʻaitiitia le tele o lamatiaga o le cardiovascular events. O se nofoaga faapitoa i sui o lenei vaega o falemaʻi o loʻo nofoia e rosuvastatin (cross), ona o le i ai o tulaga aloaʻia aloaʻia i luga o "paʻaga i le faleoloa". O Krestor o se vailaʻau faʻamalosi ua faʻaaogaina i le cardiology talu mai le 2003. O lona aoga aoga ua maeʻa suʻesuʻeina i se faasologa o tofotofoga, faʻatasi i lalo o le igoa lautele GALAXY ma aofia ai le sili atu ma le 45,000 tagata auai.

I totonu o le faʻavae o lenei polokalama, o le lelei o le fualaau oona i luga o le lipid profile, o faailoga o le mimiti, o le natura o le faagasologa o le atherosclerotic faagasologa na faʻamaonia. I le faʻaaogaina o se satauro i le tele o vailaʻau fautuaina, o se faʻaitiitia i le maualuga o le "leaga" cholesterol (LDL) e 52-63% sa maitauina, lea e sili atu i tutusa tutusa mo isi fuainumera. E le gata i lea, i le taimi o togafitiga ma se koluse, o le maualuga o le "lelei" cholesterol (HDL) ua mautinoa le faateleina - e tusa ma le 14%, faatasi ai ma le faaitiitia tutusa o le triglycerides. Tuuina atu e faapea o le matafaioi taua o le mimita o le gaioiga i le pathogenesis o le atherosclerosis e le o iai nei i le masalosalo, ua tuuina atu faapitoa le gauai atu mo mafuaaga manino i le tetee-inflammatory effect o le satauro. O se suʻesuʻega na faia lea na manino ai le aoga o le vailaau i le atherosclerosis: o le togafitiga e lua tausaga na maua ai le aoga e le gata i le faaleleia o le lipid profile ma le siakiina o faailoga o le mumū, ae faapena foi i le faatonutonuina o le atherosclerosis i gaioiga o le toto ma le gataifale. O le mea lea, o le satauro ua saʻo le mafaufau o fualaau aupito sili ona lelei e le gata i le fesoʻotaʻiga o le lipid profile, ae faʻapea foi i le puipuia o le atiaʻe o le atherosclerosis. O le faʻaaogaina o le satauro na aoga i le faʻaaogaina muamua ma le lua o le faʻamaʻi pipisi. O le aʻafiaga o le vailaau faʻasaina e atiina ae i totonu o le 7 aso, ma a maeʻa le masina o le vaiaso o le falemaʻi e oʻo atu ile pito i luga.

O le satauro e gaosia i totonu o laulau, e tatau ona foloina uma, e le o le nutimomoia, faʻamamaina i se vai na lava. E mafai ona ave le vailaʻau i soo se taimi o le aso. Muamua ma le taimi o togafitiga, e tatau i le tagata maʻi ona mulimulitaʻi i se masaniga masani o le hypocholesterolemic. O le fua o le satauro ua filifilia taitoatasi e faalagolago i sini o le togafitiga, o le mea ua matauina ma le faapalepale onosai.

Crestor: faatonuga mo le faʻaaoga

FaʻataʻitaʻigaKrestor faaitiitia le "leaga" LDL cholesterol i totonu o le toto, o lo o poloka lona vaega i lona gaʻo. E faaitiitia ai foi le mamafa o triglycerides, apolipoprotein B, lipoproteins maualalo maualalo (VLDL). Faʻaleleia le "lelei" HDL cholesterol. Faʻaitiitia le mumusu masani o le mumu i totonu o vaa. Faalelei le palatini C-reactive ma isi faailoga o le mumū. O faʻafitauli o le toto e amata ona faʻaleleia pe a uma le 1-2 vaiaso, o le maualuga o le aoga - pe a uma le 2-4 vaiaso.
PharmacokineticsO fualaau Rosuvastatin e mafai ona ave i meaai poʻo i luga o se manava gaogao, o le aoga o lenei mea e le suia. O le Rosuvastatin e alu ese mai le tino e 90% i le ate e ala i le iniseti, e 10% - i fatugaʻo. E itiiti ifo nai lo isi fuainumera, e mamafa tele i luga o le ate o loʻo aofia i le faʻamamāina o le toto o mea e gaosia ai fualaau faasaina. Talu ai ona o lenei mea, e itiiti lava lona leaga o fegalegaleaiga ma isi vailaau faʻasaina nai lo faʻamaumauga o tupulaga anamua.
Faailoga mo le faʻaaogainaMaualuga cholesterol i tagata matutua ma talavou. Faʻailogaina o le atiaʻe o le atherosclerosis. Puipuiga o le muamua ma le toe faia o le fatu fatu, afaina o le ischemic ma isi faafitauli o le atherosclerosis. A maeʻa le taotoga e toe faʻafoʻi le toto i vaʻa na aʻafia e le atherosclerosis. Faateleina le palatini C-reactive i le toto i luma o isi mea lamatia o le cardiovascular, e tusa lava pe masani ai le cholesterol. O le aveina o Krestor pepa e le o se mea e sui ai se olaga ola maloloina. Suesue le tusiga "Puipuiga o le fatu oso ma le taia" ma fai le mea o fai mai ai. A leai, o le vailaʻau e fesoasoani laitiiti.

Tagai foi i le vitio:

FaʻasologaAmata i se fua o le 5 po o le 10 mg i le aso. A maeʻa le 4 vaiaso, e mafai ona faʻateleina le fua o le Krestor, tuʻuina atu pe na faapefea ona suia le maualuga o le cholesterol i le taimi lea ma pe faapefea ona onosaia e le tagata maʻi togafitiga. Aoao le cholesterol toto mo alii ma tamaitai i le matua. E masani lava, e maua e tagata gasegase le 10-20 mg i le aso. O le maualuga o le 40 mg o loʻo faʻatulagaina i tagata e sili ona maualuga le cholesterol ona o faʻafitauli o le kenera. O tagata matutua, e pei foi o tagata gasegase o loʻo maua le laititi vaivai poʻo le faʻamaʻi o le tino, ua faʻataʻitaʻiina le gasegase i pusa masani.
FaʻaiʻugaKrestor papa, e pei o isi fuainumera, e mafai ona mafua ai le tiga o le musika, vaivaiga, vaivai, mafaufau ma mafaufauga mafaufauga, vevela, ma mea e le o iai.Siaki le tusiga "Faʻamaumauga o aʻafiaga o fuainumera" - saili pe faʻafefea ona faʻaitiitia mea le lelei poʻo le faʻaaogaina atoa foi. O Rosuvastatin sauniuni e iai a latou lava aafiaga faʻapitoa. Faitau atili pe o le a le saogalemu o le rosuvastatin. Mo tagata o loʻo i ai le maualuga o le lamatiaga o le fatu ma le taʻavale, e sili atu le lelei o fuainumera nai lo le leaga. O lenei vailaau e tatau ona faamutaina pe afai o le itu e le mafai ona afaina ma e le mafai ona faaitiitia. O le lamatiaga o faafitauli o le ate e televave. Aua le popole ia i latou pe afai e te le faʻaaogaina le ava malosi.
ContraindicationsFaʻasologa o le gase i le taimi galue. O se faʻaopoopoga taua o enzymes o le ate ALT ma le AST i le toto. Faʻalavelave matuia - le faʻamaonia o le creatinine e itiiti ifo i le 30 ml / min. O le gasegase o le tino poʻo le mea e maua mai ai meaʻai. I atunuu e tautatala i le gagana Rusia, e i lalo ifo o le 18 tausaga e manatu o se faʻalavelave, e ui lava i fafo atu, o sauniuniga mo le totoina o loʻo faʻatulagaina mo talavou e amata i le 10 tausaga.
Tina ma le susuO Krestor, isi vailaʻau o rosuvastatin ma isi uma lava fuainumera e matua faʻasaina i le taimi o le maitaga. O tamaitai o le tausaga o le fananau mai o loʻo togafitia i fuainumera e tatau ona faʻaaoga faʻamaʻi faʻamaonia. Afai ua tupu se maʻitaga e lei fuafuaina, ona tatau loa lea ona taofi vave loa pills mo le cholesterol. Faʻasagaga o togafitiga ma lenei vailaʻau, e le mafai ona e fafagaina susu.
Fesoʻotaʻiga tau vailaʻauKrestor tablets e maua ai fegalegaleaiga le lelei ma isi vailaau faʻasaina nai lo faʻamaumauga o tupulaga anamua. Ae o loʻo tumau pea le lamatiaga. Atonu ei ai faafitauli i vailaau faʻamaʻi, faʻamalosia modifiers, fualaau o le fananau mai o fanau, toto faʻafefe, ma le tele o isi fualaau. O lenei mea e mafai ona mafua ai aʻafiaga ogaoga - gase o le ate ma le fatu fatu. Talanoa ma lau fomaʻi! A o leʻi faʻamatalaina oe i fuainumera, taʻu i lau fomaʻi vailaau uma, vailaau o mea taumafa, ma afu o loʻo e ave.
FaʻasalagaE leai se togafitiga patino mo le faʻalavelaveina ma Krestor. O fomaʻi e tuʻuina atu togafitiga faʻataʻitaʻiga ma fesoasoani lagolago, mataʻituina o le ate ma le tikeri o le creatinine phosphokinase. E le fesoasoani le hemodialysis e aveese ai le maʻi mai le tino.
Faatonuga faapitoaAmata ona togafitia i fuainumera, faaauau pea ona mulimuli i se taumafataga ma taʻitaʻia se olaga ola maloloina. E fautuaina le siakiina taimi masani o le gaioiga e faʻaaoga ai toto ma suʻesuʻega o le urine. Afai e maua le protein i le urini poʻo le faʻateleina o lona faʻalogo, faʻalogo i le fomaʻi. Afai e le lava lau hormones, ia aua nei e faanatinati e ave fuainumera, ae togafitia le hypothyroidism e aumai ai le cholesterol i le masani. Krestor ma isi fualaau faasaina o le rosuvastatin faateleina le toto suka i tagata mamaʻi ma le maʻisuka ma vailaau.
Faiga faʻapolopoloAta vali ata vali o 10, 20 ma le 40 mg. I paʻu mai le alumini laminate poo pepa, 7 poʻo le 14 papa. I totonu o se atigipusa pepa pepa, 1, 2 poʻo le 4 pepa.
Tuutuuga ma tuutuuga o le teuinaLe teu i le matutu, puipuia mai le malamalama, le nofoaga, e le avanoa i tamaiti, i le vevela e le sili atu ile 30 ° C. E tolu tausaga le ola o le taligalu.
FaʻavaeO le mea o loʻo galue malosi o le calcium rosuvastatin. Tagata maua - lactose monohydrate, MCC, calcium phosphate, crospovidone, magnesium stearate. O le atigi papa o le lactose monohydrate, hypromellose, triacetin (glycerol triacetate), dioxide titanium, uʻamea mumu uʻamea.

