Inulin - o le a le mea, o le lelei ma le afaina o fualaau faasaina

Inulin o loʻo avanoa i pepa nei:

  • 0.5 g papa
  • Powder poo tioata.

Tuufaatasiga - 100% tagatanuʻu (faʻaalia, i se tulaga masani, puipuia o le fausaga o loʻo i ai i totonu o se ola ola) inulin, e aofia ai:

  • Inulin - 95%,
  • Fructose - 1%,
  • Oligoposa - 2%,
  • Puipuia - 2%,
  • Fats - 0%.

O le aoga o le malosi o le 100 g o Inulin e 110 kcal.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Prebiotic Inulin o se auala e maua ai se aafiaga aoga i le tino (ona o le filifilia ma le filifilia o galuega taua ma le tuputupu ae o le microflora aoga o le manua lapoa), ua fautuaina mo le faaaogaina i faamai / tuutuuga nei:

  • Atherosclerosis,
  • Dysbacteriosis,
  • Faʻaipoʻa taimi,
  • O le maʻi suka
  • Cholecystitis, hepatitis tumau,
  • Lipid metabolism disorders,
  • Kanesa o le colon (mo le puipuia).

Tosiga ma le pulega

O fualaau e ave i le tautala, afa afa ao le i 'ai.

Lagolagosua fautuaina: 1-2 papafa 3-4 taimi i le aso.

O se togafitiga atoa e manaʻomia ai 3 ipu o Inulin. I le va o vasega e tatau ona faia se malologa o le 1-2 masina.

E mafai ona faʻamaʻapeina le kulimi poʻo tioata i totonu o se ipu vai (sua, kefir, vai, ma isi).

Ave le 1 sipuniti ma meaai, o le taimi o le pulega e 1-3 taimi i le aso.

Inulin: tau i falemaʻi i luga o le initaneti

Laʻau INULIN 0.5 g 100 pcs.

Inulin 100 papa

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

E tusa ai ma le tele o saienitisi, o fale o le vitamini e le aoga mo tagata.

Afai e te ataata na o le faalua i le aso, e mafai ona e faʻaitiitia le toto ma faʻaitiitia le lamatiaga o fatu ma tuʻituʻi.

Afai e le toe gaoioi lou ate, o le a oti i totonu o le aso.

O fomaʻi ua foliga mai talu ai nei lava. I tua i le 19 seneturi, o le tiute o se tagata lauulu lauulu masani e toso mai ai nifo mamaʻi.

E tusa lava pe le o le fatu o se tagata, e mafai lava ona ola pea mo se taimi umi, e pei ona faaali mai e le faifaiva Norwegian Jan Revsdal ia i matou. O lana "afi" na taofi mo le 4 itula talu ona leiloloa le faifaiva ma moe i le kiona.

E fa ituaiga o sukalati pogisa e tusa ma le lua selau kalori. O lea, afai e te le manaʻo e lelei atili, e sili atu ona lelei le le sili atu ma le lua lobili i le aso.

O se tagata aʻoga e faʻaitiitia lona faʻafitauli i faʻamaʻi fatu. O le gaioiga o le mafaufau e fesoasoani i le fausiaina o isi mea faaopoopo e totogi ai maʻi.

E tusa ai ma fuainumera, i le Aso Gafua, o le aʻafiaga o tua o manuʻa ua faateleina le 25%, ma le aʻafiaga o le fatu fatu - e 33%. Ia faaeteete.

E sili atu ma le $ 500 miliona i le tausaga e faʻaalu i fualaau faʻamaʻi na o ia i le Iunaite Setete. E te talitonu pea o le a maua se auala e faʻatoʻilaloina ai allergies?

E mafai e a tatou fatuga ona fufulu tolu lita o le toto i le minute e tasi.

O le lauiloa lauiloa "Viagra" na amataina mo le togafitiga o le maualuga o le toto.

I le 5% o tagata gasegase, o le clomipramine antidepressant e mafua ai le iniseti.

E tusa ai ma le WHO, o le faia o se talanoaga i le afa itula i luga o se telefoni feaveaʻi, e faʻapupulaina ai le ono o le faiʻai e 40%.

I le taimi o taotoga, o lo tatou faiʻai e faʻaalu se aofaiga o le malosi e tutusa ma se moli malamalama e 10-watt. O lea la o le ata o se matauila i luga aʻe o lou ulu i le taimi na aliali mai ai se manatu manaia e le mamao ese mai le mea moni.

Pe a feasogi tagata, e tofu i latou ma le 6.4 kcal i minute taitasi, ae i le taimi lava lea latou te faafesuiai le toeitiiti 300 ituaiga o siama eseese.

O le numera o tagata faigaluega o loʻo galulue i galuega a le ofisa ua faʻapupulaina ma le maoaʻe. O lenei tulaga e sili ona taua o aai tetele. O galuega a le ofisa e tosina ai alii ma tamaitai.

