Maʻi suka ma togafitiga

  1. Tagata faaaoga
  2. 13 tusiga

Fetufaai faʻamatalaga poʻo se manatu faʻaalia i le aoga o le maʻisuka i Saina? E leai ni faʻamatalaga i luga o le Initaneti, e fai mai se tasi o le maʻisuka e lelei ona togafitia i Saina, e fai mai se tasi e valea ma e leai se vaifofo atoatoa mo le maʻisuka, o faʻafitauli Sina o le a fesoasoani e faʻamaonia le maualuga o le toto suka, ma o fualaau e mafai ona lagolagoina.

O fea le au asiasi asiasi e iloa faamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka i Saina? O fea falemaʻi e maua ai togafitiga lelei? (E sili i Dalian poʻo Nanmunan) Ma o le a le tau o togafitiga ma faʻataʻitaʻiga? Faafetai i le taimi muamua!

E mafai ona fesoasoani le maʻisuka ituaiga 1 i Saina poʻo Tibet

Inna K Iulai 26, 2007 12:48 PM

Ruslana Iulai 26, 2007 1:01 i le taeao.

Inna K Iulai 26, 2007 1:17 i le taeao.

Connie Iulai 26, 2007 2:13 pm

LenaS Iulai 26, 2007 2:29 i le taeao.

marina Iulai 26, 2007 2:40 pm

Allexus Iulai 26, 2007 3:23 i le taeao.

Lau pele Inna!
Muamua, aua e te faʻavaivai ma fefe i le maʻisuka! E ui o lenei fasifuaitau ua afaina, ae ou te toe fai atu, o le maʻisuka o se ala o le olaga ae le o se faasalaga! O le mea e sili ona taua i le taimi nei e le o le fefe, ae le o le sailia mo "togafiti faavavega ma fomai"! E na o le faʻaaluina o tupe, taumafaiga ma misia le taimi e mafai ona faʻaaluina i le maʻisuka taui! Ou te manaʻo e lapatai oe ma i le taimi lava lea e faʻamautinoa ai oe: i lenei faʻamaoniga o loʻo i ai se taimi o le faʻamagaloga - o le "meli o le maʻisuka", o le taimi lea e faʻaitiitia ai le manaomia o le inisalini, o nisi taimi seia oʻo lava ina uma le tui. O le vaitaimi o loʻo faʻafefe, e ese mai i nai aso i ni nai tausaga. Aʻo (o le lapataiga lenei) e le manaʻomia ona e mafaufau ua maeʻa le maʻisuka, manatua lau tama teine, ma i lenei tulaga, e manaʻomia le taui ma le siakiina pea o le toto (sugar sugar). O nisi taimi o se tagata e asiasi i "fomai", inu meaʻai, supplements o mea taumafa e iloa ai o le SK ua masani ma teena inisalini ma meaai, ma e talitonu na faamaloloina o ia, ae o le mea moni, "o le tamaʻitaʻi" ma "fomai" na o mai ma a latou mea iinei leai se mea e fai i ai. "O le moli" o le ai ai se aso e gata ai, o le mea e leaga ai, ma o iinei o le a tatau ai ona toe foi atu i le inisalini, ma ia faʻateleina togafitiga. Ma o le a muta faʻavave pe afai e te faʻaaluina tupe i "fomai", ma i se taimi mulimuli ane pe afai e te lagolagoina le vaʻavaʻai ma le "faʻamalolo" o togafitiga insulin e filifilia ma le poto, ma o le polokalama D2000 o le a fesoasoani ia te oe i lenei mea.
O lenei e uiga i le mea e mafai ona ou fautuaina:
1) ia faʻamautinoa e faʻatau se glucometer ma feoai i ai - ave fua o le SK aʻo leʻi faia le 'aiga ma le po!
2) faitau i le http://www.juri.dia-club.ru/ download le polokalama, taumafai e faʻatusatusa fuainumera o lau tama teine, ona fetuunai ai lea o le inisalini, ae le o mea inu gaʻo! O loʻo manaʻomia nei e lau tama teine ​​meaʻai paleni-maualuga.
3) faʻatauina se taʻavale o Keto-Fan poʻo Dia-Fan, ma siaki aso uma mo le i ai o le acetone i le urine. Afai ei ai le acetone, o lona uiga e manaʻomia vave le toe iloiloina o meaʻai ma inisalini! O falemaʻi atonu e talafeagai e aveese ai tino o le ketone mai le tino. (E mafai ona e siaki i le afiafi, i le po)
4) Ou te fautuaina talanoa ma lau fomaʻi e uiga i le suia o le Levemir i le Humulin NPH, talu ai o Humulin NPH e sili atu lona malosi ma o le a fesoasoani i lau tama teine ​​ia maua le mamafa! (O se mea uigaese uiga ese ma le muamua Levemir diabetes ua maua! Aemaise lava i le mamafa o le mamafa. E masani lava, ma e tauamiotonuina, i ia tulaga o se tuufaatasiga ua faatonuina: basal (long) Humulin NPH, bolus (puupuu) Humalog.) E le gata i lea, tasi i le aso!
5) Fesili atu i lau fomaʻi pe afai ei ai ni faʻamaoniga faʻamaoni i le faʻaaogaina o vitamini. Afai e le fai mai pe le faʻamaonia e le fomaʻi le faʻasaʻoina o le inu o le vitamini, ona faʻatau mai lea o vitamini faapitoa mo tagata gasegase i le falemaʻi (DoppelHerz Vitamins mo maʻi suka, poo le ACTWAG PHARMA Vitamins mo maʻi maua i le maʻisuka). Ave nei vitamini, amata i le afa-laulau, aua o le mamafa o lau tama teine ​​ua laiti nei, ona mafai lea ona e ave masani masani - o se laulau i aso taitasi.
6) Lagolagosua i le amio a lau tama teine, aua neʻi faʻavaivaia lona loto ma ia popole i maʻi. Afai e mafai, alu i fafo, savali, alu i konaseti, i fale tifaga, ma le fale tifaga. Afai ei ai sana mea e fiafia i ai, ia toe foʻi mai ia te ia, fesoasoani ia te ia i lenei mea. Faʻatau ia te ia se pusi! Filifili le mea e sili ona lelei e fesoasoani ai ia te oe ma lou afafine e amata ola fou! O se soifua maloloina!
7) Afai ei ai ni au fesili - fesili i le Club Dia Club, e tele tagata ua uma ona pasia uma laasaga o le maʻisuka ma ua i ai se mea e faasoa atu ia te oe.
8 Lelei, o se mataua o le tar - e leai se tasi o le gasegase o le kanesa e mafai ona faʻamaloloina e ala i le fesoasoani o fualaau ma isi togafitiga "tagata". E foliga mai o ni tala fatu, latou te talanoa, ae leai se tasi na vaʻaia i latou.