O le tele o tagata gasegase e mananao e suia le vailaau Krestor i nisi mea tutusa, sili atu ona taugofie, ia tutusa le mea e tasi. O le vitio o loʻo i lalo o le a fesoasoani ia te oe. Vaavaai i ai ina ia faia ai le filifiliga sao i le tele o fuamoa e gaosia i le falemaʻi.

Crestor: iloiloga

I luga o nofoaga o le gagana Rusia e mafai ona e mauaina le tele o iloiloga e uiga i le fualaau faasaina Krestor. O nei fualaau aina e lauiloa, e ui lava i le tau maualuga. Pe a tusia e tagata ni iloiloga i luga o isi fualaau o rosuvastatin (Mertenil, Roxer, Rosucard), o le tele o latou faitioga e uiga io latou aʻafiaga. O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina Krestor ua tumu i faitioga talafeagai e uiga ile taugata. Ae o nai tusitala na taʻua aʻafiaga i itu. O faʻamatalaga i falemaʻi e masani lava ona fiafia ona o le faʻasolosolo muamua o le vailaau faʻasaina na tuʻuina ifo ai a latou cholesterol. Latou te le fiafia ona o le tele o tupe e tatau ona totogiina mo ia.

E mautinoa e tagata maʻi talu ai o loʻo latou faia le taugata sili ona taugata, o le a leai ni aʻafiaga i le itu pe o le a laiti foi. Nai lo le filifilia o le fualaau o Krestor, filifili ona sili atu le taugofie - Mertenil, Roxer, Rosucard poʻo isi - tagata e teu tupe. Ae ui i lea, latou te talitonu e mafua mai i tupe faʻaalu o le a latou maua i le tele o aʻafiaga. E ui lava o suʻesuʻega faʻatulagaina e le placebo na faʻamaonia ai e le o lea. O le tele o aʻafiaga o faʻamaumauga o tagata e faitio e uiga ia latou iloiloga e mafua mai i mafaufauga le mautonu o tagata gasegase, nai lo aʻafiaga leaga o fualaau.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le hypercholesterolemia muamua (type IIa, e aofia ai le hypercholesterolemia matua) poo le hypercholesterolemia (mix II) e avea o se faaopoopoga i le taumafataga, pe a le lava meaʻai ma isi togafitiga e le o togafitiga (e pei o faamalositino, gau)

aiga o le hypercholesterolemia e pei o se fesoasoani i mea taumafa ma isi lipid-lowering therapy (mo se faʻataʻitaʻiga, LDL-apheresis) poo i mataupu e le o lelei le togafitiga,

hypertriglyceridemia (ituaiga IV e tusa ai ma Fredrickson) o se faaopoopo i le taumafataga,

faʻagesegese le alualu i luma o le atherosclerosis, e avea o se faʻaopoopoga i le meaʻai i tagata gasegase o loʻo faʻaalia togafitiga e faʻaitiitia ai le maualuga o le cholesterol ma le LDL-C,

puipuiga muamua o faalavelave ogaoga o le cardiovascular (stroke, afaina o le fatu, toe faʻafouina) i tagata matutua e aunoa ma ni faʻamaʻi pipisi o maʻi fatu fatu, ae faʻateleina le lamatiaga o lona atinaʻe (silia ma le 50 tausaga le matutua mo tagata ma sili atu i le 60 tausaga le matutua mo tamaitai, faateleina le maualuga o C-reactive polotini (≥2 mg / l) i le i ai o le sili atu ma le tasi o mea faʻalavelave faʻaopopo, e pei o le maualuga o le toto maualuga, maualalo o le HDL-C, ulaula, o talafaasolopito o aiga i le vave amataina o maʻi fatu fatu).

Talanoaga o fualaau faasaina Crestor i faamaumauga a tina

Mo le faʻatusatusaga, na faʻasalalau e tamaʻitaʻi ni fualaau oona e faʻaitiitia ai le toto o le Cholesterol Krestor 10 mg papa No 28 - 1337 rubles, o le mea galue malosi o le rosuvastatin, o le gaosiga - AstraZeneca-IPR Pharmaceuticals Tevastor 10 mg o fualaau numera Nu 30 - 471 rubles, o le mea galue o le rosuvastatin, - TEVA / TEVA PHARMA Faʻaalia vave. lea matou te vavao ai mo le ituaiga. Faʻamatalaga mai le fale talavai & n.

. Ou te faitauina le tele o tusitusiga i lenei mataupu i le taimi nei. O le Rosehip e lelei e momoe i se vevela i le po, e tele le vaitamini, e aoga mo le fatu ma ipu. . ma i le taimi muamua na latou inu pulu, o lea ua tatou inu i le satauro.

E i ai Plavix (faalua i le aso), Krestor, Kleksan (injections), ou te le manatuaina le malologa, na te inu foi i lima. Plavix i le polycl. i Tatarstan ua suitulaga ia Zilt - ma i Moscow ua faasa ona inu se mea e sui ai, o le mea lea ua inu ai mea uma i totonu o le uluai - o loo i ai i se mea i le eria o le 20,000 rubles. alu i le masina mo fualaau.

Faʻaaoga ni fualaau faʻamalosi Krestor ma Tevastor, o se auala e faʻaitiitia ai le cholesterol toto i tagata gasegase ma le atherosclerosis. Tevastor o se komiuniti o Krestor ma e faavae uma i luga o Rosuvastatin, e tolu taimi e sili atu ona taugofie ai Tevastor ma e le maualalo lona lelei ia Krestor, ae o loo i ai sana faailoga. Iinei mo ia ma.

Cholesterol e maualuga maualuga (o lea, e inu ai Krestor), tuu ifo le mamafa i le sili atu i le 100/60 poo le 110/70, pei o aʻu. Le amataga o le atherosclerosis i totonu ia te ia. Na faamalosia Omega e inu i le masina talu ai, meainu. O le kuki d3 o loʻo inu foʻi i le inu. O loʻo ou mafaufau, o Krestor ma Aspirin?

Oi, teineiti, e ese le manaia na ou vaai ai i nei faatusatusaga. O le a ou makaina. Faafetai mo le aoga aoga. E talia e loʻu tama se koluse ma o se mea e taugofie tele mo i matou. Jessica, ma e te le iloa e mafai ona faaaoga Tevastor i le taimi nei e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi, naʻo le eseesega o le tau e matua maitauina. Ma o le a le aafiaga pe a uma ona faʻatino Tevastor tutusa ma le p.

. u - ua matua lelei lava lenei mea. E foliga mai e leai se mea sese i le tuufaatasiga o nei vailaʻau e lua. O le mea sili lava na faʻasolosolo ona faatonuina au i le atherosclerosis ma vasilip ma aspirin faatasi. Ma e pei ona ou malamalama i ai, o le koluse ma vasilip mai le tasi opera. E moni, ou te leʻi inu - vasilip e le o se vailaʻau lea e mafai ona e maʻitaga :-)

O le aoga o Tevastor e tutusa lava ma Crestor. A maeʻa uma, o vailaau faʻamalosi uma e maua ai le gaioiga malosi, ae e tatau ona ave naʻo Mata e pei ona faatonuina e se fomaʻi!

Na te inuina se satauro (tevastor). puipuiga muamua o faalavelave ogaoga o le cardiovascular (stroke, afaina o le fatu, toe faʻafouina) i tagata matutua e aunoa ma ni faʻamaʻi pipisi o maʻi fatu fatu, ae faʻateleina le lamatiaga o lona atinaʻe (silia ma le 50 tausaga le matutua mo tagata ma sili atu i le 60 tausaga le matutua mo tamaitai, faateleina le maualuga o C-reactive polotini (≥2 mg / l) i le i ai o le sili atu ma le tasi o mea faʻalavelave faaopoopo, e pei o le maualuga o le toto maualuga, maualalo o le HDL-C, ulaula, aiga.

Ou te leʻi maʻi. O loʻo ou faitau i luga o le upega, tutusa uma lava, o lona fibrinogen e maualuga, e oʻo lava ile matua. ma e tofu uma lava ma faafitauli ogaoga i le aiga. e oti tagata uma mai lenei, pe mai le kanesa. e le o se mea e afaina ai E leai se thrombosis prophylaxis i le krestor E maualuga lona cholesterol ma o ia atherosclerosis +

Pharmacology

O se sui sooupu mai le vaega o statins, o se inhibitors o le HMG-CoA reductase. E tusa ai ma le mataupu o le tau faʻatauvaʻa, o le static molecule e fusifusia i lena vaega o le coenzyme A se talipupuni lea e fusia ai lenei enzyme. O le isi vaega o le molecule o le statin e taofia ai le liua o le hydroxymethylglutarate e vavalo ai, o se mea e tupu i le tuufaatasiga o molelaʻau o le cholesterol. O le taofia o le gaoioiga a le HMG-CoA reductase e taʻitaʻia ai se faasologa o gaioiga faasolosolo, ma mafua ai le faaitiitia o le intracellular cholesterol content and increase compensation in the activity of LDL receptors and, e tusa ai ma lea, osofaʻia le catabolism o le LDL cholesterol (Xc).

O le aʻafiaga o faʻamaʻi o statins e fesoʻotaʻi ma se faʻaitiitia i le maualuga o le cholesterol ona o le LDL cholesterol. O le faʻaitiitia o le LDL o le faʻalagolago-totoʻa ma e le o se laina ole laina, ae faʻapitoa.

