Jardins - pule * faatonuga mo le faʻaaogaina

FAATULAGAGA
i luga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina
TAGATA

Faiga faʻapolopolo
ata vali ata

Faʻavae
1 papalama e aofia ai:
gaioiga galue: lipotiala 10 ma le 25 mg
o meaʻai: lactose monohydrate, cellulose microcrystalline, hydropropalyl cellulose), sodium croscarmellose, colloidal silicon dioxide, magnesium stearate.
ata vali: lanu samasama (02B38190) (hypromelilose 2910, dioxide (EC17), talc, macrogol 400, vali lanu samasama uʻamea (E172)).

Faʻapipiʻi
10 ma le 30 papa.

Faʻataʻitaʻiga
Vaʻalele - Tafaʻi 2 Suauu Glucose Transporter Inhibitor

Laufanua, faailoga mo le faʻaaogaina
O le maʻisuka ituaiga 2 o le soifua maloloina:
e pei o le monotherapy i tagata gasegase i le le lava o le pulea lelei o meaʻai e le gata i meaʻai ma faamalositino, o le tofiaina o le metformin e le talafeagai ona o le le faapalepale,
o se faʻamalosiga faʻatasi ma isi vailaau oona, e aofia ai le inisalini, pe a le faʻaaogaina togafitiga faʻatasi ai ma meaʻai ma faamalositino e le maua ai le faʻaogaina o le glycemic.

Contraindications
hypersensitivity i so o se mea o le vailaʻau,
ituaiga 1 maʻisuka
maʻetukacidosis o le maʻisuka,
e le masani ona afaina ai le maʻi (lactase deficiency, inoculation o lactose, glucose-galactose malabsorption),
Faʻasalaga faʻapitoa i le GFR ×

Faiga o foliga:

Faʻamatalaga
10 mg pepa
Laupapa o le biconvex o loʻo i ai ni lagomatua, e ufiufi i se ata vali ata o lanu samasama samasama ma se vaneina o le faailoga o le kamupani i le isi itu o le laulau ma "S10" i le isi itu.
25 mg papa
Oval biconvex tablets with side beveled, ua ufiufiina i se ata vali ata o lanu samasama samasama, ua togitogia i le faailoga o le kamupani i le tasi itu o le laulau ma le "S25" i le isi itu.

Fale faʻamaloilo

Pharmacokinetics
O le pharmacokinetics o le faʻasalalauga faʻapitoa na suʻesuʻeina ma le lautele i tagata e ofo atu i le soifua maloloina ma i latou e maua i le maʻisuka ituaiga 2.
Suiga
Ina ua maeʻa le puleaina o le lauga, na vave lava ona gasegase le lipotiala, o le maualuga o le faasalalauina o le empagliflozin i le plasma toto (Cmax) na ausia ina ua mavae le 1.5 itula. Ma, o le faʻasalalau o le empagliflozin i plasma ua faʻaitiitia i ni vaega se lua.
Ina ua uma ona maua le talakalame, o le averesi o le vaega i lalo o le taimi o le faamasinoga (AUC) i le taimi o le concentration plasma concentrates e 4740 nmol x h / l, ma le Cmax - 687 nmol / l.
O vailaʻau o le faʻasalalauina i le soifua maloloina o tagata volenitia ma tagata mamai e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e masani lava tutusa.
O le 'ai e leai sona aʻafiaga taua i luga o le vailaau o le pharmacokinetics o le faʻasalalauga.
Tufatufaina
O le tele o le tufatufaina atu i le taimi o le faʻamamafa o le plasma concentration e tusa ma le 73.8 lita. I le maea ai o le faʻafofogaina faʻafoe e tagata soifua fuamauina soifua maloloina e faʻaigoaina le televise 14 C, o le plasma protein na faamauina e 86%.
Metabolism
O le auala autu o le faʻasaina o le metabolism i totonu o tagata o le glucuronidation ma le auai o uridine-5'-diphospho-glucuronosyfeferases UGT2B7, UGT1A3, UGT1A8 ma le UGT1A9. O le sili ona masani ona iloa metabolites o le pokerliflozin e tolu glucuronic conjugates (2-0, 3-0 ma le 6-0 glucuronides). O le aʻafiaga masani o le metabolite taitasi e laiti (itiiti ifo nai lo le 10% o le aofaʻiga o le faʻasalalauga).
Tofiga
O le afa o le ola e tusa ma le 12.4 itula. I le tulaga o le faʻaaogaina o le faʻasalalauga i le tasi aso i le aso, na maua ai se faʻamaʻi pipisi o le plasma i le maeʻa o le lona lima. Ina ua maeʻa le faʻafofogaina o le faʻasalalauga e 14 C i tagata volenitia soifua maloloina, e tusa ma le 96% o le fualaau na maua (e ala i le inumaga 41% ma fatugaʻo 54%). E ala i le manava, o le tele o fualaau faasaina na faʻamaonia e le suia. E naʻo le afa o le fualaau faasaina ua faʻamaonia e le suia e fatugaʻo.
Pharmacokinetics i tagata maʻitaga faapitoa
Faʻasalaga le toe galue
I maʻi na maualalo i le soifua maloloina, 30%, 66%, ma le 48% pe a faatusatusa i tagata mamaʻi e masani ona maualalo. gaioiga galue. I tagata gasegase ma le faaletonu o le fanau ma i latou na gasegase i le taimi mulimuli, o le maualuga o le plasma concentration o le empagliflozin na tutusa ma tulaga tutusa i tagata gasegase o loo iai le galuega masani. I tagata gasegase ma le vaivai, ma o le maualuga o le plasma concentration o le empagliflozin e pe tusa ma le 20% le maualuga nai lo tagata gasegase o loʻo i ai galuega masani. O fuainumera o le auiliiliga o le pharmacokinetic population na faaalia ai le faaitiitia o le faasalalauina o le faasalalauga faa-palanilo ma le faaititia o le GFR, lea na mafua ai ona faateleina le aafiaga o le fualaau faasaina.
Galuega gaʻo maʻi
I le gasegase o le gase o le galuega o le agamalu, agavaʻa ma le ogaoga (e tusa ai ma le faʻaaogaina o le Child-Pugh), o le AUC o faʻamalosikalani na siitia, i le tusa ma le 23%, 47% ma le 75%, ma le maualuga o Stax, e tusa ma le 4%, 23 % ma le 48% (pe a faʻatusatusa atu i tagata gasegase o loʻo i ai le galuega masani ole ate).
Faʻamaumauga ole tino, ituaiga, taʻaloga ma tausaga e leʻi i ai sona aʻafiaga taua i luga o vailaau mo togafitiga o faʻasalalauga.
Tamaiti
E leʻi faʻatautaia suʻesuʻega o vailaʻau faʻamalosikalafi i faʻasalalauga.

