Laxative Fitolaks: tau, iloiloga ma faatonuga mo le pancreatitis

Mo faʻafitauli i faʻalaiga o le manava, faʻafitauli o le motumotu o le intestinal, o fomaʻi e fautuaina le ti, concentrate, faʻamau poʻo pepa Fitolaks. O nei tupe e aʻafia i mea faʻapitoa e aʻafia ai le ola maloloina (BAA), lea e faʻatele ai ma saogalemu ai. Aoao mai faatonuga mo le faʻaaoga e uiga i meatotino o fualaau faasaina, auala o le pulega. Manatua o fualaau e le aoga - e lamatia mo le soifua maloloina.

Laitative Fitolaks

Phytolax O mea faʻaleleia faʻaleleia faʻaleleia o se meaʻai tele o meaʻai lea e faʻamalolo ai le faʻamalosi ma isi faʻafitauli o le manava. O le aoga o le gaioiga e mafua ona o le i ai i le tuufaatasiga o vaega taua o fatu laau - apricots, senna, plantain. O le faʻaaogaina o ituaiga eseese o le faʻamalologa o lona uiga o le a fesoasoani e faʻateleina ai le faagasologa o le faʻalauteleina o le manava.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

E fa ni faʻalauiloaina o le tuʻuina atu o meaʻai faaopoopo, eseese i le tuufaatasiga ma le faʻamoemoega. O latou uiga:

Latafiafia lauulu enaena enaena e tusa ma le 0.5 g, suamalie, manogi o laau ma fua

Tea ma le faʻaogaina o mea e gaosia

Glazed Bar

Apolot paʻu, meaʻai o le dill, sene extract, togafiti masani o fualaʻau, fructose, croscarmellose sodium, cellulose microcrystalline, stearate calcium, silicon dioxide, extractainite

Totoga o fualaau o le natura, lau senna, fasi apricot mago mama, fugalaau chamomile, laula lau

Paʻu o le Plum, fennel, senna ma buckthorn extracts, plantain leaves

Laʻau, togafiti masani o fualaʻau, fila o le saito, meaʻai o le paluga, paʻu uʻamea paʻu, mea totino o fatu, mea e faʻafefiloi ai meaola, paʻu o le suka

Paʻu mo le 20 po o le 40 pi.

Pauna o 20 taga mama (2.1 g)

Pulu o le 50 poo le 100 ml

Tasi le pa 50 g, i totonu o se ato 12 pcs.

Fale faʻamaloilo

O vailaau e le o se vailaau, o se meaʻai faʻalauteleina ma se faʻalauteleina o mea. Faʻataʻitaʻiga faʻaleaganuʻu o le laina Fitolax o loʻo i ai mea nei:

i ai le aʻafiaga o le ita,

faateleina le pule faitalia o gland o le gastrointestinal tract,

tolopo le potassium, calcium,

mimiti le feces,

faʻaleleia le motumotu

faʻaosofia ai le faʻaleleia o talipupuni,

saturate le tino ma vitamini, minerale,

faʻamaonia le masani o gaioiga o le manava.

O ia aafiaga e maua i le aofia ai o le phytocomponents i le tuufaatasiga, o ia mea uma ei ai ni mea totino. Vaega faʻamalosi o le le faʻatau fualaau faasaina:

Apricots - mauʻoa i vitamini, acid ascorbic, minerale, fiber, faʻamalosia, aʻafiaga. O le fualaau aina e aofia ai le tele o le potassium, lea e puipuia ai lona le atoatoa. Ona o le anotusi o le pectin ma le polysaccharides i totonu o le manava, ua fausia ai hydrocolloids, lea e faʻapupulaina ai le faʻaaogaina o vaega eletise.

Senna poʻo Alexandria leaf - fesoasoani i le atony o le atigilima tele, faʻavae. O loʻo i ai i le vailaʻau aʻafiaga ma antraglycosides e faʻaolaina ai le faʻaaogaina o masini vai.

Plantain - o se antispasmodic, anti-inflammatory ma le laxative laau, teu lemu le mucosa gastrointestinal. O le mea autu e gaosia ai le aucubin glycoside.

Uma - faʻalauteleina le pulefaʻatonuina o laufanua oona, o loʻo i ai se aʻafiaga, ma le faʻaleagaina.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O faatonuga mo le faʻaaogaina o faʻaopoopoga Fitolax e faʻaalia ai a latou faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. E aofia ai:

faafitauli ma le motusia o le intestinal,

kolone atony,

Tuʻuina o le inisinia

le manaʻoga o le tino mo mea faʻasaina, bioflavonoids, macro-ma micronutrients, choline.

Tosiga ma le pulega

Faʻalagolago i le siamaina o le tagata maʻi, o le faʻamalologa o le faʻamaʻi, o le auala e faʻaoga ma le togafitiga e eseese. O le tulafono e faʻalagolago foi i uiga patino o le tagata maʻi, le ituaiga o meaʻai faʻalautele e faʻaaogaina. O fua uma o le laina Fitolax ua faamoemoe e faʻaogaina i totonu. E le manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le tasi i le isi, o lona uiga o le a matua malosi lava. Inu le tele o vai i taimi o togafitiga e puipuia ai le faʻamalolo.

Laupepa e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻamalosi

Mo le tupulaga e sili atu i le 14 tausaga ma tagata matutua, o fualaau o Chewable Phytolax ua fuafuaina. Faʻataʻitaʻi fomaʻi e ave i latou i le lua afiafi i le afiafi faatasi ai ma taumafataga. A maeʻa ona fufulu pepa, e tatau ona e inu vai. O le aafiaga leaga e tupu pe a mavae le 8-12 itula. I le faʻasolosolo faifaipea, e mafai ona faʻalauteleina le fualaau i ni meaʻai se fa. O le vasega o le taliaina e 14 aso, pe afai e tatau ai, toe fai.

Liʻo le suavai

Aʻo leʻi faʻaaogaina le concentrated liquid Fitolax, lulu le fagu i le mea lelei lelei e aveese ai soʻo se mea e mafai ona maua. Ua solo le vai i le aofaiga o le tasi sipuni i le afa o vai vai. E sili ona lelei le inu i le paluga i le taimi o le 'aiga o le afiafi poʻo le meaai mulimuli ao lei moe. Afai e manaʻomia, o le a faʻaleleia le atunuʻu i ni sipuni se fa. O le togafitiga e fitu aso.

Tea tea Phytolax

E masani ona faʻaaoga e tamaitai le lauti Fitolax mo le mamafa o le gau e avea o se mea faigaluega tutoatasi poʻo le tuʻufaʻatasia i mea taumafa, faʻasaina o meaʻai ma taʻaloga. E tasi le taga mama e sasaa mai i se ipu vai inu, faʻafesoʻotaʻi mo le 5-10 minute. E tatau i tagata matutua ona ave se ipu / aso i le taimi o taumafataga, e mafai ona e faʻaleleia le fualaau ile lua tioata. O le vasega o le faʻatagaina e oʻo atu i le lua vaiaso, pe a manaʻomia, toe fai.

Phytolax pa

O le pusa Fitolax e sili atu le manaia o lona tofo nai lo isi fualaau oona i le laina. E mafai e tagata matutua ona 'ai 1-2 pc / aso mo le silia ma le fitu aso sosoo. Afai e tatau ai, e mafai ona faʻaauau le vasega pe a uma le faʻatagaga a le fomaʻi, pe faʻafia ona toe fai. I le faʻaopopo atu i le tele o aafiaga, o faʻamau e iai mea taua o mea taumafa.

Faatonuga faapitoa

O le Phytolax e faatatau i mea faʻaaogā faʻasolosolo ma e aofia ai na o ni mea masani, o lona uiga, o le meafaigaluega e le o se vailaau ma e le tatau ona faʻaaogaina e avea o se togafitiga tutoʻatasi. O faʻamaʻi lelei e aofia ai le inisini muamua, lea e fesoasoani i le faʻafaigofieina o le microflora o le intestinal ma puipuia ai le faʻaaogaina i se auala masani. O tagata mamaʻi ma le falu o le le faapalepale e tatau ona faʻaaogaina meaʻai faʻatasi ma le faʻaeteete. O le faaumiumi o aafiaga o resins i le tuufaatasiga o fualaau faasaina e mafai ona oo atu ai i le vevesi, gaioiga o le ate ma le metabolism.

Phytolax ao maitaga

I le taimi o le fananau mai, ua faʻasaina Phytolax, talu ai o loʻo aofia ai le tele o vaega o le vailaʻau e iai mea e afaina ai. O le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega e mafai ona mafua ai le faʻaleagaina o le fausiaina o tama. O le phytolax i le taimi o le fafagaina e le fautuaina, ona o ona vaega e ulu i le susu o susu, e ono afaina ai le tino vaivai o le pepe fou.

Fitolaks mo tamaiti

O le laina atoa o Fitolax e faʻasaina mo le faaaogaina e tamaiti ma tamaiti i lalo o le 14 tausaga. O lea faʻasa e fesoʻotaʻi ma le i ai o le senna i totonu o le tusi. E mafua ai se aafiaga malosi tele ma e mafai ona oʻo atu ai i le tui o le intestinal, ogaoga tiga e oʻo lava i tagata matutua, i tamaiti o le aʻafiaga e mafai ona sili atu ona matauina. Aʻo le i faia ni meaʻai faʻapitoa, talanoa ma fomaʻi.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

E le fautuaina e fomaʻi le tuʻufaʻatasia o le Phytolax ma isi vailaʻau faʻamalosi, aemaise lava e faʻavae i luga o le extract senna. O lenei mea e mafua ai le faaleleia atili o le lelei ma e mafai ona iu i le atinaʻeina o tiga ogaoga i totonu o le manava. I lalo o le faʻasalaga ma le faʻapipiʻiina o tupe ma isi mea faʻaaogā faʻasolosolo - ia le itiiti ifo i le lua itula e tatau ona faʻafefe i le va oa latou tui. E le mafai ona tuʻufaʻatasia le faʻaaogaina o mea taumafa faaopoopo i le ava malosi.

Faʻaiʻuga

O tagata faʻamaʻiina Fitolax nutrition supplements e tali lelei i lo latou aafiaga. O vailaau faʻasaina e lelei le faʻafefe, e seasea tupu mafua ai ni mea leaga. O aʻafiaga faʻateleina o meaʻai e aofia ai aʻafiaga (edema, urticaria, mūmū o le paʻu ma mucous membranes), manava manava, leai se manaʻoga ma le faʻamalosi. O isi itu aafiaga e le o taʻua i totonu o faatonuga.

Faʻasalaga

Faʻateleina le fua o aso taitasi o le Phytolax poʻo le pulega i taimi uumi o le faʻaopoopoga e taufaʻatau ma se faʻalavelave. E faʻaalia e ia lava ia faʻamaoniga o le fulafula, faʻamaʻi mai le manava, tiga tiga ma colic. Pe a aliali mai, e manaʻomia vave ona taofi le tagofia o fualaau faasaina, faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi mo le faʻamalamalamaina o togafitiga faʻamaʻi. Faatasi ai ma le atinaʻeina o allergies, ua ave ai antihistamines.

Contraindications

I le avea ai o se vaega o Phytolax, o loʻo faʻaalia ai vaega o mea totino, ae e le taofia ai i latou mai le faʻasaina mo le faʻaaogaina. O faʻatagaga mo le faʻaaogaina o se faʻaopoopoga mea taumafa e aofia ai:

maʻitaga, susu susu,

tamaiti ma tama talavou i lalo ifo o le 14 tausaga,

hypersensitivity poʻo le le faʻamaoni i vaega,

ulcerative colitis o se ituaiga e le patino,

gastritis, tiga o le manava o le amataga e le iloa,

eletise gasegase eletise,

uterine, gasegase o le toto,

Tuutuuga o le faatauina atu ma le teuina

Auala o le laina Fitolax e le manaomia ai tulaga faapitoa mo le teuina - o le vevela e le maualuga atu nai lo le 25 tikeri, puipuia mai le vevela. Soifua maloloina - tolu tausaga, e aunoa ma se taotoga.