O tulafono e le afaina ai le gaioiga o le lipoprotein ma le lipic hepatic, e le afaina tele ai le sifi ma le catabolism o mea aoga gaʻo saoloto, o le mea lea, o lo latou aafiaga i le maualuga o le TG e lona lua ma e le tuusao ona oa latou aafiaga taua i le faaitiitia o LDL-C. O se faʻaitiitia faʻaitiitia i le maualuga o le TG i le taimi o togafitiga faʻatasi ai ma statins e foliga mai e fesootaʻi ma le faʻamatalaga o tagata o totoe o le apo (apo E) i luga o le hepatocytes e aofia i le catabolism o STDs, lea e aofia ai le 30% TG.

I le faaopoopo atu i le lipid-lowering effects, o fuainumera e maua ai se aafiaga lelei i le toso o le endothelial (faailoga o le vave atherosclerosis), i luga o le vascular wall, atheroma state, faaleleia o le ola o le toto, maua ai le antioxidant, meatotino antiproliferative.

O le togafitiga faʻapitoa e faʻaalia i totonu o le 1 vaiaso. pe a uma le amataga o le togafitiga ma a maeʻa le 2 vaiaso o togafitiga e 90% le maualuga o le aoga, lea e masani ona ausia i le 4 vaiaso ma a maeʻa ona tumau.

Pharmacokinetics

A maeʻa le faʻafofoga tautala Cmax plasma rosuvastatin e oʻo i le 5 itula. O le avanoa ole ola e tusa ma le 20%.

O Rosuvastatin e faaputuputu i le ate. Vo - e tusa ma le 134 lita. O le fusifusia o masini plasma (aemaise lava i le albumin) e tusa ma le 90%.

Biotransforms i se mea itiiti (pe a ma le 10%), o se mea e le o se mea autu mo isoenzymes o le cytochrome P system450. O le isoenzyme autu o loʻo aofia ai i le metabolism o le rosuvastatin o le CYP2C9. Isoenzymes CYP2C19, CYP3A4 ma le CYP2D6 e itiiti ifo i le metabolism.

O le metabolites ua iloagofie o le rosuvastatin o N-dismethyl ma lactone metabolites. N-dismethyl e tusa ma le 50% le malosi tele nai lo le gasegase, o lectone metabolites e le faʻaaogaina i le falemaʻi.

E tusa ma le 90% o le fualaau o le rosuvastatin e leai se fesuiaiga ma feces. O le vaega na totoe o loʻo faʻateleina i le uila. Plasma T1/2 - tusa o le 19 itula T1/2 e le suia i le tele o fualaau. O le tuʻuina atu o le plasma e tusa ma le 50 l / h (aofaʻiga o suiga 21.7%).

E pei o le isi inhibitors o le HMG-CoA-reductase, e aofia ai le vevela Xc i le gasegase o le rosuvastatin, lea e taua ai le taua tele i le faʻamaʻi faʻamaʻiina o le rosuvastatin.

O le faʻalauteleina o le faʻavaveina o le gasegase e faʻatupulaia i le faʻatusatusa i le fualaau.

I tagata gasegase ma le faaletonu ogaoga (QC uma

Analogs Crestor

Faʻafetaui e tusa ai ma faʻamatalaga

O le tau e mai le 54 ruulu. O le analogue e taugofie i le 606 rubles

Faʻafetaui e tusa ai ma faʻamatalaga

Tau mai le 324 rubles. O le analogue e taugofie i le 336 rubles

Faʻafetaui e tusa ai ma faʻamatalaga

O le tau e mai le 345 rubles. O le analogue e taugofie i le 315 rubles

Faʻafetaui e tusa ai ma faʻamatalaga

O le tau e mai le 369 rubles. O le analogue e taugofie i le 291 rubles

Faʻafetaui e tusa ai ma faʻamatalaga

O le tau e mai le 418 ru. O le analogue e taugofie i le 242 rubles

Faʻafetaui e tusa ai ma faʻamatalaga

O le tau e mai le 438 ru. O le analogue e taugofie i le 222 rubles

Faʻafetaui e tusa ai ma faʻamatalaga

O le tau e mai le 604 rubles. O le analogue e taugofie i le 56 rubles

Faʻafetaui e tusa ai ma faʻamatalaga

Tau mai le 737 ru. O le analogue e sili atu ona taugata i le 77 ru

Faʻafetaui e tusa ai ma faʻamatalaga

O le tau e mai le 865 rubles. O le analogue e sili atu le tau i le 205 rubles

Faiga o foliga:

O pepa taʻitasi o loʻo i ai le mea faʻaaoga: rosuvastatin 10, 20 po o le 40 mg i le tino o le calcium rosuvastatin.
Tagata faʻatau: lactose monohydrate 89.50 mg (mo se vailaʻau e 10 mg), 179.00 (mo se vailaʻau e 20 mg), 164.72 mg (mo se vailaʻau e 40 mg), cellulose microcrystalline 29.82 mg (mo se vailaʻau 10 mg), 59.64 mg (mo se vailaʻau e 20 mg), 54.92 mg (mo se vailaʻau e 40 mg), calcium phosphate 10.90 mg (mo se vailaʻau e 10 mg), 21.80 mg (mo se vailaʻau 20 mg), 20.00 mg (mo se vailaʻau 40 mg), crospovidone 7.50 mg (mo se vailaʻau o le 10 mg), 15.00 mg (mo se vailaʻau o le 20 mg), 15.00 mg (mo se vailaʻau o le 40 mg), magnesium stearate 1.88 mg (mo se vailaʻau o le 10 mg) 3.76 mg (mo se vailaau e 20 mg), 3.76 mg (mo se vailaau e 40 mg), atigi pusa: lactose monohydrate 1.80 mg (mo se vailaʻau o le 10 mg), 3.60 mg (mo se vailaʻau e 20 mg), 3.60 mg (mo se vailaau e 40 mg), hypromelilose 1.26 mg (mo se vailaau e 10 mg), 2.52 mg (mo se vailaau e 20 mg), 2.52 mg (mo se vailaau e 40 mg), triacetin (glycerol triacetate) 0.36 mg (mo se vailaau e 10 mg), 0.72 mg (mo se vailaau e 20 mg), 0.72 mg (mo se vailaau e 40 mg), dioxide titanium 1.06 mg (mo se vailaʻau o le 10 mg), 2.11 mg (mo se vailaʻau e 20 mg), 2.11 mg (mo se vailaau e 40 mg), uʻu uʻamea mumu red 0.02 mg (mo se vailaʻau e 10 mg), 0.05 mg (mo se vailaʻau e 20 mg), 0.05 mg (mo se vailaau e 40 mg).

Faʻamatalaga

Pusa 10 mg: lapotopoto, biconvex tablets, ufiufi i se paʻu piniki piniki, na vaneina i le "ZD4522 10" i le tasi itu.
Pusa 20 mg: lapotopoto biconvex, ufiufi i se paʻu piniki piniki, na vaneina i le "ZD4522 20" i le tasi itu.
40 mg tablets: oval, biconvex tablets, o loo ufiufiina i se piniki piniki piniki, na vaneina i le "ZD4522" i le tasi itu ma le 40 i le isi.

Fale faʻamaloilo

Faʻatinoga o gaioiga
O Rosuvastatin o se tagata faʻamalosi faʻamalosi o le HMG-CoA reductase, o se enzyme e liua ai le 3-hydroxy-3-methylglutaryl coenzyme A e vavalo ai, o le cholesterol precursor. O le autu autu o le gaioiga o le rosuvastatin o le ate, lea o loʻo faia ai le syntherol (cholesterol) ma le palakalafa o lipoproteins maualalo (LDL).
Ole Rosuvatatin e faateleina ai le numera o le "ate" LTD receptors i luga o le potu, ma faateleina ai le osofaʻiga ma le catabolism o le LDL, ma o le a avea ma mea e taofia ai le fatuga o le lipoproteins maualalo (VLDL), ma faaitiitia ai le aofaiga atoa o le LDL ma le VLDL.

Pharmacodynamics
Krestor ® faʻaitiitia le maualuga o le maualuga o le LDL cholesterol (cholesterol-LDL), o le cholesterol atoa, triglycerides (TG), faʻapupulaina le maualuga o le lipoprotein cholesterol (HDL-C), ma faaititia ai le maualuga o le apolipoprotein B (ApoV), non-HDL cholesterol, -LVONP, TG-VLDLP ma faateleina le maualuga o le apolipoprotein AI (ApoA-I) (vaai i le laulau 1 ma le 2), faaitiitia le fua faatatau o le LDL-C / HDL-HDL, le cholesterol / HDL-C ma le HDL-C / HDL-C ma ApoB / ApoA-I fua faatatau.
O le togafitiga faʻasolosolo e atiaʻe i totonu o le vaiaso e tasi talu mai le amataga o togafitiga ma Krestor ®, pe a uma le 2 vaiaso o togafitiga e oʻo atu i le 90% o le maualuga o le taunuʻuga talafeagai.
O le maualuga o le togafitiga e masani lava ona ausia i le vaiaso lona fa o le togafitiga ma e tausia ma le faʻaaoga masani o fualaau faasaina.

