EMOXI-OPTIC - faatonuga mo le faʻaoga, tau, iloiloga ma analogues

Emoxy optician: faatonuga mo le faʻaoga ma iloiloga

Igoa Latina: Emoxi-optic

Mea gaosi galue: methylethylpyridinol (methylethylpiridinol)

Faʻamaumauga: IJSC Faʻailoga (Rusia)

Faʻafouina faʻamatalaga ma le ata: 11.21.2018

Tau o falemaʻi: mai 118 rubles.

Emoxy optician o se vailaʻau faʻasaina e faʻaaogaina i le ophthalmology, lea ei ai le faʻafituga o le tino ma faʻaleleia le microcirculation.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Latou te gaosia le vailaʻau i le foliga o mata mata: sina lanu pe le lanu, sina paʻu 5 pe 10 ml i totonu o se fagu tioata poʻo se fagu paʻu pepa ma se pusa tufatufa, 1 le fagu tioata ma se pulou kululu (poʻo le leai) poʻo se fagu palasitika ma se pusa i totonu o se atigipusa .

1 ml pata i totonu:

  • gaioiga galue: methylethylpyridinol hydrochloride (emoxypine) - 10 mg,
  • O mea faʻaopopo: paluga o le hydrohydrogen phosphate (potassium phosphate monosubstituted), methyl cellulose, sodium benzoate, sodium sulfite (sodium sulfite anhydrous), sodium hydrogen phosphate dodecahydrate (sodium phosphate disubstituted 12-vai), vai mo le tuiina.

Pharmacodynamics

Emoxy optics o se vailaau faasaina lea o lona faatinoga e faavae i le taofiofia o le lipid peroxidation o silasila siaki (aafiaga antioxidant). Methylethylpyridinol hydrochloride, o le gaioiga malosi o le vailaau faasaina, e iai foi mea e pei o le le faʻaaogaina (puipuia o le talipupuni o le platelet), faʻamalosi (faʻaleleia le malosi o vailaʻau) ma antihypoxic (faateleina le tetee atu o le tino i le ova o le okesene).

O le vailaʻau e fesoasoani e faʻaitiitia ai le faʻamalosia o capillary ma faʻamalosia puipui o toto toto (faʻaaogaina o le angioprotective), faʻaitiitia le viscosity o le toto ma le faaputuga o le platelet (o le agiggregant effect). I le avea ai ma se faʻatagaina o faiga faʻavae faʻasalalauina saoloto, o loʻo faʻaalia ai le malosi o le toto. Faʻafetai i ona meatotino toe faʻaleleia, o le vailaau oona e puipuia ai vaʻa o mata, e aofia ai le retina, mai le malosi, faʻatauga o le malamalama maualuga. O le methylethylpyridinol hydrochloride e faʻaitiitia ai le faʻamaʻi, faʻaleleia ai le mata o le tino ma le toe faʻaogaina o le gaogao o le tino. O le vailaau faʻamalosi e faʻagasolo ai foi le faagasologa o le toe faʻafoʻiina o faagasologa i le pene (e aofia ai le vave o le faʻapipiʻi ma le taimi ese).

Pharmacokinetics

O le gaioiga malosi o lona uiga e vave ona ulu atu i totonu o masini ma okeni, lea o loʻo faʻatinoina ai lona faʻaputuina ma suiga faʻafouina. I totonu o le toto, o le maualuga o le fualaau faasaina e maualalo ifo nai lo le vavae o mata.

I le gasologa o suʻesuʻega, e 5 metabolites o le emoxipin na faʻamaonia, lea o loʻo tuʻufaʻatasia ma tufatufaina oloa o lona liua. O le gasegase e faʻamalosi e gaʻo. O le tele o le 2-ethyl-6-methyl-3-hydroxypyridine-phosphate e maua i le ate.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E tusa ai ma faʻamatalaga, e fautuaina le Emoxy-optician mo le faʻaaogaina i tagata matutua ma tulaga nei / faʻamaʻi:

  • gaioiga o le mumusu ma le mu o le pene (puipuiga / togafitiga),
  • otaota i le potu pito i luma o mata (togafitiga),
  • afaina o lapisi i tagata matutua (puipuia / togafitiga),
  • faʻafitauli i le talaaga o myopia (togafitiga).

E faʻaaoga foi le fualaau faasaina e puipuia ai le kiona i le faʻaaogaina masani o tioata faʻafeiloaʻi.

Contraindications

  • siama matala
  • tasi le le faapalepale i vaega o pa'ū.

Aiga faʻapitoa (faʻamaʻi / tulaga e manaʻomia ai le lapataiga):

  • vailaʻau faʻasolosolo o le conjunctiva ma le cornone (faʻaaoga e mafai pe a maeʻa ona faʻaaogaina tino o le necrotic ma vailaau matautia),
  • tausaga e 18 tausaga
  • maʻitaga ma lactation.

Samoa International Nonproprietary Name

Emoxy optician o loʻo i ai se meatotino faʻafouina, puipuia le tino o mata mata mai le matua.

Faʻamatalaga faʻapitoa o vailaʻau faʻapitoa ma togafitiga faʻasoifua maloloina: S01XA (isi fualaau mo togafitiga o faʻamaʻi mata).

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le gaioiga malosi o lamala o le methylethylpyridinol hydrochloride (emoxypine). O le vaifofo o se vai e le lanu po o sina vai samasama.

  • sodium phosphate (hydrogen phosphate), benzoate, sulfite,
  • potassium phosphate (dihydrogen phosphate),
  • methyl cellulose
  • vai faʻafefe.

1 ipu tioata po o se fagu palasitika ma se paso (pulou i se lola) e aofia ai le 5 ml poo le 10 ml o le solution 1%. O mata o mata e teuina i pusa pepa po o atigipusa. E tofu i latou ma faʻamatalaga mo le faʻaoga.

Faʻataʻitaʻiga

O le aʻafiaga o le mea galue i luga o le setete o le mea vaaia e eseese. Methylethylpyridinol faʻamalositinoina gaioiga gasegase i totonu o masini o mata, faʻaitiitia faʻaitiitia ai le taimi mo le toe faʻaleleia pe a mavae ni manuaga, faʻatinoga, ma togafitiga o le tele o faʻafitauli o le tino.

O le meafaigaluega e faʻavaveina ai le faʻaaogaina o gasegase i totonu o mata o le mata, ma faʻaitiitia ai le taimi o le toe faʻaleleia pe a mavae ni manua, o gaioiga.

O le mea taua o loʻo i ai ile matala, o le mea lea e puipuia ai le retina mai suiga faʻaleaga ma le faʻaleagaina.

  • puipuia le retina mai mea leaga ona o le faʻaalia i le sili atu o le malamalama malamalama,
  • puipuia le retina mai le vaeluaina o mata mata ma le afaina, aua faaitiitia le mafai ona gafatia ma le totoina o le toto,
  • faʻaolaina le faʻapipiʻi o rhodopsin ma isi meaola vaaia.

I le taimi lava e tasi, o laulaua ei ai:

  • antiplatelet,
  • antihypoxic,
  • antioxyidant
  • faʻaauau le faʻaaogaina.

E maua le aʻafiaga o le antiplatelet ona o le mea moni e faapea o le mea galue malosi e faʻamaligiina ai le toto viscous ma puipuia ai le taliaina o le platelet. O le methyl ethyl pyridinol e faʻaleleia ai le tetee o le tino o le tino i le matelaina o le okesene, ma maua mai ai le aafiaga antihypoxic o pa'ū.

Emoxipin e poloka foi le osofaʻiga o faʻamalolo saoloto, ma o lona aʻafiaga lea. O le faʻamalosiina o puipui o capillaries ma le faʻaitiitia o lo latou mafai, o le fualaau faasaina ua i ai se aafiaga faʻaleagaina.

O a mea e faʻaaogaina mo

O fualaau o loʻo i ai faʻamaoniga nei:

  • maualuga myopia, faafitauli o le myopia,
  • vailaʻau faʻapitoa ma le subconjunctival (i le va o pito i fafo ma fesoʻotaʻiga), e aofia ai i le sclera o tagata matutua,
  • manuʻa faʻapitoa, mumu, mumunia, o le dystrophie o le pene (faʻafefe pito i tua o le pito i fafo o le mata),
  • puipuiga o pateni o le tino faatasi ai ma le uumi o le uuina o tioata faafesootai,
  • faʻasaina o faʻataʻitaʻi i gasegase e sili atu i le 40-45 tausaga,
  • toe faʻaleleia pe a uma le taotoga mata.

Faiga faʻavae ma faʻataʻitaʻiga faʻamalositino

Emoxy optics, 1% o mata o mata o loʻo maua i totonu o le 5 ma le 10 ml fagu ma se pusa - tufatufa. I falemaʻi, o fagu e tuʻuina atu e tusa ai ma faʻamaumauga faafomaʻi, faʻamaonia e le faamaufaʻailoga a se fomaʻi. Mea e manaʻomia mo mea e teu ai mea masani mo vailaau: malulu, pogisa, faʻamalosi ma fafo mai le aapa atu o tamaiti. O le tausiga o le tamaʻi i totonu o le pusa e 2 tausaga. Faaaoga se fagu matala mo le fa vaiaso.

Emoxy-optician o se faʻalavelave faʻapitoa-o sauniuniga e faʻaosofia ai le toe faʻafouina ma e iai mea nei:

  • antioxyidant - puipuiga e faasaga i faiga o le oxidative i totonu o siama,
  • angioprotective - faʻamalosia puipui puipui ma faʻaitiitia le gaogao o capillaries,
  • anti-tuufaatasiga - faʻalūlūina paʻu toto ma faʻaitiitia lona viscosity, faʻaititia le faaputuga platelets (e taua tele pe a fai o le mata pe a maeʻa taotoga),
  • antihypoxic - faʻaleleia le tuʻuina atu o le okesene i mata o le mata, faʻateleina lo latou tetee atu i le okesene,
  • toe faʻasolosolo - puipuia le tino ma retina mai mea leaga e ala i le maualuga o le malamalama susulu,
  • toe faʻatusatusa - faʻavaveina le faʻamaloloina o microtrauma o mata i le taimi o le faʻasologa.

I falemaʻi, o le vailaau faʻasaina e tuʻuina atu i se faʻamaʻi. Ua faia i Rusia.

Faailoga ma le faʻailoga

O le susunuina ma le faʻaogaina o le tino i le pene (puipuiga ma togafitiga), o lona puipuiga i le taimi o le faʻapipiʻiina ma le faʻaauau pea o le i ai o tioata faʻafeiloaʻi, faʻaogaina o le tino (togafitiga) ma faʻafitauli o le myopia (togafitiga), faʻapea foi ma le togafitiga o le myopia, faigata ma le keratitis. Faʻasalaga o le faʻaaliga ona o se mea e le lelei ai i le fesuiaiga o le malamalama i le mata: hyperopia, astigmatism.

Faʻailoaina mataua mata mo talavou i lalo ifo o le 18 tausaga le matutua, fafine o loʻo maʻitaga ma tausi fafaga, tagata e le mafai ona faʻatagaina vaega o le vailaʻau.

I se tulaga lautele, ma e tusa ai ma iloiloga, o le vailaʻau e lelei le faapalepale.

Metotia o le talosaga ma auala e mafai ai ona faʻaaogaina ma aʻafiaga o aʻafiaga

O se emoxy optician ua faatonuina e se fomaʻi mo na o tagata matutua matutua e totoina 1-2 gogo 3 taimi i le aso i mata taitasi. Aʻo faagasolo le faʻagasologa, e alu ese le ulu, ma paʻu ifo i lalo mata. A maeʻa le faʻamalosi, e tatau ona moli ina ia tufatufaina atu vailaʻau i luga o le mata atoa. Ona faia lea o le faʻatinoga ma le mata lona lua. O se vaega o le mataʻu o lo latou vave faʻaleleia ma, o se taunuuga, latou te galue pe a maeʻa le 15 minute, mo se taimi umi e oʻo lava i se tasi o taualumaga.

O le umi o le vasega o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi mai le tolu aso i le masina e tasi, ma pe afai e tatau i le ono masina. O togafitiga e mafai ona toe faia 2-3 taimi ile tausaga e puipuia ai suiga ole tausaga.

Faʻaiʻuga. O fualaau faasaina e lelei le faapalepale, ae, e faalagolago lava i uiga o le tino o tagata taitoatasi, o tali i mata mata e mafai ona foliga mai i le:

  • faʻaalia i le lotoifale,
  • suamalie ma susunuina ile mata pe a maeʻa (faʻatele)
  • mūmū o mata ma vaʻavaʻai faʻavavevave faʻasolosolo.

I nei tulaga, e mafai ona e faʻaitiitia le tui, ma afai e le fesoasoani lenei mea e faʻaumatia ai le manaʻoga e leʻo manaʻomia, ona sui atu lea i vailaau - analogues o mataʻu o le Emoxy-optic, o le tau atonu e sili atu. O faʻamatalaga a le au faʻaaogaina o fualaau faasaina latou te le taua tele i nei faʻafitauli.

Sauniuniga saogalemu

Faatasi ai ma le pulega tutusa o le lua pe sili atu isi mata o mata, ua tafe mai ai le elemene Emoxy, ua malolo mo le 15 minute e gauai ai lamala muamua. Emoxy optician e le afaina ai le mafai ona ave taavale ma isi masini. O le faʻafefiloi o le Emoxy optics ma isi faʻamaʻi o le tino e le taliaina.

Faʻasalaga. O le tele o fualaau faasaina e mafai ona faateteleina ai itu, o le a mou ese atu pe a uma ona toe aveeseina o mataua e aunoa ma le faatonuina o togafitiga. I tusitusiga masani ma i iloiloga, e le o taʻua ni mataupu o le faʻasologa.

Analogues o fualaau faasaina ma iloiloga i lona faaaogaina

O suiga mo mataua o mata o Emoxy optics e mafai ona avea ma fualaau oona e tutusa, ae o le eseesega o vaega o vaega: Emoxipine, Emoxibel, Vizin Pure Tear, Hilo-Komod, Taufon, Khrustalin, Vita-Yodurool ma Quinax. E naʻo se fomaʻi e mafai ona tuʻuina atu fautuaga i le faʻaogaina o le tasi poʻo le isi mea tutusa.

Faʻamatalaga Emoxy optician: mai fomaʻi, sili atu le lelei. E pei ona faʻamaonia Emoxy optician e tusa lava po o le a le matua mai le 18 tausaga ma luga atu. Mo le tupulaga talavou, o le fualaau faasaina ua faatonuina pe a fai ni tioata faafesootai ma le faaumiumi o le faaaogaina o le komepiuta. Matua - pe a uma le taotoga o mata. O le tau maualalo o le fualaau faasaina e matauina - na o le 20-30 rubles i le fagu (5 ml), lea e lava mo le 3 vaiaso o togafitiga. E le seasea ona tutupu ni uiga leaga. O manatu le lelei e na o le le mautonu i le mata i le taimi lava e maeʻa ai, ae e manaʻomia ai ni nai minute. E toatele tagata latou te matauina o le Emoxy-optician o se tala o le tupe o Emoxipin, o lona tau e 2-3 taimi le maualalo, ma o le aafiaga o le talosaga e tutusa. O iloiloga nei a Emoxy Optic:

"... E fesoasoani i le conjunctivitis, ma afai e te tapunia ou mata i le taimi lava e uma ai le faʻamalosi, ona le toe faʻaaogaina lea ...".

"... O le talavai na aofia ai foi le Emoxipin (150 p.), Ae na foliga mai o loo i ai se analogue taugofie, Emoxipin-Optic, i se tau e 20 p. Ou te tausia le paketi a le aiga ... ".

"... Le lelei o le Emoxy Optic - e fesoasoani tele ma e le taugata. Sa ou faʻaaogaina mo se taimi umi, talu ai o loʻo i ai aʻu faailoga o se faʻataʻatiaga amata. O le taimi lava e uma ai le faʻamalosi, o loʻo i ai se lagona mu, ae o le a oʻo ina sili atu le lelei o le faʻaaliga ... "

Faamatalaga o le fualaau faasaina: tuufaatasiga ma le ituaiga o faʻamalolo

O le vailaʻau faʻatau e faʻatau atu i totonu o le 5 ml ipu fagu ma 10 ml fagu palasiti ua faʻapalaina ma se pusa faʻapipiʻi faapitoa. O se vai e le lanu. O le elemene autu autu o le methylethylpyridinol hydrochloride (emoxypine). E le gata i lea, o le tuufaatasiga o le oloa o loʻo aofia ai vailaʻau faʻamalosi: potassium phosphate, sulfite anhydrous, methyl cellulose, sodium benzoate ma le vai mo le tuiina.

O le faʻatinoga o loʻo faʻaalia ai mata mataʻutia o le "Emoxy-Optic" o se sauniuniga faʻapitoa lea ei ai sona aafiaga faʻafesoʻotaʻi i luga o le fausaga o le ata vaaia. O ona vaega ole mea e aʻafia ai e faʻalavelave i le faʻamalosia o elemene elemene. E le gata i lea, o la latou gaioiga e taulai i le:

  • faaleleia atili o le setete o toto toto (faʻamaonia le taumafa paleni ma faiga faʻasolosolo i totonu o masini),
  • poloka le gaioiga o faʻasalalauga saoloto,
  • puipuiga o retina mai le malamalama susulu,
  • faʻavavevave o le toe faʻaaogaina o otaota o le tino,
  • toe faʻafouina o siama siaki pe a uma le taotoga.

O le fualaau faasaina e vave ona ulu atu i totonu o masini, lea e faasolosolo malie ona faʻaleleia, ona faʻasolosolo lea.

Faʻasologa o foliga

O le vailaau faʻasaina e maua i le foliga o mataʻu mata i totonu o fagu palasitika, o le 5 pe 10 ml le maualuga. O le fagu ei ai se pusa e tuʻuina atu, lea e mafai ai e oe ona saʻo ma fetaui le fuaina o le vai vailaau. O le fofo lava ia o se vai e le lanu po o sina lanu e tasi ma se tasi o mea galue malosi i le maualuga o le 1%.

Aveina o fualaau faasaina mo le maʻisuka

Faʻatasi ai ma le retinopathy o le maʻisuka, faʻavauvau o loʻo tupu, vaʻavaʻaina vaʻalele, faʻamamaina le tioata ona o faaletonu o le tino, ma o le a faʻaitiitia le vaʻai. O lenei fofo ua faatonuina ina ia soloia ai le toto, ma faamalosia ai vaa toeititi ma faʻagasolo le tafe toto. Ona faʻaaoga ai lea o laulaʻau o loʻo i ai le cytochrome C ma le sodium levothyroxine, lea e toe faʻafoʻiina ai metabolic process in tissues of the ocular apparatus.

Faamatalaga ma le tuufaatasiga

Emoxy-Optic o loʻo i ai se elemene galue - emoxipin. O lenei vailaʻau o loʻo i ai ni mea faʻapipiʻi faʻasao ma puipuia ai le faʻamalosia o le lipid i totonu o siama. Emoxipin e faʻaitiitia ai le gafatia o le capillary, lea e faʻamalosia ai le puipui vascular.

I le faʻaopoopoga, e fesoasoani e faʻaitiitia le viscosity o le toto ma le faaputuga plateti, lea e faʻaleleia ai le toto toto. A maeʻa le faʻaogaina o le emoxipin, o le faʻavaeina o faʻamalolo saoloto e faʻagesegese, ona mafua ai lea ona malosi le membrane.

O le aʻafiaga faʻapitoa o le emoxipin e iai sona aafiaga lelei i le soifua maloloina o sela ma masini, ma faʻaateleina ai lo latou tetee atu i le okesene. I le faaopoopo atu i ai, e mafai e le emoxipin ona puipuia le retina ma talatala lata ane mai aafiaga leaga o le susulu o le la ma isi vailaau. I le masani ai ona faʻaaoga mataʻu, Emoxy-Optic faʻavaveina ai le toe faʻaleleia o hematomes, e faʻaleleia ai le gaʻo manu ma le microcirculation. O nei mea uma e oʻo atu ai i le faʻaosofia o le toe faʻafoioina o faagasologa i le pene ma le toe faʻaleleia o se fausaga lelei ma galuega a le mata.

O le mea lea, o le Emoxy-Optic o loʻo i ai le aoga aoga o vailaʻau faʻapitoa:

  • antioxyidant
  • angioprotective
  • faʻatauvaʻa
  • antihypoxic,
  • toe faʻatusatusa
  • toe faʻasolosolo.

E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau mo togafitiga puipui, faʻapea foʻi ma le toe faʻaleleia o le fausaga o le mata i le taimi o le post-traumatic ma le taimi mulimuli ane.O le vailaau e masani lava e leai se faʻailoga, ae tatau ona faatonuina e le fomaʻi pe a uma ona iloiloina faitioga a le tagata maʻi ma le tulaga o le tupe. O le umi o le vasega o togafitiga e faalagolago i le ogaoga o faailoga o le falemaʻi ma e mafai ona fesuiaʻi tele.

Mata o mata o ou mata? Faʻasao le fesoʻotaʻiga e faitau mulimuli ane

A maeʻa le faʻaaogaina pito i luga, o le vailaʻau oona e vave ona ulu atu i totonu o vavae o le mata, pe a faʻatulagaina ma faʻaopoopoga. O iinei o lona maualuga e sili atu le maualuga nai lo le toto.

Mo tagata matutua

E tusa ai ma taʻiala aloaia mo le faʻaogaina, Emoxy-Optic ua faʻamaonia mo le togafitiga o tulaga nei:

  • Faʻafefete i le potu pito i luma o le mata,
  • Puipuiga o le mailei mai le faʻamalositino, tioata faʻafesoʻotaʻi ma isi manua,
  • O le susunuina ma mu o le kiona,
  • O le afaina o lapisi i tagata matutua,
  • Togafitiga o faʻafitauli o le myopia ma isi faʻamaʻi.

E le faʻatagaina le vailaʻau mo le faʻaaoga seia oʻo i le 18 tausaga.

Tulaga o le teuina

E tatau ona teuina le fualaau faasaina i se nofoaga pogisa mai tamaiti. Ole maualuga o le vevela faatagaina e oʻo ile 25 tikeri. A uma ona tatala le fagu, e mafai ona faʻaaoga faʻapitoa mo le masina.

O analogues o fualaau faasaina, o mea nei e mafai ona iloga:

  • Emoxibel Faʻapitoa i le faiga o se fofo mo pulega faʻapitoa. O le mea autu e gaosi ai le eletipin. E naʻo le tagata gasegase e faʻafoeina e se fomaʻi agavaa. O le vailaau faʻasaina e faʻateleina ai le resorption of hemorrhages intraocular, puipuia le retina ma isi mea o le mata.
  • Emoxipin E maua i le foliga o le mata matala ma le tui. O le mea autu e gaosi ai le eletipin. Ua faatonuina mo le togafitiga ma le puipuia o faiga le lelei ma le afaina i mata.
  • Vixipin. Mata o mata, lea e gaosia i totonu o se pusa 10ml ma i totonu o masini totogo. O le antioxidant i le tuufaatasiga o le fualaau faasaina e aoga mo le togafitiga ma le puipuia o lino e mafua mai i le inflammatory, mechanical or vascular pathologies.

O le tau o se Emoxy optician o le averesi e 91 rubles. O tau e amata mai le 28 i le 155.5 ru.

Ophthalmic drops emoxy optician maua meatotino faʻafouina ma maua ai se puipuiga mai aafiaga leaga mai fafo, ma faʻagasolo foi le faagasologa o le toe faaleleia.

