Accu-Chek Performa Nano Glucose Meter Review

Mo le tausia o le soifua maloloina ma puipuia ai faʻafitauli, e manaomia e le maʻisuka le siakiina e le aunoa o latou maualuga o le kulukose o le toto. E mafai ona e faia lenei mea i le fale e faʻaaoga ai se masini faapitoa. O se tasi o masini faʻaonaponei o le Accu Chek Performa glucometer (Accu Chek Performa).

Uiga

O le masini a le kamupanī Siamani Roche e faʻapipiʻiina saʻo, lapoa faʻatusatusa, faʻailoga lelei ma faigofie ona faʻaaogaina. O le Accu Chek Faʻaaoga le glucometer e faʻaaogaina e tagata gasegase, tagata tomai i falemaʻi ma fomaʻi faʻalavelave faʻafuaseʻi.

  • mamafa - 59 g
  • fua - 94 × 52 × 21 mm,
  • le fuainumera o fuataga faasaoina - 500,
  • taimi faatalitali - 5 sekone,
  • toto toto mo le suʻesuʻeina - 0.6 μl,
  • lithium battery: type CR 2032, fuafua mo le 2000 fuataga,
  • o le faʻamaonia o le otometi.

Taiala galue

Ua ave le toto toto mo le auiliiliga. O le polokalama faapitoa a Accu Chek Softclix e mafai ai ona e pulea le loloto o le poloka. O le toto samples e vave ma e matua leai lava se leaga. O se fofo o le fofo o le 2 vaega ua maua: o le kulūkose maualalo ma le maualuga. E tatau ona faʻamautinoa le saʻo o le faʻaogaina o le mita pe fuafua le saʻo o faʻamatalaga. E tatau ona faia le siaki pe a uma ona suia le paʻu, pe a maua se faʻasalaga pe a faʻaaogaina le afifiina fou o fasi siaki.

Lelei

Faʻaalia tele. O le mita ua faʻapipiʻiina ma se faʻaaliga tele-eseʻese ma le numera tele. O le taunuʻuga e manino lava le iloa e oʻo lava i tagata gasegase e faʻaleagaina le vaai. O le tino e faia i le malosi malosi palasitika. O le fogaeleele e manaia. Faʻatautaia le faʻaaogaina o le 2 pusa tetele i luga o le faʻalapotopotoga autu.

Faʻamau. O foliga vaaia e pei o se kīʻau mai se faʻailoga. Faʻafaigofie ona faʻafeiloaʻi i totonu o se ato faʻatusa, taga poʻo ato ato a tamaiti.

Puʻeina le malosiaga faʻaoʻo. O le masini e taofi le galue i le 2 minute talu ona faʻatalanoaina. I le faʻaaogaina o le 'eleʻele infrared, o le mita mita e mafai ona faʻafetaui ma se PC. E mafai ona siaki fua faʻatatau mo le 1, 2 ma le 4 vaiaso.

Isi faʻaopoopoga. O le masini ua faʻapipiʻiina i ai nisi galuega faʻaopoopo, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faamanatu o le manaʻoga e faia se suʻesuʻega. Faatulaga i 4 mataala mataala. E taʻi 3 taimi i le 2-minute uma. I totonu foi o tulaga e mafai ona e setiina se tulaga taua o le kulukose i totonu o le toto. Faafetai i lenei mea, ua lapatai mai le glucometer e uiga i le hypoglycemia.

Faʻatoa saunia. O le meafaigaluega, tui ma mea e faʻaaogaina o loʻo aofia i totonu o le faʻamaumauga masani. O loʻo iai foi se mea e teu ai.

Eseesega i le va o Accu Chek Performa ma Nano Performa

Roche ua amataina le Accu-Chek line o glucometers (Accu Chek). E aofia ai le 6 masini, faʻavae i luga o le faʻavae o taʻiala faʻavae o loʻo faʻatinoina. O le mea masani, o masini e fuaina le kulūkose e ala i le faʻataʻitaʻiga photometric o le lanu o le suʻega o le suʻega pe'ā uma ona faʻafefe toto i totonu.

O faʻataʻitaʻiga taitasi e iloga i ona uiga ma galuega patino. Faʻafetai i lenei mea, o le maʻisuka e mafai ona filifili le masini talafeagai.

O le Accu Chek Faia le Nano glucometer o se faʻasologa faʻaonaponei o le ata o le Accu Chek Perform model.

