Faʻafoi pe Taua: o le a le mea e sili atu ma pe o le a le eseesega

O le soifua maloloina, tulaga masani ma le matagofie o fafo o se tagata e faalagolago i le tulaga o le ate. O le galue lelei o lenei okeni e mautinoa ai le fausia o le fausaga ma le lanu o le paʻu, lauulu ma le tausiga o se tino masani o tino.

Le tuʻuina atu o tulaga talafeagai mo le galueaina ma fesoasoani i le ate e taulimaina ai le aʻafiaga o mea leaga o le siosiomaga, o vailaʻau o le kulupu o le hepatoprotectors e mafai. O vailaʻau nei Rezalyut ma Taua. Ae e te lei amataina se faʻataʻitaʻiga faʻatusatusaina o nei vailaʻau e lua, e tatau ona e malamalama io latou uiga lelei.

Faʻavaeina o le Essentiale

O mea taua e naʻo le tasi le mea e galue ai - plant phospholipids. E maua mai mai le diglycerin esters ma le cholinophosphoric acid. I le faaopoopo atu i le mea galue, o loʻo aofia ai vitamini nei:

O nei vailaʻau B uma o loʻo aofia i le tuufaatasiga o fualaau faasaina aua latou te faia se vaega malosi i le faagasologa o fesuiaiga o gaʻo o le ate, lea e masani ona faaleagaina e faamaʻi eseese.

Le tuufaatasiga o le vailaʻau faasaina

O le tuufaatasiga aloaia e naʻo le tasi le mea e gaosia - soya vapi phospholipids. I le amataga, atonu e te manatu o le tuufaatasiga o le vailaau faasaina o le Rezalut e tutusa lava vaega e pei o le Essential. Ae e le o se mea moni lenei mea. O le tuufaatasiga o lenei vailaau faasaina e aofia ai le lua hepatoprotectors sili ona maualuga - phosphatidylcholine ma phosphoglycerides. O nei vaega o loʻo faʻaaogaina lelei i le lumena o le tagata. Ae o le umi o le latou aafiaga e laʻititi ifo maualalo nai lo mea e aofia ai Essentiale.

Faailoga ma le faʻailoga

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Resaly o mea nei:

  1. Taumafa le lelei.
  2. Faalavelave o le vevela.
  3. Hypercholesterolemia.
  4. Hepatitis.
  5. Psoriasis
  6. Neurodermatitis.
  7. Cirrhosis.
  8. Lapatai o le faamaʻi.

Faailoga mo le faʻaaogaina o le vailaʻau Essentiale:

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina Resalyut:

  1. O le vaitaimi o le maʻitaga ma le susu.
  2. Tamaiti ei lalo o le 12 tausaga.
  3. Antiphospholipid syndrome.
  4. Faʻatoʻateleina pe maua le le faapalepale i vaega o le vailaʻau.

Contraindications i le faʻaaogaina o fualaau oona Essentiale:

  1. O le tagata lava ia, o le fualaau faasaina ua faatonuina mo tamaitai o loʻo susu.
  2. I totonu o capsules, o le vailaau faasaina e faasaina mo tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matua, ma i le injections - e oo atu i le 3 tausaga.
  3. Faatasi ai ma le le lava o se tasi i mea e avea ma vaega o fualaau faasaina.

Faʻamataʻuga itu

Afai e te faʻaaogaina Resalut le saʻo, o le a ono oʻo mai na aʻafiaga i luga:

Afai e sese le ave o Essentiale , ona e mafai lea ona e vaʻaia na suiga i le tino o le tagata:

  1. Faʻafuina o le paʻu i le mea na tuʻuina ai le tui poʻo le laʻau.
  2. O le faʻalavelave o le tuai.
  3. Faʻamaʻi le paʻu poʻo le sulu.
  4. Faʻatonuga a le Allergic (i mea e le masani ai).
  5. Faʻasalaga, faʻaleagaina fanua, vomiting, vaivaiga, taʻavale.
  6. Totogi ma le faʻavaivai.

Le lelei ma le le lelei

O ona lelei e aofia ai uiga nei:

  1. O le aʻafiaga o aʻafiaga o le itu, faʻatusatusa i isi vailaau faʻatusa, e laʻititi.
  2. Maualalo le bioavailability mo le tino o le tagata.

  1. Faatusatusa i fualaau tutusa, o se tau maualuga.
  2. O le fua faatatau o le faʻamalositino o fualaau mai le tino o le tagata e laiti.
  3. O le vaitaimi o le maualuga o le faʻasalaga i le plasma toto o le mea galue malosi e umi atu nai lo togafitiga tutusa.

O lenei vailaau e tele ituaiga, ma le tasi e tatau ona faʻatonuina i tagata taitoatasi, o le fomaʻi e fuafua e fuafua i le suʻega o le maʻi. Faamanuiaga o Mea Taua:

  1. O le taimi puupuu o le maualuga o le faʻamalosi o le mea galue i le plasma toto, o le vaitau o le gaioiga e umi.
  2. Mo le tino o le tagata, o le maualuga o le bioavailability o vaega galue.

O le le lelei o lenei fualaau faasaina o le tasi - tau maualuga.

Eseesega o vailaʻau

O uiga faʻatusatusa o nei vailaʻau e taulaʻi faapitoa i le tau (50 capsules e vavae ese le tau 750 rubles, ma le taua - 750-900 ru). Mai lenei mea e mafai ona iloa ai o le tau o Essential e sili atu le taugata nai lo Resalut. Ae e aoga le mafaufau i le mea moni e taua tele le tele o ituaiga. E i ai filifiliga e sili atu le taugofie. E tele mea e faʻalagolago i le faʻaogaina o vailaau faʻasaina o loʻo i ai i vailaʻau, faʻapea foʻi le numera ma le tele o capsules ma ampoules i totonu o le tasi afifi.

Ae o le a le eseesega i le va o nei fualaau faasaina:

  1. O le eseesega tele i totonu o kamupani a le kamupanī ma le tau.
  2. O vasega ma metotia o togafitiga atonu e eseese. A maeʻa, e faʻapipiʻi faʻapitoa mo tagata taitoatasi.
  3. Contraindications ma faʻamatalaga mo le faʻaaoga eseese.
  4. O mea taua e maua ile ampoules tui ma lipine tautala, ma Rezalyut - i capsules vaivai.
  5. O le tuufaatasiga o vailaau e ese, ae o loʻo i ai foʻi vaega tutusa.

O loʻo maua ai le omega-3 polyethsaturated fatty acids. Latou te saofagā i le faʻamautuina o le faʻalavelave o le tino ma le faia o faiʻai. Mo lenei mafuaʻaga, faʻatasi ai ma le maʻi o le ate neurodermal, Resalut e tatau ona faʻaaogaina.

Analogues o vailaʻau

Analogues of Resalut medication o vailaau nei: Phosphoncial, Essential Forte, Essliver, Livolife, Lipoid.

O vailaau faapena mo Vailaau Mataʻutia taua: Ovesol, Antliv, Esslial, Fosfoncial, Rezalyut, Livolife Forte.

Faʻalogo, na o le aso!

E toatele e fiafia i le fesili lea e filifili ai e le hepatoprotector Phosphogliv pe sili atu Essentiale poʻo Rezalyut Pro - o le mea e sili atu, ma o faʻamaoniga ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina e fiafia i tagata faʻatau. Ae maise lava mo le aufaitau o le "Manulele e uiga i le Soifua Maloloina" O le a ou mafaufau i foliga o nei vailaau faafomai.

O fualaau uma e tolu o loʻo aofia i totonu o le kulupu o fualaau o le hepatoprotective. O le faʻamoemoe o nei vailaʻau faʻamalositino o le faʻaosofia lea o tomai faʻafouina o le ate o le tagata.

I vailaʻau uma, o le vailaau oona o loʻo faʻatusalia e phospholipids - mea faʻalaiolosi o gaioiga o le natura lipid e ese mai le suauu pia. I fualaau faasaina Phosphogliv o le isi vailaʻau faʻamaʻi - glycyrrhizic acid.

Essentiale e 300 mg o phospholipids. Phosphogliv e aofia ai le 65 mg o phospholipids, faʻapea foi le 35 mg o le glycyrrhizic acid. O le vailaʻau faʻapitoa Resalut Pro e aofia ai le 600 mg o le eletise gaosi. O vailaau faʻatau uma e faʻatau atu e falemaʻi i luga o le tuʻuina atu o le talavai. O vailaʻau uma o loʻo maua i capsules.

Soy phospholipids e ala i le kemikolo o le esters o le cholinophosphoric acid. O lenei vailaau masani o vailaau faʻasaina ei ai le faʻavae faʻavae mo vaega o le hepatocyte cell membrane - o le ate ate.

Pe a ulu atu i totonu o le tino o le tagata, e le aʻafia soʻo le phospholipids i soʻo se faagasologa o biotransformation, ae e auina saʻo atu e fetaui ma manaʻoga palasitino o le tino o le tagata, aemaise le ate.

Phospholipids o fualaau faasaina, e faaopoopo atu i le taulai atu i le faamalieina o manaoga faafomaʻi o loo i ai nei i le tino, e mafai ona faaosofia ai le faagasologa o togafitiga o le fatuina o vaega o le membrane hepatocytes.

I lalo o le faatosinaga o phospholipids, o le faʻaleleia o le ate o le faʻateleina atili, lea e oʻo atu ai i le faʻavaeina poʻo le faʻataunuʻuina atoatoa o le gaioiga o le toto, e faʻasaʻo ai le mafaia o le ate e synthesize ole kulini, e faʻafefe ai le suia o le paveryma o le ate ma mea faʻafefesoʻotaʻi, ma faʻaitiitia ai le alualu i luma o le cirrhosis poʻo le fibrosis.

O le glycyrrhizic acid, o se vaega o le vailaau faasaina o Phosphogliv, o loʻo i ai foi sana gaioiga faʻapitoa. I lalo o le gaioiga a lenei vaega o le vailaau faʻasaina, o faʻafitauli o le inflammatory e tupu i totonu o le ate, o loʻo faʻaitiitia le faʻavaeina o vailaʻau o le nucleic viral, lea e mulimulitaia ai le aafiaga o le antiviral, e faʻataʻitaʻi ai malosiaga puipui o le tino maʻi.

I le faʻaopoopoga i le faʻamaʻi o le hepatoprotective, o fualaau uma e tolu e mafai ona faʻaleleia ai le lipid composition o le plasma toto, faʻamalosia ai le faʻaaogaina o gaʻo matautia ma cholesterol.

Phosphogliv - faʻamatalaga mo le faʻaaoga

Faʻatonuina o le fualaau faʻasaina o le hepatoprotective Phosphogliv ua faʻaalia i le i ai o faʻamaʻi nei:

Oona gaʻo
I le avea ma vaega o togafitiga o le hepatitis.

E taua le aua nei galo o le fualaau faasaina ua faatonuina e le fomaʻi, e ui i le toetoe lava a leai se aʻafiaga o aʻafiaga o le itu ma le ono mafai ona faʻaalu.

Essentiale - faʻamatalaga mo le faʻaaogaina

I le tulaga o le fualaau oona Essentiale, o le lisi o tuutuuga e mafai ai ona e tagofia le fualaau faasaina ua faateleina le faateleina:

Toxicosis o fafine maʻitaga,
Psoriasis
O le maʻi suka, o se auala mo le puipuia o faʻalavelave,
I galuega i luga o totoga o le itumalo o le hepatobiliary,
Liver necrosis
Vailaʻau faʻamaʻi
Cirrhosis
Faʻamaʻi.