Fualaau lautele na faʻaaoga i le togafitiga o mea eseese mata o le tino, ma e faʻaaoga foi e avea ma se faʻaopoopoga faʻasolosolo i le togafitiga o manua o le gasegase.

Faʻapitoa o le faʻaogaina i tamaiti ma aʻo maitaga

Fualaau e le o faʻamatalaina i le vaitau o le tauaveina ma le fafagaina o le tamaititi, talu ai e le mafai ona faʻaalia le aʻafiaga o aʻafiaga faʻaleagaina e mafai ona i ai se aafiaga leaga i le tamaititi poo le pepe.

O lona uiga foi solia i tamaiti ma e faʻaaoga i le togafitiga o faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi mai le 18 tausaga.

Faʻavae ma foliga o le faʻasaʻoloto mai falemaʻi

Fualaau e aofia ai ia vaega:

  • methylethyllpyridinol hydrochloride e avea o le mea autu o loʻo galue malosi,
  • benzoate, sulfite ma le sodium phosphate,
  • methyl cellulose
  • vai mama
  • sodium phosphate.

Fualaau moli e aunoa ma se lanu ma faʻatau atu i totonu o le 5 milliliters containers faatasi ai ma se fualaau toto.

Faatonuga mo le faaaogaina

Analogues o fualaau faasaina, e pei o le vaifofo muamua, e tatau ona faaaoga e tusa ai ma faatonuga. O le vailaʻau ua fuafuaina mo le faʻaaogaina i se tagata matua o le tagatanuu. O lona faʻaaogaina i fomaʻi pepe e matua faʻasaina. Mo le mauaina o se faʻamalositino faʻamalosi, o le fualaau faasaina e toto faatolu i le aso i le pusa o le conjunctival. A maeʻa lenei mea, e tatau ona moli ina ia tufatufaina atu vailaʻau i luga o mata. Afai e te le amanaiaina ia fautuaga, o le a le mafai ona iai ni faailoga. E masani lava ona latou o ese atu. E le manaʻomia le fesoasoani a vailaau faʻasaga lona tolu poʻo fomaʻi. O le taimi sili ona lelei o le faʻaaogaina o mataʻu mai le tolu aso i le masina.Afai e manaʻomia, togafitiga e oʻo i le ono masina.

Faʻaiʻuga

O a aʻafiaga e mafai ona maua pe a faʻaaogaina se vailaau e pei o le Emoxy Optic (mata mata)? O loʻo taʻu mai i le faʻatonuga o loʻo togafitia lelei le vailaʻau e gasegase. Ae ui i lea, o le tulai mai o ni uiga le lelei e le o aofia ai. Afai ei ai se lagona o le vevela ma le mu i mata, e tatau ona e taofia le togafitiga mo sina taimi. O faʻamaoniga faʻapitoa e mafai ona fai pe a uma ona faʻaaogaina le vailaau faʻasaina, ma e fesoʻotaʻi ma se togafitiga le saʻo filifilia. Afai e faʻaauau le faʻaletonu pe a faʻaititia le metotia, e tatau ona sui le vailaau i se vailaau analog. O le isi itu o le itu e masani ai o le lanu mumu. O lenei maʻi e faʻamautinoa lava ia ma e le manaʻomia le fesoasoani a tagata tomai faapitoa.

O mata o mata e faʻafefe

O a upu tutusa mo Emoxy-Optic? E faʻamalosolo mata ile faʻaaogaina fautuaga e suia i le analog pe afai e le talia lelei e le tino le uluai vailaʻau. E iai a latou masini tutusa, ae o se mea e ese ai. Faʻatasi ai ma faʻamatalaga iloga o fualaau faasaina e mafai ona faailoaina:

O le uiga o le Analogue e tatau ona filifilia e le fomaʻi, ia amanaʻia le tulaga o le maʻi ma lona faʻamaʻi. O le faia o oe lava ia e le fautuaina.

Faʻamatalaga i tagata faʻatau ma fomaʻi

O le a le tala a fomaʻi e uiga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina e pei o le Emoxy Optic (mata mata)? O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi i le tele o tulaga e iai la latou lanu lelei. O lenei meafaigaluega ua faatonuina mo tagata matutua ma tagata matutua. I le tulaga muamua, o mata o mata e masani ona faʻaaoga pe a uma le taotoga. Mo tagata talavou, e fautuaina le vailaau pe'ā fai ni tioata pe faigaluega mo se taimi umi i le komepiuta. O vaega e aofia ai le fualaau faasaina e seasea afaina ai le gaioiga.

O maʻi e matauina e faʻavaivaia le fesoasoani i se taimi puupuu e aveeseina ai le mumu i mata, faʻamalolo le vevela ma le ita. O se aoga taua o le fualaau faasaina o lona tau maualalo. O le tau o le fagu e mafai ona ese mai le 20 i le 30 rubles. E tasi le vial e masani lava mo le 2-3 vaiaso togafitiga. O manatu le lelei e masani ona fesoʻotai ma le le toʻa i mata pe a uma le faʻamaina. Ae peitai, o le le mautonu e pasi i ni nai minute. Suʻeina o le vailaʻau faʻatasi ma se mea faʻapitoa poʻo le fesoasoani a isi vaega ole fomaʻi e manaʻomia ile tulaga faʻapitoa.

E le gata i lea, tatou te maitauina e aunoa ma fautuaga a se fomaʻi, matala mata "Emoxy-Optic" e le tatau ona faʻaaogaina. O le faʻatonuga mo le vailaau faʻamalosi e faʻamatala auiliiliina ai i lalo o nei faʻamaʻi ma faʻalavelave o le mea faitino o le vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina. E le gata i lea, o loʻo aofia ai faʻamatalaga e uiga i aʻafiaga i itu. O le mea lea, ao lei amataina se togafitiga, e taua le suesue i le faʻamatalaga ina ia le afaina ai lou lava soifua maloloina.

Artificial Tear Reviews

O faʻamatalaga e uiga i le Artificial Tear e sili ona lelei. Aemaise lava, o le mataalia o mataʻu ua matauina e tagata o loʻo galulue faʻatasi ma le galue i se komepiuta. E leai lava ni lipoti o le atiina ae o aʻafiaga.

O manatu le lelei i le tele o mataupu e fesoʻotaʻi ma le le mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau mo se taimi umi ma le faʻalavelave o lona faʻaaogaina pe a fai ni tioata faʻafesoʻotaʻi.

Lelei togafitiga

O le uʻamea o le Artificial Tear se amio puipuia o le tino epithelial sel ma ua faʻamaluluina ma faʻamamaina aʻafiaga. O lona viscosity e mafai ai e oe ona faʻalautele le taimi galue o isi fualaau oona. O mata o mata e tutusa lona fausaga i se loimata moni.

O le togafitiga faʻaleagaina ona o le toe gaosia, faʻamautuina ma le toe faʻaleleia o meatotino filifilia o le ata tifaga.

O fualaau faasaina ei ai le aafiaga o le lubricating, ona o le feteenaiga o le lili i luga o le conjunctiva e le afaina ai, lagona o le mago ma "oneone i mata."

I le tuufaatasiga o vailaʻau o loʻo i ai elemene e taʻua o lubricants. E tatau ona fesoasoani i le faʻanoanoa o le ita ma toe faʻafoʻi se ata tifaga puipui.

O le vailaʻau e le gata ina aʻafia ai le toto, ae faʻapea foi i totonu o le tino o totoga o le faʻaaliga.

O le faʻaaliga manino o le togafitiga (faʻaitiitia o leions, mumu ma le faʻataʻitaʻiga) i le tele o mataupu e mafai ona iloa pe a maeʻa le 3-6 aso o togafitiga. O se toe faʻaleleia atoa poʻo se faʻamanuiaga manino mai le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e ausia pe a maeʻa le 14-21 aso.

O le vailaau faʻasaina e alu atu i tulimanu o mata.

Tosiga ma le pulega

Faatonuga mo le faʻaaogaina o lauʻeleʻele Lafoaʻi Faʻatonu e le maua ai faʻamatalaga i luga tonu o masini ma taimi ole faʻaaogaina.

Afai e te ave le tau faʻatatau, ona tatau lea ona faʻaaoga le vailaʻau 2 i le 8 taimi i le aso mo le 1-2 lālā. O le vailaau ua sasaa atu i totonu o pusa o le conjunctival o le tasi pe lua mata, e faavae i luga o faailoga mo le faaaogaina. Afai ei ai se manaʻoga faanatinati, ona mafai lea ona faʻapalapala i itula uma.

Afai o loʻo maua e le tagata maʻi ni faʻamaʻi e manaʻomia ona togafitia mo se taimi uumi, ona umi lea o le faʻaaogaina o lāmala mai le 14 i le 21 aso. O isi mataupu e talanoaina ma lau fomaʻi.

I le tulaga o le faʻaogaina o tioata faʻafesoʻotaʻi i le taimi o le faʻatulagaga, ua aveeseina. E toe tuʻuina i tua pe a uma le kuata o le itula talu ona faʻaaoga le fualaau.

Ole vailaau e le faʻasaina mo le maʻitaga ma le lactating women, ae seʻi vagana ai ua filifili le fomai e sili atu le lelei mo le tina nai lo le afaina mo le pepe.

Systeyn Ultra

Alcon Cusi S.A., Sepania

Systeyn Ultra - o le mata e alu ifo mai se kamupani Sipaniolo lauiloa, lea ua mamanuina e faʻafefe ai mata matala, faʻafefe ma le mumu o le kiona. O le tuufaatasiga o loʻo aofia ai le tele o vaega taua o galuega galue.

  • Telefoni fatuga
  • Galuega lelei.

  • Tau maualuga
  • Se numera itiiti o faitauga.

Mea aoga

Keratoprotector - lubricates ma faamalūlūina le epithelioma. O le vailaʻau e maualuga lona viscosity, o le mea lea, faʻalautele le taimi e faʻafesoʻotaʻi ai le mata o le mata. E i ai se faʻamaufaʻailogaina o le faʻasinomaga o le malamalama, foliga tutusa i se loimata masani.

E mafai e le mea faigaluega ona toe gaosia, toe faʻaleleia ma faʻamautuina uiga o le suavai vavalalata, puipuia le kiona mai le faʻaleagaina o aafiaga o isi mataʻu, ma faʻateleina le umi o le gaioiga a le au o le tino pe a faʻapipiʻi i le mata.

    • 1. Mea aoga
    • 2. Faailoga mo le faʻaoga
    • 3. Faatonuga mo le faaaogaina
    • 4. Faʻailoga
    • 5. Analogs
    • 6. Tau
    • 7. Iloiloga

I le avea ai o se tulafono, o le tulaga o le kiliva e faʻaleleia i le 3-5 aso, o le togafitiga atoatoa e mataituina i le 2-3 vaiaso o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Faatonuga faapitoa

Afai e faʻaogaina tioata e faʻaaoga ai, e tatau ona aveeseina aʻo leʻi faʻaaogāina se loimata ma faʻapipiʻi pe a maeʻa le 15 minute.

A maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le le maua se faʻaaliga leiloloa po o isi faʻalavelave vaaia e mafai. E ono afaina tele ai le malosi e ave ai taavale poʻo isi masini faʻalavelave lamatia. I lenei tulaga, e fautuaina e faʻatali mo ni nai minute seʻia toe faʻaleleia le faʻaaliga.

Fegalegaleaiga ma isi vailaau

Pe a faatonuina lenei fualaau faasaina, faatasi ai ma isi tagata gasegase i le lotoifale, o le va o le faaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona matauina mo le itiiti ifo ma le 15 minute.

Likontin, Oksial, Vizin mama loimata, Vidisik, Oftagel, Systeyn Ultra, Inoksa, Chilozar-Chest, Visomitin, Loimata natura, Ophtholik, Chilo-chest of drawers.

I totonu o falemaʻi a Rusia, o le fualaau faʻatau e faatauina atu i le tau o le 130 rubles. I falemaʻi faʻapitoa o Ukraine, o le tau o tupe e tusa ma le 50 hryvnia.

Vaega o fualaau faasaina

O mataʻu mata e ese. Tatou te lisiina ituaiga autu o vailaʻau ma o latou foliga:

O fualaau taʻitasi e iai ona lava uiga, lea e iloa lelei e se fomaʻi. A maeʻa ona suʻe ma faailoa le mafuaʻaga, o le a filifilia e le fomaʻi tonu le fualaau e sili ona fetaui i lau mataupu.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

A maeʻa le faʻaaoga muamua, o le soifuaga ola o vailaʻau e tasi le masina.

Faleoloa pa'ū faatagaina i le vevela o le potu i totonu o se nofoaga puipuia mai le la susulu.

E mafai ona suia le mea faigaluega se tasi o ituaiga o mataua nei, o loʻo i ai mea tutusa:

  1. Systeyn ultra.
    O mata o le Keratoprotective e faʻafefe ai mata mai i aʻafiaga o aʻafiaga mai fafo.
    O le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia uma mo faʻamaʻi mata eseese e avea o se sui sooupu faʻapitoa, ma le faʻaitiitia o faailoga o le maʻi o le mata ma le gaioiga, faʻaalia i le afi, tiga ma le mumu o le membrane conjunctival.
  2. Systeyn paleni.
    O se ituaiga e sili atu le faigofie o le systein ultra drops, lea e fesoasoani i le vave faʻaleleia ma le faʻaleleia lelei o le pene ma le conjunctiva.
    O fualaau faasaina e masani ona faʻafouina ma faʻamalosi le ata puipui puipuia, puipuia ai aʻafiaga leaga mai fafo.
  3. Hilo Dresser.
    O faʻaleleia o le ophthalmic e faʻavae i luga o le hyaluronic acid, lea e fesoasoani i le fausiaina o se ata tilotilo puipui.
    O sea laulau e le mafai ona tafiesea ma e le fufuluina e le loimata, ae ua alu ese mai i le taimi e ala i loimata loimata.
  4. Chilozar pusa o sitaili.
    O le vailaau faʻasaina e aofia ai foʻi le hyaluronic acid ma fesoasoani e toe faʻafoʻi ai le loimata o le loimata, aʻo faʻaumatia faailoga o le ita ma le vaivai o gaioiga o le faʻaaliga.
    E masani ona tofia i tagata faʻaoga komepiuta galue ma tagata e faʻaaoga mata tioata, lea e ono mafua ai le ita.
    O se vaega faaopoopo o le vailaʻau o le dexapanthenol, lea e fesoasoani i le faʻafouina o mea ua faaleagaina.
    E mafai ona faʻaaogaina le meafaigaluega mo togafitiga ma togafitiga o manua o le mata, o loʻo faʻatulagaina foi i le taimi o le toe faʻaleleia ina ia faʻaitiitia ai i taimi o taotoga.

O le tau o le tasi fagu o le vailaau faasaina e eseese i totonu 26-48 mapu. O le tau o vailaau i falemaʻi e 35 ru.

"Ia te au o matū o le emoxy optician na faatonuina i le togafitia o aʻafiaga i le mata pe a uma le manua.

Na ou maofa ona o le maualalo o tau e masani ona i ai, ma le isi, o aʻu e leʻi mafaufauina le maualuga o le faatinoga mai ia i latou, ae o ia.

I le taimi o lenei togafiti, ua ou i totonu o nai aso na pasia mata mata ma le le fiafia na mou atu, ma ina ua mavae sina taimi, o le suauu toto na faia i le taimi o le faaleagaina ua uma ona foia. "

Valentin Ukhtomsky, Yekaterinburg.

"I le tausaga talu ai i le galuega sa ou maua se mu o le tino, ma e ui lava i le mea moni o le manua e le malosi tele ma e leai se faʻafitauli ogaoga faafomai, fomai e faatelevave le toe faaleleia ua faatonuina se mataua o le emoxy optician.

A maeʻa nai uluai faʻavae, ona alu loa lea o le mu ma le tiga i matama i le faaiuga o le aso e sefulu aso o togafitiga, na mou ese atu faailoga o le mu, e ui lava na toe faaleleia atoa le vaaiga i totonu o le isi lua masina. "

Maxim Velyashev, Nalchik.

Vitio aoga

O lenei vitio o loʻo maua ai faʻamatalaga e uiga i uiga ma togafitiga o faʻamaʻi mata:

Fualaau ole Emoxy Optician o faʻamatalaga mai talu mai faʻaaogaina mo na o ni faʻamatalaga faapitoa, ma le faʻamalositino e faʻaaoga ai lenei fualaau faasaina e mafai ona taʻitaʻia ai taunuuga le mafaamatalaina.

I le tele o tulaga, o le fualaau faasaina e gafatia lelei e tagata gasegase. ma e seasea lava ona suia i analogues ona o le faʻaalia o aʻafiaga o itu.

  • Faʻailoga AKOMP, Rusia
  • Aso faaiu: seia oʻo i le 01.11.2019

Tofiaina o le Emoxin-optician i tamaiti

O le vailaʻau e faʻasaina mo le faʻaaogaina i galuega faʻa-fomaʻi, talu mai suʻesuʻega e uiga i le aafiaga o le methylethylpyridinol i luga o le ata vaaia o pepe faatoa fananau mai ma talavou i lalo o le 18 tausaga e lei faia.

I le togafitiga o tamaiti laiti, na o mata e matūa faʻapipiʻi faapitoa e mafai ona faʻaaoga: Albucid (Sulfacil sodium), Levomycetin, Gentamicin, ma isi.

Vasoconstrictor

O nei mataʻu mata e faʻaaogaina mo le mumu o le polotini poʻo lona afaina ona o le leai o se moe poʻo le vaivai. Ole mata o le mata e le o iai le fatu-agonists alpha-adrenergic substances, o vailaʻau e vavalalata ai le lumenia o le toto, faʻamamaina le fulafula ma le mumu o le mucous membrane o le mata. Latou te gaioi tuusao i le faʻaalia o le togafitiga, ae le o le mafuaaga. O le mea lea, o lenei kulupu o fualaau faasaina e mafai ona fautuaina e avea o se fofo mo taimi pupuu mo le faamamaina o le lanu mumu (aveesea o faailoga e le manaomia), ae le mo togafitiga.

E le fautuaina le sili atu i le 3-5 aso sosoo ole vasoconstrictor, ona e avea ma sui o le atigi vailaʻau le vaifofo, lea e mafai ona oo atu ai i le faʻaauau pea o vaʻavaʻavaʻa (o lona uiga o le a tumau pea le mumu o le mata). E le gata i lea, e le tatau ona faʻaaoga lenei vaega o vailaʻau e faʻamalolo ai le mumu e mafua mai i le faʻamamaina o mata pe a faigaluega i se komepiuta. O le aafiaga o le vasoconstrictor e mafua ai le solia o le toto i le mucous membrane o le mata ma le faʻaleagaina o le gaioiga.

O lenei vailaau faʻamalosi lelei e aveesea ai le mumu ma le fulafula o mata, aʻo iai ni ona aʻafiaga, e aofia ai ma mea ua fai ma vaisu. E le tatau ona faʻaaogaina faʻafefete i le 4 aso 3 taimi i le aso. O le fualaau faasaina ua solia i tamaiti, fafine maʻitaga ma tagata gasegase ua paʻu ifo.

E vave faʻafuaseʻi ona paʻu ese le mumu o mata, o le aʻafiaga o le faʻaitiitia o vaʻa e mafai ona vaaia pe a mavae ni nai minute
. O le vailaau faʻasaina o loʻo aofia ai vaega o le antiseptic, o lea e masani ona faʻamatalaina mo le togafitiga o le conjunctivitis, faʻatasi ma le mumu o mata.

Faaaoga le fualaau faasaina 2 taimi i le aso. Afai e leai se faʻaleleia atili e mataituina i le 2-3 aso, ona taofi lea ona faʻaaoga laulaʻau ma talanoa i se fomaʻi.

Faʻavave vave ma faʻamalosolo lelei vaʻa o mata, tusa lava pe o le mumu e mafua mai i se mea e faʻafefe ai se mea poʻo se faʻafitauli faʻainisinia. Faaaoga le fualaau faasaina 3 taimi i le aso.

Naphthyzine, pei o Vizin, e fai ma vaisu, o lea la e le fautuaina le faaaogaina o se taimi umi. E le gata i lea, o le tamaititi o le a avea ma se itu o le fualaau faasaina, o le mea lea e le tatau i le tagata faaaoga ona ave taavale.

O nei pa'ū e masani ona faʻataʻitaʻiina mo tagata gasegase o loʻo iai suiga i tausaga e pei o gaioiga o le faʻaaliga, e faʻafefe ai mata poʻo faʻamaʻi faʻamaʻi. Ma le Visomitin e masani ona faʻaaogaina faʻatasi ma isi fualaau faʻamalosi, aua e faʻaleleia ai o latou aʻafiaga.
O le fua ma le umi o togafitiga e faalagolago i mafuaʻaga o vasodilation ma ua faʻataʻitaʻi taʻitasi e se fomaʻi.

E toatele e manatu i ai o se vailaau manaia, lea e aumaia lagona le lelei o tiga, tiga, mago. E masani lava ona tulai mai le fesili, o mata e paʻu mai le mumu ma le ita e sili atu?

O le a le mea e tatau ona totoina ina ia mou atu le mumu, ma o le tiga ma le tiga e aluese. E le mafai ona tuʻuina mai se tali manino. Mo le mumu o mata e mafai ona mafua mai i ni mafuaaga, ma o le manuia o togafitiga o le a faalagolago i taimi uma i le mafuaaga o le mumu.

Faʻafefea ona iloa le mafuaʻaga ma faʻamalo vave le mumu i le tusiga.

O mafuaʻaga uma o le lanu mumu e mafai ona vaevaeina i ni vaega tetele se lua: o aʻafiaga i fafo ma totonu. Faʻasalaga fafo e aofia ai mea nei.

  1. Microtrauma, tino mai fafo. O iinei, o le ita ma le mumu e tupu mai i le taumafaina o se speck, sikaleti ulaula, oneone. O mata e liliu i le mumu, tiga ma le tiga, o se lagona o se mea sili atu i le mata.
  2. Faʻamatuʻuina o le kiona. O le faʻaaogaina o masini faʻavevela, o se ata poʻo se matagi e mafai ona mafua ai le timu, ma le le lava o le susu, lea o le a oʻo atu ai i le mūmū ma se lagona o le faʻaleleia.
  3. Le lava le moe, toesea. O le lanu mumu ma le tiga e foliga mai o se gaioiga o mata i le gaioiga. O nei faafitauli e masani lava ona feagai ma tagata o loʻo faʻaaluina se aofaiga tele o itula ile komipiuta. E masani i latou na ave taavale mo se taimi umi.
  4. Tali atu i le Allergic.O aʻafiaga e sau mai pollen poʻo isi allergens. E i ai le lapataiga, mumu, fula.

Faatasi ai ma totonu o mea e faaleagaina ai le loto o le a avea ma mea nei.

  • Ophthalmic diseases: glaucoma, conjunctivitis, karite, etc. Faatasi ai ma le mumu, o isi faailoga o le a aliali mai (suppuration, leiloa o le vaai, lago), o uiga ia o nei faamaʻi.
  • Faamai o tagata soifua ma okeni. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kenele e masani lava ona mūmū mūmū ma le maualuga o le toto maualuga, ODS, ENT faamaʻi, maʻi o le faiʻai, ma faʻamaʻi o le tino puipuia.

