O le gaogao 600 t: faatonuga mo le faʻaaogaina

1 ampoule o fofo o loʻo aofia ai:

Vailaau aoga: 952.3 mg o le trometamol tiso o le thioctic acid (i le faaupuga o le thioctic (a-lipoic acid) - 600.0 mg).

Tagata faʻatau: trometamol, vai mo tui.

Faʻamataʻu lanu samasama.

Faʻataʻitaʻiga

Alpha-lipoic (thioctic) acid o se vailaʻau e pei o le vaitamini ma meatotino o le coenzyme. Ua faia i totonu o le tino i le taimi o le oxidative decarboxylation o le alpha-keto acid.

I le maʻisuka na mafua mai ona o le hyperglycemia, o le mea o loʻo i ai i le flycosylation mulimuli ua faateleina. O lenei gaioiga e mafua ai le paʻu i le tafe o le toto ma le atinaʻeina ole hypoxia. I le taimi lava e tasi, faatasi ai ma se faʻaopoopoga o le faʻavaeina o faʻamalolo saoloto, o mea e aofia ai antioxidants, aemaise lava, glutathione, faʻaititia.

Alpha-lipoic (thioctic) acid o se vailaʻau e pei o le vaitamini ma meatotino o le coenzyme. I totonu o le tino, ua faia i le taimi o le oxidative decarboxylation o le alpha-keto acid.

I le maʻisuka na mafua mai ona o le hyperglycemia, o le mea o loʻo i ai i le flycosylation mulimuli ua faateleina. O lenei gaioiga e mafua ai le paʻu i le tafe o le toto ma le atinaʻeina ole hypoxia. I le taimi lava e tasi, faatasi ai ma se faʻaopoopoga o le faʻavaeina o faʻamalolo saoloto, o mea e aofia ai antioxidants, aemaise lava, glutathione, faʻaititia.

I suʻesuʻega suʻesuʻega na faia i'ie, na faʻaalia ai o le alpha-lipoic acid e faʻaitiitia ai le faʻavaeina o le glycosylation oloa, faʻaleleia ai le tafe toto, ma faʻalautele ai le maualuga o le kulutathione. O nei faʻamaumauga e fautua mai ai e mafai ona fesoasoani le alpha lipoic acid i le faʻaleleia o le galuega o le nerve lautele. O lenei mea e faʻaaogaina i faʻafitauli faʻapitoa i le polyneuropathy o le maʻisuka, e pei o le gasegase o le maʻisuka (paʻu, vevela, paʻu, tingling). I suʻesuʻega suʻesuʻega i tagata gasegase o le polyneuropathy o le maʻisuka, o le faʻaaogaina o le acel-lipoic acid na mafua ai ona faʻaitiitia le faaletonu o le mafaufau e faʻatasi ai ma le polyneuropathy o le maʻisuka (tiga, paresthesia, maʻi o le maʻisuka, faʻaleagaina).

Tina ma le lactation

O faʻamatalaga e maua i luga o le toxicological effects on reproduction e le maua ai le avanoa e tusia ai faʻamatalaga e uiga i aʻafiaga leaga i le fetus. Ona o le le lava o faʻamaumauga o falemaʻi, e le fautuaina le fualaau mo tamaitai i le taimi o le maʻitaga.

E le o iloa pe o le vailaʻau (a-lipoic) e alu i le susu o susu. Afai e tatau ona faʻaaoga le fualaau oona i le taimi o le susu, e tatau ona faʻagata le fafagaina o susu.

Tosiga ma le pulega

Ole fua ole aso i le amataga o togafitiga mo maʻi le mautonu ile polyneuropathy o le maʻisuka e 1 le ampoule o le Thioctacid 600 T (e tusa ma le 600 mg o le thioctic acid) mo le 2-4 vaiaso.

O le thioctacid 600 T e mafai ona faʻaaogaina e pei o se faʻasalaga i se isotonic sodium chloride solution (fulafula 100-250 ml) mo le 30 minute. E tatau ona faʻaauau le faʻagasolo lelei o le pulega (e le sili atu nai lo le 50 mg o le gaioiokawa, e pei o le 2 ml o se vaifofo o le Thioctacid 600 T i le minute). E le gata i lea, o le puleaina o le faʻaaogaina o vaifofo e le faʻaaogaina e mafai ona faia faatasi ma se tui tui poʻo se mea faʻapipiʻi. I lenei tulaga, o le taimi o pulega e tatau ona le itiiti ifo ma le 12 minute.

