Detralex 1000 mg - faatonuga mo le faʻaaogaina

O le faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina ai le tuufaatasiga ma le falemaʻi o le vailaʻau o le Detralex 1000, o loʻo tuʻuina mai ai se auala e ave ai le fualaau faʻasaina ma lona faʻatulagaina o fualaau oona, tautalaga e uiga i aʻafiaga e aʻafia ai ma faʻailoga.

Pepa, tuufaatasiga, afifi

O le Detralex e gaosia i le ituaiga o laupepa e iai se membrane foliga ataata i le lanu moli-lanu moana. I totonu o le laulau o le samasama ma se fausaga eseese. O aʻafiaga i le teteʻa o loʻo i itu uma e lua.

O le vaega malosi o le vaega ole flavonoid i le mamā ma le micronized form i tuutuuga o le 90% diosmin ma le 10% hesderidin. O le faʻaopoopoga e aofia ai gelatin, vai faʻamamaina, magnesium stearate, talc, microcrystalline cellulose, ituaiga A sodium carboxymethyl starch.

O le atigi o se aofaiga faapitoa o le sodium lauryl sulfate, o le uila samasama samasama, glycerol, dioxide, uila uʻamea uila, hypromelilose, magnesium stearate, macrogol 6000 e avea o se tagata polisila.

Latou te faʻatau atu ni laulau i totonu o se pusa pepa, o loʻo aofia ai ni pusi se tolu ma le papa e iva ma se piliona o piliki o tolu / ono paʻu.

Faailoga mo le faʻaaogaina o papamaa

E fautuaina le faʻaaogaina o fualaau mo togafitiga faʻamaʻi o faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi, pe a maua e le tagata maʻi:

  • tiga
  • gasegase o gaʻo vevela,
  • gaogao
  • lagona o le le lava, atoatoa / vaivai i vae pito i lalo,
  • fulafula o vae
  • suiga i le paʻu ma le fiber subcutaneous nature natura.

E le gata i lea, o le vailaʻau o Detralex e faʻaaogaina e faʻamalo ai faʻamaoniga i le i ai o ni gasegase / gasegase masani.

Detralex 1000: faatonuga mo le faʻaaoga

Faʻaaoga vailaʻau i totonu.

1p / aso, sili i le taeao ma meaai,

O le umi o le vasega e mafai ona ese mai le tele o masina i le tausaga. E faʻatagaina lona toe faia.

3 pcs / aso i le taimi o le taumafataga o le taeao / malologa / aiga mo le 4 aso o le taliaina, ona 2pc / 3 aso mo le taeao ma le aiga o le afiafi.

1 pc / per day.

Faʻaiʻuga

O tali a le itu i le togafitiga o Detralex 1000 e agamalu.

Faʻasalaga o le lautele o le malaise, o le ulu o le ulu / diʻesea,

O maʻi e masani ona lipotia le tupuina o le manava, gase / vomiting, ma le dyspepsia,

E masani ona faitio i le tiga i le manava,

O nai vaega laiti o le episodes angioedema na faamatalaina,

Mai lea taimi i lea taimi, o siama e mafua mai i le sasaina, urticaria, ma le fulafula o se natura vavalalata i le laugutu / eyelids / face na faamaumauina.

Taiala faaopoopo

O le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻasaina, pe a oʻo i le maʻi e faʻavave ai le afaina, e le maua ai le faʻamavaeina o isi vasega o togafitiga i le vaega faʻapitoa. I le toesea o se togafitiga faʻaleagaina i le faʻamavaeina o faʻamaoniga, e tatau i se fomaʻi ona foliga mai e faʻamaonia se isi togafitiga togafitiga.

I mataupu o faʻamaʻi pipisi o le gasegase e tatau ona taʻitaʻia ai se soifua soifua maloloina, faʻatasi ma le faʻasologa o togafitiga faʻasoifua maloloina. E fautuaina e tagata faapitoa le savali o le maʻi, faʻamaonia le tino o lona tino, ma puipuia le faʻalauteleina o le faʻagalauina i le la. O le tele o mea leaga e oʻo mai ai se uumi umi io latou vae. O le a le sili atu le lelei o le ofuina o totini faʻatasi ai ma se faʻapitoa faapitoa e faʻaleleia ai le toto.