Faʻataʻotoga Autu Faʻapusatusaga Siata
UigaAccu-Chek PerformaAccu-Chek Performa Nano
Pauna59 g40 g
Faʻasologa94 × 52 × 21 mm43 × 69 × 20 mm
FaʻaogainaSuiga o le tauE le suia le pu

O le Performa Nano o loʻo faia se suʻega toto i le faʻaaogaina o se metotia eletise. E faʻaalia ai se mamanu faʻaonaponei, mama ma faʻatusatusa. I le faʻaaogaina o le masini, e mafai ona e maua le faʻatusatusaga o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga i luga o le maualuga o le suka i luma ma pe a maeʻa taumafa. Ua faʻauʻu le faʻataʻitaʻiga. Ae e mafai lava ona faʻatau i nisi o faleoloa i luga o le initaneti poʻo falemaʻi.

O ata uma e lua e vave tele. O le faʻatali o le taimi mo le taunuʻuga e 5 sekone. E na o le 0.6 μl o le toto e manaʻomia mo le auiliiliga. O lenei mea e mafai ai ona e faia se paʻu papaʻu e leai se afaina.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le pusa ma le mita e aofia ai faatonuga. Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini mo le taimi muamua, ia mautinoa e faitau i ai.

O le masini e manaʻomia ai uluai faʻataʻitaʻiga. Latou te maua se ola umi, e mafai ona faʻafetaui i tulaga vevela ma le susu. O vaega o suʻega e maua ai le tele o le toto manaʻomia mo le suʻega. Avanoa i le afifiina i le paʻu pepa. Aʻo leʻi liliuina le mita mo le taimi muamua, faʻaofi le ipu ma le numera i totonu o le fesoʻotaʻiga. O gaioiga faapena e tatau ona faʻatinoina muamua aʻo leʻi faʻaaogaina fasi pepa mai pusa fou taitasi. A o le i ai lena, ia aveese le mea tuai.

  1. Saunia se masini punipi. A maeʻa suʻesuʻega, e tatau ona aveʻesea ma faʻaaoga le nila faʻaaoga. Faʻaofi le fasi siaki i totonu o le tuʻuga tuʻufaʻatasia. E tatau ona i ai se code i luga o le lau. Faatusatusa i le numera i luga o le afifiina o fasi pepa. Afai e le fetaui, toe fai le gaoioiga.
  2. Fufulu ou lima i le fasimoli ma faʻagogo. Tomai lou tamatamailima i se vaifofo visefofo.
  3. Fai se pupuʻu papaʻu ma le Accu Check Softclix.
  4. Tuu se mataʻu o le toto i luga o le vaega o le suʻega - o le nofoaga e makaina i samasama.
  5. Siaki le iuga. A maeʻa le 5 sekone, o le taunuuga e aliali i luga o le lau o le mita. Afai o le maualuga o le kulukose o le toto e sili atu i le masani faatagaina, o le ae faalogo i se faailoilo lapatai. A maeʻa auʻiliʻiliga, aveese le faʻamaʻitaʻiga mai le masini ma le lafoaʻi.

O le masini e siaki i le plasma. O le mea lea, o le toto mo le auiliiliga e mafai ona ave mai isi vaega - o le pama po o le matau. Peitai, o le taunuuga o le a le saʻo i taimi uma. I lenei tulaga, e tatau ona faia le auiliiliga i luga o se manava gaogao.

O le Accu Chek Faʻaaoga lelei le glucometer ma vave ona fuafua le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O le masini e iloga i se faʻailoga lelei, o se mataupu malosi ma se televise tele. E faigofie le faʻaogaina o le masini. Ua tuʻuina mai e le kamupani se faʻamaoniaga lelei.

Glucometer Information

O le masini faʻaonapo nei, lea e tuʻufaʻatasia ai le faigofie o le faʻaaogaina ma le faʻamalosia o taunuʻuga, o le Accu-Chek Performa Nano glucometer. E laʻititi i le tele ma e tu i fafo ma lona mamanu faʻaonaponei i isi masini mea tutusa. O le masini e faigofie ona faʻaaoga, aua o le fuafuaina o le suka i totonu o le tino e le manaʻomia ai tomai faapitoa mai le maʻi.

Accu-Chek Performa Nano e masani ona faaaoga i falemaʻi e pulea ai le kulukose i tagata e maua i le maʻisuka. E mafai ona faʻatau le masini i se fale talavai ma faʻaaoga i le fale e iloilo ai le tulaga o le maʻi.

O le masini lava ia e laʻititi i lona telē, ae o lona faʻaaliga e telē ma maualuga. O le mita e faigofie ona fetaui lelei i totonu o lau taga lima po o totonu o lau taga. E mafai ona faitau iuga o le suʻesuʻega ona o le susulu malamalama o le faʻaaliga.

O matāʻupu faʻainisinia o le mita e fesoasoani i tagata matutua e faʻaaogaina, talu ai o faʻamaumauga suʻesuʻe o loʻo faʻaalia i ni numera tele.