Contraindications

  • O le gasegase i soʻo se vaega o le vailaʻau,
  • Ituaiga 1 maʻisuka
  • Tetoacidosis o le maʻisuka
  • E leai ni faʻafitauli faʻapitoa (lactase deficiencies, lapatose inlerance, glucose-galactose malabsorption),
  • Faʻaleagaina o Renal i le GFR 2 (ona o le le atoatoa),
  • Tina ma le lactation,
  • I luga atu o le 85 tausaga
  • O le faʻaaogaina faʻatasi ma tutusa o le glucagon-pei o le peptide 1 (ona o le le lava o faʻamatalaga i luga o le aoga ma le saogalemu),
  • Tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga (ona o le le lava o faʻamatalaga i luga o le aoga ma le saogalemu).
Ma le faʻaeteete
  • Tagata maʻi e lamatia le atiaʻeina o le hypovolemia (le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina ma le talafaasolopito o le faʻamalosia o le tino),
  • Mo faʻamaʻi o le gastrointestinal tract e mafua ai le gau o le ola,
  • E silia i le 75 tausaga
  • Faaaoga i le tuufaatasiga ma le sulfonylureas po o le inisalini,
  • Iniseti o le faiga o genitourinary system.

Tosiga ma le pulega

Faʻamataʻuga itu
O le aotelega o le aʻafiaga o mea leaga na tutupu i tagata gasegase o loʻo maua le empagliflozin poo le placebo i le falemaʻi na tutusa lava. O le faʻafitauli sili ona taatele o le hypoglycemia, lea na matauina i le faʻaaogaina o le palakalatini e faʻatasi ma le sulfonylurea poʻo mea e maua mai i le insulin (silasila i faʻamatalaga o uiga leaga o tagata taitoatasi).
O ni faʻafitauli matuia o loʻo matauina i tagata gasegase o loʻo maua faʻasalalifilini i suʻesuʻega e faʻatonu ai nofoagabolo o loʻo tuʻuina atu i le Laulau o loʻo i lalo (na faʻavasegaina ia gaioiga e tusa ai ma okeni ma faiga ma e tusa ai ma tuutuuga na fiafia i ai le MedDRA) faʻatasi ai ma se faʻamaoniga o latou taimi masani. O le tele o taimi e faʻamatalaina e pei o nei: masani (> 1/10), faʻaauau (mai>, 1/100 i le> 1/1000 i le> 1/10000 i le Faʻamatalaga o uiga leaga o tagata taitoatasi
Hypoglycemia
O le aʻafiaga o le hypoglycemia na faʻalagolago ile togafitiga o le hypoglycemic.
O le hypoglycemia mama (toto glucose 3.0 - 3.8 mmol / L (54-70 mg / dl) O le aafiaga o le hypoglycemia malu e talitutusa lava ma tagata mamaʻi e ave le empagliflozin poo le placebo e avea ma monotherapy, faapea foi ma le taimi e faaopoopo ai le empagliflozin i metformin ma i le tulaga o le faaopoopoina o le empagliflozin i le pioglitazone (± metformin). A oʻo mai le faʻasalalaʻau faʻatasi ai ma metformin ma sulfonylurea, na maualuga atu le aafiaga o le hypoglycemia (10 mg: 10.3%, 25 mg: 7.4%) nai lo placebo i le tuufaatasiga tutusa (5.3%).
O le malosi o le hypoglycemia (toto glucose i lalo ifo o le 3 mmol / L (54 mg / dL)
O le aʻafiaga o le faʻaleagaina o le hypoglycemia e tutusa lava ma tagata gasegase o loʻo ave le empagliflozin ma le placebo e avea ma monotherapy. A oʻo mai le faʻasalalaʻau faʻatasi ai ma metformin ma sulfonylurea, na maualuga atu le aafiaga o le hypoglycemia (10 mg: 5.8%, 25 mg: 4.1%) nai lo placebo i le tuufaatasiga tutusa (3.1%).
Faʻavaʻa vave
O le taimi o le faateleina o le urination (o faailoga e pei o pollakiuria, polyuria, nocturia sa iloiloina) na maualuga atu i le empagliflozin (i se fua faatatau o le 10 mg: 3.4%, i le fua o le 25 mg: 3.2%) nai lo placebo (1 %). O le aʻafiaga o le nocturia na faʻatusatusa i le vaega o tagata gasegase o loʻo ave faʻasalalifilini ma i le vaega o tagata gasegase na maua le placebo (itiiti ifo i le 1%). O le malosi o nei itu o aʻafiaga e laʻititi pe faʻaititia.
Urinary tract infections
O le aʻafiaga o siama o le urinary e tutusa lelei ma le 25 mg ma le placebo (7.6%), ae maualuga atu i le 10 mg (emulaliflozin) 9.9%. E pei o le placebo, o faʻamaʻi pipisi o le urinary ma le faʻasalalauga e sili atu ona taatele i tagata gasegase o loʻo i ai se talaʻaga o faʻasolosolo faifai pea o le urinary tract. O le aʻafiaga o faʻamaʻi pipisi o le urinary e tutusa lava ma tagata mamaʻi e ave ai le empagliflozin ma le placebo. O faʻamaʻi pipisi o le urinary na tele lava ina masani ai i fafine.
Iniseti faʻamaʻi
O le aʻafiaga o faʻalavelave faʻaleagaga e pei o le tuusaʻo, o le vulvovaginitis, paleitis, ma isi faʻamaʻi pipisi e sili atu i le empagliflozin (i le fua o le 10 mg: 4.1%, i le fua o le 25 mg: 3.7%) nai lo placebo (0 , 9%). O faʻamaʻi pipisi i le tino e sili ona taatele i fafine. O le ogaoga o faʻamaʻi pipisi e agamalu pe faʻalelei.
Hypovolemia
O le aʻafiaga o le hypovolemia (lea na faʻaalia mai i le faʻaitiitia o le toto, o le faʻasolosolo faʻasalalauina, faʻamaʻavaina, ma le faʻanoanoa) e tutusa lava pe a oʻo i le faʻasalalauga (i le fua o le 10 mg: 0.5%. I le fua o le 25 mg: 0.3%) ma le placebo (0, 3%). I tagata gasegase e sili atu i le 75 tausaga, o le aafia o le hypovolemia e tutusa ma tagata gasegase e ave i le pusalatini i le 10 mg (2.3%) ma le placebo (2.1%), ae maualuga atu i tagata gasegase o loo ave le empagliflozin i le 25 mg (4.4%) )

