Dianot maʻi suka

Mea uma e uiga i le maʻisuka. "E moni lava e maua e Dianor ni taunuuga lelei? Ma o fea e faʻatau ai e le o se mea pepelo

O le Dianor o se kulimi micellar lea e aafia ai le tino o le tagata i le tulaga o le cellular. E faʻaaogaina mo soʻo se ituaiga o maʻisuka. O suʻega na faia i luga o le 12,000 tagata volenitia na latou faʻamaonia lo latou maualuga maualuga o le faʻamalologa.

Dianor - o le a

O se oloa e aofia ai na o mea totino. Faatasi ai ma le faʻaaoga masani, e faʻamaonia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, faʻamalosia le gaosia o le inisalini. O lona aoga ua faamaonia e le gata i le togafitiga o le maʻisuka, ae o le avea foi ma se siama e ala i le faaitiitia o mea e fesoasoani i lona tulaga.

O le Dianor o se kulimi micellar lea e aafia ai le tino o le tagata i le tulaga o le cellular.

Faailoga mo le faʻaaogaina o Dianor

O le faʻaalia o le i ai o le maʻisuka maualuga i soʻo se tikeri, maualuga maualuga le suka o le toto.

I le faʻaopoopoga, o lenei faʻaopoopoga masani o loʻo faʻamatalaina e avea o se faʻasologa mo tagata o loʻo lamatia:

  1. Faʻataʻi faʻamaʻi - pancreatitis, oncology.
  2. Faatasi ai ma se gasegase o le fatu.
  3. Faʻamaʻi viral - faʻamaʻi, rubella, popo.
  4. I le matua.
  5. O le mamafa.
  6. E masani lava ona feagai ma le atuatuvale.

Faʻaaogaina o talaʻaga: auala e fofo ai le maʻisuka ma Dianor

Oksana I., 47 tausaga

"O aʻu o le nifo manogi i le olaga. E le mafai ona ou alu i keke, falala, suamalie ma se mea itiiti e faatau. Na amata ona aliaʻe faafitauli o le mamafa. Sa amata ona ia faatapulaʻa ia te ia lava, o fale e palu ai le suamalie i le auala, ae ua tuai tele. O le ulu na amata ona viliina, o le paʻu o le tulaga o le tino ua vaivai, vaivai, moe, ma le le fiafia. Le toto foaʻi. O le taunuuga o le maualuga o le suka.

Sa ou tago i fualaau o le maʻisuka mo ni nai tausaga, ae leai se alualu i luma na oo mai. Na fautuaina e Dianor le fomai ina ua sau i le faatulagaina faatulagaina. Na ia fai mai e tatau ona e faʻatonuina e ala i le Initaneti, ae mo aʻu e le o se faafitauli, aua ei ai le tama a le tama e faʻaaluina se aso i le komepiuta.

Na vave taunuu le afifi. I le vaiaso mulimuli ane, na amata ona faigofie. Na toe foi mai suega i le masani, ma na oʻo lava ina ou leiloa sina mamafa! O lenei ou te le o tilotilo i le suamalie, ou te le manao e fai. Ou te fautuaina atu i tagata uma o se meafaigaluega lelei mo togafitiga ma le puipuia o le maʻisuka. "

O le mea aupito sili ona taua i totonu o se oloa tulaga ese o le kākaiti uliuli.

O le tuufaatasiga o le Dianor - vaega tulaga ese ma o latou fatu

O le vaega autu o le vailaau na maua mai ia i matou mai Asia, lea e faʻaaogaina e fai ma fofo mo faʻamaʻi uma. O loʻo i ai se puipuiga i luga o toto toto, ma faʻaogaina ai le tele o mea e ola ai ma faʻagesegese ai le faasologa o le soifua matua.

E fesoasoani foi i le toe faʻaleleia o gaioiga na faʻasaina ona o gasegase, e aofia ai le gaosiga o inulin. E taofi le atinaʻe o le atherosclerosis, faʻasaʻo le toto maualuga, o loʻo i ai se aafiaga malosi i le ate, ma o se mea e sili ona lelei e faʻaleleia ai le gaʻoina, ma o se taunuuga e puipuia ai le teuina o gaʻo. O se mea e le mafai ona faʻaogaina ma e sili atu ona lelei.

O le mea aupito sili ona taua i totonu o se oloa tulaga ese o le kākaiti uliuli. Ua naʻo le keleni lea ua pasia le suasusu, ma o le taunuuga lea e sui ai lona tofo i se suamalie, ma o le faamaloloina o meatotino o loʻo faʻaleleia i le tele o taimi.

