Glucometer Wellion Calla: iloiloga ma tau o suʻega tau

Vaevaega mo Wellion CALLA Numera 50 glucometer
O faʻataʻitaʻiga e le manaʻomia ai le ulufale atu i le tusi tusi.
Aso faʻauma: 6 (ono) masina (180 aso) mai le taimi e tatala ai le fagu.
Tulaga o le teuina - 8-30 ° С
Gaioiga galue i vaega o suʻega: Glucose oxidase
CALLA Suega Faʻataʻitaʻiga Faʻatasi uma Meters

O oloa faapena ma auaunaga mai le "Dialand" Faleoloa i luga o le Initaneti (Faʻatasi) "

E mafai ona e faʻatau oloa Pepa o suʻega Wellion Calla (Wellion CALLA) Numera 50 i le faʻapipiʻiina o le faleoloa i luga o le initaneti "Dialand" (Faʻatasi) i la tatou 'upega tafaʻilagi. O le tau o le 175 UAH., Ma o le tapulaa maualalo e 1 le pc. I le taimi nei, o le oloa o loʻo iai i le tulaga o le "i totonu o faʻatauga".

Faʻamaumauga i le Initaneti Atinaʻe "Dialand" (Fusipaʻaga) o se kamupani faʻasoa i luga o le site BizOrg.su.

I luga o le matou faletusi, mo le faigofie, ua tuʻuina atu i kamupani taʻitasi se faʻamatalaga tulaga ese. O le faleoloa o le Dialand i luga o le initaneti (Dialend) o loʻo i ai le ID 343657. O le suʻega CALLA numera 50 o loʻo i ai se faʻamatalaga i luga o le 'upega tafaʻilagi - 6310469. Afai ei ai ni ou faigata e fegalegaleai ai ma le kamupani Dialand online store (Dialand) Tuʻuina kamupani ma oloa / faʻamatalaga fesoasoani i la tatou tautua fesoasoani lagolago.

Aso o le foafoaga faataitai - 09/06/2013, aso o le suiga mulimuli - 11/16/2013. I le taimi lea, o le oloa na vaʻaia i le 411 taimi.

Faamatalaga o le masini fua

E faʻatau atu le suʻesuela i faleoloa faapitoa, falemaʻi ma faleoloa i le initaneti. O tagata e faatauina mai e ofoina mai lanu lanu e fa o le masini - i le lanu viole, lanu meamata, lanu paepae ma le graphite.

Ona o ona uiga iloga, o le Wellsion CallaLeter glucometer e masani ona filifilia mo suʻega toto mo kulūkose i tamaiti ma tagata matutua. Ua faateleina le sao o le masini. Afai e tatau ai, o le maʻisuka e mafai ona maua ni tau aogā mo se aso, tasi i le lua vaiaso, masina pe tolu masina.

I luga o le masini fua, e mafai ona filifili se tasi o filifiliga e tolu mo faailoilo, o le a avea o se faamanatu o le manaʻomia mo se suʻega toto mo le suka. E le gata i lea, e mafai ona e faʻamalamalamaina se faailoga o le tuaoi ma le maualuga ma le tau maualalo.

  • I luga o le mauaina o faʻamatalaga i tua atu o nei tapulaʻa, o le masini e faʻamaonia ai le maʻisuka. O lenei gaioiga e mafai ai ona e vave iloa le solia o faʻalavelave matuia, puipuia le atinaʻeina o faʻafitauli ma faia fua faʻatatau taimi e faʻamaonia ai le maualuga o le suka.
  • O le masini e mafai ona teuina e oo atu i le 500 le fua o le kulukose toto lata mai ma le taimi ma le aso o le suʻesuʻega. O le masini foi e iai le lautele o faʻamatalaga ma ni tagata lapopoa lautele, o lona uiga o le Wellion Calla mita e tele ni iloiloga lelei mai fomaʻi ma tagata faʻaoga.
  • O le peni o loʻo i ai se ulu e mafai ona aveeseina, o lea o lenei masini e mafai ona faʻaaogaina e le tele o maʻisuka. E faʻamamā le ulu ao leʻi faʻaaoga e le isi tagata le faga.

Faʻamatalaga o le Suavai

O le pusa e aofia ai mea e fua ai, se seti o vaʻa vili e 10, 10 Wellion CALLA Pepa o faʻamalamalamaga, o le ufiufi mo le teuina ma le teuina o le masini, se tusi lesona, ma se tusi lesona mo le faʻaaogaina i ata.

