Detralex - o se vaifofo o le maʻisuka

Mo le tele o tausaga e tauivi ma le DIABETES e aunoa ma se taumafaiga?

Ulu o le Inisetiute: "O le a e maofa i le faigofie o le togafitia o le maʻisuka i le ave i aso uma.

O le maualuga o le toto maualuga i le maʻisuka (DM) e mafai ona faʻaosoosoina ai faʻalavelave ma faʻaleagaina ai le gasegase o le maʻi, o le mea lea, e tatau ai ona faia ni taimi tatau e faʻamautuina ai. E tusa ma le 70% o tagata o loʻo maua i lenei maʻi ua maualuga le toto maualuga.

O le maualuga o le toto maualuga i le maʻisuka o se vaega autu i le atinaʻeina o le mata ma le fatu fatu. O le maʻi suka e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le faatupuina o le maualuga o le toto ma taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi o le cardiovascular system, mo se faataitaiga, atherosclerosis. Le lava le togafitiga talafeagai e taʻitaʻi atu ai i le paʻu, fatuga ma le faʻaogaina o le leʻo.

Maualuga maualuga ma le maʻisuka

O le mamafa mo le maʻisuka e tatau ona teuina i totonu o tulaga masani e faʻaitiitia ai le atinaʻe o le maʻisuka.

O le maualuga e maualuga le maualuga pe afai o le faailoga i luga o le tonometa e masani ona faia i luga o le tuaoi o le 140/90 mm Hg. Art.

O galuega a le Katerika e faigata. O se faʻamautinoaga o le maualuga poʻo le maualuga o le maualuga e faia pe a fai o le toe faʻateleina o le malosi o le tino e maua i le taimi o suʻesuʻega masani.

O le tafe o le toto e lamatia ai le tele o taunuuga e mafua ai le le atoatoa, e avea ma se tulaga lamatia matautia i le masani masani o le olaga, lamatia ai le olaga. O le maualuga ole maualuga o le maʻisuka e afaina ai le gaioiga ole tino ole tino.

Aʻo le alualu i luma o le atherosclerosis, faʻaleagaina lapopoʻa, e taʻitaʻia ai i:

  • i se paʻu
  • i se fatu fatu,
  • i faafitauli tau vaʻai, e aofia ai le tauaso atoatoa.

Faailoga o le maualuga maualuga ma le taua o faailoga

O sina siitaga laʻititi i le toto maualuga (BP) e masani ona leai se faʻaaliga faʻalauiloa. E le lagona e le tagata gasegase ia te ia, o le mafuaʻaga lea ua taua ai o le "fasioti lemu".

I mataupu ogaoga:

  • tiga o le ulu, vaivai, faʻalavelave moe,
  • o le maʻi e iloa le vaivai,
  • mea faʻapitoa e faʻaitiitia.

E mafai ona faʻalagolago i le iloa o se faʻaopoopoga faifai pea o le mamafa na o le fua masani. Faʻavae i luga o faʻamatalaga o faʻamaumauga, o togafitiga talafeagai e faʻamatalaina.

E 2 faʻamaoniga o le toto maualuga, lea e faamaumauina i numera e lua, mo se faʻataʻitaʻiga, 110/70. O faailoga e iloa ai le mamafa o loʻo faia i luga o puipui tetele i millimeters o le koluri mercury (mmHg). O le numera muamua e taʻu mai ai le mamafa o le tino, o lona uiga, o le a le mea e tupu pe a faʻaitiitia le muso o le fatu i le maualuga. O le numera lona lua e iloa ai le mamafa o le diastolic na faia i puipui puipui i le taimi tonu lava e malolo uma ai le muso o le fatu.

Le taua o le tulaga masani ma faailoilo mo le maualuga o le toto maualuga:

  • o le tau o le masani o le toto maualuga ua manatu e itiiti ifo i le 130/85,
  • O le a faʻaaliina leoli i se faʻateleina le masani i le va o le 130-139 / 85-89,
  • o le maualuga o tulaga faatauaina mo le maualuga o le toto maualuga e maualuga atu i le 140/90.

Faʻatau togafitiga

I le taimi nei, o falemaʻi e maua ai le tele o meafaigaluega e faʻaitiitia ai le toto. Filifilia o vailaau saʻo i le mea e talafeagai mo le aveina o le a fesoasoani i le fomaʻi i luga o le talaʻaga.

  • o fualaau faasaina uma e tatau ona faia i aso uma,
  • aua le faalavelaveina vai
  • E faʻasaina le faia tutoatasi i le laasaga fautuaina e aunoa ma le feutagai ma lau fomaʻi.

O ia ituaiga amioga e mafai ona i ai ni taunuuga le lelei ma e oʻo atu ai i se faʻavavega o le maʻi.

Mo le tele o gasegase, e faatonuina e fomaʻi fualaau oona i le taimi e tasi e tuuitiitia ai lo latou toto. O le tali atu i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i tagata e mafai ona ese: e mafai ona suia vailaʻau faʻasaina e sili atu ona talafeagai pe a uma ona pasia le vaitaimi ole suʻega, aemaise pe a faʻaaogaina fualaau o le maʻisuka. Pe a faʻaaogaina fualaau faasaina e maualalo ai le toto, e tatau foi ona puleaina le tele o le cholesterol.

E le mafai ona e taofia le vasega o sauniuniga mo togafitiga ona o le faʻamautuina o le toto. O le togafitiga o le maualuga o le toto maualuga e tatau ona faʻaauau pea seia oʻo ina faʻamalo e se fomaʻi.

Ole maualuga ole toto maualuga e tatau ona faaitiitia ma faasolosolo malie pe tusa pe a ma le 8 vaiaso ole suʻeina. O le faʻaitiitia vave o le mamafa (aemaise lava i matua) e oʻo atu ai i le le lelei o le taʻavale ma mafai ai ona faʻalavelave i le gaioiga o totoga taua.

E taua le maitauina pe a maeʻa le faʻamautinoaina o fualaau faʻasaina, e ono tupu mai le maʻi e faʻaaogaina maʻi. O lona uiga, o loʻo i ai se faʻalavelave lautele i le soifua manuia, faʻalogoina le mamafa o le gasegase, maua le maʻisuka ma isi. Ona manaʻomia lea o se asiasiga vave i le fomaʻi.

Soifuaga

O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o le ala saʻo o le olaga o le a faʻaitiitia ai le mamafa, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o taunuuga e ono tutupu:

  • Taumamafa taumafa ma sina gaʻo. Le faʻaauau pea i le taumafa fualaau faisua ma fua.
  • Faʻaititia le faʻaaogaina o masima, e le silia le 1 sipuniti i le aso. E aofia ai le teenaina o meaai, lea e aofia ai le tele o le sodium. Ina ia mautinoa le tele o le tofo, o ipu e faaopoopo i ai laau afu, taimi, sua suamati. E mafai ona faʻaaoga ituaiga faapitoa o masima e aunoa ma le sodium o loʻo i ai le potassium (pe a fai o vailaʻau e maua ai le toto maualuga, e manaʻomia le feutagaʻi ma lau fomaʻi).
  • Faʻaaogaina le inu ava malosi.
  • Faʻalēaogāina masani leaga. O le faʻaogaina o Nicotine i le maʻisuka ituaiga 2 e faʻapupulaina ai avanoa o maʻi fatu.
  • Faʻaitiitia o le mamafa o le tino. O le toatele o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e mamafa tele. O le mamafa o le paʻu i le kilogram e mafai ai le faailoga pe a fua le mamafa e 2-3 mm RT. Art.
  • O le faʻaauau ona faʻaaogaina o le pāmala e faʻalautele ai puipui o toto toto, o se taunuuga o le a faaitiitia ai le toto toto.
  • Gaoioiga faaletino.
  • Aloese mai tulaga faigata.

O le maualuga o le maualuga ma le maʻisuka o faʻamaʻi pipisi. O i latou taʻitoʻatasi lava o se lamatiaga tele lea o ituaiga o pathologies cardiovascular, ma pe a faʻapotopotoina le tasi ma le isi, latou te sili atu le matautia. O se olaga saʻo ma le togafitiga o le maualuga o le maualuga o le totoga o le a faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻamaʻi pipisi i tagata mamai.

Maʻi Suka

O se fuainumera tele o vailaʻau faʻasolosolo o loʻo maua i fualaau aina. O lo latou auai e mafai ai fualaau aina e puipuia atoatoa le tino mai faʻamaʻi eseese. E tusa ai ma fautuaga a le WHO (Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina), a itiiti mai e 3 ituaiga e tatau ona i ai i le taumafa a se tagata matua ola maloloina. I le vaega mamafa, o le 100 g i le aso. O a fua e mafai ona 'aina ma le maʻisuka ma e le mafai? Fugalaau fou, suamalie malie mai ia i latou poo fualaau mamago - o le a le mea e tatau ona sili atu?

O le maʻi suka e tilotilo i fua

O le seleseleina o fualaau aina mai fatu e aofia ai vailaʻau faʻamalosi, o loʻo i ai le suka suka. O vailaau oona ei ai aafiaga eseese i luga o le kulūkose toto. Glucose mai fua o le ituaiga lava e tasi, ae o ituaiga eseese, e tutusa lava. 100 g o suamalie suamalie po oona o le a faateleina ai le maualuga o le suka. O Jonathan, mo se faʻataʻitaʻiga, e itiiti ifo le gutu ascorbic nai lo Antonovka, ae o le fusekolo e tutusa le aofai. Palu suamalie, e pei o apu oona, e tatau ona mafaufauina i ni falaoa (XE) poʻo calories.

