Hepa Merz mo le maʻisuka: togafitiga o le maʻi suka

Maua (13 pou). . . Child-Pugh vasega C - tino maʻi pancreatite - ituaiga 2 o le maʻisuka - faʻamaʻi le hepatitis C o le aano o le leioio - o lena.

O le gasegase o le maʻisuka o le faʻamaʻiloga o se faʻalavelave ogaoga o le maʻisuka, e mafua mai. Afai e manaʻomia, o le togafitiga e faʻaleleia e le heptral.

Heptral. Heptral. . I le avea ai o aʻu ma sui o le endocrinologist, ou te fautuaina atili mo tagata mamaʻi le malosi o le maʻisuka, o le manuʻa, o le insulin resistance, ma le sosolo. Hepatral diabetes - e leai ni faʻafitauli sili atu!

Senya, Heptral e le afaina ai le gataifale. . O le maʻisuka ituaiga 2 o se faʻamaʻi masani lava o le ola.

Togafitiga o le gase o le ate ma le maʻisuka. Sili pe afai oi ai se tagata maʻi pipisi. E aofia ai Essentiale, Heptral, Hepatofalk, Hepa-Merz ma isi.

O le maʻi suka - o se faʻamaʻi e fesoʻotai ma le gasegase glucose metabolism c. I le tulaga aoao, i le maʻisuka faʻamaʻiloga, vasega e 10-day heptral.

I le mulimuli ai i fautuaga i faatonuga mo le faʻaogaina, o fualaau o le heptral e tatau ona tautala faʻalua i le va o meaʻai i le taeao.

1. Heptral mo le maʻisuka ma le fatu fatu Faʻi le fautuaina. 2. Ina ia togafitia fatugaʻo, ou te fautuaina le faafesootai o se urologist, e mafai foi.

E sese le tausisoifua. Ua faʻasese le Heptral i se soli faapitoa, lea. Talofa Yaroslav. E iai loʻu maʻi o le maʻisuka ituaiga II.

Soifua maloloina = Ata. Heptral - o ia ate i lona lava tala. . Hepatral diabetes - 100 PERCENT!

Hepatral analogs ma se tau maualalo. Heptral e lelei tele ma aoga. Ae tatau ona faʻaeteete i le i ai o le maʻisuka.

Heptral - o vailaʻau faʻasaina e faʻamama ma toe faʻaleleia le ate, o loʻo i ai galuega faʻapitoa.

Heptral. Heptral o se vailaʻau faʻasaina e faʻamamā ma toe faʻaleleia le ate.

O le maʻi suka. . O le a le mea o le hepatral?

O le maʻi suka. . E totogi e Heptral le faaletonu o le fiafia, ae faʻaolaina lona gaosiga i le tino.

vailaʻau faʻasolopepatitis e le o le ava malosi, maʻi o le maʻisuka, heptral, nucleinate, soona inu, togafitiga.

Heptral instructions

O le vailaau o le heptral, na gaosia e le lala Italia o le American-pharmaceutical corporation Abbot, e aofia ai i le vaega o le hepatoprotectors ma e masani ona faaaoga mo ituaiga maʻi o le ate. Aisea "tele"? O le mea moni e faapea o le mea galue malosi o le heptral - ademethionine - e iai foi le gaosiga o le antidepressant, o le mea lea, o faʻafitauli o le atuatuvale e aliali mai foi i le tele o faʻamatalaga mo le faʻamaoniaina o lenei vailaʻau. Ae ui i lea, o le autu "togafiti" o le heptral o le puipuiga o le ate. Ma mo lenei mea, ua maua ai le vailaʻau ma mea uma e tatau ai, e pei o le: choleretic, cholekinetic, toe faʻafouina, faʻamaʻiina, anti-fibrosing, mea faʻaleagaina ma le neuroprotective properties. Ademethionine o se mea masani e faʻapipiʻi i le ate. O le lautele o loʻo faʻaalia i siosiomaga uma o le tino (o lona pito sili ona maualuga e matauina i le ate ma le faiʻai) ma e aofia i le tele o metabolic processes, e aofia ai le tolu sili ona taua: transmethylation, transulfurization ma aminopropylation. I gaioiga o le liua (methyl), o le "mitamita" o lona vaega o le methyl mo le tuufaatasiga o le phosphorusids membrane, neurotransmitters, proteins, hormones, etc. I le trans sulfates reactions, o se vaega mo le fausia o le glutathione, cysteine, taurin, ma le coetyzyme acetylation. O le Heptral, i le isi itu, e totogi ai le leai o se natura faalenatura ma faʻafouina lona toe gaosia i totonu o le tino, faʻateleina ai mea o loʻo i totonu o le L-glutamine i le ate, cysteine ​​ma le tau i le plasma toto, ma faʻamaonia le metabolism o le hepatic.O le vailaʻau faʻateleina le faʻaleleia o le pulu i totonu o le ate: faʻasaʻo le faʻavaeina o le phosphatidylcholine o loʻo i luga o le ate, lea e faʻateleina ai le fluidity (mobility) ma le faʻalauiloaina o siama. O lenei mea lelei e aafia ai le auala o le femalagaaʻiga o le bile acid e fesootaʻi ma le gaʻo o le ate ma faʻamalosia ai le faʻaleleia o le pito i tua o le pusa talo.

Mo lenei mafuaʻaga, e faʻaaoga lelei ai le heptral mo le faʻamaʻiina o le maile o le talo. Ademethionine faatasi ai ma le acids pursodeoxycholic ua avea o se vailaau aupito sili ona lelei i fuainumera o fesoʻotaiga i fesoʻotaiga autu i le pathogenesis o le tui (intralobular and interlobular) cholestasis. Heptral ua faʻamaonia lona aoga i togafitiga ma le puipuia o faʻamaʻi pipisi e fesootaʻi ma vailaʻau faʻamaʻi. E taua tele lenei tulaga i le togafitiga o tagata gasegase, pe afai o le faʻagataina o le faʻamaʻi o le hepatotoxic e faʻaitiitia ai le lelei o le chemotherapy ma, o se taunuuga, e faʻaleagaina ai le faʻasolosolo o le ola. O le puleaina o le heptral i vaisioid addicts ma le hepatopathy e oo atu ai i le faaitiitia o faailoga o le aveeseina, o se faaleleia o le ate ma le faʻamautuina o le faʻaaogaina o le oxidation process. O le isi meatotino o le heptral lea e tulaga ese i le hepatoprotector o le antidepressant. E amata ona aliali mai mai le faaiuga o le vaiaso muamua o le tagofia o fualaau faasaina, faʻamautuina atoatoa i totonu o le 2 vaiaso o le falemaʻi. O le Heptral e aoga i le toe faʻafoʻiina o faʻafitauli o le tino ma le neurotic e faʻasaʻo i le amitriptyline.

Heptral o loʻo maua i ni pepa se lua: laulau ma le lyophilisate mo le sauniuniga o se fofo mo le faʻaogaina o le tino ma le intramuscular. E fautuaina ia laumei e ave i le taeao i le va o taumafataga. O se faʻaaliga taua: e tatau ona ave faʻamaonia mai le afifiina vave aʻo lei faʻaaogaina. O le mama o le afifi o se mea e manaʻomia muamua mo le tausisia o le lelei o fualaau faasaina: afai o le lanu o le laulau e eseese mai le paʻepaʻe (itiiti le samasama), ona malepe ai lea o le fufusi ma ua le mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau mo lona faʻamoemoe. O se vaifofo o le heptral mo le vevela ma le intramuscular administration e saunia vave i luma o le pulega e faʻaaoga ai le solvent aofia i totonu o le afifi. O totoe o le fualaau faasaina e tatau ona lafoai.

Faʻataʻitaʻi fomaʻi e uiga i le heptral

Faʻaaoga mai le muamua mea e faʻaaogaina, faʻaleleia o lagona e aunoa ma se mafaufauga. Ua ou setiina le maualuga o le tau i le tele e mafai ai, talu ai e vave ona lelei.

O le le mafai ona maua i le falemaʻi ma le leai o analogues e sili atu i le 2x.

O se vailaʻau sili ona lelei i togafitiga faʻapitoa, faʻatasi ai ma le dysmetabolic incephalopathy ma elemene o le atuatuvale. Ou te fautuaina pe a mavae le ONMK.

Na o le pau o le fofesa e faʻamaonia lelei. Galulue lelei ma le steathepatosis ma le steatepatpatitis. E i ai sona aʻafiaga e faʻaaogaina ai. Faʻamaloloina e gasegase. E i ai sona aafiaga agamalu. Pau le leaga o le tau o le fualaau faasaina.

O le bioavailability o le pepa papaa e 5%.

O se faʻamaʻi pipisi, e masani ona faʻaaogaina mo le hepatitis o faʻavae eseese, gasegase gaʻo ma isi faʻamaʻi ate. O se auala e sili ona faigofie o le faʻasaʻolotoga, e manaʻomia le faʻaaogaina o le aoga, faʻaleleia le tulaga lautele o le maʻi.

O le tau le taua tele o lenei fualaau faasaina e mafai ai ona maua e le tele o tagata gasegase.

E le gata o se tamaʻi fofesa, ae o se vailaau faʻasaina foi ma aafiaga antipsychotic. O le faaleagaina o le ate ma le faiʻai i le talaaga o le gasegase ma le inu oona, e mafua ai le gasegase dysmetabolic i le gasegase maualuga o le maʻisuka, o le inisapolic alcohol, o se taunuuga lelei tele o le gasegase - ua faaleleia atili le tulaga o le toto toto, o le mamafa o le atuatuvale ua faaitiitia, ma ua faaleleia atili le soifua maloloina o tagata. E leai lava ni aʻafiaga itu, e lelei le faʻafefe.

Le tau maualuga o le fualaau faasaina, ae e ogatusa ma le uiga lelei.

O le fualaau oona "Heptral" e aʻafia i le vaega o le hepatoprotectors ma e masani lava ona faʻaaogaina mo ituaiga maʻi o le ate. Aisea "tele"? O le mea moni e faapea o le elemene galue o Heptral, ademetionine, e iai foi galuega faʻapitoa, lea e mafua ai ona faʻaalia i le tele o faʻamaoniga mo le faʻamaoniaina o lenei vailaʻau. Faʻaavanoa i ni pepa se lua: papa ma le lyophilisate mo le sauniuniga o se fofo mo le faʻaogaina o le tino ma le intramuscular.

O se fualaau lelei, e masani ona ou faaaogaina i laʻu galuega o se vaega o togafitiga faigata, i pepa lapopoa ma inisi i nisi tulaga, o se vaega o le faamalolosia o faamalologa.

Ou te le maua ni faaletonu, sei vagana ai le tau, ae o fualaau lelei e masani lava e le taugofie.

E ui lava i le faʻatonuina o le faʻamasinoga, ae o loʻo i ai sona aafiaga agamalu.

Pepa. Tele faʻafeiloaʻiga. Faʻaaogaina.

O le tagata sili ona lelei o le fofo, i loʻu manatu, o le tele o ituaiga o talosaga, aemaise lava mo le faʻamaʻi o le ate, gasegase gaʻo, lea o loʻo faʻatasi ma le faateleina o feeseeseaiga, o le taunuuga e le o toe umi, o le a vave ona maitauina tulaga lelei.

O se fualaau lelei, ou te faʻaaogaina i lau galuega mo le tele o tausaga. O aʻafiaga masani e le tupu.

I le avea ai o aʻu ma sui o le endocrinologist, ou te toe fautuaina atu mo tagata mamaʻi o le maʻisuka, o le manuʻa, o le insulin resistance, o le hirsutism ma isi tulaga o endocrin ma faamaʻi, e pei o se dermatologist ou te fautuaina moni i le togafitiga o psoriasis.

O se tasi o faʻifaʻiloga sili ona lelei. E faapitoa lava le lelei o le hepatitis o le ava malosi, e faʻaitiitia ai foi le le fiafia i le post-alcohol. Faʻasaga i tua atu o le vaʻavaʻavega, o le vave ona matauina o le faʻaleleia o le toto, o loʻo faʻaleleia le tulaga o meaola o le toto, ma le manuia lautele o tagata gasegase e faʻaleleia.

O le tau e maualuga atu nai lo ituaiga o faʻamaʻiloga.

O le fualaau faasaina ua i ai se aafiaga o le togafitiga o le ate e pei ole hepatitis, cirrhosis ma le tele o isi.

I le taimi nei, o fualaau sili ona lelei mo togafitiga o maʻi o le ate. O le pepa laupepa e faʻaaoga pe a uma le tui. O le tau e mautinoa lava le tele. Ae i soo se tulaga lava, o le fualaau faasaina o le filifiliga.

O le vailaʻau e faʻaaogaina mo faʻamaʻi pipisi ma tulaga faʻaleagaina o le ate, e aofia ai faʻamatalaga o le faʻaogaina o le tele o etiologies. O le fualaau faasaina e taugata, ae "galue moni," e aoga le tupe. I laʻu aga masani, ou te faʻaaogaina le jaundice o faʻavae eseese, faʻaleagaina o le ate tuʻa. O se taunuuga lelei e vave lava ona ausia: o meaola o meaola o le ate o loʻo faʻalauteleina le faʻaleleia, o le tulaga masani o le maʻi o le tulaga masani. E masani lava, o le togafitiga o tagata gasegase i tulaga ogaoga e le maeʻa e aunoa ma le faaaogaina o lenei vailaʻau. Ou te mautinoa lava.

Lelei faʻaleleia o le hepatoprotector. O se aafiaga lelei i le togafitiga o le gasegase oona, le faaleagaina o le ate. Toeitiiti lava a maeʻa le vasega, faʻataʻitaʻiga o suʻesuʻega, faʻasologa o le ultrasound e faʻapitoa, o le setete o le soifua maloloina e sili atu ona faʻaleleia, o le faʻafitauli o le inishalopathy regression.

Toa tele. E le mafai e tagata uma ona gafatia. E ui lava, talu ai ona o le poto masani o togafitiga, pe a faʻatusatusa i isi vaega ole hepatoprotectors, e ono aoga foi le filifilia o lenei fualaau faasaina o se mea e faamuamua.

O se tasi o faʻifaʻiloga sili ona lelei ou te talitonuina. Ole gaioiga vave o le vailaʻau, aemaise lava ile hepatitis. O le fualaau faasaina e vave ma lelei, leai ni aʻafiaga. O le vailaau faʻasaina ua tuʻufaʻatasia ma soʻo fualaau.

Ae paga lea, e le faatagaina i se tausaga laʻitiiti. E le mafai e tagata uma ona gafatia, ona o le tau.

Fofo faʻapitoa mo le "faamamaina" o le ate.

O le tau e faʻaauau ona faʻateleina.

Se fualaau faasaina ma se malosi malosi malosi lautele, ma o se taunuuga o le muamua i isi mea uma: o le antidepressant ma isi faatosinaga. O se faʻataʻitaʻiga o se tuufaatasiga o se fualaau masani masani ma se malosi o le placebo ona o se tau maualuga.E sili atu le taugofie analogues, ma toetoe lava o faʻasalaga saoloto o isi vailaau e maua ai le mea e tasi pe sili atu ona lelei.

Heptral ua faatonuina i tagata gasegase e avea o se tasi o le sili ona aoga o le hepatoprotectors. E toe faʻafoʻisia ai le galuega o le ate ma ei ai lona aʻafiaga e puipuia ai. I le faʻaogaina o foliga, o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e sili atu ona aoga. Heptral o se fualaau taugata tele, ae o lona aoga e le mafai ona faʻamagaloina.

O se vailaʻau tulaga ese na faʻataʻitaʻiina ma faʻamaonia ma faʻaalia lelei. Ou te faatonuina i tagata gasegase pe a uma le chemotherapy e faʻaitiitia ai le faʻamaʻi. Toe faʻafoʻi le galuega o le ate, o le taunuuga e matauina e ala i le auiliiliina o enzymes o le ate, ma le gaosiga e le paʻu.

E talafeagai mo tagata gasegase.

O le fualaau faasaina "Ademethionine" (igoa tau fefaatauaiga "Heptral") ua faamanuiaina lelei mo le tele o tausaga i le hepatology. E le pei o isi tagata e taʻua o le hepatoprotectors, o Heptral e le gata o se aʻafiaga o anticytolytic (faʻamaoniaina o le maualuga o le gaioiga o gasegase), ae o ia foi o se vailaau e sili ona aoga. O lenei vailaʻau e sili atu ona tuʻufaʻatasia ma togafitiga faʻapitoa faʻasolosolo mo vailaʻau faʻamaʻi pipisi. O le faʻaaoga sili ona lelei o le "Ademethionine" o le faʻaaogaina lea o polokalame e faʻavae i luga o le afaina o le fualaau faʻasaina ma le suiga mulimuli i lona faʻafofoga tautala.

"Heptral" - o le sapatoprotector, o loʻo i ai galuega faʻamalosia. E i ai sona aʻafiaga ma cholekinetic. E i ai le faʻamautuina, toe faʻafouina, antioxidant, anti-fibrosing ma neuroprotective meatotino.

O le tau mo le toʻatele e le maua. O fualaau lelei e faʻaaogaina mo le tele o pathologies, ae le mafai e tagata uma ona gafatia.

Heptral o se tasi lea o le sili ona aoga o le hepatoprotectors e oo mai i le aso. Ou te faʻaaogaina ma le lelei pe a toe faʻaleleia tagata gasegase pe a maeʻa le chemotherapy, i le togafitiga o le faʻamaʻi o le tino ma le faʻamaʻi. E tele ituaiga o faʻamalolo, lea e faigofie ai i tagata gasegase ona ave le vailaʻau.

I se vaega toaitiiti o tagata gasegase, e mataʻituina ai ni mea leaga.

Lelei faʻamalolofesa. E galue vave ma matua lelei. O le pepa laupepa e manino le sili atu le aoga nai lo le injectable one. E leʻi i ai ni eseesega i le aoga i le va o le faʻatonuina o le tino ma le intramuscular.

O le tau e le talafeagai lona maualuga. I le tele o atunuu, o le adomethionine, o le gaioiga malosi o le heptral, e le o se vailaau - ua manatu o se faʻaopoopoga meaʻai. O le faʻamaoniga mo le lelei o le faʻataʻitaʻiga o le heptral i le gase pathology e laiti.

E pei ona e iloa, o le togafitiga o ituaiga ogaoga o psoriasis e aofia ai le faʻalauteleina o le faʻaogaina o immunosuppressants i mea maualuga, lea e oʻo atu ai i le faʻasaina o le ate ma le fausia o foci fibrosis i totonu. Heptral ua faʻamatalaina o se faʻasologa faʻasolosolo e faʻaitiitia ai aʻafiaga o faʻamaʻi puipuia i luga ole ate. I le faʻaopoopoga, o le heptral o se vailaau faʻasaina. I tagata mamaʻi ma psoriasis, o faʻamaʻaloga pipisi o le paʻu e faʻaitiitia ai le lelei o le ola, e sili atu le atuatuvale, lea e oʻo atu ai i se uiga o le faʻavaivaia o le atuatuvale ma le tutoatasi mai le sosaiete. Heptral e fetaui lelei ma ia tulaga.

E tele aʻafiaga i le Heptral injection form, o lea ou te fautuaina e faʻaaoga le fofo e tusa ai ma faatonuga i le falemaʻi poʻo le falemaʻi i le aso mo aso e 14, ona fesuiaʻi lea i le laulau ma faʻaauau ona ave mo le isi 14 aso.

Heptral faʻamalosi ma vave faʻafeiloaʻi ma le galuega, o le taunuuga e ausia i le tele o mataupu.

O le tulafono auro mo le togafitiga o le tele o liva ate e maua ai le vave ma le malosi. Matou te faʻaaogaina i taimi uma i le fuafuaina ma le faʻaosoosoina o mafaufau faʻapitoa, talafesa, psychotherapy. O fualaau oona e manaʻomia i le togafitiga o le onā. Faʻateleina mo le siama pipisi o vailaau faʻamaʻi pipisi, ma le maʻi o le cirrhosis ma le fatosis.

O le tau e maualuga ma, o le mea e leaga ai, e le o tagata uma e lava tupe mo se togafitiga lelei.4 taimi i le taimi o le masaniga na ou feagai ai ma mea na afaina ai le maʻi ma le le faapalepale ma le pulea lelei. E leai ni tali i le pepa laupepa.

E mafai ona faʻaaogaina i ni vailaʻau faʻafefe o le atuatuvale, se tuufaatasiga o le atuatuvale ma le faaleagaina o le ate.

Masalo o fualaau o le hepatoprotective aupito sili ona aoga i le togafitiga o le hepatitis o soo se teioio, faapea foi le liver cirrhosis. E tele ou poto masani i le faʻaaogaina o le ademetionine i laʻu faiga masani, ma e na te le lafoaia aʻu! Pau lava le mea e faʻalavelave ai, o le vave faʻavevesiina i le malamalama ma le faʻaitiitia tele o le lelei o laupepa i luma o le faʻaogaina.

Ma o le mea moni - o le tau. Ou te fia faʻasolosolo ona faʻasolo atu le fualaau faasaina i tagata mamaʻi, lea e le mafai ona maua i ia tau ma le manaʻomia mo le umi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

O le fualaau faasaina ua faamaonia i le itu lelei: e lelei le faaaogaina, e pei o le hepatic incephalopathies, ma le cholestasis, i le togafitiga o le siasaʻa vaka ma le cirrhosis o le ate, ma maua foi lona faaaogaina i le DGR, ina ia faaitiitia ai le reactogenicity o bile, ma sili atu!

E talia le tau, ae ou te manao i se tau maualalo ona o le fualaau faasaina e masani ona faaaoga, ae le mafai e tagata uma ona gafatia.

