Solgar Coenzyme Q-10 60 mg Solgar Megasorb CoQ-10 60 mg

Coenzyme Q-10 o se vailaʻau e pei o le vaitamini o loʻo i ai i siama uma o le tino. Coenzyme Q-10 e taʻalo i se vaega autu i le fausiaina o le malosi, e matua talafeagai lava mo le galuega o le fatu, muso ma le faiʻai o le faiʻai. Coenzyme Q-10 faamautinoa le galue masani o le fatu, le faʻatinoga o galuega tauave lea e faʻaaogaina ai se tele o le malosi. Mo faʻamatalaga, o le loto o le tagata e mafua ai le 100,000 i le aso, 37,000,000 paʻi i le tausaga, 250,000,000 paʻi i le olaga atoa.

O le mea lea coenzyme Q-10o se punavai o le malosi, o se vaega taua foi mo le galuega a le loto ma ua fautuaina mo le puipuia, faapea foi i le togafitiga faigata o le le atoatoa o le cardiovascular, atherosclerosis, o le fatu fatu o le fatu, le maualuga o le toto. Maitau faapitoa i coenzyme Q-10 e tatau ona tuʻuina atu i tagata o loʻo ave fualaau faʻasaina i lalo ifo o le cholesterol. O tulafono e saofagā i le faʻaaogaina o le coenzyme Q-10, ma faʻapupulaina ai le manaʻoga o le tino mo le faʻaopoopoga o le coenzyme Q-10. O le Coenzyme Q-10 o loʻo i ai foi le malosi malosi o le antioxidant, e puipuia ai le tino mai aʻafiaga leaga o aʻafiaga saoloto, lea e mafua ai le matua o le tino ma le tele o togafitiga faʻaleaga.

I le faʻaopoopoga, o le faʻaopoopoga faʻaopoopoga o le coenzyme Q-10 e fesoasoani e faʻaleleia ai le maualuga o le malosi ma le malosi, lea e taua tele mo le faʻalauteleina o le tino, mafaufau ma faʻalagona, maʻi vaivai vaivai. O le faʻaopoopoga faaopoopo o le coenzyme Q-10 e sili ona taua mo tagata e sili atu ma le 25 tausaga le matua, talu ai o le faʻasologa o le coenzyme Q-10 i le tino ua faʻaititia i le matua, ma o le faaletonu o lenei vailaʻau e aʻafia ai le tino atoa, aemaise lava i na totoga e manaʻomia ai le maualuga o le tau (fatu, ate). Coenzyme Q10 o se gaʻo gaʻo gaʻo, ma o lona tagofiaina i le tino e faalagolago i le i ai o isi gaʻo i meaʻai.

O le mea lea, ina ia faʻaleleia le malosi o le absorption o le coenzyme Q-10 i pusa taitasi a Solgar Coenzyme Q-10 faaopoopo le suauu paranesi araisa.

Solgar Megasorb CoQ-10 60 mg (Solgar Coenzyme Q-10 60 mg)

O le Coenzyme Q-10 o se vailaʻau o loʻo i ai i sela uma o le tino ma e nafa ma le gaosiga o le malosi. E sili ona talafeagai mo tausia o galuega a le fatu, faiʻai ma le toto, puipuia le faateleina o le vaivai, faateleina le tetee atu i le atuatuvale. Solgar Megasorb CoQ-10 60 mg o le a fesoasoani ia te oe e puipuia ai le tele o faamai o le cardiovascular system, toe faafou le malosiaga malosi, tausia le tino i taimi o le faateleina o le faaletino, faalelagona po o le mafaufau. O le Coenzyme Q-10 o loʻo faʻaalia ai meatotino faʻasao fesoasoani e puipuia le matua o le matua. Solgar Coenzyme Q-10 60 mg ua faailoaina mo tagata o loʻo ave fualaau mai le moega. E faaopoopo le suauu moli i le faaopoopo tupe faaopoopo e faaleleia atili ai le faaaogaina o fualaau faasaina.

