Glucometer Test Strips

O le kamupani Rusia ELTA o loo gaosia le mita glucose satelite talu mai le 1993. O se tasi o mea e sili ona lauiloa talu ai, Satellite Express, ona o lona avanoa ma le faatuatuaina, e mafai ona tauva ma le toatele o tagata i Sisifo. E pei foi o le siakiina o le bioanalysers, o le masini e i ai se faamaoniga e le faatapulaaina, e manaomia ai se taimi itiiti ma le toto e faia ai le taunuuga.

Glucometer Satellite Express

E fuafua e le masini le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i se auala eletise sili atu ona maualuga. A maeʻa ona faʻasalalau (ma le lima) se laina faʻataʻitaʻi e tasi le taimi o le satelite i le masini masini, o le gaioiga o loʻo i ai nei o se taunuuga o le tali mai o le meaola ma mea totino e fuaina. E faʻavae i luga ole numera o numera o suʻega, o le faʻaaliga e faʻaalia ai le toto suka.

O le masini ua mamanuina mo le suʻesuʻeina e le tagata lava ia o le toto capillary mo le suka, ae e mafai foi ona faʻaaogaina i togafitiga, pe afai e le maua ia auala suʻesuʻe i lena taimi. Faatasi ai ma soʻo se iuga, e le mafai ona sui le metotia ma togafiti togafitiga e aunoa ma le maliega a le fomaʻi. Afai ei ai ni masalosaloga e uiga i le sao atoatoa o fua, e mafai ona siakiina le masini i ofisa autu o le kamupanī. O loʻo iai se telefoni e leai se totogi i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.

Auala e siaki ai le saʻo o le masini

I le faʻapipiʻiina o le seti, faʻatasi ai ma le masini ma le 'au ma faʻailoga, e mafai ona e maua ni ituaiga se tolu. Ua mamanuina le laina o le siakiina e siaki ai le maualuga o le mita pe a faatauina mai. I le faʻapipiʻiina o tagata taitoatasi, o suʻega suʻega mo auʻiliʻiliga o loʻo afifiina. Faʻatumu i se glucometer ei ai le 25 oi latou ma le isi tasi, o le 26th code code, na fuafua e faʻaoga le masini i se numera o fuainumera o mea taumafa.

Ina ia siaki le tulaga lelei o fuataga, o le pusa glucometer o loʻo i ai se vaega e puleaina. Afai e te tuʻuina i totonu o le fesoʻotaʻiga o se masini e momotu, pe a mavae ni nai sekone e faʻaalia se savali e uiga i le soifua maloloina o le masini. I luga o le lau, o le suega o le suʻega e tatau ona iai ile 4.2-4.5 mmol / L.

Afai e le pa'ū le fua o le fuataga, aveese le taofiga ma faʻafesoʻotaʻi se nofoaga tutotonu.

Mo lenei faʻataʻitaʻiga, e maua ai e le kamupanī ni pusa sikola PKG-03. Mo isi masini o le satelite laina latou te le toe talafeagai. Mo se peni pipili, e mafai ona e faʻatau soo se lalaga pe afai ei ai se vaega e fa-itu. Tai Doc, Concont, Microlet, LANZO, tasi Touch mai sapalai mai Amerika, Polani, Siamani, Taiuani, Korea i Saute ua tuuina atu i a tatou falemaʻi.

Meli Coding

E mafai ona e faʻamoemoe i le suʻega saʻo pe afai o le code i luga o le faʻaaliga o le masini e tutusa ma le numera o le numera o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina o fasi pepa o suʻega. Ina ia faʻapipiʻi se tagata e siakiina mai le afifiina o fasi siaki, e manaʻomia lou aveeseina o le tusi laititi ma faʻaofi i totonu o le fusi o le masini. O le faʻaaliga o le a faʻaalia ai se numera tolu-numera e tutusa ma le numera mo le faʻapipiʻi faapitoa o mea taumafa. Ia mautinoa e fetaui ma le numera o le numera o loʻo lolomiina i luga o le pusa.

O lea la e mafai ona aveese le siaki faʻasologa ma faʻaaoga i le masani masani. A o le i faia fua o fuataga taitasi, e tatau ona siaki le fusi o le afifi ma le aso e muta ai pepa o suega o loʻo faʻaalia i luga o le atigipusa, faʻapena foʻi i afifi taʻitasi ma luga o le igoa o fasi pepa. E le tatau ona faʻaaogaina mea faʻamaonia pe faʻamalolo.