Hepatral patient patient reviews

Faʻamalosia toetoe lava o se tagata e vaʻai i se fomaʻi, e tusa lava pe tigaina, e toetoe lava a le mafai. O se uo lelei sa i ai ni faafitauli i le ava malosi, lea na ia manumalo ai i le faigata ae leai foi ma se fesoasoani mai fafo. Ae na amata ona afaina tele le ate (ou te faamaonia ia te ia ua maʻi o ia i le taimi muamua, na te lei lagonaina lava i lalo o le "tikeri" tumau), ma le faanoanoa ma le le fiafia, na amata ona le fiafia, e ui lava sa masani ona ita tele o ia. Sa ia taumafai i se vailaau eseese o fualaau faasaina, tele na mauaina i luga o le Initoneti. Ae o le alualu i luma taua na tupu i le na o le aveina o le heptral, lea sa fautuaina e se fomaʻi lelei.

Ava malosi - e pei o se gata e teuina oe i tausaga uma, i aso uma ma itula uma. Muamua lava, e afaina ai le ate, gasegase faifai pea, vaivai, foliga mai ma paʻu, lauulu, ma fao. E masani lava ona afaina i le manava manava ma sili ona taua, e te malamalama i nei mea uma, ae e le mafai ona taofi. E ui i lea, na ou maua le malosi ma filifili ai e faamuta le gata lanumeamata i taimi uma, sa ou faaaogaina Heptral e vave ona toe maua mai le ate - ou te taʻu atu ia te oe, ou te lei faamoemoeina se vave vave, pe a mavae le masina o le aveina, na amata ona ou lagona le tele o tausaga laiti, le manogi le manogi gutu, tumau pea le le mautonu, leai se faailoga. Laʻau malulu!

A maeʻa le umi ma le malosi o le faʻaaogaina o fualaau oona lea e iai se aafiaga le lelei i se tasi o totoga taua (ate), o le fomaʻi, pe a uma ona matamata i suʻega, o loʻo fautuaina le Heptral. Na faatonuina i le malolo e toʻasefulu. O le fualaau faasaina, e tatau ona ou fai atu, e le taugofie, ae aoga tele. O le mea mulimuli o le iuga mulimuli ane ina ua maeʻa le taʻavale o le laʻau na maofa lava i le fomaʻi, ma na ou lagonaina le toomaga taua, ae le vave, e pei ona fai mai le fomaʻi, o le mea masani lenei. Ou te fautuaina. Ia soifua maloloina.

Pau lava o togafitiga faʻapitoa. Faafetai ia te ia, talu ai nei na amata ai ona ou lagonaina le lelei o taunuuga o le tulaga lautele. Ou te taliaina, i le tagata lava ia, ou matua matua tusa ai ma faatonuga. E i ai se mataupu pe a le lelei le suʻesuʻeina pe faapefea ona ave le vailaau, ave i le taimi sese (ma sili atu ma le tasi), lagona se vaivai itiiti, leai se manaʻo, ma le faateleina o le vevela o le tino i le 36.9. E ese lava, ioe, ae o loʻu tino lena. Ma o lea, i se tulaga aoao, ou te le o faaaogaina lenei vailaau mo le umi, o le tulaga e le sili atu ona lelei, ae o mea uma e mautu, o lona uiga, i le tulaga lava e tasi. Ae, e pei ona folafola mai le fomaʻi, o taunuuga lelei e mafai ona matauina muamua nai lo le 2 ma le afa masina o le faʻaaogaina. Seʻio tatou vaai.

O fualaau faasaina, e ui lava e taugata, ae aoga. Aʻo le i aveina, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, aua e te manatu faʻapitoa!

I ni nai masina talu ai, na maua ai le tuagane o lou tama i le kanesa o le vevela, o se suʻesuʻega auiliili na faʻaalia ai o ia o le hepatitis C, na te leʻi masalomia. Na faatonuina le togafitiga, e tusa ai ma le talaaga o lenei, ALT ma le AST na amata ona ui atu i luga o le taualuga, o le faia o ituaiga o fualaau o le phospholipids manaomia e le fesoasoani. Na faatonuina e le fomai le Heptor aua sa i ai o ia i le falemai lea sa togafitia ai o ia. I le suesueina auiliili o mea uma e faatatau i fualaau faasaina, na matou faatauina ai Heptral, aua o se uluai fualaau faasaina lea ua faamaonia lelei, ma o le tulaga, e te iloa, e le oo i le suʻega, manaomia se vave, ma sili ona taua le faalauiloa. Na fesoasoani tele Heptral ia i matou, o le mea moni lava ina ua mavae le tolu o laʻau manu na amata amata lemu ma mautinoa le pa'ū o le ALT ma le AST. Na tuʻuina atu droppers mo le 2 vaiaso, ona ia ave lea o fualaau i aso taitasi o le 800 mg mo le 1.5 masina. O lenei ua matou molimauina se faiga o le tumutumu, ae ia faatumauina le galuega o le ate, o loo faaauau pea le ala o le Heptral.

O loʻu aafiaga i le Heptral e le taua. Mo se taimi umi sa i ai ou faafitauli ogaoga i le ava malosi. I se tasi auala po o se isi, na mafai ai ona ou taulimaina ou faafitauli faalemafaufau (e ui lava e leai se faigata). Ae o le tino na tumau pea i mea faaleagaina, ae maise lava le ate. Na fautuaina aʻu e le fomai o Heptral. Ina ua maeʻa le masina o le taliaina i taimi uma, na amata ona faaleleia lelei loʻu tulaga. Na foliga mai na foliga mai, na liu mama le lanu nai lo le eleele. Ma o le tulaga lautele ua faaleleia atili. Heptral na osofaia le faagasologa o le toe faaleleia. Na fautua mai lau fomaʻi ou te faia se meaʻai i lenei fualaau faasaina. Ou te manatu e tatau ona fesoasoani.

Lelei lelei i tagata uma. Ou te fia faasoa atu loʻu poto masani i le auala na ou faaaogaina ai lenei vailaʻau. Ae paga lea, o loʻu ate e le o le malosi sili lea i loʻu tino. Na ia aveina fualaau eseese, latou te le fesoasoani, ona faatonuina lea e le fomai o Heptral. Na amata ona ia, e tusa ai ma faatonuga na faatonuina e le fomai. O le taunuuga na maitauina ina ua maeʻa le aveina o Heptral, ua matua aoga lava. O se faanoanoaga ou te leʻi iloa e uiga ia te ia i le taimi muamua, semanu ou te le tigaina mo se taimi umi. E tasi le mea e leaga, e taugata, ae ou te manatu o le soifua maloloina e sili atu le taugata. O lenei ua le afaina aʻu i le vaivai ma le le fia ai, afu, afaina ma ua faaleleia loʻu loto. Ou te fautuaina atu i tagata uma, soifua maloloina ma le fiafia ia te oe!

Na ou feagai ma Heptral i le taimi o le maitaga, ina ua oʻo le auiliiliga o le biochemistry i le fua. I le i ai o le cholecystitis tumau, e tatau ona ou tofotofoina fualaau faasaina, ae i lenei tulaga ua leai se aoga, o lea ina ua faatonuina aʻu e loʻu fomai lenei vailaʻau, ia tatou fai atu, sa i ai ni popolega e uiga i ai. Ae e tatau ona ou fai atu ua latou le toe maualalo. O le fualaau faasaina e matua lelei lava, e ui lava e tatau ona e saʻo, e masani ona iloa e aʻu na o le itula ma le afa i le maeʻa ai ma le itula ma le afa aʻo leʻi faia se taumafataga fou, a leai na mafua ai le tiga i le manava ma le lagona o le nausea. Ina ua maeʻa le aveina o Heptral, o le faʻaititia o faʻamaʻi faʻamaʻi. Ae o moa: e le mafai e tagata uma ona gafatia, talu ai e taugata fualaau faasaina, ae ou te leʻi salamō i ai.

Ou te fia faʻasoa atu le poto masani o le faʻaaogaina o se mea faʻapitoa e pei o Heptral mai le fale faʻamalositino o Abbott ma taʻu mai sina mea e uiga ia te aʻu lava ia. I le amataga, mo le tele o tausaga, sili atu le 15, ituaiga 1 o le maʻisuka. O faʻaoga uma i totonu o le tino e mafatia i lenei tiga, ae o le lelei o loʻo i ai tulafono faʻavae, o le ola lea e mafai ai ona faʻaitiitia le faʻamaʻi i se mea maualalo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o sea tulafono e pei o le faia o se vaega o meaola i le itiiti ifo i le 10 aso i le tausaga, e sili atu i le tasi i le ono masina, ae le maua e tagata uma se avanoa. O lenei vasega e tatau ona aofia ai vitamini B, aua o le meaai autu lea mo namu pito i tua o le tino. O fualaau nei foi o le acel-lipoic acid - e tele naua i luga o le maketi i le taimi nei, e tele naua e filifili mai, taugofie pe sili atu taugata. Ma o se tasi o vaega taua o aʻu meaʻai mo le tele o tausaga o le "Heptral" mai Abbott. I se aotelega, e tulaga ese lava. O lona gaioiga autu mo tagata ei ai faʻamaʻi eseese, o le mea moni lava, o le faʻamaʻiloga.Talu ai o le ate o se ituaiga ituaiga faamama, ma soo se faamama e manaomia le tausiga, faamamaina ma le tausiga. A leai, e mafai ona faʻaleagaina lou tulaga i luga o le gasegase, talitonu mai ia te aʻu, e tupu e le gata i le 'ava malosi pe leai ni tagata. O le mea autu o le Heptral, e pei ona vaaia mai i faatonuga, o le ademethionine. E leʻi leva ona faia, ae ua mafai ona faʻamaonia i le tele o atunuu ma faʻamaʻi pipisi, e pei o se gaʻo faʻafouina le ate. Aʻo leʻi faia lena mea, na ou tagofia le tele o fualaau o le hepatoprotective i foliga o injections ma fualaau. Ma sa matua le fiafia lava tagata uma ia te au, aua e leai se aoga, pe na o lo latou galulue e pei o fualaau faasaina. O se mataupu e eseʻese o le vailaʻau faʻapitoa o le Essentseale. Faatasi ai ma sina galulolo i luga o le Initaneti, o le ae mauaina faʻamatalaga, ua faʻamaonia e le tele o kamupanī tutoʻatasi ma fomaʻi, o le nofoaga tutotonu lea i totonu o fualaau o le hepatoprotective. O le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina i totonu o le faʻasalalauga e na o se tala fatu o tagata na faia ia Essentseale. Ae toe foʻi i Heptral. E aofia ai foi l-lysine. O le amino acid lenei. O le mea lautele, o le amino acids mo le tino e iai sona aʻafiaga "fesootai" i vitamini. Ae, e le pei o vitamini, i totonu o le tino latou te le o gaosia, pe o gaosia i ni vaega laiti, ma e toetoe a le mafai ona latou maua meaai. O le tagata lava ia, na sili atu le lelei o loʻu olaga pe a amata ona ou faʻaaoga ese mea amino. O le mea lea, ina ua ou mauaina le igoa l-lysine i Heptral, sa ou matua fiafia lava. O le a talisapaia foi e le au taʻaloga le L-lysine, aua o lana galuega autu o le fesoasoani i le fausiaina o le porotini. O le Heptral ua faʻailoaina foi e avea o se antidepressant. Afai ei ai ni ou faafitauli ogaoga ma le atuatuvale, semanu ou te le faia se tau atoatoa i le Heptral, o le mea moni lava. Ae e mautinoa lava e faʻaitiitia ai lona popole. O ai o le a ou fautuaina ia? Tagata e feosofi i luga o latou tua po o foliga, paʻu po o paʻu. Afai oe saili mo se mafuaaga, ma e foliga mai e le o iai, o lou ate o loʻo pipisi (faʻaogaina o meaʻai, meaʻai, ava malosi ma le atuatuvale). Faʻasalaga o le Heptral package ma o le a avea ma au faʻaolataga mo se taimi umi o le a oʻo mai. E uiga i le Heptral: o le sauniuniga lava ia e aofia ai se faʻamalama i le vai ma se amipoule i le paʻu. O le isi e faʻaopoopoina i le isi, ma o lea ua iai sau tui taua i ou lima. E te le manaʻomia le faʻaalu se isi mea - ua uma ona filifili e le kamupanī mea uma mo oe. O le tagata lava ia, ou te manaʻo e sasaina i se vein. E le faia lenei mea e ala i le tafe, ae o le vaitafe ma le tele, vave lemu. I le taimi o le folasaga, e mafai ona e lagona se pulupulu i totonu o malumalu, toso, tofo o le fualaau faasaina i le gutu. Aua e te fefe e fai ni tafaoga laiti pe a taulimaina le fualaau faasaina ma, sili ona taua, manatua e tatau ona faia lemu lemu. E tatau ona faʻaaoga uma le vailaʻau i le tasi taimi pe togi le toega, e le o ola mo se taimi umi. A maeʻa le faʻatagaina o le vailaʻau, e fautuaina e moe i lalo pe nofo mo le 5 minute. Ae o le tagata lava ia, ou te le faia. A maeʻa le faʻaleleia o le Heptral, ou te lagona, i totonu o se vaalele, e sili atu le lelei o loʻu metabolism. E oo lava i loʻu moe ma le paʻu o tulaga na sili atu ona lelei. Ina ia faʻamalosia le taunuʻuga, ou te fautuaina tagata uma e faʻatau Heptral i le laupepa. O lona tau e le taofia ai aʻu, aua o se ituaiga o vasega a itiiti ifo i le taʻitasi i le tausaga e faʻaloloaina ai loʻu ola!

Sa ia ave le Heptral ma le le fiafia - Na ou lagona le lelei, suia i laupepa, inu 2 pusa i le aso, ina ua mavae le 3 aso na amata ai faafitauli: afaina, tiga o le ulu, leai se manava, lemoe, na tuu atu e le fomai 1 le papa i le aso. Ou te leʻi tuʻuina atu suʻesuʻega i le taimi nei. O le tau e taugofie tele.

Na fesoasoani mai Heptral ia te au ma le gasegase matuia. Ae na le toe i ai ni injections na taofia aʻu. Na ou sui i pepa ma sa le fiafia - ua vaivai tele. O le iʻuga, na toe faʻaaogaina ia Tioktatsid faʻatasi ma Maksar. Maksar o se faʻamaʻi faʻasolosolo, e matua le afaina uma lava ma toe faʻafoʻisia atoatoa lela o le ate. O le aafiaga o togafitiga e lei leva ona oʻo mai. Ua ou lagona le sili atu le lelei!

O loʻo ia te aʻu le hepatitis oona mai vailaau faʻamaʻi. Alt ma le ast i le heptral 320 ma le 150. Faʻailoa intramuscularly 10 aso ile 800 mg. i aso uma.Ina ua mavae lena, o le faailo na paʻu i le 147 ma le 70. I le amataga, sa malosi malosi, tolu aso muamua. Sa leai se mea e le mautonu, i le isi itu, na sili atu le moe. I pepa, ou te manatu e leai se aoga, ao latou fai mai o le bioavailability e 5%, mo injections 95%. Na pau le mea itiiti, lea e taugata tele, na ave le 1750 mo le 5 ampoules.

Heptral sa ou faia ma le le fiafia. O le vasega e 15 aso. Sa faʻamaʻiina o ia i se falemaʻi. Mai le tui lona lua, na pa'ū loʻu vevela ma e leʻi toe tulai mai. Na amata ona faʻaleleia suʻesuʻega. O lenei ou te ave laupepa. Ua togafitia mo se taimi uumi ma loʻu siama, ma e le o se mea e faanoanoa ai le taugata tele.

Na le fesoasoani ia te aʻu, na na ona ou inu i totonu o fualaau. Ou te fiafia i le Maksar, i loʻu manatu, e sili atu ona aoga. E le mafai ona faʻatusatusa i le injections, ae i le tulaga o laupepa - mautinoa. Maksar o se tagata e faʻaleleia le tino i luga o se mea totino. O aʻu faailoilo ina ua maeʻa le vasega. Vaʻaia ma le vailaʻau o le thioctonic.

Talu ai ou te afaina i le gasegase masani o le fiva samasama C mo se taimi umi, e tatau ona faʻaaogaina fualaau faʻasaʻi i taimi taʻitasi i vasega. Faatasi ai ma isi, na ia aveina Heptral. O le a ou fai atu o le vailaʻau e malosi tele ma lelei. I le faaopoopo atu i le vave faʻafouina o enzymes o le ate, o loʻo galue foi e avea o se faʻamalolo. E faaopoopo atu lenei mea. Ae, o le mea moni lava, o le fualaau faasaina e malosi tele ma sa faigofie ona taliaina mo aʻu. Ou te fia iloa foi o Heptral e taugata tele, ma e leai soʻu avanoa tau tupe e faʻaaogaina ai i luga o se faʻaauau pea. O le mea lautele, o Heptral o se fofo lelei lea e fesoasoani ai i le cirrhosis ma le hepatic cholestasis. Ou te fautuaina ia i latou e mafai ona gafatia ona faʻaalu se tupe e maua ai. O lona tau e masalo na o le pau lea o le leaga. A leai, o le fua faatatau e 5.

O le vailaau faʻamalosi e fesoasoani i le hepatic colic. E ui i le faʻamatalaga i le vailaʻau e uiga i lenei maʻi e leai se upu. Auala e puʻeina, o lea ou te alu i se tolu aso o togafitiga. Ou te aveina se tasi laulau i le tolu taimi i le aso. I le auala, e fesoasoani i le atuatuvale, "galue" o se antidepressant. O se meafaigaluega tulagaese.

Na ia "Heptral" i le taimi o togafitiga o le hepatitis. Sa leai se aoga, na o se allergy. Na ou faamatuuina i le sodium chloride, 5 ampoules, taofi le togafitiga i le masipolo lona tolu. I luga o le ala, ou te le faapalepale mo lenei vailaʻau. Ua ou le fiafia, na faasalalauina ia te au, ma na iu ai ina ou le fiafia. "Heptral" e faigata ona faʻafeiloaʻi e le tino ma e le mafai ona ave na o ia. Naʻo lalo o le vaavaaiga faafomai.

O le vailaau faʻamalosi e fesoasoani i le hepatic colic. E ui i le faʻamatalaga i le vailaʻau e uiga i lenei maʻi e leai se upu. Auala e puʻeina, o lea ou te alu i se tolu aso o togafitiga. Ou te aveina se tasi laulau i le tolu taimi i le aso. I le auala, e fesoasoani i le atuatuvale, "galue" o se antidepressant. O se meafaigaluega tulagaese.

I le taimi o le maitaga, na ou feagai ai ma se faʻamaʻi e pei o cholestasis maʻitaga. Sa latou taumafai e togafitia soo se mea, ae leai se mea na fesoasoani. Na teena e le ate, o faailoga ALT ma le AST, ua matua pagatia, ua oʻo i se tulaga taua. Sa vave lava ona fanau mai. Ina ia tausia le soifua maloloina, o aʻu ma tamaiti na faatonuina le Heptral. I le na o le lua aso o le tagofia o lenei fualaau faasaina, o le faailoga na pa'ū lelei - e tusa ma le 1.5 taimi, o le sosolo na amata ona taʻuina, ua ou moe, ae le o le po atoa. Afai e le o lenei vailaʻau, e le o iloa pe mafai faapefea ona uma mea uma. Faʻafetai i Heptral, o le faʻafeiloaʻiga na tupu i le taimi, ou te leʻi matauina taunuuga le lelei o le tagofia o fualaau faasaina, o mea uma e lelei ia te aʻu ma tamaiti. Fanau na fananau mai e aunoa ma se maunu. O loʻu ate o loʻo galue e pei o muamua.

Ou te talia "Heptral", aua o le a faoa faamalosi le cholecystitis. E tupu lenei mea i lea taimi ma lea taimi, e masani lava i le tautotogo po o le autumn. O le fualaau faasaina e fesoasoani tele, ae tasi lava le mea - a uma le pills o loo i ai ni faaletonu i totonu o le manava, ou te lagonaina le maʻi i ni nai taimi, o lea na ou filifili ai e tuuina atu injections intramuscularly, e mafai ona faaaoga e pei o lena. O lenei metotia e fetaui lelei ia te aʻu, e sili atu le vave ona tago i totonu o le toto, e amata ona vave galue ma e leai ni itu taua. Faatasi ai ma isi fualaau oona mo lenei maʻi, ua faʻamautu lelei lava e Heptral ia lava. O se fualaau taugata, ae e sili atu le faʻaalu tupe ma maua ai le mea e manaʻo ai.

Le aoga tele ma lelei fualaau fualaau e faʻamautinoa ai le galue o le ate. Ou te faia vasega i tausaga uma e toe faʻaleleia ai le ate, ma o loʻo i ai oʻu faafitauli talu mai le 25 o ou tausaga e fesootaʻi ma gasegase o le tino ma tiga. O le tau e maualuga, ae e matua ogatusa ma le maualuga, ou te matauina le faʻaleleia o le faʻaleleia i le vaiaso talu mai le amataga o togafitiga.

Se fualaau lelei tele. O loʻu aiga ei ai le hepatitis C. O vailaau uma sa ia faia, o le Heptral e sili ona aoga. Faʻaaogaina le fualaau faasaina 2 taimi i le tausaga, mo le puipuia, poʻo le taimi o le faʻamalolo. E masani lava pe'ā maeʻa le faʻaluaina o le lona lua, ona faʻapupulaina lea o le alualu i luma. E foliga mai le manaʻoga ma e maua foi e le tagata gasegase le mamafa, o le faafitauli lea i ona maʻi. E le gata i lea, o le galue malosi e faʻaleleia atili, faʻalavelave vaivai ma le vaivai. Ae ui i lea, o vailaʻau e taugata tele, o nisi taimi e tatau ai ona e faʻaaogaina fualaau faʻatau.

Faʻataʻitaʻiga

Hepatoprotector, o loʻo i ai galuega faʻamalosi. E i ai sona aʻafiaga ma cholekinetic. E i ai le faʻamautuina, toe faʻafouina, antioxidant, anti-fibrosing ma neuroprotective meatotino.

