Le fualaau faasaina Tio-Lipon-Novopharm: faatonuga mo le faʻaaoga

AtFAAIUINA
Poloaiga a le Matagaluega
Soifua Maloloina o Ukraine
12.11.13№ 968
Tusi resitala
UA/13320/01/01

FAATULAGAGA
mo togafitiga faafomaʻi o fualaau faasaina

TIO-LIPON - NOVOFARM
(TIO-LIPON-NOVOFARM)

Faatulagaga:
mea galue malosi: thioctic acid,
1 ml o vaifofo e aofia ai le 30 mg o gaioiose (a-lipoic),
tagata faʻatau : meglumine, macrogol 300, vai mo tui.
Faʻasologa o foliga. Fofo mo le afaina.
Pharmacotherapeutic group. Faʻaalia le galue i luga o le faʻaogaina o meaʻai ma auala faʻapitoa. PBX code A 16A X 01.
Tulaga o le falemaʻi.
Faailoga.Puipuiga ma togafitiga o le polyneuropathy o le maʻisuka, le neuropathy o le suka, ate o le ate (hepatitis, cirrhosis, degenerate fat), ma le inisua (mo se faataitaiga: maso, salts of metals mamafa).
Contraindications

O le gasegase o le vailaʻau faʻasaina (α-lipoic) poʻo isi vaega o le vailaʻau,

tulaga e mafai ona taʻitaʻia ai le lactic acidosis,

faʻaleagaina tele o le gaioiga o le fatu ma le ate.