I nisi tulaga, ina ia mafai ai ona aveese le mumu e lava le moe lelei. Ae, afai e fesoʻotaʻi le mumu ma faʻamaʻi faʻalavelave, ona mafai lea ona faʻaumatia na o le togafitia o le mafuaʻaga.

O le mea lea, o mataupu tuʻufua o le mumu, pe afai e mafai ona e taʻu saʻo le mafuaaga i fafo, e mafai ona togafitia i mata mata. Ae afai e te le o mautinoa po o le a le mea na mafua ai le lanu mumu pe afai foi e le o ese le mumu mo ni nai aso, e tatau ona e faafesootai se fomaʻi. O le a ia faʻamautuina le mafuaʻaga ma faʻamaonia se togafitiga e fesoasoani e faʻaumatia ai le faʻaleagaina o le faaletonu.

Matagofie mata mata

Faatasi ai ma vailaʻau e faʻamalo lelei ai le mumu o le a matala mata i itu e tolu:

  • antiallergic,
  • loimata e leai ni mea
  • anti-inflammatory.

Afai e te mautinoa o le mumu e mafua mai i faʻamaʻi o le allergy, ona tatau lea ona e faʻaaogaina se vailaau faʻasaina ua faʻamatalaina e se tagata fomai mo togafitiga mo sea ituaiga mataupu. O fualaau e masani ona faʻaaogaina: Allergodil, Opatanol, Lecrolin. O tau o nei lamala e maualuga mai le 450 i le 900 r / 10 ml. E vave lava ona tupu togafitiga, pe a uma le 15-20 minute, e tumau le aafiaga mo le 8-12 itula.
I le avea ai o se tulafono, e faʻaaogaina mo le faʻamalolo i le vaitau o le vavalaʻau o laau totō, faʻapea foʻi ma le togafitiga o faʻamaʻi. E mafai ona e talosaga mo le 1-2 masina.

I le tulaga o le mumu e mafua mai i se supperrain poʻo se maʻi, o sauniuniga e tatau ona faʻaaogaina e faʻamamaina ma puipuia le kiona (e pei o se "loimata e le mafai ona faʻaaogaina").

O nisi o nei mea o le a: O le loimata e leai se gaioiga (119 p.), Oftagel (350 p.), E masani lava Katahrom (290 p.), Hypromelilose (140 p.), Vizin Pure tears (350 p.), Vizimaks, Khilo-Komod (450 p. .). O tau o lenei laina o vailaʻau e mai i le 119 i le 800 rubles. / 10 ml. O la latou tuufaatasiga e latalata i le tuufaatasiga o le maligi o le loimata o mata, e masani lava.

Faʻafefiloi ma le maligi o le maligi o mata, faʻafefe faʻaleleia le puipuiga o le koni mai le faʻamamago, maua ai le faʻaleagaina o le inflammatory, ma faʻaleleia le puipuia o foliga mai mataga leaga mai fafo. O latou aafiaga e puupuu lava na o le 2-4 itula.

E mafai ona e faʻapipii mata mata o le ituaiga "loimata e le taofiofi" mo se taimi umi lava (i le tele o masina), ae e tatau lava ona e malolo.

O sauniuni mo le mumunia o le tino e faʻaaogaina pe a ulufale mai se tino mai fafo i mata, ma isi tulaga o le ita ma le mimita. O mata o le mata e le mafai ona maua ai se mea e le mafai ona maua mai i le fomaʻi: Diclofenac, Indocollyr. O latou tau e maualalo (mai le 30 i le 120 r / 10 ml), ma le glucocorticosteroid: Dexamethasone (50 r / 10 ml). Faatasi ai ma mata o le antibacterial e fesoasoani lelei i le mumu, latou te taʻua Tobrex (350 p.), Levomycetin (30 p.), Ophthalmoferon (300 p.), Phloxal (240 p.). Tobradex (300 r / 10 ml) - o se vailaʻau faʻamaʻi faʻamaʻi ma vailaʻau faʻamaʻi - na maua ai le lauiloa tele.

Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻamaʻi ai faʻamalosi poʻo faʻamaʻi faʻasaina e tatau ona faʻatalanoa ma se tagata fomaʻi ma e le tatau ona umi.

O mata o mata e le mafai ona faʻaaogaina e mafai ona faʻaaoga e faʻaitiitia ai le mumu o mata. Faatasi ai ma i latou, Naphthyzine mo le ophthalmology o le a sili ona lauiloa. O se tasi lea o fualaau sili ona taugofie (i le va o le 30-60 i le 10 ml). Ma o iinei foi e tatau ona aofia ai le Vizin (350 p.) Ma Octilia (140 p.) Ae o nei laulaʻau e tele faʻasolega, e le fautuaina mo tagata e maualuga le toto maualuga mo i latou e masalomia le glaucoma.Faatonuga mo le faʻaaogaina o le tele o isi faʻasolega. Ae ui i lea, o le pa'ū o vasoconstrictive e lauiloa tele mo se taimi umi ma e masani ona faʻatau.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Ole fualaau oona Emoxy-optician e le tatau ona fefiloi ma isi fualaau.

E i ai le tele o mata mata mata i le falemaʻi i aso nei - o vailaau faʻasaina ma mea faʻafouina, faʻapea foʻi ma i latou e mafai ona puipuia mata mai le matua, e sili ona lauiloa. O lenei fualaau faasaina o lauulu o Emoxy-Optic - i le tusiga o le a tatou iloiloina auiliiliga o lenei vailaau faasaina.

O le a matou iloa po o fea faʻamaʻi e faʻaaogaina ai vailaʻau, pe faʻapefea ona faʻaaoga tatau, ia masani ma iloiloga oi latou ua uma ona faʻataʻitaʻiina le aoga o Emoxy-Optic i luga o matou lava aafiaga.

Faamatalaga ma taga

Laʻau mo mata Emoxy-Optic ua i ai se faʻamatalaga faʻaleleia ma faʻaleagaina. E faʻaaogaina i togafitiga faʻafomaʻi; i le taimi nei o loʻo avea i latou ma tasi o fualaau sili ona lauiloa i lenei falemaʻi.

Mata matala emoxy optician

Emoxy Optic e mafai ona:

  • faaitiitia le viscosity toto
  • faʻateleina le faʻamalosia o le capillary,
  • faʻaauau le gaosiga o le platelets,
  • aveese le hypoxia (matelaina o le okesene) o masini mata.

Laʻau fai se galuega sili e puipuia ai le afaina i mata, e mafai ona puipuia ia totoga o le faʻaaliga mai le faʻaalia i le malamalama tele. E mafai foʻi e le meafaigaluega ona faʻamalosi puipui puipui, faʻateleina le toe faʻaleleia ma le faʻamālōlōina o le tino o le tino pe a uma galuega taotoga ma manuaga.

O le mea aoga autu o le fualaau faasaina o le methylethylpyridinol, e masani ona faʻaaoga i le ophthalmology.

E i ai foi vaega o ausilali:

  • methyl cellulose
  • suauu suauu anhydrate,
  • potassium phosphate
  • sodium benzoate
  • vai faamama, ma isi.

O loʻo maua le oloa i totonu o le 5 poʻo le 10ml o fagu palasitika. O fagu uma ua faʻapipiʻiina ma se pusa fesoasoani.

O le fualaau oona Emoxy-Optic e masani lava ona faʻaaogaina mo faafitauli tau faʻafitauli faʻapitoa:

  • faʻatasi ai ma le mumu o le pupuʻu ma le faʻaogaina o le tino i lenei vaega. Ae o le a le fesoasoani e tatau ona tuʻuina atu mo moli mata e mafai ona maua i lenei tusiga,
  • faatasi ai ma le afaina i le sclera ma le potu pito i luma,
  • ma le myopia, faʻagasolo ma faʻafitauli,
  • ina ia puipuia le kiona pe a fai ni tioata faʻafesoʻotaʻi. Ae o faʻafitauli o faʻamaʻi o le mata o le mata i totonu o se tagata, ma pe oa fualaau e mafai ona taulimaina ai sea faafitauli, o loʻo faʻaalia iinei.

E faʻaaogaina foʻi le meafaigaluega mo le faapipiiina o tioata. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e masani ona faʻaaogaina mo le faʻamaloloina vave o le tino o le tino pe a mavae le manua o le faiʻai.

Le faʻaaoga

O le drops Emoxy-Optic o loʻo faʻaaogaina e pei ona taua i lalo: ua totoina i totonu o pusa o le conjunctival o mata 2-3 taimi i le aso. A maeʻa le faʻamalosi, e tatau ona mimilo lemu mo sina taimi, o lea e alu saogalemu atu ai le malulu i le mea e taunuu ai.

O le togafitiga atonu e eseese e fuafua i le siama ma le mamafa o le maʻi: mai le lua i le tolu aso i le masina. Afai o le mataupu e sili ona taua, e mafai e le fomaʻi ona faʻalautele le togafitiga e ono masina. Ae ui i lea, ia maitauina i totonu o le tausaga e mafai ona e faʻaaluina ni vasega e 2-3 o togafitiga i lenei fualaau faasaina, ae le sili atu.

I luga o le vitio - pe faʻapefea ona faʻaaoga i lālā:

Fautuaga mo le faaaogaina

Aua nei faʻafefiloi le vailaʻau faʻatasi ma isi fualaau. Ma afai, e ui i lea, e iai se manaʻoga mo le faʻaaogaina o vailaʻau eseese, i le va o le faʻamalosia o le Emoxy-Optic ma isi vailaʻau e te manaʻomia e tu ai se malologa o le itiiti ifo i le 20 minute. Tuu le Emoxy Optic i lenei tulaga mo le taimi mulimuli.

O le fualaau faasaina ua solia i tamaiti ei lalo o le 18 tausaga. E le gata i lea, i le taimi o le maitaga ma le lactation e le mafai foi ona faʻaaogaina.

O le faʻamaoniaina o le fualaau faʻasaina e le faʻapogai ai se faʻaitiitia o le visiva poʻo le faʻasoa, o lea o lona faʻaaogaina e le afaina ai le avetaavale o taavale, le puleaina o auala faigata.

Mo le teuina, afai e le faʻamavaeina le faʻamaoni o le afifi, e mafai ona e teuina le vailaʻau mo le 2 tausaga i le vevela o le potu. Ae ui i lea, e tatau ona aloese mai le fagu i se nofoaga lanu, e sili atu le tuʻuina i totonu o le kapoti. O mea o loʻo i totonu o le fagu tatala e faʻaaogaina ile masina e tasi talu ona tatala.

Tali leaga

O le faʻaaogaina o mataʻu o Emoxy-Optic i nisi taimi e aʻafia ai nisi aʻafiaga, o:

  • mumu o mata. Ae o le a le ituaiga suauu e faʻaaogaina o loʻo faʻaalia iinei,
  • mu
  • ita i le lotoifale
  • sasaa Ae o le a le mea e faʻaaogaina i le mata mai le vevela ma le mumu e masani ona faʻaaogaina, o faʻamatalaga o le a fesoasoani ia malamalama i le sootaga.

E masani ona le mafai ona maua le hyperemia. Manatua o aʻafiaga uma o lisi o loʻo tutupu i le taimi o le faʻapipiʻi tuusao poʻo le vave lava pe a maeʻa. I le avea ai o se tulafono, o le faʻavauvau e tumau i se taimi pupuu, ma vave ona pasi latou lava.

I le tulaga o se tulaga maualuga, o le mea o loʻo tupu i luga o le a faʻaalia.

Tau ma mea tutusa

Manatua o le meafaigaluega i le ophthalmology o se tasi lea o taugofie. E mafai ona e maua le vailaʻau i le fale talavai ma mo rubles e 42, ae mafai 100. E faʻalagolago lava i le tau o le tau o se fesoʻotaiga faʻapitoa o vailaau mo togafitiga, faʻapea foʻi ma le mamao o le itulagi. O le tau maualalo o le fualaau faasaina o se mea taua i le taimi nei. Manatua o le tasi fagu o le Emoxy-Optic ua lava lea e faia i le 2-3-vaiaso o le togafitiga.

Mo fualaau tutusa, o laulaua nei e mafai ona iloagofie:

  • Quinax. E le gata i lea, o nei lamala e faʻaaogaina mo faʻataʻitaʻiga.
  • Khrustalin. Ae faʻafefea ma pe o le a le tulaga e aoga ai le faʻaaoga o mata o Cationorm, e aoga le mulimuli i le fesoʻotaʻiga.

Taufon
Emoxibel O le a aoga foi le iloa pe faapefea ona faʻaogaina le Azidrop Eye Drops.

Emoxibel
Vita-Yodurol. O loʻo i ai foi mataua mo mata mai faʻatasi ma se vailaʻau faʻamaʻi.

Vita Yodurol

I le avea ai o se tulafono, e tatau ona iai ni faʻataʻitaʻiga pe a fai ua faʻaalia e le tino le onosaʻi i vaega o le vailaʻau. O se sui e tatau ona filifilia e se fomaʻi e mafaufau i mea uma e uiga i le faʻamaʻi, suʻega o suʻega, ma suʻesuʻega.

Taua: e mafai ona e faʻatau na o le fualaau faasaina i le fale talavai, ma e na o togafitiga. Afai e te manaʻo e faʻatau se oloa faʻatasi ma se faʻamaoniga, asiasi i se fale talavai ma se faʻataʻitaʻiga faʻafomai.

I le lautele, o iloiloga e uiga i lenei meafaigaluega ile Initaneti e lelei. O le toatele oe na taumafai e togafitia togafitiga ma le fualaau faasaina e matauina lona aoga tele ma ni manua laiti, faatasi ai ma le aveeseina o vaa e afaina (ae o le a le mea e fai pe afai e tafe toto toto i mata o le a fesoasoani e malamalama i faamatalaga i luga o le sootaga), mumu. O tagata latou te galulue faatasi ma le mata o le mata, ia maitauina o pa'ū o Emoxy-Optic e faʻalelei ai le uiga o le vaivai o mata. O le vailaau faasaina sa lelei foi ona iloiloina e tagata gasegase i le myopia: iinei, o iloiloga e faailoa ai se vaega o le toe faaleleia o le vaai masani e mafua mai i le faaaogaina o mataʻu.

Mai le le lelei, ei ai iloiloga e uiga i le susunuina o le tino i le taimi lava e ulufale atu ai le vailaʻau i le membrane mucous o le mata. Ae ui i lea, oi latou uma na tusia na iloiloga e ioeina lena mea

O lenei uiga e vave ona alu, ma e aunoa ma se fesoasoani mai fafo. E iai foʻi iloiloga e faʻamaonia ai e le mafai e le vailaʻau ona fesoasoani i faʻamaʻi faʻamaʻi: e pei o le myopia ogaoga poʻo le faʻasalalau, ma e naʻo faafitauli laiti.

Ma le isi, ia faamasani ma ni nai iloiloga saʻo.

  • Tatyana, 38 tausaga: "O aʻu o se tausitusi, o le mea lea e fesoʻotaʻi ai le galuega ma le mata o le mata. O loʻo ou nofo i luga o se komepiuta i le aso atoa, faʻavasegaina ni numera laʻitiiti i pepa - o oʻu mata e matua vaivai lava i le afiafi. Na fautuaina aʻu e le fomaʻi i lalo o le Emoxy Optic e faʻaitiitia le vaivai. Na amata ona ia talosaga - i ni nai aso mulimuli ane, na ia lagona ai le fesoasoani tele, ma i le faaiuga o le vasega, na amata ona taofi ona mata i le aso faigaluega atoa, ae le o le vaivai. Ou te fautuaina atu le pa'ū. "
  • Svetlana, 46 tausaga: "Na faatonuina aʻu e le fomaʻi Emoxy-Optic i se fomaʻi ina ua uma ona faitio i se lagona o le ita pe a fai ni tioata faafesootai. O le meafaigaluega e faʻavaivaia ai le faʻavauvau, ma vave lava. Ua ou fiafia, i le taimi nei mo faamoemoega puipuia o le a ou togiina lenei vailaau i vasega masani. O le a ou matauina foi le tau lelei o lenei fualaau faasaina pe a faatusatusa i mea tutusa - o se taimi, io tatou taimi, e taua foi ".

O le mea lea, matou te feiloai i se vailaau faʻamaʻi ao matala mata o Emoxy-Optic. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le aʻafiaga o mataʻu e aoga, saogalemu, ma lautele. Faafetai i lenei meafaigaluega, e mafai ona vave faʻafouina le faʻaaliga ma sili atu le lelei, o le mea lea, faʻatasi ai ma le talavai faafomai talafeagai, ia mautinoa ia faʻatau mai lenei fualaau.

E le masani ona le amanaʻia le leaga ma le faʻaleagaina o mata. O le tele o faʻamaʻi e maua mai i le tiga, o vailaʻau e iloagofie. Ina ia faatelevaveina le faagasologa o le faamalologa ma toe faʻaleleia foliga vaaia lelei i le mea faitino, e fesoasoani se vailaʻau e pei o le Emoxy Optic (mata mata). Faatonuga, iloiloga o tagata faatau ma fomai, faapea foi ma faailoga mo le faaaogaina o fualaau o le a tuuina atu i lenei tusiga.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

E le fautuaina le faʻafefiloi o mataʻu ma isi vailaʻau.

O lenei fofo e mafai ona suia i fualaau faasaina ma se faʻafitauli faʻapitoa.

  • TULAFONO TUSI,
  • Venitan,
  • Vidiki,
  • Vizin,
  • Asiasi
  • Visoptic,
  • Vita-pic
  • Vitasik
  • Gipromelose-P,
  • Glekomen,
  • Faʻamatalaga,
  • Laei e leai ni mea
  • Cardioxypine,
  • Quinax
  • Korneregel,
  • Lacrisin
  • Lacrisifi
  • Methylethylpyridinol,
  • Methylethylpyridinol-ESCOM,
  • Montevizin,
  • Okoferon
  • E masani lava,
  • E masani lava i le BC,
  • Systeyn Ultra Balance, gel,
  • Taufon
  • CHILO-CHEST,
  • Chilozar Chest,
  • HILOMAX-o le pusa o ata,
  • Khrustalin
  • Emoxibel
  • Emoxipin
  • Emoxipin-AKOS,
  • Etadex-MEZ.

Mata mata matala mata mata mata

O fualaau taugofie mo le togafitia o le mumu o mata o le Naphthyzin (mydriatic), Diclofenac - o se vailaau e le o le toto, o le Dexamethasone (glucocorticosteroid), Levomycetin (antibacterial drug). O le faʻaitiitia o le mataʻu mai le mumu o mata o le a le mafai ona aveesea le mumu e mafua mai i faʻamaʻi pipisi, ma atonu e le mafai ona fesoasoani i faʻamaʻi pipisi.

Ina ia iloa po o fea o mata o mata e tatau ona faʻaaogaina, e tatau ona faʻamautuina le mafuaʻaga tonu ma faʻaaoga le saʻo fusi o fualaau faasaina. E tatau foi ona manatuaina o faʻamaoniga tutusa e mafai ona mafua ai faʻamaʻi eseese ma afai o nei pata e fesoasoani i se tagata maʻi, o lona uiga o le a latou fesoasoani foi i se tasi.

Taua! Faitau ma le faʻaeteete faatonuga mo le faʻaaogaina o mata. Toeitiiti lava o vailaʻau uma ua i ai le faʻasaina. O vailaau e tatau ona fesoasoani, ae le o se mea leaga.

Faʻailoa taua pe a faʻafefe mata mumu

Afai o loʻo e suʻe ni pa'ū mai le mumu o mata, ona tatau lea ona mafaufauina mea nei.

  • O le sili ona saogalemu o le faʻaaogaina o fualaau oona o le ituaiga "". E vavalalata i latou i le natura masani o le mata, faʻavave ona faʻaitiitia lagona le lelei o tiga ma tiga, ma faʻasaʻo le mumu. O vailaʻau e le aoga i faʻamaʻi pipisi ma faʻamalositino.
  • O le faʻaaogaina o fomaʻi, antibacterial drops, ma aemaise lava corticosteroids e tatau ona faʻatonuina e se fomaʻi mata. O nei vailaau ei ai le tele o faʻailoga ma e le tatau ona faʻaaoga mo se taimi umi.
  • O vailaʻau faʻamalosi e mafai ona fesoasoani pe a iai sau allergy. I isi tulaga, latou te le fesoasoani tele ma mumu o mata o le a tumau pea.
  • Vasoconstrictor fualaau e mafai ona faʻaaoga pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi.

Faamalo ma ia maloloina!

O le mumu o mata o se faafitauli taatele lea e feagai ma le toatele o tagata. O le mumu o mata e mafai ona mafua mai i allergies, vaivai, le faʻaogaina o mea faʻalanuʻumi ma le tele o mata.I le avea ai o se tulafono, o le mumu e mafua ai le tele o lagona le fiafia ma o sea faafitauli e mafai ona faʻaaogaina i na o togafitiga faafomaʻi. I lenei tusiga, na matou filifili e faamatala auiliili pe o fea e paʻu mai le mumu ma le ita e mafai ona faʻaaogaina.

O a paʻu mumu e mafai ona ou faʻaaogaina?

Aisea e afaina ai le mumu ma mata

O le mumu o le faailoga autu lea o le mumu o mata. O le mafuaaga mo lenei mea e ono:

  • Le lava le moe.
  • Maualuga maualuga.
  • Alu
  • Malo i fafo.
  • Faʻaleaga
  • Faʻasalaga.
  • Vaʻa vevela i le mata.
  • Faʻalavelave tele, lea e mafai ona mafua mai i se komepiuta, telefoni feaveai, malamalama susulu.
  • Vaʻa mata i le pefu, asu.
  • Faʻapipiʻi mata tioata.

Afai tatou te tautatala mo le vaitau malulu, ona i ai lea i se tulaga, e mafai ona mumu le mumu:

  1. Faʻavaivaia o le pu.
  2. Toto ona o le maualalo o le vevela o le potu.

E le gata i lea, o le mumū e mafai ona mafua mai i le faʻafesoʻotaʻi ma le pisuka, o mea e teu ai.

O le a le mea e mafua ai le mumu o mata?

Manatua! Laititi mai le mumu ma le ita e masani lava ona taʻitasi taʻitasi. O lona uiga e na o se tagata e faʻaleleia togafitiga e mafai ona faia se tofiga. E faasa ona filifili se oloa mo oe lava ia.

Lisi o le mumu ma mata o le mata ua pa'ū

Faʻalogo vave mai! O vaifofo taʻitasi e iai faʻamaʻiloga ma aʻafiaga. E na o se fomaʻi e faatonuina. Ma afai e te fia iloa faʻamatalaga auiliiliga e uiga ia i latou, na o le kiliki i le igoa ma se faʻamatalaga auiliili mo le faʻaaoga o le a tatalaina i ou luma. E leai se aoga e taulaʻi atu i vailaau taʻitasi, talu ai e mafai ona e aʻoaʻoina faʻamatalaga auiliili.

Mataua mata mai le mumu

Lisi Lago Mumu

O a matou failautusi e tele lava ina fiafia i mea e momomo i le mumu, o lea e mafai ona e filifilia le lisi sili ona lauiloa o tupe o loʻo faʻaaogaina e le ophthalmologists i taimi o togafitiga:

O faatonuga mo le faʻaaogaina o nei mataua ua manatu nei e faigofie tele. O le faʻatulagaga e tatau ona faʻatinoina pe'ā manaʻomia, tasi poʻo le lua mataʻu 3-4 taimi i le aso. Ae, i nisi o tulaga, o le tui e ono avea ma se faalataina, iinei e tatau ona e mulimuli lelei i faatonuga a le fomai tipitipi.