O se tala masani masani e uiga i le falufiti o le fugose e faʻaititia ai le toto toto, e le mafai ona suia le fructose i le kulukose po o le suauu, o le vave foi ona oʻo i totonu o le toto (vave atu nai lo le malosi).

O fua e mafai ona vavaeina i vaega nei:

  • foia le maʻisuka
  • faatagaina
  • e le manaomia mo ia.

O i latou uma lava, e aunoa ma se tuusaunoaga, e aofia ai le vailaau televave.

O le kulupu muamua e aofia ai apu, fualaau suamalie, apricot, peaches, kiwi, cherries, cherries, rimoni, mango. E faatagaina mo le maʻisuka e 'ai ai pineapples, plums, faʻi. Se vaega taua o le oloa. E tatau ona 2 XE i le aso, ma e vaevaeina i ni faʻasalaga se lua. I fualaau faasaina, e mafai ona e 'ai i le va o le aoauli ma le' aiga o le afiafi, i le va o le aoauli ma le 'aiga o le afiafi, ma mo le aoauli o le aoauli - toe faʻatagaina fua - ½ vaega o le moli po o le vine.

Mea taumafa i le po (se ipu susu, se sanuisi) e le mafai ona suia i le fusi. O vailaʻau faʻamalosi e vave faʻavaveina le maualuga o le toto suka ma faʻavave foʻi ona pa'ū. I le ogatotonu o le po, o le maʻisuka e mafai ona lagona ni faailoilo o le glycemia (faʻavauvau, le malamalama, afu, palapitations).

O a ituaiga o fua e le mafai ona maua i le maʻisuka? E fesoʻotaʻi ma le vaega o meaʻai e le manaʻomia mo le 'ai - fig ma persimole ona o le maualuga o le kulukose. Ae e lelei tele mo le taofi o se osofaʻiga e mafua mai i le toto maualalo maualalo.

O le a le mea sili atu ona aoga mo le maʻisuka: suamalie poo fualaau mamago?

O suamalie faalenatura e aofia ai foi suka suka, ae le maua, e le pei o latou fua uma, o mea taua mo le tino - fiber ma mea e faapaleni ai meaola. O le suamalie o le suamalie e mafai ona toe faʻafoisia ai le maualuga o le suka i le mea e tupu i le glycemia. Ae o le fiber taua i totonu o le feedstock e faʻaitiitia ai le faʻaaogāina o meaʻai gaʻo.

O fualaau suamalie i sua e avea ma mea vave. O le liliuina - liliu atu i totonu o se paʻu (paluga pateta, mafiafia faʻamalosi) o le oloa faʻatagaina e le manaʻomia mo se tagata maʻi e maua i le maʻisuka.

O le manaʻoga o le maʻi e tatau ona i ai i le itu o mea malulu, malosi ma fila. Ae o le taumafa i taimi uma ma le malulu ma meaʻai gaʻo e matautia, aemaise lava mo le maʻisuka ituaiga 2. O gaʻo leaga e mafua ai le maua o le mamafa. O le tele o mea e aofia ai ma le faʻafefe o toto toto e le cholesterol.

O loʻo tumau pea le maʻisuka ina ia fesuisuiaʻi e mea muamua e lua e faʻalauteleina ai le faagasologa o le absorption i le taimi. Mo ia, o le faʻasa e faʻaaogaina i se vai po o se falaoʻo, aʻo faia se mea vevela. Fua, pei o fualaau faisua, e leai ni gaʻo ma cholesterol, o lea e mafai ai ona 'ai faʻatasi ma le maʻisuka.

O le mea moni, fualaau mamago ua liua i le falaoa - 1 XE e tusa ma le 20 g. O le aofaiga lenei e 4-5 vaega o apricots mago mamago poo pulu. I soo se tulaga, o fualaau mamago e sili atu le soifua maloloina nai lo suti ma kuki e faasaina i le maʻisuka.

E uiga i le Maʻisuka Fua: Mai Apricot i Apple

O a ituaiga o fua e mafai ona maua i le maʻisuka? O le faʻalavelave masani i le faʻaaogaina o fualaau 'eseʻese, o lo latou faʻamaoni faʻalegata.

  • E le o fautuaina foi apricots mo tagata ei ai faamaʻi pipisi ma fafine maʻitaga. O fua o le la, e maua i le vitamini, e fesoasoani i le gafatia o musika, o le hematopoiesis malosi ma le tuputupu aʻe o le cell, faʻamalosia le faʻaoga o le tino. O le taitai o elemene o elemene i apricots o le potassium. E faʻaolaina ai le gaioiga o le vascular system, faʻamalosia le muso o le fatu. O tagata e masani ona faʻaaoga apricots latou te maitauina se faasolosolo malie i le faasologa o le soifuaga matutua, o le malosi o le malosi, o le toʻa ma le fiafia fiafia. 100 g fualaau aina e aofia ai le 46 kcal.
  • Orange o se fualaau aina mo le aveesea o le mamafa o tagata, e aofia ai i meaʻai uma. O ona vaega e faʻamalosia ai faiga faʻasolosolo i le tino. O loʻo fautuaina le Orange mo le faʻaaogaina o le maʻisuka ituaiga 2 mo le mamafa o le mamafa. E faasino i le citrus, lea e faʻamalosia ai le puipuiga o le tino, ei ai lona faʻaaogaina o mea faʻapitoa. Orange o le fua sili ona lauiloa i fua o fualaau mo le maʻisuka. E mafua mai i mea o caloric, o lona lua lona lua i le vine ma lemoni, o lona 38 kcal mo le 100 g o oloa.
  • I le faʻaaogaina o le vine, o le maualuga o le cholesterol i le toto e paʻu ai, o le toto maualuga e faʻamaopoopo. O ona vaega (ole gaʻo, potassium, pectin) e aofia ai i le metabolism. E aina fualaau aina mo gasegase o le vae (vein blockage, cramps). O loʻo i ai se faʻamautinoaga o le gaosia o hormones ma le fuga o loʻo i totonu o le inumaga. O le tele o le taumafaina o fua ma le loto tiga e mafai ona oo atu ai i le ita o le mucosa gastric (nutimomoia, paʻu ma mea aoga). ½ le fualaau aina ile aso e lava.
  • Ua faamaonia ai o le fiva fila e sili atu ona faigofie le tauaveina e le tino ma itiiti ifo le caloric nai lo le fila. O le fua e lauiloa mo ona meatotino, faʻasaʻo le manava. O le mea lea, mo tagata e maua le malosi, e le fautuaina le pi. E le gata i lea, e le tatau ona e 'ai i luga o se manava gaogao.
  • O le kiwi sili atu e sili atu nai lo le citrus i totonu o le gaosiga o le acids ascorbic. O se tasi o ona fua e suitulaga i le tolu (lemoni, moli ma le vine). I le kiwi, o le vaega atoa o vitamini B (B1, B2, B9), o loʻo taʻalo ai i le taʻitaʻia o le gaioiga, o loʻo faʻatusalia.
  • O le peach-stress peach ma le nectarine (o se uila ma se ponaivi lelei e mafai ona taofia ma le paʻu o le paʻu) e tumau ai le tulaga masani o le paʻu. I le maʻisuka, o le paʻu e masani ona leai se susu ma e tigaina mai le faʻamamaina. Faʻaeteete pe a faʻaaogaina ia mea e tatau ona maitauina ona o le fua o le fua o le pi. O ona fatu, e pei o plums, o loʻo aofia ai vailaʻau oona ma le matautia o le hydrocyanic acid. Pepa e 44 kcal mo le 100 g o oloa.
  • O fualaau suamalie suamalie e fautuaina mo le faʻaititia o le gaosini o le gaosini. O fualaau suamalie fou ma le faʻaopoopoga o le pata e togafitia ai manuʻa e le faʻamalolo ma vaʻa i vaega matutu o le paʻu. E masani ona faʻaaogaina ia apē i togafitiga a le tagata maʻi e maua i le maʻisuka, talu ai o meaʻai o fua e puipuia mai le atherosclerosis.

O le talitonu i le fou ma le lelei o le oloa, o fualaau aina e maua i le maʻisuka e mafai ona 'aina e pei o se meaʻai pe a uma se taumafataga autu, poʻo taimi o taumafataga. Faʻaaogaina ma le faʻaeteete o oloa gaʻo i le gaosiga o sugars. E masani lava ona iloa e tagata o le itumalo o le endocrinology o fomaʻi na latou faatagaina i latou i fualaau suka i le maʻisuka pe a uma ona fausia se faavae o le glycemic mausali.

Faʻatau Fua Fua

O le salamata o se ituaiga o mea taumafa e tuufaatasia ai fualaau maloloina. E le gata i lea, o lana sauniuniga e mafai ona taua o se gaioiga fatufatuga, aua e faia i le faaaogaina o lanu eseese, o foliga ma foliga e osofia ai lagona lelei. E tusa ai ma le endocrinologists, o se uiga lelei mo se tagata maʻi i le maʻisuka o se mea taua i le faʻamautuina o le toto glycemia.

Salati "Mataʻutia" - 1.2 XE poʻo le 184 kcal

Lisi o le moli mata (100 g) tipi i ni fasipepa, faʻafefiloi ma kāloti kuka (50 g), fufuluina i le nut (20 g). E mafai ona e faʻaaoga soʻo se 'ie.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le mea o loʻo galue malosi o le vaega faʻamalosi ma le faʻasolosolo, e aofia ai le flavonoids (hesperidin) (10%) ma le diosmin (90%).