E faʻaaogaina e le mita se metotia suʻesuʻeina o le eletise. I le avea ai o se faʻataʻitaʻiga, e faʻaaogaina ai le toto paʻu. O le lau lautele lautele ma mataʻitusi manino o loʻo i ai se faʻasalalauga talafeagai.

O le fuaina o le maualuga o le suka i le toto e faia i totonu o le ono sekone, e manaʻomia ai le mauaina o le toto maualalo ma se voluma e 0.6 μl. E le gata i lea, ua ofoina mai e le tagata faʻapitoa le avanoa e faia ai ni faʻamatalaga e uiga i le auʻiliʻili aʻo leʻi maeʻa ona 'ai.

  1. Afai e tatau ai, o le maʻisuka e mafai ona maua fuainumera fuainumera mo le vaiaso, lua vaiaso, tasi i le tolu masina. O le masini fua e faʻapipiʻiina ma faʻamaufaʻailoga e tolu taʻitasi ma o loʻo i ai se mamanu faʻamalosi.
  2. O le Glucometer Wellion CallaLight o loʻo galue ma le lua AAA alkaline batteries, lea e lava mo le 1000 fuataga. O loʻo tuʻuina atu se sisi USB mo le fesoʻotaʻiga ma se komepiuta a le tagata lava ia, lea e mafai ai e le tagata gasegase ona faʻasaoina uma faʻamatalaga i luga o le eletise faaeletonika.
  3. O le tele o le masini e 69.6x62.6x23 mm, o le glucometer e na o le 68 g. I le fuaina o le toto mo le suka, e mafai ona e maua iʻuga mai le 20 i le 600 mg / dl pe mai le 1.1 i le 33.3 mmol / lita. O le faʻaleleia o loʻo faʻatinoina e le plasma, o le masini e liliu faʻafuaseʻi pe a faʻapipiʻi se siaki i le masini masini.

Mo le fuafuaina o le suka i le fale, e tatau ona e faʻatauina se seti o fasi pepa o suʻega o Wellion Calla. E le manaʻomia le faʻaogaina i le taimi e amata ai le masini. A uma ona tatala le afifiina, ona siakiina lea o fasi pepa mo le silia ma le 6 masina.

E saunia e le kamupanī se tusi faʻasaga mo le fa tausaga ia latou lava oloa.

Le lelei o se masini fua

I le tulaga lautele, o le masini ua manatu o se masini talafeagai ma saʻo mo le fuaina o le suka toto. I a latou iloiloga, o le i ai o se LCD tuaʻoi lautele e tele lava ina taʻua o se faʻaopoopoga.

O le lelei foi e aofia ai le mafai ona faʻatutu ni matata eseese se tolu, lea e faʻaaoga e fai ma faʻamanatuga o le manaʻomia mo le suʻega. Afai e tatau ai, o le maʻisuka e mafai ona setiina le faailoga i le pito maualalo ma le maualuga o le taunuuga.

  • O le i ai o le mafaufau loloto mo le teuina o taunuʻuga o le suʻesuʻega ma le aso ma le taimi e talafeagai lelei mo tagata e sili ona fiafia e siaki faʻamaufaʻailoga mo se taimi umi ma faʻatusatusa le malosi o suiga.
  • O le tele lava o taimi, e filifilia le mita ona o le i ai o se pen-piercer galue ma se ulu sui, lea e mafai ona faʻamaonia ma faʻaaogaina e tagata eseese. O tagata talavou e faʻapitoa le talisapaia o le faʻaonaponei faʻaonapo nei ma le mafai ona filifili le lanu o le mataupu mai avanoa e fa o avanoa.

Meter Options

I luga foi o le faʻatau, e mafai ona e maua se faʻataʻitaʻiga tutusa mai lenei gaosiga Wellion CallaMini. O se fuataga tele lenei mea fua faʻatasi ma se foliga faigofie, o se faʻaaliga lautele e mafai ai e oe ona faia se suʻega toto mo le suka i aso uma i le fale.

O le suʻesuʻega e manaʻomia ai foi le 0.6 i le toto, o le auiliiliga e mafai ona maua pe a uma le 6 sekone. O le masini e mafai ona teuina e oo atu i le 300 fua faatatau lata mai, o se vaega taua o le masini.

O le masini, e tutusa ma le ata o le Malamalama, ei ai lona faʻaaloalo, o se galuega mo le faʻatulagaina o ni avanoa se tolu mo faʻamanatuga, o se atunuʻu USB mo le fesoʻotaʻiga ma se komepiuta. Ole maualuga o le glucometer o le CaliMini Wellion e iai le 48x78x17 mm ma le mamafa 34 g.