Faʻamālōlōina o le Allergy

I le avea ai o se tulafono, e faʻafefe mata ile allergies e mafua ai le mumu o loʻo faʻaaoga i le tautotogo. E mafua lenei mea i le mea moni e faʻapea o le tele o fugalaau e fuga mai i le taimi nei, lea e mafua ai ona aʻafia.

Faatasi ai ma togafitiga autu mo allergies ma le mumu o:

O lenei lisi e mafai ona faʻaauauina, ua na o mea tau meatotino ua atofaina. Afai tatou te talanoa e uiga i faatonuga mo le faʻaaoga, ona faigofie lea mea uma. O le faʻatulagaga e faia i mata uma e fa i le aso, tasi le mata. Ae, o iinei e faʻalagolago lava i allergies ma ona faʻaaliga autu.

Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10)

  • H02.1 Faʻasologa o le seneturi
  • H02.2 Lagophthalmos
  • H02.7 O isi faʻamaʻi pipisi o le laumei ma le vaega ole vasega
  • H04.9 Maʻie leai se mea e faʻamaonia
  • H10.1 Aute i le atopic conjunctivitis
  • H11.9 faʻamaʻi faʻamaʻi, faʻamaonia
  • H16.0 Ulutala o le Corneal
  • H18 Isi faʻamaʻi o le pene
  • H18.1 Malosiaga lemu
  • H57.8 Isi faʻamaʻi faʻamaʻi o mata ma adnexa
  • H57.9 Le mautonu o mata ma adnexa, e le o taʻua
  • H59 Liona o le mata ma faʻamaonia pe a uma togafitiga faafomaʻi
  • H599 * Faʻailoga / faʻamalositino meafaigaluega mo maʻi mata
  • L51 Erythema multiforme
  • L57.0 Mea faʻapitoa o le keratosis faʻapitoa
  • M35.0 Maʻi maʻi a le Sjogren
  • T26 Malosiaga ma vailaʻau faʻamaʻi e tapulaa i mata ma adnexa
  • Z100 * Vasega XXII Faʻasologa Faataʻitaʻi
  • Z97.3 Faʻasaga o tioata ma tioata faʻafesoʻotaʻi

Ata 3D

Mata o mata1 ml
mea galue malosi:
hypelloli5 mg
o meaʻai: boric acid - 8 mg, tetraborate sodium - 2 mg, disodium edetate - 0.5 mg, macrogol 400 - 10 mg, histidine hydrochloride monohydrate (e tusa ai ma le mea o le anhydrous) - 2.5 mg, sodium chloride - 1, 6 mg, potassium chloride - 0.8 mg, sua mama - e oʻo atu ile 1 ml

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

E faʻasaʻoloto e aunoa ma se faʻamaumauga.

Artificial Tear Reviews

O faʻamatalaga e uiga i le Artificial Tear e sili ona lelei. Aemaise lava, o le mataalia o mataʻu ua matauina e tagata o loʻo galulue faʻatasi ma le galue i se komepiuta.E leai lava ni lipoti o le atiina ae o aʻafiaga.

O manatu le lelei i le tele o mataupu e fesoʻotaʻi ma le le mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau mo se taimi umi ma le faʻalavelave o lona faʻaaogaina pe a fai ni tioata faʻafesoʻotaʻi.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O loʻo faʻaalia le faʻaaogaina o le Artificial Tear mo le faʻaaoga i tulaga nei:

  • Faʻailoa e le tamaititi
  • Suiga i laumei po oa latou mea leaga
  • Le mafai ona tapuni mata
  • O le vaitaimi pe a uma le taotoga i luga o laumata
  • Liliuese o le seneturi
  • Maʻi faʻasolosolo ma gataifale
  • Faʻafeiloaʻiga o suiga faʻafefe
  • Keratectomy
  • Fuʻu ona o le kemisi poʻo le vevela
  • Descemetitis
  • O le vaitaimi pe a uma le keratoplasty
  • Maʻa manua manu
  • Le manaʻoga e faaumiumi le malosi o le togafitiga poʻo le faaitiitia o le ono mafai ona i ai aʻafiaga mai isi faʻafefe o gasegase
  • Faia suʻesuʻega e uiga i totoga o le faʻaaliga
  • Faʻaleagaina ona o aafiaga mai fafo
  • Vaega o le togafitiga o le maʻi gase
  • Faʻalavelave tele na mafua mai i komepiuta, telefoni, faʻataʻavale taavale poʻo le galue i ni mea laiti.

I le tasi mililita o vailaʻau o le 5 mg o le vaega galue autu - hypromellose.

Ua faaopoopo foi nei vaega laiti nei:

  • Orthoboric acid
  • Ethylenediaminetetraacetic acid disodium salt
  • Sodium tetraborate
  • Polyethylene glycol 400
  • Sodium Chloride
  • Faʻasaina o le Mataʻitusi o le Talafaasolopito
  • Paluka o le potassium
  • Suavai mama.

O le Artificial Tear e iai le tutusa e pei o se loimata moni, ae o sina mea e sili atu ona mafiafia. Lanu ma manogi e le oi ai. A maeʻa le faʻagasologa, faʻalauteleina le faʻamamāina o mata.

Lelei togafitiga

O le uʻamea o le Artificial Tear se amio puipuia o le tino epithelial sel ma ua faʻamaluluina ma faʻamamaina aʻafiaga. O lona viscosity e mafai ai e oe ona faʻalautele le taimi galue o isi fualaau oona. O mata o mata e tutusa lona fausaga i se loimata moni.

O le togafitiga faʻaleagaina ona o le toe gaosia, faʻamautuina ma le toe faʻaleleia o meatotino filifilia o le ata tifaga.

O fualaau faasaina ei ai le aafiaga o le lubricating, ona o le feteenaiga o le lili i luga o le conjunctiva e le afaina ai, lagona o le mago ma "oneone i mata."

I le tuufaatasiga o vailaʻau o loʻo i ai elemene e taʻua o lubricants. E tatau ona fesoasoani i le faʻanoanoa o le ita ma toe faʻafoʻi se ata tifaga puipui.

O le vailaʻau e le gata ina aʻafia ai le toto, ae faʻapea foi i totonu o le tino o totoga o le faʻaaliga.

O le faʻaaliga manino o le togafitiga (faʻaitiitia o leions, mumu ma le faʻataʻitaʻiga) i le tele o mataupu e mafai ona iloa pe a maeʻa le 3-6 aso o togafitiga. O se toe faʻaleleia atoa poʻo se faʻamanuiaga manino mai le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e ausia pe a maeʻa le 14-21 aso.

O le vailaau faʻasaina e alu atu i tulimanu o mata.

Tosiga ma le pulega

Faatonuga mo le faʻaaogaina o lauʻeleʻele Lafoaʻi Faʻatonu e le maua ai faʻamatalaga i luga tonu o masini ma taimi ole faʻaaogaina.

Afai e te ave le tau faʻatatau, ona tatau lea ona faʻaaoga le vailaʻau 2 i le 8 taimi i le aso mo le 1-2 lālā. O le vailaau ua sasaa atu i totonu o pusa o le conjunctival o le tasi pe lua mata, e faavae i luga o faailoga mo le faaaogaina. Afai ei ai se manaʻoga faanatinati, ona mafai lea ona faʻapalapala i itula uma.

Afai o loʻo maua e le tagata maʻi ni faʻamaʻi e manaʻomia ona togafitia mo se taimi uumi, ona umi lea o le faʻaaogaina o lāmala mai le 14 i le 21 aso. O isi mataupu e talanoaina ma lau fomaʻi.

I le tulaga o le faʻaogaina o tioata faʻafesoʻotaʻi i le taimi o le faʻatulagaga, ua aveeseina. E toe tuʻuina i tua pe a uma le kuata o le itula talu ona faʻaaoga le fualaau.

Ole vailaau e le faʻasaina mo le maʻitaga ma le lactating women, ae seʻi vagana ai ua filifili le fomai e sili atu le lelei mo le tina nai lo le afaina mo le pepe.

Contraindications ma Puipuiga

O faʻamaoniga i le ave o vailaʻau e faapenei:

  • Faʻaleleia lagona i soʻo se elemene o le tuufaatasiga
  • Faamai o totoga o faaaliga vaaia o se uiga masani.

E taua le matauina, i le taimi o togafitiga o se vevela vevela i soo se vaega o le mata, e tatau ona e mataala ma mataʻituina le faagasologa o le faamalologa.

A maeʻa le faʻapipiʻiina, e le mafai ona e tietie pe galue i luga o ni auala maʻoti ma faigata mo le isi afa itula.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

O aʻafiaga mai le faʻaaogaina o fualaau faasaina na maitauina e faapea:

  • Le lagona o le pipii ona o le faifai pea o le fualaau faasaina
  • Faʻalavelave, faʻaletonu ma le le mafai ona tatala mata i le taimi lava e uma ai le faʻamalosi
  • Faʻafefe o le tino mai ituaiga eseese: vevela, mumu, fula ma isi.

O faʻaaliga o le le lelei o aʻafiaga ona o le le mautonu e le o faamauina i le taimi nei.

Afai o isi mataua poo mea manogi mo mata e aofia ai sima uʻamea, o le faʻaoga tutusa o Artificial Tears e le faatagaina.

Systeyn Ultra

Alcon Cusi S.A., Sepania

Systeyn Ultra - o le mata e alu ifo mai se kamupani Sipaniolo lauiloa, lea ua mamanuina e faʻafefe ai mata matala, faʻafefe ma le mumu o le kiona. O le tuufaatasiga o loʻo aofia ai le tele o vaega taua o galuega galue.

  • Telefoni fatuga
  • Galuega lelei.

  • Tau maualuga
  • Se numera itiiti o faitauga.

Mea aoga

Keratoprotector - lubricates ma faamalūlūina le epithelioma. O le vailaʻau e maualuga lona viscosity, o le mea lea, faʻalautele le taimi e faʻafesoʻotaʻi ai le mata o le mata. E i ai se faʻamaufaʻailogaina o le faʻasinomaga o le malamalama, foliga tutusa i se loimata masani.

E mafai e le mea faigaluega ona toe gaosia, toe faʻaleleia ma faʻamautuina uiga o le suavai vavalalata, puipuia le kiona mai le faʻaleagaina o aafiaga o isi mataʻu, ma faʻateleina le umi o le gaioiga a le au o le tino pe a faʻapipiʻi i le mata.

    • 1. Mea aoga
    • 2. Faailoga mo le faʻaoga
    • 3. Faatonuga mo le faaaogaina
    • 4. Faʻailoga
    • 5. Analogs
    • 6. Tau
    • 7. Iloiloga

I le avea ai o se tulafono, o le tulaga o le kiliva e faʻaleleia i le 3-5 aso, o le togafitiga atoatoa e mataituina i le 2-3 vaiaso o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o loimata e le faʻaogaina:

  • e le lava le vevela, faʻaleagaina o le laumei, lagophthalmos, telefoni, faʻaleagaina o le tino ma le palapophthalmos, faʻasalaga pe a uma le keratectomy ma le keratoplasty, vevela vevela ma kemikolo o le conjunctiva ma le cornone, microdefects o le epithelium o le tino, minole dystrophine, kera
  • tuufaatasiga o togafitiga o le gasegase o le mata: xerosis, keratosis, syndrome Stevens-Johnson, Sjogren syndrome,
  • mata e mafua mai i asu, pefu, matagi, la, vai masima, malulu, ma allergies,
  • uumi le uumi o mata pe a aveina se taavale, galue i se komepiuta,
  • faʻalauteleina le gaioiga o isi sauniuniga faʻapitoa poʻo le faʻaitiitia o le ita mai a latou gaioiga,
  • faʻataʻitaʻiga faʻapitoa: mata o le ultrasound, faʻasolosolo, eletise, faʻataʻitaʻiga.

O le a le tau o Vitalux Plus? Tau i falemaʻi o le CIS.

I tala fou (taina) pe faapefea ona togafitia le strabismus.

E faapefea ona filifili lanu lanu? http://moezrenie.com/korrektsiya-zreniya/kontaktnye-linzy/tsvetnye-kontaktnye-linzy.html

Faatonuga mo le faaaogaina

O le oloa e faʻaaogaina faʻatasi: 2 pata o le vailaau faʻatauina e totoina i le taʻaloga o le conjunctival seia oʻo i le 8 taimi i le aso (pe'ā tatau, i itula uma).

Contraindications

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o loimata e le o ni loimata, o ni mata o le natura o le natura, faʻapea foi ma le faʻalauteleina o le lagona i vaega o le vailaʻau.

Faʻasalaga, o le fualaau faasaina ua faatonuina mo le vaega laititi o se vevela kemini o le pene poʻo le conjunctiva - seia maeʻa faʻamamaina mai mea e le o le tino poʻo mea vevela.

Faatonuga faapitoa

Afai e faʻaogaina tioata e faʻaaoga ai, e tatau ona aveeseina aʻo leʻi faʻaaogāina se loimata ma faʻapipiʻi pe a maeʻa le 15 minute.

A maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le le maua se faʻaaliga leiloloa po o isi faʻalavelave vaaia e mafai.E ono afaina tele ai le malosi e ave ai taavale poʻo isi masini faʻalavelave lamatia. I lenei tulaga, e fautuaina e faʻatali mo ni nai minute seʻia toe faʻaleleia le faʻaaliga.

Fegalegaleaiga ma isi vailaau

Pe a faatonuina lenei fualaau faasaina, faatasi ai ma isi tagata gasegase i le lotoifale, o le va o le faaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona matauina mo le itiiti ifo ma le 15 minute.

Likontin, Oksial, Vizin mama loimata, Vidisik, Oftagel, Systeyn Ultra, Inoksa, Chilozar-Chest, Visomitin, Loimata natura, Ophtholik, Chilo-chest of drawers.

I totonu o falemaʻi a Rusia, o le fualaau faʻatau e faatauina atu i le tau o le 130 rubles. I falemaʻi faʻapitoa o Ukraine, o le tau o tupe e tusa ma le 50 hryvnia.

Vaega o fualaau faasaina

O mataʻu mata e ese. Tatou te lisiina ituaiga autu o vailaʻau ma o latou foliga:

O fualaau taʻitasi e iai ona lava uiga, lea e iloa lelei e se fomaʻi. A maeʻa ona suʻe ma faailoa le mafuaʻaga, o le a filifilia e le fomaʻi tonu le fualaau e sili ona fetaui i lau mataupu.

Vasoconstrictor

O nei mataʻu mata e faʻaaogaina mo le mumu o le polotini poʻo lona afaina ona o le leai o se moe poʻo le vaivai. Ole mata o le mata e le o iai le fatu-agonists alpha-adrenergic substances, o vailaʻau e vavalalata ai le lumenia o le toto, faʻamamaina le fulafula ma le mumu o le mucous membrane o le mata. Latou te gaioi tuusao i le faʻaalia o le togafitiga, ae le o le mafuaaga. O le mea lea, o lenei kulupu o fualaau faasaina e mafai ona fautuaina e avea o se fofo mo taimi pupuu mo le faamamaina o le lanu mumu (aveesea o faailoga e le manaomia), ae le mo togafitiga.

E le fautuaina le sili atu i le 3-5 aso sosoo ole vasoconstrictor, ona e avea ma sui o le atigi vailaʻau le vaifofo, lea e mafai ona oo atu ai i le faʻaauau pea o vaʻavaʻavaʻa (o lona uiga o le a tumau pea le mumu o le mata). E le gata i lea, e le tatau ona faʻaaoga lenei vaega o vailaʻau e faʻamalolo ai le mumu e mafua mai i le faʻamamaina o mata pe a faigaluega i se komepiuta. O le aafiaga o le vasoconstrictor e mafua ai le solia o le toto i le mucous membrane o le mata ma le faʻaleagaina o le gaioiga.

O lenei vailaau faʻamalosi lelei e aveesea ai le mumu ma le fulafula o mata, aʻo iai ni ona aʻafiaga, e aofia ai ma mea ua fai ma vaisu. E le tatau ona faʻaaogaina faʻafefete i le 4 aso 3 taimi i le aso. O le fualaau faasaina ua solia i tamaiti, fafine maʻitaga ma tagata gasegase ua paʻu ifo.

E vave faʻafuaseʻi ona paʻu ese le mumu o mata, o le aʻafiaga o le faʻaitiitia o vaʻa e mafai ona vaaia pe a mavae ni nai minute
. O le vailaau faʻasaina o loʻo aofia ai vaega o le antiseptic, o lea e masani ona faʻamatalaina mo le togafitiga o le conjunctivitis, faʻatasi ma le mumu o mata.

Faaaoga le fualaau faasaina 2 taimi i le aso. Afai e leai se faʻaleleia atili e mataituina i le 2-3 aso, ona taofi lea ona faʻaaoga laulaʻau ma talanoa i se fomaʻi.

Faʻavave vave ma faʻamalosolo lelei vaʻa o mata, tusa lava pe o le mumu e mafua mai i se mea e faʻafefe ai se mea poʻo se faʻafitauli faʻainisinia. Faaaoga le fualaau faasaina 3 taimi i le aso.

Naphthyzine, pei o Vizin, e fai ma vaisu, o lea la e le fautuaina le faaaogaina o se taimi umi. E le gata i lea, o le tamaititi o le a avea ma se itu o le fualaau faasaina, o le mea lea e le tatau i le tagata faaaoga ona ave taavale.

O nei pa'ū e masani ona faʻataʻitaʻiina mo tagata gasegase o loʻo iai suiga i tausaga e pei o gaioiga o le faʻaaliga, e faʻafefe ai mata poʻo faʻamaʻi faʻamaʻi. Ma le Visomitin e masani ona faʻaaogaina faʻatasi ma isi fualaau faʻamalosi, aua e faʻaleleia ai o latou aʻafiaga.
O le fua ma le umi o togafitiga e faalagolago i mafuaʻaga o vasodilation ma ua faʻataʻitaʻi taʻitasi e se fomaʻi.

E toatele e manatu i ai o se vailaau manaia, lea e aumaia lagona le lelei o tiga, tiga, mago. E masani lava ona tulai mai le fesili, o mata e paʻu mai le mumu ma le ita e sili atu?

O le a le mea e tatau ona totoina ina ia mou atu le mumu, ma o le tiga ma le tiga e aluese. E le mafai ona tuʻuina mai se tali manino.Mo le mumu o mata e mafai ona mafua mai i ni mafuaaga, ma o le manuia o togafitiga o le a faalagolago i taimi uma i le mafuaaga o le mumu.

Faʻafefea ona iloa le mafuaʻaga ma faʻamalo vave le mumu i le tusiga.

O mafuaʻaga uma o le lanu mumu e mafai ona vaevaeina i ni vaega tetele se lua: o aʻafiaga i fafo ma totonu. Faʻasalaga fafo e aofia ai mea nei.

  1. Microtrauma, tino mai fafo. O iinei, o le ita ma le mumu e tupu mai i le taumafaina o se speck, sikaleti ulaula, oneone. O mata e liliu i le mumu, tiga ma le tiga, o se lagona o se mea sili atu i le mata.
  2. Faʻamatuʻuina o le kiona. O le faʻaaogaina o masini faʻavevela, o se ata poʻo se matagi e mafai ona mafua ai le timu, ma le le lava o le susu, lea o le a oʻo atu ai i le mūmū ma se lagona o le faʻaleleia.
  3. Le lava le moe, toesea. O le lanu mumu ma le tiga e foliga mai o se gaioiga o mata i le gaioiga. O nei faafitauli e masani lava ona feagai ma tagata o loʻo faʻaaluina se aofaiga tele o itula ile komipiuta. E masani i latou na ave taavale mo se taimi umi.
  4. Tali atu i le Allergic. O aʻafiaga e sau mai pollen poʻo isi allergens. E i ai le lapataiga, mumu, fula.

Faatasi ai ma totonu o mea e faaleagaina ai le loto o le a avea ma mea nei.

  • Ophthalmic diseases: glaucoma, conjunctivitis, karite, etc. Faatasi ai ma le mumu, o isi faailoga o le a aliali mai (suppuration, leiloa o le vaai, lago), o uiga ia o nei faamaʻi.
  • Faamai o tagata soifua ma okeni. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kenele e masani lava ona mūmū mūmū ma le maualuga o le toto maualuga, ODS, ENT faamaʻi, maʻi o le faiʻai, ma faʻamaʻi o le tino puipuia.

I nisi tulaga, ina ia mafai ai ona aveese le mumu e lava le moe lelei. Ae, afai e fesoʻotaʻi le mumu ma faʻamaʻi faʻalavelave, ona mafai lea ona faʻaumatia na o le togafitia o le mafuaʻaga.

O le mea lea, o mataupu tuʻufua o le mumu, pe afai e mafai ona e taʻu saʻo le mafuaaga i fafo, e mafai ona togafitia i mata mata. Ae afai e te le o mautinoa po o le a le mea na mafua ai le lanu mumu pe afai foi e le o ese le mumu mo ni nai aso, e tatau ona e faafesootai se fomaʻi. O le a ia faʻamautuina le mafuaʻaga ma faʻamaonia se togafitiga e fesoasoani e faʻaumatia ai le faʻaleagaina o le faaletonu.

Matagofie mata mata

Faatasi ai ma vailaʻau e faʻamalo lelei ai le mumu o le a matala mata i itu e tolu:

  • antiallergic,
  • loimata e leai ni mea
  • anti-inflammatory.

Afai e te mautinoa o le mumu e mafua mai i faʻamaʻi o le allergy, ona tatau lea ona e faʻaaogaina se vailaau faʻasaina ua faʻamatalaina e se tagata fomai mo togafitiga mo sea ituaiga mataupu. O fualaau e masani ona faʻaaogaina: Allergodil, Opatanol, Lecrolin. O tau o nei lamala e maualuga mai le 450 i le 900 r / 10 ml. E vave lava ona tupu togafitiga, pe a uma le 15-20 minute, e tumau le aafiaga mo le 8-12 itula.
I le avea ai o se tulafono, e faʻaaogaina mo le faʻamalolo i le vaitau o le vavalaʻau o laau totō, faʻapea foʻi ma le togafitiga o faʻamaʻi. E mafai ona e talosaga mo le 1-2 masina.

I le tulaga o le mumu e mafua mai i se supperrain poʻo se maʻi, o sauniuniga e tatau ona faʻaaogaina e faʻamamaina ma puipuia le kiona (e pei o se "loimata e le mafai ona faʻaaogaina").

O nisi o nei mea o le a: O le loimata e leai se gaioiga (119 p.), Oftagel (350 p.), E masani lava Katahrom (290 p.), Hypromelilose (140 p.), Vizin Pure tears (350 p.), Vizimaks, Khilo-Komod (450 p. .). O tau o lenei laina o vailaʻau e mai i le 119 i le 800 rubles. / 10 ml. O la latou tuufaatasiga e latalata i le tuufaatasiga o le maligi o le loimata o mata, e masani lava.

Faʻafefiloi ma le maligi o le maligi o mata, faʻafefe faʻaleleia le puipuiga o le koni mai le faʻamamago, maua ai le faʻaleagaina o le inflammatory, ma faʻaleleia le puipuia o foliga mai mataga leaga mai fafo. O latou aafiaga e puupuu lava na o le 2-4 itula.

E mafai ona e faʻapipii mata mata o le ituaiga "loimata e le taofiofi" mo se taimi umi lava (i le tele o masina), ae e tatau lava ona e malolo.