Tagata faʻatagaina i totonu o maʻa:

  • vai mama
  • sodium carboxymethyl starch,
  • talisa paʻu
  • gelatin
  • MCC
  • magnesium stearate.

  • uʻamea uʻamea - uila samasama ma le mumu,
  • macrogol
  • sodium lauryl sulfate,
  • hypelloli
  • titanium dioxyide
  • glycerol
  • magnesium stearate.

O le gaioiga malosi o Detralex o le vaega faʻamaina ma le faʻaogaina ole vaega, e aofia ai le flavonoids (hesperidin) (10%) ma le diosmin (90%).O loʻo i ai i totonu o nei pusa ni vailaʻau faʻamalosi - vai faamama, sodium carboxymethyl starch, talc, gelatin, MCC, magnesium stearate.Lapoʻa paʻu i paʻu o 15 pi. ma tuʻuina i totonu o se pepa pepa pepa 2 po o le 4 pepa.

E maua i le pepa o le mamafa e tusa ma le 500 mg i se lanu moli-lanu enaena, ma e iai se lanu samasama po o le lanu samasama o se uiga fou i le gau. Faʻatumu i paʻu mo 15 pcs.ma tuʻuina i totonu o se pepa pepa pepa 2 po o le 4 pepa, i totonu ole faʻatonuga o loʻo tuʻuina atu.

O le faʻasalaga lona lua o le tuʻuina atu o le taofiga lea e faʻaalia i le tautala, lanu samasama i lanu. O loʻo aofia ai mea nei:

  • xanthan gum,
  • moli moli
  • vai mama
  • sodium benzoate
  • citric acid
  • maltipol.

O loʻo faʻatau atu i totonu o se sapalai o le 10 ml i totonu o pepa pepa o le 15 pe 30 pcs.

O loʻo iai foi mea e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻamalolo, e faʻaaogaina mo togafitiga faʻapitoa o le mai o lenei faʻamaʻi.

E leai ni fuga, kulimi, poʻo se kulimi mo lenei fualaau faasaina. O lo latou i ai i luga o le faʻatauga o loʻo faʻamaonia ai le taufaasese o le fualaau.

Faʻataʻitaʻiga Detralex rectal suppositories mo le afaina o meaola, faʻaaogaina mo togafitiga faʻapitoa o le gase o lenei faʻamaʻi.

Vailaau vevela ma le ituaiga 2 maʻisuka: togafitiga ma le puipuia o veins varicose i le maʻisuka

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O le maʻi suka o se faʻamaʻi lea e tupu ai ni faʻalavelave ogaoga o le cardiovascular system. Faatasi ai ma le atinaʻeina o le faamai, latou te faaalia ai i latou lava i se tulaga e sili atu ona matautia foliga e afaina ai le fatu, gaʻo ma veins. Ae o le masani masani o le maʻisuka o veins eseese.

O nisi taimi vevela veins e aʻafia ai veins o le esophagus, genitals, ma rectum, lea e mafua ai le afaina. E mafai e le hemorrhoids ona mafua ai le tiga ogaoga ma le susunuina i le gasegase, ae faapena foi le gasegase ogaoga, lea e mafai ona matua faigata tele ona taofi.

Ae talu ai ona o le maʻisuka e mafua ai ona faʻalavelave i pito i lalo, o le tele o le maʻisuka e maua mai veins varicose o vae. A aunoa ma togafitiga talafeagai, o lenei maʻi e mafai ona oʻo atu ai i ni aʻafiaga matautia, e oʻo lava i le maeʻa maeʻa o le toto i totonu o vae.

Mo lenei mafuaaga, e taua mo tagata uma e maua i le maʻisuka ituaiga 2 le iloa: pe faapefea ona iloa vailaau vevela i le taimi, pe faapefea ona iloa lelei ma pe o le a le togafitiga o le a fofo atoa ai lenei maʻi matautia.

E pei ona e iloa, o le taamilosaga o le toto i totonu o laʻau e saunia e le fatu, lea, o le avea o se pamu, e maua ai se tafe faifaipea o le toto i totonu o vaa. Ae ui i lea, o le vevela o le taʻavale e matua ese lava lona faʻatinoga. O le taatele o le faʻaauau o le toto e ala i veins e fesoasoani e faʻamalosi ai maso o vae, aemaise lava maso o le tamai povi.

I le taimi o le savali, tamoe pe osooso, o maso o le povi e masani lava ona faʻamalosi, ma maua ai le tafe toto mai vae i le fatu. Ma o le toto e le toe foi atu i pito pito i lalo i lalo o le gaioiga o le kalave i totonu o veins e iai vavae faapitoa e mafai ai ona tafe toto i le tasi itu.

Ae afai e vaivai le muso vae ma leiloloa o latou leo ​​talafeagai, ma le malolo e tapunia, o le toto e faateleina i pito pito i lalo. O lenei mea e oʻo atu ai i le taua tele o le vevela o puipui ma le atinaʻe o veins varicose.

Vailaau vevela i le maʻisuka e masani ona aafia ai veins le mama e lata i le paʻu. E na o mataupu faʻapitoa e sili ona ogaoga e tupu ai le gasegase o veins varicose o le loloto o veins e latalata i le puʻu. I le aluga o taimi, o veins varicose e taʻitaʻia ai le atinaʻeina o le tele o faʻalavelave faʻalavelave, e pei o le mumū o le vevela, puipui o le tino ma le faʻavaeina o maʻi le faʻamalolo.

Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o le faʻamaʻi pipisi o le tagata maʻi ua faʻaititia ma faʻaitiitia le tino i le aʻafiaga o soʻo se siama faʻapitoa. I se tulaga faapea, vevela veins e tele lava ina afaina, lea e mafai ona oʻo atu ai i le ogaoga o le mumū, o le faʻavaeina ole maʻi o le gaʻo ma e oʻo lava i le tino o le necrosis.

I mataupu sili ona ogaoga, o aʻafiaga eseese e afaina ai le gata, ae o veins foi. O lenei mea e masani ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o thrombophlebitis, faʻamalosia atoa o le valve ma le le atoatoa o le vevela. Ole faʻalavelave matautia o veins varicose o le thromboembolism pulmonary, lea e mafua ai ona maliu le tagata maʻi.

O le maʻi suka o se tasi o mafuaʻaga autu o veins veinose. Ae ui i lea, ei ai mea e le mafai ona faʻaosofia ai lenei faʻamaʻi i le maʻisuka, ae faʻamalosia ai foi lona ala:

  1. Vaʻaiga faʻapitoa
  2. Hormonal suiga: maʻitaga, moa,
  3. O le mamafa
  4. Ava malosi
  5. Faʻaauau le faʻaalia o gaioiga faʻaleagaga nei: siiina o mamafa, umi savali, umi,
  6. O le toto o le toto,
  7. O le le lava o vitamini C, E, P ma le fiber fila,
  8. Fuʻa
  9. Mea e le lelei
  10. Faʻaauau ona fai se ofutino fulufulu
  11. Taimi faifai pea
  12. Lalagaina o seevae faʻamaʻavale i taimi uma
  13. Mafia le tau e tau atu ai i le faʻamalaina
  14. O faamai o le tino cardiovascular,
  15. Toto fatu
  16. Aveina o le toto totoina fualaau faasaina
  17. Tele le gau o le toto.

Faailoga o veins varicose i le maʻisuka o le lua fausaga e mafai ona tupu ma eseese tulaga e fuafua i le ogaoga o le maʻi. O le sili atu ona ogaoga o le faʻamaʻi, o le tele o faʻamaoniga o veins varicose o loʻo matauina i le tagata maʻi.

O gasegase o le gaʻa, o le fatu fatu, o meaʻai, o amioga leaga ma isi mea e faʻatele ai le viscosity o le toto, faʻaitiitia ai le malosi o puipui vevela ma faʻaitiitia le toto mai le gaʻo e mafai ona aʻafia ai le atinaʻe o le maʻi.

O uluai faailoga o veins varicose e mafai ona matua maualalo, o le tele o le maʻisuka e masani lava e le amanaʻia i latou. Ae ui i lea, o le taimi lenei o le maʻi e faigofie ona togafitia. O ituaiga ogaoga o veins varicose e masani ona togafitia na o taotoga.

Faailoga o veins varicose i vaega 1 ma le 2:

  • Le faʻavaeina o mamanu i luga o pito i lalo, aemaise i luga o vae ma sulu,
  • Lagona le vaivai i vae, lagona o le vaivai ma le atoatoa,
  • Fuga i le musika o le tamai povi, lea e masani ona tupu i le taimi o le moe,
  • O foliga vaaia o le fula i luga o vae, aemaise i le afiafi,
  • Paʻu tiga i vae,
  • Vaivai

Faailoga o veins varicose i vaega 3 ma le 4:

  • Le malosi malosi o vae, lea e mafai ona matauina i le tagata maʻi e oʻo lava i le taeao,
  • O foliga mai o le apogaleveleve e vevela i vae,
  • Tigā ogaoga o le tiga, lea atonu o le a mumu, sasaina, tuʻimomomoina, poʻo le vevela. O le tiga e mafai ona faʻateleina i le taimi o le savali ma isi gaioiga, ia naʻo totonu o le vein area poʻo le ufiufi uma o vae.
  • Lena ma faʻalauteleina veins veins, faʻapena e sili atu ona maualuga nai lo le paʻu o vae ma vae,
  • Taofiofia o le paʻu. O le paʻu i luga o vae e matua vevela lava ma ua ufitia i le va o tausaga, mulimuli ane ua sili atu le pogisa o le paʻu ma o nisi taimi e maua ai se uliuli enaena. I taimi mulimuli mai o veins varicose, o loʻo maua ai le tele o dermatitis ma le eczema i le maʻisuka, ma foliga mai o le maʻi suka.