Faʻasalaga

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina
In vitro fualaau faʻatalanoaga
E le faʻatagaina, faʻavaivaia, pe faʻaosooso le Empagliflozin i le CYP450 isoenzymes. O le auala autu o le faʻaaogaina o le palatinilo tagata e faʻapipiʻiina ai faʻatasi ma le auai o uridine-5'-diphospho-glucuronosyfeferases UGT2B7, UGT1A3, UGT1A8 ma le UGT1A9. E le taofia e le Empagliflozin UGT1A1. O fefaʻatauaiga o vailaʻau faʻasamalatini ma vailaʻau o vailaʻau o le CYP450 ma le UGT1A1 isoenzymes e le talafeagai.
O le empagliflozin o se vaega mo le glycoprotein P (P-gp) ma le protein protein puipuia (BCRP). ae i vailaau togafitiga e le taofia ai nei puipuiga. Faʻavae i luga o faʻamatalaga mai suʻesuʻega in vitro, ua talitonuina o le mafai o le faʻasalalauga e fesoʻotaʻi ai ma fualaau faʻasaina o mea ia mo le glycoprotein P (P-gp) e le ono tupu. O le empagliflozin o se mea e fai mo vaega o vailaʻau faʻasaina: OATZ, OATP1B1 ma OATP1VZ, ae e le o se mea e fai mo mea faʻapitoa faʻapitoa 1 (OAT1) ma vailaʻau faʻasaina 2 (OST2). Ae ui i lea, o fualaau faʻasaina o le faʻasalalaʻau ma vailaau faʻasaina o loʻo avea ma mea e faʻapipiʻiina mo le puipuia o palatini o loʻo taʻua i luga e manatu e le talafeagai.
Iloiloina o fegalegaleaiga faafomaʻi i totonu o vivo
O le pharmacokinetics of empagliflozin e le suia i volenitia maloloina pe a faʻaaogaina faatasi ma metformin, glimepiride, pioglitazone, sitagliptin, linagliptin, warfarin, verapamil, ramipril, simvastatin, torasemide ma hydrochlorothiazide. O le faʻaaogaina o faʻasalalauga faʻatasi ma gemfibrozil, rifampicin ma le probenecid na faʻaalia ai le siʻitia o le AUC o faʻasalalauga e 59%, 35% ma le 53%, i le faasologa, ae o nei suiga e leʻi manatu i le aoga.
E le i ai se aafiaga taua o le Empagliflozin i luga o le pharmacokinetics o le metformin, glimepiride, pioglitazone, sitagliptin, linagliptin, warfarin. digoxin, ramipril, simvastatin, hydrochlorothiazide, torasemide ma faʻailoga faʻamataʻu.
Diuretics
E mafai e le Empagliflozin ona faʻaleleia le faʻaogaina o le diuretic o le thiazide ma le "loop" diuretics, lea o le a mafai ai ona faʻalauteleina le lamatiaga o le faʻamalūina ma le faʻasalaga.
Inisalini ma fualaau faasaina e faʻaleleia ai lana faasee
O le inisalini ma fualaau faasaina e faʻaleleia ai lana pule faʻanofo, e pei o le sulfonylureas, e mafai ona faateleina ai le lamatiaga o le hypoglycemia. O le mea lea, faatasi ai ma le faʻaaoga faʻaaogaina o le faʻasalalaʻau ma le inisalini ma fualaau faasaina e faʻaleleia ai lana pule faʻanofo, atonu e tatau ai ona faʻaitiitia a latou siama, ina ia aloese mai le lamatiaga o le hypoglycemia.

Faatonuga faapitoa

Aafiaga i luga o le gafatia e ave taavale ma masini
O suʻesuʻega faʻapitoa i le aʻafiaga o faʻasalalauga i luga o le mafai gafatia taavale ma faʻataʻitaʻiga e leʻi faia. O tagata maʻi e tatau ona faʻaeteete pe a faʻaaogaina taavale ma masini, talu mai le faʻaaogaina o fualaau oona (aemaise lava i le tuufaatasiga o mea e maua mai le sulfonylurea ma / poo insulin), e mafai ona tupu le hypoglycemia.

Faʻatau

Igoa ma le tuatusi o le nofoaga o gaosia o le vailaʻau
Beringer Ingelheim Pharma GmbH & Co.KG
Binger Strasse 173, 55216 Ingelheim am Rhein, Siamani

E mafai ona e mauaina faʻamatalaga faaopoopo e uiga i fualaau faasaina, faapea foi ma le auina mai o lau faitioga ma faamatalaga e uiga i mea leaga i le tuatusi lea i Rusia
LLC Beringer Ingelheim
125171. Moscow, Leningradskoye Shosse, 16A p. 3

Poto pupu

O ata nei e vali ata. Faʻaaliga: moli samasama, vali poʻo le lapotopoto (e faalagolago i le vailaʻau), mamanu - biconvex papaʻu ma pito ufiufi ma faailoga vaneina o le gaosi oloa i le tasi itu. O se vailaʻau e gaosia i Siamani e faʻaitiitia ai le kulukose toto i le maʻisuka ituaiga 2.

Ole vailaʻau oona, ma le mea faʻaaoga - empagliflozin. O le auiliiliga auiliili ma faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i luga o le laulau:

Tausaga 1 papa (mg)

lanu samasama (hypromelilose, dioxide titanium, talc, macrogol, uʻamea vali lanu samasama samasama)

Faʻataʻitaʻiga

O le empagliflozin o se mea e talileleia, sili ona malosi, filifilia le inhibitor o le ituaiga 2 masini suauu e faalagolago i le kulukose. Ua faʻamaonia faʻasaienisi e faʻapea o le tusipasila e sili ona filifilia mo isi taʻitaʻitama e nafa ma le kullukose homeostasis i totonu o le tino. O le vailaau o loʻo i ai se aafiaga faʻapitoa i tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2 e ala i le faʻaitiitia o le faʻafefe o le suka i totonu o fatugaʻo. O le aofaʻi o le kulukose o loʻo faʻatuina mai e lenei masini e faʻatatau tonu i le fua o le filtration o le glomeruli o fatugaʻo.

O suʻesuʻega ua faʻaalia ai i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o le aofaʻi o le kulukose na faʻateleina ina ua maeʻa le uluaʻi piliki na maua ma o le aafiaga na tumau i se aso. O nei faailo na tumau pea pe a maeʻa le 25 mg o le talakalame mo le masina. O le faʻateleina o le excretion of sugar i fatugaʻo na mafua ai ona faʻaitiitia le maualuga o lona maualuga i le toto o le maʻi. O le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, e tusa lava po o le a le meaʻai.

O se inisalini tutoatasi tutoatasi e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le hypoglycemia.O le faiga o le gaioiga o le mea galue e le faalagolago i galuega a tamaʻitaʻi o Langerhans ma le gasegase o le inisalini. Ua matauina e saienitisi aafiaga lelei o le faasalalauina i luga o le peptides o le gaioiga o nei suauu. Faʻateleina le faʻaaogaina o le glucose e mafua ai le leiloa o kalori, lea e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino. I le taimi o le faʻaaogaina o faʻasalalauga, ua matauina le glucosuria.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O loʻo taʻuina atu mo maʻi ma le maʻisuka ituaiga 2 i luga o se meaai malosi ma taʻalo i taʻaloga, lea e le mafai ai ona faʻatautaia lelei le faʻataʻitaʻiga. Faatasi ai ma le Metformin le le faapalepale, o le monotherapy ma le Jardins e mafai. Afai o le togafitiga e leai se aoga talafeagai, faʻaaogaina faʻatasi ma isi vailaʻau faʻamalosi, e aofia ai insulin, e mafai.

Faʻataʻitaʻiga o le fanua

O pusa e faia faʻaalia, e tusa lava po o le a le aso poʻo le taumafataga. E fautuaina e amata ona ave ma le 10 mg i le aso, pe afai e le tupu le lelei, ona faateleina lea i le 25 mg. Afai o nisi mafuaaga na latou le tagofia ai le fualaau faasaina, ona e inu loa lea, pe a latou manatua. Faalua le aofaiga e le mafai ona faʻaumatia. I le tulaga o le gase o le galuega, e le manaʻomia le faʻasaʻo, ma e le faatagaina faʻamaʻi pipisi.

I le taimi o le maitaga

O le faʻaaogāina o laʻau i le taimi o le maʻitaga ua faʻaseseina ona o le leai o faʻamaumauga mai se suʻesuʻega o le lelei ma le saogalemu. O suʻesuʻega muamua o meaola manu ua faʻaalia ai le ono mafai ona i ai le pulelaʻau faʻasalalaʻau i le toto muteroplacental. O le lamatiaga o le faʻaalia i le pepe ma le pepe faatoa fananau mai e le faʻatea. Afai e tatau ai, e tatau ona e taofi le tagofia o fualaau faasaina ao maitaga.