Le manuia mo oe ma lau tama teine. Taofimau! O matou uma lava faʻatasi ma oe! E LE TATOU TATOU TATAU - US MUCH.

Tina Iulai 26, 2007 3:29 i le taeao.

Tasi se tala faigofie
Pe atonu foi e le o se tala fatu,
Pe atonu e le faigofie
Matou te fia taʻu atu ia te oe. .
Tatou te manatua le tumutumu
Pe atonu o se taifau,
Pe atonu o se povi
Faʻatasi le manuia. .
ma atili i totonu o le tusi.

Fesili: Aiseā e sili ai le faʻaaogaina o fualaʻau faʻamaʻi faʻatau i Initia sili ile togafitiga o le inisalini? E moni lava e faʻamalolo? Ae aiseā e le faʻaaogaina lautele ai?
E le faʻamalolo, ae "e naʻo le suamalie o le suka, ae faʻavaivai lelei"? O lea o le "fualaau lelei" o le inisalini o le auala foi lea "lelei" i lalo o le SC atonu e foliga mai e laitiiti. E le taugofie? (E aofia ai le faʻasalalau mai Initia) Faʻataʻitaʻiga faʻapitoa? . hmm.
"Aua le faitauina taimane i maa maa. I vavega mamao mai India"

Hork ™ Iulai 26, 2007 5:22 i le taeao.

Theark Iulai 26, 2007 5:32 i le taeao.

Odi Iulai 26, 2007 5:43 PM

marina »Iul. 26, 2007 7:55 pm

Ou te fai atu ou te le iloa. Ma ou te le iloa poo a mea o loo i totonu o lena sauniuniga. Ae o le vaai ma faitau o le a fia iloa. Le itiiti ifo - o le mea lea o le suka e matua faʻaitiitia.

Ae faʻapefea ile inisalini? E le manaʻomia e tagata uma le inisalini. E i ai se ituaiga lona lua.

Vasya Iulai 26, 2007 8:16 i le taeao.

Ou te fai atu ou te le iloa. Ma ou te le iloa poo a mea o loo i totonu o lena sauniuniga. Ae o le vaai ma faitau o le a fia iloa. Le itiiti ifo - o le mea lea o le suka e matua faʻaitiitia.

Ae faʻapefea ile inisalini? E le manaʻomia e tagata uma le inisalini. E i ai se ituaiga lona lua.

Maofa. Ma sa ou faalogo (tina matua i le faitotoa na taʻu mai) o le togafitiga o le urine e maualalo ai le suka. E te taumafai?

Vasya Iulai 26, 2007 8:31 i le taeao.

Faʻalogo!
Mo i latou uma e saili i Initia anamua-Tibetan-Saina, ma isi togafitiga ma togafitiga.