I nisi o tulaga e le masani ai, e amata le gasegase i le toto mamafa i le taimi o le malepe o vailaʻau eseese. O lenei faʻalavelave e masani ona atiina ae i le po.

O le togafitiga o veins varicose i le maʻisuka, e tatau ona na o le uma lava ona uma uma togafitiga faʻataʻitaʻi talafeagai ma feutagai ma se fomaʻi. O le a fesoasoani e fuafua le tikeri o le faʻaleagaina ma filifili vailaʻau sili ona lelei.

E taua foi le manatuaina e le o fualaau uma e talafeagai mo le togafitia o veins varicose ma le suka maualuga. O le mea lea, ao leʻi amataina e ave lenei vailaʻau, e taua tele le faʻatalanoa o se endocrinologist.

O fualaau sili ona lauiloa o loʻo faʻaaogaina e togafitia ai veins varicose o vailaau faʻamalolo, e mafai ona faʻatau i soo se fale talavai. E tusa ai ma fomaʻi, o vailaʻau nei o loʻo i ai le sili atu ona lelei i vailaʻau faʻasaina faʻaonapo nei:

  1. Troxevasin. O le tuufaatasiga o lenei suauu e aofia ai le vailaau oona, lea e mafai ona faaleleia atili ai le galueaina o toto toto. Troxevasin e osofaʻia le faagasologa o le mumusu, faateleina le vein tone, faʻaitiitia le edema ma le palasi o capillaries,
  2. Detralex E fesoasoani i le vave ona feagai ma le toto i totonu o vae, faʻateleina le malosi o puipui vevesi ma faʻamalosolo ai velenla vaʻavaʻa, faʻaleleia le tafe o le lymph,
  3. Taunuuga. E aofia ai le vailaʻau P ma isi bioflavonoids e fesoasoani e faʻamalosi puipui o veins, faʻaitiitia le mumū ma faʻamalolo atoa le fulafula. E le gata i lea, o lenei suauʻu e lelei tele le tau ma faoa faamalosi ma fesoasoani ai e puipuia le faʻaalia mai o maʻi pipisi,
  4. Aescin. O le tuufaatasiga o lenei suauu e aofia ai le solofanua soloni. Aescin e faʻaitiitia ai le mafai ona gafatia o vaʻa toto, fesoasoani e faʻaumatia falemaʻi, faʻaleleia le vein tone, faʻaitiitia le mumū ma le fulafula, faʻaitiitia le toto ma faʻaleleia ai le microcirculation,
  5. Venoron. O le gaioiga malosi i le tuufaatasiga o lenei suāuʻu o se mea masani. E fesoasoani i le faʻaleleia lelei o le faʻatinoina o le tino, faʻaitiitia le mumunia ma mafai ona puipuia mai le faʻaalia mai o pupuni toto.

Ina ia faʻaleleia le gaioiga o gaʻo, e tatau i le tagata maʻi ona inuina vailaau mo vailaʻau vevela ma i totonu o le pepa. O le tele o laumei mo veins varicose e le faʻaleagaina mo le maualuga maualuga o le suka, ae ui i lea, aʻo lei faʻaaogaina ia mea, o tagata mamaʻi e maua i veins varicose ma le maʻisuka ituaiga 2 e tatau ona faʻatalanoa se endocrinologist.

Faatasi ai ma togafitiga faaonaponei mo veins varicose, o fualaau nei ua sili ona lelei:

  • Venus. E faʻateleina le faʻaogaina o le puipui o le vevela, faʻaititia lona faʻaogaina, faʻaitiitia le vaivai ma le faʻamalosia o capillaries, osofaʻiga o le faʻamaʻavale o le toto vevela, vave faʻafefeteina le mumū, maua ai le puipuiga mausali e puipuia ai aʻafiaga i puipui o toto toto,
  • Anavenol Faʻaititia le faʻaogaina o puipui vevela, faʻasaʻo le microcirculation, faʻaleleia le kiliaina i luga o mea, faʻamalosia le faateleina o le leo o veins ma faʻaleleia le taʻaloga lautele,
  • Aescusan. O loʻo i ai le malosi malosi o le faʻaleagaina o le tino, o loʻo i ai le malosi i puipui o le toto, faʻaititia ai le malosi ma le malosi o puipui o toto toto, faʻaitiitia le leaga o capillaries, osofaʻiga ma le totoina i le vae, faʻamalosia ai le faʻamaloloina o maʻi, faʻaitiitia le vaivai ma le vaivai i pito i lalo,
  • Venoruton 300. O loʻo i ai se faʻaaliga faʻapitoa ma le faʻamalosia o le tino, fesoasoani e faʻasaʻo le faʻaleleia ma faʻaleleia atili le toto toto, faʻateleina le vave faʻamālōlōina o maʻi pipisi,
  • Angistax. Faʻataʻitino lelei le loma o loʻo iai ma puipuia le fausia o mea fou, faʻaleleia le leo o veins ma faʻaitiitia ai le mafai ona puipuia o puipui o toto toto.

O se vaega taua tele o le togafitiga o veins varicose i le maʻisuka o le masani lea o le ofuina o vailaau faʻapitoa faapitoa o vailaʻau ma totini mo le maʻisuka. O lenei mea o le a sili atu ona lelei le faʻaleleia o le tulaga o veins varicose ona o le vaivai, ma le faʻamalosi pea o pito i lalo, lea e faʻataʻitaʻiina le galuega a le gaʻo o le povi.

O lavalava faʻalavalava o le a fesoasoani i le faʻalauteleina o le toto i vae, faʻaitiitia le fulafula ma toeitiiti lava faʻamalolo le maʻi mai le faʻamaʻiina o le toto i veins. Ae peitaʻi, e taua le maitauina o le ofuina o vailaʻau faʻapitoa e na o se faʻaopoopoga i togafitiga autu ma o le a fesoasoani i le ausia o taunuʻuga ogaoga pe afai e te mulimuli i auala sili ona taua o le togafitiga o veins varicose - o le faʻaaogaina o vailaau faʻamalolo ma le inu fualaau.

E faʻafefea ona togafitia veins varicose o le a taʻuina atu le vitio i lenei tusiga.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

O le maʻisuka angiopathy o vaʻa pito i lalo ma retina

Faʻatasi ai ma le maʻisuka ei ai faʻafitauli eseese, o le tasi o ia maʻi o le maʻi o le maʻisuka, o loʻo faʻaalia i vevela vascular.

Ua vaevaeina le faamai i ituaiga e 2: microangiopathy (faaleagaina o capillaries) ma macroangiopathy (faaleagaina o veins ma arteries). E atiina ae ai le maʻisuka ma le poto masani, mai le 10-15 tausaga o le maʻi.

O le faʻaaogaina o le inisalini i le maʻisuka e le puipuia mai foliga vaaia o le ita, lea i le 70-80% o mataupu e mafua ai le le atoatoa poʻo le maliu o le maʻi.

I togafitiga faafomaʻi, o faʻamaʻi vascular vascular and diabolic retinal angiopathy e sili atu ona taatele. I se tulaga masani, o le maʻi e faʻaogaina.

O se faailo iloga o le maʻisuka o le vave vave.

O faʻamatalaga e uiga i aoga ma faʻamaʻi o chicory e mafai ona maua iinei.

O mafuaaga o le maʻisuka i tamaiti e ese. Faitau e uiga ia i latou i lenei tusiga.

O faʻamaʻi pipisi o le maʻisuka pito i lalo e tusa ai ma le ICD-10 ua faailogaina i tulafono laiti E10.5, E11.5.

O faʻamaʻi o le maʻi o le diabetic e eseese i le maualuga o le tino vascular and the extent of their damage.

  • Faʻaitiitia o le vevela o le tino i nisi nofoaga (vae, vae).
  • Leai se pulupulu pe a suʻe lima o le lala.
  • Paʻu paʻu, cyanosis, ma le mumu.
  • Lulu o lauulu i luga o le paʻu o le lala ua afaina.
  • O le i ai o le tunama o le ischemic.

O le Microangiopathy e masani lava ona vaevaeina i le 6 tikeri:

  • I se tikeri maualuga, e leai se faitioga a le tagata maʻi, ae o le suʻega e faʻaalia ai uluai suiga faʻaleagaina i totonu o vaa.
  • 1 tikeri o loʻo faʻaalia i le paʻu paʻu o vae, o siʻosiʻomaga laiti i luga o le fogaeleele e le afaina ai le tiga.
  • 2 tikeri. E sili atu le loloto o le maila, e mafai ona oʻo atu i maso ma ivi, mafua ai le tiga.
  • 3 tikeri. O loʻo i ai le foliga mai o le necrosis (maliu o le tino) i tafatafa o pito o maʻi. Edema, lanu mumu o le paʻu o loʻo i luga o leuni ua aliali mai, o le atinaʻe o abslentes purulenti ma le mumū o le ponaivi o mea e mafai.
  • 4 tikeri. Necrosis e aafia ai le paʻu i tua atu o le mai, e mafai ona alu i tamatamailima, vaega o vae.
  • 5 tikeri (sili ona ogaoga). Toeitiiti lava o le vae atoa o le tagata maʻi e faigofie lava ona maʻi, i na tulaga, o le tosoina o le limasini ua oti.