Tosiga ma le pulega.O le vailaau oona e faʻaaogaina e avea o se faʻafefeteina o le suamalie e le afaina pe a maeʻa muamua le dilution i se 0.9% sodium chloride solution.
O tagata matutua e faʻasalaina i le aso 20 ml o se vaifofo i le 250 ml o le 0.9% sodium chloride solution (e tutusa ma le 600 mg o leioio (a-lipoic) i le aso). I tulaga sili ona ogaoga, o le fuainumera o aso taitasi ua siitia i le 900-1200 mg / aso.
Faʻaauau le faʻatinoga o le pulega faʻaletausaga - e le sili atu nai lo le 50 mg o le gaioio (a-lipoic) (lea e tutusa ma le 1.7 ml o fofo mo le faʻasolo) i minute taitasi, o le umi o le faʻafefeteina e tatau ona itiiti ifo ma le 30 minute.
O le fofo ua saunia mo le faʻafefeteina e tatau ona faʻaaoga vave, aʻo faʻaaogaina ni taga puipui.
Maʻisuka ma le ava polyneuropathy. I le amataga o le faagasologa o togafitiga, o le Tio-Lipon-Novofarm e faʻatonuina mo le 1-2 vaiaso. O le isi, latou te fesuiaʻi i le faʻaleleia o togafitiga ma fualaau o vailaʻau o le thioctic (a-lipoic) mo le faʻafofoga tautala i se fualaau e 600 mg i le aso.
Faʻi maʻi. O le vailaʻau ua faatonuina i se fualaau o le 600-1200 mg o le thioctic (a-lipoic) i le aso, e fuafua i le ogaoga o le tulaga o le maʻi ma le suʻesuʻeina o suʻesuʻega o le tulaga o le ate.
Mo le gaphylaxis maʻisuka polyneuropathy, gasegase faifai pea, maʻi o le ate, o le fualaau o le vailaau faʻasaina ua faʻatulagaina taʻitasi, e fuafua i: tausaga, mamafa o le tino ma le maʻi o le maʻi. E tatau ona amata togafitiga i se fua muamua o le 10 ml o se vaifofo i le 250 ml o le 0.9% sodium chloride solution (e tutusa ma le 300 mg o leioio (a-lipoic) gaʻo) i le aso.
Faʻatonuga Faʻatonu
Mai le faʻalavelave o le tino ma aʻafiaga aʻafia: se suiga poo le solia o lagona o le tofo, faatasi ai ma le saoasaoa o pulega, lagona o le vaivai i luga o le ulu, faateleina le mamafa o le intracranial, vevela vevela, faateleina le salu, puupuu le manava e mafai. I nisi tulaga, pe a maeʻa le puleaina o le tino, le tiga o le ita, le mautonu, le mautonu, diplopia, ma le faaletonu vaaia. I le tele o tulaga, o nei faʻaaliga uma e pasi taitoatasi.
Mai le toto totoʻa: sa i ai le paʻu o le petechial i totonu o le mucous membranes, paʻu, thrombocytopathy, mea e le maua i le platelet, hypocoagulation, vevela hemorrhagic (purpura), thrombophlebitis.
Mai le vaega o meaʻai: i nisi o tulaga, ma le vave osofaia o le fualaau faasaina, afu, vomiting, manava manava, tiga o le manava, lea na pasia na o ia, sa matauina.
Mai le itu o le metabolism: ona o le faʻaleleia atili o le kulūkose, e ono faʻaitiitia le maualuga o le suka i le toto, lea e mafai ona mafua ai faʻaalia o le hypoglycemia tutusa, e pei o le vevela, le soona inu, maʻi tigaina, ma le leaga o le vaai.
Mai le cardiovascular system: faatasi ai ma le vave osofaia o le tino, tiga i le itu o le fatu, tachycardia, lea e pasi ese, e mafai ona matauina.
Tali atu i le Allergic: i le nofoaga o inisiua, o le tupu mai o le urticaria ma le atinaʻe o le eczema, faʻafefe o le petechial, tosoina, dermatitis, seasea - faʻataunuʻuga o le tino e oʻo lava i le faʻalavelave anaphylactic.
Faʻaalia i le lotoifale: o nisi taimi - i tagata mamaʻi e maua ai le gasegase, o se lagona mu e mafai ona tupu i le nofoaga o inisiua o Tio-Lipon-Novofarm.
Faʻasalaga.I le tulaga o se faʻalavelave, gaioiga, vomia, maʻi tiga. E mafai e le suʻesuʻega toxicological, i le amataga o togafitiga, ona mafua ai le tigaina o le psychomotor poʻo le valea e aʻafia ai i aʻafiaga e pei o le faʻataʻapeʻapeʻaina o gasegase ma le atinaʻe o le lactic acidosis. O faʻamatalaga o le inisua o aʻafiaga maualuga o gasegase (a-lipoic), e pei o le hypoglycemia, le mautonu, rhabdomyolysis, musika o le skeletal musika, le hemolysis, faasalalauina o le tui (inticoscular coagulation) (DIC), le puipuia o le gaioiga ma le faaletonu o tino (gasegase multi-organ).
Fomaʻi togafitiga i le tulaga o le inupia.
Afai e iai se masalosaloga o le tele o le iniseti i le gasegase (a-lipoic), e tatau loa ona vave togafitia le tagata maʻi ile falemaʻi ma amata ona faʻaaoga togafitiga masani e pei ona faʻamaonia i le tulaga o mea e 'ai (e pei o le faaosofia o le vailaina, vailaau oona, faʻaaogaina o le malala, ma isi). Togafitiga o gasegase faʻamaʻi lautele, faʻamaʻalo lactic acid ma isi aafiaga e ono lamatia ai le ola oona e tatau ona faia e tusa ai ma mataupu faʻaonapo nei o togafitiga ogaoga ma faʻatatau i faʻamaoniga. O le faʻaaogaina o fualaau oona, faʻasolosolo ma le faʻaaogaina o metotia mo le faʻavaveina o le faʻamaʻapeina o le gasegase (a-lipoic) e leʻi faʻamaoniaina ai le lelei o le faʻamoemoe.
Faaaoga i le taimi o le maʻitaga poʻo le susu.O le faʻaaogaina o le gaioio (a-lipoic) i le taimi o le maitaga e le fautuaina ona o le le lava o faʻamatalaga tau falemai. E leai ni faʻamatalaga e uiga i le ulufale mai o le susu i le susu (a-lipoic) i le susu o susu, o lea e le fautuaina e faʻaaoga i le taimi o le fafagaina o susu.
Tamaiti. Tio-Lipon-Novofarm e le fautuaina mo tamaiti ma tamaiti ona o le leai o se poto masani i le vailaʻau i lenei vaega o tagata gasegase.
Vaega o le talosaga.I le togafitiga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka, o le faʻaauau pea o le pulea lelei o le maʻisuka. I nisi tulaga, e tatau ona fetuʻunaʻi le fualaau o mea e faʻamama ai le hypoglycemic e puipuia ai le hypoglycemia.
I le taimi o le togafitiga o le polyneuropathy, ona o le toe faʻaleleia o gaioiga, e ono mafai ona maua le faʻalauteleina o le gaioiga, faatasi ai ma le paresthesia ma le lagona o le "tafega."
O le inuina pea o le ava o se tulaga lamatia mo le polyneuropathy ma e mafai ona faaititia le aoga o Tio-Lipon-Novopharm. O le mea lea, e fautuaina e aloese mai le inuina o le ava ao togafitiga ma le fualaau faasaina. O le Tio-Lipon-Novofarm e le tatau ona faʻatulagaina i le taimi e tasi ma sauniuniga e aofia ai metals (sauniuniga o le uʻamea, magnesium, calcium), faapea foi ma oloa gaosi susu e aofia ai le calcium.
O fualaau faasaina e gaosia, e tatau ona aveese fagu mai le afifiina i le taimi lava lea ao le i faaaogaina.
E tatau ona puipuia ni fofo e afaina ai mai le susulu o le la e ala i le ufiufiina i taga puipui. I lalo o nei aiaiga, o le fofo sauniuni e faʻapipiʻi e tumau pea mo le maualuga o le 6 itula.
Le malosi e faʻaosofia ai le tali o le taimi e ave ai pe galue faʻatasi ai ma isi faiga. Ole fualaau faasaina e le afaina ai le tali ole taimi ole taimi o le avetaavale pe galue foi ma isi auala, ae i le tulaga o ni faailoiloga o aʻafiaga o fualaau (tagai i le "Faʻasagaga le tonu"), e tatau ona aloese mai lenei ituaiga o gaioiga.
Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina ma isi ituaiga o fegalegaleaiga. O le gaioio (a-lipoic) gaʻo e gaoioi ma complexes metallic ion (mo se faataitaiga, cisplatin), o lea e mafai e le fualaau faasaina ona faaitiitia le aafiaga o le cisplatin.
Faʻatasi ai ma molimula suka (mo se faʻataʻitaʻiga, faatasi ai ma se vaifofo o le lapisi), vailaʻau (a-lipoic) o meaola malosi e faigofie ona faʻaaogaina.
O le gaʻo (a-lipoic) o le faʻatalalaʻau, o le mea lea e le mafai ona faʻaoga faatasi ma metala (uʻamea, magnesium preparations).
O le vailaʻau (a-lipoic) e mafai ona faʻaleleia ai le maualuga o le suka o le inisalini ma / poʻo isi vailaʻau faʻasaina, o le mea lea, aemaise i le amataga o togafitiga faʻamalolo (a-lipoic), o le siaki masani o le maualuga o le suka. Ina ia taofia le amataina o faailoga o le hypoglycemia i nisi tulaga, atonu e tatau ona tuu i lalo le fua o le insulin ma / poʻo le sui o le antidiabetic oral.
Fale faʻamaloilo.
Pharmacodynamics O le vailaʻau (a-lipoic) o se vailaʻau e faʻapipiʻiina i totonu o le tino ma e avea ma se coenzyme i le oxidative decarboxylation o a-keto, fesoasoani i le faagasologa o le malosi o loʻo faia i le cell. Fesoasoani e faʻaitiitia le toto toto ma faʻaititia le aofaʻi o glycogen i le ate. O le faaletonu poʻo le faʻaleagaina o le gasegase o le thioctic (a-lipoic) e mafua mai i le inisua poo le faʻaopoopoga tele o nisi o mea leaga (mo se faʻataʻitaʻiga, tino o le ketone) e mafua ai le faʻavevesiina o le glycolysis o le suka. E mafai ona i ai le gasegase (a-lipoic) i ni mea e lua (physiologically active active) (faʻamaʻi ma faʻaitiitia) ma aʻafiaga antitoxic ma aʻafiaga. O le vailaʻau (a-lipoic) e aafia ai le metabolism o le cholesterol, e aofia i le faatonutonuina o le lipid ma le gaʻo gaʻo, faʻaleleia le galue o le ate (ona o le hepatoprotective, antioxidant, aafiaga o le detoxification). O le gasegase (a-lipoic) o le mea tutusa e tutusa i fale o le falemaʻi ile vitamin B.
Pharmacokinetics O le gaioio (a-lipoic) oona e iai ni suiga taua i le taimi o le uluaʻi fua i le ate. O le taua o le fesuisuiai ma le vavalalata i le maua o gaioiolosi (a-lipoic). E mafua mai fatugaʻo e masani lava i le ituaiga o metabolites. O le faʻavaeina o metabolites e tupu mai o se taunuuga o le faʻamaʻiina o le kuluga o le itu ma le faʻamalosi. O le afa-ola o le thioctic (a-lipoic) mai le toto o le 10-20 minute.
Faiga faʻatau.
Mea faʻapitoa faaletino ma vailaʻau: manino samasama po o le lanumeamata-lanu samasama.
Faʻafeteʻaiga. O le fofo o le thioctic (a-lipoic) o le mea e le ogatusa ma le kulukose, solution a Ringer ma fofo e mafai ona tali atu i le SH-vaega poʻo le faʻaleagaina o faʻamaufaʻailoga.
Aso faʻauma. 2 tausaga
Tulaga o le teuina. Teu i le uluai afifi i se vevela e le sili atu i le 25 ° C. Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti.
Ona o le mea moni o le gaioio (a-lipoic) o le a malamalama i le malamalama, e tatau ona teuina ia vailaau i le afifiina o pepa pepa seia oʻo ina faʻaaogaina vave.
Faʻapipiʻi. 10 ml poo le 20ml i totonu o fagu, 5 fagu i totonu o pusa paʻu, 1 po o le 2 fasi pepa afifi i totonu o se pusa pepa.
Tausaga malologa. Faʻamatalaga.
Faʻatau LLC kamupani "Novopharm-Biosynthesis".
Nofoaga. Iukureini, 11700, eria Zhytomyr, Novograd-Volynsky, st. Zhytomyr, 38.
Aso o le toe iloiloga mulimuli.