I le tamaitiiti

Togafitiga ma le fualaau faasaina i tamaiti ma tamaiti talavou i lalo ifo o le 18 tausaga ua matua solia. Faʻatasi ma le le lava o faʻamaumauga suʻesuʻe. O le lelei ma le saogalemu o le gaioiga galue malosi mo le fanau e lei faamaonia. Ina ia faʻaitiitia le lamatiaga o le afaina o le soifua maloloina o tamaiti, e faasaina ai le togalaau. Sili atu le lelei e filifili se isi faʻamaonia faʻamaonia.

Ata 3D

Palama vali ata1 le.
mea galue malosi:
faʻasalalauga10/25 mg
tagata faʻapitoa: lactose monohydrate - 162.5 / 113 mg, MCC - 62.5 / 50 mg, vaifofo (hydroxypropyl cellulose) - 7.5 / 6 mg, kesi croscarmellose sodium - 5/4 mg, colloidal carbon dioxide - 1.25 / 1 mg, magnesium stearate - 1.25 / 1 mg
ata tifaga: Opadry samasama (02B38190) (hypromelilose 2910 - 3.5 / 3 mg, dioxide titanium - 1.733 / 1.485 mg, talc - 1.4 / 1.2 mg, macrogol 400 - 0.35 / 0.3 mg, uila uʻamea samasama samasama - 0.018 / 0.015 mg) - 7/6 mg

Faʻamatalaga o le pepa faʻatumu

10 mg pepa: faataamilomilo i luga o pito i luga, ufiufi i se ata vali ata o lanu samasama samasama, faatasi ai ma le togitogiga o le faailoga o le kamupani i le tasi itu ma le "S10" i le isi itu.

25 mg papa: oval biconvex ma pito i luga, ua ufiufi i se ata vali ata o lanu samasama samasama, ua togitogia i le faailoga o le kamupani i le tasi itu ma le "S25" i le isi itu.

Pharmacodynamics

O le Empagliflozin o se tagata e sili ona malosi le filifilia ma le faʻataʻitaʻitūina o le pusa o le glucose o le ituaiga 2 ma le maualuga e manaʻomia e taofiofia ai le 50% o le gaoioiga o le enzyme (IC50), e tutusa ma le 1.3 nmol. O le filifilia o le faasalalauga e 5,000 taimi e maualuga atu nai lo le filifilia o le ituaiga 1 masini suauu e faalagolago i le kulukose, lea e nafa ma le ave o le kulukose i le inumaga. E le gata i lea, na maua ai o le empagliflozin e maualuga lona filifilia mo isi tagata suauu o le glucose e nafa ma glucose homeostasis i masini eseese.

O le ituaiga suauu o le glucose faalagolago i le sodium-type 2 o le tele lea o polotini e gafa ma le taliina o le kulukose mai le renal glomeruli i totonu o le toto. E faʻaleleia e le Empagliflozin le puleaina o le maʻisuka i le maʻisuka ituaiga 2 (T2DM) e ala i le faʻaitiitia o le gutu o le glucose reabsorption. O le aofaʻi o kulukose e faʻamaonia e fatugaʻo e faʻaaogaina ai lenei masini e faʻatatau i le maualuga o le kulukose i le toto ma le GFR. O le faʻasaina o le ituaiga suauu suauu e faalagolago i le sodium-faalagolago le ituaiga 2 i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 ma le hyperglycemia e oʻo atu ai i le faʻaumatiaina o le mamafa o le kulukose e fatugaʻo.

I totonu o le 4-vaiaso aʻoga aʻoga, na maua ai i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o le faʻataʻitaʻiga o le kulukose o le fatu fatu na vave faʻaleleia pe a uma ona faʻaaogaina muamua le fualaau o le empagliflozin, na faʻaauau pea le aʻafiaga mo le 24 itula. se fualaau o le 25 mg 1 le taimi i le aso, i le tusa ma le 78 g / aso. I tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o le faateleina o le excretion o le kulukose e fatugaʻo na mafua ai ona paʻu vave i le maualuga o le kulukose i le plasma toto.

O le empagliflozin (i se fua o le 10 ma le 25 mg) e faaitiitia ai le mamafa o le kulukose i le plasma toto i le tulaga o le anapogi ma le maeʻa ai.

O le faiga o le faatinoga o le empagliflozin e le faalagolago i luga o le tulaga o tulaga o peta paneta ma pisapisaia, lea e fesoasoani i le maualalo o le ono mafai ona atiaʻe le hypoglycemia. O aʻafiaga lelei o le faʻasalalauga i luga o sui o le peta cell, e aofia ai le index HOMA-β (faʻataʻitaʻiga mo le iloiloina o le homeostasis-B) ma le fua o le proinsulin i le inisalini, ua matauina. E le gata i lea, o le faʻamaeʻaina o le kulukose e gaʻo e mafua ai le leiloa o kalori, lea e faʻatasi ma le faʻaitiitia o le maualuga o le tino o le tino ma le faʻaitiitia o le mamafa o le tino.

O Glucosuria na matauina i le taimi o le faʻaaogaina o le faʻasalalauga e faʻatasi ma le faʻaitiitia o le faʻalauteleina o gasegase, lea e mafai ona fesoasoani i se faʻaitiitia faʻaitiitia o le toto.

I suʻesuʻega o suʻesuʻega lea na faʻaaogaina ai le faʻasalalauga i le faʻaogaina o le monotherapy, tuufaatasiga o togafitiga ma le metformin, faʻamalosiga faʻatasi ma le metformin i tagata gasegase e maua i le maʻisuka fou 2, faʻamalosiga faʻatasi ma metformin ma sulfonylurea, faʻatoʻaga faʻatasi ma le pioglitazone +/- metformin, tuufaatasiga o togafitiga ma le linagliptin o gasegase e maua i le maʻisuka fou na maua i le maʻisuka 2, tuufaatasiga o togafitiga ma le linagliptin, faaopoopo i metformin therapy, tuufaatasiga togafitiga ma le linagliptin pe a faatusatusa i le paracet o i tagata mamaʻi i le le atoatoa o le pulea lelei aʻo faia le linagliptin ma le metformin, tuufaatasiga o togafitiga ma le metformin versus glimepiride (faʻamatalaga mai le 2-tausaga suʻesuʻe), faʻasologa faʻasoasili ma le inisalini (faʻateleina le inisalini tui) +/- metformin, tuufaatasiga togafitiga ma insulin , faʻatasi togafitiga faʻatasi ma se inhibitor DPP-4, metformin +/- o se isi vailaau faʻasolosolo tuusaʻo, o le faʻaitiitia o fuainumera taua i le HbA1 ua faʻamaoniai, o le faaitiitia o le mamafa o kullukose pisila, ma le faʻaitiitia o le toto ma le mamafa o le tino.