E tutusa lava le tutusa o foliga e le oi ai, o Fitolaks e tulaga ese i lona tuufaatasiga. Mai i analogues ei ai se aafiaga talitutusa, ae o isi mea gaosi, o loʻo iai:

Phytoplus - o loʻo i ai vaega o vailaʻau, o loʻo i ai se aafiaga tele.

Glycelax o se mea sili ona lelei i le tulaga o suppositories.

Guttalax - faʻafeʻeteʻese, maʻalaʻau e faavae i le sodium picosulfate.

Chitosan - mo le gau o lipids.

O le Dufalac o le sikaleti-based syrup.

Phytolax tau

E mafai ona e faʻatau Fitolaks e ala ile falemaʻi poo luga ole initaneti. O le tau o se faʻaoga faʻapitoa e faʻaaogāina e faʻalagolago i foliga o le faʻasaʻolotoina, le tele o le afifiina. Tau faʻatatau mo tupe:

Initaneti tau i rubles

Faʻailoga tau faʻatau toga i rubles

Manatu 100 ml

Tea, taga mama, 20 pcs.

Paʻu 50 g, 12 pcs.

Bar 50 g, 1 pc.

Andrey, 32 tausaga. E seasea ona ou mulimuli i se meaʻai, i le galuega e mafai ona galo ia te au i le aoauli, ma faia le taumafataga o le afiafi. O lenei mea e masani ona oo atu ai i le lotovaivai. Ina ia faʻaumatia faʻamaʻi o le tui, ou te inu Fitolax i le foliga o le faʻamoemoe. E galue malie le mea faigaluega, pe afai e inu i le afiafi, i le taeao e mafai ona e faʻagaloina le faafitauli. Ou te fiafia i le aafiaga!

Alofa, 37 tausaga loʻu mamafa mamafa, lea ou te tauivi ma meaai ma taaloga. Afai e le fetaui le taumafataga ia te aʻu, o le a amata le loto. Mai se ituaiga o faafitauli, o loʻo i ai laʻu fofo - Phytolax pepa maʻalaʻau. Ou te fiafia o la latou tuufaatasiga e atoatoa le natura, latou te maua se tofo fiafia ma galue i le po atoa. Ou te aveina i latou i le tasi vaiaso i le 1-2 vaiaso, ou te fiafia.

Marina, 29 tausaga le matua na ou maua mai i le atuatuvale ma le le lelei o meaai. Mo aso e lua e le masani ona ou alu i le faletaele, sa amata ona ou vaai mo se fesoasoani i vailaau. Sa tonu ia te au e faatau le lauti Fitolax faasalalauina, inu ava ao leʻi moe, ala mai i le po mai le tiga matautia i totonu o le manava. O le fofo na faʻaaogaina ai le faʻamalosi, ae le mafai ona ou tu i na tiga;

Igor, 35 tausaga le matua. O nisi taimi ou te maua ai le malosi, lea ou te le i tau muamua, ae na ou faitau ai e sili atu le aveeseina i latou i auala faapitoa. Na fautuaina e le fomai tipitipi e faataitai Fitolaks bars i luga o se faavae masani, sa ou matua taua i latou. O le oloa e suamalie, e aofia ai fualaʻau, fualaau aina, ma galue filemu. E masani lava ona ou tausia se tamai sapalai i lima.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina ma le ituaiga o faʻamalolo

O le faʻaopoopoga o mea taumafa e aofia ai na o mea masani ma fualaau aina.

O vaega taʻitasi e iai sona aafiaga lelei i le tino.

O le sauniuniga e aofia ai vaega o fualaau aina, fualaau o mea totino, sene extract ma fualaau o le apricot.

Fuga o fualaau - fesoasoani i le atinaʻeina o mea faalilolilo, maua ai le aʻafiaga o antispasmodic.

Plantain e aveeseina - o se anti-inflammatory, o loʻo i ai sona aʻafiaga.

Senna - mo se taimi umi ma e masani ona faʻaaogaina i le falemaʻi faʻapitoa e avea o se sui mo le faʻamalosi, o le inu o le tui, o le anthraglycoside mea e faʻaolaina ai le colon.

O le apricot extract - o se sui soʻo ma faʻamausali, e aofia ai le tele o fiva, potassium, elemene eseese ma vitamini.

I le faʻaopoopoga i nei vaega i le fesoasoani faaopoopo o le:

  • polysaccharides
  • gaʻo gaʻo ma le taua,
  • vailaau oona
  • vai paʻu
  • paʻu.

O lenei fomaʻi e aʻafia ma soʻo se ituaiga o faamaʻi, ma faʻamaonia ai foi le gaioiga o le manava ma le gaogao, e puipuia ai faʻalavelave faʻafitauli ma nofoa i le lumanaʻi.

Phytolax faʻamalolo pepa:

  1. Pills O loʻo latou faʻatau meatotino, e aofia ai: vaovao, plantain, dill, extract apricot. O le fua o le tasi papafa e 0.5 kalama.
  2. Suauu E faia i le tautala, e tuʻuina atu i le ituaiga o se fagu 50 ma le 100 ml. O le tuufaatasiga e aofia ai: vai palu, otaota vao, plantain extract, leaves fennel.
  3. O le pa. E fautuaina mo le faʻaaogaina ma ni faʻafitauli malulu i le ogaumu, e mafai ona faʻavavevave le faʻaogaina o le togafiti. E aofia ai: tioata (sukalati 60%), laumei, meaʻai o le dill, pateni o le whey, sua o le suka.

E le gata i lea, o Phytolax o loʻo avanoa i le lauti. E tasi le pusa e aofia ai le 20 sachets. O le tasi ato o loʻo i ai faʻamalo masani, opu, apricot, fugalaau fomomile, mamalu.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O pusa e mafai ona faʻaaogaina mo tamaiti e sili atu i le sefulufa tausaga le matutua ma tagata matutua, pe a oʻo i le leva o le aoauli, aʻo 'ai, lua laulau taʻitasi. Afai e tatau ai, e mafai ona faateleina le fua i ni mea se fa, ae naʻo le tasi. O togafitiga e 14 aso. E pei ona faatonuina e le fomaʻi, e tatau ona toe faia le vasega.

E tatau ona maua le suka pe a uma ona faʻaopopo vai. Mo le 100 ml o le vai - 5 ml o le siva. Faatasi i le aso (i le afiafi) i taimi o taumafataga. Afai e tatau ai, e mafai ona e faʻateleina le dose i le 20 ml i le aso. O le vasega o le taliaina e 10 aso. Faatasi ai ma le faʻatagaga a le fomaʻi, e mafai ona toe faia le vasega. Paʻu e faʻaumatia, mo tagata matutua, maualuga 2 pcs. i le aso.

O le vasega e 7 aso. Faatasi ai ma le faʻatagaga a le fomaʻi, e mafai ona e toe faia le kosi i le tele o taimi. O le la e tatau ona fausiaina. Liligi le tasi taga o le vai vevela (98 tikeri). Brew mo le 7 minute. Faʻaoga i tagata matutua ma 'ai faʻatasi i lea aso ma lea aso. Afai e manaʻomia ma pe a faʻatonu e se fomaʻi, e mafai ona e aveina ni ipu tioata se lua i le aso. O le vasega e lua vaiaso. Faʻaopoopoga talafeagai.

Taofi Fitolax i se mea matutu i le maualalo o le vevela. Faatapulaa avanoa mo tamaiti. E mafai ona e faʻatau i soʻo se fale talimalo, e le manaʻomia se faʻasologa mai le fomaʻi, aua o le oloa o se meaʻai faaopoopo.

Faailoga, faʻamaʻiloga ma aʻafiaga itu

E talafeagai le faʻaaogaina o fualaau faasaina ina ia faʻamaonia le galuega a le manava.

O le taumafa o supplements o mea taumafa e fautuaina e faʻamaopoopo ma lau fomaʻi ma faʻamalamalama le metotia.

E fautuaina e tagata tomai faapitoa i le i ai o nisi o faʻamaʻi, e le gata i lea, e mafai ona latou iai ni eseesega taua i totonu ia i latou lava, ae i soo se tulaga lava, o le fofo e maua ai le aafiaga tutusa, e tusa lava po o le a le mea na tupu.

E talia le taliaina o tupe:

  • e faʻamalolo ai le faʻamalosi i luma o le pancreatitis masani,
  • ia faʻamaonia le faʻamalositino o le intestinal,
  • e faʻaumatia ai faʻamalosi i totonu o le ipu o le intestinal.

E le fautuaina e talosaga i mataupu nei:

  • maʻitaga maʻitaga
  • i le taimi o le lactation,
  • pe a maʻi le tagata maʻi mai le faʻalavelave faʻainisinia o le togafiti o le intestinal,
  • ma le manava o le manava,
  • pe afai ei ai se faʻalavelave faʻalavelave i le itiiti ifo ma le tasi le vaega e ulufale mai ai o le Phytolax.

E i ai se itu e aʻafia ai: o se faʻalavelave faʻaleaga, manava manava ma le pancreatitis. I le tulaga o le sologa lelei, e le o faamauina le tali.

Faaaoga le Phytolax i le taimi o maitaga ma aʻo faia le lactation ua solia. E mafai ona aʻafia ai le fomaʻi, mafua ai le faʻaaogaina o uterine, lea e mafai ona saofaga i le faʻanoanoa po o le vave fanau mai.

Aʻo leʻi faʻaogaina, e tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi faapitoa. O se mea tāua o le tausisia o faʻamaoniga mo le faʻaaogaina ma le vailaʻau. Resini, o se vaega o fualaau faasaina, e matua gaoioi i le inumaga. Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina faʻaʻumiʻumi, e ono mafai ona iai ni faʻafitauli e faʻaaoga ai le ate. E leai se faʻaaliga e faʻaaoga mo le gau o le mamafa. O le ava malosi e solia i le taimi o togafitiga.

Fesoʻotaiga ma isi vailaʻau: e le fautuaina mo le faʻaaogaina ma isi lauta.

O le a le mea e fesoasoani i le aveina o pusa Fitolax ma le auala e faʻaoga saʻo ai?

O le faʻamavaeina e mafua mai i mafuaaga eseese, ae o le mea sili lava o se galuega faʻalavelave o le gastrointestinal tract. O le toʻatele o tagata e taumafa i meaʻai sese, ola ai i taimi uma o le atuatuvale, 'ai meaʻai e fesoasoani i le faaputuputu o toxins i totonu o le manava.

O le kamupani "Evalar" e maua ai se fesoasoani faaopoopo "Fitolaks". E fesoasoani i le vave aveeseina o feeseeseaʻiga, faʻaleleia le motumotu o le intestinal.

O le faʻaopoopoga e faia i luga o le faavae o vaega masani: fualaau aina, filo o meaʻai, vailaʻau faʻamaʻi o vailaau faʻamaʻi.

O fualaau o le natura moni "Fitolaks" e faaosofia ai le gaioiga o le manava, faʻaleleia le faʻamalositino o le intestinal. O le mea autu e mataituina i le po. I le taeao, o gasegase o le a maua le aoga talafeagai o le taliaina.

O lenei faiga e lelei ona iloa e le tino, aua e foliga tutusa ma le rhythms masani. O meaʻai faʻapitoa e maua ai le manaia lelei. O le faʻaopoopoga e gaosia i ituaiga eseese, lea e faʻafaigofie ai le faʻaaogaina i aso taitasi ma masani ai. O le tuufaatasiga e aofia ai mea nei:

  • paʻu mamago apricot ua mamago,
  • laʻau
  • vaovao
  • fua o fua.