Tulaga o le atinaʻe o macroangiopathy:

  • Muamua, o le tagata gasegase e mafai ona atuatuvale ona o le vaivai, vae vaivai, afaina o tamatamaʻilima, mafiafia o fao oi luga ia i latou. Masalo o le i ai o se faʻalauleʻa itiiti, faʻafefe tele ma le maluluina o vae.
  • I le vaega lona lua, o le tagata maʻi e paʻu le paʻu o vae, o le vevela tele ma le malulu o vae e oʻo lava i le vevela, e masani ona tupu le masani - i vaitaimi o le 50 i le 200 mita.
  • O le vaega lona tolu o loʻo faʻaalia i le tutusa o faʻamaoniga ma le faaopoopoina o le tiga i vae, lea e faʻateleina i le po, faʻalavelave faʻafuaseʻi. E ono i ai le tingling ma le susunuina o le paʻu, lo latou mago ma le paʻu. I se tulaga faʻasaga, o le paʻu e paʻu, pe a savali, e maua ai se lanu uliuli. Faʻatasi ai ma se faʻalavelave ogaoga o le faʻamaʻi, edema, maʻi tuʻa ma le faʻaalia o le necrosis.
  • I le taimi lona fa, o le oti o tamatamailima, o nisi taimi o le vae atoa. O le faʻamaʻi faʻatasi ma maʻi vaivai ma le fiva vaivai (faʻamaʻi).

Faʻatinoga o gaioiga

Venostabilizing ma le sui o le venoprotective. O lona mauaina e fesoasoani i:

  • faaitiitia o mea leaga,
  • faʻalauteleina o veins
  • faateleina le tetee atu o capillaries ma lo latou gafatia e faatumauina le faamaoni o puipui i lalo o le mamafa o masini,
  • faaitiitia lo latou gafatia,
  • faateleina le leo o puipui matautia,
  • faʻaleleia le faʻaitiitia o le faʻavaivai ma le microcirculation.

O fualaau e fesoasoani e faʻaititia ai le fegalegaleaiga o le methiolum ma leukocytes, o le faʻaauau o le mulimuli i venele postcapillary, lea e faʻaitiitia ai le ogaoga o aʻafiaga o aʻafiaga o punavai o le mumū i luga o puipui vevela ma leaflet valve.

Pharmacokinetics

O le afa-ola e faʻaumatia ai le 11 itula. Faʻataʻitaʻiga Detralex rectal suppositories mo le afaina o meaola, faʻaaogaina mo togafitiga faʻapitoa o le gase o lenei faʻamaʻi. Faʻasolosolo - pe a ma le 14% o le aofaʻi o vailaʻau na ave.

O le vailaau faʻasaina ua gaosia lelei, lea e iloa e le i ai o mea faʻapitoa i le vailaau.

O le mea e masani ai, o Detralex ua faʻamalosi i feces.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Faʻailoa atu i ai faʻamaoniga o le toilalo o le le fiafia:

  • lagona o le vaivai i vae
  • vaivai vaivai
  • tiga
  • faafitauli o gaʻo
  • gaogao.

E aoga tele i le togafitia o faʻamaʻi o veins o pito i lalo ma gasegase masani.

E faʻafefea ona inuina le fualaau faasaina?

O fualaau e ave faʻaalia. I le tulaga o le le atoatoa o le gasegase, 1 le papalama e faia i le taimi o le aoauli ma le 1 papa i le taimi o le 'aiga o le afiafi. O le umi ole togafitiga e mafai ona oʻo ile 1 le tausaga. Afai e manaʻomia, e toe faia le vasega.

O le umi o togafitiga ma Detralex e mafai ona oʻo ile 1 le tausaga.

I totonu o le afaina, 3 papalama o loʻo faʻatulagaina i le aso muamua 4 aso i le taeao ma le afiafi, i le isi aso e 3 - 2 pcs. i le taimi lava e tasi.

Pe a ave le fualaau faasaina i le tulaga o le taofiga, e 1 le sachet ua faatonuina i le aso mo le le atoatoa o le gasegase ma gasegase masani, mo le gasegase lapoa - mo aso muamua e 4, 1 sachet i le taeao, aoauli ma le afiafi, i le isi aso e 3, e le aofia ai le aoga i aso taitasi.

Faʻatasi ma le maʻisuka

Diosmin fesoasoani e faaleleia mea e fesootaʻi ma faʻafitauli o le maʻisuka. O loʻo i ai se faʻaititia o le hemoglobin A, o le faateleina o le maualuga o le glutathione peroxidase, lea e faʻaalia ai le faateleina o le puipuiga o le antioxidant ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le kulukose o le toto.

O le meafaigaluega e faʻamaonia ai le fua o le filillary filtration ma fesoasoani e puipuia maʻi faʻamaʻi i tagata mamaʻi ma le maʻisuka.

Faʻaiʻuga

Pe a ave le fualaau faasaina, o aafiaga nei i le faauuga e maua:

  • masani - mai le 1/100 i le 1/10,
  • seasea - mai le 1/10000 i le 1/1000,
  • e leʻo faʻamatalaina (leai ni faʻamatalaga).

Afai o aʻafiaga aʻafiaga e tutupu, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e uiga i le avanoa e faʻaaoga atili ai Detralex.

Afai e tulai mai aʻafiaga, e tatau ona faʻafesoʻotai se fomaʻi e uiga i le avanoa e faʻaaoga atili ai le fualaau faasaina.

Faatonuga faapitoa

O le tofiaina o le vailaau faʻasaina i le faʻavavevaveina o le afaina o le toto e le suia ai le togafitiga faapitoa o isi faʻafitauli mataga. Afai e le mou atu faailoga o le maʻi pe a uma le taimi fautuaina o le togafitiga, e tatau ona fefaʻatalanoaʻi se tagata suʻesuʻe ile toe togafitiga.

I le tulaga o le gasegase leaga, e taua le faatumauina o se soifua soifua maloloina ma le tagofia o fualaau faasaina:

  • faaitiitia le mamafa o le tino,
  • Aloese mai le faaumiumi o le tu ma le susulu o le la.

O le taamilosaga toto e faʻaleleia e ala i totoa faapitoa ma savali.

I le tulaga o le gasegase leaga, e taua le tausia o se soifua soifua maloloina, pei o le savaliga sopo, faatasi ai ma le tagofia o fualaau faasaina.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

O faʻataʻitaʻiga i meaola e leʻi faʻaalia ai ni mea taua.

E leai ni lipoti o aʻafiaga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i fafine maʻitaga.

O tina tausi pepe e le fautuaina ona o le leai o ni faʻamatalaga i luga o le faʻasalaga o le fualaau faasaina i susu susu.

Detralex ma le ava malosi

E leai se mea e faasaina i faatonuga mo le inu ava malosi. E talitonuina o le diosmin ma le heseridin e leʻi faʻaalia aʻafiaga o le aʻa ma e le fegalegaleai ma isi mea.

E tatau ona manatuaina o le ava malosi e fesoasoani i le faʻalauteleina o toto toto ona o le faateleina o le toto.

O le tafe o le toto e atili ai ona faʻamaʻalo i nofoaga o le vavao. O le mea lea, o le ava malosi e fesoasoani i le alualu i luma o maʻi ma faʻaitiitia le aoga o le togafitiga.

O le ava malosi e fesoasoani i le alualu i luma o togafitiga ma faʻaititia le aoga o le togafitiga.

Analogs i se mea e ese ai, ae faʻatasi ai ma se masini tutusa o gaioiga:

  • Pelubof,
  • Faʻasalaga,
  • Venoron
  • Yuglane,
  • Atapelu 600,
  • Taunuuga
  • Antistax
  • Troxevasin,
  • Vazoket,
  • Venolek
  • Faʻasologa.

Fomaʻi e aofia ai le diosmin ma le hesteridin:

O le vailaʻau muamua o loʻo i ai mea faʻaaoga e tasi, ae na faʻaaogaina e faʻaaoga ai se tekonolosi eseese. E sili atu le tau-taugofie pe a faʻatau le 1 afifi, ae manaʻomia se umi umi o le faʻaaogaina, o lona uiga o le aofaʻiga o le tamaoaiga e ono tutusa pe sili atu pe a faʻatusatusa i Detralex. O Venarus e masani ona faaosofia le tupuga o aʻafiaga itu.

O Venarus e masani ona faaosofia le tupuga o aʻafiaga itu.

Peʻa faʻatusatusa i le Flebodia 600, o le fualaau ua faʻamatalaina e sili atu ona lelei ona o le faʻavave vave ma sili atu le atoatoa o le tino i le tino ma le maualuga i le plasma toto pe a uma 3-4 itula.

O vailaʻau nei o loʻo maua i Iukureini:

O faʻamaumauga sili ona taugofie o le fualaau faasaina:

Detralex iloiloga

Sa ou inuina le fualaau faasaina i vasega talu mai le 2005, e masani lava i le kulimi a Liaton, Indovazin poʻo Troxevasin. Sa leai ni aʻafiaga itu. O le vaivai, tiga, fulafula e aluese. Totoga o togafitiga faʻatagaina, ae leai - inu i le vaiaso ao lei aveeseina faailoga ma faʻagaloina.

Faʻaoga lelei ma lelei. Mo se taimi umi na ou le atoatoa ai le suamalie seia oo ina faatonuina lenei fofo i foliga o capsules. Ou te inuina faalua i le tausaga, i le taimi nei mo le faamoemoe o le puipuia. Ou te faʻaaogaina faʻatasi ma isi vailaʻau.