I le tautala tuusaʻo, e mafai ona e ave le vailaʻau Essentiale i le i ai o se liʻo sili ona taua o maʻi, i le pathogenesis lea ei ai le liona o le ate.

Resalut Pro - faʻamatalaga mo le faʻaaogaina

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina Rezalyut Pro o loʻo faʻaalia i mataupu nei:

Oona gaʻo
Hypercholesterolemia.

E le gata i lea, o faʻamaʻi uma lava, e pei o le hepatitis, cirrhosis ma isi mea, e fautuaina ai foi le mafai ona faatonuina lenei vailaau.

Contraindications

Phosphogliv, Essentiale ma Rezalut Pro e le tatau ona faia i mataupu nei:

Le itiiti ifo i le 12 tausaga
Le faapalepale i vaega taua,
Toto
Antiphospholipid syndrome,
Lactation period.

Faiga faʻasaga faʻatasi: toto maualuga o le faitotoa, maualuga maualuga o le toto maualuga, faʻamaʻi gasegase ogaoga.

Eseesega ma eseesega o fualaau faasaina

O le mea moni, o nei vailaʻau uma o loʻo aofia i totonu o le vailaʻau tutusa. Ae ui i lea, o le faaaogaina o le mea galue e le tutusa. I lenei itu, o le taʻitaʻi o Resalut Pro i le 600 milligrams o phospholipids. I le nofoaga lona lua o Essentiale, lea e aofia ai le 300 mg o mea ola.

O le vailaau faʻatau fua Phosphogliv o loʻo iai nei mea e lua, e aofia ai le phospholipids ma le glycyrrhizic acid, lea e tuʻuina atu ai le vailaʻau e avea ma aʻafiaga faʻaleaga.

Rezalut Pro ua gaosia e le Siamani Berlin-Chemie. O le kamupanī Rusia Pharmstandard o loʻo faʻaaogaina le fualaau faasaina Phosphogliv. Essentiale na faia e le kamupani Siamani o Ron-Pulenck Rohrer.

O le a le ituaiga vailaʻau e te manaʻo ai, e manaʻomia lou fesili i lau fomaʻi. O fualaau uma e tolu na faʻamaonia lelei i latou lava ma o lea ua tatau ai le faʻatuatuaga a le tagata faʻatau.

O se ate soifua maloloina o le faailoga sili lea o le soifua maloloina lelei ma foliga matagofie. O le matagofie o le paʻu ma le lauulu, o le mamafa masani o le tino ma le gaioiga o totoga i totonu e faalagolago i le lelei galuega a lenei okeni. Mo le puipuia o le gaoioi o le ate, e maua ai e le vailaʻau vailaʻau le tele o fualaau faʻamalosi - faʻifaʻiloga.

O nei fualaau oona e ave foi e tagata e mafatia mai faafitauli o le ate. Ma o le a le mea e sili atu, Rezalyut Pro poʻo le Essential Forte, o se fesili e popole ai tagata uma e aʻafia i le toe faʻaleleia o latou soifua maloloina. O nei vailaʻau e lua o loʻo taʻua o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona lelei. Ae o lenei, o le a le mea e sili ona filifilia? Matou te talanoa e uiga i lenei mea.

O le tele o le hepatoprotectors ua faia mo togafitiga ma le puipuia o le ate.

O le ate o le mea sili ona taua i totonu o le tino o le tagata, e nafa ma le galuega o le faʻamamaina o le tino. Enzymes na gaosia e le ate e faʻamama ai le toto o toxins, faʻamaʻi ai oloa o le alcohol alcohol and various other composite harmful.

O le gafatia o le ate e toe faʻafouina ai se gaioiga tele i le toe faʻaleleia o sela o le faʻasalaga, aemaise lava, platelets ma toto mumu mumu.

E le gata i lea, o le ate o loʻo aafia tuusao i le gaosia o elemene e sili ona taua e fesoasoani i le faʻaleleia ma le faʻaleleia o otaota, faʻamautuina o le mea oona. Ma o le atinaʻeina o hormones o le endocrine polokalama e manaʻomia mo le soifua maloloina o le tino e le faia foi e aunoa ma le auai o le ate.

O le ate o le tino sili ona taua o le tino o le tagata

O faamai o lenei totoga sili ona taua mo se tagata e faaalia ai i latou lava i auala eseese. O le le mautonu ma pathologies o le ate e eseese i:

  • faailoga
  • malosi
  • le natura o le faamai
  • le umi o le vasega
  • faʻamaʻi faʻamaʻi.

Faatasi ai ma lenei ituaiga o faafitauli, e taua tele le faia o se filifiliga atamai o vailaau, aemaise lava pe a suʻesuʻe ni analogues. O le tausiga e tatau ona taulai atu e le gata i le tau ma le avanoa o tupe. O le ono maua ai ni faʻafitauli i le itu ma le aoga vave o le fualaau faasaina e tatau ona iloiloina.

Faatusatusa ma auiliili

Fuafuaina poʻo fea e sili atu Rezalyut pe Taua, e tatau ona e suʻesuʻe auʻiliʻili faʻamatalaga ma faʻaogaina o vailaʻau taʻitasi eseese. Ma na o le taimi lava lea, i le faʻamoemoeina mo oe lava ia meatotino lautele o nei fualaau oona, ma faaiu pe o le a le vailaʻau faapitoa e saʻo mo oe.

O le a le mea na faʻafesoʻotaʻi

Ina ia faafaigofie le filifilia ma faatusatusa Rezalut ma Essentiale, matou te fautuaina ina ia faatusatusa fualaau uma i le taimi nei e faaaoga ai lenei laulau. O lea la, o uiga faʻatusatusa o fualaau faasaina.

10 capsules (blister): 200-250

30 pini (3 paʻu): 450-500

50 papa (5 paʻu): 760-800

100 pusa: 2,000 - 2,500

5 inisi vials (5 ml taitasi): 1,000 i le 1,500

Fualaau oona Rezalyut Pro Essentiale Forte
pharmacology o fualaau oona e aofia i le hepatoprotectors, faʻamalosia ma toe faʻaleleia o le hepatocides (o le ate), maua ai galuega sili ona puipuia o le okeni
vaega taua e aofia ai phospholipids (non-gaʻo), phosphatidylcholine (75%), vailaʻau oona Omega 6 / Omega 3 ma mea faʻapitoasodium chloride, phospholipids taua, acid deoxycholic, riboflavins
fausaga gaosiga capsules e vaivai ma vaivai, faigofie ona faʻaogaampoules mo tui ma capsules mo le faʻaaogaina tautala
faailoga mo le faʻaoga neurodermatitis, cirrhosis, neurodermatitis, vailaʻau o le gasegase, galuega leaga o le ate ona o le le malamalama ma le le lelei o meaai, psoriasis, hepatitis, hypercholesterolemianeurodermatitis, maʻi suka, ate faʻamaʻi o vailaʻau eseese, psoriasis, gestosis faigata, toxicosis o fafine maʻitaga, hepatitis
faʻailoga faʻafitauli o le tagata lava ia i vaega taʻitasi, antiphospholipid syndrome, e oʻo atu i le 12 tausaga, maitaga ma lactation periodo le le lava o se tasi i vaega, o le matua e oo atu i le 12 tausaga (ua faasaina capsules), e oo atu i le 3 tausaga (inisuations e solia), maitaga, pe a fai le susu, e fuafua e le fomai le talafeagai o togafitiga
ono aʻafiaga i le taimi o togafitiga faʻafitauli o le gastrointestinal (colic, manava, manava, flatulence, bloating), faʻamaʻi faʻafuaseʻi (tele lava i luga o le paʻu i le tino o le urticaria ma le vevela), le afaina (faʻapupulaina o le gasegase o toto), ua maua e fafine le toto totoO le a le mea e tatau ona e faia? (fomaʻi, gasegase, vomiting), vaivaiga lautele, leai se faʻaogaina, allergies (toʻatele), sosolo o le paʻu,
lamatiaga o vailaau matautia mo le tino e le o iai, o vailaau faʻamalositino e fiafia i le siosiomaga ma e le o se mea oona
faʻaaogaina o le prophylactic togafitiga o fualaau faasaina o le togafitiga o togafitiga ua atiaʻe e le tagata tomai faapitoa
togafitiga masani tolu taimi i aso uma i luga o se manava gaogao, 2 capsules2 i le 3 taimi i aso taitasi pe a uma meaai, 2 capsules
fualaau oona Lipoid, Livolife, Faʻaili, Manaomia, PhosphoniesleLivolife Forte, Resalut, Fosfoncial, Esslial, Antlive, Ovesol
tau maualalo (i rubles)
atunuu na afua mai Siamani

Both Essentiale ma Resalut e mafai ona maua i soo se fale talavai. E faʻatau atu e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi. Ae aʻo leʻi faia se feutagaiga ma le fomaʻi, aemaise lava pe afai e te manaʻo e faʻaaoga le hepatoprotectors mo faʻamaʻi ate, o se mea e manaʻomia muamua.

Resalyutiga o loʻo i ai kapaila e mafai ai ona faʻaaoga

Aʻo leʻi faʻaaogaina nei vailaʻau, e tatau ona e suʻesuʻeina faʻamatalaga na tuʻuina atu ia i latou. O lenei mea o le a maua ai faʻamatalaga atoatoa e uiga io latou aafiaga ma aafiaga ile tino o le tagata.

Fomaʻi, faufautua e faʻaaogaina se vailaʻau faapitoa, o loʻo taʻitaʻia e le uluai setete o le soifua maloloina o le tagata maʻi, le i ai o soʻo se gasegase tumau. O tagata taʻitoʻatasi o tagata gasegase e amanaʻiaina foʻi. A faʻaogaina o le hepatoprotectors, e le taliaina e le tagata lava ia fualaau, a leai e mafai ona e faʻaleagaina lou lava tulaga.

O lea la e te manaʻo ai

I le faatusatusaina o le auiliiliga o fualaau faasaina, e mafai ona vave gauai atu i le eseesega taua i le faiga o tau. O le mea taua o se faasologa o le sili atu taugata nai lo Resalut. Ae o iinei e taua le mafaufau o Essentiale e tele filifiliga mo le tuʻuina atu o vailaʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga:

  1. Mea faigofie faigofie o le a "ave" e tusa ma le 700-1,000 rubles mai ia oe.
  2. E manaʻomia le N, o loʻo iai i lona fatuga se mea faʻapitoa faʻamalosia, o tau i le va o le 1,000 ma le 1,200 ru.

O mea taua i le ituaiga o inisiua e itiiti ifo aʻafiaga i itu

O le tau o fualaau oona mo le tele o vaega e faalagolago i le aofaʻi o ampoules / capsules na tuʻuina i totonu o le tasi afifi. I le tautala e uiga i uiga iloga o meafaigaluega uma, e tatau ona faamamafaina mea nei:

  1. O le eseesega i le tuufaatasiga, e ui o le tele o vaega aofia ai, e foliga tutusa.
  2. O loʻo faʻafefaʻatauaʻi le resalyutas i capsules mo le faʻafofoga tautala, ma e taua tele mo le tuiina.
  3. E i ai ni eseesega i le lisi o faʻasalaga.
  4. O vasega togafitiga e ese foi (o le fuainumera o fualaau na ave). E ui lava i lenei tulaga, e mafai e le fomai ona ofoina atu se ata ese atoatoa o togafitiga.
  5. O se eseesega tele i le tau.