E le gata i lea, o le vailaau faasaina e aofia ai se vaega e pei o le talo. O lona aoga taua o le ursodeoxycholic acid, lea o loo i totonu o le tuufaatasiga. E i ai ona aafiaga antibacterial ma anti-inflammatory ona o mea o loʻo iai i se lisi o enzymes aoga. E taofia ai le faia o ni paʻu toto (faʻaitiitia toto), faʻamalosi le puipuiga lautele, e faʻamalosia ai le malepe o le tino. E taofia ai le tupu ma le atiaʻeina o faʻafitauli ma maua ai se faʻamalologa i luga o le tino atoa.

Turmeric o se mea manogi e faʻaleleia ai le faʻalaumalieina ma faʻaitiitia ai le hyperglycemia, ei ai le malosi e aʻafia ai i le toto, ma le choleretic.

Potassium ma le calcium - o minerale e le faatagaina ai le hyperglycemia e atiina ae, saofaga i le lelei atili o le ola maloloina o le vitamini D, ei ai se aafiaga lelei i CCC. Pe a faʻaaogaina, ua faʻaleleia le gaosiga o le Ca metabolism ma le inisalini.

Turmeric e faʻaleleia ai le faʻalaumalieina ma faʻaitiitia ai le hyperglycemia, lea e maua ai le malosi e aʻafia ai i le toto toto, choleretic.

O le mushroom mai Tibet o ni cordyceps. Faʻateleina le faʻafouina o le tino, faʻaleleia le maualuga o le malosi. E faʻagesegeseina le faagasologa o le soifua matua, fesoasoani e faʻamaonia le maualuga o le hyperglycemia, ma faʻamalolo le maʻisuka i le telefoni feaveaʻi.

Artichoke - galue e avea o se tagata faʻamaʻi pipisi. O loʻo aofia ai le inisalini, vitamini B, flavonoids, faʻamalosi tino ma elemene. O loʻo i ai se faʻasolosolo, faʻataʻitaʻiga ma le malosi. Aveese toxins, faʻaleleia le vave faʻafouina o le tino.

Talu ai ona o vaega tonu ma filifilia, o le vailaʻau e amata ona galue mai le aso muamua o le faʻaogaina.

E faapefea ona faatino e Dianor

O le faatosinaga a Dianor i le tino o le tagata e masani lava:

  • toe foʻi mai i le tino,
  • faʻateleina le faʻasologa o inisalini
  • toxins ma toxins ua aveesea mai le tino,
  • puipuiga o le faʻamalosi
  • hyperglycemia ua faʻaitiitia
  • taofiofi toto,
  • galuega faaleleia o le fatu
  • gastrointestinal tract ma le galue o le ate e faaleleia,
  • faʻaitiitia le lamatiaga o faafitauli tau vaʻai,
  • faaititia le lamatiaga o faafitauli o le vaa
  • cholesterol o loo toe foi i tua
  • paleni o le hormonal ua toe faʻaleleia.

Ua faʻamaonia suʻesuʻega a le fomaʻi e faapea, o le vailaʻau e tetee i le atinaʻeina o le maʻi.

Faʻamatalaga mo Dianor

Angelina V., 37 tausaga

"Mo le 6 tausaga, na mafatia loʻu toalua i le maʻisuka vasega 2. I le taimi lea, sa matou taumafai le tele o fualaau faasaina, ae o nisi na aumaia na o sina toomaga le tumau, aʻo isi na le fesoasoani lava. Na iloa faʻafuasei mai au uo e uiga i le fualaau oona Dianor ma, i le feutagai ma le fomaʻi, na amata ona ave. I ni nai aso talu mai le amataga o le meaʻai, na lagona ai e le tane le taua tele, o se suʻega o le toto na faʻaalia ai o le vailaʻau na fesoasoani e faʻamaonia le suka toto. Ua i ai o ia i le faamagaloga mo le tusa ma le 4 masina. "

Lyudmila N., 45 tausaga

"Mo le tele o tausaga na ou ola ai i le maʻisuka ituaiga 2, sa ou lagona pea le le mautonu. Sa ou mulimuli i meaai, ave fualaau na faatonuina e se fomai, ae leai se faaleleia. Na fautuaina Dianor e se tamaitai na matou feiloai i laina i le fomai. Na ou maua mai le fomaʻi, na ia fai mai e mafai ona e taumafai, ae lapatai mai e le oi totonu o falemaʻi, e tatau ona e faʻatonuina e ala ile Initaneti. I totonu o le vaiaso sa sili atu ona faigofie, o le maualuga ole maualuga o le suka suka ua suia pea lava pea. Ua faaleleia le tulaga o le olaga. "

"Ou te faafetai i tagata gaosi mo lenei fualaau faasaina! Sa masani ona ou ave fualaau i totonu o ato. Ina ua uma ona ia mauaina Dianor, na galo ia te ia fualaau, na ia lagona le lelei, vaivai e faavavau ma le moe, na toe foi mai le suka i le masani, o le mautinoa o le lumanai o le a oo mai. "

Aisea e na o le lelei ai le iloiloga o tagata faatau a Dianor

O nei mataʻu o se atua mo i latou e maua i le maʻisuka. O se faʻamaʻi faigata ma matautia lea e manaʻomia ai togafitiga faʻafuaseʻi, lea e sili ona aʻafia ai Dianor. E le gata i lea, o iloiloga lelei o loʻo taʻu mai ai e lelei uma e avea ma faʻasologa o mea faʻasoifua ma faʻaleleia le soifua manuia.