O mea taʻitasi e maua ai ona lava mea aoga:

  • Apricots I ni nai seneturi talu ai, o fua na faʻaaogaina e avea o se mea masani ma e le afaina. O fua e aofia ai le filo aoga, lea e faʻamaopoopo ai le gaioiga o le gastrointestinal tract. I totonu o tagata, o le faanatura masani o puipui o le atigilima e faʻaleleia, ma o le pala o oloa o le a faʻaumatia vave. O le acids o loʻo maua i le pulupulu e fesoasoani e faʻasalalau le faʻaogaina o le tino. E le afaina ai le faapaleni o le elemene faalenatura i le manava. Apricots o le a fesoa- soani i le tiga matuia poʻo le masani ai,

Apricot: tasi o vaega o le tuufaatasiga

  • Senna Extract O le laau e aofia ai antraglycosides, lea e fesoasoani i le faʻatupulaia o le gaioiga o le atigipusa tele. E tusa lava pe faʻaaoga umi, e le afaina tele e senna le tino ma le gastrointestinal tract. O le faʻamamaina o loʻo faʻagasolo malie lava, o lea e le feagai ai tagata ma le le toʻa i le taimi o le ave,
  • Plantain. O lenei mea o se punavai e le mafaamatalaina o filo masani ma aoga, lea ei ai lona aafiaga tele i le tino o le tagata,
  • O fua o le dill. Latou te fesoasoani e faʻaitiitia le faʻavauvau ma le tiga i le gastrointestinal tract. O le meaʻai o le a faʻaitiitia ai le faʻavauvau ma le mamafa i totonu o le manava, lea e masani ona tupu pe a 'ai ni meaʻai gaʻo poʻo maualuga-kalori.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O faatonuga mo le fualaau faasaina "Fitolaks" na faailoa mai e fesoasoani e faamalosia ai le gaioiga masani o le inumaga. I totonu o le kolone, o fecess e faamaluluina, lea e fesoasoani e gaogao le inumaga. O fualaau faasaina "Fitolaks" ua faatonuina i tagata gasegase oe ua maua i le pipili. A maeʻa ona sauniuni sauniuniga a Fitolaks, ona amata lea ona galue vaega autu pe a mavae le 7-8 itula ma faʻavaivaia le manava.

O le faʻalapotopotoga faʻapitoa ua i ai sona aʻafiaga o le ola, o le mea lea, e lelei ona aʻafia ai ma le faʻamalosi. A maeʻa le uluai talosaga, o le galuega masani o le iniseti e faaosofia.

I tagata gasegase, faʻaleleia le peristalsis, e mataʻituina spasmolytic ma le carminative aʻafiaga.

I laau o loʻo i ai i le tuufaatasiga, ei ai vaega faapitoa, a oʻo ina faʻavae i totonu o le gastrointestinal tract, amata ona faʻamalosia ai le faʻamaʻi o le mucosal.

Fitolaks e faʻasolosolo le faʻaogaina o le meaʻai

Metotia ma metotia

O faʻamatalaga muamua ina ua maeʻa le faʻaaogaina o le Fitolax faaopoopo ua maeʻa ona tausia i le maeʻa ai o le 9 itula. E tatau ona faia i le afiafi i meaai. Afai e le faatonuina e le fomaʻi se togafitiga taʻitasi, o le togafitiga fautuaina o le 2-4 fua faʻamalosi i le talosaga.

Ina ia ausia le lelei sili ona aoga, ua fautuaina ina ia faʻaumatia. Afai e faatauina e se tagata Fitolaks i le ituaiga o lauti, latou te inuina e pei o se vaiinu masani. Ina ia kuka ai, e tatau ona e faʻafefe se ato se tasi i totonu o se ipu vai inu.

I falemaʻi latou te faʻatau atu ia Phytolax e avea o se faʻamaumauga vai. Ina ia togafitia le tui, e tatau ona e tago i se sipuniti o le fualaau faasaina. O le oloa e muai faʻafefe i le afa o le ipu vai inu.

Fitolaks bars mo le iniseti e mafai ona 'aina i le aso atoa. Laʻu fautuaina - e le silia ma le lua fasi pepa. O le umi o le togafitiga mo le togafitiga o le tumau le tumau ma le afaina o le afaina o le 14-15 aso.

E tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi aʻo lei aveina le Fitolaks. O le a fesoasoani le faʻamalamalamaga i foliga o vailaau faʻasaina, ae o le metotia ma le metotia o le pulega e tatau ona faatonuina e le fomaʻi.

Liʻo faʻamamafa "Fitolaks"

"Fitolaks" mo le gau o le mamafa

O le faʻaopoopoga Fitolaks e masani ona faʻaaogaina mo le gau o le mamafa. O le tele o tagata fai meaʻai ma fomaʻi na suʻeina le tuufaatasiga, o lea latou te leai se mea e tetee atu ai pe a faʻaaogaina e alii ma tamaitai ina ia faʻaumatia nisi pauna. O le tuufaatasiga o le faaopoopoga e matua natura, ma o vaega o le tuufaatasiga e le solia ai faiga masani i totonu o le tino.

E oo lava i le faaumiumi ma masani ona faaaoga, o le aafiaga o le tagofia o mea ua fai ma vaisu po o se faaitiitia o gaoioiga e le tupu. I le faʻaaogaina tatau, faʻaleleia le motumotu o le intestinal, feces ma isi mea leaga e faʻapipiʻi mo se taimi umi o le a faʻaitiitia lemu.

E tatau ona fetuunai le taumafataga ina ia maua ai meaai maualalo-calories i totonu. E le gata i lea, o loʻo faʻamaoaigaina i fualaau faisua fou, fualaau aina, otaota, meaʻai susu, aano o manu ma iʻa.

E tatau ona e 'ai i ni vaega laiti, 6 taimi i le aso, i taimi masani.

I le faʻaaogaina o le Fitolax faʻaopoopoga, e taua le faatumauina o se mea inu vai mo le mamafa o le mamafa ina ia mafai ai ona tumau le paleni o le vai ao fufulu le tino.

Mai le lalaainina, lea o loʻo i ai i le tuufaatasiga, e mafai ona e saunia le sosoʻo mo le gau o le mamafa. E tatau ona faʻaumatia aʻo leʻi 'ai. E fesoasoani le laau e faʻavave ona faʻafefiloi isi pauna, faʻaitiitia ai le manava.

Fitolaks mo le gau o le mamafa

Vasega Faʻataʻitaʻi

Faʻafesoʻotaʻi lelei fomai i le gaioiga a le Fitolax supplementary diet. E saogalemu atoatoa mo le soifua maloloina o tagata. O le lelei lelei e mafai ona mataʻituina i le faʻaaoga masani ma le tausisia o le suʻega.

E tatau ona gauai faapitoa atu i fautuaga a fomaʻi. E matua faʻasaina le faʻapipiʻiina e le tagata lava ia le fua o le faʻaopoopoga. Afai e manaʻomia, e mafai ona talanoaina lenei fesili ma le fomaʻi. Afai e faʻaaogaina e se tagata le fualaau faasaina "Fitolaks" mo le gau o le mamafa, e mafai foi ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tausi maʻi.

Afai e tutoatasi le tagata maʻi i le suʻega, ona mafai ai lea ona afaina lona lava soifua maloloina. O le tali a le tino e le mafaamatalaina. O le a lelei se mea e matauina pe a matauina le fua. I le faʻaleagaina o le faʻaopoopoga, o loʻo i ai se avanoa e faʻalavelaveina ai le manava, o le faʻalavelave faʻafitauli o le soifua maloloina.

Fegalegaleaiga

Faʻaopoʻopo meaʻai "Fitolaks" mo le gaogao e fegalegaleai lelei ma isi fualaau. E le fautuaina e fomaʻi le tele o vailaʻau faʻatasi ma Fitolax i le taimi lava e tasi, faʻapea foʻi ma le 'aiina o meaʻai e leai se aoga.

E tele ni analogues faʻamaonia o Fitolax faaopoopo lea ei ai se faʻavae tutusa o le gaioiga. E aofia i latou i le vailaʻau, o lea ao leʻi faʻaaogaina e taua tele le faitau i faatonuga ma faʻatalanoa se fomaʻi.

  1. Defenorm. O lenei fualaau faasaina ua faailoa mai mo tagata mamai o loo i ai le mausali faifaipea o eseese etiologies. O le vailaau faʻatagaina e faʻatagaina e teineitiiti maʻitaga, pe a iai ni faʻamatalaga faapitoa mo lenei mea. A maeʻa le talosaga muamua, e faʻamalulu le ogaumu ma amata ona faʻasaʻo vave mai le manava. O le fualaau faasaina ua faatonuina mo tagata gasegase oe ua maua le afaina, o loo i ai ni vaalele i le anus po o le diverticulosis o le kolo. "Defenorm" e fesoasoani i le faʻamaoniaina o le excretion o feces i le maʻi o le bowel ma le ulcerative colitis.
  2. Norglax. O se vailaau lea e faʻamalolo ai faʻamalologa le lelei i le faʻasologa masani. Tofi i tagata gasegase e sauniuni mo suʻesuʻega a le intestine. O vaega uma ua faʻamalosia e le suia.
  3. Normase. E fautuaina le fualaau mo le faʻaaogaina i le masaniga masani i tamaiti laiti, teineitiiti maʻitaga, tagata matutua. O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina: o le alualu i luma o le encephalopathy hepatic, ua faatonuina mo le puipuia o le dysbiosis.
  4. "Lactulose." O le fualaau faasaina e aoga i le le mautonu masani. E faʻamalosia ai le faʻamalositino i le manava ma faʻateleina le faʻanatinati vave o feces. Faʻailoga mo le faʻaaogaina: faʻaleagaina o le gaʻoina o meaʻai, faʻaaogaina o metotia i meaʻai.

Aʻo leʻi faʻaaogaina nei vailaau, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi. Naʻo ia o le a mafai ona ia suʻesuʻeina uiga taʻitoʻatasi o le tino, filifili se vailaau mo le faʻaaoga atili. O mea uma o loʻo taua i luga, o loʻo i ai se aafiaga leaga, ua i ai le faʻasaina mo le faʻaaogaina.

"Ua uma ona ou faamaeaina se vasega faalevaiaso ma vaai muamua i taunuuga. A maeʻa ona tago i le manava e leai se faʻafitauli poʻo se faʻaletonu. O le aʻafiaga o le faʻaopoopoga e matua agamalu lava, e leai se taotoga. "

"E masani lava ona ou mafatia mai le maitauina ao ou talavou, ae na filifili ou matua e aua le popole ma talitonu o le a ou le toe i ai. Ae ina ua ou matua, na amata ona tupu soo le lotovaivai. Ua ou tetee i le faatauina o fualaau faasaina. Ae o le faaopoopoga na tosina mai ai aʻu i lona tuufaatasiga ma gaoioiga agamalu. "

"Na ou inuina le kosi mo le taʻavale. Na ou feagai ma se tulaga le lelei - le mautonu ma le mimiti o le gasegase. Na fautua mai e loʻu fomai le faaopoopo, o le na fai mai o ia lava ia e faaaoga Fitolax i taimi uma e tetee ai i le faamalosi. Na tonu ia te au e faataitai, faatau mai ni pusa tioata ma amata le vasega. E matua aoga lava, ma o le a le mea lelei, ma saogalemu. "

E toatele tagata e fia iloa e uiga i pepa Fitolaks, mea latou te fesoasoani mai ma auala e saʻo ai. Ua faatonuina i latou e fesoasoani e taulimaina le malosi. E le fautuaina le fualaau mo tina tausi maʻi ao faagasolo le lactation ma le fafagaina o se pepe fou. E le faʻaaogaina le faʻaopoopoga mo le leiloa o le mamafa poʻo le faʻaitiitia o le mamafa o le mamafa.

Analogues o fualaau faasaina ma tau

O le faiga faʻavae i Rusia o loʻo i ai se eseesega, e faʻatatau i le nofoaga o le mauaina ma le ituaiga o mataupu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona ese le tau mai le 90 ru ma oʻo atu i le selau ma le ivasefulu.

I le tulaga muamua, o loʻo tatou talanoa e uiga i se pa, ma i le lona lua, o lona uiga o le afifiina o laupepa i se aofaiga e 20 fasi vaega.