Faamolemole ia matau o Resale e aofia ai le Omega. O nei mea e fesoasoani e faʻagaoioia ai le mafaufau o le atigipusa ma faʻamautuina le gaioiga o le fatugalemu o le tino.

Afai o faʻafitauli o le atela o loʻo faʻavae i luga o se talaaga o maʻi o le neurodermal, e tatau ona faia le filifiliga e faʻamalieina ai le toe faʻafoʻi ma le malosi o le gaʻo Omega.

O vailaʻau uma e lua o loʻo i totonu o le vaega faʻafomaʻi lava e tasi, lea e taʻu mai ai le faʻamaoniga o le mataupu faavae o lo latou aʻafiaga i le tino ma galuega. O le mea lea, filifili i le va o nei vailaʻau e lua, e sili atu le taulai atu i uiga taʻitoʻatasi o le tino.

Afai tatou te faatusatusa le Essentiale ma le Resalute e ala i le ituaiga o latou faaaogaina, ona faaaoga lea o fualaau faasaina mo le puleaina o le fualaau faasaina ona sili ona lelei, talu mai le injections:

  • ia i ai faʻamatalaga e le mafai ona faʻaalia o aʻafiaga,
  • e le pei o capsule, o injections e le mafua ai ni faʻafitauli i le mea oona, aemaise lava le tiga ma le faʻanoanoa o le manava.

Afai e faʻatusatusa uma fualaau faʻasaina, o loʻo e masalosalo lava i le filifiliga sao, taulaʻi atu i le meafaigaluega sili ona taugofie mo mea tautupe. I le uma, o le tuufaatasiga o vailaau e toetoe lava a tutusa, ma, o lona uiga, o le a tutusa lava o latou aafiaga.

O se ate maloloina lelei o se faʻamautinoaga o le ae lagona le lelei ma foliga matagofie. O le matagofie o le lauulu, o le lanu ma le fausaga o le paʻu, o le mamafa masani ma isi mea taua e faalagolago i galuega a lenei okeni. E mafai ona fesoasoani tagata faʻamaʻi puipuia i le ate ma le malosi atoatoa ma puipuia mai aafiaga ole tulaga le lelei. O le fea mea e sili atu - Toe faʻafoʻi pe taua? Sei o tatou maua le tali i lenei fesili mumū faatasi.

Resalut poʻo Essentiale - faʻatusatusa ia mea

O le tuufaatasiga e auiliiliina i luga o le afifi. I le tepa muamua, atonu e foliga mai e faigofie lava mea uma, o le vailaʻau e naʻo le tasi le mea e galue malosi, phospholipids e mafua mai i le toto. Ae o le tele o faamatalaga o loo natia i tua o lenei vaitaimi. O le mea taua, o lona uiga, e tatau mo le tino o le tagata, phospholipids e maua mai i le diglycerin esters o le kullinophosphoric acid. E maua foi i latou i gaʻo gaʻo mama, e pei o le linoleic, linolenic ma isi. I le mea e manaʻomia, o le mea e maua i le linoleic acid e oʻo atu i le 70%. E le gata i lea, o se faʻalavelave o vitamini e aʻafia i le sauniuniga e faʻaleleia le galuega o le ate ma faʻavaveina ai faiga faʻafouina i totonu o lenei totoga:

  • pyridoxine
  • cyancobalamin,
  • nicotinamide
  • pantothenic acid
  • riboflavin
  • tocopherol.

O le tuufaatasiga o Resalut o loʻo faʻaalia foi i ni nai upu, o nei mea o le soybean phospholipids. O le mea moni, o lenei faiga e talitutusa lava ma le tuufaatasiga o fualaau faasaina. Ae o le mea moni, o Resalut o loʻo gaosia mea aoga o le vailaʻau, e pei o phosphatidylcholine ma phosphoglycerides. O nei mea o loʻo i ai le malosi o le faʻaleleia o le hepatoprotective ma o loʻo faʻaleleia lelei e puipui o le intestinal, ae o le aʻafiaga o ia mea e sili atu ona puupuu nai lo le phospholipids mai gaʻo susu.

O le a le eseesega i le va o gaioiga a Rezalut ma Mea Taua?

O vailaʻau faʻamalosi e faʻamalosi ai lela ma faʻamaonia le cholesterol toto. I le faaopoopo atu ile lagona o tagata taitoatasi ile vaega ma le maitaga, e leai ni a latou faʻailoga. Faʻaaogaina o le Rezalut ma Taua i capsules, e tatau ona ave 2 capsu i le taeao ma le afiafi, inu tele vai mama. E le mafai ona vaʻaia capsules, ona o lenei mea, o vaega faʻamalolo o le vailaau oona o le a mafatia mai le siosiomaga o le manava. O le bioavailability of these funds is approximately the same and amounts to about 70%, o fualaau faasaina e mafua mai i fatugaʻo i totonu o le 6-7 itula talu ona uma le puleaina, o le laʻititi o le togafitiga e 3 masina. Essentiale i se ituaiga o fofo mo le tuiina e sili atu le aoga. Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • cirrhosis
  • vevela gaʻo o le ate ate,
  • faʻaleagaina le ate na mafua mai i vailaʻau ma vailaʻau.

O nei lava faamaʻi o le mafuaaga lea mo le aveina o le Resalyut. E le gata i lea, e mafai ona faʻaaoga nei capsules i togafitiga. psoriasis, dermatitis ma le le lelei.

Faatusatusa Essential Forte ma Rezalut na valaauina e nisi vaega o saienitisi mai fafo. O faʻamaumauga o suʻesuʻega na faʻaalia ai le fesuiaʻiga atoatoa o nei vailaau faʻasaina, pe a tatou talanoa e uiga i le faʻamalolo i totonu o kapula. E manaʻomia le tuiina o se meafaigaluega sili ona lelei ma itiiti ifo aʻafiaga. E le pei o papa, e le afaina ai le manava ma le tiga i totonu o le manava.

Afai o loʻo e mafaufau i le mea e sili ona lelei e faʻatau - Rezalut, poʻo Essentiale, aua le faʻatuai i le filifilia, sili atu i se fualaau faʻatau. O le mea moni o le aʻafiaga o fualaau faasaina ma a latou mea e toetoe lava tutusa, ae o le tau i falemaʻi eseese e mafai ona matua fesuisuiaʻi. I nisi o fesoʻotaʻiga faʻamalosi, o le Rezalut e sili atu ona taugata, talu ai o se mea faʻapitoa e faʻaulufaleina mai, i isi - o le tau e sili atu mo le Taua.

Resalute Pro o se tagata faʻasalalaʻau e faʻavae i luga o se siʻosiʻomaga o le soybean phospholipids. Phospholipids o "piliki" ia e aofia ai le kelatini o le hepatocytes, ma, afai e tupu se mea, e mafai lelei ona "patipii" gaʻo na tulaʻi mai. O nei lipids faigata, faʻaleleia atili le suavai ma le fetuʻutuʻunaʻi o paʻu, faʻamaonia lo latou gafatia ma le faʻamalosi. E le gata i lea, o le phospholipids e afaina ai le lipid profile, galue e avea o ni antioxidants (talu ai ua ia i latou le malosi e talepe ai ni faʻamaufaʻailoga se lua). Resalyut implements (ia tuu atu i le tagata faitau e faamagalo lenei tamai pusi) lona faʻasalaga faʻapitoa e ala i le faʻapipiʻiina o phospholipids polyunsaturated i vaega faaleagaina o le faʻamaʻi o le kalama ma toe faʻaleleia o latou fausaga. O le "fale" o le pharmacological resitala o le pro - soybean phospholipid extract - e aofia ai phosphatidylcholine ma phosphoglycerides. O le tulaga ese o le vailaau faasaina ua mautinoa e ala i le faapitoa o le tekonolosi o le gaosiga: o le faagasologa e maua i lalo o anaerobic tuutuuga, e matua faaitiitia ai le sosolo mai o le ea e ala i se pusa vavao e leai ni mea. O le taua o lenei tulaga e faigata ona faʻamaualuga, talu ai a leai, o le phospholipids e mafai ona faʻamaʻapeʻaʻi i le hydroperoxides e lamatia ai le ate. O lenei tekinolosi e le gata ina faasao uma meatotino aoga o phospholipids, ae e aloese ai foi le faaopoopoina o le tele o mea e manaomia e le manaomia - o le faamautuina, o le puipuia, o meainu. Ona o le i ai o le eletise gaʻo eletise (linoleic ma le linolenic) i lona tuufaatasiga, ua maua ai foi le eleele resitala i mea e maua ai le hypocholesterolemic, lea e mafai ai ona faʻaaogaina o se sui o le antiatherosclerotic i tagata gasegase e maua i le maʻi fatu ma le maʻi pipisi. O le Polypharmacy, o se faʻalavelave lamatia o le tele o fualaau oona, ua taʻua nei o se tasi o faafitauli matuia o le falemaʻi.

E tusa ai ma fuainumera o WHO, e tusa ma le 20% o faʻamalositiga uma o vailaʻau faʻasaina e matautia. O le puipuia o aʻafiaga o faʻavaega o fualaau oona i luga o le ate, o le faʻasalaga pro e mafai ona tele le puipuia o le maʻi mai faafitauli faʻalesoifua maloloina. O le lelei ma le saogalemu o le tupe faʻapitoa na faʻamaonia i le tele o suʻesuʻega, o le tasi o ia mea na faia e fomaʻi ile 55 falemai i 6 afioʻaga o Rusia ma na pasia e le Komiti Tutoatasi a le Tutoatasi.

Phosphatidylcholine, o se tasi o vaega o le toe faʻaleleia, ua faʻaumatia i totonu o le iniseti laitiiti i le lysophosphatidylcholine ma ua faʻaaogaina i le lava lava ituaiga. O le suimui i totonu o le puipui o le intestinal, lysophosphatidylcholine ua toe faʻafouina i le phospholipid, lea na mulimuli ane oʻo atu i totonu o le auala faʻamaʻafega ma le pipisi o le lymp. O le vaega o le lysophosphatidylcholine ua malepe i lalo i le ate ma le faʻavaeina o gaʻo susu, choline ma glycerol-3-phosphate. I le toto, phosphatidylcholine, e pei o isi phosphoglycerides, e fusifusia i albumin ma / poʻo lipoproteins. O le liona o le soybean phospholipids o loʻo faʻamalosia, o loʻo aofia ai se aofaiga tele o le 3-sn-phosphatidylcholine, faʻapipiʻi faatasi ma ona lava phospholipids i totonu o le 3-4 itula.

E maua le Rezalyut pro i capsules. E tusa ai ma fautuaga lautele, o le vailaau e ave 2 capsules 3 taimi i le aso ao leʻi faia taumafataga, faʻamaʻa i lalo i sina vai. O le umi o togafitiga e fuafuaina e uiga o le vasega o le maʻi ma uiga o le tagata maʻi. O mataupu o fualaau faasaina e lei lipotia mai i le aso. Ae ui i lea, e le tatau i se tasi ona vavaeeseina le fegalegaleaiga talafeagai o le pro-currency pro i le mea e maua mai i le vaega o le coumarin (warfarin, fenprocoumonon). Afai e le mafai ona faʻaaogaina se faʻaaogaina o vailaʻau faʻasolo, o le a mafai ona manaʻomia se fetuunaiga o fualaau o vailaʻau. I le faʻasalaga, e tatau ona maitau le tulaga maualuga o le tulaga o le rezalyut pro, lea e maua ai e le toʻatele o tagata gasegase.