Faʻaaogaina o falemaʻi o Inulin

Inulin o se faʻaopoopoga o meaola e masani ona faʻaaogaina lea e faʻasalalau ai le metabolism o gaʻo ma gaʻo i totonu o le tino, faʻapea ai ma le puipuia o le le lava o le malosi, lea e sili ona taua mo tagata e maua i le maʻisuka. Talu ai e toetoe lava a leai se faʻailogaina ia Inulin, e tusa ai ma faatonuga e fautuaina mo le faʻaaogaina masani i tagata gasegase i le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2 e faʻaleleia ai le gaʻo gaʻo. Pe a oʻo atu le vailaʻau i le manava, faʻapalapalaina e le suka o le hydrochloric i totonu o fualaʻau fructose (e le manaʻomia le inisalini mo le faʻaaogaina) ma isi vaega mole mole. O le vaega o le Inulin, o le tuufaatasia ma eseese toxins, ketones, acetones, cholesterol, ua alu faatasi ma i latou, ae o le mimitiina o minerale ma vitamini o totoe i le tino ua faateleina. I le faapaleniina o le fesuiaʻiga o le lipids i le fatu, o le vailaau faasaina e taofia ai le fausia o le masini vascular occlusion, e faaitiitia ai le lamatiaga o le faatupuina o faamaʻi o le cardiovascular system. E tusa ai ma iloiloga o fomaʻi Inulin, faʻamalosia galuega o le faʻamalositino aʻo faʻaleleia atili le faʻafefe o le magnesium, e puipuia ai le faʻavaeina o toto. O aoga aoga o Inulin e aofia ai lona gafatia e fufulu le tino o masima mamafa o metals mamafa ma radionuclides ma lo latou vave faanatinati. O faʻaopoopoga o inulin-o loʻo i ai se aoga aoga i le faʻaaogaina o le calcium e le ponaivi o le tino, faʻateleina ai le faateleina o le tino o le tino ma taofi faʻamaʻi ponaivi. O le faʻaaogaina o le Inulin i aso taitasi, e tusa ai ma tagata atamamai, o le vailaʻau e faʻamalosia ai le faʻaogaina o le tino, faʻateleina le faʻaogaina o le bifidobacteria i le inumaga, faʻasalalau lona gaioiga ma faʻalavelaveina le tupu aʻe o meaola faʻaleagaina, puipuia o le afaina o le gastrointestinal tract, maʻi pipisi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi. E le gata i lea, talu ai ona o le faʻaleleia o le tino ma le faʻamalosia, o loʻo fesoasoani le Inulin e faʻaitiitia le lamatiaga o le kanesa.

Inulin: filo masani

Polysaccharide natura inulin e faatatau i filo o meaʻai. E masani lava e le o iai i totonu o le manava, ae o se mea taua mo le lactobacilli ma le bifidobacteria i le manua lapoa. O le fiber dietisa ua faʻaaogaina mo le toeitiiti atoa le selau tausaga e faʻaosofia ai le manaʻoga, tausia le soifua maloloina o le tino ma taofia le fiaai ao leiloa le mamafa. Inulin E leaga, ae e le pei o le cellulose, e matua solu uma i le vai.

E talitonu tagata 'ai mea taumafa e manaʻomia e se tagata faʻaonapo nei ona maua le 20-35 g kalama i le aso. E faigata le maua o se aofaiga tele i oloa, o lea la e maua ai le avanoa inulin atoatoa lelei mo lenei mea e le oʻo, ma o le ai ai foʻi se faʻamalologa i le tino.

O le a le inulin?

O pusa inulin, e pei o le tele o isi taumafa paleni, na faʻaalia i luga o fata o falemaʻi i le goto o le seneturi 20, e le masani ai le toatele. I luga o le itu faasaienisi, o le a le inulin e mafai ona faamatalaina e pei ona taua i lalo: o le carbohydrate o le natura masani mai le vaega o polysaccharides, lea ei ai lona aoga aoga i le lipid metabolism, galuega o le ate, e toefuatai ai le microflora o le intestinal. O le 95% fualaau inulin e aofia ai le fructose ma le 5% glucose.

Inulin - manuia ma faʻaleagaina

Pe a ulufale atu i le tino o le tagata, e amata ona faʻaosofia le polysaccharide i le gaioiga o le microflora o le intestinal, faʻateleina le numera o aoga lactobacilli, faʻamamaina le toto mai aʻafiaga o faʻamalolo saoloto. Ae ui i lea, o aoga aoga o le fualaau faasaina e le muta iina:

  • O se fesoasoani fesoasoani e fesoasoani i le faatonutonuina o kulūkose, e mafua ai ona faʻaaoga malosi e fomaʻi i togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka ituaiga 2.
  • Faatasi ai ma le faaumiumi o le faʻaaogaina o papamaʻa, o le calcium e sili atu ona ufiufi, lea e faʻapupulaina ai le ponaivi ma le tuputupu aʻe o le ivi
  • O lenei vailaʻau e mafai ona faʻamamaina le tino o le cholesterol faʻamaʻi, faʻaitiitia le aʻafiaga o paʻu o le toto, pusa ua afaina, afaina fatu.
  • O fualaau oona o le a faʻamanuiaina ai gasegase o gasegase maualuga, ma faʻasaʻo ai le toto i tulaga masani.

