Faatusatusaga o le Suʻe ma le Suʻeina o le malosi

Pe a afaina se okeni ona o faʻamaʻi, inu, ma isi mea e afaina ai, o tino taua e mate, ma i lo latou nofoaga i luga o le taimi, fomu o fesoʻotaiga fesoʻotaʻi, ufiufi ia lava ma le mea e leai se aoga. O ona sela e le mafai ona toe gaosia le gaioiga o le ate, lea e aafia ai le soifua maloloina ole maʻi.

O le mea lea, afai ei ai faʻamaʻi o le ate poʻo le faʻaitiitia i lona gafatia galue, e tatau ona faʻaleleia le toe faʻaleleia o le tulaga masani o ona sela.

Essliver ma Essliver Forte o oloa Initia.

O le gaioiga malosi o vailaʻau faʻasaina o le phosphatidylcholine (o se mea e maua mai le phospholipids soya). O le mea totino i totonu o lona fausaga ma mea totino e tutusa lelei ma mea oona, lea o se vaega o suauu ate. O le eseesega o loʻo taʻoto i le mea moni o le phospholipids o le soya o loʻo aofia ai gaʻo sili atu gaʻo, ma o le mea lea e sili atu le malosi o le mea e gaosia i le vailaʻau nai lo le tagata.

O le fualaau faasaina e faʻaaoga i togafitiga faʻapitoa mo:

  • Hepatitis o fomaʻi ma masani (e aofia ai le ava malosi ma le afaina)
  • O le faʻamaʻi faʻamalolo ona o le maʻisuka poʻo faʻamaʻi
  • Cirrhosis
  • Vailaʻau faʻamaʻi
  • Vaʻaia o le vevela
  • Psoriasis
  • O le faʻamaʻi o le ate ma isi faʻasologa tigā.

E maua le suʻavaʻava i se foliga o se fofo mo le iniseti ma se mea e maua i le 50 mg o le gaioiga galue i le 1 ml. Fuafuaina mo le faʻaaoga i tulaga ogaoga ma ogaoga.

O le suʻavaʻave Forte ua faʻamoemoe mo le faʻafofoga tautala, o loʻo maua i capsules ma le 300 mg o mea ola. Ae, i le faaopoopo atu i le plant phospholipids, o le sauniuniga foi o loo i ai se tuufaatasiga tele o vitamini: α-tocopherol, riboflavin, pyridoxine, nicotinamide ma cyanocobalamin.

E manaʻomia le N ma le Tatau malosi N

Sauniuniga a le kamupani Farani Sanofi.

O le gaioiga malosi o le phospholipids e ese mai le soya. Peitai, e le pei o faʻataʻiloga faʻasalalau Initia, i Falani o loʻo i ai se tuufaatasiga o phosphatidylcholine sili atu: 93% e tusa ma le 70%.

O faʻamatalaga mo le faʻaogaina e toetoe lava a tutusa ma le fofo a Initia, ae peitaʻi, e ese mai ai, E manaʻomia le faʻaaogaina o mea e faʻaaogaina mo le faʻamaʻi o fafine maʻitaga ma puipuia ai le faʻavaeina o maa i totonu ole talo.

Essliver ma Essentiale

Pe a faʻatonuina le Essliver Forte poʻo le Essential Forte N, o le taimi fuafuaina e sili ona fesoasoani o le tulaga o le tagata maʻi ma le tuufaatasiga o capsules. Talu ai e mafai ona matauina o mea uma o loʻo i totonu o le kapilima e tutusa lava, e tatau ona taulaʻi le mafaufau ile vaega faʻaopopo: O le suʻeina o le Fort e maua ai vitamini, ma e le o iai Essentiale.

O le mea lea, o le faaiuga mulimuli e tatau ona faia e le fomaʻi e tusa ai ma suʻesuʻega ma uiga o le tagata maʻi.

Esslial Forte

Faʻafomaʻi mai le Ozone o le Kamupani Lusia. E gaosia i capsules e iai sina mea e ese le eseese o le faʻaleleia o le tino - PPL-400 lipoid. I le 1 capsule, o lona anotusi e 400 mg, lea e tutusa ma le 300 mg o le polyunsaturated phospholipids e ese mai lacithin soya.