Pharmacology

Lafoaʻi fualaau faasaina. Soobean phospholipid extract e aofia ai le phosphatidylcholine ma phosphoglycerides (i le averesi, e 76%), ae o le linoleic acid e mafua mai i gaʻo gaʻo. Ole aʻafiaga o le fualaau oona e mafua mai i le saoasaoa o le faagasologa o le toe faʻafouina o le ate ma le faʻamautuina o siama faʻapitoa, faʻasaina o le faʻamalosia o le lipid oxide ma le taofiofia o le faʻamalosia o le kulupu i le ate. O le vailaau faʻasaina e faʻamaopoopoina le gasegase lipid, faʻaitiitia le cholesterol e ala i le faʻateleina o le faʻatulagaina o lona esters ma le linoleic acid.

Pharmacokinetics

Suesuega o le pharmacokinetics o le phosphatidylcholine na faaalia ai e malepe i lalo i le iniseti i le lysophosphatidylcholine ma e tele lava ina afaina i le lava lava ituaiga. I lona tulaga, o lona resynthesis i le phospholipid e tupu i le puipui o le intestinal, lea e pasi atu i totonu o vaʻa vai i totonu o le toto faʻamaʻavale, o le vaega o le lysophosphatidylcholine e faʻauʻu i le ate i mea gaʻo, choline ma le glycerol-3-phosphate.
I le plasma, phosphatidylcholine ma isi phosphoglyceride e malosi lona fusifusia i le lipoproteins ma / poo le albumin.
O le tele o phospholipids sagapi na faʻafeiloaʻiina ma se maualuga o le (3-sn-phosphatidyl) - choline ua faʻapipiʻiina i foliga o metabolites ma le tino o le phospholipids mo le tele o itula. O a latou gaioiga e fetaui lelei ma le faitalia o le tino o le phospholipids poo o latou metabolite.

Faiga faʻapolopolo

Capsules are gelatinous, transparent, colorless, oblong, o mea o loʻo i totonu o capsules o se viscous vai mai le samasama auro i le samasama-lanu enaena.

Tagata faʻatagaina: suauʻu vine mama.

O le tuufaatasiga o le atigi pusa: gelatin, glycerol 85%.

10 pi - paʻu (1) - teuina o pepa pepa.
10 pi - paʻu (3) - teuina o pepa pepa.
10 pi - paʻu (5) - teuina o pepa pepa.

O le fualaau faasaina ua fuafuaina mo le faʻafofoga tautala.

Seʻi vagana ua faʻaalia, ave 2 pulou. Rezalyut ® Pro 3 taimi / aso ao lei faia taumafataga, e aunoa ma le faimamago ma le inu tele o vai.

O le umi ole togafitiga e faʻalagolago i le tulaga o le maʻi.

Fegalegaleaiga

O mataupu o le le mautonu e le o iloa i le taimi nei.

Ae ui i lea, o le fegalegaleaiga o fualaau faasaina Rezalyut ® Pro faatasi ai ma palamarin anticoagulants (mo se faataitaiga, fenprocoumone, warfarin) e le mafai ona taofia. Afai e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le togafitiga talafeagai, atonu e talafeagai le fetuunaʻi o le fualaau o le vailaʻau.

  • hypersensitivity i phospholipids, peanati, soya ma isi vaega o le vailaʻau,
  • antiphospholipid syndrome.

Faʻaeteete: tamaiti ei lalo o le 12 tausaga.

Tina ma le lactation

E leai ni faʻamatalaga i luga o le saogalemu o le fualaau faasaina i le taimi o le maitaga. O le mea lea, e tatau lava ona faʻaaoga le Rezalut ® Pro pe afai o le faʻamoemoega o le faʻamanuiaga i le tina e sili atu nai lo le lamatiaga o le pepe.

E leai ni faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le fualaau faasaina Rezalyut ® Pro i susu o susu, o le mea lea, pe a talafeagai ai, o le faʻaaogaina o le fualaau faasaina Rezalyut ® Pro ao faagasolo le lactation, e tatau ona faamutaina le susu.

O meatotino lautele

O uiga lautele ma meatotino e aofia ai mea nei:

  1. E tutusa foliga tutusa o fualaau faasaina. E mafai foi ona suia e le tasi le isi.
  2. Aʻo leʻi faʻatagaina mo le faʻamoemoe o le puipuiga, e aoga le feutagai ma se tagata tomai faapitoa.
  3. Mo le tino o le tagata, o vailaʻau uma o loʻo i ai vailaʻau ma le saogalemu o mea matautia.
  4. E iai faʻamatalaga tutusa, faʻamaʻiloga ma aʻafiaga i vailaʻau.
  5. O fualaau oona e leai ni fua e maua i totonu o fualaau e lua, ae o le vailaʻau e ese.
  6. O i latou o le vaega o le falemaʻi faʻapitoa.
  7. O le atunuu na afua mai ai - Siamani. Ae o pisinisi e ese.

Le tuufaatasiga o le vailaʻau o Essentiale

O le faitauina o le tuufaatasiga o lenei fualaau faasaina ua faailoa mai i luga o le afifi, e mafai ona e iloa ai e na o le tasi le mea e galue ai, o mea totino o phospholipids. Phospholipids, ia e taua tele i le tino o le tagata, o ni mea e maua mai i le cholinophosphoric acid ma le ester diglycerin.I le faaopoopo atu i le vailaʻau o loʻo faʻamaonia, o loʻo manaʻomia ai le lisi lenei o vitamini:

  • Cyanocobalamin (B12),
  • Tocopherol (Vitamin E),
  • Riboflavin (Vitamin B2),
  • Pyridoxine (Vitamin B6),
  • Nicotinamide (Vitamin PP),
  • Pantothenic acid (Vitamin B5).

E mafua lea mea ona o le malosi o vitamini B i le faiga o le faʻafouina o le ate, lea e masani ona faaleagaina i faʻamaʻi eseese.

Faailoga mo le tagofia o fualaau faasaina

E ui i le tutusa o le tuufaatasiga, o le sapatoprotectors "Rezalyut" ma le "Taua" ei ai le eseesega o lisi o faailoilo mo le faaaogaina.

O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina "Resalyut" e aofia ai:

  • Faʻaleagaga faʻapitoa i le ate (cirrhosis) ona o le afaina i mea oona ma mea oona,
  • Faʻaleagaina o le ate o le ate,
  • Ole faʻasologa o le hepatitis
  • Tuutuuga e fesootaʻi ma le faateleina o le maualuga o le cholesterol i le toto.

O le faʻaaogaina o le fualaau faasaina "Manaomia" e fautuaina i mataupu uma ua taua i luga, faʻapea foi i le tele o isi faʻamaʻi, e aofia ai:

  • I le avea ai o se vaega o togafitiga faʻapitoa o psoriasis,
  • I le taimi o le maitaga ma le toxicosis,
  • Faʻatasi ai suiga i le nevrotic i siama o le ate na mafua mai i le afaina o le okeni,
  • Faʻatasi ma le faʻamaʻi vale
  • I le taimi muamua poʻo le taimi o faʻatulagaga, aemaise lava pe a fai o le taʻaloga e faia i luga o totoga o le hepatobiliary system,
  • Faʻaleagaina le ate i le ate e ala i le vevela.

Faʻailoga mo le faʻaaogaina, gaioiga faʻataʻitaʻi ma le tuʻufaʻatasia

O potu uma o le ate ua fausia e se bilayer o phospholipids, o le mea lea, o le ate, o le mea moni, e faia ana galuega, aemaise lava le filiga. Faʻasagaga ogaoga i le ate mai fafo: o le le paleni o meaʻai, e oʻo atu ai i meaʻai, mea oona (aofia ai le ava malosi), aʻafia i fualaau faʻasaina, tulaga o le siosiomaga, ma isi mea, ua faaleagaina ma faʻaumatia molikula phospholipid. O ni mea vavave i le vaega ua afaina, lea e oʻo atu ai i le faʻamaogaina o siama o le ate.

O se tino ola maloloina tino lava ia e mafai ona toe faʻafoʻi mea leiloa phospholipid ma aveeseina mai meaʻai. Ae ui i lea, o avanoa o fesoasoani masani ma se vaitaimi uumi o aafiaga faʻaleagaina e le mafai ona taulimaina manaoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo nofo i se fale gaosi oloa poʻo se vaisu i pia i mea ulaula - o faʻamatalaga tonu ia. E le gata i lea, o meaai e maua i le phospholipids e masani ona aofia ai le tele o le cholesterol, lea e manaʻomia foi ona faʻaleleia ina ia le afaina ai ma le faʻafitia i luga o vaʻa.

Faatasi ai ma le lepatoprotectors, o fomai latou te tuuina atu le latou fiafiaga ia i latou e faavae i luga o phospholipids talafeagai. Ua latou faʻasolosolo pea le aoga i le toe faʻafoʻoina o siama gaʻo ma e saogalemu mo isi totoga.

"Rezalyut Pro" mai le Siamani "Berlin-Chemie" na aofia i laʻu togafitiga. E fou lenei mea i le hepatoprotectors, e pei ona taʻu mai e le fomai ia te au. O le "Resitala" e faʻaaogaina mo faʻamaʻi ogaoga o le ate: faʻamaʻi faʻamaʻi, faʻamaʻi pipisi, cirrhosis, faʻaleagaina o le ate, o le maualuga o le cholesterol i totonu o le toto, pe a fai e 'ai ma le ola sao e le fesoasoani. Ma fautuaina foi mo le puipuia o le le atoatoa ma le tausiga o le ate.

O le gaioiga malosi i Resalut o se vaega o phospholipids talafeagai mai soya e sili ona vavalalata i mea na gaosia e le tino lava ia. Ma o le mea lea, e le teenaina ma e mafai ona vave suia le "uso" faaleagaina i totonu o le membrane membrane o faʻalauga ate.

Phospholipids e aʻafia ai le aafia o le cholesterol metabolism i le tino, e puipuia ai le atiaʻe o le atherosclerosis, ma faʻasaina ai foi le faʻaaogaina o le lipid peroxidation, faʻaitiitia ai le faʻavaeina o faʻamalolo saoloto.

E tasi le Rezalyuta pro capsule e aofia ai le 300 mg. Faʻapitoa phospholipids ma mea faʻapitoa: glycerol mono / dialkonate, triglycerides, fuālaʻau suauu mama, α-tocopherol. O nei mea uma i totonu o se atigi gelatin ma glycerol. O le mea moni moni lava.

O le i ai o le vaitamini E i le sauniuniga e faʻaleleia ai ona aʻafiaga o meaola, e puipuia ai suauu o le ate mai le mumū, o aʻafiaga leaga o aʻafiaga saoloto.

Resalut poʻo Essentiale faʻamalosi - se faʻataʻitaʻiga faʻatusatusa o lua vailaau


O le toto i totonu o le tino o le tagata - o le ate, o se tasi lea o totoga sili ona taua o le faʻamamaina ma le faʻaogaina o le tino. Ole galuega ole filiga e mafai ai e le ate ona faʻamamaina le toto o le tagata, ma o lana galuega faʻafoʻisia e tele sona sao i le toe faʻaleleia o sela o le toto.