E i ai le tele o analogues o le fualaau faasaina Fitolax:

  1. Picolax o se laxative. O le tuufaatasiga o loʻo i ai le vailaʻau oona o le sodium picosulfate. Faʻaavanoa i ni mea se lua: laulau, faʻafefe. E mafai ona e faʻaaoga mai le 10 tausaga i le 15-30 drops i le aso. E mafai ona faʻaaoga mo tamaiti mai le 4 tausaga o le 10 faʻafefe tasi i le aso. O lenei faʻatulagaga e sili atu ona tutusa ma le uluai kopi o lona fatuga.
  2. Glycelax - tuʻuina atu i moligao. I le taimi o le maitaga ma le lactation, ua faamaonia mo le faʻaaogaina. Ulufale i lea aso ma lea aso, tasi moligao i le taeao pe a uma le 'aiga o le taeao.
  3. Moviprep o se laxative, ua mamanuina e faamama ai le gastrointestinal tract. Maua i le paʻu pepa. E manaʻomia le faʻaaogaina o se kosi: ia vaevae mea e lua i le lua lita o le vai. Inu le tasi lita i le afiafi, le vaega lona lua - i le taeao i le aso e sosoo ai.
  4. Fortelax - fautuaina mo le faʻaaogaina o le solia o le nofoa i totonu o tagata matutua. E mafai ona faʻaaoga i le taimi o le susu. Maua i le paʻu pepa. Aʻo leʻi faʻaogaina, e manaʻomia ona faʻaalu mea o loʻo i totonu o le ato ma le 200 ml o vai.
  5. Glycerin suppositories - ua faʻafeiloaʻi i totonu o le faʻasaʻo, atonu e ono afaina ai le mucous membrane. E fautuaina e ulufale atu i le taeao, pe a uma le 'aiga o le taeao, tasi i le aso, tasi moligao. E faʻasalaina mo le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o faʻailoga ma mea e afaina ai.
  6. Lactuvit - na faia i luga o le faavae o mea masani, faʻamaonia le gaioiga o le intestinal. E maua ile fuga, o le tasi fagu e 200 ml. E manaʻomia e tagata matutua ona suʻe se 20% i le aso. Tamaiti mai le 6 tausaga - i aso uma i le 5 ml, e oo i le 6 tausaga le matua, i le aso e oʻo i le 5 ml / aso. E faʻasalaina mo tagata e iai le vaʻaia o le lactulose. O teine ​​maʻitaga ma aʻo fafagaina le susu, ua faʻatagaina le fualaau mo le faʻaaogaina.
  7. Endofalk - 250 ml o le vaifofo ua faʻaaogaina i le 10 minute e manaʻomia ina ia faia i le tautala pe auala mai i se faamalu nasogastric. Ole aofai o le vai e le itiiti ifo i le tolu lita, e le sili atu ma le fa lita. Folasaga faʻasologa - paʻu mo sauniuniga fofo, tasi taga e 55 kalama, o le pusa e 6 taga.

O sauniuniga uma ua saunia e faʻamaeʻaina ma se laupepa lea o loʻo i ai se faʻamatalaga auiliili o le vailaau faʻasaina ma faʻamaoniga mo le faʻaaogaina ma le faʻailoga.

Le auala e togafitia ai pancreatitis o le a taʻuina e tagata atamamai i le vitio i lenei tusiga.

Faʻamatala lou suka pe filifili se itupa mo fautuaga Suʻeina E leʻi maua Sailia e leʻi maua Sailiga e le maua

Fitolaks - faatonuga mo le faʻaaogaina

Ina ia faʻamautinoa ma faʻamausali le galuega o le manava tumau, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻaopoopoga o le ola faʻatasi Fitolax. Talu ai ona o le natura, o loʻo faʻaleleia ai le motumotu o le intestinal, ua maua ai se aafiaga antispasmodic ma le carminative. O mea faʻapipiʻi e maua ai le faʻaleagaina o meatotino ma se aafiaga agamalu i le tino i le aluga o le po.

Faʻatinoga o meaola ma faʻasologa faʻapitoa

O vailaʻau Rusia e aofia ai fua masani ma fualaau maloloina. Talu ai o le oloa o loʻo faʻatulagaina e avea o se mea e ola ai, e le o faʻamatalaina o se fualaau faasaina. Ae peitai, e le afaina ai le tuuina atu o le togafitiga o le togafitiga faʻatasi ma le faʻaopoopoga o mea taumafa.

O le tuufaatasiga e masani lava ona faalagolago tonu i le pepa o le faʻasaʻolotoga, e lima ni filifiliga o loʻo tuʻuina atu i luga o le maketi tau falemaʻi:

  1. Pusa (faʻaaogaina). O loʻo aofia ai le apricot i foliga o le paʻu, senna, dill ma le extractainain, faʻapea foʻi isi vaega fesoasoani. O le dosiga e 0.5 g, ma o pailani o loʻo faʻapipiʻiina i ni paʻu e 20 fasi vaega ma faʻamaufaʻailogaina i totonu o se pusa kata.
  2. Liʻo le suavai. O le tuufaatasiga o loʻo aofia ai le suamalie fuamalie, senna, fennel ma le buckthorn extract. E faia i totonu o fagu o le 50 pe 100ml, tasi le fasi pepa i le taga.
  3. Phytotea. O loʻo i ai se lauti tipi, senna, fasi apricot, laʻau chamomile, fatu fatu. O le oloa o loʻo faʻapipiʻiina i afifi faapitoa, o mea o loʻo aofia ai i le taimi nei ua gaosia. Faʻapipiʻiina i le pepa pepa pepa e 20 vaega.
  4. Fualaau aina. Faatasi ai ma vaega o meaola, o le i ai o se porotini o le uroki, fatuga o le saito, paʻu o le paʻu ma fatu plantain, paluga, ma le sipeti na maitau. O le oloa o loʻo faʻapipiʻiina i le 50 kalama i totonu o se pusa paʻu vaivai.
  5. O le sukalati malulu (60% koko powder) i le tuufaatasiga ma le extract senna ma isi mea faʻapitoa.

O le faʻaopoopoga o meaʻai i totonu o le fale o loʻo tuʻuina atu i le tele o fesuiaiga, lea e mafai ai e se tagata ona filifili mo ia lava le faiga sili ona talafeagai o le pulega. Ma le isi, o le a tatou mafaufau i tulaga e mafai ai ona faʻaaoga le faʻaopoopoga, o le a lona tau ma isi mea.

Faʻafefea ona fai Phytolax laxative?

O le Phytolax o se meaʻai faaopoopo, o lea e mafai ai ona e faʻaaogaina e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi, ae muamua e manaʻomia ona e suesue i ona vaega ma le auala e faʻaaoga ai ina ia aloese ai i ni tulaga le talafeagai. O faatonuga mo le faʻaaogaina o le Phytolax o le a faʻamatalaina i lalo, ae mo le taimi nei o le a tatou malamalama pe o le a le ituaiga o fualaau oona.

Faamatalaga ma le tuufaatasiga

E iai na o le Phytolax mea masani:

  • apricot
  • laʻau o senna ma plantain,
  • fua o fua.

O a latou meatotino o loʻo faʻaaogaina i le faʻamālōlōina o spasms i totonu o le inumaga, faʻaleleia ai ona maʻi, ina ia mafai ai e le fecesi ona gaoioi sili atu ma le gaioiga o le inumaga.

E le gata i lea, o fua o le ovi e saofagā i le atinaʻeina o mea faalilolilo lea e faʻavave ma faʻaleleia ai le faagasologa o le toilalo.

O le mea lea, o Fitolax e tele lona aafiaga ma e lauiloa i tagata e maua le malosi ma e manaʻo e aveesea le mamafa. A uma mea uma, o le faʻamamāina o le tino ma le gaʻo e fesoasoani i le paʻu o le mamafa ma le faʻaleleia atili o le tulaga o le tagata.

O le phytolax o se mea vaivai tele, ona o le aafiaga e tupu pe a mavae sina taimi ma e le mafatia le tino mai le faʻafefe o le intestinal. E fesoasoani le Phytolax e toe faʻaleleia le microflora masani ma tuʻuina atu i ai ma elemene talafeagai.

Faiga faʻapolopolo

O phytolax e maua i laupepa, i le ituaiga o sipuni, lauti ma faʻamau. O loʻo tuʻuina atu laulau i 0.5 g ma ua tuuina atu 20 papa i totonu o se manua. O loʻo maua i le fagu vailaʻau ma se gafatia 50 ma le 100 ml. Tea ua afifiina i totonu 20 taga tiuti i totonu o le afifi.

Scavenger Pills Syrup Tea O se tasi o mafuaʻaga autu o le constipation poʻo le manava o le le lelei. O le mea lea, ina ia faʻaleleia le galue i le toto i aso uma mea inu faigofie

Phytolax ao maitaga

O fafine maʻitaga e le fautuaina e faʻaaogaina le Phytolax, aua e le gata o le faʻaititia o le puipui o le intestinal, ae mafai foi ona mafua ai faʻaaogaina o le uterine wall ao maitaga.

O le iʻuga, e mafai ona tupu se faʻanoanoa po o le fanau mai vave. Aʻo fai susu, e tatau foi i tina talavou ona musu e faʻaaoga Fitolax i soo se ituaiga.

Tulaga o le teuina ma le ola

E tatau ona teuina le phytolax i le vevela e le sili atu i le 25 ° C ma le faʻafefe faʻafefe e sili atu ma le 65%. E le tatau i tamaiti ona maua le vailaʻau. Soifua manuia e le sili atu i le lua tausaga.

O le a le mea na fai mai tagata suʻesuʻe Isaraelu e uiga i le loto gatasi?

O le taofiofia e matua lamatia tele ma e masani lava o le faailoga muamua lenei o le afaina o pepe! E toaitiiti tagata e iloa, ae o le faʻaumatiaina e faigofie lava. E na o le 3 ipu o lenei lauti i le aso o le a fesoasoani ai ia te oe i le taʻavale, faʻamaʻi ma isi faafitauli ma le gastrointestinal tract ...

O le vailaʻau e faʻatuina mai le fale talavai e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi, talu ai e le o vailaʻau vailaʻau.

O le Phytolax e tele ni analogues o lona ituaiga, e faapena foi e fesoʻotai i meaʻai:

  • Kissel laxative Leovit - ei ai lona natura natura ma e mafai ona faʻatagaina mo le faʻagasologa masani o se laititi vaivai,
  • Cascara Sagrada - o vailaʻau masani e faʻaaogaina e le gata mo le faʻamalosi, ae faʻapea foi mo faʻamaʻi eseese o le manava (afaina, afaina o le gaʻo tele), fatugaʻo (gallstone disease) ma isi mea faapena.

E i ai faʻalogoga e tutusa le aafiaga ma Fitolax, ae o fualaau faasaina, ae le o ni mea faaopoopo:

  • Picolax - faʻaleleia le faʻamalositino i le intestinal e ala i le faatosinaga a diphenol i luga o lona mucosa,
  • Microlax - faʻamalūlūina le nofoa e ala i le tuʻufaʻatasia o le vai ma e le faʻatagaina ona alu i totonu o puipui o le inumaga,
  • Glycelax - faʻaleagaina le mucosa o le intestinal ma o lea e fesoasoani ai i le faʻaleleia o feces,
  • Lactuvit - e naʻo le pau le vaega o le lactulose, lea, e ala i le tuʻuina atu o le intestinal pH, e faʻamalosia ai ona maʻi,
  • Dufalac - galue i luga o le mataupu o Lactuavita, ua faamaonia mo tamaiti.

Fitolaks poʻo le Fibralax - o le fea e sili?

Uiga Phytolax Fibrolax
Faʻatonu meaNa o mea masani - fualaau o le plantain, senna, o le apricot extract, dill.Mea e le faʻamalosi - aspartame, sodium acetate, sodium alginate, citric acid monohydrate ma isi.
Faʻasologa o foligaE faigofie ona faʻaaoga mo soʻo se mea e 'ai - otaota, sipuni, lauti, pa.Lafoaia o le tino ma se manogi moli.
FaʻataʻitaʻigaFaʻaleleia le faʻamalositino o le intestinal, faʻatumu i minerale.E faamaluluina ai lagona, e faaosofia ai le motumotu o le iniseti, lubricates le puipui, faaleleia atili le faagasologa o le manava.
ContraindicationsFaʻamatalaga o le ulcerative colitis, vaʻaiaiga, maʻitaga ma le lactation.O le maʻisuka, o le faʻalavelave o le manava, phenylketonuria.
TausagaMai le 12 tausaga.Mai le 18 tausaga.
TauMai le 90 i le 200 rubles.Mai le 300 i le 370 ru.

E tusa ai ma le tele o faʻataʻitaʻiga, ua leiloloa Filolax i Fitolax, peitaʻi, o oe ma lau fomaʻi e feutagai oe e filifili po o le a le vailaau e faʻaaoga.