O suʻesuʻega a le falemaʻi na suʻesuʻeina le aafiaga o le fualaau faasaina o le Jardins ® i luga ole taimi ole cardiovascular events i tagata gasegase ma le maʻisuka ituaiga 2 ma le maualuga o le cardiovascular risk (faʻamatalaina o le i ai o se tasi o faʻamaʻi ma / poʻo tuutuuga: maʻi tigaina o le coronary (o le talafaasolopito o le infarction myocardial, ario coronary avoids grafting) , IHD ma faʻaleagaina se tasi o vaʻaia o maliu, IHD ma le faʻaleagaina o nisi o vailaʻau faʻaleagaina), talaʻaga o mea faʻasolosolo poʻo le afaina o le galala, faʻamaʻi faʻasolo i luga ma le leai o ni faʻamaoniga) mauaina tulaga faʻamaonia togafitiga hydrochloric, lea e aofia ai sui ma sooupu hypoglycemic mo le togafitia o faamai cardiovascular. O mataupu o le cardiovascular death, o le faʻamaʻi o le myocardial ma le leai o se faʻamaʻi na fuafuaina na avea ma faʻamuamua. Maliu cardiovascular, mortality lautele, o le atinaʻeina o nephropathy poʻo le alualu i luma o le nephropathy, ma le falemaʻi mo le toilalo o le fatu na filifilia e avea ma faʻamatalaga faʻapipiʻi faʻamuamua.

O le Empagliflozin ua faʻaleleia atili le ola atoa e ala i le faʻaitiitia o mataupu o le maliu cardiovascular. Empagliflozin faʻaititia le tulaga lamatia o le falemaʻi mo le le atoatoa o le fatu. E le gata i lea, i se suʻesuʻega suʻesuʻega, na faʻaalia ai o le vailaʻau o le Jardins ® na faʻaititia ai le lamatiaga o le nephropathy poʻo le alualu i luma o le nephropathy.

I maʻi gasegase muamua, na maua ai o fualaau o le Jardins ® e sili atu ona faʻatusatusaina i le placebo e taʻitaʻia ai i le tulaga faʻasaʻo masani- poʻo le microalbuminuria (fua faʻatusatusa 1.82, 95% CI: 1.4-2.37).

Pharmacokinetics

O le pharmacokinetics o le faʻasalalauga e tele lava ina suʻesuʻeina i tagata soifua maloloina ma tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

Suiga. O le lipotia o le lipotia pe a uma le faʻafofogaina o le fofoga tautala, Cmax lipotiala i le plasma na ausia i le 1.5 itula. I le taimi lena, o le maualuga o le empagliflozin i plasma na faaitiitia i ni vaega se lua. I le maeʻa ai o le faʻasalalaʻau i se fua o le 25 mg i le aso, o le AU AU laʻitiiti i le taimi Css i plasma e 4740 nmol · h / l, ma le tau o Cmax - 687 nmol / L.

O vailaʻau faʻamalosi o le faʻasalalauga i totonu o volenitia soifua maloloina ma tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e masani lava tutusa.

O le 'ai e leai sona aʻafiaga taua i luga o le vailaau o le pharmacokinetics o le faʻasalalauga.

Tufatufaina. Vo i le taimi o le plasma Css pe a ma le 73.8 lita. Ina ua maeʻa ona faia e le au faipisinisi soifua maloloina e faʻailoaina ai le 14 C, o le plasma protein was bonded 86.2%.

Metabolism. O le auala autu o le faʻasaina o le gaosigalaʻau i totonu o tagata o le glucuronidation ma le auai o le UDP-GT (UGT2B7, UGT1A3, UGT1A8 ma le UGT1A9). O gasegase sili ona taatele o le metabolites o le empagliflozin o le 3 glucuronic conjugates (2-O, 3-O ma le 6-O glucuronide). O le aʻafiaga masani o le metabolite taitasi e laiti (itiiti ifo nai lo le 10% o le aofaʻiga o le faʻasalalauga).

Tofiga. T1/2 pe a ma le 12.4 itula. I le tulaga o le faʻaaogaina o le faʻapipikalafi 1 taimi i le aso Css i le plasma na maua ina ua maeʻa lona lima. Ina ua maeʻa le faʻafofogaina o le faʻasalalauga e 14 C i tagata volenitia soifua maloloina, e tusa ma le 96% o le fualaau na maua (e ala i le inumaga 41% ma fatugaʻo 54%).

E ala i le manava, o le tele o fualaau faasaina na faʻamaonia e le suia. E naʻo le afa o le fualaau faasaina ua faʻamaonia e le suia e fatugaʻo.

Pharmacokinetics i tagata maʻitaga faapitoa

Faʻasalaga le toe galue. I maʻi mama (60 2), faʻaitiitia (30 2), ogaoga ogaoga (GFR 2), ma tagata gasegase e le o toe maua i le taimi mulimuli, o le AUC o le empagliflozin na siitia e tusa ma le 18, 20, 66, ma le 48%, i le faasologa, faatusatusa i tagata maʻi masani gaioiga galue. I tagata gasegase ma le faaletonu o le tino ma le gasegase ma le gasegase o le taimi mulimuli Cmax palakalafa i le plasma e tutusa ma tulaga tutusa i tagata gasegase e iai le masani masani. I tagata gasegase ma le vaivai ma le matuia le toilalomax o le empagliflozin i le plasma e tusa ma le 20% le maualuga nai lo tagata gasegase masani. O fuainumera o le auiliiliga o le pharmacokinetic population na faaalia ai le faaitiitia o le faasalalauina o le faasalalauga faa-palanilo ma le faaititia o le GFR, lea na mafua ai ona faateleina le aafiaga o le fualaau faasaina.

Galuega gaʻo maʻi. I tagata gasegase ma le gase o le galuega ole laʻititi, laʻititi ma ogaoga (e tusa ai ma le faʻavasegaina ole Child-Pugh), o le AUC o faʻamalosikalani na faʻalauteleina e tusa ma le 23, 47 ma le 75%, i le faasologa, ma Cmax pe a ma le 4, 23 ma le 48%, i le faasologa (pe a faatusatusa i tagata gasegase).

O le BMI, itupa, taʻaloga, ma le matua e leʻi i ai sona aʻafiaga taua i luga o vailaau mo togafitiga faʻasalalau.

Tamaiti. E leʻi faʻatautaia suʻesuʻega o vailaʻau faʻamalosikalafi i faʻasalalauga.

Faailoga o fualaau faasaina Jardins ®

O le maʻisuka ituaiga 2 o le soifua maloloina:

- e pei o le monotherapy i tagata gasegase e aunoa ma le faʻaleleia lelei o togafitiga e naʻo le tulaga o meaʻai ma faamalositino, o le tofiga o le metformin e le mafai ona o le le faapalepale,

- faʻatasi ai ma togafitiga faʻapitoa faʻatasi ma isi hypoglycemic agents, e aofia ai le inisalini, pe a le faʻaaogaina togafitiga faʻatasi ma taumafa ma faʻamalositino e le maua ai le faʻatonuina o le glycemic.

Ua taʻuina atu mo tagata mamaʻi i le maʻisuka ituaiga 2 ma le maualuga o le cardiovascular risk * i le faʻatasi ai ma le faʻasologa o togafitiga mo faʻamaʻi fatu cardiovascular ina ia faʻaitiitia:

- le aofai atoa o le tino e ala i le faʻaitiitia o le soifua maloloina o le cardiovascular,

- soifuaga cardiovascular poo falemaʻi mo le le manuia o le fatu.