Laulau 1 . Faʻalavelave faʻalagolago i tagata gasegase o le hypercholesterolemia muamua (ituaiga IIa ma IIb e tusa ai ma Fredrickson) (fua faʻatusatusa o pasene faʻatusatusa i le tau muamua).



























































Fai Faʻamau
o maʻi
HS-LDL Cholesterol lautele HS-HDL TG HS-non-HDL ApoV ApoA-I
Placebo 13 -7 -5 3 -3 -7 -3 0
10 mg 17 -52 -36 14 -10 -48 -42 4
20 mg 17 -55 -40 8 -23 -51 -46 5
40 mg 18 -63 -46 10 -28 -60 -54 0

Laulau 2 . Faʻalavelave faʻalagolago i maʻi ma hypertriglyceridemia (ituaiga IIb ma IV e tusa ai ma Fredrickson) (pasene pasene faʻatusatusa i le tau muamua).


























































Fai Faʻamau
o maʻi
TG HS-LDL Cholesterol lautele HS-HDL HS-non-HDL HS-VLDLP TG-lponp
Placebo 26 1 5 1 -3 2 2 6
10 mg 23 -37 -45 -40 8 -49 -48 -39
20 mg 27 -37 -31 -34 22 -43 -49 -40
40 mg 25 -43 -43 -40 17 -51 -56 -48

Falemaʻi malosi Krestor ® e aoga i tagata matutua ma le hypercholesterolemia ma le leai foi o le hypertriglyceridemia, e tusa lava po o le a le ituaiga, tagata poʻo le matua, e aofia ai tagata maʻi ma le maʻisuka ma le hypercholesterolemia i aiga. I le 80% o tagata gasegase i le IIa ma le IIb hypercholesterolemia e tusa ai ma Fredrickson (o le fua muamua o le maualuga o le LDL-C e tusa ma le 4.8 mmol / L), aʻo ave le vailaʻau i le 10 mg, o le maualuga o le LDL-C e oʻo ifo i le 3 mmol / L.
I maʻi e maua i le heterozygous familial hypercholesterolemia o loʻo mauaina Krestor ® i se fualaau o le 20 -80 mg, na maitauina se faʻalogona lelei o le tala lipid (suesuega e aofia ai le 435 tagata). A maeʻa le faʻasologa i aso taitasi o le 40 mg (12 vaiaso o togafitiga), o le faʻaititia o le maualuga o le LDL-C e 53% o loʻo matauina. I le 33% o tagata gasegase, ua ausia le maualuga o le LDL-C e itiiti ifo ma le 3 mmol / L.
I tagata gasegase e maua ai le hypercholesterolemia ile aiga e le taliaina e aveina Krestor ® i se fualaau o le 20 mg ma le 40 mg, o le aveitiitia o le LDL-C concentration o le 22%.
I tagata gasegase ma le hypertriglyceridemia faatasi ai ma le uluai fuataga o le TG mai le 273 i le 817 mg / dl na maua Krestor ® i le 5 mg i le 40 mg i le aso mo le ono vaiaso, o le maualuga o le TG i le plasma toto na matuā faaitiitia (tagai i le laulau 2 )
O se faʻaopoopoga faʻamalosiaga e mataituina i le tuufaatasiga ma le feteenaiga e faatatau i le faʻasalaga o triglycerides ma le acidic nicotinic i le lipid lowering doses e fesootaʻi i le faʻatonuga o le HDL-C (faʻafesoʻotaʻi foi le vaega "Taʻiala Faapitoa").
I suʻesuʻega a METEOR i le 984 tagata gasegase e 45-70 tausaga ma e maualalo le lamatiaga o le fatuina o fatu fatu (CHD) (o se lamatiaga e 10 tausaga i le Framingham scale o le itiiti ifo ma le 10%), o le LDL cholesterol concentration o le 4.0 mmol / L (154.5 mg / dl) ma le atherosclerosis laiti (lea na iloiloina e le mafiafia o le garotid artery intim-media media - TCIM) na suʻesuʻeina le aafiaga o le lavelave i luga o le mafiafia o le vavalalata vavalalata. O tagata mamaʻi na maua le pulupastatin i se fuataga o le 40 mg / aso poʻo le placebo mo le 2 tausaga.
O le togafitiga a Rosuvastatin na faʻagesegeseina ai le alualu i luma o le maualuga o le TCIM mo vaega e 12 o le carotide o loʻo faʻatusatusa i le placebo ma se eseesega o le -0.0145 mm / tausaga 95% le talitonuina mai -0.0196 i -0.0093, p ® 40 mg e le fautuaina. Ole fua ole 40 mg e tatau ona faʻaaogaina i tagata gasegase ma le hypercholesterolemia ma le maualuga o le lamatiaga o le maʻi cardiovascular (CVD).
Iʻuga o le suʻesuʻega JUPITER (O le mafuaaga mo le faʻaaogaina o statins mo le puipuiga muamua: o se suʻesuʻega o le suʻesuʻeina o le rosuvastatin) i le 17802 na gasegase na faʻaitiitia ai le lamatiaga i le cardiovascular complications (252 i le placebo ile faʻatusatusa i le 142 i le vaega o le rosuvastatin) (p. ina ua mavae le 6 masina muamua o le faaaogaina o fualaau faasaina, sa i ai se faaitiitia o fuainumera faamaumauina o le 48% i le tuufaatasiga tuufaatasi, e aofia ai maliu mai le cardiovascular causes, insulin m ma infarction myocardial (lamatiaga Fua Faatusatusa: 0,52, 95% vaitaimi mautinoa 0,40-0,68, p ® i tamaiti i lalo o le 18 tausaga le matutua.

Tagata gasegase e le maua le ate
E leai se faʻamatalaga poʻo se poto masani i le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi i tagata gasegase ma le togi e sili atu nai lo le 9 i luga o le fua ole Child-Pugh (silasila i vaega "Pharmacodynamics" ma "Faatonuga Faapitoa").

Tosiga ma le pulega

Totonu, 'aua le faʻafefete pe faʻafefeteina le laulau, faʻamalo atoa, fufulu ile vai. E mafai ona faʻamaonia le fualaau i soʻo se taimi o le aso, e tusa lava po o le a le meaʻai.
Aʻo leʻi amataina le togafitiga ma Krestor ®, e tatau i le tagata maʻi ona amata ona mulimulitai i se fua masani o le hypocholesterolemic ma faaauau pea ona mulimuli i le taimi o togafitiga. O le fualaau o le fualaau faasaina e tatau ona filifilia taitoatasi e faalagolago i sini o togafitiga ma le tali atu i togafitiga, ma mafaufau i fautuaga lata mai i luga o le faʻamoemoe o le lipids.
Ole fua ole laʻau fautuaina mo tagata gasegase e amata ona ave le vailaʻau, poʻo le gasegase ole gasegase HMG-CoA reductase, e tatau ona 5 pe 10 mg Krestor ® i le aso. A filifilia se fua muamua, e tatau ona taʻitaʻia le tagata e le tagata lava ia o le cholesterol ma ia amanaʻia le ono lamatiaga o faʻafitauli faʻapitoa i le cardiovascular, ma e tatau foi ona iloilo le ono lamatiaga o aʻafiaga. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻateleina le fuainumera ile tele 4 vaiaso (tagaʻii le vaega "Pharmacodynamics").
I le fesoʻotaʻiga ma le atinaʻeina o aʻafiaga i le taimi e ave ai le 40 mg, faʻatusatusa i laʻasaga maualalo o le fualaau faasaina (silasila i le vaega "Aafiaga o aʻafiaga"), faʻapupulaina le fualaau i le 40 mg i le maea ai o le faʻasolosolo maualuga atu nai lo le tui muamua fautuaina mo le 4 vaiaso togafitiga e mafai ona faia i na o tagata gasegase o le hypercholesterolemia ma e maualuga le lamatiaga o faafitauli i le cardiovascular (aemaise lava i tagata gasegase o le hypercholesterolemia faaleaiga) oe na le ausia le taunuuga manaomia o togafitiga pe a oo i le 20 mg, ma o ai o le a ona i lalo o le vaavaaiga faapitoa (tagai i. "Faatonuga Faapitoa" o le fuaiupu).
O le mataituina ma le faaeteete lelei o tagata gasegase e maua le vailaʻau i se fuataga o le 40 mg ua fautuaina.
O se fuataga o le 40 mg e le fautuaina mo tagata gasegase e le i muaʻi talanoa i se fomaʻi.
A maeʻa le 2-4 vaiaso o togafitiga ma / poʻo le faʻateleina o le fua o le sauniuniga a Krestor ®, o le mataʻituina o le lipid metabolism e tatau (tatau ona fai le fetuunaiga o fualaau pe'ā tatau).

Tomaʻi matutua
E le manaʻomia le fetuunaiga.

Tagata gasegase ma le gaʻo
I tagata gasegase i le laʻititi poʻo le faʻaleagaina o le tino, e le manaʻomia le fetuunaʻi o fualaau. I tagata gasegase ma le le atoatoa o le tino (CC itiiti ifo i le 30 ml / min.), O le faʻaaogaina o le vailaau faʻatau Krestor ® ua faʻasaina.
O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina i le fua o le 40 mg o loʻo faʻasalaina i tagata mamaʻi e le atoatoa le malosi (CC itiiti ifo i le 30-60 ml / min.) (Tagai i le vaega "Taiala Faapitoa" ma le "Pharmacodynamics"). Mo tagata gasegase e maualalo le malosi o le tino, o le fua muamua o le 5 mg ua fautuaina.

Tagata gasegase e le maua le ate
Krestor ® ua solia i maʻi na maua i le maʻi o le ate i le vaega galue (tagai vaega "Contraindications").

Tagata faʻapitoa. Vaega faʻavae
I le suʻesuʻeina o vailaau o le pharmacokinetic o le gasegase i tagata gasegase o ituaiga eseese, o se faʻaopoopoga o le faʻatonuga masani o rosuvastatin i totonu o Iapani ma Saina sa maitauina (vaʻai le vaega "Taʻiala Faapitoa"). O lenei mea moni e tatau ona amanaia pe a faatonuina Krestor ® i nei vaega maʻi. Pe a faatonuina ni tui o le 10 ma le 20 mg, o le tui muamua ua fautuaina mo tagata gasegase o le Mongoloid e 5 mg. O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina i le fua o le 40 mg o loʻo faʻasaina mo tagata gasegase o le Mongoloid ituaiga (silasila i le vaega "Contraindications").

