Le suauu sili ona lelei mo le maʻisuka

O suauu vae mo le maʻisuka o se vaega tāua o le tausiga o lima vaivai. O lenei maʻi masani masani e taʻitaʻia ai le tele o taunuuga. O se tasi oi latou o le maʻi suka. O le mafuaʻaga lea e matua taua tele ai tagata mamai e maua ai le maʻisuka e faʻaaoga ai togafitiga faʻapitoa faʻapitonuʻu e fesoasoani e puipuia ai le faʻavaeina o maʻi o le gaʻo, vavao, masini. E faʻafefea ona faʻamavae vae i le maʻisuka?

Taʻaloga masani o le ulu

I tagata e maua i le maʻisuka, e masani ona paga le paʻu. E masani lava ona matauina le leona o siama o vae. O le mafuaaga lena e matua taua ai le tuuina atu ia te ia ma le atoatoa tausiga.

O le faʻaaogaina o se susu susu e le lava. I se tulaga faapena, e tatau ona faʻaaoga se faʻalavelave faʻapitoa sauniuniga.

Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le maʻisuka, o loʻo iai se suiga tele i le fausaga o le paʻu. E aofia ai mea nei:

  • Faʻamalosia,
  • O le leiloa o le galasticity of the dermis,
  • Tigā vaivai,
  • O le faʻavaeina o vaʻa ma masini,

  • Itching
  • Yellow-gray skin i nisi vaega,
  • Manua o le paʻu o le paʻu - e masani ona foliga mai e le o pasi mo se taimi umi,
  • Eseese faʻafitauli o fao.

Faʻaaoga mea aoga o sauniuniga i le lotoifale

O le tele o le maʻisuka e maua i manua vae e le o faʻamalolo mo se taimi umi. Mo le toe faʻaleleia o meaʻai, e mafai ona e faʻaaoga kulimi faapitoa ma suauu mo le maʻisuka. Pe a filifilia fualaau faasaina, e tatau ona manatuaina e tatau ona i ai uiga nei:

  • Faʻaitiitia le mumū,
  • Moisturize,
  • Faʻafeiloaʻi ma masogi
  • Saunia le epithelium ma vitamini,
  • Faʻatasi ma microorganisms siama,
  • Faʻaaogāina metabolic processes i sela,
  • Faʻasaʻo le toto i totonu o capillaries.

O tausiga o vae e taua tele i lenei faʻamaʻi. O kulimi filifilia ma suauu mo le maʻisuka e mafai ona faʻaleleia ai le toe faʻaleleia o gaioiga i totonu o masini ma aloese ai mai le maʻi o le maʻisuka.

Laʻu o le kulimi

A e faʻatau se kulimi vae mo le maʻisuka, e tatau ona e suesue i lona fatu. E manaʻomia le faʻamaonia o le meafaigaluega mo le maʻisuka. " O lona i ai e faailoa ai le i ai i le tuufaatasiga o mea uma talafeagai.

Afai e le mafai ona faʻatau se oloa gaosi faapitoa, e mafai ona e faʻaaoga le masani masani. Ae ui i lea, e tatau ona i ai se numera o mea aoga aoga:

  1. Paʻu fasi pepa O lenei laau o loʻo faʻamatalaina e uiga i uiga o le antimicrobial. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e vave ona e feagai ma tiga.
  2. Fualaau o le Blackcurrant. O lenei vaega e aofia ai le mumū ma faʻaosofia ai le faʻamaloloina o faaletonu o le uluaʻi maʻi. Ona o le i ai o se fuainumera tele o mea aoga i fualaau, e mafai ona puipuia le necrosis.
  3. Sea buckthorn suauʻu. O le meafaigaluega e faʻamalosi lelei ai manuʻa ma le au faʻailoa.
  4. Urea O lenei vaega o loʻo i ai se faʻamamaluina o le faʻamamaluina. O le mafuaʻaga lea e mafai ai e kulimi ma le urea mo vae i le maʻisuka ona feagai ma se vae o le maʻisuka.
  5. Liquid collagen. O lenei vaega o se tutusa o le protein lea o se vaega o le paʻu o le tagata. Faʻafetai i lona i ai i totonu o le kulimi, e mafai ona faʻavavevave le faiga o le toe faʻaleleia.
  6. Allantoin. O le meafaigaluega e lauiloa mo ona uiga faʻafefete ma faʻapitoa ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻatasi ai ma meaola faʻapitoa.
  7. Ole suāsusu taua. Sage ma le lauti e sili ona aoga. E i ai a latou amio lelei faʻapitoa, ma o le mea lea e vave faʻaleagaina ai le faʻaleagaina.
  8. Vaega o le Antifungal. O le tuufaatasiga o le oloa e mafai ona aofia ai vailaʻau eseese i sea aafiaga.

O le a le eseesega i le va o se kulimi ma se suauu?

E ui lava i le mea moni o le kulimi o le suka mo le maʻisuka e tele mea aoga, ae o le vaega o mea tau tausiga. O le mea lea, o na mea teuteu e mafai ona faʻaaogaina faapitoa mo le puipuia. Faʻatasi ai ma faʻafitauli sili atu ona taua i le ituaiga o maʻi o le gaʻo poʻo gaʻo ua gasegase, o le a le mafai e se kulimi mo le maʻisuka ona taulimaina.