O le leai o se vai inu o se tasi lea o mafuaʻaga autu o le taʻavale. Ina ia faʻaumatia i totonu o le 3 aso, e tatau ona e inu i se vaifofo faigofie i aso uma ...

Faʻalagolago i le faʻamalolo o Phytolax, o le aai ma le fale talavai, o tau e eseese i totonu o nei tapulaa (tau o le taulaga):

Pills Syrup Bars Tea
Moscow170 tusi250-300 tusi.100 tusi180 tusi
Saint Petersburg190 solo350 tusi106 suʻe182 suʻe
Kiev72 UAHE leʻo maua nei le oloa.61 UAH
Kharkov85 UAH55 UAH

Na ou aveina Fitolaks mo le vaiaso ma o mea uma e pei o le uati i le uiga tonu o le upu. Ae o lenei ua sili atu ma faigata ona fai e aunoa ma ni fualaau oona i taimi uma.

O se sauniuniga lelei ma sili ona taua ile natura, 2 pusa i le 'aiga o le afiafi ma i le taeao o le iuga. Ou te inu pe a manaʻomia 1-2 taimi i le masina.

Fesoasoani faʻamalosi lelei. Sa ou taofia mafatiaga ma le le mautonu i loʻu manava. E moni, ou te le o fautuaina le inu i taimi uma, o le senna e fai ma vaisu, ma le manava e malolo, ua le toe galue. Ae o le fualaau faasaina lava e malu ma e fesoasoani lelei.

O fualaau faasaina "Fitolaks" mo le malosi

"Fitolaks" o se faʻaopoopoga faʻalauiloa lea e faʻaaogaina e faʻavasegaina ai le gaioiga o le intestinal. O le vailaʻau e faʻaleleia ai le peristalsis o le kolone, ma fesoasoani ai i le faʻaitiitia o le faafitauli i le faʻamalosi. E faʻaaogaina e togafitia ai faʻafitauli masani faʻapitoa i gaioiga o le toto, talu ai ona o se taimi umi le faʻatagaga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

O le vailaau faʻatau e faʻatau atu i ni ituaiga o meaʻai faʻamalosi e iai mea manogi o lauti, fualaau suamalie fualaʻau suamalie ma faʻamalama. Laxative "Fitolax" e faia mai mea masani masani, o lona uiga e itiiti lava lona itu o aʻafiaga i itu.

O le tuufaatasiga o le fualaau faasaina e faalagolago tonu lava i le ituaiga o le faasaolotoina o le fualaau faasaina. O vaega taua autu o:

  1. Lea o vao. Faʻasalaga tagata faʻapitoa ma saofagā i le faitalia o feces.
  2. Plantain. Faʻaititia pe faʻamaʻoti atoa le tiga na mafua mai i manuaga faʻapitoa i puipui o le kolone.
  3. Prunes E faamaluluina ai le fausaga o le puipui o okeni, toe faafouina sapalai vai.
  4. Uma. Faʻaleleia le faʻaogaina o le gastrointestinal tract, faʻamalosia ai le faʻamaluluina ma le faʻamalosia o feces.
  5. Apricot O loʻo i ai le tele o vitamini ma minerale e talafeagai mo le faʻaleleia masani. Faʻaaogaina o se meaʻai.

O le a le umi e alu ai

O le aoga o sauniuniga a Fitolaks e faalagolago i le tele o itu. O le mea autu o le lagona o le tagata maʻi i vaega o le vailaʻau.

O le umi o le vailaʻau e faʻalagolago i le genesis (faʻaleagaina o le inony poo faʻalavelave lē tumau), faʻapea foi ma le maualuga o le atinaʻeina o le malosi. O le sili atu ona ogaoga o le gasegase o le faamai, o le tele o taimi e manaʻomia e maua ai ni taunuuga lelei e uiga i togafitiga.

O le umi o le taimi o le vailaʻau e tusa ma le 8-10 itula. O le taimi ua faʻaalia i le faʻatusatusaina o le faʻaaogaina o le vailaau e faʻatoʻilalo ai le faʻamalosi i tagata mamaʻi e le o iai ni ituaiga faʻamaʻi faʻamaʻi mai le gastrointestinal tract.

Le fualaau faasaina "Fitolaks" ao maitaga

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faʻaalia ai le maitaga i le lisi o faʻamaoniga faʻamaoni e uiga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina. O lenei mea e mafua ona o le aʻafiaga o vaega o le vailaau faʻasaina i luga o le embryogenesis.

"Fitolaks" e aofia ai le tele o mea e mafai ona mafua ai le faʻafefe i le tina, lea o le a mafua ai le faateleina o le numera o immunoglobulins. Faʻatoagaina mai o le polokalame faʻafesoʻotaʻi e fesoasoani e faʻatautaia puipuiga a le tino. O lenei mea e mafai ona tupu ai se faʻalavelave tupu. O se faʻafitauli tele o le atiaʻe o faʻafitauli o lenei ituaiga o loʻo iai i le uluaʻi tolu masina o le maʻitaga.

Fitolaks poʻo Fibrallax: o le fea e sili atu?

O le "Fitolaks" o se mea e tupu mai i fualaau aina, lea e aofia ai se numera tele o vaega masani. Fibralax o se fualaau oona tutusa. O le gaioiga malosi o le vailaʻau lona lua o le fatu o fatu o le plantain oval. "Fibralax" e faʻaolaina ai le faʻasaʻoina o le tele o siaki, poloka le faʻafefe o le vai mai le inumaga.

O fualaau oona uma ei ai sona aafiaga lelei i le tino, aʻo feagai ai ma le aveesea o le malosi. O le aoga o le fualaau faasaina "Fibralax" o le mafai lea ona faaaoga le fualaau faasaina i le taimi o le maitaga ma le lactation. O le filifiliga o vailaau talafeagai o le tagata lava ia, o lea e filifili ai e le fomaʻi.

Fitolaks: faatonuga mo le faʻaaogaina, faʻasalaga ma faʻamaumauga

O le phytolax o se mea lelei ma lelei, o le fualaau faasaina e fesoasoani i le faʻamaoniaina o le faʻaogaina o le gaioiga, faʻapea foʻi ma le faʻasaʻoina o le inumaga atoa. O le laxative o le fatuga atoa lea o laau totō, o lea e sili ona aoga mo faʻamaʻi toto.

Aʻo le i aveina Fitolax, e tatau ona suʻesuʻeina faatonuga mo le faʻaaogaina, e tatau ona totogi le tausiga faʻapitoa ile suʻega. O mea gaosi aoga uma i totonu o le vailaʻau e iai sona aafiaga tulaga ese. Apricot ei ai lona aʻafiaga malosi, faʻamalosia le puipui o le intestinal.

E maua ai foi le tele o le fiber, e tatau ai mo le faʻaleleiaina masani, o loʻo i ai le tele o elemene, aemaise lava le potassium. O le fualaau faasaina foi e mafua ona o le maualuga o mea o le potassium, talu ai ona o le tino mafanafana o loo alu ese mai le tino.

O le apricot o loʻo i ai inulin, citric, malic acid, faʻapea foʻi ma tannins. O le tuufaatasiga e aofia ai elemene taua e aoga mo le inumaga, aemaise lava le uʻamea, iodine. E iai foi le tele o le pectin i le apricot ua mamago, e fesoasoani i le faʻaitiitia o toxins mai le tino atoa.

Faafetai i nei vaega, o le cholesterol ua lelei ona aveesea mai le tino. Hemoglobin, ina ua uma ona ave le fualaau faasaina ona o le maualuga o mea o fualaau mamago mamago.

I le faaopoopo atu i gaoioiga o loo lisiina i luga o le manava, o le apricot e iai sona aafiaga ole toto, o lona suavai e fesoasoani i le faʻamaopoopoina o le tele o le sua oona, faʻafefea faʻamalositino gaioiga i totonu o le ogaoga. O le apricot ua lauiloa mo lona mafai gasegase e faʻamaʻi ai siama i totonu o le manava.

Ua leva ona faaaoga Senna mo faamoemoega faafomaʻi, e na te togafitia lelei le malosi o le loto, tumau i le manava.

O Senna ei ai sona aafiaga tele ona o anthraglycosides, latou te faaosofia ma faʻamaonia le galuega a le atigilima tele. A leai, o le mutia e taua o Alekanania, tupu aʻe i le vao.

I lona tuufaatasiga, o loo i ai ni alkaloids, o meaola oona, glycosides, resins, ma isi. O teuteuga o vao vao e faʻaaogaina e avea ma se malosi malosi.

E manatu le au atamamai o le vao lenei e sili ona lelei o laau uma.

E mafai ona faʻafilemuina puipui o le inumaga, faʻapitoa, e faʻafefe ai le toto o le mucous membrane o le manava ma le gaʻo, ma o le taunuuga e vave ona faʻaogaina faʻafuaseʻi.

O Senna o loʻo i ai ni mea faʻaletonu vaivai e maua pe a uma le faʻavaeina o le manava, e le lagona e se tagata le faʻavauvau, masani, o le gaioiga masani o le gastrointestinal tract e tupu.

E le mafai e le tino ona faʻaaogaina i aafiaga leaga o vaomatua, e leai foi se aafiaga le lelei i le gaʻoina.

O fomaʻi e faatagaina le vaomago i tagata mamaʻi uma lava, talu ai o le mutia e le mafua ai le tiga i le sone umbilical. O laulaʻau o le meaʻai e fesoasoani e faʻamalolo, faʻavaivaia le manava, faʻasaʻo le vaʻaia i totonu.

O le Plantain ua lauiloa mo le malosi e faʻaitiitia ai le gaʻo oona, faʻaleleia ai le gaosia o le suka gaosia, ma faʻateleina ai le eletise.

Ua taʻua Plantain o se sui sui o le antimicrobial.O fua o fatu e faateleina ai le galuega faalilolilo o le gland digestive, faʻamalo le spasms i totonu o le inumaga ona o se taunuuga o le malologa musika. E le gata i lea, o fatu ei ai le aʻafiaga o le fatu, faʻafefe, faʻamafanafana le manava, faʻafilemu lemu. Dill faamama le colic i totonu o le pepe i tamaiti ma tagata matutua.

O vaega autū autū uma e maua ai le aʻafiaga o aʻafiaga, latou te faʻamamaʻaina foi spasma, ma tau ai le mumū i totonu o le manava.

O le fualaau faasaina Fitolax e faʻafaigofieina le gaioiga o le faʻapalaina o meaai, faamaluluina le nofoa, o se taunuuga o lea mea i aso uma ma e masani ona faʻaogaina.

A faʻaaogaina le fualaau faasaina, o lona aafiaga e le o matauina vave, ae na o le fitu itula. I taimi o togafitiga, e tatau ona i ai i le fale.

O vailaʻau faʻasaina o loʻo avanoa i laupepa (0.5 g), lea e faʻamavae. O se meaʻai e 20 pauna ua tuʻu i totonu o se atigipusa pepa.

O le tuufaatasiga o papa taʻitasi e aofia ai:

  • O le apricot
  • Plantain.
  • Lea ma vaovao vao.
  • Fua fatu.

E le sili atu i le 160 mg le fualaau o le apricot, e le sili atu i le 40 mg, plantain - 7 mg, vaovao - 90 mg, fatu o fatu - 8 mg.

E avanoa foi Phytolax o se pa. O lenei fomu e sili atu ona lelei, e sili atu le faigofie ona faʻaaoga se paʻu nai lo papa. E tatau ona manatuaina o le pa pia e sili atu ona maualalo nai lo papa, e maua ai sina aafiaga itiiti.

O le pusa e na o mea masani lava: ituaiga o meaʻai maloloina, laʻau, beets, plantain fatu, dill. O le 'olo e le o aofia ai ni vailaʻau poʻo ni mea e puipuia ai, naʻo mea e masani ai. E mafai e tagata matutua ona 'ai le' olo e le sili atu ma le lua fasi pepa i le aso, e faʻasalaina mo tamaiti. O le togafitiga ma se fualaau faasaina e le silia ma le lua vaiaso.