E totogi ai le le atoatoa o le ademethionine ma faʻalautele ai lona gaosiga i le tino, e maua i siosiomaga uma o le tino. O le maualuga o le maualuga o le ademetionine e iloa i le ate ma le faiʻai. E tele sona sao i le gaioiga o le tino, e avea ma vaega i mea taua o le gaosiga o le eleele: transmethylation, transulfurization, felauaiga. I le gaioiga o le methyl, o le ademetionine na te tuuina atu se vaega methyl mo le tuufaatasiga o phospholipids o silasila o le cell, neurotransmitters, acids nucleic, proteins, hormones, etc. I le transmethylation reactions of ademethionine, o se vailaau o le cysteine, taurin, glutathione (tuuina atu le masini o le faamaumauina o le cellular detoxification or activation of the cell, detoxification) gaioiga o meaola o le tricarboxylic acid ma toe faʻamalosia le malosiaga o le cell).

E faʻaleleia ai mea o loʻo i ai i le glutamine i totonu o le ate, cysteine ​​ma le tau i le plasma, e faʻaitiitia ai le mea o le methionine i le siama, faʻamautuina ai gaioiga faʻasolosolo i le ate. A maeʻaeʻa, ona auai ai lea i le faiga o le amopropylation e avea o se vailaau o polyamines - putrescine (o se stimulator o le toe faʻafouina o le tino ma le hepatocytes), spermidine ma spermine, o se vaega o le gabosome, lea e faʻaitiitia ai le lamatiaga o fibrosis.

E i ai sona aafiaga faʻafetai. O le Ademethionine e faʻasalalau le faʻaogaina o le phosphatidylcholine i totonu o le hepatocytes, lea e faʻapupulaina ai le fluidity ma le faʻalauteleina o le membranes. O lenei mea e faʻaleleia ai le faʻatinoina o faigamalaga felaʻuaʻiga o bile acid e fesootaʻi ma membranes hepatocyte ma faʻamalosia ai le faʻaaogaina o le suka i totonu o le bile system. Faʻapitoa i vailaʻau faʻamaʻi (tuilaʻau ma interlonular) eseese o le cholestasis (faʻaaogaina le faʻasolosolo ma le talo). O le Ademethionine e faʻaitiitia ai le vevela o meaola kulimi i le hepatocytes e ala i le faʻatasi ma le faʻamalosia. O le faʻafesoʻotaʻi ma le faʻatele e faʻateleina ai le solivaʻa o meaola kulimi ma le aveesea mai le hepatocyte. O le faagasologa o le sulfation o suauu pati e fesoasoani i le faʻaumatiaina e fatugaʻo, faʻamalosia le auala e ala i le membrane o hepatocytes ma le excretion i le talo. I le faʻaopoopoga, o le paluga eleʻele e faʻamamaina i latou lava e puipui ai le ate i luga o le ate mai le aʻafiaga o meaola ole talone e le o faʻamamaina (ile maualuga maualuga o loʻo tuʻuina atu i le hepatocytes ma le cholestasis intrahepatic). I maʻi ma faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi (cirrhosis, hepatitis) faʻamaʻi pipisi o le cholestasis, o le ademetionin e faʻaitiitia ai le mamafa o le paʻu o le paʻu ma suiga i matātā o meaola, e aofia ai sao luga o le bilirubin, gaoioiga alkaline phosphatase, aminotransferases. O le choleretic ma le hepatoprotective aafiaga e oʻo atu i le 3 masina talu ona maeʻa le togafitiga.

Ua faʻamaonia le aoga i faʻamaʻi pipisi e mafua mai i fualaau oona.

O le faʻaleleia o tagata mamaʻi i le faʻataʻitaʻiga o le opioid e faʻatasi ma le faʻaaoga o le ate, e mafua ai le faʻamalosagaina o faʻamaʻiga o faʻamalologa o faʻamalologa, o se faʻaleleia atili i le tulaga o le ate, ma le faʻaaogaina o le oxidation processes.

O le faʻaaogaina o le antidepressant e amataina lava ia, e amata mai i le faaiuga o le vaiaso muamua o togafitiga, ma faʻamautu i totonu o le 2 vaiaso o togafitiga. O le fualaau oona e aoga mo faʻalavelave faifaipea ma le neurotic o loʻo faʻafeagai ma le amitriptyline. E i ai le malosi e faʻalavelave ai le toe faʻafoʻi o le atuatuvale.

O le faʻamoemoe o le vailaʻau mo le osteoarthritis e faʻaitiitia ai le mamafa o le tiga, faʻapupulaina ai le faʻasinomaga o proteoglycans ma taʻitaʻia ai le toe faʻafouina o le mea e gaosia ai le gaioiga.

Pharmacokinetics

O pusa e ufiufiina i se ata vevela lea e naʻo le manava, e mafua ona o le ademethionine ua tatala i le duodenum.

O le bioavisi o le fualaau faasaina pe a fai le tautala ile 5%, e faateleina pe a ave i luga o se manava gaogao. Fmax O le ademethionine i le plasma e faalagolago i le toto ma e oo ile 0.5-1 ml / l 3-5 itula pe a maeʻa le tasi o le ole fatu ole 400 i le 1000 mg. Fmax faʻafeiloaʻi i le plasma e faʻaititia i le tulaga muamua ile 24 itula

O le faʻamaina o le palatini plasma e le lava, ≤ 5%. Faʻailo i le BBB. O se faʻateleina o le maualuga o le faʻasalaga o le ademetionine i le vaʻaia o le vaomatua.

Biotransformed i le ate. O le faagasologa o le faʻavaeina, faʻaalu, ma le toe faʻaleleia o le ademetionine ua taʻua o le taʻamilosaga ademethionine. I le taimi muamua o lenei taamilosaga, o le methylases e faalagolago i le ademethionine e faʻaaoga ai le ademethionine e fai ma sui mo le gaosiga o le S-adenosylhomocysteine, lea e faʻamaloina i le homocysteine ​​ma le adenosine e faʻaaoga ai le S-adenosylhomocysteine ​​hydralase. O le Homocysteine, i le isi itu, e maua se suiga i le methionine e ala i le fesiitaiina o le vaega methyl mai le 5-methyltetrahydrofolate. O se taunuuga, o le methionine e mafai ona liua i le ademethionine, faʻamaeʻaina le taamilosaga.

T1/2 - 1.5 itula. O loʻo faʻaaogaina e fatugaʻo. I suʻesuʻega i volenitia maloloina, o le taumafaina o le igoa (methyl 14 C) S-adenosyl-L-methionine i le urine ua faʻaalia 15.5 ± 1.5% o le leitio i le mavae ai o le 48 itula, ma i feces - 23.5 ± 3.5% o le radioactivity pe a uma itula 72. O le mea lea, e tusa ma le 60% sa teuina.

Faiga faʻavae, tuʻufaʻatasia ma le afifiina

Enteric pepa e ufiufi, vali ata, paʻepaʻe i samasama, oval, biconvex.

Tagata faʻatau: colloidal silicon dioxide - 4.4 mg, microcrystalline cellulose - 93.6 mg, sodium carboxymethyl starch (type A) - 17.6 mg, magnesium stearate - 4.4 mg.

O le suauu e aofia ai: o le fomaʻi o le methacrylic acid and the acrylate (1: 1) - 27.6 mg, macrogol 07 mg, polysorbate 44 mg, simethicone (emulsion 30%) - 0.13 mg, sodium hydroxide - 0.36 mg, talc - 18.4 mg, vai - QS

10 pi - paʻu (1) - teuina o pepa pepa.

10 pi - paʻu (2) - teuina o pepa pepa.

Faʻasologa o mea

O le vailaau faʻasaina ua faʻamatalaina faʻalautele. E tatau ona foloina atoa laulau, e aunoa ma le faimamago, ia fautuaina e ave i le taeao i le va o taumafataga.

Heptral ® peleti e tatau ona aveeseina mai le matala i luma o le tautala tautala. Afai o laumei ei ai le lanu e ese mai i le paʻepaʻe papaʻe ma se lanu samasama (ona o le lūlūina o le alumini pepa), e le fautuaina le fualaau oona Heptral ®.

Ole fua fautuaina ole mg / kg / aso.

O le fualaau e mai le 800 mg / aso i le 1600 mg / aso.

O le fualaau e mai le 800 mg / aso i le 1600 mg / aso.

O le umi o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi.

Tomaʻi matutua

Aafiaga i le faʻaaogaina o fualaau faʻataʻitaʻi o le Heptral ® e leʻi faʻaalia ai ni eseesega i lona aoga i tagata matutua ma gasegase o se tausaga laʻititi. E ui lava i lea, ona o le maualuga maualuga o le ate o loʻo i ai nei, gaioiga poʻo le fatu, isi togafitiga faʻapitoa poʻo togafitiga faʻatasi ma isi fualaau oona, o le fua o le Heptral ® e tatau ona filifilia ma le faʻaeteete i tagata matutua, e amata i le pito i lalo ifo o le fua ole fua.

Tagata gasegase ma le gaʻo

O suʻesuʻega i tagata gasegase e le o faʻataunuʻuina, e le o faʻatautaia, i lenei itu, e fautuaina le lapataiga pe a faʻaaoga le vailaʻau faʻamaʻi Heptral ® i ia tagata gasegase.

Tagata gasegase e le maua le ate

O vailaʻau o le ademetionine e talitutusa lava i volenitia soifua maloloina ma tagata mamai e maua i le maʻi o le ate.

O le faʻaaogaina o le Heptral ® fualaau faʻasamaʻi i tamaiti e solia (faʻamalosia ma le saogalemu e leʻi faʻatuina).

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O fualaau faasaina masani o fualaau faasaina Heptral ® ma isi fualaau faasaina e le o matauina.

E i ai se lipoti o le sili atu o le serotonin syndrome i se tagata maʻi e ave le ademetionine ma le clomipramine. E talitonuina o lenei fegalegaleaiga e mafai ma e tatau ona tuʻuina atu le faʻaaloalo i le ademetionine faatasi ai ma le filifilia o le inisinia o le rerotake o le rerotake, tricyclic antidepressants (e pei o clomipramine), ma togafitiga ma fualaau faʻasaina o loʻo i ai tryptophane.

Faʻamataʻuga itu

Faatasi ai ma mea e masani ona masani ai le le mautonu e iloa: o le aisa, tiga o le manava ma le manava. O loʻo i lalo o loʻo otootoina faʻamaumauga i luga o ni faʻafitauli matuia ua faʻamaonia i taimi o suʻesuʻega faʻapitoa ma le faʻaaogaina o le ademetionine i totonu o fualaau maʻa ma le faʻaogaina o fualaau.

I le vaega o le puipuiga o le tino: gaioiga o le hypersensitivity, anaphylactoid or reactions anaphylactic (e aofia ai le hyperemia o le paʻu, le manava o le manava, bronchospasm, tiga, tiga i le fatafata, faaitiitia le toto maualuga, faateleina le toto, tachycardia, bradycardia).

Mai le manava o le tino: laryngeal edema.

Mai le paʻu: tali i le nofoaga o inisiua (e seasea lava i le paʻu o le paʻu), o le edema a Quincke, le vevela tele, faʻamaʻi o le paʻu, tali o le paʻu-paga (e aofia ai le vevela, vevela, urticaria, erythema).

Iniseti ma faʻalavelave: faʻamaʻi pipisi o le urinary.

Mai le faʻaogaina o le tino: vaʻavaʻavaʻaʻi, maʻi tiga, paʻuʻesega, popolevale, fenumiai, tigā.

Mai le cardiovascular system: "vevela vevela", phlebitis o veins leʻo, cardiovascular disorders.

Mai le faʻaogaina o le tino: afaina, tiga o le manava, manava manava, gutu malulu, dyspepsia, esophagitis, flatulence, afaina o le gastrointestinal, toto o le gastrointestinal, nausea, vomiting, hepatic colic, cirrhosis.

Mai i le maskloskeletal system: arthralgia, musele maso.

Isi: asthenia, faʻavauvau, maʻi-pei o le maʻi, malaise, palatala edema, fiva.

Faʻasologa o le cholestasis faʻamaʻi i tulaga tuusaʻo ma le cirrhotic, lea e mafai ona matauina i faʻamaʻi nei:

- gaʻo gaʻo o le ate,

- faʻaleagaina o le gase o le tele o vailaʻau, e aofia ai le ava, viral, vailaʻau (antibiotic, antitumor, antituberculosis and antiviral drugs, tricyclic antidepressants, fomaʻi faʻataʻitaʻi),

- chleally cholecystitis,

- encephalopathy, e aʻafia ai fesoʻotaʻi ma le toilalo o le ate (aofia ai le ava malosi).

Faʻasologa o le cholestasis i fafine maʻitaga.

Contraindications

- faʻafitauli o le genes e aafia ai le taamilosaga o le methionine ma / poʻo le mafua ai o le homocystinuria ma / poʻo le hyperhomocysteinemia (cystathionine beta-synthase deficiency, le faaleagaina le vitamin B metabolism12),

- e sili atu i le 18 tausaga (faʻataʻitaʻiga faafomaʻi i tamaiti e tapulaa),

- faʻasalalauga ile vaega o le vailaʻau.

Faʻasalaga, e tatau ona faʻamaonia le vailaʻau mo maʻi pipisi, i le uluaʻi masina muamua o le maitaga ma le taimi o le fafagaina (e mafai ona faʻaaoga pe afai o le tamaititi aoga e sili atu lona aʻafiaga i le tamaititi ma le pepe), faʻatasi ai ma le filifilia o le inisinia o le rerotake (SSRI), tricyclic antidepressants (e pei o clomipramine), sauniuniga o le togavao, ma fualaau o vailaau fuamone i tagata matutua ma le le atoatoa.

E faapefea ona aʻafia le maʻi o le ate i le maʻisuka?

E tusa ai ma fuainumera faafomaʻi, i le maʻisuka malosi o loʻo i ai pea le leai o le inisalini, o se faʻaopoopoga o le aofaʻi o le glucagon, ma o le mea lea o le faʻaitiitia o le kulūkose i le tino faʻagesegese le maualuga ma le maualuga o le gaʻo.

I le taimi o le atinaʻe o le gaʻo o le ate o le faʻamalolo, o le faʻatumu malie o le okeni ma gaʻo gaosi mea gaosi. Aʻo tupu le faʻamaʻi, e le mafai e le ate ona faʻaaogaina le gasegase e faʻaaogaina ai mea oona e ulu atu i le tino. O se tasi o itu le lelei o le faʻamaʻi faʻamalolo mo se taimi umi e le o aliali mai ai faʻamaoniga o le maʻi. O le mea lea, e masani lava ona faigata le iloa o togafitiga i le amataga.

I le faagasologa o le atinaʻe, o le maʻi e mafai ona faʻaalia i le tulaga o faailoga nei:

  • o loʻo i ai se lagona o le vaivai i le eria i lalo ifo o le iʻu i le itu taumatau,
  • gaosia o le kesi, faateleina, faʻatasi ma le afaina,
  • e masani lava ona o faatasi ma le taina,
  • faamaopoopoina ma faatinoga ua faasolo ina leaga,
  • i le gasologa o le taimi, le faʻamaoni i mea taumafa ma le maualuga o mea oona,
  • o loʻo i ai faafitauli i le paʻu i le ituaiga o fulufulu poʻo ni mea e afaina ai,
  • faʻaaliga amata ona paʻu, o lona maoaʻe ua leiloa.

Ina ia togafitiga le gasegase gaʻo, o le fomaʻi o loʻo faatonuina ai togafitiga faʻapitoa.

Faʻatasi ma le hepatitis ma le cirrhosis, e mafai ona tutupu faʻamaʻi nei:

  1. Jaundice
  2. E i ai se feteʻenaʻiga atoatoa i meaai.
  3. Tele vaivaiga o le tino.
  4. O le faʻasalaga ua malepe ma o amioga ua suia.
  5. Ascites e atiina ae.
  6. O upu e avea ma moli.

Faʻapitoa e suʻesuʻeina le atinaʻeina o faʻafitauli ogaoga o le ate, e mafai e se fomaʻi poto, e faʻavae i luga o faitioga o le maʻi, faʻaalia o faʻamaoniga ma le gaioiga. O le siama e faʻamaonia pe'ā maeʻa togafitiga faʻamalosi faʻapitoa - ultrasound, faʻataʻitaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi ma le biopsy.

E le gata i lea, o se tulaga faʻafefe i maʻi o le ate e maualuga ai le cholesterol toto.

E faapefea ona togafitiga?

Ole togafitiga ole fofiti e tatau ona faʻatulagaina e se fomaʻi e faʻavae i luga ole iuga ole diagnostics.

O le togafitiga faʻapitoa e tatau ona tuʻuina atu ma le teenaina o masaniga leaga, usitaʻi i meaʻai ua faatonuina, o se olaga ola malosi.

Mo fualaau, e pei o se tulafono, o vailaʻau faapitoa e faʻaaogaina.

O sauniuniga faʻapitoa e aofia ai:

  • Hepatoprotectors,
  • antioxidants, faʻapea foʻi ma vitamini A ma le E,
  • vailaʻau e aofia ai se mea e pei o le lipoic acid,
  • vailaʻau e faʻaleleia ai le viscosity meatotino o le toto,
  • afai e leai ni faʻasalaga (e aofia ai maa i le hepatic ducts), e mafai ona faʻaaogaina fualaau faasaina.

E tatau ona manatua i le maʻisuka, e tatau ona filifili ma le faaeteete fualaau o le suka poo le inisalini, e pei o le tele o vailaau faʻaonapo nei e aʻafia ai le gaioiga o le ate ma faʻasaina i le i ai o faʻafitauli.

E mafai ona faʻapipiʻi togafitiga faʻatasi e isi togafiti togafitiga faʻaonapo nei:

  1. Gaosiga ma le laser togafitiga.
  2. Vaitalaʻau.
  3. Hirudotherapy.

I le faʻaopoopoga, e tatau i le tagata maʻi ona mulimuli i se meaai faʻapitoa. E i ai oloa e faʻasaina ai le taumafa. E aofia ai:

  • gaʻo susu gaʻo ma susu gaosiga susu,
  • oloa uma e fufulu,
  • margarine, pata ma mayonnaise,
  • gaʻo gaʻo po o moa,
  • meaʻai vave faʻatasi ma faʻatoʻaga,
  • fale falaoa ma mea gaosia (e aofia ai pasta),
  • meaʻai vevela.

O meaai e tatau ona fufulu pe kuka.

Ua fautuaina tagata maʻi e 'aina ni iʻa e maualalo le gaʻo po o moa, meaʻai susu ma susu susu, fualaau faisua fou ma fualaau.

Vaega ma aafiaga o le vailaʻau o Hepa Merz i le tino

LO le fualaau oona Hepa Merz mo le maʻisuka e faʻaaoga pe ai ai faafitauli i le masaniga masani o le ate.

O le mea faigaluega o se faʻamaʻi pipisi-hepatoprotector.

O le tuufaatasiga o vailaʻau e aofia ai vaega taua e lua - o le amino acids ornithine ma le aspartate. Latou te puipuia le okeni, fesoasoani i le faʻaititia o mea oona i luga o le ate, ma lagolagoina foi le fesuiaiga o le tino.

E le gata i lea, o le faʻaaogaina o Hepamerz e faʻaititia ai le faʻaalia o le inisalini o le faʻamalosia, lea e masani ona faʻaalia i tagata mamaʻi e pei o le maʻisuka ituaiga 2.

E faʻaaogaina le vailaʻau i le iai o faʻamaʻi nei:

  1. Togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1.
  2. Togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2.
  3. Mo le faʻamamāina i le i ai o le faʻaʻonaina o tupuaga eseese - meaʻai, fualaau faasaina po o le ava malosi.
  4. Le faia o se puipuiga i le taimi o faʻamaʻi ate i foliga lapopoa pe faʻaogaina.
  5. I le atinaʻeina o le hepatitis.

Ina ia faʻaleleia taunuuga o togafiti togafitiga, o le vailaʻau faʻatasi ma le silymarin. O lea ituaiga aʻoaʻoga lelei e mafai ai ona faʻafaigofieina le faʻamaʻi o le lipid oxidative ma le faʻasaoina o siama o le ate i le faʻasalaga o le tele o aafiaga antitoxic. E le gata i lea, o le toe faʻaleleia o gaioiga o aʻafiaga o aʻafiaga o loʻo faʻaleleia.

O fualaau faasaina ua gaosia e se kamupani kemisi a German ma ua tuuina atu i le maketi i ni faiga autu se lua:

  • falalaʻau ma le suamalie o le suka i totonu o sapalai paleni e tasi,
  • taulai atu mo le sauniuniga o se fofo faʻafefete.

E naʻo le fomaʻi e tatau ona faʻamaonia le fualaau faasaina, talu ai ona o se filifiliga tutoʻatasi i luga o lona faʻaaogaina e mafua ai le faʻalavelave ma faateleina ai le aʻafiaga o aʻafiaga. I nisi tulaga, o vailaʻau e mafai ona faʻaaoga e avea o se mea e puipuia ai ina ia faʻaitiitia ai le vevela i luga o le ate.

O le maualuga o le aoga o le a na o le togafitiga o meaʻai.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona e faamasani i le faʻamatalaga faʻamaonia i totonu o faatonuga.

Faʻalagolago i le faʻamalologa o le vailaʻau, faʻapea foʻi ma le ata o le tagata maʻi, ua faatonuina e le fomaʻi le numera talafeagai o inumaga ma fualaau o fualaau faasaina.

I le avea ai ma tulafono, e ave fualaʻau e tusa ai ma fautuaga faapitoa o loʻo faʻamatalaina i totonu o faatonuga mo le faʻaaogaina.

O fautuaga nei:

  1. E tatau ona faʻamavae le vailaau i totonu o se ipu vai mama.
  2. O le vailaʻau e faʻaogaina faʻatolu i le aso, ae o le aso aupito maualuga i aso taitasi e le tatau ona sili atu i le lua sapalai.
  3. O le fualaau faasaina e ave pe a uma le taumafataga autu, ma e le sili atu i le luasefulu minute e tatau ona e alu ese mai le taimi o le taumafataga.
  4. o le vasega o togafitiga e le sili atu i le luasefulu aso. Afai e tatau ai, e mafai e le fomaʻi ona faʻataʻitaʻiina se isi togafitiga lona lua ile lua i le tolu masina.