O sauniuni mo le mumunia o le tino e faʻaaogaina pe a ulufale mai se tino mai fafo i mata, ma isi tulaga o le ita ma le mimita.O mata o le mata e le mafai ona maua ai se mea e le mafai ona maua mai i le fomaʻi: Diclofenac, Indocollyr. O latou tau e maualalo (mai le 30 i le 120 r / 10 ml), ma le glucocorticosteroid: Dexamethasone (50 r / 10 ml). Faatasi ai ma mata o le antibacterial e fesoasoani lelei i le mumu, latou te taʻua Tobrex (350 p.), Levomycetin (30 p.), Ophthalmoferon (300 p.), Phloxal (240 p.). Tobradex (300 r / 10 ml) - o se vailaʻau faʻamaʻi faʻamaʻi ma vailaʻau faʻamaʻi - na maua ai le lauiloa tele.

Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻamaʻi ai faʻamalosi poʻo faʻamaʻi faʻasaina e tatau ona faʻatalanoa ma se tagata fomaʻi ma e le tatau ona umi.

O mata o mata e le mafai ona faʻaaogaina e mafai ona faʻaaoga e faʻaitiitia ai le mumu o mata. Faatasi ai ma i latou, Naphthyzine mo le ophthalmology o le a sili ona lauiloa. O se tasi lea o fualaau sili ona taugofie (i le va o le 30-60 i le 10 ml). Ma o iinei foi e tatau ona aofia ai le Vizin (350 p.) Ma Octilia (140 p.) Ae o nei laulaʻau e tele faʻasolega, e le fautuaina mo tagata e maualuga le toto maualuga mo i latou e masalomia le glaucoma. Faatonuga mo le faʻaaogaina o le tele o isi faʻasolega. Ae ui i lea, o le pa'ū o vasoconstrictive e lauiloa tele mo se taimi umi ma e masani ona faʻatau.

Mata mata matala mata mata mata

O fualaau taugofie mo le togafitia o le mumu o mata o le Naphthyzin (mydriatic), Diclofenac - o se vailaau e le o le toto, o le Dexamethasone (glucocorticosteroid), Levomycetin (antibacterial drug). O le faʻaitiitia o le mataʻu mai le mumu o mata o le a le mafai ona aveesea le mumu e mafua mai i faʻamaʻi pipisi, ma atonu e le mafai ona fesoasoani i faʻamaʻi pipisi.

Ina ia iloa po o fea o mata o mata e tatau ona faʻaaogaina, e tatau ona faʻamautuina le mafuaʻaga tonu ma faʻaaoga le saʻo fusi o fualaau faasaina. E tatau foi ona manatuaina o faʻamaoniga tutusa e mafai ona mafua ai faʻamaʻi eseese ma afai o nei pata e fesoasoani i se tagata maʻi, o lona uiga o le a latou fesoasoani foi i se tasi.

Taua! Faitau ma le faʻaeteete faatonuga mo le faʻaaogaina o mata. Toeitiiti lava o vailaʻau uma ua i ai le faʻasaina. O vailaau e tatau ona fesoasoani, ae le o se mea leaga.

Faʻailoa taua pe a faʻafefe mata mumu

Afai o loʻo e suʻe ni pa'ū mai le mumu o mata, ona tatau lea ona mafaufauina mea nei.

  • O le sili ona saogalemu o le faʻaaogaina o fualaau oona o le ituaiga "". E vavalalata i latou i le natura masani o le mata, faʻavave ona faʻaitiitia lagona le lelei o tiga ma tiga, ma faʻasaʻo le mumu. O vailaʻau e le aoga i faʻamaʻi pipisi ma faʻamalositino.
  • O le faʻaaogaina o fomaʻi, antibacterial drops, ma aemaise lava corticosteroids e tatau ona faʻatonuina e se fomaʻi mata. O nei vailaau ei ai le tele o faʻailoga ma e le tatau ona faʻaaoga mo se taimi umi.
  • O vailaʻau faʻamalosi e mafai ona fesoasoani pe a iai sau allergy. I isi tulaga, latou te le fesoasoani tele ma mumu o mata o le a tumau pea.
  • Vasoconstrictor fualaau e mafai ona faʻaaoga pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi.

Faamalo ma ia maloloina!

O le mumu o mata o se faafitauli taatele lea e feagai ma le toatele o tagata. O le mumu o mata e mafai ona mafua mai i allergies, vaivai, le faʻaogaina o mea faʻalanuʻumi ma le tele o mata. I le avea ai o se tulafono, o le mumu e mafua ai le tele o lagona le fiafia ma o sea faafitauli e mafai ona faʻaaogaina i na o togafitiga faafomaʻi. I lenei tusiga, na matou filifili e faamatala auiliili pe o fea e paʻu mai le mumu ma le ita e mafai ona faʻaaogaina.

O a paʻu mumu e mafai ona ou faʻaaogaina?

Aisea e afaina ai le mumu ma mata

O le mumu o le faailoga autu lea o le mumu o mata. O le mafuaaga mo lenei mea e ono:

  • Le lava le moe.
  • Maualuga maualuga.
  • Alu
  • Malo i fafo.
  • Faʻaleaga
  • Faʻasalaga.
  • Vaʻa vevela i le mata.
  • Faʻalavelave tele, lea e mafai ona mafua mai i se komepiuta, telefoni feaveai, malamalama susulu.
  • Vaʻa mata i le pefu, asu.
  • Faʻapipiʻi mata tioata.

Afai tatou te tautatala mo le vaitau malulu, ona i ai lea i se tulaga, e mafai ona mumu le mumu:

  1. Faʻavaivaia o le pu.
  2. Toto ona o le maualalo o le vevela o le potu.

E le gata i lea, o le mumū e mafai ona mafua mai i le faʻafesoʻotaʻi ma le pisuka, o mea e teu ai.

O le a le mea e mafua ai le mumu o mata?

Manatua! Laititi mai le mumu ma le ita e masani lava ona taʻitasi taʻitasi. O lona uiga e na o se tagata e faʻaleleia togafitiga e mafai ona faia se tofiga. E faasa ona filifili se oloa mo oe lava ia.

O a lamala

I le taimi muamua, e tatau ona e malamalama o le taimi nei o loʻo i ai le tele o ituaiga mataʻu e mafai ona faʻaaoga i se tulaga maʻoti. E tolu ituaiga o tupe:

  1. Antimicrobial.
  2. Antiallergic.
  3. Aneti-inflammatory.

Lisi o le mumu ma mata o le mata ua pa'ū

Faʻalogo vave mai! O vaifofo taʻitasi e iai faʻamaʻiloga ma aʻafiaga. E na o se fomaʻi e faatonuina. Ma afai e te fia iloa faʻamatalaga auiliiliga e uiga ia i latou, na o le kiliki i le igoa ma se faʻamatalaga auiliili mo le faʻaaoga o le a tatalaina i ou luma. E leai se aoga e taulaʻi atu i vailaau taʻitasi, talu ai e mafai ona e aʻoaʻoina faʻamatalaga auiliili.

Mataua mata mai le mumu

Lisi Lago Mumu

O a matou failautusi e tele lava ina fiafia i mea e momomo i le mumu, o lea e mafai ona e filifilia le lisi sili ona lauiloa o tupe o loʻo faʻaaogaina e le ophthalmologists i taimi o togafitiga:

O faatonuga mo le faʻaaogaina o nei mataua ua manatu nei e faigofie tele. O le faʻatulagaga e tatau ona faʻatinoina pe'ā manaʻomia, tasi poʻo le lua mataʻu 3-4 taimi i le aso. Ae, i nisi o tulaga, o le tui e ono avea ma se faalataina, iinei e tatau ona e mulimuli lelei i faatonuga a le fomai tipitipi.

Faʻamālōlōina o le Allergy

I le avea ai o se tulafono, e faʻafefe mata ile allergies e mafua ai le mumu o loʻo faʻaaoga i le tautotogo. E mafua lenei mea i le mea moni e faʻapea o le tele o fugalaau e fuga mai i le taimi nei, lea e mafua ai ona aʻafia.

Faatasi ai ma togafitiga autu mo allergies ma le mumu o:

O lenei lisi e mafai ona faʻaauauina, ua na o mea tau meatotino ua atofaina. Afai tatou te talanoa e uiga i faatonuga mo le faʻaaoga, ona faigofie lea mea uma. O le faʻatulagaga e faia i mata uma e fa i le aso, tasi le mata. Ae, o iinei e faʻalagolago lava i allergies ma ona faʻaaliga autu.

Mataua mata mai le mumu ma le ita i taimi o puipuiga

O le sili ona lauiloa i le taimi nei ua avea ma tupe e mafai ona faʻaaoga mo le puipuia. O le mea moni, o le mumu e masani lava ona mafua ona o le vaivai, faʻafeiloaʻi mata, komepiuta, pefu, ma isi.

O le lisi o sooupu faʻamalolo e pei ona taua i lalo:

E sili ona lelei pe a faʻapipiʻi matalanoaga ma le mumū o loʻo taʻua o laulaʻau o "Lotu Mamao". Ua latou faatuina i latou lava o se tasi o sili ona aoga ma mafaufau loloto.

Mataʻu mata Matagofie mama e puipuia ma faʻafefe ai mata

O le mumu o se tiga matuia lea e mafai ona faʻaalia ai le iai o se faʻamaʻi. O lona uiga e tatau ona faʻafesoʻotaʻi faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi maʻi. O le togafitiga a le tagata lava ia i lenei tulaga e le taliaina - manatua lenei mea.

O le toatele oi tatou e feagai ma le faafitauli o le mumu o le mata. E tele mafuaaga mo lenei mea. Ina ia iloa tonu le mafuaaga na mafua ai le faafitauli, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi. Faʻavae i luga o mafuaʻaga o le mumu, e filifilia togafitiga ma maua se manuia manuia.

Mea aoga:

S01XA20 O loimata maligi ma isi sauniuniga le talafeagai

Pharmacological group

  • Keratoprotective agent Ophthalmic agents

Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10)

  • H02.1 Faʻasologa o le seneturi
  • H02.2 Lagophthalmos
  • H02.7 O isi faʻamaʻi pipisi o le laumei ma le vaega ole vasega
  • H04.9 Maʻie leai se mea e faʻamaonia
  • H10.1 Aute i le atopic conjunctivitis
  • H11.9 faʻamaʻi faʻamaʻi, faʻamaonia
  • H16.0 Ulutala o le Corneal
  • H18 Isi faʻamaʻi o le pene
  • H18.1 Malosiaga lemu
  • H57.8 Isi faʻamaʻi faʻamaʻi o mata ma adnexa
  • H57.9 Le mautonu o mata ma adnexa, e le o taʻua
  • H59 Liona o le mata ma faʻamaonia pe a uma togafitiga faafomaʻi
  • H599 * Faʻailoga / faʻamalositino meafaigaluega mo maʻi mata
  • L51 Erythema multiforme
  • L57.0 Mea faʻapitoa o le keratosis faʻapitoa
  • M35.0 Maʻi maʻi a le Sjogren
  • T26 Malosiaga ma vailaʻau faʻamaʻi e tapulaa i mata ma adnexa
  • Z100 * Vasega XXII Faʻasologa Faataʻitaʻi
  • Z97.3 Faʻasaga o tioata ma tioata faʻafesoʻotaʻi

Ata 3D

Mata o mata1 ml
mea galue malosi:
hypelloli5 mg
o meaʻai: boric acid - 8 mg, tetraborate sodium - 2 mg, disodium edetate - 0.5 mg, macrogol 400 - 10 mg, histidine hydrochloride monohydrate (e tusa ai ma le mea o le anhydrous) - 2.5 mg, sodium chloride - 1, 6 mg, potassium chloride - 0.8 mg, sua mama - e oʻo atu ile 1 ml

Faʻataʻitaʻiga

Gaioiga faʻataʻitaʻi - keratoprotective, lubricating, emollient.

Tosiga ma le pulega

Conjunctival. Faʻamau i totonu o le taʻaloga o le conjunctival 1-2 e faʻafefe 4-8 taimi i le aso, pe a manaʻomia, e mafai ona e ulu i itula uma. O le togafitiga e le itiiti ifo i le 2-3 vaiaso ma faʻasosolo e manaʻomia ai se taimi umi.

Faiga faʻapolopolo

Mata mata, 0.5%. I totonu o fagu palasitika ma tagata o loʻo tuʻuina atu ile paluga ole 5 poʻo le 10 ml. I totonu o se atigi pusa pepa 1 fl.

Faʻatau

Firn M CJSC. 143390, Moscow, d.p. Kokoshkino, st. Dzerzhinsky, 4.

O talosaga a tagata faʻatau e tatau ona lafo i le tuatusi a le CJSC Firn M.

Tel./fax: (495) 956-15-43.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

Faʻasologa o Taʻitaʻiga mo le Faʻaaogaina

  • Faʻatau
  • Atunuu na afua mai
  • Vaega o oloa
  • Faʻamatalaga
  • Faʻasalaga Fomu
  • Faʻamatalaga o le pepa faʻatumu
  • Faʻataʻitaʻiga
  • Tulaga faapitoa
  • Faʻamatalaga Faʻailoa Faʻatau
  • Contraindications
  • Faʻasologa
  • Faʻaiʻuga
  • Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau
  • Tulaga o le teuina

Faʻamatalaga Faʻailoa Faʻatau

  • O le le lava o le tearing, lagophthalmos, deformities, eyelids, lagophthalmos, disordities eyelids, conditions after eyelid tigery, condition after thermal and chimney burns of the corn and conjunctiva, after removal of body overseas and substances from the eye, "dry" keratoconjunctivitis (Sjogren syndrome and disease), eye irritation, mafua mai i le asu, pefu, malulu, matagi, la, sua masima, ma allergies, ma pe a faʻaaoga mataitusi faʻafesoʻotaʻi. Le faʻaaogaina o le loimata o le loimata.

Faʻasagaina o tau o loimata i isi 'aʻai

O le tafega o le loimata i Moscow, Lavega o le laei i St. Petersburg, Laei i le Novosibirsk, Laei faaseu i Yekaterinburg, Lave i lalo o le Nizhny Novgorod, Laei faasee i Kazan, Laei, i Rostov-on-Don, Laei i le ufa i Ufa, Laei o le gaogao i Krasnoyarsk, Laei paʻu i Perm, Lafoaia o le galu i Volgograd, Laei faaseu i Voronezh, Laei paʻu i Krasnodar, Iskuss Tween le loimata i Saratov, Lafoaʻi o le loimata i le faʻasologa mai le Tyumen i Iekaterinburg

Pe a faʻatonuina i Apteka.RU, e mafai ona e filifilia le faʻatagaina i se fale talavai e talafeagai mo oe i tafatafa o lou fale poʻo le auala e galue ai.

O faʻailoga uma e tuʻuina atu i Yekaterinburg - 144 falemaʻi

EKATERINBURG, TOV * Taaloga soifua maloloina *
Faʻamatalaga
Yekaterinburg, st. Komsomolskaya, i. 178(343)383-61-95aso uma mai le 09:00 i le 21:00

Faʻailoga uma na tuʻuina i Yekaterinburg
- 144 falemaʻi

Faʻaiʻuga

Pe a faʻaaoga otaota o le Emoxy-Optic, naʻo aʻafiaga leaga i totonu o le lotoifale e mafai ona - faʻamalosi, susunuina, vavalalata vavalalata vavalalata.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Leai se faʻamatalaga faʻaaogaina fualaau faasaina na iloa. Emoxy-Optic e mafai ona tuʻufaʻatasia ma soʻo se fualaau mo le faʻaogaina o le faʻaaogaina, faʻapea foi ma sui o le lotoifale, i lalo ole vaitau taimi.

Faatonuga faapitoa

Afai e manaʻomia lou faʻaaogaina o le Emoxy-Optic ma isi mata o mata, e tatau ona e faʻauʻu mulimuli, 15 minute pe a maeʻa le fofo muamua.

Faʻasalaga

E leʻi i ai ni tulaga o le sologa lelei.

Tulaga o le teuina

E tatau ona teuina le fualaau faasaina i se nofoaga pogisa mai tamaiti. Ole maualuga o le vevela faatagaina e oʻo ile 25 tikeri. A uma ona tatala le fagu, e mafai ona faʻaaoga faʻapitoa mo le masina.

O analogues o fualaau faasaina, o mea nei e mafai ona iloga:

  • Emoxibel Faʻapitoa i le faiga o se fofo mo pulega faʻapitoa. O le mea autu e gaosi ai le eletipin. E naʻo le tagata gasegase e faʻafoeina e se fomaʻi agavaa. O le vailaau faʻasaina e faʻateleina ai le resorption of hemorrhages intraocular, puipuia le retina ma isi mea o le mata.
  • Emoxipin E maua i le foliga o le mata matala ma le tui. O le mea autu e gaosi ai le eletipin. Ua faatonuina mo le togafitiga ma le puipuia o faiga le lelei ma le afaina i mata.
  • Vixipin. Mata o mata, lea e gaosia i totonu o se pusa 10ml ma i totonu o masini totogo. O le antioxidant i le tuufaatasiga o le fualaau faasaina e aoga mo le togafitiga ma le puipuia o lino e mafua mai i le inflammatory, mechanical or vascular pathologies.

O le tau o se Emoxy optician o le averesi e 91 rubles. O tau e amata mai le 28 i le 155.5 ru.

Ophthalmic drops emoxy optician maua meatotino faʻafouina ma maua ai se puipuiga mai aafiaga leaga mai fafo, ma faʻagasolo foi le faagasologa o le toe faaleleia.

Fualaau lautele na faʻaaoga i le togafitiga o mea eseese mata o le tino, ma e faʻaaoga foi e avea ma se faʻaopoopoga faʻasolosolo i le togafitiga o manua o le gasegase.

Faamatalaga lautele

Fualaau e iai foi se antioxidant ma e faʻaumatiaona o lea, ao faagasolo lana talosaga, o le microcirculation i le vascular system of eyes ma le faamalosia o puipui o toto toto ma capillaries ua faaleleia.

Faʻataʻitaʻiga

Faamoemoe autu o lona uiga - faʻamalosia o mea faʻafouina o le vaʻaiga o le mata ma le faʻamalosia o meaae, e faaopoopo atu i lenei mea, o se auala ei ai isi aʻafiagae aofia ai

  • faʻaitiitia le viscosity o le toto
  • faaitiitia le lamatiaga o le afaina o le tino,
  • puipuia mata mai aafiaga le lelei mai fafo,
  • e puipuia ai le atinaʻeina o auala faʻasolosolo i totonu o masini o totoga o faʻaaliga.

Laʻau e le gata ina faʻamalosi puipui o mata, ae faʻaitiitia ai foi lo latou mafai.

E le gata i lea, emoxy optician e puipuia ai le atinaʻe o le thrombosis, faʻaitiʻitia le faʻalauteleina o le platelets i totonu o le toto.

Faatonuga mo le faaaogaina

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaoga, o le togafitiga e faʻalagolago i le faʻamaʻi mai aso e tolu i le masina.

O le togafitiga e mafai ona faʻalauteleina i le ono masina i le faitalia a le fomaʻi aoga ma faʻalagolago i uiga o le maʻi.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O lenei ituaiga o mataʻu faailoa mai mo maʻi ma faʻafitauli faʻafitauli:

  • faʻamaʻi e oʻo atu ai i faʻafitauli pipisi i totonu o le faiʻai, e mafua ai ona faʻaleagaina le vaai,
  • tioata tioata,
  • faiga faʻaleagaina lea e atiae ma le alualu i luma o le myopia,
  • afaina
  • mata e mumu, e tusa lava po o le a le amataga.

I se auala mo le puipuia, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau e puipui ai le kiona mai aʻafiaga mai fafo.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O faʻatulagaina o emoxy optics i ia tulaga e faia i le luasefulu minute talu ona faʻamalosia isi matū.

Faʻapitoa o le faʻaogaina i tamaiti ma aʻo maitaga

Fualaau e le o faʻamatalaina i le vaitau o le tauaveina ma le fafagaina o le tamaititi, talu ai e le mafai ona faʻaalia le aʻafiaga o aʻafiaga faʻaleagaina e mafai ona i ai se aafiaga leaga i le tamaititi poo le pepe.

O lona uiga foi solia i tamaiti ma e faʻaaoga i le togafitiga o faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi mai le 18 tausaga.

Aafiaga ma faʻaleagaina

I le mataupu mulimuli, ma faatasi ai ma se tulaga iloga tele, aʻafiaga e ono aʻafia ai i foliga o mea e afaina ai (o le mumu o le membrane conjunctival, tiga ma le susunuina o lagona i mata).

Faʻavae ma foliga o le faʻasaʻoloto mai falemaʻi

Fualaau e aofia ai ia vaega:

  • methylethyllpyridinol hydrochloride e avea o le mea autu o loʻo galue malosi,
  • benzoate, sulfite ma le sodium phosphate,
  • methyl cellulose
  • vai mama
  • sodium phosphate.

Fualaau moli e aunoa ma se lanu ma faʻatau atu i totonu o le 5 milliliters containers faatasi ai ma se fualaau toto.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

A maeʻa le faʻaaoga muamua, o le soifuaga ola o vailaʻau e tasi le masina.

Faleoloa pa'ū faatagaina i le vevela o le potu i totonu o se nofoaga puipuia mai le la susulu.

E mafai ona suia le mea faigaluega se tasi o ituaiga o mataua nei, o loʻo i ai mea tutusa:

  1. Systeyn ultra.
    O mata o le Keratoprotective e faʻafefe ai mata mai i aʻafiaga o aʻafiaga mai fafo.
    O le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia uma mo faʻamaʻi mata eseese e avea o se sui sooupu faʻapitoa, ma le faʻaitiitia o faailoga o le maʻi o le mata ma le gaioiga, faʻaalia i le afi, tiga ma le mumu o le membrane conjunctival.
  2. Systeyn paleni.
    O se ituaiga e sili atu le faigofie o le systein ultra drops, lea e fesoasoani i le vave faʻaleleia ma le faʻaleleia lelei o le pene ma le conjunctiva.
    O fualaau faasaina e masani ona faʻafouina ma faʻamalosi le ata puipui puipuia, puipuia ai aʻafiaga leaga mai fafo.
  3. Hilo Dresser.
    O faʻaleleia o le ophthalmic e faʻavae i luga o le hyaluronic acid, lea e fesoasoani i le fausiaina o se ata tilotilo puipui.
    O sea laulau e le mafai ona tafiesea ma e le fufuluina e le loimata, ae ua alu ese mai i le taimi e ala i loimata loimata.
  4. Chilozar pusa o sitaili.
    O le vailaau faʻasaina e aofia ai foʻi le hyaluronic acid ma fesoasoani e toe faʻafoʻi ai le loimata o le loimata, aʻo faʻaumatia faailoga o le ita ma le vaivai o gaioiga o le faʻaaliga.
    E masani ona tofia i tagata faʻaoga komepiuta galue ma tagata e faʻaaoga mata tioata, lea e ono mafua ai le ita.
    O se vaega faaopoopo o le vailaʻau o le dexapanthenol, lea e fesoasoani i le faʻafouina o mea ua faaleagaina.
    E mafai ona faʻaaogaina le meafaigaluega mo togafitiga ma togafitiga o manua o le mata, o loʻo faʻatulagaina foi i le taimi o le toe faʻaleleia ina ia faʻaitiitia ai i taimi o taotoga.

O le tau o le tasi fagu o le vailaau faasaina e eseese i totonu 26-48 mapu. O le tau o vailaau i falemaʻi e 35 ru.

