O le a le chitosan? Faatonuga mo le faʻaaogaina, iloiloga o fomaʻi, faʻavae, meatotino

Chitosan Evalar - O lenei mea o se mea faʻapitoa e faʻaaogaina, faʻamalosia le malosi lautele, na gaosia i le falemaʻi falemaʻi ZAO Evalar. O le mea autu autu o le vailaʻau o le chitosan.

Faʻaalia o le gaioiga malosi o le chitosan.

I le taimi ua tuanai, na maua mai le chitosan e ala i le gaosia o le chitin o le pito i luga luga o laʻau mumu, e faʻaaoga ai le vaeluaina o le carbonate complex, lea e tuʻuina atu ai le malosi i le skeleton o crusetaceans. O lenei faiga o le gaosiga o le chitosan, i luga o se tulaga tau alamanuia, ua faamaonia le taugata. O le mea lea, e talafeagai le atiaeina o se metotia mo le gaosiga o chitosan mai isi punaoa o meaola, ia na i ai le chitin o tamai kesi.

I lona tuufaatasiga o vailaʻau, o le chitosan e aofia ai polysaccharides o meaola, chitin monomers. O se vaega o le chitosan e tele ni vaega amino i lona fatuga, lea e mafai ai ona fegalegaleai ma vailaʻau o le hydrogen ma maua ai meatotino o se vaega eleele vaivai. O lenei mea o loʻo faamatalaina ai le uiga o le chitosan e puʻeina ma fusifusia ai ion o soo se metala, ma faʻamalosia ai le faʻaaogaina o vaʻalagi. O le tele o vaega amino o le chicosule chitosan e mafai ona fausia ai se aofaiga tele o vailaau o le hydrogen. Mo lenei mafuaʻaga, e mafai e se vailaʻau ona faʻavasegaina i luga o le fogaeleele le tele o toxins microbial ma mea leaga e tutupu i le taimi o le gaʻoina o meaai i totonu o le manava.

E mafai e Chitosan ona fausia ni fusi faʻatasi ma fuakiso o mea e pei o le gaʻo-pei o le tino o le manua ma le ogaoga. O le aʻafiaga o loʻo aʻafia ai e le o aʻafiaina i siama vavalalata ma e mulimuli ane faʻamalosia faʻapitoa. O lenei meatotino o le chitosan ua mafai ai ona e faʻaaogaina e fai ma mea faigaluega e mafai ona taofia le faʻaputuina o gaʻo, faʻaitiitia le faʻaaogaina o le cholesterol mai meaʻai 'ai, ma faʻaleleia le faʻaititia tatau o puipui o le inumaga. O le faamutaina o le faaaogaina o gaʻo mai mea o loo i totonu o le inumaga e mafai ai e le tino ona faʻaaoga lona tino.

Ina ia maua le malosi ma faʻapipiʻi le mea o loʻo manaʻomia e le tino, lea e mafai ona i ai se aafiaga taua i le faʻaitiitia o le gaʻo o le tino o vaega eseese o le tino. O le mamafa ma le maualuga o le cholesterol i totonu o le toto ua faateleina ai le popole i tagata e sili atu i le tolusefulu tausaga. Mo le tausia lelei o le soifua mālōlōina, e tatau ona faʻalogo e faʻaitiitia le faʻaaogaina o le cholesterol mai le tootoo i totonu o toto toto, lea e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻamalama o loʻo i totonu o vaʻa uma o le tino.

Faʻavaeina o meaʻai Chitosan Evalar.

Chitosan Evalar ua gaosia e pei o pepa muamua o le 500 mg, o le teuina o le numera 100 i totonu o se fagu. O le elemene autu autu i nei pusa o le 125 mg o le chitosan, 10 mg o le acid acid ascorbic, 354 mg o le cellulose microcrystalline, e manaʻomia mo le fausiaina o le papa, o loo i ai. O le i ai o le oxide, oxide stearate, e talafeagai e tusa ai ma tekinolosi mo le gaosia o laupepa. Ina ia faasaʻo le tofo o le laulau, e faʻaopoopoina ai meaʻai. O le i ai o le ascorbic ma le citric acid i totonu o le tuufaatasiga e mafai ai le vailaau i totonu o se taimi puupuu e sili ona faʻaalia ai ona meatotino.