Faʻasologa o le polymorphism
O avelaʻau o genotypes SLC01B1 (OATP1B1) c.521CC ma le ABCG2 (BCRP) c.421AA na faʻaalia ai le faateleina o le faʻaalia (AUC) i le tauvaga pe a faʻatusatusa atu i avega o genotypes SLC01B1 c.521TT ma ABCG2 c.421CC. Mo tagata mamaʻi o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga c.521CC poʻo le c.421AA, o le maualuga o le maualuga o le Crestor ® e 20 mg i le aso (silasila i vaega "Pharmacokinetics", "Faatonuga Faapitoa" ma le "Fegalegaleaiga ma isi Vailaau ma isi ituaiga o Fesootaiga Vavalalata" )

Myopathy-prone maʻi
O le faʻaaogaina o fualaau oona i se fuasela o le 40 mg o loʻo faʻasalaina i tagata gasegase i ni mea e mafai ona taʻu mai ai se mea muamua i le atinaʻe o le myopathy (silasila i le vaega "Contraindications"). Pe a faatonuina ni tui o le 10 ma le 20 mg, o le tui muamua fautuaina mo lenei vaega ole gasegase e 5 mg (Tagaʻi i le vaega "Contraindications")

Faʻaauau togafitiga
O Rosuvastatin e fusifusia i fesuiaiga eseese o femalagaiga (aemaise lava OATP1B1 ma le BCRP). Pe a faʻapipiʻiina ma Krestor ®, faʻatasi ai ma fualaau faasaina (e pei o cyclosporine, o nisi o inhibitors protease o le HIV, e aofia ai le tuufaatasiga o ritonavir ma le atazanavir, lopinavir ma / poo tipranavir), lea e faateleina ai le mamafa o le rosuvastatin i le plasma ona o fegalegaleaiga ma masini o femalagaaiga, lamatiaga o myopathy (e aofia ai rhabdomyolysis) (silasila i vaega "Faatonuga faapitoa" ma "Fesootaiga ma isi vailaʻau ma isi ituaiga o fefaʻatauaiga faʻamalositino"). E tatau ona e faitauina faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o nei vailaʻau aʻo leʻi amataina la latou fegasoloaiga ma le vailaʻau Krestor ®. I ia tulaga, e tatau ona e iloiloina le ono mafai ona faatonuina se isi togafitiga pe taofia le faaaogaina o le fualaau faasaina Krestor ®. Afai e tatau ona faʻaaogaina fualaau o loʻo taʻua i luga, e tatau ona e iloiloina le fua o le manuia ma le lamatiaga o le togafitiga faʻatasi ma le Crestor ® fualaau faasaina ma mafaufau i le ono mafai ona faʻaitiitia lona fua (tagai i le vaega "Fesootaiga ma isi vailaʻau ma isi ituaiga o fefaʻatauaiga faʻamalositino").

Faʻamataʻuga itu

O aʻafiaga na maitauina ao ave le fualaau faʻatau Krestor ® e masani ona agamalu ma alu ese na o latou. E pei o isi Hetema HMG-COL reductase, o le aʻafiaga o aʻafiaga i itu o le tele o le totolo.
O le tele o faʻafitauli leaga e tuʻuina atu e pei ona taua i lalo:
e masani lava (> 1/100, 1/1000, 1/10000, ®, proteinina e mafai ona iloa. Suiga i le aofaʻi o le porotini i le urine (mai le toesea po o le fuainumera i le ++ pe sili atu) e matauina i lalo ifo o le 1% o tagata mamaʻi e maua le 10-20 mg le fualaau faasaina, ma i le tusa ma le 3% o tagata gasegase maua 40 mg o fualaau faasaina.
O se suiga laitiiti i le aofaiga o le porotini i le urine na matauina pe a oo i le 20 mg. I le tele o tulaga, o le proteinuria ua faaitiitia pe ua mou ese atu i le taimi o le togafitiga ma e le o lona uiga o le tupu mai o se gasegase o le fatu fatu o loo i ai pe alualu i luma.
Mai le maskotakeletal system
Aʻo faʻaaogaina le fualaau faasaina Krestor ® i soo se ituaiga, aemaise lava pe afai e faia fualaau faasaina e sili atu i le 20 mg, o mea nei i luga o le maskloskeletal system na lipotia mai: myalgia, myopathy (e aofia ai le myositis), i mea e le masani ai, rhabdomyolysis ma le leai foi ia.
O le faʻatupulaia o le toto i le gaoioiga o le creatin phosphokinase (CPK) o loʻo matauina i se vaega toaitiiti o tagata gasegase o loʻo faia le rosuvastatin. I le tele o tulaga, sa laʻititi, faʻapitoa ma le tumau. I le tulaga o le faʻatupulaia o le gaioiga o le CPK (sili atu ma le 5 taimi faʻatusatusa i le tapulaa pito i luga o le masani), e tatau ona faʻagata le faʻamalosiga (silasila i le vaega "Faatonuga Faapitoa").
Mai le ate
I le faʻaaogaina o le gasegase, o le faʻaleleia o le toto i le gaioiga o le "ate" o loʻo matauina i se vaega toaitiiti o tagata gasegase. I le tele o tulaga, e le taua, e le aoga ma le tumau.
Faailoga o le fale suʻesuʻe
Aʻo faʻaaogaina le fualaau faasaina Krestor ®, o suiga nei i totonu o suʻesuʻega suʻesuʻe sa mataituina: o le faateleina o le maualuga o le glucose, bilirubin, o le gamma-glutamyl transpeptidase, alkaline phosphatase, ma le faʻaleagaina o le thyroid gland.

Faʻasalalau faʻatauvaga
O aʻafiaga o loʻo i lalo na lipotia mai i le faʻatauga o le faʻaogaina o Krestor ®:
Mai le hematopoietic system
Le tele o taimi: thrombocytopenia
Mai le mea o loʻo i ai meaʻai
E seasea ona tupu: jaundice, hepatitis
Leitioa: faʻaititia le gaioiga o le "ate" faʻaleagaina
E le mafaamatalaina taimi: manava manava
Mai le maskotakeletal system
E seasea lava: arthralgia
Faʻasalaina le telefoni: faʻafefete faʻamaʻi-tui-faʻamaʻi e leʻo le myopathy
Mai le totonugalemu o le tino
E seasea lava: manatua mea leiloa pe leiloa
E le mautonu le tele: ole neuropathy lautele
Mai le manava
Taimi e le taʻua: tau, le manava manava
Mai le polokalama urinary
E seasea lava: Hematuria
I luga o le vaega o le paʻu ma le gaʻo gaʻo
Faʻasologa masani: Stevens-Johnson syndrome
Mai le gafa ma le mammary gland
Le tele o taimi: gynecomastia
Isi
E le o faʻamatalaina le telefoni: edema lautele

I le faʻaaogaina o nisi o fuainumera, ua lipotia mai itu nei:
atuatuvalega, faalavelave i le moe, e aofia ai le lelava ma le "moe," miti, feusuaiga, hyperglycemia, faateleina le maualuga o le hemoglobin glycosylated.
O faʻasalaga tulaga o faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi faʻapitoa na lipotia, aemaise lava i le faʻaaogaina o fualaau faasaina (tagai i le vaega "Faatonuga Faapitoa").

Faʻasalaga

Faatasi ai ma le faʻafoega faʻapitoa o le tele o aso i aso taitasi, o vailaʻau o le pharmacokinetic o le gasegase e le suia.
E leai se togafitiga maʻoti mo le sologa lelei o le gasegase. I le tulaga o le maualuga, ua fautuaina e faia ni togafitiga faʻapitoa ma fuafuaga e faʻamauina i le tausisia o galuega o totoga taua ma faiga. Mataʻituina o le ate ma le CPK maualuga e tatau. O le siama e ono le manuia.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina ma isi ituaiga o fesootaiga tau vailaʻau

O le aʻafiaga o le faʻaaogaina o isi vailaau faʻamalosi i luga o le gasegase
Faʻailogaina o palatini o felauaiga: rosuvastatin e fusifusia i nisi o puipuiga o femalagaiga, aemaise lava OATP1B1 ma le BCRP. O le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamalositino o nei fesuiaiga o masini e mafai ona o faatasi ma le faateleina o le plasma concentrations o le rosuvastatin ma le faateleina o le lamatia o le myopathy (tagai i le laulau 3 ma vaega "Faʻaogaina ma le pulega" ma "Faatonuga Faapitoa").
Cyclosporin: faatasi ai ma le faʻaaogaina o le gasegase ma le cyclosporine, o le AUC o le rosuvastatin e tusa ma le 7 taimi sili atu le maualuga nai lo le mea na matauina i le au volenitia maloloina (silasila i le laulau 3). E le afaina ai le plasma concentration o cyclosporine. Krestor ® ua solia i maʻi e ave cyclosporine (tagai vaega "Contraindications").
Faʻailogaina o le le faʻamalosi o tagata (Virus) inhibitors: e ui lava e le o iloa le faiga tonu o fegalegaleaiga, o le felagolagomaʻi o le iniseti puipuia o le HIV protease e mafai ona oo atu ai i le faateleina o le aafia i le rosuvastatin (tagai i le table 3).
O suesuega o le pharmacokinetic o le faaaogaina tutusa o le 20 mg o le rosuvastatip faatasi ai ma se tuufaatasiga o sauniuniga e lua inhibitors e puipuia ai le HIV (400 mg o le lopinavir / 100 mg o ritonavir) i volenitia maloloina na taitai atu ai i le tusa ma le lua faalua ma le lima ona faateleina i AUC (0-24) ma Cmax o rosuvastatin. O le mea lea, e le fautuaina le faʻafoega faʻapitoa o faʻamaʻi pipisi ma le HIV protease (silasila i vaega "Faʻafoega ma Pulega", "Faatonuga Faapitoa", laulau 3).
Gemfibrozil ma isi fualaau o le lipid-lowering: o le faʻaaogāina o le faʻapipiʻi ma le gemfibrozil e taʻitaʻia ai le 2 faʻateleina o le maualuga o le maualuga o le faʻasalaga i le plasma toto ma le AUC o rosuvastatin (vaʻai le vaega "Faatonuga Faapitoa"). Faʻavae i luga o faʻamatalaga e uiga i fegalegaleaiga patino, e leʻo faʻamoemoeina fegalegaleaiga faʻakosipasi ma le faʻamaoni, e mafai ona faia fegalegaleaiga faʻakosipisi.
Gemfibrozil, faʻamalamabrate, isi fibrates, ma lipid-downing doses of acidic nicotinic increased the risk of myopathy when used together with HMG-CoA reductase inhibitors, atonu e mafua mai i le mea moni e mafai ona latou faatupuina le myopathy pe a faʻaaogaina i le monotherapy (tagaʻii le vaega "Taʻiala Faapitoa") . A o ave le fualaau faasaina i gemfibrozil, fibrates, acidic nicotinic i le lipid lowing doses (sili atu i le 1 g / aso), e fautuaina le gasegase ole fua muamua o le 5 mg, o se fualaau o le 40 mg ua solia i luga faatasi ma fibrates (tagai vaega "Contraindications", " Tausaga ma le pulega "," Faatonuga Faapitoa ").
Esetima: o le faaaogaina tutusa o le fualaau faasaina Krestor ® i se fualaau o le 10 mg ma le ezetimibe i se fualaau o le 10 mg sa faatasi ma le faateleina o le AUC o le rosuvastatin i tagata mamaʻi ma le hypercholesterolemia (tagai i le table 3). E le mafai ona faʻaesea se faʻalavelave faateleina o aʻafiaga o le aʻafia ona o le fomaʻi faʻamalositino fegalegaleaiga i le va o le fualaau faasaina Krestor ® ma le ezetimibe.
Anetusi: o le faʻaaogaina faʻapitoa o le faʻavevelaina ma le susuluina o taʻavale e aofia ai le magnesium ma le aluminium hydroxide, e oʻo atu ai i le paʻu o le concentration plasma o le rosuvastatin e tusa ma le 50%. E leai se faʻaiʻuga o lenei faʻafitauli pe afai e faʻaaogaina aitema 2 itula i le maeʻa ai o le suʻega. O le taua ole aoga o lenei fegalegaleaiga e lei suesueina.
Erythromycin: o le faʻaaogaina faʻapitoa o le gasegase ma le erythromycin e mafua ai le faʻaitiitia o le AUC o rosuvastatin e 20% ma Cmax o rosuvastatin e 30%. O sea ituaiga fegalegaleaiga e mafai ona tupu ona o le faateleina o le motusite o le intestinal mafua mai i le faaaogaina o le erythromycin.
Cytochrome P450 Isofermeitis: o taunuʻuga o suʻesuʻega i vivo ma in vitro na faʻaalia ai o le rosuvastatin e le o se mea e faʻatagaina poʻo se faʻaosofia o le isoenzymes o le cytochrome P450. E le gata i lea, o le rosuvastatin o se mea vaivai mo nei isoenzymes. O le mea lea, o le fegalegaleaiga o le gasegase ma isi fualaau faasaina i le tulaga faafomaʻi e aofia ai le cytochrome P450 isoenzymes e le o faamoemoeina.
E leʻi iai se fesoʻotaʻiga faʻasolosolo faʻamalosi o le gasegase ma le fluconazole (o le inhibitor o le isoenzymes CYP2C9 ma le CYP3A4) ma le ketoconazole (o le inhibitor of the isoenzymes CYP2A6 and CYP3A4).
Fusidic acid: suʻesuʻega e suʻesuʻe ai le fegalegaleaiga o le rosuvastatin ma fusidic acid e leʻi faia. E pei o isi fuainumera, faʻamatalaga faʻasalalau o le rhabdomyolysis ma le faʻatautaia o le rosuvastatin ma fusidic acid na maua. E tatau ona vaʻaia lelei tagata mamai. Afai e tatau ai, o le faʻagasologa le tumau o le gasegase e mafai.