O faʻamatalaga e uiga i fomai e uiga ia Dianor e le mautonu

Lydia S., fomaʻi

"E faamaloloina e le Dianor le tino, faʻamaonia le galuega a totoga uma ma faʻalapotopotoga, o lona uiga, e maua ai taunuʻuga moni, o le mea lea, ou te fautuaina i oʻu maʻi e avea o se faʻasolosolo ma pe a le malosi le suka toto, ae faʻalautele. O tagata maʻi e faʻaleleia le ECG ma faateleina ai le tumau. O se taui taua tele e le o le falemaʻi. "

Oleg N., endocrinologist

"Ou te faaaloalo i lenei fualaau faasaina aua ua ou vaai mai i oʻu lava aafiaga e aoga. O le autu faaopoopo e le o se vaisu. "

Dianor - o mea aoga e manino

O mea taua o le fualaau faasaina o:

  1. Tau maualalo, e mafai ona maua e tusa lava pe maua ai penisione.
  2. Aafiaga umi i luga o le tino, ie. e tusa lava pe a uma ona taofi le fualaau faasaina, e faaauau pea ona galue mo sina taimi.
  3. Faigofie ona faʻaoga.
  4. Se tele o mea e fai.
  5. Faʻaleleia le manuia lautele.
  6. O le tuufaatasiga masani ma, o se taunuuga, o le tapulaa pito i maualalo o le faʻasaina.
  7. E aoga tele e pei o se faʻasologa.
  8. E mafai ona faʻaaogaina uma i le faʻamautuina, ma tutoʻatasi.
  9. Faʻaaoga i ituaiga uma o le maʻisuka.
  10. Mafai ona fatuina se faamagaloga mautu ma, o se taunuuga, faaleleia le tulaga lelei o le olaga.

Faaeteete i taufaasese!

O le faatauina o se mea sese e aofia ai foliga vaaia o ni iloiloga le lelei. E faʻatau e tagata faʻatau mai oloa e leʻi faʻasalalau, luga o saite le aloaia, ona tusi ai lea o iloiloga e le fesoasoani le meafaigaluega. E foliga mai na faʻaaluina le tupe, ae leai se aoga.

Ua faʻamalosia tagata gaosi oloa e tuʻu se poloaiga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, aʻo suʻesuʻe muamua i le musika ma ia mautinoa o loʻo i ai se tusi faamaonia. Manatua, o se tau maualalo tele o le faailoga muamua lea o se mea sese. O lenei meafaigaluega o le fesoasoani aupito sili lea i le tau faasaga i le maʻisuka, ae na o le pau lava lea.

O fea e faʻatau ai oloa faamaonia

O lenei oloa e mafai ona faʻatau i le Initaneti, e pei i le leai se totogi e leai. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tuʻuina se talosaga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia ma faʻatali mo le tagata faʻapitoa e valaʻau, o ai o le a faʻamalamalama faʻamatalaga ma tali fesili uma.

O le tau masani o le fualaau faasaina i Rusia o le 980 rubles, i Ukraine 450 UAH., I Kazakhstan - 7000 rubles.

Faʻavae ma gaioiga

O Dianot ei ai sona aafiaga faʻapitoa i le tino ma e le gata ina faʻamalosia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, ae faʻamalosia ai le tino atoa. Le faʻamaonia o le meafaigaluega e faʻamaonia e suʻesuʻega ma tusi pasi lelei. Na faamaonia e tagata tomai faapitoa mai atunuu eseese.

O le tuufaatasiga o lenei maʻisuka fualaau faasaina e matua masani lava.

E aofia ai vaega nei:

  • L-arginine. O lenei vailaʻau na maua mai i le toso vine. E afaina ai le tulaga o le cardiovascular system ma taofia le tupu mai o tupe mama.

O le meafaigaluega e iai se faʻalavelave faʻapitoa ma faʻaleleia atili le tulaga o totoga taua uma.

Pe a faatusatusa i isi vailaʻau oona, e vave tele le galue a Dianote ma mafua ai ni faʻaleleia atili:

  1. Faʻaitiitia uma faʻaaliga o le maʻisuka.
  2. Faʻaitiitia le toto toto ma le cholesterol.
  3. E fesoasoani i le toe faʻaleleia o le pancreas, e mafua ai ona faʻatuina le gaosiga masani o le inisalini.
  4. Faamamaina le tino o mea uma e le tatau ai.
  5. Siitia se metabolism.
  6. E faʻamalieina le le mautonu.
  7. Faʻafouina le tulaga o le paʻu.
  8. E le mafai ai ona teuina ni sima gaʻo, ona o le fea o paʻu faaopoopo e alu.