I se tulaga faapea, o uiga sili ona ogaoga e tatau ona faʻaaogaina. O gaʻo mo le maʻisuka mo vae o vailaʻau. E aofia ai mea taua. E mafai ona avea ma vaega e faʻasao faʻamalosi poʻo vaega o le hormonal.

Faʻaaogā le suauu o le suāsusu mo manua faʻamaʻi poʻo le faʻavaeina o ni faʻailoa, lea e mafua ai le mafuaʻaga mulimuli o le faʻaleagaina o le tino ma le faaleagaina o le tino.

E fautuaina e togafitia faʻatasi ma auala faʻapitoa e aʻafia ai vaega. O le suauʻu e vave faʻafefe, e oʻo atu i totonu o le taamilosaga masani. O se aofaiga tele o mea e mafai ona mafua ai se mea maualuga.

E ese lava, e taua le taua o le suauu o le inisalini. Pe a faʻaaogāina i siama, o le hormone e ulufale i le toto ma maua ai se faʻaititia o le suka i totonu o le tino.

Vaega o le faʻaaogaina o fualaau oona

Mo le kulimi ma le suāuuvae o le maʻisuka ia manuia, e tatau ona tausisia nisi fautuaga:

  1. Muamua lava, e tatau ona e filifilia le meafaigaluega saʻo, e fuafua i le ata o le togafitiga.
  2. Aʻo leʻi faʻaaogaina le vailaʻau i le paʻu, e tatau ona fufulu mama ma faʻamaʻi.
  3. O meafaigaluega faʻapitoa e tatau ona faʻaaogaina e le aunoa. Faʻafetai i lenei mea, o taunuʻuga moni e mafai ona maua.
  4. Aua le faʻaaogaina le kulimi lima e togafitia ai vaega o loʻo aʻafia i pito pito i lalo.
  5. E le fautuaina e faʻamauina le oloa i le sili atu ona loloto. O le oloa e tatau ona faʻaaogaina ma ni masini e faʻafefe ai le malamalama.
  6. O le oloa o loʻo i ai se mea faʻapitoa e faʻaaoga e ala i se sipuni cotton poʻo se omomi. O lenei mea o le a fesoasoani e aloese ai mai le faaleagaina o vaega manua o le paʻu.

Dia Ultraderm

O le mafuaʻaga autu o lenei mea o le tausia lea o le maaleale o le maʻisuka. O fualaau o le vailaʻau e puipuia ai le suiga o uiga o lenei togafitiga. Latou te fesoasoani i le faʻaitiitia o le lagona lelei ma faʻamalolo ai faʻataʻi laiti.

O lenei oloa e aofia ai vaega nei:

  • Whemat germ
  • Superoxide dismutase,
  • Glycerin

O le kulimi vae mo le maʻisuka ituaiga 2 e agamalu, ae aoga. O le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina e tusa lava pe maua ai se lagona maualuga o le siama.

Urea o loʻo i ai i totonu o lenei kulimi, lea e fesoasoani e faʻaleleia ai le gau. E le gata i lea, o le oloa o loʻo i ai se aafiaga faʻaleagaina ma e fesoasoani e foia ai le ita. O le tino e faʻaleleia atili ai le tulaga o nofoaga matutu o le tino.

O lenei oloa ua faamoemoeina mo le paʻu e faigofie i le vevela tele ma le vevela. O ia faafitauli e masani lava ona i ai i le nofoaga o laupepa. O mea aoga o le vailaʻau o loʻo i ai le aʻafiaga o le antibacterial ma faʻamago atoatoa le paʻu. E le gata i lea, latou te faʻaleleia atoatoa le tala.

O le faʻaaogaina o lenei kulimi e maua ai se puipuiga lelei. Faʻafetai i lona faʻaogaina, e mafai ona gafatia le vevela matuia, faʻamalo le afaina ma maua ai le siakiina o siama oti. O le tuufaatasiga e puipuia ai le faʻaalia o vavave ma tagata e valaʻau. E mafai ona faʻaaogaina lenei mea i aso uma.

O se faʻasologa tele lea o mea e sili ona lelei mo le maʻisuka. Urea toe faaopoopo le gau, o le lipids e fai ai se mea e faamalulu ai, ma e maua ai e antioxidants se meaʻai lelei mo le siama.

Puipuiga

Ina ia taofia le tupu o le maʻi suka, e taua tele le faʻamautinoa o le tausiga lelei o le tino. Ina ia faia lenei mea, e fautuaina i le tele o taimi i le aso e faʻagasolo le paʻu i ni mea faʻapitoa.

I le faaopoopo atu i ai, e fautuaina le aveeseina o sana. Ae ui i lea, 'aua le tuua le sili atu o le kulimi pe tuʻu lou vae ina ia faʻamaluluina ai le paʻu. E le fautuaina le faʻaaogaina o vailaʻau mo le paʻu.

O se puipuiga puipuia o le filifilia lea o seevae lelei ma maualuga. E tutusa lava le taua o le filifiliga o totini na faia mai mea masani. E tatau ona suia aʻo latou susu.

O le kulimi kulimi filifilia lelei e fesoasoani e faʻaleleia le tulaga paʻu o tagata e maua i le maʻisuka. Faʻafetai i le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega, e mafai ona maua ni taunuuga sili ona lelei ma aloese mai faʻalavelave matautia o le faʻamaʻi.

Tuua Lau Faamatalaga