Fegalegaleaiga ma fualaau faasaina e manaomia ai le suia o fualaau toto (vaai i le laulau 3)
O le fualaau o le fualaau faasaina Krestor ® e tatau ona fetuʻunaʻi pe a manaʻomia, o lona faʻaogaina faʻatasi ma fualaau faasaina lea e faʻalauteleina ai le faʻaalia i le gasegase. E tatau ona e faitauina faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o nei vailaʻau aʻo leʻi amataina la latou fegasoloaiga ma le vailaʻau Krestor ®. Afai o le faateleina o le faʻaalia o le 2 taimi poʻo le sili atu o loʻo faʻamoemoeina, o le muamua fua o le Crestor ® sauniuniga e tatau ona 5 mg i le aso. O le fua maualuga o aso taitasi o Krestor ® e tatau foi ona fetuutuunai ina ia le sili atu le maualuga o le faʻaogaina o le faʻavaveina i le togafitiga o le 40 mg e aunoa ma le faʻaaogaina o vailaʻau e fesoʻotaʻi ma le rosuvastatin. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fua aupito maualuga o fualaau o le Crestor ® faʻatasi ma le gemfibrozil e 20 mg (o le faateleina o le faʻaalia i le 1.9 taimi), ma le ritonavir / atazanavir - 10 mg (faʻaopopo i le faʻaaliga e 3.1 taimi).

Laulau 3 . O le aʻafiaga o togafitiga faʻapitoa i luga o faʻaaliga i rosuvastatin (AUC, faʻamaumauga o loʻo faʻaalia i le faʻaitiitia o le faʻatonuga) - o taunuʻuga o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa faʻapitoa


















































































































Auala
faʻasino
togafitiga
Faʻataʻitaʻiga faʻalelei
rosuvastatin
Suiga
AUC rosuvastatin
Cycloporin 75-200 mg
2 taimi i le aso., 6 masina.
10 mg 1 taimi i le aso., 10 aso 7.1x faateleina
Atazanavir 300 mg /
ritonavir 100 mg
1 taimi i le aso., 8 aso
10 mg fualaau toʻatasi 3.1x faateleina
Simeprevir 152 mg
1 taimi i le aso., 7 aso
10 mg fualaau toʻatasi 2.8x faateleina
Lopinavir 400 mg /
ritonavir 100 mg
2 taimi i le aso., 17 aso
20 mg 1 taimi i le aso., 7 aso 2.1 taimi faateleina
Clopidogrel 300 mg
(togi fuaina)
ona 75 mg pe a ma le 24 itula
20 mg fualaau toʻatasi 2x faateleina
Gemfibrozil 600 mg
2 taimi i le aso., 7 aso
80 mg fuamomo tasi 1.9x faateleina
Eltrombopag 75 mg
1 taimi i le aso. 10 aso
10 mg fualaau toʻatasi 1.6x faateleina
Darunavir 600 mg /
ritonavir 100 mg
2 taimi i le aso., 7 aso
10 mg 1 taimi i le aso., 7 aso 1.5 taimi faateleina
Tipranavir 500 mg /
ritonavir 200 mg
2 taimi i le aso., 11 aso
10 mg fualaau toʻatasi 1.4 taimi faateleina
Dronedarop 400 mg
2 taimi i le aso.
Leai se faʻamatalaga 1.4 taimi faateleina
Itraconazole 200 mg
1 taimi i le aso., 5 aso
10 mg poo le 80 mg i le taimi 1.4 taimi faateleina
Esetima 10 mg
1 taimi i le aso., 14 aso
10 mg i le aso, 14 aso 1.2 taimi faateleina
Fosamprenavir 700 mg /
ritonavir 100 mg
2 taimi i le aso., 8 aso
10 mg fualaau toʻatasi Leai se suiga
Aleglitazar 0.3 mg.
7 aso
40 mg, 7 aso Leai se suiga
Silymarin 140 mg
3 taimi i le aso. 5 aso
10 mg fualaau toʻatasi Leai se suiga
Faʻamamaʻi 67 mg
3 taimi i le aso., 7 aso
10 mg, 7 aso Leai se suiga
Rifampin 450 mg
Faatasi i le aso. 7 aso
20 mg fualaau toʻatasi Leai se suiga
Ketoconazole 200 mg
2 taimi i le aso., 7 aso
80 mg fuamomo tasi Leai se suiga
Fluconazole 200 mg
1 taimi i le aso., 11 aso
80 mg fuamomo tasi Leai se suiga
Erythromycin 500 mg
4 taimi i le aso., 7 aso
80 mg fuamomo tasi 28% faʻaititia
Le 50 pasene
3 taimi i le aso., 14 aso
20 mg fualaau toʻatasi 47% le faʻaititia

Le aʻafiaga o le faʻamalolo i isi fualaau
Vitamin K Antagonists: amataga o togafitiga faʻamalolo poʻo le faʻaopoopoga i le fualaau o tagata gasegase e maua i le taimi lava e tasi o vitamin K tagata faʻataʻitaʻi (e pei o warfarin) e mafai ona oʻo atu ai i se faʻaopoopoga o le International Relationship Normal (MHO). O le faʻaitiitia o le gasegase poʻo le faʻaitiitia o le fualaau o le vailaʻau e mafai ona taʻitaʻia ai le MHO. I ia tulaga, ua fautuaina le pule a le MHO.
Faʻamataʻu tuʻu / togavao toe sui: o le faʻaaogaina faʻapitoa o faʻamaʻivave ma faʻamaʻi faʻamalosi e faʻalautele le AUC o le ethinyl estradiol ma le AUC o le norgestrel e 26% ma le 34%, i le faasologa. O sea faʻalauteleina o le faʻamaʻi pipisi e tatau ona amanaʻia pe a filifilia se fualaau o faʻamaʻi faʻamaʻi.
O faʻamatalaga o le Pharmacokinetic e uiga i le faʻaaogaina o le vailaʻau Krestor ® ma le sui o le togafitiga o le homone e le o iai, o le mea lea, e le mafai ona faʻaaogaina se faʻapena tutusa i le faʻaaogaina o lenei faʻasalalauga. Ae ui i lea, o lenei tuufaatasiga sa masani ona faʻaaogaina i le taimi o suʻega faʻapitoa ma sa talia lelei e tagata gasegase.
Isi vailaʻau: leai se faʻasalaga faʻamalositino o le gasegase ma digoxin o loʻo faʻamoemoeina.