Fautuaga o le suʻega

E tusa lava pe le o le Satellite Express e le o le muamua glucometer i lau aoina, e tatau ona e faitauina ma le totoa ia faatonuga aʻo lei faaaogaina muamua. O le taunuʻuga e faʻatatau i le saʻo o le tausisia o fautuaga i le tulaga tutusa e pei ona i luga o le faagaoioia o le masini.

  1. Siaki le mauaina o mea talafeagai uma: o se glucometer, se peni penisini, lalaga faʻavave, atigipusa ma fasi pepa faʻataʻitaʻi, swabs cotton susu. Faʻaeteete i moliga faʻaopoopo (susulu malamalama o le la e le fetaui mo lenei faʻamoemoe, lelei sili atu) poʻo tioata.
  2. Saunia se peni tui mo le taotoga. Ina ia faia lenei mea, aveese le pulou ma faapipii se fagu i totonu o le sola. A maeʻa ona aveese le ulu puipui, toe suia le pulou. E tumau pea e filifili ma le fesoasoani a le pule faatonu le loloto loloto e fetaui ma le ituaiga o lou paʻu. Mo tagata amata, e mafai ona e seti le averesi ma fetuutuunai suʻesuʻega.
  3. Fufuluina ou lima i le vai mafanafana ma le fasimoli ma faʻagogo i se auala masani pe i se lauulu. Afai e tatau ona e faʻaaogaina le ava malosi ma le fulufulu mamoe mo le faʻapalapalaina, e tatau foi ona e faʻamago le tamatamailima ua togafitia, talu ai o le ava malosi, e pei o le susu, palapala eleelea, e mafai ona faʻaseseina ai taunuuga.
  4. Vavaeese se tasi mai le lipine ma taʻe ese le pito, faʻaalia ona fesoʻotaʻiga. I totonu o le mea e fesoʻotaʻi ai, e tatau ona faʻaofiina le meaʻai faʻatasi ma faʻafesoʻotaʻi, ma tulei le ipu i le auala atoa e aunoa ma ni taumafaiga faʻapitoa. Afai o le numera e foliga mai e fetaui ma le numera o le teuina o pepa, faʻatali mo le paʻu paʻu e aliali mai. O lenei faailoga o lona uiga ua saunia le meafaigaluega mo le auiliiliga.
  5. Mo le faia o se mataua mo le totoina o le toto, faʻafefiloi malie lou tamatamailima. Mo le faʻaleleia o le toto, tataʻi le peni mausali i le papa ma kiliki le ki. O le mataua muamua e lelei tele e aveese - o le a sili atu le sao. I le pito o le fasi pepa, paʻi i le lua paʻu ma uu i totonu o lenei tulaga seia maeʻa ona tosoina e le masini ma otometi ma faʻamalolo.
  6. Mo le iloiloga o le mita Satellite Express, o se vaega maualalo o le biomaterial (1 μl) ma se taimi aupito itiiti o le 7 sekone ua lava. E i ai se faʻasalaga i luga o le lau ma a maeʻa le leai o le faʻaaliga e faʻaalia.
  7. E mafai ona aveeseina le laupega mai le faamoega ma lafo i totonu o le pusa lapisi faatasi ai ma se laupepa e mafai ona faʻaaoga (e otometi lava ona aveese mai le au).
  8. Afai e le lava le matāua poʻo le laina e leʻi taofia i le pito, o le a faʻaalia se faailoga sese i luga o le faʻaaliga i le foliga o le tusi E. ma se togi ma se matāua. E le mafai ona faaopoopo se vaega o le toto i le laina faʻaaogaina, e te manaʻomia e faʻaofi se mea fou ma toe fai le faiga. O le foliga mai o le faailoga E ma se laina ma se mataua e mafai. O lona uiga o le fasipepa ua faʻaleagaina pe ua maeʻa. Afai o le E e tuʻuina atu ma le ata o se fasipepa e aunoa ma se mataua, ona faʻaofiina lea o le laina ua uma ona faʻaaogaina. I soʻo se tulaga, e tatau ona suia sui faʻatau.

Aua nei galo e faamaumauina fua o fua i se tusi o le tagata lava ia. O lenei mea o le a fesoasoani i le siakiina o suiga o suiga ma le aoga o togafitiga ua filifilia e le gata mo le maʻisuka, ae faapena foi mo lana fomaʻi. A aunoa ma feutagaiga, fetuutuunai le fualaau ia oe lava, taulai atu na o faitauga o le glucometer, e le fautuaina.

Tapulaʻa i le faʻaogaina o fasi siaki

O le masini ua mamanuina e fua ai le suka i le toto capillary fou, toto poʻo le toto vevela, faapea foi biomaterials na teuina, i lenei tulaga e le talafeagai.