E tatau ona e iloa e uiga i Inulin - o le lelei ma le afaina o le tele o feeseeseaiga, ma e le gata i totonu o nuu. E pei lava o isi fualaau, ei ai mea le lelei ma e le mafai ona mafaufau i le meaʻai faʻalaʻau o se panacea. O le mea lea, o le afaina mai le faia o se fualaau oona e mafai ona i ai pe a fai o se tagata ua fano le le faapalepale. O pusa e maua mai i aʻa o le chicory e le fautuaina mo veins varicose poʻo le afaina.

Inulin: i oloa

I le faaopoopo atu i le faia o se faʻaopoopoga meaʻai, inulin e mafai ona maua mai oloa. Ae o loʻo i ai iina i se faʻamasinoga maualalo. Mea e aofia ai inulin:

  • Chicory
  • Ierusalemaichokei,
  • Onions ma le keke,
  • Asparagus
  • Artichoke
  • Paluga o saito,
  • Paʻu ma le falaoamata o le saito,
  • Faʻi vine ma faʻi.

E faapena foi inulin e maua i nisi o vailaʻau faʻamaʻi: foga root, elecampane, echinacea ma le aʻa faʻamau.

Inulin: meatotino

Suesuega faasaienisi na faia talu mai le faaiuga o le 20 seneturi ua faaalia mai ai meatotino aoga inulin mo le puipuia ma le togafitiga o le tele o faʻamaʻi pipisi e faʻapuupuuina ai le ola o se tagata faʻaonapo nei. Mataupu autu inulin:

  1. Faamama le tino o toxins ma mea oona,
  2. E taofia ai le faia o ni paʻu o le toto, e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le toto,
  3. E fesoasoani e ave saʻo le calcium i le ponaivi,
  4. Faʻaitiitia le aʻafiaga o sela o le kanesa
  5. Faʻaauau le faʻafefe o le magnesium e le tino,
  6. Faʻatonuina le lipid ma le carbohydrate metabolism,
  7. Faʻaitiitia le cholesterol.

O fualaʻau, pectin ma acidophilus o le a fesoasoani foi i le toe faʻaleleia o le intestinal microflora ma faʻatuina ai lona gaioiga masani.

Inulin: talosaga

Talosaga inulin ona o lona gafatia e avea o se mea e pei o le gel-pei, e le o le faʻaalia i enzymes digestive ma faʻaaoga uma mea leaga. Inulin E masani ona faʻamatalaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa i maʻi nei:

  1. I le togafitiga o le osteochondrosis,
  2. I togafitiga faʻapitoa o faamaʻi o ponaivi ma sooga,
  3. Mo le le mautonu o le moe: faʻasaʻo le gaosia o le melanin,
  4. I le puipuia o le malulu,
  5. I togafitiga o gastritis ma dysbiosis,
  6. I faʻamaʻi pipisi, e pei o se fufulu mama,
  7. I le tulaga o le gaʻo gaʻo gaʻo.

Inulin: manuia mo le tino

Faʻamanuiaga sili inulin mo le tino i lena mea e fesoasoani i le faateleina o siama aoga ma faaosofia ai le koluma, faʻaititia ai le suka o le toto. Aafiaga lelei o le taliaina inulin:

  1. Inulin faateleina le numera o le bifidobacteria i le inumaga,
  2. Fesoasoani i le faʻaaogaina o vitamini ma minerale,
  3. Faʻasalaga puipuiga
  4. Faʻamaʻoina le taua o le gastrointestinal tract,
  5. Na te aveesea faʻamalosi matautia mai le tino
  6. Fesoasoani e aveese le talo
  7. Faateleina le tetee o le tino i faʻamaʻi pipisi,
  8. Faʻaitiitia le aʻafiaga o pupuni toto.

Inulin: mo tamaiti

Inulin fautuaina e avea o se fesoasoani i mea taumafa i mea taumafa a tamaiti, aemaise lava i latou ei ai faafitauli faʻaogaina, e pei o le dysbiosis. Faʻaaliga inulin mo tamaiti:

  1. Fesoasoani i le magnesium, calcium ma vitamini ina ia sili atu ona gauai i le tino o le pepe,
  2. Faʻaleleia le faʻafefeteina,
  3. Faʻaauau le paleni faʻasa
  4. Faamalosia tino o le ponaivi
  5. Aveese mea leaga ma meaʻai.

Inulin: i meaai pepe

Faʻatauina meaʻai gaosi pepe e faʻaaoga inulin Faʻatupulaia le aofaʻi o mea faʻapitoa i mea taumafa a tamaiti. O nei oloa e faʻamalosia ai le skeletal system ma faateleina ai le puipuiga. Paʻu pepe faʻatasi ma inulin faʻaitiitia le faʻaauau pea o tamaiti i fanau ma le faʻamalosi, o lenei oloa e fetaui lelei mo tagata mamaʻi, ioe, i le maeʻa ai ona talanoa i se fomaʻi.