Faatonuga faapitoa

Aafiaga o Renal
I tagata gasegase oe na maua le maualuga o doses o Krestor ® (e masani lava 40 mg), sa matauina le proteinuria tubular, lea i le tele o mataupu na le tumau. O sea proteinuria e leʻi faailoa mai se faʻamaʻi gasegase ogaoga poʻo le alualu i luma o faʻamaʻi fatugaʻo. I tagata gasegase e ave le fualaau faasaina ile 40 mg, e fautuaina e mataʻituina faailoilo ole galuega ile taimi ole togafitiga.
Mai le maskotakeletal system
Aʻo faʻaaogaina le fualaau faasaina Krestor ® i soo se mea e fai, ma aemaise lava pe a fua i fualaau faasaina e sili atu i le 20 mg, o aʻafiaga nei i luga o le maskloskeletal system na lipotia mai: myalgia, myopathy, mea e le masani ai, rhabdomyolysis.
Fuafuaga o le creatin phosphokinase
O le fuafuaina o le CPK e le tatau ona faʻatinoina pe a maeʻa le malosi o le tino pe afai ei ai nisi mafuaaga talafeagai mo le faateleina o le CPK, lea e mafai ona taʻitaʻia ai se faʻamatalaga sese o taunuʻuga. Afai o le maualuga muamua o le CPK ua matua faateleina (5 taimi maualuga atu nai lo le tapulaa pito i luga o le masani), e tatau ona faia se fua faatatau faifaipea pe a uma le 5-7 aso. Ole togafitiga e le tatau ona amata pe a fai e toe faia se suʻega e faʻamaonia ai le maualuga o le CK (sili atu ma le 5 taimi sili atu nai lo le tapulaʻa pito i luga).
A o lei amataina togafitiga
Pe a faatonuina Krestor ®, e pei foi o le faatonuina o isi inhibitors o le HMG-CoA reductase, e tatau ona faʻaalia le faʻaeteete i tagata gasegase i tulaga lamatia oi ai mo le myopathy / rhabdomyolysis (silasila i le vaega o le "Puipuiga"), e tatau ona mafaufau i le tulaga lamatia ma le aoga o le togafitiga ma suʻesuʻeina o falemaʻi.
I le taimi o togafitiga
O le tagata maʻi e tatau ona logoina le tatau ona vave lipoti atu i le fomaʻi e uiga i mataupu o le faʻafuasei o le tiga o le maso, vaivaiga o le musika poʻo le taofiofi, aemaise lava i le faʻatasi ai ma le malaise ma le fiva. I ia ituaiga o gasegase, e tatau ona fuafuaina le maualuga ole CPK. Ole togafitiga e tatau ona faamutaina pe afai e maualuga le maualuga o le CPK (e sili atu ma le 5 taimi e faatusatusa i le tapulaa pito i luga o le masani) pe afai foi e faailoa mai maso ma mafua ai le le mautonu i aso taitasi (e tusa lava pe 5 taimi le maualuga ole CPK nai lo luga le tuaoi o le masani). Afai e toesea faailoga ma taunuʻu le CPK i tulaga masani, e tatau ona tuʻuina atu se iloiloga i le toe faʻasolo atu o le vailaʻau Krestor ® poʻo isi HMG-CoA reductase inhibitors i lalo ifo o doses ma le mataituina lelei ole maʻi.
O le siakiina o le CPK i le leai o ni faailoga e le talafeagai.
O mataupu e le masani ai o tagata e le puipuia i le puipuia o le myopathy ma le faʻalauiloaina o le tino i le tino o vaivaiga faifaipea o maso vavalalata ma le maualuga o le CPK i le toto i le taimi o togafitiga poʻo le aveina o fuainumera, e aofia ai le rosuvastatin, na maitauina. O suʻesuʻega faʻapitoa o le maso ma le popolega o le tino, suʻesuʻega faʻamaloilo, faʻapea foi ma le togafitiga o le immunosuppressive atonu e manaʻomia.
E leʻi i ai ni faailoga o le tele o aʻafiaga i luga o musika o le skeletal pe a ave le Krestor ® ma le faʻasologa o togafitiga. Ae peitai, o le faateleina o le aafia o le myositis ma le myopathy i tagata gasegase na faia isi inhibitors, HMG-CoA reductase faatasi ai ma mea e gaosia ai le gavin, e aofia ai gemfibrozil, cyclosporin, acidic nicotinic, agents o azole antifungal, inhibitors protease ma antiroiotic macrolide, ua lipotia. Gemfibrozil faʻalautele le lamatiaga o le myopathy pe a faʻatasi ma nisi o le initaneti HMG-CoA reductase. O le mea lea, o le pulega tutusa o le fualaau faasaina Krestor ® ma le gemfibrozil e le fautuaina. O le fua o le lamatiaga i le aoga aoga e tatau ona faʻaeteete lelei pe a faʻaaogaina le Crestor ® faʻatasi ma fibrates poʻo le lipid-lowering doses of acidic nicotinic. O le faʻaaogaina o le vailaʻau Krestor ® i se fuataga o le 40 mg faatasi ai ma fibrates ua faʻasaina. (vaai i vaega "Fesootaiga ma isi vailaʻau ma isi ituaiga o fefaʻatauaiga faʻamaʻi", "Contraindications").
2-4 vaiaso talu mai le amataga o togafitiga ma / poʻo le faʻateleina o le fua o le sauniuniga a Krestor ®, o le mataʻituina o le lipid metabolism e tatau (tatau ona faʻasoasoaina le fuainumera pe a tatau ai).
O le ate
E fautuaina le fuafuaina o faʻamaoniga o galuega ole ate aʻo leʻi amataina le togafitiga ma le 3 masina talu ona amata le togafitiga. O le faʻaaogaina o le vailaʻau Krestor ® e tatau ona faʻaumatia pe tatau ona faaitiitia le fualaau o le vailaau pe afai o le maualuga o le gaioiga o le transaminase i le toto toto e 3 taimi sili atu nai lo le maualuga o le masani.
I tagata gasegase ma le hypercholesterolemia ona o le hypothyroidism poʻo le maʻi o le nephrotic, o le togafitiga o faʻamaʻi pipisi e tatau ona faia aʻo lei togafitiga ma le Crestor ® fualaau faasaina.
Tagata faʻapitoa. Vaega faʻavae
I le gasologa o suʻesuʻega o vailaʻau faʻaumikalami i tagata Saina ma tagata Iapani, na maitauina le faateleina o le faʻaogaina o le gasegase pe a faatusatusa i faʻamaumauga na maua mai i tagata mamaʻi Europa (silasila i vaega "Faʻafitauli ma Pulega" ma le "Pharmacokinetics").
Puipuia inhibitors
O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ma le inisiua protease e le fautuaina (silasila i le vaega "Fesootaiga ma isi vailaʻau ma isi ituaiga o fegalegaleaiga").
Lactose
E le tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau i tagata gasegase i le lactase, le galactose inlerance ma le glucose-galactose Malabsorption.
Faʻailoga faʻamaʻi faʻamaʻi
Aʻo faʻaaogaina nisi o vailaʻau, aemaise lava mo se taimi umi, ua lipotia mai ni mataupu vavalalata o faʻamaʻi faʻamaʻi faʻapitoa. O faʻaaliga o le maʻi e mafai ona aofia ai le le manava o le manava, le gasegase o le tino, ma le soifua manuia lautele (vaivaiga, paʻu mamafa, ma fiva). Afai e masalomia masalomia o le mai, e tatau ona faʻagata le togafitiga o le statine.
Ituaiga 2 maʻisuka
I maʻi na maua i le glucose o le 5.6 i le 6.9 mmol / L, o le Crestor ® faʻataʻitaʻiga na fesoʻotaʻi ma se faʻalavelave maualuga o le maʻisuka ituaiga 2.

Aafiaga i luga o le malosi e ave ai se taavale ma isi masini

E leai ni suʻesuʻega na faʻatautaia e suʻesuʻe ai le aoga o sauniuniga a Krestor ® i le mafai ona ave se taavale ma faʻaaogaina masini. Ae ui i lea, e faʻavae i luga o fale faʻamalositino, e le tatau ona i ai se aafiaga faapena o Krestor ®. E tatau ona faʻaeteete i le avetaʻavaleina o se taavale poʻo se galuega e fesoʻotaʻi ma le faʻatupulaia o le maualuga o le gauai ma le mafaufau ole tali (atonu e tupu i le togafitiga).

Ona o le maualuga o le cholesterol, na faatonuina ai e Kosor Krestor i le taimi muamua 5

Ona o le maualuga o le cholesterol, na faatonuina ai e le fomaʻi Krestor i le muamua 5 mg, ona siitia lea o le dose i le 10 mg. Ua sili atu le lelei o le faatinoga. Mo le 3 tausaga, o suʻesuʻega masani o le ate na faʻaalia ai o mea uma lava na faatulagaina lelei. Ona tulai mai lea o se tulaga ogaoga, ua faailogaina i le fiva, tiga o le muso, tiga o le ulu, pogisa pogisa, faalavelave i le moe, faaitiitia ai le manaʻo. Na auina mai e le fomaʻi se suʻega auiliili - suʻega toto, x-ave, faʻasolosolo ma le faʻatautaia o faʻasalalauga. Na manino mai o le mafuaʻaga e le fesootai i le malulu poʻo le fomaʻi masani. Ma o faafitauli i le ate na faailoaina. Na ou le toe ave Crestor vave.

Ua tuu i lalo e le satauro laʻu cholesterol ma triglycerides. Ae sa ou matauina se faateleina

Ua tuu i lalo e le satauro laʻu cholesterol ma triglycerides. Ae sa ou matauina le faateleina o le mamafa, vaivai, faaitiitia o le malosi. Sa i ai le tiga o le fatafata, tiga i lima, tiga i le auvae. Na faia e le cardiologist se suʻega ma e leʻi fuafuaina le mafuaʻaga o nei faailoga. Na ou le toe inu Krestor, ma i totonu o le 2 i le 3 vaiaso na toe foi mai loʻu mamafa ma loʻu soifua maloloina i le masani. Na faateleina loʻu faʻaaogaina o suauʻu, ma amata ona ou gauai atili atu i le oti. Ou te faʻamoemoe e le tatau ona e toe foʻi i le aveina o fuainumera.

Sa ou aveina Krestor 10 mg mo le silia ma le 10 tausaga. Sa ia faia se galuega sili ona lelei,

Sa ou aveina Krestor 10 mg mo le silia ma le 10 tausaga. Na ia faia se galuega lelei tele, faʻaitiitia laʻu cholesterol i tulaga masani. Ae, mo le tele o tausaga na ou mafatia ai mai tiga tiga, ma e le mafai e fomai ona faamalamalamaina. I se isi itu, o se uo o le tala e faapea o aʻu tiga faatasi e mafai ona avea ma taunuuga o le galuega a Krestor. Ina ia siaki lona manatu, sa ou le toe inu le vailaau. Ma e le gata i lea, na o ni nai masina talu ona mavae le tigaina faatasi. O lenei la ua ou le toe taliaina Krestor.

Ou te inu 2.5 mg o Crestor i le aso (o le afa lea 5 mg papa). Na faʻaitiitia lava

Ou te inu 2.5 mg o Crestor i le aso (o le afa lea 5 mg papa). O lenei mea na faʻaitiitia ai laʻu cholesterol mai le 248 i le 193. E le o se mea matagofie, ae lelei lava fualaau faasaina. Sa amata ona ou inupia i le 10 mg i le aso, ae na ou gasegase maso ma le maualuga o enzymes o le ate.Na taʻu mai e le fomai ia te aʻu e taumafai isi fuainumera, ae e tutusa uma lava le aafiaga. O le mea lea, na matou tuʻuina ifo le fua o Crestor seia oʻo ina taofi itu. E galue lelei ma leai ni aʻafiaga taua o loʻo matauina nei.