  • coenzyme Q-10 (ubiquinone) auai i le gaosiga o le telefoni feaveaʻi, lagolago i galuega a le loto, maso, faiʻai, ma faʻaalia ai foi le aʻafiaga o le tino.

E le o aofia ai le kulutena, saito, meaʻai susu, fefete, suka, sodium, mea suamalie.
E leai ni tagata puipuia.

  • e aunoa ma le manogi

Metotia o le talosaga

Ave le 1 capsule i aso taʻitasi ma taumafataga.
Aua le faʻaaogaina le faʻaopoopoga e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi pe afai o loʻo e maʻitaga, fafagaina, tuʻuina o vailaau, poʻo le i ai o se maʻi.
Afai e te aʻafia i soʻo se itu, faʻafesoʻotai lau fomaʻi ma taofi le ave.
Contraindications: o le le faʻapalepale tagata taitoatasi.

SOLGAR COENZYME Q-10

Coenzyme Q-10 (ubiquinone) e aofia ai le fausia o le malosi, lea e mafai ona faʻaleleia ai le faʻatinoina, faʻatinoina o le tino, ma faʻafetaia ai le gasegase vaivai masani. Coenzyme Q-10 fesoasoani e puipui le tino mai aʻafiaga leaga o faʻamalolo saoloto ma maua ai se aoga aoga i le cardiovascular system.

Solgar coenzyme faatonuga

Solgar Coenzyme Q-10

1 capsule e mamafa le 660 mg: Coenzyme Q-10 (ubiquinone) 60 mg

Tagata faʻatau: Railani paʻu o le rice, gelatin, glycerin, beeswax (lanu samasama), paprika, lekithin soya, dioxide

Capsules Solgar coenzyme q-10 e tauivi lelei ai suiga tau tausaga, fesoasoani i le gaosiga o le malosi ma faamalosia le loto. O lenei fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i le soifua maloloina o gums ma nifo, faamautinoa le lelei o le faagaoioia o le tino puipuia, ma faasaina le toto toto.

Fautuaina e avea o se mea faʻaleleia o meaʻai faʻalauiloa - o se punavai faaopoopo o le coenzyme Q10.

- Tuʻuina atu le malosi i sosoʻo
- Faʻatulagaina faiga faʻavae i le tino
- Puipuia le matua tuai
- Faʻaleleia le gaioiga o le fatu muso
- Faʻaleleia le taʻalo afeleti

Malosiaga mamana. O le faamalosia o le loto, fatuina o le malosi, ma le tetee i suiga o tausaga, coenzyme Q-10 o se vailaau na vavae ese muamua i le 1957 ma e tele sona sao i le mauaina o le malosi mai meaʻai. O lenei coenzyme e maua i le tele o meaai. I le 10 tausaga ua tuanaʻi, ua avea le Q-10 ma taʻutinoga sili ona lauiloa i le lalolagi. O le galuega autu o le coenzyme Q-10 o le faʻaleleia lea o le gaosiga o le malosi i totonu o potu taʻitasi. O le Coenzyme e maua i le telē i totonu o fatu fatu ma e taua mo le gaioiga masani o le muso o le fatu. O suʻesuʻega na faʻaalia ai le faʻaitiitia o le maualuga o le coenzyme Q-10 i tagata e maua i le maʻi fatu. Faatasi ai ma lenei mea, o le coenzyme Q-10 e iai foi lona aʻafiaga, aua o le a le faʻasaʻoina ai aʻafiaga saoloto. Aemaise lava, o suʻesuʻega ua faʻamaonia ai e mafai e le coenzyme ona puipuia lipid peroxyidation i suauʻu gaʻo, ma ei ai foi sona aafiaga lelei i le soifua maloloina o nifo ma le paʻu, le lelei o le faʻatinoina o le tino puipuia. E faʻamautuina le toto maualuga, ua faʻaalia mo le maʻisuka ma tulaga e mafua ona o suiga o tausaga. Talu ai ona o le coenzyme Q-10 faatasi ma le L-carnitine e faʻaalia ai le gaosiga o le malosi i sela, e mafai ona faʻaaoga e faʻateleina ai le malosi o le tino ma le malosi faaletino.