Faʻafefea ona faʻaoga ma fea e maua ai le fofo

O le meafaigaluega e gaosia i foliga o se paʻu, ma e le faigata ona ave:

  • E tatau ona liligi se sipuniti o vailaau i totonu o le afa ipu malamalama vai, faʻaleleia lelei ma inu.
  • E lelei tele le ave o fualaau faasaina aʻo leʻi 'aʻai poʻo le taimi.
  • E tatau ona faia lenei mea ile taeao ma le afiafi.

Ina ia faʻaleleia lelei le tulaga o le tino, e fautuaina e le kamupanī le faʻaaogaina o fualaau faasaina. E na o le maeʻa lava o le vasega atoa e mafai ona e ausia ai le iuga. E tatau ona e inuina le fualaau faasaina mo le masina. Aʻo leʻi faʻaogaina, e fautuaina e faitau ma le faʻaeteete faatonuga.

O fea e faʻatau ai?

E le o faatauina Dianote i le fale talavai poo le faleoloa. E naʻo le Initaneti e mafai ona faʻatau. Ina ia aloese mai faʻasalaga, e tatau ona faia se faʻatonuga i luga ole nofoaga faʻapipiʻiina.

Mo le puipuia o tagata faʻatau, e tuʻuina e le gaosi oloa se numera numera faapitoa ile pito i tua o le afifi. O lenei mea o le a fesoasoani e iloagofie ai le uluai oloa mai le mea sese.

Faʻatau se oloa e te manaʻomia ona faʻatumu se faʻapitoa i luga o le upega tafaʻilagi ma tuʻu se poloaiga. O le oloa o le a paʻu atu i lima o le faʻatau i le vave e mafai ai. E tatau ona e totogia le fualaau faasaina pe a uma ona tuʻuina atu.

O le tau o le fualaau faasaina e maualalo, o lea e lelei ai le faʻatau ma e le mafatia i faʻaaliga o le maʻisuka.

O i latou na faʻataʻitaʻiina le fualaau faasaina ua na o ni iloiloga lelei e uiga i ai.

E mafai ona faitau i luga o le 'upega tafaʻilagi poʻo isi nofoaga o le Initaneti.

Angelina, 30 tausaga

"Na ou maua le maʻisuka. Sa masani lava ona ou mulimuli i se meaai, sa ou lagona le le mautonu, ma talu ai nei, ua matua faaletonu laʻu vaai. Sa fautuaina aʻu e laʻu fomaʻi lenei fofo, ma o le tulaga na faaleleia lelei. Ou te le vaivai tele ma mafai ona 'ai e masani lava e aunoa ma le fefe mo loʻu ola maloloina. "

"Ua ou mafatia i le maʻisuka mo le tele o tausaga. O le a le mea na le togafitia. E leai se mea na fesoasoani. Ae o lenei fualaau faasaina o se mea moni lava e maua. Sa ou aveina mo le tele o vaiaso i le taimi nei. E tusa ai ma le auiliiliga, o le tulaga e sili atu ona lelei. "

"O le faamaʻi na le mafai ai ona ou ola masani mo le tele o tausaga. Ae o lenei fualaau faasaina ua fesoasoani ia te au e faaleleia atili ai loʻu tulaga ma aveesea uma ai faʻaaliga o le maʻisuka. "

O a ni tulaga uiga ese o Dianot, e amata mai nei, o manatu o tagata faatau ma tagata atamamai. Faafetai, o le maʻisuka e mafai ona faʻaleleia le tulaga lelei o le olaga ma e le o toe iai ni faʻaʻailoga e pei o le vaivai, ita, o se lagona faifai pea o le fiaai.

O maʻi faʻamaʻi ma manua o le a le maua i luga o le paʻu, o le a leai ni faʻafitauli i le toto ma masini.

E tusa lava pe o loʻo faʻamalosia le atinaʻe o le maʻi, o le a galue le fualaau faasaina ma o le a matua ofoofogia. Le tau o le meafaigaluega e maualalo, o lea e mafai ai e tagata uma ona gafatia.

O le togafitiga Dianote o le a toe faʻafoʻisia atoatoa ai galuega o totoga i totonu, faʻaleleia faiga faʻavae i le tino ma faʻamaʻi atoa ai le maʻisuka.