I le faaopoopo atu i le avea ma se maʻisuka, ua i ai foi loʻu maualuga o le cholesterol (ua maua

I le faaopoopo atu i le avea ma se maʻisuka, ua i ai foi loʻu maualuga o le cholesterol (ua iloa i le 12 tausaga talu ai). Ua ou i ai i se meaai faatapulaʻa, ma e le o 'ai pea fuamoa ma aano o manufasi. Ae peitai, o laʻu cholesterol sa maualuga. Ou te le manao e ave ni fuainumera, aua na ou mafatia i se tulaga matautia tele ina ua ou aveina se lipet. Ae o le taumafanafana na teʻa nei, na matua leaga lava ia faailo na tatau ona inu e Krestor. Ae ui i lea, na ou amata i le 5 mg i le tele o taimi i le vaiaso. I le taimi nei, e 8 masina mulimuli ane, o laʻu cholesterol o BELOW masani ma o isi faailo uma o loʻo i ai i totonu o se mea lelei. Na matua fiafia loʻu tagata suʻesuʻe ma fai mai e leai se mafuaaga e faʻapupula ai le fualaau i le 10 mg. E moni, o nisi taimi ou te mafatia ai i nisi o tiga i totonu o sooga i totonu o tapulima ma tapuvae, ae e mafai ona talia.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le gaioiga malosi a Krestor e faʻapipiʻi. O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai vaega fesoasoani: lactose, cellulose, magnesium stearate, calcium phosphate, ma isi. O Crestor o loʻo maua i foliga o lanu piniki, o se siosiomaga faʻatulagaina e faʻamoemoe mo le faʻafofoga tautala. E tusa ai ma le tusi radar, o le fua faa-Latina e pei o lenei: Rp.: Rosuvastatini 0.01 D.t.d.N.10 i le tab.obd. S. 1-1.

O le vailaau faʻasaina e maua i le tele o metotia:

  • Crestor 5 mg
  • Crestor 10 mg
  • Crestor 20 mg
  • Crestor 40 mg.

E faʻatatau i le tui, o loʻo i ai se togitogi i le tasi itu o le papa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i se fua o le 10 mg, o loʻo faʻapea mai "ZD4522 10" luga. O laulau e tuʻuina i totonu o se fasi pepa e 7 vaega. I totonu o se pepa pepa pepa e mafai ona i ai le 1, 4, 14 paʻu.

O le tele o taimi, o se vailaʻau e 10 mg ua faʻatau - 98 papa, o lona uiga, e 14 paʻu o le pusa. Ona o le mea moni o fuainumera o loʻo faʻatulagaina mo le faʻaaogaina mo se taimi umi, o le toʻatele e iloa ai e aoga tele le faʻatau faʻatau pusa i le taimi e tasi.

Mataupu faavae o le taotoga

O le satauro o se lipid-lowering agent, o lona uiga, o le lipid-lowering. O lona autu autu o le taulaʻi lea i le faaitiitia o le numera o lipoproteins o eseese eseese i totonu o le tino. O le aʻafia o le ate - o le tino e nafa ma le gaosiga o le cholesterol, rosuvastatin, o le gaioiga malosi o le vailaau faʻasaina, ei ai lona aʻafiaga i le gaosia o le tele o enzymes.

Ae ui i lea, o le cholesterol e ulufale i le toto e le gata na gaosia e le ate. O se vaega o lenei vailaʻau e ulu atu i le tino ma meaʻai, aemaise lava le gaʻo, meaai leaga. O le gaioiga o le vailaʻau e fesoasoani e faʻamamaina toto toto o lipoproteins maualalo maualalo ua uma ona faaputuputuina. O lenei tulaga e taua o le amataga o le atherosclerosis.

Afai ua amata ona atiaʻe e le atherosclerosis, o toto toto ma aruro e aʻafia i le filolalala po o pusa, o Krestor o loʻo i ai sona aoga aoga ia i latou. E ulu i totonu o vaʻa, faʻamamaina i latou o tupe teu. Ona o lenei mea, o le lumen i totonu o vaa ma arteries e faateleina, o le toto e tafe i nofoaga ua afaina ai.

O se tasi o faʻafitauli o papa o le atherosclerotic o le thrombosis, lea e lamatia ai le malepe o se vaʻa poʻo se uaga. O tulafono e puipuia lenei mea e ala i le faateleina o le faʻasalaga i totonu ia i latou e ala i le faʻaitiitia o le tele o papa.

O Krestor e aofia ai i le fa tausaga o le tupulaga, o lenei vaega ua manatu e sili ona aoga. E le gata i le mea moni o ana tapenapenaga e fesoasoani e faaitiitia le tele o le "leaga" cholesterol i le toto, latou te faateleina foi le gaosiga o le "lelei". "Lelei" cholesterol o se elemene talafeagai mo le masani ai o le tele o gaioiga i totonu, o le gaosia o hormones, o le faʻamalosia o siama faʻamalosi ma isi gaioiga.

Faatonuga mo le faaaogaina

Faatonuga mo le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina o loʻo i ai i totonu o pusa taitasi, e taua mo tagata gasegase ia latou masani lelei ae lei aveina ni fualaau. O le faʻatulagaga ma le faʻatonuina o le pulega e faʻatonuina e le fomaʻi taitoatasi. E masani lava ona faʻataunuʻuina le taimi, o le mea autu o le tagofia lea o fualaau faasaina i le taimi lava e tasi.

E tusa ai ma le tele o tagata atamamai, o le afiafi o le taimi aupito sili lea ona talafeagai mo le aveina o fuainumera, talu mai le faaiuga o le aso e sili atu le tele o le cholesterol i le toto nai lo le taeao.

O le oloa ua fuafua mo le faʻafofoga tautala, faʻamamaina i lalo i sina vai. E te le manaʻomia le faʻamaonia o se laulau. Aʻo le i fuafuaina le inumaga, o le tagata maʻi ua faatonuina se faʻamatalaga auiliili e iloilo ai le tulaga o vaʻa, toto totoʻa, ma totoga o le tino cardiovascular system.

E masani lava, o le uluai aumaga o le 10 mg. O le masina talu mai le amataga o togafitiga, e tatau i le tagata maʻi ona suʻeina le toto, ma afai e aoga le vailaau, e leai ni aʻafiaga, e mafai ona faateleina le dosiga i le 20-40 mg i le aso. Ma, i le vaitaimi atoa o togafitiga, e tatau ona faia se suʻesuʻega e iloilo ai le iuga ma fetuunai le fua.

Afai o le fualaau faasaina ua faatonuina mo le puipuia o faamai o le cardiovascular system, o le uluai fua e masani ona 5 mg. I le aluga o taimi, e pei ona faatonuina e le fomaʻi, e mafai foi ona faateleina.

E masani lava, o fuainumera ua faʻataʻitaʻiina mo le ola, pe afai e leai, ona oʻo mai lea o le umi o le latou suʻega e le itiiti ifo i le 3-4 masina. E le mafai ona e taofia le ave faʻamalosi o fualaau, o le fomaʻi o loʻo faʻasoa se fuafuaga e tusa ai ma mea o le a faʻaitiitia ai aso, ma naʻo le taimi lava e mafai ai ona taofia togafitiga.

Contraindications

Soo se vailaau faasaina i le vaega o le statin ei ai le tele o faʻasagaga mo le faʻaaogaina, talu ai ua latou manatu o le malosi. E le mafai ona faʻaogaina le satauro mo ni faʻaaliga:

  • tausaga e 18 tausaga
  • maʻitaga ma susu susu,
  • tasi le le faapalepale i le gasegase po o se isi lava vaega aofia i le tuufaatasiga,
  • maʻi o le ate i le taimi o faigata,
  • myopathy.

Mo tagata gasegase e lamatia le atinaʻe o le myopathy, o se fua o le 40 mg i le aso e faʻasaina. E masani lava ona faatonuina Crestor 20 mg poʻo le 10 mg muamua.

Ma o le vailaau faʻasaina foi e faʻasaina i tagata gasegase e tele le tele o le ava malosi. Talu ai o le gaioiga o fuainumera e mafua tonu lava i le ate, pe afai e afaina i toxins o le ava malosi, o le a le mafai ona taofiofi le mamafa. Afai o le tagata maʻi e gasegase i le 'ava malosi e taofi le inupia, faʻaaogaina se auala o le toe faʻaleleia ma le toe faʻaleleia, e mafai ona faʻataʻitaʻiina togafitiga, ae tatau ona amata i ni nai laasaga.

Faʻaiʻuga

Faatasi ai ma tagata mamaʻi o loʻo ave Krestor, e masani lava ona tupu aʻafiaga i latou na le mulimuli i fautuaga a le fomaʻi, sili atu i le suʻega poʻo le le amanaiaina o tulafono o le faʻasaʻo. O aʻafiaga e aʻafia ai e aofia ai:

  • dyspeptic disorders, tiga o le manava,
  • tiga ootia, valea,
  • ua le atoatoa le tuufaatasia
  • paʻu o le paʻu, sasaina,
  • faʻataʻitaʻiga
  • asthenia
  • o foliga vaaia o le le fiafia.

O le a le mea sili atu Krestor poʻo Rosuvastatin

O le tau o rosuvastatin 20 mg 28 pcs. e tusa ma le 550 ru, ae o le tau o le Crestor e toetoe ono ono sili atu. Mo lenei mafuaʻaga, e tele gasegase e sili ona filifili e filifili se filifiliga taugofie. O le a le eseesega i le va o vailaʻau, sei vagana ai se eseesega i le tau?

O Krestor e aofia ai i fuainumera o le fa tausaga lona fa, ma o le aoga sili lea o le fualaau faasaina. O se auala aoga, saogalemu. E tusa ai ma le tele o fomai, afai e amata ona e ave fuainumera, ma e tatau ona e faia mo se taimi umi, atonu mo le ola, ona avea lea o se mea aupito sili ona lelei. O lenei vailaʻau o Krestor.

O faʻamanuiaga o Crestor, lea, e le pei o ona generic ma sui ua faʻamaonia aloaia, e aofia ai:

  • vave vave
  • togafitiga talafeagai ole tootoo laʻititi,
  • faʻaitiitia le aʻafiaga o aʻafiaga.

Ina ia filifili le mea sili e ave ma le maualuga o le cholesterol, o le a fesoasoani le fomaʻi fesoasoani, i le vaai i le ata lautele o le maʻi.

Tuua Lau Faamatalaga