Hepamerz i ampoules e faʻaaogaina mo le tuiina i le foliga o le laʻau. E tatau ona faʻaitiitia le vaifofo i le saline ma le faʻaopoopoga o le kulukose, le tali a Ringer. I lenei tulaga, o le fua aupito maualuga o fualaau oona e le tatau ona sili atu i le valu ampoules. O le umi o le faagasologa o togafitiga e tutusa ma le taimi e ave ai fualaau faasaina i foliga o granules.

I le taimi o le maitaga ma le lactation, e le fautuaina le tagofia o fualaau faasaina. Afai o se fafine maʻitaga e maua i le maʻisuka o le a ave Hepamerz, o le a mafai ona faateleina le maʻisuka ile fetal.

I nisi tulaga, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina togafitiga mo fualaau i le vaitau o le fanauina o le tamaititi pe afai ei ai se taufaamatau i le ola o le tina, lea e sili atu i le lamatiaga o le atinaʻe masani o le fetus. E le gata i lea, e le faʻaaogaina lenei vailaʻau e togafitia ai tamaiti i lalo ifo o le sefuluono o latou tausaga.

O le maitauina autu pe a faasaina le faaaogaina o fualaau faasaina e aofia ai mea nei:

  • ogaoga faaletonu,
  • i le i ai o le le faapalepale i se tasi po o le sili atu vaega o le vailaau faasaina,
  • faatasi ai ma nisi vaega o fualaau faasaina.

O le le tausisia o laʻau fautuaina e mafai ona oʻo atu ai i aʻafiaga, e pei o le manava ma le tiga o le manava, afaina, afu ma le vomiting, faʻamaʻi o le tino, ma tiga i totonu o sooga.

O faʻamatalaga e uiga i le sootaga i le va o le ate ma le maʻisuka o loʻo faʻamatala atu i le vitio i lenei tusiga.

O le aotelega o se tusitusiga faasaienisi i vailaau ma togafitiga faafomaʻi, o le tusitala o se pepa faasaienisi o Zharinova V.Yu., Igrunova K.N., Bodretskaya L.A., Chizhova V.P., Samots I.A., Butinets J.S., Galetsky A .Uu., Benkovskaya N.N., Tabakovich-Waceba V.A.

O le tusitusiga e tuuto atu i le togafitiga o faʻamaʻi o le ate e le o le ava malosi o se faʻalavelave i tagata gasegase e maua i le maʻisuka cardiovascular ma le ituaiga 2 maʻisuka. O faʻamatalaga suʻesuʻega e uiga i le aafiaga o le Hepa-Merz® sauniuniga i luga o le tulaga o le ate, endothelum, mea o le toto o le toto, o le toto o le toto toto, faailoga o le endotoxemia ma le tulaga o le maʻi i lenei vaega o maʻi. O taunuʻuga na maua mai e faʻamaonia ai le ono mafai ona faʻamalosia le sauniuniga a Hepa-Merz® i faʻafitauli o le ate i tagata gasegase e maua ai le maʻisuka cardiovascular ma le maʻisuka ituaiga 2.

Faʻaaogāina o le Ulutala L-Ornithine-L-Aspartate i Tagata Maʻi ma le Matuʻa Cardiovascular ma le Ituaiga 2 Maʻi Suisisi

O le tusiga o loʻo tagofia ai le togafitiga o faʻamaʻi leʻo leʻo leʻo faʻamaʻi e avea o se faʻalavelave i tagata gasegase e maua i le maʻi cardiovascular ma le maʻisuka ituaiga 2. O faʻamatalaga mai suʻesuʻega e uiga i le aafiaga o Hepa-Merz® i luga o le tulaga o le ate, endothelium, le faʻaleagaina o le toto, o le tulaga o le capillary circulation, endotoxemia markers ma le tulaga o le falemaʻi i nei maʻi. O mea na maua e faʻamaonia ai le mafai ona maua le faʻamalosi a Hepa-Merz® i faʻafitauli o le ate i tagata gasegase e maua i le maʻi cardiovascular ma le maʻisuka ituaiga 2.

O le tusiga o le galuega faasaienisi i le autu "O le faaaogaina o le uluai L-ornithine-L-aspartate i tagata mamaʻi na maua i le maʻi fatu cardiovascular ma le ituaiga 2 o le maʻisuka"

ZHARINOVA V.YU., IGRUNOVA K.N., BODRETSKAYAL.A., CHIZHOVA V.P., SAMOTS I.A., BUTINETSZH.S., GALETSKY A.YU., BENKOVSKAYA N.N., TABAKOVICH-VACECA IN A. Faalapotopotoga a le Setete "Institute of Gerontology faaigoaina mulimuli ane D.F. Chebotareva NAMS o Ukraine ", Kiev

APPLICATION OF ORIGINAL L-ORNITINAC ASPARATE IN PATIENTS WITH PATHOLOGY CARDIOVASCULY INTEGRATED AND TYPE 2 DIABETES

Aotelega O le tusitusiga e tuuto atu i le togafitiga o faʻamaʻi o le ate e le o le ava malosi o se faʻalavelave i tagata gasegase e maua i le maʻisuka cardiovascular ma le ituaiga 2 maʻisuka. O faʻamatalaga suʻesuʻega e uiga i le aafiaga o le Hepa-Merz® sauniuniga i luga o le tulaga o le ate, endothelum, mea o le toto o le toto, o le toto o le toto toto, faailoga o le endotoxemia ma le tulaga o le maʻi i lenei vaega o maʻi. O taunuʻuga na maua mai e faʻamaonia ai le ono mafai ona faʻamalosia le sauniuniga a Hepa-Merz® i faʻafitauli o le ate i tagata gasegase e maua ai le maʻisuka cardiovascular ma le maʻisuka ituaiga 2.

Upu autu: maʻi o le maʻisuka, fomaʻi cardiovascular, hepatoprotectors, faʻamaʻi le gaʻo susu.

E uiga i le Fi ® Uluai Suesuega

Faʻasalalauga faʻavaomalo o endocrinology

Mo le tele o tausaga, o faʻamaʻi o le cardiovascular system o loʻo taʻitaʻia i le faʻavasegaina o mafuaʻaga autu o le olaga faitino i le faitau aofaʻi o atunuʻu faʻapisinisi. E tusa ai ma le au atamamai, o se tasi o mafuaaga taua mo le faʻaeseesega i le va o le faʻaaogaina o metotia faaonaponei o togafitiga ma taunuʻuga moni o le le lava o le tausisi i mataupu faavae o togafitiga sili ona lelei pe a filifilia togafitiga o togafitiga.

O togafitiga faʻamalosi lelei e aʻafia ai le tuʻufaʻatasia o fualaau oona lea e mafai ai e oe ona maua le maualuga o taunuuga lelei ma le itiiti o le aʻafiaga o aʻafiaga ma faʻafitauli. O le mea e leaga ai, e masani lava o le naunau e ausia lenei aoga e faatapulaa i le tofiaina o togafitiga masani e aunoa ma le amanaia o uiga patino o le fegalegaleaiga, metabolism, bioavailability, saoasaoa ma le atoatoa o le tuueseeseina ma le aveesea o fualaau faasaina. I le taimi lava e tasi, o nei tulaga, aemaise lava i le tulaga o le faʻaleagaina o togafitiga, o loʻo i ai se aafiaga taua i le lelei ma le saogalemu o togafitiga faʻasoifua maloloina.

O le tino autu lea e faʻafoeina ai le setete o pharmacokinetics ma vailaʻau mo togafitiga o vailaau faʻasaina ma fuafua ai le natura o fegalegaleaiga faʻasaina faʻasaina o le ate. I totonu o le ate, e aofia ai le metabolism o le toetoe lava o vasega autu o fualaau oona o se vaega o tulaga o togafitiga

cardiovascular pathology: antiplatelet drugs and anticoagulants, agents beta-adrenergic blocking agents, o se numera taua o le atinaʻe ACE ma le angiotensin II tagata e puʻeina le apo o le talipupuni, o le au o le calcium cantagonists.

I le isi itu, o le pathogenesis o faamaʻi tetele o le cardiovascular system e fesootaʻi ma se suiga i le tulaga ma le tulaga galue o le ate - mai le 60 i le 95% o tagata gasegase i le dyslipidemia, oona, atherosclerosis, ituaiga 2 o le maʻisuka ua i ai le stepathepatosis poo le steatohepatitis, ua atofaina i le aso aso e pei o le leʻo le faʻamaʻi o le ate (NAFLD) 5, 16. O taunuuga o le tele o mea na matauina i taimi uumi ua faaalia ai le NAFLD e le naʻo le faʻataʻitaʻiina o le cardiovascular: le tele o le gaʻo o le gaʻo i le ate, faʻamalosia Ou oxidation saoloto-māeʻa, pupuga taitaia i suiga matautia o hepatocytes, faalavelave i le faagaoioiga masani o le tino. O lenei mea e faʻaleagaina ai le le atoatoa o le tino ma e fesoasoani i le alualu i luma o le maʻi. O se faʻaaliga masani masani mo le alualu i luma o le NAFLD i faʻamaʻi fatu cardio

fibrosis ma le cirrhosis o le ate e matua faʻapitoa i tulaga le lelei e matua leaga ai le lelei ma faʻaitiitia ai le ola o tagata gasegase. O le tulaga maualuga o le lamatiaga o le fatu o le cirrhosis o le ate i tamaitai ua silia ma le 45 tausaga le matua ma le maʻi pipisi, ituaiga 2 o le maʻisuka, toto maualuga (AH) ma faailoga o le maʻi o le cytolysis i suʻesuʻega suʻesuʻe.

I le fesoʻotaʻiga ma mea na muamua atu, e manino lava o se vaega taua o togafitiga faʻapitoa i le togafitiga o maʻi fatu fatu, ituaiga 2 o le maʻisuka, aemaise lava le faigata i le maualuga o le toto, o le faʻasaʻoina o le tulaga o le ate.

Faʻasinomaga o aso nei i le puipuiga ma le togafitia o le NAFLD e aofia ai: le mamafa o le mamafa, faʻaleleia o le lagona ile inisalini (metformin), faʻasaʻoina o le lipid metabolism (statins) ma le faʻaaogaina o le hepatoprotectors. Afai o mea muamua e tolu o loʻo i le tele o mataupu na faʻatautaia e cardiologists ma endocrinologists, ona o le filifiliga o le hepatoprotector, o se tulafono, o aʻafiaga e tulaʻi ona o le leai o ni fautuaga manino i le filifilia o fualaau faasaina ma le tele o sui o lenei vasega o vailaʻau.

E tatau ona maitauina i aso nei e leai se faʻavasegaga lautele o le faʻaleleia o le hepatoprotectors. E faʻatatau i le fausaga faʻasolosolo ma le afuaga, e tele vaega o hepatoprotectors e iloga:

- tapenaga o lauʻau,

- tapenaga o meaola manu,

- sauniuniga e aofia ai le phospholipids taua (EFL),

- amino acids poʻo a latou mea e maua ai,

- vitamini antioxidants ma fuamini-tutusa tuufaatasia,

- fualaau o vaega eseese.

O le tele o taimi, i togafitiga faafomaʻi, o togalaau e faʻaaogaina (e oo atu i le 54%), ao faʻamatalaga sauniuni phospholipid mo le 16%, ma isi vailaau faʻasaina, e aofia ai mea faʻapipiʻi, organopharmaceuticals, ma tapenaga amino acid mo le 30% o le numera atoa o le "moni" hepatoprotectors .

O loʻo i ai se manatu e faʻapea o soʻo se fofo ua tuʻuina atu o se tagata e faʻaleleia ai le tino o se mea sili ona lelei ma saogalemu i le puipuiga ma togafitiga o soʻo se faʻamaʻi. I le taimi lava e tasi, o faʻataitaiga o loʻo faʻaalia mai e sili atu i fualaau uma o lenei vasega o loʻo i ai faʻamaoniga faʻamalosia o se faʻaleleia atili i le ata o le tala o le ate. E le gata i lea, pe a faatonuina se tagata faʻamaʻi pipisi mo tagata mamaʻi e iai faʻamaʻi eseese, e tatau ona amanaia le i ai o aʻafiaga, lea o le a fesoasoani e faʻamautinoa le togafitiga o le maʻi maualalo.

I le silasila i mea ua taʻua i luga, pe a filifilia se fomaʻi maʻi mo tagata mamaʻi e maua i le cardiovascular pathology, o le sauniuniga a Hepa-Merz® (Merz Pharma GmbH & Co., KGaA) e tatau ona gauai atu iai, faatasi ai ma le faʻamaoniga o le hepatoprotective (faʻamalosia le aafiaga i tagata mamaʻi pe gasegase)

ate o le ate, faʻaleleia faiga faʻafofo ma le malosi o le malosi i totonu o le ate) e ala i le gafatia e faʻaleleia atili le malosiaga i gaioiga ma gaʻo, e aofia ai i le myocardium, ma faʻagesegese ai le alualu i luma o maʻi fatu cardio-vascular ona o le i ai o faʻamaoniga o endothelioprotective meatotino.

O le tele o gaioiga taua e maua mai i lenei vailaʻau, o le amino acids L-Ornithine ma le L-Aspartate, o ona ia mea. O le faʻaofiina o nei amino acids i totonu o le tino ma lo latou aofia ai i le kenera Krebs, o le punavai autu o le gaosiga o le malosi o tagata, e mafua ai le faʻaaogaina o le tuufaatasiga o molelaʻau macroeric, faʻateleina o metabolic processes ma le faateleina o le malosi o le myocardium, ma le faʻaitiitia o le faalagolago o sela i le gaosiga o le eletise e le glycolysis ole. O le metabolic faʻaalia e matua taua lava mo tagata mamaʻi e maua i le cardiovascular pathology, talu ai o le fesuiaiga o le malosi o le tino o se faʻalavelave faʻaleagaina o faʻamaʻi o le cardiovascular system ma matuā faʻaleagaina ai o latou faʻataʻitaʻiga.

O le isi finauga e fiafia i le fautuaina o le faatonuina o le uluai L-ornithine-L-aspartate i lenei vaega o tagata gasegase o le i ai o le mea taalo (faaopoopo) endothelioprotective meatotino e fesootai ma le faateleina i le tulaga o le L-arginine, o se vaega mo le tuufaatasiga o le NO, o le faailoga autu lea o le gafatia o le gaioio . I le taimi nei, ua faamaonia ai o le faateleina o le maualuga o le L-arginine i le plasma toto e faʻaleleia ai le gasegase o le fatu o le fatu fatu (CHD), le maualuga o le toto maualuga (AH), le fatu, le maʻisuka, ma faʻateleina ai foi le endothelioprotective o le aCE, statins, calcium antagonists, .. O le mea lea, o le tofiaina o le Hepa-Merz® sauniuniga mo tagata maʻi ma le fatu o le fatu o le fatu o le pathogenetically substantiated.

E le gata i lea, o lenei fualaau faasaina ua taua mai ai meatotino o le faamamaina, lea e matua taua tele mo tagata mamaʻi ua le atoatoa le fatu. E iloa o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le faʻauluuluga o le myocardial poʻo le faʻaleagaina o le gaioiga o le gaioiga o le fatu ma le faʻaleagaina o le diastolic e taʻitaʻia ai le faʻateleina o le mamafa i vela vena vavalalata ma vete o le hepatic ma le faʻamaʻaloga o le toto i le ate. I lalo o nei tulaga, o le vailaau o le hepatocyte o le hypoxic, hydrostatic cytolysis, o le gasegase o le biliary hypertension, o le faaitiitia o le pulelasi ma le excretion o bile, thrombosis i le siama, lea e oo atu ai i le ulufale mai o endotoxins mai le intestine e ala i le portal vein, le fausia o portocaval anastomoses, and endotoxicosis ammonia, develop in the liver.

O le atinaʻeina o le faʻamaonia o le ammonia i tagata mamaʻi ma le maʻi fatu cardiovascular faigata ona o le fatu o le fatu, e le gata o se faʻaaliga o le toilalo o le ate, ae o se faailo o le endotoxemia i le tino, talu ai ona o le umi umi o le tino o le hypoxia o loʻo faʻatasi

o le gasegase o le fatu tumau (CHF), e taʻitaʻia ai le faʻagasoloina o faiga faʻamalosi ma le tele o le faʻasologa o le amonia i totonu o le manava, le faʻaaogaina o le glutamate i le faiʻai, ma le faʻaitiitia o le galuega o le faamamaina o gaʻo 15, 17.

O le faʻafitauli o le inxication syndrome o loʻo faʻaalia i le itiiti o le encephalopathy hepatic (MPE), lea e faʻaalia mai i le faʻaitiitia o le gaioiga o le psychomotor, o le faʻaitiitia o le faʻatonuga, le lelei o tomai tau afi, ma le leaga o le vaai. O le ata o le falemaʻi o le MPE e le o taimi uma e tosina atu ai le mafaufau o fomaʻi, ae ui i lea, o le MPE e le lelei ona togafitia mo le tolu tausaga i le 60% o maʻi e oʻo atu ai i le gasegase o le hepatic matautia.

O le faʻaitiitia o faʻamatalaga o le inu o le ammonia, ona o lona natura masani, ua maua i le faaaogaina o le tele o fualaau oona: antibiotic - e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o le microflora o le kolo, talatini (lactulose) - e faʻaitiitia ai le faʻavaeina o le ammonia i le kolone ma le L-ornithine-L-aspartate ( Hepa-Merz®) - ma le sini o le faʻaleleia o le metabolism o le amonia 4, 9, 16.

O nei vailaʻau taʻitasi e aoga tele i le faʻaaogaina o le inisua o le faʻamaʻi ma le soona inu, ae ui i lea, i le i ai o togafitiga faʻapitoa o le cardiovascular faigata e ala i le faaletonu o le fatu i tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2, e tatau ona tuʻuina atu i le uluaʻi L-ornithine-L-aspartate, galuega o le faamamaina, o loʻo iai meatotino faʻapitoa o loʻo faʻaalia i luga.

O mea e faʻamaeʻa ai le uluai sauniuniga o le L-arnitine-L-aspartate (Hepa-Merz®) e fesoʻotaʻi ma le faʻamalosia o le Cycle Cycle Cycle Cyurea o Urea (Krebs-Henseleit cycle), lea e tupu i le hepatocytes o le ola, ona o le mafuaʻaga ua liua ai le gaosiga o le nitrogen-containing products decomposition, primarily ammonia i totonu ole Uro-solu tioona - o le oloa autu autu o le metabolism, lea, i le isi itu, ua faʻateleina e gaʻo.

Ornithine o loʻo aofia i le vili o le uurea e pei o se mea (i le tulaga o le citrulline synthesis), faʻapupulaina le gaioiga ma le gaosiga o le enzyme o le carbamoylphosphate synthetase (i lalo o le aʻafiaga o le ammonia ua liua i le carbamoyl phosphate i luma o le acetylglutamic acid, o se faasologa o fesuiaiga mulimuli, o mamanu o le alumini ua amataina lea e mafai ona sao lelei mai le tino.

O le Arginine o loʻo aofia ai foi i le krebs - Hensezeit cycle i le tulaga o le arginine succinate synthesis ma faʻamalosia ai le faʻaleleia o aafiaga o le ornithine i le siosiomaga faataamilosaga o le uruta, e aofia ai i le fusifusia o le ammonia i toto, toto, ma isi mea.

E tusa ai ma faʻamatalaga ua tuʻuina atu, o le sauniuniga Hepa-Merz® e tele auala e faʻaosofia ai

nism: o loʻo i ai le faʻasalaga, faʻamalolo, faʻamaʻi, aafiaga i le gataifale, ma e iai foi le endothelioprotective meatotino, lea e taʻu mai ai le malosi tele o fualaau faʻamaʻi i tagata mamaʻi ma togafitiga faʻapitoa o cardiovascular, ituaiga 2 o le maʻisuka ma le faaletonu o le fatu.

O le faamoemoega o le suʻesuʻega o le suʻesuʻeina lea o le aafiaga o le Hepa-Merz® sauniuniga i luga o le tulaga o le ate, endothelum, mea o le toto o le toto, le tulaga o le toto toto, faailoga o le endotoxicosis, faapea foi le tulaga o le maʻi o maʻi mamaʻi cardiovascular, ituaiga 2 o le maʻisuka ma le faaletonu fatu.

Mea ma metotia

O le mamanu o le suʻesuʻega o le suʻesuʻeina lea o le faʻaogaina o le tulaga o le ate, endothelium, o le eleele o le toto, o le toto toto, faailoga o le endotoxia ao le i faia le sauniuniga a Hepa-Merz®, i le maea ai o le aso muamua (aso muamua o togafitiga) ma le lima (aso lona lima o le togafitiga) fualaau o le 10 ml (1 ampoule).

45 tagata mamaʻi e 60-74 tausaga (o lona uiga o le 68.4 ± 4.2 tausaga) na suʻesuʻeina ma se faʻamaʻi o le maʻi fatu fatu: angina pectoris tumau P - III FC, CHF 11A - PB st. ma le faʻaaogaina o le falemaʻi ile vaega tauagavale (vaega autu), oe na faʻamaʻi ile falemaʻi i le ofisa o le cardiology a le Setete Setete "Gerontology Institute e faaigoaina D.F. Chebotareva NAMS o Ukraine ".

O le vaega muamua (15 tagata gasegase) na maua le togafitiga faʻasolosolo ina ia tusa ai ma fautuaga a le Association a le Ukrainian Cardiology mo togafitiga o le le atoatoa o le fatu, o le vaega lona lua (30 tagata gasegase), e tusa ai ma le mamanu o suʻesuʻega, ar-nitin-aspartate i le ituaiga o infusions i se fua faatatau o le 10 ml 1 le taimi i le aso. O le suʻega na faia i le aso talu ona maeʻa le muamua ma i le faaiuga o le vasega o togafitiga - e lima ni faʻaoga.