O le fualaau faasaina e matua natura ma saogalemu. O ia, e le pei o le toatele, e leai ni aʻafiaga itu ma e le o se mea e fai ma vaisu, o le tino ua toe fuatai mai.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina:

O le Institute of Biology ua leva ona atiina ae se meafaigaluega e mafai ona fesoasoani i tagata e maua i le maʻisuka. Faatasi ai ma le fesoasoani o tekonolosi fou, na faia ai le Dianot fualaau faasaina, lea e faamautinoa ai se faamalologa ma fesoasoani ai i se tagata gasegase e faalagolago i le insulin. E ui i le numera itiiti o vaega, o la latou tuufaatasiga e maua ai ni mea ofoofogia. I le avea ai o se vaega o se togafitiga faafomaʻi, o loʻo i ai:

  • T Riptophan. E puipui, faʻaleleia le moe, vave faʻamalolo o manua. O le aofaʻiga maualuga o loʻo maua i le caviar uliuli.
  • L-arginine. E faʻamaopoopoina le tino cardiovascular, e faʻafefe ai le muso o le fatu, e puipuia ai le aʻafia o le fatu i le sili atu i le 90%, faʻasaina le toto maualuga, faʻaitiitia le atinaʻeina o le toto maualuga. Faʻaogaina i le vine vine extract extract.
  • Inulin. Faʻamatalaga masani. E aveeseina ai radionuclides, metala mamafa mai le tino. Afai e ulufale i totonu o le toto, e vave lava ona faʻanoanoaina ia faʻaʻailoga o le maʻi.

Faʻaaogaina o vailaʻau faʻatau:

O le maʻisuka o le DIANOT o loʻo avanoa i foliga o le paʻu eletise. O ana faʻamalositino e fai i nisi o vaega autu. O a latou tuufaatasiga tuufaatasi e mafai ai ona tatou foia le tele o faafitauli e fesootaʻi ma le maualuga o le kulukose i le toto o le maʻi. Faatasi ai ma le iloga autu:

  • Faʻaauau le faʻaitiitia faʻaitiitia o le kulukose o le toto, e le aofia ai oso oso faafuasei ma puipuia le hypoglycemia.
  • Faʻafetai i le faʻagasologaina o gland, e lelei le aveeseina o le kulukose mai le tino.
  • Faamamaina o le toto mai toxins, toxins ma le faaleagaina o oloa.
  • Faʻafouina le gaioiga o le pancreas, lea e fesoasoani i le gaosia o le kulukose e le tino, e mafai ai ona e lafoaia fualaau faasaina ma meaai.
  • Faateleina le tele o le kulukose i totonu o le toto, puipuia le faʻaaogāina o lenei vailaau i totonu o le mea oona.

O aoga o le fualaau faasaina:

O le Dianote e fai ma le tautala, lea e fesoasoani i le vave ona tali atu i ona elemene i le suka ma le pancreas, lea e faaosofia ai le tatalaina o le inisalini.

Dianot e aafia ai le tino atoa:

Na toe foʻi le suka i le tino
· O le tuʻuina atu o le inisalini e faʻapitoa,
· Slags ma toxins e tuʻu ai le tino,
· Fats liliu i le malosi,
· Faʻaitiitia le mamafa,
· Faʻasaʻoina le metabolism
· Toe momoe,
· O le gaioiga o le fatu ma toto toto e masani ona faʻatulagaina,
· Ua faʻaititia le lamatiaga o le faʻaleagaina o le myocardial ma le stroke,
· Lelea le malosi,
· O loʻo i ai se lagona o le fia inu
· Faʻaleleia le vaʻai.

Tatalaina poʻo le vaifofo o loʻo iai nei:

O faʻataʻitaʻiga i le falemaʻi na faia i le falemai e faʻavae i le Mineralnye Vody clinic i le 2013.

I totonu o le 2 masina. E sili atu ma le 90% o tagata gasegase ina ua maeʻa ona faʻaaogaina lenei vailaau faʻasaʻo ese faʻamalologa, o le kulūkose ua toe foʻi mai i le masani, o le tulaga lautele o le tino ua faʻaleleia. Sa faʻamaonia le saogalemu o le oloa e le Matagaluega o le Soifua Maloloina o Rusia.

Faailoga ma le faʻailogaina:

- Faʻatasi ai ma fuafuaga lautele mo le puipuia o le maʻisuka,
- Faʻatasi ai ma fuafuaga lelei e puipuia ai faʻafitauli o le maʻisuka,
- Faʻatasi ai ma fuataga lelei e puipuia ai le toto suka,
- I le avea ai o se punavai faaopoopo o vailaʻau oona,

- Toto
- Lactation,
- Faʻasalaga taʻitoʻatasi.