Faʻasalaga taʻitasi i vaega o oloa. Tina pepe, susu.

Tosiga ma le pulega

Tagata matutua: 1 piluga i aso taʻitasi ma taumafataga.

Aʻo leʻi faʻaogaina, e fautuaina le fefaʻatauaʻiga i se fomaʻi.

Teu i se mea matutu, pouliuli i le vevela o le + 15 ° C i le + 30 ° C.

Solgar Coenzyme o se filifiliga lelei. Le lelei o oloa, e aofia ai Solgar coenzyme, pasi le puleaina lelei e le au fai oloa. E mafai ona e faatauina Solgar coenzyme i luga o la matou 'upega tafailagi i le kiliki i luga o le "Add to Cart" button. O le a matou fiafia e tuʻuina atu le soliga coenzyme ia te oe i soʻo se tuatusi, i totonu o le lautele o le matou faʻatagaina, o loʻo faʻaalia i le vaega o le "Faʻafeiloaʻi", pe mafai ona e faʻatonuina le solgar coenzyme i au lava tau.

Solgar, Coenzyme Q-10, 200 mg, 60 Capsules

Aafiaga tau faʻamaloilo

Ae o le mea moni, q10 o se faʻamaʻi masani. O loʻo i ai le ubiquinone. O lenei coenzyme e fesoasoani i aafiaga aoga o fualaau faasaina i le tino o le tagata. O lenei vailaʻau e tuʻuina atu ai sela ma le malosi.

Le aʻafiaga o se fesoasoani mai le Solgar Coenzyme q10:

  • faʻaosofia le faʻaogaina o le tino,
  • faʻagesegese lalo o le faasologa o le soifua matua
  • puipuia le membrane mai le toto mai saoloto,
  • faʻaosoina le vitamini E e tau ai faʻamalosi fua,
  • faʻaagasolo faiga faʻafouina,
  • Faʻasalaina faʻamaʻi faʻamaʻi,
  • auai i faiga faʻasolosolo,
  • faʻateleina le maualuga o le metabolism,
  • e alu i le hematopoiesis,
  • faʻamalosia le faagaoioia o mea maso,
  • e puipuia ai le faia o pupuni toto,
  • lagolagoina le soifua maloloina o le cardiovascular system.

I le faʻaaogaina o le coenzyme mai Solgar, e te maua ai le avanoa e puipuia ai le matua, faʻaleleia le galue o le fatu, faʻateleina le puipuiga. O se faʻaopoopoga meaʻai e fesoasoani ia te oe e te lagona ai le malosi o le malosi ma ia faʻaauau pea ona faʻatulaga.

Salgar CoQ-10 laina o meaʻai faaopoopo

E mafai ona faʻatau le q10 coenzyme mai Solgar i luga o le iHerb e ala i le filifilia o le metotia sili ona lelei. O le kamupanī e ofoina atu ituaiga eseese o faʻatauga o oloa. O le tau o se mea faʻaopoopo mea taumafa e faalagolago i le numera o capsules i totonu o le afifi ma mea o loʻo i totonu o le coenzyme i totonu. Aua nei galo o le tau o le iHerb e faalagolago tele i luga o le tala.