Afai e tatau ai, e mafai e le fomaʻi ona faʻatonu se vaega lona lua o le aveina o Fitolax. O le phytolax i le tulaga o se taga faamama (tea) o se faʻaopoopoga o meaai masani. O taga taʻitasi e aofia ai lau vao, fomomile fugalaau, fatu pi, lauti, fasi fasi apricot, faʻamalo masani.

E sili ona aoga le ave o le lauti, e faaopoopo atu i ana mea aoga, e lelei foi, e manaia. O mea aoga faʻatasi e faʻaleleia ai a latou mea e fai, e masani lava ona fesoasoani i le manava. Chamomile e faʻasaʻo ai le mumu, faʻavave i totonu o le manava, fasioti microbes ma le pathogenic microflora, aveese faʻamalosi gaʻo mai le manava, ma faʻamaonia le faʻamaʻiina.

Phytolax i soo se ituaiga e faʻaaogaina mo le faʻamalosi e avea o se mea vaivai, faʻapea foi ma le solia o le manava, ma le mativa leaga o meaai. Afai e te filifili e amata ona e aveina Fitolax oe lava ia, o faatonuga mo le faaaogaina e tatau ona faitauina atoa.

Vaʻaiga tutusa

Pikolaks. O se vailaau mo le faamamaina o le maʻi. O le gaioiga malosi o se vaega o le vailaau faasaina o le sodium picosulfate, o le vaega e nofo i puipui o le faʻasaʻo, o le diphenol.

O Picolas e afaina ai le mauaina o le mucosa o le intestinal, ma ua maeʻa ai le motelite, ma faigofie ona pasia. O le fualaau faasaina e faia i le tautala, e masani lava e le o totofia i le toto.

A maeʻa le 6 itula mai le taimi o le tagofia o fualaau faasaina, e mataʻituina se togafitiga faʻapitoa.

Glycelax. Laxative, faʻaaogaina pito i luga, o loʻo maua i le tulaga o suppositories, lea o loʻo tuʻuina i totonu o le faʻasaʻo. O moligao e faʻamalieina maso lemu o le manava, o le mea e tupu ai, e faigofie lava ona pasi atu fecesi. O loʻo faʻamatalaina mo le faʻamalosi, tausaga e fesoʻotaʻi pe fesoʻotaʻi ma le le lava o le gaoioi o se tagata.

Softovak. Se fualaau faasaina ma se malosi malosi. E aofia ai na o mea totino e faʻamalosia ai le mucous membrane o le faʻasaʻo, pe a maeʻa ona amata faigofie ona gaogao le tagata.

O le meafaigaluega e faʻateleina le tele i le voluma ma faʻasalalau le tuufaatasiga o siaki, o le mea lea e faigofie tele le gaioiga. O le fualaau faasaina e faʻaaogaina mo le faʻamalosi i mataupu o le fatuga o le hypertonicity o le faʻasaʻo. Softovac ua faʻatulagaina mo tagata e iai faʻamaʻi masani o le gastrointestinal tract e faʻafeagai ma le tala o le mumū. O le lelei tatau e tupu pe a mavae le 9 itula mai le taimi o le faʻaaogaina o le vailaʻau.

Defenorm. O le sauniuniga o loʻo i ai le laulaʻau mamago, lea e faʻafesoʻotai le manava, faʻaleleia le ogaumu ma le maʻi manava. Flea plantain, o loʻo fusifusia i le siaki, e mafai ona fulafula ma faʻaosofia le mucosa o le intestinal ma ona filo.

O se taunuuga o lenei mea, e tali mai le manaʻoga o le intestine i se malologa, e pei o le aveeseina o le feces. O le meafaigaluega e faʻamaonia ai le fale, faʻaleleia le felaʻifo, ma suia ai le tutusa o feces, pe a maeʻa e le afaina le kolone. O le fualaau faasaina ua faatonuina foi mo fafine maitaga.

Norgalax. O se vailaʻau faʻamalolo, o lona tino galue e aʻafia ai le sodium. O le meafaigaluega e faʻaitiitia ai le tele o le vai i totonu o le pala, lea e tau atu i le faamaluluina o feces ma lo latou alualu i luma masani i luga o le faasutu.

A maeʻa ona tago i le fualaau, ona amata lea o le toto ile amataga i le afa itula. O vaega taua o le vailaʻau e toetoe lava a le aʻafia i le toto, galue i le lotoifale.

Norgalax o loʻo faʻamatalaina i tagata gasegase o loʻo mafatia i le malosi tele, i tulaga e tatau ai ona tuʻu se faʻamalolo.

O le Phytolax o loʻo i ai sona aafiaga sili ona lelei, e faigofie ona faʻafeiloaia, e ui i lea, e tele naua le faʻasaina.

I le tepa muamua, o mea e le afaina e faʻaaogaina ai lona fatuga e aoga i tagata matutua ma tamaiti.

Soo se ituaiga o fualaau faasaina Fitolaks, otaota, sipuni, lauti, pa pupuni, e le tatau i tamaiti poʻo fafine i le taimi o le maitaga ona faʻaaogaina. E tusa uma lava le mea e tasi - Senna grass, o le mea lea e faasaina i tamaiti laiti.

I tulaga uma lava o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, talu ai i mataupu taʻitasi e mafai ona iai faʻamaʻi natia lea e le mafai ai ona e inu Fitolax, e ui lava e le o se vailaʻau.

Phytolax - pe faapefea ona fai se laxative: tuufaatasiga ma le aoga o fualaau faasaina, analogues ma le tau, iloiloga o fualaau faasaina

Mo faʻafitauli i faʻalaiga o le manava, faʻafitauli o le motumotu o le intestinal, o fomaʻi e fautuaina le ti, concentrate, faʻamau poʻo pepa Fitolaks.

O nei tupe e aʻafia i mea faʻapitoa e aʻafia ai le ola maloloina (BAA), lea e faʻatele ai ma saogalemu ai. Aoao mai faatonuga mo le faʻaaoga e uiga i meatotino o fualaau faasaina, auala o le pulega.

Manatua o fualaau e le aoga - e lamatia mo le soifua maloloina.

Phytolax O mea faʻaleleia faʻaleleia faʻaleleia o se meaʻai tele o meaʻai lea e faʻamalolo ai le faʻamalosi ma isi faʻafitauli o le manava. O le aoga o le gaioiga e mafua ona o le i ai i le tuufaatasiga o vaega taua o fatu laau - apricots, senna, plantain. O le faʻaaogaina o ituaiga eseese o le faʻamalologa o lona uiga o le a fesoasoani e faʻateleina ai le faagasologa o le faʻalauteleina o le manava.

E fa ni faʻalauiloaina o le tuʻuina atu o meaʻai faaopoopo, eseese i le tuufaatasiga ma le faʻamoemoega. O latou uiga:

Laumei faʻamaloTeaLiʻo le suavaiItū
FaʻamatalagaLatafiafia lauulu enaena enaena e tusa ma le 0.5 g, suamalie, manogi o laau ma fuaTea ma le faʻaogaina o mea e gaosiaSuavai faʻapitoaGlazed Bar
FaʻavaeApolot paʻu, meaʻai o le dill, sene extract, togafiti masani o fualaʻau, fructose, croscarmellose sodium, cellulose microcrystalline, stearate calcium, silicon dioxide, extractainiteTotoga o fualaau o le natura, lau senna, fasi apricot mago mama, fugalaau chamomile, laula lauPaʻu o le Plum, fennel, senna ma buckthorn extracts, plantain leavesLaʻau, togafiti masani o fualaʻau, fila o le saito, meaʻai o le paluga, paʻu uʻamea paʻu, mea totino o fatu, mea e faʻafefiloi ai meaola, paʻu o le suka
FaʻapipiʻiPaʻu mo le 20 po o le 40 pi.Pauna o 20 taga mama (2.1 g)Pulu o le 50 poo le 100 mlTasi le pa 50 g, i totonu o se ato 12 pcs.

O vailaau e le o se vailaau, o se meaʻai faʻalauteleina ma se faʻalauteleina o mea. Faʻataʻitaʻiga faʻaleaganuʻu o le laina Fitolax o loʻo i ai mea nei:

  • vaivai
  • faamalosia le tino
  • i ai le aʻafiaga o le ita,
  • faateleina le pule faitalia o gland o le gastrointestinal tract,
  • faamatuu atu le manava
  • tolopo le potassium, calcium,
  • mimiti le feces,
  • faʻaleleia le motumotu
  • faʻaosofia ai le faʻaleleia o talipupuni,
  • saturate le tino ma vitamini, minerale,
  • faʻamaonia le masani o gaioiga o le manava.

O ia aafiaga e maua i le aofia ai o le phytocomponents i le tuufaatasiga, o ia mea uma ei ai ni mea totino. Vaega faʻamalosi o le le faʻatau fualaau faasaina:

Apricots - mauʻoa i vitamini, acid ascorbic, minerale, fiber, faʻamalosia, aʻafiaga. O le fualaau aina e aofia ai le tele o le potassium, lea e puipuia ai lona le atoatoa. Ona o le anotusi o le pectin ma le polysaccharides i totonu o le manava, ua fausia ai hydrocolloids, lea e faʻapupulaina ai le faʻaaogaina o vaega eletise.

Senna poʻo Alexandria leaf - fesoasoani i le atony o le atigilima tele, faʻavae. O loʻo i ai i le vailaʻau aʻafiaga ma antraglycosides e faʻaolaina ai le faʻaaogaina o masini vai.

Plantain - o se antispasmodic, anti-inflammatory ma le laxative laau, teu lemu le mucosa gastrointestinal. O le mea autu e gaosia ai le aucubin glycoside.

Uma - faʻalauteleina le pulefaʻatonuina o laufanua oona, o loʻo i ai se aʻafiaga, ma le faʻaleagaina.

Pe a faasaina le faʻaaogaina o fualaau

O faʻamaoniga i le togafitiga ma le fualaau faasaina Fitolax o loʻo tuʻuina atu i tulaga nei o le maʻi:

  1. Faʻatonuina o le manava faʻanatura,
  2. Faʻasalaga tagata taʻitoʻatasi i le autu ma isi mea faʻapitoa,
  3. O le avanoa e atiaʻe ai allergies i taimi o togafitiga,
  4. O le taimi o le faʻataʻitaʻiga ma le susu,
  5. Lagolagosua i le toto maualuga.

Laxative

I totonu o le tusiga, tatou te mafaufau i meafaigaluega a Fitolaks, faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga ma analogues.

O se sauniuniga sili lea e faʻavae i luga o fualaau oona lea e faʻamaonia ai le faʻalauteleina o le manava ma e iai sona aoga i le faʻaogaina o le tino.

E mafai ona e faʻaaogaina lenei vailaau mo togafitiga puipuia, faatasi ai ma le atinaʻeina o le taʻavale, faʻapea foʻi ma togafitiga faʻapitoa o tulaga faʻaleagaina o le gastrointestinal tract, lea eoʻo mai ma le faigata i le fausiaina o feces ma a latou faʻamalosi. Aʻo leʻi faʻaaogaina lenei vailaʻau, e fautuaina oe faitau le faʻamatalaga. Afai e maitauina pea le mautu, e manaʻomia se suʻesuʻega faafomaʻi. E tele faʻamatalaga e uiga i Fitolaks.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le oloa e faia i le ituaiga o fualaau aina suamalie, e faigofie tele ona ave, talu ai e leai se mea e tatau ona inu i le vai. E tasi le pulufana e tuu i totonu o se pusa kata, e aofia ai 20 papa.

O le tuufaatasiga o fualaau e aofia ai:

  • mago apricot
  • selesele o le plantain
  • Ua alu Senna ma aveese
  • fatu fatu.

o le apricot ua mamago i se vailaau e le sili atu i le 160 mg, lau senna - e le sili atu i le 40 mg, plantain - 7 mg, senna extract - 90 mg, fua o fatu - 8 mg.

O le vailaʻau "Fitolaks" o loʻo gaosia foi i le tulaga o pa. O lenei ituaiga o fualaau faasaina e sili atu ona lelei, ma e sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o faʻamaufaʻailoga nai lo le fualaau faasaina ile pepa. Ae ui i lea, e tatau ona manatuaina o paʻu e afaina ai le gaogao o se mea e sili atu ona malu nai lo fualaau, ma tuʻuina atu ai sina aafiaga itiiti.