Inulin ma le maʻisuka

Faʻatasi ma le maʻisuka inulin e masani ona faʻaaoga e fai ma sui o le suka ma le maso, o loʻo i ai se suamalie manaia ma e lelei le suauu i le vai vevela. Inulin E fesoasoani i le inisalini ina ia faʻafefe, faʻaititia le faʻasologa o fuainumera o meaai, ma aʻafia ai le tuputupu ae o le kulukose i totonu o le toto.

Inulin: mo le manava

Inulin e maua ai le fesoasoani tele i le manaʻoga, puipuia ma faʻafefeina ai lona paʻu masani. Faatasi ai ma le psyllium ma le pectin, inulin teuina le puipui o le intestinal, puipui mai le afaina ma le maʻi. E masani lava, o mea tau faʻamalosi e ave e faʻaleleia ai le gastrointestinal tract - o mea ninii ia e fesoasoani i le galo. O lea iinei inulin o se mea muamua - o vailaʻau ia o loʻo aʻafia ai nei siama aoga. E le maua e se tagata mea uma mai meaʻai, o le mea lea e fautuaina ai e le tagata fai meaʻai meaʻai faʻapitoa e pei inulin.

Inulin: mo le faʻamalosi

Inulin e pei o fiva o meaʻai, e sosolo i totonu o le manava ma aveese lemu meaʻai ma mea leaga mai le tino, ma faʻaitiitia ai le malosi tele. Talu ai o lenei mea o se laau toto, o loʻo fesoasoani foi e faʻafefe ai mea aoga i totonu o le inumaga, ma i le taimi e tasi, e le afaina ai le tino.

Inulin: pe a leiloa le mamafa

Inulin - O se fesoasoani sili lenei mo le faʻaitiitia o le mamafa. O le prebiotic e faʻaitiitia ai le manava, faʻamalosia le manava ma faʻagesegese ai le tuʻuina atu o suga i le gaʻo. Faatasi i le manava inulin tumu i le susu, e liua i se mea e pei o le gel lea e ufiufi puipui o le manava. Toa suamalie, maualalo le kalori ma i le taimi e tasi, o se voluma tetele e maua ai se lagona o le atoatoa ma le atoatoa o le manava. Inulin o se faʻaopoopoga sili ona lelei mo meaai taumafa. E pei foʻi o Garcinia Cambogia ma goji vine, inulin fesoasoani e aveesea le mamafa e aunoa ma le afaina oe lava i vailaʻau. Faʻaaliga inulin e tatau ona tuʻufaʻatasia ma meaʻai talafeagai e tusa ai ma le taumafataga a Ducan po o le 'ulu vine, e le faʻagaloina le faʻamalositino.

Inulin: i mea teuteu

Uiga aoga inulin faʻaaoga lelei i mea teuteu. Le aʻafiaga o le faʻaogaina o mea faʻalelei ma inulin matauina i le popo fou. Le gaioiga o mea tau tausiga ma inulin luga o le paʻu:

  1. Faʻaleleia le gaosiga o le faʻaleleia
  2. Faʻafefe faʻafefe i vaevaega
  3. Moisturis ma fafagaina le paʻu i mea aoga,
  4. Faʻaitiitia le mumū, faʻafiafia le paʻu ma sili atu ona vaivai.
  5. Faʻatupulaia le toe faʻafouina o sela o paʻu.

E pei lava o le pauka ma lau olive, inulin e oo lava i le pito i luga o le paʻu, e maua ai se malamalama maloloina.

O le faʻaaogaina masani o oloa o le prebiotic e toe faʻafoʻisia ai le matagofie o lauulu na faaleagaina e le vali. Ua faʻamalosia folosolo lauulu, ua toe faʻaleleia le fausaga o lauulu, ua taofia le leiloa o lauulu. Inulin e masani ona aofia ai mea e pei o:

  1. Shampoos ma fulufulu lauulu,
  2. Antiperspirant
  3. O foliga mata eseese ma kulimi,
  4. Gel gutu
  5. Mea teuteu teuteu.

Inulin: mo pusi

Cats e tumau ai tamaiti i nisi o auala, e mafai ona latou 'aina se mea leaga i luga o le auala, maua se malulu, o latou manava atonu o maʻi, i nei tulaga o le a fesoasoani i pusi inulin. O le a tuʻuina atu e le Prebiotic fesoasoani moni:

  1. Faʻamāina le manaʻoga mai i fasi falaoa vao e leʻi faʻaaogaina po o le fulufulu mūmū,
  2. Puipuia urolithiasis,
  3. Faʻaauau le mausali o le tino,
  4. O le a eli.

Inulin o se vaega o togafitiga i le ituaiga o meataalo o le marmalade, o pusi e fiafia e 'ai.

Inulin: supplements dietary, fualaau faasaina

I vailaau inulin O se vaega o le tele o mea taumafa faaopoopo, faʻapea foʻi fualaau mo le maʻisuka.