Faailoga mo le faʻaaogaina.

Chitosan Evalar o se meaʻai faʻalauteleina ma se faʻamalosiaga faʻamalosi lautele ma e avanoa i vasega uma o tagata e sili atu ma le 12 tausaga.

  • Chitosan, fatuina o se masini e pei o le gel, e iai sona aoga aoga i le sologa lelei o le gastrointestinal tract, faʻamaonia le faʻamalositino o le intestinal:
  • E faʻafefe ma aveʻesea mea faʻasao faʻamalolo ma le mamafa o katini uʻamea mai le ipu oona,
  • E mafai ona faʻaaoga e faaopoopo i vailaʻau i le togafitiga o le gallbladder,
  • Ua faamaonia ai e ia le faaitiitia o le faaaogaina o le cholesterol mai meaʻai, i le tulaga o tulaga maualuga o lenei koniteina i totonu o le toto,
  • O lona fanua, e taofia ai le faʻafefe o meaʻai oona, e manaʻomia mo le faʻasaʻoina o le tino.
  • O le fatuina o se masini e pei o gel e pei o le manava i totonu o le manava ma le gaogao e mafai ona faʻafefe ai lagona o le fiaaai.

Metotia faʻaaoga Chitosan Evalar, le tau i falemaʻi.

Ina ia puipuia aʻafiaga o le siʻosiʻomaga, meaʻai faʻafefiloi E fautuaina le Chitosan Evalar mo tagata matutua e ave ni tamaʻi 2 i le taeao ma le afiafi, 30 minute aʻo leʻi 'ai, inu tele vai ma i latou. O le umi o le taualumaga e le itiiti ifo ma le 30 aso.

Ina ia faʻaitiitia le gaʻo, e tatau ona ave le Chitosan Evalar i le taeao, i le aoauli, ma i le afiafi, 4 papaʻai aʻo leʻi 'ai. O le vasega, faatasi ai ma lenei metotia o le ave o fualaau, e fautuaina e faia mo le 3 masina. Ona latou fesuiaʻi lea i le aveina o le 2 papaʻi i luma o le 'aiga. I lenei tulaga, e tatau ona e mulimuli i fautuaga o se taumafa paleni.

Tau i falemaʻi ile Chitosan Evalar laina mai le 350-500 ruuga i le pusa e tusa ma le 100 papa. Matou te le fautuaina le faatauina mai o le oloa i se tau taugofie, ona o le lamatiaga o le tafe i se mea pepelo o le a maualuga tele, o le mea moni e faatatau lea i le faatauina mai i faleoloa i luga o le initaneti, o lea ia e faʻaeteete pe a faʻatonuina lenei oloa i luga o le initaneti.

Contraindications

E leai ni aʻafiaga faʻapitoa sa matauina i le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Peitai, e le fautuaina mo le faʻaaogaina:

  • Seia oʻo i le 12 tausaga,
  • I fafine aʻo maʻitaga,
  • I tina tausimai
  • Afai ei ai se tali a se tagata i le tagofia o fualaau.

O suʻega na maua ai o le pulega umi o le chitosan, i le tele o doses, e mafua ai le le lava o vitamini ma minerale e ulu atu i totonu o le inumaga. O le taumafa o vitamini, A, E, e tupu i le faʻamavaeina i gaʻo, ma faʻatasi ai ma i latou o le a aveesea mai le tino. E le gata i lea, e ala i lona natura, o le chitosan e faʻamalo ma aveesea ai elemene o calcium, magnesium ma selenium mai le tino. O le a le umi le faʻaaogaina o nei elemene, e faʻapupulaina ai le lamatia o le osteoporosis i tagata matutua. O le taumafa o vitamini vitio e aofia ai vitamini A, E, D ma elemene: ole calcium, selenium ma magnesium o le a fesoasoani e aloese mai nei taunuuga. O le faʻaaogaina o se faʻalavelave o vitamini e tatau ona tupu i taimi eseese ma le faʻaaogaina o Chitosan Evalar.