O le ethyl alcohol o loʻo aofia ai foi i totonu o le tuufaatasiga o le kaputa, lea e tatau ona amanaia pe a manaʻomia le faʻatusatusaina o Essel i le Suʻevaʻa poʻo le Taua.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Rusia e tutusa lelei ma togafitiga muamua e lua.

Esslial poʻo le Suʻe: o le mea e sili atu

O le eseesega i le va o nei fualaau oona o le tuufaatasiga lea o fualaau faasaina, o le a le mea e sili atu - E mafai ona fuafuaina e se tagata tomai faapitoa poo se isi o fualaau faasaina e le fomaʻi agavaa e malamalama i le uiga o le eseesega i le va oi latou.

O le tagata lava ia e faʻataʻitaʻiina Meaʻai poʻo se isi fofo e matua le manaʻomia. Ina ia le faʻaosofia ni tali le talafeagai a le tino i aʻafiaga o vaega, e tatau ona e faʻatalanoa muamua i se fomaʻi. I lenei tulaga, o le a faaitiitia le tulaga lamatia.

O le a le mea masani i le va o vailaʻau

O tagata uma na tuʻuina atu i le hepatoprotective e tuʻufaʻatasia ai faʻamaumauga o faʻasalalauga ma aʻafiaga.

Contraindications

E faasaina le tagofia o fualaau faasaina:

  • Taliaina o le tino o le tino i soʻo se vaega, faʻapea foʻi ma le sogasoga lelei
  • Tamaiti ei lalo o le 12 tausaga.

Faʻaaoga ma le faʻaeteete i le taimi o le maitaga ma le HBV: faʻatasi ma le maliega a le fomaʻi.

Faʻaiʻuga

I le noatia ma le fai fuafua i le faʻamaʻi ma faʻasolosolo fautuaina, o le tele o tagata gasegase e mafai ona gasegase i le tino. I mataupu vaʻavaʻa, pe a uma le pulega, e mafai ona aʻafia itu, lea e faʻatasi ma Essentiale, Essliver ma Esslial:

  • Manua o le gasegase (dipepsy, nausea, faaletonu o le stools, ma isi)
  • Paʻu o le paʻu
  • Faʻaaliga o allergies.

Afai o nei mea poʻo isi faʻamatalaga e le o taʻua, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e fuafua pe tatau ona faʻaauau pea ona e tago i le vailaʻau poʻo le sui ia mea tutusa.

Soo se vailaau mo le ate, e sili lava le saogalemu i le tepa muamua, o le a aoga pe afai e faʻaaoga saʻo. O le mea lea, afai e faatonuina e le fomaʻi le tele o le hepatoprotectors e filifili mai ai, e tatau ona e ole atu ia te ia e faamatala pe o le a le aoga o le Essialial Forte, Essential or Essliver capsules. I lenei tulaga, o le a sili atu le faigofie ona malamalama i le lelei o latou taʻitasi.

Faʻaalia o fualaau

Faʻamaʻi le ate ona o faʻamaʻi, aʻafiaga oona ma isi mea e le talafeagai, e mate ai hepatocytes. Nai lo lena, ua fausia se mea e faʻapipiʻi ai le mea avanoa. Ae le tutusa galuega e pei o le hepatocytes, ma e leaga le aafiaga i le soifua maloloina o le tagata. E manaʻomia le toe faʻafoʻiina o le tulaga masani o fausaga o le ate.

Mo le toe faʻafoʻiina o fausaga o le ate, o fualaau o loʻo faʻaaogaina e aofia ai le vaega o le hepatoprotectors, mo se faʻataʻitaʻiga, Essliver ma Essliver Forte.

O le a fesoasoani le suʻavaʻave ma le suʻavaʻalo Essle i lenei mea. O fualaau faasaina ua gaosia e se kamupani Initia, e mafai ona faatauina i falemaʻi. O auala e mafai ona puipuia ai le telefoni feaveaʻi o le ate ma aofia ai i le vaega o hepatoprotectors.

I lalo o le Essliver malamalama i le igoa tau fefaatauaiga o phospholipids. O nei faʻalapotopotoga e matua aʻafia lava i le fausiaina o membranes o sifi. E mafai uma ona toe faʻafouina muamua le hepatocytes, ma faʻamalosi puipui o mea o iai. O se puipuiga lelei lea o le fausiaina o mea fiva, lea e sui ai le ate ma puipuia ai le tino mai le faʻaseseina o le toto. I le faaopoopo atu i ai, o phospholipids e fesoasoani e puipuia ai le gasegase o le gasegase, e aafia ai le metabolism o gaʻo.