  1. Faʻaopoopoga meaʻai masani inulin i le foliga o se paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe, o loʻo gaosia e le kamupani Meaʻai neifaʻamaonia faʻamaonia inulin Inulin Suʻe, Palu Mama (8 oz, 227 g). O le oloa e aofia ai mea masani inulin, lea e lagolagoina le soifua maloloina o le intestinal, faʻamaonia lana galuega. O le faʻaopoopoga e talafeagai mo mea taumafa meaʻai, tuʻuina atu oloa o se suamalie suamalie, faigofie ona sosolo i le vai. Ona o lona maualalo o le faasinomaga, e le faateleina ai le maualuga ole kulukose o le toto.

Fautuaga mo le faaaogaina: faaopoopo le 1 tsp i lau mea e sili ona e fiafia i ai poo meaʻai. 1-3 taimi i le aso. E sili le amata muamua i le aso ina ia faʻaaogaina ai le tino. O lenei faʻaopoopoga ua faʻamoemoeina mo tagata matutua.

  1. Vagana ai inulin isi laupepa o mea taumafa e aofia ai foi i mea tau faʻamalosi. Kamupani Mrm Launches Supplementary Food Supplement Faculty Fiber with Enzymes and Prebiotics, Meaʻai Atoatoa e le Mafaamatalaina, Fiber Faʻatasi ma Enzymes ma Prebiotics, Le Faʻavaivai (9.3 oz, 256 g). O lenei fualaau faasaina o se tuufaatasiga masani o filo. E aofia ai le lacacia, apu, baobab, inulin agave ma le kofe. O vaega taʻitasi, faʻaopoopoga i meatotino a le prebiotic, e aʻafia ai foʻi ona mea aoga i le sauniuniga.

O faʻamanuiaga o se faʻaopoopoga meaʻai:

  • Loto o le fatu: lagolagoina le polokalame cardiovascular.
  • Faʻaleleia o le 'aina o meaʻai: fesoasoani i le tuputupu aʻe o meaola laiti aoga i totonu o le vaega o meaʻai.
  • Tausia tulaga masani o le kulukose.
  • Paʻu o le paʻu: ona o le tele o le fib, latou te fesoasoani ina ia lava le tele ma aua le faʻafefe, faʻagesegese le faʻapalaina o meaai, faʻaitiitia le manaʻo.

Fautuaga mo le faaaogaina: Faaopopo le 1 sikola i se ipu vai ma le vevela. E mafai ona e faʻaaogaina le vai, vai, yogurt poʻo se isi mea inu fiafia.

Inulin: i le fale talavai

Saili le natura inulin o le fale talavai e faigata lava i totonu o aai tetele e pei o Moscow ma St. Petersburg. O le tele o lenei gaosiga o inulin Saina-faia ma se uiga uiga ese. E i ai faʻafitauli ile fale, ae o loʻo aofia ai le tele o faʻaopoopoga faaopoopo, o se taunuuga, o le aoga o le vailaʻau e maualalo ona o le maualalo o le inulin. E ala i le kiliki i luga o le sootaga o loʻo i lalo, e mafai ona e faʻatonuina se fualaʻau inulin tulaga faʻamaonia i totonu o se faleoloa faʻapitoa i le initaneti. O le faʻamatalaga mo fualaau taʻitasi e maua ai faʻamatalaga e uiga i le punavai o meafaitino mataʻutia, tekonolosi gaosiga ma faʻataunuʻu ma iloiloga

Inulin: faatonuga

Ina ia maua le tele o faamanuiaga ma e le afaina ai lou soifua maloloina, aʻo le i aveina inulin e tatau ona e faitau ma le totoa ia faatonuga mo le faʻaaogaina. Inulin e le faʻaaogaina i fualaau oona, o se faʻaopoopoga meaʻai mo togafitiga faʻapitoa ma togafitiga. O suʻesuʻega e leʻi faʻaalia ai aʻafiaga i le taimi e ave ai le faʻaopoopoga.

Inulin: auala e ave ai

E ui lava inulin o se tapenaga o le togavao, e tatau ona e iloa pe faapefea ona saʻo.

  • E fautuaina e fai se mea faaopoopo i meaʻai i vasega, faʻavave i le va oi latou mo le 1-2 masina.
  • Faʻasalalauga i laulau: 1-2 pcs. 3-4 taimi ile aso.
  • I foliga o le paʻu: 1 tsp. ma 3-4 taimi i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga.

Tulafono Faʻatagaina: Aʻo le i aveina, faʻaumatia se tasi o loʻo galue i fualaau faasaina i totonu o le vai, lauti, kefir poʻo le suavai ma faʻaliliu.

Inulin: faʻaleagaina

Inulin e tele mea aoga aoga, ae o nisi taimi inulin e mafai ona afaina. Le fautuaina inulin mai chicory i faʻamaʻi nei:

  • Vailaau vevela,
  • Maʻi faʻalavelave faʻafuaseʻi,
  • O le i ai o le afaina.

E le gata i lea, aua nei faʻafefiloi le polysaccharide faʻamaʻi. Faatasi ai ma lenei faatasiga, o le aoga o le fualaau faasaina ua faaitiitia.