E ui lava i le mea moni e leai ni faʻamaʻologa tuusaʻo mo le aveina o DIANOT, o tagata gasegase o loʻo aʻafia i le faʻafitauli o le maʻi e tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi e aloese mai le le lelei o aʻafiaga

Faatonuga mo le faʻaaogaina:

O fualaau faasaina ua faatonuina mo tagata matutua ma tamaiti e sili atu i le 14 tausaga le matutua faatasi ai ma le faalua i le aso, aemaise i le taimi e tasi. O le faagasologa o le pulega e mai i le 4 i le 6 vaiaso. Afai e manaʻomia, e mafai ona toe faia le kosi ao faagasolo le tausaga. O le vailaau faʻasaina Dianot ua fautuaina i le tuufaatasiga ma le tea a Diaton. I le taimi lava aʻo leʻi faʻaaogaina, faʻavaivai i le 150 ml o le vai poʻo se isi vai.

Faʻaaliga i fomai e uiga i le fualaau faasaina:

- Endocrinologist A. Vasiliev:

"Ona o le tele o fualaau faasaina i le maketi i aso nei, e masani lava ona faigata le maua o se fualaau" faigaluega "moni. Ole fuainumera tele ole vailaau ole togafitiga mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2 o se oloa o le gaosiga o le suka. E le gata i lea, o le tele o vailaau faʻamaʻi oona e tumu i mea inu ma faʻatoʻaga e mafua ai faʻamaʻi tino. E foliga lelei lelei Dianot i isi auala. O le natura atoa o le tino, malosi malosi o le tino, le mamanu pateni ma le mauaina o tusi faamaonia ua mafai ai ona ou fautuaina Dianote mo le masani ona faaaoga i tagata o loo mafatia i le maʻisuka, e tusa lava po o le a le ituaiga, ogaoga ma le i ai o faamaʻi masani. "

- Irina Volodina, endocrinologist:

"O le maʻi suka o le faʻamaʻi lea e tatau ona feagai ma le maʻi. O le a faatonuina e fomai se vailaau mo oe, o le a mataʻituina le alualu i luma, ae o le mea autu o lau auala talafeagai. Aua le talitonu i suega e le gata ma taugata. Afai ei ai lou maʻisuka ituaiga 2, e tatau ona sui se mea i le olaga. Taumamafa i meaʻai maloloina, faʻaleleia atili ma, ioe, ave DIANOT. E faʻatusatusa lelei i vailaʻau faʻamaʻi i lona natura natura. I le avea ma tagata matutua, o le leai o se mea taua
itu aʻafia. E saogalemu oe ma Dianot. "

Faʻamatalaga Tagata Faʻatau:

- Alexander Kozhemyakin, Tver:

"I le 47, na ou alu i le fomaʻi e faitio i le faifai soo o le solo ma se lagona faifaipea o le fia inu. Faasalaina - maʻi suka. O a ni vailaʻau na faatoa ou taumafai lava! Faʻaleleia, ioe, sa i ai, ae o le maʻi e le manaʻo e alu ese. Aʻo lei faia le isi feiloaiga ma le fomaʻi, sa amata loa se talanoaga i se tagata ese o loʻo faʻatali i laina, pei o au. Na sau o ia i le "puleaina," ia mautinoa e le toe foi mai le faʻamaʻi. Na ia talanoa e uiga i le fualaau faasaina Dianot ma pe faapefea ona aveesea le faamaʻi. E leai se mea ou te filifilia ae na o le faʻaalu o se avanoa ma faʻataʻitaʻiina au lava ia. 1.5 tausaga ua mavae. O loʻu mamafa na faaitiitia i le 15 kilokalama, o le suka na tausia i le 6. Na maʻi le maʻi, lea e le mafai ona ou talitonu i ai. Faafetai mo le fatuina o Dianot! "

- Eduard Vasiliev, Lipetsk:

"Na ou iloa e uiga i le faamaʻi, ae ou te le fia alu i le falemai. Ma le faamaoni, sa ou fefe. Ma o lea - afai e leai se faʻamaʻi, ona leai lea o se maʻi. Ina ua mavae se taimi, sa tatau lava ona ou ... O suega na fefefe ai le fomai. O le endocrinologist ua faatonuina togafitiga ma, o le mea lea, na taʻua i le pasia o DIANOT. i lena taimi sa ou sauni e inu soo se mea. E tutusa ma le tofiaina o se fomaʻi, na ia amataina se ala e ave ai DIANOT. O le taunuuga e manino! O suʻega e masani, faʻaaogaina le fia inu, ma manatuaina le miti masani. Ua mavae le tausaga, o le suka e masani lava. Ou te ola i le olaga o se tagata soʻo! "

O le a le tau ma le mea e faʻatau ai:

Le tau o le fualaau faasaina e eseese mo setete eseese. E le faatauina atu lenei oloa i vailaau mo togafitiga ma e le o maua mo le faatauina atu. Afai e te manaʻo e toe faafoi le leo o le ola, malosi ma le soifua maloloina o oe poʻo e pele ia te oe, o DIANOT faʻamaonia e mafai ona faatauina i luga o la tatou upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. Faʻaeteete: i luga o faʻasinomaga Initaneti lona tolu o loʻo i ai se tulaga lamatia o le mauaina o faʻamaonia!