Suafa igoaFaamatalagaLe numera o capsules i se tasi afifiLe aofaʻi o le gaioiga galue i pusaTau faʻatatau (o le aofaiga o loʻo faʻaalia i rupu)
Coenzyme q-10Galu capsules60 pulou400 mgMai le 4 afe
60 pulou200 mgMai le 2 afe
Megasorb CoQ-10Galu capsules90 pulou100 mgMai le 2 afe
60 pulou100 mgMai le 1500
120 pulou60 mgMai le 1600
120 pulou30 mgMai le 1 afe
Meaʻai vevelaQQ-10Fualaau aina suamalie60 pulou200 mgMai le 2300
60 pulou120 mgMai le 1600
180 pulou60 mgMai le 2300
Nutri-Nano CoQ-10 3.1xPlatinum Series. Soga paʻu. Meaʻai o le nanotechnology.50 pulou30 mgMai le 1350
Nutri-Nano CoQ-10 Alpha Lipoic AcidPlatinum series. Gelatin capsules. Nutricoenzyme q-10 ma le lipoic acid.60 pulouI le tuufaatasiga o le 50 mg o le alpha lipoic acid ma le 45 mg o le ubiquinone.Mai le 2 afe
Ubiquinol Coenzyme Q10Liquid capsules50 pulou100 mgMai le 2 afe
30 pulou 200 mg2200 tusi.

E mafai ona e faʻatau le bioenzyme coenzyme oe 10 faʻafoʻi i luga o le Initaneti pe saili falemaʻi i lau 'aʻai. Ae mo le tau, atonu e eseese. O le tau o faʻamatalaga i luga o le laulau e maua mai le lauiloa i luga o le upega tafaʻilagi iHerb. O lenei faleoloa i luga o le initaneti o loʻo faʻaalia e ala i ofo ofo.

O le fea o mea faaopoopo mai le laina e filifili ai?

O le a le ituaiga o metotia e faʻatau e faʻalagolago i mea e te fiafia iai. Soʻo se meaʻai e tatau ona faia e tusa ai ma manaʻoga o le tino. Afai e te aveina le coenzyme q10 soligators mo le puipuia, o se ala puupuu ma se mea itiiti o le coenzyme ua lava. Ae afai o le a e taulimaina ma le loto i ai faafitauli ua tulai mai, e aoga le mafaufau i le faatauina o capsules ma se maualuga maualuga o le mea galue.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Coenzyme Q-10 mai Solgar e talafeagai e ave e toe faʻaleleia ana faʻaagaga poʻo le avea ma se puipuiga o fua o suiga o le matua o tausaga ua leva. O le le atoatoa e mafai ona tupu mo ni mafuaaga:

  • ona o tulaga eseese, o le faʻalauteleina o le tino o loʻo faʻateleina,
  • Faʻaiʻuga o meaʻai o le bioQshesis10,
  • o se taunuuga o faʻamaʻi, o le faʻateleina o le coenzyme i le tino ua faaitiitia,
  • faatasi ai ma le matua, o mea o loʻo i totonu o le coenzyme i totonu o masini e faʻaitiitia ai.

O faatonuga mo le faʻaaogaina e maua ai se lisi o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina mai le q10 Solgar:

  • cardiovascular disease
  • mamafa tele faafitauli
  • vaivai le tumau
  • faʻamaʻi pipisi
  • musika o le musika
  • maʻisuka malosi
  • amataga vave o le matua
  • malosi malosi faaletino.

Contraindications

Ae e te leʻi faʻatau mai se mea faʻaopoopo meaʻai, e tatau ona e fesili e uiga i le faʻasaʻo. I le tele o mea taumafa e masani ona iloa lelei e le tino. I se tulaga e le masani ai, o gasegase e mafai ona mafai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le paʻu o le paʻu. O le mea lea, o le fualaau faasaina e tatau ona lafoaia ma le le faʻamaoni i ona vaega.

E faʻasaina le faʻaaogaina o le oloa mo fafine maʻitaga ma tina tausi maʻi. E taua le musu e ave faʻamaʻi ma mo nisi faʻafitauli tau le soifua maloloina:

  • manava po o le maʻi o le gaʻo i le taimi o le faʻamaʻaloga,
  • ogaoga tuinanau,
  • se ituaiga o glomerulonephritis.