Inulin: iloiloga

E tele iloiloga i le Initaneti inulinO le tele oi latou e lelei. E manaia tele le faʻamaonia e tagata faʻatau tupe i le tele o faʻamaʻi. O le mea lea e matauina ai e le au faatau le faʻasaʻoina o le toto, o le faʻaumatiaina o faafitauli ma le malosi. O manatu i luga o fonotaga e tele lava ina feeseeseai, ae oi latou na taumafai inulintusi e uiga i le aoga lelei: o fualaau oona e fesoasoani e tetee ai le SARS ma le fulu i taimi o le tau malulu, faaleleia le gaosia o meaʻai, faʻaleleia le suka ma le fiafia.

Inulin: tau

Aʻo leʻi faʻatauina inulin e sili atu ona talafeagai le faʻatusatusaina o le tau o le vailaau faʻasaina i vaega eseese. Pe a filifilia se mea faʻapitoa o mea taumafa, e tatau ona e mafaufau i le metotia inulinI le avea ai o se tulafono, i luga o le initaneti i luga o le upega tafaʻilagi ua maualalo i se tau maualuga atu. O le toʻatele o tagata e ola i se olaga ola maloloina ua leva ona latou fiafia i le taʻitaʻi i le faʻatau atu o mea tau soifua maloloina, le faleoloa i le initaneti ma le iHerb code promotional. O le tau e 2-5 taimi sili atu ona taugofie nai lo falemaʻi ma isi faleoloa, aua o lenei 'Initaneti o loʻo galue tuusaʻo ma le au gaosi oloa ma o loʻo mafai ona tausia se tau maualalo. I luga o le upega tafaʻilagi e mafai ona e faʻatau ai na sauniuniga muamua e pei o le N-acetylcysteine, o le tilo o le tupu, o mea manogi gaʻo, pusa vine vine ma isi. O oloa uma e iai tusi faamaonia talafeagai.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le probiotic Inulin

Faamatalaga ma le tuufaatasiga o fualaau faasaina. Inulin o se phytopreparation tuufaatasia lea e aafia ai le tino o le tino ma le tino ma le gaioiga o le tino. E manaʻomia se vaega e sili ona le manatu i le faʻamautuina o le intestinal microflora i le maeʻa ai o fualaau faʻamaʻi ma e le gata. E lelei tele mo le maʻisuka, aua e fesoasoani i le gaosiga o le inisalini ma masani ai ona maua ai le puipuiga, lea e taua mo lenei maʻi. O ona meatotino o loʻo faʻatusalia i le aofia ai o ia vaega:

  • Ierusalema artichoke rhizome (Ierusalema cactusu RHIZOMA),
  • Chicory aʻa (pancratium RHIZOMA),
  • Fugalaau lanu (Bilberry folime),
  • Calumaum stearate.

E tatau ona fai mai o pepa taʻitasi o le 500 mg e aofia ai le 75% o le vaega o le laau. O Chicory o loʻo tautalagia faʻaalia.

Inulin o se vaega na faia mai Ierusalema artichoke e le o se mea leaga - i le aʻa o lenei laau totino o loo i ai se lisi atoa o vitamini B, faapea foi ma le vaitamini C, o meaola masani, minerale, enzymes, amino acids ma isi. E oo lava i le aʻa o le artichoke o Ierusalema e tusa ma le 35% o inulin - o loʻo faʻatino ai le galuega o le faʻamamaina o toto. Faʻaaogaina Ierusalema artichoke i aso uma, e mafai ona puipuia oe lava mai se faʻamaʻi e pei o le maʻisuka. Inulin i totonu o pusa e faʻaleleia le faʻaogaina o le tino, ma faʻaaogaina atoa o se diuretic.

O aʻa o Chicory, lea o loʻo i ai nei o se mea mama i lenei tapenapenaga, e aofia ai le sili atu ma le 15% inulin, o nisi taimi e oʻo i le 20. O le aʻa o Chicory e le gata o se inulin, o loʻo i ai foi le aoga o le antimicrobial and anti-inflammatory properties.

E pei ona e manatuaina, o Inulin o se vailaʻau e mafai ona gafa, pe o loʻo i ai lau launiu, e lauiloa mo homeopathy ma falemaʻi ona o faʻamaʻi manu. Mai le laulauina o laulaau o lenei lanu moana lea ua eleelea solo, o mea manogi ua uma ona saunia, ma o vailaʻau mo faʻafofoga tautala e faia foi. Blueberry lafoaʻi manuʻa, tuʻuina atu masani galuega i le pancreas, ma isi.