Faaiuga:

O le taimi tonu lava lea e tatau ona faamanino ai: o faʻaopoopoga o meaola uma (mea e taʻua o meaʻai) e le o vailaʻau, lea e lauiloa i luga o afifi uma. O faʻasalalauga uma mo le puleaina o le gaosiga ma le faʻaaoga e fesoʻotaʻi atu i meaʻai faaopoopo. O meatotino o nei fualaau faasaina e mafai ona faʻaaoga e fai ma faʻaopoopoga i togafitiga autu. Faʻaopoopoga e le mafai ona avea o fualaau e afaina ai le faʻamaʻi o le tino o le tagata.

O fualaau faasaina "Chitosan"

O siama cellulose poʻo fiber e foliga tutusa lava i mea e maua i le fibrin tagata, o se vaega o le toto toto. O le "Chitosan" e mafai ona taofiofia ai siama o le kanesa, e faʻamalosia ai le pH i le tino, ma puipuia ai le salalau o metastases. Chitosan o se vailaʻau e mafai ona faʻaitiitia ai le toto, faʻaleleia le microcirculation i totonu o masini, faʻasolosolo maualuga le maualuga o le suka, faʻafefe ma aveese suauʻu mama mamafa mai le tino. E fesoasoani tele i le vave faʻamalolo o le mu ma manuʻa, e aunoa ma le leai o se faʻaʻai. O loʻo i ai sona aʻafiaga faʻapitoa.

O fualaau faasaina "Chitosan" ei ai tikeri eseese o le faamamaina. Ua faia, e pei ona taua i luga, mai shells of arthropods e ala i le faʻamamāina o le chitin mai mea faʻamalosi. "Chitosan" poʻo le chitin faamamaina ua faʻamalieina tonu ia iʻuga maualuga. Gaoioiga e faalagolago i le maualuga o le faamamaina (acycation) Na mauaina e Chitosan, o le tau o le a talafeagai. Mo se faataitaiga, o le Saina "Chitosan" e maualuga lona maualuga - 85%. I le faʻaopoopoga i lenei elemene, kasikoni, calcium, vitamini C, ma meaʻai e maua ai meaai e aofia ai vailaau fesoasoani.

Aafiaga i le tino

Chitosan o se vailaʻau e le faʻamalolo ai soʻo se faʻamaʻi faapitoa. E mafai ai e le tino ona faʻatuina ana galuega ma galue e aunoa ma ni faʻaletonu. E fesoasoani lenei mea e puipuia ai le tupu mai o nisi faʻamaʻi matautia. O le faʻalavelave faʻapitoa e faapenei:

  • "Chitosan" - o se meafaigaluega sili ona lelei e foia ai le mamafa o le mamafa, e le o gauai i le tino, o le mea lea, aveese uma toxins ma tele gaʻo.
  • E faʻamalosia ai le puipuiga o le tino, o lona uiga e puipui le tino mai maʻi eseese, e lamatia mo o latou faafitauli.
  • O le sauniuniga e aofia ai le tele o le calcium. O lenei mea o le a faʻamaluluina ai le tino ma faʻasaʻo ai ponaivi maloloina ma malolosi. O le tagofia o supplements e puipuia ai mai feteʻenaʻiga eseese.
  • "Chitosan" e taofia ai le gaoioi o vaega o le kanesa i le toto, ma o lea e poloka ai le salalau o le faamai.
  • O le faʻaaoga masani o le fualaau faasaina e tumau ai le maualuga o le kulukose o le toto; o le maʻisuka e ono tupu.
  • Aʻo faʻatatau i mafuaaga ma faailoga, "Chitosan" e faʻamautuina le toto maualuga: maualuga pe maualalo.
  • E mafai ona toe faʻafoʻiina sela o le ate e oʻo lava i mataupu sili ona maualuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le cirrhosis.

Afai e te filifili e leiloa le mamafa e faʻaaogaina Chitosan, o faatonuga mo le faʻaaogaina o le a faʻamatalaina ai le mea faigata o le fualaau faasaina ile tino. Faafetai i lenei mea, ua tupu le mamafa. A e ave le "Chitosan" e te:

  • E faʻaleleia le faʻamalositino o meaola.
  • Microflora i totonu o le totini e toe foi i le masani.
  • A aunoa ma le faʻamaʻi, o gaʻo e vave alu ese mai le tino.
  • Ua faʻamamāina le tino mai toga ma toxins.
  • Lagona le taofiofia o le manaʻo.
  • O le lagonaina o le nofo filemu e vave ona oo mai.