O faʻamaonia faʻamaonia o le hematocrits e 20-55%, ma le toto faʻafefe poʻo le mafiafia, o le saʻo e le faʻamaonia.

Mo faʻamaʻi ogaoga, kanesa, faʻalautele tele, e le faʻataunuʻuina le auiliiliga..

O le masini e le talafeagai mo le faʻamautinoaina o le toto i pepe faatoa fananau mai, o lona gafatia e le lava mo le faia poʻo le aveesea o le siama o le maʻisuka.

Teuina ma le faʻaaogaina tulaga mo mea taumafa

E fautuaina e teuina faʻamaumauga faʻataʻitaʻiga ma le masini i le uluai afifiina. O le tau o le vevela e mai - 20 ° C i le + 30 ° C, o le nofoaga e tatau ona matutu, malulu, malulu, e le mafai ona maua e fanau ma soʻo se mea faʻapitoa.

Mo le taotoga, o tulaga e sili atu ona ogaoga: o le vevela o le potu ma le vevela o le 15-35 tikeri o le vevela ma le vevela e oo i le 85%. Afai o le afifiina o ni taʻavale sa malulu, e tatau ona teuina i totonu o tulaga potu mo le itiiti ifo i le afa itula.

Afai e leʻi faʻaaogaina fasipepa mo le sili atu ma le 3 masina, ma pe a uma foi ona suia ia maʻa poʻo le faʻapalapalaina o le masini, e tatau ona siaki mo le saʻo.

Pe a faʻatau ni fasipepa, faʻapea foi i le taimi o la latou taotoga, siaki le amio saʻo o le afifiina ma le aso e muta ai, talu ai o le fua o le fua tele e faalagolago i lenei mea.

O le maua o le mita mita o loʻo i ai se matafaioi taua i lana filifiliga: e mafai ona e faamemelo i le taua o le aufaʻataʻitaʻiga o mea faʻapitoa, ae afai e tatau ona e taulai atu i filifiliga o le paketi, ona manino lea o le filifiliga. O le tau o le Satellite Express o loʻo i le tau o le tau (mai le 1300 rubles), ei ai filifiliga sili atu le taugofie, ma o nisi taimi latou te tufatufa atu ai saoloto. Ae o le fiafiaga o ia mea "manuia" o le a mou atu pe a e feagai ma la latou tausiga, aua o le tau o mea taumafa e mafai ona sili atu i le tau o le mita.

O la tatou faʻataʻitaʻiga i lenei itu, o se faʻataʻitaʻiga: i luga o faʻataʻitaʻiga a le Satellite Express o le tau e 50 pcs. e le silia le 400 rubles. (faʻatusatusa - o le faʻapusaina tutusa o mea taumafa o le lauiloa One Touch Ultra analyzer tau 2 taimi sili atu ona taugata). O isi masini o le satelite e mafai ona faatauina mai e sili atu le taugofie, mo se faataitaiga, o le tau o le Satellite Plus mita e tusa ma le 1,000 rubles, ae o mea e faaaogaina e 450 rubles. mo le numera tutusa o fasipepa. I le faaopoopo atu i vaega o suʻega, e tatau ona e faʻatau mai isi mea faʻaaoga, ae e sili atu le taugofie: 59 atunuʻu e mafai ona faʻatauina mo le 170 ru.

Faaiuga

Masalo o le Satellite Express i nisi auala ua leiloloa i ona tagata mai fafo, ae na mautinoa lava na maua ai le tagata na faatauina mai. E le o tagata uma e fiafia i tala lata mai, o tagata maʻi litaea litaea e fiafia i galuega a le leo, o le mafai ona fesootai ma se komepiuta, o se fale e fausia, o se tele mea e manatuaina ai faamatalaga e uiga i le taimi o le taumafataga, bolus counters.

Vaega o faʻataʻitaʻiga Keasens

  • maualuga le saʻo i le tulaga o fale suʻesuʻe. O suʻesuʻega vave e masani ona faʻaaogaina e tagata faigaluega a le falemaʻi ma falemaʻi lautele,
  • le mautonu ma le faigofie o le faʻaaogaina: o le sone faʻatasi ma le reagent e puipuia e se papa puipui puipui, ma ua faʻamalieina le toto ona o le fausaga o le capillary - o le laina e tosoina ai le toto i le aofaiga tonu,
  • o le auiliiliga e manaʻomia ai le toto maualalo maualalo (0.5 μl), ina ia mafai ai ona e faʻaogaina lancets e sili atu nai lo le paʻu o le paʻu, ma faʻaititia ai le lavelave o le toto.