E leai ni "togafitiga" anamua ma auala e faʻafefe ai le T1DM, ma e le faigofie ona e le ola tagata. Latou te lei ola uma lava. E leai se tasi e togafitia.
SD2 sa. Na latou tau ia te ia. Faiga faamalositino, meaʻai, paʻu mamafa. AUA! o le taui tutusa lea. E naʻo isi auala ma iʻuga eseese. O Osho e T2DM, ma pe afai na te le maua le togafitiga Indian-Saina.
Se isi taimi. O lenei faʻasalalauga ua resitalaina le silia ma le 1.5,000 tagata maʻisuka mai le salafa o le lalolagi. Se mea ou te lei faalogoina e uiga i se tasi tulaga o togafitiga.
PS Ou te le o fai atu e le tatau ona e taumafai. Ae! e tatau ona e iloa le mea e faʻafefea ma pe fia foi. O se talosaga tele e taʻu atu NAʻO E TE FESOASOANI IA TATOU.

Odi Iulai 26, 2007 8:51 pm

Le eseesega i le va o togafitiga Farani ma aganuu

O le isi mafuaaga e sili atu ai ona fiafia o tatou tagata agaalofa i togafitiga Saina ona o le mea moni e faapea, talu ai nei lava, na vavae ese ai togafitiga Saina mai le lalolagi atoa, e pei o isi vaega o le atunuu. A o le pupuni, lea na natia mai mealilo uma o metotia o le faamalologa na faʻaaogaina i le itulagi, sa fai si matala, na fia iloa e tagata uma le auala e ese mai ai togafitiga togafitiga faʻaaogaina i Tibet e ese mai i mea na ofoina mai e tagata atamamai o Europa.

O se tasi o eseesega autu i le va o togafitiga e masani ona lauiloa i Sasae ma o loʻo faʻaaogaina eo tatou tagata tomai faapitoa, o a tatou togafiti togafitiga uma e faʻamoemoe i le faʻaitiitia o le faʻavaivai lalo ma faʻaitiitia ai ona uiga. I Saina, o loʻo taumafai fomai e iloilo le tulaga lautele o se tagata ma taumafai e toe faʻafoisia lona soifua maloloina i le faʻalavelave.

I se isi faaupuga, o loʻo i ai i le maʻisuka latou te gauai atu i le tino atoa o le tagata, ae le o lona maʻi faapitoa.

I Saina, latou te masani ona faʻaaoga isi metotia. O se togafitiga e faʻamaonia e tagata suʻesuʻe i Kalefonia, e sili ona lauiloa - o loʻo matou talanoa e uiga i le matutu o le Anti Diabetes Max.

O le faagasologa atoa o togafitiga e aofia ai auala masani e pei o:

  1. Faʻaaogāina o suauu tāua ma isi oloa o aromatherapy.
  2. O le faʻaaogaina o laau toto e ola faʻatasi i Saina, o le mea lea e taʻua o fualaau.
  3. Acupuncture

O le metotia mulimuli na faʻaaogaina mo se taimi umi lava. E sili atu i le seneturi talu ai, o lenei metotia na togafitia ai e le gata o maʻi suka, ae o isi foʻi faʻamaʻi. I aso nei, o lenei faiga e faʻaaogaina i le tele o atunuu atiaʻe, ae le naʻo Saina.

Afai e saʻo lou galue i ni nofoaga patino i le tino o le maʻi, ona amata loa lea ona galue lona paʻu i se auala fou ma maua ai le insulin i le aofaiga tatau.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e iloa uma faʻavaega o lenei tekinolosi togafitiga.

O aoga autu o togafitiga o le maʻisuka i Saina

E pei ona taua i luga, i Saina, o le maʻisuka 1 e togafitia i le aromatherapy. I se auala faʻapitoa, o ituaiga ituaiga o suauu e tatau ona aumai i se setete pe a amata ona latou faʻafefe. O lenei manogi o loʻo i ai se aafiaga faʻamalosi i le soifua maloloina o le maʻi. Muamua, e iai sona aoga i le faʻaogaina o le tino o le tagata, e pei o lea, e puipuia ai le faʻaalia o soʻo se faʻafitauli leaga mai le fatugalemu o le tino.

O le masani masani o togafitiga o togafitiga faʻalaʻau. Mo lenei faamoemoe, o nisi laau totō e faʻaaogaina e na o totonu o lenei atunuu e ola ai. Ma le isi, e taua le matauina e le gata o le fualaau o fualaau faasaina ua saunia i luga o latou faavae, ae iloa foi le ala e saunia ai sea vailaʻau togafitiga. O vailaʻau aupito sili ona togafitiga o loʻo saunia i luga o fua o laau e le masani ai.

Ae i le faaopoopo atu i le tekonolosi tekonolosi lava ia, ei ai isi tulaga lelei, faafetai ia i latou, o tagata mai i le salafa o le lalolagi filifilia le falemai i Saina. O le mea autu o se polokalame faapitoa ua atinaʻe i Saina e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2. E tele falemaʻi talia ma le fiafia tagata mai soʻo se tulimanu o la tatou Fuafuaga.