O le metotia o le suʻega o le suʻega o se vaifofo mo le tuiina i veins. E samasama, manino. O loʻo teuina i totonu o faʻamalama, lea o loʻo gaugau i le pepa afifi. O le elemene autu autu o le phospholipids taua o soya, faatasi ai ma le filifili i le fofo e aofia ai le 250 mg. Auxiliary tuufaatasia o loʻo i ai foi.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le Suʻesuʻega e faapenei:

  • gasegase vaka vailaʻau mataga poʻo le masani ai,
  • hepatitis o ituaiga eseese (mea oona, ava malosi),
  • gaʻo gaʻo,
  • cirrhosis o le ate
  • faʻamaʻi pipisi
  • coma na afaina i le faaletonu o le ate,
  • psoriasis
  • inupia ma mea eseese,
  • isi faʻamaʻi e tuʻufaʻatasia ma le gase function function.

O le vailaau faʻasaina ua faʻamatalaina o se togafitiga faʻapitoa mo nei maʻi.

O le vailaʻau e faʻatonuina i se auala vavalalata, e sili ona lelei i le auala o le faʻamalo. O le fua faatatau e 40-50 drops i le minute pe a maeʻa ona faia i le 5% le solution. O le volume e oo atu i le 300 ml. E mafai foi ona faʻaaogaina se auala inkjet o le pulega. O le tulaga masani o le 500-1000 mg 2-3 taimi i le aso. O le faʻaaogaina o vaifofo eletise mo le faʻamalosi o le Suʻega e faʻasaina.

Pau lava le faʻailogaina o le le lava o le faʻalepaleina o le vailaʻau ma ona vaega. Tamaiti e le itiiti ifo i le 18 e le fautuaina. I le taimi o le maitaga ma le lactation, o le togafitiga e faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. E manaʻomia lou faʻaeteete i le maʻisuka.

O le a le eseesega i le va o le suʻavaʻave ma le suʻevaʻalo

O faʻamatalaga mo le faʻaaoga i le Essliver Forte e ese mai i faʻamaumauga a Essliver. O lenei mea e mafua mai i le faʻamalologa. Fautuaga mo le maʻi vaivai, pe a leai ni faʻalavelave ma faʻamalosia. E le gata i lea, i le fale e faigofie ona latou faia na o latou lava. I tulaga ogaoga o le faʻamaʻi, o inisiua tuusaʻo ua faʻamaonia i totonu o le falemaʻi. O le mea lea, o fualaau faasaina, e ui lava i le i ai o phospholipids i vailaau uma i vailaau, ua faatonuina mo ituaiga eseese o faamaʻi.

O vailaʻau uma e lua o loʻo iai i le vaega faʻafomaʻi tutusa. O latou foi o le igoa fefaʻatauaʻiga o se tasi o mea galue malosi - phosphatidylcholine. O le tuufaatasiga lea e mafua mai le phospholipids soya. Ae o se faʻatusatusaga o le tuufaatasiga o loʻo faʻaalia ai le eseesega i le mea moni e faapea, o Essliver Forte ua faʻapipiʻiina ma se faʻalavelave televavelave. O le mea lea, o le faiga o lana galuega e lautele. Ae o le aʻafiaga o vailaau e lua e le faʻaaogaina.

Fautuaga mo le maʻi vaivai, pe a leai ni faʻalavelave ma faʻamalosia.

Ae mo le faʻasaʻoina, e taatele i fualaau faʻasaina: o le le faʻatagaina o le tagata lava ia i fualaau faasaina ma ona vaega, faʻapea foʻi ma le lapataiga i le maitaga ma le lactation.

O le tele o taimi, e gafatia lelei e vailaau faʻamalositisi uma, ae o nisi taimi e aʻafia ai itu. O nei mea e aofia ai le tiga o le tino, leisa, ma le faʻafefe o le tino. I lenei tulaga, e tatau ona e taofi le faʻaaogaina o vailaau ma faʻatalanoa se fomaʻi.

Lenei e sili atu: Essliver poʻo le Essliver Forte

O le filifiliga o fualaau e faalagolago i le ogaoga o le maʻi ma le tulaga lautele o le maʻi. O le avanoa e tuʻuina i capsules ma phospholipids, o lona uiga, Essliver Forte. E faʻamaonia pe a le manaʻomia le falemaʻi, ma e mafai ona faia togafitiga ile fale.