Faailoga mo le faʻaaogaina. Inulin o se prebiotic lea e sili ona aoga i le tino. Aemaise lava, o lenei taumafa faʻalauiloa ua faʻamaonia pe fautuaina mo le faʻataʻitaʻiina o nei faʻafitauli:

  • O le gasegase e leai ni gaʻo-e aofia ai, o le a masani ona fesoasoani e faʻaititia le maualuga o le suka i le toto, ma e fesoasoani foi i le taua o le faʻaaogaina o le inisalini e le toto.
  • Le maualuga o le cholesterol toto (prinsepisis cholesterol). E faatatau lea i le "leaga" cholesterol, lea e afaina ai se tagata. Faʻatasi ai ma lenei mea, o loʻo lamatia ai le lamatiaga o faʻamaʻi o le ola o le cardiovascular system.
  • Faʻailoga o fofo (iecury-dolet). O se meaʻai meaʻai meaai e faʻamamaina ai le tino o toxins ma puipuia ai mai le soona maua.
  • Intestinal dysbiosis (intestinune dysbiosis).
  • Candidias (Corpuis sandidias).
  • Faʻasaʻo maualuga (hypertenson).
  • Inisinia o le Immunosystem (Tuberculosiy).
  • Allergy (alergies vargias). E le gata i lea, o le vailaʻau o le artichoke o fualaau oona e fesoasoani i faʻamatalaga eseese ma ituaiga allergies.
  • Mafuaaga (magneca aliqula). Inulin e talafeagai lelei mo le gau o le mamafa o se vaega o togafitiga faʻapitoa.
  • Faʻafitauli i le faʻamalositino o le intestinal (Phaeodactylum tricornutum). O le meafaigaluega e fesoasoani tele i le malosi, ae pe afai e saʻo le faʻaaogaina, i taimi uma ma, pe a manaʻomia, ma isi auala mai lenei sasa.

Ae mai Inulin o se fualaau faasaina e le gata ina lelei, ae e afaina foi. E faʻaaoga lenei mea i le faʻaaogaina o meaʻai ma le faʻaogaina e i latou o loʻo i ai le faʻasaina - ole allergy i vaega.

Faatonuga mo le faaaogaina. O fualaau o inulin e le faʻaogaina e ave faʻatasi i le vai. O le tulafono e pei ona taua i lalo: i le taeao, afa itula ao leʻi faia le taeao, o le tagata maʻi na te aveina ni pama e 2 o Inulin 500 mg i le taʻitasi, ona toe fai lea o le taualumaga i le afiafi, afa itula ao leʻi faia le 'aiga o le afiafi. O le togafitiga masani o inulin e masani lava e tasi le masina. I le tausaga, e le sili atu i le 2-3 ituaiga kosi e mafai ona toe faia.

Faʻaopoopoga o mea taumafa a le atisilisi o Jerusalem e fautuaina foi mo le faʻaaogaina e tamaiti, aemaise lava oe masani ona gasegase pe mafatia i gasegase masani. Tausaga - 1 le papa i le taeao ma le 1 papa i le afiafi mo le masina. Afai e le mafai e se tamaititi ona le mafai ona ia faʻaumatia se laulau, ona mafai lea ona nutimomoia ma solo i totonu ole pepe.

Inulin: faʻatau

O se ituaiga tele o ituaiga, soʻo ma tagata gaosiga inulin:

1. Faatau inulin i le tau maualalo ma faʻamaonia maualuga maualuga, e mafai ona e asiasi i le Amerika lauiloa i luga o le initaneti iHerb, e sili ona pele i tagata nonofo i Rusia ma le CIS (faʻatau i rubles, hryvnias, ma isi, iloiloga i le Rusia mo faʻaopoopoga taʻitasi).
2. Auiliiliga o laasaga-i-site-step instructions mo le faatulagaina o se poloaiga (faigofie tele): Faʻafefea ona tuʻu se poloaiga ile iHerb!
3. I le faasologa muamua, o loʻo maua foi le code iHerb ia te oe! 10% tupe maua mo le fou ma le 30% tupe maua mo tagata o loʻo iai nei! Matou te mautinoa e faʻaaogaina, pei faʻatasi ai ma le poloaiga lona lua, e mafai foi ona e faʻamauina i le faʻaititia poʻo le toe faʻafoʻiina o nisi o tupe e ala i le sili atu o tupe maua, lea o le a taumafai e toe faafoi atu le tului i luga o le faʻatau i tau maualalo maualalo! Faʻapitoa foi i le faatauina atu ma le faʻaleleiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le code promo promo a Svyaznoy o le a maua ai se faʻaitiitiga i luga o smartphones, JD coupons o le a teu ai tupe i luga o faʻatau i Saina, ma o le a fesoasoani le tulafono faʻapolokalame Eldorado i le taugofie o faʻatau fale.
4. Faʻamatalaga faʻamatalaina e uiga i mea faigata o le faʻatagaina ma le totogiina: iHerb payment and delivery iHerb!

Photo Source: iHerb.com

E faapefea ona fesoasoani ia te oe inulin? O lau finagalo faaalia po o fautuaga e taua tele mo tagata amata ma tagata o loʻo mafatia i maʻi tutusa!

O le a - Inulin?

Inulin o se polysaccharide lea e leai ni analogues na fatuina ma e na o luga o vaega o vailaʻau e faia. E pei ona taʻua muamua, o le puna sili lauiloa o inulin o le artichoke Ierusalema, faapea foi ma le chicory, lea e maua mai ai le polysaccharide ina ia maua ai ni meaʻai faaopoopo.