Faamolemole ia matau: o le a e mauaina se tusi faamaonia i le uluai afifiina - i luga o le talosaga, matou te faapipiiina se tusi faamaonia lelei i le poloaiga, ma o le a leai se mea e ono lamatia ai - e mafai ona faia se totogi i le mauaina mai o oloa e ala i le meli po o le faila pe a maea se suesuega maeʻa. Siaki le taimi ma le tau o le faʻatagaina ma se faufautua, pe a uma ona tuʻuina atu ia te oe lau faʻamatalaga faʻamatalaga.

Dianot faasaga i le suka suka - tau ma le mea e faʻatau ai i se fale talavai?

Faatuina i luga o le faavae o oloa masani, o le oloa ua i ai se aafiaga taua i le tino. E faʻavasega le maualuga o le suka ma faʻamaonia ai le mamafa o le toto.

O fea e faʻatau ai i le fale talavai Dianot (Dianot) faasaga i le maʻisuka ma le tau e mafai ona maua i luga o le matou faitotoa.

Ae paga lea, e le aumaia le oloa i le tulaga o le faʻatau. E mafai ona faʻatonuina i le faleoloa i le initaneti. E leai se mea e tatau ona lamatia ai le aoga o fualaau faasaina, e manaʻo e faʻatau i luga o se galuega faʻapitoa. O le sootaga i ai o loʻo i totonu o le mea.

Faʻapitoa:

  • Faʻaitiitia o le suka toto
  • Filifilia o le Cholesterol ma le puipuia o le maʻi cardiovascular,
  • Tulaga masani o le toto maualuga
  • Paʻu le mamafa o le mamafa,
  • E le faʻamalosia
  • O se aafiaga lelei i le faagaoioia o le tino popole.

A maeʻa le gaosiga ma le faʻataʻitaʻiga o suʻega faʻapitoa, na maua e le oloa ni tusi pasi lelei.

"Dianot" - le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa

Asiasi i le faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi mo se oloa lelei e mafai ona fesoasoani e faʻamautuina lou soifua maloloina. Le faʻatonuina o Dianot alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. Faatumu le talosaga, lea o loʻo i luga o le punaʻoa, faʻatali seia toe valaau mai le tagata tomai faapitoa. O le a ia fuafuaina ma faʻaopoopo i mea e manaʻomia, faʻasologa o faasologa.

O le lelei o le faʻatau i luga o se galuega faatino o le tusi faʻasoa a le tagata faʻatau. O loʻo gaosia e le kamupanī le auina atu o le mea muamua. O le auina atu i fafo e le faia. A faʻatau i nofoaga faʻasolu, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le mauaina o se mea taufaasese. E le gata i lea, o faʻalauiloa e faia i lea taimi ma lea taimi i luga o le punaoa lea o le a fesoasoani e faʻasaoina i le faʻatulagaina o vailaʻau.

O le mea moni atoa! "DIANOT" (Dianot) - iloiloga moni a tagata faʻatau

Matou te saunia iloiloga moni a tagata faatau ile oloa Dianot.

Faʻaoga lelei ma lelei. Faʻatasi ma le maʻisuka ituaiga 1, e lelei lava. Talia e tusa ai ma faatonuga. A oe ave capsules, ua sili atu ona lelei lou soifua maloloina, e leai ni faʻalavelave. Fautuaina.

O se galuega faigata. Fesoasoani e faʻatoʻa le faʻamaʻi, faʻamautuina le gaosiga o le inisalini. I le lautele, ou te fiafia i ai, e leai ni mea uiga ese.

Sa latou faatauina le tamamatua, na faia atoatoa.

E tele mea matou te faitau i ai e uiga i lenei mea faigaluega, matou te filifili e taumafai e faʻatonu. Mo vaega 1-2 e masani ona fesoasoani. O le suka e faaitiitia mai le 6.5 i le 5 minute i le 15. E faaleleia atili le soifua maloloina, ma faapaʻu ifo i le 2 kilokalama.

Faʻatau mo matua, e pagatia tama mo le tele o tausaga talu ona leai se inisalini. O ia lava na ia sailia se mea faigaluega o le ai ai se vaega itiiti o vaega. O lenei mea faigata ua faamaonia, faʻatau. Na foliga mai o se fomai sili ona lelei. Ou te le iloa, e foliga mai, o le togafitia o ituaiga ogaoga o le faamai, e tatau ona e tuufaatasia lenei vailaau ma isi vailaʻau, ae na fesoasoani ia i maua.

Faʻaopoopoga o meaai faʻaleaganuʻu e faʻatino i luga o le tino i le vave vave ma lelei pe a mafai ai. Faʻamalie i le faʻatau. O le togafitiga e tupu pe a uma le 10 minute, e aveese le kulūkose. O le maualuga o le Cholesterol o loʻo faasolo ina faʻaitiitia, o se mea lelei foi. Ou te fautuaina lenei mea faigata mo le togafitiga ma le puipuia o le vevela tele o le maʻi.