Tagata faʻamaʻi i luga o le togafitiga Detralex e mafai ona tietie.

Analogs Detralex 1000 ma a latou faʻamatalaga puupuu

O fualaau faasaina ua maeʻa ma le tutusa mea tutusa.

  • O le laupepa o le laulau faatasi ai ma le i ai o se atigi Venus o loʻo i ai le faʻalavelave faʻalavelave masani e pei o Detralex. E le o faʻamatalaina foi i se tamaitai tausi maʻi. Teu mo le lua tausaga.
  • O vailaʻau e taʻua o Venozole e mafai ona faʻatau mai i se foliga o se kulimi / gel po o ni meaʻai. O se vailaʻau faʻatasi ma le mea faʻalavelave faʻapitoa e tasi o loʻo i ai fale talitutusa tali tutusa.

  • Pepa 600 palama o loʻo i ai se tasi o mea aoga o Detralex - diosmin ma o le mea lea o loʻo i ai se aafiaga faʻapitoa i le faʻalauteleina o le leo o puipui vevela, faʻafaigofieina o latou gafatia ma faʻaleleia le tafe toto.
  • Vavoket o loʻo i ai le diosmin i le ituaiga o mea galue o loʻo faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le vevela vevela ma faʻalautele le leo, lea e fesoasoani e aloese ai mai le faʻaleleia o vae.

Iloiloga a le Detralex

O i latou o loʻo mafatia i le le atoatoa o le tino poʻo le afaina, faʻaaoga Detralex i togafitiga, tali lelei e uiga i le fualaau faasaina. E toatele e vivii ia te ia ona o lona malosi sili e aveese ai tiga tiga ma le fula o vae. O le mea lava lea e tasi e matauina e na gasegase e togafiti i le toto. Detralex fesoasoani tele e faʻaitiitia lagona le lelei ma faateleina le mafanafana, faaletino ma faalelagona. O nisi lipoti aʻafiaga, ae le tele. O le mea e masani ai, o mea le lelei pe a fai e le o se taimi e ave ai Detralex ma e faʻagavaʻa faʻaalia.

Larisa: I le avea ai o se fomai, e masani ona ia faaaogaina Detralex i lana faiga. E lei leva tele, na matua popole lava lana tane i le le atoatoa o le tino. Sa ou fautuaina ia te ia nei fualaau. I le taimi muamua, talu ai e leai se mea na tupu i le mavae ai o le lua vaiaso o le pulega, na amata ona ia teena, ia togafitia e latou. Peitai, sa ou tausisi pea i le faaauauina o le togafitiga. Ina ua mavae ni nai vaiaso, na mou atu le fula, ona alu ese lea o le tiga. E tatau ona maitauina o le fualaau faasaina ei ai se aafiaga faatupulaia ma togafitiga togafitiga, le vaaia o se taunuuga vave, e le tatau ona faalavelaveina. O lea la e le faitio le tane e uiga i ona vae ma ofoina atu i ana uo lenei vailaau pe a manaʻomia.

Victoria: I le lua tausaga ua mavae, na auina atu ai o ia i se falemaʻi faʻafuaseʻi i le falemai ma se faʻamaoniga o le thrombophlebitis. O le togafitiga e aofia ai le Detralex tablets. E le gata i lea, o le vae na fusi lelei ma faapena lava. Sa manuia le togafitiga. Na fautuaina mai ia te aʻu, ina ia mafai ona taofia, toe faia ia togafitiga togafitiga ma Detralex i le ono masina. O se tau taugata, ae aoga. I le mulimuli i fautuaga a le fomaʻi, ua le toe toe foi mai i le faafitauli.