E mafai ona pulea le loloto o le puncture faafetai i se peni faapitoa lea e aofia ai ma le mita. Ona o lenei filifiliga, e mafai ona maua mai le toto mo suʻesuʻega i se taimi pupuu e aunoa ma le faatupuina o lagona le lelei i le faagasologa o le taualumaga.

Accu-Chek Performa Nano e faigofie ona faʻaoga, ma e mafai ona maua le iuga o le suʻesuʻega e aunoa ma se taumafaiga faapitoa. O le masini e fesuiaʻi ma alu ese i le faiga masani, ma o le toto mo suʻesuʻega e mafai ona maua i le auala faʻapipiʻi. Ina ia iloilo le kulūkose i totonu o le toto, e tatau ona e tuʻuina se fasi siaki i totonu o le masini, tuʻu sina toto itiiti i luga ma, a maeʻa le 4 sekone, e mafai ona e vaʻai i le iuga.

Feʻau

O le tele o le mita Acco-Chek Performa Nano e 43 * 69 * 20, ma o le mamafa e le sili atu i le 40 kalama. O se vaega o le masini o le mafai lea e teuina i le mafaufau se fuainumera tele o iuga e taʻu mai ai le aso tonu ma le taimi o le faʻatinoga.

E le gata i lea, o le mita ua maua i se galuega e pei o le fuafuaina o le fua faatatau mo le 7 aso, 2 po o le 3 masina. Faatasi ai ma le fesoasoani o sea galuega, e mafai ona mataʻituina suiga o suiga i le glucose concentration i le toto o le tagata ma iloilo ia faailoga mo se taimi umi.

Accu-Chek Faia o le Nano o loʻo i ai se atigi infrared, lea e mafai ai ona faʻafetaui mea uma na mauaina faʻatasi ma se komepiuta po o se komepiuta.

O le faʻatulagaga o le faamanatu e aofia ai i le masini, lea e fesoasoani i se tagata e maua i le maʻisuka ia aua nei galo e uiga i le manaʻomia ona faia le faʻatinoga.

Accu-Chek Perfoma Nano e mafai ona faʻavasegaina se tasi taimi pe a maea le suʻesuʻega. A maea le maeʻa o le teuina o fasi siaki - o le masini e masani ona lipotia lenei mea i se faʻamalo.

Faʻatau ma faʻasoa

O faʻamatalaga e uiga i le masini Accu-Chek Performa Nano o le tele o mea lelei. E tele gasegase ua faamaonia lona faigofie i togafitiga, lelei ma multifunctionality. O tagata o loʻo maua i le maʻisuka tusi mea lelei nei o se glucometer:

  • o le faʻaaogāina o le masini e fesoasoani e maua ai faʻamatalaga e uiga i le faʻatupulaia o le suka i le tino pe a mavae ni nai sekone,
  • na o ni nai mililiters o le toto e lava mo le faʻatinoga,
  • o se metotia elekenelosi e faaaoga e iloilo ai le kulukose
  • o le masini ei ai se atigi infrared, ona o le mea e mafai ona e faʻasasuina ai faʻamaumauga faʻasalalau i fafo,
  • ua faʻatinoina le faʻatulagaga o le glucometer i le faiga faʻapitoa,
  • o le manatuaina o le masini e mafai ai e oe ona teuina iuga o fuataga ma le aso ma le taimi o le suʻesuʻega,
  • e laʻititi le mita, o lea e faigofie ai ona ave i totonu o lau taga,
  • O maʻa na tuʻuina atu i le meafaigaluega e mafai ona tuʻuina atu i le 2,000 fuataga.

O le Accu-Chek Performa Nano glucometer e tele mea lelei, ae o nisi o gasegase o loʻo faʻamaonia ai mea leaga. O le tau o le masini e maualuga tele ma e tele lava ina faigata le faʻatau o mea saʻo.

Tusi lesona

Aʻo leʻi amataina le faʻataʻitaʻiga mo le fuafuaina o le maualuga o le toto, e tatau ona e tuʻuina se fasi siaki i le Accu-Chek Performa Nano glucometer. O le masini ua manatu ua saunia mo le faʻaaogaina pe a aliali mai se ata o le faʻafefe o le ata i luga o le faʻaaliga.