Sposib zastosuvannya e toe faaleleia

O le fualaau faasaina o loo faia i le pito i luma o le faafefeteina i totonu totonu o le afu o le 0.9% o le sodium chloride.

Doroslim o lona uiga 1 le taimi i le 20 lita rosin i le 250 ml o le 0.9% sodium chloride (e tusa ma le 600 mg o le acids (a-lipoic acid) i luga ole tui). I le au o vipads matuia, o le a ou faaopoopoina se fualaau e oo atu i le 900-1200 mg / pepe.

E sili atu nai lo le 50 mg o le suka (a-lipoic acid) (o le 1.7 ml o le tau mo le faʻasolo) mo le tele o le tupe, o le tau o le afaina e le itiiti ifo ma le 30 taimi.

O sauniuniga mo le faʻataunuʻuina o rozschin slid e le maua i se auala faʻafuaseʻi, faatasi ai ma faʻamatalaga manumalo uma.

Maʻisuka ma le ava polyneuropathy. I luga o le paʻu, o le auala o Tino-Lincpon-Novofarm ua tapunia i totonu, e faaopoopo atu ile 1-2 taimi. Nadal e tatau ona sui i le pidtrimuyuyu togafitiga ma le lіkarskimi ituaiga tacoktovoi (a-lіpopovo) acid ma mo le puleaina ole fofoga i se fualaau e 600 mg i le pine.

Aveina o le ogaumu. O le vailaau ua faatonuina i se fualaau o le 600-1200 mg o le aano (a-lipoic acid) mo togafitiga faaopoopo, o le maʻi gasegase tigaina, ma o loo i ai le falesuesue ma suesuega o fale suesue o le tootoo galue o le ate.