O le ate o loʻo i ai pea i le gaosiga o ia ituaiga elemene e fesoasoani i le faʻamautuina o le faʻalaumalieina ma le faʻasiliina o meaʻai e ala i le gaʻo o meaʻai. O le gaosia o nisi o homone ma le tausiga o la latou laulau e maua foi ona o le aafia lata mai o le ate i le system endocrine.

E eseese ituaiga o gasegase, o eseesega o le okeni e ese mai le tasi ma le isi i le mamafa, i le tulaga faapitoa o le maʻi, i le natura o le maʻi. O le mafuaaga lena e taua ai le filifilia ma le filifilia o vailaau e ofoina mai e le fomaʻi, e oʻo lava i faʻataʻitaʻiga.

Faʻatonu le galuega, e maua ai le tali i le fesili: "O le a le mea sili atu Rezalyut poʻo le Tatau Taua?" E tatau ona e mafaufau muamua i fualaau taʻitasi taʻitasi. Ona mafai loa lea ona iloa nisi oa latou meatotino masani ina ia mafai ai ona filifili pe leai se vailaau faapitoa mo le togafitiga o se maʻi o le ate. Faʻafetai i se laulau faʻapitoa, e mafai ona e suʻesuʻe uma meatotino o vailaʻau i le taimi e tasi.

Lisi o uiga faʻatusatusa o fualaau faʻasaʻi - "Resitala" ma le "Manaomia Taua":

Hepatoprotective agent - faʻamalosia, toe faʻaleleia, faʻamalosia o sela ate, faʻaleleia galuega o le puipuia o le tino.

Gaioiga gaosiga malolosi

I le totonugalemu o:

  • o phospholipids taua e sau mai soya,
  • deoxycholic acid
  • sodium hydroxide
  • sodium chloride
  • riboflavins ma isi faʻaopoopoga o ausilali.

  • lipotophoidsids e leai ni gaʻo,
  • phosphatidylcholine (76%),
  • Omega linoleic acid (3 ma le 6),
  • ausilali faaopoopo.

Pepa Production

Capsules, masini injection.

Faailoga mo togafitiga faʻapitoa

  • le foliga mai ma le faʻavavevave o neurodermatitis,
  • maʻisuka
  • gaʻo gaʻo
  • cirrhosis
  • coma o le ate, o lona vaivai,
  • fomaʻi faʻamalosi o le maʻi,
  • Faʻailoaina le faʻamaʻi o fafine maʻitaga,
  • faʻalavelave faʻapitoa,
  • soʻo se hepatitis.
  • faʻasologa o le hepatic,
  • cirrhosis
  • neurodermatitis,
  • psoriasis
  • hepatitis
  • hypercholesterolemia,
  • faʻamaʻi pipisi
  • le lelei.

Contraindications

1. Pe a faamaumauina se tagata le faapalepale i le fualaau faasaina.

2. O tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matutua e le tatau ona ave le vailaʻau i totonu o capsules, e oʻo atu i le 3 tausaga - injections.

3. O tina tausi maʻi ua fautuaina taitoatasi.

1. Mauaina poʻo le tuʻufaʻatasia o le le faapalepale o vailaʻau i totonu o le vailaʻau.

2. Antiphospholipid syndrome.

3. O tamaiti ei lalo o le 12 tausaga le matutua e le tatau ona ave le fualaau.

4. O le maʻitaga ma le lactating o tina e le tatau ona ave fualaau.

Faʻafitauli i le le talafeagai o le faʻaaogaina o fualaau faasaina

  • le toʻa, afaina i totonu o le manava,
  • taotoga, vaivaiga, vomia, faʻaleagaina o le fanua, vavao,
  • seʻi faʻalavelave
  • urticaria poʻo le paʻu paʻu paʻu,
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi,
  • afaina o le paʻu lea na faia ai le iniseti, poo le tuʻuina o le kululu.
  • GI ita - manava, colic, bloating,
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi - faʻavevesi, urticaria,
  • otaota,
  • gaioiga o le gaioiga o le tagata ile gasegase.

Ole vaega ole saogalemu ole vailaʻau mo le tino

Maea atoatoa fualaau fualaau fualaau faasaina.

Aveina o fualaau faasaina mo faamoemoega puipuia

O le puipuiga e tatau ona faia e tusa ai ma le faasologa ua faatonuina e le fomai.

Tausiga masani

2 capsules lua pe faatolu i le aso pe a uma taumafa.

2 capsules 3 taimi i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga.

"Resalut" "Antrlyv", "Livolife Forte", "Essel", "Ovesol", "Faiga Faʻapitoa" ma isi filifiliga.

"Brenziale", "Lipoid", "Taua" o soo se faiga o le faasaolotoga, "Totogi", "Livolife" poo le "Faʻapitoa".

O le tau o le fualaau (avega)

50 pi. capsules - 750-900 rub.
100 pi capsules - 2000-2500 suʻe.

5 ampoules (5 ml) - 950-1500 suʻe.

10 pi i totonu o le tasi blister - 220 rubles.

30 pcs (3 paʻu) - 480 rubles.

50 pi. (5 paʻu) - 750 ru.

Siamani, A. Nattermann & Cie. "

O nei vailaʻau uma lava e faigofie ona maua i le toetoe lava o falemaʻi uma, faʻatuina e aunoa ma le tuʻuina atu o faʻamaumauga mai se fomaʻi. Aʻo leʻi faʻatau, e mafai ona e talosagaina le tagata faʻatau e tuʻuina oe e faitau faatonuga mo se vailaʻau faapitoa ina ia maua ai se ata atoatoa o lona aafiaga i le tino.

A e suʻesuʻeina se vailaʻau, e tatau ona e gauai atu i le setete o lou soifua maloloina, uiga taʻitoʻatasi o le tino, faʻapea foi ma soʻo se maʻi faʻamaʻi. Ina ia aua neʻi faʻaleagaina lou soifua manuia ae le o le faʻaleagaina oe, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi i se vailaʻau e tatau ona e filifili e toe faʻaleleia ma tausia le ate.

Faʻaaliga manino

O uiga faʻatusatusa o nei vailaʻau e lua ma ona taunuuga vave ona gauai atu i tau, o latou eseesega taua. O mea taua o nisi o poloaiga sili atu taugata nai lo Resalut. Ae ui i lea, e tatau ona manatua i le mafaufau e ese mea Taua - ei ai filifiliga ma taugofie. Faʻamatalaga faigofie e tau mai i le 720 i le 950 ruuga i le pusa, ma le Essentials N - mai le 950 i le 1150 ru. E faalagolago tele i le faʻaogaina o vailaʻau vailaʻau o loʻo i totonu o le sauniuniga, faʻapea foʻi le tele ma le numera o capsules, ampoules i totonu o le afifi.

O isi uiga iloga o loʻo taua i lalo:

  1. O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e ese lava le ese, e ui lava e iai a latou mea e tutusa.
  2. O le Rezalyut e maua i na o capsules vaivai. Ma Mea Taua - i pulou tautala ma ampoules mo injections.
  3. E i ai le eseesega i faʻamaoniga ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina o fualaau.
  4. Metotia ma togafitiga o togafitiga atonu e eseese. E ui o mea uma lava e faʻatulagaina taʻitasi.
  5. O se eseesega tele i kamupani tau ma kamupani gaosiga.

Resalut e aofia ai Omega (polyunsaturated fatty acids), lea e fesoasoani i le faʻagaoioia o le faiʻai ma faʻafaigofieina le tino atoa o le tino. O le mea lea, afai o le ate o le neurodermic, o lona uiga e talafeagai le ave Resalut, lea ei ai Omega.

Tulaga lautele lautele ma meatotino o fualaau faasaina

O meatotino nei e mafai ona mafua i meatotino lautele ma uiga o vailaʻau:

  1. O le vaega o vailaʻau faʻafomaʻi lautele lea e aofia ai.
  2. O vailaau faʻamalosi uma e maua ai le phospholipids e leai ni gaʻo, ae na o na eseese lava.
  3. O aʻafiaga, faʻamaoniga ma le faʻailogaina tutusa mo le vailaʻau e tasi, ma mo le isi.
  4. O vailaau faʻasaina uma e afaina, saogalemu vailaʻau mo le tino o le tagata.
  5. E le gata i lea, o vailaʻau uma mo faʻamalositino e tatau ona faia pe a maeʻa fautuaga ma faʻatalanoaga ma se fomaʻi.
  6. Analogues o fualaau faasaina e tutusa ma foliga tutusa. O nei vailaʻau e lua e mafai ona suia ai le isi.

O le mea moni e faʻapea o vailaau faʻasaina i totonu o le vaega faʻafomaʻi lava e tasi e taʻu mai ai o a latou galuega ma aʻafiaga i luga o le tino e toetoe lava tutusa. O le atunuu e afua mai, e tutusa lava, ae o kamupani e eseese.

Afai e te taitaia lau suʻesuʻega laʻititi ina ia mafai ai ona e filifilia le fualaau sili ona lelei, e tatau ona e gauai i taimi uma i uiga o lou tino, iloiloga o fomai ma tagata faatau. E mafai ona ou fai atu o le a le vailaʻau e sili atu? Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻatusatusaina ma le faʻaeteete uiga uma o fualaau, ma faʻatusatusa i le gafatia o lou tino ma ia tilotilo pea i iloiloga oi latou ua uma ona faia se filifiliga faapena.

I le tausaga talu ai, sa ou falemai i le fatu o le fatu fatu. Ona oʻo mai ai lea o loʻu ate e le lelei uma, e ui lava e le afaina aʻu. Ae o lo tatou ate o se tino gasegase, e le afaina seia oʻo ina avea le tulaga ma mea taua. O le mea lea, e le tatau ona e faatali mo le "pusi e sua" i le itu taumatau, o le a le afaina le lagolagoina o ia i le hepatoprotectors. O fualaau nei e faaleleia ai le tulaga o le ate. O le sili ona lauiloa oi latou o Essential Forte N, Resalute Pro ma le Essliver Forte.

Faamatalaga lautele ma le tuufaatasiga

Rezalyut Pro o vailaau faʻapitoa e maua mai i le vaega ole hepatoprotectors e nafa ma le masani ai o le galue o ate (ate hepatatocytes). O le vailaʻau e faʻatagaina oe e toe faʻafoʻi mai le tele o masini e afaina ma e fesoasoani i la latou vave vave faʻaleleia. O se vailaau e gaosia e faʻaaogaina ai se tekinolosi faʻaogaina e leai se totogi. O lona aoga o le le lava o meaʻai ma faʻatoʻaga.

O le maualuga o le malosi o le Resalyut e mafua ona o ona vaega, lea o loʻo taʻitaʻia e Lipoid PPL 600, e aofia ai le triglyceride, lecithin, gaʻo gaʻo gaʻo, fuālaʻau suauu mama, α-tocopherol, mono ma glycerol diester. I le avea o ni mea fesoasoani, glycerol, suauu suauu mama ma gelatin.

Faʻaalia Resale Pro

O le tagata lenei o le faʻamaʻi pipisi, o loʻo maua i le pepa faʻapipiʻi. O lona autu autu o le phospholipids. Ole aʻafiaga o le fualaau oona e vave faʻavaveina ai le faʻafouina o suauu ate ma faʻamausali ai siama siaki, faʻalavelaveina le faiga o oxidative o le lipids, ma faʻalavelaveina ai le faʻasologa o le collagen i le ate. Resalut Pro e maualalo ai le toto cholesterol ma faʻamaopoopoina le lipid metabolism.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

  • cirrhosis o le ate
  • afaina o meaola oona,
  • o le hepatitis tumau
  • gaʻo gaʻo o le ate ma le atinaʻeina o faiga o le degenerative,
  • hypercholesterolemia,
  • Faʻasaʻoina mea taumafa paleni i le taimi o le paʻu mamafa.