E fautuaina le suʻe suʻega mo se gasegase tuga pe a manaʻomia e se fomaʻi le mataʻituina e le aunoa. E tele taimi e faʻasua muamua ai inisiua mataga, ona faʻasolo atu ai lea o le tagata maʻi ile pulou. Ae e faia e le fomaʻi le filifiliga. E le gata i lea, o le suia o le fua na ia faʻamaonia e matua faasaina.

Faʻatinoina o le faʻamalosi

1 O le suʻega mamafa O le capsule e aofia ai: manaʻomia phospholipids - 300 mg, o se faʻalavelave o vitamini: vitamini B1 - 6 mg, B2 - 6 mg, B6 - 6 mg, B12 - 6 μg, PP - 30 mg, E - 6 mg, meaola: talc faamama, sodium methylhydroxybenzoate, magnesium stearate, disodium edetate, sodium methylhydroxybenzoatesilikoni dioxide - e oo atu i le 400 mg, tuufaatasiga o le pulou capsule: glycerin, sodium lauryl sulfate, sasini dioxide, lanumoana lanumoana, vali "Le susulu o le la" samasama, gelatin, vai mama.

Faʻataʻitaʻiga

Hepatoprotective ma siama faʻamautu taga.

Telefoni phospholipids - esters diglyceride o gaʻo susu gaʻo (e masani lava ole ole ma le linoleic). O se elemene taua o le pito i fafo ma totonu o membranes o hepatocytes. Faʻamaʻosaʻo le faʻaogaina o le phosphorylation oxide, o le membrane permeability and activity enzyme.

O le fualaau faʻasaina e faʻafaigofieina ai le lipid metabolism i le hepatocytes ua faʻaleagaina, faʻatautaia fomaʻi o le phospholipid, e ala i le tuufaatasia i totonu o biomimran, toe faʻaleleia le fausaga o hepatocytes. O le gaʻo faʻamamaina o gaʻo, nai lo le lipine membrane, latou te aʻafia ai i latou.

O vailaʻau e toe faʻaleleia ai le ate, faʻaleleia meatotino o le talo.

  • Vitamin B1 - Umi - e manaʻomia mo le gaosiga o le gaʻololosi o se coenzyme.
  • Vitamin B2 - Riboflavin - faʻaosofia le faiga o le manava i totonu o le potu.
  • Vitamin B6 - Pyridoxine- e avea ma vaega o le gaosiga o le porotini.
  • Vitamin B12 - Cyanocobalamin - auai i le faʻasologa o nucleotides.
  • Vitamin PP - Nicotinamide - e gafa ma le faʻaaogaina o gaʻo, gaʻofale gaʻo, gaioiga o le suāsusu.
  • Vitamin E o loʻo i ai le aʻafiaga o le antioxidant, e puipuia ai membranes mai le perovidation lipid.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • gaʻo gaʻo,
  • cirrhosis,
  • lipid metabolism disorders o tupuaga eseese,
  • afaina o le ate (ava malosi, nakoti, vailaau),
  • faʻaleagaina o le ate ona o le faʻaalia o le vevela,
  • e avea o se vaega o le faʻamalosia o togafitiga psoriasis.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Essliver Forte (Metotia ma fua)

Ave 2 pulou. mai le 2 i le 3 taimi i le aso. O le fualaau faasaina e ave i meaai, foloina uma ma fufuluina i le tele o vai. O le faʻatonuga i luga o papa maʻa fautuaina se togafitiga o le itiiti ifo i le 3 masina. E ono mafai ona faʻaaogaina le faʻaʻumiʻumi ma faʻaaogaina faʻasologa o togafitiga e pei ona faatonuina e se fomaʻi.

O loʻo i ai faʻamatalaga i auala e faʻaaoga ai psoriasis i le tuufaatasiga o togafitiga - 2 pulou. tolu taimi i le aso mo le 2 vaiaso.

Iloiloina o le auiliiliga

Toeitiiti lava o vailaau faʻasaina poʻo vailaau faʻataʻitaʻi e aofia ai iloiloga e uiga i le Essliver Fort. O le toʻatele oi latou e lelei - tagata gasegase e matauina se faʻaleleia atili o le ate, o le faʻaitiitia o le tiga i le sao o le tino, ma se aafiaga lelei i le tulaga o le paʻu. E naʻo nisi o tagata gasegase latou te matauina itu e aʻafia ai i le ituaiga o leisa poʻo le le fiafia i le gutu.