Lyudmila: E ala i galuega, o le tane o se avetaʻavale ma o loʻo tauivi ma le afaina mo le silia ma le tausaga. Ae afai muamua, i le faaopoopo atu i le le mautonu, o le tiga na le mafua ai ni faafitauli faapitoa, i le taimi nei, na amataina le osofaʻiga i le tulaga maʻaleʻale, tigaina o tiga. Amata ona tafe. I le avea ai o se fesoasoani muamua, i luga o le fautuaga a uo, na amata ai ona latou inu pepa inu a Detralex, ma o lea na latou taofi ai i lenei fualaau faasaina. O faʻamaʻi tiga ua faʻaitiitia, ma o puipuiga puipuia e fesoasoani e faatumauina se tulaga masani. Na fesoasoani tele ia fualaau. E fesuisuiaʻi, ae aoga. Fautuaina mo i latou e manaʻomia sea fesoasoani.

Pharmacodynamics

O Detralex ua maua le veveton ma mea e faʻaogaina ai. O le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o veins ma le vevela vevela, faʻaititia ai le mafai ona gafatia o capillaries ma faʻateleina ai lo latou tetee. O taunuʻuga o suʻesuʻega tau suʻesuʻega ua faʻamaonia ai le gaosiga o le vailaau faʻasaina e fesoʻotaʻi ma le vevenamnamics venous.

Na faʻaalia se fua faʻatatau i le fuainumera o Detralex mo faʻataʻitaʻiga faʻamaonia faʻamaonia: vevela gasegase, vevela vevela, taimi o le gaoi leaga. O le fua faʻatatau o le fua-tali lelei o loʻo matauina i le 1000 mg i le aso.

Ua atili ai ona faʻalauiloa e Detralex le leo tele: faatasi ai ma le fesoasoani a le telefoni a le occousal, o le faʻaitiitia o le taimi o le gaoi leaga na faʻaalia. I tagata gasegase e iai ni faʻailoga o le faʻaleagaina o le microcirculatory, pe a uma togafitiga ma Detralex, o loʻo i ai se (fuainumera taua e faatusatusa i le placebo) faʻateleina i le malosi o le capillary, iloiloina e le angiostereometry.

O le malosi o le togafitiga o Detralex ua faamaonia i le togafitiga o faamai pipisi o veins o pito i lalo, faapea foi i togafitiga o otaota.

Bestseller i le lalolagi!

E tusa ai ma le "AMS Hels" i totonu o vailaʻau oona (phlebotropic drugs) o faʻatinoga faʻatinoina e tusa ai ma le faʻatau i tupe (euros) mo le kuata lona lua. 2017 i luga o le tausaga taʻitasi i luga o se faatoʻaga i le lalolagi. le maketi

E tusa ai ma le "AMS Hels" i totonu o vailaʻau oona (phlebotropic drugs) o faʻatinoga faʻatinoina e tusa ai ma le faʻatau i tupe (euros) mo le kuata lona lua. 2017 i luga o le tausaga taʻitasi i luga o se faatoʻaga i le lalolagi. le maketi

Vaʻai Faʻataʻitaʻiga Fomai mo Detralex® 1000 mg

Faailoga mo le faʻaaogaina

O Detralex ua faailoa mai mo togafitiga o faʻamaʻi o faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi (faʻamalologa ma le toomaga o faʻaʻailoga).

Faʻaleleia o faʻamaoniga o le le atoatoa o le tino:

  • tiga
  • vae
  • lagona o le mamafa ma le atoatoa i vae,
  • "vaivai" i vae.

Faʻaleleia o faʻamatalaga o le le atoatoa o le gasegase:

  • fula o le pito i lalo,
  • suiga o le pusa i le paʻu ma le tino,
  • gasegase gaʻo matautia.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga o le tusi Detralex 1000 mg na siaki i taimi o suʻesuʻega faʻapitoa na agamalu. O le tele lava, o maʻi o le gastrointestinal tract na maitauina (manava, dyspepsia, leu, vomiting).

I nisi tulaga, e le o le talaaga o togafitiga ma Detralex i maʻi, o aʻafiaga nei e mafai ona atiaʻe:

  • Mai i le itu o le vaitafe oona - o tiga i le itu o loʻo aʻafia ai, faʻalavelave, o nisi taimi o le manaʻoga e vomia, afaina, gaioiga o le manava,
  • Mai le itu o le faʻalavelave o le tino - vaivaiga ma le malaise, faʻaitiitia le toto maualuga, vevela,
  • I luga o le vaega o le paʻu - vevela, vevela ma mumu, hyperemia ma le faateleina o le vevela o le tino,
  • I se tulaga e le masani ai, o le atinaʻeina o le angioedema poʻo le faʻalavelave anaphylactic.