Ua faʻamaonia lea i faatonuga mo le faʻaaoga ma iloiloga o Fitolaks.

O le tuufaatasiga o faʻamau e aofia ai na o mea masani: ituaiga eseese o filo o meaʻai, beets, prunes, dill, plantain seeds. O paʻu e le o iai ni vailaʻau poʻo ni mea e puipuia ai, naʻo mea e masani ai.

E faʻatagaina e faʻatau i se aofaiga o le sili atu ma le lua faʻi aso i le aso mo tagata matutua, o loʻo faʻasaina i latou ao laiti. O le togafitiga o lenei vailaʻau e 14 aso. Afai e tatau ai, e mafai e se fomai faapitoa ona faatonuina se vaega lona lua o le ave o fualaau faasaina.

O loʻo faʻamatalaina ai foi faatonuga mo Fitolaks. O faʻamatalaga ma le tau o fualaau oona o loʻo tuʻuina atu i lalo.

I le faʻaopoopoga, o lenei vailaʻau faʻapitoa e maua i le ituaiga o taga (lauti) ma o se faʻaopoopoga meaʻai mo meaai. O le tasi ato o loʻo i ai laʻau senna, fugalaau chamomile, fatu o le fatu, lauti, fasi apricot mago ma se fualaʻau masani. O le vailaau faʻasaina o loʻo avanoa foi i le ituaiga o sipuni.

O le faʻaaogaina o lauti e sili ona aoga, ma i se faʻaopoopoga, e lelei tele ma manogi. O mea aoga i mea faʻalavelave e faʻamalosia ai le aafiaga o le tasi ma le isi, e masani lava ona fesoasoani i le manava ia gaogao. Chamomile e faʻasaʻo ai faʻamaoniga o le mumū, gaogao o le manava, fasioti le microflora pathogenic, aveese faʻamaʻi mai le manava, ma fesoasoani e faʻasalaina le gasegase.

O lenei faʻamatalaga e mafai ona faitau i faatonuga mo le faʻaaogaina ma Fitolaks. O le tau ma iloiloga, e ui i lea, e le mafai ona maua iina.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le fualaau faasaina e le aofia i le vaega o vailaʻau ma o se mea ola malosi faʻapitoa faʻatasi ma le faʻamaloloina o meatotino, o lona autu o le faʻamautuina o le excretion o feces mai le inumaga.

Afai o le mafuaʻaga autu o le faʻaleagaina o le togafitiga o le tino, e tatau ona faʻaumatia i latou e ala i togafitiga faʻapitoa, ma o lenei fofo o le a le mafai ona foia lenei galuega.

I lenei tulaga, o le vailaau oona e faʻaaogaina e avea o se vailaʻau faʻapitoa lagolago.

Ole tau, iloiloga ma analogues i Fitolaks e fiafia i le toatele.

Faʻaaliga mo lona tofiga o:

  • faamalosi (o eseese etiologies),
  • solia o le motilima ole tino ola,
  • oona i atony.

Tali leaga

O vailaʻau faʻapitoa e maua mai i le vaega o mea ola maloloina o meaʻai e faʻavae i luga ole vailaʻau. E tusa ai ma iloiloga a Fitolaks, faʻaaoga tatau, o le aʻafiaga o feeseeseaiga leaga e itiiti lava. Latou te masani ona tupu i le i ai o nisi faʻasagaga.

O aʻafiaga o fualaau faasaina ua faʻaalia, e pei o se tulafono, i le fomaʻi o le faʻamaʻi, faateleina ai faʻamaoniga o maʻi faʻalavelave o le faʻaogaina o le tino poʻo le tiga i totonu o le manava.

E faʻamaonia lea i faatonuga ma iloiloga i Fitolaks.

Totoga ma togafitiga fautuaina

E tatau i le tagata faʻatau ona faʻamatala auiliili faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o mea faʻapitoa e faʻaaogaina i totonu o soʻo se fomu filifilia. Mo tagata matutua, tamaiti ma tagata matutua, e sili atu le vave feutagai ma se fomaʻi e tusa ai ma le avanoa e maua ai le togafitiga, ma e tatau foi ona e mautinoa e leai se faʻailoga.

O maʻi matutua, e pei foi o tamaiti ua 14 tausaga le matua, e tatau ona latou aveina ni pusa afi se lua o Phytolax ma meaai. Afai ei ai se manaʻoga, ona mafai lea ona faʻateleina ia vailaʻau i aso e fa. O le averesi o togafitiga e lua vaiaso. I togafitiga mulimuli ane, e mafai ona e toe fai pe faʻaaoga se analog.

Manatu

Faʻaaoga le suavai i le aofaʻi o le lima mililita i le aso (aʻo leʻi tuʻuina atu vailaʻau ma le 100 ml o le vai i le vevela o le potu).

Ia inu meaʻai i le afiafi, faatasi ai ma le 'ai. I le tulaga o le faʻamaʻi tiga, e mafai ona faʻalauteleina le fua ile 20ml i le aso. O le averesi o togafitiga e tasi ma le afa vaiaso.

Afai ei ai se allergy pe leai foi se aoga, ona mafai lea ona e suʻeina se mea tutusa taugofie.

I le tulaga o togafitiga ma ni faʻatau fualaau taumafa, e fautuaina i latou e 'ai le 1-2 fasi mea i le aso. O lenei ituaiga fesoasoani faaopoopo e talafeagai mo tagata matutua matutua, e mafai e tamaiti ona suitulaga i le taugofie pe faaaoga le fualaau faasaina i le ituaiga o lauti. O le averesi o togafitiga e tasi le vaiaso. E mafai foi e tagata matutua matutua ona 'ai Fitolaks i le ituaiga sukalati (tasi le pa i le aso).

Phytolax i taga e faoa e pei o le lauti, muamua aveese le afifiina o tagata taitoatasi mai ia mea taitasi. Ina ia saunia se vailaau faʻasaina, sasaa se ipu vai inu vai ma tuʻu ai mo le tusa ma le 10 minute. Mo tagata matutua, o le fua fautuaina ole 200 ml i le aso, faatasi ai ma se taumafataga. O le avega masani ole togafitiga ile lua vaiaso.

Aafiaga le lelei i le tino

Soo se vailaʻau e iai aʻafiaga itu, ma o le Phytolax e leai se faʻalavelave. Talu ai ona o le tuufaatasiga o le oloa o se mea e masani ai, e lelei le toleniina e le tino o le maʻi, tusa lava po o le a le matua.

Peitai, i nisi tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai e sili atu le atunuʻu poʻo le togafitiga e le o mulimulitaʻia, e mafai e le tagata ona matauina le atinaʻeina o ia mea e pei o mea e oso ai, manava manava, faʻalauteleina o le kesi ma le faʻaaogaina o le gastrointestinal tract. Faatasi ai ma nei faailoga, e aoga le faalēaogāina o le togafitiga, feutagai ma se fomaʻi, ma fesuiai i se analogiga o le a fautuaina e le fomai.

O le a le tele o Fitolax - o le tau i se fale talavai

I totonu o aai tele, toeitiiti o falemaʻi uma o loʻo i ai i totonu o lona tulaga o le laxative o loʻo fesiligia. Talu ai ona o le oloa e le o ni vailaau aloaia, e mafai ona faatauina mai i tufatufa, ae e taua le siakiina o tusi faamaonia o le o gatasi ma le lelei, ma ia mautinoa e le o se mea sese.

A e taliina se tagata maʻi fesili pe o fea e faʻatau ai vailaʻau, e tatau ona e manatua e uiga i punaoa Initaneti. O le tele o vailaau faʻatau faleoloa ei ai o latou lava nofoaga. O iinei o le a maualalo le tau, ma e mafai ona faʻatonuina le faʻatinoina o fale.

O loʻo taua i lalo se faʻatusatusaga o le tau o vailaʻau (o le tau o loʻo faʻaalia i rupu) i totonu o aai tele o Rusia:

Pepa o vailaauMoscowSPb
Pulu (50 kalama)5097
Tea (pefu) 20 fasi vaega144153
0.5 g papa (20 pcs.)151161
Liua Mafiafia (100 ml)325267

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le tau o vailaau faʻasaina o loʻo i totonu o tapulaa talafeagai, o lea o le a mafai ai e tagata taʻitoʻatasi uma ona faʻatau pe afai e talafeagai e faʻamautu ai le manaʻoga.

Analogs Fitolaks

O le lisi o sui mo vailaau o loʻo fesiligia e lautele lava:

O le mea e leaga ai, e le o mea uma e suitulaga e mafai ona faʻatau i le falemaʻi lata mai, ma e mafai foi ona eseese i le faiga o le gaioiga, o nisi nei o fualaau sili ona lauiloa. E sili atu le tau o fualaau taʻitasi e sili ona lelei e siaki ai i le fale talavai.

Glycelax - na faia i le tulaga o mea taufaasese. O le tau faʻatatau e 116 rubles mo le 10 suppositories. O le gaioiga o le fualaau faasaina e malosi tele, ma e faʻamoemoe e faʻafoʻo le fausaga faʻasa. Faʻafetai i lenei mea, o le tagata gasegase o loʻo i ai se gaioiga masani. O se vailaʻau e faʻaalia mo tagata mamaʻi o loʻo mafatia i le taʻaloga o tausaga e mafua mai i le maualalo o le gaioiga o tagata.

Softovak powder-laxative e mafai ona faatauina i le fua mo le 470 rubles (100 kalama). O le tuufaatasiga iinei, faapea foi ma Fitolax, e masani lava ona natura, ma o le togafitiga e malosi tele.O le faagasologa o le manava o le manava ua faʻaleleia ona o le mea moni e faapea o vaega taua o le fualaau faasaina i luga o le mucous membrane o le faʻasaʻo.

E pei ona faʻaalia i iloiloga a fomaʻi, faʻapea foʻi ma gasegase na faʻaaogaina Fitolax i togafitiga, e vave lava ona tupu vave le togafiti o togafitiga.

Toto

O le vailaʻau "Fitolax" e faasaina ona faʻaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation. I tamaiti aoga, e le o faaaogaina foi le vailaʻau mo le togafitiga o tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matua, talu ai o vailaau oona e mafai ona afaina ai le soifua maloloina o le tamaititi.

I le taimi o le maitaga, o vailaʻau faʻaleagaina o le fualaau faasaina "Fitolaks" atonu ei ai le isi itu. O le faateleina o le uterine lea e tupu pe a uma le faʻaaogaina o papamaa e mafua ai le maualuga o le lamatiaga o le faʻanoanoa.

Le afaina ma faamanuiaga o le oloa

Afai tatou te talanoa e uiga i aoga o lenei vailaau, ona le mafai lea ona manatu faatauvaa, talu ai o lenei fofo o loo i ai se tuufaatasiga masani ma e fesoasoani i le aveesea lelei o le malosi o soo se mea, e aunoa ma le faia o vailaau matuia. Ae ui i lea, i nisi tulaga, o le vailaau vailaau e mafai ona afaina.

O faʻamatalaga e uiga i "Fitolaks" e sili atu le faitau muamua.

Muamua, faatasi ai ma le faaumiumi o le faaaogaina, o le fualaau faasaina ua fai ma vaisu i le tagata gasegase, ua vaivai le motumotu o le intininal, ma ina ua mavae lena, ua matua faigata lava ona faatulaga le tutoatasi o le galue o le okeni.

Lona lua, o le fualaau faasaina e masani ona mafua ai le afaina o le tino, lea i nisi tulaga e lamatia ai le ola maloloina ma le ola.

Ma le lona tolu, pe a faʻaaogaina le vailaʻau, e taua tele le faamasani oe lava i ni faʻamaʻi e le aofia ai le togafiti togafitiga ma lenei vailaʻau, pe a faʻafefe ai faʻafitauli e masani ona tulaʻi mai i le tele o okeni.

Faʻamatalaga e uiga i Fitolaks

O le faʻaaogaina o meaola ola faʻapitoa e sili ona lauiloa i aso nei. Ma o lenei mea e faʻamaonia e ala i iloiloga e le gata i tagata tomai faapitoa, ae faʻapea foi i latou na gasegase.