Aʻo leʻi amataina le vasega, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi. O le faʻatagaina o se tagata tomai faapitoa e manaʻomia e le gata o le faʻaaogaina o lenei oloa, ae o isi foi mea faaopoopo o mea taumafa.

Solgar, Platinum Series, Nutri-Nano CoQ-10 3.1x, 50 Softgels



Faʻafefea ona faʻaaoga?

O faʻamatalaga i le auala e ave ai coenzyme q10 capsules e maua ai faatonuga mo le vailaʻau. E masani ona fautuaina oe e inu 1 le papafa faalua i le aso. E mafai ona e faʻaaoga le faʻaopoopoga pe a uma taumafa poʻo taimi o taumafataga. Ina ia faafaigofie le foloina, e aoga le fufuluina o le kapeta i le vai. O le umi o le vasega e faʻatatau i sini.

E mafai ona teuina se fagu susu o vitamini i le vevela o le potu. O le mea autu o le puipuia lea o le oloa mai le tuusao atu i le la.

O se mea tāua o le faʻamaoni lea o le afifi i le taimi o le mauaina o oloa. Afai e leai se mama puipui pe afai e faʻamaʻi, e sili atu le faia o se toe faafoi.

Manatu ole tagata

O faʻamatalaga a le aufaʻatauloa e tele lava ina faʻamaonia lelei le gaioiga o meaʻai. E tele ni faʻamatalaga i le co-enzyme q10 solgar. Toeitiiti o i latou uma e lelei. O ni faʻataʻitaʻiga lelei nei.

Sa ou faatauina mo aʻu lava se coenzyme q10 pulou 60mg. Na ou aveina se fagu e 30 fasi vaega. Na vaai i le lua aso. E foliga mai sa i ai saʻu meaʻai mo le lua vaiaso. Faatasi ai ma se auala pupuu ma se togi maualalo, sa mafai pea ona ou lagonaina le lelei o suiga. Muamua, na amata ona ou malosi. Ou te le lagonaina le vaivai seia oo i le leva o le afiafi. Lua, na sili atu lona taulai atu i le galuega. I le uma, o le taimi nei e le tatau ona faʻalavelaveina oe e le maʻi. Tolu, na ia matauina suiga i luga o ona foliga. Na amata ona foliga lelei le paʻu, i loʻu manatu, o le maanuminumi na amata ona le iloa. O le a toe faatauina mai se oloa mai le Solgars!

Sa ou faatauina le nutricoenzyme q10 mai Solgar e toe faafou ai le tino ma faatumauina le fatu. Ua ou faalogo e uiga i le CoQ-10 meaai faaopoopo mai lenei gaosiga mo se taimi umi. Sa ou filifilia lenei oloa faapitoa, talu ai ona o le faia o le nanotechnology. O taunuʻuga taufaʻailoga ua uma ona maeʻa le lua vaiaso o le faʻaaogaina o capsules. Na taofia e loʻu loto le le fiafia, o se tulaga fiafia fiafia e tausia i le aso atoa, e faigofie ona siitia, o loʻu uiga e sili atu ona lelei! O taimi matagofie e le muta iina. O aso uma e foliga lelei ai le paʻu. Ou te manatu o le a vave ona latou maua se mea itiiti ifo nai lo loʻu tausaga. Ou te faaauau le vasega ma fautuaina tagata uma o loo masalosalo pea!

Faʻaopoopoga mea taumafa CoQ-10 mai oloa Solgar - lelei o loʻo i ai se mea masani. Latou te aumaia ni faʻamanuiaga sili ma e saogalemu pe a mafai mo le tino. O se punavai taugofie o le malosi ma se auala e faaumiumi ai le talavou. Ia mautinoa le mea lenei mai lou lava poto masani!

Tuua Lau Faamatalaga