"Ia te au o matū o le emoxy optician na faatonuina i le togafitia o aʻafiaga i le mata pe a uma le manua.

Na ou maofa ona o le maualalo o tau e masani ona i ai, ma le isi, o aʻu e leʻi mafaufauina le maualuga o le faatinoga mai ia i latou, ae o ia.

I le taimi o lenei togafiti, ua ou i totonu o nai aso na pasia mata mata ma le le fiafia na mou atu, ma ina ua mavae sina taimi, o le suauu toto na faia i le taimi o le faaleagaina ua uma ona foia. "

Valentin Ukhtomsky, Yekaterinburg.

"I le tausaga talu ai i le galuega sa ou maua se mu o le tino, ma e ui lava i le mea moni o le manua e le malosi tele ma e leai se faʻafitauli ogaoga faafomai, fomai e faatelevave le toe faaleleia ua faatonuina se mataua o le emoxy optician.

A maeʻa nai uluai faʻavae, ona alu loa lea o le mu ma le tiga i matama i le faaiuga o le aso e sefulu aso o togafitiga, na mou ese atu faailoga o le mu, e ui lava na toe faaleleia atoa le vaaiga i totonu o le isi lua masina. "

Maxim Velyashev, Nalchik.

Vitio aoga

O lenei vitio o loʻo maua ai faʻamatalaga e uiga i uiga ma togafitiga o faʻamaʻi mata:

Fualaau ole Emoxy Optician o faʻamatalaga mai talu mai faʻaaogaina mo na o ni faʻamatalaga faapitoa, ma le faʻamalositino e faʻaaoga ai lenei fualaau faasaina e mafai ona taʻitaʻia ai taunuuga le mafaamatalaina.

I le tele o tulaga, o le fualaau faasaina e gafatia lelei e tagata gasegase. ma e seasea lava ona suia i analogues ona o le faʻaalia o aʻafiaga o itu.

  • Faʻailoga AKOMP, Rusia
  • Aso faaiu: seia oʻo i le 01.11.2019

Emoxy optician instructions mo le faʻaaogaina

Faʻatauina o lenei oloa

Faiga faʻapolopolo

Emoxy Optician. Mata o mata

    1 ml mata mata aofia ai:
    gaioiga galue: methylethylpyridinol hydrochloride 10 mg,
    tagata faʻatau: sodium sulfite (sodium sulfite anhydrous), sodium benzoate, potassium dihydrogen phosphate (potassium phosphate monosubstituted), sodium hydrogen phosphate dodecahydrate (sodium phosphate disubstituted 12-vai), methyl cellulose, vai mo le tui.

I se fagu o le 5 ml mataʻu. I le pusa 1 le fagu.

Faʻataʻitaʻiga

Vailaʻau faʻasaina e puipuia ai le lipid peroxidation o siama faʻamau. E i ai le faʻavavega, gaioiga ma le antihypoxic activity.

Faʻasaʻitia le faʻaogaina o le capillary ma faʻamalosia ai le puipui vascular (aafiaga angioprotective). Faaitiitia le viscosity o le toto ma le faaputuga plateti (aafiaga o le antiplatelet). E aʻafia ai le faʻavaeina o faʻamalolo e leai se totogi (aʻafiaga o aʻafiaga). E i ai lona malosi e puipuia ai. Faʻateleina le teteʻeina o le tino i le faʻaitiitia o le okesene (aafiaga antihypoxic).

O loʻo i ai ni mea faʻapitoa, e puipuia ai le retina ma isi vavae o mata mai le faʻaleagaina o aʻafiaga o le maualuga o le malamalama. Faʻaauau le resorption o hemorrhages o le tino, faʻaitiitia le faʻamalosia o le toto, faʻaleleia le mata o le tino. Faʻatupulaia auala e toe faʻafoʻi ai i le pene (e aofia ai i le amataga o le faʻapipiʻi ma le faʻamaʻi).

E vave ona ulu atu i totonu o totoga ma fusivaʻi, i mea e teu ai ma tuu ai le metabolise. I totonu o vavae o mata, o le maualuga e sili atu nai lo le toto.

E lima metabolites na maua, o loʻo faʻatusalia e oloa faʻafefiloi ma faʻasoa faʻatasi. O le gasegase e faʻamalosi e gaʻo. O le taua o le 2-ethyl-6-methyl-3-hydroxypyridine-phosphate e maua i le ate.

Emoxy optician, faʻamatalaga mo le faʻaaogaina

  • Toto i le potu pito i luma o mata (togafitiga).
  • Faʻafesoʻotaʻi i luga o tagata matutua (togafitiga ma puipuiga).
  • Faʻamafanafana ma mumu o le pene (togafitiga ma le puipuiga).
  • Faʻaiʻuga o le myopia (togafitiga).
  • Puipuiga o le tino (pe'ā fai ni tioata faʻafesoʻotaʻi).

Contraindications

  • O le gasegase ile vaega ole vailaʻau.
  • Toto
  • Lactation (fafagaina).
  • Tamaiti ma talavou i lalo o le 18 tausaga.

Tosiga ma le pulega

O le fualaau faasaina Emoxy Optician ua faatonuina mo tagata matutua. Faʻatūina i totonu o le taʻaloga o le conjunctival 1-2 e pa'ū 2-3 taimi i le aso.

O le togafitiga e 3-30 aso. Afai e manaʻomia ma faʻafeiloaʻi lelei, o le togafitiga e mafai ona faʻaauau pea i le 6 masina ma e mafai ona toe faalua 2-3 taimi i le tausaga.

Tina ma le lactation

O le vailaʻau faʻasaina i le maitaga ma le lactation (susu).

Faʻaiʻuga

Faʻaalia i le lotoifale

O le susunuina o le lagona, o le tigaina, o le vavalalata puupuu o le hyperemia.

E le taumate, tali atu i le lotoifale.

Faatonuga faapitoa

Afai e tatau ai, o le faʻaaogaina o isi mata e faʻafefe ai, o le fualaau oona e totoina mulimuli, pe a uma le faʻaaogā atoatoa o lago muamua (le itiiti ifo ma le 10-15 minute).

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Ole fualaau oona Emoxy-optician e le tatau ona fefiloi ma isi fualaau.

E i ai le tele o mata mata mata i le falemaʻi i aso nei - o vailaau faʻasaina ma mea faʻafouina, faʻapea foʻi ma i latou e mafai ona puipuia mata mai le matua, e sili ona lauiloa. O lenei fualaau faasaina o lauulu o Emoxy-Optic - i le tusiga o le a tatou iloiloina auiliiliga o lenei vailaau faasaina.

O le a matou iloa po o fea faʻamaʻi e faʻaaogaina ai vailaʻau, pe faʻapefea ona faʻaaoga tatau, ia masani ma iloiloga oi latou ua uma ona faʻataʻitaʻiina le aoga o Emoxy-Optic i luga o matou lava aafiaga.

Faamatalaga ma taga

Laʻau mo mata Emoxy-Optic ua i ai se faʻamatalaga faʻaleleia ma faʻaleagaina. E faʻaaogaina i togafitiga faʻafomaʻi; i le taimi nei o loʻo avea i latou ma tasi o fualaau sili ona lauiloa i lenei falemaʻi.

Mata matala emoxy optician

Emoxy Optic e mafai ona:

  • faaitiitia le viscosity toto
  • faʻateleina le faʻamalosia o le capillary,
  • faʻaauau le gaosiga o le platelets,
  • aveese le hypoxia (matelaina o le okesene) o masini mata.

Laʻau fai se galuega sili e puipuia ai le afaina i mata, e mafai ona puipuia ia totoga o le faʻaaliga mai le faʻaalia i le malamalama tele. E mafai foʻi e le meafaigaluega ona faʻamalosi puipui puipui, faʻateleina le toe faʻaleleia ma le faʻamālōlōina o le tino o le tino pe a uma galuega taotoga ma manuaga.

O le mea aoga autu o le fualaau faasaina o le methylethylpyridinol, e masani ona faʻaaoga i le ophthalmology.

E i ai foi vaega o ausilali:

  • methyl cellulose
  • suauu suauu anhydrate,
  • potassium phosphate
  • sodium benzoate
  • vai faamama, ma isi.

O loʻo maua le oloa i totonu o le 5 poʻo le 10ml o fagu palasitika. O fagu uma ua faʻapipiʻiina ma se pusa fesoasoani.

O le fualaau oona Emoxy-Optic e masani lava ona faʻaaogaina mo faafitauli tau faʻafitauli faʻapitoa:

  • faʻatasi ai ma le mumu o le pupuʻu ma le faʻaogaina o le tino i lenei vaega. Ae o le a le fesoasoani e tatau ona tuʻuina atu mo moli mata e mafai ona maua i lenei tusiga,
  • faatasi ai ma le afaina i le sclera ma le potu pito i luma,
  • ma le myopia, faʻagasolo ma faʻafitauli,
  • ina ia puipuia le kiona pe a fai ni tioata faʻafesoʻotaʻi. Ae o faʻafitauli o faʻamaʻi o le mata o le mata i totonu o se tagata, ma pe oa fualaau e mafai ona taulimaina ai sea faafitauli, o loʻo faʻaalia iinei.

E faʻaaogaina foʻi le meafaigaluega mo le faapipiiina o tioata. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e masani ona faʻaaogaina mo le faʻamaloloina vave o le tino o le tino pe a mavae le manua o le faiʻai.

Le faʻaaoga

O le drops Emoxy-Optic o loʻo faʻaaogaina e pei ona taua i lalo: ua totoina i totonu o pusa o le conjunctival o mata 2-3 taimi i le aso. A maeʻa le faʻamalosi, e tatau ona mimilo lemu mo sina taimi, o lea e alu saogalemu atu ai le malulu i le mea e taunuu ai.

O le togafitiga atonu e eseese e fuafua i le siama ma le mamafa o le maʻi: mai le lua i le tolu aso i le masina. Afai o le mataupu e sili ona taua, e mafai e le fomaʻi ona faʻalautele le togafitiga e ono masina. Ae ui i lea, ia maitauina i totonu o le tausaga e mafai ona e faʻaaluina ni vasega e 2-3 o togafitiga i lenei fualaau faasaina, ae le sili atu.

I luga o le vitio - pe faʻapefea ona faʻaaoga i lālā:

Fautuaga mo le faaaogaina

Aua nei faʻafefiloi le vailaʻau faʻatasi ma isi fualaau. Ma afai, e ui i lea, e iai se manaʻoga mo le faʻaaogaina o vailaʻau eseese, i le va o le faʻamalosia o le Emoxy-Optic ma isi vailaʻau e te manaʻomia e tu ai se malologa o le itiiti ifo i le 20 minute. Tuu le Emoxy Optic i lenei tulaga mo le taimi mulimuli.

O le fualaau faasaina ua solia i tamaiti ei lalo o le 18 tausaga. E le gata i lea, i le taimi o le maitaga ma le lactation e le mafai foi ona faʻaaogaina.

O le faʻamaoniaina o le fualaau faʻasaina e le faʻapogai ai se faʻaitiitia o le visiva poʻo le faʻasoa, o lea o lona faʻaaogaina e le afaina ai le avetaavale o taavale, le puleaina o auala faigata.

Mo le teuina, afai e le faʻamavaeina le faʻamaoni o le afifi, e mafai ona e teuina le vailaʻau mo le 2 tausaga i le vevela o le potu. Ae ui i lea, e tatau ona aloese mai le fagu i se nofoaga lanu, e sili atu le tuʻuina i totonu o le kapoti. O mea o loʻo i totonu o le fagu tatala e faʻaaogaina ile masina e tasi talu ona tatala.

Tali leaga

O le faʻaaogaina o mataʻu o Emoxy-Optic i nisi taimi e aʻafia ai nisi aʻafiaga, o:

  • mumu o mata. Ae o le a le ituaiga suauu e faʻaaogaina o loʻo faʻaalia iinei,
  • mu
  • ita i le lotoifale
  • sasaa Ae o le a le mea e faʻaaogaina i le mata mai le vevela ma le mumu e masani ona faʻaaogaina, o faʻamatalaga o le a fesoasoani ia malamalama i le sootaga.

E masani ona le mafai ona maua le hyperemia. Manatua o aʻafiaga uma o lisi o loʻo tutupu i le taimi o le faʻapipiʻi tuusao poʻo le vave lava pe a maeʻa.I le avea ai o se tulafono, o le faʻavauvau e tumau i se taimi pupuu, ma vave ona pasi latou lava.

I le tulaga o se tulaga maualuga, o le mea o loʻo tupu i luga o le a faʻaalia.

Contraindications

O fualaau faasaina e iai le tele o faʻatagaga mo le faʻaaogaina - o le a matou faamasaniina i matou ma i latou i auiliiliga.

Muamua lava, o otaota o le Emoxy-Optic e faʻasaina mo le faʻaaogaina e fafine maʻitaga, faʻapea foi i le taimi o le susu. Mo tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga, e faasaina foi le vailaʻau faasaina.

O le faʻamaonia o le lagona o le tagata lava ia i vaega o lo oi ai i vailaʻau.

Tau ma mea tutusa

Manatua o le meafaigaluega i le ophthalmology o se tasi lea o taugofie. E mafai ona e maua le vailaʻau i le fale talavai ma mo rubles e 42, ae mafai 100. E faʻalagolago lava i le tau o le tau o se fesoʻotaiga faʻapitoa o vailaau mo togafitiga, faʻapea foʻi ma le mamao o le itulagi. O le tau maualalo o le fualaau faasaina o se mea taua i le taimi nei. Manatua o le tasi fagu o le Emoxy-Optic ua lava lea e faia i le 2-3-vaiaso o le togafitiga.

Mo fualaau tutusa, o laulaua nei e mafai ona iloagofie:

  • Quinax. E le gata i lea, o nei lamala e faʻaaogaina mo faʻataʻitaʻiga.
  • Khrustalin. Ae faʻafefea ma pe o le a le tulaga e aoga ai le faʻaaoga o mata o Cationorm, e aoga le mulimuli i le fesoʻotaʻiga.

Taufon
Emoxibel O le a aoga foi le iloa pe faapefea ona faʻaogaina le Azidrop Eye Drops.

Emoxibel
Vita-Yodurol. O loʻo i ai foi mataua mo mata mai faʻatasi ma se vailaʻau faʻamaʻi.

Vita Yodurol

I le avea ai o se tulafono, e tatau ona iai ni faʻataʻitaʻiga pe a fai ua faʻaalia e le tino le onosaʻi i vaega o le vailaʻau. O se sui e tatau ona filifilia e se fomaʻi e mafaufau i mea uma e uiga i le faʻamaʻi, suʻega o suʻega, ma suʻesuʻega.

Taua: e mafai ona e faʻatau na o le fualaau faasaina i le fale talavai, ma e na o togafitiga. Afai e te manaʻo e faʻatau se oloa faʻatasi ma se faʻamaoniga, asiasi i se fale talavai ma se faʻataʻitaʻiga faʻafomai.

I le lautele, o iloiloga e uiga i lenei meafaigaluega ile Initaneti e lelei. O le toatele oe na taumafai e togafitia togafitiga ma le fualaau faasaina e matauina lona aoga tele ma ni manua laiti, faatasi ai ma le aveeseina o vaa e afaina (ae o le a le mea e fai pe afai e tafe toto toto i mata o le a fesoasoani e malamalama i faamatalaga i luga o le sootaga), mumu. O tagata latou te galulue faatasi ma le mata o le mata, ia maitauina o pa'ū o Emoxy-Optic e faʻalelei ai le uiga o le vaivai o mata. O le vailaau faasaina sa lelei foi ona iloiloina e tagata gasegase i le myopia: iinei, o iloiloga e faailoa ai se vaega o le toe faaleleia o le vaai masani e mafua mai i le faaaogaina o mataʻu.

Mai le le lelei, ei ai iloiloga e uiga i le susunuina o le tino i le taimi lava e ulufale atu ai le vailaʻau i le membrane mucous o le mata. Ae ui i lea, oi latou uma na tusia na iloiloga e ioeina lena mea

O lenei uiga e vave ona alu, ma e aunoa ma se fesoasoani mai fafo. E iai foʻi iloiloga e faʻamaonia ai e le mafai e le vailaʻau ona fesoasoani i faʻamaʻi faʻamaʻi: e pei o le myopia ogaoga poʻo le faʻasalalau, ma e naʻo faafitauli laiti.

Ma le isi, ia faamasani ma ni nai iloiloga saʻo.

  • Tatyana, 38 tausaga: "O aʻu o se tausitusi, o le mea lea e fesoʻotaʻi ai le galuega ma le mata o le mata. O loʻo ou nofo i luga o se komepiuta i le aso atoa, faʻavasegaina ni numera laʻitiiti i pepa - o oʻu mata e matua vaivai lava i le afiafi. Na fautuaina aʻu e le fomaʻi i lalo o le Emoxy Optic e faʻaitiitia le vaivai. Na amata ona ia talosaga - i ni nai aso mulimuli ane, na ia lagona ai le fesoasoani tele, ma i le faaiuga o le vasega, na amata ona taofi ona mata i le aso faigaluega atoa, ae le o le vaivai. Ou te fautuaina atu le pa'ū. "
  • Svetlana, 46 tausaga: "Na faatonuina aʻu e le fomaʻi Emoxy-Optic i se fomaʻi ina ua uma ona faitio i se lagona o le ita pe a fai ni tioata faafesootai. O le meafaigaluega e faʻavaivaia ai le faʻavauvau, ma vave lava. Ua ou fiafia, i le taimi nei mo faamoemoega puipuia o le a ou togiina lenei vailaau i vasega masani. O le a ou matauina foi le tau lelei o lenei fualaau faasaina pe a faatusatusa i mea tutusa - o se taimi, io tatou taimi, e taua foi ".

O le mea lea, matou te feiloai i se vailaau faʻamaʻi ao matala mata o Emoxy-Optic.E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le aʻafiaga o mataʻu e aoga, saogalemu, ma lautele. Faafetai i lenei meafaigaluega, e mafai ona vave faʻafouina le faʻaaliga ma sili atu le lelei, o le mea lea, faʻatasi ai ma le talavai faafomai talafeagai, ia mautinoa ia faʻatau mai lenei fualaau.

E le masani ona le amanaʻia le leaga ma le faʻaleagaina o mata. O le tele o faʻamaʻi e maua mai i le tiga, o vailaʻau e iloagofie. Ina ia faatelevaveina le faagasologa o le faamalologa ma toe faʻaleleia foliga vaaia lelei i le mea faitino, e fesoasoani se vailaʻau e pei o le Emoxy Optic (mata mata). Faatonuga, iloiloga o tagata faatau ma fomai, faapea foi ma faailoga mo le faaaogaina o fualaau o le a tuuina atu i lenei tusiga.

Faamatalaga o le fualaau faasaina: tuufaatasiga ma le ituaiga o faʻamalolo

O le vailaʻau faʻatau e faʻatau atu i totonu o le 5 ml ipu fagu ma 10 ml fagu palasiti ua faʻapalaina ma se pusa faʻapipiʻi faapitoa. O se vai e le lanu. O le elemene autu autu o le methylethylpyridinol hydrochloride (emoxypine). E le gata i lea, o le tuufaatasiga o le oloa o loʻo aofia ai vailaʻau faʻamalosi: potassium phosphate, sulfite anhydrous, methyl cellulose, sodium benzoate ma le vai mo le tuiina.

O le faʻatinoga o loʻo faʻaalia ai mata mataʻutia o le "Emoxy-Optic" o se sauniuniga faʻapitoa lea ei ai sona aafiaga faʻafesoʻotaʻi i luga o le fausaga o le ata vaaia. O ona vaega ole mea e aʻafia ai e faʻalavelave i le faʻamalosia o elemene elemene. E le gata i lea, o la latou gaioiga e taulai i le:

  • faaleleia atili o le setete o toto toto (faʻamaonia le taumafa paleni ma faiga faʻasolosolo i totonu o masini),
  • poloka le gaioiga o faʻasalalauga saoloto,
  • puipuiga o retina mai le malamalama susulu,
  • faʻavavevave o le toe faʻaaogaina o otaota o le tino,
  • toe faʻafouina o siama siaki pe a uma le taotoga.

O le fualaau faasaina e vave ona ulu atu i totonu o masini, lea e faasolosolo malie ona faʻaleleia, ona faʻasolosolo lea.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Talu ai ona o le maualuga o le togafitiga, o le mata e faʻafefe ai le "Emoxy-Optic" o loʻo fautua mai ai le faʻaaoga mo patho nei:

  • keratitis
  • faigata tele myopia
  • mumu ma mumū o le pene o eseese o mea,
  • otaota i totonu o le vailaʻau poʻo le potu pito i luma o le mata,
  • faʻaaoga umi o tioata faʻafesoʻotaʻi.

Ae peitai, o le faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o fualaau o le cataract. O se tulaga faʻaleagaina lea e faʻavaivaia ai le manino o le tioata. O loʻo faʻaalia i se faʻalavelave faʻapitoa tau atinaʻe, lea o le Eye Drops e sili ona aoga i le taulimaina o le Emoxy Optic.

Faatonuga mo le faaaogaina

Analogues o fualaau faasaina, e pei o le vaifofo muamua, e tatau ona faaaoga e tusa ai ma faatonuga. O le vailaʻau ua fuafuaina mo le faʻaaogaina i se tagata matua o le tagatanuu. O lona faʻaaogaina i fomaʻi pepe e matua faʻasaina. Mo le mauaina o se faʻamalositino faʻamalosi, o le fualaau faasaina e toto faatolu i le aso i le pusa o le conjunctival. A maeʻa lenei mea, e tatau ona moli ina ia tufatufaina atu vailaʻau i luga o mata. Afai e te le amanaiaina ia fautuaga, o le a le mafai ona iai ni faailoga. E masani lava ona latou o ese atu. E le manaʻomia le fesoasoani a vailaau faʻasaga lona tolu poʻo fomaʻi. O le taimi sili ona lelei o le faʻaaogaina o mataʻu mai le tolu aso i le masina. Afai e manaʻomia, togafitiga e oʻo i le ono masina.

Faʻaiʻuga

O a aʻafiaga e mafai ona maua pe a faʻaaogaina se vailaau e pei o le Emoxy Optic (mata mata)? O loʻo taʻu mai i le faʻatonuga o loʻo togafitia lelei le vailaʻau e gasegase. Ae ui i lea, o le tulai mai o ni uiga le lelei e le o aofia ai. Afai ei ai se lagona o le vevela ma le mu i mata, e tatau ona e taofia le togafitiga mo sina taimi. O faʻamaoniga faʻapitoa e mafai ona fai pe a uma ona faʻaaogaina le vailaau faʻasaina, ma e fesoʻotaʻi ma se togafitiga le saʻo filifilia. Afai e faʻaauau le faʻaletonu pe a faʻaititia le metotia, e tatau ona sui le vailaau i se vailaau analog. O le isi itu o le itu e masani ai o le lanu mumu.O lenei maʻi e faʻamautinoa lava ia ma e le manaʻomia le fesoasoani a tagata tomai faapitoa.

Contraindications ma fautuaga fesoasoani

O faatonuga mo le faʻaaogaina mata matala ile "Emoxy-Optic" e le fautuaina mo le hypersensitivity i vaega, faʻapea foi ma tagata ei lalo o le 18 tausaga. I le taimi o le maʻitaga, e tatau ona faʻaaogaina le fualaau faʻatoaina e pei ona faatonuina e le fomaʻi. Afai e mafai, e sili atu le musu pe sui i se analog.