Na o tagata tomai faapitoa tau tomai faapitoa o latou sili ona lelei i la latou galuega ile falemaʻi.

E le afaina pe o se togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 poʻo le togafitiga o se faʻamaʻi o le tikeri muamua, e faʻaaogaina le tagata lava ia i tagata gasegase. Aʻo leʻi amataina togafitiga vave, e faia e fomaʻi se faʻamatalaga auiliili o le tulaga o le maʻi ma na o le taimi lava lea e faatonuina ai togafitiga manaʻomia.

Faafetai i lenei auala tutusa, e tele gasegase ua vave amata ona lagona ni suiga lelei i lo latou soifua maloloina. Ae o le mea aupito sili ona manaia o le faaopoopo atu lea i le faʻamaʻi faʻamaʻi, latou te mafaia ona foia isi maʻi o loʻo i ai i maʻisuka uma.

O le mea moni, i se faʻaopoopoga i se auala atoatoa ma faʻapitoa, o fomaʻi e suʻeina ma le totoa uma faʻaaliga o le soifua manuia o latou tagata gasegase. Soʻo se faʻamaoniga poʻo soʻo se faailoga o le iai o soʻo se faʻamaʻi e tatau ona suʻesuʻeina. O tagata atamamai i sasae e talitonu e iai sefululima ituaiga ituaiga o gaʻo o le gaʻo gaʻo. Na o le tasi lenei mea e le amanaiaina e fomaʻi i Sisifo.

A maeʻa ona faʻamalamalama e fomai le tulaga o le soifua maloloina o latou maʻi, o le a mafai ona latou fesoasoani saʻo ia te ia.

E faapefea ona filifili se falemaʻi ma maua togafitiga i Saina?

O le tele o tagata gasegase e fiafia i le fesili i le auala tonu e mafai ai e se tasi ona togafitiga i se falemaʻi i Saina. Ina ia malamalama i lenei auiliiliga, e tatau ona e malamalama i le tele o tagata gasegase e liliu atu i nofoaga autu faafomai o se atunuu ua tuuina atu ma mea e tosina ai i latou.

I le faaopoopo atu i faʻaaliga uma o loʻo faʻamatalaina i luga, e taua pea le maitauina o le maʻisuka e togafitiga i Sasae pe a maeʻa se faʻamautinoaga atoa. Mo lenei mafuaʻaga, o loʻo faʻaaogaina ai tekinolosi faʻaonapo nei faʻapitoa. O nei masini telefoni sili ona maualuga, MRI, CT, PET ma isi.

O se mea e sili atu ona faaopoopo e faapea o tagata faapitoa o le Malo Faaselesitila latou te faaaogaina le poto faasaienisi faaonapo nei, latou te faafouina e le aunoa le poto masani o le au faamalolo anamua o Sasae. E mafai ona e maua i le falemai se potu mo le gaioiga o le acupuncture e lata ane i le masini faʻasologa.

Afai e te talitonu i fuainumera, o lona uiga i totonu o falemaʻi Saina i tagata mamaʻi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi e faalua ona sili atu nai lo maʻi na togafitia i togafitiga faafomaʻi i le Iunaite Setete poʻo Europa.

O togafitiga faapena mo le ituaiga 2 poʻo le ituaiga 1 maʻisuka o loʻo i ai se tau talafeagai. I Saina, e sau mai le afe tala i le tolu. Ae i Europa, o le tau e amata mai le lua ma le afa afe US.

E tusa ai ma le togafitiga o lenei faʻamaʻi i lenei atunuu, e mafai ona tatou faʻamaonia le mea e amata ai a tatou sauniuniga mo le malaga ese atu i falemaʻi i Saina.

Muamua lava, e tatau ona e mauaina le falemai o le fiafia i le Initaneti. O aso nei e faigofie tele ona fai, na o le asiasi atu i le 'upega tafaʻi tutusa.

A maeʻa ona faʻamoemoe le tagata maʻi i le manaʻoga mo le falemaʻi, e tatau ona e alu e faʻatumu pepa faʻapitoa. E masani lava o nei tulaga faʻapitoa e aofia ai faʻamatalaga faavae e uiga i le maʻi, faʻamatalaga o lona tusifolau ma le faʻamoemoe o le malaga.

A maeʻa lena mea, e tatau ona e faʻatau se pepa malaga ma mafaufau e uiga i lau auala i le aai faapitoa o loʻo i ai lenei falemai.

A taunuu mai, e fautuaina e fomaʻi se faʻamatalaga faapitoa i le tagata maʻi, ma e faʻavae i luga o faʻamatalaga na maua, atiaʻe se togafitiga taʻitasi.

E taua le maitauina e faapea, a maeʻa le faʻamalositino, e fautuaina e tagata tomai faapitoa ni auala faapitoa mo le tagata gasegase pe a uma le faʻamalolo.