O le vailaau faasaina ua solia i mataupu nei:

  • antiphospholipid syndrome,
  • hypersensitivity i vaega o le oloa,
  • tausaga e oo atu i le 12 tausaga.

O fafine maʻitaga e tatau ona ave faʻamaʻi ma le faʻaeteete.

  • manava manava, faʻalavelave i le faʻalapotopotoga faʻapitoa,
  • urticaria, paʻu paʻu,
  • e seasea lava - o le toto toto i fafine i le taimi o le pagatia, pisapial rashes.

E le o faʻamautuina le tele o le fualaau faasaina.

Resaly e mafai ona faʻafefe ai le manava, faʻavauvau i le vaega tele.

Tulaga Taua Malosi

O le tagata lenei o se tagata e faʻaleleia le tino, lea e aofia ai phospholipids natura. O le tino e manaʻomia pea nei mea mai fafo, aua o ona sela e le faʻapipiʻi ai. E le gata i lea, o le tuufaatasiga o fualaau e aofia ai vitamini B6, B12, B3, B1, B2, E. O le ituaiga o fualaau faasaina o capsules. Vitamini fesoasoani e faʻaleleia ai le aafiaga o phospholipids pe faia foi mo latou le atoatoa i tino ma okeni.

Essentiale ei ai mea nei i le ate:

  • toe faʻaleleia le faʻamaoniaina o siama faʻamalosi,
  • faaleleia atili le protein ma lipid metabolism,
  • faʻafouina le galuega o enzymes o le membrane,
  • faasao le amiosaʻo ma le fausiaina o paʻu o le ate,
  • faʻaitiitia pe faʻaitiitia le gaʻo o le hepatocyte gaʻo,
  • liliuina gaʻo, e aofia ai le cholesterol, i isi ituaiga o loʻo faʻaaogaina e sela e faʻatupu ai le malosi,
  • faʻaititia le aofaʻi o glycogen i le ate,
  • faʻaitiitia le ono mafai ona gallstones
  • faʻaitiitia le ono mafai ona atiaʻe le fibrosis, sclerosis ma le cirrhosis.

I le faaopoopo atu i ai, o le vailaʻau e iai sona aoga aoga i luga o isi totoga ma mamanu:

  • Faʻasalalau le faʻamalosi,
  • faʻaitiitia le mamafa o faʻamaʻi o le maʻisuka,
  • aveese faʻatautau o le atherosclerotic,
  • faaitiitia le toto cholesterol,
  • faʻaitiitia le viscosity o le toto ma faʻamaonia ai lona suavai.

O lenei fualaau faasaina ua lelei le taliaina, o le mea lea ua faʻaaogaina foi e avea ma faʻamalosia malosi o fualaau faasaina, e mafai ai e le tino ona sili atu ona lelei ona faʻasaʻo faʻamaʻi.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

  • o le hepatitis ogaoga ma le tumau, e aofia ai mea na mafua mai i le ava malosi,
  • gaʻo gaʻo susu,
  • foia le ate
  • liver cell necrosis,
  • cirrhosis o le ate
  • faʻamaʻi pipisi
  • psoriasis (i togafiti togafiti),
  • toxicosis i fafine maʻitaga,
  • puipuiga o le toe foi mai o gallstones,
  • i le taimi o le toe faʻaleleia pe a uma le taotoga i le gallbladder, ate ma le talo.

O nei faʻatulagaga o loʻo lisi atu i luga o faʻamatalaga tuusaʻo mo le mauaina o le Taua. Ae o loʻo i ai le tele o faʻamaʻi ma tuʻutuʻuga lea e faatagaina ai e faʻaaoga lenei fualaau, e ui lava e le o aofia i faʻamaoniga aloaʻia:

  • o le fatu ma vascular disorders, e aofia ai le angina pectoris, faʻamaʻi o le fatu fatu, tulaga i le maeʻa ai o le taʻavale poʻo le fatu fatuga, toto maualuga, leʻo le tino ma le cerebral toto toto, diaclic angiopathy, atherosclerosis,
  • faʻamaʻi o le faʻaogaina o meaʻai - ulutala gastric ma le 12 ulutala duodenal, pancreatitis, ma isi,
  • faʻamaʻi
  • faasalalau le neurodermatitis,
  • afuaga o le dermatitis,
  • togafitiga ma le puipuia o le gaosiga o gaʻo,
  • puipuiga o le thromboembolism ao leʻi faia le taotoga.

Faʻailoga i le ave o le Essential Forte: faʻamaualuga ile vaega o le vailaʻau, tausaga e oʻo ile 12 tausaga.

  • hypersensitivity i vaega o le oloa,
  • tausaga e oo atu i le 12 tausaga
  • lactation period.

O nisi taimi o le tagofia o fualaau faasaina e mafai ona mafua ai le atinaʻega o itu nei:

  • manava manava
  • afaina, susunuina, lagona o le vaivai i totonu o le manava,
  • afaina o le maʻi: itching, urticaria, faʻaleagaina, faʻafefe.

Faatusatusaga o Resalyuta Pro ma le Tatau Taua

Ina ia iloa po o le fea fualaau e sili ona aoga, e tatau ona e faʻatusatusaina.

Resalut Pro ma Essentiale e tele uiga masani:

  • le mea lava lea e tasi e galue malosi ai
  • masini tutusa o gaoioiga,
  • tutusa ma le teenaina ma aafiaga i itu,
  • faʻafeiloaʻiga tutusa
  • foliga tutusa foliga.

Faʻamatalaga o fomaʻi e uiga i Resalyut Pro poʻo le malosi malosi

Margarita, 51, gastroenterologist, Vladimir: "Ou te manatu o Essentiale o se fofo lelei, aua e faaleleia ai le ate i le taimi o le inupia ma faamaʻi eseese. E masani ona ou faatonuina mo le ava malosi, steatohepatitis, cirrhosis. O tagata gasegase e seasea ona faitio i le atinaʻeina o ni uiga leaga. I le tele o tulaga, o le vailaʻau e lelei le faʻafefe. "

Mikhail, 49 tausaga, fomaʻi, Syktyvkar: "O le Resalyut Pro o loʻo i ai se malosi malosi. E fautuaina e faʻaaogaina i le tele o taimi e mafai ai, ona o vaega o le vailaau faʻamalositino e auai i faiga faʻasolosolo i le tino o le tagata. "O loʻo faʻaalia i se tupuaga e le masani ai o aʻafiaga o le itu ma le leai o se faʻalavelave maualuga, lea e mafai ai ona faʻaaogaina le vailaʻau i gaʻo tetele."

Patient Reviews

Veronika, 41 tausaga, Volgograd: "E i ai laʻu cheli cholecystitis, o lea na faatonuina ai e le fomai le fualaau faasaina Essential Forte. A maeʻa le togafitiga, ou te manaʻo e fai atu mea nei: e vave ona faia, tiga ma le le mautonu i le hypochondrium e mou ese vave pe a maeʻa le pulega. E leai ni uiga leaga o le tino. "

Svetlana, 47 tausaga, St. Petersburg: "Ina ua maea le suesuega, na maua loʻu toalua i le ate o le ate. E masani lava na te leʻi faʻafefe ia te ia, ae na alu i luga o lona tino ni puaa. O se gastroenterologist ua ia faamatalaina Rezalyut Pro. E tatau ona ave 2 capsules 2 taimi i le aso mo le 1.5 masina. O le tane na togafitia i vasega i le 3 masina, ae leai ni aʻafiaga na tupu. E tasi le tausaga mulimuli ane, e tusa ai ma taunuuga o le ultrasound, sa i ai se faʻaleleia atili, na pasia e le au ma e le o toe faʻaalia. "

Vaega o hepatoprotectors

Hepatoprotectors o fualaau e faatonuina e togafitia ai faʻamaʻi ate. O nei vailaʻau o loʻo faʻaaogaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa o le hepatitis viral, syndrome syndrome o soʻo se isi o mea, o le degenerate gaʻo o le ate, o le cirrhosis alcoholic, toxic, faʻapea foʻi ma le faʻaleagaina o le ate.

Lautele lautele o le vasega o fualaau faasaina

Hepatotropic fualaau e toe faʻafoisia ai le gaioiga o le ate, faʻatasi ai ma le sili atu o le puʻeina o le bilirubin e le hepatocytes, faʻaleleia le faʻafefe o le pulelelele e ala i le gaʻo. O fualaau e fesoasoani i le faaleleia o le transaminases, bilirubin, alkaline phosphatase.

I tagata gasegase ei ai le lapatitis masani o le hepatitis ma le cirrhosis, o na vailaʻau e faʻateleina le vaitaimi o le faʻamagaloga, fesoasoani e faʻaititia le tele (poʻo le teuina pea) o le foʻio le necrosis poʻo le faʻaleagaina o le tino pipisi (fesoʻotaʻi).

O le faʻaaogaina o lenei vaega o fualaau faasaina ua mafai ai ona faaumiumi le ola o tagata gasegase e maua i le hepatitis o le natura autoimmune. Hepatoprotectors for this pathology e tatau ona avea o se vaega o se togafitiga faʻapitoa (faʻatasi ai ma immunosuppressants). Latou te faʻatagaina le toe faʻaleleia o laumei ate, lea e sili ona taua mo tagata gasegase o loʻo manaʻomia le faʻaaogaina o le ate.

O fualaau o le Hepatorthopathic e iai ni vaega:

  • mea taua phospholipids (Taua, Taliina),
  • tapenapena o togalaau (Carsil, Gepabene),
  • amino acids (Heptral, Hepamerz),
  • oloa e aofia ai le acids ursodeoxycholic (Ursosan, Ursofalk).

Hepatoprotectors o vaega eseese e masani ona faʻafesoʻotaʻi ma isi. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e faʻaleleia le malosi o le maʻi, faʻateleina le toe faʻaleleia o le tagata maʻi i ni faʻalavelave faʻavave o le ate (faʻamaʻi ma fualaau o le hepatitis). O le faʻateleina masani o loʻo faʻatautaia o le pulega faʻatasi o phospholipids ma fualaau faʻasaina i le ursodeoxycholic acid.

O lenei togafitiga togafitiga e aoga tele i le falemai o le siama. O le ursodeoxycholic acid e fesoasoani e faaleleia ai le tafe o le talo mai le talo, lea e faʻaitiitia ai le avega i le ate, e puipuia ai le faʻaleagaina o hepatocytes e bile enzymes, ma faʻaitiitia ai foi le gaogao o le suka, bilirubin i totonu o le toto.

O le gaioiga o le acids ursodeoxycholic

E tatau foi ona tuʻufaʻatasia faʻatasi ma isi vaega o vailaau faʻasolosolo phospholipids (EFL). E mafai ona faʻaaoga faʻataʻitaʻiga o amino acids e avea ma vailaʻau lona lua. Latou te faʻaleleia le lelei o togafitiga mo le faʻaogaina o le bile (cholestasis). EFL puipuia le faʻaumatia o le hepatocytes, ma o mea e maua ai le amino acids e mafai ona faʻaleleia atili ai le faʻasalalauga o enzymes bile, faʻapea foi le faʻaleleia o lona faʻanofoina i luga ole ala.