E faʻapēfea ona fesootaʻi le malosi ma le maʻisuka

O aʻafiaga o le maʻisuka i luga o le tamaʻitaʻi e faʻaalia i auala eseese.

O le faʻamaʻi e afaina ai toto toto, ona o lenei taimi ao le gasegase e le lava le toto. O lenei mea e oʻo atu ai i se fale vaivai i tamaloloa.

O le paleni o le Hormonal ua faʻalavelaveina. Faatasi ai ma le faateleina o le suka i totonu o le toto, o le gaosiga o le testosterone ua faaitiitia, lea e nafa ma gaoioiga tau feusuaiga a alii.

Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e le maua e le faiʻai tagata i le tele o meaʻai e tatau ai. O se taunuuga, o se soliga o le olaga.

I le maualalo o le gaosiga o le testosterone, e le mafai ona faʻamautu le kulukose i totonu o le toto, e lelei tele mo le amataina o le maʻisuka.

O le itu mafaufau o le faafitauli, ona o nisi alii 1 se taumafaiga le manuia e aunoa ma se fausiaina e mafai ona mafua ai le atuatuvale, le talitonuina o le tagata lava ia, isi mea faigata. O nisi alii, ina ua latou iloa e uiga i le taufaamatau o le gasegase i le faamaʻi, ua tele naua i latou lava ina ua latalata le vavalalata ma se fafine ua amata ona latou fefefe, ma ua mou ese atu le fale.

Fomaʻi iloilo

Faʻamālōlōina lagona faʻalauiloa ma veins varicose i foliga o le faoa faamalosi i tamaʻi povi, le mamafa i vae. O aʻafiaga e seasea. Faʻatasi ai ma vaivaiga - o se faʻasalaga e le talafeagai ma le tau maualuga. Faatasi ai ma le suiga o veins, o le faagasologa e le fesuisuiai, ae o le tagofia o fualaau faasaina e faaleleia ai le tulaga o le olaga.

Ou te tofia pe a uma galuega i luga o le vae. Faateleina le tafe o le toto, o gasegase e mafatia mai le edema ma tiga i le vaega o le taotoga. Sa i ai mataupu e ese mai le leai o se aoga, lea e fesootaʻi ma se fualaau faasaina po o le leiloa o ana meatotino ona o le solia o tuutuuga o femalagaaiga poʻo fale teu.

E lelei le vailaʻau. E le manaʻomia mo malaga uumi ma vaalele. Paʻu syndrome mo faʻamaʻi pipisi e taofia mo le 24 itula. O gaioiga o meaola e vaivai, sili atu ona lelei le faʻatau o le fualaau muamua.

Faʻafefea ona faʻaleleia le tosina

E toatele tagata e mafaufau pe faʻafefea ona faʻaleleia le olaga mafanafana ma tosina i ai. E i ai le tele o fautuaga:

  • aveese mea taumafa o gaʻo fualaʻau mai le taumafataga,
  • taumafa itiiti, ae tele taimi. Faʻatulaga lau taimi o taumafataga mo le 5-6 taumafa ma vaega laiti,
  • e tatau ona e siaki pea le maualuga ole suka. Faʻaauau le inisalini i le maʻisuka ituaiga 1. Ma ia aua nei galo e ave vailaau e maualalo ai le toto toto, ma le ituaiga lona lua o faamaʻi,
  • aua nei galo e siaki le maualuga o le testosterone i le toto,
  • mataʻituina lou toto toto
  • mataʻituina lau mamafa, fai taaloga. Tuʻu 15 minute i le aso e faʻaleleia lou tino e ala i le faia o taʻaloga,
  • aua le 'ai le tele o falaoamata, taumafai e faaitiitia i se mea itiiti,
  • Aua nei galo e toe faatumu ia gaʻo i totonu o le tino ae leʻi amata ona faia feusuaiga. O le a manaʻomia e lou tino ona toe faʻaalu le malosi na faʻaalu i taimi o feusuaiga.

Tulafono o taumafa

Afai e te le manaʻo e faʻavaivai i le faʻaitiitia o le malosi, ona tatau lea ona aofia ai nei meaai i le taumafataga:

  • meaʻai ua tunu, iʻa (ituaiga o meaʻai e maualalo le gaʻo) ma le gaʻo gaʻo e leai ni gaʻo. O nei meaai e aofia ai le protein ma e le faateleina le suka toto,
  • aniani, lea e uunaia ai manaoga mo feusuaiga,
  • kapisi lemu le alualu i luma o le gaioioga o loʻo ulufale atu i totonu o le iniseti, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faateleina o le suka,
  • kelenile e lelei lona aafiaga i le kulukose,
  • eggplanti faʻasalalau le cholesterol ma fesoasoani e aveese le tele o le vai mai le tino,
  • E aoga tele Cranberries mo le lelei o le tino o le tino, e tele naua meaʻai ma vitamini,
  • Aua neʻi galo e uiga i greens, tamato, kukama.

O le aʻafia o le maʻisuka i le malosi i alii e taua tele. Aua le faʻaleagaina oe lava; talanoa i se fomaʻi mo se fesoasoani.

O tamaʻitaʻi e iai se faʻamautinoaga e taʻitaʻia ai le ola atoa, ma o tamaiti ola maloloina e fananau mai ia i latou.

O le faavae o togafitiga tatau mo se ituaiga o maʻi e tatau ona avea ma antibacterial ma anti-inflammatory drugs. I le faʻaopoopoga i lo latou faʻaogaina, o le faʻaaogaina o vailaʻau faaopoopo a isi vaega e fautuaina foi. Detralex mo prostatitis o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona manuia.

  • Faʻavaeina ma le masini o gaioiga
  • Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Detralex
  • Aafiaga ma faʻaleagaina
  • Faaiuga

O le afaina o le prostate gland o se tasi lea o maʻi sili ona taatele o le urological e tusa ai ma fuainumera o WHO. Toetoe o le 40 o sui o le malosi malosi o le gasegase e afaina i se maʻi faapena.

O le mafuaaga autu i le tele o mataupu o le osofaia o siama, lea e tau atu ai i le atinaʻeina o le mea e tutusa ai: tiga, vave vave, faateleina le vevela i le lotoifale, faafitauli ma le gafatia.

E TATAU ONA ILOA! 80% o faʻamaʻi pipisi e faʻamaʻi, ma o lenei mea e vave ona oʻo atu ai i aʻafiaga leaga. Afai e te manaʻomia se puipuiga mamana mai prostatitis, e fautuaina e le au atamamai se atinaʻe fou e saienitisi Isaraelu ... Faitau atili >>

Faʻavaeina ma le masini o gaioiga

O le mea pito sili ona taua ma le malosi o Detralex o le diosmin. E aʻafia i le vaega o venotoni ma angioprotectors. O le galuega autu o le faʻaleleia atili lea o le toto i totonu o okeni pelvic.

Mo se malamalama sili atu i le aoga o lenei sui o le falemaʻi faʻamalositisi, e tatau ona malamalama i le ala o le faʻaleagaina o le gaioiga i totonu o masini o le gutu prostate.

E mafai ona faʻatusalia uma le tali atu o tali i le ituaiga o algorithm faigofie:

  1. O le siama e ulu atu i le tino ma, aemaise lava, le prostate lava ia, faʻamalamalamaina exo ma endotoxins.
  2. I le i ai o se aafiaga leaga, latou te mafua ai se faagasologa o le le fiafia i le lotoifale.
  3. I le avea ai ma se puipuiga, e atiina ae le vasospasm i luga o le lotoifale - o capillaries i le prostate gland e avea ma mea e sili atu ona mamafa ma e sili atu ona faigofie ia latou lava siama puipuia (macrophages, neutrophils).
  4. Faatasi ai ma i latou, o se aofaiga tele o le vai mai le toto toto e pipii atu i totonu o le tino, lea e mafua ai le fulafula, tiga ma fiva.
  5. Ona o le laʻitiiti o le vaa, o le toe faʻafoʻiina o le toto ua afaina - o totoga o le pelvic e tumu i le toto vevela, lea e faʻapupula atili ai le ata o loʻo i luga.

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o le faʻamatalaga o le vai inu i le prostate e taʻalo ai se tasi o matafaioi sili ona taua i le pathogenesis o le faailoga autu. Ona o lea ua fautuaina ai e faʻaaoga Detralex mo prostatitis.

Faʻafetai i lona gaioiga malosi, e afaina ai veins ma venini e pei ona taua i lalo:

  • faʻalauteleina le masini vascular. O lenei mea e faʻaitiitia ai lo latou faʻalauteleina ma le mafai ona gafatia i siama, meainu,
  • faʻavavevave le gaogao leaga,
  • e taofia ai le faagasologa o le taliaina o le leukocytes i le puipui i totonu o veins ma capillaries, ma o lenei, i le itu, e taofia ai le faaleagaina o aafiaga o tagata faufautua o le inflammatory i luga o siama prostate,
  • faʻaitiitia mea taua e ala i le faʻaitiitia o le toto.

O le iʻuga o se faʻalavelave faʻapitoa i luga o le toto, e maua ai mea nei:

  • Siʻitia o le fetogi
  • Faanoanoa tiga ma le le mautonu,
  • Aveesea o toxins ma otaota gaosia mai microbes mai le prostate,
  • Faʻitiʻitia le paʻu oona i gaʻo uma o le pelvic
  • Faaleleia atili o le lotomaualalo ma le tafe toto,
  • Tulaga masani o le urination ma feusuaiga,
  • Soifua manuia lautele o le maʻi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Detralex

E pei o isi faʻamaʻi, togafitiga o le prostatitis ma Detralex e manaʻomia le usitaia o faatonuga faʻavae mo le faʻaaogaina. O loʻo maua le oloa i laupepa o le 30 po o le 60 fasipepa i le pusa. E tasi le pill e aofia ai le 450 mita o le diosmin ma le 50 mg o le tuai. E tatau ona faʻaaoga le 1 papa maʻa faʻalua 2 taimi i le aso ma meaʻai.