O le filifiliga i vaega na faia i luga o le faʻavaeina ma le faʻaeteete o le emenesis, faʻatasi ai ma faʻamatalaga mai falemaʻi o loʻo iai nei, suʻega o meafaigaluega ma suʻesuʻega suʻesuʻe (ECG, echocardiography, toto ma urine tests). O suʻesuʻega a le augasegase o tagata gasegase sa faia e tusa ai ma tulaga faʻamaonia mo suʻesuʻega mo fatuga o fatu fatu ma fatuga o le fatu (Fautuaga a le Ukrainian Association of Cardiology mo togafitiga ma togafitiga o maʻi cardiovascular, Kiev, 2013).

O le tulaga faʻatinoina o le Endothelum (FSE) na iloiloina e le laser Doppler flowmetry (LDF) i luga o le laina eletise laser Doppler le LAKK-2 (Rusia) i le ogatotonu pito tolu o le pito i totonu ole lima.

Na suʻesuʻeina le gaosiga o le platelet toto i le faʻaaogaina o se analyst aggregation laser a le 230LA (Biola, Moscow).

metotia metotia. O le maualuga o le faʻalauteleina ma le faʻaaogaina o le platelet aggregation sa iloiloina.

Na suʻesuʻeina le faʻaaogaina o le toto o le AKR-2 i le 10 s-1, 20 s-1, 50 s-1, 100 s-1, 200 s-1 ma le fuafuaina o le erythrocyte deformability index (IDE) ma erythrocyte aggregation index (IAE). O le erythrocyte index aggregation index na fuafuaina e avea o se suauu eletise o le toto i se fualaʻau vevela o le 20 s-1 ma le viscosity o le toto i le fualaʻau suamalie 100 s-1. O le faʻamaufaʻailogaina o le fua faatatau o le viscosity o le toto i le fualaʻau suamalie o le 100 s-1 ma le fualaʻau vevela 200 s-1.

O le tulaga o le microcirculation o le pusa conjunctiva na suʻesuʻeina e faʻaaoga ai se lama lama TV (Siamani). O faʻamaumauga na faamaumauina e faʻaaogaina polokalame komepiuta faʻaaoga ma mulimuli ane faʻasolosolo faʻamaumauga e faʻaaogaina ai se komepiuta polokalame na atiae e le aufaigaluega a le inisitituti (Pisaruk A.V., Chebotare N. N., 2002).

O suʻesuʻega o le microcirculation na maua mai i le faʻataʻotoga o le morphometric na faʻavasegaina foi, lea na gaosia i luga o le sikuea (Malaya L.T., Volkov V.S., 1977), lea e mafai ai ona faʻamaonia suiga o le microvasculature. Faʻaaogaina o vailaʻau laiti, faʻapea ma suiga o le tino ma suiga i totonu o le tino. O le mea e ese ai, o le vailaʻau vavalalata faʻasalalau, faʻamaufaʻailoga faʻasalalau ma le initaneti, ma le numera atoa o faʻamaumauga, lea e tutusa ma le numera o faʻamaumauga uma, na fuafuaina eseese.

O le maualuga ole mole mole-mole mamafa na fuafuaina e ala i le trichloroacetic acid (TCA). 0.3 moli o le 10% TCA na faaopoopo i le 0.6 moli o le kulimi, fefiloi, faapipiiina mo le 5 min i -20 ° C. Ona faʻatonuina lea mo le 20 minute i le

1700 g. 4.5 ml o vai faʻafefeteina na faaopoopo i le 0.5 ml o le supernatant. O fua faʻatatau na faʻatinoina i le gasologa o le 280 ma le 254 nm. Ma, o le tufatufaina o le faasologa o igoa na fuafuaina e ala i le vavaeina o taunuuga iloga maua i le 280 nm e ala i le fuainumera iloga i le 254 nm. O le aoga masani o le IR e 1.4 cu

O le tulaga o sulu o le tino na iloiloina e ala i faailoilo o le apoptosis index index. Ina ia fuafua le maualuga o apoptosis i le auala annexin, na vavaeeseina ai toto o le toto mononuclei o tagata gasegase i luga o se maliega malie o ficol-urographin (d = 1,077). 105 filifili cellonuonu na filifilia e fuafua ai le igoa apoptosis in index index. Na faʻapipiʻiina se tagata faʻataʻitaʻi i se tasi o masini ma faʻafefiloi i luga o se meaʻai eletise i le 37 ° C mo le 18 itula.

Anexxin apoptosis sa suʻesuʻeina i le cytometa o le PAS (Parteo, Siamani) i le faʻaaogaina o le Kit I Annexin V-FITC Apoptosis Kit I mo apoptosis seti (BD Bioscience Pharmingen, USA).

O faʻamatalaga na maua mai na faʻaaogaina e faʻaaoga ai le poloketi software Statistica 6.0 StatSoft USA. Fuaina o fuainumera o fuainumera ma mea sese (M ± m). O le taua o feeseeseaiga i le va o vaega na iloiloina e le T-test a tamaiti aʻoga mo faʻataʻitaʻiga tutoʻatasi. O le eseʻesega i le p i se mea e taua. E le mafai ona e maua se mea e te manaʻomia? Taumafai le 'auʻaunaga filifilia filifiliga.

E tusa ai ma taunuʻuga na maua, o le muamua muamua o le sauniuniga a Hepa-Merz® na mafua ai ona paʻu tele i le maualuga o enzymes o le ate (Laulau 1).Ma e ui lava o le faʻamaonia o le gasegase o le cytolysis e le o se uiga o togafitiga cardiovascular ma o le maualuga o nei faailoilo i le vaega o suʻega e laʻititi maualuga atu nai lo faʻamaumauga masani, o faʻamaumauga e mafai ona manatu lelei

Laulau 1. O le maualuga o faailoga e faʻamalamalamaina ai le tulaga o le ate i le vaega suʻesuʻe i le taimi o togafitiga ma le uluai L-ornithine-L-aspartate

Faailoga Vaega autu (n = 30) Vaega faʻatusatusa (n = 15)

Aʻo lei togafitiga I le aso muamua o togafitiga I le aso lona lima o togafitiga A o lei togafitiga i le aso lona lima o togafitiga

ALT 48.6 ± 2.3 38.4 ± 1.7 * 27.6 ± 1.6 * 60.55 ± 3.40 53.55 ± 4.60

AUS 41.6 ± 1.6 34.6 ± 2.5 * 27.2 ± 1.1 * 49.55 ± 4.40 45.4 ± 3.7

GGT 72.5 ± 2.3 57.3 ± 2.6 * 46.8 ± 1.7 * 72.9 ± 10.5 63.3 ± 8.3

AL 101.8 ± 9.4 92.3 ± 3.3 71.3 ± 2.1 * 111.8 ± 9.4 95.8 ± 9.9

CRP 6.6 ± 1.4 3.6 ± 0.4 2.8 ± 0.3 * 5.9 ± 0.8 4.6 ± 0.7

Aofaʻiga o protein 72.6 ± 1.4 67.4 ± 2.4 69.4 ± 3.8 71.8 ± 2.4 66.6 ± 3.5

FG 5.1 ± 0.7 4.5 ± 0.3 3.5 ± 0.2 * 4.5 ± 0.3 4.0 ± 0.3

INR 1.6 ± 0.5 1.8 ± 0.3 1.8 ± 0.2 1.4 ± 0.2 1.6 ± 0.2

Ch.48 ± 0.3 4.46 ± 0.30 3.92 ± 0.20 * 4.66 ± 0.30 4.44 ± 0.40

TG 3.2 ± 0.1 2.7 ± 0.2 2.2 ± 0.2 * 3.21 ± 0.30 3.2 ± 0.2

Faamatalaga: * - taua o eseesega i le Le mafai ona e maua mea e te manaʻomia? Taumafai le 'auʻaunaga filifilia filifiliga.

le aafiaga o le fualaau faasaina i luga o le tulaga galue o hepatocytes, o se faaitiitia o le faamalosi i totonu o le vaeluala.

E le gata i lea, e le gata i le togafitiga ma Hepa-Merz®, o le maualuga o fibrinogen, CRP, cholesterol atoa ma triglycerides ua faaitiitia tele (Ripoti 1), lea e faamaonia ai le maualuga o le hepatoprotective ma le anti-inflammatory effective drug.

O le faateleina o le maualuga volumetric o le paʻu o le toto paʻu i le pito i luga o le hypremia faʻamalosi, lea e faʻaalia mai i le muamua muamua ma oʻo atu i aoga taua i le faagasologa o le tagofia o fualaau faasaina, ua faʻamaonia ai se faʻaleleia atili o le vasomotor function o le mimiti ma faʻamaonia le i ai o le endothelioprotective effect o sauniuniga Hepa-Merz® (Laulau 2).

Faatasi ai ma le faaleleia atili o le tulaga o galuega o le mimiti, o le togafitiga ma le sauniuniga a Hepa-Merz® na fesoasoani i le faaitiitia o le viscosity toto, o le tuufaatasiga o gaioiga o le toto ma le faaleleia o le galasticity of their membranes (Table 3).

O suiga ua faaalia i le setete o faailoga o le homeostasis hemovascular e fesootaʻi ma le toe faʻaleleia o le vaega o le molematika plasma, o le vai o meatotino o le toto ma mea puipuia o le mimiti, na avea ma mea e manaʻomia mo le faateleina o le faʻafefe toto o gaʻo ma gaʻo, fuafuaina e le microcirculation index ma capillaroscopy data. O le maualuga ole microcirculation ao le i togafitia togafitiga e 2.6 faʻaleleia, ina ua maeʻa le faʻamaunuʻu muamua i le 3.2 faʻaulu. ma ina ua maeʻa le faagasologa o togafitiga na ausia ai le 3.5 faʻala.

Pusa 2. O le tulaga o loʻo galue ai le moliumene i le taimi o togafitiga i le suʻega suʻega (faʻamatalaga eletise Doppler laser)

Faailoga Vaega autū Faʻavae faʻatusatusaga

Aʻo lei togafitiga I le aso muamua o togafitiga I le aso lona lima o togafitiga A o lei togafitiga i le aso lona lima o togafitiga

PMIS 2.6 ± 0.1 3.2 ± 0.1 * 3.5 ± 0.1 * 2.8 ± 0.2 3.2 ± 0.2 *

PMmax 6.7 ± 0.5 8.3 ± 0.4 * 10.8 ± 0.4 * 7.33 ± 1.50 8.6 ± 1.5

Faamatalaga: * - taua o eseesega i le Le mafai ona e maua mea e te manaʻomia? Taumafai le 'auʻaunaga filifilia filifiliga.

100 s-1 3.6 ± 0.2 3.5 ± 0.1 3.14 ± 0.10 * 3.6 ± 0.2 3.5 ± 0.2

50 s-1 3.8 ± 0.1 3.75 ± 0.10 3.35 ± 0.20 * 3.8 ± 0.2 3.7 ± 0.1

20 s-1 4.11 ± 0.20 4.0 ± 0.2 3.59 ± 0.20 4.07 ± 0.20 3.97 ± 0.10

10 s-1 5.6 ± 0.2 4.16 ± 0.20 3.75 ± 0.10 * 4.13 ± 0.10 4.13 ± 0.20

IDE 1.03 ± 0.01 1.04 ± 0.01 1.05 ± 0.02 * 1.03 ± 0.10 1.04 ± 0.10

IAE 1.16 ± 0.02 1.13 ± 0.10 1.11 ± 0.03 * 1.16 ± 0.10 1.13 ± 0.10

Faamatalaga: * - taua o eseesega i le Le mafai ona e maua mea e te manaʻomia? Taumafai le 'auʻaunaga filifilia filifiliga.

Mafaufau i le mea moni o le le atoatoa o le erythmic e mafua mai i le maliu o tagata mamaʻi ma le fatuga o le fatu, o le faateleina o le fua o le microcirculation o loo matauina i le taimi o le togafitiga ma Hepa-Merz® ua faaalia ai le faateleina o le numera o lela mumu e alu i le iunite i taimi taitasi tisipenisione, faʻamaonia le mafai ona faʻaleleia metotia faʻasolosolo i totonu o masini, e le gata ona o le auai o vaega o le vailaau faʻasaina i vaʻalele, ae faʻapea foi i le fesoʻotaʻiga ma le faʻaopoopoga o le faʻamaʻiina o le okesene i ma gaʻo kulupu ma gaʻo.

O le faaitiitia o le maualuga o le hypoxia ma le faaleleia o le tulaga o le hepatocytes i le taimi o le togafitiga ma le uluai L-ornithine-L-aspartate na fesoasoani e faaitiitia ai le matuia o le inu oona, e pei ona molimauina e le malosi o mole mole-mamafa (MSM): ao lei togafitiga, o le maualuga o MSM280 0.346 i. u., ma a uma ona pasia le vasega - 0,3004 at. u.

O le suʻesuʻega o le maualuga o le MSM254 na faʻaalia ai le malosi o suiga e pei o le MSM280, peitai, o suiga na sili atu ona faʻailoaina ma ina ua maeʻa togafitiga ua faʻaititia le maualuga o le MSM254 i le tau faʻatonutonuina. O le mea lea, o le maualuga o le MSM254 aʻo leʻi togafitiga e tutusa ma le 0.522 cu, ma a maeʻa togafitiga - 0.417 cu .

E pei ona e iloa, o le tino autu o le maliu o le cell i le le tumau o le hypoxia ma le inupia o apoptosis. E manino lava o le faʻaleleia atili o le toto aʻo faʻaitiitia le maualuga o le inu oona ma le aʻafiaga o aʻafiaga saoloto e maua ai tuutuuga mo le faʻaleleia o le gafatia o le tino, lea e faʻaalia ai ia lava

0,45 0,4 0,35 0,3 0,25 0,2 0,15 0,1 0,05

A o le togafitiga, 280 nm

Ata 2. O le maualuga o le MCM280 o loʻo i ai faʻamalosi amino faʻamalosi i le toto toto o tagata gasegase sa togafitia e faʻaaoga ai le uluai L-ornithine-L-aspartate

Aʻo lei togafitiga 254nm

Ata 3. O le maualuga o le MSM e le o iai ni vailaʻau amino aromasani i le toto toto o tagata matutua ma gasegase o le gaʻo na togafitia i le faaaogaina o le uluai L-ornithine-L-aspartate

Laulau 4. Faʻailoga o le capillaroscopy o le pusa conjunctiva i tagata suʻesuʻe i le taimi o togafitiga, e aofia ai le uluai L-ornithine-L-aspartate

Faailoga Vaega autū Faʻavae faʻatusatusaga

Aʻo lei togafitiga I le aso lona lima o togafitiga Aʻo leʻi togafitiga I le aso lona lima o togafitiga

Faʻamaumauga o fesoʻotaʻiga lautele 10.53 ± 0.20 9.03 ± 0.20 * 11.03 ± 0.30 10.78 ± 0.20

Extravascular conjunctival index 1.00 ± 0.01 1.10 ± 0.01 * 1.10 ± 0.01 1.10 ± 0.01

Faʻafesoʻotaʻi o le conjunctival index 3.71 ± 0.10 1.71 ± 0.20 * 3.82 ± 0.10 3.79 ± 0.10

Tusitusia lautele 15.43 ± 0.50 12.27 ± 0.22 * 15.11 ± 0.50 15.21 ± 0.40

Diamita o arterioles, μm 10.04 ± 0.20 11.57 ± 0.10 * 9.7 ± 0.3 10.5 ± 0.5

Diamita o venules, μm 29.3 ± 0.4 27.6 ± 0.5 * 29.3 ± 0.4 28.9 ± 0.2

Arterio-vailaʻau faʻatele 0.41 ± 0.01 0.44 ± 0.01 * 0.42 ± 0.01 0.42 ± 0.01

Numera o capillaries galue i 1 mm2 8.0 ± 0.1 8.0 ± 0, 2 8.0 ± 0.1 8.0 ± 0.1

Manatua: * - taua o eseesega u i E le mafai ona e maua le mea e te manaʻomia? Taumafai le 'auʻaunaga filifilia filifiliga.

E mafai o le faʻamaoniga mulimuli lenei o le faʻamaoniga o le mafai ona lelei

Aʻo leʻi faia togafitiga Faʻamamaga

I Apoptosis Papoptosis ind.

Ata 4. O le maualuga o suauu toto apoptotic o tagata gasegase e faʻaaoga le uluai L-ornithine-L-aspartate

Aʻo leʻi faia togafitiga Faʻamamaga

Ata 5. O le maualuga o le IIA o sela o le toto o tagata gasegase na togafitia i le faaaogaina o le uluai L-ornithine-L-aspartate

le aʻafiaga o fualaau faasaina i luga o le soifuaga ola o lenei vaega o tagata gasegase.

O lenei faaiuga e lagolagoina e se faʻaleleia atili i le tulaga o le falemaʻi o tagata suʻesuʻe. O lenei mea ua molimauina i le faateleina o le suega o suesuega i le 6-minute savali, o le faaitiitia o le umi o le suʻesuʻega ma le numera o extrasystoles e tusa ai ma le siakiina o ECG i aso taitasi, faapea foi le faaitiitia o le togi o le fesili a Minnesota e iloagofie ai le ola o tagata mamaʻi (Laulau 5).

O taunuʻuga o le suʻesuʻega ua faʻaalia ai le faufautua o le aofia ai ole vailaʻau Hepa-Merz® i le togafitiga o tagata mamaʻi ma le faʻaleagaina o le cardiovascular ma le ituaiga o maʻisuka ituaiga 2.

O taunuʻuga na maua mai e faʻamaonia ai le ono mafai ona maua le faʻamalosi o le sauniuniga Hepa-Merz® i vaivaiga o le ate i tagata gasegase e maua i le maʻisuka cardiovascular ma ituaiga 2.

O le maualuga o le suega o suʻesuʻega ma le 6-minute savali i le 10%, o le faʻaitiitia o le umi o suʻesuʻega e 68% ma le numera o extrasystoles e tusa ai ma le siakiina o ECG i le sili atu i le 100%, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o le togi o Minnesota e faʻamaonia ai le lelei o le olaga maʻi.

O le aoga ole suʻesuʻega o Hepa-Merz® ua faʻamaonia e ala i suiga o faailoilo ole tulaga o le ate (faʻatusatusa i uluaʻi fuainumera) ma le lima aso o le togafitiga o le 10 ml (1 ampoule i le aso): o le faʻaitiitia o le ALT e 44%, AST - e 35%, GGT - e 37 %, Alkaline phosphatase - e 30%, CRP - e 230%, FG - e 32%, o le siʻitia i le INR e le 12%, o le faʻaitiitia o le cholesterol atoa e 19%, ma le triglycerides e 32%.

O le mafai ona i ai le puipuiga o le endothelial o le sauniuniga a Hepa-Merz®, o le aafiaga i luga o le microcirculation ma le faʻalauteleina o le toto o le toto o gaʻo ma gaʻo ua faʻamaonia e le faateleina o le toto toto lele i le 20-25%, o le faʻaitiitia o le viscosity toto,

Laulau 5. Faʻalelei o faʻamaoniga o le lelei o le ola i lalo o le faʻamalosi o togafitiga

Faailoga Vaega autū Faʻavae faʻatusatusaga

Aʻo lei togafitiga I le aso lona lima o togafitiga Aʻo leʻi togafitiga I le aso lona lima o togafitiga

MO QL, score 227.4 ± 12.2 246.3 ± 7.2 * 211.03 ± 6.39 219.78 ± 3.20

Faataʻitaʻi i le 6 min. savali, m 74.3 ± 2.2 79.4 ± 1.2 * 74.8 ± 3.5 75.3 ± 4.2

Umi o le suʻesuʻega i aso taitasi, min 22.3 ± 0.7 15.3 ± 1.2 * 25.3 ± 2.3 21.3 ± 1.9

Le numera o le tele-systoles / aso 1380.4 ± 12.7 648.4 ± 3.4 * 1521.4 ± 8.7 1422.4 ± 6.7

Le numera o suprasventives / aso 2648.4 ± 14.3 748.4 ± 12.7 * 3248.8 ± 9.3 1355.4 ± 25.1

Faamatalaga: * - taua o eseesega i le Le mafai ona e maua mea e te manaʻomia? Taumafai le 'auʻaunaga filifilia filifiliga.

erythrocytes ma se faʻaleleia atili o le galasticity oo latou membranes e tusa ma le 20-35%. O lenei mea na mafai ai ona faateleina le faʻafefe o toto totoga o okeni ma masini, e faʻatusatusaina i le numera o le microcirculation ma le capillaroscopy data. O le faateleina o le microcirculation na faateleina ina ua maea le muamua muamua e 19% ma i le aso lona lima o togafitiga - e 26%.

O le maualuga o le inu oona i le taimi e faaaoga ai le fua faatatau o le Hepa-Merz®, 10 ml i le aso i le aso, na faaititia e le 12%, lea e faʻaalia ai le faʻaitiitia o le hypoxia ma le faʻaleleia atili i le tulaga o le hepatocytes. E faʻamaonia ai foi le mafai ona faʻaaogaina metabolic process in tissues, e le gata ona o le auai o vaega o le sauniuniga Hepa-Merz® i taimi o gataifale, ae faʻapea foi i le fesoʻotaʻiga ma le faʻaopoopoga o le gaosiga o le okesene i gaioiga o le ischemic ma gaʻo.

I le taimi o togafitiga faʻatasi ai ma Hepa-Merz®, o se faʻaitiitia iloga o le apoptosis o le mononuclear cells, e pei o se apoptosis faʻamaonia le mafai gafatia o le masini, e tusa ma le 30% na maitauina.

Talu ai ona o le aoga ole aoga o le Hepa-Merz® sauniuni e amata mai i le muamua muamua, o tagata mamaʻi e maua i le cardiovascular pathology e mafai ona faatonuina i se aso puupuu o le fualaau faasaina i aso taitasi o le 10 ml i le aso mo aso e lima o le togafitiga ma le toe faʻafeiloaʻi i le pepa o le uluaʻi kopi L -ornithine-L-aspartate.