* O le maualuga o le cardiovascular risk is defined as the presence of at least one of the following diseases and / or conditions: faamaʻi o le fatu fatu (talafaasolopito o le myocardial infarction, maʻi o le coronary arthritis, maʻi o le areto o le coronary, ma le faaleagaina o se tasi o vaa e mate i luga o coronary, talaʻaga o faʻamaʻi lautele faʻapitoa (faʻatasi ma leai poʻo ni faʻamaoniga).

Tina ma le lactation

O le faʻaaogaina o faʻasalalauga i le taimi o le maitaga ua faʻaseseina ona o le le lava o faʻamatalaga i luga o le aoga ma le saogalemu.

O faʻamatalaga na maua mai i suʻesuʻega muamua i meaola, o loʻo faʻaalia ai le faʻateleina o le palakalakeke i susu susu. O le lamatiaga o le aafia i pepe faatoa fananau mai ma tamaiti i le taimi o le fafaga pepe e le o aofia ai. O le faʻaaogaina o faʻasalalauga i le taimi o le fafagaina o pepe ua solia. Afai e tatau ai, o le faʻaaogaina o faʻasalalauga i le taimi o le susu e tatau ona faʻagata.

Faʻaiʻuga

O le aotelega o le aʻafiaga o mea leaga na tutupu i tagata gasegase o loʻo maua le empagliflozin poo le placebo i le falemaʻi na tutusa lava. O le faʻafitauli sili ona taatele o le hypoglycemia, ma matauina le faʻaaogaina o le palakalatini e faʻatasi ai ma le sulfonylurea o meaola poʻo insulin (vaai Faʻamatalaga o tali leaga na filifilia).

O aʻafiaga mataʻutia o loʻo matauina i tagata gasegase o loʻo mauaina faʻasalalifloziniti i suʻesuʻega e faʻatonu ai nofoagabolo o loʻo tuʻuina atu i lalo (o vailaau leaga na vavaeina e tusa ai ma okeni ma faiga ma e tusa ai ma mea e sili ona lelei MedDRA fuaitau) e faʻaalia ai a latou taimi masani. E masani ona masani (≥1 / 10), e masani lava (mai le 1/100 i le toto, o le maualuga o le tuumamaina o le tino, le manava, le afaina) e tutusa lava i le mataupu o le empagliflozin (i le 10 mg - 0.6%, i se fuataga o le 25 mg - 0.4%) ma le placebo (0.3%). I tagata gasegase e sili atu i le 75 tausaga, o le aafia o le hypovolemia na tutusa ma tagata mamaʻi e ave le popolotini i le 10 mg (2.3%) ma le placebo (2.1%), ae maualuga atu i tagata mamaʻi e ave le empagliflozin i le 25 mg (4.3%) )

Fegalegaleaiga

Diuretics. E mafai e le Empagliflozin ona faʻaleleia le malosi o le gaioiga o le thiazide ma le poloka o le titina, lea, i le isi itu, e ono faateleina ai le lamatiaga o le faʻamaʻavaina ma le vavalalata.

Inisalini ma fualaau faasaina e faʻaleleia ai lana faasee. O le inisalini ma fualaau faasaina e faʻaleleia ai lana pule faʻanofo, e pei o le sulfonylureas, e mafai ona faateleina ai le lamatiaga o le hypoglycemia. O le mea lea, faatasi ai ma le faʻaaoga faʻaaogaina o le faʻasalalaʻau ma le inisalini ma fualaau faasaina e faʻaleleia ai lana pule faʻanofo, atonu e tatau ai ona faʻaitiitia a latou siama, ina ia aloese mai le lamatiaga o le hypoglycemia.

Iloiloga o fualaau faasaina in vitro. E le faʻatagaina, faʻavaivaia, pe faʻaosooso le Empagliflozin i le CYP450 isoenzymes. O le auala autu o le faʻaaogaina o le palatinilo tagata e faʻapipiʻiina ma le auai o le UDP-GT (UGT2B7, UGT1A3, UGT1A8 ma le UGT1A9). E le taofia e le Empagliflozin UGT1A1, UGT1A3, UGT1A8, UGT1A9 poʻo UGT2B7. O fefaʻatauaiga o vailaʻau faʻasaina ma vailaʻau o vailaʻau o le CYP450 ma le UGT isoenzymes e manatu e le talafeagai. O le empagliflozin o se vaega mo le P-gp ma se porotini e fuafua ai le BCRP, ae o vailaau togafitiga e le taofia ai nei puipuiga. Faʻavae i faʻamatalaga mai suʻesuʻega in vitro , e talitonuina o le mafai gafatia e faʻafefiloi ai e fegalegaleai ai ma fualaau oona ia e sui ai P-gpe le ono tupu. O le empagliflozin o se mea e fai mo mea e masani ai: OAT3, OATP1B1 ma OATP1B3, ae e le o se mea e sui ai le avega o mea faʻaauau 1 (OAT1) ma mea faʻapitoa o meaola 2 (OCT2). Ae ui i lea, o fualaau faʻasaina o le faʻasalalaʻau ma vailaau faʻasaina o loʻo avea ma mea e faʻapipiʻiina mo le puipuia o palatini o loʻo taʻua i luga e manatu e le talafeagai.

Iloiloga o fualaau faasaina i vivo. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o faʻasalalauga faʻatasi ma isi fua masani o fualaau faʻasaina, e le o matauina ai fegalegaleaiga o vailaʻau faʻasoifua maloloina. O taunuʻuga o suʻesuʻega o vailaau mo togafitiga e faʻamaonia ai e leai se manaʻoga e suia le fualaau o le vailaʻau o le Jardins ® ao faʻaaogaina ma fualaau faʻasaina masani.

O le pharmacokinetics of empagliflozin e le suia i tagata soifua volenitia maloloina pe a faʻaaoga faatasi ma metformin, glimepiride, pioglitazone, sitagliptin, linagliptin, warfarin, verapamil, ramipril, simvastatin, ma tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2 pe a faʻaaoga faatasi ma lerasemoridide ma le hydrochloride hydrochloride.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o faʻasalalauga ma gemfibrozil, rifampicin ma le probenecid, o le faateleina o le AUC o le empagliflozin na matauina i le 59, 35 ma le 53%, ae peitai, o nei suiga e leʻi manatu i le aoga.

E le afaina tele le empagliflozin i le pharmacokinetics o metformin, glimepiride, pioglitazone, sitagliptin, linagliptin, warfarin, digoxin, ramipril, simvastatin, hydrochlorothiazide, torasemide ma fomaʻi i totonu o tagata volenitia maloloina.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

E faʻaleleia atili ai le faʻaogaina o le vailaʻau o le tele o vailaʻau, lea e faʻateleina ai le faʻafitauli o le faʻamaʻavaveina ma le faʻasalaga. Inisalini ma sulfonylurea e mafai ona mafua ai le hypoglycemia. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina i le inisalini, e tatau ona faʻaitiitia le faʻaaogaina o fualaau e aloese mai ai i le tulaga o le hypoglycemic. O le faʻamalositiga o vailaʻau faʻasaina ma vailaʻau o loʻo avea ma soʻo o le isoenzymes ua manatu saogalemu.

Empagliflozin - o le elemene galue i laulau, e le afaina ai le falemaʻi o mea nei: Metformin, Glimepiride, Pioglitazone, Warfarin, Digoxin, Ramipril, Simvastatin, Hydrochlorothiazide, Torasemide ma togafiti tautala. Faatasi ai ma le faʻaaogaina faʻatasi ma nei fualaau masani masani ona faʻaaogaina, e le manaʻomia ai se suiga ole fomaʻi.