Mo le gaphylaxis Polyneuropathy o le maʻisuka, gasegase faifai pea, maʻi o le ate, o le fualaau e tatau ona fetuunai i le vailaʻau faʻatasi, tusa lava po o le a: maʻi, mamafa ma mamafa o le mamafa. Toe faʻaleleia le manaʻomia mo se popo o le 10 ml mo le 250 ml 0.9% mo le sodium chloride (e tusa ma le 300 mg o le suka (a-lipoic acid)).

Faʻatonu

Mai le itu o le tino popole ma lena okeni o loʻo manino lelei: Zmina abo smacked smakovyh vidchuttіv, faatasi ai ma se shyvdkomnogo na aumaia le vlvdchuttya malosi i le ulu, pidvyshennya felavasai i totonu, vai, pidvisthennuya o le tino, faigata i le manava. I le tulaga o le paʻu leaga, o le ulu o le ulu, loka-up, judomis, diplopia, maʻi zora na afaina. Ia sili atu vipadkiv us_kazan_ faʻaaliga pasi na oi latou.

Mai le itu o le toto: vailaʻau o le tino, paʻu, thrombocytopathy, faʻaleagaina le gasegase, faʻamalosolo, hemorrhagic visipa (lanu violē), faʻasolosolo o le thrombophlebitis.

Mai le itu o le auala vao: i le vampadk, ma se shvidkuyu faʻatoʻa togafitia, faʻamalo, paʻu, manava, manava o le manava, ma le yelp na faʻavaeina tutoatasi.

3 itu e toe tali mai: ona o le faateleina o le kulūkose, e mafai ona faʻaititia le maualuga o le toto toto i totonu o le toto, lea e mafai ona tatou lagona ai faailoga o faʻaʻailoga, e pei o le tapunia, faateleina le vevela, maʻi vevela, ma le malulu.

Mai le itu o le fatu-ship system: faʻatasi ai ma se shvidkuyu i totonu faʻafeiloaʻi e mafai ona vave faʻavave i le fatu o le atuatuvale, tachikardiya, tagata suʻesuʻe e pasi taʻitasi.

Faʻatonuga Allergic: i le masina talu ai, e mafai ona tatou manumalo i le tautotogo ma le autumn ma le tausaga, petroleum, dermatitis, dermatitis, ma gasegase o le tino i le anaphylactic shock.

Faʻatinoga: Inodi - i le tagata gasegase ma le mafaufau lelei i le tele o le taimi, o le Lonu-Novofarm atonu o le a sili atu ona malosi.

Tuai

I le tulaga o le soona fai, le vevesi o le le fiafia, paʻu, le tiga. O le autu autu o le toxicological e mafai ona i ai i luga o le paʻu o le ono ono popole i le mafaufau, ae o le manaʻoga e auai i ia ituaiga togafitiga, e pei o le gaoia lautele ma le atinaʻe o le alotosic acid. Buli otrimanі faamaumauga e іntoksikatsіynih naslіdkіv inumaga malumalu tіoktovoї (a-lіpoєvoї) acid gіpoglіkemіya yak, teʻi, rabdomіolіz, m'yazіv skeletal necrosis GOSTR, gemolіz, disemіnovane vnutrіshnosudinne zgortannya (FEP), prignіchennya funktsії ulu mozk e rozladi vnutrіshnіh organіv (multiorganna nedostatnіst )

O le togafitiga e sau i totonu o le tui.

Afai ei ai se lamatiaga ogaoga o le faʻamaʻi, e tatau ile falemaʻi ile falemaʻi ile fale, ma e tatau ona vavae ese mai ia i latou le manaʻoga e tausi lelei a latou lava soifua maloloina.E faʻapea foʻi, faʻalavelave lautele, faʻamaʻi lactic acid ma le soona inu, lea e mafai ona lamatia ai le ola, e tatau ona faia i se tulaga seʻi vagana ua faʻamatalaina le faʻamaoniga sili ona taua. O le atinaʻeina o le toto, o le hemoperfusion ma le filtration auala o le faʻavaveina o le faʻamalolo (a-lipoic acid) ma le dosi e leʻi faʻaaogaina ai galuega.

Zastosuvannya i le vaitau vag_nostnost abo yearvannya susu

O mea tutupu o le acid (a-lipo) gaʻo ma le itula itula o le gaoioiga e le fautuaina e ala i le maua o faʻamatalaga faaletulafono. Danimaka e uiga i le ulufale mai o le kulimi (a-lipo) i le fatafata, o le susu e le gagana, o lea e le fautuaina le malolo o le susu i le tausaga muamua.

Tio-Listpon-Novofarm e le fautuaina le fanauina o fanau e ala i le maua o suʻega o le falemaʻi mo le sauniuniga o se vaega o tagata gaosi.

Faʻapitoa zastosuvannya

I le tulaga o gasegase maʻi i luga o le maʻisuka, o le vaega e tatau ona pulea o le glikemії. I le tulaga o le paʻu leaga, e manaʻomia ona faʻavave vave ona tuʻuina atu ni faʻafitauli o mea e maualalo le lamatiaga mo le faʻamoemoe o le mauaina o le gogoglndkemomy.