O le toʻatele o tagata na faʻaaogaina lenei laxative ua latou iloa lona aoga tele i le togafitiga o le faʻamalosi ma isi faʻamaʻi o le faʻaogaina o meaʻai e faʻaalia ai faʻaaliga tutusa.

Latou te maitauina o vailaau "Fitolaks" e afaina ai le manava, ei ai se aafiaga itiiti, ma, e pei o se tulafono, e le o faatasi ma tiga ogaoga o le manava ma le faaosofia o le manava, ma e iloagofie ai togalaau mai vailaau.

Ua faamalieina tagata maʻi o le fualaau faasaina e le mafua ai ni uiga le lelei, e faavae i luga o ni vaega poʻo ni vaega tuusao o laau aoga, o lea latou te mautinoa ai e matua saogalemu lava mo le tino. O nisi o tagata gasegase sa maitauina le itiiti o le leaga i le soifua manuia e fesootaʻi ma le faʻafuaseʻi o le tiga o le manava, le faʻasalaga.

E iai foʻi iloiloga i le tau o Fitolaks. Mo le tele o tagata faʻatau, o lenei mea faigaluega e foliga mai e taugofie.

O se vaega eseese o tagata gasegase sa le fiafia i lenei mea, aua e le fesoasoani ia i latou e aveesea ai le malosi. E faʻaaoga muamua lea i tagata matutua, faʻapea foʻi ma tagata gasegase e iai faʻasolosolo masani o le gaʻo ma, i se tulaga masani, le faʻaogaina o le tino. Ae na latou matauina sina malologa o le nofoa, ae o lenei aafiaga na matua puupuu lava ma vaivai.

O faʻamatalaga e uiga ia Fitolax o loʻo avanoa foi mai fomaʻi. O le fualaau faasaina e tusa ma le 200 rubles. O le tau e faʻalagolago i le itulagi ma le faasologa o vailaʻau.

E finau tagata popoto faapea o lenei vailaʻau e fautuaina mo le faʻaaogaina faʻatasi ma le faʻamalosi umi, o le leai o ni faʻamaʻi faʻamaʻi, ona aoga lelei lea. Afai ei ai i le tagata ni faʻafitauli o le gastrointestinal chronic, e fautuaina e fomaʻi le malosi o lapataiga, faʻapea foi ma togafitiga faʻapitoa e faʻamalo ai le faʻavae o togafitiga.

E tusa ai ma iloiloga, o aofaʻiga ma faʻalavelave o Fitolaks o se mea e leai se aoga. Mo se tasi, o lenei vailaʻau e taua tele, aua e vave faʻaitiitia ai le maumau. E lelei le faʻafeiloaʻi ma e seasea mafua ai aʻafiaga. Ma mo se tasi, o le fofo e le talafeagai, aua e mafua ai le tiga o le manava ma isi mea le lelei.

Ae ui i lea, i mataupu ua taua i luga, e maua e tagata maʻi le natura masani ma le saogalemu e matua aoga tele i le foiaina o ia faafitauli.

E faʻatagaina foi e fomaʻi le faʻaogaina o lenei mea faigaluega i nisi tulaga faʻapitoa mo tamaiti mai le fitu tausaga le matutua, peitaʻi, e fautuaina e tuʻuina atu i le tama o pa poʻo le lauti.

I nei ituaiga o vailaʻau, o le vailaʻau e le afaina mo tamaiti, seivagana ua i ai a latou faʻailoga ma faʻamaʻi i le tino.

Matou te iloiloina ia faatonuga mo le faʻaaogaina ma Fitolaks, tau, iloiloga ma analogues.

Fitolaks: faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga, mea tutusa

O le Phytolax o se meaʻai faaopoopo. E i ai sona aafiaga leaga ma ua faʻamoemoe e faʻamamā le tino. O lona faʻataʻitaʻiga ua faʻamatalaina i ona fua ma fualaau faʻalaʻau. Faʻaopoopoga e maua mai e Kamupani Rusia Evalar.

Pharmacological group

O le aʻafiaga o le faʻaopoopoga o mea taumafa o loʻo faʻamatalaina e ona vaega o loʻo iai.

Apricots e aofia ai vitamini, micro ma macro elemene, fiber diet, (fiber), ei ai le faʻamalosia lautele ma le aʻafiaga. E i ai le tele o le potassium, lea e puipuia ai lona toesea, e faʻavevesiina e le faʻamalosi o le intestinal.

Senna, kasasia po o le laʻau Alesania o loʻo faʻaaogaina e fai ma laxative mo le atony o le kolone, o le masani masani. O le aʻafiaga o le laau o loʻo faʻamatalaina e ona vailaʻau oona, o le faʻapalapalaina lea o le mucosa gastrointestinal, e mafua ai le faateleina o peristalsis.

Plantain e iai sona aʻafiaga leaga, e faʻafefe ai maso maso o le gastrointestinal tract, ma faʻasaʻo ai le faʻaogaina o le faʻaogaina.

E i ai le aʻafiaga o le antillisodic ma le carminative, e faʻateleina ai le pulefaʻatasia o mea e ola ai.

Mo le maʻitaga ma le lactating

Tea, mea maʻaleʻale, sukalati ma le mafaufau e le tatau ona faia e fafine o loʻo fanauina se pepe ma fafagaina.

O le fualaau aina fua e le faʻasaina mo tamaitai i le tulaga ma le susu. Ae afai na te leʻi aveina aʻo lei maitaga ma lactation ma e le iloa pe o le a faʻaosofia ai se faʻaopoopoga o le allergy, ona lelei lea ona aloese mai lona faʻaaogaina. O le mea moni o le i ai o se faʻafitauli faʻafuaseʻi, e tatau ona e faʻaaoga tui antihistamines, lea e mafai ona afaina ai le tamaititi poo le tamaititi.

Faʻapitoa i le taimi e ave ai Phytolax

Ina ia mafai ai ona faʻamalieina le galuega o le toto, e fautuaina e ave laupepa Fitolax, o faatonuga mo le faʻaaoga e faʻaalia ai o le meaʻai faʻalaʻau e faʻaosofia ai le peristalsis ma o se natura faalenatura foi. E mafai e le meafaigaluega ona faʻaitiitia le manava o le intestinal, ma faʻaitiitia ai le tiga.

O le tuufaatasiga o mea e masani ona galue malosi

O le faʻaopoopoga e naʻo vaega o le natura na mafua mai ai:

  • vailaau oona
  • vailaau mo togafitiga, tala o mea,
  • suauu eseese
  • polysaccharides
  • bioflavonoid.

A faʻaaogaina ia laulau, o lagona manaia ma manogi e lagona.
E tele mea taua i le tuufaatasiga.

Apricot O le siʻosiʻomaga ua tumu i vitamini ma minerale. O le vailaʻau o loʻo i ai le aafiaga o se mea vaivai. O le apricot o loʻo i ai le tele o le potassium. O le faaopoopoga e aofia ai le 170 miligrams.

Plantain. O le vaega o loʻo i ai se aʻafiaga o le antispasmodic ma faʻavaivaia ai le gastrointestinal tract. O se vaega i le tasi papa maa e 7.5 miligrams.

O vaega uma lava e mafua mai i le natura moni, o le maualuga aupito maualuga ma ua pasia le puleaina o le leitio.

Faʻataʻitaʻiga

Ona o ona vaega masani, o le vailaʻau e galue o se antispasmodic lelei, e faʻaitiitia ai le mumū. Amplifier o peristalsis, faʻamalosia le galue malosi o le toto. O le fualaau faasaina e sili atu le solomuli o le nofoa, toe faʻafoisia le masani o le gaioiga o le manava.

E mafai foi ona galue e avea o se mea sili ona lelei.

O le gaioiga o mea taumafa faaopoopo e amata i le fitu i le valu itula pe a uma ona 'ai.

A uma ona e tago i le vailaʻau i totonu o se taimi, o le ae lagona le sili atu ona lelei

O aʻafiaga ma faʻalavelave

E leai ni tulaga o le sologa lelei na maua.
Soʻo se faʻafitauli itu e seasea lava ona tupu, lea e ono tupu mai ai mea nei:

  • manava manava
  • afaina o le tino
  • ogaoga ogaoga.

Ae ui i lea, o le fua o le faʻaopoopoga o mea taumafa, o loʻo faʻaalia i faatonuga mo le faʻaaogaina, e tatau ona matauina.

Tuutuuga ma aiaiga o le teuina o Phytolax

O le fualaau faasaina ua teuina mo le lua tausaga i lalo o tulaga uma o lona teuina. E tatau ona teu i se mea pogisa, mago, e le sili atu i le vevela o le 25 tikeri. Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti. E mafai ona faʻatau Phytolax e aunoa ma se faʻamaumauga, aua e le o se vailaʻau.

Taumafai e nana le vailaʻau i nofoaga faigata mo le mauaina o tamaiti.

Tau o maketi

O le tau o Phytolax atonu e eseese. E faalagolago i le kamupanī.

  • Fitolax paʻu - e tusa ma le 180 rupu.
  • Bar Fitolaks - mo le 50 kalama e tusa ma le 100 rubles.
  • Faʻaopoopoga i le ituaiga o lauti - 20 taga mai 180 rubles.
  • Suafa suavai - mo 100 mililiters - 300 rubles.

O nei tau e mafai ona suia. I totonu o faleoloa i luga o le initaneti o loʻo i ai Fitolaks e leai se totogi.

Phytolax i le tulaga o lauti

I mea taumafa o loʻo i ai le tele o analogues.

Pikolaks. Auala mo le faʻamautuina o le nofoa, o le tau faasaga i le faʻamalosi. O le elemene galue o le picosulfate. E amata ona galue e tusa ma le ono itula i le maeʻa ai o le talosaga.

Glycelax. Laxative i foliga o moligao. Fesoasoani e aveesea le malosi. E toe faʻafesoʻotaʻi le pito i lalo o le gastrointestinal tract ma feʻaveaʻi saoloto. E masani ona faʻamatalaina i le tulaga o le faʻamalosi mai le maualalo o le gaioiga.

O se tasi o analogues

Softovak. E galue o se malosi malosi. Malosiaga e tau ai le afaina o le vaega o meaʻai. E naʻo mea toto e aofia ai. Latou te faaosofia le mucosa o le intestinal. Faateleina le aofaʻi o siaki, gaogao e leai se mea. O le aafiaga o le a matauina 9-10 itula i le maea ai o le pulega.

Defenorm. E aofia ai le plantain. Faʻasalaina le faʻamau, faʻamaluluina. E fiafia pe a maeʻa ona faʻagasolo lelei le pulega. Faatagaina i le taimi o le maitaga.

Norgalax. Laxative, lea e aofia ai le sodium faia. E maua ai le veces vaivai, faʻaleleia le gaioiga o le manava. Faʻasaʻo le mea e maua ai le suavai i totonu o le faʻasaʻo. Ua gaogao le iniseti i le 30 minute talu ona ave le fualaau faasaina. Faʻaaogaina mo na gasegase o loʻo mafatia i le faʻamalosi i le taimi masani ma faʻalavelave faigata.

E i ai isi vailaau faʻatusa i le vaega o vailaʻau faʻapitoa:

  • Agiolax.
  • Goodluck.
  • Guttalax.
  • Lavacol.
  • Lizalak.
  • Osmogol.
  • Normase.
  • Faamaumauga.
  • Microlax.
  • Portalac.
  • Failautusi
  • Slabikap.
  • Softova.
  • Tolax.
  • Endofalk.
DrugPhotoPrice
Agiolaxfaʻamaʻoti
Goodluckfaʻamaʻoti
Guttalaxmai le 232 suʻe.
Lavacolmai 190 faʻau.
Tolaxmai le 289 suʻe.

O nei tupe e fautuaina ina ia faʻaaogaina pe a uma ona faʻatalanoa se tagata tomai faapitoa. Fitolax e malosi lona aafiaga. E faigofie ona faʻasaina e tagata gasegase, ae e tatau ona manatua le faʻasaʻoina ina ia le afaina ai le tino. Vaega taua e aʻafia ai le mucosa o le intestinal ma le manava.

Ona o le anotusi o le senna, o le taumafa o mea taumafa ua faasaina mo le faaaogaina e tamaiti ma fafine maʻitaga.

Tuua Lau Faamatalaga