Vaʻalo i le togalaau

I luga o maketi o fualaau faasaina o le Russian Federation, e na o le tasi le fualaau faasaina e faia i luga o le faavae o se vailaau - empagliflovin. E leai se faamaoniga a le Jardins. O isi vailaʻau o le hypoglycemic ei ai se isi mea taua i le tuufaatasiga ma galue ese i le tino o le tagata. E aofia ai:

Laufanua - faatonuga mo le faʻaaoga, tau, iloiloga ma analogues

O le maʻi suka o loʻo taʻua o se tasi o pathoces sili ona taatele i luga o le paneta. I le Rusia, e tusa ma le 10 miliona tagatanuu e mafatia i lenei faʻamaʻi. O le toʻatele oi latou e fiafia e faʻaaoga fualaau faasaina ona o lona aoga.

O le Latina igoa o le Jardiance. INN fualaau faasaina: Empagliflozin (Empagliflozin).

E i ai togafitiga a le togalaau.

ATX Faʻatulagaga: A10BK03.

O vailaʻau faʻapitoa e maua i le ituaiga o pusa tioata. 1 papalama e aofia ai le 25 po o le 10 mg o le empagliflozin (o le elemene galue). Isi mea:

  • talisa paʻu
  • titanium dioxyide
  • lanu samasama samasama (vali),
  • lactose monohydrate,
  • Afa
  • cellular microcrystals.

O vailaʻau faʻapitoa e maua i le ituaiga o pusa tioata.

O pusa e teuina i paʻu o le 10 pcs. 1 atigipusa e aofia ai le 1 poʻo le 3 pepa.

Ma le faʻaeteete

O vailaau faʻasaʻo ua faʻamaonia lelei pe a:

  • failalo failautusi o suauu o loʻo i totonu o le pancreas,
  • tuufaatasiga ma le sulfonylurea ma le insulin,
  • gasegase gastrointestinal e aofia ai le tele o le gau o le tino,
  • matua.

Tosiga ma le pulega

O fualaau o loʻo faia i le tautala. O le fua muamua o le 10 mg 1 le taimi i le aso. Afai e le mafai e lenei aofaiga o vailaau ona tuʻuina atu le faʻasolosolo malie, ona oʻo lea i le 25 mg. Ole fua pito i maualuga e 25 mg / aso.

O fualaau o loʻo faia i le tautala.

O le faʻaaogaina o papamaʻa e le o noatia i le taimi o le aso poʻo le taumafaina o mea taumafa. E le manaʻomia mo le aso e tasi e faʻaaoga ai le lua faʻalua.

Togafitiga o le maʻisuka i tafatafa o togalaau

O faʻamalositino i le falemaʻi ua faʻamaonia o le vailaʻau o loʻo fesiligia e na o le pau lava lea o fualaau mo le togafitiga o le maʻisuka (type II), lea e faaitiitia ai le lamatiaga o le maʻi CVD ma le tino mai nei ituaiga o maʻi. E faʻasaina le faʻaaogaina o fualaau mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 1.

Molimau a fomaʻi ma gasegase e uiga i togalaau

Galina Aleksanina (fomaʻi), 45 tausaga, St. Petersburg.

Se fofo saogalemu e le mafua ai aʻafiaga (i laʻu galuega). O le tau maualuga e faʻamaonia atoatoa e le falemaʻi o le vailaʻau. O le tulaga o le placebo e faʻamaʻaʻaina atoa. E le gata i lea, e leai ni ana tala tutusa i Rusia, ma o fualaau tutusa e ese le eseesega.

Anton Kalinkin, 43 tausaga, Voronezh.

E lelei le meafaigaluega. O aʻu, i le avea ai ma se maʻisuka ma le poto masani, ua ou matua faamalieina i lana gaioiga. O le mea sili ona taua o le suʻesuʻe ma le totoa i faatonuga mo le faʻaaoga. E naʻo le tulaga lenei e mafai ona alofia ai aʻafiaga, lea e faʻamaonia patino i le faiga. Faatasi ai ma vaivaiga, e mafai e se tasi ona iloga na o le tau maualuga ma le mea moni e le faatauina atu le fualaau faasaina i falemaʻi uma.

Laufanua: faatonuga mo le faʻaaogaina

Pharmacodynamics

O le empagliflozin o se tagata e mafai ona talileleia, sili ona malosi, filifilia ma le faatauva o le ituaiga 2 o le suauu e faalagolago i le kulukose i le sodium ma le maualuga e manaomia e taofiofia ai le 50% o le gaoioiga o le enzyme (IC50) o le 1.3 nmol.

O le filifilia o le faʻasalalauga e 5,000 taimi sili atu nai lo le filifilia o le ituaiga 1 o le suauʻu kulupu o loʻo faʻalagolago i le kulukose e nafa ma le faʻaaogaina o le kulukose i totonu o le inumaga. E le gata i lea, na maua ai o le empagliflozin e maualuga lona filifilia mo isi tagata suauu o le glucose e nafa ma glucose homeostasis i masini eseese.

O le suauu-2-kullucose transporter o loʻo avea ma polotini autu e gafa ma le faʻamautuina o le kulukose mai le renal glomeruli i totonu o le toto. E faʻaleleia e le Empagliflozin le puleaina o le maʻisuka i le maʻisuka ituaiga 2 (T2DM) e ala i le faʻaitiitia o le gutu o le glucose reabsorption.

O le aofaʻi o kulukose e faʻamalo e fatugaʻo e faʻaaogaina ai lenei masini e faʻalagolago i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma le fua o le filtration (GFR). O le faʻasaina o le masini suauu-faʻalagolago o le ituaiga 2 kulukose i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 ma le hyperglycemia e taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o le kulukose e gaʻo.

I suʻesuʻega a suʻesuʻega, na maua ai i le gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, na vave faʻaleleia le puleaina o le kulukose e gaʻo i le taimi lava na faʻaaogaina ai le fua muamua o le empagliflozin, na faʻaauau ai pea lenei aafiaga mo le 24 itula.

O le faateleina o le puleaina o le kulukose e fatugaʻo na tumau pea seia oo i le faaiuga o le 4 vaiaso o le togafitiga, ma le lipotiala i se fua faatatau o le 25 mg i le aso, i le averesi, e tusa ma le 78 g / aso. I tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o le faateleina o le excretion o le kulukose e fatugaʻo na mafua ai ona paʻu vave i le maualuga o le kulukose i le plasma toto.

O le empagliflozin e faaitiitia ai le maualuga o le kulukose i le plasma toto i le tulaga o le anapogi ma le maeʻa ai. O le masini e le o le inisalini e faalagolago i le gaioiga o le gaioiga o le empagliflozin e fesoasoani i le maualalo o le lamatiaga o le hypoglycemia. O le aʻafiaga o le faʻasalalauga e le faʻalagolago i le tulaga galue o paneta o peta pancreatic ma le inisalini metabolism.