Mo le afa itula o le polieneuropathy, o le tele o faagasologa o le toe faʻaleleiaina, o sina mea e sili atu ona faʻaauau ona maua i le taimi nei, ona ou manao e vaavaaia ni nai taimi ma se "goosebump".

O le anapogi o le taumafa ava malosi o se vaega lea o le tulaʻi mai o le polyneuropathy ma e mafai ona faʻaititia le aoga o Tio-Lippon-Novopharm. E fautuaina e te tausia le ava malosi ma inuina ava malosi fualaau oona. E le o vave ona faʻaali vave le Tio-Lincpon-Novofarm i fualaau, lea e manaʻomia e ave ai le uʻamea (sauniuniga o le zaliza, magnesium, calcium), ae faʻapea foʻi ma meaʻai susu, lea e talafeagai e ave ai le calcium.

O le fualaau faasaina e maaleale, o le fagu fagota mo le teuina o le tilka e aunoa ma se faatuai i luma o tagata manumalo.

Інфузійні розчини slіd e faoa faamalosi ituaiga uma o le moe moe, faatasi ai ma le fesoasoani o pusa tumaoti. I nei mafaufauga o tapenapenaga, o le a leiloloa i le aso e sosoo ai le silia ma le 6 tausaga.

Vz зmodiya with іnshimi lіkarskimi zaboba e іnshі vidi vzakmodiiy

O le Tioktova (a-lіpoєva) o le kulimi e gaoioi ma na o le pau na o mea uamea (mo se faataitaiga, ma le cisplatin), o lea e mafai e le fualaau faasaina ona faaitiitia le aafiaga o le cisplatin.

Faatasi ai ma molekamo o kukama (mo se faataitaiga, faatasi ai ma le mafuaaga o le levulose) th_oktova (a-lіpoєva) acid O le a ou fai atu o le spoluki complex complex correlated.

O le tioktova (a-lvpoava) o le faʻamafaʻataʻamea uamea, o le mea lea, e le mafai ona faʻamalosi le metara i le taimi e tasi (sauniuniga zaliza, magnyayu).

O le tioktova (a-lipo) e mafai ona tuuina atu i ai le malosi o le inisalini ma / poo le maualalo ifo o le protibiotic faamai, aemaise lava i luga o le pulu o le i-uric acid (a-lipo) le siakiina masani, faailoga. Mo le manuia o le faʻaaogaina o le hypoglycaemia i vipads, e ono manaʻomia le maualalo o le oral and / or o antidiabetic oral.

Faʻataʻitaʻiga faʻamaloilo

Pharmacodynamics. O le Tioktova acid (a-lvpoєva) o le acids acid cystic acid, lea o loo tuufaatasia i le tino ma i le matafaioi o le coenzyme i le oxidative decarboxylation o a-keto acids; Spraying le suiga o le toto suka i totonu o le toto ma le faateleina o le suka toto i le ate. O le le lava lelei ona faaitiitia le aofai ole acid (a-lipo) ma mea e afaina ai le gaʻo ma le tele o le faaputuputuina o nisi o oloa i le tufatufa (mo se faataitaiga, ituaiga ketone) e taitai atu ai i le faatamaia o le glycol. Tvoktova (a-lіpoєva) acids e mafai ona maua i fomaʻi e lua (active oxidized and renewed), lea e taua o antitoxic ma antioxidant. O le tioktova (a-lipoic) acid e tui i luga o le fesuiaiga o le cholesterol, togafitia le lipid masani ma le carbalide metabolism, galuega polyphenol o le ate (hepatoprotective, antioxidant, function antioxidant). O le Tvoktova (a-lvpoєva) acid e sili atu ona talafeagai mo pulega faʻapitoa faʻamalositisi e oʻo i le vaega V.

Pharmacokinetics. Tіoktova (a-lіpoєva) acid e iloa e taua tele i le amataga o le ogaumu. Faʻateleina le taua o le aofaʻi o le tele o le faʻaogaina o le acid (a-lipo). O se mea lofituina le maua o nirkas i le malosi o metabolites. Faamaonia o le metabolism i le taunuuga o le faʻamaʻiina o le laasaga lalata ma le faʻatoʻaga. O le vaitau lea e avea ai le acid (a-lipo) ma le toto toto ma le 10-20 hvilin.

Umovi zberigannya

Zberigati i le afifi muamua i se vevela o le 25 ° i le taeao. E le mafai ona maua e tamaiti le Zberigati.

I zvіyazku zim, scho tioktova (a-lіpoєva) acids e malamalama i le ogatotonu, o vailaʻau oona i totonu o pepa e faapipii i luga e aunoa ma le faalavelaveina іх zososuvannya.

10 ml poo le 20ml i le fagu, 5 inisiua i totonu o le pusa o uta, 1 i le 2 i luga o le pusa paʻu pepa.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Faiga faʻavae o le faʻasalaga o le thiolipone:

  • O le lanu e samasama pe samasama ma se lanu lanumeamata, o le laumua o le lanu samasama, 300 mg ia taʻamilosaga, biconvex, 600 mg taʻitasi taʻitasi, i le tasi itu ma le notch (i totonu o se pepa pepa 1 pusa tioata pogisa, i se fagu e 30 pe 50 pauna, i totonu o se pusa pepa o 1-3 paʻu, i totonu o se afifi o 10 pi.),
  • taulaʻi mo le sauniuniga o se vaifofo mo le puleaina o le tino: manino, lanumeamata-samasama (i totonu o se pepa pepa o 10 ampoules poo 1-2 atopeti o 5 ampoules).