Faʻafefea ona togafitia togafitiga e tusa ai ma metotia Saina?

Faʻalagolago i taunuʻuga tau faʻamaʻi, o tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi o loʻo faʻatulagaina sauniuniga faʻapitoa e faia i luga o le faʻavae o laau totō.

E taua le maitauina o le mea lava lea e tasi e mafai ona faʻatonuina e le tasi, ma solia e le isi. O le mea lea, i lenei tulaga, e mafai ona tatou faʻapea atu ma le saogalemu, o le togafiti togafitiga i mea uma e ese.

O le tagata maʻi e faʻamatalaina se tulaga faʻapitoa o le acupuncture poʻo le cauterisation. O le isi itu o vailaau Tibet o le massage. O nei mea e mafai ona ese massages eseese e faʻatatau i le toe faʻafoʻisia o le galuega o le tele o gaioiga i totonu, e aofia ai le pancreas.

O loʻo i ai pea se metotia e pei o le fagu. Na atiina ae e matai o le aoga tuai a Wudang ma mafai ai mo le lua poʻo le maualuga o le tolu masina e matua lafoaia ai le faʻaaogaina o fualaau.

Toeitiiti lava o falemaʻi faʻapitoa uma i le Malo Tutotonu ua faʻapipiʻiina meafaigaluega faʻaonapo nei. Latou te faʻaaogaina fomai faapitoa ma fomaʻi poto.

O le falemai a le militeli i Dalian ua faʻapipiʻiina na o na mea faigaluega. Latou te faʻaogaina metotia sili ona lata mai o togafitiga o le physiotherapy e fesoasoani e toe faʻafoʻi le pancreas. Latou te faia foi togafiti togafitiga.

O siama gaogao o loʻo togafitia i isi faʻalapotopotoga i Saina. O lenei lisi e tatau ona aofia ai le falemai i Puhua ma Beijing.

Ae i le Nofoaga Tutotonu mo Tomai Tibet, o loʻo i ai i Beijing, latou te faʻaaogaina lava metotia masani o le togafitia o togafitiga Saina. O tagata maʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2 o loʻo talia iinei.

O le toatele oo tatou uso a tagata na filifilia le ogatotonu o Ariyan, o loo i le aai o Urumqi. Faʻasalaga vaʻavalo mai iinei mai Moscow, o lea o le alu i le faʻalapotopotoga e faigofie lava.

I le faaopoopo atu i auala eseese o togafitiga, o togafitiga Saina foi ei ai se faiga faʻavae taugofie. O faʻavae e faʻaaogaina meafaigaluega fou ma fou auala tau togafitiga. Mo le faʻatusatusaga, o le togafitiga o le maʻisuka i Siamani e tau 2-3 taimi sili atu ona taugata, pe a faʻapea o meafaigaluega i totonu o le atunuu e tutusa ma China.

E mafai foi ona e faitauina iloiloga, lea e tele naua i luga o le Initaneti ma, e faavae i luga ia i latou, filifili se fomaʻi mo lau faʻamoemoega.

O se tagata atamai i le vitio i lenei tusiga o loʻo taʻu mai ai le togafitia o le maʻisuka i Saina.

Togafitiga o le maʻisuka i Saina ma fomaʻi faʻaonaponei i aso nei

Mo le togafitiga o le maʻisuka ma mauaina le maʻisuka i Saina ina ia lelei le mafai, o metotia faʻasolosolo ua faʻaaogaina:

  • lanu lanu,
  • radioisotope suʻesuʻega,
  • thermography
  • faʻatulagaga faʻasolosolo,
  • MRI
  • ata o le gaosiga o meaola,
  • suega faʻamalositino maualuga-tech,
  • suʻesuʻega ole ola.

E tele le taulai atu ile siakiina o le mamafa o le kulukose i le toto o le tagata maʻi ma le le atoatoa o le inisalini.

Ole suʻesuʻega faʻasaienisi talu ai nei na tele sona sao ile togafitiga o le maʻisuka 1 ma le ituaiga 2 i Saina.

E le gata ina sili atu le toʻa ma le agamalu, ae e iai foi sona aafiaga umi-e tusa lava pe faigata tele mataupu.

Ua faʻaaogaina e fomaʻi le togafitiga aupito sili ona lata i le maʻisuka ituaiga 1 - MDM togafitiga. O le faʻaalia i le faiʻai ma se eletise vaivai eletise e faʻamalosia ai le neuroendocrine polokalama ma faʻaitiitia ai le le mafaia o metabolic processes. E toe faʻatulaga e le tino lana galuega i le telefoni feaveaʻi. O lenei auala sili-lelei e masani lava ona avea ma avanoa mo le toe faaleleia mo tagata gasegase i lenei vaega.