Ou te talia foi mo le puipuiga. Pe a faʻalavelaveina faʻafitauli i isi vailaau, ae o lenei fesoasoani faaopoopo e fesoasoani e aloese mai ai. O fualaʻau e faigofie ona inu, latou te vave galue. Mo i latou e le mananao e togafitia i le kemisi, ou te fautuaina e ave i ai taimi.

O se fualaau lelei, sili ona lelei mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1.

Faʻatau mo le faʻafoega faʻatasi ma se isi vailaʻau. O le faʻaopoopoga faʻaali lelei ia lava, e faʻaitiitia ai le kulūkose, ma tau ai se faʻalavelave tele o le tulaga. Ou te lagona lelei, moe masani.

"Dianot" - iloiloga le lelei mai le fono

Matou te tuʻuina atu ni iloiloga le lelei mai le faʻalapotopotoga e uiga i mea taumafa faaopoopo Dianot, faʻamatalaga gaosi oloa.

I le togafitiga e leʻi fesoasoani. Na te leʻi faʻaitiitia le kulukose, na te leʻi faia lava.

Masalo na e faʻatauina se faʻasologa o mea maʻaleʻale. O le tuufaatasiga ei ai sona aafiaga lelei, ae a faʻatau se mea sese e faigata tele ona vaʻai lona aafiaga i le tino.

Sa i ai le suka 7, ina ua maeʻa ona siitia i le 14.5. E faapefea ona mafai lenei mea? Aisea e te manaʻomia ai se mea faigaluega faapena? Aua le faʻatau.

Uluaʻi capsules e le mafai ona gaoioi i luga o le tino. Ia mautinoa le mea na e faʻatauina ai. Faitau le tuufaatasiga, faʻatusatusa i lena na faʻaalia i luga o la tatou upega tafaʻilagi. O loʻo i ai se vaega itiiti o vaega e le mafai ona taitai atu ai i le faateleina o le kulukose.

Faʻamaonia na o le taimi e faʻaaoga ai. Ina ua uma le faalēaogāina, sa le i ai iina.

Ina ia maua se taunuuga lelei, e tatau ona e faʻaaogaina meaʻai i le taimi atoa o le vasega. O le aʻafiaga o le a fesoasoani e faʻamautinoa le tulaga o le soifua maloloina.

Mo togafitiga o se faʻamaʻi, e sili atu le sili atu ona sili atu le mamana o fualaau mamana. O le tuufaatasiga e aofia ai le 2 amino acids ma le insulin. Latou te le mafai ona fofo atoatoa le maʻi.

O le vailaʻau e talafeagai mo le faʻamautinoaina o le soifua maloloina, o le a sili atu le fesoasoani ile vaega 1 ma le 2 o le maʻi. Ae i mataupu sili atu ona ogaoga ma togafitiga faʻapitoa, o le a faʻaopoopoina ai le aʻafiaga o isi vailaau, tuʻuina atu vave togafitiga.

"Dianot" - o se teteʻa poʻo le moni?

O le faʻaopoopoga o le a fesoa- soani e taulima ai faailoga o le faamai, ia tumau le tulaga o le tagata. Ae mo le mauaina o se taunuuga lelei, e tatau ai ona faʻaaoga meaʻai faʻapitoa e tusa ai ma fautuaga a le kamupanī. E tatau ona e gauai atu i le soifua maloloina. Afai e talafeagai, talanoa i se fomaʻi.

Faʻaaliga i fomai e uiga i le fualaau faasaina "Dianot" (Dianot)

Na faʻavasegaina e le au fono iloiloga a fomaʻi e uiga i le fualaau faasaina Dianot (Dianot).

O le faʻalavelave e mafai ona fesoasoani i le puipuia o se faʻalavelave, o lona uiga, o le faʻalavelave tele o le maʻi. E faʻaleleia ai le gaosiga o le inisalini, lea e mafua ai ona faʻaitiitia le kulūkose i le toto. O le a fesoasoani i le tausia o le soifua maloloina o le maʻi. Kushenko Alla Inokentevna, cardiologist, aafiaga i galuega 13 tausaga, Moscow

Ou te fautuaina capsules i oʻu tagata maʻi ona o lo latou saogalemu ma le maualuga tele. I le faagasologa o suʻesuʻega, na maitauina ai o le a aafia lelei ai le soifua manuia o se tagata, faapea foi le faʻaleleia atili ma fesoasoani i le feagai ai ma cholesterol leaga, faʻaleleia atili le moe, gasegase. Kovaleva Inna Andreevna, endocrinologist, aafiaga galue 19 tausaga, Moscow

Tuua Lau Faamatalaga