E le fautuaina le monotherapy mo le cholestasis i le taimi nei, aemaise i le maualuga o fua. O tagata gasegase ua faʻaalia e suʻe vailaʻau e faʻatatau i le EFL e sili atu nai lo le 1.8 g i le fale, e oʻo atu i le 1 g matua.

Ole maualuga o tui a le EFL e ono faʻaleagaina ai le tulaga o tagata gasegase. Afai o le monotherapy o le EFL i gaʻo taliaina e le maua ai se aafiaga lelei, o faʻapotopotoga faʻatasi ai ma faʻamaʻi faʻamaʻi faʻasaina o isi vaega o loʻo faʻaaogaina.

O le fea vailaʻau e filifili ai?

Resalut Pro ma le malosi malosi o faʻamaʻiloga o le vaega o phospholipids talafeagai. O le togafitiga o nei fualaau faasaina e tutusa lava. E pei o le monotherapy, o fualaau oona e faʻaalia mo le hepatitis masani, le cirrhosis o le ate, maʻi faʻamaʻi. Faʻamatalaga o cholestasis, o vailaʻau sili ona lelei.

Essentiale ma Resalut e lelei le suʻesuʻeina. E mafai ona faʻataʻitaʻiina i le fomaʻi, galuega faʻateʻa (Rezalyut Pro e tusa ai ma faʻamatalaga) e faʻasaʻo le galuega o le ate. Ae ui i lea, faatasi ai ma le faiga lava e tasi o le gaioiga i le faaaogaina o fualaau faasaina, e iai eseesega (Laulau 1). Mafaufau i fualaau nei i auiliiliga.

Pusa 1 - Faʻatusatusa uiga o Essential Forte ma Resalute Pro

FaailogaEssentiale ForteRezalyut Pro
Vaega tiotioPhospholipids mai soya (filifili).Polyunsaturated phospholipids mai le lithithia soya (phosphotidylcholine, phosphoglycerides).
FaʻataʻitaʻigaE maua ai le toe faʻaleleia o suauu ate, faʻaitiitia le le atoatoa o phospholipids, lea e fesoasoani e faʻaitiitia ai le sui o le hepatocytes o le tino o le tino, faʻaleleia le galuega o le detoxification o le ate, ma faʻalavelave ai le faʻamaʻiina o lipids.O le a faʻavaveina ai le toe faʻafouina o le hepatocytes, faʻamautuina ai siama faʻamalosi, faʻaitiitia le faʻamaʻiina o le lipid, faʻaitiitia le fua o le filatini filagenia i totonu o le ate, ma faʻaitiitia ai le cholesterol.
PepaCapsules (300 mg).Capsules (300 mg).
FaailogaE tutusa lava ma Resalut Pro, faʻapea foʻi:
  • toxicosis i taimi o gaioiga,
  • faʻamaʻi vaʻaia faʻaleagaina le tino o le ate,
  • gasegase peta.
  • gaʻo gaʻo,
  • o le hepatitis tumau, faʻaleagaina o le ate o aʻafiaga oona,
  • cirrhosis
  • maualuga le cholesterol.
Tapulaa
  • le faapalepale i vaega o le fualaau faasaina,
  • tamaiti ei lalo o le 12 tausaga
  • maʻitaga
  • susu.
  • allergies
  • tamaiti ei lalo o le 12 tausaga
  • antiphospholipid syndrome.

O le vailaau faasaina Rezalyut Pro e le o lava le falemai mo le faaaogaina i le maʻitaga, fafine lacting, faapea foi tamaiti ei lalo o le 12 tausaga. O mea taua e mafai ona faʻataʻitaʻiina mo fafine maʻitaga ma faʻamaʻi ogaoga o le toxicosis, faʻapea foʻi ma faʻamaʻi ate.

O aʻafiaga e le manaʻomia o Resalyut Pro e aofia ai:

  • gastralgia,
  • faʻamaʻi pipisi (manava, gase, vomiting),
  • allergy i foliga o le vevela, urticaria,
  • petechiae (vailaʻau faʻamaʻi),
  • susu toto i le ogatotonu o se taamilosaga i fafine.

Essential Forte e mafai ona faʻaosoina ai faʻafitauli tutusa ma le le malosi. O aʻafiaga le talafeagai i le Essential Forte e seasea lava. E masani lava, o le fualaau faasaina e talia lelei e tagata gasegase.

Tulafono ma le umi o le faʻatagaina

O le Resaly e tatau ona ave 2 capsules faatolu i le aso ao leʻi faia taumafataga. E fautuaina e inuina le fualaau faasaina i se ipu vai. E manaʻomia lenei mea mo le faʻamavaeina masani o le capsule i totonu o le manava, ia lava le pasia e ala i le gaʻo. Essential Forte foi inu 2 capsules 3 taimi i le aso. O le umi o togafitiga e tusa ma le 3 masina.

O le aoga o togafitiga e suʻesuʻeina e suʻega faaletino. O le fomaʻi e faʻapipiʻi le ate, ma tilotilo i le tele o le ate ua faʻaitiitia pe faateleina. E fiafia foi le fomaʻi i le tulaga lautele o le tagata maʻi, o faailoga o suʻesuʻega i fale suʻesuʻe.

Ole togafitiga e talafeagai pe a fai e faʻaitiitia pe faʻaleagaina ia faʻaalia o le bilirubin, alkaline phosphatase, faʻamaʻi pipisi (ALT, AST).

Faʻatasi ai ma le paʻu maualalo i totonu ole potu suesue, e mafai e le fomaʻi ona faʻaauau le togafitiga ma Essentiale Forte mo le 24 vaiaso (i nisi tulaga e oʻo atu i le 48 vaiaso) pe faaopoopo i ai se faʻamaʻi fuamoa mai le isi vaega. O le faʻateleina o aʻafiaga o le malolo ole talo e manaomia ai se tuufaatasiga o le EFL faatasi ai ma mea amino acid e maua mai ai poʻo le ursodeoxycholic acid.

O nei tuufaatasiga ua faailoa mai i le lapatai, e masani ona mafua mai i le cholecystitis, cirrhosis, tumutumu o tumutumu e faapipii ai le talo, cholelithiasis, alu aʻe i le cirrhosis, pancreatitis (faaopoopoga o le ulu o le pancreas).

O le malosi o le malosi e leai ni aʻafiaga o aʻafiaga, o lea e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻamaʻi i fafine maʻitaga. Faʻailoa i vailaau faʻasologa masani pe faʻapitoa.

O le umi o le fua o le aʻoga e faʻalagolago i le tulaga lautele o le maʻi, faʻapea foʻi ma le tele o le foci o le ate, o le saoasaoa o le salalau. E mafai ona e faʻaaogaina vailaʻau seia oʻo ina leai se faʻafitauli o le falemaʻi, faʻavasegaina o toto faʻamaʻi toto.

O le aoga sili o Essential Forte o le togafitiga e mafai ona faia mo se taimi umi. E talia le togafitiga mo 2-4 tausaga.

I lenei tulaga, o vailaʻau e faʻaosoosoina ai sina faʻafitauli itiiti i totonu o le manava poʻo le manava faʻapitoa. O nisi taimi o allergies e mafai ona atiaʻe. O tagata maʻi e maua i le fiva ketitis B, C, cirrhosis e tatau ona faʻatulagaina umi o togafitiga o togafitiga e faʻamautinoa ai le faʻamagaloina.

Mo mafuaʻaga nei, e le mafai ona faʻaaogaina i fafine maʻitaga. I le taimi o le gaioiga, o le mea e ono tupu i allergies ao tagofia le fualaau faasaina e tele taimi e faatele ai, aemaise lava pe afai o le tagata maʻi e i ai se tulaga maʻi.

Le faʻaaogaina faʻatasi ma togafitiga o nisi faamaʻi

Resalut ma Essentiale e le o faʻamatalaina faʻatasi, talu ai o loʻo iai i latou i le vaega lava o le hepatoprotectors. Faʻasagaga o le faʻafoega tutusa o nei vailaʻau, e mafai ona maua le televave, o le atinaʻeina o ni mea e le manaomia (manava, vevela ogaoga). O vailaau faafomai e faatoa mafai lava ona suia e le tasi (isi). Ole fua o le mea galue e le sili atu i le 1.8 g.

O le malosi malosi e tatau ona faʻamaonia lelei i tagata maʻi ma le psoriasis o se vaega o togafitiga lautele. I le taimi o togafitiga, o le tulaga lautele e faaleleia ai tagata mamaʻi, ma o le maualuga o cymone inflammatory ua faaitiitia. Pe a faʻaaogaina vailaʻau, o loʻo i ai sina faʻaitiitia itiiti o le cholesterol. O tagata mamaʻi ma psoriasis ua faʻaalia e ave faʻaupu Essentiale Forte 2 e tolu taimi i le aso.

Faʻafouina le Tekonolosi Gaosiga

O loʻo i ai faʻamatalaga faasaienisi mo le faʻaaogaina o Phosphogliv i psoriasis. O lenei fualaau faasaina e sili atu ona aoga nai lo Essentiale. Rezalut Pro o lona faʻatusatusaga, o le mea lea e mafai ai foi ona faʻamatalaina i tagata gasegase i lenei maʻi. A faʻaaoga Resalut, o le a faʻaitiitia le saoasaoa o cytokines, ma o le a faʻaitiitia foi le maualuga o le cholesterol toto. Faʻaaoga vailaʻau mo le 21-30 aso, 1 poʻo le 2 capsules faʻataʻi tolu i le aso.

Resaly fesoasoani i tagata gasegase i le atherosclerosis i le maualalo o le cholesterol, e fesoasoani e faaitiitia le fua o le degeneration o le ate i luga o le tino. Afai o loʻo i ai i le gasegase le tino steatosis, o lona uiga, o le vailaau faʻasaina e maua ai se fuainumera puupuu e faʻaleleia atili ai le transaminases ma le bilirubin. A faʻaaogaina vailaʻau i maʻi i le taimi o se suʻega faaletino, o le tele o le ate e faʻaitiitia, o le malosi i le taumatau saʻo e mou atu.

E manaʻomia le togafitiga o le faʻaleagaina o le ate. E tatau ona faʻamautuina le fualaau faʻataʻitaʻiina vave lava pe a uma ona iloa le faʻamaʻi. O lenei mea o le a fesoasoani e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻalauteleina o le fofo o le gasegase o le gaʻo, ma tausia ai le galuega o le ate mo se taimi umi. O le faʻaaogaina o vailaau e tatau ona tuʻufaʻatasia ma fuainumera, togafitiga o meaʻai, gaioiga faaletino. Afai e le mulimuli le tagata maʻi i le taumafataga, e faʻaititia le aoga o togafitiga.

Tele fualaau faasaina

Ua faʻamaonia e le au atamamai le aoga maualuga o le aveina o le hepatoprotectors. O nei vailaau e fesoasoani e toe faʻafoʻi ai le ate i tagata gasegase ma tulaga eseese e faʻatasi ma le faʻaleagaina o le ate.

E iai le tulaga ese o le faʻaitiitia o le cholesterol, o le mea lea o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e sili ona lelei mo psoriasis, faʻaleagaina o le ate, ma le atherosclerosis. O le umi o le togafitiga o le Resalyut is determined by the physician according to the condition of the patient, the use of the area affected of the liver, the level of enzymes of the liver, bilirubin, cholesterol.