Afai ua uma ona faʻaaogaina le masini, ona tatau ai lea ona aveese le mea tuai ma faʻaofi se mea fou.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Accu-Chek Performa Nano glucometer e aofia ai taualumaga nei:

  • Aʻo leʻi amataina le faʻatinoga, e tatau ona fufulu fufulu ou lima ma faʻaofuofu totigilima,
  • e faʻaleleia ai le toto i le taumatau ogatotonu, e fautuaina e faʻamama lelei lelei, lea o le a faʻaleleia ai le faʻatinoga,
  • e tatau ona togafitia le tamatamailima i se visepiki ma le afaina ma se penisini faapitoa,
  • e faʻaitiitia ai le tiga, e fautuaina e faia se punoga mai le tamailima,
  • pe a uma le afaina, e tatau ona e masima lou tamatamailima i sina mea itiiti, ae aua le taina - o le a faʻavaveina ai le faʻasaʻoina o le toto,
  • i le pa'ū o le toto o loʻo aliali mai e tatau ona aumaia le pito o le fasi siaki, valiina i le samasama.

O le mea masani, o se suʻega o loʻo aʻafia ai le aofaʻiga tatau o le suʻega suʻesuʻe, ae afai e le lava, e ono manaʻomia le toto faaopoopo.

A maeʻa ona faʻapipiʻiina le suavai i le vaega o le suʻega, o le a amataina le faʻataʻitaʻiga o le toto i le mita. I luga o le lau o loʻo faʻaalia i le foliga o le hourglass, ma e mafai ona maua le taunuʻuga pe a mavae ni nai sekone.

O taunuʻuga uma o taualumaga o loʻo teu i le mafaufau o le masini ma le faʻasaoina o le aso ma le taimi.

Ina ia iloilo le faʻaogaina o le suka i le tino o le tagata maʻi, e mafai ona tusi se faʻataʻitaʻiga o le vai mo suʻesuʻega mai isi nofoaga, o lona uiga, mai le pama po o le itu tauʻau. I se tulaga faapea, o taunuuga e maua atonu e le saʻo i taimi uma, ma e sili ona lelei le ave toto mai isi nofoaga i le taeao i luga o se manava gaogao.

O le Accu-Chek Performa Nano glucometer e manaʻomia i tagata e maua i le maʻisuka. E faigofie ma faigofie ona faʻaoga, ma e mafai ona e mauaina le taunuuga i ni nai sekone. O le laʻititi o le mita e mafai ai ona e tauaveina i totonu o lau taga po o le taga lima lima.

"Sa ou maua i le maʻisuka leʻi leva, ae o le mea na tupu i glucometers ua matua mauoa lava. I le fale, ou te faʻaaogaina Accu-Chek Performa Nano, lea e faigofie ona faʻaaoga ma faʻaalia i taimi uma le tonu. E fetaui lelei le glucometer ina ia mafai ai ona tauloto se tele o suʻesuʻega. Ou te fiafia i le peni tui e sau ma le masini. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ai ona faʻasaʻo le loloto o le pipisi ma faʻatautaia le suʻesuʻega e toetoe a leai se faʻaletonu. E laʻititi tele le masini e mafai ai ona e ave faatasi ma oe e galue ma fai se suʻega toto pe a manaʻomia. "

Irina, 45 tausaga, Moscow

"E maʻi loʻu tina i le maʻisuka, o lea e tatau ai ona ou mataʻituina pea le suka i totonu o le tino. E taua le faʻatau se masini e faigofie ona faʻaaoga i le fale. Na matou taofia le filifiliga i le Accu-Chek Performa Nano mita, ma o loo matou faaaogaina pea. I loʻu manatu, o le lelei o le masini o lona faʻamalamalamaga ma le faʻamalamalamaina o ata, lea e sili ona taua mo tagata e maualalo le vaʻaia. Ua fiafia Tina i le masini ma fai mai e faafetai ia Accu-Chek Performa Nano, ua mafai nei ona faigofie ona pulea le suka i totonu o le tino. Aʻo leʻi faia le suʻega, e tatau ona e tuʻuina se fasipepa i totonu o le mita, tuʻituʻi lou tamatamai lima ma faʻaaoga se mataʻu o le toto. A maeʻa ni nai sekone, o le iʻuga e aliali mai i luga o le lau e mafai ai ona e faʻamasino le tulaga o se tagata. "

Alena, 23 tausaga, Krasnodar

E i ai foi ni iloiloga le lelei, e masani ona latou atagia ai faafitauli i le faatauina mai o suʻega mo suʻega toto. O nisi tagata gasegase e le fiafia i le mea moni o faatonuga ua faapipiiina o loo tusia i se gagana e le malamalama ma laiti foi.

O le Accu-Chek Performa Nano glucometer e mafai ona faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi a le gaosi oloa, i falemaʻi ma faleoloa. O le masini ei ai se mamanu matagofie, o lea pe a tatau ai, e mafai lava ona e tuuina atu i uo po o tagata masani.

Tuua Lau Faamatalaga