1. O le muamua muamua o le sauniuniga o Hepa-Merz® e mafua ai le paʻu tele i le maualuga o enzymes o le ate.

2. Faʻasaga i tua o togafitiga faʻatasi ai ma Hepa-Merz®, o le maualuga o fibrinogen, CRP, cholesterol atoa ma triglycerides e faʻaitiitia ai, e faʻamaonia ai le maualuga o le hepatoprotective ma le anti-inflammatory effectiveness of drug.

3. O le maualuga o le inu oona pe a faʻaaoga le fua faʻasologa ole togafitiga ole Hepa-Merz® ua faʻaititia e le 12%, o loʻo faʻaalia ai se faʻaitiitia o le hypoxia ma le faʻaleleia atili ile tulaga o le hepatocytes.

4. Faʻatasi ma le tuanaʻi o togafitiga ma le Hepa-Merz®, o loʻo i ai se faʻaitiitia iloga o le apoptosis o le mononuclear cells, ma le faʻamaufaʻailoga o le apoptosis o loʻo faʻamalamalamaina le mafai gafatia e oo atu i le 30%.

1. Mubarakshina O.A. Hepatoprotectors: uiga faʻatusatusa ma vaega o le aoga faʻaaoga // Medical Herald. - 2008. - Nu. 34.

2. Shackled S.V. Falemaʻi faʻasoifua maloloina o le hepatoprotectors // Faiaʻoga. - 2002. - Nu. 3.

3. Perederii V.G., Chernyavsky V.V., Shipulin V.P. Le faʻatusatusaina o le faʻamaonia o le hepatoprotectors

faʻatasi ai ma faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi pipisi // Suchasna gastroenterology. - 2008. - Nu. 3. - S. 81-83.

4.Arab J.P., Candia R., Zapata R. et al. Faʻafoega o le faʻamaʻi o le gaʻo susu: o se faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga ole falemaʻi // World J. Gastroenterol. - 2014 .-- 20 (34). - 12182201. Tui: 10.3748 / wjg.v20.i34.12182.

5. Bass N. M., Mullen K. D., Sanyal A. et al. Rifaximin togafitiga i le encephalopathy o le hepatic // // The New England Journal of Medicine. - 2010 .-- 362 (12). - 1071-1081.

6. Clark J.M. O le faʻamaʻi pipisi o faʻamaʻi leʻo leʻo leʻo i tagata matutua // J. Clin. Gastroenterol. - 2006 Mati - 40, Oloa. 1.- S5-10.

8. Farrell G.C., Larter C.Z. Oona e le o le manava o le ate: mai steamosis i le cirrhosis // Hepatology. - Fepuari Fepuari - 43 (2, Oloa 1). - S99-S11.

9. Jalan R., Wright G., Davies N.A., Hodges S.J. L-Ornithine phenylacetate (OP): o se togafitiga mo le hymonemia ma le hepatic encephalopathy // Med. Vaʻaiga. - 2007. - 69. - 1064-69.

10. Leise M, Poterucha J., Kamath P. Puleaina o le Hepatai Malamalama i le Falemai // Fale. Faʻaaliga. - 2014 .-- 89 (2). - 241-253.

11. Malaguarnera M., Gargante M.P., Cristaldi E. et al. Ace-Tyl-L-carnitine togafitiga i ni siama faʻamaʻi faʻasalalau // Toto Fomai ma Faʻasaienisi. - 2008 .-- 53 (11). - 30183025.

12. McPhail M., Leech R., Grover V. et al. Faʻataʻitaʻiga o le faʻafouina o le neural i le togafitiga o le encephalopathy hepatic // Neurology. - 2013 .-- 80 (11). - P. 1041-1047.

13. Miyake M., Kirisako T. Faʻasalaga faʻasolosolo lelei o aʻafiaga o le L-ornithine i luga o faʻamaʻi ma le lelei o le moe i tagata faigaluega maloloina Nutr. J. - 2014 .-- 13 .-- P. 53-55.

14. Neuschwander-Tetri B.A., Caldwell S.H. Nonatocoholic steatohepatitis: Aotelega o le AASLD Single Topic Conference // Hepatology. - 2003 .-- 37 (5). - 1202-1219.

15. Ong J.P., Elariny H., Collantes R. et al. Predictors o le steatohepatitis ma le fibrosis maualuga e le o le totolo ma le maualuga o le fibrosis i tagata gasegase tuga leaga // O. Surg. - Mati 2005 - 15 (3). - 310-5.

16. Rinella M.E. O le faʻamaʻi o le gaʻo susu e le o le manava: o se iloiloga faʻapitoa // JAMA. - 2015 Iuni 9. - 313 (22). - 2263-73. doi: 10.1001 / jama.2015.5370.

17. Sharma P., Sharma B.C., Puri V., Sarin S.K. O le igoa lauiloa o le faʻataʻitaʻiina o le faʻataʻitaʻiina o le lactulose ma faʻataʻitaʻiga i le togafitiga o le lesepeti o le hepatitis // European Journal of Gastroenterology and Hepatology. - 2008 .-- 20 (6). - 506511.

18. Skowronska M., Albrecht J. Suiga o le toto puipui o le faiʻai e galue i le hymoramemia // Neurotox. res. - 2012 .-- 21 (2). - P. 236-244.

19. Thompson J.R. Taʻiala mo togafitiga mo le faʻamaʻi o le hepaticia // Pharmacotherapy. - 2010 .-- 30 (5). - 4S-9S.

20. Zhang Y., Janssen P., WinglerK. et al. Faʻaaogaina o le endothelial nitric oxide synthase: se laasaga fou o le togafitiga cardiovascular // Am. J. Physiol. Heart circ. Physiol. - 2011. - 301. - H634-H646.

Mauaina 11/20/15 U

Zharnova V.Yu., 1grunova K.N., Bodretsky L.A., Chizhova V.P., Samots I.A., Butinets J.S., Galetsky A.Yu., Benkovska M.M., Tabakovch-Vaceba V.A. DU "Nstitutgerontologi''m. D.F. Chebotaryova NAMS o Ukraine ", Metro Kiv

TULAGA FAʻAVAE O LE L-ORSTINCH ASHPARTOU I ONA VAEGA I3 INTEGRATED CARDUVASCULAR

PATHALOPEUS I LE CHURCH DIABETES TYPE 2

Aotelega O le tusitusiga e tuʻufaʻatasia i mea inu e le inu ava! gaʻo! lala o kuki e pei o se tamaititi ua faatelevaveina i tagata gasegase i3 ma togafitiga faafomaʻi o le cardiovascular ma le maʻisuka ituaiga 2. Aumai le sauniuni ile Gepa-Merz® i le tulaga o le ogaumu, endothelum, toe faʻafouina toto, toto toto toto, marceri endotoxemia ma le tolauapiga pito sili! Category 'Paschentav. Faʻamau iʻuga e ala i le faʻamaonia e mafai ona e faʻaaogaina le sauniuniga Hepa-Merz® i le robot faʻatafunaina o le ogaumu i le paschatna i3 faʻatasi ai ma maʻi faʻapitoa o le cardiovascular ma le maʻisuka ituaiga 2.

Kro40Bi upu: maʻisuka o le cerebral, maʻi fatu cardiovascular, sepatoprotector, non-alcoholic fat twig o le ogaumu.

Zharynova V.Yu., IhrunovaK.N., Bodretska L.A., Chyzhova V.P., Samots I.A., ButynetsZh.S., HaletskyiA.Yu, Benkovska N.N., Tabakovych-Vatseba V.O. Faalapotopotoga a le Setete "Institute of Gerontology e faaigoa i le D.F. Chebotariov o le National Academy of Sciences Sciences of Ukraine ", Kyiv, Iukureini APPLICATION OF THE L-ORNITHINE ORIGINAL-L-ASPARTATE IN PATIENTS WITH COMPLEX CARDIOVASCULAR DISIMAY AND TYPE 2 DIABETES MELLITUS

Aotelega O le tusiga o loʻo tagofia ai le togafitiga o faʻamaʻi leʻo leʻo leʻo faʻamaʻi e avea o se faʻalavelave i tagata gasegase e maua i le maʻi cardiovascular ma le maʻisuka ituaiga 2. O faʻamatalaga mai suʻesuʻega e uiga i le aafiaga o Hepa-Merz® i luga o le tulaga o le ate, endothelium, le faʻaleagaina o le toto, o le tulaga o le capillary circulation, endotoxemia markers ma le tulaga o le falemaʻi i nei maʻi. O mea na maua e faʻamaonia ai le mafai ona maua le faʻamalosi a Hepa-Merz® i faʻafitauli o le ate i tagata gasegase e maua i le maʻi cardiovascular ma le maʻisuka ituaiga 2.

Upu autu: maʻi o le maʻisuka, maʻi fatu cardiovascular, hepatoprotectors, faʻamaʻi le gaʻo gaʻo.

Hepa Merz mo le maʻisuka: togafitiga o le maʻi suka

Mo le tele o tausaga e tauivi ma le DIABETES e aunoa ma se taumafaiga?

Ulu o le Inisetiute: "O le a e maofa i le faigofie o le togafitia o le maʻisuka i le ave i aso uma.

O le maʻisuka o le hepatopathy e mafai ona tupu i se tagata e mafatia i le maʻi suka o le ituaiga muamua po o le lua. Mo le togafitiga o le hepatopathy, o le fualaau faasaina Hepa Merz e faʻaaogaina.

I le iloiloina e ala i iloiloga e uiga i lenei fualaau faasaina, e matua aoga lava i togafitiga o togafitiga. O le tau masani o le fualaau faasaina e tusa ma le 3,000 rubles.

O analogues o le vailaʻau o Ornicketil ma Ornithine.

Tina ma le lactation

O le faʻaaogaina o le ademetionine i tulaga maualuga i le tolu masina o le maitaga e le mafua ai ni faʻafitauli le talafeagai.

O le faʻaaogaina o le Heptral ® fualaau i le uluaʻi masina muamua o le maitaga ma le taimi o le fafagaina e mafai ona mafai pe a fai o le aoga aoga i le tina e sili atu i le lamatiaga i le tamaititi poo le tamaititi.

Faatonuga faapitoa

Ona o le malosi o le fualaau faasaina, e le fautuaina e faʻaaogaina ao lei moe.

Pe a faʻaaogaina le fualaau oona Heptral ® i tagata maʻi ma le cirrhosis o le ate e le o le tala o le hyperazotemia, o le mataʻituina lelei o le mea oona i totonu o le toto e tatau. I le taimi o le faaumiumi togafitiga, e tatau ona fuafua le mea o loʻo i totonu ole urea ma le creatinine i le toto toto.

Ademethionine e le fautuaina i tagata gasegase i maʻi pipili. E i ai lipoti o le fesuiaiga o le atuatuvale i le hypomania poo le mania i tagata mamai o loʻo faʻafeiloaʻi.

O tagata maʻi e iai le atuatuvale e tele le lamatiaga o le ola ma isi mea leaga ogaoga na tutupu, o le mea lea, i le taimi o togafitiga ma le ademetionine, e tatau i tagata gasegase ona vaavaaia i taimi uma e togafitiga ma togafitia uiga o le atuatuvale. E tatau i tagata maʻi ona logoina le fomaʻi pe afai e le faʻaitiitia pe faʻalavelave foi a latou faʻalogona o le faʻalogona o le ademetionine.

E i ai foʻi lipoti o se faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi poʻo le faateleina o le popole i tagata gasegase e maua le ademetionine. I le tele o tulaga, e le manaʻomia le faʻaaogaina o le togafitiga, i nisi o tulaga na mou atu le tulaga popolevale ina ua maeʻa le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le faʻamaʻi poʻo le faʻamaloloina o fualaau faasaina.

Talu ai ona o se faaletonu o le cyanocobalamin ma le folic acid e mafai ona faaitiitia ai le mea o le ademetionine i tagata mamaʻi e ono lamatia (faatasi ai ma le anemia, maʻi o le ate, ma le maitaga poo le ono le maua o le vitamin deficiency, ona o isi faamaʻi poo mea taumafa, faataitaiga, vegetarians), e tatau ona mataitu le vitamini i le plasma toto. Afai e le maua se faaletonu, e fautuaina le ave o le cyanocobalamin ma le gaʻo siaki aʻo lei amataina togafitiga ma le ademetionine poo se aso e tasi i le ademetionine.

I le suʻesuʻeina o le tino, o le faʻaaogaina o le ademetionine e mafai ona saofagā i le faia o se filifiliga sese o se faailoga o le homocysteine ​​maualuga i totonu o le toto. Mo tagata mamai e talia le ademetionine, e fautuaina e faʻaogaina metotia le faʻaogaina o suʻesuʻega e faʻamaonia ai mea e maua i le homocysteine.

Aafiaga i luga o le malosi e ave ai se taavale ma galue i auala

O nisi tagata gasegase e mafai ona maua le valea aʻo ave Heptral ®. E le fautuaina le aveina o se taavale ma galue i masini aʻo gaosia le vailaʻau seia vagana ua mautinoa e le maʻi o le togafitiga e le afaina ai le mafai ona auai i lenei ituaiga o gaoioiga.

O a mea o le hepatoprotectors?

I le taimi nei, o loʻo i ai le faʻavasegaga lenei o laulau, pe a ave, o le ate ua manatu e toe faʻafoisia:

  • phospholipids,
  • amino acids
  • vailaau manu
  • talo
  • togafitiga
  • homeopathic remedies
  • Meaʻai taumafa.

Ae e tusa lava po o le a le tele o tagata maʻi e fesili, o le a le fualaau aupito sili ona aoga mo le faaleleia o le faatinoga, mo le tausia ma le togafitia o le ate, o se vailaau lelei e mafai ona toe faaleleia ai tino ate vave vave ma lelei, ae.

I le avea ai o se tulafono, o le faʻaaogaina o nei vailaau faʻamalosi e faʻataunuuina i le taimi atoa seia oʻo ina matauina se faʻaleagaga o se vaega taua o le ate o le tagata ma o loʻo i ai se faʻalavelave faʻalauiloaina i sea tulaga.

Eseese o fualaau o le hepatoprotective

I le taimi lava e tasi, o tagata maʻi e manaʻomia le puipuiga o le ate pe a ave vailaau faʻamaʻi, poʻo i latou e fiafia i le auala e lagolago ai le ate i le taimi e taumafa ai le ava malosi, e tatau ona malamalama o le faʻaaogaina o se vailaau e tasi le taimi e uma ai le ava malosi, fualaau oona, meaʻai, e le galue lava . O le mea lea, e sili atu le aua nei togafitia le ate, ona o le tagata o le hepatoprotective ua na o se vailaau fesoasoani i vailaau faafomaʻi, ma e na o se fomaʻi e tatau ona filifilia po o le fea o fualaau faasaina e sili atu ma le auala e togafitia ai.

O le a le taimi e tatau ai ona ave faʻamaʻi faʻamaʻi ma o le a?

Faʻataʻitaʻiga faʻasoifua maloloina faʻaonapo nei o loʻo ofoina atu se lisi tele o fualaau oona mo le ate, o faʻamaʻi pipisi.

O loʻo i ai foi ni faʻaleleia fou o le hepatoprotectors, ma o le lisi e lautele foi. E tatau ona manatuaina o se vailaʻau faʻapitoa e masani lava ona faʻateleina i lo tatou atunuu, o togafitiga o le ate ma vailaʻau e taugofie, ae e le o se mea e tupu i taimi uma pe a maeʻa le faʻaleleia.

Feeseeseaiga e uiga i mea e lelei mo le ate, ma pe talafeagai i ia vailaau, na faia i le va o fomaʻi mo se taimi umi. Ae i le taimi nei, o nei fualaau oona ua faatonuina e fomaʻi mo ia faamai ma tulaga:

  • Gasegase faʻamaʻi pipisi - faʻamaonia pe afai e le aoga le togafitiga antiviral, pe iai foi mafuaaga e le mafai ai ona togafitiga. O nisi taimi e faatonuina mo le puipuia o gasegase o togafitiga faigata. Ua faatonuina i latou e tusa lava pe o tiga le ate i le hepatitis C.
  • O le faʻamaʻi pipisi o le hepatitis, lea e iai se taufaʻatau o le liver cirrhosis - o le toe faʻaleleia o le ate e mafai ona mafai pe a vavala le tagata i le ava malosi ma e le inu ava. Afai e te ave ia hepatoprotectors e tutusa ma le ava malosi, o le a leai se aoga. I le inu malosi, o le faʻamaʻi o le ate e le mafai ona togafitia togafitiga sili ona lelei.
  • O le gasegase o le ate (e le aʻafia i le ava malosi) - atiina ae i le lapisi, ituaiga 2 maʻisuka. Faʻatasi ai ma lenei faʻamaʻi, o gaʻo gaʻo e fausiaina i totonu o le ate, ma o le taunuuga e faasolosolo malie malie ai. I lenei tulaga, e taua le ave o faʻamaʻiloga faʻapitoa i togafitiga faʻapitoa - e tatau ona e mulimuli i se meaʻai, faʻaitiitia le mamafa, faamalositino, faʻaaoga vailaau anti-suka suka ma le lower cholesterol.
  • Hepatitis officinalis, ulioria cirrhosis - o fualaau oona e faaaoga i togafitiga faʻapitoa. O se taumafataga mo faʻamaʻi pipisi o le hepatitis e taua foi.

O lea, e tatau ona malamalama o ia vailaʻau mo togafitiga e leai se toe faʻaleleia, pe afai e te le faatapulaaina le taumafaina o le ava malosi, aua le mulimuli i se meaai. E tāua foʻi le tuʻuina atu o togafitiga talafeagai mo maʻi uma, faʻatasi ai ma maʻi o le ate, e masani lava ona faʻavaivaia galuega a le gall vess ma le pancreas.

O fea o nuʻu o loʻo togafitia ai faʻamaʻi?

E tatau ona amanaia, ave soʻo se sui o le hepatoprotective, o lenei vasega o vailaʻau e maua na o Rusia, faʻapea foi i isi atunuu CIS. O se lisi o lenei vasega o vailaʻau o loʻo misi i Europa ma Amerika.

E le o aofia ai i totonu o le lisi o vailaʻau o loʻo faʻaaogaina mo maʻi o le ate, talu ai e leʻo faʻamaoniaina o nei fualaau oona e aoga.

E seasea, i nisi o atunuu, o nei fualaau oona e faʻaaogaina e avea o meaʻai. O se mea manaia e faapea, o le kamupani mai Farani, Sanofi, o se tasi o gaosiga o oloa Essentiale, e auina atu le tele o lenei vailaau faasaina i atunuu CIS, talu ai e leai se manaʻoga i soo se mea i le lalolagi.

O le mea lautele, e taua le malamalama o le fale faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa o vailaau faʻaonaponei o se gaioiga sili ona aoga, o le mea lea, ei ai tauvaga ma suʻesuʻega faʻaleaganuʻu mo le lelei o fualaau. O le mea lea, e matua faigata lava ona malamalama pe a aoga le vailaʻau, ma pe fia. O le faʻamatalaga o vaega taʻitasi o fualaau faasaina e taʻu mai ai se manatu lelei ma le le lelei e uiga ia i latou mai i faʻavae eseese.

Ina ia filifilia togafitiga sili mo togafitiga o le ate, e taua tele le amanaia o manatu o le fomai. O ia lea e tatau ona filifili mulimuli ane le igoa o papa maʻa mo togafitiga. I le taimi lava e tasi, o le tau o fualaau oona mo le ate e le o taimi uma e faia ai se matafaioi taua.

Telefoni phospholipids

Aʻo leʻi aveina soʻo se phospholipids talafeagai, o le a, e tatau i se fomaʻi ona faʻamatala i le tagata maʻi. E taua le mafaufau o le tau o phospholipids e manaʻomia e maualuga tele.

Afai e te talitonu i faatonuga ma faʻatau pisinisi e taʻu mai pe faapefea ona lagolago le ate i le hepatitis C, ona faʻaaogaina lea o phospholipids i le togafitiga o le hepatitis - mea oona ma le ava malosi, faʻapea foʻi ma le faʻamaʻi pipisi. Ae o le mea moni, o loʻo i ai manatu eseese e uiga i le auala e faia ai e tagata faʻapitoa.

O lea, o faatonuga mo nei vailaʻau e faailoa ai o phospholipids taua e maua mai le soya, o vaega ia o le pa puipui o hepatocytes.

O la latou faiga o gaioiga e pei ona taua i lalo: phospholipids e ulufale i le lipid layer o puipui o sela ua faaleagaina ma faaleleia a latou galuega.

O nisi tagata gasegase e talitonu o le phospholipids e tatau ona toe faʻaleleia ai le ate, ae o le mea moni e na o le mafai lava ona faʻaleleia le tulaga o pa puipui.

Afai e ave e se tagata ni phospholipids, ona i ai lea o se faaitiitia o le malosi o le ate, faateleina ai le gaoioiga o le enzyme, ma o meatotino o le talo. Ina ia maua le taunuuga, e tatau ona e inuina pusa mo se taimi umi lava - a itiiti ifo ma le ono masina.O le tele o aafiaga e matauina pe afai o injections o le Essential Forte o loʻo faʻafoʻosaʻoina.

Pe a faʻaaogaina le phospholipids, o le avanoa o se tali i le a-interferon e faʻapupulaina (pe a fai o le faamaʻi hepatitis C).

Ae ui i lea, ei ai manatu le lelei e uiga i nei vailaau. Aemaise lava, i le 2003, na faia ai se suʻesuʻega i le Iunaite Setete e leʻi fuafuaina ai le lelei o nei fualaau oona i le galuega o le ate. E le gata i lea, sa maua e saienitisi e faapea, i le togafitia o le fiva samasama - gasegase ma le tumau, o le mumu o le mumū, talu ai o fualaau oona i totonu o lenei vaega e leai ni mea faʻaaogaina, ma o le pusa o le pusa.

E faavae i luga o nei suʻesuʻega, o le filifiliga o fualaau faasaina o lenei ituaiga mo togafitiga o le fiva samasama viral o le filifiliga sese lea.