Faatusatusaga o fualaau faasaina: mea tutusa ma eseesega

E toʻalua uma i latou i le vaega faʻapitoa o vailaʻau faʻamalositino, ma le isi, o igoa tau fefaʻatauaʻiga o se tasi o mea gaioiolosi e naʻo le tasi lava le eseesega O le suʻeina o le faʻamalosi o le faʻavaeina faʻaopoopo i Multivitamins. Mo lenei mafuaʻaga, e sili atu ona lautele le faiga o le gaioiga, ae, i se tulaga lautele, o sooupu uma e galulue faʻatasi.

O foliga vaaia o auala ma auala o le pulea o phospholipids e eseese: o le muamua e tuuina atu i le ituaiga o ampoules ma se vaifofo mo le tuiina i se vein. le lona lua - i foliga o capsules mo le faʻafofoga tautala.

O faʻamatalaga e fai si eseesega ona o le eseesega o le faʻamalolo. Na taʻua lenei mea i luga.

E naʻo le tasi le faʻasaʻoina e lauiloa mo vailaʻau faʻasaina ma o le mea lea o se mea e faʻafefe ai le mea e mafua mai i vaega o le vailaʻau.

A maeʻa ona tago uma i vailaʻau faʻasaina, o faʻafitauli matuia e pei o le:

  • Paʻu o le tino.
  • Nausea
  • O se faʻafitauli faʻafefe.

O le tele lava o taimi, e gafatia lelei e le gasegase le pulea lelei o phospholipids. O vailaʻau faʻatagaina e mafai ona ave ma le lapataiga e ala i le maʻitaga ma fafine lapatai.

O fea e sili atu ona filifili?

Filifiliga o vailaʻau faʻalagolago i le mamafa o le maʻi o le maʻi.

O le avanoa e tuʻuina atu i le foliga o le phospholipids (o le Essliver Forte) pe afai e le manaomia e le maʻi maʻi le falemaʻi, ma togafitiga i le fale: mo le ate o le ate, mo le leʻo faʻamaʻi, mo le 'ona o vailaʻau, ma isi, e tusa ai ma faʻamatalaga.

E masani lava, i le amataga o togafitiga, latou te faia se tuufaatasiga o fualaau faasaina. A maeʻa sina taimi, latou te fesuiaʻi i le avea o capsules phospholipid.

Faʻataʻitaʻi fomaʻi e uiga i le Essliver ma le Essliver Fort

Alesana, fomaʻi faʻamaʻi pipisi: "O le suʻavaʻai Forte o se auala lelei lea e faʻafefete ai le tino i le phospholipids, vitamini E ma le vaega B. E faʻaaogaina mo faʻamaʻi o le ate o tupuaga eseese, faʻamaʻi pipisi oona, ma pe a maeʻa le chemotherapy mo le kanesa. O le faʻasalaga ma le vailaʻau e faigofie. E leai ni moa manino na matauina. O le fualaau faasaina o se tagata faʻamaloilo ma faʻamaonia le faʻaleleia. "

Sergey, o le lōia: "O le suʻavaʻave o se fualaau lelei. O se tutusa o Essentiale. I le faʻatinoga, e toetoe lava tutusa ma le lelei, ae o le tau e itiiti. O lea ituaiga vailaʻau e faʻaaogaina mo le faʻamaʻi o le ate ma le ava malosi, pe a uma le taotoga, mo le hepatitis masani o se tupuaga ma isi. Ona o le faʻaogaina o foliga, o le vailaau faʻaaoga e faʻaaogaina i se falemaʻi. E i ai nai aʻafiaga, ma e seasea tupu. "

Patient Reviews

Irina, 28 tausaga, Moscow: "O le tina o loʻu toalua ei ai faafitauli o le ate, e ui lava na te taitaia se olaga ola maloloina. Na afaina muamua le hepatitis A. Na matou taumafai i vailaau eseese, ae o le Essliver e sili ona talafeagai. I le taimi muamua, latou te leʻi matauina se faʻaleleia atili, ae o le masina mulimuli ane, ina ua maeʻa le suʻeina o faʻataʻitaʻiga o le ate, na latou maitauina le lelei o le tulaga. "

Tuua Lau Faamatalaga