Afai o isi vailaʻau e faʻamaopoopoina faʻatasi ma Emoxy-Optic, e fautuaina e le aʻoga le faʻaaogaina o mata matala mulimuli. E fautuaina e faʻatali mo ni nai minute pe a uma ona tuʻuina atu soʻo faʻamalosi muamua. O mata o mata e matua faasaina le fefiloi ma isi vailaau.

E lua tausaga le ola o le tamaoaiga. O le vevela ua fautuaina e le kamupanī e oʻo i le 25 tikeri. O le le mautonu o tulaga o le teuina e aʻafia ai aʻafiaga o togafitiga o fualaau faasaina. O le vaifofo pe a uma ona tatala le fagu e tatau ona faʻaaoga i le tasi masina.

O mata o mata e faʻafefe

O a upu tutusa mo Emoxy-Optic? E faʻamalosolo mata ile faʻaaogaina fautuaga e suia i le analog pe afai e le talia lelei e le tino le uluai vailaʻau. E iai a latou masini tutusa, ae o se mea e ese ai. Faʻatasi ai ma faʻamatalaga iloga o fualaau faasaina e mafai ona faailoaina:

O le uiga o le Analogue e tatau ona filifilia e le fomaʻi, ia amanaʻia le tulaga o le maʻi ma lona faʻamaʻi. O le faia o oe lava ia e le fautuaina.

Faʻamatalaga i tagata faʻatau ma fomaʻi

O le a le tala a fomaʻi e uiga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina e pei o le Emoxy Optic (mata mata)? O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi i le tele o tulaga e iai la latou lanu lelei. O lenei meafaigaluega ua faatonuina mo tagata matutua ma tagata matutua. I le tulaga muamua, o mata o mata e masani ona faʻaaoga pe a uma le taotoga. Mo tagata talavou, e fautuaina le vailaau pe'ā fai ni tioata pe faigaluega mo se taimi umi i le komepiuta. O vaega e aofia ai le fualaau faasaina e seasea afaina ai le gaioiga.

O maʻi e matauina e faʻavaivaia le fesoasoani i se taimi puupuu e aveeseina ai le mumu i mata, faʻamalolo le vevela ma le ita. O se aoga taua o le fualaau faasaina o lona tau maualalo. O le tau o le fagu e mafai ona ese mai le 20 i le 30 rubles. E tasi le vial e masani lava mo le 2-3 vaiaso togafitiga. O manatu le lelei e masani ona fesoʻotai ma le le toʻa i mata pe a uma le faʻamaina. Ae peitai, o le le mautonu e pasi i ni nai minute. Suʻeina o le vailaʻau faʻatasi ma se mea faʻapitoa poʻo le fesoasoani a isi vaega ole fomaʻi e manaʻomia ile tulaga faʻapitoa.

E le gata i lea, tatou te maitauina e aunoa ma fautuaga a se fomaʻi, matala mata "Emoxy-Optic" e le tatau ona faʻaaogaina. O le faʻatonuga mo le vailaau faʻamalosi e faʻamatala auiliiliina ai i lalo o nei faʻamaʻi ma faʻalavelave o le mea faitino o le vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina. E le gata i lea, o loʻo aofia ai faʻamatalaga e uiga i aʻafiaga i itu. O le mea lea, ao lei amataina se togafitiga, e taua le suesue i le faʻamatalaga ina ia le afaina ai lou lava soifua maloloina.

Faamatalaga talafeagai i 16.11.2015

  • Igoa Latina: Emoxi-optic
  • ATX Code: S01XA
  • Mea aoga: Methylethylpyridinol (Methylethylpiridinol)
  • Foafoa: SYNTHESIS (Lusia)

1 ml o mata mata le maua 10 mg methylethylpyridinol hydrochloride(emoxypine).

Isi mea faaopoopo: methyl cellulose, sodium benzoate, sodium sulfite anhydrous, 12-masima sodium phosphate, non-sodium phosphate, unsaturated potassium phosphate.

Faiga faʻapolopolo

Mataʻu mata Emoxy optician - laʻititi lanu pe le lanu, sina faʻafitauli paʻu. E maua i le 5/10 ml fagu paʻu ua faʻapalapalaina i se pusa faapitoa i le tulaga o se paso. I totonu o se atigipusa o le tasi fagu faʻatasi ma se vaifofo ma faatonuga.

Faʻataʻitaʻiga

Antioxidants. O le faʻatinoga o le faʻatinoga e faʻavae i luga o le faʻasaina o le peroxidation lipid i totonu o siama.O le vailaʻau faʻatele e iai aʻafiaga nei:

  • faʻatauvaʻa,
  • angioprotective,
  • antihypoxic.

O le vailaʻau e mafai ona faʻaitiitia ai le gafatia o capillaries, faʻapea foi ma le faʻamalosia o le vascular wall, lea e mafua ona o le faʻavevesi o aafiaga o le Emoxy optics.

Faʻaleagaina le lelei ausia e ala i le faʻaitiitia o le faʻaopoopoga peleti pepa ma le faʻaitiitia o le viscosity toto.

Faʻaleagaina faʻaleaga saunia e ala i le taofia o le faagasologa o le gaosiga saolotoga saoloto. O le uiga o le fualaau malosi o le toto. O le gaioiga malosi e mafai ona faʻafeteina le tetee atu o sela ma masini i hypoxia - le lava o le okesene, e mafua mai i le antihypoxic effect.

Aua emoxipin - o le vaega malosi o mata o mata e foliga mai toe faʻaaogaina, lea e faʻaalia ai lava ia i le foliga o le puipuia o fusi o le mata ma le retina mai le malosi, faʻaleagaina o aʻafiaga o le maualuga o le malamalama. I le taimi o le faʻasologa, o le meaola malosi e faʻaolaina faiga faʻafaʻatau i le leo, faʻateleina le faagasologa o le faʻamalologa. O le vailaau faʻamalositino e faʻaleleia ai le vaai o le tino, faʻaitiitia le faʻamalosia o le toto ma faʻaosofia ai le resorption. vailaʻau faʻapitoa.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Emoxipin mafai ona vave ulufale atu i totonu o masini ma okeni, lea e faigofie ona teuina ma faʻaalia metabolism. Ole maualuga o le mea galue i mata e maualuga atu nai lo le toto.

O se metotia falesuesue e maua ai 5 gasegase gaioiolosi o loʻo faʻasosolo ma faʻatau faʻatau oloa o le liua o le mea galue malosi. O le faʻaaogaina o metabolites e auala mai i le tino. I le faʻalavelave faʻafomaʻi ua iloa ai 2-ethyl-6-methyl-3-hydroxypyridine-phosphate i ni taua taua.

Faʻaaliga, le faʻaaogaina o le Emoxy optics

  • faʻafitauli o myopia (togafitiga muamua)
  • mumu ma le faʻaogaina o gaioiga i le pene (puipuiga, togafitiga),
  • otaota i le potu pito i luma o le mata (o se vaega o togafitiga masani)
  • Puipuiga o le tino faʻatasi ai ma le faʻaogaina o mata tioata faifai pea
  • afaina o le lau i tagata matutua matutua (puipuiga, togafitiga).

Contraindications

  • tosoina o le tagata lava ia,
  • taimi o faʻasologa,
  • Tausaga o le matua - seia oʻo i le aso fanau 18,
  • susu.

Faʻaiʻuga

Faʻamaumauga o tali i le lotoifale e mafai:

  • mūmū, faʻasologa o le hypremia (faʻaauau le taimi e tali ai),
  • sasaa ma le susunuina
  • tali tali.

Faʻasalaga

E leʻi i ai ni tulaga o le sologa lelei.

Tulaga o le teuina

E tatau ona teuina le fualaau faasaina i se nofoaga pogisa mai tamaiti. Ole maualuga o le vevela faatagaina e oʻo ile 25 tikeri. A uma ona tatala le fagu, e mafai ona faʻaaoga faʻapitoa mo le masina.

O analogues o fualaau faasaina, o mea nei e mafai ona iloga:

  • Emoxibel Faʻapitoa i le faiga o se fofo mo pulega faʻapitoa. O le mea autu e gaosi ai le eletipin. E naʻo le tagata gasegase e faʻafoeina e se fomaʻi agavaa. O le vailaau faʻasaina e faʻateleina ai le resorption of hemorrhages intraocular, puipuia le retina ma isi mea o le mata.
  • Emoxipin E maua i le foliga o le mata matala ma le tui. O le mea autu e gaosi ai le eletipin. Ua faatonuina mo le togafitiga ma le puipuia o faiga le lelei ma le afaina i mata.
  • Vixipin. Mata o mata, lea e gaosia i totonu o se pusa 10ml ma i totonu o masini totogo. O le antioxidant i le tuufaatasiga o le fualaau faasaina e aoga mo le togafitiga ma le puipuia o lino e mafua mai i le inflammatory, mechanical or vascular pathologies.

O le tau o se Emoxy optician o le averesi e 91 rubles. O tau e amata mai le 28 i le 155.5 ru.

Ophthalmic drops emoxy optician maua meatotino faʻafouina ma maua ai se puipuiga mai aafiaga leaga mai fafo, ma faʻagasolo foi le faagasologa o le toe faaleleia.

Fualaau lautele na faʻaaoga i le togafitiga o mea eseese mata o le tino, ma e faʻaaoga foi e avea ma se faʻaopoopoga faʻasolosolo i le togafitiga o manua o le gasegase.

Faamatalaga lautele

Fualaau e iai foi se antioxidant ma e faʻaumatiaona o lea, ao faagasolo lana talosaga, o le microcirculation i le vascular system of eyes ma le faamalosia o puipui o toto toto ma capillaries ua faaleleia.

Faʻataʻitaʻiga

Faamoemoe autu o lona uiga - faʻamalosia o mea faʻafouina o le vaʻaiga o le mata ma le faʻamalosia o meaae, e faaopoopo atu i lenei mea, o se auala ei ai isi aʻafiagae aofia ai

  • faʻaitiitia le viscosity o le toto
  • faaitiitia le lamatiaga o le afaina o le tino,
  • puipuia mata mai aafiaga le lelei mai fafo,
  • e puipuia ai le atinaʻeina o auala faʻasolosolo i totonu o masini o totoga o faʻaaliga.

Laʻau e le gata ina faʻamalosi puipui o mata, ae faʻaitiitia ai foi lo latou mafai.

E le gata i lea, emoxy optician e puipuia ai le atinaʻe o le thrombosis, faʻaitiʻitia le faʻalauteleina o le platelets i totonu o le toto.

Faatonuga mo le faaaogaina

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaoga, o le togafitiga e faʻalagolago i le faʻamaʻi mai aso e tolu i le masina.

O le togafitiga e mafai ona faʻalauteleina i le ono masina i le faitalia a le fomaʻi aoga ma faʻalagolago i uiga o le maʻi.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O lenei ituaiga o mataʻu faailoa mai mo maʻi ma faʻafitauli faʻafitauli:

  • faʻamaʻi e oʻo atu ai i faʻafitauli pipisi i totonu o le faiʻai, e mafua ai ona faʻaleagaina le vaai,
  • tioata tioata,
  • faiga faʻaleagaina lea e atiae ma le alualu i luma o le myopia,
  • afaina
  • mata e mumu, e tusa lava po o le a le amataga.

I se auala mo le puipuia, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau e puipui ai le kiona mai aʻafiaga mai fafo.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O faʻatulagaina o emoxy optics i ia tulaga e faia i le luasefulu minute talu ona faʻamalosia isi matū.

Faʻapitoa o le faʻaogaina i tamaiti ma aʻo maitaga

Fualaau e le o faʻamatalaina i le vaitau o le tauaveina ma le fafagaina o le tamaititi, talu ai e le mafai ona faʻaalia le aʻafiaga o aʻafiaga faʻaleagaina e mafai ona i ai se aafiaga leaga i le tamaititi poo le pepe.

O lona uiga foi solia i tamaiti ma e faʻaaoga i le togafitiga o faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi mai le 18 tausaga.

Aafiaga ma faʻaleagaina

I le mataupu mulimuli, ma faatasi ai ma se tulaga iloga tele, aʻafiaga e ono aʻafia ai i foliga o mea e afaina ai (o le mumu o le membrane conjunctival, tiga ma le susunuina o lagona i mata).

Faʻavae ma foliga o le faʻasaʻoloto mai falemaʻi

Fualaau e aofia ai ia vaega:

  • methylethyllpyridinol hydrochloride e avea o le mea autu o loʻo galue malosi,
  • benzoate, sulfite ma le sodium phosphate,
  • methyl cellulose
  • vai mama
  • sodium phosphate.

Fualaau moli e aunoa ma se lanu ma faʻatau atu i totonu o le 5 milliliters containers faatasi ai ma se fualaau toto.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

A maeʻa le faʻaaoga muamua, o le soifuaga ola o vailaʻau e tasi le masina.

Faleoloa pa'ū faatagaina i le vevela o le potu i totonu o se nofoaga puipuia mai le la susulu.

E mafai ona suia le mea faigaluega se tasi o ituaiga o mataua nei, o loʻo i ai mea tutusa:

  1. Systeyn ultra.
    O mata o le Keratoprotective e faʻafefe ai mata mai i aʻafiaga o aʻafiaga mai fafo.
    O le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia uma mo faʻamaʻi mata eseese e avea o se sui sooupu faʻapitoa, ma le faʻaitiitia o faailoga o le maʻi o le mata ma le gaioiga, faʻaalia i le afi, tiga ma le mumu o le membrane conjunctival.
  2. Systeyn paleni.
    O se ituaiga e sili atu le faigofie o le systein ultra drops, lea e fesoasoani i le vave faʻaleleia ma le faʻaleleia lelei o le pene ma le conjunctiva.
    O fualaau faasaina e masani ona faʻafouina ma faʻamalosi le ata puipui puipuia, puipuia ai aʻafiaga leaga mai fafo.
  3. Hilo Dresser.
    O faʻaleleia o le ophthalmic e faʻavae i luga o le hyaluronic acid, lea e fesoasoani i le fausiaina o se ata tilotilo puipui.
    O sea laulau e le mafai ona tafiesea ma e le fufuluina e le loimata, ae ua alu ese mai i le taimi e ala i loimata loimata.
  4. Chilozar pusa o sitaili.
    O le vailaau faʻasaina e aofia ai foʻi le hyaluronic acid ma fesoasoani e toe faʻafoʻi ai le loimata o le loimata, aʻo faʻaumatia faailoga o le ita ma le vaivai o gaioiga o le faʻaaliga.
    E masani ona tofia i tagata faʻaoga komepiuta galue ma tagata e faʻaaoga mata tioata, lea e ono mafua ai le ita.
    O se vaega faaopoopo o le vailaʻau o le dexapanthenol, lea e fesoasoani i le faʻafouina o mea ua faaleagaina.
    E mafai ona faʻaaogaina le meafaigaluega mo togafitiga ma togafitiga o manua o le mata, o loʻo faʻatulagaina foi i le taimi o le toe faʻaleleia ina ia faʻaitiitia ai i taimi o taotoga.

O le tau o le tasi fagu o le vailaau faasaina e eseese i totonu 26-48 mapu. O le tau o vailaau i falemaʻi e 35 ru.

"Ia te au o matū o le emoxy optician na faatonuina i le togafitia o aʻafiaga i le mata pe a uma le manua.

Na ou maofa ona o le maualalo o tau e masani ona i ai, ma le isi, o aʻu e leʻi mafaufauina le maualuga o le faatinoga mai ia i latou, ae o ia.

I le taimi o lenei togafiti, ua ou i totonu o nai aso na pasia mata mata ma le le fiafia na mou atu, ma ina ua mavae sina taimi, o le suauu toto na faia i le taimi o le faaleagaina ua uma ona foia. "

Valentin Ukhtomsky, Yekaterinburg.

"I le tausaga talu ai i le galuega sa ou maua se mu o le tino, ma e ui lava i le mea moni o le manua e le malosi tele ma e leai se faʻafitauli ogaoga faafomai, fomai e faatelevave le toe faaleleia ua faatonuina se mataua o le emoxy optician.

A maeʻa nai uluai faʻavae, ona alu loa lea o le mu ma le tiga i matama i le faaiuga o le aso e sefulu aso o togafitiga, na mou ese atu faailoga o le mu, e ui lava na toe faaleleia atoa le vaaiga i totonu o le isi lua masina. "

Maxim Velyashev, Nalchik.

Vitio aoga

O lenei vitio o loʻo maua ai faʻamatalaga e uiga i uiga ma togafitiga o faʻamaʻi mata:

Fualaau ole Emoxy Optician o faʻamatalaga mai talu mai faʻaaogaina mo na o ni faʻamatalaga faapitoa, ma le faʻamalositino e faʻaaoga ai lenei fualaau faasaina e mafai ona taʻitaʻia ai taunuuga le mafaamatalaina.

I le tele o tulaga, o le fualaau faasaina e gafatia lelei e tagata gasegase. ma e seasea lava ona suia i analogues ona o le faʻaalia o aʻafiaga o itu.

  • Faʻailoga AKOMP, Rusia
  • Aso faaiu: seia oʻo i le 01.11.2019

Emoxy optician instructions mo le faʻaaogaina

Faʻatauina o lenei oloa

Faiga faʻapolopolo

Emoxy Optician. Mata o mata

    1 ml mata mata aofia ai:
    gaioiga galue: methylethylpyridinol hydrochloride 10 mg,
    tagata faʻatau: sodium sulfite (sodium sulfite anhydrous), sodium benzoate, potassium dihydrogen phosphate (potassium phosphate monosubstituted), sodium hydrogen phosphate dodecahydrate (sodium phosphate disubstituted 12-vai), methyl cellulose, vai mo le tui.

I se fagu o le 5 ml mataʻu. I le pusa 1 le fagu.

Faʻataʻitaʻiga

Vailaʻau faʻasaina e puipuia ai le lipid peroxidation o siama faʻamau. E i ai le faʻavavega, gaioiga ma le antihypoxic activity.

Faʻasaʻitia le faʻaogaina o le capillary ma faʻamalosia ai le puipui vascular (aafiaga angioprotective). Faaitiitia le viscosity o le toto ma le faaputuga plateti (aafiaga o le antiplatelet). E aʻafia ai le faʻavaeina o faʻamalolo e leai se totogi (aʻafiaga o aʻafiaga). E i ai lona malosi e puipuia ai. Faʻateleina le teteʻeina o le tino i le faʻaitiitia o le okesene (aafiaga antihypoxic).

O loʻo i ai ni mea faʻapitoa, e puipuia ai le retina ma isi vavae o mata mai le faʻaleagaina o aʻafiaga o le maualuga o le malamalama.Faʻaauau le resorption o hemorrhages o le tino, faʻaitiitia le faʻamalosia o le toto, faʻaleleia le mata o le tino. Faʻatupulaia auala e toe faʻafoʻi ai i le pene (e aofia ai i le amataga o le faʻapipiʻi ma le faʻamaʻi).

E vave ona ulu atu i totonu o totoga ma fusivaʻi, i mea e teu ai ma tuu ai le metabolise. I totonu o vavae o mata, o le maualuga e sili atu nai lo le toto.

E lima metabolites na maua, o loʻo faʻatusalia e oloa faʻafefiloi ma faʻasoa faʻatasi. O le gasegase e faʻamalosi e gaʻo. O le taua o le 2-ethyl-6-methyl-3-hydroxypyridine-phosphate e maua i le ate.

Emoxy optician, faʻamatalaga mo le faʻaaogaina

  • Toto i le potu pito i luma o mata (togafitiga).
  • Faʻafesoʻotaʻi i luga o tagata matutua (togafitiga ma puipuiga).
  • Faʻamafanafana ma mumu o le pene (togafitiga ma le puipuiga).
  • Faʻaiʻuga o le myopia (togafitiga).
  • Puipuiga o le tino (pe'ā fai ni tioata faʻafesoʻotaʻi).

Contraindications

  • O le gasegase ile vaega ole vailaʻau.
  • Toto
  • Lactation (fafagaina).
  • Tamaiti ma talavou i lalo o le 18 tausaga.

Tosiga ma le pulega

O le fualaau faasaina Emoxy Optician ua faatonuina mo tagata matutua. Faʻatūina i totonu o le taʻaloga o le conjunctival 1-2 e pa'ū 2-3 taimi i le aso.

O le togafitiga e 3-30 aso. Afai e manaʻomia ma faʻafeiloaʻi lelei, o le togafitiga e mafai ona faʻaauau pea i le 6 masina ma e mafai ona toe faalua 2-3 taimi i le tausaga.

Tina ma le lactation

O le vailaʻau faʻasaina i le maitaga ma le lactation (susu).

Faʻaiʻuga

Faʻaalia i le lotoifale

O le susunuina o le lagona, o le tigaina, o le vavalalata puupuu o le hyperemia.

E le taumate, tali atu i le lotoifale.

Faatonuga faapitoa

Afai e tatau ai, o le faʻaaogaina o isi mata e faʻafefe ai, o le fualaau oona e totoina mulimuli, pe a uma le faʻaaogā atoatoa o lago muamua (le itiiti ifo ma le 10-15 minute).

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Ole fualaau oona Emoxy-optician e le tatau ona fefiloi ma isi fualaau.

E i ai le tele o mata mata mata i le falemaʻi i aso nei - o vailaau faʻasaina ma mea faʻafouina, faʻapea foʻi ma i latou e mafai ona puipuia mata mai le matua, e sili ona lauiloa. O lenei fualaau faasaina o lauulu o Emoxy-Optic - i le tusiga o le a tatou iloiloina auiliiliga o lenei vailaau faasaina.

O le a matou iloa po o fea faʻamaʻi e faʻaaogaina ai vailaʻau, pe faʻapefea ona faʻaaoga tatau, ia masani ma iloiloga oi latou ua uma ona faʻataʻitaʻiina le aoga o Emoxy-Optic i luga o matou lava aafiaga.

Faamatalaga ma taga

Laʻau mo mata Emoxy-Optic ua i ai se faʻamatalaga faʻaleleia ma faʻaleagaina. E faʻaaogaina i togafitiga faʻafomaʻi; i le taimi nei o loʻo avea i latou ma tasi o fualaau sili ona lauiloa i lenei falemaʻi.

Mata matala emoxy optician

Emoxy Optic e mafai ona:

  • faaitiitia le viscosity toto
  • faʻateleina le faʻamalosia o le capillary,
  • faʻaauau le gaosiga o le platelets,
  • aveese le hypoxia (matelaina o le okesene) o masini mata.

Laʻau fai se galuega sili e puipuia ai le afaina i mata, e mafai ona puipuia ia totoga o le faʻaaliga mai le faʻaalia i le malamalama tele. E mafai foʻi e le meafaigaluega ona faʻamalosi puipui puipui, faʻateleina le toe faʻaleleia ma le faʻamālōlōina o le tino o le tino pe a uma galuega taotoga ma manuaga.

O le mea aoga autu o le fualaau faasaina o le methylethylpyridinol, e masani ona faʻaaoga i le ophthalmology.

E i ai foi vaega o ausilali:

  • methyl cellulose
  • suauu suauu anhydrate,
  • potassium phosphate
  • sodium benzoate
  • vai faamama, ma isi.

O loʻo maua le oloa i totonu o le 5 poʻo le 10ml o fagu palasitika. O fagu uma ua faʻapipiʻiina ma se pusa fesoasoani.