Aafiaga o le Faʻavae i le membrane hepatocyt

Essential Forte e matua aoga tele i tagata gasegase e maua i le siama o le vifa, o le cirrhosis o le ate o ni tupuaga eseese. O le vailaʻau faʻasaina lelei, e mafai ai ona umi atu nai lo le 3 masina. O tagata maʻi ei ai le faʻaititia o le bilirubin, ALT, AST.

A o faia le FFL, e sili atu le lagona o maʻi, vaivaiga, vaivai i le sao o le hypochondrium, syndrome faʻamaʻi ese.

Ua fautuaina foi e fomaʻi le tuufaatasia o le vaega o le EFL faatasi ai ma fualaau faasaina e faaleleia atili ai le togafitiga o le soifua maloloina, aemaise lava pe afai o togafitiga e maua ai le maile.

O suʻega a tagata maʻi e uiga i le Taua ma le Manuia o le tele o mea lelei. O maʻi i le togafitiga e iloa ai le malosi o le malosi, o le faʻaitiitia o le le mautonu i le sao o le hypochondrium, ma le faʻaleleia atili o le manaʻo. O aʻafiaga e le manaʻomia, o gasegase o loʻo tagofia fualaau faasaina e naʻo le tulaga e le mafai ai ona faʻamalosi le fale, o se faʻalavelave lavelave.

A aunoa ma se fomaʻi, ole a le mafai ona e inu vailaʻau, talu ai e mafai ona iai ni faʻafitauli. Ole maualuga o tui o le EFL mo faailoga o cholestasis e mafai ona faaleagaina ai le ate. O le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le Resalyut e mafua ai le vevela o le ate o le ate, allergies, ma le faateleina i le maualuga o vitamini B.

Ole malosi ole malosi ma le Resalute Pro o faʻasalalauga e aʻafia ile vaega o le EFL. O vailaʻau uma lava e aoga tele i le togafitia o faʻamaʻi ate. Essential Forte e sili atu ona talafeagai mo le faʻaaogaina umi, Resalut ua faʻamaonia i vasega pupuu ma se malologa o le masina pe sili atu.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e toetoe lava a tutusa, o lea e mafai ai ona suia. O le tofiaina o le hepatoprotectors ma lo latou faʻaoga tatau o le a fesoasoani e toe faʻafoʻi le galuega o le ate, faʻaʻumiʻumi le faʻamagaloina o faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi.

Faatinoga ma faʻamatalaga mo le taliaina

Rezalyut o vailaau faafomai e maua mai i le vaega o le hepatoprotectors, lea e afaina ai le faaleleia o le membrane, faatelevaveina ma faamautuina ai lenei faagasologa. O vaega o le vailaau faasaina e mafai ona taofiofi ai le gaosiga oxidative o lipids, faʻalavelaveina le faʻamalosia o le collagen i le ate. O le vailaʻau e maualalo ai le cholesterol ma fesoasoani e faʻasalaina lipid metabolism.

Ua fautuaina e fomaʻi nei vailaau e le gata ina toe faʻafoʻisia ai le gaioiga masani o le ate, ae faʻapea foʻi le faʻaitiitia o faʻailoga o le inupia ma le oona o le tino. Faʻaaoga le "Resitala" o se togafiti faʻapitoa mo le atherosclerosis e faʻaitiitia ai le maualuga o le ava lipophilic, faʻapea foʻi ma ia maʻi e pei:

  • psoriasis
  • hepatocytic cirrhosis,
  • faʻaleagaina o vaʻaia
  • neurodermatitis
  • gaʻo susu o ate o le ate,
  • inupia o se taunuuga o viral, pharmacological or chemical damage.

O le isi mafuaaga mo le le manuia o le ate o le ate o se meaai le lelei.

Tosiga ma le Pulega

O le vailaʻau "Resalut" ua fuafua mo le faʻafofoga tautala. E tusa ai ma faʻatonuga, e fautuaina e inu i le taimi lava lea aʻo leʻi ai meaai, e aunoa ma le ulaina ma inu tele vai. E taua le aua le faʻaleagaina le paʻu, aua e ono le toe gafatia uma gaioiga tau vailaʻau i luga o le ala i le inumaga. E tatau ona ave le vailaau faʻamaʻi ono capsules i le aso, e faaluaina le faʻafeiloaʻiga ile tolu taimi. Ae ui i lea, o lenei fuataga e tulaga maualuga, sili atu le saʻo ua fuafuaina e le fomaʻi e faalagolago i le maʻi ma le tulaga o le maʻi.

O le togafitiga faʻapitoa e faʻamaonia taʻitasi mo tagata taʻitoʻatasi. I le gasologa o le 14 aso, e tatau ona mataituina le lelei o le togafitiga, pe afai e le tupu se tasi, e tatau ona taofi isi vailaau ma saili mo se malosi sili atu.

Contraindications ma aʻafiaga itu

E le o faatonuina e fomaʻi le Rezalyut pe a fai o le tagata maʻi e iai le gasegase ma le le faapalepale i vaega o lenei fomaʻi togafitiga, i se faʻalapotopotoga faʻapitoa o vailaʻau faʻaleagaina e mafua mai i le gaosiga o se fuainumera tele o auupega faʻapipiʻi i phospholipids. O le vailaʻau e faʻasalaina i tamaiti ei lalo o le 12 tausaga le matua, i le taimi o le maʻitaga ma le susu. O aʻafiaga i lalo e mafai ona tupu i taimi o togafitiga ma togafitiga Rezalut:

  • fomaʻi faʻafefe i foliga o fulu ma urticaria,
  • le faʻavauvau ma le tiga i totonu o le manava,
  • vaivai vaivai
  • afaina i luga o le paʻu,
  • gasegase i fafine i le va o timuga o le paʻu.

Faiga o vailaʻau ma mea inu ava

Pe a togafitiga ma togafitiga faafomaʻi a Rezalut, e tatau ona amanaʻia lana va ma isi vailaʻau. I le faʻaaogaina o lenei vailaʻau faʻapitoa faʻatasi ma faʻamaʻi, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le faateleina o aʻafiaga o le mulimuli. Afai e le maalofia o le a le aofia ai se tasi oi latou, e tatau ona faia le suʻega o le toto, lea o le a mafai ai e oe ona fetuunai le vailaau o vailaʻau.

I le faagasologa o le togafitia o faʻamaʻi ate ma le Rezalyut fualaau, e tatau ona lafoai le faʻaaogaina o le ava malosi. O le ava malosi e aofia ai le ethanol i lona tuufaatasiga, lea e afaina ai le ate. O togafitiga o le a leai se aoga, o le mea lea e le fetaui le ava malosi ma le tagofia o fualaau faasaina.

Talosaga faʻaoga

O fualaau faasaina "Resalut" ei ai nisi o foliga mo le faaaogaina. Aʻo leʻi amataina togafitiga i lenei vailaʻau, e tatau ona faʻaesea mea e afaina ai le ate, ma faʻaumatia ai. O ia mea e aʻafia ai: ava malosi, vailaʻau, moa, faʻaaogaina o fualaau faasaina, faʻaleagaina o le hepatocytes, mea le lelei. I le hepatitis tumau, o se vailaʻau e faʻamaonia pe a uma le lua vaiaso o le togafitiga ua maua ai ni taunuuga lelei. O le aʻafiaga o Resalut i luga o le malosi e ave ai se taavale ma isi faiga e le o iloa.

O le fea vailaʻau e sili atu mo le ate: Manaomia pe Toe Faʻavae?

I vailaʻau faʻataʻitaʻi, e mafai ona e maua se faʻamatalaga tutusa o le fualaau faasaina "Resalut", lea e talitutusa i le tuufaatasiga. O lo o matou talanoa e uiga i Fualaau faasaina. O nei sauniuniga faʻamalositisi e lua ua faʻapipiʻiina ma le tasi ma le isi ma e sili atu le lelei mo le puipuia o maʻi gase tumau. "Mea Taua" o loʻo maua i foliga o capsules o loʻo i ai le mausali o le gelatinous, lanu enaena. I totonu o kaputa o se pusa e pei o le pasene, e aofia ai vaega nei: sua mama, E172 ata, gelatin, sodium lauryl sulfate. O lenei vailaʻau e faʻamaonia mo le hepatitis masani, hepatocytic cirrhosis, faʻaleagaina o le ate, faʻamaʻi i le taimi o le maʻitaga, le cirrhosis alcoholic, syndrome radiation and as prophylactic for relapse of gallstone disease.

O faʻamaoniga i le ave o fualaau faasaina "Taua" o le 12 tausaga le matua ma le hypersensitivity i le phosphatidylcholine ma isi vaega o ausilali. E manaʻomia le faia o se vailaau faʻapitoa e sauniuni ai ni kapula se lua i le aso. E taua le aua nei faʻafefeteina pulou, ae faʻaumatia uma i le tele o vai. E tatau ona latou onā i le taimi o taumafataga i le gasologa o le tausaga, faia ni malologa e lua-vaiaso.

Faatasi ai ma le fesoasoani o le Taua, o le faiga masani o suauu ate ma isi tino taua ua toe faʻaleleia. O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i le metabolism i le tino atoa. E leai se eseesega tele i le va o le Rezalyut ma Fualaau Faʻatau, talu ai ona o le phospholipids o le mulimuli ua i ai se faʻamalologa faʻamalolo. Ae ui i lea, o le Resalyut e sili atu ona faʻatinoina, ma tuʻuina atu le maualuga o le galuega mo sulu o le pito sili ona telē. O le mea taua, i le isi itu, e faʻamalosi malosi ai hepatocytes, ma toe faʻaleleia e Rezalyut a latou galuega. E faavae i luga o lenei mea, o le filifiliga o le fualaau faasaina e faalagolago i luga o le manaomia mo se togafitiga faapitoa i le vevela o le ate.

Essentiale e itiiti lona aoga ma taugofie nai lo Resalut.

Pe a tali le fesili e sili atu le fualaau faasaina, e tatau ona mafaufau ia latou mea taua ma le lelei. O le lelei o le Rezalyut e aofia ai le maualuga o lona aoga ma o se mea e seasea tupu ona o aʻafiaga. O le le lelei o lenei fualaau faasaina e faapenei:

  • maualuga tau
  • vave faʻaumatia vaega o le vailaʻau,
  • maualuga maualuga o le oloa tau vailaau mo togafitiga i totonu o le toto, lea e tumau mo se taimi umi.

O faʻamanuiaga o le "Taua" e aofia ai le maualuga o le lelei, faʻapea foʻi ma lona itu, taimi faʻaalia, lea e 24 itula. O le faʻateleina o se faʻaitiitia faʻaitiitia o le vailaʻau i totonu o le toto. O mea le lelei o Essential o lona tau e le tau maualalo ma le faʻafuaseʻi ona tutupu aʻafiaga.

O se ate maloloina lelei o se faʻamautinoaga o le ae lagona le lelei ma foliga matagofie. O le matagofie o le lauulu, o le lanu ma le fausaga o le paʻu, o le mamafa masani ma isi mea taua e faalagolago i galuega a lenei okeni. E mafai ona fesoasoani tagata faʻamaʻi puipuia i le ate ma le malosi atoatoa ma puipuia mai aafiaga ole tulaga le lelei. O le fea mea e sili atu - Toe faʻafoʻi pe taua? Sei o tatou maua le tali i lenei fesili mumū faatasi.

Tuua Lau Faamatalaga