Lelei Lelei 2 Tausiga o le Maʻisuka Maualuga i Saina Fausia laser therapy ma cryosauna. O loʻo faʻatinoina faʻataʻitaʻiga i mea fou fou a Iapani na faʻaleleia i tausaga talu ai nei. E maua e le pancreas se lagona faamalolo e toe faaleleia atoatoa ana galuega, ua faatuina le inisalini, o le tele o le okesene i totonu o le toto ma le tino e faateleina. I lenei tulaga, e leai se mea e manaʻomia ai le faʻaaogaina o vailaau, o loʻo aʻafia ai aʻafiaga o aʻafiaga o vailaʻau.

Afai e le sili atu ma le 6 masina talu ona amata le faʻamaʻi, o lona uiga o le masani masani i le soifua maloloina faatasi ai ma mea faigaluega o se tupulaga fou e maua ai se fofo ile 97% o mataupu!

FAʻAMATALAGA MA TALOSAGA

Afai ei ai sau mea e faʻaopopo i luga o le autu, pe mafai foi ona e faʻamatalaina lou poto masani, taʻu mai ia i matou manatu pe manatua.

E MAUA TULAGA FAATINO, FAAFITAULI FAAPITOA FAAPITOA

O tagata maʻi mai atunuu o muamua Soviet Union ua faʻaauau ona liliu atu i Isaraelu mo togafitiga faʻamaʻi. E fesoasoani i le toe faʻafoʻiina o le tino e ala i taotoga taugata teuteu, togafitiga laser, fualaau. Afai e te lagona ua "pa'ū le lalolagi i luga o lou ulu," e te iloa ai le le lava o le vaivai, moe ma le le fiafia tele, ona matou fautuaina lea ina ia suesueina oe e tagata Isaraelu o le endocrinologists. Faʻalogo tele i le togafitiga o le kanesa o louroid i Isaraelu. Faʻatinoga faʻapitoa. I le taimi muamua, o le hemithyroidectomy (aveeseina o le afaina o le toto ua afaina) ua faailoaina, faatasi ai ma le faagasologa o le faagasologa, o le aveeseina atoa o le taofiofi ma le le mautonu o le au lymph nodes e tauamiotonuina. A maeʻa le 1, 5 masina talu mai le taotoga, e togafitia i latou i le iodine. O loʻo iai le maualuga o le ola o Isaraelu i le kanesa o louroid. Aoao atili i le kamupani "MedExpress".

Taitaiina falemaʻi i fafo atu

Korea i Saute, Seoul

Faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o falemaʻi i fafo atu

Professor Ofer Merimsky

Polofesa Ulf Landmesser

Polofesa Sung Hung Noh

Dr. Alice Dong

Saina faʻasoifua i le maʻisuka

O le mea e malie ai, o vailaau faa-Saina faaleaganuu e iloa ai le eseese o ituaiga maʻisuka eseese. Masalo o le mafuaaga lena e iloa ai ma le totoʻa e fomaʻi Saina aʻo le i amata togafitiga. Ole togafitiga o le maʻisuka e masani lava ona faigata.

Faʻaaloalogia aganuu Samoa i le lalolagi atoa. E sili ona aoga i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O taunuʻuga o suʻesuʻega na faʻaalia ai o le faʻaaoga tutusa o nei vailaau faʻamaʻi ma vailaau faʻasolosolo i le taimi nei o loʻo faʻaititia ai faʻamaoniga le lelei o le maʻisuka ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le hypoglycemia. I le maʻisuka ituaiga 1, o se faʻamaoniga sili ona taua o le manuia o togafitiga o se faaitiitia i le aso o le inisalini.

Malamalama lelei

  • Iloiloina ma le iloiloga o tulaga o le tino ma le mafaufau, e aofia ai le lanu mata, tulaga paʻu,
  • Fuagafanua
  • Faʻasologa o Suʻega
  • Faʻailoga mo taliga, laulaufaiva, nifo, iris.

E faʻavae i luga o le suʻega, ua faʻapipiʻiina se metotia o togafitiga. Mo le togafitiga o le maʻisuka, o vailaʻau Saina e faʻaogaina ai ituaiga massage, acupuncture, togafitiga o togalaau, o le tele o le taulai atu e totogi i meaʻai.

O le tele o togafitiga e totogi i Saina e faʻaleleia atili ai le toto e faʻamauina ai totoga, aemaise i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1. I lenei tulaga, o le galuega autu o le taofia lea o le alualu i luma o le faamai.