Faʻatulagaga o le 1 papatini o le thiolipone:

  • mea aoga: gaioiopi (lipoic acid) - 300 poʻo le 600 mg,
  • Vaega o fesoasoani (300/600 mg): calcium stearate monohydrate - 5 / 8.2 mg, lactose monohydrate (susu susu) - 91.5 / 80.6 mg, sodium stearyl fumarate - 5 / 8.2 mg, hypromelilose - 5 / 8.2 mg, sodium carboxymethyl starch (primogel) - 17.5 / 28.7 mg, colloidal diocide - 7.5 / 12.3 mg, cellulose microcrystalline - 50/41 mg, magnesium stearate - 5 / 8.2 mg magnesium hydrosilicate - 13.5 / 24.6 mg,
  • atigi (300/600 mg): Opadry II (hypromelilose - 3.4 / 4.1 mg, macrogol 4000 -1.1 / 1.3 mg, lactose monohydrate - 3 / 3.6 mg) - 10/12 mg, lanu lanu - 2.5 / 3 mg, dioxide (E 171) - 2 / 2.4 mg, varnish alumini e faavae i quinoline yellow (E 104) - 0.4 / 0.48 mg, varnish alumini e faavae i indigo carmine ( E 132) - 0.05 / 0.06 mg, varnish alumini e faavae i luga o le la o lanu samasama (E 110) - 0.05 / 0.06 mg.

Faʻavaeina o le 1 ml Tiolipon:

  • mea gaosi: gaioiopi (lipoic acid) - 30 mg,
  • vaega fesoasoani: propylene glycol, ethylene diamine, vai mo tui.

Pharmacodynamics

Acio-lipoic acid (acid-alpha-lipoic acid) o le antioxidant (binding binds free radicals), ua faia i le tino i le oxidative decarboxylation o alpha-keto acids.

O loʻo i ai se faʻamaʻi o le tino, faʻamaʻiloga o le hepatoprotective, hypoglycemic ma le hypocholesterolemic.

I le avea ai o se coenzyme o complexes mienchondrial multienzyme, e avea ma vaega i le oxidative decarboxylation o le alpha-keto acid ma le pyruvic acid. E fesoasoani i le faateleina o le glycogen i le ate ma le faaitiitia i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, faapea foi ma le faatoilaloina o le inisalini tetee.

I le natura o le gaioiomi, o le lipoic acid e latalata i vitamini B. E talafeagai mo le gaʻo ma le lipid metabolism, e faʻamalosia ai le metabolism o le cholesterol, faʻaleleia le galuega o le ate ma le neʻau.

Pharmacokinetics

  • pule faʻaleagaina: Cmax (maualuga le maualuga) o le 0.025-0.038 mg / ml, o le taimi e oʻo atu i ai e 10-11 minute, o le nofoaga i lalo o le taimi o le taimi faʻatulagaina e tusa ma le 0.005 mg / ml,
  • Faʻafofoga tautala: o le lipoic acids e matua uma lava ma vave ona faʻaaogaina mai le gastrointestinal tract, aʻo faʻaitiitia le faʻaaogaina o le fualaau faʻamaʻi ao ave le fualaau faʻatau ma meaai. O le taimi e oʻo atu ai i le maualuga o le concentration e mai i le 40 i le 60 minute.

O le leai o se avanoa e 30%. O le Lipoic acid e iai sona aafiaga muamua i le ate. O le iʻuga o le faʻamaʻiina o le kuluga o le itu ma le faʻamalosi, o le faʻavaeina o metabolites.

O le tele o le tufatufa e tusa ma le 450 ml / kg. O le vailaʻau o le thioctic ma ona metabolites e faʻamalosi e gaʻo (80-90%). O le afa-ola e faʻaumatia ai le 20-50 minute. Ole faʻamaonia ole plasma ole 10-15 ml / min.

Contraindications

  • lactase deficiency, lapatose inlerance, glucose-galactose malabsorption (papa),
  • maʻitaga ma lactation,
  • tausaga e 18 tausaga
  • tasi le le faapalepale i soo se vaega o fualaau faasaina.

Tagata faʻapitoa (faʻasolosolo i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi):

  • maʻi maʻisuka (papa),
  • 'ava malosi (papa).

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Thiolipone: metotia ma metotia

O le lipolide e faʻafofoga tautala i sina vaega itiiti o le vai, e aunoa ma le ulaina.

O laulau e ave tasi i le aso i luga o se manava gaogao, e tusa ma le 30 minute ao le i faia le taumafataga muamua.

Ole fua ole aso e 600 mg.

O le umi o le umi o le vasega e 3 masina (i nisi tulaga, atonu e manaʻomia se togafitiga uumi).

Fofo o tui

O le thiolipon o loʻo faia i se auala e leai se mea. I le taimi muamua, e tatau ona faʻamaua le concentrate i le isotonic sodium chloride solution.

I ni faʻafitauli ogaoga o le maʻi, 300-600 mg o loʻo faʻatinoina i le aso i le ituaiga o le afaina o le afaina (mo le 50 minute).

O le umi o le faʻaaoga e mai i le 2 i le 4 vaiaso. A maeʻa le vaitau o lenei vaitau, e tuʻuina atu le tagata maʻi i le faʻafofogaina o le fualaau (300-600 mg i le aso) ma se vasega o le itiiti ifo ma le 3 masina.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga e ono tutupu: hypoglycemia (faʻapipiʻi ma le faʻaleleia atili o le kulūkose), faʻamaʻi o le tino (aofia ai urticaria, faʻalavelave anaphylactic).