Inulin lava ia ei ai se suamalie manaia pe a oo mai i lona mamanu mamā. E le mafaamatalaina ona uiga o le probiotic, ona o le faʻaaogaina foi i polokalame taʻaloga e ausia ai se sini pei o le leiloa o le mamafa.

E taua le iloa o le aoga o lenei gaʻo o le natura ao leʻi amata faʻaaogaina. E tatau ona ou fai atu faapea faatasi ai ma lana fesoasoani, aoga le bifidumbacteria (bifidumbacteri) o loo ola i totonu o le manava.

O le a le Inulin mo?

  • E mafai ona suia atoa le kalama i se oloa faʻatau - e leai ni aʻafiaga leaga mai le taking o inulin pe a faʻatusatusa, mo se faʻataʻitaʻiga, i le arabica (capulus arabica).
  • Ina ia tuʻuina atu i le meaʻai kuka meaʻai suamalie, e mafai ona faʻamautuina i lenei gaʻo.
  • Faatasi ai ma le faʻaaogaina o inulin, e mafai ona e maitauina pe faʻapefea ona sili atu ona ola le paʻu, faʻamamaina ma matagofie.
  • Inulin faaleleia le faʻaleleia o minerale taua e 30%. O se taunuuga o le aʻoga ma le faʻaaoga masani o fualaau faasaina e faavae i vaega o vailaau, pe o se taunuuga o le taumafa i aso taitasi o inulin faatasi ai ma meaai, e mafai ona faamalosia ai ponaivi o le tino ma faʻamalosi ai, lea o le a fesoasoani e faʻatuai ai le osteoporosis o tausaga e umi.
  • Ona o lona natura, o se polysaccharide e masani lava ona faaopoopoina i meaai pepe, ae peitaʻi, e ono tupu mai i totonu o se tamaitiiti. Afai o loʻo maʻi le pepe ma ave vailaʻau, o le togafitiga e le mafai ona manuia mai taumafa inulin - o le gaʻo e le faʻaaogaina fualaau faʻasaina.

O le Polysaccharide i le tele o pasene o lo oi totonu o nei mea taumafa:

  • Ata (ali),
  • Lulu (pulu),
  • Onions (cepe),
  • Puni
  • Asparagus (asparagi),
  • Faʻi vine (faʻafefeteina o le uila),
  • Artichoke (cactus),
  • Falaoa o le sana
  • Rye (siligini),
  • Peʻa o le eleele - Ierusalema artichoke.

O le mea lea, afai e te le maua le manaʻoga poʻo le avanoa e faʻatau ai faʻamalama ma inulin, ona mafai lea ona e "tamomoʻe" i meaʻai o loʻo aofia ai lenei mea atoa.

Tau Inulin i falemaʻi

Laupapa Ierusalema artichoke Inulin i aso nei e mafai ona faʻatau i toetoe o soʻo se fale talavai i lau 'aʻai. E le manaʻomia ai se togafitiga mai se fomaʻi, talu ai o se fofo masani o loʻo faʻatau atu.

O le tau o Inulin e maualuga pe maualalo foi, o lea, atonu, o tagata uma e iai soʻo se tupe maua mo se togafitiga o le masina e tasi e mafai ona faʻatau. E faigofie tele i le asō e faʻatau ai vailaau faʻatasi ai ma le fesoasoani o falemaʻi i luga o le initaneti - o se auala lelei lea e maua ai togafitiga saʻo pe a faigata ona maua i falemaʻi faʻapitonuʻu.

E i ai ni analogues ile Inulin?

E pei ona taʻua muamua, o le inulin o se vailaʻau e leai se mea tutusa o le gaosiga, ona o se mea masani na maua mai laau. I le toesea o le inisetilo o loʻo iai Inulin i totonu o fualaau, e mafai ona e gauai atu i auala tutusa:

  • Inulin-Neo-5 (Inulin-Neo-5),
  • Inulin Forte Evalar (Inulin Forte Evalar),
  • Beresh-Plas (Beresh-Plus),
  • Centrum (Center),
  • radix de Jerusalem cactus inulin (aʻa o le atisiliko a Ierusalema ma inulin),
  • Chicory aʻa
  • Chicory paʻu.

Faaaoga Inulin A aunoa ma le tofiaina o se fomaʻi pe aunoa ma le matauina o ana fautuaga tonu e mafai ona oʻo atu ai i se faʻalavelave matuia i lou soifua maloloina. Taumafai e faʻaaoga se fualaau faʻasaina pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi. I le tulaga o aʻafiaga o le itu, vave loa ona ave le vailaau ma saili fesoasoani talafeagai.

Ata o Inulin

Kiliki e faʻalautele.

O le faʻamatalaga na aoina i luga o le punaoa e mafai ai e oe ona faaitiitia le taimi e manaʻomia ai le sailiga mo faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina.

O le faʻamatalaga na aoina i luga o le punaoa e mafai ai e oe ona faaitiitia le taimi e manaʻomia ai le sailiga mo faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina.

Tuua Lau Faamatalaga