Clinics o Saina lea e togafitia ai le maʻisuka

  • Kerren Medical Center. O se tasi o fale lauiloa faʻapitoa i Saina e uiga i le manuia i le togafitiga o le maʻisuka o le Kerren Medical Center. O loʻo tu i Dalian. O fomai sili ona agavaa e galulue iinei.
  • Falemai a le Malo. I Dalian, e mafai foi ona e maua le maʻisuka togafitiga mo tamaiti ma tagata matutua i le Falemai a le Malo. O le falemaʻi ua faʻapipiʻiina ma fale faʻaonapo nei, lea, faatasi ai ma togafitiga faʻaleaganuʻu, e maua ai le lelei. E tele le taulaʻi atu e totogi i faʻamalositino faʻapitoa. E le gata i lea, o le falemai lenei e faʻaaogaina se metotia fou o togafitiga (e aofia ai le maʻisuka) e faʻaaogaina ai le totoina o le toto.
  • Falemai faavaomalo a Puhua. O le Beijing International Hospital Puhua o loʻo ofoina atu foi togafitiga o le toto.
  • Nofoaga Faasaienisi Tibet. O le Nofoaga Tutotonu o Tomai Tibet i Beijing o loʻo i ai le tele o metotia faa-Saina faaleaganuu mo le togafitia o ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2.
  • Ariyanyan Hospital i Urumqi. O le aai o Urumqi, o le nofoaga autu o le pulega o se tasi o itulagi i mātū o Saina, ua avea ma aai sili ona lauiloa mo tagata tafafao maimoa mai i Saina. Mai Moscow, o vaalele masani masani e faatulagaina iinei i le tele o taimi i le vaiaso. E mafai ona e maua le maʻisuka togafitiga i Urumqi i le tele o falemaʻi faafomaʻi ma ofisa tumaoti. O le tele o togafitiga o le maʻisuka o loʻo tuʻuina atu i le maʻisuka o le Aai o le Aai 1.

Togafitiga tau

O se togafitiga mo le maʻisuka i Saina ma metotia faaleaganuu o le a ave pe tusa ma le US $ 1600-2400 mo le tusa ma le 2-3 vaiaso.

Fai mai fomaʻi fomaʻi faapea ma le tausisia o fautuaga uma ma mulimuli i taualumaga ua faatonuina, o le manaoga o le tino mo le suka e faʻatulafonoina i le taimi lea ma faʻaititia lona toto. Ae ui i lea, o vasega e tatau ona toe faia i lea taimi ma lea taimi. E na o le maea lava ona pasia 3-4 vasega o togafitiga o le a maua ai se taunuuga tumau.

O le togafitiga ole togafitiga ole taugata e taugata tele: $ 35,000-40000 i le vasega mo le umi o le tusa ma le masina.

Faamatalaga e uiga i falemaʻi o loʻo togafitia faʻamaʻi pipisi i Saina. Togafitiga i falemaʻi Saina.

Faitau atili e uiga i togafitiga i Dalian iinei. Taʻiala mo togafitiga ma a latou tau i Dalian.

O le fesoʻotaʻiga lenei e uiga i asiasiga i Saina ma togafitiga https://mdtur.com/region/china/lechebnye-tury-v-kitaj.html. Asiasiga faafomai i Saina mai Moscow ma Khabarovsk.

Patient Reviews

Ae o le iloiloga o tagata gasegase e togafitia mo le maʻisuka i Saina e lelei, e aofia ai togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 i tamaiti, o nisi nei o:

  • Vitaliy, Bryansk:
    Ae paga lea, matou te lei maua le lagolago talafeagai i Moscow e tusa ai ma le togafitia o le maʻisuka ituaiga 1 i le ma tama teine. O le tulaga o le pepe o loʻo faasolo ina leaga. Na filifili e alu i Saina. Na ou taia i le maeʻaeʻa o le siama ma le auiliiliga o fesili a le fomaʻi. Isi togafitiga. Na faasolosolo lava ina sili atu ona lelei Sasha. O lenei ua matou sauniuni mo se vasega lona lua. O lo matou fomaʻi e masani ona fiafia i le tulaga o le pepe, talanoa mai ia i matou i le imeli.
  • Anastasia, Chita:
    Na togafitia Tina mo le maʻisuka ituaiga 2 i Saina. Ua latou manino manino lava o faʻafitauli uma o suʻesuʻega ma togafitiga, lea ua filifilia ma le faaeteete. I le taimi muamua sa faigata ia te ia, aua i le faaopoopo i nisi o taualumaga i le aso, o faamalositino faaletino e faamalosia, lea e le masani ai loʻu tina. Ae ui i lea, o se taunuuga, na sili atu lona fiafia ma le mautinoa.

Vaʻai i le Endocrinology vaega mo nisi faʻamatalaga.

Vaega o togafitiga Saina

O falemaʻi ma falemaʻi i Saina o nofoaga matagofie ia, o le aoga o togafitiga ua faʻamaonia e le tele o tagata gasegase. O togafitiga o le togafitia o le maʻisuka e faʻavae i luga o le aoga ma le faʻaaogaina o taunuʻuga lata mai i Sisifo i vailaau, faʻatasi ma togafitiga faʻaleaganuʻu ma vailaʻau e faʻavae i vaega o lauʻau e mafua mai i meaola, ma isi. O lenei auala e maua ai le maualuga o le faʻamalositino ma le itiiti o le lamatiaga i le soifua maloloina o le maʻi.