E faʻapefea ona iloa le toto o le toto ma CareSens Test Strips

  • Fufuluina ma faʻamamago ou lima ao le i faʻaaoga.
  • aveese le fasi siaki ma faapipii i le mita,
  • tuu se mataua o le toto i luga o se pu faapitoa,
  • o le a suʻe le suʻega 5 sekone ma faʻaalia le iuga.

Faamatalaga Lautele

O nei suʻega suʻega e faʻaaogaina i le Satellite meter. Aʻo leʻi faʻaaoga le masini, e tatau ona e ulufale i le code mai le afifi. O faʻataʻitaʻiga e mafai ona tuʻuina atu ai se mea sese i le 20%, o le masani. O le faʻamoemoeina o kulūkose e faʻavae i luga o se suʻesuʻega eletise. O fasi satelite ei ai le tele o itu:

Faigofie ona faʻaoga. Mo le suʻega, 1 masini eletise o le toto ua lava. O le tootoo e aʻafia ai le toto i ni nai sekone.

Tau O le tau o fasi pepa e faalagolago i le faʻataʻitaʻiga ma le numera o fasi pepa i totonu o le pusa, ma e le sili atu i le 500 rubles, lea e taugata tele mo soʻo se tagata.

Faʻasalalauga e leai se totogi. O satelite e mafai ona faʻatau i totonu o soʻo se faleoloa o fasi suʻega poʻo se fale talavai, i luga o le initaneti ma faleoloa laiti o Rusia. O taʻaloga masani ia e faigofie ona toe faʻatumu.

Mamanu satelite mamanu

O satelite e maua i le tele o faʻataʻitaʻiga. O faʻataʻitaʻiga taʻitasi e lua ituaiga - 25 ma le 50 fasi pepa i se seti.

Vaega o Suʻega Faʻamatalaga Satellite. Laupepa Capillary mo le suʻesuʻeina o elekene. O se mataua itiiti o le toto ua lava mo le auiliiliga. E tofu fasipepa taitasi. O le soifua maloloina o le 18 masina. E talafeagai mo le satelite meli mataʻitusi. E faʻaaoga le iunite mo suʻesuʻega suʻesuʻega. E ese i latou i le saoasaoa o le auiliiliga vave - na o le 7 sekone.

Satellite Plus. E talafeagai mo mita Satellite Plus. O le soifua maloloina o le ola e 24 masina. Faʻailoga i le afifiina o tagata taitoatasi.

Fautuaga mo le faaaogaina

Aua le faʻaaogaina fasi pepa pe a maeʻa le aso maeʻa.

Faʻatau i luma. E tatau ona i ai i taimi uma ia taʻi.

Fufulu ou lima aʻo leʻi suʻeina.

Mātauina le malūlū o le teuina o fasipepa. Aua le faʻaaoga pe a afaina le afifi.

Faʻasoa ma le faʻaeteete i le filifiliga o fasipepa, tausia tuʻutuʻuga o le teuina ma ia mautinoa e mulimuli i le faiga o suʻega toto.

Vaega o faʻamatalaga faʻamatalaga Satellite Express mo le faʻaaogaina

Faailoilo o le Express Express Strips Numera 50 e talafeagai mo le faʻaaoga i le mita Satellite Express.

Vaitaimi elemene eletise mo sina mataua o le toto (o lona uiga, o le taimi nei e le manaomia se mataua tele o le toto mo le suʻega). O laina taʻitasi e iai lana lava afifiina, lea e faʻalauteleina ai le ola ola o mea taumafa ma avea ma puipuiga e puipuia mai i fafo atu o aʻafiaga. O le tele o faʻamatalaga mai le 0.6 i le 35.0 mmol / L.

Vaega o faʻataʻitaʻiga Tau faʻasalalauga Satellite Express:

E mafai ona e faʻatau le Satellite Express i le tau maualalo i Moscow i luga o le initaneti pharm-market.ru. I tagata faatau masani - o ē e ona le Ketekarate Market discount, o faʻasalaga ua tuʻuina mai.

Falemaʻi pe a iai oloa:
Pharmacy i luga o le auala 40 tausaga o Victory, 33/1
Pharmacy i luga o le auala Atarbekova, 9
Pharmacy i luga o le auala Kommunarov, 71
Pharmacy i luga o le auala Vishnyakova, 126
Pharmacy i luga o le auala Sadokaia, 2

* Mo faʻamatalaga saʻo e uiga i le maua o oloa, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi
i telefoni faʻaalia i le itulau Faʻamatalaga

Tuua Lau Faamatalaga