Faʻasalaga Taiala

Ona o le lagona o le mea o loʻo galue malosi i le malamalama, e tatau ona aveese faʻamalama mai le pepa afifi na o le taimi tonu lava aʻo leʻi faʻaaogaina. I le foliga o se soli mo se fofo o fualaau o le Thioctacid 600 T, faaaoga na o se solution ole sodium chloride solution. E tatau ona puipuia le fofo o le fofo mai le malamalama (mo se faataitaiga, i le pepa alumini). O le fofo mo le afu, puipuia mai le malamalama, e talafeagai mo le 6 itula.

Mulimuli ane, latou te fesuiaiga i le togafitiga o togafitiga ma fua o le a-lipoic acid mo le puleaina ole fofoga i se fualaau ole 300-600 mg i le aso.

O le faavae mo le togafitiga o le polyneuropathy o le maʻisuka o le togafitiga aupito sili lea mo le maʻisuka.

Faʻasalaga

I le tulaga o se faʻalavelave maualuga, faʻaleagaina, vomia, ma le ulu tiga. Pe a uma ona faʻalavelave pe faʻaaogaina (suicidal) le faʻaaogaina o le alpha-lipoic acid i se vailaʻau e 10 i le 40 g ma le ava malosi, e maitauina le tele o le inisua, o nisi taimi e tupu ai le oti. O faailoga o le iniseti o le inisua e mafai ona aliali mai i le foliga o le mafaufau ma le le mautonu, mulimuli ane e masani lava ona o faatasi ma le gaoia lautele ma le atinaʻe o le siako. E le gata i lea, o le mafuaʻaga o le inupia ma le maualuga o gasegase o le alpha-lipoic acid, hypoglycemia, faʻalavelave, rhabdomyolysis, hemolysis, faʻasalalauina o le faʻaaogaina o le toto (DIC), le taofiofia o le gaʻo o le ponaivi ma le tele o gaioiga e tele na iloa.

E oʻo lava i sina masalosaloga o le inupia, o le Thioctacid e vave faʻaalia ile falemaʻi ma togafitiga lautele mo le faʻamalolo. I le togafitiga o le faʻalavelave faʻaleagaina, faʻamalosisi lactic ma isi mea uma e lamatia ai le ola o le inupia, o togafitiga faʻapitoa e talafeagai. E oʻo mai i le taimi nei, o le lelei o le faʻamaʻi ma le faʻaogaina o le tino e faʻafaigofie ai le excretion o le alpha-lipoic acid e leʻi faʻamaonia.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Faatasi ai ma le pulega tutusa o le Thioctacid 600 T, o se faaitiitia o le aoga o le cisplatin ua matauina. O le vailaau 600 T fusifusia le uamea ma sauniuniga e aofia ai metals (mo se faʻataʻitaʻiga, uʻamea, magnesium, meaʻai susu susu).

Faatasi ai ma le faʻaaogaina tutusa, o le maualuga o le suka o le inisalini ma fualaau faasaina mo le puleaina ole fofoga e mafai ona faʻaleleia, o le mea lea, o le siakiina masani o maualuga o le kulukose toto, aemaise i le amataga o togafitiga ma le Thioctacid 600 T, ua fautuaina. i totonu o le toto).

Alpha lipoic acid reacts in vitro ma complexes metal complex (eg, cisplatin). Alpha-lipoic acids o ni foliga e le mafai ona faʻaaogaina ma masini suka. O le thioctacid 600 T e le ogatasi ma fofo fofo, vaifofo a Ringer, ma fofo e tali mai ma se vaega ole vaega ole vaega ole SH.

I le avea ai o se solvent mo le fualaau faasaina Thioctacid 600 T, na o le isotonic sodium chloride solution e mafai ona faʻaaogaina.

Sauniuniga saogalemu

O le faʻaauauina pea o le taumafa ava malosi o se vaega taua mo le atinaʻeina o le polyneuropathy ma mafai ona faʻaitiitia le aoga o Thioctacid 600 T. O lea, ua fautuaina tagata maʻi e aloese mai le inu ava malosi i le taimi o togafitiga ma le fualaau faasaina ma taimi o fafo atu o togafitiga.

Faatasi ai ma le pulea malosi o sauniuniga o le a-lipoic acid, o mea na gaosia ai le hypersensitivity na faamaumauina, e aofia ai le afaina o anaphylactic (tagai i le vaega "Aafiaga o le aʻafiaga"). I taimi o togafitiga, e manaʻomia le mataʻituina pea o le maʻi. I le tulaga o faʻamaoniga (faʻaʻataʻitaʻiga, sosogi, toso, malaise, ma isi), e tatau ona taofi vave le puleaina o fualaau faasaina ma faʻamalosia togafitiga fualaau faʻapitoa pe'ā tatau.

A maeʻa ona faʻaaogaina le fualaau faasaina o le Thioctacid 600 T, o se suiga i le manogi o le urine e mafai, lea e le taua tele.

Tuua Lau Faamatalaga