O loʻo i ai foi faʻamaoniga e faʻapea o eseese vitamini B o loʻo i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Essliver Forte, e le fautuaina e ave i le taimi e tasi.

O nisi punaoa na fai mai o fualaau e pei o Essentiale e le mafai ona ulu i le ate, tufatufa i le tino atoa. E fautuaina e ave eseese vitamini B i totonu o fualaau, o igoa o fualaau faasaina e mafai ona maua mai lau fomaʻi.

O le mea lea, o le togafitiga o faʻamaʻi ate ma nei fualaau faasaina atonu e le aoga. I le taimi lava e tasi, o le tau o fualaau o le hepatoprotective e matua maualuga: afai e te ave capsules mo le masina e tasi, o le tau o togafitiga e tusa ma le 3000 rubles.

O le mea lea, o le faʻaaogaina o nei auala i nei ona po, e maua ai e le tagata gasegase le lelei atoatoa. Ma o tagata e maua i le hepatitis (o se tino galue o le maʻi) e manaʻomia ona ave ma le faaeteete.

Faamatalaga lautele

O vailaʻau e maua ai se aafiaga lelei i le gaioiga o le ate ma saofagā ai i lona toe faʻaleleia o faʻamaʻi pipisi.

O fualaau faasaina, o se lisi o le a tuuina atu i lalo, puipuia lelei le tino mai:

  • faʻamalosi fualaau
  • faʻafeiloaʻi i mea oona
  • ava malosi.

O le faʻaaogaina o nei mea e mafai ai e oe ona faaleleia le metabolism. Latou te faʻamautinoa le lelei o sosoʻo ate. O le mea lea, o le galuega autu o fualaau o le puipuia o le tino mai aafiaga le lelei o le tele o mea leaga.

Ua faʻatuina e le au faʻafofo o vailaʻau faʻapitoa le tele o ituaiga hepatoprotectors. O le lisi o fualaau faasaina e tatau ona vaeluaina e tusa ai ma le mataupu faavae o le faatinoga ma le tuufaatasiga. Ae peitai, o nei vailaau uma e aoga i le ate. Ae e tatau ona na o le maea ai o feutagaiga ma se fomaʻi.

E le gata i lea, e taua tele le malamalama: e le mafai e le hepatoprotectors ona puipuia atoatoa le tino mai le afaina o le ava. Pau lava le auala e puipuia ai le aʻafiaga o aʻafiaga o le puipui lea o le tino mai mea inu ava malosi.

E le gata mo togafitiga, ae faʻapea foʻi mo faamoemoega faʻasolosolo, faʻamaʻi faʻamaʻi (vailaʻau).

O le lisi o vailaʻau o aofia ai i totonu o lenei vaega o loʻo i ai faʻamatalaga lautele lautele mo le faʻaaogaina:

  1. Fautuaina e faʻaaogaina mo tagata o loʻo masani ona fegalegaleai ma vailaʻau, eletise, mea vevela.
  2. O nei vailaʻau e aoga tele mo tagata matutua, aua o latou ate e masani ona manaʻomia le lagolago faafomaʻi.
  3. I le faaopoopo atu i ai, o nei tupe e aoga i le tau faasaga i faʻamaʻi o le mea o loʻo i ai meaʻai, piliati tract.

Ae aupito sili ona taua - e tatau ona tatou manatua e mafai ona faʻaaogaina ia hepatoprotectors pe a uma le tofiaina o se fomaʻi.

Mataupu autu

E tatau ona manatua e iai le tele o ituaiga o hepatoprotectors. Sauniuniga, o le lisi o loʻo faʻavasegaina faʻalagolago i le faiga o gaioiga ma le autu, faia galuega eseese. O nisi togafitiga e toe faʻafoʻiina ai siama tele vave. O isi e sili atu ona faʻamama le ate.

E ui lava i nei eseesega, o fualaau uma e iai mea masani:

  1. Hepatoprotectors e faavae i mea masani, vaega o le siosiomaga masani o le tino.
  2. O a latou gaioiga e faʻamoemoe i le toe faʻafoʻiina o le gaʻo ma le faʻamaoniaina o le metabolism.
  3. O le vailaau faʻamaʻi e faʻasaʻo ai mea oona e ulu atu i le tino mai fafo poʻo ua faia i totonu, ona o se faʻafitauli ole gasegase poʻo maʻi.
  4. O vailaʻau e fesoasoani i le toe faʻafouina o siama ma faʻamautinoa lo latou tetee atu i aʻafiaga leaga.

Le faʻaaogaina o vailaʻau

O le mea lea, o le hepatoprotectors o fualaau ia e maua ai se aafiaga lelei i le gaioiga o le ate. Peitai, e eseese i latou i le faiga o le gaioiga. O ia sui e mafai ona tuuina atu mea nei i le tino: anti-inflammatory, antifibrotic, metabolic.

O fualaau faasaina ua masani ona faaaoga mo:

  • afaina o le ate (ava malosi ma le ava malosi),
  • hepatitis (vailaau, viral, toxic),
  • cirrhosis
  • psoriasis
  • filifili faʻasolo,
  • toxicosis i le taimi o le maitaga.

Vasega o vailaʻau

O le mea e leaga ai, e oʻo mai i le aso e leai se mea e tasi e mafai ai ona vaevaeina i vaega o le hepatoprotectors (fualaau).

O le faʻavasegaga lea na maua ai le faʻamatalaga i vailaau faʻapitoa e faapenei:

  1. Telefoni phospholipids. O vailaau faafomai i lenei vaega e maua mai i soya. O nei mea lelei o le faʻaleleia o le gataifale. O le lisi o vailaʻau o lenei vaega: Essential Forte, Phosphogliv, Rezalyut Pro, Faʻaaogaina le faʻamalosi. O le totoina o phospholipids e foliga tutusa ma mea e maua i totonu o sosoʻo o le ate o le tagata. O le mafuaʻaga lea latou te faʻatasi ai i totonu o siama e aafia i le faʻamaʻi ma fesoasoani i le toe faʻaleleia. O vailaau faʻasaienisi e leai lava ni aʻafiaga. E seasea lava e mafai ona latou mafua ai se faʻafitauli faʻafuaseʻi pe a fai e iai se tagata e le faʻalogo i le vailaʻau, poʻo se malologa o le nofoa.
  2. Laʻau vailaʻau. O nei vailaʻau o mea faʻalenuʻu masani - antioxidants natura. O le gaioiga o fualaau oona e faʻaaogaina i le faʻaitiitia o faʻamalosi fua. O vailaʻau e maua mai vailaʻau faʻamaʻi: celandine, faʻamaʻi vailaau, susu susu susu, vaovao. O nei tagata lauiloa o le fofo. O le lisi o vailaʻau o loʻo aofia ai lenei vaega: Karsil, Hepabene, Silimar, Legalon, Hepatofalk Plant. O nei vailaʻau ei ai se lisi laitiiti o aʻafiaga i itu. I nisi tulaga, e mafai ona latou faaosofia faʻaalia o faʻalavelave mama poʻo ni faʻavalava vavalalata. O nei vailaʻau e le gata ina faʻamalolo ai le tino. Latou te faʻamalieina atoatoa le spasm o le gallbladder, fesoasoani e faʻaleleia le tafe o talo ma lona gaosiga. O le mafuaʻaga lea ua faatonuina ai nei vailaʻau mo le hepatitis, faʻatasi ma le dyskinesia biliary, cholecystitis.
  3. Faʻamatalaga o amino acids. O nei vailaau e faavae i vaega o le protein ma isi mea taua mo le tino. O lenei mea e mautinoa ai le auai tuusao o nei vailaʻau i le metabolism. Latou te faʻalagolago ma faʻavasegaina le metabolic process, ia i ai se aafiaga faʻamaeʻaina ma saofagā i le lagolagoina o le tino. I tulaga ogaoga o le inupia, o le le mafaia o le ate, ua faʻamaonia mai ai ia ituaiga o lepatai. O le lisi o fualaau oona o loʻo i ai i faʻamatalaga o meaola o le amino o loʻo taua i lalo: Heptral, Heptor, Hepa-Merz, Hepasol A, Hepasol Neo, Remaxol, Hepasteril. O nei vailaʻau e faʻaosofia ai aʻafiaga o itu. Faatasi ai ma i latou: o le le toʻa i totonu o le manava, afu, manava.
  4. Vailaʻau o le ursodeoxycholic acid. O nei vailaau e faavae i luga o se mea masani - o le talo o le ufi Himalayan. O lenei vailaau e taua o le acurite o le acids. O le vaega e fesoasoani i le faʻaleleia o le solubility ma le aveesea o le talo mai le tino o le tagata. O le mea e mafua ai le faʻaitiitia o le faʻaleagaina ma le oti o sela ate ma ni maʻi eseese. O le ursodeoxycholic acid e iai sona aafiaga immunomodulatory.I le tulaga o le gallstone o le maʻi, gasegase o le gasegase, o le biliary cirrhosis, le gasegase oona, o ia nei o le hepatoprotectors mo le ate o le a aoga. Le lisi o fualaau sili ona aoga: Ursodex, Ursodez, Ursosan, Ursofalk, PMS-ursodiol, Urdox, Urzofalk, Urso 100, Ursodeoxycholic Acid, Ursoliv, Ursoliv Ursolizin "," Ursorom S "," Ursokhol "," Holudexan ". O nei vailaʻau e faʻasaina i le faʻamaʻi o le hepatic ma le faʻaogaina o le tino, faʻavasegaina o le cirrhosis, pancreatitis, ulupo ulutala, o le calcium i le gall, o le mumū tele o le vevela.

I le faaopoopo atu i vailaʻau o loʻo lisi atu i luga, o loʻo i ai isi vailaau faʻasaina o loʻo i ai faʻamaʻiloga.

O nei mea e aofia ai faʻaopoopoga meaʻai:

O nisi o vailaau faleopathic ua i ai foi se aafiaga o le gasegase:

Ae ui i lea, o le faʻaogaina o mea taua i nei vailaau e le lava. O le mea lea, e le fautuaina mo le faʻaaogaina i faʻamaʻi.

Mafaufau i le sili ona aoga o le hepatoprotectors - o se lisi o vailaau sili ona lelei, e tusa ai ma fomai.

O fualaau faasaina "Heptral"

O le meafaigaluega e faʻavae i luga o le ademetionin - o le amino acid lea e aofia ai i le tele o gasegase o meaola e tutupu i le tino. O lenei vailaʻau e faʻaleleia ai le tulaga lelei o le talo, faʻaititia ai le vevesi ma faʻatautaia lona tosoina.

O fualaau ua faatonuina mo:

  • cholestasis
  • gaʻo gaʻo,
  • gasegase o le ate cirrhotic,
  • o le hepatitis tumau.

O fualaau faasaina ei ai aʻafiaga itu. E mafai ona faʻaosofia ai faʻafitauli o le gasegase o le gastrointestinal, faʻalavelave moe, mafaufau. O nisi taimi e tupu ai ni faʻalavelave faʻaleaga. O lenei oloa e le o faʻamoemoeina mo tagata ei lalo o le 18 tausaga le matutua, maʻitaga ma tina lacting.

O fualaau sili ona lelei mo tamaiti

O mea uma o loʻo i luga e faʻatagaina ai i tatou e faʻamaonia po o le a le mea e faʻaaogaina ai le hepatoprotectors mo pepe.

O le lisi mo tamaiti o loʻo i ai fualaau nei:

  1. Mai le pepe fou. O vailaʻau faʻaaogaina: Galstena, Hepel.
  2. Tamaiti mai le 3 tausaga. E faatagaina e faʻaaoga vailaʻau Essentiale.
  3. Tamaiti mai le 4 tausaga. Tofia Antral.
  4. Tamaiti lima tausaga. O le togafitiga atonu e aofia ai vailaʻau: Karsil, Legalon, Gepabene, Ursosan.
  5. Mai le 12 tausaga. Faʻamatala le vailaʻau "Cholenzym".
  6. Tagata e 18 tausaga. E mafai ona ave le Heptral.

Ae ui i lea, aua nei galo e tatau ona faia se vailaʻau pe a uma ona faatonuina e se fomaʻi.

Pills mo le ate. Lisi o sapatoprotectors aoga mo le togafitia o le ate. Moni ma Talafatu

O le tino sili ona tele o le tino o le tagata, o le ate o loʻo faia ai le tele o galuega taua, e aofia ai le faʻamautinoaina o le le mafaatusalia o gaioiga o isi tino ma tino. O le maualuga o le ate e fuafua ai o tatou lagona, ma o le mea lea e leai se mea e ofo ai i le manaʻoga lautele e lagolagoina le okeni, e fesoasoani ai i le galue malosi. I le faia o lenei mea, e masani ona faʻaaogaina e le aufaipisinisi auala eseese ma fuataga: mai i le masalosalo ma le faʻaaogaina o togafitiga aloaia o le "faʻamamaina" o le ate ma le fesoasoani o fualaau masalosalo i le faʻamaonia aloaia ma faʻaaogaina fualaau o le hepatoprotector vaega.

E moni lava, o le mea moni o le ate o le mea moni lava e afaina i le tele o faʻamaʻi. E faigofie lava ona maua i siama, e afaina mai le faaputuputuina o toxins i le toto, ua faaleagaina e nisi o vailaau matautia ma le ava malosi. O le mea lea, e le o se mea e ofo ai, o faʻamaʻi, faʻamalosi e puipui ai lela, e faʻaaoga lautele. Ae ui i lea, e tatau loa ona matauina o fualaau o lenei vaega o vailaau faʻamalolo e le o amanaʻia i atunuu uma o le lalolagi. E le gata i lea, o le vaega ole hepatoprotectors i sisifo e le o iai. Ae i totonu o atunuu o le CIS, o le tele o "puipuiga o le ate" o loo i luga o le au faatau.

O a la le tino moni o le hepatoprotectors? O a nei vailaʻau e tele fomaʻi e le amanaiaina o vailaau? E faʻafefea ona latou galulue, ma latou te galulue uma lava? Mo nei ma le tele o isi fesili e uiga i le fofesa i totonu o laupepa ma ampoules, o le a matou taumafai e suʻe fesili i totonu o la matou tusiga. Ma tatou amata i se faʻamatalaga o tulaga faʻaleagaina lea e faʻatau ai fualaau e togafitia ai le ate.

O le ate ua i totonu o se tulaga lamatia

"O se mea o loʻo valea ai loʻu ate e uiga i ..." O lenei tala mataʻutia e masani lava ona tele taimi. Toeitiiti lava o tagata matutua uma mai lea taimi i lea taimi, aemaise lava pe a uma se taumafataga mamafa po o se taumafataga tele, e foliga mai o le mamafa i le taumatau saʻo ma le gaioiga. O nei faailo e mafai ona taʻu mai ai le atinaʻeina o se tasi o faʻamaʻi le masani ona maua i luga o le ate, le gasegase o le tino, poʻo le steamosis. O le a le mea e maua ai le ate? O lenei faʻamaʻi e leai ni faʻamaʻi o loʻo i ai ni fiva ate, o suiga o le hepatocytes, faʻavaivaia i totonu o le tino.

I le avea ai o se tulafono, o le steatosis e tupu ona o le taumafaina, le mamafa, le paleni meaai ma le mamafa o taumafa o meaʻai gaʻo. O le isi mafuaaga masani o le gasegase gaʻo o le faʻaleagaina o le ava malosi, ma o le ono mafai ona atiaʻe le faʻamaʻi e le masani ona tutusa ma le fua o le ava malosi. E tupu e oʻo lava i le faʻavaitaimi taimi o se vaega itiiti o le ava malosi e oʻo atu ai i le ate steesosis. E le gata i lea, e mafai foi ona atiaʻe le faamai aʻo ave vailaau e afaina ai le ate.

O le faʻamalolo o le cholestatic e sili atu ona taatele, lea e faʻavaivaia ai le fausiaina ma le vevela o le talo, ona o le mafuaʻaga e faʻapupulaina ai le pigmenti i le hepatocytes. O lona mafuaaga atonu o le aʻafiaga le lelei o toxins poo le mamafa i le ate, mo se faʻataʻitaʻiga, aʻo maʻitaga. Faʻatasi ai ma cholestasis, o le vevela o le paʻu, faʻapouliuligia o le lanu o le urine ma le faʻavasegaina o feces, faapea ma toto toto faʻasolosolo, ua matauina.

I le tautala e uiga i faʻamaʻi masani o le ate, e le mafai e se tasi ona taʻua le mumunia o le ate, hepatitis. E mafai ona atiaʻe e avea ma se taunuuga o le inupia ma le ava malosi, vailaau poʻo vailaau oona, ma faasaga i le talaaga o se faʻamaʻi viral. O le taatele o le hepatitis B (pe tusa ma le 350 miliona tagata i le tausaga), hepatitis A (sili atu ma le 100 miliona) ma le hepatitis C (140 miliona o maʻi i le tausaga). Ole auala sili ona osofaʻi o le fiva samasama C, lea e leai se togafitiga e faigata i le kanesa o le cirrhosis ma le ate i le tele o mataupu. Hepatitis D ma E virus ua lauiloa foi. Ua uma ona faamaonia o le faamaʻi hepatitis B ma le C o le mafuaaga autu o le kanesa o le ate.

Taiala mo le togafitiga o faʻamaʻi ate

O togafitiga o le togafitia o maʻi o le ate e faʻavae i luga o auala autu e lua:

  1. O le togafiti e taʻua o le etiotropic, lea e faʻatatau i le mafuaaga o le maʻi. O se faʻataʻitaʻiga lelei o ia togafitiga o le tau faasaga lea i le siama i le vailaʻau o le siama. Ae peitai, e tatau ona maitauina e le o vailaau faʻamaʻi o le hepatitis e manaʻomia le faʻamaloloina togafitiga. O le mea lea, o le hepatitis A, e le o manaʻomia - ua mate lava le siama. Ae faʻatasi ai ma le hepatitis, lea e faʻasalalauina e ala i le toto ma le faʻafeusuaiga, o togafitiga faʻasolosolo e matua manaʻomia.
  2. Faʻasologa o togafitiga faʻapitoa, e faʻaalia ai se aafiaga i vaega eseese ole faagasologa o faʻamaʻi.

Mo le puipuia o le ate, o fualaau o vailaau eseese o vailaau mo togafitiga e mafai ona faatonuina, e aofia ai:

  • vitamini, amino acids ma isi vailaʻau faʻasolosolo,
  • fualaau faasaina e siitia ai le malosi o le ate (mo se faataitaiga, adsorbents),
  • sooupu e faaosofia le fausia ma le excretion o bile (choleretic),
  • antiviral drugs
  • o lona uiga o le faaosofiaina o le tali puipui (immunomodulators). Latou te faia se sao taua i le togafitiga o le hepatitis C,
  • fualaau faʻamaʻi ma fualaau faʻasaina (NSAIDs),
  • antioxidants e noatia ai faʻamalolo saoloto ma puipuia ai le faaleagaina o le tino,
  • hepatoprotectors, lea e eseese i le fausaga, ma i le amataga, ma i le faiga o le gaioiga.

Faʻavasegaga o le faʻamaʻiloga

E leai se faʻavasegaga lautele o faʻamaʻiloga o le hepatoprotectors i aso nei - o loʻo i ai ni feeseeseaiga matuia i le va o tagata tomai faapitoa, e oo lava i tagata o le aiga, e mafua ai fualaau faasaina e lisiina ai. Ae ui lava i lea, e mafai ona vaeluaina i ni vaega se lima o falemaʻi:

  1. Laʻau faʻatoʻaga o loʻo i ai le vaovao vailaʻau flavonoids. E aofia ai Gepabene, Carsil, Silibor ma isi.
  2. O isi fofo, lea e aofia ai Hofitol, Liv-52.
  3. Hepatoprotectors o meaola manu, aemaise lava Sirepar.
  4. Auala e aofia ai phospholipids taua. O le vailaʻau aupito lauiloa o lenei vaega o Essentiale.
  5. Fualaau faasaina o vaega eseese o vailaʻau.

E tatau ona maitauina e ui lava e le oi ai i le taimi nei le faʻavasegaina o le manatu tonu o le hepatoprotectors i le lalolagi, ae o loʻo maua pea saienitisi i se faʻasinomaga tutusa i le fesili o le a le mea e sili ona lelei, o fualaau sili ona lelei lea e toe faʻafoisia ai le galuega o le ate. Tulaga manaomia mo ia:

  • maualuga bioavailability
  • malosi e fusifusia ai toxins, faʻamalolo saoloto,
  • aafiaga e tetee ai le inflammatory
  • faaosofia o le faʻamaloloina o le ate,
  • faamaumauga maualuga maualuga.

O le mea e leaga ai, e ui lava i le sili atu le manaia o lisi o hepatoprotectors i aso nei, lea e tumu i fata i totonu o falemaʻi a Rusia, e leai se tasi oi latou e ausia manaoga o loʻo i luga.

I le vailaau faʻaonaponei faʻaonapo nei, ua talitonuina o fualaau e mafai ona "amata" le faagasologa o le faʻafouina o le ate e le o iai. Ma aiseā e faʻalauiloa ai, pe afai e toe faʻaleleia atoatoa le ate, ua lava le faia o tulaga talafeagai mo ia, faʻaitiitia le mamafa o meaʻai gaʻo ma toxins i se mea maualalo.

Isi tapenaga mo togalaau

O avanoa o togafitiga o le laʻau i le puipuia o le ate ma le susu vaovao, o le mea moni, e le vaivai, ma i luga o le maketi i le lotoifale o loo i ai le tele o sauniuniga o laʻau i luga o manaoga maualuga e faavae i luga o isi otootoga faalenatura.

E aofia ai:

  1. O sauniuniga e faʻavae i luga o le atisosisi extract - Hofitol, Cholebil, toso a Artichoke
  2. Tuufaatasia tapenapena o togalaau - Hepabene, Sibektan, Hepapoa, Dipana, Liv-52.

Ia e iloa lelei i latou.

Tuʻuina togafitiga o laʻau mo maʻi o le ate

O se ituaiga o vailaau o fualaau faasaina lea, e tusa ai ma faatonuga, ei ai foi le malosi o le gasegase, e pau i totonu o lenei vaega.