"Chitosan" o se fualaau faasaina, o le aveina lea e se tagata le tele o meaai nai lo mea masani. O meaʻai e faʻaitiitia vave lava, o le mamafa ua leiloloa. I le taimi lava e tasi, o le aoga aoga o le chitin e faʻaaogaina i totoga uma, e faʻamalolo le tino, e faʻaleleia le tulaga. Filifili le maualuga o le cholesterol, toe faʻafoʻi le toto, toe maua le toto i le masani, atherosclerosis ma faʻamaʻi fatu. I le lautele - o le toe faʻafouina o le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O meatotino a Chitosan o loʻo iai se faʻamalologa faʻaleagaina o le tino, o lona uiga o le fualaau faasaina e mafai ona ave e toetoe lava o tagata uma pe a leai ni faʻafitauli o le maʻi ile vaega. O faʻamatalaga mo le faʻaaoga e mafai ona faapenei:

  • Ina ia faʻateleina le puipuiga, faʻamaonia le maualuga o le pH o le tino.
  • Le taofia o le tuputupu aʻe o meaʻai, kanesa, inu.
  • Aveese toxins mai le tino pe a uma le chemotherapy, togafitiga o fualaau faasaina, togafitiga faafomaʻi. Pe a uma ona inuina fualaau faasaina, mea vevela.
  • Aʻo galue i totonu o faʻalavelave matautia, pe a nofo i totonu o nofoaga e le lelei le siosiomaga.
  • Le faʻaitiitia o le faʻavelaina o le electromagnetic. A e faigaluega ma se komepiuta, mataʻituina le TV, faʻaaoga se microwave.
  • Puipuiga o fasipolo, fatu fatuga. Togafitiga o le maualuga o le maualuga, siama, faaitiitia o le cholesterol.
  • Puipuiga ma togafitiga o le ate.
  • Faʻatasi ma le maʻisuka.
  • Maʻi faʻamaʻi o le gastrointestinal tract.
  • Faʻatasi ai ma allergies faʻaleaga, bronchial asthma, omoni o le rūmato.
  • O manuʻa, o le mu e iai le aafiaga o le "paʻu paʻu".
  • I le plastics cosmetology.
  • I le taotoga, o le togafitiga o sutures.

"Chitosan" ("Tiens"). Faatonuga mo le faaaogaina

"Tiens" e maua ai le "Chitosan" i foliga o capsules. E fautuaina e ave i le taeao i luga o se manava gaogao ao lei faia le taeao i le tusa o le 2 itula, ma i le afiafi lua itula talu ona 'ai. Fufulu le fola i se ipu vai. O le tele o le vai e tatau ona lava, talu ai pe afai e le lelei, e mafai ona mafua ai le taʻavale. E tatau ona e amata ave le vailaau faʻatasi ma le tasi capsule i le taimi, faʻaopoopo le fualaau i le tolu. O le vasega e tatau mai le tasi i le tolu masina.

Afai e maualalo le eletise, e tatau ona inu se ipu vai vai i le sua o le tipolo pe a uma le pusa. E fautuaina le faʻaaoga o le "Chitosan" mo faʻamaʻi gasegase ma mea e gaosia i luga o le tino, faʻasaʻoloto mai le membrane ma faʻamaepe i le vai mafanafana.

Afai e faʻaaogaina le fualaau faʻatau e avea ma se sui filifilia e toe faʻafoʻisia ai le gaioiga tuʻufaʻatasia, ona e manaʻomia lea e faʻaaogaina mo se taimi uumi ma i ni gaʻo tetele.

I mataupu o le onosaʻi, 2 itula, 2 capsules.

I le polokalame o le paʻu o le mamafa, ave 2 capsule ile afa itula ao le i faia ni taumafataga ma se ipu vai, ma tausia le faapaleniina o le vai i le aso atoa, ia inu i le 1.5-2 lita i le aso.

E mafai ona ou faʻaaogaina mo fafine maʻitaga?