Faʻasalaga

Faʻatasi ai ma le faʻagasolo ona le faʻaaogaina o le Detralex, e vave lava ona atiae e le maʻi faailoga o le maualuga, lea ua faʻaalia i le faateleina o aʻafiaga pito i luga.

I le tulaga o le gasegase faafuasei o se fualaau tele o le fualaau faasaina, e tatau i le tagata gasegase ona vave faafesootai se fomaʻi mo se fesoasoani. Togafitiga o se faʻalavelave faʻalavelave e aofia ai le gaosiga o le gaosiga, faʻafefiloi o mea e aʻafia ai le tino ma togafitiga faʻapitoa pe a manaʻomia.

Toto

O faʻataʻitaʻiga a manu e leʻi faʻaalia ai aafiaga taua.

E oʻo mai i le taimi nei, e leai ni lipoti o aʻafiaga leaga pe a faʻaaogaina fualaau faasaina i fafine maʻitaga.

Ona o le le lava o faʻamatalaga e uiga i le excretion o le fualaau faasaina ma le susu susu, o tamaitai lapatai e le fautuaina e ave le fualaau faasaina.

Faatonuga faapitoa

  • Ae e te leʻi alu e ave Detralex, e fautuaina oe e faʻatalanoa se fomaʻi.
  • Faʻamatalaga o le faʻamalolo o le vailaʻau, Detralex e leʻo suia ai le togafitiga faapitoa o isi faʻafitauli mataga. O le umi o togafitiga e le tatau ona sili atu i le taimi ua faʻamaonia i totonu o le vaega "Metotia o le pulega ma fualaau." I le tulaga o le a le mou ese atu faailoga pe a uma le togafitiga fautuaina o le togafitiga, e tatau ona suʻesuʻeina se tagata suʻesuʻe ole tagata o le a ia filifilia nisi togafitiga.
  • I le i ai o le taʻavale leaga, o le maualuga o le togafitiga e faʻamautinoa e ala i le tuufaatasiga o togafitiga ma se soifua maloloina (paleni): e fautuaina e aloese mai le umi o le oso i le la, nofo umi i luga o vae, ma fautuaina e faʻaitiitia le mamafa o le tino. Faʻasalalau ma, i nisi tulaga, o le faʻaofuina o totini faapitoa e fesoasoani e faʻaleleia ai le toto.
  • Saili le togafitiga faafomaʻi pe afai o lou tulaga e mamafa i le taimi o togafitiga pe afai e leai se faʻaleleia atili.

Faʻasalaga faʻapitoa ma fuataga

Ata vali ata, 1000 mg.

I le gaosiga o "Laboratory of Servier Industry", Farani:

  • 10 pulu i le pulu (PVC / Al). Mo le 3 poʻo le 6 faʻataʻitaʻiga ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le soifua maloloina i totonu o se atigipusa.
  • 9 fualaau i pulu (PVC / Al). 3 faʻataʻitaʻiga ma faatonuga mo le faʻaaogaina o le soifua maloloina i totonu o se atigipusa pepa.

I le gaosiga o le LLC Serdiks, Rusia:

  • 10 pulu i le pulu (PVC / Al). Mo le 3 poʻo le 6 faʻataʻitaʻiga ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le soifua maloloina i totonu o se atigipusa.
  • 9 fualaau i pulu (PVC / Al). 3 faʻataʻitaʻiga ma faatonuga mo le faʻaaogaina o le soifua maloloina i totonu o se atigipusa pepa.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

O pusa maʻalaʻau e tuʻuina mai i falemaʻi e aunoa ma se faʻamaumauga.

O vailaau nei e tutusa lelei ma le latou togafiti togafitiga i Detralex:

Aʻo leʻi faʻaaogaina le faʻasologa, ua fautuaina le tagata maʻi e faʻatalanoa se fomaʻi.

O le tau o Detralex i se fuataga o le 1000 mg i faleoloa faʻapitoa a Moscow e 853 rubles. (18 pcs).

Tuua Lau Faamatalaga