O le lelei o aafiaga o faasalalauga i luga o sui o le peta cell, e aofia ai le HOMA-? Index, sa maitauina (faʻataʻitaʻiga mo le iloiloina o le homeostasis-B) ma le fua o le proinsulin i le inisalini. E le gata i lea, o le faʻamaeʻaina o le kulukose e gaʻo e mafua ai le leiloa o kalori, lea e faʻatasi ma le faʻaitiitia o le maualuga o le tino o le tino ma le faʻaitiitia o le mamafa o le tino. O Glucosuria na matauina i le taimi o le faʻaaogaina o le faʻasalalauga e faʻatasi ma le faʻaitiitia o le faʻalauteleina o gasegase, lea e mafai ona fesoasoani i se faʻaitiitia faʻaitiitia o le toto.

I faʻataʻitaʻiga faʻapitoa i togafitiga faʻataʻitaʻiina ma le metformin, faʻatasi ai ma togafitiga metformin ma sulfonylurea, faʻatasi faʻatasi ma metformin faʻatusatusa i le glimepiride, faʻatasi faʻatasi ma le pioglitazone +/- metformin, o se faʻasologa faʻatasi ma le inhibitor dipeptidyl peptide 4 (DPP-4), metformin +/- se isi vailaʻau faʻasolosolo oona, i le fomaʻi faʻatasi ma le inisalini, e taua tele loʻu faaitiitia i le HbAlc hemoglobin glycosylated ma faaitiitia i le anapogi plasma glucose concentration.

O le pharmacokinetics o le faʻasalalauga faʻapitoa na suʻesuʻeina ma le lautele i tagata e ofo atu i le soifua maloloina ma i latou e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

Ina ua maeʻa le puleaina o le lauga, na vave lava ona gasegase le lipotiala, o le maualuga o le faasalalauina o le empagliflozin i le plasma toto (Cmax) na ausia ina ua mavae le 1.5 itula. Ma, o le faʻasalalau o le empagliflozin i plasma ua faʻaitiitia i ni vaega se lua.

Ina ua maeʻa ona ave le palakalakeke, o le averesi o le vaega i lalo o le taimi o le faamasinoga (AUC) i le taimi o le concentration plasma concentrates e 4740 nmol x itula / L, ma o le numera Cmax e 687 nmol / L. O vailaʻau o le faʻasalalauina i le soifua maloloina o tagata volenitia ma tagata mamai e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e masani lava tutusa.

O le 'ai e leai sona aʻafiaga taua i luga o le vailaau o le pharmacokinetics o le faʻasalalauga.

O le tele o le tufatufaina atu i le taimi o le faʻamamafa o le plasma concentration e tusa ma le 73.8 lita. A maeʻa ona tuʻuina atu e le au ofo volenitia le faʻailoga 14C, o le plasma protein e 86%.

O le auala autu o le faʻasaina o le metabolism i totonu o tagata o le glucuronidation ma le auai o uridine-5'-diphospho-glucuronosyfeferases UGT2B7, UGT1A3, UGT1A8 ma le UGT1A9. O le sili ona masani ona iloa metabolites o le pokerliflozin e tolu glucuronic conjugates (2-0, 3-0 ma le 6-0 glucuronides). O le aʻafiaga masani o le metabolite taitasi e laiti (itiiti ifo nai lo le 10% o le aofaʻiga o le faʻasalalauga).

O le afa o le ola e tusa ma le 12.4 itula. I le tulaga o le faʻaaogaina o le faʻasalalauga i le tasi aso i le aso, na maua ai se faʻamaʻi pipisi o le plasma i le maeʻa o le lona lima.

Ina ua maeʻa le faʻafofogaina o le faʻamaonia 14C i totonu o volenitia soifua maloloina, pe tusa o le 96% o le fualaau na maua (e ala i le fatu 41% ma gaʻo 54%). E ala i le manava, o le tele o fualaau faasaina na faʻamaonia e le suia.

E naʻo le afa o le fualaau faasaina ua faʻamaonia e le suia e fatugaʻo. Pharmacokinetics i tagata maʻitaga faapitoa

Faʻasalaga le toe galue

I tagata gasegase ma le agavaʻa, agavaʻa ma le ogaoga le toilalo (30 https: //apteka.103.xn--p1ai/jardins-13921690-instruktsiya/

Paluga Jardins ™ 10 mg 30 pcs

Jardins® e le fautuaina mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 1 ma mo togafitiga o le ketoacidosis o le maʻisuka.

I le faʻaaogaina o le inisinia o le 'au pusa 2 glucose, e aofia ai le empagliflozin, o mea e le masani ai o le ketoacidosis o le maʻisuka ua lipotia. I nisi o nei tulaga, o le faaaliga na faʻaalia ma faʻamatalaina o se faʻaopoopoga faʻatupulaia i le toto o le kulukose (e le silia le 14 mmol / L (250 mg / dl)).

O le lamatiaga o le atinaʻe o le ketoacidosis o le maʻisuka e tatau ona mafaufauina pe afai o ni faʻamatalaga e le mafaamatalaina e pei o le naʻo, vomiting, le fia ai, tiga o le manava, galala tele, le lava le manava, le maʻi, le vaivai le vaivai poʻo le moe. Afai o nei uiga e atiaʻe, e tatau ona vave suʻe suʻega mo le ketoacidosis, e tusa lava pe o le toto o le kulukose. O le faʻaaogaina o le vailaʻau o le Jardins® e tatau ona faamutaina pe taofia le tumau seia maeʻa le siama.

O se tulaga sili atu le maualuga o le atiaʻe o le ketoacidosis o le maʻisuka e mafai ona maua i tagata mamaʻi i se mea maulalo gaʻo, gasegase e matua maʻi, gasegase ei ai le talafaasolopito o le ketoacidosis, poʻo gasegase e maualalo le failautusi o sβ β. I ia ituaiga o gasegase, e tatau ona faʻaaogaina Jardins® ma le faʻaeteete. E manaʻomia le faʻaeteete pe a faʻaitiitia le fua o le insulin.

O le sauniuniga a le Jardins® i le papalama 10 mg e aofia ai le 162.5 mg o lactose, ma o le 25 mg e aofia ai le 113 mg o le lactose, o le mea lea, e le tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau i tagata maʻi e maua ai faʻafitauli faʻapitoa e pei o le laase, lactose inlerance, glucose-galactose malabsorption.

O suʻesuʻega a le falemaʻi na faʻaalia ai o togafitiga faʻasalalauga e le faʻaititia ai le lamatiaga o le cardiovascular. O le faʻaaogaina o le faʻasalalauga i se fua o le 25 mg e le faʻapogai ai se faʻaopoopoga o le vaitaimi QT.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le vailaʻau o le Jardins® faʻatasi ai ma le sulfonylurea o mea faʻamaʻi poʻo le inisalini, o le faʻaititia o le sulfonylurea / insulin e mafai ona manaʻomia ona o le lamatia o le hypoglycemia.

E le o suʻesuʻeina le Empagliflozin i le tuufaatasiga o le glucagon-like peptide-1 analogues (GLP-1).

Ole aoga o le fualaau faasaina Jardins® e faalagolago i le gaioiga ole gaʻo, o le mea lea e fautuaina ai e mataʻituina le gaioiga o gaʻo aʻo leʻi tofiaina ma taimi ole taimi ole togafitiga (ia le itiiti ifo ma le 1 le taimi i le tausaga), faapea foi le taimi e faia ai le togafitiga, lea e mafai ona afaina ai gaioiga. Le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi i tagata gasegase ma le le atoatoa (GFR e le fautuaina

Tuua Lau Faamatalaga