O le masini e amata faʻafuaseia pe a e faʻapipiʻi se fasi siaki, faʻasaoina faailoga ma le aso ma le taimi. O le faʻaogaina o le mita e faia i le plasma toto.

O le a taʻuina atu e le au atamamai pe faapefea ona e filifilia se glucometer i le vitio i lenei tusiga.

Ua toe foi mai le kamupani e tusa ai ma le Tulafono i luga o le Puipuiga o Tagata

Toe foʻi ma Faʻasalalau Faʻamaumauga

O le mataupu 9 o le Tulafono a Iukureini "I le Puipuiga o Aia Tatau" ua aiaia ai le aia tatau a le tagata faatau e faafesuiai ai oloa e le o ni oloa talafeagai mo ituaiga tutusa pe a fai e le fetaui ia oloa, ituaiga, lanu, lanu, lapoa po o isi mafuaaga ona o lona faamoemoe, e le faʻaaogaina ma pe afai o lona faʻataʻitaʻiga, mea faʻatau, faʻamaufaʻailoga, igoa ma pepa faʻamaumauga na tuʻuina atu e le faʻatau faʻatasi ai ma oloa ua faʻasaoina.

E le i ai i le tagata faatau le aia tatau e teena ai le fesuiaiga (toe faafoi) oloa e le oi luga o le lisi pe afai na te faafetaiaʻia manaoga uma ua faatulaga atu i le Art. 9 o le Tulafono (fusi oloa, igoa, faʻamaufaʻailoga e puipui, o loʻo i ai se pepa faʻamaumauga, ma isi).

Tuusaunoaga

Le Lisi o loo i ai nei e mafai ona maua iinei.

Aʻo maua le maʻisuka

Talofa tagata uma! Ou te fia tusia se toe iloiloga e uiga i le glucometer vailaʻau. O le mea na tupu na amata ona mafatia loʻu pusi, o le matua o le matua, mai le maʻisuka, ma na fautuaina i matou e le fomai e faatau se vailaau o le vailaau, ina ia aua le aveina le pusi mo se foai tumau o le toto i le falemai. O le mita o le kulukose o le toto e leʻi fautuaina mai ia i matou, aua e otometi lava ona faʻapolokalameina mo tagata ma tuʻuina atu faʻamaonia le saʻo.

Ina ua maea le sailiga i le Initaneti, na ou maua ai se tasi ituaiga ituaiga o glucometer, lea sa ou faatauina. I Moscow, na na o le 2 faleoloa i luga o le initoneti na faatauina atu, ma o le tau na matuai leaga lava (mai le 3.3-4t.r.) E ui lava o le suega fasi pepa i le mita e tatau ona faʻatau eseese, e le o aofia ai i le pusa! O le tau o fasipepa, tutusa ma le mita, i totonu o le afifi o le 50pcs, o le olaga ola e tasi le tausaga. O le manao e laveai sina mea laitiiti i luga o le pusi, sa ou valaʻau saʻo i le tagata na tuʻuina mai oloa, ma na latou aumaia au i se tau e sili atu le taugofie nai lo le faleoloa.

i le taimi nei e uiga i le masini lava ia

Tagata gaosi atunuu Ausetalia. Ua mamanuina mo pusi, taifau ma solofanua. O le seti e aofia ai se taga faʻafaʻailoga ma se masini, se masini sui, 3 pulou mo ituaiga taitasi o manu, lanetete, peni mo le tui, le masini lava ia, se tusi mo le pueina, o se pepa faʻamaonia, faatonuga i le gagana Rusia. E le aofia ai vaega o suʻega. A e liliuina le masini, e tatau ona e seti le aso ma le taimi. I luga o lea mea e na o le 2 paʻu o le M-menu, aofia ai ma le S-filifili, fusi. I lalo o loʻo i ai se avanoa mo se pulou (E i ai laʻu pusi, o lea na ou faamalosia ai le puʻe lanumeamata, e mo pusi), e faʻapipiʻi le pito i luga o le pito i luga, pe ae faʻapipiʻi se fasipepa, o le masini e puʻe, o lona uiga ua sauni e faʻaaoga. E tatau ona togi le au i totonu o le pusa, i le mea o loʻo faʻaofiina ai le uʻamea. Pilo le taliga mai totonu po o papa. E lei afaina laʻu pusi. O le taimi o le 5 sekone. I se tulaga lautele, ou te fiafia i le masini, o le a ou fiafia e tali au fesili, pe afai ei ai)

Tuua Lau Faamatalaga