O Hepabene o se tasi o taitai i le choleretic ma le hepatoprotective drugs. O loʻo i ai vaega taua e lua:

  • susu suauu sau,
  • siʻosiʻomaga o le vevela.

O le mea muamua o le gaioiga, e pei ona uma ona matou fai atu, o loʻo faʻaalia ai se faʻafitauli o le hepatoprotective i tulaga ogaoga ma le tumau o le inu. O le vaega lona lua, vaega o le fume, e galue ona o mea o loʻo i totonu o alkaloid fumarin, o loʻo i ai se aafiaga faʻasalalau ma faʻaitiitia ai le pipisi o le talo, lea e faafaigofie ai le tafe o le talo mai le ate i totonu o le manava.

O faʻamatalaga mo le tofiaina o Hepabene o le faʻaleagaina o le ate o le faʻaleagaina o le tele o afuaga ma le dyskinesia o le mea faʻafefe. E le tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau mo faʻamaʻi pipisi o le ate ma le biliary system (cholecystitis gasegase, lesegase maualuga), faapea foi ma tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga ona o le le lava o suʻega i lenei vaega o maʻi.

Sibektan o se faʻalavelave tuʻufaʻatasia o vaomatua o le atinaʻeina o fale. O loʻo i ai ni vaega o le meaʻai, susu vela, hypericum, birch. E puipuia ai sela o le ate, siama faʻamau o le hepatocytes, faʻaalia ai le antioxidant ma le choleretic aafiaga.O le faʻamaoniga i le faʻaaogaina o nei meaʻai o le gallstone disease, ma o faʻamaoniga o ni faʻamaʻi masani o le ate ma le biliary tract.

O le tuufaatasiga o se isi fualaau Rusia, Hepaphor, faatasi ai ma le suamalie o le vaovao e aofia ai le bifidobacteria ma le lapabacilli, ua fuafuaina e toe faaleleia le fualaau oona ma faapea ona faapaleni ai le manava.

Dipana, Liv-52 - o le uiga o le gaosiga o kamupani vailaau Farani, o loʻo i ai le tele o meaʻai e faaaoga ile togafitiga Ayurvedic. O vailaʻau uma, e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, e maua ai le faʻaleleia o le ate, toe faʻafoisia le galuega o le ate, faʻaosofia le toe faʻaleleia o ona sela, faʻaalia ai se faʻamalologa, puipuia le tino mai le gaioiga o toxins.

Malosiaga Faʻamaumauga

O nisi faʻamaumauga faʻavae na faʻaputuina e tusa ai ma nisi o vailaau faʻasaina o le hepatoprotective, aemaise lava Gepabene ma le Liv-52. O le mea muamua na sili ona suʻesuʻeina i suʻesuʻega Rusia, le lona lua - e aofia ai tagata i Sisifo. O faamaoniga o aafiaga aoga o nei hepatoprotectors i luga o le ate o le galuega ua maua, ae o le toatele o tagata atamamai i Sisifo latou te le manatu e vaivai. O lenei manatu e faʻamaonia e faʻamaumauga o nisi o suʻesuʻega e faʻaalia ai le leai o se aoga o le Liv-52 i le faamaʻi pipisi.

NB! O se suesuega mataʻutia e aofia ai tagata gasegase o le hepatitis na fesoʻotaʻi ma le Liv-52. Na faaalia ai o le ola i le vaega o tagata gasegase e maua le Liv-52 e 12% le maualalo ifo nai lo le vaega o tagata gasegase e ave pepa paʻu (74% pe a faatusatusa i le 86%). 22 o le 23 maliu i le vaega Liv-52 sa fesootaʻi ma le faaletonu o le ate. O taunuuga o lenei galuega na avea ma mafuaaga lelei mo le vave aveeseina o tupe mai le maketi a Amerika.

O le mea lea, o le lelei o le tuufaʻatasia o faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi i le tulaga o faʻamaumauga faʻamaoniga e tumau pea le masalosalo. Ae ui i lea, i totonu o fale, o fualaau o lenei vaega e masani ona faʻaaogaina ma e sili ona lauiloa.

Rich ma lauiloa: mea taua e maua ai le phospholipids

Phospholipids o se vaega tāua o siama taʻitasi, e faʻamautinoaina ai lona amiosaʻo ma lona galue. O le manaʻoga o le tino mo i latou e faʻatupulaʻia tele ma le mamafa o le mamafa ma le faaleagaina o nisi o totoga, aemaise le ate. I le taimi lava lea e tasi, o ni faaletonu i le puipui o hepatocytes, o le ate, o loʻo mafai ona suia i sauniuniga e aofia ai phospholipids.

Ole numera o hepatoprotectors ma lenei mea galue ua faamauina i le maketi faʻaonaponei:

  • Essentiale Forte N,
  • Rezalyut Pro,
  • Faʻailoa
  • Faʻapitoa,
  • Phosphogliv,
  • Brenziale malosi
  • Livolife malosi,
  • Antraliv
  • Livenziale ma isi.

O nei mea uma o se natura moni lava: o phospholipids taua e maua mai le soya e ala i le gaosia o latou suauʻu.

Faʻatinoga o gaioiga

O meatotino o phospholipids talafeagai e mafua ona o lo latou tutusa ma phospholipids i le tino o le tagata. E faigofie lava ona tuʻuina atu i totonu o le paʻu o le cell, ma tuʻuina atu ai se faʻamatalaga faʻasolosolo lelei. O faʻasalalaʻau o lenei vaega e faʻamalosia ai le toe faʻaleleia o sela ma puipuia ai i latou mai le gaioiga o toxins, e aofia ai le ava malosi, vailaʻau, vailaʻau faʻamalosi, ma isi. E tusa ai ma nisi o lipoti, o phospholipids taua e fesoasoani foi i le faʻaititia o le maualuga o le "leaga" cholesterol ma, o se taunuuga, faʻaitiitia le lamatiaga o le atherosclerosis. E le gata i lea, o lo latou faʻaaogaina e taofia ai le fausia o maa cholesterol i le gallbladder.

O le a se mea e mafai ona ou inuina i pancreatic pancreatitis

I le faʻaogaina o le laʻau o le pancreas, e taua le filifilia o fualaau saʻo mo tamaiti uma ma tagata matutua.

E le gata e tatau ona faʻamalieina ai le tiga ma isi faʻaʻailoga, ae faʻaleleia ai foi le gaioiga o totoga o meaʻai, e tatau ona togafitia e vailaau le okeni i le pancreatitis.

Ituaiga o fualaau mo pancreatitis

Matou te vave matauina o le togafitiga o pancreatitis ua fautua mai ai e mafai ona e inu i vailaau nei:

  1. analgesics
  2. tapenaga o le enzyme
  3. fomaʻi faʻamaʻi
  4. togafitiga o le antienzyme
  5. lubricants
  6. atacids
  7. H2 - poloka poloka.

I le taimi muamua o le faʻaaogaina o fualaau, o le togafitiga aupito sili ona aoga mo le faʻamaʻi. O le maualuga o aafiaga i le pancreatitis o loo faʻaaogaina e sauniuniga o le antienzyme, o le mea o loʻo galue malosi o le appetinin polypeptide. E maua mai le vailaau mai mama o povi.

O sauniuniga mo le aniani o le pancreatitis ma le gaʻo e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le faʻamamā mai enzymes pancreatic ma a latou mea pala. E fautuaina foi le faia o ni fua e fufulu lelei ai le inumaga.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O vailaʻau faʻasaienisi ua faatonuina mo le mumū o le pancreas e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga:

E mafai ona onosaʻi le vailaau oona e taofi ai le tiga matuitui ma le mumu o le mumu ma togafitia le faafitauli. O vailaʻau e mafai ona aofia ai le tala poʻo le paracetamol.

O le faʻatagaina e tatau ona malilie i le fomaʻi, talu ai o loʻo i ai se avanoa e maua ai ni mea e ono afaina ai.

Enzyme vailaau ua mamanuina e:

  • faaitiitia le nausea
  • faaleleia le fausiaina o meaʻai
  • faʻaitiitia le malosi o tiga i tamaiti ma tagata matutua.

O le tuufaatasiga e aofia ai enzymes oona e fesoasoani e faʻatau meaai. O le faʻaaogaina tele o enzymes e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaleagaina o gaosiga i le lumanaʻi, ma le isi faafitauli e tatau ona togafitia. Aʻo leʻi faʻatau, e tatau ona e suʻe mea uma mai le fomaʻi.

O sauniuniga uma o le enzyme e vaevaeina i ituaiga e 2:

  1. Fualaau faʻasalalau i le talo e malosi tele. E i ai foi se aafiaga lelei mo fualaau faasaina, lea e mafai ona i ai pe leai foi. Ae mo ituaiga uma o fualaau faasaina o loo i ai faʻamaoniga mo tamaiti ma tagata matutua.
  2. Anatikarasi e faʻaitiitia ai le eleʻele o le suka gastric ma le tele o enzymes e faʻaumatia i totonu o le manava. E mafai ona e inuina ia faateleina le aafiaga o sauniuniga o le enzyme.
  3. Laʻau faʻatoʻaga faʻatasi ma le faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga teuteuga o laau.

Toeitiiti o ituaiga uma o fualaau faasaina ua uma ona lisiina e fesootaʻi ma ausilali poo le faavae. Manatua o fualaau faasaina mai vailaau masani, lea e masani ona onā, faamaonia i taimi uma lo latou aoga i le faaitiitia o le tulaga o le pancreas, ma mafai ona togafitia.

Cholinergic and antispasmodic drugs

Togafitiga o pancreatitis e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o vispasmodic ma faʻamaʻi faʻamaʻi. E tuiina i se auala faʻafuaseʻi i ni pusa uumi, o lea e inu ai i le taimi o togafitiga e le galue.

Ole togafitiga faʻapitoa e naʻo le mumu o le pancreas ma le tiga matuia.

Matou te lisiina fualaau autu o loʻo faʻaaoga i le vaitau lenei:

E faʻamalosia ai le faʻamalosia o le faʻamalosia o faʻataʻitaʻiga. Faatasi ai ma mea ua fautuaina e inu mo faafitauli ma le pancreas, e lua igoa e mafai ona taliina:

E le gata i lea, o loʻo i ai ni vailaʻau faʻasaina alkaline.

E fautuaina le inu H-2 e inu i le i ai o se tiga faʻalauiloa i le pancreas. Faatasi ai ma ia mea e sili ona aoga:

Enzyme togafitiga

I le pancreatitis, e tatau ona faʻamaunuʻu enzymes pancreatic i le maeʻa ai ona 'ai, poʻo le taimi, i le aofaiga o le 1-3 capsules. O togafitiga e faʻaaogaina pe a uma ona faʻaumatia se faʻavevesi, faʻaalia e ogaoga tiga.

O le faʻasologa tonu mo tamaiti ma tagata matutua e faʻatutuina i tulaga taʻitasi. O lenei mea tuusaʻo e faʻalagolago i manaoga o le tagata mo lipase.

I le pancreatitis, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina sauniuniga o le enzyme:

  • Creon.Faatasi ai ma le le mautonu o le secretory.
  • Pancurmen
  • Panzinorm. Faʻatasi ai ma le gaogao o le piliary pancreatic

I tulaga ogaoga o steatorrhea, o fomaʻi e fautuaina ai togafitiga faaopoopo: vitamini K, D, E, A ma le vaega B, lea e tatau ona e inuina i se faasologa.

Antibiotics

A oʻo ina faʻalauteleina le pancreatitis masani ma o loʻo i ai faʻaaliga o le cholangitis ma le peripancreatitis, ua faʻamaonia mai ai mea faʻamaʻi. O lenei filifiliga togafitiga e le faalagolago i le matua o le maʻi, ma o le togafitiga ole pancreatitis e le gata e naʻo vailaau.

I le faʻaopoopoga i vailaau faʻamaʻi, o le cefuroxime ua faʻatulagaina, lea e faʻatonuina 1 g i se auala e le faʻamalosi pe faʻaogaina.

I le taua lava, o le intramuscularly during treatment is administered:

Avanoa o le Anatema

O le faʻamalositisi o loʻo faʻaalia mo tagata e iai ni faʻafitauli faʻaletonu:

  • panmosaic edema
  • hypermilasemia
  • faʻailoga interstitial o le mumu o le pancreatic inflammation.

E taua le iloa po o le fea o tulafono ua lisiina e sili ona talafeagai i lau mataupu, ma masani.

O vailaʻau faʻamaʻi e faʻataunuʻuina ma le faʻamalosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le aprotinin e faʻaluaina i le lua taimi i le aso, faatasi ai ma se fuataga o le 100,000 iunite, o se faʻasologa o le 20,000 iunite.

O le averesi o togafitiga e mai le 7 i le 10 aso. I tagata matutua ma tamaiti, o le umi o togafitiga atonu e eseese, ioe, o le fua o vailaʻau.

O le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e faalagolago i le faʻapalepale tagata taitoatasi o maʻi!

Faʻamamaga tiga

Paʻu syndrome o se mea moni mo le toeitiiti tolu vae tolu o tagata gasegase e maua ai le pancreatitis. E masani lava, o le fomaʻi o loʻo faʻamatalaina nei fualaau mo tagata matutua ma tamaiti e inu ai:

O nisi taimi latou te filifili ai e faʻatau atu fualaau: tramadol poʻo le buprenorphine. I nisi o tulaga e le masani ai, ua faaopoopo atu le melipramine i le analgesics (o loo i ai se tulaga maualuga o le tagofia o mea ua fai ma vaisu) ma le stelazine, e mafai uma ona latou matuai inu malosi.

Togafitiga o le faʻaogaina o le fomaʻi o le pancreas e aofia ai se lisi o fualaau oona ua filifilia taitoatasi i tulaga taʻitasi. E masani lava, o le lisi o vailaau faʻasaina e aofia ai le faʻafefe-inflammatory, e pei o le leai-va, mo se faʻataʻitaʻiga.

Aʻo le i ai ni vailaʻau, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi. E faatatau foi lenei i le faʻaaogaina o fualaau faasaina mai le faʻasoa o vailaau masani.

O afea e faʻamatalaina ai?

Hepatoprotectors e aofia ai phospholipids taua e faʻaaogaina mo faʻamaʻi eseese o le ate i taimi uma ma i le faʻamagaloina. Faatasi ai ma faailoilo mo le faaaogaina, o le hepatitis ogaoga ma le tumau, o le degenerate gaʻo o le ate, e tusa lava po o le a le amataga, o le ava malosi, o le cirrhosis, o le oona, e aofia ai fualaau faasaina, le gase galue i isi maʻi.

E tatau ona manatua i le mafaufau o le aoga o togafitiga faʻatasi ai ma le tele o phospholipids e faʻalagolago i le umi o le vasega: e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, o nei fofesa o loʻo faʻatulagaina i luga o le maualuga (600 mg i le tolu taimi i le aso) mo le itiiti ifo ma le tolu masina. Afai e tatau ai, o le togafitiga e toe faia ma faʻalauteleina i le tele o tausaga o faʻaauau ona faʻaaogaina.

NB! Ua talitonu le au fomaʻi o togafitiga faamatua ma fualaau o le phospholipids e sili ona lelei. O le mea lea, o le Essentiale malosi N ma ona generies o loʻo faia i se auala vavalalata, na muamua faʻamaʻiina i le toto o le tagata maʻi i le fua faatatau o le 1: 1.

Hepa Merz

O Hepa-Merz o se uluai sauniuniga o loʻo i ai le mea tuʻufaʻatasi L-ornithine-L-aspartate. I totonu o le tino, e vave ona liua i ni mea se lua e galue tutoatasi - ornithine ma le aspartate. O faʻasalalaʻau o lenei vaega e faia i le tulaga o granules mo le sauniuniga o se fofo mo le faʻafofoga tautala, faʻapea foʻi ma ampoules mo iniseti ma iniseti. Faatasi ai ma Hepa-Merz, o Analogues Orneticetil, Larnamin ma Ornilatex ua lesitalaina i le Rusia.

UDCA - o le paʻepaʻe sinasina i se faasologa o hepatoprotectors

Ma le mea mulimuli, na oʻo mai le taimi e talanoa e uiga i le fualaau faasaina, lea o loʻo i ai se nofoaga faapitoa i le faasologa o hepatoprotectors. Matou te faia se taimi vave lava ina ia aua le faʻasalaina le tagata faitau - se mea faapitoa mai le itu lelei.

Ursodeoxycholic acid o le bile acid lea e gaosia i ni vaega laiti i le tino o le tagata. O le fualaau faasaina muamua na maua mai le talo, ae o le asō o loʻo gaosia ai.

I totonu o falemaʻi ile falemaʻi, o lenei tagata na te faʻaaogaina le tele o igoa o fefaʻatauaiga, e aofia ai:

  • Ursofalk, o le tau sili ona taugata, muamua fualaau faasaina
  • Urososan
  • Ursodez
  • Livodex
  • Urdox
  • Ursoliv
  • Greenterol
  • Holudekasan
  • Ursodex ma isi.

O afea e tofia ai?

O faʻamaʻiloga o loʻo i ai le acids pursodeoxycholic e faʻaaogaina mo le gallstone faamaʻi (naʻo le tulaga o le faʻamaufaʻailogaina o maa cholesterol, o loʻo matauina i le 80-90% o mataupu), faapea foi ma le hepatitis gasegase ma le faʻaleagaina, faʻaleagaina o le gase o le tino, e tusa lava pe o le a le mea oona e mafua ai le maʻi, faʻamaʻi pipisi ate, biliary dyskinesia. I le faʻaopoopoga, o le ursodeoxycholic acid e faʻaaogaina e avea o se vaega o le faʻamalosia o togafitiga mo cystic fibrosis.

Faʻaaogaina o fualaau faasaina UDCA e faʻaaogaina mo cholestasis, e aofia ai ma fafine maʻitaga - o la latou faʻailoga saogalemu e mafai ai ona e tofia vaega sili ona vaivai o tagata faatau, e aofia ai tamaiti laiti.

Suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga: e le o mea uma na faʻaaogaina o auro

O le faʻaalia o la matou talanoaga e uiga i le faʻaleleia o le hepatoprotectors i aso nei, o le a matou i ai i se fesili e fenumiai ai le tele o tagata faʻatau (ma, le mea e leaga ai, e oo lava i fomaʻi) ma avatu ia i latou ni manatu sese e uiga i le aoga o nei vailaʻau.

O le mea moni, o taunuuga o suʻesuʻega eseese o vailaʻau e mamao mai le faʻalagolago i taimi uma. Ina ia le faʻatagaina le maua mai o faʻamatalaga sese, e tatau ona faʻatino le galuega e tusa ai ma nisi o manaʻoga ua faʻatulagaina i mataupu faavae o faʻataʻitaʻiga faʻavae faʻamaonia. O lea la, o suʻesuʻega lea e vaevaeina ai tagata auai i ni vaega o le suʻega o vailaau faʻasaina ma faʻamalama poʻo isi auala e faʻatusatusa ai (suʻesuʻega faʻavaomalo) e sili ona faʻatuatuaina. E leai se tagata maʻi e tatau ona ia iloa le mea o loʻo ia mauaina - o se vailaau poʻo se placebo (suʻesuʻe tauaso), ma sili atu pe a leai se fomaʻi e iloa (faʻalua suʻesuʻega tauaso). O se tulaga tāua o le faʻamaoni - le aofia ai o se numera tele o tagata auai - i galuega tetele o loʻo tatou talanoa e uiga i le faitau afe o tagata volenitia. Ma e le o mea uma nei e manaʻomia mo suesuega faʻaonaponei.

O ia suʻega e manaʻomia ai taimi uma ma tau tetele. E le gata i lea, e leai se kamupani faʻamalositino e faʻatautaia pe afai ei ai ni masalosaloga ogaoga e uiga i taunuuga, aua o le faamoemoega o le galuega o le faʻamaonia lea o le lelei, resitala le oloa i le numera maualuga o maketi, faʻalautele le faʻatau ma faʻateleina tupe mama.

Ina ia mafai ona aluese mai le tulaga ma ia i ai ni "faamaoniga o le aoga", o kamupani o fualaau faasaina e faaaoga le aoga mataalia i le togafitiga i togafiti: latou te amatalia suesuega ma ni taunuuga lelei. O nei faʻataʻitaʻiga e sili atu ona faia i le sili atu ma le tele o tagata gasegase, ma o mea e manaʻomia mo faʻamaoniga faʻapitoa e faʻamautuina i la latou lava auala. O faʻamatalaga na maua e faamalieina ai manaʻoga o le kamupanī e faʻaaogaina e faʻaleleia ai le fualaau faasaina - latou te fiafia i faʻasalalauga, teuteu tamaitusi ma fenumiai tagata faʻatau.

Ioe, o se tulaga talitutusa i totonu o atunuu o le CIS o se tulafono sili atu nai lo se tuusaunoaga. Ma o le mea lea, i le mataupu o le filifilia o vailaʻau faʻatau, e tatau ona faʻaaogaina le tulafono o se maketi mataga: e le o mea uma e faʻaaogaina o auro. Ae maise lava pe a oʻo mai i faʻamaʻi.

O le tusiga o loʻo i luga ma faʻamatalaga na tusia e le aufaitau mo na o faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le valaʻau mo le faʻamaʻi. Faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa e uiga i au oe lava faʻamaʻi ma maʻi. Pe a togafitiga i soʻo se vailaʻau, e fai ma taʻiala faʻavae, e tatau ona e faʻaaogaina faatonuga e aofia ai i totonu o le afifi, faapea fautuaga a lau fomaʻi.

Ina ia aua le misia ni lomiga fou i luga o le upega tafailagi, e mafai ona maua i le i-meli. Laisene.

E te manaʻo e faʻaumatia ou maʻi o le isu, faʻaʻutu, mama ma le malulu? Ona mautinoa ia siaki iinei.

E taua le gauai atu i isi mea taua:

Tuua Lau Faamatalaga