A maeʻa le 7 aso o togafitiga faʻapitoa, e mafai ona e inu faʻalua ni pusa se lua i le taimi, e aunoa ma le suia o le fua ole aso. O le togafitiga e le itiiti ifo i le 1 le masina, e fautuaina e faʻaaoga le fualaau mo le 90 aso e maua ai se taunuuga tumau.

Aʻo leʻi faʻaaoga, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. A maeʻa se talanoaga, e le tatau ona toe ulufale i totonu o se suʻesuʻega se fesili e pei o le: "Faʻapefea ona ave Detralex mo tane prostatitis?" O le a manino mea uma.

E tatau ona malamalama o le togafitiga e faatoa mafai ona galue e avea o se faaopoopoga i le autu o togafitiga ma fualaau oona ma anti-inflammatory drugs. I le avea ai o se monotherapy, e le talafeagai lenei vailaʻau.

O le tau o Detralex e tusa ma le 800 rubles mo le 30 papa.

TAITAI! I le 2016, i le Research Institute of Urology ua faaigoaina mulimuli ane N.A. Lopatkina, o se nofoaga autu faasaienitisi a Rusia i le malae o le urology, na faamaeaina ma le manuia ia suesuega faafomaʻi o se tupulaga fou o fualaau faasaina - Adenofrin, na faia e tau ai le prostatitis. ... Faʻamatalaga auiliili >>

Faaiuga

Detralex mo prostatitis o se vailaʻau sili atu lelei lea e faʻapitoa lelei ona tuʻufaʻatasia ma le auala autu o togafitiga. O lona aogā e maitauina e fomaʻi ma tagata gasegase.

Ona o lona aafiaga i luga o vaʻa o okeni pelvic, e mafai ona faʻaopopo i le tele o taimi le aʻafiaga o vailaau faʻamaʻi ma fualaau faʻasaina. Ua faʻamaonia lenei mea i le mea moni e tatau ona faia i le prostatitis.

Faʻailoga

Ina ia faʻamaonia le faʻamaʻi o le maʻi o le maʻisuka pito i lalo, o le uluai suʻesuʻega o le fomaʻi ma faitioga a le tino e le lava.

E manaʻomia le fuaina o le suka o le toto, pasi se suʻega o le urine, faia se suʻesuʻega atoa o le setete o vaa e faʻaaoga ai mea faʻapitoa faʻalapōpōnei:

  • Faʻamatalaga faʻapipiʻi komepiuta (ata pulou ataata).
  • X-ray (angiography e faʻaaoga ai vailaʻau faʻatusatusa).
  • Fuataga o le mamafa ma le pulusese o vaʻa o vae ma le fausua o fafine.
  • Faʻamatalaga (lanu vali o vaʻa toto ma se faʻamalo o le Doppler).

O togafitiga faʻapitoa e mafai ona puipuia ai le gangrene. I le tulaga o le teena poʻo le le usitaia o faʻamaumauga a le fomaʻi, o le atinaʻeina o le gangrene i le 90% o mataupu e tupu i totonu o le 5 tausaga mai le amataga o le angiopathy. E tusa ma le 10-15% o tagata mamaʻi na maliliu mai le toto ona o le necrosis, o le isi "maua" le le atoatoa.

Talosaga faapitoa (fualaau ma metotia):

  • Faʻamatalaina o statins (atorvastatin, simvastatin) ma antioxidants (faʻataʻitaʻiga, vitamini E).
  • Le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina (trimetazidine, mildronate, thiatriazolin).
  • Toto toto (heparin, clopidogrel, cardiomagnyl).
  • Le faʻaaogaina o meaola e faʻaleleia ai meaola (aloe, fibs).
  • Faʻasalalauga o angioprotectors (parmidin, tiga faʻitui, taika).
  • Aveesea o le tino maliu i le tosoina (ma le gangrene - le vae atoa poʻo le vae).

Mo le togafitiga o microangiopathies, ua faatonuina le togafitiga laser, lea e tatau ona toe faʻafoʻiina ai le toto, metabolism ma le okesene saturation o masini.

O se aafiaga lelei e mafua mai i le puleaina o le toto totoga (3-6 droppers per course).

I le amataga o le faamai, o le togafitiga o togafitiga e fautuaina mo le tele o le maʻisuka. E aofia ai le savali, faʻalava faʻalavelave mo 10-15 minute i le aso.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Kaloti Salad - 1.1 XE poʻo le 202 kcal

Umi le apu mo le 2-3 minute i totonu o le vai faʻamaʻaina i le sua o le tipolo. E faia lenei mea ina ia latou le pogisa i le salati. Ona tipi ese lea o apu ma kiwi (50 g i le tasi) i ni tamai kopa. Faaopopo ni fatu (15 g) i le paluga o fua. Vaʻaia le meaʻai ma le kulimi kulimi maualalo (50 g). E mafai ona suia i yogurt, kefir, ice cream.

O le faʻaopoopoina o kālati ua faʻamamaina e fai ai le salad super diabetic. O le laʻau o le fualaʻau e faʻagesegese ifo ai le faʻafefe o gaʻo i totonu o le toto. E mafai ona teuteuina fuamoa i fatu rimoni, mite laulaau. O le faʻaopoopoga o le kinamona e maua ai oloa o se manogi manogi, o loʻo faʻamaonia ai faʻamatalaga taua ma fesoasoani e faʻaitiitia le toto suka. O se mea taua mo le mamanu o le salati o ipu ia e faʻaaogaina ai. I se ipu tioata ma mea e tatala ai mea e sili atu ona manaia. O fua e maua i le maʻisuka o se vaega taua o se meaʻai maloloina ma maloloina.

E mafai ona 'ai le sisi ma le maʻisuka?

  • Mea aoga ma meatotino faʻapitoa o le siʻisi
  • E mafai ona kuka le kulimi i le maʻisuka?
  • Taʻiala Faʻaaogā Faʻaaogaina o le Maʻisuka
  • E faʻapefea ona filifili le kisi falaoa?
  • Meaʻai Meaʻai

O le maʻi suka o se faʻamaʻi lea e le gata i le na o tausaga, ae o tausaga foi e togafitia. Ina ia faʻamaonia le kulukose i totonu o le toto, toe faʻaleleia le setete o le tino, e tatau ona faʻaaoga fualaau, mulimuli i se meaʻai ma isi fautuaga. Aʻo tautala i meaʻai, latou te gauai atu i le mea moni o oloa uma e taua, o taimi uma o le 'aiina o meaai. I lenei tulaga, e le o se mea e ofo ai le faʻamaonia o le kusi falaoamata o se tasi lea o mataupu na iloiloina e endocrinologists.

Mea aoga ma meatotino faʻapitoa o le siʻisi

O le glycemic index of cheese cheese (GI) e na o le 30 iunite. O ia faailoilo (i lalo ifo o le tau) o loʻo faʻaalia ai le faʻaaogaina o le oloa e le maʻisuka. O mea aoga o le kusi falaoa e masani lava ona tele. O loʻo aofia ai minerale (magnesium, fulukalama, calcium ma isi), o meaola gaʻo ma gaʻo. E le gata i lea, o le ituaiga o le siʻosiʻomaga e maualalo le gaʻo, e talia mo le faʻaaogaina e le maʻisuka, e aoga ona o le mea moni e faapea:

  • o loʻo aofia ai le casein, o se porotini lea e maua ai le tino o le tagata ma aʻafiaga, malosi,
  • e iai vitamini o vaega PP, K, B1 ma B2,
  • o le oloa e faigofie ona ufiufi, lea e le gata na te faʻaaogaina ai le avega i luga o le tino, ae faʻamalofia foi le ono mafai ona faateleina le suka o le toto.

Ina ia mafai ona fuafua pe mafai ona faʻaaoga le kusi falaoamata, e matua fautuaina lava ia tatou suʻesuʻeina ona uiga uma i auiliiliga.

E mafai ona kuka le kulimi i le maʻisuka?

O le laumua o le suka mo le maʻisuka e mafai ona faʻaumatia, ma na o le pau lava le faʻasagaga o se tali atu i le oloa poʻo soʻo se isi faʻasolega (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a le mafai ona gaosia ni polotini poʻo soʻo se mea gaosi). O le mea lea, o le susu o meaʻai i lona tino atoa ei luga o le tino se lisi atoa o aafiaga lelei, e aofia ai le toe faʻaleleia o polotini. Ina ia faʻamamaina le tino ma meaʻai paleni, o le kisi o le a avea ma se filifiliga lelei. I le uma, i le 150 gr. oloa (faatasi ai ma se gaʻo gaʻo e oo atu i le 5%) o le masani masani o le porotini e faʻapitoa.