Isi mea e ono solia:

  • pills: dyspepsia, e aofia ai le gaoioi, o le vomiting, o le fatu,
  • Ole fofo o le tui: e seasea ona tupu - faʻavevesi, diplopia, afaina o le paʻu ma mucous membranes, thrombocytopathy, vevela oona, thrombophlebitis, ma le vave faʻafoega o le fofo - faʻateleina le mamafa o le intracranial (foliga o le mamafa i le ulu), faigata le manava (e le manaʻomia le togafitiga faaopoopo).

Faatonuga faapitoa

O tagata mamaʻie maua i le maʻisuka e manaʻomia le mataʻituina pea o le toto o le kulukose, aemaise i le amataga o le fualaau faasaina. I nisi tulaga, e mafai e le fomaʻi ona faʻaititia le fualaau o le insulin / oral hypoglycemic drug to prevent hypoglycemia.

I le vaitaimi o togafitiga, e tatau ona e aloese mai le inuina o le ava malosi, talu ai i le taimi lava e tasi o loʻo i ai se faʻavaivaia o le togafitiga faʻaleagaina o le gaioiopi.

E tatau ona aveʻesea faʻamaʻi ma le faʻaogaina mai le afifiina muamua aʻo lei faʻaaogaina, lea e fesootaʻi ma le gaosiga o le mea galue. I le taimi e faʻasolo ai, ia fautuaina e puipuia le fagu vaifofo mai le malamalama (e mafai ona faʻaaoga ia taga puipui, faʻamalama alumini). O le maualuga o le umi o le teuina o le fofo sauniuni o le 6 itula.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

  • cisplatin: o se faaitiitia i lona aoga (cisplatin ua fautuaina e ave pe a uma le aoauli po o le afiafi),
  • masini / paina, ma meaʻai susu e mafua mai i le calcium o loʻo iai i totonu: talu ai o le thioctic acid e gaoioi ma complexes metal complexes, o le taimi atofaina mo le faʻaaogaina o nei fualaau oona i le aoauli po o le afiafi,
  • ava malosi (éthanol): o se faʻaitiitia i le togafitiga o Thiolipon,
  • inisalini ma vailaʻau o le hypoglycem oral: faʻaleleia a latou gaioiga.

Metotia o le talosaga

Fualaau O le tolu ua faamoemoe mo le saunia o se fofo mo le afaina pe a uma le dilution muamua i se solution ole sodium chloride solution.
I tulaga ogaoga o le maʻisuka poo le ava malosi o le polyneuropathy, 300-600 mg 1 le taimi i le aso e tatau ona faʻaaogaina e avea o se mea e afaina tele. O le afaina o le vevela e tatau ona faia ile 50 minute.
E fautuaina le fualaau mo le faʻaaoga i totonu o le 2-4 vaiaso.
Ona e faʻaauau pea lea ona e inuina le fualaau oona i totonu ole 300-600 mg i le aso. Le itiiti ifo le umi o togafitiga ma fualaau e 3 masina.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Alpha (lipoic acid) (o se vaifofo mo le afu) e faaitiitia ai le aafiaga o le cisplatin. Faʻatasi ma le inisalini ma isi vailaʻau o le hypoglycem, e maua ai se faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le hypoglycemic. O le Alpha-lipoic acid e foliga mai e faigofie ona sosolo ma faʻaaogaina ai molītini suka (mo se faʻataʻitaʻiga, o se vaifofo o le lavulose), o le mea lea, e le ogatasi ma vaifofo o le glucose, vaifofo Ringer, faapea foi ma le tuufaatasiga (e aofia ai a latou fofo) e tali atu ma le disulfide ma vaega SH .

Pharmacological group

Uiga e aʻafia ai le faʻaogaina o le tino ma le faʻaogaina o mea faʻapitoa. ATS code 16A X 01.

Puipuia ma togafitiga o le polyneuropathy o le maʻisuka, le neuropathy o le suka, ate o le ate (hepatitis, cirrhosis, degenerate fat), ma le inu ava (faatusa, mushrooms, salts of metals mamafa).

Uiga leaga

Mai le faʻalavelave o le tino ma aʻafiaga aʻafia: se suiga poo le solia o lagona o le tofo, faatasi ai ma le vave alu o le pulega, se lagona o le vaivai i le ulu, faateleina le mamafa o le va o le tino, vevela vevela, faateleina le salu, puupuu le manava e mafai. I nisi tulaga, ina ua maeʻa le puleaina, tiga o le ulu, vevela, le mautonu, diplopia, ma le faaletonu vaaia. I le tele o tulaga, o nei faʻaaliga uma e pasi taitoatasi.

Loto toto: sa i ai le paʻu o le tino i totonu o le mucous membranes, paʻu, thrombocytopathy, gaioiga o le platelet, hypocoagulation, vevela hemorrhagic (purpura), thrombophlebitis.

Mai le vaega o meaʻai: i nisi tulaga, faatasi ai ma le televave o le puleaina o fualaau faasaina, oona, vomiting, manava manava, tiga o le manava, lea na pasia taitoatasi, na matauina.