Afai e te filifili e ave Chitosan, o faatonuga mo le faʻaaogaina o le a faʻaalia ai oe i faʻasagaga nei:

  • Tina ma le vaitau o le susu.
  • Faʻasalaga Allergic ma le faʻaogaina o le gasegase i mea e fafaga ai.

Aisea e le fautuaina ai Chitosan mo fafine maʻitaga? Chitin lava ia e faigofie lava ona ulu atu i le placenta, lea e le manaʻomia tele e le tamaititi. E le gata i lea, pe a fafaga faʻatasi ma le susu o le tina, e mafai e lenei vailaʻau ona ulu atu i le tino o se pepe e le mafai ona gauai i se mea faigata.

"Chitosan" e le fautuaina ina ia tuufaatasi ma vitamini ma vailaʻau oona, latou te faʻaitiitia le aoga o le faʻaopoopoga meaʻai.

Talosaga i le taotoga ma le cosmetology

Chitin o loʻo faʻaaogaina i le cosmetology ma le taotoga, ona o meatotino e pei o le antifungal, antibacterial, antiviral. O lenei mea e mafai ai ona faʻaaogaina fualaau faasaina ma le chitin mo faamoemoega faʻamaioioina i fomaʻi manuʻa, togafitiga o taotoga, i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi, e fai ma faʻapipiʻi i le taotoga. O suʻesuʻega ua faʻaalia ai "Chitosan" e le afaina ai allergies, ua fai mai fomai e leai se faʻaaogaina o le mea na teena. O se pule malosi malosi e faigofie lava ona fesootaʻi i "le lelei" luga, e mafai ona avea ma paʻu ma lauulu. O le mea lea, o lenei vailaʻau e matua talisapaia i totonu o cosmetologists. E masani ona faʻaaogaina e fomaʻi tipitipi. E le mafua ai le teenaina o le tino, e mafai ai ona vave faʻamalolo sikula i luga o le paʻu.

Faʻamatalaga i fomaʻi ma tagata faʻatau

E pei o soʻo se faʻaopoopoga meaʻai, o Chitosan e mafua ai le tele o talanoaga. Ae peitaʻi, o faʻamatalaga a fomaʻi, o le fualaau faasaina o se mea faigaluega lelei lea e le afaina ai le tino. E tele naua mea aoga. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o lona aafiaga lelei ua uma ona faamaonia e le tele o tala. Faafetai i le chitin, ua faaitiitia le cholesterol, o le gaʻo e le o gaʻo, ma ua aveesea mai toxins mai le tino. Faʻateleina le faʻaleleia o le tulaga e oʻo lava i tagata gasegase tuga, toe faʻaleleia le malosi, e faʻaitiitia le mamafa. O vaega e matua natura, faʻaleleia le siosiomaga. E masani lava, o le le lelei o iloiloga o loʻo totoe ia i latou oe faʻaaogaina le "Chitosan" mo le gau o le mamafa, e le mulimuli i tulafono o le tagofia o fualaau faasaina, e le o tausisia le taumafa pe le tausia le malosi faaletino i taaloga. O le taumafaina ma le le talafeagai ma le le tagofia o le fualaau faasaina, e ono le mafai e soo se tasi ona ausia le mea e manao i ai.

Tau fualaau faʻatau

I falemaʻi mo tagata faʻatau, "Chitosan" na o le faʻanofo Rusia, lea o loʻo faʻatusalia e le kamupani "Evalar", o le tau e maua mai i le 250 i le 300 rubles, e fuafua i le itulagi. 100 capsules i le taga. E oʻo lava i le tele o tui, e te le faʻaaluina le silia ma le afe rubles i le vasega.

Afai e te manaʻo e faʻaoga oloa a le Tiens Corporation, i lenei tulaga o le tau o le a sili atu le maualuga mo Chitosan, ma e te le faʻatau i se falemaʻi masani. Tiens o se kamupani telefoni feaveaʻi o loʻo tufatufaina ana meaʻai e ala i sui e faigofie ona maua i le Initaneti. O le tau o le fualaau faasaina e amata mai le 2200 i le 2500 rubles i le 100 capsules.Matou te faamatalaina le lelei o fualaau Saina, lea e tatau ona faʻaaoga, mo tagata uma e filifili ai.

Tuua Lau Faamatalaga