I le maʻisuka, o le kisi e aoga ona o lona mafai ona faʻamautuina le toto. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le masima ma le magnesium e le faatagaina ai na vavae. E le gata i lea, e faʻamalosia ai le puipuiga o le tino. E aʻafia le puipuiga i le gaosia o auupega e puipuia ai le tino mai mea e le lelei. Talanoa pe mafai ona 'ai le sisi ma le maʻisuka ituaiga 2, faʻalogo i:

  • faʻamalosia le fausiaina o le ponaivi, aua o le calcium o le elemene autu lea mo le masukotakelet system,
  • o le ono mafai ona leiloa le mamafa ona o le mea moni e faapea, o oloa maualalo e aofia ai le tele o porotini ma isi mea aoga,
  • nofo malie o le siʻi kulimi, lea, e ui lava i lenei, e le tuua ai ni mea e teu ai,
  • o le faasinoupu o le inisalini o le kusi falaoamata e maualuga tele (120).

E ui i le mea moni o le oloa e le faʻateleina le maualuga o le kulukose, o le pancreas toetoe lava a vave ona gaoioi i le faʻavaveina o mea susu susu i totonu o le tino. O lenei mea e faʻaalia i le gaosia o le tele o le inisalini, lea e maua i maʻi o le maʻisuka e mafai ona faʻaosofia ai se faʻaleagaina o le tulaga. Tuuina atu nei mea uma, e taua le mulimuli i tulafono mo le faʻaaogaina o le oloa ina ia naʻo se mea lelei i le tino. Ina ia faamanino pe faʻaaoga pe leai foi le siʻosiʻaiga mo le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2, e taua tele le faʻatalanoa o se endocrinologist.

Taʻiala Faʻaaogā Faʻaaogaina o le Maʻisuka

O le tele o taimi faʻaaogaina o lenei oloa o le a tasi i le aso. I le taimi lava e tasi, o le kulimi aoga mo le maʻisuka e tatau ona faʻaalia i se tikeri maualalo o le gaʻo. A le o lena, o le ono tulai mai o le alualu i luma o faamaʻi ma le mamafa o le maua o le maʻi suka. Endocrinologists e tosina atu le manatu i le mea moni o le faʻaaogaina i aso taitasi o le siʻosiʻomaga e faʻamaonia ai le fua faatatau lelei o gaʻo i le tino. Ona o lenei mea, o le tulaga faaletino ua sili atu ona faaleleia e tusa lava pe maualalo le hyperglycemia. I le taimi lava lea, faatasi ai ma ni faʻafitauli, e le mafai lava, pei o se faʻataʻitaʻiga, i le mataupu pe a silia le 65 tausaga o le maʻisuka.

Talanoa e uiga i le i ai o le siʻi kulimi, faʻalogo i le mea moni e faapea:

  • mo le maʻisuka ituaiga 2, e ui lava i uiga taua uma, o le kisi e le aoga i taimi uma,
  • lactose o loʻo i ai i le oloa tuʻufaʻatasia,
  • o le tele o lona fuainumera e mafai ona aʻafia ai le malosi tele o le kulukose o le toto.

I lenei tulaga, o le tele o le maʻisuka e masani lava ona fiafia i le fesili pe fia le sisi e mafai ona faʻapalaina i le aso. E oʻo i le 200 kalama e faatagaina i aso taʻitasi, e oʻo lava i se tulaga masani o le hyperglycemia. gaʻo gaʻo e leai sona gaʻo. Pau lava lenei mea e talafeagai pe afai na saʻo le filifilia o le oloa mai le amataga.

Maʻisuka: Concomitant Diseases

Tagata gasegase e sili atu ona faigofie i isi ituaiga faʻamaʻi nai lo tagata soifua maloloina. E taʻua i latou o le toʻa pe mauaina i le maʻisuka o soo se ituaiga. O le mea sili ona taatele o faʻamaʻi o le cardiovascular system, o le mea lea, e tele lava ina maua i le maʻisuka, o maliu e mafua ona o faʻamaʻi ma fatuga o fatu. E le gata i lea, o le tele o le maʻisuka e mamafa tele, o le mafuaʻaga lea o le fulafula ma le tiga i le pito i lalo, le le lava o le tino, gaʻo ulcerative o le paʻu, dermatitis ma o loʻo i luga. O le lisi e tele tele.

O le faʻaaogaina o togafitiga Detralex e faʻaitiitia ai le mafatia o se maʻi suka. E faʻaaoga e tusa ai ma le faʻamatalaga a le fomaʻi auai ma e toetoe lava leai ni aʻafiaga.

Detralex ua gaosia e se kamupani fomaʻi Farani. Ua faia i luga o le faavae o mea totino ma mea na maua mai le sua o le vine mūmū o se ituaiga, o le umi o le faʻaogaina o laupepa poʻo mea manogi e matua saogalemu.

Fualaau oona

O lenei fualaau faasaina o se sui o le venotonic, o le faavae e le o toe umi. O ia lea o loʻo i ai le malosiaga sili ona puipuia i luga o le vaega o le puipui vascular, lea e aʻafia i vevela vevela ma veterial. O se taunuuga o le faʻaaogaina o le vailaʻau o Detralex i le maʻisuka maualuga o le lua poʻo le ituaiga muamua, o se faʻaleleiga taua i le faagasologa o le saturation o vevela epidermal ma fiva musika ma mole o le okesene e leai se totogi e matauina. O le mea autu o le fualaau faasaina o le i ai o se gaioiga vave, lea e taua tele i mataupu o le faʻamalosia o faʻamaoniga e fesootaʻi ma se maʻi faʻamaʻi.

E mafai e Detralex ona faʻaaogaina nei faʻafitauli o loʻo maua i le maʻisuka ituaiga muamua poʻo le lua:

faʻaauau le galuega o vaʻa vevela, e mafua ai ona toe faʻafoʻi le toe foʻi mai o le toto vevela,

  • o le gafatia o veins e faʻalautele le faʻaitiitia o le faʻaititia,
  • o le fulafula o le tino o loo siomia ai le vein ua avea ma se mea itiiti
  • gaioiga lea e faʻamaʻi faʻamaʻi ai oloa i totonu o masini e toe foʻi i le masani,
  • o loʻo i ai se faʻalauteleina o le elasticity o puipui o tamai capillaries,
  • o le aofaʻi o le faʻafefe o le vai i totonu o le va o le intercellular ua faʻaitiitia.
  • O le isi mea taua o le vailaau faasaina Detralex e iai lona malosi e galue ai i le tino atoa o le maʻisuka, o le mea lea e faʻaaogaina ai i togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka maualuga o ituaiga muamua ma le lua. Ua vave foi ona aveese mai le tino. O le taimi o lenei faagasologa e le silia le luasefulufa itula.

    Talosagaina o fualaau faasaina

    O nei maʻi o le maʻisuka faʻamaʻi, faʻaalia mai i le tino o le le atoatoa o le tino, gasegase o le vevela tumau, lymphopathy ma le faʻavaivaia o le faʻavaivaia o le suamalie, limulrhoidal apa, e tatau ona talanoaina ma lau fomaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga: o se faʻamaʻi ma le maʻisuka ituaiga 1 e manaʻomia ai le tasi o fualaau oona, ma o se faʻamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2 atonu e manaʻomia ai ni eseesega eseese. O lea la, o le mea e leaga ai, e le lava lenei mea e faia e aunoa ma le fautuaga a le fomaʻi.

    O Detralex ua faʻamaonia mo le tele o togafitiga faʻapitoa i le tino e fesoʻotaʻi ma le maʻisuka. O faʻamaoniga faʻaalia o le i ai o le vae o le thrombophlebitis, o le thrombosis vascular, the ulcers of the trophic, the insufficiency venous, the obliteration of endarteritis, as well as hemorrhoids and even pregnancy, but in this case, the use of drug Detralex is provided for prevention. O lona uiga, e tusa lava pe o se maʻi o loʻo maua i le maʻisuka e leai ni faʻamaʻi faʻamaʻi e fesootaʻi ma le cardiovascular system, ona mafai lea ona faʻaaoga e puipuia ai. O le a le afaina ai o ia. E mafai lenei mea i se tulaga maualalo maualalo. Afai o le tagata gasegase ua i ai se tagata le faapalepale i le le mautonu, o le mea autu lea o se vaega o le fualaau faasaina. I le amataga o le faagasologa o togafitiga, o le faʻaalia o le manava e mafai, lea e mafai ona tumau mo ni nai aso (mai le lua i le tolu aso). A maeʻa lenei taimi, e faʻaleleia le tulaga tutusa o le nofoa. O se mea e seasea tupu mai, o le tupuga lea o se faʻafitauli o le maʻi. I lenei tulaga, e tatau ona tolopoina le faʻaaogaina o le vailaʻau.

    O le vailaʻau o le detralex e maua ai togafitiga faafomaʻi o loʻo taʻua i luga e mafua mai i le atinaʻeina o le maʻisuka ituaiga 2, o le mea lea, ina ia aua neʻi faʻaogaina togafitiga sili atu o togafitiga, e tatau ona e mafaufau ma le totoa i lou soifua maloloina. E manaʻomia le na o le tasi i le aso e tasi e siaki ai vaega laiti, talu ai o le mamafa autu e pa'ū i luga o lenei vaega o le tino ma le tele o le mamafa o le tino, ma mataʻituina le tulaga o lou tino atoa. I sina vaega itiiti o faʻamaoniga o veins varicose, faʻapea foi faʻamaʻi tali tutusa, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi e fautua e puipuia le atinaʻeina o le maʻi. A maeʻa, o le maʻi suka o se faʻamaʻi sili ona leaga, ma afai e faʻateteleina e faʻamaʻi faʻamaʻi, o le a lamatia ai le faateleina o le ono maliu. Mataʻituina le setete o lou tino ma le maʻisuka o le faʻavae i luga o le ala i le toe faʻaleleia ma le mafai ona taitaia se olaga soifua atoa.

    Tuua Lau Faamatalaga