3 itu o le metabolism: o se taunuuga o le faʻaleleia atili o le kulūkose, e ono faʻaititia le maualuga o le suka i le toto, lea e mafai ona mafua ai faʻamaoniga o le hypoglycemia tutusa, e pei o le vevela, vevela tele, vevela, ma mea faʻalavelave vaaia.

Mai le cardiovascular system: faʻatasi ai ma le faʻavaveina o le pulega, tiga i le itu o le fatu, tachycardia e mafai ona tupu, pasi ese naʻo.

Tali atu i le Allergic : i le nofoaga o tui, o le tupu mai o le urticaria ma le atinaʻeina o le eczema, vevela vetechial, sosolo, dermatitis, seʻaseʻaveʻa - toe faʻafesoʻotaʻi siama e oʻo lava i luma o le faʻalavelave anaphylactic.

Faʻaalia i le lotoifale: o nisi taimi - o maʻi e maua ai le gasegase i le nofoaga o inisiua o Tio-Lipon-Novofarm e mafai ona maua ai se lagona mu.

Faʻasalaga

I le tulaga o se faʻalavelave, gaioiga, vomia, maʻi tiga. O le suʻesuʻega toxicological i le amataga o togafitiga e mafua ai le tigaina o le psychomotor poʻo le faʻapouliuli ma e masani lava ona aʻafia ma taunuuga e pei o le faʻataunuʻuina lautele ma le atinaʻe o le alotososa.

Fomaʻi togafitiga i le tulaga o le inupia.

Afai e iai se masalosaloga o le soona inu malosi i le gasegase (a-lipoic), o le tagata maʻi e tatau ona vave togafiti i le falemaʻi ma amata ona ia faia togafitiga lautele e pei ona faamatalaina i le tulaga o mea oona (e pei o le faaosofia o le vailaina, vailaau oona, taumafa o le gaʻo, ma isi). Togafitiga o gasegase faʻamaʻi lautele, faʻamaʻalo lactic acid ma isi aafiaga e ono lamatia ai le ola oona e tatau ona faia e tusa ai ma mataupu faʻaonapo nei o togafitiga ogaoga ma faʻatatau i faʻamaoniga. O le faʻaaogaina o fualaau o le toto, o le hemoperfusion ma le filtration techniques mo le faʻavaveina o le faʻasolosolo o le thioctic (a-lipoic) o le a le maua ai ni faʻamoemoega mautinoa.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

O le faʻaaogaina o le gaioio (a-lipoic) i le taimi o le maitaga e le fautuaina ona o le le lava o faʻamatalaga tau falemai. E leai ni faʻamatalaga e uiga i le ulufale mai o le susu i le susu (a-lipoic) i le susu o susu, o lea e le fautuaina e faʻaaoga i le taimi o le fafagaina o susu.

O le Tio-lipon-Novofarm e le fautuaina mo tamaiti ma talavou ona o le leai o se poto masani i le fualaau oona i lenei vaega o tagata gasegase.

Talosaga faʻaoga

I le togafitiga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka, o le faʻaauau pea o le pulea lelei o le maʻisuka. I nisi tulaga, e tatau ona fetuʻunaʻi le fualaau o mea e faʻamama ai le hypoglycemic e puipuia ai le hypoglycemia.

I le togafitiga o le polyneuropathy, e mafua mai i le toe faʻaleleia o gaioiga, o se faʻapuupuuga o le taimi e maua ai le lagona e mafai, faatasi ai ma le paresthesia ma se lagona o le "tafe mai."

O le inuina pea o le ava o se tulaga lamatia mo le polyneuropathy ma e mafai ona faaitiitia le aoga o Tio-lipon-Novopharm.

O fualaau faasaina e gaosia, e tatau ona aveese ia vailaau mai le afifiina i le taimi lava lea ao le i faaaogaina.

E tatau ona puipuia ni fofo e afaina ai mai le susulu o le la e ala i le ufiufiina i taga puipui. I lalo o nei aiaiga, o le fofo sauniuni e faʻapipiʻi e tumau pea mo le maualuga o le 6:00.

Fale faʻamaloilo

Pharmacodynamics O le vailaʻau (a-lipoic) o se vailaʻau o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le tino ma o loʻo avea ma se coenzyme i le oxidative decarboxylation o a-keto gaosi, e taua tele i le faagasologa o le malosi o loʻo faia i le cell.

Pharmacokinetics O le gaioio (a-lipoic) oona e iai ni suiga taua i le taimi o le uluaʻi fua i le ate. O le taua o le fesuisuiai ma le vavalalata i le maua o gaioiolosi (a-lipoic). E mafua mai fatugaʻo e masani lava i le ituaiga o metabolites. O le faʻavaeina o metabolites e tupu mai o se taunuuga o le faʻamaʻiina o le kuluga o le itu ma le faʻamalosi. O le afa-ola o le thioctic (a-lipoic) mai le toto o le 10-20 minute.

Tulaga o le teuina

Teu i le uluai afifi i se vevela e le sili atu i le 25 ° C. Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti.

Ona o le mea moni, o le gaioio (a-lipoic) gaʻo e malamalama lelei i le gaioiga o le malamalama, e tatau ona teu fagu i totonu o le afifi pepa seia oʻo lava i le faʻaaoga vave.

10 ml poo le 20ml i totonu o fagu, 5 fagu i se pusa paʻu, 1 poo le 2 pusa tioata i totonu o se atigipusa.

Tuua Lau Faamatalaga