O le fualaau oona Emoxy-Optic e masani lava ona faʻaaogaina mo faafitauli tau faʻafitauli faʻapitoa:

  • faʻatasi ai ma le mumu o le pupuʻu ma le faʻaogaina o le tino i lenei vaega. Ae o le a le fesoasoani e tatau ona tuʻuina atu mo moli mata e mafai ona maua i lenei tusiga,
  • faatasi ai ma le afaina i le sclera ma le potu pito i luma,
  • ma le myopia, faʻagasolo ma faʻafitauli,
  • ina ia puipuia le kiona pe a fai ni tioata faʻafesoʻotaʻi. Ae o faʻafitauli o faʻamaʻi o le mata o le mata i totonu o se tagata, ma pe oa fualaau e mafai ona taulimaina ai sea faafitauli, o loʻo faʻaalia iinei.

E faʻaaogaina foʻi le meafaigaluega mo le faapipiiina o tioata. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e masani ona faʻaaogaina mo le faʻamaloloina vave o le tino o le tino pe a mavae le manua o le faiʻai.

Le faʻaaoga

O le drops Emoxy-Optic o loʻo faʻaaogaina e pei ona taua i lalo: ua totoina i totonu o pusa o le conjunctival o mata 2-3 taimi i le aso. A maeʻa le faʻamalosi, e tatau ona mimilo lemu mo sina taimi, o lea e alu saogalemu atu ai le malulu i le mea e taunuu ai.

O le togafitiga atonu e eseese e fuafua i le siama ma le mamafa o le maʻi: mai le lua i le tolu aso i le masina. Afai o le mataupu e sili ona taua, e mafai e le fomaʻi ona faʻalautele le togafitiga e ono masina. Ae ui i lea, ia maitauina i totonu o le tausaga e mafai ona e faʻaaluina ni vasega e 2-3 o togafitiga i lenei fualaau faasaina, ae le sili atu.

I luga o le vitio - pe faʻapefea ona faʻaaoga i lālā:

Fautuaga mo le faaaogaina

Aua nei faʻafefiloi le vailaʻau faʻatasi ma isi fualaau. Ma afai, e ui i lea, e iai se manaʻoga mo le faʻaaogaina o vailaʻau eseese, i le va o le faʻamalosia o le Emoxy-Optic ma isi vailaʻau e te manaʻomia e tu ai se malologa o le itiiti ifo i le 20 minute. Tuu le Emoxy Optic i lenei tulaga mo le taimi mulimuli.

O le fualaau faasaina ua solia i tamaiti ei lalo o le 18 tausaga. E le gata i lea, i le taimi o le maitaga ma le lactation e le mafai foi ona faʻaaogaina.

O le faʻamaoniaina o le fualaau faʻasaina e le faʻapogai ai se faʻaitiitia o le visiva poʻo le faʻasoa, o lea o lona faʻaaogaina e le afaina ai le avetaavale o taavale, le puleaina o auala faigata.

Mo le teuina, afai e le faʻamavaeina le faʻamaoni o le afifi, e mafai ona e teuina le vailaʻau mo le 2 tausaga i le vevela o le potu. Ae ui i lea, e tatau ona aloese mai le fagu i se nofoaga lanu, e sili atu le tuʻuina i totonu o le kapoti. O mea o loʻo i totonu o le fagu tatala e faʻaaogaina ile masina e tasi talu ona tatala.

Tali leaga

O le faʻaaogaina o mataʻu o Emoxy-Optic i nisi taimi e aʻafia ai nisi aʻafiaga, o:

  • mumu o mata. Ae o le a le ituaiga suauu e faʻaaogaina o loʻo faʻaalia iinei,
  • mu
  • ita i le lotoifale
  • sasaa Ae o le a le mea e faʻaaogaina i le mata mai le vevela ma le mumu e masani ona faʻaaogaina, o faʻamatalaga o le a fesoasoani ia malamalama i le sootaga.

E masani ona le mafai ona maua le hyperemia. Manatua o aʻafiaga uma o lisi o loʻo tutupu i le taimi o le faʻapipiʻi tuusao poʻo le vave lava pe a maeʻa. I le avea ai o se tulafono, o le faʻavauvau e tumau i se taimi pupuu, ma vave ona pasi latou lava.

I le tulaga o se tulaga maualuga, o le mea o loʻo tupu i luga o le a faʻaalia.

Contraindications

O fualaau faasaina e iai le tele o faʻatagaga mo le faʻaaogaina - o le a matou faamasaniina i matou ma i latou i auiliiliga.

Muamua lava, o otaota o le Emoxy-Optic e faʻasaina mo le faʻaaogaina e fafine maʻitaga, faʻapea foi i le taimi o le susu. Mo tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga, e faasaina foi le vailaʻau faasaina.

O le faʻamaonia o le lagona o le tagata lava ia i vaega o lo oi ai i vailaʻau.

Tau ma mea tutusa

Manatua o le meafaigaluega i le ophthalmology o se tasi lea o taugofie. E mafai ona e maua le vailaʻau i le fale talavai ma mo rubles e 42, ae mafai 100. E faʻalagolago lava i le tau o le tau o se fesoʻotaiga faʻapitoa o vailaau mo togafitiga, faʻapea foʻi ma le mamao o le itulagi. O le tau maualalo o le fualaau faasaina o se mea taua i le taimi nei. Manatua o le tasi fagu o le Emoxy-Optic ua lava lea e faia i le 2-3-vaiaso o le togafitiga.

Mo fualaau tutusa, o laulaua nei e mafai ona iloagofie:

  • Quinax. E le gata i lea, o nei lamala e faʻaaogaina mo faʻataʻitaʻiga.
  • Khrustalin. Ae faʻafefea ma pe o le a le tulaga e aoga ai le faʻaaoga o mata o Cationorm, e aoga le mulimuli i le fesoʻotaʻiga.

Taufon
Emoxibel O le a aoga foi le iloa pe faapefea ona faʻaogaina le Azidrop Eye Drops.

Emoxibel
Vita-Yodurol. O loʻo i ai foi mataua mo mata mai faʻatasi ma se vailaʻau faʻamaʻi.

Vita Yodurol

I le avea ai o se tulafono, e tatau ona iai ni faʻataʻitaʻiga pe a fai ua faʻaalia e le tino le onosaʻi i vaega o le vailaʻau. O se sui e tatau ona filifilia e se fomaʻi e mafaufau i mea uma e uiga i le faʻamaʻi, suʻega o suʻega, ma suʻesuʻega.

Taua: e mafai ona e faʻatau na o le fualaau faasaina i le fale talavai, ma e na o togafitiga. Afai e te manaʻo e faʻatau se oloa faʻatasi ma se faʻamaoniga, asiasi i se fale talavai ma se faʻataʻitaʻiga faʻafomai.

I le lautele, o iloiloga e uiga i lenei meafaigaluega ile Initaneti e lelei. O le toatele oe na taumafai e togafitia togafitiga ma le fualaau faasaina e matauina lona aoga tele ma ni manua laiti, faatasi ai ma le aveeseina o vaa e afaina (ae o le a le mea e fai pe afai e tafe toto toto i mata o le a fesoasoani e malamalama i faamatalaga i luga o le sootaga), mumu. O tagata latou te galulue faatasi ma le mata o le mata, ia maitauina o pa'ū o Emoxy-Optic e faʻalelei ai le uiga o le vaivai o mata. O le vailaau faasaina sa lelei foi ona iloiloina e tagata gasegase i le myopia: iinei, o iloiloga e faailoa ai se vaega o le toe faaleleia o le vaai masani e mafua mai i le faaaogaina o mataʻu.

Mai le le lelei, ei ai iloiloga e uiga i le susunuina o le tino i le taimi lava e ulufale atu ai le vailaʻau i le membrane mucous o le mata. Ae ui i lea, oi latou uma na tusia na iloiloga e ioeina lena mea

O lenei uiga e vave ona alu, ma e aunoa ma se fesoasoani mai fafo. E iai foʻi iloiloga e faʻamaonia ai e le mafai e le vailaʻau ona fesoasoani i faʻamaʻi faʻamaʻi: e pei o le myopia ogaoga poʻo le faʻasalalau, ma e naʻo faafitauli laiti.

Ma le isi, ia faamasani ma ni nai iloiloga saʻo.

  • Tatyana, 38 tausaga: "O aʻu o se tausitusi, o le mea lea e fesoʻotaʻi ai le galuega ma le mata o le mata. O loʻo ou nofo i luga o se komepiuta i le aso atoa, faʻavasegaina ni numera laʻitiiti i pepa - o oʻu mata e matua vaivai lava i le afiafi. Na fautuaina aʻu e le fomaʻi i lalo o le Emoxy Optic e faʻaitiitia le vaivai. Na amata ona ia talosaga - i ni nai aso mulimuli ane, na ia lagona ai le fesoasoani tele, ma i le faaiuga o le vasega, na amata ona taofi ona mata i le aso faigaluega atoa, ae le o le vaivai. Ou te fautuaina atu le pa'ū. "
  • Svetlana, 46 tausaga: "Na faatonuina aʻu e le fomaʻi Emoxy-Optic i se fomaʻi ina ua uma ona faitio i se lagona o le ita pe a fai ni tioata faafesootai. O le meafaigaluega e faʻavaivaia ai le faʻavauvau, ma vave lava. Ua ou fiafia, i le taimi nei mo faamoemoega puipuia o le a ou togiina lenei vailaau i vasega masani. O le a ou matauina foi le tau lelei o lenei fualaau faasaina pe a faatusatusa i mea tutusa - o se taimi, io tatou taimi, e taua foi ".

O le mea lea, matou te feiloai i se vailaau faʻamaʻi ao matala mata o Emoxy-Optic. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le aʻafiaga o mataʻu e aoga, saogalemu, ma lautele. Faafetai i lenei meafaigaluega, e mafai ona vave faʻafouina le faʻaaliga ma sili atu le lelei, o le mea lea, faʻatasi ai ma le talavai faafomai talafeagai, ia mautinoa ia faʻatau mai lenei fualaau.

E le masani ona le amanaʻia le leaga ma le faʻaleagaina o mata. O le tele o faʻamaʻi e maua mai i le tiga, o vailaʻau e iloagofie. Ina ia faatelevaveina le faagasologa o le faamalologa ma toe faʻaleleia foliga vaaia lelei i le mea faitino, e fesoasoani se vailaʻau e pei o le Emoxy Optic (mata mata). Faatonuga, iloiloga o tagata faatau ma fomai, faapea foi ma faailoga mo le faaaogaina o fualaau o le a tuuina atu i lenei tusiga.

Faamatalaga o le fualaau faasaina: tuufaatasiga ma le ituaiga o faʻamalolo

O le vailaʻau faʻatau e faʻatau atu i totonu o le 5 ml ipu fagu ma 10 ml fagu palasiti ua faʻapalaina ma se pusa faʻapipiʻi faapitoa. O se vai e le lanu. O le elemene autu autu o le methylethylpyridinol hydrochloride (emoxypine). E le gata i lea, o le tuufaatasiga o le oloa o loʻo aofia ai vailaʻau faʻamalosi: potassium phosphate, sulfite anhydrous, methyl cellulose, sodium benzoate ma le vai mo le tuiina.

O le faʻatinoga o loʻo faʻaalia ai mata mataʻutia o le "Emoxy-Optic" o se sauniuniga faʻapitoa lea ei ai sona aafiaga faʻafesoʻotaʻi i luga o le fausaga o le ata vaaia. O ona vaega ole mea e aʻafia ai e faʻalavelave i le faʻamalosia o elemene elemene.E le gata i lea, o la latou gaioiga e taulai i le:

  • faaleleia atili o le setete o toto toto (faʻamaonia le taumafa paleni ma faiga faʻasolosolo i totonu o masini),
  • poloka le gaioiga o faʻasalalauga saoloto,
  • puipuiga o retina mai le malamalama susulu,
  • faʻavavevave o le toe faʻaaogaina o otaota o le tino,
  • toe faʻafouina o siama siaki pe a uma le taotoga.

O le fualaau faasaina e vave ona ulu atu i totonu o masini, lea e faasolosolo malie ona faʻaleleia, ona faʻasolosolo lea.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Talu ai ona o le maualuga o le togafitiga, o le mata e faʻafefe ai le "Emoxy-Optic" o loʻo fautua mai ai le faʻaaoga mo patho nei:

  • keratitis
  • faigata tele myopia
  • mumu ma mumū o le pene o eseese o mea,
  • otaota i totonu o le vailaʻau poʻo le potu pito i luma o le mata,
  • faʻaaoga umi o tioata faʻafesoʻotaʻi.

Ae peitai, o le faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o fualaau o le cataract. O se tulaga faʻaleagaina lea e faʻavaivaia ai le manino o le tioata. O loʻo faʻaalia i se faʻalavelave faʻapitoa tau atinaʻe, lea o le Eye Drops e sili ona aoga i le taulimaina o le Emoxy Optic.

Faatonuga mo le faaaogaina

Analogues o fualaau faasaina, e pei o le vaifofo muamua, e tatau ona faaaoga e tusa ai ma faatonuga. O le vailaʻau ua fuafuaina mo le faʻaaogaina i se tagata matua o le tagatanuu. O lona faʻaaogaina i fomaʻi pepe e matua faʻasaina. Mo le mauaina o se faʻamalositino faʻamalosi, o le fualaau faasaina e toto faatolu i le aso i le pusa o le conjunctival. A maeʻa lenei mea, e tatau ona moli ina ia tufatufaina atu vailaʻau i luga o mata. Afai e te le amanaiaina ia fautuaga, o le a le mafai ona iai ni faailoga. E masani lava ona latou o ese atu. E le manaʻomia le fesoasoani a vailaau faʻasaga lona tolu poʻo fomaʻi. O le taimi sili ona lelei o le faʻaaogaina o mataʻu mai le tolu aso i le masina. Afai e manaʻomia, togafitiga e oʻo i le ono masina.

Faʻaiʻuga

O a aʻafiaga e mafai ona maua pe a faʻaaogaina se vailaau e pei o le Emoxy Optic (mata mata)? O loʻo taʻu mai i le faʻatonuga o loʻo togafitia lelei le vailaʻau e gasegase. Ae ui i lea, o le tulai mai o ni uiga le lelei e le o aofia ai. Afai ei ai se lagona o le vevela ma le mu i mata, e tatau ona e taofia le togafitiga mo sina taimi. O faʻamaoniga faʻapitoa e mafai ona fai pe a uma ona faʻaaogaina le vailaau faʻasaina, ma e fesoʻotaʻi ma se togafitiga le saʻo filifilia. Afai e faʻaauau le faʻaletonu pe a faʻaititia le metotia, e tatau ona sui le vailaau i se vailaau analog. O le isi itu o le itu e masani ai o le lanu mumu. O lenei maʻi e faʻamautinoa lava ia ma e le manaʻomia le fesoasoani a tagata tomai faapitoa.

Contraindications ma fautuaga fesoasoani

O faatonuga mo le faʻaaogaina mata matala ile "Emoxy-Optic" e le fautuaina mo le hypersensitivity i vaega, faʻapea foi ma tagata ei lalo o le 18 tausaga. I le taimi o le maʻitaga, e tatau ona faʻaaogaina le fualaau faʻatoaina e pei ona faatonuina e le fomaʻi. Afai e mafai, e sili atu le musu pe sui i se analog.

Afai o isi vailaʻau e faʻamaopoopoina faʻatasi ma Emoxy-Optic, e fautuaina e le aʻoga le faʻaaogaina o mata matala mulimuli. E fautuaina e faʻatali mo ni nai minute pe a uma ona tuʻuina atu soʻo faʻamalosi muamua. O mata o mata e matua faasaina le fefiloi ma isi vailaau.

E lua tausaga le ola o le tamaoaiga. O le vevela ua fautuaina e le kamupanī e oʻo i le 25 tikeri. O le le mautonu o tulaga o le teuina e aʻafia ai aʻafiaga o togafitiga o fualaau faasaina. O le vaifofo pe a uma ona tatala le fagu e tatau ona faʻaaoga i le tasi masina.

O mata o mata e faʻafefe

O a upu tutusa mo Emoxy-Optic? E faʻamalosolo mata ile faʻaaogaina fautuaga e suia i le analog pe afai e le talia lelei e le tino le uluai vailaʻau. E iai a latou masini tutusa, ae o se mea e ese ai. Faʻatasi ai ma faʻamatalaga iloga o fualaau faasaina e mafai ona faailoaina:

O le uiga o le Analogue e tatau ona filifilia e le fomaʻi, ia amanaʻia le tulaga o le maʻi ma lona faʻamaʻi.O le faia o oe lava ia e le fautuaina.

Faʻamatalaga i tagata faʻatau ma fomaʻi

O le a le tala a fomaʻi e uiga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina e pei o le Emoxy Optic (mata mata)? O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi i le tele o tulaga e iai la latou lanu lelei. O lenei meafaigaluega ua faatonuina mo tagata matutua ma tagata matutua. I le tulaga muamua, o mata o mata e masani ona faʻaaoga pe a uma le taotoga. Mo tagata talavou, e fautuaina le vailaau pe'ā fai ni tioata pe faigaluega mo se taimi umi i le komepiuta. O vaega e aofia ai le fualaau faasaina e seasea afaina ai le gaioiga.

O maʻi e matauina e faʻavaivaia le fesoasoani i se taimi puupuu e aveeseina ai le mumu i mata, faʻamalolo le vevela ma le ita. O se aoga taua o le fualaau faasaina o lona tau maualalo. O le tau o le fagu e mafai ona ese mai le 20 i le 30 rubles. E tasi le vial e masani lava mo le 2-3 vaiaso togafitiga. O manatu le lelei e masani ona fesoʻotai ma le le toʻa i mata pe a uma le faʻamaina. Ae peitai, o le le mautonu e pasi i ni nai minute. Suʻeina o le vailaʻau faʻatasi ma se mea faʻapitoa poʻo le fesoasoani a isi vaega ole fomaʻi e manaʻomia ile tulaga faʻapitoa.

E le gata i lea, tatou te maitauina e aunoa ma fautuaga a se fomaʻi, matala mata "Emoxy-Optic" e le tatau ona faʻaaogaina. O le faʻatonuga mo le vailaau faʻamalosi e faʻamatala auiliiliina ai i lalo o nei faʻamaʻi ma faʻalavelave o le mea faitino o le vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina. E le gata i lea, o loʻo aofia ai faʻamatalaga e uiga i aʻafiaga i itu. O le mea lea, ao lei amataina se togafitiga, e taua le suesue i le faʻamatalaga ina ia le afaina ai lou lava soifua maloloina.

Faamatalaga talafeagai i 16.11.2015

  • Igoa Latina: Emoxi-optic
  • ATX Code: S01XA
  • Mea aoga: Methylethylpyridinol (Methylethylpiridinol)
  • Foafoa: SYNTHESIS (Lusia)

1 ml o mata mata le maua 10 mg methylethylpyridinol hydrochloride(emoxypine).

Isi mea faaopoopo: methyl cellulose, sodium benzoate, sodium sulfite anhydrous, 12-masima sodium phosphate, non-sodium phosphate, unsaturated potassium phosphate.

Faiga faʻapolopolo

Mataʻu mata Emoxy optician - laʻititi lanu pe le lanu, sina faʻafitauli paʻu. E maua i le 5/10 ml fagu paʻu ua faʻapalapalaina i se pusa faapitoa i le tulaga o se paso. I totonu o se atigipusa o le tasi fagu faʻatasi ma se vaifofo ma faatonuga.

Faʻataʻitaʻiga

Antioxidants. O le faʻatinoga o le faʻatinoga e faʻavae i luga o le faʻasaina o le peroxidation lipid i totonu o siama. O le vailaʻau faʻatele e iai aʻafiaga nei:

  • faʻatauvaʻa,
  • angioprotective,
  • antihypoxic.

O le vailaʻau e mafai ona faʻaitiitia ai le gafatia o capillaries, faʻapea foi ma le faʻamalosia o le vascular wall, lea e mafua ona o le faʻavevesi o aafiaga o le Emoxy optics.

Faʻaleagaina le lelei ausia e ala i le faʻaitiitia o le faʻaopoopoga peleti pepa ma le faʻaitiitia o le viscosity toto.

Faʻaleagaina faʻaleaga saunia e ala i le taofia o le faagasologa o le gaosiga saolotoga saoloto. O le uiga o le fualaau malosi o le toto. O le gaioiga malosi e mafai ona faʻafeteina le tetee atu o sela ma masini i hypoxia - le lava o le okesene, e mafua mai i le antihypoxic effect.

Aua emoxipin - o le vaega malosi o mata o mata e foliga mai toe faʻaaogaina, lea e faʻaalia ai lava ia i le foliga o le puipuia o fusi o le mata ma le retina mai le malosi, faʻaleagaina o aʻafiaga o le maualuga o le malamalama. I le taimi o le faʻasologa, o le meaola malosi e faʻaolaina faiga faʻafaʻatau i le leo, faʻateleina le faagasologa o le faʻamalologa. O le vailaau faʻamalositino e faʻaleleia ai le vaai o le tino, faʻaitiitia le faʻamalosia o le toto ma faʻaosofia ai le resorption. vailaʻau faʻapitoa.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Emoxipin mafai ona vave ulufale atu i totonu o masini ma okeni, lea e faigofie ona teuina ma faʻaalia metabolism. Ole maualuga o le mea galue i mata e maualuga atu nai lo le toto.

O se metotia falesuesue e maua ai 5 gasegase gaioiolosi o loʻo faʻasosolo ma faʻatau faʻatau oloa o le liua o le mea galue malosi. O le faʻaaogaina o metabolites e auala mai i le tino. I le faʻalavelave faʻafomaʻi ua iloa ai 2-ethyl-6-methyl-3-hydroxypyridine-phosphate i ni taua taua.

Faʻaaliga, le faʻaaogaina o le Emoxy optics

  • faʻafitauli o myopia (togafitiga muamua)
  • mumu ma le faʻaogaina o gaioiga i le pene (puipuiga, togafitiga),
  • otaota i le potu pito i luma o le mata (o se vaega o togafitiga masani)
  • Puipuiga o le tino faʻatasi ai ma le faʻaogaina o mata tioata faifai pea
  • afaina o le lau i tagata matutua matutua (puipuiga, togafitiga).

Contraindications

  • tosoina o le tagata lava ia,
  • taimi o faʻasologa,
  • Tausaga o le matua - seia oʻo i le aso fanau 18,
  • susu.

Faʻaiʻuga

Faʻamaumauga o tali i le lotoifale e mafai:

  • mūmū, faʻasologa o le hypremia (faʻaauau le taimi e tali ai),
  • sasaa ma le susunuina
  • tali tali.

Emoxy optician, faatonuga mo le faʻaaoga (metotia ma metotia)

O le vailaʻau ua na o le faʻaaogaina i le tagata matutua o tagatanuu. Talosaga le taliaina i tamaititi. E fautuaina ina ia totoina 1-2 gogo i totonu o tafaoga taitasi 2-3 taimi i le aso. O le umi o le togafitiga e 3-30 aso (e ono mafai ona faʻaleleia le vasega i le ono masina ma le faapalepale lelei ma le manaʻomia mo le umi o togafitiga). Afai e manaʻomia, togafitiga e toe 2-3 taimi i le tausaga.

Faʻasalaga

E le o faʻamalamalamaina faʻamaʻi ile fomaʻi i mataupu talafeagai mataupu, o mataupu e le o faamauina.

Tuua Lau Faamatalaga