Ua tatalaina e le atunuu se tele o falemai faapitoa ma falemai faafomai: e le gata i le tele o vaega eseese ma e vavalalata lava. Faʻalagolago i le maualuga o le maʻi suka, gafatia tau tupe ma uiga o tagata taitoatasi, o le a mafai e tagata taʻitoʻatasi ona filifili le faʻatulagaga e saʻo mo ia.

O tagata e le mafai ona asiasi atu i nofoaga autu faafomaʻi masani o Europa, o le Iunaite Setete o Amerika ma Isaraelu, e tatau lava ona alu i Saina, lea e taugofie ai togafitiga.

O auala mo le togafitia ma le togafitia o le maʻisuka e eseese e faalagolago i le falemai filifilia. Ae ui i lea, soʻo se faʻalapotopotoga e pipii atu i sini masani:

  1. Aua le faʻaitiitia taunuuga, ae o le mafuaʻaga o le faʻamaʻi. O fomaʻi faʻapitoa Saina e masani ona fesoʻotaʻi le atinaʻeina o togafitiga ma le solia o le masani ai o le faiga o le urinary systems. Faʻataʻitaʻi e fomaʻi le tino o le tagata o se tino e tasi, ma faʻamaonia togafitiga talafeagai talafeagai e faʻaleleia ai le tulaga o le tasi le okeni e aunoa ma le afaina ai o le isi.
  2. Le faʻaitiitia o le tulaga o le maʻi. O fualaau faasaina ma le togafitiga o le tino e faia ai se galuega taua tele - latou te faatumauina le lelei o le olaga o se tagata i se tulaga faamalieina ma lelei.
  3. Faʻavasega le maualuga o le suka. Ona o le ausia lelei o metabolic process, loss loss, faaleleia o le tulaga lautele o le soifua maloloina ma le faaleleia o faiga uma a le tino, o le suka o le suka e pa'ū i le maualuga o le 6 millimita i le lita o le toto ma tumau ai le mausali.

O a faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i Saina?

O le auala aupito sili ona vave ma sili ona faatuatuaina mo le sailia o le ituaiga 1 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka, e oo lava i le amataga, o se suega toto mo le kulukose, lea o loo faia ai nisi suesuega faaopoopo i luga o le meafaitino:

  • masani
  • vailaau oona
  • carbohydrate metabolism marker
  • suega mo hormones, autoantibodies, faailoga o siama.

Faitau atili pe faʻapefea ona faia le suʻesuʻeina o le maʻisuka, o le a taʻu mai e lenei tusiga.

Ina ia faʻamaonia lelei le tulaga lautele o le soifua maloloina o le tagata maʻi, ia e iloa ona uiga patino ma auiliʻili le galuega o totoga o le lotoifale ma faʻalapotopotoga, o loʻo faʻaalia se tagata i se isi suʻesuʻega:

  • lanu lanu o totoga i totonu,
  • electrocardiography
  • Iloiloina le mamafa o arteries o pito i lalo,
  • ophthalmoscopy
  • radioisotope suʻesuʻega,
  • thermography
  • fetuunai, resonance magneto ma le gaosiga o meaola eletise,
  • suʻesuʻega ole ola.

Faʻalagolago i tulaga taʻitasi taʻitasi o le faʻamaʻi ma le maʻi, o le lisi o potu suʻesuʻe ma suʻesuʻega i falemaʻi e mafai ona faʻateleina ma faʻaititia.

Totogi

O le tofiaina o le maʻisuka talafeagai mo ia, o fualaau faasaina e faavae i mea masani - o le faavae mo le togafitia o le maʻisuka i le Republic of People's Republic of China. O vailaʻau faʻasoifua maloloina e filifilia e faʻavae i luga o le soifua manuia o le tagata maʻi, maualuga o le suka ma iuga o suʻesuʻega faʻamalosi.

I le faaopoopo atu i togafitiga fualaau faasaina, o togafitiga o le physiotherapeutic e faʻaaoga foi i togafitiga o:

  1. Zhen-Chiu togafitiga. O se aafiaga i nisi o vaega o le tino e faʻaaoga ai ni faʻapitoa faʻapitoa ma le faʻatautaia o gaioiga. O le togafitiga e aoga tele, ma o tulaga lelei lelei e mataituina i le maea ai o uluai taualumaga i le toetoe lava o tagata uma.
  2. Faʻaleleia massage. O se auala lenei e faʻaalia ai le manava o le tino o le tagata ma ona tamatamailima.
  3. Qigong O se faiga o le manava ma le gaioioiga o faatinoga, e muamua ona o faatasi ma le talitonuga faalelalolagi faalelalolagi a le au masiofo Taoist.

Pe a faʻaauau le faʻauʻu mo 2-3 masina, e mafai e le maʻisuka ona lafoaia uma vailaau masani poʻo le faʻaitiitia o latou faʻaaogaina.

Tuua Lau Faamatalaga